Google Translate

marți, 11 decembrie 2012

Presa germană il avertizeaza pe Presedintele Băsescu. Nu scapa nici Victor Ponta. UPDATE. Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare


Presa germană: „Băsescu trebuie să știe că nu va mai găsi,
în afara României,
susținători ai escapadelor sale neconstituționale
 
 
România se aud vești bune: „Votanții au decis să pună capăt unei lupte pentru putere care a paralizat țara pentru luni de zile. Cu aproape 60 procente din voturi, au declarat victorioasă tabăra primului-ministru Victor Ponta. Rivalul acestuia, Traian Băsescu, a fost pedepsit”.
 
Și Die Tageszeitung are același ton: „Amarul insucces al suporterilor președintelui Traian Băsescu în alegerile parlamentare confirmă, din nou, cât de nemulțumiți sunt românii de actualul șef al statului. Era deja limpede din vară, când majoritatea participanților la referendumul de demitere au vrut să îl trimită pe Băsescu la plimbare, dar procesul a fost invalidat din cauza participării insuficiente”.

 
Doar Frankfurter Allgemeine Zeitung vede apocalipsa în victoria USL, reluând teza băsistă cu apropierea de Moscova și distanțarea de Vest și susținând că România a devenit a doua problemă acută a Europei, după Grecia.
 

 
Der Spiegel critică anunțul premierului Victor Ponta referitor la intenția de a realiza o majoritate constituțională prin cooptarea UDMR ca partener de guvernare.
 
„Există o modalitate simplă de a determina dacă o țară și-a însușit valorile democrației. Trebuie să te uiți la declarațiile candidaților câștigători imediat după anunțarea rezultatelor. Dacă dorința de a implementa modificări constituționale are prioritate în locul abordării problemelor reale ce afectează națiunea, se ridică deja semne de întrebare.
 
 
Acesta pare să fie cazul cu primul ministru român Victor Ponta. În loc să își focalizeze atenția pe dificultățile economice și moneda slăbită, a început imediat negocierile cu minuscula UDMR, pentru a forma o coaliție care să controleze două treimi din Parlament – minimul necesar pentru modificarea Constituției”.
 
Surse:
 
 
 
===================================
=====================
 
 
Nu comentez, dar au dreptate!
 ===============================


UPDATE
REZULTATELE FINALE ale alegerilor.
Ce membri ARD au intrat pe uşa din dos

Antena 3 a obţinut lista parlamentarilor care se vor bucura de statul de ales în următorii 4 ani. USL a câştigat 58,63% din voturile pentru Camera Deputaţilor şi 60,10% la Senat, după numărarea voturilor din toate secţiile, ARD având 16,50% la Cameră şi 16,70% la Senat, potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti.

De asemenea, PPDD a obţinut 13,99% la Camera Deputaţilor şi 14,65% la Senat, iar UDMR - 5,13% la Cameră şi 5,23% la Senat, informează BEC.

ACCESEAZĂ HARTA INTERACTIVA ŞI VEZI POLITICIENII CARE AU OBŢINUT MANDATE ÎN VIITORUL PARLAMENT

http://www.antena3.ro/alegeriparlamentare2012/

(cei subliniaţi cu verde)

USL a obţinut 122 mandate la SENAT şi 273 la Camera Deputaţilor.

ARD are 24 de mandate la Senat şi 56 la Camera Deputaţilor, iar PP-DD 21 la Senat şi 47 la Camera Deputaţilor.

UDMR are 9 mandate la Senat şi 18 la Camera Deputaţilor.


Acestora li se adaugă 18 mandate de deputat, ale organizaţiilor minorităţilor naţionale.

Colaborare la nivel înalt: PSD va fuziona cu UNPR

http://www.antena3.ro/politica/colaborare-la-nivel-inalt-psd-va-fuziona-cu-unpr-195586.html

Mircea Toader şi Ioan Oltean au obţinut mandate în noul Parlament, la fel şi Traian Igaş, Roberta Anastase, Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea.

Şi Vasile Blaga a obţinut, prin redistribuire, un mandat de senator.

Valerian Vreme, membru ARD, a obţinut un nou mandat în viitorul Parlament, în timp ce Mihail Neamţu şi Sulfina Barbu NU se regăsesc pe listele celor care ne vor face legi în următorii 4 ani.

Nici Cristian Boureanu, candidat din partea ARD pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul Huşi pentru Camera Deputaţilor, nu intră în Parlament.

Fostul edil al Craiovei, Antonie Solomon, candidat la alegerile parlamentare din partea PP-DD, la Colegiul 1 Senat din Craiova, va intra în Parlament, Cezar Preda, candidatul ARD în colegiul 7 Buzău, a obţinut de asemenea un mandat, la fel şi Gheorghe Ialomiţianu, candidatul ARD, în colegiul 8 Braşov, alături de câştigătorul colegiului, Petre Roman.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, a obţinut un nou mandat de parlamentar.

Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, candidat din partea PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul 3 din Botoşani, a intrat în Parlament, Gigi Neţoiu, intrat în cursa pentru un loc de deputat tot din partea PP-DD, într-un colegiu din Craiova, a obţinut şi el un mandat, la fel şi juristul Andrei Răzvan Condurăţeanu, care a candidat pentru Colegiul 3 din Constanţa.

Deputatul Daniel Oajdea a obţinut un loc de deputat în viitorul Parlament, după ce a candidat în Colegiul 9 din Iaşi, din partea PP-DD.

Printre parlamentarii din viitorul Parlament se află şi Mircea Man, candidatul ARD în colegiul 4 din Maramureş, Mihai Stănişoară, candidat ARD din Mehedinţi şi Popescu Florin Aurelian, candidat de la ARD în Colegiul 4 Dâmboviţa.

Un alt candidat din partea ARD, Andreea Paul, ( Colegiul 1 din Satu Mare) a obţinut, la redistribuire, un mandat în viitorul Parlament, în detrimentul lui Bura Nicolae, candidat USL.

Vicepreşedintele PDL, deputata Raluca Turcan, candidat ARD în colegiul 2 din Sibiu, a obţinut un nou mandat cu 25,28% din voturi, în dauna lui Florin Orlăţan, candidat din partea USL, cu 48, 51%.

Pe lista celor care se vor bucura de statul de ales în următorii 4 ani se află şi Theodor Paleologu de la ARD, Daniel Fenechiu, candidat PP-DD, Gheorghe Udrişte din partea ARD, Mihailă Ioan, candidat ARD în colegiul 6 din Bucureşti, Rodica Nassar de la USL şi Dumitru Ovidiu Ioan de la PP-DD.

Gigi Becali, candidat pentru un mandat de deputat în Sectorul 6 din Capitală, din partea USL, va intra şi el în Parlament.

Anca Boagiu, fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Boc, candidat din partea ARD pentru un mandat de senator în Bucureşti, în Colegiul 4 din Sectorul 2 al Capitalei, a câştigat un loc în viitorul Parlament.

La Camera Deputaţilor, obţin noi mandate fostul ministru PDL al Muncii Claudia Boghicevici, care a candidat în Arad, şi liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader (Galaţi).

Fostul prefect de Constanţa Dănuţ Culeţu (ARD), fost membru PNL şi candidat din partea Forţei Civice, precum şi fostul şef PSD al Consiliului Judeţean Galaţi Eugen Chebac, care acum a candidat din partea PPDD, el înscriindu-se în acest partid după alegerile locale.

De asemenea, câştigă primul mandat de parlamentar fostul primar al Devei Mircia Muntean, care a candidat din partea ARD şi a cărui candidatură a fost iniţial respinsă de comisia de etică, în condiţiile în care este trimis în judecată într-un dosar penal pentru infracţiuni la regimul vamal şi trafic cu maşini de lux.

Câştigă al doilea mandat de deputat Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu, el candidând în Colegiul 1 Şimleu Silvaniei (Sălaj), dar şi Tudor Ciuhodaru, care a fost ales din partea PPDD, la Vaslui.

La Senat, câştigă noi mandate Alexandru Pereş, Dumitru Oprea, dar şi Ion Ariton.

Tot primul mandat de senator îl obţine şi Alin Tişe, care a candidat din partea ARD în Colegiul 1 Cluj-Napoca. Din 2008 şi până în vara acestui an, Tişe, al cărui naş este Emil Boc, a fost preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Şi democrat-liberalul Andrei Volosevici, fost primar al Ploieştiului, a câştigat primul mandat pentru Senat.

La Craiova, a câştigat primul mandat de senator şi fostul viceprimar PDL al Craiovei, Marinică Dincă.

În Diaspora, Mihai Aurelian, care a candidat din partea PPDD, a obţinut un mandat de deputat în Colegiul 1. De asemenea, Eugen Tomac, consilier la Palatul Cotroceni, a câştigat un mandat în Colegiul 2, care include Republica Moldova. Mircea Lubanovici a obţinut un mandat în Colegiul 3 pentru Cameră, din partea ARD.

Tot în Diaspora, Colegiul 1 pentru Senat, care include de asemenea ţările europene cu mari comunităţi de români, a fost câştigat de Viorel-Riceard Badea, candidatul ARD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că formaţiunea sa va avea în viitorul Legislativ 220 de parlamentari, respectiv 62 de senatori, faţă de doar 48 obţinuţi în 2008, şi 158 de deputaţi, faţă de doar 110 obţinuţi în 2008.

Senatorii şi deputaţii nu mai încap în Casa Poporului, deşi este a doua clădire ca mărime din lume! Alegerile de duminică ne-au adus zeci de aleşi în plus. Cum nimeni nu s-a gândit vreodată că vom avea peste 500 de parlamentari, nicio sală de şedinţă nu are atâtea scaune.

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a declarat, în direct, la Antena 3 că nu este foarte rău "să mai vedem nişte feţe în Parlamentul României".

" Nu este foarte rău să mai vedem nişte feţe în Parlamentul României, ca să nu uităm uşor nici banii mânăriţi de doamna Udrea, să nu uităm uşor de multe lucruri rele pe care le-au făcut oamenii ăştia în trecut. Să nu uităm de unguentele şi de vaca Kobe şi de whiskey-urile lui Ungureanu, pentru că dacă nu-i vedem în Parlament, uităm de ele
", a spus Ciuvică.
http://www.antena3.ro/romania/rezultatele-finale-ale-alegerilor-ce-membri-ard-au-intrat-pe-usa-din-dos-195605.html
==============================================
==============================




LEGEA ELECTORALĂ, IMPUSĂ DE PDL!

Judecătorii Curţii Constituţionale au o mare responsabilitate faţă de România, în condiţiile în care în actualul Parlament "este inflaţie", a declarat premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD.Potrivit lui Victor Ponta, "este de înţeles" de ce democrat-liberalii nu au dorit modificarea legii electorale, în condiţiile în care lideri ai acestora au intrat acum în Parlament prin redistribuire.
  =====================================
====================

184 de comentarii:

  1. Buna seara !
    Nea Vasile, ma cac pe sigla postata di niatali, cu UDMR !
    Sa ti-o bagi in cur !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: daca ai vrut sa incerci sa ma oftici, ai reusit !

      Da, lasa ca ti-o trag eo !

      Ștergere
    2. PMT,
      Ai calcat pe bec!
      Asa se intampla cand te uiti dupa poze, si nu citesti scripta! Din pacate, ai ratat SANSA de a deschide seria comentariilor cu unul de NOTA 10. Ai vomitat unul, la plezneala!

      Ștergere
    3. So crezi neatali !
      Cred ca sunt singurul care a citit comentul lu' "Cristine" !
      Te arunci ca broasca in bordura !

      Ștergere
  2. te-n gura nea vasile cu paginile matale cu tot.Nu se mai vede om cu persoana pe blogu asta!!
    Io cu cine ma mai injur,daca tu schimbi pagina de 5X(ori) pe zi???
    bag pula in blogu tau....nehalitule!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te'n pula mea,ca vii cu "bombele" matale la 12 ore dupa ce urla televiziunile(cu copy/paste).Macar lasa-ne dreak sa ne injuram "in pas de voie".MILITIANULE!!!
      Pai ce faci livrezi marfa expirata?Io ma duc la OPC!!

      Ștergere
    2. Buey, tu ai cazut in cap, de pe scaun, cand te bungheai sa pui stelutza in varful bradului, de craciun !
      Unde vezi tu ca schimba paginile de 5 ori pe zi, alde PULANO ics ?

      Toti tipa ca sa mai scimbe apa la pesti, iar tu tipi ca bohaiul c-o schimba prea des !

      Ștergere
  3. Daca cineva, in afara de mine, a mai dat clic si a citit pe adresa de mai sus cu " Nu comentez, dar au dreptate! Admin, Romania Megalitica", eu imi tai putza, si ti-o trimit prin posta !
    Ca sa ai masa bogata !

    Prea te hazardezi ! Itzi cunosc blogul mai bine decat niatali !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mare cacat ca am calcat pe bec !
      Tot calc pe becuri si neoane de cand ma stiu !
      Oricum o sa crap ! Ca doar nu sunt vesnic !

      Ștergere
  4. Buey, "voi/all in one , e nebuni"?
    Ce dreak aveti cu mine???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem pe dreacu !
      Asa e cand nu ne bagi in seama, cu zilele, dupa care ne arunci, acolo sea, cate o pastila !!!

      Ne spargem toti in figuri ca sa ne dam bine pe langa niatali !

      Ștergere
    2. Poate iese mustu'ala din sept pe care l-ai promis.Si io care bagasem deja motorina in rezervor si ma cacam pe mine de nerabdare ca ne intalnim/ne vedem,face to face.
      Ba burcule!! daca nu te poti tine de o promisiune,dute-n pula mea si mai bine TACI!!
      Iti plateam noi toti de pe aici "deranjul",mergeam oriunde in MH si PLATEAM TOT!.Ce te caci atat pe tine.Iti repet:mai bine taceai dreak.
      Cu oroare!!
      PS asteptam invitatia "pulii" de Pasti!(inca nu se stie anul)
      PS2 Mai scoteai si profit din labareala cu hotelu si haleala fraiere!!!
      semnat
      un mafiot cinstit

      Ștergere
  5. @/Admin - lasa-i bre ca sunt in DEPRESIE SEVERA!! Nu mai scapa asta-i clara!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PESE. Scuze am uitat- si hoasca TATOIU ii in depresie , pe motiv ca USL are o majoritate zzzzdrobitoare si cica nu-i bine! Nici baba nu mai scapa cu toate bisturiurile si silicoanele din lume!!! Brrrrrr...

      Ștergere
    2. @CEZAR
      asa ,asa suge-i pula lu' adminu,probabil ai terminat cu linsu,n cur.
      Ce constiincios esti.

      Ștergere
    3. Muei maimucea, lasa degetul ala jos!
      Cirlioane, iar ai beut alcoolul din termometru.
      PMT, tu sigur ai beut gaitzul din lamba,,,

      Ștergere
    4. @D.C. ..chiar asa ce zice ala mai sus ...alcoolul din termometru ??!!
      Sa dea drakul ...Waitsphirtul alb cu care curatai contactele la Volhoava mai intelegeam ..dar ..din termometru ..bbaaaai ???!!!
      PS. Vezi ca au iti cer doua lovituri pe directia strategica .....daca esti beat si gresesti traiectoria macar sa nu o ia dracului spre Ucraina......hi..hi..hi..

      Ștergere
    5. @cezar
      (L)indica tinta!

      Ștergere
  6. Auzi la Trivialu:"Poate iese mustu'ala din sept pe care l-ai promis...". Muei, daca esti asa grabit, nu vrei sa-mi tragi de tzutzurloi? Ori sa-mi dai capisonul inapoi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey Laboholva ! Daca tot ai bagat gaz la motor, ca sa meri la Severin, ia-ma si pe mine !
    Ca sa nu mai cheltui si eo bani aiurea !
    Mai bine iti dau tie o "lada" de "Saniutza" si facem si fifti -fifti la condus !
    Iar in primavara, la miel, mergem cu a mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eo vin imbracat in tol festiv, cu eghileti si manusi de chele !
      N-am cascheta, da o sa-l rog pe vecinu Costica sa-mi imprumute una ! O fo infanterist si are caskete tare faine ! Rosii ca pula lu maimucea !

      Ștergere
    2. mergem mergem...in ce an dupa apocaliptic?

      Ștergere
  8. Nea Corleone11 decembrie 2012, 19:59
    @CEZAR
    asa ,asa suge-i pula lu' adminu,probabil ai terminat cu linsu,n cur.
    Ce constiincios esti.
    -------------------------------
    Mai Nea Curlioane, ce poti sa-i faci lui Czar daca-i place? Poate ca Nea Bazil si-a pus pe burlan zahar vanilat, ori niscaiva frisca de-i place maimucei atit de mult sa i-o linga?

    RăspundețiȘtergere
  9. Baa astia 2: Curdeleonu si PMT, baa nu plecati la ceas de iarna pe-acolea pe la Severin ca cica e multi cetnici si ustasi si-ati belingherit-o de va prind aia. Nu mai auzim de voi decit la primavara in conservele de Chappy.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata bai s-a rezolvat ! La cerea expresa a Loserului - Bleaga ,olteanul nostru de treaba -Arafat a aprobat ca toooooate farmaciile , sa distribuie cantitati nelimitate de Distonocalm pentru PDELEI si simpatizanti ! Cuminti copchii luati pasteau si la culcare ...ca oricum alta treaba nu mai aveti paciulea!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da buey ! Ma uitasi si eo pe termopanu de la buca, acusica, si vad ca nu se mai vede afara de viscoala ce este !
    Buey Curdeleutz, mai bine hai sa amanam deplasarea, ca oricum ne beleam pula amandoi in Severin !

    RăspundețiȘtergere
  12. IO-TE AICI ..ALTI FRAIERI ALTA TEAPA!!!!!!! Slinder
    SCMD Filiala 1 Craiova și Asociația Militarilor ProConcordia va avea în noul legislativ al parlamentului o VOCE.
    Dna. Cristiana Irina ANGHEL, membră de onoare a SCMD Filiala 1 Craiova a câștigat 56,82% din voturile electoratului din Colegiul 1 Senat.
    Îi dorim dnei. SENATOR ca Dumnezeu să-i dea sănătate și multă putere de muncă.
    Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor din SCMD Filiala 1 Craiova și Asociația Militarilor ProConcordia care au crezut și cred în Dna. Senator precum și că niciun sacrificiu nu este inutil atunci când lupți pentru un ideal.

    Secretarul SCMD Filiala 1 Craiova
    Col.(r)
    George LUNGU
    Publicat de Filiala SCMD Dolj la 21:17
    T

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci bei maimucea, ca de te-aude Nea Cashu ai zbircit-o!

      Ștergere
    2. daca puneati o paiata cu o matura in mana in locul madamei,obtinea exact atatea voturi cate a obtinut si ea.nu va mai cacati pe voi,prostimea a votat USL,contra Basescu si cu asta basta.fii convins ca nu o cunoasteti decat voi,prostalaii de la sindicat,care puneti botul la orice rahat care va da speranta reintregirii pensiilor...nu ca as fi impotriva ,chiar doresc asta pentru toti cei cu pensii pana in 5000 de lei.
      chestia asta e valabila pentru toti care se lauda pe la tv ca lumea i-a votat pentru valoarea lor,si e valabila si pentru cei de la PDL care au obtinut un mandat-acestia au obtinut de fapt voturi antiUSL.
      SINGURII care au fost votati ca politicieni agreati au fost cei de la PPDD si UDMR.

      Ștergere
    3. Membra a P.C. Cine oare a anuntat prima`si data si intaia oara ca-si formeaza propriul grup parlamentar?! Aud?
      Antenele au luat-o razna. Se cred si ei cainii de paza ai democratiei ca si Bubico, unul care scarta-scarta pe net.
      Ho, ho, ho! Vine 21.12.2012 mai devreme.

      Ștergere
  13. tnuv'n gura de mitici
    Baaa sa stiti de la mine ca sunt mai prostan.
    Cica acu ar fi fo 588 de parlamentari nici 420 nici 300 cum vroia hahaitul.se arata deja "roadele" USL....ce mishto....supeeer!
    Zicea unu pe aici ca am scapat de dezastrul portocaliu si am dat de ciuma rosie.....si n-au trecut decat 2 zile
    PMT-ul asta stia el ce zice ca nu-i prost degeaba hac,hac!

    RăspundețiȘtergere
  14. hai ca e mishto!!
    Din ce in ce mai putini romani,din ce in ce mai multi parlamentari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: parlamentari o pula ! Poate oportunisti !
      Cat despre romani...nu ma-nerva !

      V-am zis la toti sa va notati anul, luna, ziua, ora si minutul cand a inceput injugarea ! Ciuma rosie e putin spus ! Vroiam sa spun "Cancerul rosu" !
      Da ca nu am dreptate si fi-va altfel decat zic, jur sa trec pe la fiecare dintre voi, indiferent e locatie, si sa va dau cate o muie la pula rece, pe nepisatelea, cate 5 zile per persoana ! Iar daca sunt si onorabile doamne p-aciulea, jur sa le dau limbi in lindic, numa de jos catre in sus, doua saptamani !
      Pe cinstea, corectitudinea, onoarea si juramantul meu de colonel !

      Ștergere
    2. Pese: eo o sa crap, ca nu sunt vesnic ! Insa, celor care-mi vor supravietui, vai mine...

      Ștergere
    3. pmt mic,mic,mic
      Io pentru tine am pregatit deja pernuta,sa nu te doara genunchii cand mi-o sugi.
      Apropo pt limbi pot sa-mi aduc si amanta?ca io am probleme cu limba de la un timp incoace....noroc cu degetele ca sunt tari.

      Ștergere
    4. Pesese: inlantuit am fost nascut si in cenzura am trait ! Dar liber voi crapa ! Si asta datorita NUMAI acestui blog ! Pe placa mea de capatai, inainte de numele-mi si datele de nastera, sta-va inscriptia, cioplita-n, ciment, cu "MH blog onlain-in vecii vecilor, Tibica!" !

      Ștergere
  15. Toti sunteti mistokari, da ca sa scrieti si voi acolea ceva doct, n-ai sa vezi !
    Stati la panda prin boscheti si sariti numa cu crosa pe la patina !

    Pula calului, ca nici nu mai stiu cum sa plasez virgulele astea !

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey Tibica, da' nu vrai cumva ca "dupa" sa te perpelim nitel? Ca cica-i mai higienica metoda, iar cenusa poate fi folosita cu succesuri in combaterea paduchelui de Colorado PulanOX Coleopteros. Si mai ie ceva; din helitrele paduchelui isi ia praful de cantarida Czar maimuca ca sa i se intareasca si nuca si buca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca acusica cat mai suflu m-ati sufocat la muie, ce sa mai zic dupa ce-o sa crap ! 'mi va fi gropmantul impodobit de mui !

      Ștergere
  17. Eote ca, acusica, am citit si eu "preluarea" lu' Slinder, cu Cristiana Anghel !
    Adica eroaica sufletului lu' Nea Cashkavalu', care zicea ca o s-o poarte in suflet pana crapa !
    Bat pariu, fara sa ma oftic, ca nea Cashu ajunge secretara eroaicei ! Sau seful cabinetului local de Craiova al eroaicei, unde se vor toca lunar, timp de 4 ani, cate 10 pensii de invatatori cu 38-40 de ani de serviciu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca puneati o paiata cu o matura in mana in locul madamei,obtinea exact atatea voturi cate a obtinut si ea.nu va mai cacati pe voi,prostimea a votat USL,contra Basescu si cu asta basta.fii convins ca nu o cunoasteti decat voi,prostalaii de la sindicat,care puneti botul la orice rahat care va da speranta reintregirii pensiilor...nu ca as fi impotriva ,chiar doresc asta pentru toti cei cu pensii pana in 5000 de lei.
      chestia asta e valabila pentru toti care se lauda pe la tv ca lumea i-a votat pentru valoarea lor,si e valabila si pentru cei de la PDL care au obtinut un mandat-acestia au obtinut de fapt voturi antiUSL.
      SINGURII care au fost votati ca politicieni agreati au fost cei de la PPDD si UDMR.

      Ștergere
    2. Io cre' ca ajungea doar matura.

      Ștergere
    3. Auzi, cica "Daca puneati " !!! Cine dreacu "daca puneati" ?
      De aia s-a dus pe pula statul asta, pentru ca tot vorbim, de fro 4 ani, numa de-ai "NOSTRI" si de-ai "VOSTRI" !
      Idiotii poporului rromanes n-o sa se mai faca bine in veci ! Bine au zis nemtii ca suntem o tara intrata accidental in MUE !

      Ștergere
    4. Buey, care pula mea mi-ai spus ca "am beut gaitzul din lampa " ? Adeca eu am baut gaz?
      Cum s-ar zice, is bun numa la "tavaleala", iar cand vine vremea de ceva intelectual, toti imi dati muie !

      Ștergere
  18. Din nou, dupa zece fulgi de nea si-o basina, autoritatile sunt impotente !
    Iar utilajele "NU FAC FATA" !
    Numa in tara asta de prosti, cu un stat falimentat si cu un popor majoritar betiv si puturos, ne prinde iarna, an de an, tot nepregatiti !

    Acusica fro trei zile, prin toate intersectiile dintre 13 Septembrie cu Sebasian si Drumul Taberei, erau zeci de "utilaje" pregatite, la fiecare colt de alee, ca sa intervina, iar mecanicii conductori beleau fasola, ranjind ca prostii, cu mainile in buzunare, la cat de tari or sa fie ei cand da zapada !

    O pula ! Cum a inceput sa ninga mai viscolit, cum "nu mai fac fata" ! Niste idioti, fii ai poporului roman, nascuti din stracurvele dacilor si banditii imperiului roman, trimisi aici fortat, ca sa colonizeze ramasitele tribului dacic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma uit pe geam si vad ca, "Utilajele" pentru care s-au incheiat contracte de milioane de euro, stau pe dreapta, pentru ca viscoleste !
      Oare la idiotii aia din Canada, sau din Suedia, sau din rahatul ala de Elvetia, nu viscoleste ?
      Intreb si eu labagiii astia ai autoritatilor rromanes, avand in vedere ca, prin tarile amintite mai sus, zapada are deja un metru, insa soselele sunt ca coala de hartie (adica "la negru")? !

      Ștergere
    2. DA PMT SI LA NOI NINJE SI CEZAR SULA O LINJE

      Ștergere
    3. Buei, la voi o NINJE, insa aciulea e GICOALA, in toata regula !
      Ma uit pe geam si nu-mi mai vad masina in parcare !
      Toarna fratelo !
      Maine Bucurestiul este paralizat !

      Ștergere
  19. Ce ne-au adus "parlamentarele " din 9 decembrie:
    -un numar aproape dublu de labagii imputiti, care vor dormi in scaunele parlamentului (care or sa prinda loc, care nu, or sa stea la balcoane!);
    -buget dublat pentru satisfacerea ifoselor mai marilor alesi : cazare, masini+soferi, indemnizatii, salarii, pomeni, crapelnitza pe daiboji, afaceri, plati pe curent, gaze, intretinere, sute de secretare si hartogari, etc !
    -balci interminabil, prin glasurile lu' Jiji tzaka-paka si Ionela Prodanescu !
    -scandal non-stop intre "palate" !
    -un nou Mos Teaca Izmanaro-polonicar, re-reevaluat, la Ministerul Destramarii Nationale !
    -pula ordonanta si "noua lege a pensiilor" !
    -jaf institutionalizat fara precedent, incepand cu 1 ianuarie 2013 !
    -saracie crunta, dezastru economic si colaps social !
    -bulversarea intregului sistem economic, politic, juridic si social, cu exceptia BOR, care, deja, s-a pliat pe cerintele criptocomuniste !

    RăspundețiȘtergere
  20. Atentie ! Counter Saitul se indreapta fulgerator, spre 666.666 !
    Cine-o pune, cica are o excursie asigurata, impreuna cu babornitza, pe Clisura, fara sa plateasca asteptatul trenului pe peron sau circulatia pe trotuarele din Drobeta !

    RăspundețiȘtergere
  21. Nea Vasile !!!
    Noapte buna ! Imi pare tare rau, insa nu mai pot veni catre niatali ! Nici Curdeleu de Bartolomeu, care-i antrenat special pentruu asemenea situatii, nu se incumeta !
    Poate numa daca vine Maimucea-Cezarucea, de la Timisoara, sa ne ia cu TABul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin bai dar ...de unde atatea frangii sa va leg dupa TAB?? Sniper one!

      Ștergere
  22. NB la ZOO + 9! Czare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nea Bozi, da-mi numarul la casata-ti postala , ca t-am scris o felecitari de anul nou si vrau sa ti-o trimit !
    Sa vezi ce fainosag am scris ! Am semnat eo si baba !

    RăspundețiȘtergere
  24. UE și SUA îl obligă pe Băsescu
    să-l numească premier pe Ponta.
    ==============================
    Intenția lui Traian Băsescu de a tergiversa numirea premierului a fost respinsă de oficiali ai Uniunii Europene. Ieri, în timp ce președintele se afla la Oslo, consilieri de la Palatul Cotroceni au informat ambasadele țărilor din Troica Europeană (Danemarca, Cipru, Irlanda) că Traian Băsescu va convoca în 20 de zile Parlamentul. Acest scenariu ar fi împins numirea premierului după Anul Nou. Reacția europeană a fost una foarte dură, ceea ce explică descumpănirea lui Băsescu, vizibilă în timpul ceremoniei de decernare a premiului Nobel. Astfel, lui Băsescu i s-a cerut să respecte votul popular și să asigure stabilitatea țării, limitându-se la atribuțiile constituționale ce îi revin.

    Un rol foarte important în reacția rapidă a UE l-au avut avertismentele liderului socialist din PE, Hannes Swoboda, care a cerut Comisiei să urmărească derapajele lui Băsescu și a punctat, la Craiova, că testul cel mai important pentru președinte va fi nominalizarea premierului Ponta. Liderul Grupului socialist din PE a criticat și astăzi lipsa de reacție a PPE, în cazul lui Traian Băsescu. La fel ca și în cazul Italiei, unde se prefigurează ”un dezastru” prin încercarea lui Silvio Berlusconi de a reveni în funcția de premier, și în Ungaria, unde Viktor Orban a încercat să distrugă valorile democrației, Băsescu încearcă să ignore votul popular. ”După cum ştiţi, a fost un rezultat clar la alegerile din România şi acum este răspunderea preşedintelui să nominalizeze premierul. În toate ţările democratice este clar că preşedintele îl nominalizează pe câştigătorul alegerilor ca prim-ministru, și nu pe altcineva. Domnul Băsescu încă ezită şi rezistă”, a spus Swoboda.

    DeCe News, bazându-se pe surse din mediul diplomatic, a confirmat că la întâlnirea ambasadorului SUA cu Victor Ponta, de astăzi, premierul a primit asigurări că dl. Gitenstein îi va sugera lui Băsescu să țină seama de rezultatul fără echivoc al votului dat de români.

    Mark Gitenstein se va vedea cu Traian Băsescu cel târziu joi, pentru a-și lua rămas bun, ambasadorul încheindu-și mandatul în țara noastră. Gitenstein părăsește România în cursul zilei de vineri. Adjunctul ambasadorului american, Duane C. Butcher, se va întâlni cu premierul Ponta în cursul săptămânii viitoare, când probabil se va comunica lista viitorului Guvern. Dl. Butcher va conduce misiunea americană în România până la sosirea noului ambasador, care va avea loc cel mai probabil în cursul lunii septembrie, 2013.

    Reacția occidentală l-a făcut pe Traian Băsescu să renunțe la planurile de a tergiversa numirea premierului sau de a numi un alt membru USL. Recunoașterea înfrângerii a venit foarte rapid, Palatul Cotroceni anunțând că Băsescu va convoca parlamentul imediat ce se publică rezultatul alegerilor în Monitorul Oficial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey puska ! Acusica, la niezu noptii t-ai gasit si niatali sa postezi asa ceva ?!
      Cine dreaq mai vede sa citeasca, dupa o zi de "serviciu" la blog !

      Ștergere
  25. Are dreptate pretenu cu NB la ZOO+NOO !
    La culcare si eo ! Ca iar imi zice Curdeleu ca ma cac in izmene fara sa ma doar !

    NB - Ii buna o pula ! Doby !

    RăspundețiȘtergere
  26. VOI VA DATI SEAMA CA 80 DE PARLAMENTARI CATI AU PADUCHEI PDLACI REPREZINTA 13,66% DIN 588(CAT II NUMARUL TOTAL AL PARLAMENTARILOR).
    DACA MAI SCAZI DIN ASTIA SI PARTIDULETELE ALEA,REZULTA CA PENSIONARII MILITARI LE-AU DAT O MOOOIE MAI MARE PADUCHEILOR PDLACI DECAT AU INCERCAT EI PRIN RECALCULAREA PENSIILOR MILITARE.
    TINAND CONT DE SUMELE EXORBITANTE FOLOSITE PENTRU PENSIILE MILITARE DUPA RECALCULARE,SINGURA SOLUTIE II SA SE REVINA PE LEGEA PENSIILOR MILITARE DIN 2001,SAU SA TAIE TOATE PENSIILE MILITARE CU 90%.

    RăspundețiȘtergere
  27. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare ai avut grija de oua?

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna dimineata de pe Clisura, lui PMT un darab de sula!In gura!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata!.. hac.Cu lamuie(taie greatza)

    RăspundețiȘtergere
  30. Cam nasol pe 12.12.2012:)
    Iar a sarit gardu'la ora 02.06 amaratu' ala.
    acu deja cred ca e departe,beleste pula cu majuscule prin paduri

    RăspundețiȘtergere
  31. Cosbuc contemporan cu noi:)


    Pentru Sarkozy, acum.
    Taberele-s toate scrum,
    Dar năvalnic vuiet vine
    De pe drum.

    Sunt ţigani şi balabuste,
    Vin la Otopeni ţipând,
    Şi se-mping şi sar râzând,
    Şi se-mpiedică de fuste,
    Vrând-nevrând.

    Cei mai mari, acum, din sfadă,
    Stau pe-ncăierare puşi,
    Cei mai mici, de foame-aduşi,
    Se scâncesc şi stau grămadă
    Lângă uşi.

    Colo-n colţ, acum răsare
    Un ţigan mai mărunţel,
    Chinuindu-se să care
    O sacoşă mult mai mare
    Decât el.

    Opt cercei cu dânsul are,
    Cinci brăţări şi-un portofel,
    De la nişte trecătoare,
    Pe sub turnul ăla mare,
    Zis Eiffel.

    Altul, zău, cu dânsul, n-are
    Nici bagaje, nici nimic,
    Doar un lanţ, cu-o cruce mare,
    Care saltă în mişcare
    Pe buric.

    Trei ţigănci cu burta mare
    Şi cu rochii fistichii,
    Nu au loc ca să coboare,
    C-alăptează fiecare
    Doi copii.

    Un reporter vine-n grabă
    Să le ia un interviu
    Şi se-nvârte în pustiu
    Până când răspunde-o babă,

    Cam târziu.

    Se-oţărăşte rău bătrâna
    Către cel cu microfon,
    Şi-l înjură francofon,
    Fi'ncă nu mai e româna

    De bonton.

    Zice: -"Merde, cam mare graba,
    N-am făcut nimica rău,
    Uite-aici, îţi spune baba,
    Ne băgară pe degeaba
    La bulău.

    Şi, degeaba ne-au dat banii
    Că, mai şmecheri suntem noi.
    Într-un an sau maxim doi,
    Ne întoarcem, toţi ţiganii

    Înapoi.

    Nu e mare socoteală
    Că acasă ne-aţi trimis,
    Ne-adunăm la repezeală
    Şi să vezi atunci ciordeală

    La Paris "!

    RăspundețiȘtergere
  32. UAI CE NINJE SI CZAR ACUM O LINJE

    RăspundețiȘtergere

  33. ,,De ce mai facem legi, dacă le încalcă exact cei care le fac? Păi eu credeam că la redistribuire, PENTRU COLEGIILE ÎN CARE NU SE OBŢIN 50% PLUS 1 VOTURI, REPARTIŢIA SE FACE ÎN FUNCŢIE DE NIŞTE CALCULE, DAR DE CE SE MAI DAU LOCURI ÎN COLEGIILE UNDE S-A CÂŞTIGAT CU MAJORITATE ATÂTA VREME CÂT LEGEA INTERZICE ACEST LUCRU ? Pentru că aşa vor ei, cuscrii, naşii, finii, cumetrii, asociaţii, partenerii”
    Asa credeam si eu…dar surpriza !
    Ma gandesc ca trebuie inceputa o campanie impotriva celor care intra pe usa de la WC !!
    Cei mai in drept ar fi noii parlamentari care au intrat cu 50+1 si au inchis colegiile! Ar trebuii sa nu accepte ,sa boicoteze sedinta de constituire ..etc ! Ma indoiesc insa ! Si-au vazut sacii in caruta si gata
    Mas media si cine o mai fi ..nu trebuie sa-i lase in pace…sa le punem stammpile ..sa-i huiduim pe unde ii prindem …E prea de tot!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales ca numarul foarte mare de parlamentari, dincolo de niste cheltuieli ENORME, impovaratoare pe vremuri de criza, vor ADUCE si MARI DESERVICII, bunului mers al procesului legislativ! Draku va reusi sa faca MAJORITATEA cu astia, in cazul in care Legea va impune asta! Si eu sunt de parere ca ACUM, trebuie gasita o SOLUTIE, nu la Sfantu Astepata! Sa spunem si sa cerem asta de SUTE de ori, pana afla si cine trebuie!!!

      Ștergere
    2. PRELUAREA_I DE LA NEACSU..SCUZE!!

      Ștergere
  34. Petiție Antena 3 pentru modificarea legii electorale
    http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_antena_3_pentru_modificarea_legii_electorale-p52150140.html
    Domnilor Preşedinţi,
    Jurnaliştii postului de televiziune Antena3 vă solicită, pornind de la propriile convingeri şi principii, dar şi de la nenumăratele mesaje îngrijorate sau revoltate ale cetăţenilor români din ţară şi din străinătate care ni s-au adresat, modificarea de urgenţă a legislaţiei electorale din România.
    Această petiţie porneşte de la constatarea că actualul sistem electoral a provocat mutaţii grave şi denaturări profunde ale opţiunii concrete a alegatorilor. Două situaţii aberante au revoltat o mare parte a publicului în urma exerciţiului electoral din 9 decembrie 2012. În primul rând, numărul locurilor de deputaţi şi senatori din Parlamentul României a crescut cu peste 100 de scaune, ceea ce înseamnă aproximativ 20 la sută în plus faţă de configuraţia anterioară. În ciuda rezultatului clar al referendumului naţional din 2007, când majoritatea celor prezenţi la urne s-au pronunţat covârşitor pentru restrângerea numerică a reprezentării parlamentare- 300 de locuri – şi trecerea la un legislativ unicameral, preşedintele Traian Băsescu şi majorităţile parlamentare construite şi controlate de acesta nu au pus în practică voinţa românilor. Dimpotrivă, au respins şi proiectul Opoziţiei de la aceea vreme care putea limita creşterea aberantă a numărului de parlamentari şi care propunea sistemul de vot uninominal pur, fără redistribuire. Ca urmare, aceasta a fost a doua consecinţă negativă majoră a legislaţiei electorale: zeci de candidaţi au intrat în Camera şi în Senat cu scoruri ridicole de 10-12.000 de voturi, denaturând dramatic reprezentativitatea opţiunilor alegătorilor. Candidaţi cu scor dublu faţă de cel al redistribuitilor au rămas în afara Legislativului. Aceste două acţiuni absurde ale Puterii reprezentate de Traian Băsescu şi PDL au generat practic dublarea numărului de parlamentari faţă de cifra validată de alegatori la referendumul din 2007.
    În numele celor care s-au săturat ca votul lor să fie nesocotit sau batjocorit, care nu mai vor să vină la urne doar pentru a trimite în scaunele Puterii reprezentanţi nedoriţi de majoritatea românilor, în numele celor care vor să fie respectaţi şi nu mai acceptă să fie trataţi drept instrumente lipsite de inteligenţă , vă solicităm, domnilor preşedinţi, să acţionaţi rapid pentru modificarea Legii pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului. Îi aşteptăm pe toţi cei care susţin acest demers să se alăture semnând această petiţie publică.
    11.12.2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi suficient!
      Cred ca NUMAI iesirea in STRADA, rezolva problema!
      Prea sunt multe, foarte multe interese in joc!!!

      Ștergere
  35. Despre ce vorbiti voi ? Ca eo tocmai ce am reusit sa-mi scot masina din nameti !
    Doua ore am tot lopatat !
    Ceva de-o muie p'aciulea ? sau e liniste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, nea Vasile !
      Ce ziceam eu, ca s-a sfarsit cu dezastrul pedelist, care a falimentat statul si ca va incepe era Ciumei rosii, care ne va ingenunchea definitiv ?

      Ati notat pe undeva , asa cum v-am spus ?

      Bine, bineee....

      Ștergere
    2. Pese; doamne feri sa am dreptate ! Mai bine muie vesnica, de la voi !

      Ștergere
    3. Pesese: deja au inceput niste harjoane, pe uite bozo, nu e bozo, indata incep scandalurile pe scaunele din parlament, pe la pesedizarea companiilor si ministerelor, aparitia altor zeci de baroni locali, zonali si universali, achizitii de alte si alte autoturisme pentru surplusul de alesi ai neamului, care se inmultesc de la un mandat la altul, ca lipitorile, in timp ce numarul populatiei scade, alte resurse financiare si materiale suplimentare, caracatizarea statului pe principii mafiote si alte minuni ale lumii !

      Ștergere
  36. Dupa cum vad ca au inceput sa se miste alesii nostri, or sa aiba ei treaba cu starea reala in care se afla poporul, ceva mai pe la vara, fraticule !
    Acum ii fute grija de fuzuini si aliante ! N-au ei treaba cu "relansarea economica", cu crearea de noi locuri de munca, cu stoparea jafului de la companiile de stat, cu revitalizarea sistemului de sanatate si alte cele !

    Gata, de acusica ii fute grija de modificarea Constitutiei, ca s-o mai puna de-un scandal national, de-o noua suspendare si de alte milioane cheltuite, din nou si iar si iar, cu referendumul !

    Unii au si uitat ce cacat mancau acu vreo cateva zile in campanie ! Salutareeee ! Ce popor bre !

    Numai la noi e posibil sa ajungi parlamentar, prin "redistribuire", cu trei surcele de voturi !
    Nu-i asa ? Mihaela, dragostea mea !

    RăspundețiȘtergere
  37. ,,Ce ziceam eu, ca s-a sfarsit cu dezastrul pedelist, care a falimentat statul si ca va incepe era Ciumei rosii, care ne va ingenunchea definitiv ?
    ''

    Muei, ce tot ciufulesti barzoiul in vazul lumii? Ai ,,buzli'' crapate si vrei ,,sa te dai cu ruj''?

    RăspundețiȘtergere
  38. ASA, ASA LA ZAPADA CU VOI! CEZARE, LA VOI MAI NINJE BUEY?

    RăspundețiȘtergere
  39. Daca din vreo 18,2 milioane s-au chinuit, vai de capul nostru, doar putin peste vreo 7,5 milioane sa-si care tartanele la vot, chiar ca suntem idioti ! Nici macar aia 7,4 milioane de cetatenesti, care cica i-au dat muie kiorului in vara, nu s-au mai deranjat sa iasa toti la vot! Si, eote asa, avem un Parlament cu o foarte larga reprezentare ! Iar daca-i scoatem din ecuatie pe bozgori, ardeii lu Blaga si ppdeii lu elodia senzational, plus celelalte formatiuni politice care au obtinut cate 100 de voturi, plus-minus 3%, tragem concluzia ca ne-am ales cu o MAJORITATE de cacat !Ce mizerie !
    Plus ca am votat ca boul, la referendumul pentru care s-au cheltuit bani grei, ca sa avem maxim 300 de parlamentari si, cand colo, ma trezesc ca-s 600 fara vro cativa !
    Populatia prostita in fata - niciunul din labagii pedeleului nu a obtinut voturile necesare pentru a intra in parlament, insa toti au devenit, pana la urma, parlamentari redistribuiti ! Adica lumea a zis NU, insa ei nu se lasa si-si baga pula in optiunile poporului !
    Cred ca, rezultatul si urmarile acestui scrutin, ma cam fac sa-mi para rau...
    Dea doamne sa mananc eu cacat si sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  40. Muey, prazarule!
    Vin la lupta,..tu-te-n limba de mitic!
    Lasa lopata pe seama lui Vanghelie care este, ca doar nu l-ai votat a-mpulea.
    Buey, ne tot porcaiesti ca suntem care suntem si ca am ne-am lenevit la alegeri, dar, ..tu-te-n limbarita, uite cine tradeaza!Adica dottore al vostru nu poate dirija trebile tarii fara sprijin udemereu.Muey, noi ne dirijam doar „ sculele” cu cele udemereu!Ia matali un foso de la palincaroso si mesteca-l bine pana iti vin mintile la cap.Ce dreak, Mihaela dragostea mea...!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei jumara, ia vezi de mai ninge-afara, iara de a stat a ninge sa iti dam ceva a linge. O halca de slana grasa cum e sapunul de casa. S-o degresezi cu palinga jumararii sa ne-o linga. Ca noi suntem verzi ca prazul arata-v-as io obrazul care este doar un pic mai subtire de-un shorik. Asa ca sa stati cuminti ca v-o ardem drept in dinti!

      Ștergere
    2. Ca bine zîci matali, ..tu-va-n dinți !
      Mitici de mitici, ..ti-ai dreaku de limbrici!
      Ca numa limba e de voi,linge-ne-ati pe coi.Dupa ce iesim din omat, te mai astept la o partida.Hai, la lopata, altfel ne-ngropam dreak in nea!

      Ștergere
  41. 12:46. PMT-ule, ca bine zici.
    Din cauza asta n-am fost nici eu la vot, sa mearga prostimea care este.Adica cei ai lui Vanghelie si ai lui Diaconescu Elodin.Sa ne conduca ei, poate ne trezim dreak.Suntem niste pule!Pe deasupra si blege, barem de eram erecte!

    RăspundețiȘtergere
  42. Zbiara idiotii ca nush cate sate "au ramas sub zapada" ! Pai daca a nins, unde dracu sa ramana, sub nisipul Saharei ?
    N-ai sa vezi unul cu lopata in spate ! Stau toti la crapat alcool in ei, prin cele crasme din tabla ondulata !Daca apuca unul s-o ia primul prin nameti si lasa "carare" in urma lui, toti calca pe eceleasi urme, insa n-ai sa vezi unul ca da cu o matura sau c-o lopata la zapada ! Si urla sa vina jandarmii !
    Cand eram baiet la mama acasa, erau niste ierni de crapau pietrele si ningea cate o saptamana, zi de zi ! Insa, la prima ora, toti lopatau: babe, mosnegi, gospodari si gospodine, copii si tot ce putea misca ! Imi aduc aminte ca, gospodarii care aveau cai, toata ziua "plugarea" la zapada, pe toate ulitele ! Aveau niste "pluguri" facute din 3 scanduri, ca un "triunghi cu varful inainte", iar noi, dracii, ne bateam pe locurile amenajate (o scandura de legatura) pe "plug", sa sa tinem de greutate !
    Nu mai astepta nimeni "utilajele " si nu se cheltuiau milioane de euro, din banul public, pe contracte cu fel de fel de borfasi !

    Daca trecea nush ce functionar de pe la primarie si te "prindea" cu zapada necuratata de pe spatiul public, chiar ca o beleai ! Nu era vorba de amenda, ci de ocara pe care ti-o dadea, de te facea de tot cacatul in fata vecinilor !
    Acuma tipa toti, ca handicapatii, sa vina plugul, sa vina WOLLA, sa vina armata, sa vina UE si MUE !
    Betivani nesimtiti !

    La scoala, in iernile grele, erau formate "echipe" din baietii mai zdraveni care, pe baza unei planificari, mergeau pe la toti batranii din sat sa le dea cate o mana de ajutor, la curatatul zapezii, hranitul animalelor, taiatul lemnelor si ce pula calului mai era de facut pe langa casa omului !
    Acu stau toti ca dobitocii in birt si se-mput cu tuica si tutun ! Asteapta sa fie platiti ca sa dea de 3 ori cu lopata la zapada !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ca sa nu mai zic de zonele in care mai era si cate un pic de "industrie" !
      Din toamna se facea revista de front la existenta lopetilor si maturoaielor ! Muncitorul si lopata+maturoiul, care erau pastrate ca armamentul la rastel ! Cu directorul in frunte se iesea la "dat zapada" ! Numa centralista de serviciu ramanea la post !

      Ștergere
    2. Buey, voi aveti noroc ca dati la zapada doar asa sa va mai scada burtile, dar io ca trebuie sa dau 300 m la lopata, deoarece "proprietatea" e inconjurata din 3 parti cu strazi + trotuare? Io am iesit de fiecare data si-n fiecare an, ca asa suntem noi prostii astia din armata obisnuiti sa respectam toate putorile si loazele...

      Ștergere
    3. Muta-te dreak la bloc!
      Si la mine e la fel, da nu ma plang.Eu am primare udemereu, ..tu-l in gura cu tot neamul lui de porcari!!Da curata,bre, merge lama toata noaptea,da-i dreak de nomazi ca barem „e” gospodari!!!Da si udemeristele, moama...da bune-s,fierbinti..

      Ștergere
    4. Ca intotdeauna, PMT are dreptate!
      PMT,BUM! Pe ei si mama lor, Bum!

      Ștergere
  43. Buey PMT, buei mitikule, buei slaninoshilor, hai sa punem de-o afacere! Maturoaie, dar nu d-astea contrafacute din crengi de "gard viu", cum egzista acu pe piata neagra! Nu, din alea originale din crengi de mesteacan! Facem o asociere la nivel national, iar "produsele' le livram prin comisul nostru voaieur Czar MaiMucea!

    RăspundețiȘtergere
  44. Deja a inceput sa fie bine in Rromanica !
    Se maresc taxele si impozitele !
    Gata, s-a rezolvat problema salariilor, situatia sutelor de mii de someri care "traiesc" din NIMIC, a pensiilor de cacat si numai taxele si impozitele nu mai erau in rand cu evolutia fulminanta a platilor !
    Am facut spume la gura injurandu-l pe boc (boc=cacat in limba turca) ! Hai, hai !
    Tare mi-e ca, dupa ce s-o trezi balaurul, cu jde capete de baroni, ciocoi si alti banditi, adormit de fro cativa ani, o sa fie parjol total !
    dea domnul sa mananc eu cacat si sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  45. Cu o singura chestie "buna" ne-am ales in urma acestui scrutin !
    Diferentele sunt asa de mari, incat nici nu se mai pune problema de "furat de voturi", contestatii, renumarari, refuteri si alte scandaluri !
    Numa Vadim a fost furat la sange, din nou !
    Asta, si cand n-o sa mai participe la alegeri, tot o sa tipe ca l-a furat careva !

    RăspundețiȘtergere
  46. Nea Bozilees-Ardyles, mai esti suparacit pe mine, ca am calcat pe bec ieri seara ?
    Te rog sa ma ierti, n-am vrut !
    Iarta-ma, nu mai fac (iu) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si mooie for ever ti-as da!

      Ștergere
    2. PMT, intre noi cei de pe aici, nu-i loc si timp de suparare!
      Noi comunicam, discutam, glumim, ne simtim bine!
      Este un club in care libertatea de comunicare este garantata!

      Ștergere
    3. Bey Cacanarule - ia-l si pe ,,Beutoriul din termometru" veniti desculti la nea Vasile ,pupati condurul si promite-ti ca nu o sa mai fiti Irevrentiosi ! Magarilor ! Sniper one

      Ștergere
    4. auzi ba sniperbleaga/the ultimate/?Io dau muie cui si cand vrea pula mea.Daca tu vrei e okei...io iti dau!!!
      daca nu ai indepartat bucile adminului destul,mai incearca, mai incearca si-ai sa ajungi la borta neagra

      Ștergere
  47. Baa, sper ca jurnalistul batut nu face parte din Zoo si NOO!
    Cica a fost batut la Mhedinti, ..tu-va-n dinti, ca agresivi mai sunteti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jurnalist? Care Jurnalist?
      Orice fatuca de pe centura, sau derbedeu de prin carciumi, cu microfon in mana (pe care ti-l vara ostentativ in gura,) este Jurnalist? Sa fim seriosi! S-a umplut tara de centuriste si "labari" d'astia, incat chiar ar merita o curatenie de Craciun!

      Ștergere
  48. Sulfina Barbu: „ și maimuțele ar fi intrat”- adică in Parlament.
    S-o fi referit la MaiMukles al nostru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eroare ! Se referea la hIeroina lu NeaChasu ! Si are dreptate!!

      Ștergere
    2. DESIGUR, MAIMUCEA AL NOSTRU AR FI AJUNS SIGUR SENATOR SI AR FI BELIT-O CUM A BELIT-O TOATA VIATA LUI DE ZOR SI CU MULT SPOR

      Ștergere
  49. România - Statele Unite: 588 - 535.
    =======================
    Noul Parlament al României va întrece, după numărul membrilor, Legislativul Statelor Unite ale Americii. SUA are 535 de membri în tot Congresul - 100 la Senat şi 435 la Camera Reprezentanţilor. În Legislativul 2012-2016 din România, numărul de aleşi va fi de 588 - 394 de deputaţi şi 176 de senatori, cu 117 mai mare decât în Parlamentul anterior. Cei 117 de aleşi în plus vor costa însă peste 32 de milioane de euro în următorii patru ani.

    Un calcul simplu arată că pentru activitatea de parlamentar, aleşii primesc lunar, în funcţie de diferitele posturi pe care le ocupă în comisii sau în conducerea Legislativului, o indemnizaţie care variază între 4.570 şi 4.994 de lei. Făcând o medie, cuantumul indemnizaţiei totale a celor 117 de aleşi suplimentari din viitorul legislativ va fi de circa 559.494 de lei. Pentru munca prestată în Parlament şi pentru deplasarea ulterioară în circumscripţiile în care au fost aleşi, membrii legislativului mai primesc şi o diurnă de 2% pe zi. În medie, diurna lunară a legiuitorilor a căror circumscripţie electorală se află în afara Capitalei se ridică la circa 2.400 de lei pe lună. Pentru cele 117 de noi mandate din Parlamentul României, diurna totală estimată este de 280.800 de lei pe lună.

    În ceea ce priveşte deplasările în teritoriu, senatorii şi deputaţii beneficiază de transport gratuit, indiferent de ce mijloace aleg (avion, maşină sau tren). Dacă folosesc maşina proprie, primesc contravaloarea a 9,5 litri de combustibili la 100 de kilometri parcurşi. În medie, costul carburanţilor pe care un parlamentar îl decontează pe lună poate fi şi de 1.600 de lei. Un calcul simplu arată că pentru cele 117 de mandate în plus de deputat şi senator s-ar putea cheltui lunar circa 187.200 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 889.200 de lei pe lună costă numai cazarea

      Aleşii care nu au domiciliul în Bucureşti beneficiază de cazare gratuită la hotel sau în apartamente închiriate. În medie, cazarea pe lună a unui senator costă 7.600 de lei la hotel. Dacă toţi cei 117 de senatori şi deputaţi suplimentari vor locui la hotel, costul cazării lor se va ridica la 889.200 de lei pe lună.

      Pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime, senatorii şi deputaţii primesc şi facilităţi la convorbirile telefonice. Cu excepţia membrilor conducerii Parlamentului, a liderilor grupurilor parlamentare şi a preşedinţilor de comisii care vorbesc gratuit la telefon, ceilalţi parlamentari beneficiază de 400 de minute gratuite. În medie, costul abonamentului la telefon pentru un parlamentar este de 70 lei. Înmulţind cu 117, legiuitorii suplimentari din viitorul Parlament vor vorbi la telefon, în medie, de 8.190 de lei.

      Pentru cheltuielile de personal şi întreţinerea cabinetelor, parlamentarii primesc o aşa-numită sumă forfetară, de aproape 9.500 de lei. Astfel, pentru cei 117 de aleşi în plus din legislativul viitor, se vor cheltui 1.111.500 de lei pe lună pentru întreţinerea cabinetelor.

      BREF: Numai pentru indemnizaţii, diurne interne, transport intern, convorbiri telefonice, cazare, cheltuielile de personal şi întreţinerea cabinetelor, pentru toţi cei 117 de posibili parlamentari în plus din legislativul 2012 - 2016 se vor cheltui în fiecare lună circa 3.036.384 de lei, reprezentând aproximativ 668.983 de euro. Pentru fiecare ales în parte, suma aferentă cheltuielilor menţionate mai sus va fi de 5.718 de euro lunar.

      Trâgând linie, pentru cei patru ani de mandat se vor cheltui direct minimum 32.111.184 de euro pentru 117 de parlamentari şi un total de 274.454 de euro pentru fiecare în parte.

      Ștergere
    2. Problema locurilor în săli

      Creşterea numărului de parlamentari ar putea crea probleme în momentul în care plenul celor două camere se va reuni în şedinţă. Sala de plen a Camerei Deputaţilor are 463 de locuri, iar numărul total de parlamentari este de 588. Ieri, Liviu Dragnea a găsit soluţia: mutarea parlamentarilor ARD la balcoane.

      La Senat, secretarul general al Camerei Superioare a Parlamentului susţine că deja se caută soluţii. "Dacă se măreşte (numărul senatorilor n.r.) cu zece este o problemă micuţă de tot. Noi am fost 137 de senatori. Până la 142 apar cinci locuri libere, la care mai adaug încă cinci. Dacă sunt mai mulţi, eu mai pot suplimenta şi mă duc cu rânduri de fotolii în spate. Eu cred că până la începerea sesiunii dotăm rapid. Ştim furnizorii", a declarat pentru gândul Ion Vărgău, secretarul general al Senatului. El a refuzat să spună însă cât va costa. "Sistemul e complex. Este scaunul, este pupitrul, partea electronică, dar o parte din componente, cel puţin partea electronică, noi am pregătit-o din propriile resurse". Întrebat în legătură cu cifrele apărute în presă conform cărora un scaun de senator costă circa 3.000 de euro, secretarul general al Senatului a spus că "nu are cunoştinţă de astfel de cifre".

      Câte trei şoferi pentru fiecare parlamentar în parte

      Senatorul Iulian Urban, care iese din scena politică după primul mandat de parlamentar, a declarat pentru gândul că există situaţii în care un parlamentar are la dispoziţie şi câte trei şoferi. "Fiecare parlamentar beneficiază de o maşină de serviciu, în legislatura actuală a fost un Logan, şi de câte un şofer. El mai are la dispoziţie alte două maşini pentru activitatea comisiei, dar şi pentru grupul parlamentar. Aici maşinile folosite sunt mai scumpe, de regulă sunt Volkswagen. Se ajunge la situaţia în care un parlamentar foloseşte trei maşini şi trei şoferi. Un cost total inutil", a dezvăluit Iulian Urban.

      Salariul mediu al unui şofer de parlamentar este de 1.600 de lei pe lună. Astfel că numai pentru un singur ales, parlamentul plăteşte 4.800 numai pentru şoferi.

      Potrivit senatorului, amenajarea unui nou birou de parlamentar costă circa 4.000 de lei. Astfel că pentru cei 117 aleşi suplimentari din legislativul 2012 - 2016 se vor plăti un total de 468.000 de lei.

      Ponta spune că nu va da bani în plus pentru Parlament în 2013

      Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, marţi, în prima şedinţă BPN al PSD de după alegeri că nu vor fi daţi mai mulţi bani pentru bugetul Parlamentului anul viitor doar pentru că sunt mai mulţi parlamentari, el îndemnând la tăierea salariilor şi a sumelor forfetare, potrivit Mediafax.

      "Toţi parlamentarii noştri trebuie să ştie şi vă spun de pe acum, pentru domnul Zgonea, domnul Ilie Sârbu, să anunţaţi secretarii generali ai celor două Camere - anul viitor bugetul este identic cu cel din 2012. Nu-l mărim pentru că avem mai mulţi parlamentari, pentru că lumea nu ar înţelege acest lucru şi ar fi absolut incorect", a spus Ponta.

      El a îndemnat la tăierea salariilor şi a sumelor forfetare pentru viitorii parlamentari.

      "Deci, cu aceiaşi bani. Mai tăiaţi salariile, mai tăiaţi suma forfetară, mai tăiaţi alte cheltuieli. Important e că bani în plus nu sunt pentru Parlament anul viitor doar pentru că sunt mai mulţi parlamentari. Şi aşa faptul că avem mai mulţi parlamentari e un lucru rău. Dacă dăm şi mai mulţi bani, chiar că oamenii se vor întoarce împotriva Parlamentului", a spus Ponta.

      Ștergere
  50. Evoluţia locurilor în Parlament din 1990 şi până în prezent:
    =============================
    Legislatura 1990 - 1992: 515

    Legislatura 1992 - 1996: 481

    Legislatura 1996 - 2000: 485

    Legislatura 2000 - 2004: 481

    Legislatura 2004 - 2008: 469

    Legislatura 2008 - 2012: 471

    Luegislatura 2012 -2016: 588

    RăspundețiȘtergere
  51. PPDD va trimite în Parlament 67 de parlamentari.
    ===============================
    Majoritatea candidaţilor PPDD vor intra în Parlament prin procesul de redistribuire. Cap de afiş al grupului parlamentar PPDD sunt Monica Iacob Ridzi, Liliana Mincă, Antonie Solomon şi Gigi .

    . Ridzi, Solomon şi Neţoiu intră în Parlament cu o zestre bogată de dosare penale. Liliana Mincă este exponentul traseismului politic, dar nu este singura. Mai sunt şi alţi membri PPDD care au trecut pe la PDL, PNL sau PSD înainte să aterizeze în braţele partidului construit de Dan Diaconescu.

    Ridzi, deputat PPDD de Petroşani-Aninoasa şi judecată pentru corupţie

    Monica Iacob Ridzi a obţinut un nou mandat de deputat din partea PP-DD, prin redistribuire. Ridzi a obţinut 11.686 voturi în colegiul Colegiul 5 - Petroşani-Petrila-Aninoasa, iar contracandidatul de la PSD 12.654 de voturi, adică 47% din voturi. Ridzi a fost trimisă în judecată pentru corupţie.

    Potrivit DNA, în perioada 17 martie -22 mai 2009, inculpata Iacob-Ridzi Monica-Maria, în calitate de ordonator principal de credite, ar fi hotărât ca, sub pretextul realizării unor manifestări de amploare la nivel naţional dedicate Zilei Naţionale a Tineretului şi externalizării serviciilor de organizare aferente, să atribuie ilegal unor firme private contracte de prestări servicii având acest obiect.

    Pe 3 mai 2011 fostul ministru al Tineretului a fost acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, uz de fals în legătură cu fapte de corupţie şi participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la Legea contabilităţii.

    Monica Iacob Ridzi a fost ministru al Tineretului şi Sportului în cabinetul Boc şi membru de bază al PDL. Înainte de alegerile parlamentare, Ridzi s-a înscris în PPDD. În declaraţia de avere, Ridzi spune că are un teren şi două imobile.

    Cofetarul lui DD din Brăila are o casă de 760 metri pătraţi

    Cristian Dănuţ Mihai a câştigat un mandat de senator în colegiul 2 Brăila. În anii 2000 a fost membru PRM şi a candidat pentru funcţia de primar al Brăilei. A ajuns consilier municipal în 2004. Acum Dănuţ Mihai este preşedintele PPDD Brăila. Mihai Danuţ spune că este coferat specialist. "Şi astfel, în anul 1996, am absolvit cursul de specializare la Institutul American de Cercetări în domeniul cofetăriei şi panificaţiei (American Institute of Baking)", spune Mihai Dănuţ pe blogul personal.

    În declaraţia de avere Dănuţ spune că deţine o casă de locuit de 760 metri pătraţi, construită în 1998, şi una contruită în 83 ceva mai mică, doar de 250 metri pătrăţi. Propietăţile imobiliare ale lui Dănuţ rivalizează ca suprafaţă cu vila de 1400 metri pătraţi pe care o deţine liderul PDL Adriean Videanu. Dănuţ mai spune că are şi 25 de hectare de teren.

    Mincă, de la PC la UNPR şi PPDD

    Liliana Mincă a devenit deputat la redistribuire în colegiul 3 Botoşani. În 2010, Liliana Mincă a candidat pentru un loc de deputat în Bucureşti din partea Partidului Conservator. A pierdut alegerile în faţa vedetei TV Teo Trandafir. În 2011 Mincă a trecut de la PC la UNPR. Înainte de alegerile parlamentare din acest an Mincă s-a înscris în PPDD.

    În declaraţia de avere, Mincă menţionează două imobile, o maşină, bijuterii de 20.000 euro şi 20.000 euro în conturi. Mincă mai spune şi că este preşedinta unei fundaţii care îi poartă numele.Liliana Mincă a devenit cunoscută ca şefă a Loteriei Române (2006-2009). Presa a mai relatat că a fost şi preşedinte al Autorităţii Naţionale de Control al Exporturilor (ANCEx).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solomon, judecat pentru dare de mită, senator PPDD prin redistribuire

      Antonie Solomon a devenit senator PPDD în urma procesului de redistribuire. Profilul lui Solomon este cel al unui traseit politic, trecând de la PSD la PDL, apoi la UNPR, iar acum este senator din partea PPDD.

      La alegerile locale din iunie, Antonie Solomon a candidat pentru cel de-al treilea mandat de primar din partea UNPR dar a pierdut. În 2004, el a fost ales primar din partea PSD, iar la alegerile locale din 2008 a candidat din partea PDL şi a obţinut al doilea mandat. Antonie Solomon a fost lider al filialei Craiova a PDL, funcţie pe care a pierdut-o în septembrie 2011, după ce a anunţat că va candida la primărie din partea UNPR. În luna februarie a acestui an, Antonie Solomon a fost exclus din PDL, iar la scurt timp a fost numit preşedinte interimar al UNPR Dolj.

      Antonie Solomon a fost arestat preventiv în 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual, fiind acuzat că ar fi primit 50.000 de euro mită de la acţionarul principal al firmei PIC din Piteşti, Cornel Penescu, pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova. Antonie Solomon a fost eliberat din arest în 8 septembrie 2010, prin decizia Curţii de Apel Galaţi, iar la scurt timp şi-a reluat atribuţiile de primar, care îi fuseseră suspendate. Solomon a fost trimis în judecată în 2010.

      În declaraţia de avere, Solomon a scris că deţine două terenuri, opt imobile şi un autoturism. Solomon spune că din închirierea imobilelor pe care le deţine a obţinut în acest an peste 322.000 lei.

      Securist şi condamnat în "Dosarul Transferurilor" proaspăt parlamentar de Dolj

      Gigi Neţoiu a câştigat şi el un mandat de deputat la redistribuire în Dolj. Neţoiu a fost condamnat în dosarul transferurilor la 3 ani cu suspendare alături de alte şapte nume grele din lumea fotbalului. În acest dosar, Neţoiu a fost acuzat de că alături de alte personaje importante din fotbal şi-a însuşit sume importante, rezultate din transferul a 12 jucători în străinătate. Procurorii DNA au descris în detaliu cum au eludat greii fotbalului românesc legislaţia şi cum şi-au umplut conturile evitând să plătească taxe la stat.

      Gigi Neţoiu a recunoscut în repetate rânduri că a lucrat la Securitate, ca ofiţer. Candidatul PPDD a facut şcoala de ofiţeri de Securitate între 1982 şi 1985, după care a lucrat la Serviciul de Informaţii şi la Direcţia a V-a. Tot după propriile mărturisiri, în 1989, a trecut la Direcţia de Informaţii a Ministerului de Interne, UM 0215. În cazul său, Colegiul CNSAS nu s-a pronunţat încă.

      În declaraţia de avere, Neţoiu spune că are opt terenuri cumpărate din 1988 încoace, cel mai mare având 72.500 de metri pătraţi, trei case, o casă de vacanţă, un apartament şi cinci maşini. Lângă Dacia 1300, în garajul său stau un Mercedes Benz S500, un Porche, un BMW X5 şi un BMW 850. Fostul patron al Universităţii Craiova intră în campanie pentru PPDD cu 190.000 de euro depuşi doar anul acesta în conturi, alături de alţi 1.000.000 de lei economisiţi din 2006. Poartă două ceasuri de câte 10.000 de euro, un Rolex şi un Fram Muler, este acţionar în patru firme şi a câştigat 2.550.135 de lei în acest an din vânzări de acţiuni.

      Ștergere
    2. Chiuhodaru, traseistul perfect pentru PPDD

      Tudor Chiuhodaru a întrat în parlament la redistribuire într-un colegiu din Iaşi. Ciuhodaru este la al doilea mandat de parlamentar. În 2008 a candidat şi a câştigat un mandat de senator din partea PSD. În 2011 Chiuhodaru a primit din partea Alianţei pentru România Curată premiul pentru traseism. Chiuhodaru a trecut pe la PSD, UNPR, PC, iar UNPR, dupa ce anterior cochetase si cu PDL.

      Tot în 2011, conducerea Spitalului de Urgenţe Sf. Ioan din Iaşi a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecatoria Iaşi împotriva doctorului-deputat Tudor Ciuhodaru. Ciuhodaru a fost acuzat că a semnat pontaje în fals atât la Camera Deputaţilor, cât şi la spital, incasând astfel, în mod necuvenit, suma de aproximativ 30.000 lei.

      În declaraţia de avere spune că deţine o casă, o maşină, în conturi 26.000 lei.

      Latifundiarul Melinte de la Bacău
      Ioan Melinte a obţinut un loc de deputat la Bacău în colegiul 5. Melinte a fost director al Agenţiei de Plăţi în Agricultură (APIA) Bacău şi membru PNL. În declaraţia de avere, Melinte spune că deţine aproape 100 de hectare de teren în Bacău. Melinte şi soţia lui deţin 3 case şi au în conturi aproape 70.000 euro. Proaspătul deputat arată că a câştigat în ultimul an 165.000 lei din activităţi agricole şi este asociat în patru companii private.

      Avocatul lui DD, deputat de Bucureşti
      Daniel Fenechiu, avocatul care l-a consiliat pe Dan Diaconescu în cadrul privatizării Oltchim, a prins un loc de deputat în colegiul 19 din Bucureşti. În declaraţia de avere, Daniel Fenechiu spune că are patru apartamente, o maşină, 15.000 euro în conturi şi un credit de 27.000 euro. Din avocatură spune că a câştigat 253.000 lei.

      Exclus de PDL, primit cu braţele deschise de PPDD
      Daniel Oajdea va fi deputat de Iasi pentru colegiul 9. Daniel Vasile Oajdea a fost exclus din PDL în noiembrie 2011, după ce a dat declaraţii dure împotriva Guvernului Boc. De curând, s-a inscris în partidului lui Dan Diaconescu. Oajdea a candidat şi la alegerile locale pentru primăria Iaşului, dar fără succes.

      În declaraţia de avere, Oajdea spune că are patru terenuri, un automobil şi 15.000 de euro în conturi. Oajdea declară că a împumutat compania Concurs SRL cu 290.000 lei.

      Consultantul lui Oprescu şi al lui Radu Duda,
      deputat PPDD de Alba
      George Cornel Comşa a prins un loc de deputat în colegiul 4 Alba. George Cornel Comşa este fostul consilier al lui Radu Duda şi consilier al Casei Regale. Comşa l-a consiliat şi pe Sorin Oprescu în campania electorală din 2008 când acesta a câştigat primul mandat de primar. La alegerile locale din 2012, Comşa a fost ale consilier general în cadrul Consiliul General al Capitalei. În declaraţia de avere, Comşa spune că deţine un teren, trei imobile, 70.000 dolari şi 30.000 euro în conturi. Comşa spune că a împrumutat o firmă şi diverse persoane cu 100.000 euro. Consultantul mai declară şi un credit de 25.000 euro dar şi că a câştigat din dividente 100.000 euro.

      Ștergere
    3. Fost şef de CJ al PSD acum deputat PPDD de Galaţi
      =========================
      Eugen Chebac, fost preşedinte CJ Galaţi 2008-2012 din partea PSD a câştigat un mandat de deputat la redistribuire. Chebac a migrat în ultimul an de la PSD la UNPR şi recent la PPDD pe listele căruia a intrat în Parlament. Chebac spune că deţine un teren, trei case, două maşini.

      Fost lider PNL convertit in membru PDD
      Tot în Botoşani, Corneliu Popescu a obţinut prin redistribuire un mandat de senator. Corneliu Popescu a trecut de la PNL la PPDD doar cu câteva săptămâni înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. În guvernarea Tăriceanu, Popescu a deţinut funcţia de director al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol.

      În declaraţia de avere menţionează că deţine 4 terenuri, 4 imobile, trei maşini şi bijuterii de peste 50.000 euro. Spune că are în conturi 40.000 lei şi a împumutat o firmă cu 215.000 lei. Popescu mai spune şi că a câştigat din activităţi argicole peste 70.000 lei.
      Corneliu Popescu este director în cadrul Loteriei Române.

      Primarul din Pechea sentor PPDD
      Nicolae Marin, primarul comunei Pechea din Galaţi a câştigat un mandat de senator din partea PPDD. Pechea este localitatea natală a lui Lucian Bute. În declaraţia de avere Nicolae Marin spune că deţine şapte terenuri, două case şi 73.000 de lei în conturi. Nicolae Marin este acţionar la două companii pe care le-a creditat cu peste 800.000 lei. Primarul mai spune că are un credit de 139.000 euro.

      Răzvan Rotaru a obţinut un loc de deputat în judeţul Gorj la redistribuire. Rotaru a fost votat de 28,32% dintre alegători. Răzvan Rotaru este inginer minier. Presa locală a relatat că a activat în cadrul PDL, apoi anul acesta a trecut la UNPR şi mai apoi la PPDD. În declaraţia de avere spune că deţine un teren, o casă, două automobile. Mai spune că are două credite de aproape 50.000 euro şi că este acţionar în cadrul a două companii private.

      Ștergere
    4. Din studioul OTV direct în Senat.
      ===============================
      Realizatorul OTV Tudor Barbu a intrat în Parlament într-un colegiu de senator din Gorj. În declaraţia de avere spune că este director în cadrul OTV. Barbu menţionează că deţine o casă de 210 metri pătraţi şi bijuterii de 25.000 euro. Otevistul spune că a câştigat de la postul lui Dan Diaconescu 78.000 lei. În declaraţia de interese spune că este acţionar al companiei ICSA Service SRL

      Supriza PPDD din diasporă

      Mihai Aurelian, candidat al PPDD la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Diaspora, căruia îi sunt arondate ţările europene ca Italia, Spania, Franţa, a furnizat surpriza alegerilor din Diaspora, ieşind înaintea mult mai cunoscuţilor Victor Socaciu de la USL şi William Brânză de la ARD. Presa a relatat că Mihai Aurelian locuieşte în Spania şi este om de afaceri. În declaraţia de avere Mihai Aurelian spune că deţine un teren, o casă şi un credit de 20.000 euro. La venituri, Mihai Aurelian spune că nu a câştigat nici un ban în ultimul an.

      Andrei Răzvan Condurăţeanu ar putea obţine la redistribuire un mandat de deputat. Andrei Răzvan Condurăţeanu este fiul otevistului Florin Condurăţeanu şi a candidat în Colegiul 3 Constanţa. Răzvan Condurăţeanu a fost membru PSD şi consilier ministerial al lui Marian Sârbu. Răzvan Condurăţeanu a mai activat în Parlament în cadrul Comisiei pentru politici economice, reformă şi privatizare. În declaraţia de avere Condurăţeanu spune că deţine trei imobile, credite de aproape 50.000 euro. În declaraţia de interese a mai menţionat că este acţionar la o societate comercială.

      Maria Grecea a obţinut un loc de deputat în colegiul 3 din Braşov. Maria Grecea este consilier local în consiliul local Codlea din partea PPDD. Maria Grecea are 38 de ani şi este de profesie inginer. În declaraţia de avere menţionează că are patru terenuri, două imobileşi trei maşini. Maria Grecea mai spune că este asociată în trei societăţi comerciale şi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Codlea.

      Ștergere
  52. breaking nius
    guvernoiu' a gasit "relansarea economica"
    A marit taxe si impozite hi,hi.....si au trecut doar 72 de ore de la alegeri.....ma cac pa mine de ras.voi va cacati de oftica pe ciuma rosie.
    asta ati dorit asta aveti doby ce sunteti
    Oare SCMD-SRL ce-o mai face??Poate ne mai spune miticu'ala de PMT ceva noutati.Mie mi-e scarba sa intru pe site-ul ala de cacat
    succesuri la taxe si impozite dobitocilor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nu fi PORK!
      Marirea TAXELOR de care vorbesti mneatale, este o PREVEDERE LEGALA! La fiecare 3 (trei) ani, spune Legea, se actualizează nivelurile impozitelor şi taxelor locale!! Deci.... nu inventa ce nu este de inventat! Nu fi... PIG! Pig fly! Ramai asa cum te stim! Este... mai mult decat suficient!

      Ștergere
    2. plateste tu boule!!

      Ștergere
    3. futute-n gurita...se actualizeaza numai pe +
      io cre ca tu esti porc dar nu-ti dai seama, porc sau bou nici nu-mi dau seama cat poti fi de prost
      No acu sa iei o pula in gura....si au trecut doar 72 de ore de la alegeri,BOULE!
      PS mai vorbim peste 6 luni cand o sa te culeg din boscheti.
      Cand a zis PMT despre "ciuma rosie" ala a stiut ce spune.
      PMT e baiat destept BOULE de la ora 14:59

      Ștergere
  53. futuva-n gura pe bune !!! DOBITOCI CU COPY/PASTE
    lasati-ma bai nenorocitilor sa-mi spun prostiile pe aici,la liber, futuva-n gura de copiatori prosti
    nenorocitii dreak de xeroxuri ce sunteti
    DOBITOCCULE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ai nota 4 la gramatica!
      FUTU - TE (pe tine, te NC/DC) - N GURA!
      FUTU - VA (pe dvs. domnule NC/DC) - N GURA!

      Ștergere
  54. @admin
    daca nu ii futi p'astia cu copy /paste iti umplu blogu cu cacaturi,asa cum fac si ei.Ti-ar place?
    PS oricum ai dat tzeapa cu mustu, din septembrie da' io tot te respect.
    astept acelasi respect din parte ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Curleoane,
      Da tu ce crezi buey, ca altii nu au voie sa se exprime?
      Ca altii nu au nevoie sa fie informati??
      Ca toti, crezi tu magariule, ca te asteapta doar pe tine cu porkariile tale? Buei, ia mai gandeste, si baga-ti mintile in cap!Iar cu amenintatu',las-o mai moale, ca nu tine!
      Cine dreak te crezi mneatale?

      Ștergere
  55. ahaaa tu esti dobitocul!!

    @15:03
    tu numesti "copy/paste" exprimare?
    cat poti fi de prost!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, dar patimas mai esti mneatale!
      Ori... prost ingramadit, de dai prin toate gropile posibile!
      Ori de una, ori de alta ... stai prost cu nervii!
      Mai bine ia-ti pasteua, imbraca camesoiu, si fa... nanii!

      Ștergere
  56. Ia de aici dobitocule"exprimari"
    Amateur
    Anal
    Asian
    Ass
    Babe
    BBW
    Big Dick
    Big Tits
    Bisexual
    Blonde
    Blowjob
    Bondage
    Brunette
    Bukkake
    Camel Toe
    Celebrity
    College
    Compilation
    Creampie
    Cumshots
    Double Penetration
    Ebon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi...
      Prostovanu se supara pe.... "spatiul de arat"....
      Buei, aista este ... virtual....! adica.... poti "baga" ce vor neuronii tai, aia multzi,putzini catzi dreaku mai ai!

      Ștergere
  57. ....si mai am+o muie pentru tine cacatule 15:03

    RăspundețiȘtergere
  58. Depresia severa a lui N.C. s-a transformat in ..idiotenie la maxim ! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  59. N-are rost sa ne certam sniper one/and all.
    e de ajuns sa asteptam si vom vedea.
    PS@sniperone
    am spus ceva gresit??
    Pesese;gandeste-te la PMT:):)
    Pesesesese :si mai vedeti ultimele stiri:"lapte si miere" va curge pe strazi??
    @sniperone
    nu poti nimeri Himalaya de la 3 metri....labarule.Ai avut ce ai dorit-ciuma rosia(dixit PMT)

    RăspundețiȘtergere
  60. Baaa Curlioane, ce-ai patit opincarule? N-ai intrat in parlament, ori n-ai loc pe scaun? Minca-ne-ai scaunul tuturor de p'aciulea...Baa da' prost mai esti! Vorba aluia de mai sus:" ia o pastea si mai du-te-n...aia a mea gainariule. Hi, hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. mai bine uita-te la ponta ca e prim ministru si dup'aia mai vb
    io n-am treba labagiule

    RăspundețiȘtergere
  62. De rasul curului !
    Cum pornim la drum:
    -"un mic scandal in randul pesedeului, care trebuie rezolvat" !
    -marirea taxelor si impozitelor ! (un bou, de mai sus, cica asea zice legea ca tre sa se faca, din 3 in 3 ani ! Brava ba prostovescule ! Legea e numa pe jupuitelea populimii, pe cresterea nivelului, nu exista !)
    -jefuirea tiketelor de masa ale bugetarilor ! (nush daca e bine sau nu, insa, mie, atata timp cat imi suna identic si la fel cu masurile luate de boc (boc=cacat in limba turca), adica taieri, anulari, suprimari si mariri de biruri, ca sa se umple visteria pentru hotii criptocomunisti, e acelasi dreaq) !

    A iesit PINOKIO pe post, sa ne explice el, noua, fostilor alegatori, halitorii de cacat cu amestec de promisiuni useliste, ca ESTE O LEGE perfect LEGALA, a lu' Ungureanu, si trebo aplicata !
    Dumnezeii ma-tii de mucos plagiator ! Numa acusica fro 7 luni zgherai ca dobitocul ca, prima masura a guvernului ROSU-ALBASTRUI va fi "ANULAREA TUTUROR LEGILOR ANTINATIONALE SI ANTISOCIALE", ale guvernelor criminale Boc-Basescu _Ungureanu !
    A uitat prostanul !
    Normal ! Alegerile au trecut ! De acum se impart zonele de influenta si ce-a mai ramas din cascaval !

    Vai de capul nostru ce ne asteapta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey PMT-eu!
      Bey, am o inspiratziune, traznet:
      Acu, Iaca, as jura ca esti... Curdeleu!
      Mneatale ce zici? Prea va asemanati la vorba, injuraturi si alte kk-turi!

      Ștergere
    2. Pese: rugati-va, in liniste, la ce vreti voi pentru ca, la anul, exact cam pe vremea asta, sa mai avem norocul sa ne sune postasul la usa, ca sa ne-o dea in mana ! Pensia ! Sau pe card !
      Tare ma tem ca se duce dreaq sandramaua !

      In opinia mea, o singura solutie ar mai putea da sperante: destramarea urgenta a "adunaturii comunisto-liberale, cu resturi de uneperisti tradatori" si "refacerea", cat de cat , a unui echilibru parlamentar !
      Ce se intampla de doua zile, ma face sa-mi para rau ca n-am votat cu udemereul si ca nu sunt bozgor !

      Daca o sa gresesc, sa-mi fur muie vesnica dintr-a'voastre pule !

      Ștergere
    3. Bai Marlanilor @NC+ PMT (ai drek cu initialele voastre) De ce sunteti jigodii:
      - DE CE NU VORBITI DESPRE FAPTUL CA DESI PARLAM. CRESTE , PONTA NU VA DA UN LEU IN PLUS ??! -ai?? asta nu va place gainarilor
      - Preluati imediat C/p minciunile Tv si da-i bataie - moldovenI prosti ce suntetti !! V-a explicat ,,CEL MAI BUN PRIM MINISTRU" cu subiect si predicat !
      @N.C. - credd ca te-ai referit la un fes rosu care acopera troaca lui PMT (proasta) in varful la Hymalaya !! Daca-i ceata pot avea ceva probleme ...in a-i lovi sigla de TMP !
      Muntele ??? aia au probleme astia cu rachete chioare....... Sniper one

      Ștergere
    4. Anonim12 decembrie 2012, 16:11

      Care Curdeleu, bre !
      Ala n-a plecat, azinoapte, la Drobeta ? Ca sa-l ajiute pe Burcu la destelenire ?

      Ștergere
    5. Bai pula bleaga ! -Dupa ce vi l-am salvat pe BLEAGA acum vreti sa va mai dam dea moca si o caruta de voturi ? Tu-va in gat de milogi ! Luati de la electorat bai ..papagali sfrijiti Sniper one!!

      Ștergere
    6. Brava, Sniper one!
      Tragele-o neicusorule, ca aistia doi, demult o cata!
      Buey, mai mult! In prostimea lor, o si cer in gura mare!

      Ștergere
    7. Domnu Anonim de la 12 decembrie 2012, 16:15

      Sa dea Dumnezeu, Alah, Buda, Cristos si toti zeii antici, ca sa ai dreptate !
      Mie-mi vine o putoare urata dinspre Casa Poporului ! Iar la Victoriei deja pute a hoit !

      Daca gresesc, sunt dispus sa stau la km ZERO, cu gura intredeschisa, ca sa-mi dati muie cat vreti !

      Ștergere
  63. Acusica vazui !
    Pana mai amu fro 5 zile, toti ziceau ca eo-s Burcu ! Acuma cica-s Curdeleu !

    Doamne feri !

    Nu ca mi-ar displace, da' n-am eo norocul asta, sa scap de baba !

    RăspundețiȘtergere
  64. Buey, prazarilor, lebenitarilor,miticilor, mitocanilor si alte lighioane sudiste, iar va facurati de kkt cu Mihaela ,dragostea mea..pai ce va spusei io mai sus?Minca-mi-ati sula, si mie si tuturor moldovenilor si ardelenilor!
    Mitic de LinDik, colonele, ce parere ai?Mai ne spurci, ingalatule??..tu-ti dintii tai din placa de ciment pe care o porti in flit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      Ia d-aci!Na, sloboz la liber!

      Ștergere
    2. Ce ne-ai spus "io", mai sus (cat de sus ?), este egsact ca o cacare fara basini ! Adica, SEACA !
      Intituleaza-te, lumina-ti-as fata ! Ca sa te pot depizda !
      Tot nu inteleg de ce nu va intitulati cu frun nicneim ! Va e frica de muia vesnica, de dupa moarte ?

      Ștergere
  65. OK,BANI NU SUNT,DE CE NU SE TAIE PENSIILE SPECIALE(ALEA CARE AU CRESCUT) SI SA REVINA LA NORMAL ALEA CARE AU SCAZUT.
    S-AR FACE ECONOMII URIASE.
    HAI PONTA CA POTI,TAIE PENSIILE CELOR 90% DE IMPOSTORI PENSIONARI MILITARI A CAROR PENSII AU CRESCUT.
    TAIE-LE CU 90% PENSIILE CARE AU CRESCUT SI REVINO LA CUANTUMUL DIN 2010 A PENSIILOR CARE AU SCAZUT.
    ASA II CEL MAI BINE.
    ASA SE FAC ECONOMII DE MILIARDE SI TOATA LUMEA II MULTUMITA(AIA A CAROR PENSII VOR FII TAIATE CU 90% AU ACCEPTAT SA FIE LA MANA GUVERNULUI,PRIN FAPTUL CA AU RENUNTAT LA JUDECATA)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ? S-au mai facut "economii uriase" si acusica fro 2 ani ! De n-au ajuns banii sa le plateasca diferentele , pe plus, la militieni si a taiat Mos Teaca din bugetul armatei !

      Ștergere
    2. Na, cand sa zic si eo ceva inteligent, imi zice domnul de mai sus ca-s "PROSTANE" !!!
      Sau O PULA !

      Tocma' can' vream si eo sa-mi cer scuze !

      Ștergere
  66. Cea mai mare CURVASARIE, de tip original rromanes a fost, si va ramane in istorie ca, din cauza unor pensii nesimtite (fro 2-3 sute), s-a adoptat o lege de tip "78=347", a la RoBorta curului, prin care pensiile nesimtite s-au inmiit !

    Iar curvasaria maxima a produs-o piticul Mos Teaca care, in vibratie totala cu nevoile pensionarilor militieni, a caror "venituri" s-au triplat, a cedat din bugetul armatii, ca sa le dea, tot astora, DIFERENTELE !
    Suma cedata din bugetul armatei asigura, lejer, revenirea la pensiile initiale a pularailor fututi in cur ! Si, cred ca, dupa fro saptamana-doua de scuipat onlain, s-ar fi revenit, cat de cat in matca !

    Habar nu aveti ce curve au pus mana pe putere, doar prin fro 4 milioane si ceva de voturi !

    O sa vedeti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, stii ce ti-ar zice unul cu vorbele tale?
      Mananci kk-at! Cu lopata!

      Ștergere
    2. Sa dea domnu sa pap eo fekalele, aiurea'n tramvai si sa nu am dreptate !
      Doa ajiuta !

      Ștergere
  67. Ministrul pitic alde Mos Teak's, deja are alte preocupari ! Unde isi va stabili "biroul parlamentar", in ce marca de masina isi va purta curul propriu si al familiei, cu dosare semipenale, pe cine dintre neamuri o sa numeasca "secretara", ca sa tina evidenta la tocatul banului public si alte cele !

    A avut un mandat exploziv !
    6 luni a frecat duda pe la sedintele de sindicat, la care nu s-a intalnit, nici macar in trecere, cu El Lidero Minimo de Doggy, 1 luna a frecat-o cu campania, iar restul zilelor cu predatul functiei !

    RăspundețiȘtergere
  68. Gata, fiti cuminti si "luati de la Basescu"!

    RăspundețiȘtergere
  69. Ba, va rog sa-mi iertati iesirea de la ora 16. Am gresit si mi-am luat Rudotelul cu un pahar de saniuta. Asta este. Daca voi considerati ca merit o pedeapsa, uitati ma asez in genunchi si va las pe fiecare sa-mi dati o mooiuta. De asemenea vreau sa-i rog pe PMT si pe Cezar sa se aseze si ei in genunchi linga mine si s-o servim impreuna. Muia, nu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  70. Mie mi-e dor de nea hrebenciuc si alti sobolani rozalii
    apropo ....bombonel cand iese??? ce pula mea dorm astia pe ei dupa 72 de ore.
    Las ca-i fute el bombonel cu pula semisculata pentru intarziere in executarea ordinului.(intocmai si la timp)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-e dor de Basescu, Ritzi pitzdi, Boureanu, viciu Popouviciu. Ehe ce oameni dom'le, ce valori...

      Ștergere
  71. Muei ce se-ntimpla? Ce-a patit Curlonul? Se cearta de unul singur pe-aciulea?

    RăspundețiȘtergere
  72. Buey,lasati textele astea de imbuibati si mai aruncati cate ceva de ros la bietele animale canine, ca-i ger !
    O bucata de paine, un rest de haloimis, acolea ! Ca sa linga si ele cate ceva !
    Eo am acilea, in jurul blocului, fro 24 de javre, dintre care 3 vor deveni mamici, pana cel mai tarziu de craciun !
    Nu lasati bietele animale sa inghete cu burtile goale !
    Ce va prisoseste de la mesele zilnice, dati-le lor ! Nu aruncati resturile la gunoi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai buei rapandulo, nu te pronzi nanash?

      Ștergere
    2. N-am inteles ce m-ai intrebat ! Te rog sa mai incerci, inca o data, daca se poate pe dispartitelea in silabe !

      Ștergere
    3. O fi vrut sa te-ntrebe daca nu te prinzi nash. Sa botezi si tu citiva. Oricum, la ora asta Curlandezul e mai muci decit mucii MaiMucei.

      Ștergere
    4. Hahaaaa...!!! Eote bre, ca ai dreptate !

      Ștergere
  73. Ultima Pontareala stiristica: posturi blocate si salarii o PULA in 2013 !
    Numa acusica fro 7 luni zghera PINOKIO ca "vom da, vom inzeci, vom anula tot ce-i basisto-boc-pac !"
    Ce muie au luat rromanes fraierisis !
    N-ajung banii pentru alesi la cazare, diurne, transport, indemnizatii, bufet mocca, etc !

    Vai de capul nostru !

    Zbierau criptocomunistii ca exista saci de bani, numa ca alde boc (boc=cacat in limba turca), ii tot fura !
    Na ! Boc nu mai e ! Si nici Udrea, ca sa-i fure ! Si nu de ieri, ci de 8 luni !

    PINOKIO, du-te frate ! N-ai sa faci fata Ciumei rosii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi! De la astia o sa vezi in curind tot un boc.

      Ștergere
    2. Ce dreaq de bunaciune bei acolea ? Ori te etnobotanizezi, spekerule !

      Ștergere
    3. Compot de pruna dublu rafinat!

      Ștergere
  74. Domn Corle !
    Esti acasa, bre omuli, la adapost, sau te-au rapit raketii si-ti tot baga sula in coaste, pentru o rascumparare ?
    Ce dreaq tot baigui acolea ?

    RăspundețiȘtergere
  75. Buey, o sara buna !
    Pleca sa dau cate o boaba de haleala la catei !
    Ma asteapta lighioanele, sa le dau cate o firimitura, acolo !

    NB la ZOO + NOO !
    Sa visati fain !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne leshi asha de repede? Nu te lasa pe tine inima aia neagra sa nu mai tragi si tu un ochi pe-aciulea.

      Ștergere
  76. e un pularau care mi-a furat "identitatea"(asta se poate face doar cu complicitatea admin) asa ca de acum inainte voi fi anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bati campii, prietene!
      Esti ridicol, daca poti spune si sustine asemenea aiureli!
      Chiar crezi ca as putea face asta? Chiar crezi ca eu cu asta ma ocup? Prietene, ma dezamagesti profund! Nu vad de unde pana unde, ai o imagine atat de proasta fata de persoana mea! Sincer, imi pare rau!

      Ștergere
  77. Mare adevar.

    "Daca prin vot am putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam"
    Mark Twain

    PS il mai repet de 2 ori ca sa va intre bine la capatana

    RăspundețiȘtergere
  78. Mare adevar.

    "Daca prin vot am putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam"
    Mark Twain

    RăspundețiȘtergere
  79. Mare adevar.

    "Daca prin vot am putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam"
    Mark Twain

    RăspundețiȘtergere
  80. @PMT@PMT x 2
    daca vrei sa vezi nemernicul fals,da click pe profil si ai sa vezi ca e "nedisponibil".La mine este OK
    A patit-o si CEZAR cu ceva timp in urma.
    Asta-i viata!! unor cacati de anonimi li se pare ca au mai multa "personalitate" in acest fel.
    Asa au trait ei si asa inteleg viata.GUNOAIE!!

    RăspundețiȘtergere
  81. @PMT/all
    daca vrei sa vezi nemernicul fals,da click pe profil si ai sa vezi ca e "nedisponibil".La mine este OK
    A patit-o si CEZAR cu ceva timp in urma.
    Asta-i viata!! unor cacati de anonimi li se pare ca au mai multa "personalitate" in acest fel.
    Asa au trait ei si asa inteleg viata.GUNOAIE!!

    RăspundețiȘtergere
  82. @PMT/all
    daca vrei sa vezi nemernicul fals,da click pe profil si ai sa vezi ca e "nedisponibil".La mine este OK
    A patit-o si CEZAR cu ceva timp in urma.
    Asta-i viata!! unor cacati de anonimi li se pare ca au mai multa "personalitate" in acest fel.
    Asa au trait ei si asa inteleg viata.GUNOAIE!!

    RăspundețiȘtergere
  83. gata de acum sunt anonim....dar de ala cinstit nu GUNOI
    PS Ma deloghez imediat

    RăspundețiȘtergere
  84. I like the helpful info you provide for your articles. I'll bookmark your weblog and take a look at once more right here frequently. I'm slightly certain I will be informed a lot of new stuff proper here!

    Best of luck for the following!

    my site Juegos

    RăspundețiȘtergere
  85. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering
    which blog platform are you using for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

    Also visit my website: Juegos

    RăspundețiȘtergere
  86. I have read so many articles or reviews concerning the blogger
    lovers however this piece of writing is genuinely a pleasant
    article, keep it up.

    Here is my page ... jocuri gratis cu masini

    RăspundețiȘtergere
  87. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your
    post is simply excellent and i can assume you are
    an expert on this subject. Well with your permission
    let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the enjoyable work.


    Feel free to surf to my homepage; jocuri online cu masini

    RăspundețiȘtergere
  88. My brother suggested I would possibly like this web site.
    He was totally right. This put up actually made my day.
    You can not imagine simply how much time I had spent for
    this info! Thanks!

    My webpage; jocuri online cu trenuri

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri