Google Translate

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Traian Băsescu a prezis mai ceva ca Baba Vanga: 1 Decembrie ne prinde dezbinați! Din nefericire pentru popor, se confirma! Dar... nu e bine dom' Presedinte, nu e bine! UPDATE. VIDEO!



Ziua Națională: Băsescu, huiduit la Arcul de Triumf. Protocolul, încălcat pentru Aspazia Cojocaru

Traian Băsescu a fost huiduit de o parte a bucureștenilor strânși la Arcul de Triumf pentru parada de Ziua Națională, atât la sosire, dar și pe timpul când acesta a depus coroana de flori. Rușine și Jos Băsescu erau cuvântele care răzbăteau dinspre mulțime către șeful statului.
 
 
Mii de români s-au adunat la Arcul de Triumf pentru a lua parte la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. Şeful statului Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi şeful Senatului Crin Antonescu partcipă la eveniment.
 
Traian Băsescu, ca de fiecare dată când iese în public în ultima perioadă, a fost huiduit de o parte a mulțimii adunată la parada de Ziua Națională. Huiduielile la adresa președintelui au început din momentul sosirii acestuia, dar și în perioada intonării imnului și a depunerii coroanei de flori la Arcul de Triumf.
 
Protocolul de la Ziua Națională a fost încălcat. Premierul Victor Ponta și președintele Senatului, Crin Antonescu, nu au stat lângă președintele Traian Băsescu. Onoarea de a se așeza lângă președinte i-a revenit judecătorului Curții Constituționale, Aspazia Cojocaru. Ca și în urmă cu doi ani, Băsescu nu a dat mâna cu adversarii politici, conform protocolului, ci doar cu câțiva consilieri prezidențiali sau foști miniștri PDL.
 
Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, SRI şi Serviciului de Protecţie şi Pază defilează în cinstea zilei de 1 decembrie 1918, când Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegaţi şi sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţiune care a consfințit unirea tuturor românilor din Transilvania, întreg Banatul şi Ţara Ungurească cu România.
 
Din decorul paradei nu a lipsit nici de această dată maidanezii.
După terminarea paradei, Arcul de Triumf din Bucureşti va putea fi vizitat gratuit sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 şi 18.00, de Ziua Naţioanlă a României. Tot sâmbătă, Ziua Naţională va fi marcată de municipalitate prin prezentarea expoziţiei de fotografie “Eroi sub Tricolor” de către Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, în Parcul Herăstrau.
 
Sursa:
http://www.dcnews.ro/2012/12/ziua-nationala-basescu-huiduit-la-parada-de-la-arcul-de-triumf/

Spre aducere aminte!

Băsescu: 1 Decembrie ne prinde dezbinați

Președintele Traian Băsescu a declarat joi, în cadrul discursului ținut la tradiționala recepție de la Cotroceni, că în acest an, de 1 Decembrie campania electorală dezbină clasa politică. Totodată, el s-a arătat încrezător că românii nu vor permite ca instituțiile statului să fie afectate de competiția electorală, scrie rtv.net.

“Suntem în plină campanie electorală şi ziua de 1 Decembrie ne prinde dezbinaţi (…) Societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din viaţa politică. Naţiunea este una, statul este unu, dar românii nu vor permite să le fie distruse instituţiile de dragul competiţiei politice,” a declarat Traian Băsescu.
 
Șeful statului a evocat figurile marilor politicieni care au avut contribuții majore la crearea României Mari în 1918 și apoi la crearea instituțiilor care au dus la consolidarea democrației românești.”Aş ruga ca de 1 Decembrie, dacă se poate, ca fiecare român să-şi pună în curte, în balcon sau la fereastră câte un tricolor, cât de mic,” a îndemnat președintele cetățenii.
 
Recepța de la Cotroceni, are loc, în mod tradițional cu câteva zile înaintea festivităților de
 1 decembrie, iar la eveniment sunt invitate personalități politice, culturale și sportive, dar și înalți ofițeri, prelați și reprezentanți ai corpului diplomatic.
 
La recepția de anul acesta nu au fost prezenți reprezentanți ai opoziției, cu excepția senatorului liberal Ioan Ghișe, care a părăsit Palatul mai devreme decât era preconizat, după ce trei ofițeri SPP l-au evacuat când vroia să afișeze un tricou ce purta un mesaj de protest împotriva șefului statului.
În schimb, opoziţia este bine reprezentată la recepţie, alături de figuri marcante ale ARD, precum Emil Boc, Mihail Neamţu, fostul premieru Mihai-Răzvan Ungureanu, primarul din Piatra-Neamţ Gheorghe Ştefan, liderul deputaţilor democrat-liberali Mircea Toader, deputatul Vasile Gherasim, preşedintele PDL Sibiu Ion Ariton, găsindu-se şi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. Există şi absenţe notabile de la PDL: preşedintele Vasile Blaga, Elena Udrea şi Roberta Anastase.
 
Printre ambasadorii prezenţi poate fi văzut ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gittenstein, venit cu soţia. Au mai onorat invitaţia primarul Capitalei Sorin Oprescu, preşedintele ANI, Horia Georgescu, fostul procuror general Laura Codruţa Kovesi, fostul preşedinte al Institutului Cultural Român Horia-Roman Patapievici şi antrenoarea Mariana Bitang.
 
Alte personalităţi prezente la recepție sunt soprana Angela Gheorghiu, Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, europarlamentarul Elena Băsescu, preşedintele Curţii de Conturi Nicolae Văcăroiu, directorul SRI George Maior, directorul SIE Teodor Meleşcanu, consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, prinţul Paul de România şi soţia sa, Lia.
 
http://www.dcnews.ro/2012/11/basescu-1-decembrie-ne-prinde-dezbinati/

=============================
==================
UPDATE. VIDEO
CLICK HERE:
=============
1 decembrie 2012-Parada militara de 1 decembrie din Bucuresti
Agenți secreți infiltrați în mulțime la Parada de 1 Decembrie? – VIDEO
=======================================



Stareanatiunii.com publică o filmare făcută în mijlocul oamenilor care l-au huiduit pe Băsescu în care se pare că mai mulți agenți secreți, îmbrăcați în civili, i-ar fi săltat pe opozanții președintelui.

Serviciile secrete au supravegheat, provocat, intimidat și reținut persoane care au scandat lozinci împotriva guvernatorului Băsescu, scrie sursa citată.

Preşedintele Traian Băsescu a fost intampinat cu proteste, sâmbătă, la parada militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale. La festivităţile de la Arcul de Triumf au mai fost prezenţi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, dar si primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
La momentul trecerii în revistă a gărzii de onoare, din mulţimea adunată la Arcul de Triumf s-au auzit mai multe strigăte “Jos Băsescu!” şi huiduieli, acoperite parţial de muzica de fanfară.
Sursa:
 
=====================================
========================================================


 
 

109 comentarii:

  1. Buey, peste exact o saptamana este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!
    Blogutza implineste 3 anisori de existenta !
    Va mai aduceti aminte, de inceputuri ?

    EOTE, ca tot n-am avut ce face in noptile scurte de vara, si am citit toata arhiva :

    MINI SERIAL -REMEMBER !

    PRIMA POSTARE, imediat dupa nastere (cu scor Apgar maxim: 10 cu felicitari !) :

    “marți, 8 decembrie 2009

    Blestemul din Decembre!
    NICU ALIFANTIS-DECEMBRE
    Te uita cum ninge decembre...
    Spre geamuri, iubito, priveste --

    Te uita cum ninge decembre...
    Nu râde... citeste inainte.

    E ziua si ce intuneric...

    Eu nu mă mai duc azi acasa...
    Potop e-napoi si nainte,
    Te uita cum ninge decembre,
    Nu râde... citeste inainte.

    Decembre,Bacovia
    _______________________
    Dumnezeu să te ajute să faci bine,
    popor român!
    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:06 1 comentarii “
    ========================================
    PRIMUL care a comentat PRIMA postare:

    “marți, 8 decembrie 2009

    Blestemul din Decembre!
    NICU ALIFANTIS-DECEMBRE
    Un comentariu:

    PMT fost TPM 1 decembrie 2012, 13:58

    Cu ocazia implinirii celor trei anisori de viata virtuala, pe 8 decembrie 2012, bunicul PMT (Putza Mica de Tibica), fost TPM (Tibica cu Puta Mica), impreuna cu baba, iti dorim

    LA MULTI ANI !

    Si, asa cum zic si versurile de mai sus, cantate de maestrul Alifantis,

    "Te uita cum ninge decembre,
    Nu râde... citeste inainte."

    Citeste frate, oriunde ai fi !

    Cu drag, PMT si Baba, 01.12.2012 !
    ==================================

    PRIMUL comentariu “OFICIAL” !

    Sindicatul Militarilor 23 februarie 2010, 12:00

    Felictari pentru toate articolele si anunturile postate! Sper sa va urmeze exemplul toti camarazii sindicalisti din judetele tarii!

    Cu deosebit respect,
    Dumitru Rinciog
    Sindicalist militar
    ===================================

    PRIMUL care s-a urticat !

    saul 15 martie 2010, 09:02

    D-l Burcu, de ce nu ne permiteti, va rog frumos, sa descoperim evenimentele politice si nuantele lor pe site-uri specializate ori in mass media?
    E pacat ca pana si un blog sindical este impanat cu stiri politice, din pacate departe de a fi echidistante...
    Va rog sa va opriti, daca credeti ca puteti!

    Lt. col (r) Beloia S.
    ================================

    PRIMA chemare la lupta !

    Admin 16 martie 2010, 00:46

    Treziti-va militari
    Un Guvern incompetent va sfideaza.
    Este timpul sa actionati.
    www.sindicatulcmd.blogspot.com
    (n.a.: de aciulea se observa apucaturile ancestrale ale adminului de a posta la ore din noapte, cand si huhurezii dorm !)

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUARE

    PRIMA dorinta a BURCUlui ! (nici nu visa sireacu Bazil ce-l asteapta, cu aia care urmau sa vina din “fundul salii” , cu tot cu opinii, si care nu se mai dadeau plecati !)

    Admin 11 aprilie 2010, 19:38
    Va multumesc pentru comentariu! Pacat de cei care vin,citesc si pleaca! Mi-as fi dorit ... opinia lor!
    ======================================

    PRIMUL intelectual sfatos !

    sibiu 197016 aprilie 2010, 22:58

    Domnule Vasile,
    Te cam grabesti!
    Mai acumuleaza capital!
    Nu cred ca ai potentialul intelectual, organizatoric si uman de asemenea provocari!
    Te inflacarezi prea tare !
    Sunt cam putine paie pentru un asemenea foc!
    Nu crezi ca am dreptate?
    ===================================

    PRIMUL laudaros, cu pretentii la pastrama si
    mustul adminului !

    scorpio22 aprilie 2010, 00:02

    Nea Vsile , sa-ti spun un secret . Dar sa nu spui la nimeni te rog eu,ca ma fac de kko, o sa zica lumea ca sunt obsedat . Counter site-ul ala e dat peste cap de mine .. cred ca accesez site-ul SCMD -ului si al Severinului, de cel putin 30 de ori pe zi. Dar sa nu ma spui,, te rog eu, ca nu ma lasa parintii si daca afla ai mei ca din cauza mea , s-a dat chestia aia peste cap, papara ce pap eu nu a mai luat nimenea, nici Steaua de la Rapid si nici Bratu de la N'Doye.
    Nu ma spui, da ?
    ==================================

    PRIMUL ORACOL de la Maglavit, care a prevazut muia din 2012 !

    scorpio 27 aprilie 2010, 09:39

    Constantine , daca esti din ploiesti, esti infanterist si ai lucrat cumva detasat la breaza prin 87, spune-mi , as vrea sa vorbim . Altfel, situatia ta e grea, nu e singulara . Mie mi-a fost data sotia afara din serviciu, pentru ca avea sotul militar si putea sa o intretina . Acuma eu sunt la pensie cu o pensie mesimtita care se va diminua . Nu iti pierde speranta , nu mor caii cand vor cainii, vom castiga , pentru ca avem dreptatea de partea noastra . Timp sa fie .
    Daca nu cumva vine 2012 si ne niveleaza pe toti.
    ====================================

    PRIMA shukareala impotriva "improscatorilor de noroi si de invinuiri" !

    ortue 27 aprilie 2010, 18:36

    Scorpio, recitete, dupa o plimbare relaxanta in parc pe seara asta superba, reciteste zic toate 'comentariile' pe care le-ai 'administrat' pana acum. Ai sa vezi ca tu improsti cu noroi, tu arunci invinuiri, tu nu menajezi pe nimeni smd, tu nu aduci argumente. Si eu aveam o impresie buna despre tine si credeam ca esti sensibil la logica. Sper ca nu m-am inselat.
    ======================================

    Siiii……PRIMA ABUREALA cu “intalnitul” la un spritz de apa plata cu amestec mineral de Biborteni ! (hehei, boala veche !)

    Admin 27 aprilie 2010, 21:52

    Prieteni,
    Gata! Eu am provocat aceste discutii,
    eu va cer scuze si iertare tuturor!
    OK?! Punct.

    De abia astept sa ne ADUNAM cu totii,
    sa ne cunoastem si sa ne convorbim!
    Atunci cand "va fi sa fie", va rog inca de acum, sa va prezentati si cu... pseudonimele de pe net!

    Cu atat mai buna, va fi o bere rece,
    bauta la TEMPERATURI INALTE!

    O seara si noapte buna,prieteni!
    Acelasi si al vostru,

    V.Burcu
    ============================

    VA URMA !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buei nea Vasile !
    Schimba dreaq pozele cu buhaii aia de mai sus, care au nenorocit acest STAT !

    Incerc sa mai postez, inca o data, "documentarul" cu remembarul despre istoria blogului !
    Vad ca cineva tot imi fura "partea intai " !
    Las ca-l prind eu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmatoarele episoade: la ceas de noapte !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei, e futere !
    De ce dreaq nu apare PARTEA INTAI ? Tot postez si tot iau muie !
    Mai incerc o data, pe fragmente !

    RăspundețiȘtergere
  6. Din episoadele urmatoare !


    PRIMUL turmentat care a reusit sa posteze ceva

    uiac26 octombrie 2010, 23:56

    Boon.O sa cada guvernul.EI prehidente va umi un nou personagio,pre dl. BOC,SPRE A FORMA(NU A RIMA),un nuovo governo del caca!
    ==================================

    Si PRIMA continuare a imbatatului

    puiac 27 octombrie 2010, 00:08

    Apropos!Nu feriti curul,ca va zboara capul.
    Verificati plinurile,ratiile,oxigenul si turnati-va tarina pe cap(dispareti).Altfel o sa trebuiasca sa primiti noile pensii majorate de OPAREA(ala dela ,,PLOAIA DE STELE").
    ============================

    PRIMA postare in limbi straine

    puiac27 octombrie 2010, 18:20

    Beeeep!Beeeeeeep!Beeeeeeeeeep!Beeeeeep!Beeeeep!
    Răspundeţi


    PRIMUL Iclean nelamurit

    dragos 27 octombrie 2010, 21:42

    Domnului V.Burcu....Explicati-mi si mie.Sunt doi DAPIX diferiti?.Si mie mi se pare bine intentionat.Cu stima ,Dragos Icleanu-scmd6
    ============

    PRIMA solicitare de demascare a crypto-labagistilor

    dragos 27 octombrie 2010, 22:41

    Domnului Dapix............La Bucuresti si nu numai sunt din toate paridele.Este bine sa fie asa, ca daca sunt bine intentionati ne reprezinta interesele.Daca nu sunt bine intentionati, sa-incercam, sa-i depistam si sa-i demascam. Eu asa ma gandesc.Dragos Icleanu-scmd6.
    ====================

    PRIMUL scapat de la NOO

    dragos 28 octombrie 2010, 17:17

    Colegilor de pe acest blog...........Aveti dreptate Dl Puiac.Imi aduc aminte anii 1973*1977, eram in liceu, eu nu am facut liceu militar, am facut un liceu de cartier.Eram membru UTC, si de sarbatorile religioase care nu trebuiau sa fie tinute,CC-utc si poetul Adrian Paunescu organizau CENACLUL FLACARA.Se desfasura pe stadioane sau in salile de sport nationale.Elevii erau adusi cu autobuze ale RATB si pentru ca dura toata noapte erau dusi acasa tot cu autobuze.Era o noapte feerica, ni se roseau palmele aplaudand.S-au lansat Mirecea Baniciu,Mirce Bodolan,Victor Socaciu,Anda Calugareanu,Evandro Rosetti,Valeriu Penisoara, Ttiana Sepa siFlorian Pittis-Motul, Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi,Grupul Reflex Flacara condus de Prof.Gelu Colceag,actorul,Stefan Hrusca,Nicu Alifantis,era invitat permanent Tudor Gheorghe cu al sau ”Muicaaaaaaaaaaaaaa” si multi altii pe care nu intentionat nu i-am nominalizat. Erau nopti de muzica, poezie si scenete umoristice. Spectacolele durau 10-12 ore erau condude de maestrul Adrian Paunesu.Tricolorul era imnul Cenaclului Flacara, cu el incepea si cu el se termina spectacolul.In acei ani neavand prea multe distractii de noapte, era bataie pe bilete.Un mare om de cultura poetul Adrian Paunescu.Dragos Icleanu
    =========================


    Urmariti serialul !

    RăspundețiȘtergere
  7. O zi buna tuturor!
    La Multi Ani, Romania, biet popor roman!
    PMT, azi a fost ceva de mare LOVE intre tine si softuletul SPAM!
    Bey, te indragise si asta, la culme! Tot ce postai, halea el!
    Iarta-ma, a trebuit sa intervin in forta!
    Sper ca nu am stricat/bulibasit ceva!
    Iar pentru REMEMBER, un "ceva" ... special (ma mai gandesc!)!
    Deocamdata si acum, SINCERE MULTUMIRI!
    Am (re)citit cu multa emotie... inceputurile!
    Tie,familiei si tuturor, cele mai alese urari de bine!
    LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai pe foale, sa vezi ce urmeaza !
      In fiecare zi, pana la ZIUA BLOGULUI, se va difuza cate un serial !
      Da-l in pizda de SPAM ! Nu te "prinde " asea ceva !
      Traiasca pretinii mei Palincarosu, Mos Alecu, Don Curdeleu, Cezarila Koila, Nea Cashu, Mai Mucea, Hurziceniu', PULANO 10 intercraci, Gourcea-gauricea, Tigri 2 fara un koi si care mai sunteti, de mi-ati umplut muia de esenta !

      Ștergere
    2. Buey, m-ai „ flatulat”!
      M-ai numit primul preten al tau, da-ti-as muyie for ever.

      Ștergere
  8. Buey, Sefu!!!Pai numai linkidului asta de PMT ii faci urari?
    Si noi?Noi,ai cui suntem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, nu fi rau!
      Nu fi ca altii!
      Am urat si urez din nou, TUTUROR, numai de bine!
      LA MULTI ANI!
      Numai ca, am purtat si o discutie... "in direct", cu PMT!

      Ștergere
  9. Muey PMT!Tu n-ai somn?
    Sa mi-aduci aminte sa-ti dau un somnifer deseara, poate-ti inchid fleanca pentru tot anul 2013.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei puleashka ! Daca nu sunt acasa lasa-mi somniferul sub presul de la use, sau la vecinul Costica (Ap.pashpatru) !
      Tu-ti "Sa mi-aduci" amintiul tau, sa-ti tut de "sa-mi aduci buza la buci" !
      Ciocu' mic !

      Ștergere
    2. Pese: "Sa-mi aduci" buza la buci, nu-i totuna cu "Sa mi-apuci" putza-ntre buci !

      Ștergere
    3. Buey,pulă cu ochi!
      După atâtea pălinci, cum PL MNEU ai vre să scriu?
      ..tu-te-n clonț!

      Ștergere
    4. Si sa-i tragem lui Tibi in cur un glont!

      Ștergere
  10. Buey,sus in deal la maimukles e liniste totala!
    Oare pe unde o fi haladuind maimutoiul?

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, rromanes ! Baftalo !
    Si nu ma mai shukareala, ca iar ma baga shogunu' pe spamuri !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt tare ingrijorat pentru sanatatea mintala a celui care crede ca ne pacaleste cu acest REMEMBER al blogului de Mh.
    Sindromul dedublarii evolueaza spre paranoia.
    Apartinatorii sunt rugati sa intervina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt ingrijorat....
      de cat poti tu intelege cu cei doi neuroni, din capuletzul tau!
      Geaba se invart ei in jurul cozii, geaba le-ai mai pus si antenutza!
      Unde nu este, nici Domnul nu cere, draga pulano10! Cam asa te vaz IO!

      Ștergere
    2. Pulano-le, baa da' mare rapan mai esti, scarpina-o-ai la floci pe nevasta-mea Pirandina-Kiralina! Poate ai treaba si noi te retinem! Vezi de turbinele alea de la hidro Lotru! S-ar putea ca una sa fie in "scurt" ca se-nfunda cu broscoiu' din gitleju' Olteanului tau...

      Ștergere
    3. PS. Si noi am fost ingrijorati de caracterul tau, da' ne-am convins in timp cu cine avem de-a face. Macar aciulea am fost nebuni de la inceput, nu ca tine cioroi vopsit!

      Ștergere
    4. baaa pe bune ca mai vine si pulanoXintercraci ca sa faca pe "nevinovatul"cand el e cea mai fututa curva politica:FUTUTA!! pe bune!

      Ștergere
    5. Baftalo mo PULAno 10, mo !
      Si eo, si baba zbarca suntem ingrijorati, mo, de sanatatea mea encefalografica !
      Multam delo-delo mo, ca te-nteresez de mine ! Hosh mo cac cu tot cu bar, maca-t-as pulicica matali !
      Baftto delo !
      Hai grija cum gestionezi acolo programu' lu' Trofin, mo !

      Ștergere
    6. Bai pula tu chiar crezi ca noi nu stim ca PMT e de fapt Burcu?.Stim bai stim...dar el e destept si tu esti prost...prost de-mpungi."aiasta-i diferenta"(si indiferenta...MARS PE BLOGUL TAU!!)

      Ștergere
    7. Corle,
      Tie iti trece dupa ce te trezesti.
      Sindromul PMT-ului e grav si evolutiv. Ajuta-l!

      Ștergere
  13. Baa, io vazui maimuca scarchina-ne-ar buca la parada. Statea in koor, se uita la un TAB si se lingea sub coada!

    RăspundețiȘtergere
  14. @plano10 1 decembrie 2012, 18:08
    Dute-n pula acu' de ziua RO cu politica ta cu tot si cu nespalatii tai!
    Bai pula! aici e blog de oameni dilii dar corecti.Nu e blog de curve!CURVO!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acu se vede ca de fapt si nea bazile militianu' e un pic mai mult pe pula lu' crin...treaba lui,macar nu e nesimtit si nu ne leaga camesoiaele la spate.
    PS E tare aia cu:"AM DAT INAPOI SALARIILE TAIATE"
    ati dat o pula !!..inainte'napoi... inainte'napoi
    parca ar fi adus de la ma-sa d'acas'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Saniutza, iti pusera aia de la bodega din Bartolomeu niscaiva tetraetil de plumb in tzoi?

      Ștergere
    2. Nu ma fraiere,e eco,tetraetilu' s-a scos de mult, bai mosulica de varsta lu'stalin

      Ștergere
    3. BUEY COURLIONEZULE CHIAR ma PMT = BaZILE PARNAIASUL?? Dovezi ma ..ai ceva??

      Ștergere
    4. Ba n-am dovezi da' e clar ca lumina zilei.Ce e asa greu de inteles tolomacilor.Ce pula mea nu-mi trebe dovezi ca nu merg la judecata!.
      da daca iti spun ca maine e 2 decembrie 2012,ce pula mea dovezi mai vrei.Cam asa e si aciulea.

      Ștergere
  16. Io dadui click pe martalogii aia care "dadura inapoi" si ete ce iesi de la militianu burcu
    http://uslonline.ro/bilantul-guvernarii/
    No acum dupa ce cititi si veti fi ghiftuiti....maine o sa va cacati promisiuni:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Corleone,
      Nu exclud sa ai dreptate!
      Dar pe "aia" (da/pdl), i-am vazut, stiu ce si cum a fost!
      Personal, ca multi si ff multi romani, nu cred ca fost prea bine! Asa ca ... e dreptul nostru sa speram, sa VOTAM altceva!
      Nimeni nu poate garanta ce si cum va fi, dar vrem si ALTCEVA!

      Ștergere
    2. PS:
      Au stat multi, ff multi ani la Guvernare!
      Aveau tot timpul din lume sa faca TOT ce doreau!!
      Dar nu au facut mare branza! Acum cine ii crede ca vor mai face ... ce?...cum?...in viitor??? Sa fim seriosi! Glume!

      Ștergere
  17. Oricum 65% din mandate is garantate! ai lipit afise depomana!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1-n-am lipit decat tzoiul de bot
      2-ma cac pe mandatele tale fraiere.Tu sa mananci "mandate"!!

      Ștergere
    2. Daa pana acu se caca tanty Udrea si ---puneai pe pane??!! Vezi ca-i campanie de arestare pedelaci ..fraude cu milioane de euroi!!

      Ștergere
  18. Băă, acu după toate dezvaluirile aste, IO cu cine votez?
    Adica Nea Vasile e Puta Mica, Tibi Puta Mica e TPM care e Vasile...care este..
    tu-va-n dinti..ca nu mai stiu nici cine e,nici cine este..DA IO CU CINE VOTEZ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti prostii, pretine!
      Mai sapa, mai cata!

      Ștergere
    2. 20:12.
      Păi nu sunt afirmațiile mele, sunt aberațiile lui Curleone.
      Voiam doar să-l ironizez,cu siguranță nu-l ia nimeni în seamă.

      Ștergere
  19. hai ca ma duc pe la pulanoX sa vad cum sta cu ochii beliti ca s-o bage p-aia cu"acest...a fost sters de administratorul blogului"
    Ii dau de citit lu pulanox nu gluma!Si daca am bafta sa mai scrie inca vreo 40-50 de narozi...pana ma gaseste pe mine il fac cu nervii,hi,hi
    PS si poate imi schimb si nick-ul,uite asa de-al dreak.Il bag pa pulanox coleg de camera cu PMT-ul instant.Io oricum nu prea am somn....sa-l vezi pe pulanox cum sta toata noaptea si-si pazeste blogu' hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, asea de multisior imi place, incai ma simpt paralizat, de parca m-a muscat vaduva neagra !
      Nici destele nu mi le mai pot plimba pe butoane, de placerea-mi amortitoare !

      Am zis, odata, nu demult, ca acest blog va deveni Taj Mahal-ul culturii universale ! Inca un pas !
      2013 !!!- Te iubim !

      Ștergere
    2. Pese: uitati-va la "New Visitors" si "Flag Counter Views" de pe "Flag counter" !
      Zboara contorul, scoate fum !
      Pana si Gabonul ne citeste !
      Si asta nu de 6-7-10 luni, ci de ani buni !
      Dati in arhiva, sa vedeti !
      Koh-I-Noor sta sa paleasca in fata onlainului de mh !

      Ștergere
  20. vreti parada?
    ia d-aici!de barbati nici nu mai vorbim.suntem ca si fututi,hac
    http://www.youtube.com/watch?v=3cbMLeeV1ww

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect !
      Sute de hectare de pizde galbejite !
      Totusi, se poate vedea cu ochiul liber ca, din cauza prim-ministrului chinez, care a ordonat sa nu se mai faca antrenamente la "cald", intrucat se derenjeaza circulatia bicicletelor, sincronizarea nu este chiar foarte perfecta ! O sa vedeti ca unele pizdoase mai si clipesc, ceea ce este inadmisibil !
      Ce sa-i faci, nu ca la NOI, care ne-am antrenat noaptea in tancodromul din Ghencea !

      Ștergere
  21. ...sau
    http://www.youtube.com/watch?v=5Xuqa1xKxOs&feature=endscreen&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  22. Bahh puradeilor, da' Nea Cashu El Bubico ot Craiova nu ne mai viziteaza? Ce, avem cumva purici?

    RăspundețiȘtergere
  23. sau mai bine se numeste"feriti-va curu'
    http://www.youtube.com/watch?v=HN9CzHf9aKk

    RăspundețiȘtergere
  24. noapte buna domnilor mos teaca:
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=AHTOuAXAs6A&feature=endscreen

    RăspundețiȘtergere
  25. Sta Cetar ,sus pe statuie.
    O bate -ncap si ii da lu PMT -MUIE!!

    RăspundețiȘtergere
  26. No, buna dimineata martafoi,maimutoi,dobitoace si alti apevisti!
    Azi e duminica,program de voie,lejer,liber la muyie.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ahoo,ahoo..tu-va-n dinti, ca iar dormiti pe MH!!
    Dar eu va scot urgent din minti,spunandu-va ceva de sfinti..
    Ahoo,ahoo ..tot intre dinti, o sa v-o trag pe Mehedinti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahoo,ahoo...de-mi tragi o muie,
      Jur ca n-am sa stau statuie !
      Baga-mi-o tu printre dinti,
      Si-ai sa citesti numa'de sfinti !

      Evident, pe Mehedinti !

      ==============================
      Buna ziua ! O fi buna ?
      Doby ! Clar ca-i buna-o pula !

      Ștergere
  28. Buey, peste exact 7 zile este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!
    Blogutza implineste 3 anisori de existenta !
    Va mai aduceti aminte, de inceputuri ?

    EOTE, daca tot “eu vara nu dorm”:

    EPISODUL 2

    MINI SERIAL in MEMORIAM – o productie a Casei “BURCU SENTURI FOCS”

    Regia: PMT and BABA

    PRIMUL filing nashpa despre sindicat , sau viziunile Babei VANGA despre “spiritual mioritic”

    karadeniz 28 mai 2010, 10:57

    Din păcate nu sunteţi singurul visător. Intreg sindicatul este in această postură de vis utopic. Cei ce democratic ( doar noi i-am ales) ne conduc şi ne hotărărăsc soarta, prin prisma gândirii şi intereselor lor, nu prea ne-au băgat în seamă, aşa cum mulţi dintre noi, nejustificat, sperau. Peste doi ani vom uita toate acestea şi, în renumitul spirit mioritic, vom vota tot cam aceleaşi triste şi perene figuri politice. Cred că acum este momentul ca acest sindicat să-şi întoarcă faţa spre proprii săi membri şi să-şi justifice cu adevărat menirea. Cred, dar nu sunt sigur că se va întâmpla aşa ceva. E mult mai uşor şi util, pentru cei de la putere, să fie transformat într-o rotiţă a automatului politic de voturi. Vom vedea peste doi ani dacă partidul plutonierului Oprea nu va creşte brusc cu câţiva zeci de mii de membri.
    ========================================

    PRIMUL “vai de mine si de mine - ce miros de cacat vine”, sau cum au inceput shukarelile, de la simplu, spre compus !

    scorpio 17 iunie 2010, 23:27

    Ce se intampla ?Elena , e a doua oara cand observ ca sari in sus cand cineva chiar si tangential se ia de PSD .Esti PSD-ista ? Foarte bine . E dreptul tau sa te pacalesti cu cine vrei . De fapt e de notorietate orientarea PSD-ista a centralei SCMD. Si pana acuma , ati stat cuminti asa cum trebuia . Noi suntem sindicalisti, militari, si nu trebhie sa amestecam problemele noastre cu simpatiile politice .
    Observ insa cu stuopare ca ai casunat pe Burcu, si il faultezi sistematic cu sau fara motiv de cand a zis odata ceva de PSD . V-ati impartit domeniile? Pricina se ia de toti cei care dau in Dogaru, tu de toti ce care dau in PSD ? Sper din toata inima sa nu te cobori atat de mult .Am auzit ca ai trimis un mail la sefii de filiale in care le dadeai niste ordine ceva . Nu am vazut , o sa vad mailul dar daca e asa , chiar ca nu e ceva in regula cu tine . Te crezi ELENA Udrea a SCMD ? Stiu ca esti obosita , tracasata , stresata , extenuata . Elena draga , mai ia o pauza , revino-ti odihneste-te . Sincer, sunt ingrijorat pentru tine . Nu uitati ca oamenii din filiale sunt colegii vostri, unii cu mult mai competenti si mai pregatiti decat 70% din vicepresedintii fondatori ai SCMD, NU SUNT SUBORDONATII VOSTRI SI NICI SLUGILE VOASTRE . NU CADETI IN PACATUL TRUFIEI. Nu va BOCANITI si voi . INCA MAI CRED IN TINE ELENA. Apropo, rubrica ta e bine venita dar prost gestionata . De ce mai ceri idei si propuneri daca ramane totul neschimbat ? Parol .
    =======================================

    PRIMUL “BOU”, fara perdea, in direct !

    Anonim 29 iunie 2010, 03:35

    Un BOU in plus!
    Numele sau: Eugen Radulescu, BNR. Moneda nationala s-a depreciat luni la minimul istoric fata de euro, cursul stabilit de Banca Nationala fiind de 4,3257 lei pentru un euro.
    =========================================



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTINUARE

      PRIMUL extremist, sora cu Vadim ot PRM, cu solutii concrete !

      vasile p.22 iulie 2010, 23:30

      Ce e de facut?
      Raspund eu:
      - e de dat cu ei de pamant (toti cei imbogatiti pe spinarea statului), pana uita cum ii cheama;
      - confiscarea integrala a averilor si stramutarea infractorilor in zonele sinistrate;
      - obligarea la munca silnica pe o perioada de 5 ani a celor cu ajutor social si sistarea acordarii ajutorului;
      - desfiintarea penitenciarelor si transformarea acestora in lagare de munca fortata;
      - aplicarea unui experiment serios pentru disciplinarea tiganilor si obligarea acestora sa invete engleza si franceza si expulzarea de pe teritoriul Romaniei;
      - introducerea urgenta a pedepsei capitale;
      - alte 20 de masuri ce urmeaza a fi supuse referendumului.
      Asa ne mai putem ridica in picioare!
      ========================================

      PRIMUL care s-a dat la bozgori si i-a dibuit Puta Mica a lu’ Milica, care-i var bun cu Tibica !

      raducojex23 iulie 2010, 23:05

      Mama mamii lui de HarCov, ca mi-au iesit peri albi (ma rog, e un fel de-a spune)…Hmm…
      Tampitul ala de episcop…Doar mi s-a promis ca se va face altfel…de-aia i-am si zis lu’aia mica si celorlati euroargati sa-i faca campanie la greu, ca sa-l aleaga mare scula de bascula la Bruxelles. Si acum, ungurul da cu mucii-n fasole, ca un ratan de 18 ani prin care tropaie hormonii. Aicea, dom’ne, e treaba fiiiina, rafinaaaata, mai aveam putin de lucru la …ajustarea moralului si a profesionalismului (ha,ha,ha) armatei si dup’aia, da ! se rezolva foarte elegant. Nici nu simteau romanii. Mai distrageam si eu atentia cat puteam, mai furam un telefon, sau ii ziceam unui sinistrat ca-i gaozar , si dupa aia ziceam ca de fapt am vrut sa spun ca avea apa si-n gaura …anusului. Sau si mai misto, il schimbam pe ala micu’ cu aia blonda, si m-apucam sa pling la predare-primire, stergandu-ma la felinare cu cravata lu’ al mic. Sau cu esarfa lu’ blonda .Daca mai si lesinam putin, va spun eu ca fraierii nu observau nici ca le-a disparut Transilvania, daramite fleacul ala de HarCov. Ce s-o mai lungim, aveam eu ce inventa.Tre’ sa recunoastem ca cu moralul si profesionalismul armatei mai era foarte putin de lucru. Caci a si ramas foarte putin. Dom’ne, aici am procedat cu foarte multa competenta. E drept, am si avut oameni dedicati. Si in primul rand, ala micu’. Pai se poate, dom’ne, sa-i haleasca locotenetul salamul cand era el fraged soldat, manca-l-ar chelu’ pe el de bucalat? Sau sa-l agate sergentii in cuier atarnandu-l de centura si sa-l uite acolo, suspendat, pana facea pe el? Sau sa-i cante la dus: „ Ce-i mai mica si mai mica decat putza de furnica? Este putza lui Milica”? Pai sa nu te razbuni crunt pe toti ? Ba sa te razbuni ! Sa-i decimezi ! Pana la unul ! Si daca imi aduc si io aminte de o anumita noapte de vara cand m-am intors acasa din departaaaaaaaari, de peste maaaaaaari si taaaaaaari ( mai Leano !) si n-am avut fisa sa dau un telefon in prealabil…ca nu erau mobile pe timpul ala …Ah, fir-ar sa fie, ca iar imi vin dracii, cred ca bat si-n seara asta pe cineva cu statueta de bronz.…unde-i sticla aia, m’nezeii mamii ei de sticla, ca tot timpul mi-o ascunde cineva…
      =================

      Ștergere
    2. ULTIMA ROLA:

      PRIMUL nervos, cu mustarul sarit !

      scorpio24 iulie 2010, 18:04

      Imi cer scuze colegilor de blog, pentru raspunsul pe care il voi da in continuare promit ca nu se va repeta , dar cineva cere suturi si cand sunt atat de mult rugat sa le dau,le dau doar cu convingerea ca orice sut in partea dorsala este un pas inainte .Deci:
      Anonim ,
      Citesc "analizele " dumitale si constat ca ori esti prost, ori esti prost.Unde ai vazut dumneata ca m-am luat de domnul Monac? Ori nu stii sa citesti, ori esti rau intentionat . Apoi, cum ai ajuns la concluzia ca i-am servit cu sarg , oadata pe Dogaru , Pricina sau Monac ? Ti-a spus Omida ? Fugi si ia-ti banii inapoi .
      ======================================

      PRIMUL cartonas galben pentru infierbantati

      Admin24 iulie 2010, 20:21

      @Anonim, este JENANT! Ti s-a pus pata pe scorpio! Va rog in numele celor care ne citesc: lasati aceste intepaturi in alta parte! Aici veniti cu ce ne doare pe toti!
      Nu ne privesc problemele personale ale nimanui!
      =====================================
      VA URMA !

      Ștergere
  29. DIN EPISODUL URMATOR !


    PRIMUL suparacios retras, cu tot cu jucarele !

    anonim25 iulie 2010, 21:43

    Domnule Burcu a doua postare "A zis Elena' nu imi apartine.Acest anonim ori ecarcotas ori e dobi. Eu amicul lui scorpio nu voi mai posta nimic.Dumnezeu sa aiba in paza acest sindicar.
    =====================================================

    PRIMA lauda de sine – ce miros de “roarmysti” vine!

    ELENA26 iulie 2010, 16:53

    @ scorpio zice
    "...S-a suparat roarmy pe tine ca l-ai lasat in pielea goala..."

    Spre informarea lui Scorpio - Pisoias
    Majoritatea de pe Roarmy230 sunt nefericitii cumularzi, baieti si fete iesiti la 38-45 de ani la pensie cu drept de munca. Ei au DEJA procesele pe rol, prin grija ... mea si a Anei Winzer. Zeci, poate chiar sute! Nu are importanta ca sunt sau nu membri de sindicat. Cand s-a infiintat Roarmy sindicatul nici nu avea HJ de infiintare. Evident, am fost printre primii roarmysti.
    E adevarat, acolo se vorbeste mai putin, dar s-a trecut la fapte de mult. Vom ajunge la CEDO. Si tot pentru ei, cei aflati sub incidenta legii 329/2009 nu am ratat nicio comisie din senat. Si de peste tot am luat aviz favorabil. La C. dep. a ajuns Ana, ca eu eram cu legea pesniilor. Si a luat si ea raport final favorabil pe art. 1 (abrogare), nu si pe art. 2 deoarece termenul de 60 de zile pentru masuri reparatorii era nerealist. Trebuie sa precizez ca proiectul acestei legi de abrogare e tot opera Sindicatului.
    In septembrie avem primele termene la Tribunalul Bucuresti, stiu ca vom pierde, mergem mai departe, incet-incet, pana la CEDO.
    Poate pana atunci iese si Legea... Asta e! Deci si pe Roarmy se munceste ... la greu si nu in termeni abstracti, ci ... ingrozitor de concret.
    =====================================

    PRIMA semi-mistocareala, a la shto !

    Ilie de la scularie25 iulie 2010, 15:12

    @cezar spunea..25 iulie 2010, 12:26
    "am scapat deL164 care imi statea ca un arici in gat de 10 ANI"...aoleo neneo...matale esti de-al lui ala cu moaca de 'vacarul satului la nunta-n tirg' care se plingea ca are o broasca-n git...Se vede treaba ca astia...'portocalistii'...toti aveti cite ceva-n git. Io cre'ca-i de la felul cum va folositi limba-n folosu' maretului...

    RăspundețiȘtergere
  30. Zisu-i-am cetzarushului c-a belit-o cu penzia lui huoprista ...

    "Anonim30 noiembrie 2012, 16:11

    Coloratilor , si la chiele si la limba ,nu va mai legati de cetzarush ca acuma isi linge pula ca un maidanez batut de alte javre .
    L-o pus pacatul si si-o calculat penzia cu soldele lui Trofin , s-acuma nu mai stie cum s-o intoarca . O vazut ca i-o dat flit huoprea cu marirea pensiei , ca cu soldele lui Trofin ii iesea o pensie si mai mare ca a lui huoprea ...

    Vazui ca nu da nici-un semn de viata si zisu-mi-am ca ori a murit de oftica ori ii ocupat cu lipitul de afise pentru alegerea lui huoprea (ca-i de-al lui de la uslei) ...
    Dar nu fu sa fie-asa , ca cetzarushul mai da din picere pe-armuya lui . El nu-i la lipit afise , da-i mort de-oftica ca trebuie sa lipeasca afise pentru huopristii care i-au facut pensie pe puncte tomnai cind trebuia sa-i creasca pensia meletara ...

    RăspundețiȘtergere
  31. @ PMT - dar tu unde erai pe vremea cand se duceau lupte de lupte ?!!
    Hop si tu acum cu un ,,remeber" din care tu lipsesti cu desavarsire !
    De Sus ,de pe statuie,
    A mila goala - se uita Cezar catre tine !
    El sta mandru ..pe statuie !
    O bate - ncap si-i da lu PMT - muie!!

    RăspundețiȘtergere
  32. ATENTIE LA punctul 4 !!!

    INFORMAŢIE DE PRESĂ privind unele acte normative care ar putea fi incluse pe Agenda de lucru a şedinţei Guvernului României din 4 decembrie, ora 10.00

    GUVERNUL ROMANIEI

    (...................)

    II. PROIECTE DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ

    3. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aderarea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la Forumul European al Registrelor Comerţului, stabilirea unor măsuri privind derularea fondurilor financiare pentru desfăşurarea conferinţelor anuale ale Forumului European al Registrelor Comerţului organizate de România precum şi pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte;

    4. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea ORDONANTEI DE URGENTA nr. 1/2011 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

    5. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea alineatului (2) al articolului 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 99/2007 privind unele măsuri pentru sprijinirea persoanelor efectate de prăbuşirea blocului situat în cartierul Dumbrava din municipiul Zalău, ca urmare a deflagraţiei produse în data de 14 septembrie 2007;

    6. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora;

    (.......................)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A innebunit de-a binelea militianu.Raspandeste date false.

      Ștergere
    2. Ce militian bre !

      Ai vazut ce scrie in preamPULA ?

      "care AR PUTEA FI incluse" !

      Ce, nu este posibil ?

      Si unde dreaq scrie ca n-am voie sa-ti raspandesc o muie ?
      Ce-i, penala ?
      Au raspandit ei Zegretean si cu Aspazica muie la 8 milioane de romani, si nu-s penali !

      Ciocu' mic si lasa-l pe Burcu in pace !

      Ștergere
  33. Ingramadeala de 5 stele la "aprinderea" luminilor de sarbatori, de pe stalpi, copaci si alti brazi !
    Daca in provincie mai este cum mai este, veniti sa vedeti dezastrul din capitala, indeosebi in partea sudica a sectorului 5, adica faimoasele de pe axa Rahova-Zabrauti-Ferentari !
    Primarele, tiganul care este sortit in vecii - veacurilor amin, sa primareasca acest sector, nu vede ce-i in spatele gardului: mii de tone de gunoaie, avalanse de peturi ce stau sa te astupe la cea mai mica adiere de vant, locuri publice transformate in gropile de gunoi ale buticarilor si lucratorilor comerciali stradali, mii de haite de caini care se sfasie si ataca la drumul mare , mii de cacati si de pisati pe toate trotuarele si aleile, "tabere" de tigani care si-au facut adaposturi printre toate daramaturile, la doi pasi de centrul capitalei, sute de drogati ai canalelor subterane, mii de rable de masini transformate, pe spatiul public, in "locuinte proprietate" de catre etnobotanisti si betivani, adica, mai pe scurt, DEBANDADA TOTALA !
    Iar in mijlocul acestui dezastru troneaza, la feerica lumina a beculetelor de craciun, miile de afise si benere cu dragii nostri candidati, care promit de te doare capul, insa nu vad, de acolo de sus unde au fost lipiti pe stalpi si copaci, ce dezastru este chiar sub ei !

    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  34. Va doresc un pranz imbelsugat si linistit !
    POFTA MARE !

    Merg si eu sa "servesc" masa, ca mi-a mai ramas, de ieri, un pic de fasole cu ciolan afumat, de la cortu' lu' Vanghele !
    Sper ca nu s-a acrit, ca iar incep sa simt romaneste dupa aia si trebo sa deschid geamurile, sa se aeriseasca !

    Odihna placuta !

    RăspundețiȘtergere
  35. OPREA, asa te vreu / Cel mai tare-i muskiu' tau !

    Eote:

    "Cu toţii ne dorim o Românie unită şi puternică. Este foarte important că toţi cei prezenţi aici suntem împreună pe acelaşi drum şi cei de pe stânga, şi cei de pe dreapta, şi cei de la oraşe şi cei de la sate. Pentru o Românie unită şi puternică este nevoie în primul rând ca printr-o bună guvernare să creştem calitatea vieţii românilor, să creştem pensiile, salariile, servicii publice de calitate, dar cel mai important lucru să construim o Românie de care copiii noştri să fie mândri", a mai spus Oprea la evenimentul USL de la Palatul Parlamentului."

    ======================================
    Imi place "interesu' national" a lu' reevaluatul ! CRESTEREA PENSIILOR !
    Te pup, direct proportional cu cresterea !

    Traiasca si infloreasca ministrul nostru, cel care ne-a dat grade si pensii !

    RăspundețiȘtergere
  36. Traiasca domnul hOOOOOPREA singurul ministru care a facut ..etc..etc.....

    RăspundețiȘtergere
  37. Gata, acusica chiar ca plec sa "servesc masa", ca mi s-a incalzit fasolea (am pus-o pe-o spirtiera, ca aragaz n-am, iar corentu-i scump !).
    Nu s-a acrit prea tare, insa misca ceva prin ea ! Sper sa fie doar viermi, si nu ceea ce ma gandesc eu c-ar putea sa-mi strice pranzul !
    Doamne feri, ca mai este pana vine penzia si nu mai am bani, ca i-am dat la cotizatie, la Doggy !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ieri te laudai ca plozii tai castiga cat noi in trei ani jumate!
      Bey Hagi Tudose, iti mananci si cacatul de sub cur!

      Ștergere
    2. Doar nu vrei sa arunc bunatate de fasui ! Iar ciolanul, inca mai are niste urme de carne pe el !
      Acusica ma chinui sa-i scot maduva, cu bormasina !

      Ștergere
    3. Pese: da, ma laudam ! Insa nu inseamna ca trebo sa si halesc din banii lor !
      Eo atata am invatat, atata halesc !
      Imi ajung liceul militar, scoala militara, academia militara generala de arme, jde cursuri de regimente si brigazi si colegiul national de aparare !
      Copiii mei au fost mai descurcareti ! Na, nu toata lumea-i proasta'n tara lu' Dorele !

      Plec sa rod la ciolan !
      Babei i-l dau sa mi-l suga ! Ce-a mai ramas din el, un oscior, acolea !

      Ștergere
  38. Buei Tibica, dupa ce ciugulesti carnita ce-a mai ramas pe ciolan, nu-l arunca ca treba sa-l roada Oprea impreuna cu Cezar maimukles1

    RăspundețiȘtergere
  39. "Introduceţi un comentariu
    Din cauza numeroaselor mesaje de tip spam, toate comentariile vor fi moderate, iar mesajele care nu respecta subiectul articolului vor fi sterse! Cei care insista in a trimite spam vor fi blocati definitiv!
    A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blogului.
    Alegeţi-vă o identitate"
    -----------------------------------
    Asta se intimpla pe blogul lui PulanoX. O sa-l acuz de discriminare si rasism pe ciumpalac.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buey, fortezi nota cu baba ta.Ne-o bagi pe gat,vrem-nu-vrem.Insa noi avem mascota noastra careia i-o tragem si prin fata si prin dos, adicatelea maimukles Czar.Daca vrei sa i-o dam si ei, atunci spune-ti optiunea in mod public!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La GREU, t-o'n gura de harca, cu tot cu ma-sa ! Insa mai "criptat", asea, ca mai citesste si babornitza, din cand in cand, si daca se prinde ca eu sunt sarsaila, m-am cacanaresit la noroc !

      Ștergere
  41. Sa-i futem baba!! Cine mai voteaza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te entuziasma ! Daca-i vezi zbarcitura, ramai fara sange in pula, instant !
      Iar daca-i vezi si borta curului, plina de par incalcit cu cacat uscat, si de o culoare aidoma indigoului, nu cred ca o sa mai ai chef de "tras" !

      Ștergere
    2. Ma bag si Io cu un numar !!

      Ștergere
  42. Ma bag si eu cu cateva numere, insa eu prefer oral sa-mi inchipui ca-l fut in gura pe PMT pentru ficare coment postat.Si dai si lupta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Inainte de fiecare „actiune” ii voi scoate placa,asa ca la serpii veninosi dintii!

      Ștergere
  43. Baaa, lasati-i proteza lui Tibica in pace ca-i scumpa. Ie facuta din otel rapid pentru scule, trage-v-am noi in sule...
    Mai bine ziceti ce parea aveti de faptul ca ieri, la parada i-am ginit pe Czar maimukles si pe Curlionu? Maimuca iera deasupra pe masina aia de batut a jandarmeriei tinut in lesa de-un jandar, iar Saniutza zis si putza, se legana pe anticele rachete a,a. Howk, pe care Nastase le-a cumparat pe bani grei de la olandeji, ca sa rugineasca in depozitele de la Ciorogirla...

    RăspundețiȘtergere
  44. Cezare maria TA .
    Ne-nclinam la a ta statuie,
    Te rugam - lu PMT sa-i dai MUIE!!
    Sa-i dai muie ..personal,
    Sa i-o traga si ,..Ducipal
    Si te mai rugam - Cezare ,
    Sa-i arati ..calea batuta
    Spre o pensie ..NFUTUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare maria Ta
      Ia mai du-te-n sula mea.
      Uita-te la cal in sus
      Lua-mi-ai berbecu la muls.
      Si din laptii de berbece
      Cu lamuie si-apa rece
      Sa iti faci aperitiv
      Minca-l-ai cu Curleonu betiv

      Ștergere
    2. Care-i ursul ..care-i laba?
      Care-i PMT si care-i ...baba!!!

      Ștergere
  45. Buei populime de la ZOO + 9, buei figiti repede la Nea Cashu El Bubico ot Craiova pe blog sa-i vedeti ultima fotografie de 1 Decembrie! Nu mai are halat de popa, nici tilifon, ci doar legitimatia de ziarist!

    RăspundețiȘtergere
  46. E-n ...legitimatia goala?

    RăspundețiȘtergere
  47. Asa stie sa ucida PMT si baba lui
    http://www.youtube.com/watch?v=aBVSfeEvki4

    RăspundețiȘtergere
  48. futuva-n gura in loc de noapte buna,pentru basinosii care pot intelege cateva cuvinte in engleza
    http://www.youtube.com/watch?v=vRTqnjRysec

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... - VA -n gura!
      Multumim multiLIMBISTULE!
      Si noi pr tine!

      Ștergere
  49. spor la treaba PMT!!
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2BUS2tftTkA

    RăspundețiȘtergere
  50. Bună dimineața!
    Bună să fie la toată poPULIMEA,maimuțoi,pațachine,hahalere,apeviști și muyiști!No.așe!

    RăspundețiȘtergere
  51. 08:12
    ????
    Adică??După,murim?

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  53. Intr-una din zile un negustor de produse lactate primeste o invitatie
    de a se prezenta la Judecatorie, fiindu-i intentat un proces de catre
    un brutar. Omu', foarte ingrijorat, se tot intreba cu ce o fi
    invinuit. Brutarul insa stia. Si inca cum.
    Il tot banuia pe laptar ca il inseala la cantar cand cumpara de la el unt.
    Asa ca nu o data, dupa ce laptarul ii aducea kilu' de unt si pleca,
    imediat cantarea marfa, in prezentza unor martori.
    Intr-adevar, banuielile sale erau justificate. Ba primea 900 g, ba
    800, au fost cazuri cand a primit si 750 g de unt in loc de 1 kg.
    In ziua judecatii, judecatorul il intreaba negustorul de lactate:
    - Spune, dumneata ai cantar cu care sa cantaresti untul ce-l vinzi?
    - Nu, domnule judecator. Nu am.
    - Pai, atuncea cum pretinzi ca vinzi untul cu kila?
    - Pai, sa vedetzi. Eu am o balantza, pun pe o parte a balantzei kilu'
    de paine ce o cumpar de la brutar, iar pe cealalta parte pun unt pana
    ce balantza se echilibreaza.
    Morala: In viata primesti ceea ce dai.

    RăspundețiȘtergere
  54. Io apreciez intelepciunea bancului,dar daca te gandesti si la diferenta de pret,bancul asta e o pula bleaga ca si anonimul care l-a postat
    Bai pula termina cu idioteniile ca asa iti vand si eu
    un un kg de Pb contra un kg de aur.Tu precis esti dogarian tantalaule

    RăspundețiȘtergere
  55. Baga-ti balanta in cur BOULE!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buey s-a umplut blogul de idioti....e nasol!
    gata am plecat ca iar cantareste dogarianul painea vs unt la acelasi pret
    Pfuiii rusineee!!hac,hac

    RăspundețiȘtergere
  57. Curdelonule , tu esti bou cu tite ... Acolo-i vorba de kilograme nu de preturi ... idiotule . Nici la ora asta nu te-ai trezit ... sau ai si sters un bidon de Noroc ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum am mai spus iti dau eu un kil de fan contra un kil de aur...boulica!Ai spus si tu un banc exact ca tine:tampit

      Ștergere
  58. CurdeLeone,
    mai lasa-ne si numarul idiotilor se va micsora!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri