Google Translate

duminică, 9 decembrie 2012

Oracolul de la Romania TV Cătălin Striblea, iata ce glasuieste: Primul șoc după alegeri, va trebui căutat în... Parlament! Cu o astfel de majoritate și sprijin popular nimeni nu te iartă dacă nu rezolvi problemele reale din România.

 
Cea mai mare surpriză și cel mai important lucru după seara de duminică nu trebuie să-l căutați la Cotroceni. Sau în relația dintre Traian Băsescu și Victor Ponta. Lucrul care ne va influența viața cel mai mult va trebui căutat în Parlamentul României.
 
Institutul pentru Politici Publice,  prin Violeta Alexandru și Adrian Moraru, mi-au pus la dispoziție o analiză care arată că în România este pe cale să se formeze cea mai puternică majoritate guvernamentală din epoca modernă. Vă voi prezenta pe scurt datele, iar analiza detaliată o găsiți în emisiunea de marți seara.
 
 

Astfel, când televiziunile vor anunța duminică seara că USL a luat 61 de procente (ipotetic vorbind), dumneavoastră trebuie să vă gândiți că, în fapt, în Parlament, Uniunea va avea 72% din mandate. Acest rezultat aiuritor e dat de mecanismul complicat al legii. Adrian Moraru mi-a spus că i-ar lua trei ore să-mi explice modul de atribuire a mandatelor.

La un astfel de scor, USL ar primi numeroase mandate la redistribuire. ARD-ul ar primi și el un procent sau două în plus, iar PP-DD-ul asemenea.

Se va ajunge într-o ipoteză cu prezență mare la vot și scor de 60 la sută al USL, ca în Parlament să fie în jur de  560 de mandate, cu vreo 120 mai mult decât acum. USL-ul ar avea peste 400 din aceste mandate.

Adrian Moraru a aplicat simularea și pe sondajele ARD care arată că USL-ul are în jur de 48 la sută. În această ipoteză, USL o să aibă peste 50 la sută din mandate. Reprezentanții ARD vorbesc de 54% din mandate.  
 

Ei bine, situația asta va avea câteva consecințe asupra cărora vă invit să meditați un pic:

 1. IPP susține că, încă din prima zi a reunirii noului Parlament, o seamă de oameni din ARD și PP-DD vor trece la USL. Asta pentru că marea împărțeală se va face la formarea Guvernului și nu mai târziu. Mai târziu se termină orice e de dat și e inutil. Migrația va fi stimulată atât de PSD cât și de PNL care trebuie să se întărească în eventualitatea unei rupturi, dacă și când adversarul Băsescu va dispărea. Scorul va fi de așa natură că, singur, PSD va avea peste 40 la sută din mandate. Aproape îndeajuns să mergi și pe cont propriu, în caz de ceva.

 2. Uriașa majoritate va fi elementul perfect pentru numeroase măsuri nepopulare care ar putea să apară după ianuarie, dacă economia va arăta prost. Dar e momentul cel mai potrivit să faci astfel de lucruri și măcar atât să fi învățat viitorul Guvern de la alții.

 3. Constituția va fi modificată aproape unilateral. Vorbim de o majoritate care ar putea să treacă de două treimi. După experiența pe care ne-a servit-o PDL și în care toate cutumele parlamentare au fost încălcate, probabil că se va primi un răspuns pe măsură. PDL doar va asista la procesul parlamentar.
 4. Traian Băsescu va avea în față cea mai mare sperietoare din cariera sa. Asta dacă nu e suspendat chiar din primele zile ale noului Parlament. Singurul scop al Președintelui va fi ruperea USL, care să-i dea spațiu de manevră. Probabil tactica vizată va privi relația personală dintre cei doi lideri, Crin Antonescu și Victor Ponta.

 5. De altfel, Președintele își va juca în aceste zile cele mai mari cărți. Totul pentru împiedicarea unui Guvern cu o astfel de majoritate. Dacă ea se întâmplă, o lungă perioadă îi va rămâne să se joace doar cu dosarele. Și nici acolo, pentru că una după alta, multe legi și instituții vor fi schimbate în Parlament. O să rămână doar cu sforile.

 6. În fine, cel mai important lucru. Cu o astfel de majoritate și sprijin popular nimeni nu te iartă dacă nu rezolvi problemele reale din România. E o majoritate care te face cel mai puternic om din România, atunci când o conduci, dar și istorie când ai dat-o în bară. Căci - nu-i așa? - și Traian Băsescu a fost cândva cel mai puternic om din România.
 
 
=================================
======================
 
 
Start la alegerile parlamentare 2012: in Noua Zeelanda!
 
Diferenta de fus orar face ca votarea la alegerile parlamentare 2012 sa inceapa sambata seara, la ora 20 – ora Romaniei (ora 7 ora locala), in sectia nr. 170 din Auckland, Noua Zeelanda, cea mai indepartata sectie de vot organizata in strainatate. Ultimii vor vota, luni la 7 dupa ora noastra, romanii de pe Coasta de Vest a SUA.
 
Votul in strainatate la alegerile parlamentare 2012 se va desfasura pe durata a 35 de ore! Pana se vor deschide sectiile de votare din Romania, romani din 31 de state vor fi inceput deja sa voteze. Odata cu votul din tara noastra, va debuta votul si pentru romanii care se afla in alte 16 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, transmite Ministerul Afacerilor Externe.
 
Sectiile de vot de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas si Portland vor incheia acest carusel electoral. Peste tot insa, votarea la alegerile parlamentare 2012 se va derula in intervalul orar 7 – 21 dupa ora locala.

 
In total, MAE a organizat 306 de sectii de votare in 95 de tari. Adresele sectiilor de votare la alegerile parlamentare 2012 pot fi gasite aici. MAE a realizat si o harta electronica interactiva cu locatiile sectiilor de votare din strainatate – poate fi accesata aici.
==============================
=================
 
 
Stiri in curs de actualizare!
 
 

134 de comentarii:

  1. Buey Cătăline,
    Daca gura ta adevar glasuieste, daca vom vedea dumineca seara o majoritate absoluta, care sa permita o GUVERNARE corecta si fara amestecul "magariului", noi vom face cinste! Daca se va dovesi ca ai batut campii, ne pierzi de clienti, fani, admiratori! Asa sa fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va bucurati prea devreme. Nici daca aceasta predictie se adevereste sa nu va bucurati prea tare. Pentru mine bucuria adevarata ar fi daca UDMR ar iesi din parlament, dar dupa cum se prezinta oamenii la vot, nu avem nici o sansa.

      Ștergere
    2. Da, foarte ziaristic !
      Numa' prazarul de neaCashu putea sa adune cuvintele intr-o asea fraza !
      Auzi: "Nici daca aceasta predictie se adevereste" ! Doamne feri ! Unde pula mea ai facut ziaristica asta, apevistu' pulilor ?!!!
      Daca-mi dai o limba-n cur, itzi zisai unde gresisi, boule !

      Ștergere
  2. Campanie fățișă a lui Băsescu.
    Ultimul atac la USL înaintea alegerilor.
    ====================
    După cele șapte conferințe de presă susținute de-a lungul campaniei electorale, în care a atacat constant Uniunea Social Liberală (USL), Traian Băsescu le transmite un mesaj românilor în ajunul scrutinului de duminică, îndemnându-i să schimbe liderii politici ”care de șapte luni atacă permanent UE și liderii” acesteia.

    În ziua dinaintea alegerilor parlamentare din acest an, Traian Băsescu transmite ultimul mesaj al acestei campanii, de pe pârtia din Predeal, acolo unde a ales să se relaxeze. ”Încetați să mă mai implicați în campania electorală”, se adresa președintele social-liberalilor, într-una dintre conferințele de presă susținute în ultimele patru săptămâni. Chiar dacă a negat vehement că ieșirile sale nu au scopul de a da ridica ARD, ce se îndreaptă, după cum arată sondajele, spre un procent foarte mic, șeful statului le spune acum românilor că ”politicienii aflați la putere” (USL) îndepărtează România de principiile occidentale. În acest context, el le cere românilor să voteze schimbarea, adică să pună ștampila pe oricine altcineva în afară de alianța condusă de Crin Antonescu și Victor Ponta.

    ”De şapte luni avem la putere lideri politici care atacă permanent Uniunea Europeană şi liderii Uniunii. De 7 luni avem la putere lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu Statele Unite şi Departamentul de Stat al SUA.

    Ziua de mâine este decisivă. Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicieni aflaţi la putere susţin că trebuie să fim mai aproape de Rusia şi de China sau ne vom continua drumul consolidat spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu America.

    Acesta este votul pe care îl veţi da mâine. Veniţi la vot! Direcţia este Europa şi parteneriatul strategic cu Statele Unite”, își arată președintele caracterul apolitic al funcției sale, într-un mesaj postat pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  3. Performanța lui Kovesi.
    Bilanț-dezastru al dosarelor cu AN.
    ==================================
    Laura Codruța Kovesi a ascuns sub preșul laudelor comisarilor europeni un bilanț dezastruos cu privire la numărul de cazuri cu autori necunoscuți (AN). În 2009, ex-Procurorul General al României a dat ordin de clasare a dosarelor AN, care să mascheze lipsa de rezultate, efectul fiind creșterea exponențială a delăsării, numărul cauzelor cu autori necunoscuți depășind cifra de 500.000/an, față de doar 803 câte au existat în 1989, potrivit luju.ro.

    După ce cele două mandate pe PG al României (200-2012), ultimul terminat în octombrie, Laura Codruța Kovesi a înșirat laude cu nemiluita despre activitatea parchetelor din mandatul său, de la numărul mare de cauze, care au crescut de la an la an, și până la creșterea fără precedent a numărului de rechizitorii și inculpați trimiși în judecată. Dincolo de aceste performanțe aplaudate de comisarii europeni s-a ascuns dezastrul din activitatea de urmărire penală, cauzele cu autori necunoscuți depășind la ora actuală cifra de 500.000 pe an.

    În anul 2009 Laura Kovesi a semnat un Ordin cu privire la înregistrarea cauzelor AN, care să permită procurorilor să claseze aceste dosare, astfel încât să nu li se impute că nu sunt capabili să le soluționeze cu succes. În raportul de final de mandat, fostul PG spune că rezultatele ”s-au dublat . . . s-au triplat . . . au crescut de 15 ori . . . al patrulea an de creștere” etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luju.ro precizează, fără a minimaliza eforturile procurorilor din întreg Ministerul Public, că era normal să crească numărul de rechizitorii și de inculpați, pentru că numărul de cauze penale a crescut constant de la an la an. Creșterea cazurilor AN este însă una alarmantă. Un astfel de caz arată că procurorii nu au fost capabili (sau nu au putut din cauza numărului lor mic, în comparație cu numărul de sosare) să despisteze infractorii și să-i trimită în judecată.

      Statistica pe anul 2010 arată un număr de circa 500.00 de cauze cu AN, iar pentru 2012 există semnale că se va depăși cifra de 600.000. Așadar, creșterea numărului de dosare și de soluții de tragere la răspundere nu este un motiv de fală, câtă vreme o treime din numărul total al dosarelor de pe rolul unităților de parchet al MP privesc fapte penale ale căror autori sunt necunoscuți.

      Prin Ordinul din 01.01.2009, semnat de ex-Procurorul General al României Laura Codruța Koveși și de fostul ministru de Interne Dan Nica, s-a dispus ca procurorilor și polițiștilor să aplice o serie de norme care sa le permită ca după un an de la înregistrarea unei cauze penale, în caz ca nu se face nimic iscusit pentru identificarea autorilor, dosarele să poată fi trecute în „evidențele cu autori necunoscuți până la data împlinirii termenului de prescripție a răspunderii penale, și ca aceste dosare sî mai fie reluate decât dacă apar indicii/probe noi. De asemenea, s-a mai dispus ca după intervenția prescripției, dosarele cu AN sa fie clasate și „scăzute din evidențele cu autori necunoscuți”.

      Laura Koveși ar fi trebuit să sesizeze Guvernarea Boc-Băsescu din mandatul ei, cu privire la resursele umane și logistice insuficiente în combaterea criminalității, nu să tacă în fața acestui fenomen, pentru ca mai apoi să poată fi prezentate bilanțuri triumfaliste.
      ============================
      Stiti ce inseamna "dosare cu AN"? Ascunderea lor?
      [Buey Codrutza! Pentru asta, pe vremea lu Ceasca faceai puscarie!]
      Adica .... infractiuni penale, savarsite de "infractori necunoscuti"! Adica.... Romania, raiul infractorilor neprinsi in veci! Adica... madama asta... Codrutza, a fost aparatoarea Sefa a celor care au omorat, violat, talharit, furat,etc. etc. si au avut neobrazarea sa o faca fara BI/CI ori Pasaport. Adica sa ramana derbedeii, si azi AN... autori necunoscuti!

      Ștergere
  4. Bună dimineața!
    Vă revenirăți?
    Hai să luăm una neagră și fierbinte în bot și să-i dăm o clanță și lui MaiMukles ca să ne meargă bine.
    Zoo și NOO, cu cântec înainte,marș la vot!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uai ce ninge! Scoala Cezarele si oauale le linje!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ardeleni, veniti la vot!
    La bozgori sa le-o dam in bot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, la cit de turmentati sunteti voi inca de la prima ora, mare lucru sa nu puneti stampulea pe Boc ala al vostru.

      Ștergere
    2. 09:47

      De sula sa ne iei!
      Noi stim sa bem cu masura,prostovane!
      Daca ne smintim la stampulat, e pentru ca avem de ales intre un Geoana sau un Dragnea.
      Sudistii pulii!!!!

      Ștergere
    3. @anus 13:38
      Baa, jumara mai bea niste CASTROL, ca sa nu stai toata noaptea la privata in coorul gol!

      Ștergere
  7. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  8. boureanu, oltean, visan, brinza, udrea, macovei, boc, roBorta, popouviciu, seitan, blejnar, mru, andreea paul, pirtapievici, latraroiu, eba, nauca turcan, baconschi, daniela andreescu, berceanu, boiagiu, basescu, huoOprea, ritzi, placinta, etc...'

    UN OM = UN VOT = UN PUMN IN BOT

    RăspundețiȘtergere
  9. Cezare, ba maimucea de TM, de ce nu va duceti ba ciumpanzeilor la vot, ai?

    RăspundețiȘtergere
  10. Muei, eu am fost la vot, da' cu izmenili in sandali, sa nu-mi intri zapada-n cur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pînă la orele 11,00 au votat cca 1 milion de români.
    pesurse va prezinta si primele estimari de tip exit-poll.
    La ora 11.00 cifrele erau urmatoarele - VEZI MAI JOS CIFRELE PRINCIPALILOR COMPETITORI:
    USL - 60%
    ARD - 15%
    PP-DD - 12%
    UDMR - 6%
    Doamne -ajuta ! Tot asa! Hai romane!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  12. Uai, uai ce mai ninje si Cezarel pe oaua ne linje! Uei maimucea, uei de n-ai votat pe usl-ei, de darab sa ne iei! Tu, tigri2 si curdelei!

    RăspundețiȘtergere
  13. 13:40

    Buey,tarane, e prima ta postare in virtual?
    Dupa exprimare,asa pare.
    Pe boc ar trebui musai sa-i pupi pe coaie, pentru ca ti-a marit-o, altfel ramaneai cu ea mica,mica precum a lu miticul vostru PMT.Astia ce vor veni, ar face bine sa-ti reevalueze grupele de munca, ca nici tu nu stii de unde dreak a picat pleasca pe tine cu „intinsul”...ati ai dreak de rapanosi, tot cei cu musca pe caciula faceti bot!Tu-va-n clanța de mitici turbati!
    Muey-mi-o-iei, noi avem si ce bea si ce fute!Pe voi va fute doar grija de noi!Fomistii pulii!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey curlionu pulii, pupa-l tu intre buci pe boc lindic mic! Si mai spala-te pe dinti dupa ce maninci kkt! Se cunoaste stilul baragladino! Halitori de jumari si pupatori de unguri in koor, cu pretentii de "mari civilizati". Pai buey "minte iute", macar de-ati fi fost "civilizati" de austrieci ca aia din Bucovina, dar voi tot mirosul de Buda din fundul gradinii trageti! Foso boso...

      Ștergere
    2. Invidiosule!
      Frustratule!
      Băăă,prostovane,slanina,ceapa si telemeaua noastră sunt „delicatesuri” la care tu nici nu visezi..voi mâncați doar gaura de la maslină si mai trageți o bașină!În gol.Rateuri!Vă chiorăie mațele, fomiștilor!Limbricii dreak!!

      Ștergere
    3. 14:51
      Bauei koie fripte, pe prostie si trufie nu ai cum sa fii invidios, pupa-i-ai pe mitici in dos! Ba, cu slanina voastra si cu tele meaua voastra de oaie, sa ma pupi dinrect in coaie!

      Ștergere
    4. Imi place ca ai haz.
      Te mai astept la un ,,duel,,.
      Cred ca nea Vasile rade cu lacrimi.Are si motiv.
      Hai ca esti bun.Te salut,miticule!

      Ștergere
    5. Uai,uai,uai ce mai ninje...Cezarele, vezi oauale nu le atinje! Uei maimucea, uei nu le atinge ca-s inghetate zob si nu-s bune nici de scrob!

      Ștergere
  14. Buna ziua !
    Ii buna o pula ! Doby!

    Nici azi nu ma lasati in pace ?
    Ce pula mea aveti cu muya mea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am ramas, dreaq, itzapenit in zapada lu' Vanghele si nu mai pot ajunge la vot !

      Ștergere
    2. Cred ca o sa merg sa votez si eu, unde a votat Bleaga ! La pizdes varosh ! Ca, aciulea, in sectorul 5, nu se mai poate cercola !
      Toti tziganii vrea seacose de la Vanghele !

      Ștergere
    3. Baaa, "pupa-l in bot si-l papa tot"! Baa miticilor-cum va spunea mai sus un conte de Bhatoryolomeu, in pl-ul meu, daca va lasati condusi de aia de culoare din Alabama, in cur ind veti ajunge ca Czar maimukles sa le razbuzati banana.

      Ștergere
  15. Da muei, ca tu votezi la Lac 2.
    Muei, pe coate si genunchi si tot tre s-ajungi sa-ti bagi buletinu-n uDna!

    UN OM = UN VOT = UN PUMN IN BOT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai maimucea, tu vezi de ai grija de oaua! Amindoua rapanule!

      Ștergere
  16. Doamne feri ! Judetul lu' maimucea, Temesvaros ot gingalbel, cu muci pe chiept, este ultimu-n forajele de opine !
    Ce dreacu faceti buei, halitori de slana-jumari-sorici si beutori de diluant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ăia-s „fruncea”!
      Ca și fruncea lu aia care se loveste de buricul lui Cristea
      in fiecare seara!

      Ștergere
  17. 15:36.

    Băă,io nu-s ăla de Bartolomeu,trage-te-aș in PL MNEU,ăla-i plecat la Bucale,bre.O să-i dea miticii ciorbă de păsulă acrită cu zamă de corcodușe și friptură de ștevie cu garnitură de lobodă.Ăștia cică-s cool!Trăiesc numai cu finețuri!Ei se hrănesc precum rumegătoarele din Ardeal.Din cauza asta sunt așe botoși,numa buni de o clanță mică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa fripturi cu grasime si slana cu jumari ai in cap ! Plus cacatul ala de diluant, la care ii ziceti palinca !
      Mancati dreacu grasime de porc si beti lichid de frana, pana va ia dreaq !
      Poate iesiti si voi la vot ! Ca va sufla bozgorii in ceafa!

      Ștergere
  18. Erdely, este in topul prezentei la urne !
    Tu-va'n gura de milogi cacanari !
    Numa cand va umflati de lichid de frana, la care-i ziceti palincofoso si de slana cu ceapa, va dati mari patrioti !
    Baremi tziganii mei de la sectoru' 5, a lu' Vanghele, are pretentii bre !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iesiti dreaq la vot, umflatilor ! Ca o sa va conduca, si pe mai departe, tot bozgorii ! Idiotii dreacului de adormiti !

      Ștergere
  19. Futu-av in gura de banateni puturosi 1 intodeauna sunt ultimii... Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  20. Măcel este cuvântul care poate caracteriza rezultatul alegerilor pentru Alianța România Dreaptă. Potrivit institutelor de sondare a alegerilor, la orele 16,00, ARD nu depășea 16 la sută din sufragii. USL se clasa pe primul loc cu un scor de 63 la sută. Czar

    RăspundețiȘtergere
  21. FraUDA!
    Sariiiiiti lume! DNA-ul, PNA-ul, hingherii, martorii lui huAtilla, sariti ca o iau (ARD-i-ar focu')astia in dinti.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tanti Merkeeeeel, tanti Merkeeeeel! Traienel plinge incuiat in debara si intreaba de mata.

    RăspundețiȘtergere
  23. ARD s-a ars.
    Vezi procentele de la orele 16,00.
    ================================
    Măcel este cuvântul care poate caracteriza rezultatul alegerilor pentru Alianța România Dreaptă. Potrivit institutelor de sondare a alegerilor, la orele 16,00, ARD nu depășea 16 la sută din sufragii. USL se clasa pe primul loc cu un scor de 63 la sută.

    Alianța România Dreaptă se pare că stă mai rău decât în sondajele din campania electorală. Potrivit institutelor de sondare, la orele 16,00, Alianța pare să nu depășească 16 la sută din numărul de voturi, cu patru procente peste PP-DD.

    USL este câștigătorul de facto al acestor alegeri cu un procent de circa 63 la sută dintre voturi.

    Traian Ungureanu, purtătorul de cuvânt al campaniei ARD, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că sondajele apărute pe Internet sunt intoxicări, sunt “prefabricate”, “desene animate care au procentaje născocite la un pahar de bere” şi că “trendul este cu totul altul”.

    ”Un capitol aparte sunt intoxicările sistematice care apar pe net sunt sondaje prefabricate, desene animate, care au procentaje năcocite la un pahar de bere”, a declarat Traian Ungureanu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Suna cineva la usea apartamentului si, cand ma uitai pe borta vizorului, vazui procororii cu biblia intr-o mana, iar cu evanghelia in hailalta !
    Hastia ma aresteaza sigur pentru 29 de zile, 23 de ore si 59 de minute !

    Sau cum e , nea Vasile cu arestarile astea, ca niatali stii mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  25. Baa, io ma uitai pe borta koorului si ce crezi ca vazui? Pe maimukles! Statea in coada si facea virtos o laba! Ii dadea palme lui Mutu slutu si uritu, Mutu grosu cu cap rosu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte !
      Baga ceva "barbatesc" !
      Daca esti in stare, daca nu, taci dreacu !
      Monosilabicule !
      Ai invatat si tu 18 substantive simple si te tot chinui sa le bagi intr-o fraza, cu doua verbe si-un adjectiv !
      Eo cred ca ai vazu-to pe ma-ta care-ti facea laba, nu pe maimukles !
      Iti aduci aminte de copilarie, cand te spala la cur cand te cacai ca idiotul pe tine !
      Taci dreacului, nu mai imputi spatiul, ca borasc !
      Handicapatule !

      Ștergere
    2. Baa, limbriku gainilor lui Pulanox, tu vorbesti lindik sudist si negru de-a lui Evanghelie? Baa gratargiule, avea dreptate slaninosu cind iti zicea sa-i pupi dosu.

      Ștergere
    3. Uai, da ci dreacu te-ai nervat asea tare !
      Glumeam si eu, ba fentosule ! De ce tipi asea la mine, buey !

      Ștergere
  26. Eote ca numa ce s-a dat iecsit polul de la sectoru' lu' Venghelis !
    97,56 la 100, la ora doua zeci !
    Cica, in Zabrauti, Felentari si Nord Rahova, se prelungeste alegerilii, ca abea acusica a venit tiganii de la furat ! Si cica are si ei dreptul la vot, pe timp de seara asea ! Somo kardi gheleburda ! Hos mo cac cu tot cu bar ! Haoleooo...

    RăspundețiȘtergere
  27. Din cauza slaninarilor jumaristi, mancatori de clisa si beutori de diluant, il mai avem, acusica, la Cotrocesti, pe Kioru hahaila !
    Tot din cauza adormitilor de halitori de clisa o sa-i avem, pe veci, in parlamentul Rromanes United States pe bozgori !
    Treceti batalioane romane Carpatii !
    Tu-va-n gura de nesimtiti ! Idioti ati fost, idioti ramaneti !

    Ciobo Borno sa va guverneze, cu cizma pe grumaz, cacanarilor !

    RăspundețiȘtergere
  28. PRIMUL REZULTAT ECSIT POL !
    NUMAI AICI, ACUM !

    PRIMUL si UNICUL BLOG CARE VA VA DA REZULTATELE EGSACTE !

    EOTE:

    5, 4, 3, 2, 1 , ZEROOO, si :

    USL: 58 % Senat si 56 % la camera!

    PDL: muye!
    PPDD: muye !

    Huoprea= ministru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUGUS LUI OPREA = CEZAR MAIMUTA!!!
      CURILEONUL SA NE SUGA BIBERONUL!!!

      Ștergere
    2. TRAIASCA DOMNUL hOOOOOPREA>>>>ETC

      Ștergere
  29. Noul prim-ministru desemnat deja de kior = boc ! (boc=cacat in limba turca !)
    Blaga= pula bleaga in limba romana !

    RăspundețiȘtergere
  30. URA !
    Daca a ajuns si DD sa intre in parlament, cu un scor de jde la %, chiar ca suntem Tampiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,mai boulete, miticii si sudistii tai l-au votat.Cine se aseamana, se aduna!Suge-mi-ai osul!

      Ștergere
  31. Notati undeva anul, luna, ziua si ora cand a reinceput guvernarea "ciumei rosii" in rromanes !
    Vai de capul nostru !
    Notati si ora si minutul cand am mancat eu cacat fekalizat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: marti, in sedinta de guvern, intra ordonanta !

      Ștergere
    2. Urmatorul pas= suspendarea kiorului !
      Si urmatorul= demiterea !
      Iar urmatorul= un sut in cur, cu tot cu EBA and Syda !

      Asta numa daca, mancatorii de clisa si beutori de lichid de frana, se trezesc si nu mai dorm pe ei, ca in vara !

      Din cauza jumaristilor intra bozgorii, din nou, in parlament !

      Ștergere
    3. Buey mitik lindik, marti iei o sula in buci sa nu iti cada izmenele

      Ștergere
  32. VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci in pizda ma-ti cu alegatorii tai tembeli !
      Boule , cu timisul tau de bozgori alde Teokes !

      Ștergere
    2. Baa MaiMucea esti prietenul meu tu-te-n GO OZ, dar aici trebuie sa-i dau dreptate lui PMT mitikul lindikul.

      Ștergere
    3. Bravo, Cezare!!
      Se vede ca esti ROMAN!

      Ștergere
  33. Ati auzit baa la Poata? Cica face guvernoiu cu Pishta baci. Baa Kioretele avea dreptate; soferul de masinute minte cum respira...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, decat pdl-eii, banditii neamului,
      mai bine cu maghiarimea!

      Ștergere
    2. Da,baa,boilor!
      Cand va spuneam pe la pranz ca noi ne smintim cand e sa alegem intre doua cacaturi ati sarit cu injuraturile..

      Ștergere
    3. 21:55
      SAMADAULE SA NE SUGI KOAILI

      Ștergere
  34. Noroc cu morometii si prazarii lu lea Cashu, c-au mai dres procentele astea !

    RăspundețiȘtergere
  35. Buey PMT, futu-ti gura ma-tii de porc mistret ce esti!!
    Am fost la vot, ne-am mobilizat, i-am futut pe bozgori in bot si un mitic ne fura VICTORia!..tu-va-n flit de hahalere sudiste, teleormaneni,gorjeni,mitici,limbrici si alte taratoare!!!!
    Ne injuri pe noi ca la usa cortului si uite cine tradeaza!!Balcanicilor!!Ptiu, ..ti-ai dreak de ticalosi ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, cum te cheama pe nume ! Futu-ti gura ma-ti lu' ma-ta de porc de caine ce esti si tu !
      I-am futut o pula pe bozgori in muie ! Ca boul ala de Curdeleu, in loc sa voteze, a tot lins la petul de saniuta si de aia au facut iredentistii 5% !
      Mi-as pula in gatzii lu' dottore, cu dintoasa lui, cu tot !

      Important e ca o sa ma fekalizez, in cele din urma si inainte de termen, in gura kiorului !

      Zgura ma-ti !

      Ștergere
    2. Buey , ma cheama Palincarosul , PMT ii suge osul”

      Ștergere
    3. Muey,mi-o-iei, scrie „ ma-tii” articulat, manca-mi-ai stremeleagul!

      Ștergere
    4. S-o articulezi pe ma-ta ! Eu cu-n i citesc, cu-n i scriu ! Pen ca-mi permite fonoteca limbii romane !

      Ștergere
    5. @PMT
      raspuns:Nu te-am atacat cu nimic si in concluzie....
      Bou esti tu si mata-i vaca!!

      Ștergere
    6. Buey juma de fata !
      Te-ai trezit ?
      Umblii cu fofarle, nu ? Ti se pare ca esti mai nostim ca "anonim", nu ?
      Au te-ai saturat de cata muie iei pe centimetru patrat in 60 de secunde !
      Si nu mai ragai, ca pute ca dracu a boasca !

      Ștergere
  36. PMT, ai obraz sa mai iesi in fata?
    Dupa cat ne-ai spurcat pe noi,ardelenii, uite ca unul de-al tau isi dadu arama pe fata.Neam de tradatori ce suntetiStati pe pula voastra acolo in Balcani, nu mai treceti Carpatii, ..tu-va-n gura de sugaci,godaci si alte neamuri.Pepenari si poponari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, vrei să te fac o lubeniță?

      Ștergere
    2. Zgura ma-ti de putoare ardeleneasca !
      Bozgorii n-aveau voie sa aiba mai mult decat PRM !
      Mortii mamii voastre de tarlicari jumaristi !

      "UNUL de-a VOSTRU" !
      Mnezeii ma-ti de slaninar !

      Las sa va puie sigla politiei din HarCov pe toate institutiile din Erdely !
      O sa traiti cu cizma lu' Ciobo Borno pe grumaz! Putorilor !

      Ștergere
    3. Buey, deja regret....
      Era mai bine cu ei decat cu OTV-ul.
      Alta cultura...,alta educatie!
      Sudistii pulii!

      Ștergere
    4. @ PMT esti un mare BOU !
      Uite am sa vorbesc cu Ponta sa-i ia pe maghiari in alianta - BOULE!
      De fapt esti ofticat pentru ca nu mai are idolul tau BASE nici-o posib. de manevra!

      Ștergere
    5. Era mai bine cu ma-ta in chiloti portocalii ! Idioti alde boc(boc= cacat in limba turca), igas, funebru-franghiu, bleaga-baliga si toti idiotii scolii ardelenesti au falimentat statul roman !
      In frunte cu un venetic tatar !
      Tara de tembeli !

      Ștergere
    6. Bai PULAAA!
      Io vorbeam despre UDMR!!!
      Boule!Da-ti doua palme din partea mea.

      Ștergere
  37. Idiotii dreacului ! In loc sa simplificati treaba, asteptati sa vedeti ce se intampla "in tara" !
    Putori cu neuronul imbacsit de clisa !
    Trebuia ca, la ora 19, sa aveti 80 % prezenta la vot !
    Da voi nu va aduceti aminte cum v-au ciopartit grofii cateva sute de ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai PULAAAAA!
      La noi , prezenta la vot a fost mai mare decat in Miticoesti,adica Bucuresti s-o belesti!
      Futu-te-n flit de sârma!

      Ștergere
    2. Pai a fost, buey cracanatule ! Pen ca, la sectorul 5 tiganii au fost toata ziua la furat fiare vechi si capace de canal ! Ca jandarmii au fo la zapada, sa nu se ude la cur slaninarii !
      "LA NOI" sa ti-l bagi in cur!

      Ștergere
    3. Buey,si tu sa-ti bagi toata „fonoteca”!
      In cur, adica.

      Ștergere
  38. Baaa,PMT! Numa ce am spalat un borcan de icre negre de pe vremea raposatului, pe care vreau sa-l donez la Antipa sa-ti conserve aia mica-mica,cu rugamintea expresa de-a o aseza langa scula lui Terente pentru a vedea babele ce inseamna „ atrofierea unui organ nefolosit”.Sper ca prin testament iti vei dona si ..„creierasul”!

    RăspundețiȘtergere
  39. Fratilor, fratilor intru credinta, musulmani, catolici s.a. precum si voi mirlani, ce aveti? A intrat Sarsaila in voi? Ia vedeti ca indata arunc anatemna pe voi! Nu fiti ghertzoi, ca indata imi dati pielea inapoi! Hai, gata pace intre noi ast' dobitoace! Dati-va minurile-care aveti, care nu labele scurmacitoare, pentru o dreapta impacare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostanii aia din Timis, cum au dat trei fulgi si-un vant, s-au si cacat pe ei !
      Sa vina armataaaaa ! Sa vina militiaaaa !!!
      Murim in casaaaa ! Nu putem votaaa !!!!
      In timp ce morometii aveau deja 25%, judetul lu Teokes Popes nici nu iesise din case !

      Labagistilor !
      La fel si tembelii din Maramures, Sibiu, Mures si alte harcovuri de astea !

      Rusine !

      Ștergere
    2. Deja bati in retragere,pulalaule!
      Nu mai ai argumente si nici limba ta ascutita de oltean nu te mai ajuta.Ai epuizat vrajelile.Capitulezi?

      Ștergere
  40. Bai,asta cu fututul.Las-o dreak pana maine dimineata!Impacarea adica.
    Acu trebe sa i-o trag in bot si lui nea Miticul-LinDiKul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce, am vorbit urat ?
      Sau ce nu e bine sau bun ?!
      De ce s-o las pe maine ?

      Acusica ia si tu o muie !

      Ștergere
    2. Pese: sau nu vorbeai cu mine ! Scuz-my !

      Ștergere
    3. PMT, ai luat-o razna!
      Credeam ca tii la tavaleala.
      La 22,29 i-am raspuns celui de la 22,23.
      Nu tie.Tie iti dau o muyieeeeee....
      Te fac o lubenita cu muyosag.Vrei?

      Ștergere
    4. Fiule, nu vrei sa va arbitrez, ca nu care cumva sa va umpleti vreunul manusile de boc, scuze box, cu cuie?
      Asa vi s-ar omologa si victoria. Vezi, din auzite/pe surse, ca dreptcredinciosul PMT, e tare in uppercut, tu-l-as in gooz sa-l fut. Dar, am inteles ca ai si tu un atu. Da-te pe corp cu untura de purcel, ca loviturile mitikului sa ricosheze ca dintr-un blindaj de otzel.

      Ștergere
    5. Buei ! Am recunoscut c-am luat-o prin papusoi ! Ce pula mea mai vrei ? Vrei sa-mi dai o muie ? Na, uite, stau in genunchi cu gura intredeschisa si buzele tuguiate !

      Ce puska calului, cand prinzi viteza, mai uiti cateodata sa mai semnalizezi !

      Ștergere
  41. Nu se mai poate, gata! Ba, care mai esti colonel/comandor/comisar sef? Preluam comanda ca vaz ca lighioanele au pus de-o razmerita. Maimucei ii alocam sectorul "spate" sa curete picioci cu coorul impreuna cu prietenul lui Huoprea. Oricum am inteles ca Czar a fost "capitan de cursa lunga", ca aia saracii din vremea lui Ceausescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, mor ca UDMReul intra, iar, in parlament !

      Crap !

      Iar daca-l baga dottore si la guvernare, imi fac harakiri !

      Ștergere
    2. Muey, tu o cauti cu lumanarea?
      PMT, da-i un camesoi si niste sloboz pipetabil.
      Alupigus numai cu reteta.

      Ștergere
    3. Fiule, uite Palincarosu scoate din damijana aia de vinars de-o are pitita in beci (c-o ascunde de hoashca)o stacana si-o bucata de slana. Beti, mincati si mai jucati, la huni muie apoi le dati!

      Ștergere
    4. Mai tare e chestia cu "muioten PERFUZABIL" ! Nush cine a zis-o p'aciulea, da'i tare !

      Nici nu s-au "sfintit" rezultatele si, deja, scandalurile-s in toi !

      Ștergere
  42. PMT, recunosti infrangerea?
    Hai, sa n-o mai lungim ca vine Rasfutut-in si ne arbitreaza de nu ne mai adunam.
    Accepti muyosagul?Sau iti punem catusele?

    RăspundețiȘtergere
  43. Da, baaa,, va dau cate o palinca din pruna curata a babei lui PMT.
    E si mucegaita, ca e vecheeee..precum matusalemica lu prostu de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pana sa va dau voua, merg sa ma imbat ca porcu, precum am si votat, futu-ma-n gura de mistret ce sunt!!!
      ...ti-ai dreak de mitici tradatori!!

      Ștergere
  44. Care m-ai facut "oltean" bre, ca-ti sparg galcii !!
    Pai tu ma confunzi cu prazarii lu Cashu ziaristu', ba pula ?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, io te-am facut oltean!
      IO, Palincarosul!
      Si te „fuk” in continuare.

      Ștergere
  45. Si-a murit Dumitru din Ardeal
    Si-a murit in baie
    Cu-o mana pe clanta
    Si-o mana pe coaie
    Coana mare, coana mare
    Hai la camp cu demancare
    Ca am nevasta fudula
    Si soacra buna de sula
    Puiul meu frumos ca bradul
    Umbla vorba prin tot satul
    Ca te-ai dus la buda beat
    Si-ai cazut tot in cacat
    In cararea mandrii mele
    Am sa presar floricele
    Sa pun flori de romanita
    Sa se gadile la puta
    Picura lacrimi margele
    Pe obrazul mandrii mele
    Si are basmaua uda
    Ca nu vrea nimeni s-o futa
    Furioasa-i mandra tare
    Cand da la boboci mancare
    Pai da mancare la boboci
    Pai si se scarpina la floci
    Flori de mar, flori de mar
    Ti-au crescut mandro in par
    Nu te da mandro fudula
    Ca te-ai saturat de sula

    RăspundețiȘtergere
  46. SA CURGA SINGE INTRE PMT SI PALINCAROSO, CA DE MUCII LUI CEZAR NE-AM SATURAT

    RăspundețiȘtergere
  47. Pana mai pot sa scriu coerent, va spun Noapte buna!
    Cei care vom supravietui, ne vom vedea dimineata.
    Lui PMT, vesnicaaa pomenireeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Buey, numa' ce-am zgalmat o tzara cacatul, pe partea care inca n-a facut scoartza, si am si sarit de suta de comentarii ! Dintre care, vreo 34, mi-ati dat muie ca sa am pana la Mos Gerila !

    Tu-va'n galci de urticati, opariti la coaie !
    Credeti ca mi-ati aratat voi, nuuu ???

    RăspundețiȘtergere
  49. Baa, sujea-mi-ati tenishii, baa am trecut milimetric pe linga o catastrofa. Ca aia cu "criza rachetelor din Cuba"...

    RăspundețiȘtergere
  50. Notati-va undeva urmatoarele, pro memoria: 9 decembrie 2012, ora 21.00= sfarsitul dezastrului portocaliu si inceputul unei noi ere a ciumei rosii !

    Cei cu ele marite o sa va plangeti de mila !

    Tineti minte ce a spus baba Vanga !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă, la noi în Ardeal e o voarvă...când doi îți spun că ești beat te duci să te culci..apu și tîi ți s-o tăt spus , du-te-n pula mea la culcare!!!

      Ștergere
    2. Da nu-s bat ! Zau !
      Insamna ca la "VOI" in Erdeli, lumea-i batuta-n cap ! D-aia se misca cu incetinitoru ' !
      Cica azi o fo la vot un sfert din aia care or uitat sa mearga la referendum !

      La "VOI" in Erdely pute a prostie ! Si asta nu se poate spala, ca iese din corp ca sudoarea, in permanenta !

      Daca zici boc (boc=cacat in limba turca), ai definit intreg ardealul (fara Harcov ) !

      Ștergere
  51. Buei palinca rossu, tu m-ai facut oltean, bre ?
    Mai bine merg la culcare, ca dau in delirum !

    Sa vedeti voi scandal incepand de maine !

    Sa vedeti voi falimentul absolut al statului rromanes, ce urmeaza de la 1 ianuarie !

    Le plang de mila putoilor astora de 20-30 de ani !

    RăspundețiȘtergere
  52. 23:04

    Baa,spune-i lu nea Vasile sa dea si el o bere cu cola pentru suta de comenturi!Meritam, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da o pula nea Bozil ! Se tot lauda de 3 ani ca tot da ! Da numa' uie !

      Vreti sa va dau dovezi din arhiva de aur ?

      Ștergere
  53. Hopa, a aparut de sub nametii din gara Bartolomeu si Curdeleu! Muey, te-ai trezit ca Lazar din morti? Muey, votarea s-a incheiat de mult! Curleoane, muey gata voi astia oranjgutanii ati pierdut. Pina pe miercuri, cind BEC-ul da rezultatele finale, vedeti de priveghiul ARD-ului.

    RăspundețiȘtergere
  54. Deci, retineti urmatoarele CONCLUZII:

    1. Din cauza mancatorilor de slanina si jumari, inca il mai avem comandant suprem pe kioru' bisuspendat !
    2. Tot din cauza halitorilor de clisa si beutorilor de diluant, bozgorii acced din nou in parlament !
    3. Din cauza Pontacului criptocomunist , izmenarul re-reevaluat reintra la guvernare !
    4. Tot din cauza plagiatorului criptocomunist, vor reintra la guvernare si bozgorii !

    Suntem un popor de curve ! Cu un ADN special !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: gata, plec sa ma culc, c-o zis ala ca-s bat ! Cred ca are dreptate !

      Muie voua !

      Ștergere
    2. Tu-va'n limba ! M-ati incoltit si m-ati ciuruit, basinosilor !

      Ștergere
    3. Buei Puta Mica ai si tu dreptate, dar ce faci cu ea cind jumararii trag ca Duman si Balan, adica "unul hais si altul cea"?
      Lasa buei, nu fi trist asta-i viata de artist. E si jumararii de-ai nostri. Cica ei e mai mult cumani decit ceilalti Dorele...

      Ștergere
    4. Pesese: gata, ma culc !
      NB la ZOO+NOO ! Ii buna o pula ! Doby!

      Ștergere
  55. NB la ZOO + 9! Czare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  56. La 22:55 este "publicata" cea mai frumoasa si duioasa doina a folclorului nostru rromanes !
    Paradoxal, autorul foloseste o gama larga de exprezii academice ca: coaie, buda, cacat, puta, futa, floci, etc, insa, la sfanta PULA se sfiieste sa-i zica pe nume si-o boteaza, cu condescendenta, "sula" !

    Gata, plec sa ma culc !

    RăspundețiȘtergere
  57. Elena Udrea: Sunt deputat de Roman!
    ========================
    Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, duminică noapte, că este deputat de Roman și Ion Creangă pentru următorii patru ani, după ce ar fi obținut 12.000 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat Liviu Brătescu a obținut 13.000 de voturi, informează Mediafax.

    "Sunt deputat de Roman şi Ion Creangă pentru următorii patru ani", a spus Udrea.

    Liviu Brătescu, candidatul USL, ar fi obținut 48,4% dintre voturi, potrivit lui Ioan Chelaru, vicepreședinte PSD, Elena Udrea clasându-se pe poziția a doua în colegiul în care a candidat.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri