Google Translate

vineri, 7 decembrie 2012

Nu este exclus. Romanul are o vorba: cine o cauta, o gaseste! Băsiștii anunță drama președintelui. Ce scenariu îl devastează pe Traian Băsescu


Partea presei care i-a scris osanale lui Traian Băsescu de la declanșarea suspendării din vara acestui an a fost în ultimul timp, pe rând, străbătută de curentul îndoielii, cu privire la poziția președintelui după scrutinul legislativ de duminică.
 
Acum, când alegerile bat la ușa formațiunilor politice care își doresc cât mai multe scaune în Parlament, susținătorii lui Băsescu bat spre capitulare, recunoscând chiar, în ciuda infirmărilor șefului statului, că ieșirile președintelui din această campanie electorală au scopul de a ridica ARD în sondaje, de a-l scoate din gaura procentelor umilitoare, de care se pare că vor avea parte pe nouă decembrie.
 
Mai mult, Dan Tapalagă, într-un editorial publicat în data de cinci decembrie pe Hotnews, lasă să se înțeleagă cum, la o majoritate de peste 60% a USL în Parlament, alianța va pregăti dosare penale împotriva lui Traian Băsescu,
adică o demitere a șefului de către Legislativ pentru înaltă trădare.
 
 
Editorialistul Hotnews recunoaște că Traian Băsescu va fi puternic constrâns de o majoritate USL câștigată la alegerile din iarnă, fapt pentru care, va trebui să-i acorde lui Victor Ponta al doilea mandat de prim-ministru. El spune că asul din mâneca a lui Traian Băsescu, speculat de unii, este de fapt inexistent. Destructuralizarea USL are cotă minimă și nici un președinte jucător nu ar paria pe ea. ”Cel mult face aluzie, evocă o posibilitate, cu scopul ca ARD să nu dispară complet de pe radar în ultimele zile de campanie astfel încât să se trezească sub 15%. E tot ce mai poate face președintele în fata unui blat politic rușinos. Tot ce i-a ramas este să încerce cumva să diminueze efectele unui dezastru iminent”, scrie Tapalagă. Așadar, el admite ceea ce președintele se chinuie să dezmintă: discursurile din campania electorală și războiul cu Ponta au rolul de a ”însufleți” ARD.
 
 Acțiune neconstituțională a președintelui și un nou motiv de suspendare, recunoscute de chiar unul dintre ziariștii săi de casă.
 
Drama președintelui pare să fie alta, în viziunea lui Dan Tăpălagă, și anume ”faptul că nu deține pârghii pentru a zădărnici constituirea unei majorități constituționale în Parlament”. Adică, dacă USL va avea un procent de 66% în Parlament, îndeajuns să modifice legea fundamentală, social-democrații își vor împărții puterea după placul inimii și o vor folosi asemenea. De fapt, frica lui Dan Tăpălagă este că se vor pregăti dosare penale împotriva lui Traian Băsescu, protejat de imunitate pe durata mandatului său, totul culminând cu demiterea președintelui pentru Înaltă trădare.
 
O altă publicație, Național, scria în luna mai despre cum și-a asigurat președintele imunitatea, nemaiputând fi atins de adversarii politici, pentru că și-a asigurat o misiune oficială internațională de raportor NATO. ”Sprijinit de americani, în schimbul promisiunii că se va retrage încet dar sigur de pe scena politică, președintele României a primit asigurări de la partenerii externi că va beneficia de o imunitate totala, timp de 12 ani”, scria ziarul menționat.
 
 Dacă împletim această informație cu scenariu oferit de Dan Tăpălagă, în care la 66%, USL va pregăti anchete penale împotriva șefului statului, Traian Băsescu nu ar putea fi raportor NATO, dacă ar avea pe numele său un dosar penal.
 
La finele editorialului său, părerile lui Dan Tăpălagă converg cu cele ale colegului său de front politic, Ion Cristoiu, ambii recunoscând în ultimele editoriale că un spațiu de manevră a lui Traian Băsescu e foarte mic în cazul unei majorități obținute de USL, iar șeful statului nu poate face pe ”Jupânul” numind pe cine poftește, ci va trebui să acționeze conform interesului național,
 numindu-l pe Victor Ponta și evitând o destabilizare politică a țării.
 
Sursa:

121 de comentarii:

  1. Cum o sa-l suspende uselistii pe Basescu ? Tot cu legea in vigoare care prevede mult iubitul cvorum ? Pot sa schimbe legea cum vor ei, asa cum au facut-o si in vara ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună dimineața!
    Da,măi,românul are o vorbă..cine o caută cu lumânarea, o găsește..
    Ptr.conformitate,întrebați-l pe Cezar.A căutat-o, a găsit-o..acum o ține permanent in gură.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei,deșteptarea!
    Ia sculați-vă,..ti-ar dreak de jigodii răpănoase pe multe PL-uri trase.
    Hai,sus,că vine PMT-ul să strângă cămeșoaiele!
    Restul echipamentului îl predați lui cezar-maimukles,păstrați un capișon pentru BiceFalusul care se plimbă in cinci picioare.Pe cai!!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-avem cai maria TA !
    Atunci ,,pi curand ostenii mei""Slinder

    RăspundețiȘtergere

  5. Corneliu Dobrițoiu vrea să jefuiască Ministerul Apărării
    Scris de Mihaela Dobrescu

    "Militant pentru drepturile sale, Dobrițoiu cere peste un miliard de lei MApN-ului Așadar, demersul ministrului de a da în judecată chiar instituția pe care o reprezintă nu pare a fi unul mânat de o situație financiară precară, precum a sutelor de pensionari MApN care au deschis procese similare și pe umerii cărora plângea cu lacrimi de crocodil Dobrițoiu .“Toți au avut rate la bănci, probleme familiale grele nerezolvate care au fost bazate pe un anumit volum al câștigurilor și s-au trezit dintr-o dată puși în fața unor probleme existențiale, unii dintre ei știți că s-au prăpădit din nefericire“, a declarat Dobrițoiu în cadrul unei audieri la Comisia de Apărare din Parlament. În numele acestor pensionari, Dobrițoiu anunța că va face totul pentru a le reîntregi pensiile. Până atunci însă, s-a decis să facă toate demersurile pentru a-și reîntregi personal pensia, chemând în justiție instituția pe care o conduce. În procesul în care ministrul a chemat în judecată Casa de Pensii a Ministerului Apărării Naționale și Comisia de Contestații din cadrul MApN, contestând reducerea pensiei și pe cale adminis­trativă, Corneliu Dobrițoiu solicită anularea a două decizii prin care pensia sa a fost micșorată de la 4855 lei la 1638 lei lunar. Corneliu Dobrițoiu a mai cerut Tribunalului Bucu­rești menținerea deciziei sale de pensionare din anul 2006 și reluarea plăților la valoarea anterioară lunii decembrie 2010, dar și obligarea ministerului la achitarea diferențelor la plata pensiei calculate de la data când pensia i-a fost tăiată până când va obține o decizie favorabilă în justiție. Un „mizilic“ de vreo 115 812 lei, conform calculelor făcute pentru perioada ianuarie 2011-decembrie 2013 când ar urma să înceapă procesul. Oare cu ce se crede el mai presus decât restul pensionarilor care au prestat o muncă asemănătoare lui și care acum se chinuie să trăiască dintr-o amărâtă de pensie? Sunt profesori, medici, ingineri pensionari ale căror pensii nu sar de 1500 lei. Oare subalternii lui care ar trebui să reprezinte Ministerul la Tribunalul București împotriva lui Domn' Ministru cât vor fi de bătăioși? Având în vedere că a anulat și gradul onorific de Colonel acordat lui Gică Hagi,

    RăspundețiȘtergere
  6. Uzurpatorul dement a pus-o pe proasta de fică-sa, aia pe care a făcut-o europarlamentar, să-i ceară lui Viviane Reding să trimită procurori din UE să-l apere de cei care vor fura puterea la 9 decembrie!!!!! Aţi mai pomenit atâta tembelism Ăsta crede că dacă i-a mers până acum, îl mai bagă cineva în seamă de acum încolo. În ultima vizită la Bruxelles, toţi se fereau de el stânjeniţi de mizeria pe care le-au făcut-o românilor la referendumul din iulie, menţinându-l la butoanele Cotrocenilor, împotriva evidenţei că nu mai este dorit de peste 85% dintre români. Jos JAVRA ORDINARĂ!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey prostovanilor ia ascultati!!
    Agentia de stiri fierbinyti - NEACSUM CENTRURI EL BUBICO - isi curata aparatele de praf - pentru a fi Gata sa ia primul interviu noului Menestru la menesterul de razbel!! - Cica Neacsum si-a pus si breton si toace sa fie la aceiasi inaltime cu falficiosul!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspunde AVOCAT OF DE PEAPLE!!
    Stimati camarazi,(roarmy230)
    Dupa cum ati observant, m-am abtinut (mai ales in ultima luna) de la comentarii
    referitoare la oricare dintre candidatii la alegerile parlamentare din dec. 2012
    deoarece am declarat ca sunt membru PNL si nu doresc ca interventia mea sa
    fie interpretata in vreun fel; citind, insa, articolul in care se face vorbire despre
    "intentiile" camaradului nostru, dl. ministru Dobritoiu (Corneliu Dobritoiu vrea sa
    jefuiasca Ministerul Apararii), am decis sa va fac cunoscute urmatoarele:
    Dl. ministru Dobritoiu si cu mine (la fel ca si multi alti rezervisti militari cu pensiile
    diminuate prin recalculare/revizuire) suntem reprezentati in instanta de acelasi avocat,
    dna Cristiana Huzuneanu.
    Tinem legatura unii cu altii, ne impartasim din experientele castigate prin salile de
    judecata si de aceea eu cunosc foarte bine situatia dosarelor dumnealor. In ceea ce
    il priveste pe dl. ministru, Domnia sa - a contestat decizia privind recalcularea
    pensiei in baza Legii nr. 119/2010 (HG 735/2010) emisa la data de 31.12.2010,
    prin care pensia i-afost recalculata in baza salariului mediu pe economie si diminuata
    in proportie de peste 50%. A solicitat anularea deciziei de recalculare si mentinerea
    vechii decizii de pensionare, in baza Legii 164/2001. Aceasta cerere a reprezentat
    obiectul dosarului nr. 17244/3/2011, ultimul termen fiind la 08.06.2012 CAND
    INSTANTA A LUAT ACT DE RENUNTAREA LA JUDECATA (cerere depusa
    la data de 10.05.2012);
    - a contestat decizia privind revizuirea pensiei in baza OUG nr. 1/2011 si a solicitat
    mentinerea deciziei in baza Legii 164/2001, reluarea plãþii pensiei în cuantumul stabilit
    prin aceasta (cu diferenta aferenta intre cele 2 pensii pentru perioada cat i s-a platit
    pensia diminuata). Aceasta cerere reprezinta obiectul dosarului nr. 12876/3/2012,
    primul si UNICUL termen fiind la 15.11.2013 CAND INSTANTA \ VA LUA ACT DE
    RENUNTAREA LA JUDECATA (cerere depusa la data de 10.05.2012);
    - imediat dupa numirea ca ministru al apararii i s-a suspendat plata pensiei, fiind sub
    incidenta prevederilor Legii 329/2009 (interdictie cumul pensie-salariu din sistem bugetar).
    In articolul care m-a determinat sa intervin sunt unele inexactitati, cum ar fi:
    - suma care s-a luat in calcul (diminuarea) este cea din primul dosar, cu recalcularea
    (despre care nu se pomeneste nimic!). La pag. nr. 10 din cererea de chemare in judecata din
    dosarul cu revizuirea (care va avea termen in noiembrie 2013 si la care, oricum, a renuntat)
    se arata ca “Prin noile decizii de revizuire,
    Casa de Pensii Sectoriala M.Ap.N. a micºorat cuantumul pensiei mele cu 1.168 lei. …
    “ De unde o fi rezultand suma de 115.812 lei din articolul aparut azi?
    - Nu se vorbeste de faptul ca dl. ministru A RENUNTAT LA AMBELE
    PROCESE.
    Datele care se prezinta (cifre, obiectul actiunii etc.) ne fac sa credem ca cineva a citit
    dosarul inainte de a se apuca de scris. Si atunci, in dosar, nu a vazut si CEREREA
    DE RENUNTARE?
    Va rog sa gasiti, atasate mesajului meu, cele doua cereri de renuntare la procese.
    As mai avea multe, foarte multe de scris, dar trebuie sa ma abtin acum… Pentru ca
    aceasta este atitudinea pe care mi-am impus-o, pentru aceasta perioada, pe grupurile
    noastre de discutii, ale militarilor.
    Cu deosebita stima si cu dorinta arzatoare de cunoastere a adevarului,
    Elena Cobuz

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici n-am dat bine drumul la teve si...hop o multime de zabalosi care dadeau limbi de zori boasele SF fitofaga, din Arges !
    Intrebata o babornita de ce mozoleste "racla" cu boase, ea a raspuns ca pentru examenele lu' nepot-su !
    Buey, da prosti mai suntem !
    Am ramas in evul mediu ! Acuma e timpul popilor, care la nivelul lunii august erau in numar de 44.654 !
    Stiam ca numa betivanii din nord si idiotii din dealu' patriarhiei de la mitici au apucaturi de astea "civilizate" !
    Insa, eote ca si in partea astlalta de tara sunt tembeli cu duiumul !

    Popimea asta a luat-o razna ! Tu-le patrafirele in cur sa le fut de lipitori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: despre ce este vb azi, aciulea ? Ca m-am si nervozat la cap !
      Despre Kior ?

      Ștergere
  11. Nici nu schimb bine postul si dau peste alti idioti ! De data asta undeva prin zona jumaristilor halitori de clisa !
    Undeva, printr-un sat, a venit o delegatie de la centru ca sa-l "instaleze " in fonctie pe noul popa al satului !
    Pulimea satului, nu si nu ! Enoriasii il vroiuau, musai, pe popa Ionut, baiatul fostului popa din sat ! Numa ca Ionut-Pizdut nu era spovedit si nu avea "studiile" necesare sa incadreze o fonctie de locotenent-colonel la max !

    Scandal frate ! Unii huo, altii muie !
    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  12. PMT is death! Adica ..a crapat ! Adica ..s-a dus pe pula !!
    Baba rade de se pisa pe dumneaiei ! Zice baba : na,ra-i al draku imi sapai mie garsoniera confort sporit..hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum schimb postul, uopaaa...treburi serioase !
    Sereiul a stopat cel mai nashpa atentat ce avea sa se intample in romanica !
    I-a descoperit pe urmasii lu' Binladen de Ferentari, care se jucau p'aciulea, cica de frun an, cu pocnitori si petarde de anul nou !
    Asea de periculosi era terolistii, incat i-a expulzat pe o perioada de 15 ani, dupe care pot reveni, sa-si termine treaba !

    Gogosi romanesti, in tara lu 'Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  14. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, stapine nu uita de oua! Si te rog nu mai uita, sa-mi tragi bine frina mea! Frina mea de mina, bortelita-n capatzina!
    I HA, I HA HA, stapine Cezar vino-n frina mea!
    In alta ordine de idei, daca lui Dobritzoiu care avea vechime completa, iar in ultimul an a tinut si locul ministrului apararii i-au scazut astia pensia cu aproape 30 bulioane, ce sa mai vorbim de stapinul meu Czar MaiMucea, care a fost coleg de clasa la Scoala de Ofiteri cu bretonel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ce bine sunt "conectat" la falusul tau ?
      Amandoi ne-am gandit, simultan, la acelasi sobect !
      Ce inseamna sa ai "antena" ca lumea, chit ca e orientata in jos !

      Ștergere
    2. Asa e dragule! Buei, am probleme cu frina de parcare, ca MaiMucea nu stie s-o foloseasca. Nu mi-o trage pina la capat, energic, ci asa in dorul lelii. Din cauza asta mi s-a dus pulii de suflet ferodoul de la copita, pe Czar dracii sa-l futa!

      Ștergere
    3. Ia-l pe PMT si pune-l la levier ca asta stie.......
      Bai lu Czar i-a crescut si ...i s-a si intarit!! Slinder

      Ștergere
  15. Am auzit ca Mos Teaca se da rotund si vrea bani !
    Unii zice ca nu-i adevarat, ca are nevasta-sa bani suficienti, obtinuti numa din afaceri curate !
    Altii zice ca, exact la 3 zile dupa ce a fost nominalizat ministru, a renuntat la judecata cu casa sectorista de penzii ! Ca cica nu se sedea bine ca tocmai el, ministrul Dezbinarii Nationale, sa se judece cu o institutie din subordinea lui !

    Sa dea dreaq daca mai intelegi ceva !
    Acusica, ca tot si-a predat biroul (de luni vine izmenarul), cica n-ar fi renuntat de tot la procese, si mai are si altele, fiind reprezentat de casa Procter and Gheimble !
    Tare Mos Teaca asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A renuntat la ambele.
      Si vezi ca... "casa Procter and Gheimble", care il reprezinta in procese, ti-e vecina! Si daca afla ca i-ai zis asa....

      Ștergere
  16. Muei alegatorior, faceti bine si dati sfoara-n tara,la matusi, cumnati, veri, neamuri de tot felul, inclusiv neamurile proaste, sa puna mina si sa puna picioru'-n prag duminica la vot.
    Nu stati de-a-nboulea cum ca v-ar rezolva altii problemele!

    boureanu, oltean, visan, brinza, udrea, macovei, boc, roBorta, popouviciu, seitan, blejnar, mru, andreea paul, pirtapievici, latraroiu, eba, nauca turcan, baconschi, daniela andreescu, berceanu, boiagiu, basescu, huoOprea, ritzi, placinta, etc... Astia si multi, multi altii abia asteapta sa ne incalece.

    UN OM = UN VOT = UN PUMN IN BOT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea la vot !
      Cu cat mai multi, cu atatea procente mai putine la bozgori !

      De fiecare data cand auzeau iredentistii ca slaninarii au o prezenta slaba, isi frecau palmele de bucurie !

      La vot, tu-va'n gura de muisti !
      La mine, la bloc, se constituie doua plutoane ! Unul de mosnegi, si unul de babe ! Asa mergem la urne, cu cantec ! Si cu vecinu' Costica in frunte, ca el comanda, ca o are cea mai mare, dupa recalculare ! Asa de mare incat i se vede si prin pantaloni, cateodata !

      Ștergere
    2. MARE SI BLEAGA CA CEZAR AL NOSTRU

      Ștergere
    3. Ia-l pe PMT si pune-l la levier ca asta stie.......
      Bai lu Czar i-a crescut si ...i s-a si intarit!! Slinder

      Ștergere
  17. Vezi, nu incerca sa te sugistragi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Traiasc domnul menestru hOOOOOOPREA singurul ministru care a facut...etc...etc...etc....!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar miroase a peste pe aici ...care sa fie CRAPATURA ..tu-o in gat!!

      Ștergere
    2. MAI MUCI PE PIEPT, SA-MI ZUJI MELU ALA KELU

      Ștergere
    3. Tu sa mirosi a ..peste ? ! Crapaturo te -ngat!!

      Ștergere
  19. Bei banditilor, care-l tot regulati pe Czar MaiMucea? Vaz ca acu e unul din TM (ala-i Muci pe chiept), unul din Cj, unul din Vs si unul din Bz...

    RăspundețiȘtergere

  20. boureanu, oltean, visan, brinza, udrea, macovei, boc, roBorta, popouviciu, seitan, blejnar, mru, andreea paul, pirtapievici, latraroiu, eba, nauca turcan, daniela andreescu, berceanu, boiagiu, basescu, huoOprea, ritzi, placinta, etc... Astia si multi, multi altii abia asteapta sa ne incalece.

    UN OM = UN VOT = UN PUMN IN BOT

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei, ia faceti voi bine si completati lista. Ca-i musai sa mai fie...

    RăspundețiȘtergere
  22. PMT 10:46.

    La sa-i pe bozgori sa intre in Parlament,asa vor fi mai putin vocali si mai usor de supravegheat.Nu ne purta de grija, vezi-ti de „limba babei”!Pizda ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  23. Populaţia înregistrată la ultimul recensământ a fost de 20.254.866, iar populaţia stabilă de 19.042.936 !
    BECu a transmis numărul persoanelor cu drept de vot. Adica zice ca egsact 18.248.414 de alegători “sunt aşteptaţi” duminica la urne pentru a-şi alege parlamentarii !

    Deci, daca facem un mic calcul si scadem din “populatia stabila”, in cuantum de 19.042.936, pe populatia “cu drept de vot”, comunicata de BEC, in valoare de 18.248.414 de pularai, aflam ca rezultatul scaderii este egal cu 794.522 ! Adica, cam atata ar reprezenta “populatia stabila” a romanicii, cu varsta cuprinsa intre o zi si 17 ani 11 luni si resul zile, care nu au dreptul de vot in ziua de 9 decembrie !

    Daca imi aduc bine aminte, parca acusica ceva luni in urma, numarul de alegatori de 18,2 milioane a fost sobect de scandal la REFERENDUMUL de suspendare, cand criptocomunistii, amestecati cu labopenelistii, tipau ca-i frauda ! Si ca, mai mult de fro 16 meleoane si ceva de alegatori in Rromanes nu exista !

    Ca sa nu fiu nashpa, hai sa facem calculul si altfel !
    Adica, din totalul de 20.254.866 de populime romaneasca, declarata la ultima numaratoare oficiala, cu tot cu Spania, Italia si France, scadem popolatia cu drept de vot comunicata de BEC !
    Aflam, din nou, ca suntem cel mai handicapat popor, DOAR cu vro 2 milioane de plozi, cu varsta de pana la 18 ani, (din care cel putin 1,1 milioane de boraturi tiganesti) !

    Ce bulibaseala dracului !
    Nimeni nu stie cati suntem si cati trebo sa votam !
    Insa, sa vezi la urmatoarea “suspendare” a kiorului, cand se va pune, din nou, problema de “cvorum” ! Vai cum o sa scada, brusc, numarul de alegatori in viata !
    Curvele dracului !
    Daca am fost la referendum si s-a votat, majoritar, un parlament cu 300 de putori, de ce nu se aplica ?
    Dumnezeii lor de imputiti ! Acusica nu se mai pune, nu? Cat mai multa populatie sa fie, ca sa se poata justifica si numarul de parlamentari !
    Mortii ma-ti de Ponta cu partidul tau de hoti, care ati ruinat tara !
    Zgura ma-ti de Boc (boc=cacat in limba turca) care ati falimentat statul !

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamne feri !
    Pana si puscariasul de Ovidiu-Sorin Vantu, care nu stie sa scrie, a ajuns sa "scrie" o carte in puscarie!
    Popor de tembeli !
    Pupatori de boase "sfinte" !

    Bine ca, in urmatorii ani, o sa crap si scap de ghiortanii astia !
    Vai de capul lor al astora de pana in 25 de ani, ce-i asteapta !

    RăspundețiȘtergere
  25. Buey prostovanilor ia ascultati!!
    Agentia de stiri fierbinyti - NEACSUM CENTRURI EL BUBICO - isi curata aparatele de praf - pentru a fi Gata sa ia primul interviu noului Menestru la menesterul de razbel!! - Cica Neacsum si-a pus si breton si toace sa fie la aceiasi inaltime cu falficiosul!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Stelian P. says:

    Un mare om, un mare caracter ! Cind era doar simplu membru PNL si membru de onoare in SCMD domnul Dobritoiu cerea de la stat (adica de la noi toti) 1 miliard de lei. Dupa ce a ajuns ministru domnul si-a schimbat brusc parerile si a renuntat LA JUDECATA. Oare cum isi acopera pierderea de un miliard, prin salariul de ministru sau….?
    Acelasi om de caracter tuna si fulgera in opozitie la adresa tradatorilor de neam si tara care doreau sa cumpere rablele alea de F-16. Acum le cumpara el.

    P.S.
    Ma bucur sa vad cum Avocatul poporului sare in apararea poporului oprimat.

    RăspundețiȘtergere
  27. PMT is death! Adica ..a crapat ! Adica ..s-a dus pe pula !!
    Baba rade de se pisa pe dumneaiei ! Zice baba : na,ra-i al draku imi sapai mie garsoniera confort sporit..hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey MaiMucea, PMT ie mai viu ca niciodata! L-a trimis baba in beci ca s-aduca gogonele, Czare juca-te-ai nitel cu koili mele. Gogonele pentru fasole cu ciolan...pune tu ceva ca sa rimeze.

      Ștergere
    2. Crezi ca dac se da odata anonim si odata PMT - ii viu ? Ii dus ba gata ...a pus pula in sus ca magariu trainel !!

      Ștergere
  28. Va pupi !
    Acusica tre sa merg la "dat in carti", la baba Vanga, ca sa vad pe cine pun stampila duminica !
    Ca eo nu votez, asea , ca preoasta !

    RăspundețiȘtergere
  29. Armata 01 decembrie 2012. Dati mai departe in sistem
    Acest individ estepotrivit Constitutiei Comandantul Suprem???
    Acestui individ i se acorda onorul de Brigada de Garda si i se canta Imnul national? Nu e prima data cand tradatorii sunt ridicati pe soclu.
    Ce parere aveti?
    >Caţavencii Băsescu: "Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei" de Dan Panaet
    Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Naţională, ci Armata Română, deoarece a omorât o mulţime de oameni de-a lungul timpului.
    Nu cred că huiduielile şi fluierăturile îmi erau adresate. De ce m-ar fluiera lumea pe mine? Că am apărat statul de drept şi am luptat împotriva mogulilor şi a grupurilor de interese? Sunt sigur că oamenii prezenţi şi-au exprimat dezaprobarea faţă de faptele oribile comise de armată, care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni şi a invadat teritorii străine. Nu vreau să răsucesc cuţitul în rană, dar ştiaţi că la Griviţa soldaţilor români li s-a ordonat să tragă? a declarat Traian Băsescu.
    >Preşedintele a atras atenţia că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoşi, întrucât poartă armă asupra lor şi sunt antrenaţi să ucidă. Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, ţin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-şi atingă scopurile, a încheiat Băsescu.

    ??? LA VOT!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ordin de lupta : Pe data stelara 09 .12.2012 Toate cohortele ,toate legiunile se indreapta catre SECTIILE DE VOTARE ! Bagati ..in urne cat puteti!
    Cei care nu vor respecta ordinul se vor alege cu o scurtare de cap! AM ZIS!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMPERATORE!
      Sa ne-o sugi,mai poti tu oare?

      P.S.
      Asadar, stimati si onorabili chiriasi ai stabilimentului 9,dragi lighioane si dobitoace, ascultati ordinul imparatului MaiMukles Întaiul.

      Ștergere
    2. Bai, iar si-a scos la aer maimuca degetul ala pe care si-l tot baga in koor la homoroizi, cu care dupa aia si-l zuge si ia directia si viteza vintului!
      Maimucea, ai de la mandea ca premiu, un CF(ciocan de foc) da de ala rosu intenecat, numai bun sa mi-l iei la razbuzat!

      Ștergere
  31. Cetzarushule nu mai pierde timpul pe aici si pe la plano , ca nu te baga nimeni in seama de prost ce esti .
    Du-te la bloaga ta si baga niste multe anonime ca sa creada lumea ca te mai citeste cineva ...

    RăspundețiȘtergere

  32. Pentru crapatura urat mirositoare de mai sus ! Cine are mai mult tinand cont de anii de existenta(deci - Mh si Plano)
    Toata lumea-i binevenita !

    ...numai daca vine cu ganduri bune si atitudine pozitiva!!
    ______INTERACTIV______
    Colaboratori :


    TOTALUL AFIŞĂRILOR DE PAGINĂ
    107551

    FEEDJIT
    Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. poate ne dai adresa de la bleoaga ta ! Sa-ti tragem o flegma!!!Slinder

      Ștergere
    2. Buey, ” crăpătura” e capabilă de un „penis captivus”, tu ești capabil doar să iei muyie pe nemestecate!!!

      Ștergere
    3. Doar catelele sunt capabile de „penis captivus”, Fetele maaaaari ..exagerat de maaaari doar in muie pot incerca!!!

      Ștergere
  33. Cine vrea muye ? Ca-s aciulea ! Cine ?
    Hai, lumineaza-ti fata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa lumpenule, io mi-o luminez cu lamba neagra a lu Puiac!!!Baa, ala inventatore, nu ca Karpenu, Paulescu sau Coanda...Stiu sigur ca ne citeste saracu, da-l doare in git si nu va poate arata pe moment decit deshtu mijlociu "in sus"!!!

      Ștergere

  34. Muei alegatorior, faceti bine si dati sfoara-n tara,la matusi, cumnati, veri, neamuri de tot felul, inclusiv neamurile proaste, sa puna mina si sa puna picior'-n prag duminica la vot.
    Nu stati de-a-nboulea cum ca v-ar rezolva altii problemele!

    boureanu, oltean, visan, brinza, udrea, macovei, boc, roBorta, popouviciu, seitan, blejnar, mru, andreea paul, pirtapievici, latraroiu, eba, nauca turcan, daniela andreescu, berceanu, boiagiu, basescu, huoOprea, ritzi, placinta, etc... Astia si multi, multi altii abia asteapta sa ne incalece.

    UN OM = UN VOT = UN PUMN IN BOT

    RăspundețiȘtergere
  35. ,,Ce bulibaseala dracului !
    Nimeni nu stie cati suntem si cati trebo sa votam !
    Insa, sa vezi la urmatoarea “suspendare” a kiorului, cand se va pune, din nou, problema de “cvorum” ! Vai cum o sa scada, brusc, numarul de alegatori in viata !
    Curvele dracului !
    Daca am fost la referendum si s-a votat, majoritar, un parlament cu 300 de putori, de ce nu se aplica ?
    Dumnezeii lor de imputiti ! Acusica nu se mai pune, nu? Cat mai multa populatie sa fie, ca sa se poata justifica si numarul de parlamentari !
    Mortii ma-ti de Ponta cu partidul tau de hoti, care ati ruinat tara !
    Zgura ma-ti de Boc (boc=cacat in limba turca) care ati falimentat statul !''

    ,, Bai pula (mica, mare,moale sau tare),daca-ti place gasca incrincenata nu ai decit sa-i pupi in cur pe rind,dupa vorba, dupa port. Eu m-am saturat de astia si nu cred ca-i normal sa stau ca boul pe coada si sa ,,cuget'' la luna ca tine.
    Duminica avem o rara posibilitate sa le-o aratam,fara batista.
    Cine nu misca este ori ticalos ori cretin! ''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule - INTELEGE DRACULUI CA ACUM< NU CONTEAZA ! CATI VIN LA VOT ATATIA SE CONTABILIZEAZA ! E JOCUL LU BASESCU >>>>>

      Ștergere
  36. In negocierile cu oficialii romani, reprezentantii Comisiei Europene au anuntat sec ca nu vor semna, alaturi de FMI si Banca Mondiala, un nou acord de tip preventiv cu Romania. Motivul? Romania nu si-a indeplinit aproape nici o promisiune din actualul acord: privatizarile au fost ratate sau intirziate, procesul de introducere a managementului profesionist la companii de stat a fost o mascarada, arieratele ramin majore.

    RăspundețiȘtergere
  37. Buey rapănilor bătrîni-na că mă faceţi să scriu cu diacritice- bă, Tibică Puţă Mică, Curlandezul şi toţi ceilalţi sunteţi ori nu, membri ai cinstititului stabiliment de la ZOO + 9 ? Bă, dacă sunteţi toţi cioflingarii de acord, atunci, aşee cum propunea Puţă Mică melodia aia ca imn al bloagei, io propun ca Avatar-ul blogului să fie ceva legat de Coaiezar al nostru. Altfel nu are farmec! Băă, mă angajez ca să postez cîteva, iar voi s-alegeţi. Ce gavariţi, de akord? (Că tot sărbătorim Bloaga)...Dat dreaq şi administratorul ăsta al nostru, băiet diştept; a ridicat capacu de la oala care fierbea şi ne-a lăsat să ne stuchim ca mîţele!!! Băă, dacă n-aţ fi tăţ hom(inizi), zău că v-aş ţuca pe biuze pe tăţ!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baga colea ! Sa vedem !
      Interesant ar fi sa posteze cineva si versurile de la cantecul ala, ca de cantat...pula-l canta ! Doar daca ne-mbetam cu tatii, la Bartolomeu !

      Ștergere
    2. Buei, ai rabdare!!!! Sa caut si io "ce-i mai bun"!

      Ștergere
    3. Incet, incet, dar.... grabeste-te!
      Vezi ca de nu, trece .... momentu' ... aniversar!

      Ștergere
  38. alex parolea-moga spunea... Traduce unul destept ce vrea sa zica ...scriitorul??
    ..,,.Este foarte posibil ca un nou val de revolte să cuprindă zona și de această dată nimeni și nimic nu vor putea deturna direcția acestora . Sunt douăzeci de mii de insi care au monopolul asupra unei averi imense / jumătate din averea Romaniei - totul pus sub semnul întrebării . Scanteia va porni de la incapacitatea acordării pensiilor , de la colapsul declarat al asigurărilor sociale generat de inechitatea dintre cele două sute de mii de pensii impropri crizei și cele patru milioane insuficiente subzistenței.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai pularailor- mai ales astia ,,AMNESTIATII DE MOS TEACA!!

      Ștergere
    2. Da ! Foarte simplu ! Adica treaba e nashpa !
      Parjolea asta scrie bine si nu-s chestii de SciFi !
      Din pacate aciulea se va ajunge, cu tot cu schimbarea de duminica !
      Numai o guvernare agresiva, in stilul camasilor verzi, ar mai putea salva ceva din poporul asta !
      Ca statul s-a dus dracului, iar tara e pe cale de a fi sfartecata !
      Iar noi stam si ne uitam unii la altii, o frecam toata ziua la taclale pe la toate televiziunile si ne dam cu parerile pe toate bloagele !

      Ștergere
    3. Pese: stiu unde vrei sa ajungi ! La cele 200 de mii de pensii nesimtit de nesimtite ! Din fericire, nu acolo-i BUBA, intrucat situatia se va "normaliza" in cativa ani !
      Buba cea mare este cu tinerii de acum, care se vor trezi ca nu pot iesi la pensie, pentru ca nu vor mai fi pensii !
      Or sa crape or muncind cu ziua la ciocoi, ori prin puscarii, ori drogati prin canale, ori pe cele meridiane ale lumii !

      Ștergere
    4. Am zis unul ..DESTEPT ce pula mea!!!

      Ștergere
  39. ,,...ACUM< NU CONTEAZA ! CATI VIN LA VOT ATATIA SE CONTABILIZEAZA ! ...''

    Mai oaie, intotdeauna conteaza!
    Daca ratam ocazia, patru ani am belit-o electric.

    Ori esti prost(dar nu esti!), ori esti ticalos(esti?).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza manca-ti-as, chiar foarte mult !
      Daca vrei sa te conduca bozgorii stai acasa !

      Ștergere
    2. NU-NU ATI INTELES ! DOAR CAND II VORBA DE MUIE PRICEPETI INSTANT ! Ale dracului de hahalere ! ERA VORBA DE CVORUM !!!

      Ștergere
    3. Ia una masticabila.

      La vot, sa le-o dam la bot!

      Ștergere
    4. NU-NU ! N-ai inteles tu !
      Deci cand am zis ca daca vreti sa va guverneze bozgorii, stati acasa ! Ca aia-s disciplinati ! 2,8 milioane sunt cu drept de vot, 2,8 merg la urne ! Adica 100% !
      Lasa cvorumul !

      Ștergere
  40. IO VREAU O TARA CINSTITA, FARA MAIMUCE SU FARA CURDLEI! TIGRI2

    RăspundețiȘtergere
  41. ,,... Sunt douăzeci de mii de insi care au monopolul asupra unei averi imense / jumătate din averea Romaniei ...

    ...două sute de mii de pensii impropri crizei și cele patru milioane insuficiente subzistenței.''

    EU ZIC SA IMPOZITAM PROGRESIV PENSIILE
    SI SA SCUTIM PE vidEanu, cucOs, udaRea, popouViciu, ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA DA ! A APARUT SI DESTEPTUL- pana la un punct!!

      Ștergere
    2. Lasa ca merge si dupa punct ! Important este ca se intelege !

      Ștergere
    3. Dupa punct sa ne mingii pe coaja.

      Ștergere
  42. Ba mai bine sa-i scurtam... de un cap. Cine n-are doua... GHINION!

    RăspundețiȘtergere
  43. Kpul ,,plecat'' sabia nu-l taie! Sinii pupi la coaie.

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu prepun sa va pregatiti cele mai "frumoase" urari de "LA MULTI ANI", pentru ca, peste nici 3 ore, blogul implineste 3 ani !
    S-a nascut intr-o zi de marti, 8 decembrie, la ora 1:06!

    RăspundețiȘtergere
  45. S-acuma vrei sa stau cu ea belita(pleoapa) pina dupa miezul noptii? Du-te bai la terasa!

    RăspundețiȘtergere
  46. Buey, nea Donarris-Solarris, esti acasa ?

    Iti mai aduci aminte cand te-ai shukarit si ai vrut sa inchizi pravalia ?

    In loc sa i-o tragi la muie lu’ giuliano gema ala, ti-ai luat jucarelele si te-ai tirat din virtual!

    Eote:

    sâmbătă, 14 august 2010

    A venit si ... ultima zi pe acest blog!
    INCREDIBIL! Azi, acum, gratie unui binevoitor am citit AICI abjectiile anonimului de la DOLJ, cu blog giuliano57!
    Daca atat s-a inteles din MUNCA/EFORTURILE mele zi si noapte, daca doar un SINGUR coleg imi ia apararea ( multumesc tie Pavel M ), in fata unor monstruozitati-anatema aruncate asupra mea, inseamna ca ... asta e, fratilor! Ati REUSIT sa identificati DUSMANUL! Va multumesc! Tuturor! Inclusiv celor din Comitetul Director, care se fac ... ca nu observa! Va bucurati, nu-i asa?
    Eheee...
    Am spus de multe ori!
    Sunt un OM de onoare!
    Pentru a nu FACE RAU SCMD, asa cum probabil ma IDENTIFICA DE CEVA VREME SI CD SCMD, nu-mi ramane decat sa ma RETRAG in ale mele ... preocupari, si sa va doresc mult succes ... alaturi de anonimul luptator in teatrele de operatii ... giuliano57!

    Va salut cu respect, si regrete deosebite, pentru prietenii realizati virtual in ultimele luni!

    V.Burcu

    PUNCT!

    14 august 2010
    ____________________
    Pentru cei grabiti sa afle despre ce este vorba, redau mai jos COMENTARIILE care m-au bulversat definitiv! Cu intentie sau fara,
    s-a reusit PERFORMANTA de a scapa de mine! Imi pare rau, am fost INTOTDEAUNA sincer, corect cu mine si cei din jurul meu! Poate , uneori, insuficient de explicit! Poate, repet! Dar ... am crezut sincer, fara ganduri ascunse sau alte intentii rau-voitoare, in TOT ce am spus, scris si facut pe AICI, sau oriunde prin alte locuri, din FEBRUARIE a.c. si pana azi!

    Stimati colegi din CD SCMD,
    acum ati reusit definitiv performanta de a scapa de mine!
    Am crezut ca plecarea din fruntea Filialei Dr.Tr.Severin si
    promisiunea de ONOARE ca nu doresc locul NIMANUI, ar fi
    fost SUFICIENTE! Nu a fost sa fie asa! Acum ... aveti liniste
    deplina! Va las fara a purta nimanui resentimente! Va las
    sa DUCETI CU SUCCES pe mai departe lupta cu PUTEREA!

    Cu prietenie si onoare,
    V.Burcu

    ================================

    Doamne feri ! Si eu unde pula calului mai luam muie acusica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noroc cu pulimea, care a sarit din toate partile !

      EOTE ce prevedea PKMul :

      PKM 16 august 2010, 16:14

      1. Domnul Comisar Sef Burcu cu blog-ul sau va renaste din cenusa ca "pasarea Phonix"-sa lasam timpul si ratiunea fiecaruia dintre noi sa decida;
      ==================
      Vezi buei, pasarea "Phonix" mp3 ?

      Ștergere
    2. Vezi buey PMT? Buey PKM-ul ala a avut dreptate! Buey, bloaga asta nu moare buey!!! Nu moare buey, ca noi este ai dreaQ! Sa va dea Al de SuS Sanatate si multa Mooye, mai ales lui Czar MuciCiacios pe chiept!

      Ștergere
  47. Muei, care-ai terminat la ,,spritu hali'' sectia ,,mandate redistribuite''?
    Muei, cum ii aiasta cu crearea de noi colegii prin redistribuire? Cum vine asta cu reprezentarea celor care au votat pizdos? ,,Moartea mintii, ,,sa moara mama''!

    RăspundețiȘtergere
  48. ,,karadeniz spunea...

    @ nicnic nic 12.49
    Dacă nu era ministrul Oprea:

    - nu am fi fost de râsul celorlalte armate NATO cu un ministru care nu a participat la nici o întrunire a acestora delegând permanent o altă persoană;
    - armata ar fi putut utiliza cu folos bugetul, chiar așa sărac cum este, în loc să-l irosească pe chestii inutile;
    Nici un serviciu al nici unei armate din lume nu ar fi putut face așa de mult rău armatei române cum a reușit acest Oprea.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, NiccLindicK ala ie din TM si bun prieten cu maimucea al nostru! Baa, astia, halitorii de jumari e periculosi ba!!! Astia treba sa le legi de bocanci "fin si paie" ca sa priceapa cum ie cu stingu si dreptu!

      Ștergere
  49. Buey nea Bozille din Clisura Donarrisului !
    La niatali nu se aude nimic, acolea ?
    Fa-ne macar cu mana, ca sa vedem ca ne asculti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote, itzi cant si-o serenada, pe melodia lu’ “In padurea cu alune, aveau casa jde pitici”, de ziua lu’ blogu niatali !


      Strofa 1:

      Pe Clisură la Drobeta
      Este-un blog de Mehedinţi,
      Si pe-onlain ne adunaram
      Să le-o dăm la toţi in dinţi !

      Refren:

      O muiuţă, cât de mică
      Vrem şi noi să dăm aici
      Dintre craci, de la maimucă
      Impărţim cu drag pastici !

      Strofa 2:

      Lighioane de la ZOO
      Alupigus dau cu spor,
      Iar nebunii de la NOO
      Pe maimuc-o fut de zor !

      Refren:

      O muiuţă, poate două
      Dăm din suflet la năroz,
      Dintre craci, de la maimucă
      Cu zemuţă de GaOz!

      ==========================
      Mai adaugati voi !

      Ca de exemplu:

      Iacă-apare Curdeleul
      In gara Bartolomeu,
      – Dacă mai e loc in crâşmă,
      M-am gandit sa stau si eu!

      Refren:

      Hâc, hâc, hâc şi Hâc, hâc, hâc,
      -Ia mai pune-o “Săniuţă” !
      Ca de nu, al tau muian
      Plin va fi de a mea puţă !

      Ștergere
    2. Baaa PMT, baa rapanule cind ai dreptate ai!!! Baa, ar trebui ca Nea Bazil sa ne dea cite*o clntza din cind in cind, doar asa sa sa nu simtim stingheri pe-aciulea!

      Ștergere
    3. Pese: mi-au venit idei si cu palincarosu, si cu osu...da' mi-e rusine acum, la ceas aniversar !

      Ștergere
    4. Te pomenesti ca nea Bozil ne asteapta la gara, in Drobeta, la trenul de 23:35 !
      L-o fi lovit febra, de alaltaieri si a uitat sireacu ca abia la primavara tre sa venim, ca sa-i belim mielu si butoiul de vinisior !

      Ștergere
    5. Hei, Bine v-am (re)gasit!
      Am petrecut in ultimele zile cele mai negre momente din istoria mea (tumultoasa, altminteri), ca blogger inrait in ale net-ului! Acum, dupa cateva ore de odihna, necesare refacerii psiho-fizice, va pot spune Buna seara, Multumesc si ... mergem mai departe!
      PMT-ului si celorlalti speciali comentatori/analisti ai mhblogului, va asigur de tot respectul meu pentru ce faceti!
      Vizitatorilor, cu foarte multe si alese multumiri, INVITATIA de a fi mereu alaturi de noi. Noi, suntem ce suntem: "O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!" Atat si nimic mai mult! Ne petrecem impreuna timpul, ne distram, comunicam! Fara inhibitii, fara ura, patimi de oameni tampiti! Aici toti suntem prieteni, chiar daca uneori harjoneala se transforma incet, incet in chelfaneala sau... curata tavaleala (spre deliciul celorlalti, care abia asteapta si deseori chibiteaza sau ... intra in arena gladiatorilor!!!).
      Multe multumiri, prieteni!

      Ștergere
    6. Hai sa ne traiesti Nea Bazile si nu uita ca muine sa schimbi apa la pesti!!!

      Ștergere
    7. Eote cine a venit la noi !!!

      Ștergere
    8. Pese: pai daca tot e asea de tare blogutza asta, eu prepun ca, la anul, sa luam o dispensa de la Ministerul Educatiei si s-o bagam, direct, in clasa pregatitoare ZERO !

      Ștergere
  50. Baaaa, tineti minte sa mergeti duminica la vot, sa le dam un pumn in bot!
    Ca altfel, risul curului, in loc de un deputat vom avea doi(ca trei chiar pare imposibil, desi unii zic ca nu), iar senatori vor fi chiar si datornicii crismelor de bariera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu cumva ne-om betoci muci, maine, de Ziua Nationala a Blogului de MH !

      Ștergere
    2. Pese: mai nashpa e cu Curdeleu, ca a ramas inzapezit in crasma, la Bartolomeu !
      Da cica, BECUL, in situatii de genul asta, trimit salvamontisti bine antrenati, cu urna mobila, pe la toate crasmele !

      Ștergere
  51. Curdeleul ori s-a facut intelectual si nu mai socializeaza cu toti capiatii, ori e in transa si-i pregateste fro surpriza lu' Donarris-Solaris, de Ziua Internationala a blogului !

    Speker !

    Ori, doamne feri, o-nghetat in crasma din Bartolomeu, cu petul de Saniuta la muie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...
      CEL mai probabil(sigur) ramaneam cu ele taiate 16-69%!
      Opinia publica era satisfacuta ! In strada erai luat la injuraturi si huoooo de catre acestia !
      Divizarea intre pensionari exista dat. L164 si era mult mai accentuata !
      Balciul in fata presei si a.md l-ati facut- minoritatea amnistiata ???!! de catre Dobritoiu !
      Ati reusit sa-l puneti si pe acesta intr-o postura jalnica!!

      7 decembrie 2012, 21:29
      CEZAR spunea...
      PS. Oprea prin pozitia de forta pe care o avea in guvern ,a reusit sa mai repare cate ceva!!

      7 decembrie 2012, 21:31

      Ștergere
    2. Nu buey rapanule! Nu va spusei seara trecuta ca Saniutza adormi pe CF? Problema ie ca cica din cauza asta incurca marfarele alea de trebuiau duse la cocoasha. in gara din Bv...

      Ștergere
    3. Doamne feri ! L-o calcat trinu !

      Ștergere
    4. Bai asta cu citate din mortii vii, gen "clasicul muc pe chiept zis si maimucea": Sa ne zuji tenishii!!!

      Ștergere
    5. Traiasca don ministru hOOOOPREA singurul care a facut..etc..etc

      Ștergere
    6. Nu buey, stai linistit ca "dreaq mort n-o sa vezi"! Il caca expresu de Viana pe tzeasta, da deraie ca cica capu' Curlandezului ie "o nuca prea grea de inghitzit"!

      Ștergere
  52. Auzi la Admin, cica "Arena gladiatorilor" !
    Parca si vad scene din Spartacus !

    RăspundețiȘtergere
  53. Baa, ma duc la cuibar ca az beui fro 2 kile de zaiber din productia proprie si ma cam facui. Gata; NB la ZOO + 9!
    PS. Czare nu uita, ca sa nu sforai, peste noapte sa ma lingi pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
  54. Zaiber opu! Numai neaCishu face ,,zaiber''. Restu-i vin.
    NB!

    RăspundețiȘtergere
  55. LA MULTI ANI, MEHEDINTI !
    Tu-te'n dinti !
    Azi, la 3 anisori, sa ti-o trag la dintisori !
    Iar in anul ce urmeaza, sa te sparg drept in GaOaza !

    LA MULTI ANI, blogutza mea, ia si-o muie, ca nu-i rea !

    Asta a fost urarea mea si a babei, asijderea !

    Sa curga sampania !!! (Care are ! Care n-are sa o ia dintre picioare !)

    RăspundețiȘtergere
  56. NB la ZOO +NOO !
    Merg sa-mi iau camesoiul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese; numa sa suflu in lumanarile de pe tort si sa-mi pun o dorinta !
      Gata ! Mi-am pus !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri