Google Translate

miercuri, 5 decembrie 2012

Grav. Deosebit de grav. MRU a patronat un grandios dezmat, pe bani publici. Actuala Guvernare se face ca nu vede, nu aude! Legile privind cheltuirea banilor publici sunt facultative! Se aplica doar de la caz la caz! Aici se pare ca nu este cazul!

Alooo! Dom'Prezidente, ati aflat ce minuni se discuta p'aici?
Dom'Premier Ponta, se face ca ploua!
Matale ce parere ai? O fi de bine? O fi de rau?
 
 
EXCLUSIV. Primul ordin al lui MRU,
ca premier al României: a comandat 21 de cartuşe de ţigări!
Comenzile extravagante făcute de MRU, care i-au transformat numele în porecle de neşters (Unguent, Unghieră, Distilerie, Trabuc, Şerveţele Puff), toate plătite din banii de protocol – adică plătite din banul public –, arată profilul derizoriu al premierului de scurtă respiraţie.
 
 
Prima comandă – 21 de cartuşe de ţigări – a fost făcută în 6 februarie 2012, atunci când MRU, ca prim-ministru desemnat, a păşit în această calitate incertă în sediul Guvernului. Este un document care atestă ceea ce avea să urmeze – o administrare plină de fumuri, fără substanţă, dar care a lăsat în urmă un munte de comenzi de ţigări, băuturi, alifii, odicolonuri şi produse de îngrijirea corpului!
 
 
MRU, premierul repede expirat, a rămas în istoria Palatului Victoria prin cheltuielile de protocol neruşinate. Şi-a comandat din bugetul de stat produse cosmetice şi de îngrijire a corpului, delicatese sofisticate la preţuri de lux, băuturi alcoolice fine, trabucuri. Dineurile pregătite de bucătarul SPP-ist decorat pentru merite erau desprinse din ghidurile restaurantelor cu stele Michelin, iar deconturile de la Cancelaria premierului purtau o inscripţie fără drept de control: Palatul Victoria – SPECIAL.
 

Aceste derapaje fără egal în rândul premierilor europeni, în privinţa batjocoririi banului public, pleacă de la un comportament de tip medieval, reţinut în epoca modernă doar de reziduuri ale regimurilor totalitare sau dictatori din speţa Bokassa, ce-şi permiteau orice moft, orice fantezie. MRU şi-a câştigat în puţinele luni de mandat un renume de care nu va scăpa toată viaţa. Premierul Ungureanu “acoperit” de alifii pentru uzul personal, beţişoare de curăţat în nas şi urechi, cleştişori pentru tăiat unghiile, plasturii de scos bătături sunt produsele comandate de Palatul Victoria care l-au aruncat într-un iremediabil ridicol pe fostul “spion-şef” al României. Căderea Guvernului MRU, în aprilie 2012, la scutit pe premier de derapaje şi mai mari care, cu siguranţă, i-ar fi atras răspunderea materială pentru cheltuielile extravagante. Aşa că “viaţa scurtă” l-a salvat şi pe el de necazuri, a salvat şi bugetul de la presiuni dinpartea unui personaj care nu avea limite în satisfacerea plăcerilor gastronomice şi asigurarea “materialelor” necesare întreţinerii pielii, tegumentelor, ţesuturilor cornoase.
 
 
Dacă MRU se ţinea în scaun, cu siguranţă Palatul Victoria s-ar fi transformat radical într-o firmă mare, ar fi înfiinţat un beauty salon, şi alături ar fi fost deschis un restaurant de lux cu autoservire pentru miniştri, un club privat în care aveau acces doar invitaţii premierului.
După scurtul lui mandat, nesemnificativ în acte de guvernare, a rămas însă un munte de note de plată şi de comenzi către marile magazine alimentare, drogherii, tutungerii şi distilerii.
 
Câteva “mostre” din biblioteca de plăceri a premierului au fost publicate în premieră de Jurnalul Naţional. MRU a răspuns neconvingător, cerând să se probeze semnătura lui pe comenzi! O şmecherie de doi lei, pentru că era evident că doar nu putea el să semneze notele de comandă ale RAPPS, ale bucătarului şi paharnicului şef. Dar toate produsele pe care le cumpărau angajaţii erau destinate meselor date de MRU sau ajungeau în reşedinţele gospodărite de Guvern aflate la dispoziţia premierului. Fondurile de protocol ajunseseră o vacă bună de muls pentru a satisface gusturi şi plăceri personale, care nu aveau nici o legătură cu exercitarea funcţiei de prim-ministru.

Prima comandă, cea care a deschis seria cumpărăturilor din banul public pentru uzul lui MRU, a apărut în 6 februarie. Exact în ziua în care MRU devine premier desemnat şi a păşit în această calitate provizorie în Palatul Victoria.
 
Prezentăm astăzi, aşadar, un document excepţional, care atestă începutul guvernării derizorii a lui Unguent. Marele om de stat îşi face simţită prezenţa printr-o substanţială comandă de ţigări – 21 de cartuşe. Totul este trecut în contul “Palat Victoria Special” şi la preţ este indicat FP (probabil fond de protocol sau fără preţ?). Comanda uriaşă de ţigări (4.200 bucăţi ţigarete) este cu atât mai ciudată dacă ţinem seama că în instituţiile publice fumatul este interzis prin lege!
 
 
Aşadar, ce să poată să le tragă în piept, MRU era obligat să iasă în faţa guvernului, în aer liber. Afară ningea însă la greu, aşa că MRU ar fi fost nevoit să fumeze cele 4.200 de ţigări – de la nominalizare, în incinte private – adică să fugă de la “prăvălie”. Dacă mai pui la socoteală că şi consumul băuturilor alcoolice este interzis în instituţiile publice, rămâne un semn de întrebare ce făcea premierul “legalist” cu ele? Lua acasă băuturica şi ţigările? Nu credem că MRU s-ar fi pretat la o asemenea josnicie. Dar, până la proba contrarie, Unguent rămâne să lămurească ce a făcut cu “bazarul” burduşit de marfă din Palatul Victoria, aprovizionat după 6 februarie, până la sfârşitul lui aprilie. Pentru că, iată, cum notele de comandă, alăturat prezentate în fascimil atestă intrarea în
“Palatul Victoria Special” a zeci de cartuşe de ţigări. Sau vorba lui Arghezi:
Una spunem şi alta fumăm, tovarăşi!
 

În concluzie, MRU şi-a dat cinstea pe tutun! Şi nu numai!
Sursa:
 
==========================================
==========================
PS: Am probleme deosebite ... cu INTERNETUL!
Sper sa le rezolv!
Admin

104 comentarii:

  1. Bei, nu pot incepe acest subiect, ca mi-s obosit. De aceea va spui la toti NB la ZOO + 9! Cezare nu uita de ti-a zis ala de oua!
    PS. Las' ca-ndata apare Curleonul si comenteaza de unul singur pe-aciulea. Asta-i ora la care se trezeste el din sant de la Bartolomeu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant. Palatul comanda telefonic iar furnizorul scrie ce vrea el pe nota de comanda. Astept alte note cu autoturisme si avioane. Rau ai ajuns Burcule. Tu la puscarie asa primeai oamenii, pe baza de ordin telefonic ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un dobitoc.
      Chiar mult mai limitat!
      Cei doi neuroni ai tai e unul, si nici ala nu se simte bine!

      Ștergere
  3. No, bună dimineața la poPULIME!
    A venit Mosul ?
    Se vede...sunțeti storși, ..ti-ai dreak de labagii!!

    RăspundețiȘtergere
  4. MRU ca MRU dar ex-ministru de externe Baconski ce betesug avea ca nu "suporta" un palat si avea nevoie de un apartament privat?
    Mai inetresant este ca acum lu Basinosu din capu statului ii arde sa stie cati votanti sunt si pe unde sunt pititi ei. Il fute grija brusc... Nu mai este Rus sa ii dea "servit" numarul de alegatori, sa ii asigure si contingentul de morti si disparuti care sa NU voteze spre linistea "Vanturatorului pe cur".
    Cei de la putere, in frunte cu Ponta nu stiu sa-i raspunda pe masura, scurt si taios:" sunt toti atat cati au fost la referendum minus cativa" ... Basinosu vrea ca numarul slobozit de USL sa ii "betoneze" cifrele de la referendum, ca sa poata zice: "ati vazut? sunt 20 milioane de alegatori, referendumul nu a atins pragul de 50%+1 deci sunteti niste ratati cu diploma!!! - boilor si sclavilor ce sunteti"
    Sunt slabi cei de la USL, nu au fost in stare sa dea pana acum rezultatul recensamantului din 2011, nu au facut corecturile in liste, ii dau apa la moara lu Base si ARD-ului cu cresterea numarului de parlamentari (care e in functie de nr de alegatori din liste). Uite asa, prin indolenta USL vor fi mai multi parlamentari ARD decat spera PDL-ul. Dupa ce apar rezultatele recensamantului pe unde scot camasa guvernantii? Se va vedea ca toate rezultatele de la referendun si de la alegerile de duminica sunt eronate si ca totul e o prostie.
    Prosrie acceptata si de noi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  6. `Mneata la ZOO+9!
    La multi ani si sanatate sarbatoritilor si sarbatoritelor pe care ii/le aveti/avem prin ograda!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stelian P. says:
    Decembrie 6, 2012 at 8:21 am
    Din categoria „Si mortii vorbesc, nu-i asa ?”

    …”in decembrie 1989, atunci, in strada, am fost si am murit noi, militarii si revolutionarii.”
    miercuri, 5 decembrie 2012
    Col. (r) dr. Mircea Dogaru

    RăspundețiȘtergere
  8. Muey, Stelică-Pulică mai trăiește??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, locuieste la Mina Minovici impreuna cu Czar MaiMucea in acelasi borcan cu formol unde se afla pula lui Terente.

      Ștergere
    2. Buey, e o impietate sa pui „mumia” lângă Sfânta Pulă!!!

      Ștergere
  9. Ce prosti e unii si in ziua de Mos Nicolae!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Mos Niculaie, n-ai vrea tu usor, gingas, sa ne dai o limba-n koaie?

      Ștergere
    2. Da ce, mos teaca asta de niciolae, are 3 Koaie ?

      Ștergere
    3. Pese:e la fel ca SeFe andrei, de Koaie sa ma iei !
      Si la fel ca badea antonu', ala cubetonu-n cur, frate cu marcu, ala cu arcu'!

      Ștergere
  10. Adminu' are "probleme deosebite ... cu INTERNETUL! Sper sa le rezolv!"
    Si eu am deosebit de deosebite probleme cuuuu.....capu'! Sper sa le rezolv si eu ! Succesuri !

    Pese: pentru muistul de la 7:35 ! Bine ai revenit, rapanosule !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu esti plecat cu pluta!!
      Recunoaste ca tu esti „ crapatura”- manca-mi-ai pula!
      Hai,zi, iapa lui tata!

      Ștergere
  11. Muey,maimita noastra se reinventeaza.Iar s-a urcat in deal.Lipsa de inspiratie?Semne de boala?Sau il imita pe PMT cu Remember?Oricum, e grav!
    Bine ca scapa pe 21.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ pentru muistul de la 7:35
    Muei scrobitule, ia tu ,,telefonic'' o muie perfuzabila!
    Ai fost la bulau si n-ai primit ,,onorul''?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l , bre!
      N-ai auzit ca vine „apocalipticul” pe 21?
      Pana atunci il tinem in camesoi cu BAS-oiul la vedere. Poate primeste si „onoruri”.

      Ștergere
    2. De retinut chestia cu "perfuzabila" ! Buna, buna ! Se pune la dex-ul blogului !
      Eu stiam doar de muia "pipetabila", insa iaca-te ca sunt si alte posibilitati de interventie !

      Ștergere
  13. Buey basinosilor, da' n-ati spus niciunul ce dreaq v-a adus mosul ! Ori v-a adus nicioLAIE si, de rusine, v-ati dat la fund (ma rog, la cur parca suna mai secsi) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, iapa lui tata!
      Mai nou se spune BAS-oi, adica BAS sinonim cu cur.

      P.S. Scuze ptr. cacofonie!

      Ștergere
  14. Usior agitatilor, ca ati dat "Flag counter-ul" peste cap ! Si vorbiti civilizat, ca se rusineaza vizitatorii din Gabon !

    RăspundețiȘtergere
  15. Uitati-va la prima poza, cu Kioru'handicap la jacuri ! Pe perete este pus un afis cu "Gisus ot Nazaret" ! Oare ce are Gisus pe kept ? Eo cred ca Gisus are pe kept egsact sigla ARD !
    A dreaq compilatorii astia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu vede bine (nu-i cazul lu' Curdeleu, care vede bine tot timpul !), va zic eo: e o inima, sub care stau initialele ARD !
      Stia ea BOR-ul ce stie !
      Tu-l in gura de patriarh, cu tot cu catedrala neamurilor !

      Ștergere
    2. Buey, nu auzisi ca Prea Sfiintia Sa si-a trecut numele „nepoatelor” in calendarul bisericesc?
      Apu sa nu te inrolezi in Oastea Domnului??!!!

      Ștergere
    3. Rizi tu, rizi, insa cam asea ie !

      Ștergere
  16. Cezare, stapine de St. Nicolae nu uita sa-mi faci un masaj la koaie! Ca de nu ma masezi, iti foot o copita de-o sa vezi numai cai verzi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sireacu Mucifalus !
      Nu comva are prea multe chicioare ?!
      Au ala din "diagonala" e pentru muia lu' imperatore !

      Ștergere
    2. Buoe Puta Mica de Tibica, aia-i frina de parcare/mina pe care mi-o trage Czar cind oprim/stationam!

      Ștergere
  17. Sper ca lu` Basoiu mosul i-a adus un neuron.
    Daca nu a gasit neuron, macar "un muye" sanatos!
    In rest, de bine!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bai, am ase o pohta de un karaoke!
    Czare, vii sa-mi „sufli” in microfon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie sa-mi "bata la toba", imediat dupa ce m-am sters si-am tras apa !

      Ștergere
  19. Buey, peste exact 3 zile este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!

    Blogutza implineste 3 anisori de existenta !
    Va mai aduceti aminte, de inceputuri ?


    MINI SERIAL in MEMORIAM – o productie a Casei “BURCU SENTURI FOCS”

    Regia: PMT and BABA


    EPISODUL 5

    PRIMUL intellectual cu idei tematice

    cezar29 octombrie 2010, 18:03

    Domnul BURCU,cu respect o intrebare:este obligatoriu sa pastrati exclusiv aceesi tematica?Cred ca ar fi interesant cu o tematica diversificata(pensii,legislatie,probl. militare generale, politica internationala etc.) Cu respect
    ======================

    PRIMUL analist financiar de top !

    dragos29 octombrie 2010, 20:46

    DomnuluiPKT de la ora 23.45........Domnule.Chiar la tot ce trebuie scris intr-un statut nu ma pricep.Dar la cheltuirea eficienta a fondurilor noastre(cotizatii)si a celor obtinute din reclamele postate pe bloguri, ma pricep. Unde nu ma pricep aplez la colegii nostri ”finantisti” din tara sau din Bucuresti. Avem economisti foarte bine pregatiti printre noi in toate orasele.I-am spus Dl Dogaru ca in statut nu este prevazuta structura interna scmd-ului, care sa constate si sa valideze modul de cheltuire eficienta a fondurilor. I se poate spune oricum: de cenzori, de verificare a cheltuililor.M-am consultat cu un coleg din Directia unde am lucrat si mi-a spus ca nu bilantul spune tot, ci actele de cheltuieli.Cam asa cu facea CFG si ulterior DAI in minister. Voi urmari infintarea acestei comisii care sa valideza bilantul contabil la 31.12.2010 Dragos Icleanu-SCMD6
    ===========================

    PRIMA shukareala a Burcului !

    admin1 noiembrie 2010, 15:45

    @Duhul cel Bun!, GATA!
    Am inteles, iti meriti banii!
    Ai spus deja, ca de azi va luati munca in serios,
    veti raspunde tuturor! Dar ... las-l in pace pe
    Col.r.dr. Monac! Nu are nici-o legatura cu acest blog!
    Iar de ce va este frica ... am aflat de la ... ardeleni:
    Nu veti scapa! D-l MONAC, un martor? Poate DA, mai stii!?!

    In alta ordine de idei, nu mai pierde vremea pe aici,
    .... hopa, STOP! Acum inteleg! Pe aici sunt libere discutiile!
    Corect ... unde sa mergi tu? In pagini goale? Tabula rasa? Firesc, nu ai unde! Poate ...la Catalin, copil de casa! Desteapta treaba! Ati dat drumul la comentarii, sa racoriti oamenii, sa aratati vezi doamne ... ca nu aveti nimic de ascuns! OK, numai bun de abureala!Dar ...
    Ai grija! Sunt pe aici niste luptatori ... de toata isprava!
    S-ar putea ... nici in gaura de harciogi, sa nu scapi!
    Multa bagare de seama!
    admin, V.Burcu
    =====================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROLA a 2-a


      Primul care incearca gheata cu “o mini-muie” !

      anonim27 noiembrie 2010, 16:06

      @ursul,
      Vere,sunt vulpoi!!!(adicatelea mascul)! Daca nu esti pe invers ...atunci ,,trageti-o singur " sau altfel spus ,,ia-o la laba" ...ca tot esti urs!!!
      Vulpoiul,
      =========================

      PRIMUL comentariu care a luat muye de la admin

      anonim30 noiembrie 2010, 08:33

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
      ======================

      PRIMA replica a muificatului nemultumit

      Anonim2 decembrie 2010, 08:19

      Administrator de blog care a luat talentele lui Rinciog.
      ============================

      PRIMA postare care a sarit de suta de comenturi !
      luni, 29 noiembrie 2010

      In SCMD, balamucul continua! A. Winzer dixit: ... eu cred ca urmeaza ELENA si apoi MONAC ! Marian Ilie, ia atitudine! ALTFEL.info, comenteaza! UPDATE!

      Publicat de Admin, Romania Megalitica la 16:50

      136 comentarii
      =============================

      Primul comentator care si-a dat singur o muie de control

      puiac2 decembrie 2010, 12:59

      Acest comentariu a fost eliminat de autor.
      ============================


      PRIMA amenintare de divulgare a identitatii

      Plano10 3 decembrie 2010, 18:14

      Anonim de la 16,23 Anonim si nu prea!

      Blogul lui Plano10 este citit zilnic de mii si sute de persoane interesate de problematica juridica a pensiilor speciale.
      De comentat...comenteaza doar cei pe care-i duce mintea sa poarte un dialog civilizat si profesionist.
      De citit citesti si tu! Vrei sa-ti public adresa de mail?
      =====================

      VA URMA

      Ștergere
    2. Haidi,bre, nu ne tine in fierbinteala...

      Ștergere
  20. Nea Bozile, ce facusi bre !
    M-ai bagat iarasi pe SPAM si mi-ai dilit PART TU ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca ai probleme cu INTERNETU', nu cu neuronu ' !!!

      Ștergere
  21. 13:41.

    Asea e bre, ne convertim.
    Ne facem snapani,ca sa nu fim samani.
    Il innobilam pe czar cu titlu de mare guru,
    manca-ne-ar curu!

    RăspundețiȘtergere
  22. @PMT -buey ce frumos vorbea Czar pana sa te cunoaqsca pe tine - crapatura dracului!! Auzi ; ,,Cu respect,, De cadu-i cu tine doar ..sugi ula??!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, asea ie !
      Nush ce dreq vrea de la mine ! Penzia ? Or contributivitatea ?!
      Ca altceva n-am ce sa-i dau, decat MUIE VESNICA !

      Ștergere
    2. Suge -ULA crapatura dracului!!

      Ștergere
    3. S-o suga iapa de ma-ta !

      Ștergere
  23. Buei, ia fiti amindoi cuminti, ca altfel ii spun lui Dufifalus sa v-o dea la dinti!

    RăspundețiȘtergere
  24. Este ca miroase a ...peste imputit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PE$SE> .Crapatura dracului!!! Sa ti-o traga un magar!!!

      Ștergere


    2. Degetul ce tot il fluturi,
      Ca un bou, de pe statuie,
      Sa mi-l bagi adanc in curu-mi,
      Si, apoi, in a ta muie !


      Ștergere
    3. ''
      Degetul ce tot il fluturi,
      Ca un bou, :"...Doar un ..<<Intelectual" poa sa zica asa ceva _ boul flutura degetul...ptiu drace ce prostovan!!!

      Ștergere
    4. Da, da ! E ceva similitudine cu "cobori in jos" ! Nu boul, ca animal, flotura degetul, ci BOUL de pe statuie !

      Si mai avem:

      De pe mandrul Ducipal,
      Lu' ma-ta sa-i dai o muie
      Pan-ai cade de pe cal,
      Ca un bou, cum altul nu e !

      Ștergere
    5. crapatura dracului ..puti a peste stricat!!!

      Ștergere
  25. platon&socrate says:
    Decembrie 6, 2012 at 3:17 pm
    Distribuiti si semnati petitia
    “SA NU NE MAI LASAM PACALITI LA VOT!”
    TOTI NE MINT, TOTI NE PROMIT, PANA AJUNG IN PARLAMENT! SA LE DAM O LECTRIE DE DEMNITATE! SA MJERGEM CU TOTII LA VOT SI SA ANULAM VOTURILE PRIN PUNEREA STAMPILEI PE TOATE PATRATELELE, DAR ABSOLUT PE TOATE CA SA NU POATA FI FURATE! ESTE REACTIA NOASTRA FATA DE MINCIUNA, MITOMANIE, PROMISIUNI FARA ACOPERIRE! TOTI POLITICIENII SUNT O APA SI UN PAMANT= ZERO BARAT! PENTRU MILITARI ACEST PROCEDEU INSEAMNA CA NU SUNTEM DE ACORD CU MINCINOSII OPREA SI DOBRITOIU, MITOMANUL PLAGIATOR PONTA, ADORMITUL ANTONESCU, INDIFERENTII PDL-ISTI, VANZATORII DE FUM AI LUI DAN DIACONESCU, IN GENERAL CU TOATA CLASA POLITICA- HAMESITA, AVARA SI MINCINOASA! SA LA SPUNEM UN NU HOTARAT!

    Reply
    xyz 1989 says:
    Decembrie 6, 2012 at 4:23 pm
    Taci dracu, basist-pdl-ist imputit, asta ai fost instruit sa scrii aici ?. Jigodie basista. Nu te mai da tu nici platon nici socrate, ei au fost ce au fost, tu nu esti decat un gunoi. Eu abia astept sa merg la vot pentru a starpi odata pentru todeauna cancerul din aceasta tara format din basescu, pdl., ccr, dna, ani, dna si toti netrebnicii ca tine. Sper ca romanii vor reusi prin vot acest lucru, daca nu eu sunt gata oricand, daca se va ivi ocazia sa pun mana pe un par pentru a va sarpi pe toti !!!!. Romanii, gata la vot, sa nu ratam sansa de razbuna umilinta si batjocora la care am fost supusi de regimul criminal al lui basescu !!!!!!!!!!!!!
    )

    RăspundețiȘtergere
  26. Muei, kklmati-va-ti, ca duminica avem treaba grea de dovedit. Cel putin io. Tre s-o fac capra pe vaca de Kobe!
    Aia din PH, din vaca lor merINos, pot sa-si faca si port la Dunare.

    Da' ARD-i-ar focu' tre sa linga flocu'! Si mai mult decit atit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-avem nimic de dovedit duminica !
      Vom pune stampila, ca niste idioti, pentru a trimite o noua tura de derbedei, putori ordinare si hoti, in parlament !
      NOI ramanem tot ca prostii, sa-i vedem la teve cum vor dormi pe ei, cum se scobesc in nas sau cum se injura in direct !

      Tara lu' Dorele !

      Ștergere
  27. Domnu Burcu Vasile ot Mehedinti ! Totusi, de ce mi-ai cenzurat partea a doua din episodul 5 ?
    Dar, te rog ca sa nu minti /Ca albina n-are dinti !
    Or ti s-a facut dor de niscaiva muie !

    RăspundețiȘtergere
  28. Bai pula (mica, mare,moale sau tare),daca-ti place gasca incrincenata nu ai decit sa-i pupi in cur pe rind,dupa vorba, dupa port. Eu m-am saturat de astia si nu cred ca-i normal sa stau ca boul pe coada si sa ,,cuget'' la luna ca tine.
    Duminica avem o rara posibilitate sa le-o aratam,fara batista.
    Cine nu misca este ori ticalos ori cretin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei scarface cu par la nace !
      La ora 7 punct sa fii la urna si sa ne-o arati, in direct, fara batista !
      Te urmaresc pe toate posturili !
      Fii cetatean, nu sta pe coada ca boul !

      Ștergere
    2. V-am ATENTIONAT de atatea ori ca asta-i un trol BASIST -nenorocit! Nu mai poate acum se da pe fata SCARBA!!!Slinder

      Ștergere
  29. Ai blocat utilizatorul Donaris Cernea. Trebuie să îl(o) deblochezi pe Donaris Cernea înainte de a-l(o) putea adăuga în cercurile tale.
    Deblochează
    ??!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrai, uai ?
      Ce Solarris Trecea !
      Ce cercuri vrai ?
      Ia-n puneti mana repede la frunte, nu cumva ai febra ?

      Ștergere
  30. Răspunsuri
    1. Ce s-a rezolvat ? Niatali esti Solarris Cevrea, ala ?

      Ștergere
  31. Bai pula (mica, mare,moale sau tare),daca-ti place gasca incrincenata nu ai decit sa-i pupi in cur pe rind,dupa vorba, dupa port. Eu m-am saturat de astia si nu cred ca-i normal sa stau ca boul pe coada si sa ,,cuget'' la luna ca tine.
    Duminica avem o rara posibilitate sa le-o aratam,fara batista.
    Cine nu misca este ori ticalos ori cretin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ? Din nou ?
      M-ai convins !
      Merg sa le-o arat si eo, fara batista ! Numa' ca nu prea am ce ! Da' tot le-o arat !

      Ștergere
    2. V-am ATENTIONAT de atatea ori ca asta-i un trol BASIST -nenorocit! Nu mai poate acum se da pe fata SCARBA!!!Slinder

      Ștergere
  32. Lasa muei, le arati ,,melcu' ''. Tu-i in gitlej de obeji.
    Auzi muei, ,,n-avem nimic de dovedit duminica''.
    Muei PMT, tu vrei sa mai poti sa ai obraz s-o scoti la lume? Fara batista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am ATENTIONAT de atatea ori ca asta-i un trol BASIST -nenorocit! Nu mai poate acum se da pe fata SCARBA!!!Slinder

      Ștergere
  33. E o crapatura ce pute a peste imputit

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey, acusica am vazut si eu notele alea de comanda cu tigarile !
    Da' cat pula calului fuma piticul utecist, buei?
    Imputitii astia de alesi ai neamului, nu-si pot cumpara si ei, ca tot omul, tigari din buzunarul propriu, de la chioscul din colt ?

    Imi inchipui ce dezastru facea piticania utecista din banul public, daca mai era si acuma pe la Victoriei !

    RăspundețiȘtergere
  35. Baaa, sefu meu de vagon a lua-o razna! A uitat sa-mi traga frina de mina!!! Dati-i un TAMPAX ca se potoleste si dupa aia oricui plateste i-o suge si i-o beleste!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. I-HA-HA, I-HA-HA, CZRE STAPINE VIN*O-N SULA MEA!

      Ștergere
    2. I-HA-HA, I-HA-HA, CEZARE STAPINE VINO-N SULA MEA!

      Ștergere
  36. Duminica se inchide cercul !
    Ca sa scape de comunisti, romanii au votat PSD-ul ! Ca sa scape de hotii din PSD, au votat PNL-ul ! Ca sa scape de hotii din PNL, au votat PDL-ul !
    Acusica, duminica, ca sa scapam de hotii din PDL, vom vota inapoi hotii din PSD + PNL !

    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ceva muei sula: din pacate treba sa-ti dau dreptate! ROOMANIA tara gibonilor ca Czar maimuca, culegatorii de rosii de pe IAS-uri, care dupa aia puneau deshtu' pe harta 1/25 mii si erau "pe pozitie". Tu-i in gitlej sa-i fut ca in ziua de-nceput!!!

      Ștergere
  37. Traiasca domnul hOOOOPREA noul ministru in guvern !!Oare la ce portofoliu va ...activa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum la ce portofoliu ?
      Cica marti, dupa prima sedinta de guvern, deja va semna ordinele de avansare pentru vreo 370 de rezervisti, cu Turcescu in frunte !
      Si ca sa nu se supere ceilalti, cica-l face si pe Gadea colonel, direct din "absolvent" !

      Ștergere
    2. Pese: Mos Teaca deja a predat functia si si-a dus "Fisa de lichidare" la financiar !
      S-a dat si OZU cu scoaterea lui din evidenta si din efectivul control, incepand cu 10 decembrie !

      Ștergere
    3. CEZRE MARE RAPAN PADUCHIOS CE ESTI, TU NU STII SA CETESTI, LUA-MI-AI PULA S-O JUMULESTI- O HARTA- SI NICI PULA BINE S-O MI-O BELINGERESTI! ASTA-NSEAMNA CA TRE SA MI-O MAI RAZBELESTI. BUEY, SPUNE-LE TUTUROR DE-ACUIULEA CA ESTI UN LINDIK MIK CA UN LIMBRIK, KA KURLEONU-BESHAPHONUL!

      Ștergere
    4. Pe surse:
      Maine, Dobritescu-Minciunescu va semna ultimul sau ordin, in calitate de ministru al Destramarii Nationale, prin care SCMD va beneficia de aceleasi drepturi ca si ANCMRR ! De luni, toate filialele SCMD din tara vor incepe sa-si mute sediile in cercurile militare !
      Lumea zice ca asta este cea mai mare si mai importanta realizare a ministrului Mos Teaca, in ceea ce priveste refacerea spiritului de corp al rezervei armatii, grav afectat de guvernele boc (boc in limba turca= cacat) !

      Ștergere
    5. Buei Suley Mane mai du-te-n ple-ul meu la culcare!!!

      Ștergere
  38. @pmt
    A dracu pielea melcului pe tine! Dupa ce erai primul care descoperea toate maruntisurile bloagei MH ( nu numai)ai inceput sa dai rateuri. Tu esti om (serios) sau o varianta de Plano?

    ,, Bai pula (mica, mare,moale sau tare),daca-ti place gasca incrincenata nu ai decit sa-i pupi in cur pe rind,dupa vorba, dupa port. Eu m-am saturat de astia si nu cred ca-i normal sa stau ca boul pe coada si sa ,,cuget'' la luna ca tine.
    Duminica avem o rara posibilitate sa le-o aratam,fara batista.
    Cine nu misca este ori ticalos ori cretin! ''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, a dreq chielea pulii' si pe tine PulanoX-ule!

      Ștergere
  39. PulanoX-ule mai bine ia si-asculta de la Obergruppenführer-ul Bascnaste ca suntem cu ochii pe tine, tu-te-as in koor bine! Buei ciumega, tu- intelegi ca Armata a 5-a asculta rapanosi ca tine! De-abea asteptam sa finalizam cu voi, koorifeii noilor "regimuri", canalul Siret-Danube?

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce se ascunde în spatele procedurii de infringement la adresa României declanşate de CE- Cedarea suveranităţii energetice a României pe axa Bruxelles-Berlin-Moscova
    --------------------------------
    1.
    Cedarea suveranităţii energetice a României pe axa Bruxelles-Berlin-Moscova

    Corespondenţă specială de la Bruxelles

    Referendumul din vară a dezvăluit un conflict major. Cel între democraţia naţională a românilor (voinţa lor exprimată prin vot de a-şi decide singuri soarta) şi tendinţele neo-imperiale ale Germaniei merkeliste (menţinerea la Bucureşti, cu ajutorul Comisiei Europene, a unui preşedinte-marionetă care să decidă el însuşi, dictatorial, soarta românilor, în funcţie de interesele Berlinului). Oficialii de rang înalt de la Comisia Europeană s-au comportat ca ospătarii Angelei Merkel. S-au amestecta în politica internă românească pentru a servi mai bine interesele germane. Au somat România să cedeze din suveranitatea ei politică.

    Acum Bruxelles-ul ne forţează să cedăm din suveranitatea noastră energetică. Independenţa energetică a României a devenit ţinta unui atac venit din partea unui lobby anti-românesc. Acesta operează pe axa Bruxelles-Berlin-Moscova. Băsescu este cel care favorizează această axă totalmente anti-românească.

    Am sperat ca Uniunea Europeană să îşi îndeplinească imperativul asigurării securităţii energetice pentru statele ei membre. Doream o politică comună energetică care să ne scutească de dependenţa de gazele ruseşti. Primim în schimb ameninţări că nu vindem românilor gazul de producţie internă cu preţruile din Occident, şi că nu punem la dispoziţia europenilor gazele pe care le importăm de la ruşi, cu preţul dorit de ei, nu cu preţul cu care le cumpărăm noi. Conform legislaţiei europene, statele membre sunt obligate de Comisie să asigure transportul de gaze prin conductele de interconectare în ambele direcţii, atât pe direcţia de import, dar şi pe cea de export, motivul invocat fiind sporirea securităţii aprovizionării în ansamblul UE.

    Ameninţarea Comisiei Europene cu declanşarea procedurilor de infringement la adresa ţării noastre, din cauza faptului că menţinem un preţ al gazelor de producţie internă mai mic cu 50% decât cel din restul UE, se face la presiunea unui oligopol format din câteva companii europene (OMV, WINGAS Germania, E.ON Germania, Gazprom Germania etc).

    Când i-am cerut italianului Carlo Corazza, purtător de cuvânt al comisarului european Antonio Trajani, să îmi spună dacă cei de la Comisia Europeană cunosc situaţia socială a românilor, şi dacă ştiu ce impact va avea o asemenea liberalizare, reacţia sa a fost una de sictir şi indiferenţă. „Nu vreau să comentez pe marginea situaţiei sociale a românilor şi nici să vă spun cine stă în spatele reclamaţiei care a dus la declanşarea procedurii de infringement. După cum ştiţi, acestea sunt informaţii strict confidenţiale”, a spus Corazza. Parcă vorbeam cu un consigliere al mafiei italiene, nu cu un oficial european. I-am reamintit că toţi de la Comisiei sunt plătiţi din banii noştri şi că trebuie să pună la dispoziţie informaţii de interes public, că aceasta este datoria lor în raport cu cetăţenii. Prin atitudinea sa, purtătorul de cuvânt italian nu a făcut decât să îmi reconfirme că actuala echipă de la Comisia Europeană este una implicată în tot felul de afaceri şi scandaluri suspecte, în sforării de culise, în relaţii de complicitatea cu lobbyuri comerciale. Cazul demisiei controvesate a fostului comisar John Dalli, executat de Barroso la ordinul unui lobby puternic al producătorilor de tutun, este ilustrativ în acest sens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2. „Liberalizarea” preţurilor - aliniere sinucigaşă la preţurile practicate în restul UE

      Bruxelles-ul cere ca România să liberalizeze preţul la gazele din producţia internă. Eurocraţii ne somează să ne „euro-conformăm”. Semnând Tratatul de aderare, ne-am asumat obligaţia să respectăm principiile competiţiei libere şi ale pieţei libere. Comisia Europeană promite fiecărui stat că, procedând astfel, cetăţenii vor fi avantajaţi, pentru că, în urma competiţiei, preţurile vor scădea, iar consumatorul va fi mai avantajat. În cazul României, respectarea acestei cerinţe perverse a Bruxelles-ului va aduce cu sine la decimare socială. Preţul gazelor din producţia internă românească la consumatorii din România este cel mai redus din Europa. La jumătatea preţurilor practicate în Uniunea Europeană. Pentru a permite şi altor competitori să intre pe piaţa energetică românească, pentru a nu-i defavoriza, Comisia Europeană cere statului român să vândă românilor gazul produs în România cu preţul de vânzare practicat în statele bogate ale Uniunii Europene. Guvernul român a ocoloit somaţiile Bruxelles-ului în această privinţă. Unei populaţii sărăcite, cu salarii minime ridicole, care nu se ridică nici la jumătatea salariilor minime din UE, nu poţi vinde gazul la preţurile practicate în Occident. Atâta vreme cât salariul mediu pe economie în România nu este aliniat cu cel din Uniunea Europeană, nu putem alinia preţurile interne la produsele necesare minimei supravieţuiri cu cele din restul UE. De aceea, România a cerut îngheţarea preţurilor. Situaţia este valabilă şi azi. De aceea, Comisia Europeană a ameninţat că Romania riscă procedura de infringement (aducerea în faţa Curţii Europene de Justiţie şi plata unor penalităţi până la aplicarea măsurii cerute de instanţă). Românii vor trebui să se bată şi să boicoteze această minciună a „beneficiilor cetăţenilor europeni” de pe urma liberalizării pieţei de gaze în Europa. Pentru că, prin directiva europeană privind liberalizarea pieţei gazelor din UE, asistăm la triumful modelului capitalist de jaf în UE, băgat pe gât europenilor în detrimentul a ceea ce a dobândit UE mai de preţ în anii extinderii ei: un model social.

      Ștergere
    2. 3. Un lobby energetic anti-românesc vrea să muşte din România

      De o asemenea liberalizare nu vor profita decât grupurile private. Se vor crea adevărate feude trans-europene ale exploatării şi vânzării de gaze. „Structura proprietăţii în companiile care asigură aprovizionarea pieţei europene de gaz poate fi caracterizată ca un oligopol extrem de complex”, precizează Tomislav Galović, cercetător croat, autor al unui studiu despre impactul liberalizării preţurilor la geze în UE.

      Perversiunea Comisiei Europene constă în faptul că, deşi pretinde că vrea prin liberalizarea preţurilor la gaze să apere principiul liberei concurenţe, principiu sacronsanct în Trataul UE, eurocraţii de la Bruxelles nu fac decât să ia piaţa gezelor din mâna statelor cu producţie internă şi să o plaseze în ghearele unor oligolpoiluri. Or, oligopolul este o structură anti-concurenţială, favorizând o structură de piaţă caracterizată printr-un număr foarte limitat de vânzători mari. Aceştia asigură cea mai mare parte a ofertei unui anumit bun sau serviciu, solicitat de numeroşi cumpărători sau consumatori. Ei au o poziţie dominantă, ei dictează politica preţului, volumul producţiei şi regulile pieţei.

      Liberalizarea preţurilor gazului intern nu va duce la scăderi de preţ, aşa cum ne vinde gogoşi echipa Barroso. Primul efect în România al liberalizării prin alinierea preţului intern al gazului românesc cu preţurile practicate în restul UE va fi o explozie a preţurilor şi a costurilor vieţii. Dar cel mai grav este faptul că o asemenea „liberalizare” va atrage după sine crearea unei situaţii de dependenţă a românilor faţă de dictatul de piaţă al câtorva companii europene, aflate în înţelegeri tacite cu Rusia.

      Germanii vor lua gaz ieftin de la ruşi şi ni-l vor vinde nouă mai scump. Totodată, măsura de liberalizare constituie un prima pas pentru companii străine să se instaleze pe piaţa românească şi să aştepte ca hienele o altă etapă. Cea în care România îşi va deschide venele resurselor naturale proprii, într-un viitor nu foarte îndepărtat, companiilor din oligopolul european al gazului, multe din ele în înţelegere cu Rusia. Atunci când va fi vorba de exploatarea unor zăcăminte de pe teritoriul românesc, companiile străine vor fi deja instalate pe piaţa din România şi gata să îşi adjudece prada.

      Practic, Bruxelles-ul ne aruncă în braţele „băieţilor deştepţi” din Europa, aflaţi în relaţii privilegiate cu Moscova, aflaţi în perfectă coordonare cu afacerişti din structurile informative ale unor ţări din estul Europei. România lui Băsescu a devenit terenul lor predilect. Băsescu a primit sprijin politic pentru menţinerea regimului său autoritar tocmai de la astfel de lobby-uri private, unele chiar din domeniul energiei. Unul din acoliţii săi, Adriean Videanu, printr-o semnătură, a pus România la cheremul Gazpromului. Când, potrivit unei legi care a fost adoptată de Camera Deputaţilor, în luna decembrie 2011, exportul de gaze din România a fost interzis, până cand vor fi diversificate sursele de import, guvernatorul de la Cotroceni a fost cel care s-a opus promulgării ei. Cel care declara altădată belicos, de la pupitrul lui de la Cotroceni, că Marea Neagră nu este lac rusesc şi că Europa trebuie să îşi asigure independenţa energetică faţă de Rusia a ajuns să vândă România unor interese energetice străine, sub privirile complice ale eurocraţilor de la Comisia Europeană şi ale actualului licurici de la Casa Albă.
      Accesări: 3433
      George Bogdan
      Publicat acum 10 ore si 7 minute
      http://www.cotidianul.ro/cedarea-suveranitatii-energetice-a-romaniei-pe-axa-bruxelles-berlin-moscova-201456/

      Ștergere
  41. Da, o tara de kkt, cu oameni de kkt, pup-in-kooristi gen Gzar, Curlionezu!!
    Aici am ajuns condusi de niste talhari!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Baaa, unii dintre voi sunteti cumva spariati? Baaa, munca va inobileza pe tati, cum ie si cu Czar; din maimuca ajunge la Holywood omu' cu capu' nuca!

    RăspundețiȘtergere
  43. Noapte buna- Ii buna o pula ! Doby !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar maimuka cezarila
      Sa mi-o ia un pic la limba !
      Maimutoi, cu curul gol,
      N-ar strica nici un mozol !

      Ștergere
    2. Pese:
      Eote asea, de dimineatza,
      Sa nu ti se faca greatza !

      Ștergere
  44. Baaa maimuco, scoal de fa plancton! Iesti schimbu 2 da-mi-ai pelea inapoi! Admin, raportez ca maimucele de la ZOO + pacientii de la 9, egzecuta fute-i-ar Dumnezeu sa-i futa, programul de somn de voie+nevoie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce admin bre ! Acusica isi zice un fel de Donariss Kokariss Clisuriss !
      Adica Clitorisu' Dunarii la Cazane !
      Lasa-l ca doarme de rupe !

      Ștergere
    2. Pese: de cand a auzit ca s-ar putea sa se trezeasca la Severin cu o juma de companie, ca sa-i haleasca mielu' la primavara, si-a schimbat identitatea !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri