Google Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

Referitor la informaţiile manipulatorii, tendentioase si mustind a dezinformare, apărute în mass-media online a zilei de azi, doar o vorba am sa spun! Multa atentie, precautie! UPDATE

 
Perfidia celor care vor sa dezbine in continuare,
sa relanseze incaierarea generalizata a greu incercatului popor roman,
nu poate fi CONTRACARATA decat tinand cont de
INFORMATII OFICIALE si ORIGINALE.
Mehedinti Blog online isi mentine POZITIA, cautand sa va informeze prompt si corect!
 
Presa, din pacate, nu mai este  credibila!
Este doar comerciala, vandabila mai mult sau mai putin.  Presa cauta senzationalul, ratingul!
(A se vedea idiotenia inceputa de ieri-seara cu "scenarita" complotului,
 pus la cale de "tradatorul" Geoana si ghidonat de Basescu,  pentru a ajunge ... Premier!!!)
Politicienii, inclusiv la varf, au inca o dambla nenorocita: continua sa vorbeasca gura fara ei,
sa faca pe desteptii, sa conduca tara, partidele, cu "televizorul"!
 
 
 
 
Referitor la informaţiile apărute în mass-media,
privind majorarea impozitelor şi taxelor locale,
Ministerul Finanţelor Publice face următoarele precizări:
 
Hotărârea de Guvern privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele şi taxele locale şi alte taxe asimilate acestora precum şi amenzile aplicabile începând cu anul 2013, a fost aprobată în conformitate cu prevederile art. 292 din Codului Fiscal (Legea 571/2003). Menţionăm că această hotărâre actualizează, conform prevederilor legale menţionate, limitele nivelurilor impozitelor locale cu rata inflaţiei din perioada 2010-2012.
 
Precizăm ca autorităţile locale sunt cele care stabilesc nivelul efectiv al impozitelor între limitele minime şi maxime, având inclusiv competenţa legală de a reduce nivelul efectiv al acestora cu până la 10%, în condiţiile plăţii integrale a impozitului local datorat anual.
În acest context, precizăm că modificarea limitelor minime şi maxime nu vizează mijloacele de transport înmatriculate şi înregistrate (autoturisme, utilaje agricole, utilaje folosite în domeniul construcţiilor etc.).
 
Subliniem faptul că eventualele venituri suplimentare rezultate din aplicarea acestei hotărâri de guvern rămân integral la dispoziţia autorităţilor locale şi sunt folosite pentru îmbunătăţirea calităţii infrastructurii oferite cetăţenilor de către administraţia locală.
 
 
 
În ceea ce priveşte Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind stabilirea salariilor personalului din sectorul bugetar în anul 2013, prorogarea unor termene din acte normative, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, precizăm următoarele:
 
Prin această ordonanţă s-a aprobat menţinerea drepturilor salariale ale personalului din sectorul bugetar, precum şi a altor drepturi care se acordă din bugetul general consolidat, la nivelul acestora din luna decembrie 2012, ce include majorarea de 7,4% care asigură recuperarea integrală a reducerii salariilor cu 25% efectuată în iulie 2010; salariile majorate cu 7,4% aferente lunii decembrie vor fi plătite în cursul lunii ianuarie, fiind deja alocate fondurile necesare. Totodată, prin actul normativ mai sus menţionat, se crează condiţiile ocupării unor posturi vacante şi se menţine interdicţia de achiziţionare a autoturismelor şi mobilierului, de către instituţiile din sectorul bugetar, ca şi în anul 2012.
 
De asemenea, s-a aprobat devansarea termenului de declarare şi scadenţă a creanţelor fiscale până la data de 21 decembrie, având în vedere că data de 25 decembrie este zi nelucrătoare.
Aprobarea acestui act normativ a fost necesară având în vedere că până la aprobarea bugetului pe 2013, potrivit legii, se execută bugetul anului anterior şi prin urmare trebuie păstrate condiţiile anului curent.
 
Noul Guvern, în consultare cu instituţiile financiare internaţionale, până la aprobarea bugetului pe anul 2013, va stabili politicile în domeniul veniturilor şi cheltuielilor bugetare şi va analiza, în funcţie de acestea, posibilitatea luării unor măsuri de majorare a unor drepturi de personal, care se suportă din buget, precum şi renunţarea la unele restricţii instituite prin acest act normativ.
 
 
Guvernul Ponta a hotărât că este o prioritate majorarea pensiilor şi se ia în calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul 2013, o majorare a acestora cu cca. 4% începând cu luna ianuarie 2013, în conformitate cu
Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
 
Sursa:
==========================
===============
 
 

Buey Ponta!
Buey Antonescule!
Cu Lighioana Basisto-portocalie, nu se poate face pace!
Lighioana trebuie distrusa din radacini, altminteri va distruge ea rapid!
Tantalailor de aici si de oriunde, din Tara lui Dorele!
Voi nu vedeti ca dupa ce se dezmeticira, dupa ce se vazura si in Parlament,
Acum se pusera pe "scenarite" la care usl-asii la varf pun botul, iar
o parte din "latraii portocalii", in frunte cu vestita PORA, au inceput "colindatul", plini de ifose si TUPEU nemarginit incercand din nou, sa INTOXICE stupid people pe la Tv-uri???
Buey, atentie la neatentie!
Treziti-va acum!
Maine,e tarziu!
Răspundeţi

 

Preluare de la Sindicatul FOCSANI

============================
miercuri, 12 decembrie 2012

http://www.catavencii.ro/Apel-catre-lichelul_0_6591.html

Apel către Lichelul

Ai dus USL-ul la 66%, deşi îl puteai duce şi la 90. N-or să-ţi facă statuie pentru asta, dar sînt gata să te împăieze. Nu le forţa mîna.

Te-ai cocoţat sus, pe un catarg de care alţii au fost spînzuraţi. Ca să te dea jos, romånii au ieşit pe caniculă, pe ploaie, pe viscol şi pe ger. Ar fi ieşit şi dacă ar fi fost cutremur, inundaţii, holeră sau lăcuste. Nu-i ispiti iar.

Ţara asta ţi-a dat multe. Ţi-a dat ocazia să torni la Securitate, să faci contrabandă, să intri în Partidul Comunist, să te îmbogăţeşti, tu şi familia ta, în anii beznei şi ai frigului. Ţi-a dat halatul de mătase, cusut cu aur, în care o să-ţi petreci bătrîneţile. N-o obliga să-ţi dea şi papucii.

Ai fost de cinci ori ministru al drumurilor şi nu avem autostrăzi. Ai fost de cinci ori ministru al navelor şi nu mai avem flotă. Ai fost de două ori primar al Capitalei şi nu mai avem, pe strada Mihăileanu, o casă care aparţinea statului. Ai fost ales, dacă punem şi suspendările, de patru ori preşedinte. Şi, după cum se arată, nu avem preşedinte. Avem, în schimb, răbdare. Dar e pe terminate.

Ura. Ai făcut din această interjecţie un substantiv public. Fereşte-te de verbele din '89.

Stai doi ani liniştit. Îţi plătim noi salariul, paza, mesele, transportul. Nu ne cere şi bacşiş.

Ai furat mult şi ai lăsat urme peste tot. Ai folosit cînd mîna lui Căşuneanu, cînd conturile lui Popoviciu, cînd ştampila Primăriei sau pe a Biroului Electoral Central, cînd dosarele judecătorilor de la Curtea Constituţională, cînd reţeaua ofiţerească moştenită de la adversarii tăi. Amprentele tale sînt risipite pe case, pe terenuri, pe conturi şi pe mandate care nu ţi se cuvin, în loc să fie adunate la Poliţie. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că eşti liber, nu-l înjura că nu ţi-a găsit nimic despre Crin Antonescu.

Ai minţit cum nimeni n-a mai minţit pînă la tine, i-ai jignit pe mulţi, ai obosit pe toată lumea. Eşti idiotul odihnit al petrecerii, care îi indispune pe toţi. Nebunul care strică cheful unei ţări. Serios, chiar nu mai vrem să bem nimic, nu insista.

Ai modernizat nu statul, ci Securitatea. O să rămîi în cartea de istorie fotografiat din faţă şi din profil. Cu toate astea, nu e totul pierdut: ai putea fi uitat.

Numeşte-l pe Ponta cum vrei tu, dar nu uita: înainte să te îmbeţi de Crăciun, numeşte-l premier. Se cheamă democraţie. E ca atunci cînd mai mulţi îţi zic că eşti beat, iar tu îi asculţi şi mergi la culcare.
Şi, apropo: există un Dumnezeu al beţivilor, o mînă nevăzută care îi împiedică să cadă. Ai grijă, cu sărbătorile astea, s-ar putea ca Domnul să surzească de la pocnitori şi să nu te audă – în caz că te prăbuşeşti.

10 decembrie 2012Doru Bușcu

Publicat de Dumitru Stan la 09:10
Răspundeţi
 

109 comentarii:

  1. DAR DESPRE INTRAREA UDMR LA GUVERNARE SI DESPRE NUMIREA LUI OPREA LA APARARE CE SPUNE PONTA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom cauta ADEVARUL, si in aceste DIRECTII!
      Oricum, EXPLICATII exista!
      Unele chiar... beton!

      Ștergere
    2. Explicatiile sau motivatiile le stiu. Intrebarea este cum se scoate domnul Ponta. Dar de fapt il doare in duda, are majoritate parlamentara, Băsescu nu il poate evita, asa ca .. altceva nu il mai intereseaya. Uita insa ca a fost votat numai de 4 milioane jumatate de oameni. Ce face cu ceilalti? mai sunt 14.

      Ștergere
  2. nu cred ca udmr o sa ajunga la guvernare. e o pisica aruncata lui antonescu sa mai lase din pretentii cand vor negocia ministerele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MEDIAFAX DEJA A NUNTAT STIREA.

      Ștergere
    2. Iar cu OPREA la MApN, este o completa aiureala!
      Asa ca .... Merine, te-ai lasat prada "dujmanului"!

      Ștergere
    3. Mai vorbim Vasile, mai vorbim.

      Ștergere
    4. Merine, poate vei avea dreptate tu! Poate! Eu insa, ma retrag ACUM, din lumea virtuala. Din variate motive, dar cele mai importante tin de sanatate! Sanatatea nu-mi mai permite! A fost frumos, dar deloc usor! Cu deosebite regrete, durere in suflet,
      ============================================
      ======================
      La revedere, prieteni!
      Admin, Romania Megalitica

      Ștergere
  3. @admin
    pana acum mai albit la pula cu citate si "teleportate" din antene(1,2,3)
    Acu ce faci te dai "fecioara" uitand cata muie ai luat politic.
    Acum ai "descoperit" ca tv-urile sunt comerciale platite/vandute??
    Esti dea'mpulea adminule!!
    deja pulanoxintercraci e mai cinstit:El zice :Asta sunt asta fac!
    Tu ce faci...tristule
    PS. si nu ma lua cu gargara de genul"dragi prieteni"
    Ai facut propaganda pentru cacat,acum mananca-l!!
    Ne uitam in arhiva un pic?Ce zici?
    PS2 Da toate tv-urile sunt mincinoase,tu spui adevarul?
    Ne uitam in arhiva un pic?
    deja ma scarbesti,Hai PA!!.....DEFINITIV!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC,
      Tu ai o grava problema de perceptie corecta!
      Nu doresc sa intru in discutii contradictorii cu tine, desi tu, deseori, m-ai provocat cu tot felul de idiotenii!
      PS: Nu poti condamna un DALTONIST, doar pentru ca el, saracu, din nastere, nu poate distinge culorile! Asa si cu tine! Este posibil sa nu ai nicio vina... directa! Probabil... Mama natura, careia unii ii spun Dumnezeu, altii Alah etc.etc.

      Ștergere
  4. @admin
    esti si tu un ahtiat dupa bani.....ca orice militian de altfel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care bani?
      De unde pana unde?
      De ce vrei sa ma jignesti neaparat?
      Si inca ceva: ce treaba ai cu militienii?
      Inca o mizerie: nici macar o zi din viata mea, nu am fost militian, desi mi-ar fi placut foarte mult. Am avut si am foarte multi si buni prieteni din aceasta arma frumoasa, respectata, nobila! Tu ce ai cu ei? De ce te crezi superior altora? Prin ce?
      Ce stii TU despre mine?
      Cum poti vorbi asemenea idiotenii?
      PACAT!

      Ștergere
    2. Baa Curlioane, baa, mare pula de om esti! De fapt esti o pula, ca om mai putin...

      Ștergere
  5. degeaba raspunzi....hai sa vedem arhiva!!
    crezi cumva ca iti sunt dator cu ceva?(asta rimeaza cu....dute-n pula mea cu blogu tau cu tot)am chestii mai importante de facut
    Chiar ca ma enervasi militianule......dute-n.....
    PS uite de asta nu pot io sa traiesc.....n-am MH blog.....mamaaaaa ce m-am "inervat" futuva-n gura cu blogurile voastre unde doar faceti bani si nu rezolvati nimic
    Ia zi adminule!! mananci si tu o paine alba dupa urma dobitocilor care posteaza??
    exemplu:PMT=TU adminule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu esti boul Apis, ori ala hindus?

      Ștergere
    2. DOBITOCULE, chiar m-am enervat!
      Este ULTIMA mea POSTAR,E pe care ti-o mai adresez!
      Din MOTIVE de "tine", nu se merita sa faci BINE nimanui!
      Mi-am IROSIT cativa ani sanatatea, sa va pun la dispozitie cateva bloguri, iar ACUM, vine un DOBITOC si imi repeta vechile mizerii: faci bani din bloguri! IDIOTULE, nu am primit de la nimeni un leu, cent sau orice altceva. Am facut-o din placere, prietenie! Dar... NU SE MERITA! Este suficient sa intalnesti unul ca tine, si te saturi de toate!

      Ștergere
    3. Nea Corleone12 decembrie 2012, 15:11
      "futute-n gurita...se actualizeaza numai pe +..."

      Nea Corleone12 decembrie 2012, 14:56
      "futuva-n gura pe bune !!!..."

      RăspundeţiŞtergere

      RăspunsuriAnonim12 decembrie 2012, 17:16
      Iar ai nota 4 la gramatica!
      FUTU - TE (pe tine, -te, NC/DC) - N GURA!
      FUTU - VA (pe dvs., domnule NC/DC) - N GURA!



      Ștergere
  6. Admin, lasa-l dreak de zabalos! Daca nu-i place blogul, de ce-l citeste? Da-l in colo, ca nu merita sa ne punem la mintea lui aia putina. Daca noi suntem nebuni curabili, asta n-are leac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca ma duc si io dupa PMT, adica la cuibar. NB la ZOO + 9! Cezare e cazul sa-ti mai zic de oua?

      Ștergere
    2. Sa SUGI.....NU ASTAZI NU ??!!!

      Ștergere
  7. Vasile
    De ce nu bagi publicitate AdSense ca sa castigi ceva euroi?
    Ca sa-i faci in ciuda nebunaticului de Dezakordat.

    Asa de multa beutura ati turnat pe gat de ziua blogului... de va luarati la cearta?

    Vezi ca Geoana,zis si prostanacu, are tradarea in singe.
    Se scuza ca nu vrea premier dar ar vrea sa ne lase fara Crini prin gradina Cotrocenilor, :):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea PulanoX, am auzit ca gainile tale fac multe purice! De ce nu le dai cu FrontLine? Imediat scapi de chiriasi si unde mai pui ca-ti vor face cite 2 outze pe zi...

      Ștergere
    2. Muey, Frontline s-a consumat in „ blanita” maimutei!
      Eventual le da cu DDT.

      Ștergere
    3. Buey,PulanOX, Mihaela,dragostea mea,a fost lovit din nou de „flacara violet”,probabil acum s-a ars.Da-l dreak daca e atat de tampit incat sa se lase imbarligat de Kior.Isi merita soarta!

      Ștergere
  8. Buna dimineata!
    Vazui ca dadu strechea in voi, lighioanelor!Nu degeaba fu ieri 121212.
    Nea Vasile, da-l dreak de betivan,din cauza lui am intrat si eu pe bleoage si am adoptat „ vocabularul”, desi am impresia ca limba romana nu contine suficiente cuvinte pentru a-l caracteriza pe cretin.motiv pentru care am folosit si expresii din alte limbi, precum „foso” in gura lui.Da-l dreak de jigodie,JO.
    SUPUNEM LA VOT DACA VREM SA-L EXCLUDEM PE SPECIMEN DIN CLUBUL SELECT AL CELOR DE LA ZOO SI NOO!
    O zi faina in continuare fara gunoaie si lichele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-l dreak, nu este cazul. L-am iertat!
      Nu degeaba suntem supranumiti ZOO-land+Noo!
      Fix ca la ZOO-Balamuc. Trebuia sa stiu, e de-al nost'!
      Acum este bine, EU mi-am revenit!

      Ștergere
  9. Apevistilor, s-a aprobat ordonanta??
    Sau ati luat-o din nou in laba??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neata buna la ZOO + 9! Cezare nu uita de oua!
      Ba, ia prindeti lighioana aia de-si spune Curdeleu si cu ea la izolare fro saptamina. Poate-si revine. De nu, camesoiul ala legat cu minurile la spate al PMT-ului.

      Ștergere
    2. 08:32.

      Buey, no buna dimineata!
      Băă, „mînurile” alea te dau de gol.Numai in Cluj se foloseste regionalismul.
      Si io zic sa-l inchidem vro luna la Noo cu camesoi, catuse, lanturi si branula pentru muyosag.Din cand in cand permitem o vizita de-a lui czar.

      Ștergere
    3. SA SUGI.....NU ASTAZI NU TI_O DAU!!

      Ștergere
    4. RAZBUNAREA PEDELACILOR!!
      PEDELEII e ca mistretul ranit ! Ataca tot ,loveste tot ! Nu pricepe ca poporul I-a dat cu cazmaua peste Bot!!
      OH..cat de fericit m-a facut ,,MARIA SA POPORUL" !!
      S-a facut FRUMOS si la Tv. Nu mai vin latraii pedelaci de SERVICIU in frunte cu frumoasa PORA , SPANU ,BOUREANU, RADU F. ALEXANDRU, ETC.
      MULTUMESC POPOR ROMAN !! SI CE FRUMOS COMENTEAZA ZIARELE GERMANE!!
      SI CE BINE SE MISCA PONTA SI ANTONESCU !! MULTUMESC !
      @ Admin - Da-l dracului de pedelac !

      Ștergere
    5. PS. Am uitat de PAPAHAGI - mama cat m-a ofticat umflatul asta ! Doamne ajuta ca a luat-o in bot!!!

      Ștergere
    6. Ba, Imparate, unde ai vazut ca au disparut pdl-istii? ca e plina massmedia de ei! S-au vazut in parlament si au inceput sa caroteze peste tot. Coloana a V-a a pdl-ului lucreaza din plin si tot asa... Ia sa vezi cum vine la putere izmanarul si tucalarii lui, ca interesul national este numai al lui, cu ochii dati peste cap cu tot!

      Ștergere
    7. NU uitati !
      1 Legea au facut-o PEDELACII si au vizat-o cei din CCR
      2 DACA nu era aceasta imputita de lege NICI macar UN pedelac nu intra in parlament
      ACUM URLATI --DICTATURAAAAAAA ! Asa ca mai taceti ca sunteti ca niste babe nesatisfacute!!

      Ștergere
  10. Andreea Paul Vass a prins un loc de deputat în Parlamentul României, la redistribuire.

    Andreea Paul Vass obținut 5812 voturi în favoarea ei în Colegiul 1 din Satu Mare.

    CACATII REDISTRIBUITI = PEDELACI DE VAZA IN PARLAMENT INTRATI PE USA DE LA WC ! LE DORIM SUCCESURI BAAAAAAAAA>>>>>>>>>>>Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey prostacule de Triviale si crasmar de Bartolomeu !
    Te-ai lovit dreaq la cap, de-ai luat-o pe aratura ?

    Acusica tre sa recunosc ca si mie mi s-a intamplat s-o mai iau prin porumbi, asa ca ciocul mic, nu te iau la semishtanga !

    Da, hai recunoaste, doare, nu ?
    Ai un disconfort vaginalo-muist profund de intens, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnu Burcu, vreau sa comentez ceva, insa vad ca ne-ai "umblat la atentie" ceva mai sus, precum ca sa ne lasam de apucaturi de astea gen " Perfidia celor care vor sa dezbine in continuare si sa relanseze incaierarea generalizata " !

    oare ce sa fac, sa bag un coment, au ma pagi la " informaţii manipulatorii, tendentioase si mustind a dezinformare" ?

    Niatali ce zici ? Doar nu te-ai retras chiar acusica din virtual !
    Pe NOI, labarii, nu ne bagi in seama, nici daca umblam in genunchi pe langa niatali, insa vad ca pe "Merine" l-ai umplut de respect, pe fro 3-4 pagini, iar cu Bartolomeu de Triviale "te-ai intretinut" minute in sir !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe surse foarte sigure:
    -Directia de cadre a armatei actualizeaza listele cu cele cateva jde sute de fosti colonei de rezerva, avansati de izmanar ! Cica va fi primul Ordin semnat de Oprea, imediat cum intra in posesiua stampilei ministeriale !
    -Al doilea ordin al izmanarului va fi cel cu privire la infiintarea unui departament gigant, care va ingloba logistica, finantele, asigurarea, serviciile, reprezentarea, crasmele, restaurantele, hotelurile, bazele de tratament, protocolul si tot ce mai misca in tara asta: raul...ramul...! Superstructura va fi condusa de Catalin file din poveste, Zisul pe numele mic si Stefanita ! Functia=3 stele cu rang de secretar de stat !
    - Contratorpila Fratiu Tiberila a dat dispozitii, din diaspora, unde a fost expulzat ca, pana la noul an, biroul sa-i fie zugravit si sa se schimbe urgent toate clantele de la usi, pentru ca el nu poate pune mana acolo unde-au pus-o nush ce pupincuristi de-ai lu' Mos Teaka !
    -Vai de capul halora care, imediat dupa ziua de 7 mai, sareau intr-un picior prin minister si zbierau ca scapetii: Oleee,oleeeee, ole-oleeee -Izmanarul, nu mai eeeeeeeee !!! Viata grea pe capul "serviciilor" de la Directia a 5cea ! Vor avea de "ciripit" zile la rand !
    -Marii redactori ai Obositorului Militaresc alde Luleaua, Sperla, Piztea, care au mancat cacat imediat dupa "fuga din serai" a izmanosului si nu-si mai recunosteau osanalele inchinate polonicarului jurist, si-au scris deja demisiile de plecare din trust ! Avand in vedere ca au grade mici, nu va fi o problema ca la redistribuirea Zisilor, Fratiilor si alti instelati !


    Lumeee...exact ce scriam acusica o luna, cand incepea deranjul electoral national !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TRAIASCA domnu hOOOOPREA ! Singurul ministru care a facut..etc..etc...

      Ștergere
  14. Buey, ce se mai urla pe toate canalurile de teve, ca la marea colectivizare comunisto-bolsevica din '49, ca "imediat ce vom veni NOI la guvernare", vom anula, repara, desfiinta, sterge din istorie, bla-bla, toate faradelegile si masurile antipopulare si antinationale ale guvernelor de trista amintire boc 1-5 (boc=cacat in limba turca) si ungurenii mei !

    O pula ! Ciuma rosie incepe sa cuprinda Romania TOTAL !

    Auzi, nu numai ca nu a anulat sau reparat nimic din apucaturile lu' boc (boc=cacat in limba turca), ci, mai mult, dihania cripto-necomunisto-bolsevica ii aplica, in continuare si cu sfintenie stupizeniile !

    Anul 2013 - fara angajari la STAT ! Doar daca pleaca sau crapa 7 angajati, poate veni un altul in loc !

    Dumnezeii mamii voastre de lipitori ! Dar daca eu, si alte milioane de prosti ca mine, am votat, covarsitor, ca sa avem un parlament cu 300 de putori, de ce ati permis sa se "angajeze", tot la STAT, cu vreo 200 mai multe ?
    Oare acuma nu inseamna ca, tot de la bugetul STATULUI, vor urma sa suga, pentru nimic, mii de functionari, soferi, secretare si alte cohorte de labagii, care sa le asigure acestor fro 200 de demnitari, alesi "peste rand", confortul necesar ?

    Na, intreb si eu ca un simplu si prost cetatean ce sunt !

    Dea doamne sa halesc eu cacat aiurea, insa nu-mi pute a bine...

    Deja scandaluri interne, contre pe tema bozgorilor, mariri de biruri (nush cat reprezinta marirea birului pentru mine, insa sigur aia cu pensii de 11 milioane, dupa o viata de munca, or sa simta bine la punga !), pa tichete de masa, ciuciu locuri de munca...

    RăspundețiȘtergere
  15. Noul ministru al finantelor, Varujan Butelian Aragazian, deja face "simulari" pe buget, ca sa vada posibilitatea de a le-o da in mana, celor cu ele belite de boc+izmanar (boc=cacat in limba turca) !

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi neamule !

    Ministerul MARILOR PROIECTE ! Cu Dan Seova ministru !
    Marilor proiecte, cica !
    Cel mai mare proiect va fi cel de belit pula la urs, la care vor participa alte cateva mii de bagatori de seama, neamuri, nepoti, prieteni, sotii, curve, etc - adica BUGETARI !

    Are tara bani, insa nu pentru pulime sau pentru chestii de astea stupide gen: relansare economica, noi locuri de munca, reducerea numarului de someri, cresterea reala a salariilor (si nu sfortari de constipati de a da inapoi ceea ce apartine de drept pulimii), etc !

    Face Dottore-plagiatore MINISTERUL MARILOR PROIECTE !

    Doamne feri !

    Alte ministere se sparg in dua-trei bucati, ca foamea-i mare neamule !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vom deveni o tara de parlamentari, guvernanti, baroni locali si zonali si ciocoi comunali si satesti !

      Nu-i nimic: mai reducem din personalul medical de prin spitale, ca si asa se calca pe picioare, tu-i in gura si ceva de pe la invatamant, ca si asa nu se mai face niciun fel de scoala in rromanes !

      Tara lu' Dorele !

      Ștergere
    2. BAI PULA ! PMT A CUI A FOST LEGEA PENTRU PARLAMENT?? AVIZATA DE CURTEA CUI.....PULA!!!
      Daca era uninominal pur nici macar un CACAT de pedelac nu intra in parlament!!!Slinder

      Ștergere
    3. Legea a fost a lu' MA-TA!
      Ma doare in cur a cui a fost legea !
      Ce cacat mananc eu, si ce te tot strambi tu, ca proasta, in figuri !
      Ce tot imi bagi in muie cacaturile alea alea maimutzoiului de timisoara ? Crezi ca eu n-am citit prin presa, sau nush cine a facut cacatul asta de lege ?

      Eu vorbeam de altceva, daca ai sesizat
      Sictir !
      Scrie dreaq ceva, nu mai tot fute copi-peistul ala ca boul !

      Ștergere
    4. S-O Fut pe MA-TA ..PMT

      Ștergere
  17. Gata ! Trag o fuga pana la ZOO- Balamuc, sa vad ce dreq s-a intamplat acolea, de l-au suparat lighioanele pe nea Bassilos ! Numa sa-mi dea astia bilet de voie si sa ma dezbrace de camesoi !
    Aciulea la noi, la NOO, e bine si cald ! Ne da si de mancare, cam de 2-3 ori pe saptamana !

    RăspundețiȘtergere
  18. FOAIE VERDE MARGAIT..
    A INTRAT IN PARLAMENT.
    UN CACAT REDISTRIBUIT!!! .......haideti cu versuri ! Care-i mai tare Slinder

    RăspundețiȘtergere
  19. CEZAR13 decembrie 2012, 09:57
    NU uitati !
    1 Legea au facut-o PEDELACII si au vizat-o cei din CCR
    2 DACA nu era aceasta imputita de lege NICI macar UN pedelac nu intra in parlament
    ACUMATI FI URLAT--DICTATURAAAAAAA ! Asa ca mai taceti ca sunteti ca niste babe nesatisfacute!! DEstept baiatul asta!!Si frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey,
    Vine... 666 666 ... Brrr.....
    12 12 12 .... aproape de ora ... 12 ....
    Ati vazut ce dreak a adus ... pe bloaga asta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dreaq a fost bre pe 12 12 12 in jurul orei 12, pe blogul asta ?
      Ca eo tot citesc si nu disting minutea, decat fro 2 labagii care ingurcitau fekale !

      Ștergere
  21. Buey care scandalu' a inceput fute-l-as in gitlej sa-l fut? Cezare nu tu cumva? Ca-ndata-ti bag la dinti o ghiulea. Haide Mucea spune drept si de un futai te iert!

    RăspundețiȘtergere
  22. Bă mă duc sâ disfac fro 3 saci di păpuşoi la gobăi câ văz câ v-aţ dat la fund. La fundu MaiMucei! Ia sâ videm şî noi dacâ ali meli or fi făcut purici câ ali lu PulanOX-ul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ia fiţ atenţ la mini: az cre câ facim di 666666! Ia sâ videm cini-i fericitu cîştigător a cupii di chieli facutâ din oghieli. Îs sîgur c-o cîştigâ Cezărelu freca-ni-ar niţăl nielu...

    RăspundețiȘtergere
  24. Realitatea.net: Taxe mai mari cu 16% şi salarii blocate în 2013.
    Să vedeţi cât de bună va părea decizia asta în varianta Antena 3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca habar nu ai de buget, economie, politici economice, context international, constrangeri ale SUE/'UE, mai bine taci dreak din gura!

      Ștergere
  25. Buey Ponta!
    Buey Antonescule!
    Cu Lighioana Basisto-portocalie, nu se poate face pace!
    Lighioana trebuie distrusa din radacini, altminteri va distruge ea rapid!
    Tantalailor de aici si de oriunde, din Tara lui Dorele!
    Voi nu vedeti ca dupa ce se dezmeticira, dupa ce se vazura si in Parlament,
    Acum se pusera pe "scenarite" la care usl-asii la varf pun botul, iar
    o parte din "latraii portocalii", in frunte cu vestita PORA, au inceput "colindatul", plini de ifose si TUPEU nemarginit incercand din nou, sa INTOXICE stupid people pe la Tv-uri???
    Buey, atentie la neatentie!
    Treziti-va acum!
    Maine,e tarziu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghini zîce Costicâ Tanasî mai di mult: "pleacâ-ai noştri, vin ai noştri, noi rămînim tăt ca proştii"!

      Ștergere
  26. FOAIE VERDE MARGAIT..
    A INTRAT IN PARLAMENT.
    UN CACAT REDISTRIBUIT!!! .......haideti cu versuri ! Care-i mai tare Slinder

    RăspundețiȘtergere
  27. Delir TOTAL !
    Se maresc penziile cu 4% !!!
    Extraordinar !

    De-o tuica, la "Tabla ondulata", cu ce mai ramai dupa ce-ti iau impozitul si alte biruri statale !

    Da' oare corentu', cu cat s-a scumpit? Da' gazele de sesti, cu cat se vor ? Da' alimentele de crapelnitza zilnica, oare cu cat ? Da' serviicile ?
    Da' TAXELE, IMPOZITELE, BIRURILE si cu DIJMELE ? Ai ?

    Asta pentru pulime !
    Nu mai pun si problema carburantilor, a hainelor, a produselor de "lux" si bla-bla !

    Da', si eu, ca carcotasul, nu ? Decat nimic, e bune si astea 4 %, nu ?
    Boc (boc=cacat in limba turca), ce a dat ?

    Daca fac un calcul scurt pe 2, in invatator cu vreo 40 de ani vechime si peste fro 30 de naveta, cu o penzie de 1100 lei, "castiga" fro 44 de lei buni, care, dupa impozitare si dijmuire, mai ramane cu 3zeci si ceva de lei !

    Nici de-o butelie de aragaz !

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca nu sunt prea indiscret si bagacios, insa imi tot aduc aminte de fel de fel de trasnai !

    Oare nu cumva trebuiau sa fie pline puscariile de cei care au devalizat tara si au distrus tot ce se putea distruge ?

    Parca asea tipau cripto-neocomunistii-bolsevici acusica ceva vreme in urma !
    Nu cumva Izmanarul si alde Lupoaica, trbuiau sa dea socoteala ?
    RoBorta curului, care a furat, in direct la televiziunea nationala, voturile pe o lege, nu trebuia sa dea deja note explicative la DNA, PNA, CSM, PCR, ICCJ, UTC, PARCHETE si MILITIE ?

    Buei, sa dea dracu ce spume mai faceau !

    Aaaaa...imi cer scuze ! Cred ca de acum inainte, prin intermediul noului minister AL MARILOR PROIECTE, a lu Siova Danutze !

    RăspundețiȘtergere
  29. IN TARA ASTA, DE 23 ANI, TOTUL E UN KKT!!! TOATE PARTIDELE PULI TICE DE LA STINGA LA DREAPTA SI VITZEVERSA!!! VORBA RAPANULUI ALUIA DE ZIARIST DIN CLUJ, DE-AL SLANINARILOR, CARE ACU 22 ANI ZICEA CA "S-A SATURAT DE ROMANIKA"! BAA, CE PULA KALULUI, IN TARA ASTA NU S-O GASI UNUL/UNII, CARE SA CONDUCA CU ADEVARAT PENTRU NOI POPULIMEA?
    ---------------
    PS. KOAIEZARE/SNIPERE/SLINDERE SA NE SUJI KOAILI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un bou ..esti un bou ..un bou...!!

      Ștergere
    2. DACA IO MI-S BOU, SA MA KAK IN GITLEJUL TAU!

      Ștergere
  30. Pe surse, foarte PE SCURT:
    1. Vine izmanarul, deci pula ordonanta.
    2. Dogarienii isi freaca manurile de bucurie. Lumea incepe sa se indrepte, din nou, catre filiale, ca sa-si plateasca cotizatiile (ce sa-i faci, te legi de orice speranta, cat de mica-ar fi).
    3. Muie vesnica sindicalistilor cu accederea in cercurile militare, alaturi de "fratii" lor din ANCMRR !
    4. Obositorul militar pregateste, de zor, ample editoriale in cinstea revenirii re-reevaluatului basisto-pontac, izmanarul-juristo-polonicar, in fruntea, mijlocul si in coada Ministerului Dezbinarii Nationale !
    5. vecinul Costica isi agita degetul mijlociu, in sus, ca un capiat ! Cica ne-a dato-n muie Mos Teaka ! Da eu nu cred !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Dar cine e Dogarienii? Cine e Sindicatu?
      E bun aista? E bun o pula!
      Dreak tine cont de aistia!
      Iar or luat-o cu colinda si scenaritele pe la tembeliziuni!
      Il aduc astia doar pentru scandal, cum o faceau cu nebunu de Vadim!
      Asa ca... las-o balta!
      Las-o franta,neicusorule!
      ANCMRR, este o forta! Acolo este FORTA!
      Vrei nu vrei,bey PMT-ei, bea si tu agheazama!
      Cu ALUPIGUS, sa-ti mearga Saniutza!

      Ștergere
    2. TRAIASCA domnu hOOOOOPREA singurul menestru care a facut..etc..etc..etc...!
      Traiasca nea Costica (cu ea marita si ..intarita!) Muie vesnica sa-i dea imputitului de PMT!!!!

      Ștergere
  31. Eote adevarate REFLECTII de la conducatorul filialei Pitesti si baron zonal de Muntenia, tovarasul Popescu :

    =================================
    joi, 13 decembrie 2012
    REFLECTII dupa VOTARE .VICTORIE USL .FELICITARI ! FELICITARI SINDICATULUI CADRELOR MILITARE pentru modul exemplar de implicare ,de la INFIINTARE ,IN PREZENT si avem TOATA CONVINGEREA si IN VIITOR ! DREPTATEA REALA ,IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE CONSTITUTIEI ROMANIEI ,LEGISLATIA EUROPEANA SI TRADITIILE NOASTRE ,ESTE DE PARTEA NOASTRA !

    GRUPUL FILIALELOR SCM <>
    Vicepresedinte CD Coordonator


    =====================================

    Buey, ce mai reflecteaza asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa reflecteze in lumina becului de la Militie! Sa recunoasca ca-i mistretz!

      Ștergere
    2. ..ii mistret suge-ni-ar pula!!

      Ștergere
    3. Anonim13 decembrie 2012, 15:32
      TRAIASCA domnu hOOOOOPREA singurul menestru care a facut..etc..etc..etc...!
      Traiasca nea Costica (cu ea marita si ..intarita!) Muie vesnica sa-i dea imputitului de PMT!!!!

      Ștergere
  32. Preluare de la Filiala sector 6 !

    E tare omul !
    Ma gandesc ce ar iesi dintr-o imbinare a cunostintelor artistice ale autorului, cu injuraturile de aici !

    N-am reusit ca, de data asta, sa-l identific pe cel muificat ! Adica pe acest "Ioan Găurel ZDRANCIU" !

    Mai retineti, pentru viitor, texte de un inalt nivel artistic, ca:
    -baragladinosule
    -hahaleroidule
    -derbedoidule
    -monumente băloase
    -hoituri făloase
    -sistem nervos periferic externalizat
    -trepanatule
    - posedadatule
    -nebunosule
    -amor strategic cu o gonflabilă
    -sângerosule
    -cap în meclă
    -îţi dă buze (adica muie !)


    Buey, asta ne poate fi, lejer, lector sef aciulea !

    Totusi, cine pula calului e personajul asta, cu 8 stele, care se pisa in borcan ?
    ======================
    Eote:

    Scrisoare foarte larg deschisă,
    adresată distinsului general Ioan Găurel ZDRANCIU


    Întroducere amicală


    Am trăit s-o văd şi pe-asta... Mă aflam la recepţiunea de gală dată cu prilejul Zilei Naţionale a Oştirii Române. La un moment dat, aşteptând prilejul întâlnirii cu amfitrionul manifestării, se apropie de mine, scursura ruşinoidă a spaţiului încremenit în frică, abandon şi teroare, dejecţiosul general Ioan Găurel Zdranciu. Înveşmântat într-o pijama impecabilă, trasă în arnici recuperaţi de pe la spălătoriile de cartier ale tranziţiei, împodobită cu o mulţime de stele, vreo opt cred că erau, toate achiziţionate de pe tarabele imposturii impecabile, sugera dinadins măreţia lichelei incurabile istoric. I-am remarcat din prima gurişoara lui neîncetat băloasă, împodobită echidistant şi paralingual de rebele şi soioase fire de păr, rânjind a satisfacţie îndelung aşteptată. Părea un cur ce trăia intens o recentă împlinire specifică. Şi, rostindu-mi numele (ce curaj pe maţele sale!), îmi zice: „Oricât de mult ai încercat, n-ai reuşit să ne dezbini...” Sugrumat de tremoţie, atât a fost în stare să rostească acest excrement duios al Afacerii „Marinogârla”...



    Dragă impostorule,


    Hei, acu-i acu, baragladinosule. E nasol rău de tot, m-ai henervat până la Polul Sud şi îndărăt, şi nu pot nicidecum să nu ţin seama de indicaţiunea judiciar-populară a mult preaîmbălsămatului Vladimir Ilici Stalin: „Cu impostorii, ori tu ori ei...”. Astfel stând trebile, nu prea te văd bine, taman acum când aproape că uitasem de mătăluţă, pe undeva cred că te şi graţiasem, îţi comutasem pedeapsa de condamnare la moarte civică, prin spânzurare ecologică, în oprobiu pe viaţă din partea tuturor cuvântătoarelor şi necuvântătoarelor geosferei... Iar curajul tău de-a mă aborda, ce să mai zic, Găurele, ai ţinut dinadins să mă convingi că (să mă ierte bietul rumegător pentru neinspirata asemănare cu acest impostor) eşti mai mult decât un bou. Fii pe pace, nu trebuia, ştiam demult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTINUARE:
      =================
      Măi, hahaleroidule, eu nu am încercat nicidecum să vă dezbin, borfaşilor, nu aveam cum derbedoidule, dimpotrivă, eu v-am unit, impostorule, am cimentat şi mai mult, în văzul lumii, unitatea voastră de borfaşi şi profitori ordinari ai bietei noastre Armate. Fiindcă aşa fac de când lumea borfaşii, precum haita, când unul este în pericol ceilalţi se simt şi ei ameninţaţi şi se unesc şi mai mult... Nu mi-am propus să vă dezbin, repet, nici nu vroiam şi, sincer, de-aş fi vrut, ştiam că nu o pot face. Am vrut doar să vă arăt întregului univers în carne şi oase, monumente băloase, caractere jegoase, hoituri făloase, şi, vrei-nu vrei, am reuşit deplin ceea ce mi-am propus. Am reuşit, asta te doare, asta vă doare. Apoi, adunându-vă, mi-a fost mai uşor să vă decapitez în piaţa publică. Sunteţi prea nesimţiţi spre a realiza că, oriunde vă aflaţi, arătătorul lumii nu conteneşte a vă arăta acuzator, numindu-vă ceea ce în fapt sunteţi: lichele, impostori şi derbedei.

      Nu ai pic de ruşine, impostorule! Noi, da, şi acum ne crapă obrazul de ruşine amintindu-ne cum, în bătaia camerelor de dat vederi din întreaga lume, dându-te cel mai tare din parcare într-ale aviaţiei, ţi-ai introdus huiduma în carlinga lui F-16 precum intră porcul în sufragerie. Te-ai făcut de ... (aici urma să zic „ căcat”, dar, din respect faţă de telespectatori, mă abţin), dar tovalul tău, tăbăcit de o incurabilă nesimţire, te-a determinat să îţi afişezi impostura cu şi mai mare semeţie. Neajutoratule într-ale minţii, dacă nici măcar nu te-a pişcat jena faţă de noi, măcar faţă de Vlaicu, Vuia şi Coandă trebuia să ai ceva tremur în sistemul tău nervos cel foarte periferic, aproape externalizat, dar te iert fiindcă ai o scuză, nu i-ai cunoscut personal, precum te-ai justificat la o lecţie de tehnologia păioaselor neagricole...


      Ștergere
    2. CONTINUARE
      ==============
      Sau crezi că am uitat cum te-ai făcut de tot râsul când, după numirea ca şef al celor mai curajoşi zburători ai Patriei, inspectând forţele luptătoare, ai lăsat mască până şi pistele de decolare? Te-ai făcut foc şi pară când ai văzut avioanele fără elice, ameninţând cu ani grei de puşcărie pe cei care sabotează capacitatea de apărare a Ţării şi securitatea naţională. Ai dat ordin pe loc ca tuturor avioanelor să li se pună degrabă elice, spre a fi apte de zbor. În zadar ţi s-a explicat că sunt avioane cu reacţie, tu nu şi nu, tuturor să li se pună neîntârziat elice şi să ţi se raporteze când sunt montate, urmând să le vizionezi personal. Constatând bieţii piloţi că nu te pot convinge pe cale delicată care este diferenţa fundamentală între pasăre şi porc, au montat pe nişte fuselaje date la casat (vreo douăzeci, dacă nu mă înşel), elice confecţionate din carton gofrat, au tras avionetele cu tractorul în capul pistei de antrenament şi, uluiţi de cele trăite, au primit năuciţi odioasa şi incredibila ta binecuvântare: „La ordinul meu, aţi redat patriei capacitatea aeriană. Să nu se mai joace nimeni cu capacitatea aeriană a ţării că puşcăria vă mănâncă!” Dar asta nu a fost totul, idiotule. Ca să creşti şi mai mult în faţa descreieratului din capu’ statului, te-ai lăudat că vei aduce în stare operaţională douăzecişiopt de „MIG-uri 21,5”, aflate în avansată stare de ebrietate tehnologică. Demenţa şi paranoia ta au lăsat muţi pe bieţii aviatori, mai cu seamă atunci când le-ai dat şi soluţia: să monteze pe fiecare dintre avioane câte şase motoare tip „Mobra”, n-au cum să nu-şi ia zborul, le-ai zis, mai ales că acum au şi elice, puse tot la ordinul şi din iniţiativa ta. Nu s-au pus cu nebunul şi după trei zile te-au chemat să vezi cum decolează un avion dotat cu şase motoare „Mobra”, legate în serie ca să sperie. Erai în culmea fericirii, trepanatule, revoluţionasei zborul avioanelor de luptă, prin dotarea lor tehnică cu motoare de mic litraj! Era, în fapt, posedadatule, un supersonic a cărui elice s-a volatizat imediat ce s-a pus în mişcare. Când ţi-ai raportat isprava descreieratului de pe Dealul Bezmeticienilor, ai fost supus deîndată unor observaţii de gradul zero, precum cândva era şi Nero, din partea specialiştilor de profil.

      Sau când treceai în revistă trupele de eroi ai aerului, nebunosule, dintr-un Mig-29, văcsuit în violet, romanticule, tractat de un Trabant de colecţie... sau când ai ordonat să ţi se dea toate categoriile de conducere aeriană posibile, inclusiv pentru zboruri cosmice şi OZN-uri... sau când, mai peste tot, te dădeai adevăratul şef al armatei, tu, în fapt, bucurându-i cu nesaţ licuriciul Marelui Garinus, delator ordinar ce eşti... sau când te încuiai în birou şi o dădeai pe amor strategic cu o gonflabilă pe care reprodusesei chipul Mamei Vomida... sau când, sângerosule, ai dat ordin să se achiziţioneze din fondurile de protocol treizeci de caniches, pe care, după o „bomboană” letală, i-ai despuiat de blăniţe ca să-ţi confecţionezi tu un trenci erotic... sau când ai dosit o sticlă de ulei la ieşirea dintr-o băcănie şi ai fost dovedit de camerele de luat vederi, după ce ai luat câteva mii de pumnişori în cap... sau când, spre a evita o catastrofă, neputând să te convingă că nu este posibilă aterizarea, un brav comandor ţi-a trimis un cap în meclă, de ţi-ai revenit după 48 de ore Celsius când ai crezut că eşti la Starea civilă şi ai cerut în căsătorie flaconul de perfuzii ...


      Ștergere
    3. SFARSIT
      ===============
      Ce mai încolo şi-ncoace, dominat devastator de un incurabil complex de inferioritate, bruta din tine a dezlănţuit nemiloase represalii împotriva bravilor cavaleri ai aripilor naţionale. Cât ţi-ai mai bătut joc de ei, hahaleroidule... La un moment dat, nişte patrioţi, slujbaşi de rând ai rezistenţei şi salvării naţionale, au vrut, doar aşa ca sperietură, să-ţi survoleze creierii cu un IAR-7,66, dar, norocul tău, nu au avut ce survola, nu au avut ce speria. Creieraşii dumitale, nicăieri. Ce-ai făcut, i-ai ascuns, nu-i porţi întotdeauna la tine când ieşi în lume sau trebuia să-ţi caute materia cafenie sub mediana mătăhălosului tău trup de abatorist?

      Dar, paranoicul din huiduma pe care ai onoarea să o reprezinţi într-o îndestulată masă corporală a uimit umanitatea prin măsurile excepţionale de securitate pe care le-ai luat pentru propria ta persoană, adică: umblai permanent înarmat, 24/24, cu cartuş pe ţeavă şi moaca foarte gravă; din birou ieşeai numai sub protecţia gărzii de corp de teamă să nu-ţi sară din nară câte-un dop; serveai masa la popotă doar în şlapi şi-n redingotă, iar spre-a fi mereu în transă ţi-aduceai potol de-acasă; oricine-ţi intra-n birou era crunt verificat, răsucit şi dezbrăcat ca să vezi că nu-i-narmat; de angoase şi de frică, făceai tandru pipilică în borcan sau într-o sticlă ... Ai mers şi mai departe paranoidule. Ai dispus să ţi se asigure o legătură fir cu corpul de gardă, prin care, printr-o apăsare de buton, plasat sub marginea din stânga a scaunului, să declanşezi alarma de pericol maxim pentru zilişoarele tale. Ce-a mai fost, odată... Erai mangă şi ai acţionat involuntar butonul, de te-ai trezit cu garda peste tine, realizând dispozitivul de apărare, varianta „a”. Într-atât te-ai speriat, încât ai făcut infarct nazal.

      Dar stai oleacă, acum vine una nasoală, nasoală rău de tot... Când ai văzut că descreieratu’ din capul statului îţi dă buze (într-o scrisoare foarte larg-deschisă nu pot folosi cuvântul muie), ai solicitat trecerea degrabă în rezervă. Dar nu oricum, ci printr-o „inginerie juridico-medicală” care ţi-a permis să intri fraudulos în posesia celor douăzeci de solde, hulpavule, asta în timp ce militarul pe umerii căruia stă de fapt Oştirea abia de îşi duce traiul de pe o zi pe alta. Dar, stai aşa, borfaşule, bănuţii, îi mai ai sau nu, îi vei da cât de curând înapoi, toţi, până la ultimul leuţ şi poate, numai de-al naibii, şi cu ceva dobândă. Îi mai ai sau nu, pe amăgitul nostru popor nu-l interesează, punem legişoara pe tine, escrocule... Nu ne interesează, îţi vinzi ficatu’ şi plămânii, sau rinichii şi stăpânii (p-ăştia ai început, deja...), sau o buză şi corneea, de ce nu chiar şi femeia sau colecţia de Scânteia... Ţi-am dat câteva idei, te-am ajutat, trebuie să recuperăm banii spoliatului nostru contribuabil. Cu Garinus, alt borfaş, vom proceda asemănător, să dea bănuţii înapoi, poporului. După ce a îngenunchiat Armata, a trecut în rezervă, escrocul, pe caz medical. Se vedea limpede că era bolnav, era însă un caz aparte, trebuia dat afară mai demult şi internat la ospiciu, ca şi tine, I.G. Zdranciule.

      Aşa la încheiere, am o veste[1] Găurele, trebuie să te anunţ că ai Factorul „Y” ! Zău, crede-mă, e nasol, nasol rău de tot! Încă ceva, ştiu, parafrazez, dar n-am încotro: Găurele faci parte din tagma „acestor” bolnavi care au îngenunchiat Armata!

      Cu statornică şi neiertătoare consideraţie antiimpostorială,

      Antiimpostores ad Vitam

      [1] Sursa: Organizaţia Obştească pentru Depistarea Socială a Factorului „Y”

      Publicat de Costel Galateanu la 13:07

      Ștergere
    4. Buey, io imi mentin afirmatia!

      APEVISTII PULII!

      Ștergere
  33. Mai trageti cu ochiul si la contor, ca se apropie de 666 666 !

    RăspundețiȘtergere
  34. Preluare de la Sindicatul FOCSANI
    (pe saitu' lu' "CATAVENCII", pagina a fost stearsa, iar autorul, probabil, executat in stil mafiot, asa ca nu mai intrati pe lindikul de mai jos)

    ==================================
    miercuri, 12 decembrie 2012

    http://www.catavencii.ro/Apel-catre-lichelul_0_6591.html

    Apel către Lichelul

    Ai dus USL-ul la 66%, deşi îl puteai duce şi la 90. N-or să-ţi facă statuie pentru asta, dar sînt gata să te împăieze. Nu le forţa mîna.
    Te-ai cocoţat sus, pe un catarg de care alţii au fost spînzuraţi. Ca să te dea jos, romånii au ieşit pe caniculă, pe ploaie, pe viscol şi pe ger. Ar fi ieşit şi dacă ar fi fost cutremur, inundaţii, holeră sau lăcuste. Nu-i ispiti iar.
    Ţara asta ţi-a dat multe. Ţi-a dat ocazia să torni la Securitate, să faci contrabandă, să intri în Partidul Comunist, să te îmbogăţeşti, tu şi familia ta, în anii beznei şi ai frigului. Ţi-a dat halatul de mătase, cusut cu aur, în care o să-ţi petreci bătrîneţile. N-o obliga să-ţi dea şi papucii.
    Ai fost de cinci ori ministru al drumurilor şi nu avem autostrăzi. Ai fost de cinci ori ministru al navelor şi nu mai avem flotă. Ai fost de două ori primar al Capitalei şi nu mai avem, pe strada Mihăileanu, o casă care aparţinea statului. Ai fost ales, dacă punem şi suspendările, de patru ori preşedinte. Şi, după cum se arată, nu avem preşedinte. Avem, în schimb, răbdare. Dar e pe terminate.

    Ura. Ai făcut din această interjecţie un substantiv public. Fereşte-te de verbele din '89.

    Stai doi ani liniştit. Îţi plătim noi salariul, paza, mesele, transportul. Nu ne cere şi bacşiş.

    Ai furat mult şi ai lăsat urme peste tot. Ai folosit cînd mîna lui Căşuneanu, cînd conturile lui Popoviciu, cînd ştampila Primăriei sau pe a Biroului Electoral Central, cînd dosarele judecătorilor de la Curtea Constituţională, cînd reţeaua ofiţerească moştenită de la adversarii tăi. Amprentele tale sînt risipite pe case, pe terenuri, pe conturi şi pe mandate care nu ţi se cuvin, în loc să fie adunate la Poliţie. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că eşti liber, nu-l înjura că nu ţi-a găsit nimic despre Crin Antonescu.
    Ai minţit cum nimeni n-a mai minţit pînă la tine, i-ai jignit pe mulţi, ai obosit pe toată lumea. Eşti idiotul odihnit al petrecerii, care îi indispune pe toţi. Nebunul care strică cheful unei ţări. Serios, chiar nu mai vrem să bem nimic, nu insista.
    Ai modernizat nu statul, ci Securitatea. O să rămîi în cartea de istorie fotografiat din faţă şi din profil. Cu toate astea, nu e totul pierdut: ai putea fi uitat.
    Numeşte-l pe Ponta cum vrei tu, dar nu uita: înainte să te îmbeţi de Crăciun, numeşte-l premier. Se cheamă democraţie. E ca atunci cînd mai mulţi îţi zic că eşti beat, iar tu îi asculţi şi mergi la culcare.
    Şi, apropo: există un Dumnezeu al beţivilor, o mînă nevăzută care îi împiedică să cadă. Ai grijă, cu sărbătorile astea, s-ar putea ca Domnul să surzească de la pocnitori şi să nu te audă – în caz că te prăbuşeşti.

    10 decembrie 2012Doru Bușcu

    Publicat de Dumitru Stan la 09:10

    RăspundețiȘtergere
  35. Buei, gata va las, ca ma tot fute baba la cap si-mi da "buze" (adica muie !) sa ma duc sa dau nush ce perdele jos, ca sa le spele !
    Tot clantzane prin casa ca o nebunoasa ! Cica sa trec la treaba si sa n-o mai nervozez, ca-mi arunca leptopul pe geam !

    Plec dreaq, ca babornita nu glumeste !

    Las ca vine ea maine-poimaine s-o duc cu masina la supermarchetul din mol ! Sa vezi cum ii arat, pe geam, ca tramvaiele circula !
    Acuma n-am ce sa fac, ciocu mic, ca ea e la putere, zbarcita dreaq, cu tot cu harca de ma-sa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei pulifrendere ai LAPTOP? Buei rapanule esti bogat, nu ca noi astia provincialii cu gioarse de pc-uri facute din bucatile pe care le string curleonii aia cu carutele de "fiare" vechi ca tine. Buei, de prezervativ sa ma iei, buei hoashca-ta are dreptate sa te puna la muncit, nu toata ziua pula pe net la belit! Buei baiete, buei pulete mai intai le lasa la in muia at/ta si dupa aia le baga la spalat! Te-al dreaq mitiku-lindiku are laptop! Pai nu, ca doar lumpenul circula pe gratis prin Bucale, ca i-a scutit Oprescu de belete? Acu ciuca au cartele ca la metro...

      Ștergere
    2. Si-au permis baaa pe pensia ce-o lua pe164.............las ca vine don hOOOOprea!

      Ștergere
  36. Răspunsuri
    1. SI NOI PE TINE MAIMUKLES, CIND STAI CU BRACINARII IN VINE

      Ștergere
  37. Andreea Paul (fostă) Vass a intrat în Parlament. Nu e dreptate pe lumea asta. Marcel Hoară ce defect avea? SLINDER

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS Czare!!! Vrai mai intai sa te anestesiez si dupa aia sa te regulez? Ori vrai altfel?

      Ștergere
  38. Dintr-o grabnica eroare de tastatura, am nimerit pe arhiva Cashului ot Craiova, oras care a avut primar puscarias, iar in continuare va avea si parlamentar puscarias, ca asa le sta bine prazarilor !
    Cam prin luna mai am nimerit, cand cel mai mare ziarist in viata, sondorul de opinii si analisticul fara de seama, ii dadea "buze" (adica muie) dogarianului, pe zeci de pagini de blog !

    Buey, am nimerit exact pe ce zicea nebunul de Dogarris, cu gura aia spurcata de halitor de fekale !

    Iaca:

    - "Oamenii lui Oprea mână în mână cu Ponta controlează guvernul", zicea Dogaru intr-o postare !

    Vine acusica Bubico-de Craiva si-i da "buze" (muie): " Domnul Dogaru scoate iarăşi pisica Oprea pe care o leagă când de coada lui Ponta, când de a lui Băsescu, de nu mai ştii unde să te uiţi şi vezi numai duşmani, dar nu pomeneşte nimic despre întâlnirea antrenorului secund al SCMD cu jucătorul Oprea şi cu madam Lupu. De ce oare ?"

    - “Si mai lanseaza Basescu zvonul, sustinut de Oprea, ca va schimba in curand cinci dintre ministrii lui Ponta, care-l deranjeaza, in frunte cu Marga, Dobritoiu si Florin Georgescu, Oprea urmand sa fie din nou ministrul Apararii”, zice tot Dogarul !

    =======================

    Buey, sa dea dracu !

    Nu ma mai refer la pupincurismul cornelio-dobritionist a lu' Nea cascavalul, care batea campii ca idiotul, incercand, cu manie proletara, sa "demonteze" fiecare afirmatie a dogarului !

    Mai ramane doar o chestie de rezolvat: izmanarul sa depuna juramantul si sa-si ia in primire stampila cu Ministerul Dezbinarii Nationale !

    Nea Cash, ciocu mic, ca acuma noi suntem in cadere ! Fugi la cristinica, eroaica niatali din inima, poate te face secretara de cabinet !




    RăspundețiȘtergere
  39. Buey, acusica am vazut si eu pe "Recent coments" ca mi-ati mai dat si "buze" (muie), din cand in cand !
    Mersi, mersi !

    Nicio zi fara de muie, nicio masa fara peste !

    RăspundețiȘtergere
  40. Cred ca e cam ora de trezire a lu' Curdeleu, din gara Bartolomeu !
    Indata incepe iar sa zghiere ca eu is Burcu, iar Burcu-i PMT pana transpira toata "Saniutza" din el !

    RăspundețiȘtergere
  41. Gata, fug iarasi la treaba, sa spal nush ce geam, pe dinafara, unde nu ajunge babornita !
    Cred ca, pana la urma, in seara asta, tot mi-o fur de la harca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băă, rapăn bătrîn, băă ia aburcheaz-o pe babă pe-o scară Richter şi garantat n-o să mai ai trebi cu ea!
      '''''''''''''''''''''''''''
      PS. De doamna ta ceteşte comentariile noastre, să-i ceri scuze din partea noastră!!! Bă linghişpirule, îţi respectăm soaţa, dar ţie-şi dăm mooye, precum îi dăm MaiMucei cea de pe statuie!

      Ștergere
  42. Maimucei nu poti decaT SA -I SUGI PULA ...CALULUI!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Doamne feri !

    De chior ce sunt, din repezeala am dat clic pe "Hronicul semnelor" !
    Eo cred ca adminu nost s-o bolunzit, buei ! Pur si simplu a luat-o langa prin ABSOLUT !

    Eote:

    "De pilda, in ce ma priveste, deseori am intalniri ... cu "VOCEA" mea, in visele onirice!
    Aud tot ce mi se spune, discutam chiar, retin cu lux de amanunte tot ce mi se intampla, spune!
    Sigur, nu a fost posibil totul asa..., din intamplare!
    Am studiat mult fenomenele onirice si nu numai, am exersat, m-am educat, autoeducat!
    Daca pot eu, puteti si voi! Este o super, super-experienta!
    Catorva apropiati de mai multa vreme le-am povestit totul, explicand pe indelete ce si cum,iar ei recent, mi-au povestit cu multa bucurie, incantare, ca au reusit sa-si intalneasca ... "VOCEA"!

    Admin, Romania Megalitica"

    ===================================

    Ia sa incerc si eo sa ma intalnesc cu visele onirice !
    Poate m-oi trezi ca ma intalnesc cu Curdeleu in gara la Bartolomeu !
    Ptiu drace ! Mai bine nu incerc !

    Buey, care esti mai aproape de Nea Boziless, trage-l treacu de maneca si fute-i una in "VOCEA" aia, pana nu ni-l fura cu totul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Bassilos, numa ce-am revenit acusica dintr-un vis oniric si iata ce mi-a zis "VOCEA": muie ordonanta !
      To-n gura de "VOCE" !

      Ștergere
    2. Pese: niatali cum vorbesti cu "VOCEA", cu glas tare, sau numa' dai din maini ?
      Ca eo cat am vorbit cu VOCEA mea, m-a lins tot cainele pe la muie ! S-a speriat sireacu, ca "plec" in absolut si ramane fara stapan!

      Ștergere
  44. Linge pula calului pe care sta Czar si te-ai vindecat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eo cred ca activitatea creierasiului tau este intr-o permanenta transa !
      Tu ai probleme mari de tot cu "VOCEA", buey maimutoiule !
      Uite, facem un test: SUGI PULA !

      Ștergere
  45. Io as vrea
    Ca pe vajnicu MaiMucu ot TM
    Mooie in biuze sa ia!

    RăspundețiȘtergere
  46. Muei rasbuzatilor, muei mai sunt aprox 270 de vizitari ale bloagei si facem de 666.666!
    Parca vaz ca MaiMucosu de Czar isi adjudeca cupa din piele, facuta din scrotul koailor mele!

    RăspundețiȘtergere
  47. ZOO-land + Noo!
    Sunati adunarea, dati desteptarea!
    ==================================
    Cel mai mare scandal posibil post-electoral, va fi prezentat asta-seara/in ff curand time, AICI! Bey maimucelor, ai de la Noo si care dreak mai sunteti p'aciulea -zicea unu-, daca ma retrageam definitiv si irevocabil, cine dreak va mai spunea voua ce si cum asa.... in prime-time?
    [Bey, sa nu ma loati cu gramatica si scrisu, ca stiu io ce fac si cum v-o pun! OK, astea fiind zise, stati pe-aprope! Balamucul, abia ACUM incepe!]

    RăspundețiȘtergere
  48. Cu atitia dilii pe aici este normal ca comisarul sa aiba ... onirice .
    Numai ca VISE ONIRICE nu se poate . Oniric insemnind ceva privitor la vise , care apartine visurilor ...
    Nu rAmine decit ca comisarul are DELIRURI ONIRICE ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te baga, ca nu te pricepi!
      Lasa-ma tu pe mine in pace si cata altceva!

      Ștergere
    2. Las' ca-i bun s-asa ! VOCI sa fie ca, in rest, de dilimandrake nu ducem lipsa !
      Ne mai inghesuim si, pana la urma, o sa stam si cate doi intr-un pat, numa sa aiba loc toti !

      Ștergere
    3. Pese: baaa..., mai bine nu va spuneam de Hronicul semnelor !
      Luati-va dreacu de mine, ce tot aveti cu omul !
      Iar il nervati, la ceas de seara ?

      Idiotul ala de Curdeleu, cand s-a trezit dreaq din betie si a vazut ce mizeria a lasat in urma lui, nici nu mai are curajul sa intre ! Ii este rusine si lui de elul de-aseara !

      Ștergere
  49. Băă bandiţ sovietici ci sunteţ, a dracului chielea pe voi...Pîndiţ pi 666.666 ăla ascunş pi zub budigăili babilor tu-v-aş în creastâ, ori îl pîndiţ pi Curdileu sâ-i daţ la muian la greu???
    Pînâ amu am "cîştigat" aici pupa-ma-ţ în carici di vreo trii ori ş-am primit numa premii di consolari şî nielu dintri chiciori!!!
    Hai sâ-l văd pi maimuţoi cum cîştigâ marili cimpoi!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buei laba ! Vezi ca ne-tu Vasile a tras deja apa la veceu !
    Ia si tu ceva proaspat in gura, ca indata se da stingerea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca n-ai observat, s-a schimbat pagina ! Au e o strategie de a ta, ca sa castigi iar cupa de chele !

      Ștergere
    2. Du-ti-n coaili meli câ am timp distul sâ aştept, lu Cezar sâ-i dau marili premiu, adicâ pula pi chiept!

      Ștergere
    3. Olieu, şî ci strategii, cumva aia di-o pune MaiMucia cîn iera mari Napulion pi hîrtii?

      Ștergere
    4. Uai, da si tu clic pe "Pagina de pornire", ca s-a schimbat apa la pesti !

      Au nu te intereseaza unde clampanesti !
      Ti-am mai spus o data !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri