Google Translate

luni, 3 decembrie 2012

Cate ceva despre… MRU. Ponta, despre Ungureanu: Are o aplecare către lux pe banii statului. Rusine, D-le Prim-ministru! Daca Legea ii permite sa cheltuiasca banii publici si dupa eliberarea din functie, Legea trebuie schimbata! URGENT! Nu uitati: este saracie in Romania domnilor, mare saracie!


MRU foloseste masinile SPP.
Ungureanu se deplaseaza pe la intalniri politice cu masinile SPP.
Premierul MR-Unguent circula prin tara cu autoturisme ale SPP-lui.
Ungureanu isi face campanie electorala folosind masina SPP-lui.
 
 
 
 
Duminică 30 septembrie 2012, în sala de spectacole a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, s-a desfăşurat zonala partidului Forţa Civică, în prezenţa preşedintelui Mihai Răzvan Ungureanu.

De remarcat, că la fel ca şi la precedenta vizită în Arad, Mihai Răzvan Ungureanu a fost întâmpinat de protestatarii anti-Băsescu.
 
“Afară cu Ungureanu! Arădenii nu-l doresc!”
Aceştia au scandat sloganuri anti-Băsescu şi anti-PDL, reproşându-i lui Ungureanu că atunci când a fost premier s-a îmbuibat cu whiskey şi caviar în timp ce poporul suferea.

La plecare, Ungureanu a discutat cu protestatarii, iar apoi a urcat în maşină. Pentru că unul dintre protestatari, Nicolae Ieran, s-a așezat în fața mașinii, Ungureanu a coborât și a mers alături de acesta prin centrul Aradului. Cei doi au discutat timp de aproape 10 minute, fără incidente, după care Ungureanu și-a continuat drumul cu mașina spre sediul filialei Forței Civice.

MRU intrebat daca foloseste o masina a SPP-lui, a raspuns:
“Pai, bineinteles. Nu e nimica rau in asta …., nimica rau.
 Este legea, nu e nici un scop electoral.
 A inceput campania?“
- afirma MRU.

VIDEO: MRU se plimba prin tara cu masinile SPP-lui
 
 
Sursa:
 
 
===========================
=============
 
 
Antena 3 a prezentat cazul premierului unguent care circula cu masina SPP-lui

Invitatul emisiunii “Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, din 01.10.2012, a fost premierul Victor Ponta

Ponta, despre Ungureanu: Are o aplecare către lux pe banii statului

Mihai Răzvan Ungureanu a fost întâmpinat cu huiduieli la Arad, unde pensionarii au fost cei mai vocali protestatari.

Manifestanţii indignaţi de comportamentul fostului premier, care face precampanie partidului Forţa Civică însoţit de o maşină SPP, au scandat lozinci împotriva lui şi a preşedintelui Traian Băsescu.

VIDEO
 
 
..............................................
..........................................................................................
 
Întrebat în legătură cu cheltuielile lui Ungureanu din banii publici, Ponta a spus că fostul premier are o aplecare spre funcţii şi lux de la stat.
 
 
“Mulţi spun că sunt de dreapta, dar le place să-şi facă plăcerile din bani publici”

- a spus Ponta.
 
Sursa:
 
===================================
====================

102 comentarii:

  1. Buey,
    Vaz si inteleg IO bine?
    Ponta o da in "generalitati" si ciorba politica?
    Sa intelegem ca le convine si lor Legea care dupa ... ce nu mai sunt... ce sunt... inca o "fandosesc" pe banii publici??? Buey, astia trebe TREZITI LA REALITATE! URGENT! Sa le luam scris, apoi votam!

    Astia n-au auzit de recesiune, de saracie, necazuri, durere in Romania??! Urgent, sa-i TREZIM pe toti capiatii astia! De la stanga la dreapta, plus extremele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,
      ia-i in primire!
      Da cu ei de toti peretii, poate vor auzi, intelege ceva!
      Noi cei de aici, vrem sa se auda, sa se stie!
      Nu giram pe nimeni care confunda bugetul statului, cu buzunarul propriu! Mai mult, cerem organelor abilitate sa puna STOP, sa sanctioneze faptuitorii si sa RECUPEREZE urgent banii!

      Ștergere
  2. Wow!
    Din ciclul de profesie politician.
    Veniturile domnului senator Radu F. Alexandru: 153.084 Lei/an
    ==================================
    Senatorul Radu Feldman Alexandru candidează din nou. Ironia sorţii face să se bată pentru un loc în Parlament în Colegiul 9 Bucureşti cu fostul său coleg de Pedeleu Cătălin Croitoru, eşuat în USL. Conform declaraţiei de avere, politicianul ARDist (fost FSN, PD, PNL, PDL) ridică o indemnizaţie de 14.400 RON de la Uniunea Scriitorilor, o indemnizaţie de merit de 21.012 RON de la Academia Română, Drepturi de proprietate intelectuală de la SRR şi SRTV în cuantum de 1.008 RON, respectiv 22.387 RON, venituri din drepturi de autor de 10.427 RON. La aceste venituri se adaugă o pensie de 26.076 RON, o indemnizaţie de senator de 59.708 RON şi un salariu de 6.084 de RON pentru cursurile pe care le ţine că profesor asociat la UNATC. La acestea se mai adaugă o pensie de 26.076. Acestea sunt desigur venituri anuale. Domnul senator câştigă anual 153.084 de lei, deci cam 12.757 de lei/lună, conform declaraţiei sale de avere.

    Radu Feldman Alexandru şi-a început cariera ca prof de mate-fizică la o şcoală generală din Drumul Taberei. Pentru că era un tovarăş de nădejde, comuniştii l-au făcut redactor la revista “Cutezătorii” a PCR. Revoluţia l-a găsit la “Animafilm.” A intrat rapid în Consiiul Frontului Salvării Naţionale. A devenit, peste noapte, din lucrător la Animafilm (!) diplomat în Ministerul de Externe al Guvernului FSN condus de Petre Roman, conform surselor deschise. Apoi expert guvernamental şi fireşte senator în trei rânduri. Acum vrea pentru a patra oară. Încă nicio lege nu-i poartă numele. De la FSN a ajuns în PD, apoi în PNL, pentru a reveni în PDL. Mai s-a incompatibilizat şi în CNA, trai nenică. În timpul liber e dramaturg şi scriitor.

    E prezent în zeci de comisii şi comitete. Practic nu există asociaţii de elită în care să nu fie reprezentat, galant, maliţios şi fără prejudecăţi.

    Nu se ştie dacă ar mai fi ridicat atâţi bani dacă nu era de profesie politician. Radu F. Alexandru reprezintă un model de reuşită în politica dâmboviţeană. Vorbeşte bine, chiar dacă nu are nimic de spus.
    http://mariusghilezan.ro/din-ciclul-de-profesie-politician-veniturile-domnului-senator-radu-f-alexandru-153-084-leian.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey ista ie ovrei, iar astia au inclinatie spre ciori deala ca si makraonii!
      Cezare tu ovrei?

      Ștergere
    2. Un latrau pe care abia astept ca votul sa-l aduca la ZERO !
      Un politruc mai abitir ca asta nici ca se exista! Sniper one!

      Ștergere

  3. ”Când ești mort, nu știi că ești mort.
    E greu doar pentru ceilalți...”
    La fel și când ești prost...”
    Oana Pelea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da !
      La fel si cand esti bou, si cand esti muci total, si cand stai capra...
      E profunda cugetarea !
      Pielea asta o fi sora cu Epiderma !

      Ștergere
    2. Hai sa-i dam o muie ,..TARFEI !
      Cine se mai inscrie? Conditie obligatorie ..pe nespalate!!

      Ștergere
  4. Ia sa-mi reglez io nitel luneta. Sa vedem pe cine-l ard la buci. Cezare nu misca ai stai asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Putoiul asta de MRU (Managementul Resurselor Umane !)inca se mai crede pe mosia Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist, al carei membru a fost cam un cincinal (in patru ani si jumatate !)!
    Este de inteles de unde are inclinatii de mic burghez, cu apucaturi de ciocoi !
    Insa, vinovat nu este el ! Vinovat e poporul asta de labagisti care doarme pe els si se uita cum toti cacatii toaca banul public !
    Putorile astea de politicieni au prins slabiciunea si, cand e cazul de galceava, pac ! Baga in fata ca LEGEA PERMITE!
    Asa ne trebo !

    Din pacate, exemple de astea de marlani imbuibati sunt cu miile !

    Daca ati vedea ce forfoteala zilnica este cu cele cateva sute de autoturisme, care-i deservesc pe bashtanii meapeneului, v-ati face cruce !

    Daca nu credeti, mergeti colea la poarta lu' em 100, ca nu-i interzis, si o sa vedeti ca, imediat dupa ora 7,30-8,00, dupa ce au carat cururile sefilor la "serviciul de odihna", ies masinile in curs una dupa alta !
    La carat sotia la serviciu, la carat soacra la spital, la carat copiii la scoala, la facut cumparaturile, la dat mancare la potaile de la "tara" de prin localitatile limitrofe, la platit facturile, la asteptat cumnatul la gara, la luat spaga de la punctul de control si dus acasa, la luat copiii de la scoala, si tot la si la !

    Iar spekerii, ca sa nu mai fie filati in trafic de paparatzii, si-au tras toti numere "civile" !

    Asa ca, sa nu ne miram prea tare ca, shparcul asta de "ungurenii mei", piticul utecila, circula cu sepepeul ! Macar asta are o "baza legala" ! La fel cum au si cele fro 400 (!) de limuzine ale parlamentaristilor, care toaca milioane de euro pe an, pentru absolut nimic !

    Aici sunt de acord cu kiorul ! Reducerea numarului de parlamentari, nu la 300, ci la 50 ! Cate unul de fiecare judet, plus un secretar, un administrator, un bufetier si ce dracu mai trebo pe-acolea ! Oricum n-au facut nimic si nici n-ao sa faca, decat scandaluri interminabile ! Cand unii ies din sala, ceilalti lipsesc, iar cand se aduna la sedinte, adorm in scaune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pana si umflatul ala de Doggy a cheltuit bani grei, din cotizatiile prostanilor alde mine, pentru "achizitionarea" de pneuri si alte cauciuce pentru autoturismele "personale" ale sindicatului ! Ca sa nu mai zic de sutele de litri de carburant "aprovizionate" in aceeasi zi, pentru acelasi autoturism, de la aceeasi pompa ! Nici naveta Discovery nu consuma atata, cand "pleca" in spatiu ! (ca acuma s-a pensionat si ea !).

      Deci, de la cel cu pula-n gura, pan' la cel cu tara-n mana, fura !Asta se numeste FURT AUTORIZAT prin legi, instructiuni si regulamente !

      Ștergere
    2. Buey PMT,
      dar cu otomobile mai "ieftinutze" nu s-ar/se poa???
      Buey, IO turbez! Un otomobil, zeci de/ sute de mii EURO/DOLARI!
      Buey, di ce dreak l-or fi 'puscat nenorocitii pe Ceausescu???
      Sa-l schimbam cu NEMERNICII astia de NESATUI si NESIMTITI, plini de TUPEU ce nici dreaku n-a vazutara??? Buei, Treziti-va!!!
      Acu-i moment' sa le aratam ca si noi PUTEM ceva!
      Nu pot ei fura, cat putem noi vota!

      Ștergere
    3. Pesese: dea doamne sa gresesc, insa parca vad ca dupa 9 decembrie de va "manca" de vii "ciuma rosie " ! Au astia o foame pe ei...de o sa ni se para ca boc (boc=cacat in limba turca) a fost un bebe sugar, un pic rahitic la nastere, fata de parjolul ce-o sa vina !

      Doamne feri !
      Mai bine crapam la apocaliptic, pe 21 decembrie !

      Ștergere
  6. Si ce te-nfoi asa? Videanu ce masina a folosit cit a fost primare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Lasa-l ma, ce-ai cu el?!
      Nu vezi "ca combate" bine?
      Unde dreak vazusi tu ca-l apara pe Primarele Bordura?
      Buey, nu ti lega di om aiurea! Zi mai PMT, zii ase, ca zici bine!

      Ștergere
    2. Da, uite ca nu mi-a trecut prin cap, exact de Videanu !
      Asa, inseamna ca tre sa trag un pomelnic de cateva mii ! Ceea ce este imposibil, intrucat tot mi-ar scapa un derbedeu de asta, cu dureri profunde in cur !

      Ștergere
    3. Pese: probabil ca omul de la 12:05 l-a intrebat pe admin, de ce se infoaie ca o gogoase, asea ca nu ma bag !
      Da' are dreptate, pentru ca, si derbedeul ala de Videanu, a facut prapad !

      Ștergere
  7. Buey !
    M-ati luat, asea, repejior, cu fel de fel de analize si am ramas cu gura uscata !
    N-o pune nimeni de-o muie, asea de aia sanatoasa, ca sa simt un pic romaneste ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, voi, prietenii mei!
    Va multumesc TUTUROR celor care ati fost langa mine zilele trecute.
    Mi-a fost pe bune, tare rau. OK, pana la urmatoarea statie,m-am facut bine! Acum am alt dreak, dar il rezolv eu si pe asta! Oricum, prin "ferestrele" "permise" ori "fortat nota", am reusit sa mai postez cate ceva, sa pun si un nou widget cu "Recent Coments", atat de indragit!
    Mergem inainte! Tot inainte!
    P.S.: Atentie bloggeri!
    Am trecut pe noua platforma: "Blogger +"!
    Vad ca se misca ... binisor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey "Dony", tu cine moas-ta'n cur sa-ti "Cernea", mai esti ?

      Ștergere
    2. Pese: doar ...nu cumva esti...Doamne feri ! Adminu' reincarnat !

      Ștergere
    3. Rau-rau, bolnav-bolnav ! Da si asea, aproape inconstient din cauza febrei si cu pierderi repetate de cunostinta, m-ai bagat pe SPAM !
      Cat p-aciulea sa dai in delirum !

      Ștergere
    4. PMT3 decembrie 2012, 13:04,
      ==========================
      Nu te speria, taica! Eu sunt! Adminu...!
      Am precizat ca am trecut pe noua Platforma Blogger + !!
      Asta, este mult mai a dreaku! Vede tot! Asa a vrut sa ma citeasca, "dirept", din "bolentinul" cu care ma aflu inregistrat la "goagale"! Buey, nu ma pun cu "goagale"!

      Ștergere
  9. Sazi blind ca nu vei suferi mult. Numai sa fii ,,acasa''.

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebare:
    Stiti cati "sindicalisti doggarieny" au fost, la strigatul de chemare lupta al dogarrului sef, ca sa "depuna" ofrande la Monumentul Leul ?

    Paispe ! Plus cativa de la "societatea civilizata " !
    Cum zicea si boc (boc=cacat in limba turca): pusca si cureaua lata/ ce sindicat aveam odata !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, mai discutam despre MRU si sepepe, sau ne luam la tranta ?

    RăspundețiȘtergere
  12. No, s-o desteptat si maimukles, adica si-o deschis usa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, peste exact 6 zile este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!
    Blogutza implineste 3 anisori de existenta !
    Va mai aduceti aminte, de inceputuri ?

    EOTE:


    MINI SERIAL in MEMORIAM – o productie a Casei “BURCU SENTURI FOCS”

    Regia: PMT and BABA


    EPISODUL 3


    PRIMUL “CAPS LOOCK” integrum !

    neacsu25 iulie 2010, 21:46

    PROPUN INITIEREA APROPIERII MACAR IN CEASUL AL 12-lea DE TOATE ASOCIATIILE MILITARILOR SI DE CE NU, INCHEIEREA UNUI PROTOCOL AL CONCORDIEI CU TOATE ASOCIATIILE MILITARILOR .CINE AR REFUZA UN PROTOCOL DE COLABORARE SI FAIR PLAY INTRE MILITARII ACELEIASI ARMATE ? DOMNULE DOGARU, PROPUNETI CELORLALTE ASOCIATII SEMNAREA UNUI ASTFEL DE PROTOCOL CARE NU ANGAJEAZA JURIDIC NICI O ASOCIATIE , DAR OBLIGA LA BUN SIMT SI COLABORARE PENTRU INTERESELE ARMATEI . PUTETI FACE PRIMUL PAS ?PROPUN UN COMUNICAT, DACA E NEVOIE UN COMUNICAT DE PRESA PRIN CARE SA INVITATI TOATE ASOCIATIILE MILITARE LA UN PROTOCOL AL CONCORDIEI PENTRU A NE APARA IMPREUNA ONOAREA SI DEMNITATEA.
    Col(r)NEACSU MARIN
    =========================================

    PRIMA dojana, colegiala !

    micutzul 27 iulie 2010, 14:32

    @ cezar
    Tu nu te linistesti mai nazbatie mica ,nici aici ?
    ==============================================

    PRIMELE “gainaturi” de genul “odata”, “face-ti” si “v-a” ! ( doamne feri, si lu Curdeleu, in gara la Bartolomeu ii iesea mai bine textu ‘!)

    micutzul19 august 2010, 16:17

    “SOLICIT INCA ODATA SCMD “
    “face/ti liste cu cacanarii “.
    ne v/a ramane
    ===========================================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROLA a DOUA, dubla 3:

      PRIMA confirmare ca Cezar este o maimuka urata !

      scorpio23 august 2010, 23:35

      Cezare , Cezare . cel care a scod proverbul cu capra vecinului, te-a avut vecin sigur .Nici ca se putea un exemplu mai graitor . Si cum confirmi dumneata ceea ce spuneam ?Nu am orbul gainilor, daca memoria inca te mai ajuta , (daca nu , cauta prin comentariile mele aici si reciteste )eu am spus ca ai dreptate , ca s-a facut o nedreptate si ca nu sunt de acord cu aceasta impartire sau lipsa de echitate , , aceasta impartire a pensiilor de dinainte si de dupa 2000 . Dar de aici si pana la a ii ura pe cei care au iesit la pensie dupa 2000 , asa cum faci dumneata e o cale lunga de urmat, la care numai un suflet negru rautatcios se poate inhama . La inceput cand unii te-au luat in suturi pentru rautatea si egoismul tau, ti-am luat apararea spunand ca ai suferit mult si probabil asta te face atat de rautacios dar acuma constat ca nu e durere , -de fapt chiar tu ai confirmat - e rautate , e ura . Sincer ma intreb cum de nu te sufoca atata ura .OMULE , SUNTEM TOTI MILITARI AI ACELEIASI ARMATE , INDIFERENT CAND AM IESIT LA PENSIE , INDIFERENT CARE E PENSIA UNUIA SAU ALTUIA . Solutia nu este alinierea tuturor pensiilor ci repararea nedreptatilor, si pastrarea unei pensii decente si merituoase, asa cum e in alte state civilixate . Eu cand am spus sarmanii pensionari m-am referit la toti , si la cei iesiti inainte de 44 , si la cei iesiti dupa 1944, si la cei iesiti pana in 2000 ,si la cei care au iesit cu ordonanta si la cei ce ies acuma dupa 2010 , fara ordonanta .Eu propuneam initierea unui proiect de lege care sa egalizeze pensiile dupa grade si functii, responsabilitati , indiferent de momentul iesirii la pensie . Cu asta da , sunt de acord .Eu nu fac diferente intre rezervisti, nu urasc pe nimeni, nu vreau raul nimanui, indiferent cand e nascut sau iesit la pensie .
      Dumneata cand vei reusi sa vezi ca toti suntem militari rezervisti ?Asta inseamna unitate Cezare nu legea 119 . Sper acuma , ca nu vei interveni cu cele 3-4 pseudonime sa iti dai dreptate si sa te sustii asa cum mai fac si alti oameni de bine pe blogul asta .
      PS. Sincer sa fiu , nu as accepta sa imi aperi spatele nici daca as sti ca sunt singur in eritoriu inamic cu 0,0000% sanse de supravietuire . Prefer sa mor impuscat din fata , decat injunghiat pe la spate, pentru ca am pensia mai mare decat tine .
      Cu condescendenta
      Scorpio
      ==========================

      PRIMA sictireala de militian impotriva lu’ militarul de armata !

      Anonim24 septembrie 2010, 15:14

      RUSINE PENTRU FIECARE SINDICALIST MILITAR IN PARTE.NU DOGARU TREBUIE SA VA DUCA DE MANA. AVETI CAP AVETI PICIOARE.___________________MUKK JOS LABELE DE PE POLITISTI ORDINARI NENOROCITI
      PRIMA crosa in patina lui Dogaru
      CINSTE LOR, CINSTE LOR, CINSTE POLITISTILOR !
      ACESTIA SUNT OAMENI DE ONOARE . ISI RISCA SERVICIUL , CARIERA , FAMILIA .
      Iar noi, care nu riscam nimic iesind , stam si ne uitam la ei .
      RUSINE SDMD RUSINE DOGARU!
      LA ORA ASTA TREBUIA SA FIM CU EI IN STRADA.
      ===============================

      PRIMUL ardelean curajos, care a solicitat sa se treaca, din nou, Carpatii !

      anonim24 septembrie 2010, 15:46

      Nicu,Din Ardeal ,PENTRU TOTI COLEGII DIN BUCURESTI. Acum e momentul sa iesiti afara. Nu-i lasati singuri pe cei care mai au curaj in tara asta. Lasati-l pe dogaru in pace ,pentru ca cugeta la viitorul partid. Tine-ti aproape, dragi colegi ,din Bucuresti,pentru ca si noi suntem cu ochii pe voi si SIGUR BASE PRESAT VA FACE BOACANE . Le e frica de se ca....ca pe ei. NU-i LASATI SINGURI PE MANIFESTANTI . Conducerea de la Bucuresti sa mobilizeze oamenii ,pentru ca si noi cei din provincie suntem cu ochii pe TV-uri.Poate e sansa pe care ne-o arata Dumnezeu. Acum trebuie stransi cat mai tare.


      VA URMA !

      Ștergere
  14. Buei !
    Si acusica, ca sa va reamintiti, va dau si "DISTRIBUTIA" , pentru primele 3 episoade !

    Fiecare are cate o STEA pe aleea celebritatilor, de la Holiud !

    EOTE:

    DISTRIBUTIA, IN ORDINEA APARITIEI POSTURILOR COMENTARIILOR :

    -Admin, Romania Megalitica , marti, 8 DECEMBRIE 2009, 01:06 !
    -PMT fost TPM 1 decembrie 2012, 13:58
    -Sindicatul Militarilor 23 februarie 2010, 12:00
    -Constantin 11 martie 2010, 20:44
    -saul 15 martie 2010, 09:02
    -Cornel M 8 aprilie 2011, 09:23
    -vasile p. 15 martie 2010, 15:35
    -Emil Pop 16 martie 2010, 07:47\
    -scorpio15 martie 2010, 23:15
    -radud 16 aprilie 2010, 09:47
    -karadeniz 13 aprilie 2010, 11:10
    -cobuz 16 aprilie 2010, 14:20
    -sibiu 1970 16 aprilie 2010, 22:58
    -cezar 12 august 2010, 21:14
    -JONESS 19 aprilie 2010, 20:16
    -Tortue 20 aprilie 2010, 12:29
    -Papillon 21 aprilie 2010, 14:12
    -Kondor 22 aprilie 2010, 12:22
    -Traian 23 aprilie 2010, 15:17
    -Ghita 27 aprilie 2010, 13:56
    -Mac 27 aprilie 2010, 21:55
    -voinea 3 mai 2010, 23:15
    -ELENA 25 mai 2010, 09:17
    -misu 26 mai 2010, 16:55
    -costi 28 mai 2010, 20:26
    -pop ioan 29 mai 2010, 13:03
    -LeeTbv 31 mai 2010, 01:48
    -Ioan 1 iunie 2010, 10:40
    -filialascmddolj 4 iunie 2010, 20:21
    -gica contra 6 iunie 2010, 09:04
    -Costel 11 iunie 2010, 19:45
    -nabuco 5 iunie 2010, 16:30
    -breaker 15 iunie 2010, 08:19
    -baricada 22 iunie 2010, 01:51
    -sandokan27 iunie 2010, 17:26
    -ilie de la scularie 30 iunie 2010, 22:10
    -Mircea Comăneci 30 iunie 2010, 22:41
    -gh.stramb 1 iulie 2010, 08:47
    -Marian 8 iulie 2010, 22:46
    -nicolae 12 iulie 2010, 20:40
    -raducojex 29 iulie 2010, 19:50
    -Nikk 29 iulie 2010, 23:17
    -taunul 17 iulie 2010, 00:48
    -mos alecu18 iulie 2010, 16:40
    -plano10 19 iulie 2010, 19:02
    -micutzul 22 iulie 2010, 00:42
    -neacsu 22 iulie 2010, 17:10
    -marbostgms 23 iulie 2010, 19:52
    -Pavel M 24 iulie 2010, 11:05
    -roarmy 26 iulie 2010, 00:01
    -expertgl 25 iulie 2010, 22:23
    -giuliano57 3 august 2010, 09:08
    -adrian59 5 august 2010, 13:14


    Fain, nu ? Mai mult de trei sfertace au ajuns supervedete, care au calcat, deja, pe covorul rosu a lu' MH !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, ce PL MNEU zicea Taunul -alias io, in 17 iulie 2010?
      Ca m-a lovit un ALZ incipient nu nu mai tin minte..stiu ca p-atunci ma razboiam cu doi tantalai, ajunsi celebri , T-Rex, alias Legionarul..alias..alias..si Akord75, alias Curdeleu,alias MuciBartolomeu.

      Ștergere
    2. PMT, cati ies la numaratoare?
      Cati crezi ca vor veni la ... "belit" un miel?
      Eu am facut o invitatie scrisa, de mai multe ori.
      Adresa mea de "imail", e publica!
      vburcu2005@yahoo.com
      Astept totusi ... inscrieri!

      Ștergere
    3. esti sigur ca ..Taunul esti Tu si nu IO??

      Ștergere
    4. Tot ce e posibil sa fii si tu.Dar la inceputuri semnam Taunul,Ghepardul si, in alte parti, Dracula.Insa nu sunt singurul Dracula, exista unul mai al dreak, adica mai vechi.Primul venit adica!

      Ștergere
  15. PMT - Ai tu idee cine-i SCORPIO? (Alias mata chioara )

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca vrei sa fie ..savuros ,cauta conversatiile lui Czar cu ,,Al de sus" ! Nu selecta partinic ! Oricum rezultatul conteaza ! Rezultatul ne spune ca Czar a avut dreptate in absolut tot ! Acum L 119 este in vigoare , mata chioara (scorpio) a pierdut peste 1200 ,deci s-a facut dreptate ! Principiul contibutelii face furori! Asa ca PMT ia de aici: T_Rex

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muyei, ia d-aci!!!
      Si mai zice pulalaul de PMT ca nu sunt „perle”!

      Ștergere
    2. Buey,
      Nu este corect!
      Nu ai voie sa te bagi... asa!
      Cauta si tu ce vrei/ce-ti place, si... "pac" cu ea la "rasboiu"!
      Aici munca se plateste, nu asa.... aiurea....in virtual!
      Aici se va castiga ... un suc, un mic, o bere!
      Buey, va fi mare cautare! La politica nu mai merge cu micul si cu berea, ca te cata aia cu... bibliile! La noi va fi greul!
      Sa vezi vericule, dicstractie ... cata frunza, cata iarba!

      Ștergere
  17. Cezare maria TA .
    Ne-nclinam la a ta statuie,
    Te rugam - lu PMT sa-i dai MUIE!!
    Sa-i dai muie ..personal,
    Sa i-o traga si ,..Ducipal
    Si te mai rugam - Cezare ,
    Sa-i arati ..calea batuta
    Spre o pensie ..NFUTUTA!
    Bonaparte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci dreaq, ca faci blogul de ras ! Nu te mai shfotza !
      Am inteles, gata: toata lumea stieee.../pemete ia muieeee !!!
      Da-o dreaq de palinca !

      Ștergere
    2. Taci tu!!
      Du-te-n PL MNEU!Ma confuzezi!
      Cel de la 14,12 nu sunt io.
      Iar palinca e..muza, bre!Nu oricine are acces la succes prin ea!
      ..tu-te-n dinti!!!

      Ștergere
    3. Wowwww....
      Ce tare este.....
      "Anonim... 3 decembrie 2012, 14:57
      Taci tu!!
      Du-te-n PL MNEU! Ma confuzezi!
      Cel de la 14,12 nu sunt io."
      ===============================
      Ha, ha, ha ....
      "Cel de la 14,12 nu sunt io."
      ===============================
      Io anonimu'.... nu sunt io...
      Tare, tare de tot!

      Ștergere
    4. Mueyi 14:12,iscateste-te dreak, nu vezi ca boul de PMT zice ca sunt sfortarile mele?!..tu-l in gura de mitic, el crede ca as iesi in spatiul virtual cu asa „rîme” de rahat?

      Ștergere
    5. Buey PMT,
      Esti de comanda, bre!
      Ai bagat scandalul intre anonimi!
      Uauuu.... ce paruiala la orizont!
      Ce vreme vine de la ... vine iarna!
      Vedeti ce inseamna sa nu ai un AVATAR, un NUME in virtual??
      Vedeti unde duce comoditatea??? Sa nu vrei sa intelegi ca Logat este cu mult mai avantajos??? Cine va opreste dragi Anonymous?
      Haideti sa va vand un pont: cel mai tare Avatar EA, este un ... EL!

      Ștergere
    6. Buey, revin si reformulez:
      "Haideti sa va vand un pont: cel mai tare Avatar EA, este un ... EL!" /// REFORMULEZ, IN NUMELE ADEVARULUI:
      ============================================
      Haideti sa va vand un pont: cel mai tare Avatar EL, este un ... Ea! Jur! N-am sa va spui cine, ce si cum.... Din cauze de ... confidentialitate, principii, onoare si alte cele! Dar nici ca va puteam minti! Asa ca.... ATENTIE si iar ATENTIE, la ce, cu cine si cum va conversati!

      Ștergere
  18. Baa, ati auzit ca Admin cauta oameni sa ia melu la belit! Care se inscrie? Cezare, tu ai auzit acolea in fund?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uauuuuu....
      Danilaaaaaa..... unde ai mai fost si tu bagat???
      Buey, ce mult ti-am dus dorul, samtzit lipsa!
      Te salut, si stai aciulea, ca-i dat dreaku ce-a iesit!
      Vezi ca mai aveai pe vremea ta si alti coledgi! Poate dai de ei!

      Ștergere
    2. Salvi domnu Burcu! Ieu v-am cam urmărit zilnic şî în special pi Cezar maimuţa, ceia aburcatâ pi Ducipal, precum şî pi NeaCaşcaval! O sâ ieu legătura şî cu Cel di Sus şî cu o parti din cimpanzeii ăia di sî tot foieu pi aici...În res: sanatoş, voioş, galbini di graş? Haidi câ vă las, lasa-v-ar pacatili sâ vă lese, câ trebă sâ-mi fac un borş di gainâ dres cu zmîntînâ. Vorbim mai tîrzîu câ-ndatâ îmi zboarâ puiu cu aţa! Pi tăţ vă salutez câ mă duc sâ ieu nişti orez!!!
      PS. Cezari, nu vrei sâ ti-nvăţ sâ faci borş di frichineli? Bă omuli, îi mai tari ca fainoşagu ălora din Ardeal!

      Ștergere
    3. Salve bre Danila Mai duci calul intre picere bai !!

      Ștergere
    4. Ualeuuuu.....
      Ce de bucurie.....
      Buey, tati trebe sa-i dam PMT-ului di baut!
      Buey, aista ne scoase pi tati la lumina!
      Dac io "olteanu", ma dadui dupe vorba lu'Danila,de bucurie ca-l vazui in "originale" si pe imperator CEZAR .... in discutiuni cu vechiul sau pratin, pe nume Danila a lu' Perpeleac! Apai ....
      Ce dreak sa mai zic?! Buey, ce zi!
      Nanaaa si tu dadaa, ce zi ma fuse!

      Ștergere
  19. 15:02!!!!


    Ha,ha,ha...
    Vrei sa ma iscalesc?
    Risc sa-i intorc cu PL-lele-n sus pe toti din Zoo si NOO!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Da ci dreaqi aveti bre !
    Buarga sunteti tembeli !
    Da ci mai conteaza cine e si a cui e ! Oricum crapam la apocaliptic !
    Eo, deja, mi-am gasit metoda de ucigat baba ! Sa nu remana ea, harca, dupe mine !

    RăspundețiȘtergere
  21. Facem "TRILANTUL" pe 8 decembre !
    Sa vedem cate sute....

    RăspundețiȘtergere
  22. Muey, io o sa mor pe 21 cu dintii infipti in gatul lui PMT, tu-l in gura de mitic LinDikMIc!

    RăspundețiȘtergere
  23. La un semn ,s-aduna oastea!
    Cata frunza , cata iarba...va urma

    RăspundețiȘtergere
  24. Băi, Dănilă Perpelit!! Te iei de mine,bre? Că mintenaș iși torn frichineii in cap de-o sa-ți iasă fainoșagul pe nas!!

    RăspundețiȘtergere
  25. De scorpio ma doare-n cur,si nici macar acolo(desi nu m-a intrebat nimeni)
    mie-mi place de Voinea (ala cu lanturile)hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  26. @DC -te salut ! Te referi la Voinea al cu MOBILIZAREA ..grupei- cu masinile mici ???!! Mare om bre ,militar adevarat cu strategie in cap ! Sa speram cu nu o fi disparut !! Totusi cine-i Scorpio????!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voinea daaaa!!..."o mare valoare"(tzewa)...scorpio?ma doare-n cur(doamne feri, ar zice PMT)
      PS eu stiu cine-i scorpio(pe bune...nu e treaba voastra hac!)

      Ștergere
  27. inca una din numeroasele definitii ale politicianului roman

    "este acea persoana care incearca sa-si convinga compatriotii,ca poate ridica un cacat de pe jos apucandu-l de partea curata"

    RăspundețiȘtergere
  28. Si uite asa, incet, incet aflam de la Admin cite un pic ca Czar maimukles, Tigri2 si Curleonu, n-aveau putza ci lindik!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar anonim n-are nimic,nici macar lindik!!!
      eventual cezar tigri 2 si curleonu pot sa io dea la "nare"nimic

      Ștergere
    2. "i-o" ...dar sunt sigur ca ati observat.Cei care nu au alte argumente fac si ei ce pot

      Ștergere
    3. Sa i-o dea la nare cu ceea ce n-are?

      Ștergere
    4. Io pot Curleoane! Fac pe tine, dupa ce mincai masline! Masline si brinza de oaie, scarpina-ne-ai asa de amoru' artei, la koaie!

      Ștergere
  29. PMT, hai cu episodu` ca intra Las Fierbinti peste tine!
    Haidi,bre, pana suntem dispusi si disponibili.

    RăspundețiȘtergere
  30. Muei, ia vedeti voi pe bloaga lui PulanoX, cu Huoprea in stinga, la conferinta de presa de azi, Poata face declaratua ca celor care lea crescut prea mult pensia in urma procesului de RRR, o sa li se aplice o noua R, iar cica la 7000 buc. din MApN, o sa le-o creasca. Acu Czar maimuca are ocazia prietenului lui Oprea, sula sa-i beleasca!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, lui czar bistos ca nu i-a crescut, ca N-ARE ce sa-i creasca!

      Ștergere
    2. Oare maimuța o fi cea cu puța?

      Ștergere
    3. Traiasca domnul hOOOOOOOOPREA! Singurul ministru care a ..facut ...etc...

      Ștergere
  31. Bine , bine ! Am dat cu zarul 6x6 !
    Lume ,lume ...si voi lanceri .....Scorpio = NEACSUUUU !
    Il asteptam sa ne spuna.....cum ca suntem..prosti! Czar

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey PMT, te-ai ascuns sub fustele babei?
    Mueyi, sigur n-ai nevoie de masca?Poate te sufoci dreak si dai colțul inainte de 21.Io cu cine mă mai iau de gâlci???

    RăspundețiȘtergere
  33. " DISCUȚII CU PRIMUL MINISTRU AL GUVERNULUI ROMÂNIEI ,
    -Excelența sa, dl. Victor PONTA-


    Astazi , 3 DECEMBRIE 2012, la sediul USL , cu sprijinul ministrului Apararii Nationale, dl.gl.Corneliu DOBRIȚOIU, presedintii SCMD filialele 2/sector 1 , 1/sector 6 – c-dor. Dumitru BURADA si col. Marian TUDOR- au participat la o întalnire informală cu primul ministru al Guvernului Romaniei .
    Cu acest prilej au fost reafirmate principalele solicitări ale membrilor SCMD privind revenirea la drepturile financiare și morale câstigate de către pensionarii militari prin lege și sacrificii.
    Dl. Victor PONTA a reconfirmat angajamentul coaliției USL de a soluționa pozitiv , începând cu anul financiar 2013 , nedreptățile suferite de către militarii în rezervă din sistemul de apărare, ordine publică, siguranță națională.
    Considerăm, în acest moment, că trebuie să avem încredere și speranță!

    Președinte SCMD FILIALA 2 /sector 1
    C-dor. Dumitru BURADA
    Președinte SCMD FILIALA 1/sector 6
    Col. Marian TUDOR "
    _____________________
    Vaes de capu nostru!

    RăspundețiȘtergere
  34. bre , olteni prafuiti de unde stie finu' la nas gropea ca numai 7000 sunt in galeata , sa dea lista la ministeru' asta de acuma .

    RăspundețiȘtergere
  35. Muei,lasati prostiile si sfatuiti-va apropiatii sa mearga la vot,indiferent ce cacat vor vota.
    Pregatiti-va sa mergeti la vot chiar prin zapada pina-n git!
    Sarbatorirea bloagei e ridul doi. Clar?

    RăspundețiȘtergere
  36. BUEI CZARE MAIMUCA, VEZI CA VORBESTE MENTORUL TAU KIOR LA TV. SI MAI VEZI CA ACOLO SUPT TRIBUNA DE UNDE VORBESTE KIORU, STA CURDELEUL SI II SUJE PIXU BASHINOSULUI. CEZARE, CURDELELE SI T2, HAI ALUPIGUS SI SA BELITI SULA LA URS

    RăspundețiȘtergere
  37. lasa baa,mai o gargara, mai trece timpul....voturi sa iasa ce pula mea....sau a ta ,sau a lui,sau a oricui...tu-va-n gat sa va saturati cu promisiuni
    PS De cand au inceput promisiunile?Din luna lu' ciresar? "Tunva"-n gat de prosti!!!prostii dreak cu grade multe

    RăspundețiȘtergere
  38. Ce-mi place la Ponta??
    Habar nu are ce e ALUPIGUS,dar vi-l da in fiecare zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CURLEOANE AI AUZIT CA KIORU A ZIS SA NU VINZI PIELEA URSULUI DIN PADURE? A ZIS IN SCHIMB SA IO SUJI. URSULUI

      Ștergere
    2. Ai si tu "argumente" pe cat te duce capul.Iliescu ar fi mandru de tine tovarase

      Ștergere
    3. si nu mai urla cu majusculele alea .Ce esti PROST?

      Ștergere
  39. PMT is DEATH!! Gata a crapat! Babarade dese pisa pe ia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI CURLIONU E TZAPAN DE BAT. VEDETI CEI DIN BV SA NU ADOARMA PE CALEA FERATA CA DERAIAZA GHEZESU

      Ștergere
  40. BAI CURLIOANE VOI ASTIA 3 MAIMUCA, TIGRI2 SI CU TINE, CEI PURTATORI DE LINDIK, VENITI LA ANIVERSAREA BLOGULUI?

    RăspundețiȘtergere
  41. votantii usl asta stiu asta fac:
    "Babarade dese pisa pe ia"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Bartoleone, ce ii vanezi tu pe cei ce datorita grabei sau nestiintei gresec!
      Dr PMT-ul ti-a tras-o: "La 4 postari, 5 erate"!
      Si inca nu le-a pozat pe toate (iaca si rima!).
      Las-o mai moale cu gramatica si limbistiCA, CA esti aidoma multora dintre noi ai blogului!
      Nu ma face sa le pun una langa alta, incepand cu Akord75.
      ZSA

      Ștergere
    2. Iaca si IO:
      Erata ...dintre noi,(virgula) ai blogului!
      ZSA

      Ștergere
  42. Răspunsuri
    1. eu NU!...pt ca zgarciobul asta de admin a mai promis multe si el s-a ales cu prostii care-i dau clickuri....si el da muieee
      asta e!
      cine vrea sa scrie pe blog,e liber s-o faca cine nu....poa'sa-i dea muie lu cashu

      Ștergere
    2. SUNTETI NEAMURI DE TRAISTA BAAA!

      Ștergere
    3. CURLIOANE VREI SA TE INJUR FUTU-TE-N GO OZ? VEZI CA AZI NU MI-AM LUAT PASTEAU

      Ștergere
    4. Da ba Curlionezule ..dar stim si romengleza : Ia priveste ofticatule::
      ,,PMT is DEATH!! Gata a crapat!"

      Ștergere
  43. Muei,sunteti sariti?! Luati o pauza, luati ceva in gura, ca poate n-ati mincat de prinz, si cu grja chiscati-o acasa la somnolete. Ca v-o luati sub coada fara de dovada.
    Hai,
    NB!

    RăspundețiȘtergere
  44. No,bună dimineața la Zoo si Noo!
    Sculați-vă, ..ți-ai dreak de apeviști!
    PMT-ul cel nebun ne-a ținut pe toți fierbinți,
    Așteptînd ca niște sfinți, toți buluc pe Mehedinți,
    Dar ne-a tras-o între dinți!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Desteptarea,lighioanelor!

    RăspundețiȘtergere
  46. `Mneata la ZOO+9!
    Cui ii era dor de nea Cashu?
    Ia beliti un ochi aciulea, pe http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/12/03/averea-comandantului-de-pluton-2107 !
    Povesti vanatoresti!
    Hai pa si spor la ce "vrea" muschii dvs!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  48. 'Mneatza buna-Ii buna o pula ! Doby !

    Hai, huskiala dupa cadouri ca va prinde Mosu' (nu Alecu care beleste pula la berbecu') cu mana-n cur, nepregatiti !
    Nu mai stati ca pulele (ma rog, ca pizdele, daca sunt si onorabile doamne pe-aciulea) la clape, toata ziua, ca o sa ramaneti cu ciubotele pline de aer !

    Plec si eu dupa cadouri pentra harca asta de baba, minteneas dupa ce intra ordonanta, in sedinta de azi, si mi-o baga toata pe card, mai pe la pranz!
    (Am informatii ca pe la 11-12 or sa le-o bage toata la cei cu ele futute !)

    O ZI BUNA si spor la cumparaturi !

    Mai pe la pranz urmeaza EPISODUL 3 din remembar !

    Cine vrea sa-l vizioneze in avans, sa intre pe VOYO-MOYO .ro !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri