Google Translate

joi, 3 ianuarie 2013

De la 1 ianuarie 2013, scumpiri in lant! Greul abia incepe! UPDATE. Sergiu Nicolaescu: "Eu plec, dar nu voi muri niciodata!" Maestrul... a plecat un pic!

 
Anul 2013 va aduce scumpirea energiei electrice şi a gazelor, creşterea accizelor, obligativitatea Cardului Electronic de Asigurări de Sănătate, plata TVA la încasare, precum şi reintroducerea taxei de primă vânzare auto.
 
 
Astfel, de la 1 ianuarie 2013, preţul energiei electrice va fi cu 10% mai mare, incluzând recunoaşterea unor costuri mai mari de producţie de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi suplimentarea ajutorului acordat de stat producătorilor de energie regenerabilă. Potrivit oficialilor ANRE, pentru o factură lunară medie de 40 de lei aferentă unui consum de 100 KWh, creşterea, la 1 ianuarie, va fi de 4 lei.
 
 
Accizele, plătite pentru producţia de alcool şi băuturi alcoolice, tutunul prelucrat, produse energetice şi cafea, vor urca anul viitor în primul rând ca urmare a creşterii ratei de schimb la care sunt calculate. Cursul pentru calcularea accizelor în 2013, anunţat la 1 octombrie de Banca Centrală Europeană (BCE), este de 4,5223 lei/euro, cu 5,2% mai mare faţă de cel utilizat în acest an, de 4,3001 lei/euro.

De asemenea, Guvernul a avizat creşterea accizelor la motorină la 1 ianuarie, de la 374 euro/tonă la 391 euro/tonă.

 
Din iulie 2013, ar putea avea loc şi o creştere la acciza totală la ţigarete, de la 79,19 euro la 81,78 euro/1.000 ţigarete, conform calendarului stabilit de Guvern, care va duce la o nouă majorare de preţuri.

Şi preţul gazelor pentru populaţie este programat să urce cu 10% în 2013, respectiv cu 8% la 1 iulie şi cu 2% din octombrie, conform calendarului de eliminare a tarifelor reglementate anunţat de ANRE.

Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, va fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând însă să analizeze această situaţie. Această taxă, introdusă de Guvernul Boc la sfârşitul anului 2011, trebuia percepută cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate în România asupra unui autovehicul rulat şi pentru care nu a fost achitată taxa de poluare. În ianuarie 2012, pe fondul protestelor organizate atunci în Bucureşti şi alte oraşe ale ţării în care una dintre revendicările formulate viza eliminarea taxei auto, coaliţia guvernamentală PDL-UDMR a decis să suspende pentru un an, până la 1 ianuarie 2013, taxa de primă vânzare, cu explicaţia că proprietarii de maşini vechi trebuie să beneficieze de timp suplimentar pentru a vinde autovehiculele.

Anul 2013 vine şi cu obligativitatea Cardului Electronic de Asigurări de Sănătate (CEAS) - documentul de identificare al fiecărui pacient în sistemul de sănătate. Fiecare persoană de peste 18 ani va primi acest card ce va fi distribuit în prima parte a anului viitor de către medicii de familie. Documentele vor fi trimise la medici de către Casa de Asigurări de Sănătate, iar costurile sunt suportate de Ministerul Sănătăţii.

Începând cu 1 ianuarie 2013 va fi introdusă şi plata TVA la încasare , care presupune colectarea taxei la momentul încasării contravalorii livrărilor sau prestărilor efectuate, dar nu mai târziu de 90 de zile de la data emiterii facturii. Contribuabilii obligaţi să aplice această decizie sunt cei cu o cifră de afaceri anuală inferioară plafonului de 2,25 milioane de lei.

În ceea ce priveşte o creştere în 2013 a taxelor şi impozitelor locale cu inflaţia cumulată pentru perioada 2010-2012, Guvernul va aproba în prima şedinţă din luna ianuarie ordonanţa care va stabili că primarii sunt cei care hotărăsc cu privire la aplicarea indexării impozitelor şi taxelor locale în raport de evoluţia inflaţiei din ultimii trei ani.

În urmă cu două săptămâni, Guvernul a decis că nivelul taxelor locale prevăzute în grilă creşte pentru anul viitor cu 16,05% ca urmare a indexării cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, potrivit legii, precizând că, faţă de suma rezultată, autorităţile locale pot decide o creştere sau o scădere într-o marjă de 20%. Conform Codului Fiscal, impozitele şi taxele locale sunt indexate o dată la trei ani, ţinând cont de evoluţia ratei inflaţiei de la ultima modificare. Ultima actualizare a taxelor şi impozitelor locale a fost aplicată începând cu anul 2010.

Şi programul Prima Casă va continua în 2013, cu garanţii suplimentate cu 200 milioane de euro, astfel încât fondurile să ajungă cel puţin până la mijlocul anului viitor, iar băncile care nu utilizează până la sfârşitul acestui an sumele alocate le vor putea folosi în 2013.

Sursa:
http://www.mediafax.ro/economic/ce-scumpiri-ne-asteapta-de-la-1-ianuarie-10419863

=================================
========================
=============

 
============================
 

====================================
 
De ce il injura, chiar urasc unii,
pe Marele Maestru regizor, scenarist, actor 
SERGIU NICOLAESCU
 
Pelicula "Nea Mărin Miliardar", în regia lui Sergiu Nicolaescu, din 1979, a avut mai mulţi spectatori în cinematografele din România decât toate cele aproape 200 de filme româneşti realizate după 1989 la un loc, a declarat, vineri, Constantin Fugaşin, preşedintele Asociaţiei Film România (AFR).
 
"Cele aproape 200 de filme româneşti realizate după 1989 nu au atras - toate la un loc! - numărul de spectatori înregistrat de un singur film al lui Sergiu Nicolaescu -
«Nea Mărin Miliardar»",
a spus Constantin Fugaşin.

"Nea Mărin Miliardar", care l-a avut în rolul principal pe regretatul actor Amza Pellea, a avut circa 7,5 milioane de spectatori în cinematografele din România, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Fugaşin.
 
În schimb, toate cele aproape 200 de filme româneşti realizate după 1989, inclusiv filmele realizate de Nicolaescu după Revoluţie, au strâns împreună sub 7 milioane de spectatori în cinematografele din România, a explicat Constantin Fugaşin.
 
Pe de altă parte, potrivit lui Constantin Fugaşin, filmul "Nea Mărin Miliardar" a fost difuzat de zeci de ori la televizor după 1989.
 
"Numărul total al spectatorilor români care au văzut cele 60 de filme regizate de Sergiu Nicolaescu este de zece ori cât populaţia României - aproape 200.000.000", a mai spus Constantin Fugaşin.
El a precizat că filmele lui Sergiu Nicolaescu au fost difuzate de zeci de ori şi de diferite televiziuni. "După părerea mea se mai strâng încă 50 de milioane de spectatori care au văzut la televizor filmele lui Sergiu Nicolaescu, după 1989", a mai spus Fugaşin.
 
"M-am gândit la toate aceste cifre după ce i-am auzit pe detractorii lui Sergiu Nicolaescu. El a scris istorie în cinematografia din România, nu va putea fi şters niciodată",
a mai spus Constantin Fugaşin, precizând totodată că este foarte posibil să nu se mai facă niciodată filme de complexitatea peliculelor "Mihai Viteazul" şi "Mircea", două dintre cele mai importante şi dificile filme făcute de Sergiu Nicolaescu.
 
Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.
 
Cineastul Sergiu Nicolaescu, decedat la vârsta de 82 de ani, a strâns, la capătul unei cariere de peste 40 de ani, o colecţie impresionantă de peste 60 de filme în care a îmbrăcat, pe rând sau, uneori, chiar în acelaşi timp, haina de regizor, scenarist şi actor, cu o abilitate neobişnuită.
 
Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai municipalităţii. Potrivit surselor citate, incinerarea va avea loc în cadru restrâns, nefiind permis accesul presei. Reprezentanţii municipalităţii au precizat că a fost stabilită ca oră de incinerare ora 12.00, însă familia regizorului poate solicita schimbarea acesteia.
Sergiu Nicolaescu va fi incinerat conform propriei dorinţe exprese, respectată de soţia acestuia.

 
03 ianuarie 2013
" Eu plec, dar nu voi muri niciodata! ",
Sergiu Nicolaescu
Maestre, cu profund respect si regrete eterne!
Odihnească-se în pace!
Admin, Romania Megalitica

121 de comentarii:

  1. La feles ziceam si eo, nu ca un pic mai nuantat !
    Eote:

    -2013 va fi un an cu ghinion pentru români. Preţurile vor continua să crească până la jumatatea anului. Cresterile de preturi la energie, gaze, taxe locale, accize, etc. si deprecierea accentuata a leului, vor face “puterea” de cumparare a cetatenilor aproape insuportabila.
    -In anul 2013 un cutremur de cel puţin 7 grade pe scara Richter va lovi România. Mii de romani işi vor piarde viaţa (peste şase mii de bucureşteni vor muri, mai putin Tibica si baba).
    -Dezastrele naturale din 2013 vor genera scumpiri dramatice ale alimentelor. Dacă seceta va continua în Statele Unite, Rusia şi Brazilia, aşa cum au prognozat meteorologii, preţurile alimentelor vor sări în aer.
    -SCMD va deveni prima sfortza sindicala din Romania, iar Dogarul avocatul popoului.
    - Inca din ianuarie, Ministerul de Finante, trebuie sa imprumute peste un miliard de euro, pentru ca sa poata plati pensiile si salariile bugetare, precum si ratele scadente la imprumuturile anterioare.
    -Se mareste schema inaltilor functionari din guvern si ministere cu 13.236 de posturi. Bugetare. Cu salarii babane, asta dupa ce premierul Ponta declarase ca nu va da un leu sau un post in plus la functioanrea Guvernului.
    -Va incepe un nou scandal national al pensiilor fostilor militari.
    -PNL se va retrage de la guvernare, peste cateva luni, pentru a nu deconta, alaturi de PSD, costurile unei guvernari de criza. Cum a decontat PDL guvernarea anterioara.
    -Pensiile şi salariile nu vor creşte în 2013, iar cota de impozitare se păstrează la 16%.
    -Mircea Dusa va fi retras de la Ministerul Apararii, iar locul vacant va fi “guvernat” de prim-vice-premierul fara portofoliu, Oprea.
    -Administratorul blogului nu-si va respecta, nici de data aceasta, promisiunea cu mielu-chelu si butoiul de vin.
    -Nivelul de saracie in Romania va atinge cote istorice, pentru perioada “post-revolutionara”. Exodul medicilor va fi fara precedent. Bacalaureatul va avea rezultate dezastruoase.
    -Crasma din gara Bartolomeu va intra in faliment. Se va incerca privatizarea ei, insa fara succes. La fel ca Oltchimicul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: noroc cu guvernul criptocomunist, instalat la 7 mai 2012, care va salva rromanica de ciuma rosie !
      O sa-si planga in pumni poporul calic, de ce-o sa urmeze !

      Da doamne sa halesc eu cacat ! Da nu cred !
      Cancerul rosu a cuprins Romania !
      Guvernul dottore-pinochio-plagiatorre urla deja a neputinta !

      Ștergere
    2. Ppese: plus ca dottore-plagiatore a ajuns sa urle a disperare la ministrii lui, ca "sa-si faca temele", ca vine fondul si sa nu-i prinda cu fundu-n pula !

      Vine fondul, buey !
      Extraordinar ce a ajuns aceasta colonie bananiera, tigano-bozgoreasca, de mana a 2-a !

      Vine fondul ! Auzi la mucos !

      Ștergere
    3. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!

      Ștergere
  2. Foarte bineee !
    Numa acusica cateva luni urlau bolsevicii cripto-neo-comunisti ca sunt bani cu ghiotura, numa ca nu sunt gestionati cum trebo !
    Si dadeau exemple si para-exemple unde sunt banii, care ar trebui sa asigure bunastarea si fericirea poporului rromanes !

    Da, da !
    Ce m-am ras !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, pana nu se rupe uniunea asta comunisto-liberala, care de fapt este o mare gluma a naturii, "majoritatea confortabila" isi va face de cap confortabil ! O doare in pula de popor ! Exact cum ma doare pe mine de stagnarea lucrarilor la catedrala neamurilor !

      Ștergere
    2. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!

      Ștergere
  3. Un fleac ! Ne ciuruiesc ! Cum ar zice proaspatul crapat, dus la cele vesnice si viitor combustibil pentru crematoriul "Cenusa" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa ia fi cuminte ca te fut dinrect la dinte! Ia-ti pasteaua, camesoiul, fesul sau fesele pe cap si la cuibar cu tine!

      Ștergere
    2. Acusica ? Cand tocma' mi-am revenit nitzel ? Sa ma culc ? Ce, te-ai tampit ?
      Or n-ai inteles ca pe "titanul cinematografiei" rromanes il pune sambata la copt ! Gazu' la cuptior inca nu s-a scumpit, asea ca-i mai ieftin decat o groapa + popa + pomenile+ transportul + crucea !
      Baiat dastep-t Sergiu asta ! Parca mi-a citit gandurile !
      Asea am sa fac si eo ! ( Intai cu baba si, daca-i economicos si fara prea mult deranj, ma bag si eu).

      Ștergere
  4. Pe Ceausescu, pe care l-or puscat nemernicii neamului romanesc si in urma caruia o ramas o tara ca o floare, vad ca nu-l mai pomeneste nimeni !
    Mananca toate televiziunile cacat, neincetat de 12 ore, c-o crapat marele pitzigaiat al culturii romanesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!

      Ștergere
    2. Ai postat de trei ori ,am citit de trei ori.....mare idiot esti.
      PS papagalule de B.O.B partid!! 'te dreak la aia ai tai la scmd, DINOZAURE!!
      tu nu vezi papagal repetitiv ce esti ca PMT i-a dus in pula pe pdlaci luni si luni de zile? acu' ii duce'n pula pashtilalti.Numai tu esti fanatic cu creierul spalat si nu vezi/gandesti.
      mare BOU esti fanaticule!!Numai tampita de soacra-mea mai crede ca presedinte a ramas tot iliescu si tot vroia sa-l voteze pe 9 dec.I-am spus sa-si bage stampula'ncur cu iliescu cu tot
      vorba lu' pmt:tara de idioti!!

      Ștergere
  5. "Se mareste schema inaltilor functionari din guvern si ministere cu 13.236 de posturi. Bugetare. Cu salarii babane, asta dupa ce premierul Ponta declarase ca nu va da un leu sau un post in plus la functioanrea Guvernului!"

    Meapeneul deja a finalizat variantele de reorganizare ! Cel care ducea, prin cumul, si pregatirea fizica, si peseiul, si protectia muncii va prelua si atributiile colegului, a carui post se restructureaza si va mai raspunde, tot prin cumul, si de protectia fizica, si de protectia mediului, si de inventarierea documentelor clasificate, si de protectia industriala !
    Si-asa n-are ce face prea multe pe la operatii si instructie ! Ca soldati nu mai sunt-deci instructie pula, iar de operatii sa se ocupe sanitarul de la fermelie, ca de aia-i doctor !

    13.236 nu-i mult ! O nimica toata !

    Cadrele didactice si personalul medical mai pe la anul ! Si la multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  6. DEZVALUIRI SECRETE: "Dosarilii ICS"

    2 January, 18:12. Marea recalculare portocalie: praf şi pulbere peste pensiile militarilor

    În secolul al XXI-lea, personalul MApN lucrează primitiv, în haos şi teroare
    României a ţinut musai să raporteze la FMI depăşirea planului de scădere a pensiilor la hectar, angajaţii MApN îşi scot ochii prin arhivele ilizibile

    Maiorul Ştefan Ivănescu a luat de bune angajamentele publice ale ministrului Gabriel Oprea, a depus disciplinat cerere de recalculare şi, drept răsplată, a primit o pensie diminuată drastic. De la suma "nesimţită" de 1.393 de lei, a ajuns la cea reevaluată de 982 de lei (imaginea următoare). Probabil că, aşa cum susţine generalul care conduce Ministerul Apărării Naţionale, i se pare că i-a scăzut pensia

    Dragă pensionarule, ai câştigat! Felicitări! Dumnezeu ţi-a pus mâna în cap şi, printr-o minune divină, Guvernul îţi dă mai mulţi bani fără să faci nimic în plus. Te poţi considera norocos. Şi tu, ca femeia, mereu nemulţumit.

    Ba te mai şi revolţi! Ministrul tău ţi-a zis-o! Clar. "Toate pensiile celor cu carieră militară completă care primeau sub 3.000 de lei au crescut prin recalculare, la fel şi 80% din pensiile celor cu stagiul incomplet." Dacă tu vezi altceva pe cuponul de pensie, e din cauză că te-ai ramolit.

    Dacă eşti printre cei 20% (oficiali) care primesc mai puţini bani după recalculare, înseamnă că aveai pensie de nesimţit. Te plângi că pensia ta a scăzut, deşi primisei asigurări că n-o să se întâmple? Îţi lipsesc ani buni pe adeverinţa eliberată? Nu-i nimic, sunt şi ei oameni şi au greşit. Ai grijă să nu faci infarct de supărare până reuşeşti să o obţii pe cea corectă.

    Dacă reuşeşti. Unii chiar au murit între timp. În plus, era momentul să faci şi tu ceva pentru ai tăi, să mai laşi şi tu de la tine, din ceea ce ţi se cuvine, faptul că ai îndurat multe în slujba ţării tale a fost prea puţin.

    Aşa că, pe timp de criză închide şi tu ochii şi lasă Guvernul să mai completeze din buzunarul tău bugetul de austeritate. Şi-apoi, bine a zis cine-a zis că "aritmetica bugetară este cinică". Ce treabă are asta cu morala!?

    Aşa că, dragă pensionarule militar, lasă-ţi deocamdată statutul deoparte şi lasă-te transformat în asistat social. Mai încolo o să vezi tu dacă legea e retroactivă, dacă nu, nu. Dar acum, fă-te, pentru binele ţării şi mai ales al conducătorilor ei, că n-ai priceput că statul s-a împrumutat puţin şi de la tine.

    Contrar tuturor lucrurilor pe care le-ai crezut când ţi-ai făcut meseria, lasă-te umilit! Uite, de exemplu, Dumitru Prunariu, un model şi un erou al naţiunii. Singurul român care a zburat vreodată în Cosmos.

    Statul a considerat că românul Prunariu este nesimţit, că are o pensie prea mare, din care mai merită să ciugulească şi alţii. Aşa că i-a redus venitul cu 70%, făcând pierduţi taman cei trei ani de şedere în fosta URSS, timpul în care s-a pregătit pentru zbor. Pierderea anilor de carieră militară prin arhive şi dosare prăfuite s-a întâmplat însă multor rezervişti.

    Un martor direct al procedurii de arhivare a documentelor militare în baza cărora se calculează pensiile justifică, în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional, rezultatele aiuritoare ale aplicării grăbite a procedurii prin haosul din sistemul de arhivare.

    Lipsesc adeverinţe din dosare, iar recalcularea s-a făcut după ureche, sub presiune, inclusiv de oameni în vârstă şi fără pregătire IT, pe baza unor registre din care abia se disting, dacă se disting, cifrele. El caracterizează procedura lăudată la televizor de ministrul Gabriel Oprea drept, "o caterincă făcută într-un stil de hei(mi se)rupism ceauşist".

    "Lucrez la o unitate militară, ca angajat civil. Am participat la caterinca de arhivare a documentelor cadrelor militare, în acelaşi stil de hei(mi se)rupism ceauşist. Cu o săptămână înainte de ziua Armatei (25 octombrie), s-a făcut mare şedinţă mare cu toţi cei care lucram pe calculator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTINUED DOSARILII ICS:

      "Am fost anunţaţi că trebuie să facem un efort până pe 25, să lăsăm activitatea noastră cea de toate zilele şi să ne dedicăm actualei probleme, care arde...

      Ne-au împărţit pe 2 schimburi, vreo 40 de oameni, pentru a băga în sistemul informatic situaţiile cadrelor militare din cele mai străvechi timpuri. Un program obosit, făcut la repezeală (normal), care trebuia să înghită informaţii de la circa 20 de calculatoare/schimb, şi care mergea foarte prost. Care era procedura?

      Din beciurile prăfuite unde ţineau dosarele cu situaţiile respective, nişte oameni de bine făceau poze cu o mână, şi cu cealaltă ţineau dosarul respectiv. Pozele respective erau puse pe CD-uri, aduse la noi, trase la imprimantă şi trântite pe masă la noi, ordonate după ani, luni. Noi trebuia să introducem numele, prenumele, gradul, salariul brut, gărzi – acolo unde era cazul.

      Erau cazuri când nenorocirea aia de ştampilă acoperea două nume şi nu aveam încotro, trebuia să sărim peste. Bineînţeles, în primele două zile am protestat la colonelul care răspundea de «afacere», că muncim de pomană, programul mergea foarte greu, imaginile îngheţau, nu memorau datele introduse de noi, aveam probleme legate de vizibilitatea do¬cumentelor...

      Nea colonelul lu’ peşte, prima oară a început să urle la noi: să ne vedem de treabă şi să nu mai comentăm! În rest, unde nu înţelegeam săream peste foi întregi.

      Erau cazuri când în cadru nu intra chiar coloana cu nume, se vedea doar prenumele, câteodată nici atât. Bineînţeles, din cauza ochiului fotografului. Erau cazuri când dosarul respectiv nu era deschis cores¬punzător şi, la fel, nu se vedea numele; erau cazuri când dosarele erau scrise de mână, cu un scris îngrozitor.

      Şi, bineînţeles, în cele mai multe cazuri, pur şi simplu paginile se vedeau foarte şters.

      De menţionat că, dintre cei 40 de operatori PC, vreo 20 eram ceva mai tinerei, restul de 20 se apropiau periculos de vârsta pensionării, asta însemnând vedere mai slabă, mai degrabă obosită, răbdare la limită şi atitudinea «mi se rupe» foarte dezvoltată.

      Noi, ăştia mai tineri, care ne mai pricepeam, mai prelucram poza cu probleme, ne mai jucam cu contrastul pe imagine ca să stoarcem de informaţie amarâta aia de pagină. Am terminat cu partea noastră de documente la limită, cu uriaşe găuri negre în trecutul pensionarilor militari.


      Cum era de aşteptat, sistemul îi îngroapă pe bieţii oameni cu ajutorul nostru, fir-ar să fie!
      Încerc să îmi găsesc scuze pentru că am participat la aşa grozăvie...."

      ====================================
      Cam asa discutii se poarta prin presa, pe schinarea militarilor !
      Marele scandal al pensiilor fostilor apevisti ai pulei nici n-a inceput inca !

      Fain !


      Ștergere
    2. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!

      Ștergere
  7. Cititi pe Hronicul Semnelor :" Cine scapa de anul 2013, sigur crapa in 2014 ! Soarele in 2013, continua sa ramana un pericol major! Marele Cutremur, se agita in adancuri. Nici ca mai conteaza, care va lovi primul! Important ar fi, sa nu atace-n haita!"
    ==============================
    Interesant !
    La un cutremur major, de 7-8 grade de alea nasoale, majoritatea blocurilor din cartierul Drumul Taberii- intesat de apevistii pulei, vor fi puse la pamant!
    Mai sunt zone de astea nashpa prin Bucuresti, insa cea mai mare concentrare de bosorogi fosti apevistii pulei, este in Dr. Taberii !

    NB: cine va supravietui la "Marele colaps", va fi prajit de "Big eruptions" !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si uitea asea se reface deficitul din bogetul penziilor pentru apevistii pulei !

      Ștergere
  8. Ai postat de patru ori ,am citit de patru ori.....mare idiot esti.
    PS papagalule de B.O.B partid!! 'te dreak la aia ai tai la scmd, DINOZAURE!!
    tu nu vezi papagal repetitiv ce esti ca PMT i-a dus in pula pe pdlaci luni si luni de zile? acu' ii duce'n pula pashtilalti.Numai tu esti fanatic cu creierul spalat si nu vezi nu gandesti.
    mare BOU esti fanaticule!!Numai tampita de soacra-mea mai crede ca presedinte a ramas tot iliescu si tot vroia sa-l voteze pe 9 dec.I-am spus sa-si bage stampula'ncur cu iliescu cu tot
    vorba lu' pmt:tara de idioti!...idiotule!
    Ma duc la bartolomeu sa ma'nbat ,nu are rost sa fiu lucid cu asemenea idioti
    hai sa-ti revedem "creatia" tembelului,repetata de fo 4 ori.io sunt sigur ca nu-i "maimukles"

    "Anonim3 ianuarie 2013, 21:55
    Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey hoscaitule, tu te arati numa spre niez de noapte, ca bufnitele !
      Unde dreacu ai umblat, belitule, ca m-a umplut unul de muie vesnica, p-aciulea !

      Ștergere
    2. Pese: tot zice "Sa NE" ! Inseamna ca e multi si mi-e teama sa ma trantesc cu ei, ca ma dovedesc banditii !

      Ștergere

  9. Nasol cu scumpirea energiei electrice !
    Deja am luat primele masuri, drastice, de economisire:

    -supt butonul de la soneria de la intrare am sa pun un afis cu indemnul "VA ROG NU SUNATI ! IES EU, DIN CAND IN CAND" ! Astfel economisesc pe putin juma din scumpirea de 10%!
    -dupa ce sting becul, am renuntat ca sa-l mai aprind inapoi, ca sa ved daca s-a stins ! Deja se simt imbunatatiri la factura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: orice alte idei sunt binevenite !
      Ajutati-ma sa trec prin criza !

      Ștergere
    2. Nu mai folosi vibrator electric de la priza, foloseste pt. baba de ala heolioan din dinam de bicicleta si-o faci pe baba racheta.

      Ștergere
    3. Buey ! E buna !
      Gata, sigilez prizele, ca prin scoala militara ! Cand ni le sigilau comunistii ca sa nu ne uitam la teve !
      Da ce ma complic eu!
      Ia sa merg sa-i dibui pula aia electrica si sa i-o arunc cu totul !
      Sa si-o frece cu degetul !

      Ștergere
    4. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!! Te-a amnistiat acum iti index. cu4%! Cat mai vrei scarba!!"

      Ștergere
  10. @pmt
    vezi ca "te suna" un nene.
    cum te stiu prompt in raspunsuri ma gandii ca nu observasi,asa ca-mi permisei sa-ti amintesc de nenea care tocma-i te suna.

    "SCMD Beius3 ianuarie 2013, 16:50
    @PMT3 ianuarie 2013, 13:14
    La multi ani, amice!
    Cum de nu m-am gandit sa-ti cer ajutorul?
    Da' oricum, nu faceam nici o afacere ca tu erai "captivos" (si doar atat).

    Răspundeţi"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,am vrut sa zic "tocmai" da ce mai conteaza,a trecut apocalipsa,a trecut.
      sau poate abia a sosit....pe 21 dec(da e "locala" doar pt romanika)

      Ștergere
    2. L-am citit pe musiu !
      Na, ce sa fac si eu: i-am dat o muiuta, asea usioara, ca pentru incepatori si a ripostat si el, vai de capul lui !
      Nu ma pun cu betegiti de astia, care se tem sa pronunte "PULA", in toata splendoarea ei !

      Ștergere
  11. din 21 dec avem govern bey ,avem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem domnu, avem ! Am zis eu ca nu avem ?
      Si inca ce guvern ! Strong ! Calit odata cu apocalipsa !
      Stii niatalii, cand eram aproape toti pe spate, cu apocalipticu' ala !

      Ștergere
  12. Buey, NB la ZOO+NOO !
    Merg sa iau un Alupigus cu ceva zama de GaOz si ma indrpt spre camesoi !
    Nu-i bine sa reincepi, asea brusc, fara o incalzire treptata si adecvata !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata!
    ..................................................

    Ea: “daca eu as muri, te-ai recasatori?”
    El: “nu draga mea, niciodata!”
    Ea: “de ce, ai ceva contra casatoriei?”
    El: ”a, nu , nu am nimic impotriva.”
    Ea: ”Si atunci, de ce sa nu te casatoresti?”
    El: ”Bine, m-as casatori, ca sa-ti fac placere.”
    Ea: ”A, deci te-ai recasatori…(cam trista)
    El: ”pai, da…”
    Ea: “si te-ai culca cu ea in patul nostru?”
    El: ”pai unde ai vrea sa ma culc?”
    Ea: ”si ai inlocui fotografia mea cu a ei?”
    El: ”pai, e normal…”
    Ea: ”si ar conduce masina mea?”
    El: “nu, ca nu stie sa conduca…”

    RăspundețiȘtergere
  14. Anunt matrimonial:
    “Caut sotie.”
    Mii de raspunsuri:
    “Alege-o pe-a mea!”

    Zburati cu avioanele companiei noastre! Grabiti-va!!
    Au mai ramas cateva!!!

    Un bărbat îi spune prietenului său:
    - Soţia mea ţine o cură de slăbit de trei săptămâni.
    - Cât a pierdut până acum?
    - Două săptămâni.

    În spital este adus un tip cu o fractură craniană.
    Sora medicală completează fişa şi întreabă:
    - Căsătorit?
    - Nu, accident.
    *Ştrul sună la Securitate*
    -Alo! Să ştiţi că Iţic are nişte lemne!
    -Şi ce-i cu asta?
    -În fiecare butuc de lemn a ascuns dolari, diamante, aur, arme.
    Apoi Ştrul îi telefonează lui Iţic:
    -Vezi că am trimis să-ţi spargă lemnele.
    -Pe-cine?
    - Pe ăia care mi i-ai trimis tu anul trecut de mi-au săpat grădina *
    ***

    **

    *Flirt*
    Iţic o sună pe dna Goldstein:
    -Alo, sărut-mâna, ce mai faceţi?
    -Ce să fac, sunt singură, soţul e pe teren de-o lună...
    - Atunci poate îmi permiteţi să trec pe la dvs., bem o cafeluţă, facem amor...
    -Vai, domnule Iţic, credeţi că sunt curvă?
    - Da' cine a pomenit de bani?****

    ****

    *Rugăciunile
    *Un rabin a primit cadou o papagaliţă care tot timpul spunea:
    -Eu sunt o curvă! Eu sunt o curvă!
    Rabinul nu mai ştia ce să facă. Unul din enoriaşi îi spune:
    - Eu am acasă doi papagali foarte cucernici. Tot timpul spun rugăciuni.
    Daţi-mi mie papagaliţa, o s-o educe.
    Duce omul papagaliţa acasă şi-i dă drumul în colivia unde se găseau cei doi
    papagali.
    -Eu sunt o curvă! Eu sunt o curvă! strigă papagaliţa.
    La care unul dintre papagali se întrerupe din rugăciune şi-i spune
    celuilalt:
    - Ai văzut ba ca nu ne-am rugat degeaba?...****

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna dimineata!
    Seara vaz ca ati incheiat-o intr-un „ dialog de la distanta”, ceva bolboroseli intre doua lighioane:Pinguinul si Curdeleul.

    P.S. Pacat de talentul tau,PMT.Orice asociere cu AA (Alcoolicul Anonim) este in defavoarea ta!

    P.S.S. Noroc cu interventiile scurte ale Maimutei, altfel credeam ca suntem pe un alt blog.

    RăspundețiȘtergere
  16. Suna telefonul noaptea.
    Barbatul:
    – Daca e pentru mine nu sunt acasa.
    Nevasta raspunde:
    – Este acasa.
    Barbatul:
    – Ce ti-am spus femeie???
    Nevasta:
    – A fost pentru mine!!!

    Un tip ii deschide usa celui care efectua un sondaj de opinie
    referitor la viata sexuala.
    - De cate ori faceti dragoste pe saptamana cu sotia dumneavoastra?
    - De patru ori.
    - Asta inseamna o data in plus fata de vecinul dv.
    - Pai e firesc, la urma urmei e nevasta mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi PULA pedelac jegos!!

      Ștergere
    2. Buey 11,25!N-ar fi pacat de bunatate de pula s-o aruncam la rațe?
      IO zic sa ne suga de sosete.

      Ștergere
    3. Apoi atunci sa-i dam si chiloti-izmana ai lu PMT cu KK maroniu uscat..!!!

      Ștergere
  17. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, muc cel mic, nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  19. O zi buna-Ii buna o pula ! Doby !

    Cu ce dreaq va mai ocupati bre, p-aciulea ? Fro muie, ceva ? Ca ma bag si eu !
    Am fo si eo sa-mi platesc birul catre statul asta de cacat, insa m-am lasat pagubas ! Mii de apevistii pulei !
    Buey, astia se cunosc de la o posta ca-s calici ! N-ai sa mai auzi altceva din discutiile labagiilor decat: da tu cat o ai de mare, da tie cat ti-a crescut, da pe tine cu cat te-au futut, ca Dogaru e asa, ca ala i-a mintit, ca si ca !
    M-am carat dreaq, ca riscam sa-i fut si-un cap in gura unuia de pe'acolea, apevistul pulei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da muei, tie iti dam mooie cu rahat de pe degetul lui Cezar. Ala de si-l baga in coor si si-l suge tot timpul.

      Ștergere
    2. Pese: baremi am aflat si eu marea stire ca lucrarile la metroul Drumul Taberii sunt deja intarziate cu 10 luni !
      Am intrebat si eu ca boul: cum dreaq cu 10 luni ca santierul n-are nici anul, de cand s-a deschis !
      Tara lu' Dorele !
      Si astia de la metrou au probleme cu exproprierile ! Au nimerit cu foreza aia intr-un canal plin de aurolaci si s-au oprit lucrarile, pana la rezolvarea situatiei drogatilor !

      Ai de pula noastra ! De nimic nu suntem in stare !

      Ștergere
  20. Buey, eote aciulea daca n-am eu dreptate ca suntem rety !

    “Ponta: INS a greșit. PIB-ul e cu aproximativ 20 miliarde de lei mai mic faţă de estimarea iniţială

    Guvernul se pregăteşte să taie încă un miliard la capitolul cheltuieli din bugetul pe 2013, în condiţiile în care Institutul Naţional de Statistică a greşit calculul Produslui Intern Brut pe 2011 şi 2012, susţine premierul Victor Ponta. Potrivit primului-ministru eroarea INS ar fi fost de 20 de miliarde de lei, iar impactul pe bugetul acestui an va fi de minus un miliard.”
    ========================================
    Extraordinar ! Tara lu Dorele nu se dezminte !
    Daca nu ma insel si, bineinteles, daca nu sunt prea indiscret, INSu’ asta nu cumva se ocupa chiar cu bugetul ? Sau bugetul e ceva colateral la INS, principala lor preocupare fiind studiul intens al reactiei razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Bat pariu ca PIBUL e facut si desfacut de un “analist-ajutor programator”, care abia a luat BACul din a treia incercare si are 3 licente, toate luate la EFS, in Educatie, in Fizica si in Sport !

    Ce pula noastra-s 20jde miliarde, acolea !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey, o zi buna !
    Plec, ca tot urla baba ca descreierata s-o ajut sa stranga nush ce globuri !

    Stai sa vezi ca iar imi fute existenta cu curatenia generala, dupa ce strang cacatul ala de brad din plastic !

    Pula mai vede ia pom de craciun, mai ales ca s-a scumpit si curentul cu 10 % !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, ti-am spus sa-i cumperi babei tale vibrator manual!!!

      Ștergere
    2. Ba scarba dracului de CALIK ce esti !!Ti-au venit boracii din Amerlocia si tu cacanare imprastiat i-ai asteptat cu BRAD DIN PLASTIC ! Ba PULA au aruncat la gunoi 5camioane cu remorca -puteai sa iei si tu unul!!

      Ștergere
    3. Nu din Amerlocia, buey ! De unde dreaq ai mai scos-o !
      De prin Canada bre !
      Da, oricum, n-ai fo prea departe !

      Da-l in pula de brad ! Bag sama ca lumea a inceput sa se destepte cu taiatul copacilor, asea de-a'mpulea !
      De parca nu s-ar taia aiurea padurile !

      Daca acusica cativa ani, la spartul targului cu sarbatorile de iarna, zburau brazii pe geam ca migurile de la Fetesti, de-si facea vecinul de la 6 zeci de araci pentru rosii si fasole, acum daca vezi 2-3 ciumafai aruncate la gunoi !

      Ca sa nu zic ca toti, insa majoritatea au trecut pe plastic !
      Si mai fain, si mai usor de utilizat, etc ! Am pus cateva crengi de cetina sub plastic si pute a original !

      Mare chestie ! Prostii de-ale babei !

      Ștergere
  22. @PMT3 ianuarie 2013, 23:39
    PMT, nu ma tem dar nu e felul meu. Raspunzandu-ti am dovedit ca apreciez cum gandesti si nu cum vorbesti. Si chiar mi-a placut chestia, pe bune. Vezi, eu sunt oleaca altfel, apreciez cum gandeste omul, nu cum vorbeste. Si, crede-ma, in ziua de azi e greu sa te abtii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Zapacitilor , care stie ceva despre tigri2 ? O fi patit ceva de nu-i mai vedem urmele pe aici ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Si miliardul care trebuie scos de la cheltuielile pe 2013 de unde va fi radiat ?
    De la pensionari ! Gata cu marirea de 4% . Iar la meletari ... pula revenirea pensiilor micsorate la nivelul din 2010 ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este !
      Plus: pula bani pentru drepturile militarilor activi !
      Militienii se caca pe ei sa plateasca restantele pe 2012 ! Mai vad o pula bani de bulendre !

      Asta-i tara lu' Dorele !
      Auzi, sa gresesti PIBul !
      Doamne feri ! Dati-va seama ce cacanari se ocupa de banisorii tarii, adica ai mei, ai tai, ai lui...

      Ștergere
    2. Pepese: numa daca nu cumva o sa cedeze, din nou, ministrul Dobritescu, ceva din bogetul meapene, de la capitolu' achizitii avioane multifresh, ca sa le dea la militieni restantele la bulendre pe 2012 ! Si eventual sa le mareasca si pensiile cu patru la 100 ! Numa lor !

      Ștergere
  25. Motanul nu figureaza la decesuri, dar precis si-a bagat ghiara-n git pe motiv de DD - PULA MANDAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI IN PLUS CELE UDE_MEREU -pas de la guvernare!!Motive suficiente sa se bage cu elicea in ..bloc!!

      Ștergere
  26. óte coilea cum tiganu-si lauda ciocanu'!

    http://www.volvo-club.ro/user/5073-viorel-kis/

    RăspundețiȘtergere
  27. Biserica Prostodoxa Rromanes, vezi doamne, e foarte urticata ca marele actor al neamului, bred pitul mioritic, titanul Serge, a lasat scris ca, dupa ce va sufla in veioza, sa fie prajit la cuptiorul "Cenusa" !

    Pai da, pentru ca, anumiti labagii cu crucea-n gat vor pierde oportunitati insemnate de a mai beli chelea de pe familia indurerata !

    Daca-l chema, spre example, Tibica cu Putza Mica, o pula se mai spargeau in figuri popii din BOR ! La gunoi cu el, tu-l in gura de sarantoc !

    Daca-mi pare ceva rau ca n-am putut sa fac in viata, e faptul ca nu am avut ocazia sa pusc la popi, ca la fazani !
    Pac-pac ! Cate 3 sa cada !

    As fi scris si-o carte, intitulata: "Tehnica puscarii la soboare" !

    RăspundețiȘtergere
  28. Muei putache, te dai la ultima sansa a boborului? Muei, fara beserica si popau viata e pustiu. Beserica si sscmd e visul de aur...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, asa este !
      Or pus pochii jugul pe gatul boborului !
      Cu cat mai multi care abandoneaza scoala, cu atat mai bine ! Creste numarul de enoriasi tampiti la tara !
      Cu cat mai multi care nu iau bacul, si mai bine !
      Se reintoarce prostimea in parohii !

      Buey, aciulea tactica in operatii ! Astia au BPLeuri de alea ca lumea, nu ca la batalion, unde se scremeau 3 rasuflati sa "predea" plotonu-n ofensiva cu varful inainte !

      Ștergere
  29. Apropo de scumpirea curentului mentionata mai sus de Tov. Pinguin, oare de ce la unguri si bulgari s-a IEFTINIT? La ei s-a ieftinit si gazul ,in plus s-a ieftinit si gigacaloria pentru consumul populatiei.Cum dreak?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buey, ce-mi plac mie unele urari de bine care incep cu "biroul operativ", "comitetul director" sau "grupul filialelor " !
    Mai diversificati si voi, dragi bolsevici, cripto-neocomunisti, ca mai sunt si alte formule, ca de exemplu: activul de partid, biroul organizatiei de baza, consiliul politic, comitetul de partid, celula de baza, etc !

    Uai, ce-mi place !
    Vibreaza sangele-n mine, iar pula mi se zbate, precum tiparul pe uscat !

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey ! Care chizda ma-tii te-ai luat de mine ?

    Scuze, te-ai luat numa de izmenele mele...
    Ce gafa erea sa fac !

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey !
    Nu uitati, peste 10 zile e ziua adminului !

    Implineste egsact un anisior, de cand o lasat tiutiunul !

    Cica da "de fumat" de ziua lui !
    Iar o sa ne "afume" cu fel de fel de invitatii, in toamna, cand s-or coace strugurii s-or sa fete caprele !

    RăspundețiȘtergere
  33. Buey, ce pula mea aveti ?
    V-ati hoscait de tot ?

    De regula, cam pe la ora aiasta, deja treboia sa merg sa-mi degajez gura de muie, ca nu mai aveam aer !

    Pana si baba se uita la mine si ma-ntreaba daca ma simt bine, pen ca, cica, am privirea cam cetoasa si parca as boli de dorul a ceva !

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey, un pranz linistit si-o zi buna, !

    Merg sa hranesc niste catele, care numa' ce-or fatat de fro saptamana ! Au niste tate, de le atarna sfarcurile pe jos !

    Intai animalele, dupa care o sa crap si eu ceva in mine !

    RăspundețiȘtergere
  35. Uahahaaaa!
    Ce m-am cacat pe mine de ras !
    Popor de betivani si hoti notorii !

    S-o furat statuia lu' Grigore Alecsandrescu de pe soclul din fata fostei sale casi, din Targoviste !

    Uahahaaaa....
    Cica nu pentru a face sex cu ea, ci pentru a fi vanduta la "fier vechi" ! Ca cica ierea din bronz !

    Tara lu'Dorele !

    Uahahaaaaa !

    Tara de prostani, hoti si betivani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza stamuya lu' Muyan Viteazul, cu tot cu ecvestrul coios !
      Dupa care a lu' Stefan cel Muyare, betivanul Moldovei si curvarul nambar oan !

      Ștergere
  36. Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu
    despre incinerarea regizorului.
    ===================================
    Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la România TV, că fratele său va fi incinerat pentru că aşa fost dorinţa acestuia.

    Iolanda Nicolaescu, în vârstă de 86 de ani, a precizat că şi unchiul lor a fost incinerat, iar Sergiu Nicolaescu a vrut acelaşi lucru, scrie rtv.net.

    “Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viaţă să fie incinerat. Şi unchiu-miu a dorit acest lucru, şi el a spus că vrea tot aşa ca unchiul meu. Nu daţi vina pe nevastă şi pe nu ştiu ce. Nu vă luaţi după bârfe”, a declarat Iolanda Nicolaescu la România TV.

    În ceea ce priveşte averea regizorului, Iolanda Nicolaescu a precizat: “Fratele meu are banii dinainte de Revoluţie, pentru 26 de filme făcute în străinătate pentru care lua valută. Statul român îl lăsa pentru că îi lua 60% din bani şi el numai 40%. Absolut tot ce are sunt dinainte de Revoluţie”.

    Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.
    =========================
    Cata mizerie umana!
    Cata imbecilitate poate fi in capul si sufletul unora!
    Ce de speculatii ordinare, faceau unii/unele ieri!
    Buey neamule, nu ne mai facem bine!
    Prea au damblagit multi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti asea de big bou incat, un bou adevarat de 654 de kile, pe langa tine, este un litle bou !
      Unde vezi, idiotule de Mehedinti-tute-n dinti, "mizeria umana "?
      Taci dreaq ! Daca vrai s-o punem de-o muie, zice AMU ! Si-amu itzi dau !
      Te bagi ?

      Ștergere
    2. Pese: apevistii pulei !
      Labagii dezorientati !

      Ștergere
    3. Buey PMT....
      Esti superficial tata....
      Omul se refera textual la mizeriile de ieri, speculatiile ordinare lansate de ziaristii si fufele din tv-uri....
      Tocmai d'aia a postat ce zice sora regizorului!!!!!
      Eheee... dar tu ... e grele tata!
      Oricum, tie iti este mai usor sa te repezi ca berbecu!
      Te prinde mult mai bine, te defineste la fix!

      Ștergere
    4. E IDIOTI nene mai ales pedelacul de PMT ! ASTA SE ARUNCA CA CUM BROASCA IN BORDURA ! e TAMPITEL!!

      Ștergere
    5. Comunistule !
      Anticristule !
      Labagistule !
      Taci dreaq si vezi-ti de blog !
      Nu ma 'nerva !

      Ma pis pe ce se refera "omul" !
      O muie si pentru sora-sa !
      Si-nca doua pentru tine, gratis !
      Habarnistilor !

      Ștergere
    6. E IDIOTI nene mai ales pedelacul de PMT ! ASTA SE ARUNCA CA CUM BROASCA IN BORDURA ! e TAMPITEL

      Ștergere
  37. PMT-ule aici ai zbarcit-o,te-ai aruncat ca rata la muci.Ma rog..."erare humanum est" mai multa atentie te rog,mai multa atentie!Hac!
    PS Popii pulii,bisnitarii dreak!hac!...."in vino veritas".
    Bai ce "intelept"(cu ghilimele) am devenit,hac!!
    PS2 tu-i'ngura de popi....hac!

    RăspundețiȘtergere
  38. PS (nu mai stiu cat)
    Nu ca n-ai avea-o zbarcita deja...hac!

    RăspundețiȘtergere
  39. Zapacitilor , bine ca n-a dat coltul tigri2 .
    Ca curdelonul este aici pe baricade este bine . Dar hai sa facem ceva si sa-l convingem si pe cetzarush sa spuna prostii numai aici , ca umbla si prin alte locuri si ne face de ris pe toti .

    RăspundețiȘtergere
  40. Buey, da zau ca v-ati rasuflat de tot !
    Voi nici fututi in cur nu aveti "aprindere" !

    Apevistii pulei !
    Eote buei aciulea forumuri de discutii, serioase :

    "4 January, 09:06. Kostas

    Ca un ofiter obraznic si cu tupeu,de orice neam ar fi el. Se aprinde si-si pierde uzul ratiunii cand ii pui adevarul in fata.Nu are argumente cu care sa te contrazica si atunci se apuca de injurat si mascarit.Asta a invatat el pe ogoarele patriei unde punea soldatul sa-i incarce portbagajul.
    Hai sictir, nesimtitule.Cei mai obraznici bosorogi sunt cei proveniti din armata si militie.Ai uitat cand ai trecut cu tancul peste populatia civila care va implora "nu trageti in popor".Nemernicii dracului."
    ===============
    Ei ? ce ziceti ?
    Labagiilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sau eote aciulea, definitie giugiuc !

      " 2 January, 16:17. chichiio

      Cea mai periculoasă specie de băsişti este cea a alcoolienilor (Bashinae Qiorensis). Au trupul atrofiat, de o culoare vineţie, din cauză ca prin venele lor circula alcool pur (CH3CH2OH) provenit din imersia zilnică in whisky. Au un singur ochi, celălalt fiind inutil, s-a atrofiat si a dispărut complet. Sunt deosebit de răi si răzbunatori, vor să fie ei mereu ca păduchele în frunte, dar datorită unor defecte genetice la nivel de memeacă, sunt pe cale de dispariţie. Se înmultesc numai în stare de delirium tremens, cauza din care au descendenţi retardaţi si gângavi."


      Ștergere
    2. SA NE MAREASCA PENSIA CE PULA MEA??!!

      Ștergere
    3. Asta-i leit PMT! SA FUIU IO AL DREAK!!

      Ștergere
    4. Pepese: iaca frate unde zace cultura !

      " 2 January, 13:22. BEST TOP DE KAKAT SITE

      Esti Pasionat de MU IE , SERVITA CU MULT KAKAT ? ... intra Aici: MU IE CU KAKAT VARSAT@LATRINA 3.ORGIE Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de LUAT KAKAT IN FREZA si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul de fraier al anului , Cupa de fier ruginit, URSS La TV ALB-NEGRU (S0ugi Cucu), chiar Trofeul U.S.L. "Prostia Se Plateste" din Legati si Condamnati la JILAVA (Mu ie Lu-ati Cu Toti CIUME ROSII )! Poti castiga Trofee DE Kkat, Diplome Bac Profesional , kakadouri surpriza expirate, etc!

      (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si intra la :JURNALUL DE KAKAT NATIONAL@ KAKAT.ORGIE

      Votează
      Răspunde
      Raportează
      ================================

      Staretul Curfutenie
      0 răspunsuri, 6 voturi
      2 January, 13:22. Staretul Curfutenie

      Fiilor, nu va lasati ademeniti de falsele moaste, vechi, tari si urat mirositoare ! Va rog sa veniti la manastirea la care sunt staret pentru ca am sa va poftesc sub sutana mea. Aici veti gasi unicele moaste vii, compuse dintr-un organ cilindric, vanjos si lung de 22 de centimetri, cu cap gros, precum si doua bile paroase si mari asemeni unor oua de strut. Sunt fierbinti, primitoare, izvorasc o mireasma dulce de stromeleag si daca le molfaiti alene, veti trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, laptos, fierbinte si reconfortant. Asadar, nu mai asteptati, ci poftiti la coada, la adevaratele moaste facatoare de minuni ale staretului Curf|_|tenie !"
      ====================
      Ai de capul vost de cur furiti !


      Ștergere
  41. O sa crapati cu penzia-n mana, buey !
    Puneti mana si traiti intens !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADICA S_O LUAM LA LABA ? ASTA FACETI VOI O LUATI IN MANA_HAHALERELOR!!

      Ștergere
    2. Luati-o la ce vra fistecare: la laba, la muie, la pumni, numa' nu mai stati sa va tot ganditi la nemurirea sufletelor !

      Ștergere
  42. Ba pe bleoaga asta is doar homalai ! Sa-mi bag pula de gasesti o crapatura..!!

    RăspundețiȘtergere
  43. 4 ianuarie 2013, 08:14
    CEZAR spunea...
    Mos Partag zice...si o eventuala atentionare spre ceea ce ne asteapta in viitor ca pensionari "la colectiva" ... *** Da de ce nu-ti place tie ,,la colectiva " tap batran ? Iti este greata de cei care te-au hranit pana acum...sau este alt motiv??!!
    NU AI RASPUNS TAP BATRAN ! HAI CA ,,E" LUMEA CURIOASA!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buey, ca fapt divers !
    Numa ce m-am intalnit, acu fro ora, cu un activ, care da din cur prin em o 100 !

    Na, ca tot omul civilizat ce sunt, dupa un "La multi ani- bla, bla!", pusai si eo intrebarea tabu cu " Ce se mai aude pe la voi ?" !
    Cica-i nashpa ! Numa ce scapasera o tzara de constipatie, cu venirea lu Mos Teaka, iar acu cica iar s-au constipat toti prin minister !

    Zice lumea ca Diusea asta-i cam tembel ! Si prostan pe deasupra ! Cica i se rupe pixu-ntre degete cand s-apuca sa alfabetizeasca 2-3 cuvinte !

    Na, zic si eu ce cacat halesc unii, da' eo nu cred !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietii de la em 100 iar dau cu mucii pe pereti , cu siviul proaspatului menestru . Mai intii au scris ca intre 2008 si 2012 a fost ministru pentru relatia cu parlamentul (adica ministru al bocului) .
      Acum scot alta noutate ...
      Intre 1970 - 1974 face liceul
      Intre 1983 - 1988 face (la ff ??) stiinte economice ... se stie la ce institutie institutie se pregateau cei din organele puterii de atunci ... deoarece era mare stabisor pe la primarie (din 1976 - imediat dupa stagiul militar)
      Frumusetea apare atunci cind spun ca intre 1974-1976 face stagiul militar si scoala de ofiteri in rezerva . Scoala de ofiteri in rezerva (in acea perioada) faceau 6 luni cei care absolvisera studii superioare (nu era cazul) ; incepuse si metoda cu stagiul TR (9 luni) pentru cei care fusesera admisi intr-o institutie de invatamint superior (si iarasi nu era cazul) ...

      Ștergere
    2. Corect buey !
      Ai dreptate, sa ma scarchini o tar pe spate !

      De fapt se vede si dupa muie cat e de dastept ! Noroc cu freza aia de bretonat smecheras !

      Inseamna ca au dreptate astia care zic ca i se rup carandasele in mana, cand incearca sa scrie !

      Asta ce-o fi fost la tinerete, nu cumva frun fel de dulgher sau de tapiter calificat, ca Igas ?

      Ca pe la aparare, de cativa ani, numa de astia s-au petrecut: izmanaro-polonicari, tamplari, etc !

      Ștergere
    3. 1970 - 1974 - Liceul silvic Gurghiu

      Ștergere
    4. Buey, e bun, pen ca pe vremea aia bacurile se luau pe bune ! Nu erau camere de alea ueb !
      Stiu eu, sigur ! Profii stateau mai mult pe hol, ca sa tina de 6 si ne anuntau cand venea fro unul din comisia "de la centru", de pe la Directia de cadre si invatamant !

      Numa daca o terminat liceul la timp si, nu cumva, prin anul 4 de facultate, la distanta !

      Ștergere
    5. Pese: si daca ma gandesc bine, paduraria are legaturi stranse cu armata !
      Si ei au tinuta verde, si ei au portharta, si ei au pusca !

      Deci e bun de ministru la apevisti !
      Hai, sa nu mai carcotim ! Omul e pe felie, ce mai !
      Mos Teaca era un figurant ! Ii cam incurca pe apevisti cu amintirile lui despre armata, de-o viata !
      Cred ca de aia a si luat muie !

      Ștergere
  45. gigimarga says:
    Ianuarie 4, 2013 at 6:25 pm
    Săracii muncesc pentru a se înbogăţi bogaţii! Militarii mor pentru a apăra bogaţiile celor bogaţi! Bogaţii nu vor să plătească sacrificiul militarilor pentru apărarea bogăţiei lor! Pensiile militare reîntregite la SFÂNTUL AŞTEAPTĂ!
    La anu şi la mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  46. Bai rahat cu per pe buci, n-ai pe cine sa incurci?

    RăspundețiȘtergere
  47. Sunt Ofticati ..nu-l mai PLIMBA ca pe Mos Teaca

    RăspundețiȘtergere
  48. Buey, stie careva, l-o fi prajit deja pe bred pitul nostru ? Pe gems camerunul de buftea, pe acest super rodenberii de dambovita ?
    Ca vrau sa merg si eo o tzara la priveghi, cu baba !

    RăspundețiȘtergere
  49. Inca fro 2 zile pana cand "credinciosii" prostodocsi or s-o puna iar de-un caft organizat, pentru o sticla de apa chioara !
    Cica sfintita ! Sfintita o pula ! Mai bine zis plina de microbi si de scuipati sariti de prin gura popalailor fara dinti !
    Si de matreata de prin barbile lor de tapi !

    Sa vezi pumni in cap ce-or sa-si dea enoriasii !

    RăspundețiȘtergere
  50. Muei, nasol pentru visteria popoilor.
    Nu zic de orgoliul ,,sfintei biserici'', prin reprezentantii ei.
    Cicalea incinerarea a fost interzisa de popoii.RO inca din o mie nauasute simbata.
    Cind or fi fost aprobate BMW-urile, ifoanele, popoitv, rolexurilesfintite,...
    Ia completati voi ce-a mai aprobat CSP-ul.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buei, nimerit-am din viteza pe un post s-am cazut pe spate, frate !

    Cine credeti ca-si misca, arcuit, mustacioara de supt nas ?

    Danilet, buey !
    Doamne feri, ce aratare !
    Ce de muie i-am dat lu asta !
    Da si ce de muie ne-or dat si Zegrelean cu fata de muian, si Abhazia, si Muika Macovei, si procororii cu biblia...

    RăspundețiȘtergere
  52. Ba pe bleoaga asta is doar homalai ! Sa-mi bag pula de gasesti o crapatura..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, nu te mai plange atata, ca o muiere ! Pune mana si foloseste cu incredere tot ce seamana a borta !
      Acusica cat mai poti si cat mai ai ocazia !
      Ca, numai maine nu-i poimaine si vine cutremurul cel mare !
      Doamne feri !

      Ștergere
  53. Gata sunt 107 se schimba apa,se schimba foaia.E ok??

    RăspundețiȘtergere
  54. Auzi ce i-a trecut prin cap ghidusului de dottore !
    Sa bage proiectul de buget pe 2013 la documente clasificate, ca sa nu-l fure hakerii sau raketii si sa-l faca public !
    Si a mai atras atentia dottore-plagiatore ca ministrul care va ciripi ceva despre buget e ca si demis !

    Ce pula mea, ordine si disciplina ! Nu ca la INSul ala care de jde ani tot greseste PIBul ! Nu cu mult, numa cu fro 20jde miliarde !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe pariu ca armata va avea un buget cu 0,13 mai mic decat cel din 2012 ?

      Ștergere
    2. Pese: de fapt am gresit cand am spus ARMATA ! Pentru ca nu mai avem asa ceva, de cam multisor !
      Corect este "Ministerul Dezbinarii Nationale" !

      Ștergere
    3. Acum ARMATA inseamna cateva zeci de mii de bortoso-zdrentarosi de prin semegheuri si alte structuri centrale de taiat frunze la capre, alde corpul de controale si introspectii, directiile de audit si auzit intern, directia de cadre a meapene,care se calca pe bombeu cu directia de personal a semegheului si alte mii de functii de pochi, psihoterapeuti, purtatori de cuvant, juristi si jurnalisti, protectori de informatii clasificate, securisti si alti specialisti in ale achizitiile publice, de pe la categoriile de forte, comandamentele de arma si divizii !

      Ce a mai ramas, adica fro 15 mii de militari rapanosi, prin cazarmi uitate de dumnezeu, care inca se mai incalzesc cu sobe cu lemne, ca pe vremea tilicarilor, reprezinta brava armata romana !

      Ștergere
  55. "Televiziunile concurente" se sparg in figuri, care mai de care, ca sa difuzeze, in memoriam, cacaturile cripto-comuniste ale marelui exponent al bolsevismului din Romania ceausisto-iliesceana !
    Acusica nu ca n-ar fi fost bun bolsevismul si neo-comunismul timpuriu !
    Cine stie pe la ce mosier balegaream acuma, la oi ! Insa, asa, datorita comunismului si poporului muncitor, iaca ca am ajuns om mare, vertical, cu onoare si foarte-foarte mult bun simt !
    Ca un adevarat cadru de nadejde al armatei, bine educat si serios !

    Acuma inteleg eu de ce, saracul tata, odihneasca-se in pace in groapa lui, imi tot zicea ca "Numa armata te va face pe tine om" ! De parca as fi fost maimuta ! Si m-a dat la liceul militar ! Iar eu, ca boul, am intrat !

    Na, eote ce-am ajuns ! Ce-a facut armata din mine !
    Poate ieream si eu ceva acusica, frun fost puscarias, frun baron local, sau ceva acolo !

    RăspundețiȘtergere
  56. lasa tu pmt-ule ca n-ai fost singurul bou la liceul militar.Mai cunosc cel putin unu...io
    si io ma gandesc....ori eram la puscarie,ori super bogat.....bagum-i-as in ea de viata,cine a zis ca-i dreapta/(dupa slash scrieti voi ce vreti)

    RăspundețiȘtergere
  57. Un nou scandal tipic lu' tara lu' Dorele !
    PIBul "devalizat" cu 20 de miliarde, zice dottore-plagiatore !
    INSul zice ca nu-i nicio greseala !
    Altii zic ca dottore-plagiatore nu mai stie pe unde sa scoata camasa si da vina pe INS !
    Altii zic ca bugetul nu ti-l faci pe ce zice INSul, ci pe ce are Ministerul de Finante adunat real in visterie !

    Eu inclin sa cred ca pinochio mincinosu' iar a luat o muie, la fel ca la Oltchimic !
    Nu degeaba a sters-o Georgescu de la finante ! Stia el bine pe ce butoi de cacat alterat o freaca guvernul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: parca am fi la clasa zero ! Ceva de genul:
      - Bai, ai zis ca ai zece lei aciulea, da tu ai numa 8 ! Unde pula mea is 2 ?
      - Am gresit nenea, am numarat repede si m-am incurcat !
      - Buey, nu minti ! Tu ai furat banii !

      Rade dreacu mapamondul de noi !
      De asta tine ascunse, la BDS, proiectele de buget !

      Ștergere
  58. Auzi, cica labagiul ala de sef de la INS era in functie din 2005 !
    Sa vezi acusica cand l-or strange de coaie procurorii cu coranul supt brat ca sa dea pe goarna cum ii dadea boc ordin (boc=cacat in limba turca), sa treaca in plus la PIB, ca sa-l fenteze pe tilicarul ala de Geofri Frencs de la FMI !

    Stai numa sa vezi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: asa ca pula avioane multirol, dragi fosti aviatori, asi ai cerului !
      O sa mai pilotati doar avioanele aeromodele, de la clubul Minitehnicus, de la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei !

      Ștergere
  59. NB la ZOO + NOO!
    Mrg sa iau un alupigus si sa ma-nbrac cu camesoiul !
    Nu de alta, da noaptea-i lunga si cine stie ce ghidusie imi poate trece prin vis !

    RăspundețiȘtergere
  60. Moartea lui Sergiu Nicolaescu a nascut multe intrigi si nemultumiri in randul frustratilor care nu au avut curaj sa spuna nici “pas” cat regizorul a trait. Mai mult de atat multe vedete sau oameni obisnuiti, vor sa isi aminteasca de Sergiu Nicolaescu prin ce a lasat in urma material si cultural, mai departe fiecare dintre noi are in dulap cate un schelete, si cel mai important este ca fiecare traieste cum doreste.

    Revoltat este si Daniel Buzdugan care trage un semnal de alarma si apeleaza la bunul simt in ceea ce priveste cuvintele josnice aruncate catre amintirea actorului si regizorului Sergiu Nicolaescu.

    “La ce nivel josnic a ajuns sa se discute despre Sergiu Nicolaescu… Hiene! Asta e cuvantul potrivit pentru unii din cei care apar la tv. Fereasca Dumnezeu sa fii persoana publica si sa mori. Nu esti lasat sa te odihnesti nici in mormant. Mahalagism! Ce mizerie! AICI AR TREBUI SA INTERVINA CNA-ul! Dumnezeu sa te odihneasca in pace COMISARE! Nu te vom uita niciodata! Un fost pusti care s-a visat candva Pistruiatul, Daniel Buzdugan”, a spus Buzdugan pe Facebook. A.G

    RăspundețiȘtergere
  61. Nicolaescu i-a explicat unei jurnaliste
    de ce refuză înmormântarea.
    =========================
    Roxana Iliescu, jurnalistă a revistei Tango ce a avut privilegiul de a-l intervieva pe Sergiu Nicolaescu în urmă cu câțiva ani, a dezvăluit, sâmbătă, la România Tv, că maestrul i-a explicat ce înseamnă ritualul incinerării pentru el și din ce motiv îl va prefera în detrimentul înmormântării creștinești.

    Faptul că trupul regizorului Sergiu Nicolaescu a fost incinerat și nu înmormântat a produs valuri de comentarii după decesul maestrului. Soția sa, Dana, a devenit ținta principală a unei părți din opinia publică, dar și a admiratorilor regizorului. Cei din urmă, spun că cineastul român este un “bun al poporului” și din această pricină se cere o înmormântare.

    Roxana Nicolescu a dezvăluit că Sergiu Nicolaescu i-a explicat în cadrul unui interviu acordat revistei Tango acum puțini ani, de ce va alege să fie incinerat după decesul său. “M-a făcut prima oară să mă întorc și să caut în istorie, în timpul unui interviu. Mi-a spus atunci că ‘spiritul se eliberează mult mai repede atunci când este incinerat’. A descoperit asta în timp ce se documenta pentru filmul ‘Dacii’. ‘Spiritul ajunge mai repede la ceruri așa’, îmi zicea. Toată discuția a pornit de la daci, pentru că ei aveau obiceiul incinerării. ‘Și eu vreau același lucru’, mi-a explicat maestrul. Se întreba de ce e mai curat să fii înmormântat și să te mănânce viermii și nu să fii incinerat,” a povestit jurnalista.

    Prof. dr. Monica Pop declara și ea, joi, că însuși Sergiu Nicolaescu dorea să fie incinerat. “Bineînţeles, el întotdeauna mi-a spus că e perfect de acord şi că el îşi doreşte să fie incinerat şi nu altfel. Asta a fost dorinţa dumnealui. E un lucru pe care eu îl ştiu de 15 ani”, spunea dna. Pop.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri