Google Translate

marți, 4 decembrie 2012

Jucaria pdl-ist-basista PP-DD, ii ARD-e la vot pe cei care au mosit-o, de le merg fulgii! USL, câștigătoare detașată a alegerilor. Sondaje CURS și Avangarde. UPDATE. Bllaga, suspectat de blat cu USL !!


Nervozitatea liderilor ARD din ultima vreme are un temei întemeiat. Potrivit unui sondaj CURS şi Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde realizat pentru TVR, 57% dintre românii ce spun că vin la vot ar alege USL, 17% ar alege candidaţii ARD, iar PP-DD ar fi votat de 15%. Sondajul a fost realizat la o prezență de 49%.
 
Centrul de Sociologie Urbană şi Regională şi Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL au realizat, în exclusivitate pentru TVR, un sondaj de calibrare pentru exit-poll-ul pe care îl vor realiza în 9 decembrie 2012, informează TVR.
 
Potrivit sondajului, pentru Camera Deputaţilor, 57% dintre cei chestionaţi şi-au manifestat intenţia de vot pentru reprezentanţii USL, 17% pentru ARD, 15% pentru PP-DD, 5% pentru UDMR. Aceleaşi cifre au fost înregistrate şi pentru Senat. Procentele au fost calculate excluzîndu-i pe cei care nu au răspuns, cei care sunt nehotărâţi sau care nu ar vota.
 
28% dintre respondenţi s-au arătat foarte interesaţi de alegerile parlamentare din 9 decembrie, 39% – interesaţi, 20% – puţin interesaţi, iar 12 % – foarte puţin interesati sau deloc.
 
Sondajul a fost realizat în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie 2012, pe un eşantion de 4.957 de respondenţi, cu vârste de 18 ani şi peste. Universul de eşantionare a fost populaţia adultă, neinstituţionalizată a Romaniei (din ţară).
 
Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/-1,4% la un nivel de încredere de 95%.
Sursa:
 
 
Sondaj CURS şi Avangarde, cu 7 zile înainte de alegeri: PP-DD suflă în ceafa ARD
 
Potrivit unui sondaj CURS şi Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde realizat pentru TVR, 57% dintre românii ce spun că vin la vot ar alege USL, 17% ar pune ştampila pe candidaţii ARD, iar PP-DD ar fi votat de 15%.
 
Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL au realizat, în exclusivitate pentru TVR, un sondaj de calibrare pentru exit-poll-ul pe care îl vor realiza în 9 decembrie 2012, informează TVR.
 
Potrivit sondajului, pentru Camera Deputaţilor, 57% dintre cei chestionaţi şi-au manifestat intenţia de vot pentru reprezentanţii USL, 17% pentru ARD, 15% pentru PP-DD, 5% pentru UDMR.
Aceleaşi cifre au fost înregistrate şi pentru Senat.  Procentele au fost calculate excluzîndu-i pe cei care nu au răspuns, cei care sunt nehotărâţi sau care nu ar vota.
 
În opinia celor chestionaţi, indiferent de opţiunea politică exprimată în sondaj sau de prezenţa lor la vot, USL va câştiga alegerile parlamentare din 9 decembrie cu un procent de 63%, faţă de 10% cât ar obţine ARD, 9% cât ar reveni PP-DD şi 2% - UDMR.
 
28% dintre respondenţi s-au arătat foarte interesaţi de alegerile parlamentare din 9 decembrie, 39% - interesaţi, 20% - puţin interesaţi, iar 12 % - foarte puţin interesati sau deloc. 
Potrivit sondajului, prezenţa la vot va fi de 49 de procente. 
 
Sondajul a fost realizat în perioada 27 noiembrie - 2 decembrie 2012, pe un eşantion de 4.957 de respondenţi, cu vârste de 18 ani şi peste. Universul de eşantionare a fost populaţia adultă, neinstituţionalizată a Romaniei (din ţară). 
 
Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/-1,4% la un nivel de încredere de 95%.
 
Tip de eşantion: probabilist, multi-stadial, stratificat în funcţie de mediul de rezidenţă (urban şi rural), judeţe, mărilea localităţilor urbane, cu selecţie aleatore a secţiilor de votare în cadul localităţilor, a gospodăriilor în cadrul localităţilor şi a respondenţilor în cadrul gospodăriilor.
Mod de intervievare: faţă-în-faţă la domiciliul respondenţilor, folosind un chestionar elaborat de CURS şi Avangarde în colaborare cu TVR.
 
Sursa:
==================================
===================
 
 
 UPDATE.
Bllaga, suspectat de blat cu USL !!?
 
==============================
 
 
MÎȚU, "CHINTESENȚA STUPIDITĂȚII!"
Candidatul ARD, Ion Mitu, a reusit sa se faca de ras in toata tara!
Postul de televiziune Realitatea Tv a prezentat, astazi, dosarul de candidat al lui Ion Mitu, spunand despre acesta ca a ajuns accidental in politica, iar clipul acestuia reprezinta "chintesenţa stupidităţii absolute în materie de transmis mesaje politice".Realizatorii emisiunii "Dosar de candidat", de la Realitatea TV, au preluat imagini si informatii facute publice de catre postul nostru de televiziune, zugravind, astfel, un tablou mai mult decat sugestiv pentru omul care a avut pentru prima data carte de munca in momentul in care a ajuns prefect.Va invitam sa urmariti materialul difuzat, astazi, de Realitatea TV, orice alt comentariu fiind de prisos.
 
========
 ===================================================
 
Click here:
La sugestia comentatorilor,
o melodie pe adresa domniilor voastre!
Retinem ideea PMT-ului? Alegem un imn al blogului?!
Va invit sa comentati, eventual propuneri!
Admin
===============
 
Daniel Iancu - Gainat si muci
    
 
=====================================
=========================

124 de comentarii:

  1. Bozgorii isi freaca mainile de bucurie !
    Slaninarii vor sta acasa, ca de obicei, bine mersi, la o palinca si-o jumara, iar bozgorii vor scoate, din nou, scorul necesar intrarii in parlament, pentru ca astia e disciplinati bre !
    Si iar incep sa conduca parlamentul, cum vrea muskii lor !
    Ca doar nu va ganditi ca useleul asta o sa dureze !
    Canci, cine a mai vazut comunisti cu liberali, la un loc !
    Scandalu-i ca si gata, are grija el kioru ca, in 2 ani cat mai freaca duda pe la cotro, sa le strice apele si astora !
    Si iar se ajunge la mana bozgorilor !

    In rest, numa' de bine !
    Sunt ingrozit ca trebuie sa merg duminica la vot !
    Stiu insa ca, odata revenit la meapene, izmanarul va pune ordine si disciplina in degringolada asta generala din rezerva armatii!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai putea sa ma scutesti, macar pina dupa alegeri, de imaginea capatinii de veveritoi bolfos cu privire filfiicioasa?
    Huoo, mai huoOprea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care puska calului in gura cezarului ii veveritoi bolfos, bre ? Ca toti sunt bolfosi in poza ! Au e vorba de huopreaaa ! Ala da, are moaca de bolfos si un cur de vadana !
      Asta este !
      Toata lumea il re-re-si reevalueaza, pentru ca e valoros si are nevoie poporul de el !
      Acusica, vrei-nu vrei, tre sa-i futi stampila pe uselei, cu tot cu izmanar !
      Tara lu'Dorele !

      Ștergere
  3. traiasca domnul hOOOOOPREA singurul ministru care a facut....etc..etc....

    RăspundețiȘtergere
  4. Na si muzica pentru filfiicios

    http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/daniel-iancu-gainat-si-muci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey e tare !
      Un pic prelucrat si introdus si ceva cu NOO, ar merge de-un imn al blogului la fix !
      Doar de bagat si ceva lighioane de la zoo, pe langa vacile alea, si gata !
      Super !
      Muci, balega, rahati si gainati, bursuci, iepe si alte cele ! Tot tacamul !

      Ștergere
  5. Plec sa-i iau babei ceva de pus in cizme, ca merita harca !
    Merita, ca n-a reusit, totusi, sa ma omoare cu zile anul asta !
    Cred ca-i ajunge o "Eugenia" si o ciocolata "ROM", de aia mica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Mitica, mai bine i-ai lua un prezervativ de ala Matador 145/70 R13 MP52 NORDICCA 71, pe care si-l pune Czar maimukles pe cap cind se mascheaza in sula.

      Ștergere
  6. A inceput sedinta de guvern !

    Ultima cu dottore pe banca !

    Atentie la punctul 4 !

    "II. PROIECTE DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ

    3. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aderarea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la Forumul European al Registrelor Comerţului, stabilirea unor măsuri privind derularea fondurilor financiare pentru desfăşurarea conferinţelor anuale ale Forumului European al Registrelor Comerţului organizate de România precum şi pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte;

    4. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea ORDONANTEI DE URGENTA nr. 1/2011 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala."







    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde, unde? Ia sa vedem cu ochii nostri, ca tu ne minciunesti!

      Ștergere
    2. Da bei, Mitiku-Lindiku are dreptate. La punctul "4" regasim ceea ce ne intereseaza pe toti de multa vreme:
      "4. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru reglementarea parcului auto, precum şi a consumului de carburanţi la Institutul Naţional de Medicină Ilegală „Mina Minovici” şi la instituţiile sanitare publice care desfăşoară activitatea de medicină ilegală".

      Ștergere
    3. Nesimtitii dreaq ! Au schimbat ordinea de zi exact inainte de intrare in sala !
      Tu-i in gura !
      Pe surse, am auzit ca Mos Teaca, de ciuda ca i-a umblat la O.Z., s-a dat cu capul de cantul usii, dupa care a plecat, val-vartej, la em o suta, ca sa elibereze biroul ! Ca cica-cica vine izmanarul, si ala nu supoarta putoare de penelisti !
      Acusica vine, cred ca deja e pe la "Eroilor" !

      Ștergere
    4. traiasca domnul hOOOOOPREA singurul ministru care a facut....etc..etc....

      Ștergere
  7. Ce-ati patit apevistilor?
    Iar ati luat-o in mana?

    P.S. PMT, ma uitai pe VOYOS-MI-O-IEI.Ro.clanță.sex.max., dar nu găsii episodu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică în labă vrusei să spun!!!

      Ștergere
    2. Oh, nu...
      Doar ... razna!
      Hasta la vista muchachos!

      Ștergere
  8. Potlogarul bolfos si instelat.
    Huoo, mai huoOprea!
    Te-n git, n-am ce face, tre sa votez USL. huoOpreO, ma-ta ce mai face?

    RăspundețiȘtergere
  9. PMT, cumpara-i un vibrator de ultima generatie!
    Cu siguranta ar fi satisfututa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are, da-o'ncolo !
      De ala adevaratu', care ii da si limbi, inainte de "implementare" in pizdoci! Zici ca-i iepurasul de la "Durasel" !
      Doar sa-i iau unul mai vartos, te "tras" in cur, la 380 de V, cu tot cu grup electrogen !

      Ștergere
    2. Buey PMT...
      Eu am o mare nedumerire la tine!
      Buey, cum dreak de-ti vin asa... in minte?
      Cum dreak reusesti tu sa le asociezi/imperechezi??
      Par-eczamplu: (......) Zici ca-i iepurasul de la "Durasel" !
      (......),la 380 de V, cu tot cu grup electrogen !
      ====================
      Buey, nu ma lasa prost!
      Cum dreak faci tu asta?
      Ca prin capuletzul meu,nici in 10 ani nu mi-ar trece!

      Ștergere
    3. Amnonime -cunoscut- sa zici sar"mana ca prin capuletele matale nu trece unul de 14,5 ca lu Stroul ! !! Sniper one

      Ștergere
  10. Sustin imnul, desi lipsesc doua personaje importante: un maimutoi si-un curdeleu!Totusi, primul e reprezentat de „muci”, desi, daca ma gandesc bine, i se potriveste si celuilalt.Unul are muci pe piept, cel de-al doilea e mereu ..muci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noapte orele 00,incheiem votarea si numaram voturile!
      Facem procestu-verbal,iscalim si dam la admin rezultatilii!
      Propun si eu, nu dau cu paru! Aici, la asta, ma abtinez, ca mie mi-ar place unu cu poze, un ceva ca videoul!

      Ștergere
  11. Buey tolomacilor ! Lasati-l usor pe PMT ca-i inca ShoCat dupa ziua de ieri ! A stat la reanimare intubat pana acum ! Dati-i muie mai cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentiune, atentiune!
    ===================
    Bey, voi astia de paciulea ZOOland, Noo si care dreak mai suntem!
    Bey, am o veste de la babilii de la bloc nost! Stiti voi care, babilii carele au pus faru pe PMT! Bey, au zis babilii ca ele pun mana de la mana, iar la primavara, can o sa ne videm cu totii, ele aduc... ce credeti voi? Un ied, nana! Un ied mare, cat o capra! PS: Bey, ce ziceti? Primim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamureste-mă, adică să le primim pe babe „CAPRĂ”?

      Ștergere
    2. Buey prostovane....
      Babilii vor sa aduca un ied de-al mare, ma!
      Mare, cat o capra d'aia, mai batrana!
      Adica sa aibe prostovane, mai multe chile (iedu)!
      Acu intalesesi, au ba?

      Ștergere
    3. Si io care credeam că le punem capră..
      Adică pe babele din Mehedinți,cele fără dinți.

      Ștergere
  13. traiasca domnul hOOOOOPREA singurul ministru care a facut....etc..etc....

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe dracu'. Toti ministrii fac, dar nu toti pe ei.
    Huoo, mai huoOprea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey, ca in curind s-apropie Ignatul si lumea buna isi taie groshteii, un grup de membri si admiratori ai acestui blog, doreste sa-i faca o dedicatie muzicala lui Czar maimukles, care saracul locuieste la un bloc din zona a IV-a din TM. S-auzim numai de bine!

    "Cezarele de la bloc
    Taie-ti pula-n loc de porc
    Taie-o cand este sculata
    Sa-ti fie masa bogata
    Pielea s-o umpli cu varza
    S-o mananci de boboteaza
    Cand mancam noi caltabosi
    Tu mananci un coi cu bors
    Cand voi fi la fripturica
    Tu sa-ti amintesti Cezarica
    Eu dadeam boabe la porc
    Tu beleai pula la bloc
    In loc sa-ti cumperi purcica
    Ti-ai luat masina mica
    Iar acuma de Craciun
    Vino si pupa-ma-n cur
    Cand va plimbati cu masina
    Sa va mirositi basina
    Fiindca asa meritati
    Fasole in loc de carnati
    Cand ai pofta de sorici
    Pune mana pe carici
    Strange-l bine cu caldura
    Pana-ti vine apa-n gura
    Pentru anul care vine
    Fii atent aici la mine
    De nu-ti cumperi si tu porc
    Iar belesti pula la bloc"

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey !
    Prin cap nu-mi trece nimikea !
    Pur si simplu imi vine !
    Iar cand o vad si pe baba, cand iese din baie, cu "sutienul" ei, de zici ca-s dosurile de la doua perne din scoala militara si cu chilotii aia destramati, prin care ii iese parul de la cur, zau ca-mi vin ideile !
    Pace voua !

    Pofta mare, tu-va'n dinti ! Ca indata incepe episodu' trei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cui nu-i place, sa shmearga la PULAno ics, unde se sparge in figuri mos alecu !

      Ștergere
  17. zice adminu...
    ...Retinem ideea PMT-ului? Alegem un imn al blogului?!
    parerea mea:Da alegem/alegeti!!(dar nu asta de mai sus)
    PS sa fie vesel,saltaret,la mishto si elegant daca se poate(ceva cu muye si PMT obligatoriu,adica PMT sa ia nu sa dea)

    RăspundețiȘtergere
  18. Si refrenul sa sune cam asa:
    In gara la Bartolomeu,
    Zace muci CurCurdeleu
    Iha,iha..mai
    Cototat sus pe statuie,
    Czar o tot ia la muyie
    Iha,iha..

    RăspundețiȘtergere
  19. Da io unde votez ca adminu nu a pus cacatul ala cu"da/nu/ma doare-n pula/ma abtin"?
    io vad numai crin/ponta/si copilu' ala de-i suge pula lu'voiculescu(ca in afara de ponta(ca ala "nare") toti sunt cu mana la pula) in pula mea cu politica voastra cu tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUJI DUDA BA SANIUTA

      Ștergere
    2. Buey,
      Da greu mai esti de capulete!
      La imnu blogului nu-i cu votare, ii cu pareri!
      Parerilii, propunerilii, se iau in calcul si se numeroteaza de comisiune! Dar dupa cum vad eu, crec c-o sa dureze asta pana dupe Craciun, ca mere tare greu!

      Ștergere
    3. Pai mere la fel cu invitatia lu adminu pt septembrie la un must....zgarciobu se gandea ca nu platim?putea sa iasa si pe profit ca io plateam tooot numai ca sa ma intalnesc cu NOO+ZOO face to face

      acu suntem in august cred,inca mai astept septembrie...hac!

      Ștergere
  20. Buey, la un moment dat am crezut ca ati bolunzît cu tonții..erau 21 online!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. PMT, iar belești ochii la VOYOS-MI-O-IEI.clanță.sex.XXL.max ?
    Vino-n duda noastră aici, pe câmpul de bătălie!Au te-a pus baba in p(r)iză?Si io care credeam că reziști ca iepurașul..

    RăspundețiȘtergere
  22. Muey, sunteți toropiți!
    ..ti-ai ai dreak de boșorogi,nici clanță nu mai aveți.
    Apeviștii pulii!

    RăspundețiȘtergere
  23. PRETENARE gospodar
    Care esti si proprietar
    Mi-ai trimis a ta urare
    In ajun de sarbatoare
    Sa-mi tai pula-n loc de porc
    Findca locuiesc la bloc
    Azi ma simt si eu dator
    Ca sa-ti fac un plugusor
    E un lucru foarte bun
    Sa tai porcu de Craciun
    Tu tot anul ai fost porcar
    Si mirosi a balegar
    Nu ti-ar prinde rau o baie
    Sa te speli putin la coaie
    Ca nu te-ai spalat de-un an
    Ne avand decat lighean
    La bloc am calorifer
    Si nu-mi pasa daca-i ger
    Dar tu dragul meu amic
    Dormi cu nasu-n cur de frig
    Eu stau cu pula sculata
    Tu cu mana pe lopata
    Tu faci partie prin curte
    Seara nu-ti mai vine-a fute
    Daca-ti vine o besina
    Te duci tocmai in gradina
    Prin noroi si bolovani
    La privata din ciocani
    Dupa atata chin si jale
    Te gandesti cu suparare
    Sa-ti bagi pula-n el de porc
    Sa te muti si tu la bloc

    Un bun prieten mi-a trimis prin E-Maill aceste ..SUPERBE versuri din punct de vedere artistic si literar , pentru a-i raspunde ..taranoiului de mai sus!!!Multumiri ! Czar

    RăspundețiȘtergere
  24. @Donaris Cernea
    iar o baga nashpa.Ce mishto minte nea burcu!!

    "Un Blogger oarecare. Un trecator prin lume. Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni. Eu sunt propriul meu stăpân."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS SI SUJE DUDA SANIUTA!

      Ștergere
    2. ce faci bai pula? raspunzi contracronometru?te platesc bulangii la secunda?Vai de tine !!

      Ștergere
    3. Buey Nea Corleoone,
      Da de ce bre, crezi matale ca el ar mintii?
      Si une anume ar mintii? Ia sa ti vad cu dovada bre, vrem dovada!

      Ștergere
    4. uita-te peste tot pe blog(inclusiv in arhiva-asta recenta) ,unde vrei mataluta si tragi singur concluzia.esti prost sau ce-ai?
      Hai sa-ti dau un link interesant...suuuper
      http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/12/jucaria-pdl-ist-basista-pp-dd-ii-ard-e.html?showComment=1354625358070#c3778458476063243840

      Ștergere
  25. Buna jiua, gospodari !
    Eo nu ma bag la versuri, de astea cu muie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, la muie fara versuri vad ca te bagi(sa iei nu sa dai)
      simpaticule!!

      Ștergere
    2. Da, da ! Sa iau ! Iau totul !
      Idealu' meu in viata, o fo baba cu mustata !

      Ștergere
  26. Na ca tocmai primii un mail de la bucale.Maine tb sa fiu in bucale pt "trening"incepand cu data de 06 .12 la hotel...4*.sambata imi canta andreea balan(sau banica)bashca ceva formatii de labagii de prin bucale....masa, cazare,mic dejun+transport gratuit+diurna la greu(de sambata si duminica nu va mai spun ca deja mi se scoala
    Duminica seara poate va spun cum a fost din data de 5 pana in 9 dec...hac
    maine seara deja va scriu(dau muie din bucale,printre rromanes pa wireless
    Care ai curaj sa te intalnesti cu mine la o tzuica in bucale,maine seara,sau joi seara miticilor de cacat.Io fac cinste PE BUNE nu ca adminu' lu'mh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati pus-o bai argatiilui Bucur!!Toti bucurestenii pleaca la munte pe DN1 catre Sinaia !! Sanchi- se dau dupa padurea Letea si pazesc focul !!

      Ștergere
    2. Da, da ! Am pus-o !
      Ma uit la emisiunea "NATIONALA", peTeVeRe 1, din limba bozgoreasca, si vad ca am pus-o !
      Ne-o pune Ciobo Borno, cand si cum vrea muskiul lor !
      Pofta mare la jumari si slana !

      Ștergere
    3. Multămim, barem noi avem la ce!

      Ștergere
  27. Buey, javrelor!
    Iar dormiți în cămeșoaie?
    PMT, tu ce PL MNEU faci? Caști gura sub fustele babei?

    RăspundețiȘtergere
  28. PMT is death!! Adica a ..crapat...adica s-a dus dracului pe pula!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Un cuplu in varsta au decis sa faca sex: – Ioane, pune-ti prezervativul! – Pentru ce? Ti-e frica sa nu ramai insarcinata? – Nu, mi-e teama sa nu iau salmonela, am auzit ca se dezvolta in ouale vechi.

    RăspundețiȘtergere
  30. BA PMTule, BA AJUTA-MA SA-I TIN PE CURLIONU SI PE CZAR MAIMUKLES CA SA LE-O INFIG ODATA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT
      DACA MI_O SUGI ODATA PE NESPALATE..TE Ajut!!

      Ștergere
  31. Un maniac a stropit banii cu otrava si i-a donat unui azil de batrani. Au murit 5 deputati, primarul si asistenta sa. Nici un batran nu a avut de suferit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTA ESTA CURLIONU CA NUMAI EL ESTE AGENT ELECTORAL PDLIST TRIST. LIPESTE TOATA ZIUA AFISE CU BOC SI UDREA. DE ATATA LIPITRURA NU MAI ARE NICI SCUIPAT. A AJUNS SA FOLOSEASCA MUCII LUI CEZAR MAIMUTOIU

      Ștergere

  32. O firmă vindea ţânţari care satisfăceau femeile.
    O tipă cumpără un astfel de ţânţar, se duce acasă nerăbdătoare, face un dus, se dă cu cremă, se parfumează şi îşi pune un halat.
    În dormitor, într-o cutiuţă, ţânţarul bâzâia de sărea cutia cu el.
    Tipa se duce în dormitor, îşi dă halatul jos si da drumu' ţânţarului; Tânţarul face câteva ture prin cameră şi se aşează pe perete.
    Tipa se întinde pe pat şi începe:
    - Hai ţânţarule vino , iata-mă sunt a ta !
    Ţânţarul ... nimic!
    - Hai ţânţarule vino să simţim plăcerea împreună, ciupeşte-mă, muşcă-mă, hai nu fii timid!!
    Ţânţarul nu se mişca de pe perete.
    Enervată, dă telefon la firma-furnizoare:
    - Bine, domnule, ce ţânţar mi-aţi vândut, e impotent ? Nu m-a satisfăcut deloc ...
    Tipul de la capătul firului zice:
    - Doamnă, ne pare rău, ne cerem scuze si totodată vom rezolva problema.
    Trimitem un specialist sa stea de vorbă cu ţânţarul şi sa rezolve tot.
    Într-adevar, peste puţin apare specialistu'.
    Femeia-l invită în casă şi se duc în dormitor unde era ţânţarul.
    Tipu' zice :
    - Doamnă, dezbrăcaţi-vă şi întindeţi-vă pe pat.
    Femeia face după cum i se spune.
    Tipu' se dezbracă, se uită la ţânţar şi zice :
    - Bă ... fii atent ... îţi arăt pentru ultima oară !!!
    Like · · cZAR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BA MAIMUCO, FATA DE BANCUL TAU EU POT SA FUT SI O MUSCA SI UN TANTAR. PE BUNE, DAR NUMAI DACA AI TII TU INTRE BUZE ORI INTRE BUCI

      Ștergere
  33. Foloseste o vulpe rosie!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Intr-o zi pescuiesc, povesteste un pescar inrait, si raman fara momeala. Alaturi de mine, pe mal, vad un sarpe care se chinuie sa-nghita o broasca. I-am luat-o si am taiat-o bucati ca sa o folosesc drept momeala. Simtindu-ma vinovat ca i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina votca pe gat, ca tot ramasese cu gura cascata. Si, ce sa vezi? Dupa un timp, simt ca ma inghionteste ceva la picior... Era sarpele meu, cu doua broaste in gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu broastele in gura sigur era Curileonu, ca-i PDL-ist de-al aluia cu broscoiul in git.

      Ștergere
  35. Meteorologii dau alarma:
    de miercuri ne lovesc ninsorile!
    Precipitatii predominant sub forma de ninsoare, strat de zapada indeosebi in sud-vestul, centrul, nordul tarii, dar si in zona de munte! Asa suna informarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila de miercuri 5 decembrie, ora 6 pana joi, 6 decembrie, ora 18. In unele parti din tara a cazut deja zapada si sunt probleme!

    RăspundețiȘtergere
  36. Da muei,probleme mari. Daca nu va cumparati urgent anvelope de iarna fabricate in CNADR-ul PL-ului pulii veti bloca soseaua pe care se deplaseaza udREA cu ottomobilul primariei si care are anvelope cumparate direct din depozitul SCMD. Sa va fie rusine, dusmani ai tarii!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce-aveti muei, ati vazut umbra lui Mircea la Roman? Nu mai scoate unul un gaz, o basina, o rigiiala?

    RăspundețiȘtergere
  38. Electorala:

    El: - Buna, vreau sa te cunosc mai bine, am 38 de ani, sunt deputat de 10 ani, am o inima care bate revitalizata pentru tine, sunt drept si sunt onest.

    Ea: -Buna, cu placere, eu am 30 de ani, sunt curva de 15 ani si sunt virgina!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buey, bună dimineața!
    Starea de spirit este corespunzătoare, se vede că a lipsit PMT, LInDikMIc.
    Muey, oare el o fi „ crăpătura” dintre noi?

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  41. Muei coaie, tu asta visezi din primavara pina-n toamna?

    RăspundețiȘtergere
  42. Ati luat cadouri, buey coiosilor ?!

    RăspundețiȘtergere
  43. PMT is death! Baba rade de se phisa pe ia ! Zice baba ; na "ra-i al dreak imi sapai mie ..garsoniera!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Din ciclul "Mos Teaca":

    "Drept pentru care ii rugam pe rezervistii din Sectorul 2 sa-si aduca aminte de mesajul noului ministru al Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu: doar 1% din asa zisele pensii revizuite au fost calculate corect. Restul sunt penale, indiferent ca sunt mai mari sau mai mici."

    Horror et Paria, Hae Sictiris !
    =====================

    Mai, sa fie ! Asa de multe pensii sunt calculate corect ?

    RăspundețiȘtergere
  45. (Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”
    Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Națională, ci Armata Română, deoarece a omorât o mulțime de oameni de-a lungul timpului.

    ”Nu cred că huiduielile și fluierăturile îmi erau adresate. De ce m-ar fluiera lumea pe mine? Că am apărat statul de drept și am luptat împotriva mogulilor și a grupurilor de interese? Sunt sigur că oamenii prezenți și-au exprimat dezaprobarea față de faptele oribile comise de armată, care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni și a invadat teritorii străine. Nu vreau să răsucesc cuțitul în rană, dar știați că la Grivița soldaților români li s-a ordonat să tragă?” a declarat Traian Băsescu.
    Președintele a atras atenția că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoși, întrucât poartă armă asupra lor și sunt antrenați să ucidă. ”Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, țin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-și atingă scopurile”, a încheiat Băsescu.)
    ____________________________________________________________________________
    Cezare, Curleoane e adevarat ce zice mentorul vostru spiritual? Daca-i asa e groasa treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.catavencii.ro/Basescu-rdquonu-eu-am-fost-huiduit-ci-armata-deoarece-a-omorat-oameni-de-a-lungul-istorieirdquo_0_6483.html

      Ștergere
  46. Nea DOGHY recunoaSTE CA ,,A FOST ATINS""
    Alzheimer – inamicul nostru nr.1
    - in mod deosebit, in atentia rezervistilor din Sectorul 2 al Capitalei -

    In ultimele luni, uitarea pare a fi atins cotele pandemiei printre rezervisti. Incitati de fostii si actualii complici ai domnilor Oprea si Blaga, tot mai multi dintre noi emit opinia propagandistica referitoare la candidatul la deputatie Gabriel Oprea, ca acesta, saracul, s-ar fi zbatut pentru noi, ca a facut “dreptate” marind pensiile si ca, daca ar mai fi stat ministru cateva luni, ar fi apucat sa faca “dreptate” si celor defavorizati. In aceste conditii nu mai poate fi de mirare pentru generatiile viitoare ca noi, militarii, am lasat, incepand cu decembrie 1989 si pana astazi, sa se duca de rapa si tara, si armata, si fortele de ordine, si serviciile speciale!

    Reamintim celor atinsi de aripa blandului domn Alzheimer, ca distrugerea structurilor militare, ca premise ale distrugerii statelor, este un obiectiv general al unei asa-zise Uniuni Europene care a pierdut orice legatura cu proiectul Statelor Unite ale Europei, visat de Hirsch, Schumann, Monet. Actuala UE de expresie germana urmeaza principiul Kohr – “Tot ce este mic este minunat”. Adica state de sub 10 milioane de loc............

    RăspundețiȘtergere
  47. traiasca domnul Hoooooooprea singurul ministru care a facut>>etc>>>etc>>>>>

    RăspundețiȘtergere
  48. Asta, incrincenatu', face tot posibilul sa scape de raspundere mimind dementa. Ar fi culmea sa-i reuseasca.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buey, peste exact 4 zile este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!
    Blogutza implineste 3 anisori de existenta !
    Va mai aduceti aminte, de inceputuri ?

    MINI SERIAL in MEMORIAM – o productie a Casei “BURCU SENTURI FOCS”

    Regia: PMT and BABA


    EPISODUL 4



    PRIMUL delirrum !

    anonim24 septembrie 2010, 17:16

    MUKK... bravo!!! vivat!!! Esti superb!!! Esti magnific!!!
    Ne simtim inaltati si purtati pe aripile tale revolutionare!!!
    Mai zi, mai debiteaza, mai indeamna si fii liderul nostru de opinie!!!
    MUUUKK... hai, da-te exemplu, fii barbat, arata ce altii nu pot!!!
    MUUUKK... esti sublim!!!!!
    ==============================

    PRIMA desolidarizare, sau prima muie voalata !

    Admin25 septembrie 2010, 00:11

    @Anonymous,
    Desi exprimarea la adresa d-lui Pricina e putin cam dura, in PRINCIPIU, ai dreptate! Sa solicitam IMEDIAT si cu tarie, intregului COMITET DIRECTOR al SCMD, retragerea acestui COMUNICAT din spatiul public, concomitent cu SCUZELE DE RIGOARE pentru continutul neadecvat al mesajului! Comunicatul JIGNESTE PROFUND protestatarii de azi, chiar pe membrii SCMD, demersurile acestora FIIND calificate "ilegale", doar de Presedintele Basescu, Ministrul civil Blaga si ... d-l Col. (r) Valeriu PRICINA - Vicepresedinte si purtator de cuvant al SCMD!
    Admin,V.Burcu
    P.S.:Personal, ma desolidarizez de acest COMUNICAT, si sustin in continuare CAUZA sindicalistilor iesiti in strada! Admin
    ===================================

    PRIMA dizgratiere !

    Anonim26 octombrie 2010, 22:30

    @dapix, de cateva luni bune incerc sa fiu util colegilor! Partea proasta este ca am intrat in dizgratia actualei conduceri a SCMD!
    Admin, V.Burcu

    =======================================

    PRIMUL “limbist” gen “del caca” !

    puiac26 octombrie 2010, 23:56

    Boon.O sa cada guvernul.EI prehidente va umi un nou personagio,pre dl. BOC,SPRE A FORMA(NU A RIMA),un nuovo governo del caca!
    ==============================================

    PRIMA forma de inteligenta stranie !

    puiac27 octombrie 2010, 18:20

    Beeeep!Beeeeeeep!Beeeeeeeeeep!Beeeeeep!
    Beeeeep!
    ===============================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROLA a 2-a

      PRIMUL Iclean nelamurit !

      dragos27 octombrie 2010, 21:42

      Domnului V.Burcu....Explicati-mi si mie.Sunt doi DAPIX diferiti?.Si mie mi se pare bine intentionat.Cu stima ,Dragos Icleanu-scmd6
      =========================
      PRIMA intentie de demascare a crypto-labagistilor

      dragos27 octombrie 2010, 22:41

      Domnului Dapix............La Bucuresti si nu numai sunt din toate paridele.Este bine sa fie asa, ca daca sunt bine intentionati ne reprezinta interesele.Daca nu sunt bine intentionati, sa-incercam, sa-i depistam si sa-i demascam. Eu asa ma gandesc.Dragos Icleanu-scmd6.
      =====================================

      PRIMUL scapat de la NOO !

      dragos28 octombrie 2010, 17:17

      Colegilor de pe acest blog...........Aveti dreptate Dl Puiac.Imi aduc aminte anii 1973*1977, eram in liceu, eu nu am facut liceu militar, am facut un liceu de cartier.Eram membru UTC, si de sarbatorile religioase care nu trebuiau sa fie tinute,CC-utc si poetul Adrian Paunescu organizau CENACLUL FLACARA.Se desfasura pe stadioane sau in salile de sport nationale.Elevii erau adusi cu autobuze ale RATB si pentru ca dura toata noapte erau dusi acasa tot cu autobuze.Era o noapte feerica, ni se roseau palmele aplaudand.S-au lansat Mirecea Baniciu,Mirce Bodolan,Victor Socaciu,Anda Calugareanu,Evandro Rosetti,Valeriu Penisoara, Ttiana Sepa siFlorian Pittis-Motul, Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi,Grupul Reflex Flacara condus de Prof.Gelu Colceag,actorul,Stefan Hrusca,Nicu Alifantis,era invitat permanent Tudor Gheorghe cu al sau ”Muicaaaaaaaaaaaaaa” si multi altii pe care nu intentionat nu i-am nominalizat. Erau nopti de muzica, poezie si scenete umoristice. Spectacolele durau 10-12 ore erau condude de maestrul Adrian Paunesu.Tricolorul era imnul Cenaclului Flacara, cu el incepea si cu el se termina spectacolul.In acei ani neavand prea multe distractii de noapte, era bataie pe bilete.Un mare om de cultura poetul Adrian Paunescu.Dragos Icleanu
      =============================

      PRIMA confirmare ca scapatul de la NOO nu glumeste

      dragos29 octombrie 2010, 20:28

      Domnule Neacsu....... Aveti dreptate.Voi duce iddea Dvs Comitetului Director.Si mie mi se pare ca este o idee excelenta.Stiti ce era in sala Polivalentă sau pe stadionul Republicii din Bucuresti in anii 1973-1977, cand se canta Romania si Tricolorul? Trepidau geamurile salii, iar cand se desfasurau sedintele Cenaclului Flacara pe Repiblicii se auzea din Drumul Taberei.Dragos Icleanu-scmd6
      ====================================



      Ștergere
    2. ROLA a 3-a


      PRIMUL “sufocat”, candidat la NOO !

      gh.stramb28 octombrie 2010, 21:15

      De cand blogul are neconvigatori purtatori de mesaje unice-nu ma sfiesc sa-l numesc pe vechiul meu amic ,d-nul Neacsu,parca am retineri sa mai scriu fiind sufocat -si din pacate nu numai eu-de sentintele fara drept de discutie pe care colegul meu le emite.
      Vad acum si o voce ce si-a castigat o buna apreciere ,d-nul admnistrator- caruia tot ce se intampla nu-i place.
      Pana la urma de ce nu spuneti raspicat o alta varianta pe care o agreati?
      Nu v-a placut mitingul!Nu s-au dezis de participanti si sindicalisti nici poporul roman,nici membri,si nici chiar prietenii din partidul agreat.
      Cerea-ti puncte de vedere!Cand se exprima nu le acceptati de parca ati avea in ranita solutia universala.
      Ce nu este in regula cu comunicatul?
      Doriti unul care sa recunoasca greseala pe care o impuneati cu sondajul de opinie?
      Doriti un comunicat prin care sa se recunoasca un grup centrifug ca fiind reprezentativ impotriva a mii de sindicalisti?
      Aceasta conducere n-a fost aleasa de noi!Deci pentru moment nu avem dreptul s-o contestam!Asteptati sa vina vremea,iar daca va pierdeti rabdarea ,asta e.
      Eu va apreciez valoarea-chiar sunt sincer- dar nu va inteleg duplicitatea,
      Si noi avem opinia colegilor despre ce se intampla.Nu cred ca doriti s-o cunoasteti.Apelurile la ratiune a unor a care mai au chef sa scrie ar trebui luate in seama.
      Astazi colegii mei in sedinta,imi spuneau sa va transmit ca problema reala este unde Va raportati:la VIENA sau la ISTAMBUL.
      La o scriere colegiala,intr-o seara buna.
      ======================

      VA URMA

      (De retinut ca, odata cu intrarea in sezonul 3 de viata, lucrurile incep sa se diversifice si sa se anime de la o zi la alta : din genul "divertisment" si "actiune", se intra usor, usor spre genurile "trilar" si "horor", cu nuante de "drama" ! Suprema placere insa va fi oferita de genul "PORNO" !)

      Ștergere
  50. Răspunsuri
    1. Pese: nu ca eu as fi sanatos, insa de la NOO pan' la Cotro e cale lunga !
      Camesoaiele, buei !

      Ștergere
  51. CE DECLARA CURVA KIOARA, acu' fro 2 ani !

    Eote ;

    Noiembrie 2009, aniversarea 150 ani SMG, tot inainte de alegeri

    “Gata? Sîntem numai între noi? între noi bărbaţii? Domnilor generali, ofiţeri, subofiţeri, angajaţi civili ai Statului Major General vreau să vă spun doar două cuvinte, nu va dura mai mult de un minut.

    Ştiu de asemenea că sînt probleme cu asigurarea banilor pentru haine şi vreau să vă spun foarte deschis: la fel cum şi cu acele amînări de sporuri aş fi putut face o intervenţie care să reglementeze lucrurile pentru armată, sigur luînd bani din altă parte, defavorizînd altă categorie. N-am făcut acest lucru şi nici nu vreau să-l fac. Nu vreau să-l fac pentru că în mod cert ar fi campanie : armata în preajma alegerilor îşi primeste drepturile, preşedintele nu ştiu ce face… şi aş implica armata într-o dezbatere politică inutilă. Ce vă asigur însă e că imediat după alegeri, pînă în decembrie, în ianuarie veţi primi aceste drepturi restante.

    Şi mai este un lucru care mărturisc că ma deranjează: dezbaterile pe tema pensiilor militare. Sînt opinii diferite, unii spun că sînt militari în rezervă care pierd la pensie. Militari nu fac parte dintr-un sistem privilegiat de pensii, este un sistem de pensii militare, deci n-au de ce să se considere în zona privilegiaţilor.

    Ca atare, vă asigur că dacă acestă lege (va ajunge) într-o forma care pune sub semnul întrebări menţinerea pensiilor ofiţerilor în rezervă o voi trimite înapoi la Parlament pentru a fi discutată şi pusă în regulă. Nu exclud posibilitatea să cer revenirea la un sistem de pensii militare aşa cum sînt aproape în toate statele NATO. Deci în ceea ce priveşte sistemul de pensionare lucrurile încă sînt departe; e mai mult dezbatere decît realitate. (…) Pensiile militare nu pot fi afectate.

    Iar în zona cealaltă, cu cele şase zile vă rog să mă credeţi că am considerat că a forţa nota acum şi a pune armata în preajma alegerilor în situaţia de a fi reclamată că uite şi-a primit bani că are nevoie preşedintele de voturi, am vrut să evit o asemenea dezbatere, dar vă asigur că lucrurile vor fi rezolvate în ianuarie. Eu vă mulţumesc mult pentru înţelegere, vă spun încă o dată la mulţi ani de ziua SMG şi vă asigur de toată preţuirea mea pentru militari (…)

    Eu am fost foarte reticent, destul de reticent cu avansările la gradul de general. În general am solicitat să fie comandanţi de unităţi şi oameni cu funcţii în Statul Major care să justifice gradul de general. Acum de 1 decembrie vor fi avansările normale la gradul de general. (…) Dacă sint ofiţeri care au fost în teatre, conduc acum unităţi sau au ajuns la a putea fi avansaţi la gradul de general vă rog să nu ezitaţi să faceţi propuneri dumneavostră (…) precum şi ofiţeri care sînt implicaţi în conducerea operativă a armatei.”
    ==============================
    Tu-ti gura ma-ti de "barbat" anshkilopat ce esti, zbarca dreacu' de chiomp cu mutra stalcita !

    RăspundețiȘtergere
  52. ogiga says:
    Decembrie 2, 2012 at 3:47 pm
    La data de 19.01.2011, ziarul Gandul preyenta urmatoarea situatie: ,,Din cele 3.264 de pensii peste 3.000 de lei, din categoria pensionarilor cu carieră militară incompletă, 559 pensii vor fi majorate, iar 2.705 scad.Astfel, cea mai mare reducere a unei pensii a fost de 10.179 lei, a unui comandor, acesta având anterior o pensie de 14.408 lei. În urma recalculării acesta a rămas cu o pensie de 4.229 lei. Un alt comandor a pierdut, în urma recalculării, 9.788 lei, de la o pensie de 14.024 lei ajungând la 4.236 lei. ,,

    RăspundețiȘtergere
  53. Din seria ..Rivolutia continua ..sau n-a inceput!!!
    Anonim25 decembrie 2011, 13:43
    AU rasunat clopotele in Banie..!!!??? Revolutia continua.....

    Răspundeţi

    Anonim25 decembrie 2011, 16:12
    La ofiteri a scazut doar la cei care au avut functii de conducere si au putut sa-si aranjeze iesirea la pensie atribuindu-si fel de fel de sporuri in ultimul an.
    Uite ca eu,care am iesit cu gradul de colonel dar "mazilit" in ultimul an de un sef I.P.J. pus pe criterii politice(zero meserie) si deci fara nici un fel de sporuri AM PRIMIT IN PLUS 1050 lei.
    In ce ma priveste S-A FACUT DREPTATE.
    Seful care m-a "mazilit " a pierdut peste 1500 lei...Dumnezeu nu doarme !!!!

    Răspundeţi

    Anonim25 decembrie 2011, 16:14
    Mircea Dogaru, reprezentantul celor care au muncit cu gura in MAI nu mai are ce sa zica si de aceea tace. Au pierdut la pensie numai jmecherii ca el.Cei care au muncit cu adevarat in acest minister au castigat la pensie.
    Nu se intreaba nimeni de ce un profesionist ca ANTONESCU care toata ziua este in studiourile televiziunii REALITATEA TV nu s-a alaturat niciodata grupului condus de DOGARU la emisiunile unde infiera cu manie proletara legea de revizuire a pensiilor ???????

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAUUUUUUUUUUUUUUU.......................?
      Si mai ziceti ca hOOOOPREA nu a facut......etc etc ................

      Ștergere
    2. AM AJUNS BINE!!!!
      >>>Maior speră să i se alăture oamenii rezervistului Dogaru şi ai lui Codrin Stefănescu.>>>

      Deşi secretarul PSD Dorin Lazăr Maior spune că mitingul său de pe 13 decembrie nu are nici o legatura cu deplasarea lui Victor Ponta, şeful său politic, la Palatul Cotroceni, controversatul revoluţionar braşovean recunoaşte că se aşteaptă să i se alaturii membrii sindicatului rezervistului Mircea Dogaru (apropiatul lui Dan Voiculescu), ca şi revoluţionarii din anturajul „prietenului meu Codrin Stefănescu" (secretarul Consiliului Naţional al PSD-nn) , dar şi alţi colegi din aşa numitul Consiliu al Societăţii Civile, care are ȋn program desfiinţarea DNA, ANI, a Curţii Constituţională , a CNSAS.

      Ștergere
    3. Poate ca acum inteleg narojii ca cum-i cu revenirea la CUANTUML DIN 2010 ??? O pula!!

      Ștergere
  54. Muei, tu i-ati pasteaua, iar huoOpea (veveritoiul bolfos si filfiicios)perfuzia cu muie.

    RăspundețiȘtergere
  55. Gata ? Suntem numai intre noi barbatii ?
    Care te bagi la o muie ?
    Tu-va-n gura, de jegariti ! Ati dat lustru la adidasi ? Ca la noapte vine Mosiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,bre,suntem între noi,bărbații pulii!
      Muyie sa-i dai babei tale, dar mai întâi scoate-i placa să nu te muște dreak să ajungi pe la Urgențe.Doamne feri de-un „ penis captivus”!!!

      Ștergere
  56. Buei, ca sa vedeti spekerie a la shto, de acusica 2 virgula si ceva de ani, de la administratie !

    Cica, eote:

    "Admin 18 august 2010, 19:44
    @bacauanul, fara instigari la violente! Asemenea POSTARI, vor fi sterse intotdeauna de pe acest blog!"

    =================
    Sarmanul "bacauan", a incercat si el, timid, sa-si scoata putza din izmene, ca sa mimeze o muie, si a si luat-o in freza !!!

    De retinut : "vor fi sterse intotdeauna de pe acest blog!" !!!!
    Ce m-am ras !
    Nea Bozill, da-mi adresa de la Turnu, ca acusica vin sa te pup pe clantza, nebunuli !

    RăspundețiȘtergere
  57. STUPOARE si STUPIZENIE !

    "miercuri, 5 decembrie 2012
    STUPOARE

    DESCHID TELEVIZORUL. RTV. FUNDAL SIGLA USL. IN FATA, LA MASA, STUPOARE CRIN ANTONESCU, PONTA, OPREA!
    CUM POATE STA ANTONESCU LÂNGĂ OPREA?
    DOMNILOR PONTA SI ANTONESCU, L-ATI ADUS PE OPREA IN USL. DEMISIA, VA ROG!
    DOMNULE CORNEL DOBRITOIU, VA ROG PRELUATI COMANDA!
    DOMNUL RARES MANESCU CE ATITUDINE ARE?
    DOMNUL MIRCEA DOGARU CE PĂRERE ARE?


    cdor.MARIAN NICOLAE
    Publicat de Costel Galateanu la 08:51"

    Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  58. INTREGUL SCMD TREBUIE SA SE REORGANIZEZE URGENT. DUPA UN SINGUR CRITERIU - IN JURUL CELOR 26 500 CU PENSII TAIATE. ACESTIA AU CONSTITUIT DINTOTDEAUNA BAZA SCMD, IAR CONDUCEREA SCMD NICI NU II MAI BAGA IN SEAMA. MISCAREA SINDICALA A FOST DETURNATA PRIN INFILTRARI CARE AU DILUAT SCOPUL INITIAL AL ACESTEIA. PONTA I-A TRADAT PE CEI 26 500, ESTE FOARTE CLAR. DAR SI CONDUCEREA SCMD SI CONDUCERILE FILIALELOR SUNT IMPLICATE DIN MOMENT CE ACCEPTA SITUATIA. CHESTIA CUM CA DIN 2013 CEI CU 26 500 CU PENSII DIMINUATE VOR PRIMI PENSIILE INTREGI, NU ARE NICIUN FUNDAMENT, NICIO ACOPERIRE. SUNT FILIALE CARE DE LA 1 IANUARIE VOR DEMISIONA IN BLOC SI VOR FORMA O NOUA ORGANIZATIE.

    RăspundețiȘtergere
  59. Cultura la puterea doi la "cadre militare de armata" !!!

    "luni, 3 decembrie 2012

    DISCUȚII CU PRIMUL MINISTRU AL GUVERNULUI ROMÂNIEI ,-Excelența sa, dl. Victor PONTA-


    Astazi , 3 DECEMBRIE 2012, la sediul USL , cu sprijinul ministrului Apararii Nationale, dl.gl.Corneliu DOBRIȚOIU, presedintii SCMD filialele 2/sector 1 , 1/sector 6 – c-dor. Dumitru BURADA si col. Marian TUDOR- au participat la o întalnire informală cu primul ministru al Guvernului Romaniei .
    Cu acest prilej au fost reafirmate principalele solicitări ale membrilor SCMD privind revenirea la drepturile financiare și morale câstigate de către pensionarii militari prin lege și sacrificii.
    Dl. Victor PONTA a reconfirmat angajamentul coaliției USL de a soluționa pozitiv , începând cu anul financiar 2013 , nedreptățile suferite de către militarii în rezervă din sistemul de apărare, ordine publică, siguranță națională.
    Considerăm, în acest moment, că trebuie să avem încredere și speranță!

    Președinte SCMD FILIALA 2 /sector 1
    C-dor. Dumitru BURADA
    Președinte SCMD FILIALA 1/sector 6
    Col. Marian TUDOR
    ==============================

    Astia sunt labagiii care vor sa "solutioneze" problemele rezervei armatii !
    In urma gargarei cu "PRIMUL" ministru !
    Nu inteleg de ce, nea Tudor falfaie sabia, nu sta dreaq acasa si se umple de fekale nationale !
    Sireacu, cred ca inca se mai crede sef-de-sef la popota regimentului zece garda si protocoloare, devenit brigada o perioada, apoi retrogradat la regimentu' lu' Base, unde se dadea cep la steclele de vin, ca pe timpul sefului Ionitza spadasinu' !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa-l vad, din nou ,si vesnic, pe clipuriciul bolfos de veveritoi, la comanda !
      Mos Teaca a fugit, deja !
      Re-re-reevaluatu', maresalu' poporului, primul izmanar al armatei, deja a bagat spaima in "activi" !
      Generalii armatii, deja se uita cum le stau scaunele sub cur !

      12,54 % dintre ei, dispar, incepand cu 9 decembrie !
      Apar: Zisu, Fratila, Costesku si Berila !

      Ștergere
  60. TRAIASCA DON MINISTRU hOOOOOPREA SINGURUL CARE A FACUT........etcetcetc !!

    RăspundețiȘtergere
  61. Potlogarul bolfos si instelat.
    Huoo, mai huoOprea!
    Te-n git, n-am ce face, tre sa votez USL. huoOpreO, ma-ta ce mai face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TRAIASCA DON MINISTRU hOOOOOPREA SINGURUL CARE A FACUT........etc ..etc....etc !!

      Ștergere
  62. BAA, MUINE, DE SFINTUL NICOLAIE VREU CACEZAR SA-MI DEA 10 LIMBI PE KOIAE. IAR DREPT RASPLATA, SA MI-O SUGA TOATA

    RăspundețiȘtergere
  63. AMNISTIATULE vorbeste mai incet ca sparii Iapa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu să sparie ea așe ușor, ș-apoi,spre știința ta, află că sunt mai multe „iepe” decât se crede....nu-s măgari, câte iepe.

      Ștergere
    2. Un magar i-o trage iepei...faza anului!

      Ștergere
  64. Buey, apeviștii pulii ! Iar durmiți sub fustele cotoroanțelor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca-i cald si miroase fain ! A pizda dospita, cu miros de cur nespalat, plus un iz de transpiratie intercraci frecati si cu damf de tapalige nespalate ! Cam asea duhneste sub fusta babei, cand nu-i curge transpiratia de sub mamele, pe axa buric-flocii pizdokului !
      Moamaaa, ce-ar merge o muye ! O molfaiala de aia adevarata la lindik, pana ramai cu floacele intre dinti !

      Ștergere
  65. Nu muei, suntem in salon la huoOprea. Ii dam perfuzia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TRAIASCA DON MINISTRU hOOOOOPREA SINGURUL CARE A FACUT........etc ..etc....etc !!

      Ștergere
    2. A-NCEPUT DE AZI SA NINGA, IARA CEZAREL S-O LINGA

      Ștergere
  66. BUEI, ATI MIERLIT-O TOTI? BUEI, TOCMAI ACU LA CEAS DE SERA CIND CZAR & CURLIONU VOR SA NE O ZUGA IARA?

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu-s morti. Tu nu vezi cum le iese ,,vrejul'' din zapada?

    RăspundețiȘtergere
  68. Its like you read my mind! You appear to know so much about
    this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message
    home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
    An excellent read. I'll definitely be back.

    Review my web site; online airplane games

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri