Google Translate

vineri, 21 decembrie 2012

Guvernul Apocalipsei, e pe vine! Primul Ministru Ponta, se tine de cuvant! Azi vom avea Noul Guvern Ponta 2. UPDATE. Prima Sedinta a Noului Guvern


Ponta: După şedinţa în cazul Stan vor fi Birouri Permanente, apoi audieri şi plen în jurul orei 15:00-16:00. Noul Guvern va depune jurământul în această seară.


Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că după şedinţa de plen a Camerei în cazul Stan, se vor reuni Birourile Permanente şi vor stabili audierile miniştrilor, iar după audieri, în jurul orelor 15:00-16:00, va avea loc plenul Parlamentului în care el va cere învestirea noului Guvern.
 
Întrebat dacă va avea loc vineri votul de învestitură, Ponta a răspuns: "Categoric da".
 
El a mai spus că vineri seară, "târziu", noul Guvern va depune jurământul la Palatul Cotroceni.
 
Premierul a spus că imediat după şedinţa Camerei în cazul Stan, se vor întruni Birourile Permanente, care vor stabili programul audierilor în Comisii.
 
Ponta a adăugat că în jurul orelor 15:00-16:00 va începe plenul pentru învestitură, care va dura patru ore.
 
Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au discutat, în biroul preşedintelui Senatului. Întâlnirea a început în jurul orei 09.00. Ponta a intrat în biroul lui Antonescu fără a face declaraţii presei.
 
Audierile în comisiile parlamentare ale miniştrilor propuşi în viitorul Cabinetul Ponta au fost amânate, joi, din cauza unor neînţelegi în USL, motivele având legătură, potrivit unor surse, cu atribuţiile miniştrilor şi cu subordonarea unor instituţii în Guvern.
 
Joi seară, după anunţul privind amânarea audierilor miniştrilor propuşi, au început să circule informaţii referitoare la disputele din interiorul USL legate de atribuţiile miniştrilor delegaţi.
 
Ulterior, Victor Ponta a plecat de la Parlament şi fost asaltat de jurnalişti cu întrebări referitoare la motivele disputelor, respectiv subordonarea ANAF şi trecerea Autostrăzilor la Ministerul Marilor Proiecte.
 
După plecarea lui Ponta, au apărut informaţii referitoare la iniţierea unor discuţii ale PSD cu UDMR şi cu PPDD.
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că nu crede că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD.
 
Antonescu a declarat, joi seară, USL face bine, că PNL nu a cerut ministere în plus şi că audierile miniştrilor propuşi vor începe vineri, menţionând că nu au fost întrunite toate condiţiile, inclusiv politice, pentru ca acest lucru să se întâmple joi.
 
Sursa:
=======================


UPDATE 1.
21 decembrie 2012


Noul Guvern Ponta 2 a depus juramantul.
Vezi cu ce ministri nu a dat mana Basescu
Ceremonia de depunere a juramantului de investitura a membrilor Guvernului Romaniei a avut loc la ora 21.30, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a felicitat pe membrii Cabinetului pentru programul de guvernare prezentat si a sustinut ca, daca vor avea nevoie, vor avea sprijinul sau.

"Puteti apela la sprijinul meu, in masura in care n-ati sti tot, dar eu cred ca stiti tot, chiar mai mult decat tot despre tara asta", a incheiat Basescu ironic.

Traian Basescu a avut un discurs echilibrat, dar pe un ton ironic, la ceremonia in care noul guvern a depus juramantul / FOTO: Mediafax

Discursul presedintelui Basescu:

- Trebuie sa va felicit si pentru succesul electoral si pentru succesul din Parlament, ati obtinut un vot extem de consistent. Inseamna ca sunteti obligati, condamnati sa aveti succes, daca veti avea succes, va avea succes Romania si cei 4,5 milioane cetateni care si-au pus increderea prin votul lor in dvs. Daca nu veti avea succes, si nu doresc acest lucru, veti fi singurii responsabili.

- Aveti premise sa tractati Romania catre crestere economica. Nu am sa emit parere ce ar trebui sa faceti, stiti mai bine, aveti deja experienta de 7 luni de guvernare, a fost o incalzire foarte buna in vederea unei guvernari de 4 ani.

- Ce vreau sa va spun: stiu ca au fost unii care au platit asumarea responsabitlitatii de a nu-i lasa pe romani asa cum au ajuns grecii. De aceea voi face cativa pasi inapoi in timp. stiu cum s-a preluat guvernarea la finalul lui 2004 - un deficit urias la buget, si angajamente care nu acopereau resursele bugetului pentru 2009, ma refer la legislatie privind pensii, salarii etc. A trebuit sa existe oameni politici care sa-si asume redresarea tarii in 2009 si 2010. Unii dintre dvs ati fost la guvernare in 2009 cand am inceput sa resimtim criza. Ati uitat. Azi aveti o tara echilibrata macroeconimic si cu sansa de a genera crestere eonomca,

- Va felicit pentru programul de guvernare, din punct de vedere al angajamentelor extrem de ridicate asumate si va doresc cu toata sinceritatea sa va atingeti toate obiectivele, asta inseamna ca veti ramane in istorie ca un guvern care a reusit sa aduca romanilor prosperitatea si care va impinge tara catre recuperarea decalajelor dintre Romania si statele mai vechi. Va asigur ca in masura in care veti avea nevoie, puteti apela la sprijinul meu, in masura in care n-ati sti tot, dar eu cred ca stiti tot, chiar mai mult decat tot despre tara asta. Va urez sarbatori fericite dvs si romanilor un an mult mai bun decat 2012. Va doresc o prima sedinta de guvern cu mult succes.
La revedere.

UPDATE: Traian Basescu nu a dat mana cu trei ministri, printre care si ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, dupa ce acesta a depus juramantul.

in timpul depunerii juramantului de catre ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, Traian Basescu si Crin Antonescu au avut un schimb jovial de replici.

UPDATE: seful statului a sosit in Sala Unirii si, dupa intonarea imnului de stat, ministrii au inceput sa depuna juramantul.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri seara, decretele de numire a noului Guvern.

La ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni participa, pe langa membrii Executivului, doar Patriarhul, președintele Senatului și cel al Camerei și membrii CCR, ca urmare a numarului mare de membri ai Guvernului și a incertitudinii privind ora de desfașurare, anunța Administrația Prezidențiala.

”tinand cont de incertitudinea cu privire la ora la care se va desfasura ceremonia, dar si de numarul mare de membri ai Guvernului, Administrația Prezidențiala se vede nevoita sa utilizeze un protocol minimal; astfel, la ceremonie, sunt invitati sa participe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, presedintele Senatului Romaniei, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele si membrii Curtii Constitutionale, precum si toti jurnalistii acreditati”, se arata in comunicat.

Traian Basescu a semnat decretul de numire.
In favoarea Guvernului Ponta II s-au intrunit, in Parlament, 402 voturi "pentru" si 120 "impotriva". Noul Executiv a fost validat.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul pentru numirea Guvernului, in urmatoarea componenta:

- Victor-Viorel Ponta - prim-ministru;
- Nicolae-Liviu Dragnea - viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice;
- Daniel Chitoiu - viceprim-ministru, ministrul Finantelor Publice;
- Gabriel Oprea - viceprim-ministru;
***
- Daniel Constantin - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale;
- Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Externe;
- Radu Stroe - ministrul Afacerilor Interne;
- Mircea Dusa - ministrul Apararii Nationale;
- Mona-Maria Pivniceru - ministrul Justitiei;
- Rovana Plumb - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice;
- Varujan Vosganian - ministrul Economiei;
- Dan Nica - ministrul pentru Societatea Informationala;
- Gheorghe-Eugen Nicolaescu - ministrul Sanatatii;
- Remus Pricopie - ministrul Educatiei Nationale;
- Mariana Campeanu - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice;
- Eugen-Orlando Teodorovici - ministrul Fondurilor Europene;
- Relu Fenechiu - ministrul Transporturilor;
- Daniel-Constantin Barbu - ministrul Culturii;
- Nicolae Banicioiu - ministrul Tineretului si Sportului;
***
- Liviu Voinea - ministrul delegat pentru Buget;
- Lucia-Ana Varga - ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura;
- Dan-Coman sova - ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine;
- Maria Grapini - ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism;
- Constantin Nita - ministrul delegat pentru Energie;
- Mihnea-Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare stiintifica si Dezvoltare Tehnologica;
- Mihai-Alexandru Voicu - ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul;
- Cristian David - ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni;
- Adriana-Doina Pana - ministrul delegat pentru Dialog Social.
Sursa: Realitatea TV


UPDATE 2.
22 decembrie 2012 
====================================
======================================================
UPDATE. Prima sedinta a noului Guvern.
Ponta a cerut reducerea aparatului birocratic:

Avem departamente care fac acelasi lucru, avem zeci si sute de oameni care, teoretic, scriu trei hartii
Prima sedinta a noului cabinet Ponta, programata pentru ora 10:00, a inceput cu o intarziere de circa 40 de minute. In debutul sedintei, premierul Victor Ponta s-a declarat multumit de structura noului guvern si de numarul mare de ministri precizand, totodata, ca restructurarea ofera si o oportunitate de a reduce aparatul birocratic. "Am constatat ca exista cinci departamente care fac acelasi lucru in cinci ministere, am constatat ca avem zeci si sute de oameni care, teoretic, scriu trei hartii, asa incat, daca sunteti fiecare responsabil de domeniul respectiv, va rog sa fiti responsabili si de modul in care cheltuim banii", a declarat seful Executivului.
In prima sedinta dupa investire, ministrii urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta privind structura Cabinetului si vor discuta despre elaborarea proiectului de buget pe anul viitor.

UPDATE 10:45 Victor Ponta:
•Vreau sa stabilim foarte clar astazi ce face fiecare ministru, mai ales ministrii delegati.
•Eu cred ca este bine sa fie mai multi ministri, pentru a avea fiecare o responsabilitate foarte clara, dar prin restructurare aveti si o oportunitate pe care va cer sa nu o ratati, de a mai reduce aparatul birocratic.
•Cu ocazia acestei restructurari am constatat ca exista cinci departamente care fac acelasi lucru in cinci ministere, am constatat ca avem zeci si sute de oameni care, teoretic, scriu trei hartii, asa incat, daca sunteti fiecare responsabil de domeniul respectiv, va rog sa fiti responsabili si de modul in care cheltuim banii.
•Nu va fi niciun leu şi niciun post în plus.
•Referitor la Finante: Cine vrea sa plece sa se odihneasca zilele astea ar trebui sa plece, dar cine vrea un buget bun ar trebui sa nu plece.
•Vreau sa fiti prezenti, incepand cu 7, 8 (ianuarie - n. red), sa discutam situatia bugetului cu FMI.
•Avem, cred, cel mai mic deficit din ultimii ani.
•Cursul euro-leu este cel mai mic de la venirea noastra la guvernare.
•Cursul nu il cresc eu si nu il scad eu, nici macar dl Isarescu nu face asta, tine de perceptie si de niste realitati.
•La POSDRU au plecat cererile.
•La POS CC am facut corectiile. La cine trece? Direct la dl Vosganian, foarte bine.
•Transporturile - dl ministru, preluati o situatie grea.
•Aici nu este nimeni ministrul al PSD, al PNL, al PC sau al UNPR, nici macar al USL, sunteti ministri ai Romaniei.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ca adoptarea ordonantei de urgenta privind structura noului cabinet este o procedura standard, necesara la prima sedinta a unui nou Guvern: "De fiecare data - e al patrulea guvern din care fac parte- in prima sedinta de guvern, dupa ce se investeste un nou guvern, se da o ordonanta de reorganizare a guvernului pe structurile respective".
"Mai avem o informare si masuri care tin de combaterea efectelor intemperiilor, insa vom avea si o discutie despre pregatirea bugetului, pentru ca cei de la Finante si de la Secretariatul General al Guvernului [...] trebuie sa lucreze pe noua structura a Guvernului", a declarat Victor Ponta.

Guvernul Ponta 2 a primit, vineri seara, votul de investitura in Parlament
- 402 voturi pentru si 120 impotriva.
 Parlamentarii ARD si UDMR anuntasera, anterior, ca vor vota impotriva investirii Cabinetului. Decizia Parlamentului a fost publicata in Monitorul Oficial, dupa care vineri seara decrete de numire a membrilor Executivului au fost semnate de catre seful statului si membrii noului Cabinet au depus juramantului de credinta la Palatul Cotroceni.
Sursa:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13863817-sambata-ora-10-00-prima-sedinta-guvernului-ponta-agenda-discutii-oug-privind-structura-noului-cabinet-bugetul-2013.htm

118 comentarii:

  1. Buey, astia-s tampiti ?
    Auzi, cica nu mai e acusica, la ora 13, apocalipticul, ci tocmai pe 23 August 2013, egsact de ziua nationala a Republicii Socialiste Romania !
    Cica asea a prezis un calugar rus !
    Mi-asi pula !
    Cand sa scap si eo de baba, in intunericul absolut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acu se tot roaga si-si face cruci cu 1200 de rotatii pe minut, ca sa se termine cu viscolul si sa restabileasca "autoritatile" traficul, ca sa merg s-o aduc pe ma-sa la Bucuresti ! Cica ca sa-si vada si ea stranepotii ! To-n gura, imi sperie copiii cu fata aia de cur zbarcit !
      Asta-i apocalipticul adevarat, buey, cand vine harca de soacra-mea !
      Sa dea domnul sa ninga pe E 85 de 2,5 metri !

      Ștergere
    2. Moammmm....
      Ce-si iubeste PMT-ul soacra....
      Buey, hai sa-l param, poate iese ceva, acolo!
      Macar de-o tavaleala buna! Hmmm... Ce zici PMT? O tzine asta?

      Ștergere
  2. Apocalipsa-i daca-ti citeste baba spovedaniile. Atunci ai inMUIEt-o electric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. To-n gura si pe baba, cu ma-sa ei cu tot !
      Buey, voi n-aveti treabo ?

      Ștergere
    2. NO!
      Ne tinem de tine, dupa tine...
      Vedem noi ce iese pana diseara!
      Ha, si cum ziceai? Cine/cum este harca?
      Buey, recunoaste ca te gandeai si ne vorbeai de nevasta lu'Costica, vecinu ala al tau, care umbla cu degetu dupa tine si te lasam in pace! Nici macar lu Costica, lampa mai mica, nu-i zicem nica! Pe parol!

      Ștergere
  3. tocmai am venit si apocalipticu' nu-i p'aci...o fi avand intarziere precum chefereul?
    PS in afara de PMT-cel mai "apocaliptic dintre toti"
    PS2 cu taxele si impozitele cum stati ?si cu pensiile militare de stat(in cur)?Io crinut va servesc cu o muie bengoasa mai ales celor care au pierdut la pensie 34lei.Pe bune!Pe mustata mea!
    PMT a pierdut 33,59 dar se rotunjeste cf cod fiscal asa ca e propozabil(si singurul "catindat"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC te salut! Si noi te servim c-o mooie si-un pahar de limonada cu-alamuie!

      Ștergere
    2. Te-n mustacioara de crinos !

      Ștergere
  4. Aha, deci PMT-ule tu nu esti mitik ci esti sirmos! Fox sirmos cu parul cretz, colea jos la poponetz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sarmos bre, esti tembel ?
      De unde dreaq ai mai scos-o si pe asta ?
      Ca nu-s mitic original, da ! Da ca-s sarmos...doamne feri !

      Ștergere
  5. Asta de mai sus mananca KK ! Nu- i Czar! SA-i dati muie cat cuprinde!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i MaiMucea nu ti-e bine? Ia atunci un sugiuc cu ALUPIGUS de la mine! Asortat cu masline de oaie si ca supliment, ceva brinza de pe coaie!

      Ștergere
  6. Pai la mine cuprinde mult.Poate el sa deschida gura atat?ca nu vreau sa sun la 911:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la mine pentru tine, sa ti-o trag cind esti cu bernevecii in vine! Dar ai grija: la guritza si la booci sa te speli bine!

      Ștergere
  7. Gata, mukles, ca am intrat in BORTA NEAGRA ! Toata Rahova lu Vanghelis care este, e in intuneric !

    RăspundețiȘtergere
  8. Din ciclul “APEVISTII PULII” !

    Intrati rapid pe ultimul numar al Obositoarei Militarilor si mergeti direct pe pagina 5, articolul cu “S-a’ntors feregata Ferdy”, si uitati-va la ultima poza, de jos, in partea dreapta !

    Ce vedem noi acolo ?

    Pai, noi, acolo, vedem un apevistu' pulii, cu curul de la nadragi pana aproape de genunchi, care tine o butelie in brate, cam de fro 3jde kile si cu seapca trasa pe ochi, a la spekerasii din SeMeGhe !

    Iar incaltarile colunelului sunt egsact cu cerintele prevazute din ultima generatie de drepturi de echipament !
    Na, ce sa-i faci, si-a luat si omul “banii pe echipament”, ca sa-si faca revizia la masina, iar acuma umbla pe la festivitati in adidasi !

    Pun pariu ca in buzunarul ala umflat de la veston, are covrigi de Buzau !
    Va dati seama cum o sa arate apevistul pulii, cand o sa primeasca steaua de general !!! Ca un sac plin cu cacat fekalizat, numa’ bun pentru deliciul paparatilor din presa civilizata !
    ===========================================

    Daca mergeti pe pagina 8, o sa gasiti o spekeroaica de plutonier adjutant, supt acoperire, in civil, in plin program de pregatire politico-ideologica si de lupta !
    Gagica supravegheaza aerian, asea ca ce-i mai trebo tinuta militareasca !
    Iuliana noastra, bag sama, ca din banii de echipament n-a reusit sa-si cumpere nici macar o boneta ostaseasca !
    ===========================

    In rest, ZERO ABSOLUT ! Acelasi ziar, care nu exprima nimic !
    Cu exceptia comandorului Luleaua si al lent colonelului Sperlea, care se grabesc sa emita multumiri fostului ministru, acusica inainte de “transferul in dezinteresul serviciului", la alte structuri, care nu derenjeaza vicepremierii pe probleme de aparare si secu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, prietene. Un mare cacat poleit acest "ocservator" care nu a reusit niciodata sa depaseasca standardul gazetei de perete de pe vremea cand, multi dintre noi eram locotenenti. O "gazeta" de carton necitita nici macar de cei care o produc cu gazetari de carton care scriu la comanda - ce mai- un pliant publicitar este mai interesant. Iar acest to'as sperlea... numele spune totul.

      Ștergere
  9. Muey, voi in ce dimensiune sunteti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Deh m-am distrat si eu un pic acu' de hapocalipsa.(pe infomondo M)
    face baba elena spume la pizda,hi,hi

    Nea Corleone says:
    Decembrie 21, 2012 at 2:40 pm
    fereasca sfantu’sa am vre-un proces cu un /o avocat ELENA!
    atata pupincurism si incompetenta n-am vazut de cand ma stiu.O baba in plus cu “aere” de atotstiutoare .Pana si babaciunea de soacra-mea la 75 de ani gandeste mai limpede.(cand il vede soacra-mea pe iliescu sau P.roman ,brusc o apuca plansu’.Mai nou babaciunea e fan PPDD!Ptiu drace!
    Ce seamana unele elene interesate politic cu soacra-mea!
    Doar ca soacra-mea e doar proasta si n-are interese,altele sunt muuuult mai mult

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce esti ghiortan !
      Fereasca sfantu' sa ajungi fro data sa ai vreun proces cu avocatii casei Vasilii, care nici platiti cu bani grei, nu se mai prezinta la procese !
      Cica e prea multe si nu mai face fata ei la stres !

      Ștergere
    2. Acusica nu ca tin cu doamna Elena Coby, insa e rahoveanca de ferentari, adica zabrautzeanca de-a mea, de la Prosper !
      Ciocu' mic !
      Daca ma vede babornita, cred ca nu mai apuc sa merg la aeroport sa-mi iau nepotii !

      Ștergere
  11. Ce naspa-i in BORTA NEAGRA a apocalipticului !
    Ori or decuplat corentu electric astia de la Enel, ca nu s-or platit iar taganii din Rahova facturilii !
    Sa-mi bag pula daca, aciulea la mine, in sectoru care este, nu-i apocalipticul in fiecare zi !

    RăspundețiȘtergere
  12. O NOUA UNITATEA DE MASURARE A PROSTIEI A ....APARUT !
    1. CANTITATEA DE PRODUSE ACHIZITIONATE PENTRU SUPRAVIETUIRE = DIRECT PROPORTIONALA CU PROSTIA PE CARE O POSEDA INDIVIDUL!!!
    Hai raportati exact sa va ..evaluez!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  13. S-a trezit CD. Dogaru inca doarme:

    In aceste conditii, doamnelor si domnilor colegi, rugandu-va inca odata, sa lasati deoparte sentimentele, adica pasiunea si dragostea pentru unul sau altul dintre politicieni, mai ales pentru cei care se imbata cu apa rece ca ar fi avut toate solutiile la degetul cel mic, si ar fi salvat tara daca i-am fi uns ca “Napoleoni”, tocmai pentru ca politica este ceea ce este, si sa acceptati ideea ca trebuie sa ne pregatim inca de pe acum pentru o eventuala noua si mare deziluzie.
    Honor et Patria! Vae victis!

    COMITETUL DIRECTOR AL SCMD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit !
      La noi, aici la Rromania, se dice:

      Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
  14. Buey, vine sau nu vine Hapocaliptica asta?
    Vaz ca trecura si oarele doauă fix.
    Cezăruică, ce belești?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beau si fut ..ca masina de cusut!!

      Ștergere
    2. Cum dreaq mai reusesti bre ! Ca eo daca beua ceva, mai fut o pula ! Eventual un cap in coltul usii, cand fug la culcare !
      Insa, mai bine asea, decat sa-i vad paroasa stafidito-uscata a babornitei, cu miros de moloz de pizda dospit !
      Acusica, nu ca m-as lauda cu-a mea !

      Ștergere
  15. …....... /)
    ……... ( , )
    ….….|░░░|
    ……..|░░░|☆ Feliz _(♥)_
    …..@|░░░|¸.¤“˜¨Navidad.
    .¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨y
    …¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨Año Nuevo.
    …¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2013****.
    *♥*.MaRiBeL.*♥*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezăruică,asta cred c-a postat pentru tine.Probabil vazu ce scrisesi la 14,49 si ea,biata,chiar crezu!

      Ștergere
    2. Buey, dati clic pe MaRiBel, sa-l vedeti in furou !
      Tare gagicu' !
      Asta ori e veteran de razboi si, deja, s-a intalnit cu apocalipticul, ori urmeaza sa se pensioneze si sa intre in randul celor cu coieziunea di bieton !

      Ștergere
  16. Reincepe marea abureala sindicala !

    Eote:

    "Considerand ca vocile a 30-40.000 de oameni vor mai clar auzite decat vocile a 2-3 reprezentanti la negocieri ai SCMD, fac apel la hotararea dvs. de a infrunta din nou gerul si zapezile si de a comunica presedintilor de filiale, pana in ziua de 15 ianuarie, dorinta, nu numai disponibilitatea fiecaruia dintre dvs. de a veni la Bucuresti, pentru traditionalele manifestari stradale ale SCMD de 24 ianuarie. Daca Guvernul se tine de cuvant, vom veni cu flori! Daca nu, ar fi bine sa avem 30-40.000 de voci la viitoarele negocieri."
    ==========================================

    Auzi fratelo, 30-40jde mii ! Asea, la prima mana !

    Rahatul asta n-a putut sa scoata, ca sa depuna 3 coroane pe 1 Decembrie la Monumentul Leul, decat 14 sindicalisti basinosi !

    Acuma n-are pretentii prea mari ! Cata-i de la 14 la pajde mii !

    Pese: numa poate daca or fi semnat frun pact cu Iliescu, de la ANCMRR, ca sa dea si el fro 39867 de bosorogea !

    Patetic !
    Ce rau imi pare ca, din nou, iar am platit cotizatia, integrum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca militienii! Prost da consecvent!! Plateste nene ca-ti trimit plozii doar valuta....!!

      Ștergere
    2. Asta e ! Fiecare cu norocul lui !
      Ai mei si-au gasit norocul si bunastarea pe alte meleaguri ! Unde pregatirea profesionala, seriozitatea adevarata si implicarea in viata comunitatii sunt recunoscute, asa cum trebuie ! Si nu sunt bataia de joc a STATULUI rromanes, ci retribuiti asa cum se cuvine !
      Nu-mi pare rau ca am investit in ei tot ce am avut !
      Asa-mi trebo daca am vrut sa ma fac ofiter, ca sa am haine frumoase, si nu doctor chirurg !

      Ștergere
    3. DA PULA, DAR TU PRIMESTI PENSIE GRASA AICI PLATITA SI DE COPII MEI CARE SI EI AU INVATAT CARTE ! NICI MACAR NU S_AU GANDIT SA PLECE SA_SI VANDA FORTA DE MUNCA LA ALTII ! AU AJUNS PANA IN DANEMARCA CU PROBLEME DE SERVICIU SI S_AU INTORS !! EU MA MANDRESC CU ASTA TU NU AI MOTIV DE MANDRIE !! DACA TOTI AR PLECA .............DUTE IN PULA MEA!

      Ștergere
  17. ..t-o-n gura de hapocaliptica!Ne-a tras in pept.Am asteptat-o cu gurili cascate si n-a venit!Buey, asta crez ca e neam de oltean, mincinoasa dreak!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Ardeleanul palmuit
      Doi ardeleni stateau la o masa si beau bere. La un moment dat, din senin, vine un oltean suparat la masa celor doi si ii trage unuia o palma .
      - Asta o fost in serios sau in gluma?, intreaba ardeleanul.
      - In serios, zice olteanul.
      - Noa, ase, ca mie nu-mi plac glume din astea! Sniper one

      Ștergere
  18. Bă, ce aşteptaţi? Apoca lipsa? Las" c-o s-o vedeţi voi cît de curînd! Cezărel, băă rapănule unde stai pitit? Acu nu-ţi mai place de fostul tău coleg de şcoală militară Dobriţoiu, unpr-istule? Tristule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci in -Ula mea ca v-a amnistiat ca pe niste infractori!! AMNISTIATILOR

      Ștergere
    2. LM-BREAZA + SC.OF

      Ștergere
  19. Boul de curdelon sa lauda cum s-a dixtrat el pe infomondo . Dar nu spune nimic de raspunsul primit de el : ca este o jigodie fatata de o hiena .
    Incomplet raspuns . Curdelonul este o jigodie facut in laba si aruncat intr-un cur de hiena care l-a fatat pe urma ...

    RăspundețiȘtergere
  20. @PMT Ai dreptate, prietene. Un mare cacat poleit acest "ocservator" care nu a reusit niciodata sa depaseasca standardul gazetei de perete de pe vremea cand, multi dintre noi eram locotenenti. O "gazeta" de carton necitita nici macar de cei care o produc cu gazetari de carton care scriu la comanda - ce mai- un pliant publicitar este mai interesant. Iar acest to'as sperlea... numele spune totul.

    RăspundețiȘtergere
  21. O NOUA UNITATEA DE MASURARE A PROSTIEI A ....APARUT !
    1. CANTITATEA DE PRODUSE ACHIZITIONATE PENTRU SUPRAVIETUIRE = DIRECT PROPORTIONALA CU PROSTIA PE CARE O POSEDA INDIVIDUL!!!
    Hai raportati exact sa va ..evaluez!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  22. PMT21 decembrie 2012, 16:09
    Asta e ! Fiecare cu norocul lui !
    Ai mei si-au gasit norocul si bunastarea pe alte meleaguri ! Unde pregatirea profesionala, seriozitatea adevarata si implicarea in viata comunitatii sunt recunoscute, asa cum trebuie ! Si nu sunt bataia de joc a STATULUI rromanes, ci retribuiti asa cum se cuvine !
    Nu-mi pare rau ca am investit in ei tot ce am avut !
    Asa-mi trebo daca am vrut sa ma fac ofiter, ca sa am haine frumoase, si nu doctor chirurg !



    Anonim21 decembrie 2012, 16:37
    DA PULA, DAR TU PRIMESTI PENSIE GRASA AICI PLATITA SI DE COPII MEI CARE SI EI AU INVATAT CARTE ! NICI MACAR NU S_AU GANDIT SA PLECE SA_SI VANDA FORTA DE MUNCA LA ALTII ! AU AJUNS PANA IN DANEMARCA CU PROBLEME DE SERVICIU SI S_AU INTORS !! EU MA MANDRESC CU ASTA TU NU AI MOTIV DE MANDRIE !! DACA TOTI AR PLECA .............DUTE IN PULA MEA!


    Anonim21 decembrie 2012, 16:39
    DU_TE

    RăspundețiȘtergere
  23. Trist dar adevarat -se cheama DEZRADACINATI ! Poa sa castige cu carul la bani !
    PS> Da faculta unde a facut-o ? Pentru asta a fost buna Romanica !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Facultatile le-au facut aciulea, in capitala ! Unul la medicina in Carol Davila, plus ceva "specializare after", iar celalalt la Politehnica !
      Asa este ! Trist, dar adevarat !
      Nepotii-mi cresc pe cele meridiane !
      Insa, daca stau sa ma gandesc, in conditiile actuale, mai degraba ajung in vestul extrem al Europei, cu avionul, decat pana in satu' lu' soacra-mea ! Sa-i crape matilii !

      Ștergere
  24. Coaiezar, bă proletarule, mie mi-or făcură ăia de tot îi pupi în cur, mai mare cu doişpe milioane, nu ca ţie care-ai supt de la ţîţa buhaiului de baltă 29 de ani cu 3 firfirei-de muştiucul trompetei să mă iei! Las că vezi îndată baragladino cum ţi-or RRRR ţie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei du-te drakului ! Doar atatica..AMNISTIATULE!!!!

      Ștergere
  25. PMT-ica,
    Io te vaz' doctor ginecolog,nu chirurg!La dreak,mai ai timp de-o facultate acusica in amurgul tineretii!Hai, zau asa, apuca-te de kiki,sa radem si noi ca tot o trecut Hapolicapsa ,si-om luat leapsa!
    I pup you ,my love!

    RăspundețiȘtergere
  26. PMT-ule,
    Afla hoasca de babornita ta, cum vorbesti de maica-sa si n-o sa mai pupi ciorba calda!Ti-o arunca fierbinte in mecla ,sa te saturi de comenturi savante pe adresa ei si-a maica-sii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey ! Si tu esti impotrva contrei ?
      Ce dreaq aveti, bre !
      Numa ce-mi "laud" si eo baba si ati si sarit la jugulara mea !
      Da-o dreq de ciorba ! Sa stiu ca crapa harcile, amadoua, si-mi bag pula-n ele de ciorbe !
      Merg aciulea la Prosper, in 13spe, la Mega Imagine si cumpar ciorbe pe aleselea !

      Ștergere
  27. Acu , nu c-as iubi eu Observatorul militar , dar in ultimul numar (//www.presamil.ro/OM/2012/49/ZIAR%2049.pdfnumar) la pag. 5 ,in dreapta ultima , n-am gasit nici urma de colunel , iar la pag. 8 nici urma de vreo gagica . Mai mintaste omul ...

    RăspundețiȘtergere
  28. Buey, se pare ca apocalipticul v-a pus singilii-n miscare !
    Curaj la muye ! E gratis !

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi place metamorfoza asta de armatzeni pensionisti, la max !
    Ce fain e aciulea ! Sublim si suprem !
    Biuze la greu !
    Sa ne scuze doamnele, in pula mea !
    Nea Vasile, ai mai cantarit mielu' ala, pe care l-am castigat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: daca are peste 4 kile, il impart cu nea casu !

      Ștergere
    2. Pesese: daca n-are, punem vodca peste el si-l bem !

      Ștergere
  30. @PMT
    vezi ca la ora 14;26 cred ca ti-a trimis doamna ta un mesaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da !
      MaRiBel, s-o fut in gura cu ce n-am !
      Itzi arde de ghidusii cazone !

      Ștergere
  31. PMT-ule vezi ca te faci de ris ... tu cel de la semeghe .
    Nu este pesese (post scriptum-scriptum) , este pepese (post-post scriptum .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uai ! Asea-i ! Da bou-s ! Ma si mai laud ca-m fo la olimpiada de romana in liceul militar, la faza pe judet !

      Ștergere
  32. Buey animalelor !
    Da' chiar la toti, acusica, VISA pus pata pe mine ?
    Gata buey, ca nu mai pot mesteca de-atata muie !

    RăspundețiȘtergere
  33. Hai mai ia ,mai ia...asta-i viata ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Votul pentru învestirea Guvernului Ponta 2 s-a încheiat.
    ==================================
    Noul Cabinet a trecut cu 402 voturi „pentru” şi 120 de voturi „împotrivă”.

    Administraţia prezidenţială a transmis membrilor viitorului Cabinet că la ceremonia depunerii jurământului, care ar urma să aibă loc vineri noaptea la Cotroceni, vor fi acceptaţi doar membrii Guvernului, nu şi alţi invitaţi, au declarat surse din USL pentru Mediafax.

    Potrivit sursei citate, mesajul transmis preciza că la Cotroceni, la depunerea jurământului, vor avea acces doar membrii Cabinetului, iar alţi invitaţi nu vor fi acceptaţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ecsatrordinar !
      Buey, ce de stiri ne dai niatali !

      Ștergere
    2. Pese: "potrivit sursei", n-ai vrea sa-MI dai o buza ?

      Ștergere
  35. Csibi Barna poate intra in virtutea vechii si actualei colaborari cu... si... cu?

    RăspundețiȘtergere
  36. CHIORU BETIV NU A DAT MANA CU IZMANARU.
    IZMANARU II CAL TROIAN.
    CHIORU BETIV NU A DAT MANA CU IZMANARU CA SA NE INDUCA IN EROARE.

    RăspundețiȘtergere
  37. huoOprea sinii pupi-n cur!

    Se pregateste finul(ori nasul?)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. siniii.
      Siniii pupi tot acolo. Adica-n cur.
      Generalu' pulii, doctorul mortii onoarei de orice fel, bolnavul ,,scapat'' la butoanele ,,sigurantei nationale''.

      Ștergere
  38. Baaaa, iar dormiti? Czare, la planton, ia de te scoala, nu dormi in putza goala! Vezi ca vine rondul baa si te baga la arestul garnizoanei...
    Hai, NB la ZOO + 9! Mucule, nu uita de oaua!

    PS. Ia cititi voi ceva interesant:
    http://gandeste.org/politica/romania-de-40-de-ani-cobai-in-laboratorul-social-fmi/25497

    RăspundețiȘtergere
  39. No, buna dimineata!
    Uite c-am scapat, ne-o ocolit Hapocaliptica.Azi o punem de-o paranghelie,asa un moment vom trai numai peste vro 5000 de ani.Zice-se c-am intrat in Era Luminii unde-i pace si liniste.Asadar, pace voua lighioane,dobitoace si stimati pacienti de la 9.Cezare, nu uita...

    P.S.Buey, da betivanul nostru, vesnicul dezacordat pe unde dreak isi face somnul?Oare l-o fi inghitit Hapocalipsa?

    RăspundețiȘtergere
  40. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare fa-ne-un scrob din oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA SUGETI ......NUUUU ASTAZI NU MERITATI SA V_O DAU !!!!!
      P.S. Domnul hOOOOOPREA ii la BOTOANE bey PROSTOVANILOR!!!!

      Ștergere
  41. Prezenţa în Parlamentul României a tot felul de personaje bizare ridică probleme pentru administraţia legislativului. De exemplu, pentru parlamentarul Gigi Becali este nevoie de angajarea unui dresor special, care să-l înveţe să nu se suie pe candelabru sălilor de şedinţă, să nu scuipe şi să nu arunce cu excremente în mijlocul dezbaterilor.

    "Am contactat deja specialişti de la circul Globus şi de la Zoo Băneasa, care au mai lucrat cu astfel de fiinţe dificile. Dacă se comportă frumos, i se dau icoane şi mir, dacă face urât, îi dau cu biciul peste degete şi scot dosarul cu transferul terenurilor", spun reprezentanţii Camerei Deputaţilor. Aceştia estimează că în 6 luni de zile Becali se va comporta ca un deputat normal, adică va fi doar hoţ şi imbecil, nicidecum circar.

    Totodată, pentru parlamentarii PPDD se vor angaja translatori, fiind aduse în acest scop o serie de educatoare de la şcoala specială, care le va arăta prin semne şi desene frumos colorate, cam ce scrie prin legile care trebuie votate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, avem noi aciulea la Zoo cadre pregatite!daca e cazul, detasam cateva la Parlament.

      Ștergere
  42. Hi,
    Mai este cineva p'aciulea?
    Buey, ori a vinit si la voi Hapocaliptica!
    Admin gata, s-a pregatit omu, a intrat in alta dimensiune!
    Noua ne-au ramas/lasat bloagele, comenturile si pozele!

    RăspundețiȘtergere
  43. Bine ca n-a crapat nimenea !
    Ba, mai mult, vad ca unul s-a scapat pe el chiar si pe la ora 3 si 6 !
    Am simtit eu ceva, insa am zis ca visez !

    RăspundețiȘtergere
  44. Oare or bagat-o astia, azi, in prima sedinta a lu'Poanta 2 ?
    Or ne-or da iar in mana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma,
      Tu chiar o vreai din prima?!
      Las-o si tu mai catre paste-ncolo, pastele cailor, vise,taica vise...

      Ștergere
    2. ,...Fara alifie ..fara alifie..!!!

      Ștergere
  45. In poza de sus huoOprea-i la dreapta primului ministru.
    Parca-i poza de famelie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul hOOOOPREA_I LA BOTOANE>>>!!

      Ștergere
    2. Corect ! Mai lipsesc de langa ei tatucul Iliescu si mafiotul Nastase, unde a fost sef izmanarul !
      Ce poza faina !
      Ce familie mare si unita !
      Nu spunea pula bleaga ala de crin ca nu se va mai intalni cu kioru in veci ?
      Acusica ce pula calului cauta acolea ? Face parte din guvern, sau s-a tras in poza ca viitor presedinte interimar al re-re-resuspendatului ?

      Ștergere
  46. Preluare de la SCMD Iasi

    “Diminuarea pensiilor militare, cea mai mare eroare; cred că vom rezolva problema în 2013” (Mariana Campeanu)

    Noi doar ne intrebam : ministrul Bugetului stie ?

    Instalata in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice, doamna Mariana Câmpeanu a spus că schimbarea modului de calcul pentru pensiile militare şi diminuarea acestora a fost "cea mai mare eroare", precizând că speră să repare acest lucru în 2013.
    Întrebată în cadrul audierii sale în sedinta comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului Romaniei dacă va reveni asupra deciziei privind recalcularea pensiilor din sistemul militar, a spus că speră să facă acest lucru anul viitor (2013.n.n.).

    "Am considerat că a fost cea mai mare eroare şi această eroare a fost legată de introducerea sistemului militar de pensii în cel public şi de modul în care s-a făcut acest lucru, cu schimbarea modului de calcul pe parcurs. Această măsură a creat deficit sistemului de pensii şi nemulţumiri cadrelor militare", a afirmat Mariana Câmpeanu.

    “Sunt adepta principiului : un drept câştigat trebuie să rămână"a precizat doamna ministru.

    "La ora actuală, această problemă trebuie să fie rezolvată. Cred că o vom face în 2013" a incheiat doamna Câmpeanu.

    Noi credem ,nu cercetam, dar ne intrebam :ministrul Bugetului stie ? da` cel al Finantelor?

    Dan Moraru"
    ==============================

    Foarte viguros !
    De la urlete de genul "vom face", "vom anula imediat", "vom reda" si alte vom, acusica s-a mai blegit puleasca: "sper", "cred ca" si alte fasuri !
    Dupa 1 ianuarie se va vorbi de "bugetul nu permite", "FMIul nu este de acord", "nu putem" si bla-bla !

    Pe pariu ?
    Habar n-aveti ce-ati votat !

    RăspundețiȘtergere
  47. Probabil a uitat ce spunea tanty Mareana despre pensiile militare ceva mai incolo...

    RăspundețiȘtergere
  48. Auzi ce zice unul, mai sus: cica "Toata lumea stieee - fara alifieee" ! Adica ne-o tot baga, dintr-o sedinta la alta de guvern, pana la victoria finala !
    La fel cum a bagat-o si pana acum ! Mai ales pe 14 iunie, cand a introdus-o pana la cotor !

    RăspundețiȘtergere
  49. Bag sama ca ati urmarit ceremonia de instalare a lu' Dusea, de azi dimineata !
    Pentru ca Mos Teaca isi facea bezele cu presarii, pe timpul intonarii imnului, si-l busea rasul a fost dezinstalat de izmanar, care i-a urat "Drum bun - Ii bun o pula. Doby !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar in timp ce cuvanta Mos Teaca, despre maretele impliniri liberale, izmanarul se uita pe tavan si-si dadea ochii peste cap !
      A fost emotionant, chiar miscator !

      Ștergere
    2. Pepese (sa nu gresesc ca iar mi-o fur de la curdeleu): cine pune pariu cu mine, pe mielu lu' adminu, ca in cateva luni Dusea dispare din em o 100 ?
      Si ca ministerul dezbinarii nationale va fi preluat de izmanutze ?

      Ștergere
  50. Cezare, muc cel mik cit un lindik, ia spune-ne drept-puneti-am darabul pe chiept, mai accepti o recalculare, din aia lunga si tare, de la PMT dintre chicioare?

    RăspundețiȘtergere
  51. Preluare de la SCMD Iasi:

    "VESTI BUNE (!) DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA ?

    Cei carora li s-a respins actiunea pe revizuire ca fiind prematur introdusa, pot folosi la recurs Decizia CCR 956/13.11.2012 publicata in M.Of. 838 /12. 12. 2012.
    In decizie, chiar daca exceptia ridicata se respinge, se arata :
    "1. Constată că dispoziţiile art. 151 alin. (2) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, care au format obiectul excepţiei de neconstituţionalitate ridicate de Sindicatul cadrelor militare disponibilizate în rezervă şi în retragere, în calitate de reprezentant al membrilor săi ….., în dosarele nr. ….. ale Curţii de Apel Bacău - Secţia I civilă şi de ….. în Dosarul nr. ..l. al Curţii de Apel Ploieşti - Secţia I civilă, sunt constituţionale în măsura în care se interpretează că nesoluţionarea contestaţiilor şi necomunicarea în termenul legal a hotărârilor Comisiei Centrale de Contestaţii, respectiv ale comisiilor de contestaţii care funcţionează în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Serviciului Român de Informaţii nu împiedică accesul la justiţie.


    Pe acest temei Curtea de Apel Craiova a si dat castig de cauza. La Tribunalul Tg Jiu, una din actiunile pe revizuire a fost respinsa pe motiv ca nu a fost respectata procedura prealabila, mai concret, nu s-a asteptat sa se primeasca solutia de la Comisia de contestatii a MApN. S-a introdus recurs cerand rejudecarea actiunii la instanta de fond. Completul de recurs a fost de acord .

    Dan Moraru "

    =================================

    Inca putin daca mai rezista justitia rromanes pe problema pensiilor militare diminuate si se rezolva de la sine ! Crapam toti cei 23521, cati am mai ramas, iar dosarele se vor clasa !
    Cei mai castigati: avocateii, platiti cu bani grei, pentru ca, cel putin la casa de avocatura Vasiliu, nici sa nu se mai prezinte la procese !

    Pana si presedinta de sedinta si-a facut cruce !

    Da mie nu-mi pare rau. Mi-am platit cotizatia, taxele de actualizare pentru al 2-lea, al 3-lea si al 4-lea dosar de judecare, in functie de cate decizii a primit fiecare, iar acusica stau cu ochii pe "Departamentul juridic", sa vad ce biruri mai trebo achitate la inceput de an !

    Treaba ca lumea, gospodareasca, nu asa la plesneala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: din cand in cand am sa fac si cate o donatie CDului, ca mi-e mila de ei !
      Fara sa stie baba ! Sunt eu in stare sa economisesc acolea, cate 10-15 lei pe luna !

      Ștergere
    2. Mei, mitiko-lindiko, dar taxa la Ghencea 2 platitu-ti-ai-o?

      Ștergere
    3. Nup !
      La crematoriu-i mai ieftin !
      Tzaka-paka !

      Ștergere
  52. Buey, aia din stanga kiorului cine-i ?
    Aspazia sau Zegrean, ca n-am ochelarii si nu vad bine !
    Iar izmanutza, hotzomanu', ce face el la dosul lu' tanti Mery ? Ai ? Aud?
    Cumva bucifaleste ceva, de rade bunaciunea, de placere ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Eugen Nicolulescu: resusciteaza "Taxa pe viciu", ca sa salveze sanatatea ! Adica fumatorii, etnobotanistii, drogatii, betivanii, futalaii si alti viciati, vor contribui la reabilitarea sistemului medical, colapsat de bozgori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ce m-am cacat de ras, cand a inventat asta taxa de viciu, acu cativa ani !

      Ștergere
  54. Acum o sa te caci pe tini bre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ca n-am viciuri ! Mai bine-mi fac o laba, decat sa platesc taxa pe futai !
      Si, oricum e si mai sanatoasa si mai igienica, decat mozolirea in pizdocul babornitei !

      Ștergere
  55. Buei, ce mai trageam in terolisti, cam acusica 22 de ani, pe vremea asta !
    Eram pe Stirbei Voda, la CIT !La etaj era postata o mitraliera ! Cand a tras aia o salva in Radiodifuziunea de peste drum, ne-am cacat toti pe noi ! Sa dea dracu cum suna pe holurile alea, inalte de 6 metri !
    Ce razboi am dus cu terolistii ! Moaamaaa, ce-am mai luptat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nostim era ca ne aparau civilii, de la formatiunea de aparare, asa cum era prevazut la razboi !
      Noi eram 800 de handralai in cladire, iar pe la geamuri si pe la usi faceau de serviciu, ca sa nu ne cotropeasca terolistii, dactilografele si contabilii !

      Ce prostalai ! Plangeau femeile cu pusca in brate, iar noi jucam carti prin birouri !
      Pana s-a prins unul ca suntem nesimtiti !
      Da, daca asea ziceau planurile, noi ce sa facem !

      Ștergere
    2. Apevistii pulii!
      16-22, cine-a tras in noi?

      Ștergere
    3. Pese; cine pula mea se plimba cu tancul pe Stirbei Voda si mai tragea cate o rafala de mitraliera !
      Noi, ca doar nu asociatia pescarilor bucuresteni !

      Ștergere
    4. Pepese: cine pula calului distribuia armament la pulime, ca sa starpeasca terolistii?
      Noi, ca doar nu Fabrica de Paine din Regie !

      Ștergere
    5. Adica apevistii pulii !

      Ștergere
    6. Mii de aplicatii prin Cincu, Midia si alte poligoane, iar cand a fost pe bune, ne-am macelarit ca idiotii !

      Ștergere
  56. Deşertul tătarului
    18 decembrie 2012 Doru Buşcu -7 comentarii

    Deşertul tătarului

    Cu şapte zile înainte de Crăciun, Băsescu a înfulecat porcul, acel porc pe care, declarînd anterior că nu-l va înghiţi, l-a tăvălit cu sîrg prin căcat şi l-a împănat cu minciuni. Ca un piton încolăcit pe obsesiile sale, preşedintele şi-a dilatat maxilarul pînă la limita grotescului, ca să poată primi, mai întîi pe gît, apoi în adîncurile fiinţei lui, această gigantică umilinţă.

    Ce greţuri îi va fi stîrnind în intestine hoitul fermentat e greu de spus. Pînă una-alta, el se află acolo, la concurs cu alte şpriţuri şi borîturi, ba chiar cu bucăţi de democraţie nedigerată, care, se ştie, îi cad greu preşedintelui la stomac.

    Dar, pînă se stabilesc miniştrii şi pînă e validat Guvernul Ponta, pînă se reuneşte noul Parlament şi pînă începe supermajoritatea să se ducă pe copcă, avem timp să ne întrebăm: de unde vine ambiţia lui Băsescu? De unde-şi trage seva acest mod şleampăt şi violent de a contrazice pe toată lumea, de a-i contraria şi înfuria pe toţi? Care e originea nebuniei lui odihnite? Unde s-a născut primitivismul său de rău augur?

    Răspunsul nu trebuie căutat în lumea civilizată, ci la est de Prut, în stepa calmucă. Băsescu e mongol – poate tătar, poate cuman, poate un peceneg corcit cu alte neamuri, ivit din genele unui străbun fioros. Faţa, locul de baştină, dar mai ales o anume uitătură crudă ni-l arată în toată splendoarea lui de năvălitor întîrziat. Nu-i de mirare că îi vrea pe huni la guvernare.

    Eu m-am născut şi am copilărit în Dobrogea, înconjurat cu destulă prietenie de turcii şi tătarii uitaţi pe teren atunci cînd istoria s-a retras. Le recunosc faţa lată, blîndeţea, încăpăţînarea şi vechea pornire de a încăleca sau a mînca un cal. Sînt oameni calzi şi buni, artişti ai pastramei şi ghiudemului, arătînd, ca frizeri, un anume gust pentru obiectele tăioase. Hormonii de migrator li s-au cuminţit în ultimul secol. Dorul lor de a goni călare s-a sedentarizat. Au fost îmblînziţi de taclale şi de lungile perioade de pace, iar acum mongolii Dobrogei nu mai aleargă pe nimeni cu sabia scoasă.

    Dar din hoarda liniştită se mai iţeşte cîte un cap rebel. Chel şi anacronic, el se trage dintr-o brută cu iatagan, doborîtă în încăierare acum cîteva veacuri. ADN-ul mongol al preşedintelui Băsescu e netocit. S-a strecurat pînă la noi păcălind civilizaţia, aducînd din Evul Mediu, la oblînc, incendii, violuri şi decapitări. Fără ca Băsescu să ştie, firea lui tătară ne supune la un şir de acte ratate. Cînd ne ceartă, preşedintele ne-ar da, de fapt, foc. Iar cînd îi face curte democraţiei, el vrea, în secret, s-o violeze.

    Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

    RăspundețiȘtergere
  57. Buey, nea Vasile cel Mare !
    Ai trecut de apocaliptic, au ai ramas undeva prin BORTA NEAGRA a universului ?
    Sau invarti la cozonaci, ca sa ne primesti cum se cuvine, cu uratul, in noaptea de sfantu' Vasile ?

    Ahooo, ahooo..ne primesti, bre ?
    Eu vin cu buhaiul, ala de la Timisoara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei barabulea, ai zis ca kiorul e calmuc? Nu cumva se inrudeste cu al nostru muc?

      Ștergere
    2. -zgura gura matii!!

      Ștergere
  58. Sfârşit de an în glorie pentru Gigi Becali. Patronul Stelei a reuşit să încheie o tranzacţie bombă. Conform site-ului GSP.ro, Gigi Becali a vândut un teren în Pipera pe care a încasat o sumă-record, aproximativ 40 milioane euro, cumpărătorul fiind producătorul auto Volkswagen.

    Becali a mai vândut şi anul trecut câteva parcele de teren pe care le deţinea în nordul Capitalei. Unul dintre aceste loturi de teren a fost achiziţionat cu 10 milioane euro de un om de afaceri englez, care intenţiona să dezvolte un complex imobiliar în apropierea sediului Poliţiei Rutiere din Pipera.

    Becali a avut un an bun din punct de vedere financiar. Omul de afaceri a reușit în 2012 să îşi crească considerabil averea faţă de 2011. În topul celor mai bogaţi români întocmit de revista Capital, dat publicităţii în luna noiembrie, Becali figura cu o avere de 300 milioane euro, dublă faţă de cea raportată în 2011, iar singurul domeniu în care se pare că activează sunt afacerile imobiliare.
    ========================
    La multi ani, Domn'Becali!
    Sa te-ngrijesti de mneatalii,
    sa moara dusmanii de necaz!
    Mai ales orbetele ala, de Orban!
    Orban Ludovik, pupanear in popic,
    pe toti fanii lu matalii, nea Jiji!
    Hai Steaua! Traiasca Becali!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri