Google Translate

miercuri, 19 decembrie 2012

O ENIGMA marca Basescu, pe cale de a fi dezlegata. Cetatenii romani, in opinia Presedintelui jucator, joaca in Liga a treia, sau oricum, nu conteaza. UPDATE. Noul Guvern al Romaniei

 
"Ghici ghicitoarea" lui Băsescu se întoarce, într-o altă variantă.
Ce le-a scris Traian Băsescu în "bileţel" liderilor europeni?
14 decembrie 2012
Traian Băsescu a fost întrebat vineri de jurnalişti despre imaginile de la fotografia de familie a Consiliului European unde el a fost văzut dându-i un document preşedintelui PE, Martin Schulz.

În replică Băsescu a spus că a fost dorinţa să să se vadă acest lucru.
 

"Cum credeţi că eu mă duceam la fotografia de familie cu un document fără să vreau ca acest lucru să se vadă? Dacă voiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu", a afirmat Băsescu, refuzând însă să precizeze ce conţine documentul.

Băsescu a menţionat doar că acelaşi document l-a transmis şi lui Barroso şi Hollande, dar şi altor lideri europeni, şi că era "în interesul României" ca acel document să ajungă la aceştia.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă era referitor la aderarea la spaţiul Schengen, însă a negat acest lucru.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că are idee ce conţine documentul pe care Băsescu l-a dat liderilor europeni.

Antonescu a fost întrebat de ziarişti dacă are idee ce conţine documentul pe care Traian Băsescu l-a dat preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi liderului PE, Martin Schulz cu ocazia summit-ului de la Bruxelles.

"Am, da", a răspuns Antonescu.

La insistenţele jurnaliştilor privind conţinutul documentului,
liderul PNL a răspuns: "Nu vă spun".

Cert este că dacă documentul ar fi fost defavorabil USL, cu siguranţă, liderul PNL ar fi tras un semnal de alarmă.

UPDATE. Potrivit DC News, documentul pe care Băsescu l-a înmânat lui Martin Schulz, în mod ostentativ, în momentul în care la Bruxelles se făcea ”fotografia de familie” conține un fel de acord de coabitare, care ar evita o criză politică și ar exprima acordul lui Traian Băsescu pentru numirea lui Victor Ponta ca premier. Potrivit sursei citate, sunt fraze generale, despre eforturile pe care le vor face împreună forțele politice din România, pentru a asigura stabilitatea țării și continuarea reformelor. Condițiile de coabitare, menționate în document, menționează reguli generale, aflate, de altfel, în obligațiile constituționale ale părților implicate.

Actul ar cuprinde o declaraţie comună de susţinere a viitorului României şi a parcursului său euro-atlantic, o obsesie pur demagogică a lui Băsescu, cu care a încercat să-i ameţească pe români, ca să arate el cât e de "european" şi cum îi forţează şi pe adversarii lui politici să fie.

Băsescu ar fi explicat demersul, față de liderul Parlamentului European, prin aceea că dorește o garanție suplimentară că noua Putere va respecta Constituția și statul de drept, astfel încât să-i poată da mandat lui Victor Ponta pentru formarea Guvernului.
============================================
============================
 
 
Crin Antonescu: Ponta trebuie sa dea publicitatii acordul cu Basescu. Nu mai are nevoie de acceptul sau.
Marţi, 18 decembrie 2012
 
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta va trebui sa dea publicitatii "cat mai curand" textul acordului dintre acesta si presedintele Traian Basescu, mentionand ca, din punctul sau de vedere, acest document nu ar fi trebuit semnat.
 
"Cat mai curand acel text trebuie dat publicitatii, premierul nu are nimic de ascuns, v-o spun si eu. Desi, sincer sa fiu, eu nu am parcurs textul ala fiindca e plictisitor si eu am repins de plano ideea unui text intre noi. Eu am vrut ca intre noi si domnul Basescu sa nu fie niciun text (...) Partenerul sau de semnatura, recte domnul presedinte, l-a dat nu doar sa spunem persoanei politice foarte importante, domnului Schulz. A facut in asa fel incat purtatorul de cuvant al domnului Schulz sa poata raspunde oricarui jurnalist din Europa", a sustinut Antonescu, potrivit Mediafax.
 
Liderul PNL a precizat ca in aceste conditii presa din Romania si opinia publica poate fi "frustrata, poate fi suparata, poate chiar revoltata pentru ca nu stie barbatul ce stie tot satul, e jenant".
Intrebat daca are multe pagini textul acordului, liberalul a raspuns: "Dom'le nu, cam cum se fac prostiile astea, doua - trei".
 
 
Antonescu a precizat ca Victor Ponta nu mai are nevoie de acordul presedintelui Traian Basescu pentru a da publicitatii textul semnat la Cotroceni.
 
"Nu l-am citit, pentru ca eu am fost de parere clar ca nu trebuie semnat nimic, nici macar o hartie pe care scrie 'Jos Basescu', semnat Victor Ponta si Traian Basescu", a mai sustinut liderul PNL.
El a presupus faptul ca asupra premierului si sefului statului ar fi existat o "recomandare" din exteriorul tarii pentru a fi evitata o criza politica.
Sursa:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-13841794-crin-antonescu-ponta-trebuie-dea-publicitatii-acordul-basescu-nu-mai-are-nevoie-acceptul-sau.htm
 
================================================
====================================
 
 
Ponta: L-am întrebat pe preşedinte şi miercuri o să dau publicităţii acordul semnat
 18 decembrie 2012
Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre acordul semnat săptămâna trecută şi că a convenit cu acesta ca documentul să fie prezentat public miercuri, după ce toate negocierile privind constituirea Guvernului vor fi încheiate.
 
"L-am întrebat pe preşedinte şi mâine, după ce finalizăm toate discuţiile cu Guvernul, o să dau publicităţii acordul",
a spus Ponta la postul B1 TV.

El a relatat că întâlnirea cu şeful statului de săptămâna trecută a fost organizată într-un mod mai complex, după o serie de tatonări prin intermediari, de genul discuţiilor dintre "israelieni şi palestinieni", iar întrevederea a avut loc în final pentru a se evita un "război nuclear".

Ponta a adăugat că Băsescu nu l-a anunţat că va înmâna documentul liderilor europeni şi că va face acest gest în faţa camerelor de luat vederi, dar că nu a fost deranjat de acest gest.
Sursa:
http://www.mediafax.ro/politic/ponta-l-am-intrebat-pe-presedinte-si-miercuri-o-sa-dau-publicitatii-acordul-semnat-10400258
 
 
Stiri in curs de actualizare.
Jocurile de copii mici, nu fac bine oamenilor mari!
======================================
================================

Cabinetul Ponta II. LISTA MINIŞTRILOR, anunţată de Victor Ponta

19 dec 2012, 12:45 | RTV.net
 


Premierul desemnat Victor Ponta a dat, miercuri, publicităţii lista Guvernului cu care va merge să ceară votul de încredere în Parlament. Cabinetul Ponta II va avea 20 de ministere, 6 miniştri delegaţi şi un vicepremier fără portofoliu



VICEPREMIERI ÎN CABINETUL PONTA II
Gabriel Oprea (UNPR) – vicepremier
Daniel Chiţoiu (PNL) - vicepremier
Liviu Dragnea (PSD) - vicepremier

MINIŞTRI ÎN CABINETUL PONTA II

Ministerul de Finanţe – Daniel Chiţoiu (PNL)
Ministerul pentru IMM-uri, Turism şi Mediul de Afaceri - Maria Grapini (PC)
Ministerul Apelor şi Pădurilor- Lucia Varga (PNL)
Ministerul Sănătăţii - Eugen Nicolăescu (PNL)
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale - Daniel Constantin (PC)
Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional - Daniel Barbu (PNL)
Ministerul Justiţiei – Mona Pivniceru
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Mariana Câmpeanu (PNL)
Ministerul Industriei şi Comerţului – Varujan Vosganian (PNL)
Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii - Relu Fenechiu (PNL)
Ministerul Apărării Naţionale - Mircea Duşa (PSD)
Ministerul Energiei - Constantin Niţă (PSD)
Ministerul Educaţiei - Remus Pricopie (PSD)
Ministerul Internelor - Radu Stroe (PNL)

Ministerul Dezvoltării Regionale si Administratiei - Liviu Dragnea (PSD)
Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale - Dan Nica (PSD)
Ministerul Afacerilor Externe - Titus Corlăţean (PSD)
Ministerul Sportului - Nicolae Bănicioiu (PSD)
Ministerul Mediului - Rovana Plumb (PSD)
Ministerul Fondurilor Europene - Eugen Teodorovici (PSD)

MINIŞTRI FĂRĂ PORTOFOLIU
Ministru delegat pentru proiecte de infrastructură - Dan Şova (PSD)
Ministru delegat pentru Dialog Social - Doina Pană (PSD)
Ministru deelgat pentru Relaţia cu Parlamentul - Mihai Voicu (PNL)
Ministru delegat pentru românii de pretutindeni - Cristian David (PNL)
Ministru delegat pentru Cercetare - Mihnea Costoiu (PSD)
Ministru delegat pentru Buget - Liviu Voinea (PSD)


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/cabinetul-ponta-ii-lista-ministrilor-anuntata-de-victor-ponta_58774.html#ixzz2FUhbL9Si
 

Acordul SECRET dintre Băsescu şi Ponta

 
"Acord de cooperare şi bună guvernare" - acesta este titlul înţelegerii secrete dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, document publicat de site-ul corectnews.com.
 
In conditiile situatiei de coabitare din Romania intre Presedintele ales, Traian Basescu, si Guvernul USL se convine urmatorul acord de coabitare si guvernanta pentru a crea mecanismul functional al coabitarii si a asigura guvernanta eficienta a tarii. Acordul de coabitare si guvernanta este destinat pastrarii stabilitatii tarii si asigurarii unui climat functional la nivel interinstitutional, bunei guvernari si redobandirii increderii pietelor internationale, prin armonizarea pozitiilor comune in cadrul puterii executive, cu respectarea atributiilor constitutionale ale Presedintelui si Guvernului Romaniei.
 
1.     Principii si valori comune
Coabitarea se bazeaza pe elemente intangibile acceptate de toate partile, elemente ce nu vor fi alterate direct sau indirect de nicio initiativa a partilor, dupa cum urmeaza:
-         orientarea strategica a Romaniei: apartenenta Romaniei la NATO si UE, Parteneriatul Strategic cu SUA, regulile europene ale competitiei si economiei de piata si ale democratiei sunt intangibile.
-         securitatea Romaniei, inclusiv sustenabilitatea institutiilor responsabile, sunt elemente asupra carora partile nu se pronunta in forma contradictorie. Orice referire sau problema legata de aceste institutii va fi dezbatuta in comun, un rol important revenind argumentelor profesionale provenind din evaluarile institutiilor vizate.
-         independenta justitiei si suprematia legii, statul de drept:
a.     respectul pentru valorile constitutionale si pentru institutiile fundamentale ale statului, incepand cu Justitia, care nu mai trebuie sa fie atacate si, astfel, delegitimate.
b.    consolidarea independentei justitiei in raport cu influenta politica. Respectarea prevederilor Constitutiei la emiterea ordonantelor de urgenta si punerea in aplicare a deciziilor Curtii Constitutionale.
c.      restabilirea functionalitatii institutiilor afectate si identificarea de garantii pentru faptul ca procesul de limitare a atributiilor institutiilor statului de drept nu va putea fi reluat de catre politicieni.
d.    numirea in functia de Avocat al Poporului a unei persoane care se bucura de sprijinul diferitelor partide.
e.      introducerea unui proces transparent de numire a Procurorului general si a procurorului sef al DNA care sa presupuna candidaturi deschise, criterii de experienta profesionala, integritate si rezultate pozitive in actiunea anticoruptie.
-         prioritatile de aparare ale Romaniei: ambele parti convin sa sustina prioritatile de aparare ale Romaniei si sa le scoata din spatiul disputelor politice, tinand cont de nevoile si optiunile profesionistilor din Fortele Armate pe diversele teme aferente. Politicienii se vor abtine de la orice luare de pozitie care ar putea afecta capacitatea, credibilitatea si forta Armatei romane.
-         orientarea in directia aprofundarii integrarii in cadrul constructiei europene: dezvoltarea politicilor Uniunii Europene si promovarea Romaniei ca membru activ in realizarea  acordului general in UE pentru avansarea proceselor de integrare europeana reprezinta unul din principiile comune de baza ale partilor in abordarea sferei afacerilor europene.
 
2.     Angajamente comune
Partile convin ca vor respecta si se vor abtine in a lansa dispute politice pe temele legate de angajamentele Romaniei fata de institutiile internationale. De asemenea, se angajeaza sa respecte un set de reguli comune in relatiile cu partenerii externi. Astfel:
-         partile se angajeaza sa se abtina de la atacuri la adresa institutiilor statului de drept si a celor cuprinse in angajamente externe, de natura financiara si politica, optand sa coopereze in pozitiile comune fata de FMI, BM, CoE, NATO, MCV, Schengen etc.
-         partile se angajeaza sa mentina coeziunea mesajului extern.
-         toate componentele guvernantei Romaniei isi asuma coeziunea mesajului intern pe temele convenite.
-         partile vor stabili spatiile de competitie politica in mod concret, elementele asupra carora nu se convine in negociere directa si asupra carora opiniile divergente vor fi oferite ca optiuni in spatiul public.
-         partile se angajeaza sa evite confruntarile publice inutile, sa incerce solutionarea diferentelor pe temele asupra carora nu s-a convenit in spatele usilor inchise, sa respecte preeminenta uneia dintre parti convenite in tipologia de problematica abordata si sa propuna public optiunile alternative acolo unde diferentele de abordare apar, iar subiectele expuse public nu sunt in masura sa aduca prejudicii la nivel national, ci doar dezbatere pentru perfectionarea optiunilor si cresterea consultarii publice pe aceste teme.
-         partile convin asupra necesitatii de a se consulta ex-ante in privinta mandatelor care vizeaza dezvoltarea/punerea in aplicare a politicilor europene: reuniunile de consultare in vederea armonizarii unor pozitii comune vor avea loc inainte de reuniunile ordinare ale Consiliului UE si ale Consiliului European, precum si ori de cate ori este necesar (cu prilejul reuniunilor cu caracter exceptional). In cazul mandatelor generale sau al temelor complexe de mare sensibilitate, partile convin sa desfasoare inclusiv consultari in formatul Presedinte, pe de o parte, si partidele politice din coalitia de guvernare/parlamentare, pe de cealalta parte. 
Obiectivul de interes national al Romaniei in aceasta perioada este absorbtia fondurilor europene prin utilizarea la maximum a fondurilor puse la dispozitie de UE pentru asistenta tehnica (POAT).
 
3.     Spatii de responsabilitate preeminenta
Partile convin asupra faptului ca, potrivit Constitutiei Romaniei, fiecare componenta are atributii preeminente in anumite domenii de activitate:
Presedintele: politica externa, de securitate, de aparare, reprezentarea la Consiliul European si afaceri europene.
Primul ministru: Politica economica si sociala, guvernarea tarii, probleme de ordin curent ce nu au direct incidenta cu securitatea nationala, relatii externe la nivel interguvernamental, reprezentarea in Consiliul Uniunii Europene.
Partile convin sa respecte pozitiile formulate de responsabilul constitutional, sa coopereze in formularea politicilor acolo unde e implicata si cea de a doua parte, cu buna credinta, sa evite orice fel de blocaj, sa discute si sa dezbata pozitii alternative. In aceste domenii, pozitiile publice divergente sau alternative vor putea fi exprimate la nivel tehnic, cu referire directa la argumente de aceasta factura si nu cu abordare politica.
Partile se angajeaza sa continue practica aprobarii mandatelor de reprezentare de catre Presedintele Romaniei si prezentarea rapoartelor la sosirea din delegatii.
 
4.     Spatii de cooperare si modalitatea de cooperare
Exista domenii efective in care cooperarea dintre cele doua componente ale executivului se impune. Exista deja un set de mecanisme institutionale si o jurisprudenta in materie administrativa care va fi mentinuta. Astfel, vor fi respectate de catre fiecare atributiile si pozitiile celeilalte parti in actele de decizie administrativa ce implica ambele parti, cu buna credinta, evitand blocajele, dar cu respect fata de argumentele fiecarei parti, care pot fi circumscrise unei sfere inacceptabile pentru celalalt (drept de veto reciproc asupra persoanelor, pe baza de argumente).
In aceasta materie se inscriu:
-         elaborarea politicii externe si cooperarea cu MAE
-         elaborarea politicii in cadrul UE si cooperarea cu MAEur si MAE
-         numirile de generali
-         numirea Procurorului General, Procuror sef al DNA sau alte functii ce reclama atributii constitutionale ale Presedintelui si ale Guvernului
-         elaborare de pozitii comune in terte teme
-         temele de politica interna cu incidenta in sfera securitatii nationale
Modalitatea de cooperare, in aceste cazuri, se realizeaza fie prin mecanismul decizional direct, intalnirea celor in cauza – Presedinte cu premier, Ministru de Externe, Ministru al Apararii, alti ministri – fie prin formule institutionale de convenire a pozitiei comune – mandatul extern de negociat de catre MAE cu Departamentul de Politica Externa si consilierul aferent, mandatul la Consiliul European elaborat de MAE si MAEur cu consilierul de specialitate, fie prin formule terte, convenite de cei doi decidenti pentru a lucra pe aceasta directie.
 
5.     Codul de conduita general
Partile vor imbratisa reguli minimale de adresare respectuoasa, cu referire directa la functia partenerului si la adresarea la plural. Ele se vor abtine in a incuraja abordari diferite la nivelul structurilor pe care le reprezinta si vor sanctiona excesele si iesirile publice ale colegilor de partid sau angajatilor care exced aceasta regula de comportament, bun simt, decenta  si politete.
Partile se angajeaza, de asemenea, sa evite expresiile dure, atacurile de orice fel. Ele se vor abtine de la expunerea publica a temelor nediscutate si vor conveni termene concrete, asumandu-si celeritatea in discutarea temelor solicitate de o parte sau alta si de formulare a unor raspunsuri si pozitii. La expirarea termenelor limita convenite, abordarea publica a acestor teme si lansarea lor in dezbatere este o optiune deschisa.
Partile convin sa respecte cu strictete regula de a nu expune public discutiile oficiale si a aduce in public exclusiv elementele convenite de ambele parti sau temele asupra carora nu s-a convenit si a caror expunere in spatiul public nu afecteaza interesele Romaniei.
 
6.     Mecanismul de luare a deciziilor
Formula de luare a deciziilor intre cele doua componente ale Executivului, Presedintia si Guvernul Romaniei, este cu precadere intalnirea sau discutia directa Presedinte-Premier. In mod exceptional, alte persoane pot fi implicate, cu acceptul celor doi, sau o tema poate fi delegata catre sistemul administrativ al celor doua institutii – consilieri, aparat tehnic. Pot exista chestiuni care reclama implicarea celor doi presedinti ai Camerelor asa cum pot exista formate de dezbatere si decizie ce contin si alti ministri.
 
7.     Mecanismul de solutionare a disputelor
In conditiile in care, pe o anumita tema in care e necesara o convergenta a pozitiilor ambelor parti, nu exista o prevedere constitutionala privind preeminenta in decizie a unei parti sau chestiunile sunt extrem de importante si nu se poate conveni o pozitie comuna, ca si in cazul in care sunt incalcate regulile prezentului acord, deblocarea relatiei trebuie facuta printr-un mecanism convenit care sa asigure atingerea unei solutii, pentru a se asigura deblocarea relatiei sau functionalitatea in conditii de raceala intre cei doi actori principali sau la solicitarea lor.
 
Mecanismul de solutionare a disputelor este alcatuit din consilieri si ministri, cu o persoana desemnata de catre fiecare parte care sa conduca fiecare componenta. Desemnarea se va face in functie de tema discutata, si vor fi evitate persoanele controversate sau inacceptabile celeilalte parti. Chestiunea se abordeaza tehnic si juridic, se aleg variante si optiuni, prezentate celor doi decidenti pentru a conveni asupra formulei finale. Dezbaterile din cadrul mecanismului nu sunt publice si nici destinate publicitatii pana la convenirea lor de catre decidenti.
Presedintele Romaniei                                          Primul Ministru
Traian Basescu                                                        Victor-Viorel Ponta
11 decembrie 2012
 

85 de comentarii:

  1. Pusca si cureaua lata
    Ce cashto ierea odata !

    14 iunie 2012 !

    http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7131&idm=5

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cine a tradat ? Hai repede, sa va aud !
      Cine si-a trimis ciracul in parlament s-o faca pe-a Gigi-Kontra ?
      Cine-i ciracul-bretonatul ?

      Ștergere
  2. Parerea mea:
    Ce-i da kiorpecul lu' Strul ala, nu-i un "biletzel", ci tabelul lu' Oprea cu europarlamentistii avansati onorific la gradul de colonel din armata rromanes !
    Pe toti i-a avansat din "absolvent" direct colonel !

    Pe crucea mea, daca nu-i asa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buei, ultima poza e tare de tot !
    M-a pocnit rasul de am umplut tot ecranul de muci !
    E ca Smeogal ala din "Stapanul inelelor", in varianta vesela !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata,Zoo si Noo!
    Nu va mai certati dragilor, ca avine EA , ziua de 21.Si ora fatidica 13:11.
    Dupa aceea ne vom avea ca fratii, si cei de la Zoo si cei de la Noo.
    O zi faina, spor la muyosag!

    P.S. Mai lasati-l si pe czare-MaiMukles sa dea o buza ca ArMuya si el ceva.(Daca tot v-ati insusit expresia, nu tovule PMT?).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, corect !
      Preluam, arhivam si folosim cu sfintenie tot ce este valoros !

      Ștergere
  5. Traiasca domnul hOOOOOPREA cel mai tare , care se va ocupa numai de..etc..etc..etc

    RăspundețiȘtergere
  6. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, maiMucule ai grija de oaua!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata lumea cu ochii pe sticla ! De la televizor, nu pe petul lu' Curdeleu din Bartolomeu !

    Cica la 12 facem saltul intr-o noua dimensiune !

    Pana atunci am sa trag o fuga pana la SCMD sa fac o donatie, ca cica incasarile la cotizatii sunt dezastruoase si nu mai au oamenii aia din CD cu ce sa-si nai plateasca si ei cate o prima ceva, acolo de sarbatori !

    Mi-a mai ramas ceva din pensia pe noiembrie, asa ca m-am gandit sa-i donez la sindicat !

    RăspundețiȘtergere
  8. nevada says:
    Decembrie 19, 2012 at 12:54 pm
    IN PRIMUL RAND MILITARII IN REZERVA NU AR TREBUI SA FIE FIRAVI. Au trecut printr-o viata dura , cu multe neimpliniri, restrictii de tot felul ceea ce i-a calit sau ar fi trebuit sa-i caleasca. Viata in Armata e grea, dura chiar, cei firavi nu au ce cauta acolo, locul lor e pe la crese si gradinite, ori pe la ONG-uri etc.Invrajbirea populatiei e o chestiune care nu tine de o masura saun alta luata de fostele guvernari. Este vorba de transparenta care a aparut prin 2009 prin care rezervistii corecti au aflat ca unii baieti de baieti isi trasesera pensii grase si laptoase pe cai laturalnice.Tot acestia cumulasera pensioara grasa cu un salariu frumusel, ca tras prin inel. Iar functiile ce le detineau erau ocupate prin concurs de imprejurari- a 2-a zi dupa iesirea la pensie.

    RăspundețiȘtergere
  9. SA-I DORIM SUCES DEPLIN NOULUI GUVERN PONTA!! DOAMNE - AJUTA !! Czar

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Las' ca merge si asa ! A ratat ea ditamai ebaparlamentara termenul, dapa-i tu !

      Ștergere
  11. Din "Acordul de cooperare şi bună guvernare" lipseste punctul 8-"Mecanismul de dare si luare de MUYE" sau, mai pe intelesul tuturor, BUZIFICAREA la nivel inalt !
    Tehnic, acest principiu, se bazeaza pe un mecanism extrem de simplu: ba pe-a ma-tii ! Adica, pur specific lu' tara lu' Dorele !

    Cine bate pariu ca, Kiorete, s-a si sters deja la cur cu acordul ? Cu toate trei exemplarele !

    RăspundețiȘtergere
  12. Si pentru ca Ministerul Asteptarii Nationale are un nou BRETONAT, ce ziceti, o baga frezonatul in sedinta de sambata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca mai sper sa mi-o dea in mana, in ianuarie, si sa-i dau ceva buze lu vecinu' Costica !

      Ștergere
  13. V-O BAGA DAAAAAA ,FARA ALIFIEE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eo mai am niste unguent, de la vaca Kobe ! Asa ca nu-mi pasa !

      Ștergere
  14. Muey, mare noroc pe noi cu asemenea conducatori!!!!!!
    Imi vine sa-mi dau „buze” in oglinda.PMT, nu vii sa ma ajuti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, ca am si eo a-mi da buze !
      Asea, daca tot ajiut pe toata lumea, eo cand imi mai rezolv tratamentul ?

      Ștergere
  15. Buey am belit -ULA cu noul guvern !!!
    Cine ii mai ia interviuri aplicate lu Dusa???
    Cine ne mai face noua Telegondole unde nu sunt turisti , sali de gimnastica si bazine de inot unde sunt doar 2-3 sportive !!?? trecute de 85 de anisori ,terenuri de fuobal in panta...mama mai bine sa vina apucoalipsa!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
  16. E bine bai pprostane ! Don OPREa ii la BOTOANE !!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce guvern de rahat!!! Si astia vor fi la fel de "tari" ca lui Boculete-ssulete! Buei ce m-am enervat!!! Cezare, maimucule unde esti sa-ti dau repede o biuza?

    RăspundețiȘtergere
  18. Teapa de la PNL

    Președintele PNL a continuat, reproșând presei că a scris că el nu-l vrea pe liderul UNPR Gabriel Oprea în guvern, când el de fapt se referea doar la faptul că nu-l dorește la Ministerul Apărării. "N-am spus niciodată că nu are ce să caute Gabriel Oprea în Guvern. Vă mai spun odată: UNPR este un partid care, sub conducerea lui Gabriel Oprea, s-a asociat cu Uniunea Social Liberală, a intrat în ea. (...) Deci discuţiile interminabile despre prezenţa lui Gabriel Oprea în Guvern sau nu, din punctul meu de vedere nu sunt justificate. Eu vorbeam acolo despre Ministerul Apărării şi nu mai deschid această discuţie, cred că lucrurile sunt clare", a continuat acesta.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca don hOOOOPREA! la botoane se va ocupa doar de ....etc..etc..etc...!!

      Ștergere
  19. Buey adminule !
    Daca esti in stare sa ne furnizezi date egsacti, confoarme cu realitatea, e bine ! Daca nu, da-ne ceva cu baba Vanga si Mos Teaca !

    Vezi ca "Ministerul Apelor şi Pădurilor", unde-i bozgoroaica Lucia Varga (PNL), se denumeste corect, in intregime, "Ministerul Apelor, Pădurilor si al Pestilor" !
    Asta e ca si cum m-ai fi denumit pe mine doar Tibica ! Fara Putza Mica !

    Pese: se putea sa nu se strecoare si un bozgor in guvern ? Asa, vopsit ?
    Si, ma rog, unde ? La paduri, fratilor ! La padurile din HarCov, care trebuie sa dispara !

    De n-o sa va plangeti voi de mila, de dorul lu' boc (boc=cacat in limba turca), sa-mi dati voi buze, zi lumina si noapte intuneric !

    RăspundețiȘtergere
  20. Cezare, muc mic ce esti ALUPIGUS si sa ne-o frichinesti! Crezi ca de te dai anonim, la buci nu te ardem putin?

    RăspundețiȘtergere
  21. preluare de pe lupulaintercraci
    E bestial adminu'lu-pula!
    ce pularau!

    "Plano Lupuș spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
    19 decembrie 2012, 10:36"

    Nea Corleone,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai handicapat membru in guvernul Poante 2: izmana ! Pana si semnatura-i handicapata !
    Ce rau imi pare ca n-am carat si eo secose cu branza si carne pe la sefi !
    Sau bagajilii pe la Agat, la sefii de sefi ! Sau pe la Sinaia !

    Prost am fost ! Mi-o treboit sa ma ocup de inginerii militaresti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prost ai fost, prost ai ramas.

      Ștergere
    2. Ce prost ? Idiot cu diploma!!

      Ștergere
    3. Ce de-a dreptate aveti !
      Bou ca mine nici ca nu-i !

      Ștergere
    4. Ce inginerie putea face un retardat ? Aveai voie sa colorezi opisul in rastelul subofiterilor ?

      Ștergere
  23. S-a dus vremea generalilor la MApN ! Apevistii puylii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey,ai ajuns la concluzia mea „geniala”?

      P.S. Apevistul pulii!

      Ștergere
  24. Vai ! Eo ce ma fak !
    Toata lumea-i nervoasa !
    Toti da muie-n gura !
    Ce mi-e rusine ! Im vine sa ma transfer la "Din cuiul cautarii" al cashcavalului, pretin cu eroaica care i-a dat muie si pretin cu Dobritescu, care a luat muie si pretin cu Olgutza, care ii da muie ! Sa-mi bag putza mica in cureul babii a lu' Tibica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I telul catarii- Czar le da muie la greu -cu sange!!

      Ștergere
  25. Buey jagardelelor ! Ia sa facem o chemare sa vina NeaChasu cu o hanaliza la obect...!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cel mai periculos guvern al Rromanes, de la Iorga incoace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 4 ani de liceu militar, 3 de scoala militara si fro trijde ani si ceva de armata, ma uit la Jiji cum ma trimite sa-mi iau muia de la Bunul Nostru Hristos !

      Ai de pula mea, ce am ajuns !
      Ai de pula mea ce n-o sa mai fiu !

      Ștergere
    2. Concluzia:

      APEVISTUL PULII!

      Ștergere
  27. Buey,nu va mai lamentati p-aciulea ca babele NF!
    Ce dreak, meletari ati vrut sa fiti, meletari ati fo.Amu, ati ramas neste amarasteni plini de frustrari si de regrete.Niste pule!

    RăspundețiȘtergere
  28. Mooaammm!
    Dar d'asta ce mai ziceti?
    Udrea atacă dur Guvernul USL.
    ============================
    Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, la Parlament că cei care au votat pentru un Guvern USL vor fi dezamăgiți. Motivul este că, până acum, Uniunea nu a prezentat niciun program de guvernare. Udrea a adăugat că s-a dat doar o bătălie pe împărțirea portofoliilor de miniștri. Cu toate acestea, ea crede că poate colabora cu USL.

    “Membrii USL se gândesc că la 60-70% cât au în Parlament, îşi pot permite orice, inclusiv cheltuieli mai mari cu Guvernul. Pe de o parte, domnul Ponta spune că sunt 20 de miniştri, de fapt sunt 26. (…) Nu am văzut până acum niciun program de guvernare, ci doar o bătălie pe împărţirea portofliilor. Acolo unde nu s-au înţeles, au dat ministerul pe din două şi avem nenumărate cazuri în care ministerele s-au împărţit, pentru că nu au fost de acord cine să le ia, liberalii, conservatorii sau pesediştii”, a spus Elena Udrea, potrivit RTV.

    ”Vom vedea performanţa acestui Guvern în zilele următoare. Eu sunt convinsă că cei care au votat pentru un Guvern USL vor fi dezamăgiţi”, a completat deputatul cu privire la performanța noului Guvern.

    Elena Udrea crede că PDL poate colabora cu USL, însă nu fără unele observaţii. “Nu sunt pentru o atitudine contra cu orice preţ. Spre exemplu, aducerea Administraţiei la Dezvoltarea Regională mi se pare o idee bună. Nu mi se pare o idee bună să fie domnul Dragnea ministrul Dezvoltării Regionale, câtă vreme dânsul este suspectat că, în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene din programul operaţional regional ar fi într-un caz de conflict de interese. Nu critic de dragul de a critica, pe de altă parte, domnul Ponta să nu se aştepte ca, de dragul unei linişti pe care dânşii o clamează, să trecem cu vederea incompetenţa miniştrilor sau încălcarea legii în funcţionarea actualului Guvern”, a mai spus ea.

    Elena Udrea are în vedere și o colaborare cu UDMR. “Nu cred ca este o idee bună să rămânem singuri în opoziţie, dar dacă nu se va putea altfel, PDL trebuie să îşi ia drumul de partid de opoziţie, având şi avantajul că ştim foarte bine ce este de făcut la guvernare. Cred că ar trebui o colaborare cu UDMR. Acum că suntem în opoziţie, este cazul să colaborăm”, a conchis deputatul PDL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zicem eu ?
      Eu zicem ca esti cacanar !
      Big caca !
      Super caca !

      Ștergere
    2. Kakatii redistribuiti incep sa vorbeasca ! Pe Vaca Merinos de Kobe o vor reduce la tacere doar atunci cand DNA -ul va cere ridicarea imunitatii! O sa fac laba de bucurie la o poza de-a vacii!!

      Ștergere
  29. Cel mai mare PROSTAN, idiot de ofticat in viata ! Hoare cine-o sa fie ?
    Domnu casu, imi dati o muie de ajiutor ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buey !
    Apevistii pizdei !

    Prostani mai sunteti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci gat,olteanule?
      Bostanarule ce esti!
      Pana la vara cand se vor coace pepenii, mai e.Pana atunci,clontul mic,altfel te fuk o lubenita.













      Ștergere
  31. Cel mai important ministru al Aparaturii ! Diusea de Botoseani !
    Oalei, ce-a mai reusit sa se faca pe el un ministru romanesc!

    Buey, ce popor puternic suntem !

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu-i vad bine pe GRASSANII de prin SMGE! Mama ce -o sa-i mai alerge Dusa !
    Bai tata asta-i pizdos - la 100km pe h crivat si zapada si smecherul cu capu...gol ! Mama ce-o sa f..ugareasca pe grassani!! Ca la militie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti dea clanta toti! Incepind cu cei de la Don-Dumnezeu sa-i ierte- si terminind cu cei de la Washghinton!

      Ștergere
  33. Iti raman dator cu trei inMUIEri. Cind ti-o crapa buza ai UNGUIENT compensat 100%(ca ,,alifie'' suna in afara listei de cumparaturi).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mucea, maimucea sa-ti din zor cu spor, mooie si ALUPIGUS prostane!

      Ștergere
    2. Nu-i vad bine pe GRASSANII de prin SMGE! Mama ce -o sa-i mai alerge Dusa !
      Bai tata asta-i pizdos - la 100km pe h crivat si zapada si smecherul cu capu...gol ! Mama ce-o sa f..ugareasca pe grassani!! Ca la militie!!

      Ștergere
  34. Decidentul final. Actul coabitării îl lasă pe Băsescu să pună procurorii. Ponta nu se poate atinge de CCR și ANI.
    [( Chiar asa sa fie? !!!???!!!)]
    ======================================
    Actul coabitării este departe de a conține doar linii directoare, reguli generale etc. Dimpotrivă, hârtia semnată miercuri, 12 decembrie, la ora 22:55, în cadrul întâlnirii informale de la Cotroceni, stabilește extrem de precis că Traian Băsescu decide cine va fi procuror general și procuror șef al DNA. Premierul se angajează să nu modifice atribuțiile CCR și ANI, să continue acceptarea MCV, pe Justiție, îi cedează președintelui reprezentarea europeană și negocierea Tratatelor. Acordul nu are valoare juridică, ci doar politică. Documentul va fi invocat de Traian Băsescu și va justifica intervenția UE, în caz că puterea președintelui și oamenii săi din instituții vor fi ”atacați” de USL.

    Potrivit documentului semnat de președinte și premier, Traian Băsescu stabilește cine va fi numit în funcția de procuror General și în funcția de procuror-șef al DNA. ”Dacă sunt puncte de vedere diferite, va avea prioritate decidentul final. În această materie se înscriu: numirea Procurorului General, Procuror şef al DNA sau alte funcţii ce reclamă atribuţii constituţionale ale Preşedintelui şi ale Guvemului”. Chiar dacă premierul face propunerea pentru procurori, conform legii Macovei, decizia finală aparține președintelui. Așadar, președintele este câștigător în disputa numirii procurorilor.

    Victor Ponta l-a atacat pe Sorin Roșca Stănescu, declarând că acesta a dat publicității o ciornă, nu varianta finală. Culmea, în acea ciornă nu se vorbea de un ”decident final”, ci de un ”drept de veto reciproc”. Inițial, se discuta în termenii unor poziții egale: ”evitând blocajele, dar cu respect față de argumentele fiecărei părți, care pot fi circumscrise unei sfere inacceptabile pentru celălalt (drept de veto reciproc asupra persoanelor, pe baza de argumente)”.

    Documentul a fost dat publicității de Traian Băsescu, dar nepublicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

    Site-ul Corect News a publicat astăzi actul coabitării dintre Traian Băsescu și Victor Ponta, înainte ca premierul să-l transmită presei, așa cum a promis cu o zi înainte. Demersul lui Sorin Roșca Stănescu, directorul site-ului de știri, a fost criticat de șeful Executivului. Mai târziu în cursul zilei însă, pe site-urile de știri, a început să circule o altă variantă a documentului menționat, care e diferită de prima versiune diseminată în mediul on-line. Nici Administrația Prezidențială nu a publicat actul pe site, ci l-a trimis, la cerere, direct jurnaliștilor.

    Din acest document, se poate înțelege și că Ponta recunoaște că a șubrezit instituțiile statului de drept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fragmente din text:

      ”(…)evitând blocajele, dar cu respect faţă de argumentele fiecărei părţi, care pot fi circumscrise unei sfere inacceptabile pentru celălalt. Dacă sunt puncte de vedere diferite, va avea prioritate decidentul final. În această materie, se înscriu: elaborarea politicii externe şi cooperarea cu MAE
      - elaborarea politicii în cadrul UE şi cooperarea cu MAEur şi MAE
      - numirile de generali
      - numirile de Ambasadori
      - numirea Procurorului General, Procuror şef al DNA sau alte funcţii ce reclamă atribuţii constituţionale ale Preşedintelui şi ale Guvemului
      - elaborare de poziţii comune în terţe teme
      - temele de politică internă cu incidenţă în sfera securităţii naţionale”

      ”- independenţa justiţiei supremaţia legii, statul de drept:
      a. respectul pentru valorile constituţionale şi pentru instituţiile fundamentale ale statului, începând cu Justiţia, care nu trebuie să fie atacate şi, astfel, delegitimate.
      b. consolidarea independenţei justiţiei în raport cu influenţa politică. Respectarea prevederilor Constituţiei la emiterea ordonanţelor de urgenţă şi punerea în aplicare a deciziilor Curţii Constituţionale.
      c. asigurarea funcţionalităţii instituţiilor afectate şi identificarea de garanţii pentru păstrarea atribuţiilor instituţiilor statului de drept.”

      ”Părţile se angajează să continue practica aprobării mandatelor de reprezentare de către Preşedintele României şi prezentarea rapoartelor la sosirea din delegaţii.”

      Ștergere
  35. Acordul de coabitare i-a închis gura lui Lăzăroiu.
    ====================
    Printre prevederile stipulate de Traian Băsescu și Victor Ponta în actul coabitării, se arată că președintele și premierul își vor sancționa angajații și colegii care prin comportamentul lor din timpul ieșirilor publice vor depăși limitele bunului simț, decenței sau politeții. Din ziua semnării acestui consens, unul dintre cei mai vocali acoliți ai șefului statului, Sebastian Lăzăroiu, a dispărut din prim-planul mediatic, după ce cascada postărilor pe Facebook sau a altor forme de exprimare des folosite de el au încetat.

    ”Părţile vor îmbrăţişa reguli minimale de adresare respectuoasă, cu referire directă la funcţia partenerului şi la adresarea la plural. Ele se vor abţine în a încuraja abordări diferite la nivelul structurilor pe care le reprezintă şi vor sancţiona excesele şi ieşirile publice ale colegilor de partid sau angajaţilor care exced această regulă de comportament, bun simţ, decenţă şi politeţe”, se arată în actul prin care Traian Băsescu și Victor Ponta se angajează să colaboreze. Așadar, printre alții, consilierii prezidențiali vor trebui și ei pedepsiți, dacă mai atacă sau jignesc pe oricine are divergențe cu șeful de la Cotroceni.

    În cele patru săptămâni de campanie electorală, dacă nu se știa mai bine, s-ar fi crezut că Sebastian Lăzăroiu are o normă de îndeplinit, în ceea ce privește postările pe Facebook prin care îl ataca pe Victor Ponta sau lansa anunțuri misterioase. ”Dacă ar ști săracul Ponta ce-l așteaptă după alegeri . . .”, scria consilierul prezidențial într-una din postările sale dinaintea scrutinului din nouă decembrie. Ultima postare care îl viza pe șeful Executivului a fost publicată de dl. Lăzăroiu chiar pe 12 decembrie. În aceasta, consilierul prezidențial spunea ironic că i-a dat premierului sondajele confidențiale ale Alianței D.A, în schimbul dosarelor social-democraților, pe care liderul PSD le avea când era Șeful Corpului de Control la Guvern.

    Nu ar fi surprinzător însă, ca la actualul Act de Coabitare să apară o erată, care să puncteze în mod explicit că Sebastian Lăzăroiu, în calitatea lui de privilegiat ”flencănitor”, face excepție de la prezentele stipulări din document.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul pentru dumnevoastra domnule comisar sef Burcu, trebuie sa recunoastem ca actualul guvern este un experiment care s-ar putea sa nu fie chiar asa de fericit. Nici unul din guvernele care s-au succedat de-a lungul a 23 de ani, n-a facut decit sa fure si sa faca promisiuni desarte alegatorilor. NICIunul dintre acestea nu si-a angajat responsabilitatea unui "plan" de dezvoltare economico-sociala pe termen mediu si lung. Rezultatele se vad. Suntem morti in toate domeniile. UN ASASINAT LA ADRESA ROMANILOR!!!!!Privatizarea la noi a insemnat vinzarea tarii!!!
      ------------------------------------
      In alta ordine de idei: Multa -ooie lui Czarel maimuca!!!!

      Ștergere
    2. Cine va contrazice? Eu unul, nu!
      Chiar sunt de acord cu ce spuneti!

      Ștergere
    3. Adica ca cum don Burcu ?? Tapu ala cu barbatia in frunte zice ce-i mai jos si matale zici ca nu-l contrazici???!!!
      Atunci o sa fac si eu ce-a zis NeaCshu
      ,,In alta ordine de idei: Multa -ooie lui Czarel maimuca!!!!"Sniper one

      Ștergere
    4. Stie toata lumea la ce ma refer!
      Nu fa nici pe naivul, nici pe prostul in poteca!
      Eu nu scriu/subscriu la idiotenii de genul celor citate!

      Ștergere
    5. Se pare ca v-a ca disparut simtul umorului....maestre !Nu prea pricep de ce ??.......sau mai bine fac,, pe prostul in poteca"
      Atentie la APOCALIPSA !!!!!Czar

      Ștergere
    6. Czar,
      Nu, nu mi-a disparut simtul umorului!
      Enervarea mea vine de la faptul ca unii sufera de prea multe sensibilitati, se supara unii cu altii, iar apoi ma scot pe mine VINOVATUL de SERVICIU! Altii, arunca zoaiele in toate directiile, iar cand primeste RETUR o SMETIE, vinovat cine este?Eu! De ce eu? Habar nu am! Probabil ca sunt mai la vedere!

      Ștergere
    7. Ehei domnul Burcu....multe ar fi de spus !
      Sintetizand putem spune : Depresia-i de vina !!!
      1. Portocalistii sunt in depresie severa si musca tot!!
      2. Ofuscatii sunt si astia in depresie...s-au dus vremurile cand bagau pumnul in gura pana la cot..apropiatilor ! Doar ei aveau dreptate ,numai ei luau smantana si caimacul ..toata lumea trebuia sa zambeasca doar cad aprobau ei..!!
      3. Fanii Dobritoiului ce sa mai zic....depresie generalizata !
      Sincer sa fiu - pe mine ma distreaza la culme! Asa merita !
      O zi placuta si ..Apocalipsa usoara!!

      Ștergere
    8. CEZAR,
      "Ezact" precum in bancu' cela: si tu ai dreptate!
      Iar ca distractzia sa fie maxima, treci pe Megalitica!
      Un specialist NASA, de ultima ora... ADUCE APOCALIPSA!
      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/

      Ștergere
  36. Răspunsuri
    1. Domnul hOOOOOPREA _I LA BOTOANE ! SA TRAIASCAAAA!!!

      Ștergere
    2. Neatza Buna la ZOO + 9!
      ------------------------
      ALUPIGUS MAI MUCUS!

      Ștergere
  37. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  38. huoOprea sa faca bine si sa stea... in ceata impreuna cu alte animale din poveste.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu-i vad bine pe GRASSANII de prin SMGE! Mama ce -o sa-i mai alerge Dusa !
    Bai tata asta-i pizdos - la 100km pe h crivat si zapada si smecherul cu capu...gol ! Mama ce-o sa f..ugareasca pe grassani!! Ca la militie!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Caporali au mai fost. Armata are nevoie de cap, nu de cap oral.

    RăspundețiȘtergere
  41. Se scumpeste curentul si gazul... pe sest. Muia ramine gratuit, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gratis daca o iei prostule ! Daca vrei s-o dai costa!!Ia intreaba pe PMT

      Ștergere

  42. ,,- Imaginează-ţi, ieri mă sună un tip şi-mi spune că-mi rupe capul dacă mai merg la nevastă-sa…
    - Păi nu te mai du!
    - Da, dar nu mi-a spus cine e nevastă-sa!''

    RăspundețiȘtergere
  43. Bai pulelor(blegi)!"Voi sa ma intrebati doar ce vreau EU!...ati inteles?"
    (circula zicala printre ziaristi).A zis 'io asta' cu mustacioara

    PS pule blege sunteti voi nu ziaristii
    Ps2-urmeaza "marele" liberal Jiji

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, cum dracu ai reusit sa iesi de sub nametii aia din Bartolomeu? Credeam c-or sa te gaseasca tocmai la primavara, ca pe preistoricul ala din Alpi. Corleaoane, tu esti sigur ca mirtanii aia cu 7 vieti. Ori poate te-o fi ajutat "saniutza" de nu ti-au inghetat buretzii...

      Ștergere
    2. Domnul hOOOOOPREA _I LA BOTOANE ! SA TRAIASCAAAA!!!

      Ștergere
  44. Apevistii pulii!
    Nimic interesant.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri