Google Translate

luni, 28 ianuarie 2013

Boncaluiala lui Tariceanu are o explicatie: "Trebuia să-mi propună să fiu ministru!" Mari oameni, mici caractere! UPDATE. Dragnea ii tare macaroana lui Tariceanu

 
Reproșul lui Tăriceanu pentru Antonescu: Trebuia să-mi propună să fiu ministru.
 
Senatorul Călin Popescu Tăriceanu îi reproșează președintelui PNL, Crin Antonescu, că nu l-a ofertat cu nicio “responsabilitate”, recunoscând că el nu este genul care să “bată la ușă”, având în vedere că a fost liderul liberalilor și prim-ministru.
 
În plus, Tăriceanu a dezvăluit și că, în timpul mandatului său de premier, l-a ofertat pe Antonescu de două ori cu un post de ministru.
 
 
 
 Invitat, duminică seară la România TV, Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat despre reproşurile lui Antonescu că nu şi-a asumat o funcţie în Guvern, la nivel de Parlament şi nici nu vizează una la congres.
 
“Eu cred că în conducerea unui partid în momentul în care se fac planurile de acţiune şi începem să punem piesele pe tabla de şah pentru că începem guvernarea cred că se face undeva o evaluare a competenţei, experienţei, priceperii şi aşa mai departe. În contextul ăsta, eu cred că eu n-am ce să vin, să intru iar în concurenţă cu ceilalţi colegi. Probabil că greşesc eu, dar probabil aşa era normal preşedintele partidului să mă întrebe: (…) Eu nu am avut niciun fel de reţinere să mă angajez, să-mi asum responsabilităţi, mai mult nu fac, adică să mă duc să bat la uşă. Ar fi o poziţie nefirească pentru un om care a fost premier şi preşedinte al partidului”, a răspuns el.
 
Mai mult, Tăriceanu a susţinut că în timpul mandatului său de premier, i-a propus două ministere actualului şef al PNL.
 “Eu când eram prim-ministru, trebuie să recunosc că nu l-am văzut pe dl Antonescu, ieşind, cum ieşeau foarte mulţi colegi în faţă în încercarea de a prinde un post. Dar în orice caz apreciam la el anumite calităţi şi în repetate rânduri i-am propus să ia o responsabilitate importantă, odată a fost vorba cred de ministerul Educaţiei şi a doua oară de ministerul de Externe. Poate memoria îmi joacă feste, dar în două rânduri i-am propus. Nu mi-a motivat răspunsul”, a dezvăluit Tăriceanu.
Sursa:
 
=========================================
============================
================
 
UPDATE.
Dragnea ii tare macaroana lui Tariceanu
==================================================
In PSD nu se pune problema sa sustinem pe altcineva in afara lui Crin Antonescu, este exclus! Partenerii liberalilor din USL, prin vocea secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, ii taie macaroana lui Calin Popescu Tariceanu, care vrea redeschiderea problemei candidatului la presedintie: nu vor altul.
 
Calin Popescu Tariceanu a incins spiritele dupa ce a indraznit sa puna in discutie candidatura lui Crin Antonescu la alegerile pentru Palatul Cotroceni:
de ce Antonescu si nu altul, ales in cadrul PNL?
“Un sistem de alegeri interne este cel mai democrat mod de a stabili un candidat (…) in loc sa aleaga un congres, care a ales insa ca sa fim foarte corecti cu statutul si cu procedurile … Congresul nu a avut de ales, congresul nu a facut decat sa valideze o candidatura care era propusa de Biroul Politic si de Delegatia Permanenta. Ca procedura, nu s-a incalcat Statutul, dar nu s-a facut o alegere in adevaratul sens al cuvantului, a fost o confirmare pe care Congresul a dat-o si sigur ca aceasta consider ca era necesar”, a afirmat fostul lider al PNL.

Calin Popescu Tariceanu nu exclude sa intre intr-o eventuala competitie interna la PNL pentru desemnarea candidatului la presedintie
 
Calin Popescu Tariceanu a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, daca va intra intr-o eventuala competitie interna la PNL pentru desemnarea drept candidat pentru alegerile prezidentiale.
“Eu consider ca este mult prea timpuriu ca astazi sa iau o astfel de decizie, o astfel de posibilitate nu o exclud, dar eu consider ca o astfel de decizie trebuie luata in anul 2014 si cand va veni momentul daca ma voi hotari…”, a sustinut Tariceanu.
 
Sa fie exclus pentru ca a deschis gura? “Daca in PNL o propunere ajunge sa fie comentata in acest fel, mi se pare regretabil, pentru ca ar insemna ca facem un pas urias inapoi, in care incepem sa functionam pe baza a ceea ce exista demult, in perioada comunista, si anume delictul de opinie. Acesta ar fi un delict de opinie, da?“, spune Tariceanu.
Sursa:
====================================
==============================
================
 
==================================
===========================
==============

96 de comentarii:

  1. NO hat, jo reggelt!
    Vad ca v-ati HUrzenizat cu tontii, ..ti-ai ai dreak de labagii lobodari!

    P.S. Sefu, daca Tariceanu boncaluieste trebuie sa-l luam aciulea la noi, la Zoo, poate o prinde pe mama lui Czar si Curdeleu.Doamne feri de o sarcina, noroc cu menopauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, a fost o vreme cand am pretuit la maxim pe Tariceanu! Erau vremurile cand iesise de sub tutela lui Basescu si incepuse a castiga punctual in fata acestuia. Apoi... ceva s-a schimbat! S-au schimbat Tariceanu, pnl-istii in aprecierea lui Tariceanu etc.etc. Nu am prea inteles ce anume aveau a-si reprosa. Oricum, erau problemele lor! Dar... Acum, cand o MAJORITATE a luat niste DECIZII, mi se pare CRIMINAL sa "boncaluiesti" zi de zi/seara de seara alaturi de inca alti cativa frustrati! De asta sunt necajit!

      Ștergere
    2. Adminule poti sa citezi clar unde a spus Tariceanu ca "trebuia sa-mi propuna sa fiu ministru?" De ce interpretezi matale vorbele si le rastalmacesti? Omul a spus doar DE CE NU A CERUT SA FACA PARTE DIN GUVERN, SI ANUME PENTRU CA NU E OMUL CARE SA MILOGEASCA SAU SA CEARA FUNCTII SI CA DACA ANTONESCU VOIA SA IL AIBA MINISTRU IN GUVERN , TREBUIE SA VNA INITIATIVA DE LA EL. Atat domnule admin. Interpretarea dumitale este tendentioasa si rautacioasa. Daca atata poti face, lasa-te de politica, limiteaza-te sa dai copy-paste si nu mai trage concluzii, le tragi aiurea. Nu ca mi-ar place Tariceanu, dat interpretarea dumitale e trasa de par. Din textul prezentat nu rezulta ca Tariceanu ii reproseaza lui Antonescu ca nu l-a numit ministru si vezi doamne din cauza asta e suparat acuma. Din textul citat rezulta ca EL NU A CERUT SA FIE NUMIT MINISTRU, PENTRU CA I S-A PARUT NORMAL CA DACA CINEVA IL DORESTE, SA II PROPUNA SI ATAT.

      Ștergere
    3. Iata de ce am adoptat "aceasta tehnica" (TOP 1. Revista Presei), de a face un Blog de ATITUDINE doar prin copy-paste, fara alte comentarii!

      Anonim 28 ianuarie 2013, 19:53, suparat foc pe mine, a cazut in capcana proprie-i superficialitati "tendentioase si rautacioase", si ma acuza pe mine direct, de fapte care nu-mi apartin!

      Nu vede saracul ca eu am dat ca de fiecare data ITEGRAL articolul, iar daca ar fi ceva de reprosat sau indreptat, oricum nu eu sunt cel chemat si indrituit s-o fac. Plangerea lui Anonim 28 ianuarie 2013, 19:53, TREBUIE dirijata in alta parte! Prietene, mai citeste! Nu este prima data cand te SIMT ca ai ceva VISCERAL impotriva mea!

      Ștergere
    4. Admin, cunosc articolul, l-am citit si asa cum spuneam, nu reiese de nicaieri ca Tariceanu i-ar fi reprosat lui Antonescu ca nu l-a pus ministru.. Faptul ca l-ai preluat de pe DC News un ziar ca toate ziarele care face interpretari si pune titluri de dragul de a soca, nu scuza cu nimic interpretarea fortata. Acolo insa au macar amabilitatea de a recunoaste ca de fapt Tariceanu nu a afirmat ceea ce a afirmat asa de suparare ci pentru ca a fost intrebat de ce nu a fost numit ministru in actualul guvern, ceea ce este cu totul altceva si in nici un caz nu a spus ceea ce scrie in titlul articolului. Probabil insa ca ati preluat acest titlu din aceasi dorinta de a face audienta. Nu am nimic visceral cu dumnevoastra si nu am avut niciodata. Pur si simplu induceti o idee gresita si mai mult va sprijiniti pe ea pentru a va manifesta o antipatie fata de Tariceanu. Ei bine, pe acest subiect, nu e cazul. Poate aveti altceva visceral cu el dar aici sunteti in eroare de greseala.

      Ștergere
    5. Cam greu sa argumentezi adminule. Sau daca nu sunt injuraturi nu te bagi Te-ai obisnuit cu limbajurile de cartier si nu mai raspunzi celor care nu injura ? Ai trecut pe invers ?

      Ștergere
  2. Nu-i problema sefu'! Daca masonii vor dihonie se face dihonie, chiar daca situatia e clara precum cristalul...
    Pe Tariceanu il strang de cohones sa iasa in fata si sa sparga PNL-ul ca PSD-ul e mai hot si mai aproape de PDL (fura cam la fel) asa ca vom vedea multa muie peste tot, in toate partile, la toate gaurile si pozitiile...
    Circ la popor sa fie zapacit la maximum sa nu vada ca Ponta trage mai mult pentru Base decat pentru cei care l-au votat...
    Ca "dreptate pana la capat" s-a sfarsit cu o basina porceasca data pe la nasul tuturor!!!
    Sa ne facem provizii de vaselina, ca tepele ce urmeaza sunt nenumarate, repetate si la toti!!! Sa fie primite si impartite...

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de politicieni, buna Guvernare, pensionari military .... Buey, simt deja ca m-apuca dracii! Iata de ce, pe scurt:
    Vineri am vazut ceva care credeam ca n-o sa mai vad vreodata. Am vazut COMANDANTUL JANDARMERIEI MEHEDINTI, studii de specialitate in Franta, doctor in stiinte juridice, de profesie... JANDARM, cum "suspicionat" fiind de o prea mare apropiere de PDL (pe vremea cand era la Guvernarea de-a-n Boulea), ACUM, la 55 de ani, a fost TRIMIS cu "lacrimi, trambite si surle" ca cel mai bun ... la pensie! Inca un PENSIONAR in floarea varstei, TOTALA CAPACITATE psiho-fizica, experienta etc.etc. trimis sa-si plimbe nepotii prin parcuri! Iar ei se vaita ca nu au oameni, ca nu au bani de pensii ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile esti atat de bun, incat te du acasa! Politicul, a mai distrus o cariera militara! Col.dr. Vasile Erceanu, Comandantul Jandarmeriei Mehedinti, la 55 de ani, pensionat in tromba.
      ======================
      http://comentariipolitice.blogspot.ro/2013/01/vasile-esti-atat-de-bun-incat-te-du.html

      Ștergere
    2. PAna la ce varsta doreai sa-l tina ..neaVasile! Pana dadea in mintea copiilor??

      Ștergere
  4. Cel cu pensia diminuata nu mai da niciun semn?
    Sa ne lamureasca si pe noi, nu doar pe cei de pe PulaNOX.
    Poate vine Mos Alecu in vizita ca e liniste p-aciulea, cei doi agitati isi fac siesta in camesoaie,iar cel tuciuriu „ isi trage ” nevasta.Cu sania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Saniutza buei, nu cu sania!

      Ștergere
    2. Ha,ha,ha ..ca bine zici!Cu Saniutza, c-a imprumutat-o de la bufetul garii Bartolomeu, era amanetata acolo de catre unul din BV.Un ratat.

      Ștergere
  5. Sugi -ULA ! Iti tatiie rozeta??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,MaiMucea!Vocabularul asta sa-l folosesti pe arMUYA ta!
      Dupa ce te spurci p-aciulea tot tu te plangi pe la altii ca aici e perete WC, baga-ti-as sarma-n flit de boschetar mucos ce esti!

      Ștergere
    2. Inset,inset ca sparii Iapa! Vezi ca hala cu WC-perete pe care scrie este marele ,inegalabilul Mos Alecu!!

      Ștergere
    3. Vad c-am spăriet magariul.Altfel de ce ai face iha-iha...?

      Ștergere
    4. Poti sa-i tragi duios FRANA DE MANA si nu mai face i-ha!!

      Ștergere
    5. 16,16(!!!!)
      Pai in cazul asta ai face „oh,ah,da,daaaaa...”

      Ștergere
    6. Aferim ..oh,ah,da,daaaaa...”

      Ștergere
  6. „Un cunoscut spunea că in ianuarie i-au venit 2 decizii de revizuire, Intr-una i-au micșorat pensia pentru alt cuantum al veniturilor pe cîțiva ani și în cealaltă pentru că i-au scos din calcul 4-5 prime anuale pe motiv că erau consemnate numai în OUZ nu și în ștatele de plată.”

    Citat din Lupuș alias Plano.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey muyistilor, la ce beliti ochii 11 online?
    N-aveti curaj sa si comentati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi cauta, citesc subiecte de prin arhiva blogului. Nu de putine ori, s-a demonstrat ca cele punctate, comentate p'aciulea, s-au adeverit a fi fix asa!

      Ștergere
  8. Dragii mei, va rog io frumos, nu va mai legati de iubitul meu Cezar, ca-s in stare sa fac moarte de ciump-anzeu! Va dau io, tot ce v doreste pofta, fierbinte si cu marginile zimtate, precum un trandafir japonez. Va rog asta, deoarece iubitul meu trece prin momente grele; azi, muine trebuie sa-i soseasca decizia de revizuire pe "minus". Intre noi fie vorba" si-asa multi purici n-a prea facut iel pe unde a belit putzulica". Acu sta si-asteapta si-asteapta sireacu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moooye Czare, vezi ca urmeaza sa-ti scada si tie...ti se vor anula sumele primite pe perioada luuuuuuuuunga in care ai fost la cules de porodăici.

      Ștergere
    2. Dragule drag, io i-am spus iubitului meu mocofan Czar M-(maimucea dupa initiala tatalui), dar iel nu crede, c-asa-i iel credul si pe deasupra si fudul. I-am spus c-o sa vina fiscul si-o sa-i ia in contul banilor pe care i-a primit de la Oprea ca UNPR-ist trist, totul, iar Tonta triciclistul o sa-i dea "muie pina la capat". Daca nu, o sa i-o dea baselu ala kelu: "Dreptate si adevar", pina cind, cu Pulano s-o trage de par!

      Ștergere
    3. Au de cap,au de macau..amandoua nu au par.

      Ștergere
  9. Muei, OZU nu-i bun!

    http://www.dreptonline.ro/legislatie/oug_1_2011_pensii_aparare_militari_ordine_publica_siguranta_nationala_ordonanta_urgenta_1_2011.php


    (3) La calcularea punctajului mediu anual, a punctajului anual si a punctajului lunar se utilizeaza 5 zecimale.

    Art. 8
    (1) Veniturile brute/nete, dupa caz, realizate lunar, utilizate la calculul punctajului lunar cuprind drepturile salariale si cele asimilate acestora,

    --------- INCASATE----------

    de beneficiari conform legislatiei in vigoare la data acordarii lor, respectiv:
    a) retributia tarifara lunara/salariul de baza lunar/solda lunara/salariul de baza de incadrare lunar, inclusiv indexari, compensatii, indemnizatii de conducere/comanda, salarii/solde de merit si alte drepturi similare prevazute de legislatia in vigoare la acea data;
    b) sporurile si indemnizatiile acordate in sume fixe sau sub forma de procent din retributia tarifara lunara/salariul de baza lunar/solda lunara/salariul de baza de incadrare lunar sau din salariul functiei de baza/salariul functiei indeplinite/solda de functie/solda functiei de baza, potrivit legislatiei in vigoare la acea data;
    c) primele/premiile din cursul anului si cele anuale, acordate potrivit legislatiei in vigoare la acea data;
    d) sumele reprezentand compensarea concediului de odihna neefectuat, potrivit legii; e) sumele cuvenite ca reprezentanti in adunarile generale ale actionarilor, in consiliile de administratie, in comitetele de directie, in comisiile de cenzori sau in orice alte comisii, comitete sau organisme, acordate potrivit legislatiei in vigoare la acea data, indiferent de forma de organizare sau denumirea angajatorului ori a entitatii asimilate acestuia, dupa data de 1 ianuarie 2008;
    f) venitul corespunzator functiei pe care a fost incadrat in tara personalul trimis in strainatate in misiune permanenta sau, dupa caz, pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, inclusiv pentru perioada efectuarii concediului de odihna/de misiuni in tara;
    g) orice alte elemente salariale asimilate celor prevazute la lit. a)—d), acordate potrivit legislatiei in vigoare la acea data.
    (2) Nu sunt considerate venituri de natura salariala sau asimilate salariilor urmatoarele sume:
    a) diurnele de deplasare si de delegare, indemnizatiile de delegare, detasare sau transfer;
    b) participarea salariatilor la profit, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 64/2001 privind repartizarea profitului la societatile nationale, companiile nationale si societatile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum si la regiile autonome, aprobata cu modificari prin Legea nr. 769/2001, cu modificarile si completarile ulterioare;
    c) compensatiile lunare pentru chirie;
    d) contravaloarea echipamentelor tehnice, a echipamentului individual de protectie si de lucru, a alimentatiei de protectie, a medicamentelor si materialelor igienico-sanitare, a altor drepturi de protectie a muncii, precum si a uniformelor obligatorii si a drepturilor de echipament;
    e) sumele primite potrivit legii, pentru acoperirea cheltuielilor de mutare in interesul serviciului;
    f) indemnizatiile de instalare;
    g) platile compensatorii si ajutoarele la trecerea in rezerva sau direct in retragere, respectiv la incetarea raporturilor de serviciu cu drept la pensie;
    h) valoarea financiara a normelor de hrana;
    i) contravaloarea transportului ocazionat de plecarea in concediul de odihna, precum si a transportului la si de la locul de munca;
    j) alocatia de stat pentru copii;
    k) alte drepturi care, potrivit legislatiei in vigoare la data acordarii, nu reprezentau drepturi de natura salariala sau asimilate salariilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam pentru raspuns.
      Totusi,acel ultim punct, respectiv K, ce vrea sa insemne?
      Omul spunea ca a fost parasutist si scafandru, iar sumele primite pentru salturi si scufundari i-au fost anulate in noua decizie.

      Ștergere
    2. ,,omul'' a spus ca nu stie ce reprezinta sumele diferenta.
      Uite coilea dovada:

      ,,Anonim26 ianuarie 2013, 17:21
      Multumesc! Am precizat ca diferenta este la totalul punctelor realizate in intraga activitate. Sau am omis?
      Am niste perioade in care sumele primite difera mult fata de primele doua tabele. In perioada anilor 70, 80. Dupa 90 toate veniturile sunt identice. Adica inca paisprezece ani.
      In ,,antichtate'' salturile, scufundarile (si alte prime) se plateau pe state suplimentare. Nu stiu care era durata de pastrare ale acestora. Dar ma intreb cum au fost introduse initial si apoi ,,pierdute''?

      Ştergere
      Anonim26 ianuarie 2013, 17:32
      17:21
      Care este perioada „pierduta”?
      Vrei sa spui ca in primele tabele cu venituri , acestea figureaza iar in cele de acum nu?E vorba despre plata salturilor?

      Ştergere
      Anonim26 ianuarie 2013, 17:44
      Lipsesc niste sume,

      nu stiu ce reprezinta

      (citi militari au documente care dovedesc sumele incasate si ce reprezinta ele?), dar grad si functie sunt acolo.

      Ștergere
  10. CuCurleoane,heiii, vino bre aciulea, ca aici se comenteaza ..pune-ti dreak dioptrii mai mari la ocheri!

    RăspundețiȘtergere
  11. d) sumele reprezentand compensarea concediului de odihna neefectuat, potrivit legii;

    e) sumele cuvenite ca reprezentanti in adunarile generale ale actionarilor, in consiliile de administratie, in comitetele de directie, in comisiile de cenzori sau in orice alte comisii, comitete sau organisme, acordate potrivit legislatiei in vigoare la acea data, indiferent de forma de organizare sau denumirea angajatorului ori a entitatii asimilate acestuia, dupa data de 1 ianuarie 2008;


    Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, ce sa-i spui lui Czar Mucul de astea ca iel e specialist la cules de patlagele, freca-mi*ar koaili meli!

      Ștergere
    2. Muey, ati vazut ca ne-a vizitat Mos Alecu!
      Daca reusim sa scapam de cele doua plosnite,poate mai vine.Sau barem sa le punem la insectar.

      Ștergere
    3. 17,20.

      La cules de porodăici,fute-l-as in falci.

      Ștergere
  12. Muai, oameni, muai, de-ati sti voi cit mi-a luat sa-l aduc aciulea pe mos Alicu, var de-al 3-lea cu taica-miu AdaKaliKu...
    Muai, i-am dat spertz prima mea de comanda pe ultimii 10 ani. I-am si lui Cezar maimukles pe ultimii 10 ani dar, nitica muuiuta! Sper sa fie primita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi ii dam.Pe viitorii 10 ani.Muuuuulta muie!

      Ștergere
    2. Zlabuta activitatea P-aici ! Daca nu-i PMT sa va scuipe in gat ,abia mai clantaniti ! Ruginitii lu peste prajit!
      PESE. Cum stati cu rozetele...rupeti crionul au ba....??Czar

      Ștergere
    3. Vrai mooie baaa Czare, cetatene de bloc/sat? Iti dam mooie imediat!

      Ștergere
    4. Muey, te asteptam pe tine.
      N-aveam pe cine sa muyficam.
      Ce dreak i-ai facut lui PMT? Am vazut un afis cu el pe care scria ”wanted”.

      Ștergere
    5. Muei, la munca, nu sata in ferastra, ca un ghiveci cu flori, asteptind penzia!

      Stai intre molii si te dai pensionar, gonaci de boscheti ce-ai fost. Si ingrijeste-ti tinuta pula, ca ti se vad coaiele(alea prajite, ca si creierul)!

      Ștergere
    6. Cezarila, cum aparusi tu, cum s-a slobozit si muya.
      Sa fie primita!

      Ștergere
    7. Muey Mosh...du-l pe varu-tau dreak de p-aciulea pana nu o ia in freza!

      Ștergere
  13. *******Anonim28 ianuarie 2013, 17:18
    Multam pentru raspuns.
    Totusi,acel ultim punct, respectiv K, ce vrea sa insemne?
    Omul spunea ca a fost

    *** parasutist si scafandru, ***
    iar sumele primite pentru salturi si scufundari i-au fost anulate in noua decizie.

    Anonim28 ianuarie 2013, 17:32
    ***,,omul''*** a spus ca
    ********nu stie ce reprezinta*********
    sumele diferenta.

    Uite coilea dovada:

    Anonim26 ianuarie 2013, 17:21
    Multumesc! Am precizat ca diferenta este la totalul punctelor realizate in intraga activitate. Sau am omis?
    Am niste perioade in care sumele primite difera mult fata de primele doua tabele. In perioada anilor 70, 80. Dupa 90 toate veniturile sunt identice. Adica inca paisprezece ani.
    In ,,antichtate''

    **********salturile, scufundarile (===si alte prime====) ************

    se plateau pe state suplimentare. Nu stiu care era durata de pastrare ale acestora. Dar ma intreb cum au fost introduse initial si apoi ,,pierdute''?

    Anonim26 ianuarie 2013, 17:32
    17:21
    Care este perioada „pierduta”?
    Vrei sa spui ca in primele tabele cu venituri , acestea figureaza iar in cele de acum nu?E vorba despre plata salturilor?


    Anonim26 ianuarie 2013, 17:44
    ===Lipsesc niste sume====,

    *******nu stiu ce reprezinta*******

    (citi militari au documente care dovedesc sumele incasate si ce reprezinta ele?), dar grad si functie sunt acolo.
    -------------------------------------------------

    PARASUTIST, SCAFANDRU, 007, SUBMARINIST, COSMONAUT MILITAR, NEPOTUL UNCHIULUI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mooiy MaiMuță!
      Credeai ca „ stagiu militar ” înseamnă a culege porodăici?

      Ștergere
    2. Muey lirciumpicule, râzi ca broasca!
      Baga-mi-as mazdrugu in fosa ta urat mirositoare.
      Ia d-aci de la neica, ia la momleac.

      Ștergere
    3. Buey,ciumpalacule de TM.Tie ti-e cald cu dintii in gura?

      Ștergere
  14. Mooiye Czare, da-ne de pe bleoaga ta niste comentatori mai pizdosi.Noi ne-am tras azi cu muierile pe neauă si suntem obositi.La tine ninge?Hai de ne linge!

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Trebuie înteles că nu este vorba de legalitate ci de

    ********** voință politică ***********

    pentru rezolvarea nemulțumirilor formulate de disponibilizați.''


    A dracului politica asta.
    La vointa politica se asorteaza si puterea politica, sexul politic(in toate formele cunoscute), impotenta politica,ramolul politic si, asa sa ne ajute Cel de Sus, decesul politic .

    RăspundețiȘtergere
  16. Boso.....dreakului..cu gura larg cascata sa pice zama de la PMT !Mai uite -ula ca s-a secat si PMT ! Mergeti pe centura baaa. ...rugati fetele sa va mai paseze si voua cate un travestit.....Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai asta cu ,,"porodăici" - Balaurule - a trebuit sa vin eu cu fortele de Vest sa va culegem recolta la Calarasi !!Voi din Bucale erati ocupati sa plimbati mapa lu Grasssu prin birouri si sa studiati Tenta -groasa si-n degrade !Hait....la invoiorare ruginitilor!!

      Ștergere
  17. ,,28 ianuarie 2013, 15:22

    CEZAR spunea...
    ..... Educati copiii sa plece afara(in alte tari.... BRAVO DOMNULE ! PENSIA ATUNCI - CINE TI_O MAI PLATESTE ?? ''
    =======

    Muei geniule, da' salariul si toate cheltuielile de ,,reprezentare'' a lu' tac-tu ala incrincenatu' ? Coaie fripte si creier ,,parjit'', nu obosesti tot stind la alimentari din aer?! Stai aciulea, nu mai umbla brambura, ca te prin aia si-trag un sex oral mai tare ca muia!

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei, ce PL-ul MU nu clapaciti nimic?

    Va uitati ca broasca la polizor?! Scularea! (stai sa vezi ca sare gonaciu' de bosceti cu decedatul RSI). Muei, aici in spital, vorbeste care cum i se scoala, nu verbeste care cum se desteapta? Poneal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E morti ba ce vrei ! De asta si Dogaru si-a bagat pula in el de sindicat ! Pai cu cadavrele astea ruginite sa mergi la dans cu jandarii..e morti numa buni de -ncolonat in statistica lu doamna general Lupoaica (ptiu sa fiu al drek ce titulatura are )

      Ștergere
  19. Ba da, clapacim! Mucului si Curleonului muiuta la dam putin.

    RăspundețiȘtergere
  20. Maimutoiul umbla din craca-n craca si se-ntoarce, plin de pureci galinacei si muiozol mondial, sa se trateze in spitalul nost. Sa stea sa-l ,,trateze'' prietenii pe care-i are ,, in afara''!

    RăspundețiȘtergere
  21. Trofin says:
    Ianuarie 28, 2013 at 8:59 pm
    Am citit de cateva ori mesajul. Nu cred ca am gresit cu ceva. Daca se aplica MS-132/2010 , se vor aplica toate prevederile din actele normative pe care le-ati nominalizat. Eu am zis ,ca si KARADENIZ, ca neaplicarea MS132/2010 la toti pensionarii reprezinta o ILEGALITATE si-mi pastrez opinia . Deci , daca as fi executant ,as fi aplicat intocmai ordinul respectiv. A, daca nu sunt posibilitati financiare , o prioritizare a aplicarii ar fi necesara si legala. Tot ca executant , masura, as fi facut-o publica.
    Gata cu pornosagurile ca va scot la IF. Uitati aici pe cineva care stie, cunoaste si se straduieste ! Narojii il contrazic ..in loc sa-l ia in brate !! Hai la munca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, sa ma kk in laba ta de labagist, de cite ori ai citit tu mesajul! Tu oricum esti semianalfabet...Vai de capu' tau! Ce poti spune tu nu e decit kko! Cum faci sa le "maresti" celorlalti pensia cu HGS-ul? Baa maimushco, maninci rahatel de cind erai mititel...

      Ștergere
    2. Cezare, iubitule, bea-mi-ai din fofoloaca apa plata mei animalule si scarpina-mi-ai flocii de paduchii lui Pulanox! Adica buei golanule, io stau acasa nesatiscafu-tu-te-as facindu-ti de mincare, iar tu umbli lealea pe-aciulea rapanosule? Vrei sa te fac de ris spunindu-le prietenilor tai ca nici kilotii de pe tine nu ti-i schimbi macar saptaminal? A, da ii schimbi; intr-o saptamina ii imbraci pe-o-parte, iar cealalta pe dos. Macar de ti-ai razui cu brisca rahatul de pe ei, ca se-nfunda Albaluxul de la maica-ta cu bucati de rahat cit kirpikul. Treci acasa golane de le da de mincare alora mici! Sa vezi ce-o incasezi tu...Tu i-ai facut, tu sa-i cresti! Sa-ti dau lindikul sa mi-l morfolesti!

      Ștergere
    3. Trofin zice - paparudelor nu eu - ca nu ma pricep Czar!!

      Ștergere
  22. Domnu Burcu, dom'le, treba musai sa ne intilnim, in sistemul "ZOO +9", ordine sa facem putin! PMT a lasat cu limbi de moarte, ca Cezarel sa-si comple(c)teze cele 8 clase- sa aiva si el nitzica carte, iar daca poate si liceul mai departe. Ca el saracul de la "productie/produs" fuse luat si comandant de pluton ramase pe vecie angajat. Fiind asa de bun pregatit, la gogonele fusese trimis ca ultimul din Romanika proscris...

    RăspundețiȘtergere
  23. ,,Pacientul, dupa operatie.
    Inca nu vedea bine, dar a zarit linga el pe cineva imbracat in alb:
    - Domnule doctor!? Deci ... operatia a reusit?
    - Nu, fiule, eu sunt Sfântul Petru ...''

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,A, daca nu sunt posibilitati financiare , o prioritizare a aplicarii ar fi necesara si legala. ''

    Asta-i tara de tot cacatul!

    Se aplica legi dupa posibilitati, si eventual pe aliniate prioritare. Ca de aia e ,,posibilitati care se poate si posibilitati care nu se poate''.

    RăspundețiȘtergere
  25. Intr-o tara normala o astfel de lege trebuia abrogata imediat la sesizarea imposibilitatii financiare!

    Dle Trofin, sigur mesajul va apartine?

    RăspundețiȘtergere
  26. Bei copii grait-a cu limbi de moarte Tibica, ca Cezar mucea sa-l pupe pe catafalc in gaurica, iar mos Alecu sa-i dea o pula-n coor daca mai poate, lui Coorleon berbecul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este chiar ceva serios:
      Nimeni nu stie nimic de TPM?
      Buey, este trista viata fara el!

      Ștergere
  27. Muei, aista, pmt-U cum ii zice, a mai fost fugit din spital, da parca niciodata atit de mult.
    S-a cacat canele pe el(pe cane, nu pe stapin), iar catelele nu stiu cum s-or fi descurcat fara mulgator, dar sper ca mascariciu cela bolnav sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna dimineata la Zoo,Noo si celor de dincolo de garduri!
    Buey, voi ati vazut ce ne-a postat Adminul?
    I-a surprins pe MaiMucea si CurCurdeleu in timp ce-si cautau mintile.In zadar.

    RăspundețiȘtergere
  29. Muey, AdKaleKu se duse la PulaNOX si-i zgandari prin gard lupii si cațăii.Uaiii, ce de latraturi!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  31. http://fs67.trilulilu.ro/imgs/dumitru22/sa-ne-amuzam-putin-fumatul-pe-timp-de-criza_2c581ebcdb5b93.jpg

    RăspundețiȘtergere
  32. Zlabuta activitatea P-aici ! Daca nu-i PMT sa va scuipe in gat ,abia mai clantaniti ! Ruginitii lu peste prajit!
    PESE. Cum stati cu rozetele...rupeti crionul au ba....??Czar

    RăspundețiȘtergere
  33. Răspunsuri
    1. Hai Boso...hai la munca nu dormiti pe voi !! Aveti gura uscata ....nu v-a dat PMT ratia de fericire ! Hai incolonarea .. ca va asteapta ..Lupoaica cu statistica!!!!

      Ștergere
    2. Pace sub cascheta!

      Ștergere
  34. Neata buna la ZOO + 9! Cezare si Curleoane, pace sub cascheta voua!

    RăspundețiȘtergere
  35. Neatza buna copii mei! Va spune mamaie ce-i cu fotografia aia...Nepotu-miu Cezar se uita prin borta coorului prietenului sau Curleonu si-ncearca sa vaza luminitza de la capatul tunelului. Cam greu s-o vada din cauza tzurtzurilor de cacao ai Curleonului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. 'Neatza! De doua zile nu mi-e prea bine. Vremea ma bazaie si nu numai. Am intrat sa va dau buna ziua si sa multumesc CEZARIanei pentru vizita. Nu sunt in forma dar sunt aici, cu voi. Va urmaresc.
    P.S. Bacea ala, de-i zice Tariceanu, ce mama dracului mai vrea? Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LYL, Dacii vitejii nostri inaintasi spuneau ca "mai intai trebuie tratat sufletul/spiritul si dupa aia trupul". Deci, stai aproape ca sa-ti tratezi sufletul...Mai o maimuca, mai un Curleon, mai un PulanoX si-o sa vezi cum te binedispui...

      Ștergere
    2. Multa sanatate! Nu te lasaa! Czar

      Ștergere
    3. Ofticati nene ! A facut Crin ce nici nu visau ei- marii liberari ! Tot timpul l-au muscat de cur , au stat in umbra si radeau asteptand sa-si rupa gatul ! Acum cand s-au dumirit ca PNL a ajuns cum nu a mai fost in cei 23 de ani ...hop si papagalii la branza!! Sa-l dea afara si pe Tariceanu si pe magarul ala cu Chitara!! Czar

      Ștergere
    4. Da, da.
      Singura solutie si va fi pace! Afara Tariceanu, Chitaristu si ... bambalau ala... cum dreak ii zice nana.... Dilimache?! Curiman?! Nu...,...Chiliman, nene! Trei Domne si toti trei! OUT!

      Ștergere
  38. Roborta are paduchi lati. Cita nesimtire in curul vacii merinos! In loc sa se fi ingropat citiva ani sub propriu balegar spre a fi uitata, vaca iese-n frunte, ca purecii de pe gainile lui planocs. Huooo, pdlul la cocina!

    RăspundețiȘtergere
  39. Sitilica de Tinica sa ne pupe-n gaurica.
    La anul si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  40. PMT
    Va fut in gat pe toti ! De la al cu barba sura panl a al cu tata in gura!!
    Moama ce dor mi-a fost sa dau o ..muye!!
    Acum ..la problems serioase ! Da sa va mai dau o muyuta............totusi!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Asa muei pula, ca-mi faceam ginduri.Meriti muie fara suspendare pentru-asa purtate. Numai maimutoiul C.zarila umbla balalau ,fara aprobare. Sa vezi ce ti-o ei!

    RăspundețiȘtergere
  42. Macar ti-ai luat legitimatia de boso?

    RăspundețiȘtergere
  43. Ba, ia ascultati aciulea! Nu vi se pare suspect faptul ca disparitia in ceata a PMT se leaga de inactivitatea bloagei lui Biliuta? Ca tot zicea cineva de aici ca-s nascuti amindoi in aceeasi zi si locuiesc in aceeasi vila...

    RăspundețiȘtergere
  44. Punct ochit,punct lovit!Asa-i ca daca analizati mai bine, ajungeti la aceeasi concluzie....deci, 2 -doi in acelasi sector,2-doi au caini si sensibilitati la caini,2-doi sunt cu SCMD, sa mai caut sau,...deci...QED!

    RăspundețiȘtergere
  45. Balalau, poa sa fie si vanghelie, poa sa fie si nikita, poa sa fie osicine. Decit un oxidat ca tine, invidios, suspicios, ciufulacios de barzoi si mult doritoriu de lucrari ,,dentare'', mai bine un ciine batrin.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri