Google Translate

luni, 10 decembrie 2012

Poporul roman, cu un scor zdrobitor, si-a ales deputatii si senatorii! REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. USL a câştigat detasat. Greul, abia acum incepe! ARD s-a ars definitiv si este-n coma! UPDATE. Important!


REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.
USL a câştigat, duminică, cu un scor zdrobitor alegerile parlamentare, fiind urmată la mare distanţă de ARD şi PPDD, potrivit unui sondaj realizat la urne şi prezentat de RomâniaTV. UDMR a obţinut, conform datelor preliminare, doar 5% din voturi. Conform sondajului, printre candidaţiii care şi-au adjudecat colegiile cu peste 50% din voturi se numără Victor Ponta, Crin Antonescu şi
Gigi Becali.
 
 
Potrivit rezultatelor parţiale ale sondajului la urne prezentat de RomâniaTV,
USL a obţinut 57% din voturile românilor care au ieşit la vot - 62% din mandate.
 
 
 Pe poziţia a doua, la mare distanţă, se aflăARD cotată la 21% - 22% din mandate, iar pe a treia PPDD cu 11% - 11% din mandate.

Conform sondajului, UDMR ar obţine 5% din voturile alegătorilor - 5% din mandate.
 De asemenea, conform unui exit-poll-ului Geopol, difuzat de Realitatea TV, USL a obţinut 57% din voturi, ARD - 18%, PPDD - 14% şi UDMR - 5%.
 
 
Potrivit exit-poll-ului CSOP difuzat de B1 TV, USL a obţinut 54% din voturi pentru Cameră şi 55% pentru Senat, fiind urmată de ARD cu 19% şi 19%, PPDD cu 10% şi 10%, UDMR cu 5% şi 5%.

Conform rezultatelor exit-poll-ului CURS difuzat de TVR, USL a obţinut 56,96 % din voturi la Cameră şi 57,58 % din voturi la Senat, fiind urmată de ARD cu 18,12% la Cameră şi 18,87 % la Senat, PPDD cu 12,95% şi 13,09 %, iar UDMR a luat 5,19% şi 5,16 %.

Conform rezultatelor exit-poll-ului CCSB difuzat de Antena 3, USL a obţinut 56,8%% din voturi pentru Cameră şi 58,3% pentru Senat, fiind urmată de ARD cu 19% şi 19,6%, PPDD cu 13,8% şi 14,1%, UDMR cu 5,1% şi 5,2%.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Alegerile parlamentare de duminică s-au desfăşurat cu zeci de drumuri blocate de zăpadă, de copaci şi de stânci căzute pe carosabil. Într-o localitate din Mureş, votul a fost suspendat din cauza buletinelor distribuite greşit.

Procesul electoral s-a derulat cu dificultate în multe judeţe ale ţării din cauza ninsorii şi viscolului. Condiţiile meteorologice l-au împiedicat să voteze, la prima oră, şi pe preşedintele PDL, Vasile Blaga.
 
Sursa RTV.NET: http://www.rtv.net/rezultate-exit-poll-alegeri-parlamentare-2012-scor-partide-si-candidatii-castigatori_57180.html#ixzz2EchguuoH
==============================================
=================================
UPDATE 1.
===================



“Boier Băsescu”, baie de mulţime la coada calului


Imaginea de la Ministerul Apărării cu preşedintele Traian Băsescu,
 pictat în postura de boier  ....
============================
Băsescu a transmis un mesaj maghiarilor, pe Facebook
Traian Băsescu a transmis un mesaj, pe Facebook, maghiarilor, cu jumătate de oră înainte de închiderea urnelor, în care îi îndeamnă să meargă la vot.


”Este esențial ca cetățenii români de etnie maghiară să meargă la vot. Numai așa, drepturile și interesele lor pot fi mai bine apărate. Cetățeni români de etnie maghiară, mergeți la vot”, spune Traian Băsescu în mesajul video postat pe Facebook.
Sursa:
http://www.dcnews.ro/2012/12/basescu-a-transmis-un-mesaj-maghiarilor-pe-facebook/
==================================================
===================
 UPDATE 2.
================================


Ponta: UDMR va face parte din coaliția guvernamentală

Premierul Victor Ponta a anunţat, în această seară, într-o intervenție la Antena 3, că  UDMR ar putea  face parte din  coaliţia guvernamentală. Mai mult, premierul a declarat că Kelemen Hunor a confirmat participarea la coaliția guvernamentală.

“Am vorbit cu domnul Hunor Kelemen care mi-a spus că formaţiunea politică pe care o conduce îşi manifestă disponibilitatea pentru a participa la actul de guvernare, pentru formarea, împreună cu USL, a unei majorităţi constituţionale. Am avut o serie de consultări în USL şi în urma acestora am primit un mandat pentru discuţii cu reprezentanţii acestei minorităţi importante din România, pentru a preîntâmpina orice colaborare cu forţe politice populiste sau extremiste. Modificarea Constituţiei se va face sub expertiza Comisiei de la Veneţia, dar şi în urma unor discuţii cu experţii societăţii civile care nu sunt în Parlament”, a declarat Victor Ponta.

Referitor la colaborarea cu UDMR, Victor Ponta a declarat că negocierile cu această formaţiune politică s-a produs după consultări cu partenerii din USL. Este o modalitate de încheiere a divizării țării, a regimului politic al lui Traian Băsescu, bazat pe ură între oameni și război intern.

“Înţeleg şi respect toate reticenţele faţă de UDMR, am întins o mână din postura celui care a câştigat detaşat aceste alegeri”, a declarat premierul.
Sursa:
http://www.dcnews.ro/2012/12/ponta-udmr-va-face-parte-din-coalitia-guvernamentala/
=================================================
=======================
 
Greul, abia acum incepe!
Stiri in curs de actualizare!
Cititi cele mai interesante comentarii,
analizele spumoase ale cititorilor nostri, greu incercati in batalia electorala!

128 de comentarii:

  1. Buey, e jale, durere, umilinta!
    Este tot ce-si merita! Au cautat-o, au gasit-o!
    ARD, din prima, nu are niciun deputat, niciun senator! Acum ... asteapta ca milogii, redistribuirea! Felicitari, popor roman!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alunecare de teren:
    USL îngroapă ARD. 57,58% vs 18,87%.
    =================================
    Rezultatul obținut de USL s-a dovedit a fi o adevărată ”alunecare de teren”, cum numesc sociologii rezultatele zdrobitoare în alegeri. Această tendință a fost semnalată de site-ul DeCe News încă din 14 noiembrie, când s-a observat că, în ciuda eforturilor ARD, formațiunea lui Traian Băsescu nu reușește să întoarcă trendul popular. Sondajele realizate la ieșirea din secțiile de vot arată că USL a luat 57,58% , ARD – 18,87% , PP-DD – 13,09% , iar UDMR 5,16%.

    Fenomenul ”alunecării de teren”, descrie, în occident, un rezultat în care, între primul și cel de-al doilea clasat este o diferență mai mare de 15 procente. În cazul alegerilor din 9 decembrie, diferența între USL și ARD e de la simplu la dublu.

    O astfel de victorie covârșitoare nu lasă alternativa unor combinații prezidențiale. Traian Băsescu e constrâns de voința poporului exprimată astăzi prin vot, să-l numească din nou premier pe Victor Ponta, pentru a evita o criză politică și ample convulsii sociale.

    Cele cinci exit-poll-uri comandate de televiziuni

    1.Rezultatele Centrului de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi a Grupului de Studii Socio Comportamentale Avangarde(condus de Marius Pieleanu) – USL – 56,96 % din voturi la Cameră şi 57,58 % din voturi la Senat, ARD ia 18,12% la Cameră şi 18,87 % la Senat, PPDD cu 12,95% şi 13,09 %, iar UDMR a luat 5,19% şi 5,16 %

    2.Rezultatele prezentate de Antena 3 sunt cele ale exit poll-ului întocmit de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB) - Camera Deputaților: USL – 56.8%, ARD – 19%, PP-DD – 13,8%, UDMR – 5,1%.SENAT: USL - 58,3%, ARD - 19,6%, PP-DD - 14,1%, UDMR - 5,2%

    3.GeoPOL, institutul de analiză şi prognoză condus de Cozmin Guşă, furnizează rezultatele sondajului la ieşirea de la urne pe Realitatea Tv – Camera Deputaţilor: USL: 56,96%, ARD - 18,12%, PP-DD – 12, 95%, UDMR – 5,19%. SENAT: USL – 57,58%, ARD – 18,87%, PP-DD – 13,9%, UDMR – 5,16%.

    4.România TV face publice rezultatele sondajelor realizate de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI), condus de analistul Dan Sultănescu – Vot popular: USL – 57%, ARD – 21%, PP-DD – 11%, UDMR – 5%. În funcție de aceste cifre, mandatele se împart astfel: USL- 62%, ARD – 22%, PP-DD – 11%, UMDR – 5%.

    5.B1 TV oferă rezultatele Centrului Pentru Studierea Opiniei şi Pieţei (CSOP), institutul care în ultimii ani, a realizat majoritatea sondajelor PDL – Camera Deputaţilor: USL – 54%, ARD – 19%, PP-DD – 10%, UDMR – 5%. Senat: USL – 55%, ARD – 19%, PP-DD – 10%, UDMR – 5%.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata!
    Uite si postare de om decent si cu toate cele acasa, ma si mir ca s-a ratacit printre noi.Muey PMT, citisi ce scrise ala de la 08:07?Turmentatule!
    Ala are ceva in bostan,nu-l poarta degeaba pe umeri,cacanarule!Tu il porti doar ca sa te vari cu el sub fustele babei,ase din an in Pasti.Bostanarule!
    ..Tu-te-n lubenita de oltean neam prost ce esti!
    Hai, o zi faina la toti,azi program de voie dupa luptele de ieri, mai ceva ca Stefan cel Mare in batalia de la Soci..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, bine, bine cu "brava", da' sa vedem azi cum se ard PMT si Palinkaroso "mena zona foso".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Am gasit sub pat, camesoiu lu'PMT!
      Aista, iar a sarit gardu azi noapte!
      PMT e plecat cu bitziclu paznicului, pe centura!
      Are damblaua asta, cu centura! Cata fetele trimise de Pazvante!
      Pe aista, de cateva zile mereu vad ca-l apuca strechea!
      Sa dea repede o maimucles, fuga dupa el, sa vina dreak la munca!

      Ștergere
  5. PES felicită USL și îl blamează pe Băsescu.
    ================
    Partidul Socialist European (PES) felicită USL pentru victoria obținută duminică și consideră „succesul coaliției” drept „sfârșitul disputei” dintre Victor Ponta și Traian Băsescu. De asemenea, PES subliniază că, după ce „a încălcat neutralitatea politică a funției sale”, președintele este obligat de electoratul român să-l desemneze pe Victor Ponta premier.

    "Partidul Socialist European salută călduros victoria USL la alegerile parlamentare de azi (n.r. – duminică) din România. Rezultatul reprezintă o aprobare a cursului imprimat de coaliția USL condusă de premierul Victor Ponta și reflectă puternicul sprijin popular pentru politicile progresiste ale guvernului său. După luni de controverse, succesul coaliției lui Victor Ponta marchează sfârșitul disputei dintre premier și președintele Traian Băsescu, de dreapta”, se arată într-un comunicat al socialiștilor europeni, citat de pesurse.ro.

    „Cu această majoritate parlamentară și în pofida opoziției președintelui Băsescu, este de așteptat ca Ponta să-și reia atribuțiile de premier zilele următoare. Săptămâna trecută, Băsescu a încălcat neutralitatea politică a funcției sale declarând la televiziunea națională că nu-l va desemna pe Ponta, indiferent de rezultatul alegerilor, dar acum este de așteptat să renunțe la asta ca urmare a girului copleșitor primit de Ponta de la electoratul român”, mai precizează PES.

    Președintele PES, Serghei Stanișev, consideră că victoria este „o binemeritată reabilitare a lui Victor Ponta și a guvernului său”.

    „Victor a avut de înfruntat o mulțime de provocări de la numirea sa ca premier – atât pe plan politic, cât și social – și rezultatele de astăzi sunt o dovadă că eforturile sale au dat roade”, spune Stanișev, adăugând că datorită acestui scor bun „preocupările și cererile poporului vor fi auzite în continuare”.

    Totodată, Serghei Stanișev apreciază că victoria va accelera schimbările introduse de Victor Ponta și subliniază că românii nu s-au lăsat influențați de abuzurile și tacticile oponenților premierului.

    RăspundețiȘtergere
  6. VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!
    Totusi sunt <<INDURERAT " ca mai avem INCA un procent de 30%
    de IDIOTI (PDL + PPDD)
    PMT - este SAFUL IDIOTILOR! Hai mars pe centura TROLULE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei MaiMucea, gata mai lasa-ne! Du-te in koaili noastre! Dupa ce ca in TM ati fost kk la vot, vii acu aciulea si clamezi o victorie la care n-ati participat. Buei, noroc de Morometi si Juveti, vorba aluia cu puta mica.

      Ștergere
    2. Băăă,pepenarule,lubenitarule!
      Ia-n priveste matali procentajul cu ambii ochi!!!
      Nu e judet in Sud care sa fi depasit media nationala, mai putin Teleormanul.Prezenta la vot a fost, in medie, aceiasi, asa ca nu mai blamati Banatul, Ardealul si Crisana.Sa va fut in gura de prazari,varzari si bostanari!!Treziti-va,baaa, ca traiti ca-n Evul Mediu!

      Ștergere
    3. @ anus 10:18
      Mai du-te si tu in koaili noastre!

      Ștergere
  7. buna dimineata la toata lumea!!
    @CEZAR
    Nu ma astept sa intelegi ceva,dar am impresia ca iti doresti "PARTIDUL UNIC".
    O fi bine,o fi rau??
    salut!
    PS.Nu ma astept sa intelegi,desigur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TU nu intelegi D.C si ma intristeaza cu adevarat !
      IN RO TREBUIE sa fie doar 03 forte politice
      1. DREAPTA =PNL
      2 STANGA = PSD
      3 CENTRU = PC (ceva mai marisor!)
      Dezastrul tarii se datoreaza faramitarii de pana acum si ....fructificarea situatiei de catre oportunisti !!

      Ștergere
    2. PS. USL are meritul ca a anuntat prin liderii ei ca alianta se va despartii cad situatia se va normaliza !
      Ce te faci insa cu cei 30 % de IDIOTI ??Czar

      Ștergere
    3. Principalii lideri ARD ar putea să nu intre în Parlament
      Cristina Alexandrescu / 09 Dec 2012 21:57 Salveaza PDFPrintEmail6 comentarii1250 accesari
      Alegerile de duminică ar putea să nu aducă în Parlament unii dintre greii Alianței România Dreaptă. Probleme mari ar avea Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu și Mihail Neamțu. Roberta Anastase s-ar afla, de asemenea, printre perdanții alegerilor de duminică.

      Președintele PDL, Vasile Blaga, are probleme în a ocupa un loc în Parlamentul României, în principal din cauza prezenței reduse la votul de duminică. Același lucru l-ar putea avea și fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a candidat pentru un post în Senatul României într-un colegiu din Arad, dar și Mihail Neamțu și Aurelian Pavelescu.

      După cât se pare, colegiul în care a candidat Aurelian Pavelescu a fost închis de contracandidatul acestuia, candidatul USL.

      Roberta Anastase, fostul președinte al Camerei Deputaților, a candidat în colegiul din Prahova, care i-a asigurat locul în legislatura trecută. Și aici informațiile apărute arată că reprezentantul USL ar fi închis colegiul, astfel că Anastase ar putea pierde fotoliul de parlamentar.

      Duminică seara, după rezultatele Exit Poll-urilor, aceștia afișau figuri triste, care trădau un sentiment de nesiguranță față de viitorul politic. În zilele următoare, potrivit metodologiei de distribuire a mandatelor, vom afla în ce măsură rezultatele de duminică le-au fost favorabile sau nu.
      ==== CE FRUMOS ! De 8 ani astept sa-i vad pe sobolani cu labutele intinse ! Cred ca a venit vremea sa le taie labutele cu care au adunat miliarde , in timp ce tara trece prin criza -NU??!! Czar

      Ștergere
  8. `mneata la ZOO+9!
    Nu ca ma bucur de raul altuia, dar le-au tras-o PDListilor din toate pozitiile! Brava la USL!
    Dar... http://www.youtube.com/watch?v=Z8pnMbHewOY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FLASH: Huși d'acii, Bourene!
      Geaba sarmale, geaba vointa, daca... nema putirintza!
      ==================
      Vicepreședintele PDL, Cristian Boureanu, a pierdut alegerile din colegiul Huși, unde a candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților.

      Ștergere
  9. Nu stiu de ce dar am vaga impresie ca ARD adica PDL o sa faca POC asa cum a facut PNTCD , care acum mai are cred un singur membru. Problema USL e ca vrea sa faca aliante pentru modificarea Constitutiei. Ce vor astia sa modifice ? Sa dea la fiecare mioritic cate 20000 de euroi? Sa dea autonomie Harcovului? Sa poata fi demis seriful mai repede ? Eu zic sa aiba mare grija ca in unele partide sunt virusi specializati .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Micutule, sa nu dea Dumnezeu sa ajungem sa ne scoatem casele la vanzare asa cum au facut bunicii si parintii nostri!!!

      Mare TRADARE,MARE, VICTORie fara bucurie!!!

      Ștergere
  10. PENTRU HANALISTII LU PESTE PRAJIT >>MAI VEDETI SI ALTE PARERI MAI AVIZATE>>>>>
    Discutia USL-UDMR e necesara
    Posted by Radu Tudor on December 9th, 2012
    Consider, din multe ratiuni interne si externe, ca discutia deschisa cu UDMR anuntata de co-presedintele USL Victor Ponta e importanta si necesara.

    Din perspectiva de a scapa definitiv de Basescu.

    Hai, injurati-ma….

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti bagi degetul in curu-mi si apoi in a ta muie !

      Ștergere
  11. Buey !
    Da ce-am mai luat-o aseara !
    Da' am si dat !
    Merg sa ma spal de sange, ca mi s-a uscat pe muie si nu mai pot respira bine pe-o nara !

    Gata ? Ati inceput sa faceti analize de alea destepte, a la Nea Cascavalu si Cezarila maimutila ?
    Toti ati devenit, sfatosi, asea brusc ? Cu idei de genii ascunse ?
    Trageti cu urekea la teve si va holbati ca dilimandrake pe la bloage si alte ziare, dupa care va dati mari analisti ?

    Buei pularailor, de unde ati dobandit voi atata desteptaciune ?
    Mai vine si idiotul ala cu degetul ridicat si cu muci la nas, sau pe chept, si ne invata cum trebo sa se dea muie in Rromanes ! Bai pizdici mozolit la gura, tu vorbesti buey cacanarule, cu timisenii aia de -s fruncea curului, numa la beute ? Unde pula calului ati fo ieri, ba !
    Acusica iti dai tu cu parerea cate "forte politice" trebuie sa fie in Rromanes ? Hai sictir bolfaitule si pune UDMRul pe primul loc, ca forta extremista, ca sa va puna Ciobo Borno talpa pe grumaz !


    Tuva-n gura de nehaliti, gaozarilor !

    Ciocul mic, ca acuma noi suntem la putere, cu Keleme Hungor in frunce si Ciobo Borno in space !
    Ti-ai dreacu slaninari imbacsiti de jumari si de diluant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai cat esti de prost si grobian pe deasupra ! mARS ..PE CENTURA!!

      Ștergere
    2. Si ce te superi asea, doar suntem prieteni de fro 7 luni !
      Eu tin la tine !

      Ștergere
  12. Haide buey cotrentelor, ca ma cauta disperati astia de la NOO !
    Buei Curdeleu, ce ziceai aseara, ca eu is bou si mama-i vaca ?
    Mersi buei, acusica am vazut si eu ca te-ai strecurat ca motanul printre comentarii !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buei cufuritilor !
    Va tot luati de bostanari, varzari, prazari, tigani, mitici, sudisti, muisti, iar eu de slaninari, jumaristi, cezari beliti si alti cacanari ardelenesti picanti, cu zama de timis, insa de betivanii aia de sholdoveni vad ca nu se ia nimeni, bre !
    Bag sama ca aciulea e reprezentare numa pe fro 7 zone majore, dupa cum ne-o dam la muie:
    1. Slaninarii halitori de clisa si jumari, din interiorul arcului carpatic (moaaama, ce destept am devenit, de cand am fugit de la NOO !);
    2. Prazarii;
    3. Morometii varzari;
    4. Miticii idioti;
    5. Cezarila cu muci la nas (fruncea curului);
    6. HarCovul lu Ciobi Bornos meg istenem grumaz sub papace !
    7. Curdeleu (reprezentantul intelectualitatii rromanes, de pe culmile carpatice !).

    RăspundețiȘtergere
  14. Imaginea cu belitura de kior, pictat pe "fresca" de la etajul 1 de la em 100 (sau, ma rog, un fel de semietaj), este bestiala !
    Am analizat-o, in direct, de nush cate ori !
    Adevarul este ca, daca cineva "de-al locului" nu ma punea "in tema", nu cred ca as fi "depistat" minunea !
    Fresca fiind foarte mare si cu o sumedenie de detalii, este greu de depistat moaca kiorului suspendat, printre capatani de cai si alte personaje de istorie !

    Pacat ca nu va putea fi repictata, muia betivanului, intrucat noul ministru, izmanarul-polonicar, nu va permite in veci asa ceva !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai PMT, uai da nu-t amintesti ca cum ti uitatai la ie, adicatelea la fresci, in stinga iera birou menistrului si-n dreapta birou safului SMG?

      Ștergere
    2. Stiu ! Jumate din stagiul de colonel mi l-am futut pe holurile alea ! Asteptand sa "iasa mapele" de la semnat ! Dumnezeii mamii lor de imputiti, niciodata nu puteau sa accepte ca lucrurile sa decurga normal si firesc, prin posta militara !
      Ma uitam la pulifricii de capitani si maiori care se perpeleau, "prin rotatie", zi de zi, pe holurile ministerului, la ore cand si vara este deja intuneric, cand ei trebuiau, de fapt, sa fie de mult acasa la familie, ori la curve, ori la beut !

      Ștergere
    3. Baa PMT si io eram unu din ala numai ca aveam grad mai mare. Suptordonat direct al lui Orzeazta, cind asta era director...dupa aia sub "frumosu" de Maftei si toti ceilalti. Amin! Ce stie pula asta de Cezar, ca ne certam pentru banii de leafa cu Nastase, Lupoaica si ceilalti...Cica maimucea "lucra" la comandamentu diviziei pulii de la TM! De aia are bucile curului fara par pe ele. De frecat de la sulele sefilor si a scaunelor...
      La ora 07 eram la servici, iar plecarea acasa era dupa 20. Si-mi spune mie de contributivitate rapanul...

      Ștergere
    4. Vai de muia ta, daca ai avut "norocul" sa "lucrezi", direct, cu Orzy !
      Eu, care veneam din DT-2, deja devenisem expert in fente de eschivare, numa' ca sa nu-mi dau, doamne feri, muia-n muie cu intruchiparea RSI !

      Ștergere
  15. Apropo de moaca de peperete - este de remarcat pana unde a mers supusenia si stupizenia batatorilor din palme si calcaie din smg !!! doar .sa nu se atinga de ..stiti voi bine ce.....V-a citit bine betivanul !!!Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, MuciAcios, baa, dacu nu cunosti nu vorbi! Maimutza tot maimutza, jumate om, jumate putza! Baa, Godzila, astia din ziare i-au luat interviu pictorului de-a zugravit minunea, iar omul a spus ca in acel "instantaneu" cu Mihai Voda si fratii Buzesti- lui Nea Cashcavalu prazul sa-i belesti, nu-i kioretu ci socru-su. Socru-su-i din Voluntari din cite imi aduc aminte, un om linistit si respectat de comunitatea care il apeleaza cu "domn presedinte", ca urmare a asemanarii lui cu boul kior. Daca esti curios-si stiu ca MaiMucea e curioasa de felul ei, cauta in arhiva Jurnalului National...In rest, Czare multa sanatate si sa o inbuci numai pe la spate!

      Ștergere
    2. Ai dreptate ! Intentia aluia care a zugravit p-acolea, nu-i de condamnat ! Asa i-a iesit omului la "bidinea" ! Insa, ulterior si dupa aceea, cineva s-a sesizat ca nu-i bine dom'le si, macar, treboia sa-i futa o mustata "socrului" !

      Ștergere
  16. Buei MuciAcios, ia de colea :
    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/boier-basescu-baie-de-multime-la-coada-calului-629896.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yes Sir!
      Acusica, pac la "rasboiu", cu cele zise si de tine!
      Ia te uita, ce-a iesit! Traim in Romania, orice este posibil!
      Oricum, eu raman la parerea mea! Pictorul, e baiat destept!
      Inca mai traim, vremuri grele! Oala acoperita, de muste e ferita!

      Ștergere
  17. La Cezar pe blog, numai muzici si ode.
    Nu uita Cezare ca noi te iubim si "ti-ODA-m"!

    RăspundețiȘtergere
  18. Toata lumea se bucura pe aciulea, in sectoru' lu' Vanghele, care este !

    Nici nu stiu saracii oameni ce-i asteapta, intr-un viitor imediat!
    Eote:

    -pesedizarea tuturor functiilor, pana la nivel de "sef responsabil de cacastori mobile ecologice";
    -politizarea tuturor institutiilor intr-un hal fara de hal si fara precedent;
    -justitia va deveni inaccesibila pulimii si va fi inexistenta pentru baroni si ciocoi !
    -ejectare liberalilor din "arcul guvernamental"!
    -caracatizarea pesedisto-criptocomunista a tuturor companiilor de stat, care inca mai exista !
    -jaf institutionalizat, fara precedent !
    -ingroparea invatamantului si desfiintarea sistemului medical de stat !
    -reorganizarea, prin redimensionare, a armatei, pana la cote hilare !
    -convulsii, fara precedent, in ceea ce priveste sfartecarea integritatii statale, de catre boangheni !
    -saracirea definitiva a saracilor !
    -retragerea legitimatiilor pentru rezervisti, in format de carton presat si inlocuirea lor cu carduri cu cip !
    -includerea limbii romane, ca limba optionala de studiu, in scolile din HarCov si Mures !
    -desfiintarea a inca 0,9 milioane de locuri de munca de la stat !
    -spanzurari zilnice= 179; otraviri= 54; aruncari de pe blocuri si poduri= 23; autoimpuscari= 1,2 militieni/zi, etc !
    -76 % dintre absolventii clasei a 8ta, la un simplu test de "inteligenta", pusi sa-si zmangaleasca numele si prenumele, vor grohai pe hartie, pana rup pixul in doua, ceva de genul: Jonszg Gkzswl !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai buey, Puta Mica de Tibica, dar pina acu ce puteai face cu legitimatia de rezervist decit sa te stergi la buci cu ea?

      Ștergere
    2. Eo nu puteam sa fac nimic ! Insa daca pui banii aruncati de pomana pentru tiparire si resursele implicate, aiurea, in gestionarea acestor cacaturi, ai sa vezi ca, mai bine, se puteau cumpara vreo 3-4 autobuze NOI, pentru pulimea armatei care face, si acum, naveta zeci de kilometri, in RDuri de acum 30 de ani, in care iti ingheata mucii instant !
      La pulime nu se gandeste nimeni ! Sunt unitati, tip depozit, uitate de lume, lasate sa se descurce cum or putea !
      In timp ce bashtanii de la em 100 isi cara cururile in masini bengoase, cu cate doi soferi (!!!), pulimea din teritoriu este lasata sa circule in conditii jalnice ! Vara se imput de la canicula, iar iarna le ingheata cacatul in cur in autobuze !

      Ștergere
  19. bai PMT-ule, da prost mai esti: da de apocalipsa n-ai auzit? Mai dute naibii pe langa cimitire si lasa-le dracului de ponoase imaginare! Daca poporu a votat asta inseamna ca asta vrea nu te pui tu cu pula sculata impotriva trenului...
    Daca ard-eii nu au putut explica pe intelesul prostimii ceea ce tu, in luminata-ti imbarligatura de neuron ai priceput din prima muie, vezi-ti de molfaiala ta cu cei ce te plac si ti-o trag pe la spate, prin fata si pe unde mai nimeresc ei pe lumina si intuneric, ziua si noaptea si in orice conditii meteo!
    Esti mai jalnic decat o bocitoare neplatita, nefututa si ratacita-n targ la o pomana straina...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey ! Ai dreptate !
      Suntem in prag de a crapa, in marele intuneric din 21 dece, iar pe noi si pe voi ne si va fute grijea de usele si arede !
      Eo zic, cat mai avem de trait, sa ne-o tragem planificat !
      De exemplu, prepun ca, astazi, sa i-o tragem conjugat si vartos lu' Curdeleu ! Ca si asea s-a pisat pe el numa "Saniutza" si doarme la Bartolomeu pe-o banca-n gara !

      Ștergere
  20. De-o fi sa se "realeaga" Bretonel, Nea Cashu ii va fi consilier!
    Iaca eroina de o zi pe RTV!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect !
      Deja astia razvratitii de la filiala sector 6 a SCMD, pretina cu aia de la Craiova, il tot publica pe saitul oficial pe "Nebarbierit" !
      Lovitura de palat, pentru Doggy, este vizibila si din spatiu ! Asta numa daca Mos Teaca o sa ramana ministru, ceea ce este imposibil !
      Cine a trecut azi prin 13 Septembrie, via Izvor a vazut ca deja se fac pregatiri pentru reprimirea izmanarului !

      Ștergere
  21. Uai ! M-am impacat cu domnu Cezar !
    Acuma ne iubim reciproc !
    Te-n sub coada de maimutoi !
    Chiar vrai niatali sa fii preten cu un grobyan ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, dati-va mana si ... pupati-va!
      Iote na, va facui si-o poza!
      Aista docoment, nu gluma!
      Bun si la divortz!

      Ștergere
    2. Anonim10 decembrie 2012, 12:26
      bai PMT-ule, da prost mai esti: da de apocalipsa n-ai auzit? Mai dute naibii pe langa cimitire si lasa-le dracului de ponoase imaginare! Daca poporu a votat asta inseamna ca asta vrea nu te pui tu cu pula sculata impotriva trenului...
      Daca ard-eii nu au putut explica pe intelesul prostimii ceea ce tu, in luminata-ti imbarligatura de neuron ai priceput din prima muie, vezi-ti de molfaiala ta cu cei ce te plac si ti-o trag pe la spate, prin fata si pe unde mai nimeresc ei pe lumina si intuneric, ziua si noaptea si in orice conditii meteo!
      Esti mai jalnic decat o bocitoare neplatita, nefututa si ratacita-n targ la o pomana straina...
      ===============Asta nu am zis-o eu..din pacate ! Dar oricum putem zice fara exagerare ca ..mi-a luat vorba din ..deget!
      As mai putea adauga ; Te iubesc -ra-i al draku de grobian!!

      Ștergere
  22. Vaca de Kobe: "Sunt deputat de Roman şi Ion Creangă pentru următorii patru ani", a susţinut Udrea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Despre vaca merINOS nu am date.

    RăspundețiȘtergere
  24. Uai ce ninje si Czar cucu mi-l linje! Uai, puneti de-un razboi ca ma plictisii cu voi. Vreau sa vad neaparat, cum PMT Palincarozului la buci i-a DAT!

    RăspundețiȘtergere
  25. Coezar si PMT si le ling. Ranurile. Palincarosu ii om serios, scoate mitilicu din damijeana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine, Koaiezar serios? Pai da, ca numa' aia seriosi si-o trag prin dos!

      Ștergere
  26. Baa PMT-ule, d-ai venit de la DT2, sigur ai fost suptordonat de-al Zisului, ca dinco la la Matache, Ion Ion si Heftimie Sandu n-aveai cum sa fii! Ori poate ai lucrat la DFC supt Nastase, ca d-aia ai tu pensia "marita cu - 30 RONI"!!!
    Baa, ca sa vez ca nu umblu cu cai verz, hai sa-ti spun ca lucrai la sectia aia a Diavolului cu 13 insi mai nebuni decit toti d-aciulea la un loc! Sectia aia cu ...elaborare, coordonare si monitorizare programe. Planificam vorba sefului meu-Dumnezeu sa-i dea sanatate lui nea Mitica Enache- zic, vorba lui, "mustele la zbor".

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa fii sanatos ! Las-o asea cum este !

    RăspundețiȘtergere
  28. Ecouri, rasunatoare, la 3 ANIsori de aniversare !
    Eote:

    “Anonim8 decembrie 2012, 05:36

    La multi ani, Mehedinti Blog online!
    La multi ani stimati pacienti si dragi... animale!”
    =========================

    “Anonim8 decembrie 2012, 06:39

    La multi ani tuturor nebunaticilor care iubesc acest blog.Sa va dea Dumnezeu sanatate, inspiratie,umor, timp liber si muuuuuulta pasiune!
    La multi ani Mehedinti Blog, La multi ani Zoo si Noo,multe zile frumoase, haioase si fericite sa avem cu totii!”
    =======================

    SCMD Beius8 decembrie 2012, 08:49

    La Multi Ani, Mhblogonline! Admin, multa sanatate si La Multi Ani! La Multi Ani si cititorilor blogului!
    =======================

    Anonim8 decembrie 2012, 09:02

    Neatza Buna la ZOO + 9 si La Multi Ani, sanatate si multi bani!
    Buey, chiar se facura 3 ani de cind ne intilniram prima data? Ca sa vezi ce trece timpul...
    PS. Czare nu uita de oaule lui BuciFalus!!!
    ===========================
    CEZAR8 decembrie 2012, 10:34
    CEZAR28 decembrie 2010, 09:47

    LA MULTI ANI ! o intrebare simpla ;daca nu era aceasta recalculare,daca hahaila prin absurd, nu tragea teapa batatorilor din palme din SMG- cum mai discutam pe acest(si pe altele ) blog? Mai era Tara in disolutie si in ultima instanta , mai existau aceste bloguri?

    LA MULTI ANI !!!!
    ==============================

    Ică Şt. O. Victor8 decembrie 2012, 11:24

    Să-ţi trăiască, şi mulţi ani înainte Blogului tău, "Mehedinţi", Vasile!
    Chiar dacă intru mai rar, este în vizorul meu. LA MULŢI ANI!
    ========================

    ELENA 8 decembrie 2012, 13:41

    La multi ani, "Mehedinti blog on line"! La multi ani, Admin! Sa fiti sanatos si sa va dea Dumnezeu tot ce doriti!
    ===================

    plano10 8 decembrie 2012, 15:30

    La multi ani blogului, asa cum a fost in urma cu trei ani, o alternativa la bagatul pumnului in gura pe celelalte bloguri ale SCMD.
    ==================

    nabuco8 decembrie 2012, 20:36

    Respect Dl. Burcu. Mergeti inainte !!! LA MULTI ANI !
    ==============

    Anonim8 decembrie 2012, 21:03

    LA MULTI ANI !
    Felicitari ! Sunteti buni si NEBUNI !
    La multi ani si tie, Burcule !
    =========================

    karadeniz8 decembrie 2012, 21:59

    La mulți ani, blogului Mehedinți și celorlalte mai tinerele, România Megalitică, Călător pe net, O nouă atitudine, 2012 Hronicul semnelor !
    La mulți ani, domnule comisar Vasile Burcu și felicitări pentru munca depusă.
    La mulți ani cititorilor și comentatorilor acestor bloguri!
    ================

    Neacsu8 decembrie 2012, 22:07

    La multi ani nea Vasile! Sanatate si satisfactii pe toate planurile ! Chiar daca nu prea mai intru pe aici, ramai pentru mine acelasi prieten si stii bine asta. Oricand gata sa te ajut in orice problema, oricand aproape de tine la bine si la rau. Nu te supara insa daca nu mai dau pe aici, motivele le stii, asta e situatia.
    Cu aceeasi prietenie,
    Neacsum
    =====================

    Puiac8 decembrie 2012, 22:07

    La multi ani, MH online! Multa sanatate gazdei, sanatate tuturor!
    Puiac8 decembrie 2012, 22:07

    =========================

    popouVICIU8 decembrie 2012, 22:25
    Bine v-am regasit sanatosi!

    La multi ani cu sanatate, dom' comisar,la multi ani bloagei!
    ===================

    • PMT9 decembrie 2012, 15:02
    Domn'Burcu , mie de ce nu mi-ai lasat tort ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ai dat tot tortul la lingaii astia de cururi, iar pe mine m-ai lasat cu destu' lu Cezarila, in gura, dupa ce mi l-a scos din cur !

      Ștergere
  29. Am uitat ca voi aveti treaba cu procentele, iar eu bat campii !
    Scuzmy !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa te corectez:
      se scrie "schiuzmi"

      Ștergere
    2. Tu-l in gura de prof !
      Stiam eu ca limbareala asta rromanes nu-i asea de simpla !
      Ma si mir cum de am luat nush ce mentiune la interjedeteana pe licee !

      Ștergere
  30. Pofta mare de pranz !
    Odihna de 5 stele !

    Va pup, tu-va-n gura aia de muie !

    RăspundețiȘtergere
  31. Scoal,dreaku,lubenitarule!
    Ce faci,rumegi si dormi?

    Amu ca ti-ai oblojit ranile, hai inapoi pe campul de batalie.Vazui ca o puserati de-un complot si ca facurati un duet contra naturii, adica tu si czar,si behaiti impreuna ca niste cobe.Nu vaca, bre, cobe.Ca mai zise unul mai sus vaca merinos, nu e vacaa, bre.. e oaia meri-IN-OS, ..tu-va-n dos!

    RăspundețiȘtergere
  32. PMT 13:45.

    Buey, ti-e rusine de ceea ce ai fost, sau de ceea ce ai devenit?

    P.S. Numele aluia, Enache, imi suna cunoscut si mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da !
      Uite prostu', sa-i sugi pula !
      Crezi ca tonti suntem handicapati de aia, fara clasa pregatitoare "ZERO" !

      Ștergere
    2. Băă,încetează că te spun la d-l Admin!
      Ce dreacu!
      AI IDEE CU CINE VORBESTI??

      Ștergere
  33. Enache ... un colonel mic (stat si suflet) si durduliu, iubitoriu de masa si casa (cu suflet si trup), mare limbist (vorbitor de vrute si nevrute) "planificator" de programe si achizitii...
    Dupa plecarea din sistem "atasat" pe la Romarm, cotcar cu alde Aurel Cazacu de pe la Romtehnica...
    Mic "afacerist" ce incearca mereu sa isi mai rotunjeasca pensia cu cate o mica bisnita sau trafic de influenta, pe unde mai apuca...
    Un personaj simpatic daca nu te deranjeaza culoarea si tendinta de a fi atoatestiutor si de a vorbi numai el...
    Cam asta este personajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: hai sa vorbim despre mine !!!

      Ștergere
    2. Mare limbist?
      Pana unde a ajuns cu limba?

      Ștergere
    3. Curiosule!!! nu-ti ajunge ce ti-am zis pana acum? Mergi si intreaba pe la CI, CNAS, PCR, PM si MUIE

      Ștergere
    4. Sincer?
      Ma doare-n pula de enache al vostru!
      Habar nu am cine e si nici nu ma fute curiozitatea.
      Apevistii pulii!!1

      Ștergere
    5. Adevar grait-ai: nu te fute curiozitatea, te mananca-n gura dupa o muie de apevist! O s-o primesti de la toti, nenorocitule!

      Ștergere
  34. Domnu Burcu, iaca aciulea o intrebare, care se rasfute pe buzilii tuturor, in aceste zile de presarbatori: unde faci revelionul ?
    N-ai vrea sa-l facem impreuna ?
    Eu cu niatali si cu baba me ?
    Promit c-o pun sa se spele bine la cur, ca sa nu puta si-i pun si-un pempars la pizda, de ala pentru babaciuni cu greutatea intre 85-90 de kile !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK, astept e-mail!
      Sunteti invitatii mei!

      Ștergere
    2. Ce vorbesti teotea !
      N-ai vrea niatali sa-mi comunici adresa de domiciliu, ca sa-ti scriu o scrisoare, asa gospodareste si sa ti-o trimit prin Posta Rromanes ? Stii ce frumos scriu ?
      Ca, in posta electronica nu prea am incredere !

      Ștergere
  35. Buey, PMT, gogoasa infuriata ce esti?
    Unde disparusi,bre,afurisitule?
    Iar esti la baba intre craci unde tu ca porcul taci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey !
      Esti tembe ?
      Mananc cacat fekalizat de fro 8 ore !
      Am si renuntat sa ma mai spal de muia revarsata-mi peste moaca !

      Ștergere

  36. Buei, acusica vazusi si eo ce declaratii mi-a refacut maimukles !

    Cica : "Te iubesc -ra-i al draku de grobian!!"

    Sau, vazui, ca nush cum dreacu se zicei corect la prazarii astia de Gorji, care cica se infrateste cu Ciobo Borno la guvern, prin glasul lu' dottore-plagiattore !

    RăspundețiȘtergere
  37. Buey, aista din Cluj..ma jmecher de jmecher te dai, ..tu-te-n gua!Te dai cu oltenii, ..re-ai al dreak de bocusor ce esti!!Manca-le-ai pula la toti sudistii!

    RăspundețiȘtergere
  38. Muey Cezarila, cum se ceteste bre ceea ce ai postat tu ? O DĂ? sau O,DAaaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  39. Baaa!!! cu urarile astea ati indepartat bucile lu nea vasile de nici el nu mai stie unde sunt(ca sa aveti loc sa va bagati tot capul spre "gaura neagra")
    Acu io,dupa ce am citit mai sus am constatat ca sunteti varzaaaaa!!!
    PMT(ditamai colonelu)astepta ore intregi "sa iasa mapele de la semnat"(cica jumate din stagiul de colonel s-a instruit el asa)
    alti cacati de pe acest blog au sarit de cur in sus(anonimi bine'nteles)
    Ce baaaa PMT si eu am fost pa la birou'...si birou' ....si am carat mapele...Ce baaa si io am fost colonel!!ce numai tu??
    Io va apun: sunteti niste beliti de mitici cu grade mari,carand mapele prin comandamente.Daca va prind mancati instructie pe paine birocratilor,"tnu'va" in gura
    Voi ati avut noroc de bucale si comandamente asa cum a avut si regele mihai un singur merit.
    Stiti care? E simplu:A iesit din pizda care trebuia.Daca ieseati voi din pizda aia,acum erati printi si regi.....dar ati ajuns doar "purtatori de mape"
    PS NU DISPERATI!!!Bine ca n-ati iesit din pizda de boschetara,ca se putea sa fie mai rau
    @PMT
    Bine ca stiu acum cine esti.Un simplu birocrat,carator de hartoage care a dat limbi in cur fiecarui sef in parte pt a-si lua gradele cat mai repede si mai multe...
    Cu respect....ITI DAU MUIE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erata
      @PMT
      Nu iti dau muie,o iei tu singur!

      Ștergere
    2. Esti prost de puti !
      De fapt esti numa prost ! Ca sa n-o pun de-un pleonasm !
      Cu cateva exceptii, cand m-a chemat baba la raport, la ora 16:30, pe sectia mea nu a fost picior de capitan sau de maior, dupa program !
      Am preferat sa fut eu mapele din DT-2 in M 100 si invers, decat sa-i tin pe astia tinerii sa impinga aerul cu pieptul de pomana, prin cele holuri, cand ei aveau alte treburi, cu adevarat adevarate ! Femei, gagici, copii la cresa, neveste urticate, soacre iritate, beute la crasme, navete, etc !
      Asa a fost viata ! Am imbatranit in cativa ani "STAND" dupa program, pana plecau sefii, ca sa-mi ajunga !

      Ce sa-i fac ! Cu asta m-am ales dupa aproape o viata de cazarma, in unitati operative ! Am ajuns o pula de colonel, responsabil cu frecatul epidermei de pe putza, la rece : sedinte de coordonare, grupuri de lucru, controale pe la unitati, membru prin toate comisiile posibile si imposibile (nici nu va inchipuiti cate pot exista la nivel central), activitati de protocol, festivitati, vizite si alte cacaturi !

      Ștergere
    3. Pai da sunt prost,dar de fapt imi dai dreptate.....ai frecat mangalu'
      Pula mea!!!acu' toti ati fost "operativi".Ati fost o PULA!!
      pe aciulea ie/ieste doar 1sau 2 care stiu ce inseamna SLP,in rest cacat cu perje
      gata burtosilor,hai incepeti si urlati din spatele birourilor.Cand ma gandesc la voi parca ii vad pe umflatii aia care dormeau pe ei la labareala cu NATO
      labarilor! singurul care a facut meseria armelor pe bune ie/ieste CEZAR
      @PMT
      abia acum imi dau seama de ce te lauzi ca esti cacat la cur si te mai si lauzi cu asta(repetitia=mama invataturii).Iti era lene sa te ridici de pe scaun ca sa mergi la buda....pesta.Cum dreak se face ca dau pe blogul asta de toti umflatii care au facut instructie la birou cu cafele "imbunatatite"
      Il includ aici si pe adminu'.pupati-l voi in cur pe admin cat vreti,eu spun totul pe bune...tnu'va ngura
      "tineti minte 3 cuvinte"labagiilor cu cacat la cur;SLP

      Ștergere
    4. Ce dreaq sa fac si eu, daca atata carte am reusit sa invat ! Am ajuns, in cele din urma, la un birou ! Functie mare si contributivitate multa !
      Si mai scuteste-ma cu "meseria armelor" ! Asta-i buna pentru prostimea din "societatea civila" ! Pe cine incerci tu sa ma aburesti cu cacaturile tale de "meseria armelor" !
      Stiu eu prea bine ce "meseria armelor" s-a practicat in tara noastra scumpa !

      Ștergere
    5. stii o pula!erai varza!

      Ștergere
  40. ARD s-a desfiinţat după alegeri.
    ===============================
    Alianţa România Dreaptă a încetat, din punct de vedere juridic, după 9 decembrie, aceasta fiind constituită doar pentru alegeri. Practic, liderii celor trei partide, plus Noua Republică, se declară rezervaţi în privinţa continuării proiectului politic pe viitor.

    "ARD a încetat. Ca să continue amorul trebuie o altă înţelegere. Până una alta suntem liberi de contract", a declarat, pentru gandul.info, vicepreşedintele FC, Gabriel Biriş, din al cărui punct de vedere proiectul Forţei Civice trebuie continuat.

    La fel de rezervat este şi liderul NR, Mihail Neamţu , al cărui proiect, Noua Republică, spune că trebuie să continue. Cât priveşte ARD. Neamţu spune că este nevoie de "unitatea dreptei în faţa colosului USL", însă o decizie trebuie luată de toate formaţiunile componente.

    Mai tranşanţi sunt unii lideri ai PDL, vicepreşeditele Cristian Boureanu susţinând nici mai mult, nici mai puţin, că înfiinţarea ARD a fost o "prostie".

    Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că USL a câştigat alegerile şi trebuie lăsată să conducă ţara şi a arătat că "a fost o mare prostie" inventarea alianţei ARD "cu nişte partide care nu existau", el precizând că "în viaţă prostia se plăteşte".

    RăspundețiȘtergere
  41. Baaa, Curldeleoane inviat ca Lazar dintre bidoane, dar tu ce fusesi ba garoi de Triviale? Cumva boul sfint ca la indieni? Ete la el ce pretentii ale mizilicu...
    Kunta Kinte ce ti-o da la dinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Eu nu vorbesc la voi bine romaneste pina cind curutz de leu, maimutza nu mi-o beleste!

      Ștergere
  42. BASESCU, a HOTARAT cum vrea muschiul lui!
    =================
    Cotroceniul informează UE că va desemna noul premier după Anul Nou.
    Bogdan Chirieac / 10 Dec 2012 16:41
    =========================
    Cotroceniul a informat Uniunea Europeană că va convoca Parlamentul peste 20 de zile și, abia apoi, va începe negocierile cu partidele pentru desemnarea premierului.

    Mediile diplomatice europene acreditate la București au fost informate, ieri, de consilierii specializați ai Palatului Cotroceni, că președintele va convoca Parlamentul la 20 de zile de la data alegerilor, deci, undeva între Crăciun și Anul Nou. Abia după aceea, dl. Traian Băsescu va chema partidele la negocieri pentru desemnarea candidatului de prim-ministru. Informația a fost oferită în contextul în care Irlanda va deține, începând cu 1 ianuarie, pentru șase luni, președinția rotativă a Uniunii Europene. Bruxelles-ul a mai fost informat, prin ambassadorii acreditați la București, că va dura până când va fi desemnat noul premier. Probabil că dl. Traian Băsescu, aflat luni la Oslo, împreună cu ceilalți lideri europeni pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace pentru UE, i-a informat pe d-na Merkel și dl. Barroso în legătură cu intențiile pe care le are.

    În timpul campaniei electorale, dl. Băsescu a făcut cunoscut faptul că nu-l va desemna pe actualul premier Victor Ponta pentru un nou mandat.

    Și asta, în ciuda faptului că USL a obținut un scor zdrobitor la alegerile parlamentare, iar candidatul oficial al formațiunii pentru funcția de prim-ministru este dl. Ponta.

    Guvernul actual nu mai poate face decât strict administrarea țării. Întârzierea formării noului guvern va aduce grave prejudicii României.

    Jocul d-lui Băsescu e țintit strict pentru prezervarea propriei puteri fără legătură cu interesul național, exprimat de români la ultimele alegeri.

    Până la data scrierii acestui material, Bruxelles-ul nu a oferit un punct de vedere nici Palatului Cotroceni și nici Palatului Victoria, mărginindu-se să ia notă de mesajul transmis de la Președinție.

    RăspundețiȘtergere
  43. ,,Ca mai zise unul mai sus vaca merinos, nu e vacaa, bre.. e oaia meri-IN-OS, ..tu-va-n dos!''

    Muei, tu esti chior? Cum sa fie roBorta oaie cind este cit o vaca? Ca-i proasta ca o oaie asta-i alta treaba. Deci ramine cum am stabilit; vaca merInos.

    RăspundețiȘtergere
  44. Maine, in sedinta de guvern, intra ordonanta !
    Deja s-a dat ordin casei de pensii ca, pentru luna ianuarie, cupoanele pentru cei cu ele futute, sa fie tiparite cu cuantumul din decembrie 2010 !
    Din surse extraordinar de sigure si discrete !

    Doar Mos Teaca si cu Seful Departamentului pentru Cresterea Calitatii Vietii Armatei mai stiu !

    RăspundețiȘtergere
  45. Bei, sudistilor din Alabama romaneasca, ia ascultati aciulea:
    "Bucureştenii finanţează, fără să ştie, construcţia Catedralei Mântuirii Neamului

    Fără să ştie şi fără să vrea, bucureştenii finanţează construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. Cu ajutorul şefilor din primării care par oameni cu frica lui Dumnezeu sau, mai bine zis, cu frica Patriarhiei Române. Anul acesta, de la administraţia locală, Patriarhia a primit deja 4 milioane de euro. Suma strânsă din donaţii e, pentru moment, confidenţială.
    Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului au început deja iar Biserica Ortodoxă Română vrea să strângă anul acesta 47 de milioane de euro. Pentru că românii sunt săraci şi nu vor putea dona prea mulţi bani, reprezentanţii Patriarhiei au apelat deja la primăriile de sector.
    Iar primarii nu s-au dat în lături de la donaţii. Numai de la primăria condusă de Liviu Negoiţă au plecat anul acesta 2 milioane de euro. Ceva mai săracă, primăria sectorului 6 a donat până acum 400 de mii de euro, urmând ca la rectificarea bugetară să mai dea cam tot pe atât.
    Primăria Capitalei a răspuns şi ea solicitării venite din partea Patriarhiei. Consilierii municipali au decis să dea bisericii 2 milioane de euro.
    Iar acesta este numai începutul. Şi reprezentanţii Guvernului sunt oameni cu frica lui Dumnezeu. După ce au donat terenul pentru construcţia Catedralei, au mai dat Patriarhiei 2 milioane de euro.
    Patriarhia strânge bani şi direct de la credincioşi. Donaţii se pot face în biserici, dar şi online sau prin sms. Pe site-ul Patriarhiei sunt înregistrate până acum 31 de donaţii. Valoarea lor este momentan secretă. Reprezentanţii Patriarhiei spun că o vor comunica. La un moment dat.
    Cert e însă faptul că au nevoie de 400 de milioane de euro pentru a termina catedrala. De 40 de ori mai mult decât suma pe care Biserica a alocat-o, spre exemplu, în 2009 pentru proiecte sociale. "
    ================================
    http://www.antena3.ro/romania/bucurestenii-finanteaza-fara-sa-stie-constructia-catedralei-mantuirii-neamului-128898.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam asta de cand haul ! Crezi ca asa, degeaba, era sa-i rup picioarele popalaului de cartier, care tot venea la sfintit si cersit de bani, mai des decat factura de la Enel ?

      Ștergere
    2. Pese: din pacate miticii autohtoni, precum si cei miticizati pe plaiurile astea, sunt asa de idioti, incat ca sa vada daca au stins lumina, o aprind din nou !
      Detinem recordul la prostie nationala !

      Ștergere
    3. Buey, nana, Burcule, tu nu esti tot un sudist?

      Ștergere
    4. Nu-i sudist-sudist, ci mai mult "extremist", de pe clisura !
      Ii de-acolea de la imbarligatura Dunarii ! Nici prazar, nici banatean !
      Un fel de coaie fripte !

      Ștergere
  46. Prima muie luata de dottore !
    De la cine ?
    De la Crin : "in momentul de fata nu este nevoie si nici n-ar fi benefica o alianta cu UDMR" ! Asea ziceam si eu !
    Bozgorii : muie adanca, de pe statuia din mijlocu' Clujului !

    RăspundețiȘtergere
  47. Buei, Mos Teaca a castigat, au ba, colegiul din sectorul 6, pentru ce dreacu a candidat el acolo ?
    Sau nu se stie !

    Eo cred ca da, pentru ca, sectorul 6 e format din 74,54 % din apevisti, sotii, babe, copii, nepoti si alte neamuri de armateni ! Iar atata timp cat dottore a batut palma cu nasul izmanar, toata armata activa, de rezerva si in retragere, cu tot cu neamuri, a votat useleul, adica pe Mos Teaca !

    RăspundețiȘtergere
  48. Nana Burcu, ie mai din Vest. Undeva dintre Texas si Arizona. Pai n-ati vazut ce ferma de lighioane are?

    RăspundețiȘtergere
  49. BAA CE MI-E DOR DE CEZAR MAIMUCEA SA-I DAU O MOUIE, DUPA CE-I BAT URECHILE IN CUIE

    RăspundețiȘtergere
  50. Bei Tibica Puta Mica, mai scoate-i buei la comentat pe mitici, pe juveti, pe sirmari si pe slaninari bei!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Cind veneau in controale stabii dinspre virful piramidei , noi , cei din unitati , ii credeam intregi la minte .
    Cind vad cine sinteti cei care va prezantati ca fosti de pe la em 100 , imi vine sa si rid cit de prosti eram crezindu-va dumnezei ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Koiţă "unde e minte multă e şi prostie pe măsură"! Aşa zicea madam Lupu-ştiţi voi care...Dar, revenind la subiect Koiţă, mei şeful tău kiorpec a avut grijă să mă dezlege de jurăminte, de promisiuni, bla, bla, bla...Am avut noroc că am tăiat-o la timp, că altfel kiorul mi-ar fi ciordit si egarii de pe mine. Acum sunt mulţumit că aici în Uzbekistan, m-am angajat merce pe un an.

      Ștergere
    2. Buei 19,27 ! Da chiar ca esti lovit la tigla, bre !
      Auzi ce credea idiotul, ca veneau dumnezeii in controale !

      Ba pula, structurile astea centrale, cum se numeau ele (semeghe, defece, corpul de controale, si alte departamente si directii de belit pula la urs), ereau compuse din labagii adusi de la "talpa" armatii, ca doar nu s-au nascut acolea, ca hristos in iesle !
      De regula, labagiii, erau racolati de pe plan local, cu casa si familie stabila in Bucuresti, ca sa nu aiba treaba sefii cu navetistii !
      Doar nu crezi ca erau importati din Senghen !

      Acuma nu mai conteaza ! Pe ceatza asta, cand functiile in garnizoanele mici sunt numarate pe degetele de la o mana, ai sa gasesti populime din toata tara ! Is pline caminele militare de chiriasi (cu exceptia celui de la Orizont), cu neveste, copii, catei si purcei, adusi din toata tara ! 30% sunt navetisti !

      Asa ca ce te miri !

      Pe nimeni dintre sefi nu-l mai intereseaza unde stai, ce mananci, cum dormi, daca mai ai bani, pe cine futi noaptea, unde bei, cu cine ti-o tragi in cur, cati copii ai, daca fumezi etnobotanice sau daca-ti mor parintii !
      Ideea este sa fii prezent la serviciu, la ora stabilita si sa pleci, dupa ce pleaca seful sefului !

      Ai de pula voastra ce viata au apevistii !

      Ștergere
    3. PMT ai dreptate, dar ce sa stie labarii astia gen Kurutzdeleu, ori asta primu?

      Ștergere
    4. Una peste alta - erati paraleli cu armata ! Gramada de grasani care va tarsiati picerele pe holuri ! Ati capusat armata si culmea va considerati ..indinspensabili ! In caz de razboi..erati fix pula ! SnIper one!

      Ștergere
    5. Ai dreptate ! Exact fix pula ! O directie de genul aleia care invartea toata ziua banii si valuta, sau care futea si rasfutea personalul armatii, habar n-avea de razboi ! Stia doar ca, undeva prin tara, mai sunt trei tancuri, la care surubaiesc trei majuri si doua TABuri, care nu mai porneau nici cu festila !
      Acuma, capusarii astia stiu ca nici avioane nu mai sunt !

      Daca cineva ar avea curiozitatea sa faca un raport intre efectivele structurilor de la centru, care o freaca la rece si cele "operative", s-ar cruci !

      Iar daca altcineva mai destept, sa zicem ca domnu' Mandu prof. univ. doctor ing. de la Brasov, ar putea face un raport intre numarul si capacitatile de pregatire ale institutiilor militare de invatamant si nevoile reale ale armatii, ati descoperi ca am avea nevoie de efective cat ale S. U. ale A !

      De aia am ajuns in halul fara de precedent ca o promotie, anul acesta, sa nu fie inaltata in grad la absolvire si sa fie trimisa la "Scoala de aplicatie" cu grade de tilicari !

      Unicat !

      Si asta este una dintre marile realizari ale lui Mos Teaca, care a ragait ca scapetele ca o sa "reabiliteze" toate magariile izmanarului !

      Ștergere
  52. BAA CE MI-E DOR DE CEZAR MAIMUCEA SA-I DAU O MOUIE, DUPA CE-I BAT URECHILE IN CUIE

    RăspundețiȘtergere
  53. LUMEEEE!! Cine transmite condoleanta lu KK VON Tigano Hurziceni - pentru domnul DDDD!!
    LUI DC pentru ARDE care nu mai e ..ii transmit io pe firul scurt!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
  54. BAA CE MI-E DOR DE CEZAR MAIMUCEA CE-SI ZICE SNIPER ONE/SLINDER SA-I DAU O MOUIE, DUPA CE-I BAT URECHILE IN CUIE. SA-L PUN CU CURUL PE NUCI SI SA-I VIRTOS LA BUCI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. 'SA-I DAU VIRTOS LA BUCI!" DAR MAI INTAI SA SE STEARGA DE MUCI

      Ștergere
  55. S-a dus dreaq armata, bre ! De mult !
    A devenit un amalgam jalnic de filiere "directe" si "indirecte" !
    Unii isi rod coatele prin licee militare, academii ale categoriilor de forte, si scoli de aplicatie ale armelor, cate 8 ani, pe muchie, si cand ajung in unitati dau de "bengosi" pilosi, facuti pe indirecta, in cateva luni !
    Si uite asa gem unitatile de popi, de juristi, de specialisti in achizitii publice, de responsabili cu protectia mediului, de psihologi, de consilieri ai comandantilor pe probleme de tablagiii regimentului si de alte cadre de nadejde care imping aerul cu pieptul prin cazarmi !

    Iar fiecare dintre astia are un corespondent la esalonul superior, care si el are o structura de resort la divizie, care si ea are un birou la comandamentul de arma, care si el are o sectie sau serviciu la structura centrala !

    RăspundețiȘtergere
  56. Buey, dar sa revenim la oile noastre !
    Pula-n cur, ca m-ati atatat sa mananc cacat fekalizat si m-am indepartat de la subiect !

    Cine vrea o muie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MaiMucea uai mitikule lindikule, ca intr-un coment de mai sus te-a facut gras si cu muci la nas!

      Ștergere
    2. Cu mucii stau bine, cu grasimea stau mai rau ! Idiotii astia de la NOO ne indoapa, zilnic, numa cu orez, ca pe galbejiti !

      Ștergere
  57. Bag sama ca proasta aia de la Timisoara, cu muci la nas, sau pe chept, ca nu mai stiu egsact, e "Cezar" cu avatar de bagat degetul in cur, numai cand e mare analizator de sondari cu opinia !
    Cand e vorba de "Sugi pula-maimutoiule", este "anonim !

    Destept Cezaroiul maimutoiul !

    RăspundețiȘtergere
  58. ATENTIE MARE, pentru cei cu pensiile futute!

    Pe surse, extraordinar de sigur !

    Pana de craciun intra ordonanta, iar in ianuarie penziile vor intra pe carduri cu cuantumul din dec 2010 !
    Diferenta pe decembrie ne-o da in mana !

    A dat ordin izmanarul ca, pana vine el la serviciu la em 100, problema sa fie deja rezolvata !
    Contratorpilorul Fratiu culege deja opinii ale viitorilor beneficiari, care sa fie publicate in urmatoarele 5-6 numere ale Obositoarei militare, pe cate 8-10 pagini pe numar !

    RăspundețiȘtergere
  59. Uai NB la ZOO + 9! Ia sa ma uit io la un fim online, ca vaz ca v-ati dat la coorul lui Czar, de nu mai poate omul sa traga un pirtz.

    RăspundețiȘtergere
  60. hai sa ma repet pentru astia cu controalele futuva-n tnu,va
    vine boul in control la o aparatura de RAA de fro 7 tone si boul cu grade mari(de la em100)i se pare ca vede o panza de paianjen pe un cauciuc(cauciucul era mai mare decat dobitocul si dobitocul nu era scund)....moamaaaa ce scandal(tehnica neintretinuta....alea,alea)complexul de RAA functiona perfect,dar dobitocul nu a intrat sa vada aparatura(habar nu avea de fapt si credea ca se curenteaza)Cand a vazut jde mii de butoane tumblere,ecrane si beculete care tot clipeau o fi crezut dobitocul ca e craciunul.
    Deh,un dobitoc in plus de la em100 tnu'va,ngura

    Nea Corleone10 decembrie 2012, 22:21
    Pai da sunt prost,dar de fapt imi dai dreptate.....ai frecat mangalu'
    Pula mea!!!acu' toti ati fost "operativi".Ati fost o PULA!!
    pe aciulea ie/ieste doar 1sau 2 care stiu ce inseamna SLP,in rest cacat cu perje
    gata burtosilor,hai incepeti si urlati din spatele birourilor.Cand ma gandesc la voi parca ii vad pe umflatii aia care dormeau pe ei la labareala cu NATO
    labarilor! singurul care a facut meseria armelor pe bune ie/ieste CEZAR
    @PMT
    abia acum imi dau seama de ce te lauzi ca esti cacat la cur si te mai si lauzi cu asta(repetitia=mama invataturii).Iti era lene sa te ridici de pe scaun ca sa mergi la buda....pesta.Cum dreak se face ca dau pe blogul asta de toti umflatii care au facut instructie la birou cu cafele "imbunatatite"
    Il includ aici si pe adminu'.pupati-l voi in cur pe admin cat vreti,eu spun totul pe bune...tnu'va ngura
    "tineti minte 3 cuvinte"labagiilor cu cacat la cur;SLP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una peste alta - erati paraleli cu armata ! Gramada de grasani care va tarsiati picerele pe holuri ! Ati capusat armata si culmea va considerati ..indinspensabili ! In caz de razboi..erati fix pula ! SnIper one!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri