Google Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Fostul ministru al Apărării Naționale Mihai Stănişoară şi afacerile sale din Mehedinţi, revin in atentia mass-mediei centrale

 
Familia Stănişoară este una de succes. El este un politician influent, ea, culege roadele. El, Mihai Stănişoară (50 de ani), este prim-vicepreşedinte PDL, fost ministru al Apărării. Ea, Mirela Codruţa Stănişoară (50 de ani), conduce un trust media local, creator de imagine europeană.

Mihai Stănişoară şi soţia sa deţin în Drobeta-Turnu Severin un trust de presă. „Televiziunea Severin“, cotidianul „Informaţia de Severin“ şi „Radio Severin“. Cele trei entităţi media sunt administrate prin intermediul SC Terra Sat SRL, al cărei acţionar este Mirela Codruţa Stănişoară, soţia deputatului, iar administrator este Ionela Oprea, omul de încredere al familiei. Perioada în care PDL, partidul din care făcea parte, a fost la guvernare, a însemnat pentru afacerile familiei Stănişoară apogeul succesului. Contractele de publicitate curgeau, iar instituţiile media înfloreau. Astfel a apărut nevoia unui sediu nou pentru televiziunea, ziarul şi radioul aflate în mâna familiei deputatului. Soluţia: un teren al Primăriei Drobeta-Turnu Severin, situat pe malul Dunării, evaluat în 2010 la 200.000 de euro. Dar, cum baronii nu trebuie să plătească, supuşii găsesc soluţii.

PRINS CU DROBETA VOPSITĂ

Pentru a pune mâna pe teren, firma familiei Stănişoară a propus Primăriei Drobeta-TurnuSeverin o asociere în participaţiune. Proiectul a fost denumit „Centru Cultural Multimedia“. A fost identificat şi terenul dorit, în suprafaţă de aproape 2.200 de metri pătraţi: pe malul Dunării, dar şi aproape de centrul oraşului, lângă situl arheologic din zonă. Afacerea concretă: municipalitatea urma să pună la dispoziţia firmei Terra Sat terenul pe o perioadă de 49 de ani, iar firma familiei Stănişoară trebuia să asigure promovarea imaginii oraşului, găzduirea de conferinţe şi expoziţii, precum spaţiu de emisie şi în paginile ziarului pentru publicarea dispoziţiilor primarului şi hotărârile Consiliului Local.

Pe lângă asta, a fost prevăzut, la articolul 5, alineatul 2 din contract, şi „realizarea şi promovarea unei imagini europene a municipiului“. Propunerea a fost acceptată de Primărie şi Consiliul Local, care au şi adoptat o hotărâre în acest sens. În urma HCL nr. 108 din 29 mai 2009, s-a trecut la semnarea contractului între autorităţi şi firma Terra Sat. Însă, pe drumul spre semnături, din contract au căzut paragrafe. În forma finală au dispărut obligaţia de punere la dispoziţie a spaţiului publicitar şi plata redevenţei către Primărie. Comisia de negociere a notat în procesul-verbal că plata se face din momentul semnării contractului, dar în contract a apărut o schimbare, favorabilă firmei Terra Sat: plata urma să se facă din momentul în care central multimedia urma să fie dat în folosinţă.

STĂNIŞOARĂ: „AM CÂŞTIGAT ÎN INSTANŢĂ“

Întrebat despre legalitatea acestui contract, Stănişoară consideră că nu există vreo neregulă. „Este o asociere în participaţiune. A fost şi un proces în acest sens, au reclamat consilierii PNL. Şi am câştigat“, a spus deputatul.
 Adversarii politici ai deputatului Mihai Stănişoară, fost senator în legislativul precedent, susţin că în clădirea ce se construieşte pe terenul Primăriei urmau să fie mutate instituţiile media din trustul Terra Sat. Influentul politician a negat însă acest aspect. „Nu fac sediu de televiziune. Este un centru multimedia, care are drept scop să devină un spaţiu public, cu spaţii pentru Primărie şi cu activităţi dintr-astea, care ţin de Primărie“.
După câteva minute însă, întrebat din nou despre acest aspect, Stănişoară nu mai era la fel de sigur. „Habar n-am, nu m-am ocupat de asta. Eu atât ştiu: că e centru multimedia“, a ridicat din umeri deputatul, lăsând să se înţeleagă că el nu se ocupă deloc de afacere.

Ştie însă detaliul care a stopat lucrările de construcţie. „Se fac probe la nişte şuruburi. Fiind o structură metalică, au fost nişte discuţii legate de şuruburi. Se fac nişte încercări la ele ca să se vadă dacă corespund sau nu“, a explicat parlamentarul.

Firma Terra Sat a trimis un răspuns tot prin intermediul deputatului Stănişoară şi spune că autorităţile au modificat datele în contract în legătură cu redevenţa. „Modul de redactare a contractului la care faceţi referire aparţine autorităţii locale, şi nu firmei noastre“.

UNA S-A NEGOCIAT, ALTA E ÎN CONTRACT

Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, consideră contractual de asociere ilegal şi îl califică drept „şmecherie“. „Terenul a fost obţinut prin abuz. Una este ce s-a hotărât în Consiliul Local şi alta s-a trecut în contract. Inclusiv cu redevenţa datorată Primăriei. S-a stabilit că se plăteşte redevenţa din momentul în care s-a semnat contractul, aşa scrie în hotărârea Consiliului Local. Iar în contract s-a trecut că se plăteşte din momentul în care se termină construcţia“, susţine prefectul, care a şi sesizat Consiliul Local Drobeta-Turnu Severin despre nereguli. „În contract, iniţial era prevăzută publicitate pentru municipalitate în schimbul terenului. Era făcută o şmecherie“, a mai spus Drăghiea. Acesta menţionează că nici votul pentru asocierea Primăriei cu firma familiei Stănişoară nu a fost legal, fiind necesar votul a două treimi dintre consilieri, nu o majoritate simplă.

De altfel, un grup de consilieri locali din partea PNL a şi contestat în instanţă legalitatea acestui contract de asociere. „Un grup de consilieri, de sorginte liberală, au făcut o acţiune în instanţă, dar au pierdut-o. Cum? Acţiunea din contencios nu a fost timbrată. Deci nu s-a judecat pe fondul problemei, ci s-a pierdut procesul din motiv de netimbrare. Acum îmi dau seama că acea acţiune a fost făcută pentru ca mai târziu să spună «uite, dom’le, am câştigat şi în instanţ㻓.

La sfârşitul lunii octombrie, prefectul judeţului a reuşit să impună Primăriei oraşului Drobeta-Turnu Severin rezilierea contractului cu firma familiei Stănişoară. Conducerea judeţului Mehedinţi se schimbase la alegerile locale din vară, iar PDL a pierdut influenţa asupra instituţiilor mehedinţene în favoarea USL. ;

“Au făcut o mare greşeală. După ce băieţii ăştia deştepţi nu au mai plătit, a început să-i lovească. Atunci ei au început să strige: «După ce am dat atât, tu mă loveşti în ziar?»
Nicolae Drăghiea, prefect
 
UN VEHICUL DE ATINGERE A UNUI SCOP PROFESIONAL?

Deputatul Mihai Stănişoară susţine că prin centrul multimedia nu intenţionează să realizeze profit. Nu a ştiut însă să explice cum va recupera investiţia pe care o face firma controlată de familia sa. „Profitul nu este de ordin material. Acolo vor fi activităţi culturale, cafenea literară. Nu e un act de caritate, este un vehicul de atingere a unui scop profesional. Nu există un câştig material de o parte sau de cealaltă“, a încercat să pară caritabil parlamentarul Mihai Stănişoară.

“Am avut oferte de cumpărare a televiziunii sau a ziarului, sau a radioului. Până la urmă am ales să nu vindem şi din motive de strategie legată de candidatură.
Mihai Stănişoară, deputat
 
Quinta royală de oameni de afaceri

Cinci firme care practic au monopolizat lucrările publice din Mehedinţi au legături puternice cu anturajul familiei Stănişoară şi contribuie din plin la prosperitatea acesteia. Procurorii DIICOT au deranjat însă serios aceste relaţii.

Constantin Bădescu este unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Mehedinţi. Este proprietarul unor firme de transport local şi regional, desfăşoară activităţi în domenii precum distribuţia de produse alimentare şi băuturi, restaurante şi construcţii. Una dintre firmele lui Bădescu, Trans Baco, a avut contracte generoase cu statul.

Multe dintre licitaţiile privind reabilitarea drumurilor din Mehedinţi au fost câştigate de firmele deţinute de el, având contracte inclusiv cu Primăria Drobeta- Turnu Severin. În oraş se lucrează la reabilitarea străzilor, la blocul materno-infantil, la Muzeul Regiunii Porţilor de Fier, la Palatul Cultural Theodor Costescu. Potul este de aproximativ 27 de milioane de euro. Cinci firme lucrează pe aceste şantiere, iar liderul asocierii este Trans Baco SRL, controlată de Constantin Bădescu. În consorţiu se mai află Confort SA (aparţinând lui Georgică Cornu), Alpha Construct Sistem SA (aparţinând lui Constantin Isvoranu, vărul lui Constantin Bădescu), Via Vita SRL (la care este acţionar, printre alţii, şi Manuela Duducea, soţia lui Viorel Duducea – inginer-şef în cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale Drobeta-Turnu Severin) şi firma Geostrad Construct SRL (aparţinând omului de afaceri constănţean Gheorghe Tihon Pavelescu).
 

LICITAŢII CÂŞTIGATE, PUBLICITATE LA TV

Aceste firme au însă şi un alt numitor comun: toate îşi fac reclamă prin intermediul trustului de presă controlat de familia Stănişoară. Nu direct, ci prin intermediul firmei de publicitate Creaţie Spot Advertising SRL Drobeta-Turnu Severin, înfiinţată în 2005, adică la un an după ce trustul media a fost cumpărat de Stănişoară. La firma de publicitate, acţionar principal este cumnatul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Marius Bălu (PDL), dar şi Ionela Oprea, omul de încredere al familiei Stănişoară. De altfel, Ionela Oprea îndeplineşte funcţia de administrator la firma Terra Sat. Mihai Stănişoară a încercat să nege că aceste firme au ajuns să-şi facă publicitate prin televiziunea din familia sa. S-a corectat apoi şi a lansat un atac şi la cel care l-a învins la alegerile din vară pentru şefia Consiliului Judeţean, Adrian Duicu. „Nu e adevărat că aveau contracte de publicitate cu trustul. Adică nu imediat. Nu-mi dau seama de unde vine asta. De la Duicu? Fiţi convins că are şi Duicu la televiziunea lui aceleaşi contracte. Nici nu ştiu care sunt, că eu nu mă ocup concret de bucătăria televiziunii”, s-a repliat Mihai Stănişoară.

ARESTAREA LUI BĂDESCU

Abonat la fondurile europene şi de la bugetele locale, omul de afaceri Constantin Bădescu a fost arestat la începutul lunii noiembrie 2012. Procurorii DIICOT au efectuat nu mai puţin de 25 de percheziţii la firmele lui Bădescu şi la domiciliu. Anchetatorii spun că, în perioada 2009 – 2012 (perioada în care a câştigat mai multe licitaţii pentru lucrări făcute din fonduri europene), Bădescu s-a asociat cu alţi indivizi şi s-au constituit într-un grup infracţional organizat. „Gruparea avea ca scop emiterea şi înregistrarea în evidenţa contabilă de facturi fiscale fictive, prin intermediul mai multor firme, sustrăgându-se, astfel, de la plata taxelor şi impozitelor, prejudiciul adus statului fiind de peste 12 milioane de euro“, susţine DIICOT. Bădescu şi partenerii săi sunt acuzaţi de grup infracţional organizat, înşelăciune, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi evaziune fiscală. „Există relaţii de afaceri între societăţile domnului Bădescu şi alte societăţi din judeţele limitrofe, relaţii care sunt perfect legale. Anumite relaţii comerciale sunt considerate ireale. După părerea noastră toate acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate“, declara Sorin Crudiu, avocatul lui Constantin Bădescu.

Elena Udrea, cetăţean de onoare pe bani europeni

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi deputatul PDL Mihai Stănişoară au fost declaraţi în septembrie 2010 cetăţeni de onoare ai municipiului Drobeta-Turnu Severin. Motivul: „Pentru proiectele şi pentru banii pe care au reuşit să-i aducă judeţului, cei doi merită acest titlu“, a spus atunci Constantin Gherghe (PDL), primarul municipiului Drobeta- Turnu Severin. Deputatul Mihai Stănişoară este cel care „a mediat“ relaţia dintre municipalitate şi minister. Nu mai puţin de 41 de milioane de euro au fost direcţionaţi către judeţul Mehedinţi prin influenţa fostului senator PDL, care a prins în 2012, la redistribuire, un nou mandat în Parlament, de data aceasta ca deputat.
 
Agoniseala familiei Stănişoară

Conform ultimei declaraţii de avere, familia Stănişoară nu stă rău la capitolul proprietăţi. Are două case de locuit în oraşul Drobeta-Turnu Severin, cu suprafaţă totală de 370 de metri pătraţi. Pe lângă cele două imobile, Mihai Stănişoară deţine împreună cu soţia sa şi o monumentală casă de vacanţă pe malul Dunării în localitatea Eşelniţa, aproape de Orşova. Aceasta a fost terminată anul trecut şi are în dotare şi o barcă cu motor, cu care deputatul face plimbări pe fluviu. „Mai pescuiesc când am timp“, spune Mihai Stănişoară.

Bijuteriile deţinute de acesta valorează 15.700 de euro, iar în conturi Mihai Stănişoară are peste 17.000 de euro. Deputatul are şi datorii. La BRD mai are de rambursat 300.000 de lei dintr-un credit contractat în urmă cu doi ani, dar şi un descoperit autorizat de cont de 37.500 de lei.
 Venitul de parlamentar pe ultimul an fiscal (aproape 51.000 de lei) a fost însă inferior celui câştigat de soţia sa (aproape 60.500 de lei), care este profesor universitar. Mirela Codruţa Stănişoară a primit în ultimul an şi 200.000 de lei dividende de pe urma acţiunilor deţinute la firma Terra Sat. Mihai Stănişoară este finanţat şi de către tatăl său, care i-a oferit în dar 20.000 de lei. „Să ştiţi că nu provin dintr-o familie săracă. Bunicul meu a fost bogat“, a mai spus deputatul Stănişoară.

După ce a pierdut alegerile locale din iunie 2012, afacerile familiei Stănişoară par să nu mai meargă la fel de bine. Declinul a început după ce Mihai Stănişoară a pierdut la milimetru şefia Consiliului Judeţean Mehedinţi în dauna adversarului său politic Adrian Duicu, candidat din partea USL. Primăria Drobeta-Turnu Severin a anulat un contract pe care îl avea cu firma Terra Sat SRL, controlată de familia deputatului PDL Mihai Stănişoară, aceasta fiind una dintre loviturile primite de parlamentar. Un important om de afaceri din oraşul lui Mihai Stănişoară, apropiat al deputatului, a ajuns după gratii: Constantin Bădescu.
Sursa:
=================================================
=====================================
=====================
 
 
==========================
=======================================================

85 de comentarii:

  1. Buna dimineata
    si
    off-topic

    Un ardelean in calatorie in Japonia, isi cumpara niste ochelari revolutionari care-i permit sa vada persoanele imbracate, complet goale.
    Iese in strada, si-si pune ochelarii. Vede pe toata lumea in pielea goala. E in extaz!!!
    Isi scoate ochelarii: femeile-s imbracate!
    Isi pune ochelarii: dezbracate! Incredibil!!!
    La intoarcere, in avion, il apuca nebunia vazandu-le pe toate stewardesele in pielea goala!!!
    Ajuns acasa, inainte de a intra, isi pune ochelarii ca sa-si vada sotia goala.
    Deschide usa, si o vede pe nevasta-sa cu Gheo, bunul lui prieten, goi pusca, lungiti pe canapea
    Isi scoate ochelari: tot goi. Isi pune iar ochelarii: goi! Isi scoate ochelarii: tot goi!
    Furios, arunca ochelarii si zbiara: Tulai Doamne, ca n-am noroc! Numa’ ce i-am cumparat si deja s-or stricat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Nea Curlioane mai pune si tu un banc ceva, o poanta, ca astea-s bashite rau de tot. Mare noroc ai ca, daca nu ai membru al clubului "Zoo & 9" si legitimatie de aia cu dunga rosie, cu siguranta ca ti-as da-o nitel la mushtiuc. Zaiber one

      Ștergere
  2. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, amice nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutari colonele STAHANOVIST!! Nu uita ..stiuletele pana ajunge precum ..rosia ,la forma si culoare!!

      Ștergere
  3. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poliţistul s-a apropiat de mine şi mi-a spus:
    - "Ati putea vă rog să ma însoţiti la sectie ?"
    -"De ce domnule politest ? N-am făcut nimic !" i-am raspuns.
    - "Stiu” zice. “Dar mi-e frica noaptea singur in Ferentari".

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare PMT chiar s-a tinut de cuvant?
    Adica e la Elias, in vizita la zangrean-ciakîr?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai rabdare. Uite, tocmai intra pe usa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A intrat pe usa, dar merge cam krakanat. Cred ca i-a tras-o kioru. Nu ala betiv ci al'lalt cu ochelarii ca sticla de la sifoanele de pe vremuri.

      Ștergere
    2. Ai dreaq bagabonti !

      Ștergere
  7. N-am fo buey la kior, ca nu mi-o dat voie baba ! O zis ca ma fac de rusine ! Am vrut sa-i duc niste fiertura de orez cu pipote de pui, ce mi-o ramas de la catele ! Ca am zis ca-i pacat sa arunc mancarea si mai bine s-o duc la spital, la un om sarman !
    Da baba nu m-o lasat ! Cica unde merg cu casoleta aia mozolita ! Da imi da voie maine, sa-i duc un cazan de fiertura de orez cu oase, ca sa aiba pana la externare !

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi prezinta dottore-plagiatore STAREA NATIUNII !
    Atentie la punctul 14, unde va prezenta "Starea de la ZOO+ NOO" ! Eu deja am citit materialul cu starea, ca-s abonat la MOYO !

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey acestia, filiala sector 6 s-a tras in bilant si, cum le sta bine unor neo-cripto-comunisti bolsevici, si-a tras si ceva “Plan de masuri”.

    Eote, dragi activisti beobe partid, doar cateva masuri :

    “miercuri, 9 ianuarie 2013
    Informare privind ȘEDINȚA B.Op. 8 ianuarie 2013-

    1. Scurt bilanț al activităților desfășurate de membrii B.Op în cursul anului 2012
    2. Propuneri pentru acțiunile viitoare ale filialei sectorului 6 in anul 2013.
    (……………..)
    - pentru acțiunile sindicale viitoare sa se întocmească planuri de acțiune cu responsabilități concrete și care sa vizeze participarea tuturor membrilor filialei;
    =====================
    Uai, doar i-au schimbat o tzara denumirea , adica nu-i mai zice “Plan de masuri” ! In rest are de toate: responsabilitati “concrete”, cu implicarea “tutulor” ! Ce dreaq, adica unii sa stea pe dupa perdele, la tastatura ?
    ======================
    " - organizarea unui “ marș pașnic” la împlinirea a trei ani de la trecerea noastră în rândul “ asistaților” când ne-au fost luate drepturile câștigate prin lege ;"
    ====================
    Asta-i tare cu “marsul pasnic” ! Eu prepun ca la marsul asta pasnic fiecare sa poarte cate o pancarta pe care sa fie afisate cuantumurile pensiilor. Ceva de genul: “SUNT UN ASISTAT ! AM DOAR 4367 LEI PENSIE” !; “SA VA FIE RUSINE ! CUM SA TRAIESC CU DOAR 3876 LEI NET PE LUNA ?”. “ NESIMTITILOR ! MI-ATI MARIT PENSIA IN BATAIE DE JOC: de la 5673 la 5766 !” . Si tot asa !
    Baremi sa se dumireasca “societatea civila” ce-i cu noi .
    =====================================

    " - soluționarea problemelor pe linie juridica având în vedere ca pana în prezent nu se cunoaște situația exacta a acțiunilor în instanta , iar în momentul de fata au apărut probleme de participare cu “sume modice” la susținerea activității Casei de avocatura Galca&Vasiliu pentru acțiunile la CEDO;"
    =======================
    Numa ieri mancam fekale proaspete cu actiunile la CEDO si cu “sumele modice” ! Este o debandada generala cu actiunile astea in justitie, pe banii prostilor ! Basca ca mai este si un departament de resort salarizat cu o gramada de firfirei !
    ZERO ! S-au pierdut toate procesele, pe banda , iar cele cateva castigate prin tara, au ramas ca in tren ! Nu le-a bagat nimeni in seama !
    Labagiii astia de “avocati” au avut tupeul ca la unele sedinte de judecata nici sa nu se prezinte !
    Am mai fost la CEDO si am luat muie !
    Aici sunt de acord cu initiativa filialei lu’ Haiduk Tudor cel Vestit, ca sa ceara socoteala Dogarului, punctual, pe ce pula mea s-au cheltuit banii cu procesele astea ! Numai eu am tot decontat pe procesele astea, asea “modic”, fro 200 de lei, separat de cotizatie !
    Ai pula noastra !
    ===========================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTINUARE:

      Eote ce simpatici sunt aicea ! Ia, ia, li s-a defectat lantul bre !

      “- soluționarea problemei lanțului de anunțare , lanț care a creat mari disfuncții pana acum”

      Stiti ce sugereaza un neo-cripto-comunistii bolsevici de acolo ? Ca participarea dezastruoasa din ultima vreme, la actiunile sindicale de pe platoul academiei militare, de la parlament ori de la Leul, unde s-au adunat cate 5-6 mosnegi basinosi, s-ar datora “lantului de anuntare” ! Ca de aia n-a putut sa vina lumea, ca nu a fost anuntata ! Ca, de altfel, era macel pentru obtinerea unui loc la miting, mai in fata !
      Jalnic ! Nu e vorba de lant, ci de faptul ca lumea s-a scarbit si si-a bagat pula in sindicat !
      ==========================

      “- constituirea si pregătirea unor grupuri de lucru pentru organizarea si desfasurarea unor intalniri cu sefii structurilor USL(sector 6) la care se solicita participarea unor specialisti din randul membrilor filialei noastre, pe diferite domenii;
      - pregătirea unor “MESE ROTUNDE” ( periodice) la nivelul sectorului, cu SENATORII SI DEPUTAȚII ALEȘI, pe problemele pensionarilor militari și ale armatei in general;”

      Au luat-o si astia pe urmele filialei de la Craiova, care vrea infiintarea de “sfatul batranilor” pe langa seful semeghe si grupuri de dialog social specializate !
      ====================

      “- soluționarea problemelor financiare ( recompense, cheltuieli lunare, etc.);”

      Asta-i mai la sfarsit, insa nu si cea din urma ! De fapt cam asta este si esenta politicii clasei conducatoare, in frunte cu intaiul nascator de sindicat militar ! Marafetii ! Cat mai curge malai, e bine !
      ============================

      Fraticu, da’ la final iar pute de-o razmerita !
      Tare Tudor Haiduk cel Vestit ! Nu se lasa ! Tine flacara razmeritei aprinsa, in filiala ! E adevarat-la cota de avarie, insa palpaie ! In traducere: daca Dogarul si ai lui, hotii sindicatului, nu se linistesc, le dam iar muie, chit ca ne inchide, din nou si iar saitu’ si telefoanele !
      Acusica au si aliati, la Craiova, pe la Slatina si ceva prin capitala !
      Ia:

      “In urma discuțiilor pe marginea zvonurilor vehiculate de către unii dintre membri de sindicat ( chiar si de la noi din filiala), au mai reieșit probleme legate de atenția cu , care trebuie sa acționăm pentru a nu fi transformați în masa de manevra a vreunei “ personalități care ar avea ca scop principal interesul propiu si nu al sindicatului sau si mai grav, în transformarea SCMD in partid politic prin înghițirea de către un partid de buzunar.”

      Ștergere
    2. Scuze: Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    3. Pese: parca asa cum anuntase Doggy, pe 24 ianuarie trebuia sa ne spargem in super-mega marsul de protest ! Ala cu fanfara in fata, cu vuvuzele, cu "Jos", cu "Muie lor, muie lor - muie guvernantilor", cu proteste in Victoriei, bla-bla !
      Acusica s-a blegit spiritul de lupta ?

      Ștergere
  10. Controale "la sange" pe la IPJeuri !
    Frectie la picior de lemn cu Diana ! Bani cheltuiti de pomana pe diurne, combustibili si alte resurse !
    Cohorte intregi de controlori, combinate cu specialisti psiho-coco si alti procuroro-juristo-popisti, o iau la picior prin tara, ca sa vada unde mai sunt militieni indisciplinati, care fac sex cu subordonatele, ori care beau prin crasme in timpul programului, ori care iau spagi !

    Extraordinar ce probleme are ministerul asta de afaceri interne ! Ca bine-i spune de "afaceri" interne !
    Probleme mari dom'le !

    Maine-poimaine se ia si ministrul de la aparare, domnul Dobritescu, dupa Igas !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da eu nu cred, deoarece Mos Teaca a redat deja onoarea militarilor, grav calcata in picioare si a restabilit nivelul normal al prestantei impuse de haina militara (ca de uniforma nu mai putem vorbi ) !
      Inclusiv a refacut unitatea si spiritul de corp, grav afectate, in special in randul rezervei armatei !

      Ștergere
  11. Buey, o zi buna !
    Plec la treaba, ca urla baba ca-mi da cu leptopu-n cap daca nu-l inchid !
    Merg sa ma misc un pic, sa ma bag in seama, ca sa-mi recastig prestanta, grav afectata, in fata babornitei !

    RăspundețiȘtergere
  12. astia sunt analfabeti sau ce?
    ia cititi voi mai atent.Cate greseli (grosolane) sunt?
    Pularau dreak stie sa scrie cu diacritice,da nu stie cum se scrie "membri" in context sau "propietate"
    Pe bune!!!Da-i "membri" mei cu "propietatea" lor cu tot....colonei facuti din talpa de bocanc

    “In urma discuțiilor pe marginea zvonurilor vehiculate de către unii dintre membri de sindicat ( chiar si de la noi din filiala), au mai reieșit probleme legate de atenția cu , care trebuie sa acționăm pentru a nu fi transformați în masa de manevra a vreunei “ personalități care ar avea ca scop principal interesul propiu si nu al sindicatului sau si mai grav, în transformarea SCMD in partid politic prin înghițirea de către un partid de buzunar.”

    RăspundețiȘtergere
  13. plus virgula dupa "cu,care"
    Io cre' ca-mi fac blog "propiu" sau "tranversez" la alt sindicat....unu' cu mai putine pretentii "propii"

    RăspundețiȘtergere
  14. Pula de PMT saiys===================
    Asta-i tare cu “marsul pasnic” ! Eu prepun ca la marsul asta pasnic fiecare sa poarte cate o pancarta pe care sa fie afisate cuantumurile pensiilor. Ceva de genul: “SUNT UN ASISTAT ! AM DOAR 4367 LEI PENSIE” !; “SA VA FIE RUSINE ! CUM SA TRAIESC CU DOAR 3876 LEI NET PE LUNA ?”. “ NESIMTITILOR ! MI-ATI MARIT PENSIA IN BATAIE DE JOC: de la 5673 la 5766 !” . Si tot asa !
    Baremi sa se dumireasca “societatea civila” ce-i cu noi .
    =====================================
    Ba cu asta m-ai uns la pipota !! Decand le sugerez eu SScmdistilor sa abordeze in aist mod problema daca vor ..succesuri!! Ei ..lula !!
    Sa speram ca te vor asculta pe tine!! Sniper one +Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PESE. Va imaginati cad vor veni cei cu ...3000-3500 ! Mama ce bocet si ce jale ! Societatea civileasca ...va fi la pamant !
      PESE2 Atentie la jepuri si la lymuyouzine ! Sa le lasati dracului mai la distanta !!Luati un taxi...sa vada toti cat de jos v-a coborat ......

      Ștergere
    2. CAND O SA VINA UN COLONEL CARE A AVUT O PENSIE SUB 3000 DE LEI(MAJORITATEA DINTRE CEI A CAROR PENSII AU FOST TAIATE) SI A "PRIMIT" O TAIERE DE 30-40-50%,ATUNCI CUM O SA FIE?
      CAND O SA SPUNA CA DE LA 14 ANI A INTRAT IN ARMATA SI A SUFERIT ENORM,EU CRED CA O SA LE DEA TOTI DREPTATE.
      ASA CA MULTA MOOOIE ITI DORESC,CA S-AR PUTEA SA RAMAI FARA PENSIE TU SI RESTU DE 90% A CAROR PENSII AU CRESCUT,TINAND CONT CA ATI RENUNTAT DE MULT LA JUDECATA SI SUNTETI LA MANA STATULUI,IAR STATU,DUPA CUM SE VEDE,O SA VA DEA O MOOOIE DE NU O SA O PUTETI DUCE

      Ștergere
  15. A aparut si primul numar al Obositorului Militar !

    Moaaamaaa, m-am cacat pe mine cand am vazut ca au “zugravit proaspat”, cum zicea cineva p-aciulea, formatul paginilor !

    O pula ! Exact acelasi consum inutil de hartie si cerneala !
    Totusi, de luat in seama predictiile extraordinare ale sefului semeghe, pentru anul 2013 !
    Cica va fi unul de austeritate ! Extraordinar ce stire pentru brava armata romana !
    Cica se va mentine deficitul bugetar pentru operare si inzestrare ! Mirobolant, demential ce stire !

    Exact cum spuneam alaltaieri ca aviatorii vor mai pilota doar aeromodelele de la clubul Minitehnicus, de la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei !

    Ia-n mai auzi aciulea: “ În opinia sefului SMG, 2013 va fi anul restabilirii echilibrului între nevoi si resurse, în gândire si acte normative, precum si în relatiile dintre oameni.”
    Aciulea tre sa recunosc ca-mi place !
    Totusi , sunt un pic nedumerit: echilibrul asta nu a fost deja restabilit de Mos Teaca ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite aciulea vorbe de suflet, adevarat patriotice !
    Bine, tu-va-n gura, ca stiti cu totii sa vorbiti ca Iorga despre armata, politicieni de cacat ce sunteti voi !

    ====================
    "Este o onoare pentru mine sa pasesc în aceasta institutie-fanion a României.
    Este o institutie care de-a lungul sutelor de ani s-a pus în slujba poporului roman, pentru ca astazi sa avem un stat national unitar.
    MIRCEA DUSA”
    ===========================

    Auzi frate, ce le stie si asta ! Ca s-a pus in slujba poporului, de sute de ani, ca s-a jertfit ca sa furam noi linistiti azi, etc !
    Da voi, idiotii neamului, ce-ati facut pentru ostire in ultimii 20 de ani ?
    Ati ingenuncheat-o ! Asta ati facut !
    Ati adus-o la stadiul de ciuca mishtourilor !
    Ati adus-o in pragul falimentului care se vede falnic la orizont !

    Dar va place sa folositi cuvinte mari, nu ?
    Buey, ce v-as da in gura, ca la coasa !

    RăspundețiȘtergere
  17. Va rog din suflet, daca stie cineva cate steaguri bozgoresti a reusit sa dea jos, de pe primariile din Harghita, prefectul Andrei-Jean Adrian !
    Tot incerc sa aflu stadiul actiunii, insa datele pe care le primesc din diferite surse sunt total contradictorii: unii imi comunica ca toate, altii ca niciunul, iar cele mai naspa sunt stirile potrivit carora, cica prin fata primariilor autoritatile rromanes le dau jos, iar prin spate autoritatile bozgo le arboreste inapoi !

    Domnu cu administratia, poate stii sa-mi zici ceva date actualizate la zi, ca niatali ni-ai dat stirea s-amu m-ai umplut de curiozitate !
    Asa-s eo mai curios cand e vorba de bozgalai !

    RăspundețiȘtergere
  18. Un prostan a dat un comunicat de presa despre controalele din Ministerul AFACERILOR Interne !
    In spatele lui, pe fundal, statea scris Ministerul Administratiei si Internelor !
    Cand l-au incoltit ziaristii s-a tirat ! Nici nu mai stia bine denumira ministerului ! Ii tot dadea cu Ministerul Internelor !
    Buey, sa dea dreacu, n-au gasit si astia alt fonfanit, decat militianul ala analfabet ?
    Cand i s-a terminat textul de pe foaie a inceput s-o balbaie !

    Doamne feri !
    Si mai avem pretentia la militienii de la tara, care pana-ti fac un proces verbal rup 3-4 carandase !

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce spuneai, domnu' anonim, ieri, cand comentam de futalaul de militience de la IPJ Olt ?
    Sudistii, ai ? Sudistii, nu ?
    Numa la sudisti se-ntampla, nu ?
    La halitorii de clisa si jumari n-ai sa vezi asa ceva, nu ?
    Eote debandada la Sibiu ! Futaiuri la liber ! Hartuire fara numar ! Cafturi ca la Los Alamos !
    Stai sa vezi, ca cica pute rau si pe la Mures !

    Eu cand vorbesc ceva stiu eo ce zic ! Iar cand pap o fekala, sunt 100 in suta sigur de expresii !
    Muie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțam!
      Alaltăieri imi spuneai săru-mâna, nașu!
      Buey,gunoaie sunt peste tot, nu doar intr-o anumită regiune.
      Noi să fim sănătoși!
      Hai,noroc și-o palincă!

      Ștergere
  20. Gata ca m-am nervat !
    Merg sa duc potaia sa se cace, dupe care tre sa duc pranzul la catele ! Si apa calduta ! Ca sa faca lapte mult !
    Dupa cum misca sobolanii prin cuiburi, cred ca fiecare are cate 5-7 boraci !
    Feri doamne ! Plus inca fro 23 din promotiile anterioare, ne vede dreaq ! Familie mare !

    Un pranz linistit ! Cred ca ni s-o facut si nie de-o tuica ! Fiarta ! Sa vad daca vrea baba s-o puna la foc, daca nu o beau ase !

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai sa ne cacam pe ei de ras!
    Urmati link-ul de mai jos si urmariti data de 09.01.Acolo sa vedeti tembel nu gluma!!Ghici cine-o fi?

    http://www.plano10.com/2013/01/stia-cineva-ca-deja-s-au-marit-pensiile.html?showComment=1357812306735#comment-c4149996572930027132

    RăspundețiȘtergere
  22. ar merge si data de 08.01:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Ualeuuu... Vino maica sa ne vezi....
    Ce-am ajuns, unde si cum, noi POLITIA ROMANA!
    ========================
    MAI, controale la sânge pentru oprirea scandalurilor sexuale din poliție!
    ======================================
    Ministerul de Interne a dispus controale severe pentru a pune capăt scandalurilor sexuale din ultima perioada. Radu Stroe a înființat o comisie care va pune sub control toate conducerile din teritoriu, iar orice sesizare mai deosebită va fi urmărită, chiar dacă s-a petrecut cu mulți ani în urmă.

    Echipe de specialiști din cadrul Aparatului central al MAI și ai Inspectoratului General al Poliției Române se vor deplasa la mai multe inspectorate de poliție județene pentru realizarea unor verificări cu privire la respectarea principiilor de etică și deontologie profesională. Din aceste echipe fac parte sociologi, psihologi și ofițeri din structurile de control.

    Prin aceste misiuni se dorește identificarea atitudinilor neconforme dintre șefi și subordonați, practici discriminatorii în raport cu angajatele și alte aspecte care privesc climatul organizațional al acestor unități.

    Ministrul de Interne a declarat pentru Antena3 că a cerut şi sprijinul ofiţerilor de la Serviciul Secret al ministerului, care vor analiza toate scandalurile cu tentă sexuală, dar şi acuzele de abuz ale lucrătorilor de poliţie.

    “Am stabilit facut o grupă de colonei şi generali din Inspectia judiciară din Ministerul Afacerilor Interne şi de la IGP care vor face verificări în toate inspectoratele judeţene, nu numai pe aceasta temă, dar mai ales pe aceasta temă”, a spus ministrul.
    ------------------------------
    Las ca de hoti (ca fura toti), se ocupa mama dreaku!
    Ualeuuuu.... si ce avere, vile, masini de masini, are tot militianu!
    Ca de afaceri cu STATU, nici dreaku nu-ndrazneste sa scoata o vorba!!!
    Buey, stiu plotonieri de la circulatie, mai bogati decat 20 profi la un loc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invidiosule!
      Profii ia,cu siguranță,sunt vai-mama-lor!Niște pampalăi.Cand te găndești că o oră de meditație costă pe puțin 40 ron.Și câte 10,12 prostalăi cu care se face ora simultan...Doamne feri!

      Ștergere
  24. Uai ! Da ci coaiele lu maimucles faceti bre !
    Ia-n sa vad, dupa care merg sa ma hartuiesc secsual o tzara, cu baba ! Ca am inghetat pe-afara cu potaile !
    Uai ! Ne-o facu babornitza si o tuica fiarta ! Cum pula mea sa n-o iubesc pe zbarcita dreacu !
    Stai sa beau o tuica si sa vezi ce hartuire ii dau !
    La curu' gol !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STAHANOVISTULE VIN SI EU SA_TI UMPLU COORUL CA SA NU MAI UMBLI CU EL GOL.Sniper one

      Ștergere
  25. Buey, da muuult te hartuieste babornita!
    IO cred c-ai adormit dreak, deasupra pijamalei, cu nasul infundat in budigaii babetei.Numa gura-i de tine,bosorogule!

    RăspundețiȘtergere
  26. S-o du' dreaq ieuroiu, supt 4,4 !
    Eote aciulea : 4.3753 !
    Nu-i de bucurare, ca brusc sare, inapoi, la 4,5 !
    Stai sa vezi !

    RăspundețiȘtergere
  27. Incepe marea prigoneala nationala ! Acusica si NOI pe VOI !
    Ii doare in pula de "electori" !
    Lupte puternice pentru seacosea cu ciolane !

    RăspundețiȘtergere
  28. O curva trimisa in parlament, o putoare ordinara, zicea ca nu se poa ca sa stea ea la "gazda" ! Ca daca i se arde un bec ! Sau cine-i schimba ei cearceaful ! Ea vrea hotel de 5 * !
    Incredibil !
    O muiere buey ! Nu un labagiu !
    Auzi sireaca de ea ! Are de suferit procesul legislativ, daca idioata dreaq nu mai are o armata de handicapati care s-o stearga la pizda, sa-i faca micul dejun, sa-i schimbe lenjeria in care se baseste ca o vaca si sa-i care curul bahaldit, cu masina, prin toata tara !

    Nici nu-i mai retin numele, ca se intitula ceva gen Itzik proasta statului si-a electoratului !

    Putoarea dreaq ! Idioata, cred ca nic oB-ul din pizda nu si-l scoate, de putoare ce este !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uaiii,ce vocabulaaaar!!!
      Buey,COLONELE!
      Apevistul pulii!

      Ștergere
    2. Da ce are bre vocabulearu' meu ?
      Nu-i destul de elevat ?
      Sau nu intelegi anumite cuvinte si egspresii!
      Ia-n zi-mi acusica, ce te supara anume, ca te lamureste taica !
      Nu stii cumva ce-i pizda ? Curu'? Putoarea?
      Vezi ca-ti explica pe-ndelete DEXu' !

      Ștergere
  29. Ia priviti ce scrie PulanOX pe blogul lui intitulat Lupus!Cica JUDECATORIADA a pornit din Valcea.O fi valcean d-l W.??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ochii cat cepele ca urmeaza STAREA NATIUNII !

      Ștergere
    2. Nu uitati de punctul 14, cand ajunge la STAREA lu' ZOO + NOO !
      Sper sa nu anunte ca ne taie din buget, la astia de la NOO !
      Ca si-asa suntem pe cant !

      Ștergere
  30. Ciocu' mic ca vb dottore-plagiatore !

    RăspundețiȘtergere
  31. Are deja 5 minute de cand fute pisica cu vorbe goale ! Despre cum e in SU ale A, despre cum nu e i rromanes, etc !
    Se vede ca a fost piticu' utecila !
    L-a crescut bine mosu' Iliescu Visarionov Iontzev !

    RăspundețiȘtergere
  32. Tocmai ce-am aflat ca am datorii de 5000 de euro, eu si baba !
    Sa-mi bag pula ! Eu stiam ca n-am datorii !

    RăspundețiȘtergere
  33. Auzi: oprirea fetisizarii investitiilor !
    Destept al dreaq mucosul asta !
    Sigur a inteles baba leusteanca ce cacat tot molfaie, deja, de 10 minute !

    RăspundețiȘtergere
  34. Deja incepe sa unga cu fecale perioada de 2008 !
    Incepe MAREA TANGUIALA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indata o sa dea vina pe Ana Pauker si cu Dej-au bagat spaima-n burghej!

      Ștergere
  35. Pensii= 11,1 miliarde de euro/2013 !
    Cat facturile la lumina si caldura pentru Casa Popoului unde se fac ca lucreaza alesii neamului !
    Inclusiv aia redistribuiti !

    Ce gluma buna !
    Numa economia supt erana valoreaza 40 de miliarde !

    RăspundețiȘtergere
  36. Investitii=7,8 miliarde de euro, deja furati !
    De ciuma rosie !

    RăspundețiȘtergere
  37. Sa vedem la promisiuni !
    Daca nu sunt prea indiscret, aia cu repararea pensiilor furate de doamna Roberta Boc, nu era o promisiune ? Eo cred ca a uitat !
    Sau nu se mai pune !

    Bag sama ca ceva PULA-PULA ordonanta sau, ca sa fiu mai pe intelesul tuturor: MUYE profunda !

    RăspundețiȘtergere
  38. APARAREA= 1 miliard de euro !
    Ca la mucea !
    Resturile care au mai ramas !
    Vai de capul lor de apevisti !
    Pula bani de echipament ! Ciuciu prime !
    Ca sa nu mai vorbesc de inzestrare ! Nici macar aeromodele n-or sa mai piloteze chilotii ! cred ca or sa se multumeasca cu avioane de hartie, facute din ziarul Obositorul Militar !

    RăspundețiȘtergere
  39. Militia sta bine fata de armata !
    Astia au nevoie de bani, indeosebi jandarmii, ale caror bastoane-pulan se uzeaza cam la 3 luni si trebo inlocuite si in mod special securistii de la 2 si-un sfert !

    RăspundețiȘtergere
  40. La rectificarea din martie le mai ia apevistilor 200 de milioane, ca sa-i dea la Camera Despuiatilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum s-a "negociat" bugetul armatii:
      Dottore:
      - Dobritescule, uite, ai 1,1 miliarde si ciocul mic ! Sa nu te mai aud pana la anul !
      Mos Teaca:
      -'nteles ! Sa traiti sefu ! Da-i prea mult ! Imi ajunge si 1 ! Ca tancuri nu mai am, avioane nu mai am, iar la barca am facut deja plinul si-i ajunge tot anul !

      Ștergere
    2. Hai ca-i bine ! Arcuri noi..fara sageti !
      Av.F-35 -Noi fara scaun si motor!!

      Ștergere
  41. Ce kashto !
    Pana si Icleanu de la filiala sector 6 era in stare sa ne prezinte o stare mai instarita !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CIOCU MIC, MIC, MIC, CA TI_O DAU DE SUPT BURIC, RIC, RIC, MAI LINDIK, DIK, DIK! Sniper one

      Ștergere
  42. Baaa oxiurilor, voi ati vazut ca la rubrica "Linkuri reciproce" a reaparut Blogul lui PulanoX 10? Ce s-o fi intimplat oare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu s-a intamplat nimic ! La sunat "Doi caini frumosi" pe admin si l-a rugat sa-l scoata din toate evidentele, chiar si din agenda de telefon ! Dupa care i-a parut rau ca s-a despartit de noi si l-a rugat sa-l ia iar in evidenta !

      La fel ca Domnu' Neacsu ! Care acusica nu mai posteaza decat pe Megalitica sau pe Hronicul Semnelor, asa pe sestake, ca sa nu-l prinda frun gaozar de pe aciulea ! !

      Ștergere
  43. Buei maimucea !
    Bag sama ca iar ti s-o facut dor de-o muie de la Mos Partz, sau cum il dezmierzi tu pe proful universitar si doctor docent in materie de penzii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA COLOMELE ILIA MOROMETZ. N-AI AUZIT CA BAT SI FUT CA ILEANA MASINA DE CUSUT? HAI LA MINE PE BLOG SA JUCAM AMANDOI O MUIUTA!Sniper one

      Ștergere
  44. Buey bosorogilor !
    N-ati scos o vorbulita despre starea prezentata natiunii de dottore-plagiatore !
    Bag sama ca sunteti impresionati pana la lacrimi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici in cur nu ma doare.....gargara si gargara...poporul a mai luat o muie.Si io credeam ca se da si se ia doar pe aici.Ete ca e de NIVEL NATIONAL:):)(muia)

      Ștergere
  45. Frumos baaa! Alta viata nu ca la pedelaci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei maiMucule, sa-mi bagi deshtu ala al tau pe care ti-l tot sugi in go oaza! Tu vorbesti de pdlaci, buei cioroi vopsit? Ne-ai mai facut si de ris cu Mos Alicu, care te-a facut KO pe blogu lui PulanoX. Buei, pina nu te antrenezi bine, iti interzicem sa mai parasesti ZOO & 9 fara bilet de voie. Si, inainte de a "iesi in lume" cu belet de voie, sa te prezinti la TPM sa-ti faca instructajul. Ai inteles babuinule?

      Ștergere
  46. Simpatici tare bosorogii de la Ghej !
    Da oare izmanarul dezbinarii nationale stie ca sindicalistii de acolea au cuibul in Casa Armatei ?

    Eote cum ii atrage de atentie BOB partidu’ pe aia care s-or bagat picioarele in el de sindicat !

    “MEMBRILOR SCMD FILIALA DEJ
    STIMATI COLEGI VA RUGAM SA CONTACTATI CONDUCEREA FILIALEI NOASTRE IN ZILELE DE MARTI SI JOI LA CASA ARMATEI PENTRU A VA CLARIFICAREA POZITIA IN CADRUL SCMD FIL.DEJ. DACA DORITI SA FITI MEMBRII SCMD MAI DEPARTE, ATUNCI TREBUIE SA VA ACHITATI COTIZATIA AFERENTA ANULUI 2013.

    DACA NU MAI DORITI SA ACTIVATI CA MEMBRII SA NE NOTIFICATI IN SCRIS PENTRU A VA RETRAGE CALITATEA DE MEMBRU SCMD.
    VA MULTUMIM!
    Biroul Operativ Filiala 1 DEJ”
    ===========================
    Zau buey, nu v-ati prins nici acusica ca au tirat-o toti la ANCMRR ?
    Cineva “imi sufla-n casca” ca din 14 membrake activi au mai ramas doar 5 ! Iar nesimtitii aia care-or dezertat la ANCMRR, cica s-or tirat cu tot cu sepcutzele, fluierele si vuvuzelele sindicatului, iar acusica au ramas cu lipsuri mari in gestiune astia a lu' Dogaru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa rapanule, ce ai cu noi astia de la Dej care ne-am bagat sula-n ei de burghej?

      Ștergere
  47. Cf ideilor mele bancul este de fapt real,PMT cred ca este de acord,poate si altii(dobitocii sunt rugati sa se abtina de la comentarii)


    - Un preot si un politist erau impreuna pe strada. La un moment dat
    vad doi indivizi care se bateau cu cutitele. Politistul da sa mearga
    sa ii desparta, dar preotul il opreste zicand:
    - Stai, mai! Lasa-i sa termine si apoi unul este al tau si unul al meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ideilor tale"? Buei spirt de lemn, buei te-ai trezit iar dintre bidoane? Singurul dobitoc care-a fost, este si probabil va ramine p-aciulea, tu esti.

      Ștergere
    2. nu pot sa-ti spun ca esti bou,chiar nu pot.Stii tu de ce.
      PS Bietii boi!!

      Ștergere
    3. scuze anonim de cacat.Tu de fapt ce esti?Popa sau militianu'?

      Ștergere
  48. Care este diferenta dintre MITA si DAR?

    dedicatie pt idiotii dogarieni(sesizati diferenta doby??)

    Un DAR este atunci cand cel care primeste spune: "Multumesc!" , iar
    cel care da spune: "Sa nu mai vorbim despre asta!".

    O MITA este atunci cand cel care da spune: "Multumesc!" , iar cel care
    primeste spune: "Sa nu mai vorbim despre asta!".

    RăspundețiȘtergere
  49. Va mai aduceti aminte de Piperea?.No ca acum e pe "cai mari"
    Urmeaza Nastase prim-ministru,inainte de 12 februarie:):)....ce pula mea doar ati votat.Asta veti avea.

    Premierul Victor Ponta nu vede nicio problema in faptul ca administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a angajat, in numele societatii, propria sa casa de avocatura, Borza & Asociatii. Cel putin asa reiese dintr-o declaratie facuta in cadrul conferintei în care acesta a prezentat "starea naţiunii". "Am citit povestea cu contractele de asistenta juridica, am verificat, comitetul creditorilor format peste 80% din banci a fost de acord cu acest lucru pentru ca rezultatele sunt cele bune", a spus premierul.

    Ponta a mai spus ca isi doreste ca Hidroelectrica sa iasa cat mai repede din insolventa. Trebuie precizat ca pentru a iesi din insolventa trebuie rezolvata, mai intai, problema celor 74 de contestatii depuse de creditori. Pana in prezent, au fost judecate, in prima instanta, doar 15 dintre ele. Abia dupa ce vor fi judecate toate (cu tot cu recursurile aferente) va fi aprobat si aplicat un plan de reorganizare.

    HotNews a aratat ca administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, in care Remus Borza este partener, a angajat, in numele societatii, casele de avocatura Borza & Asociatii si Piperea &Asociatii pentru cele 74 de procese pe care compania le are cu creditorii. Pentru onorarii a fost alocat un buget total de 220.000 euro. Euro Insol sustine ca Hidroelectrica va recupera cu titlu de cheltuieli de judecata suma achitata caselor de avocatura. Pana acum, suma achitata se ridica la 45.000 euro.

    Euro Insol sustine ca nu se afla in conflict de interese. Euro Insol faptul ca nu s-ar afla in conflict de interese. "Euro Insol SPRL si Borza si Asociatii, nu se afla in conflict de interese, ambele fiind societati profesionale, una de insolventa, cealalta de avocatura, in care Remus Borza este partener, iar acest conflict nu exista nici intre avocatii de la Borza si Asociatii si Hidroelectrica, in conditiile in care acesti avocati alcatuiesc echipa de profesionisti implicata in gestionarea procedurii de insolventa a Hidroelectrica, fiind cei mai in masura sa argumenteze si sa sustina punctul de vedere si masurile dispuse de administratorul judiciar in procedura, mai ales in ceea ce priveste judecarea unor contestatii care se indreapta impotriva masurilor administratorului judiciar de respingere la masa credala a unor creante de 1,9 miliarde de lei", a afirmat Euro Insol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Curdeloane, da' tu cu cine te certi pe aici? Nu vazusi ca se dadu stingerea?

      Ștergere
  50. Caracatita

    Persoajul principal , care din nefericire a secatuit judetul Mehedinti este atat foarte cunoscutul , actual deputat , fost senator , fost ministru al apararii , fost consilier prezidential, Mihai Stanisoara , care de cativa ani buni impreuna cu oameni de afaceri foarte influenti si sub obladuirea conducerii DNA , DIICOT si SRI a prejudiciat bugetul judetului Mehedinti , cu circa 200.000.000 Euro. Si am sa ma explic : prin intermediul fostului director RAAN , Adrian Olaru , cu care pana mai ieri , impartea jumatate din timpul sau , cat statea in Drobeta Turnu Severin , venind de la Bucuresti , a pus pe butuci aceasta regie autonoma si pe cum probabil stiti a creeat un prejudiciu de peste 100.000.000 de Euro, cu lucrarile la termocentrala ( proiectul realizare slam si reabilitare cazane , lucrari executate de catre SC ALPHA CONSTRUCT SISTEM SRL & SC CONFORT IMOBILIARE SA si cred ca ar trebuii sa stiti ca aceasta ancheta treneaza de cca 6 luni de zile si am sa va spun de ce , abia in urma cu 3, 4 zile , DNA a inteles ca trebuie sa ridice documentele care justifica acest furt . Ramane ca dumneavoastra sa demonstrati cati bani a primit Stanisoara pentru aceasta frauda de la Olaru Adrian caruia in urma cu circa 1 an i-a cerut sa demisioneze din functie stiind ca este cercetat, urmarit , si urma sa fie saltat .
    Prin intermediul omului de afaceri Isvoranu si-a construit un imperiu financiar , introducandu-l pe acesta , prin trafic de influenta la diverse licitatii , avand ca beneficiari , termocentrala Halanga , SNLO Oltenia din judetul Gorj , RANN Mehedinti ,Primaria Mun. Drobeta Turnu Severin ,Consiliul Judetean Mehedinti , fiind foarte apropiat fostului presedinte al consiliului judetean Mehedinti , actualmente deputat in parlamentul Romaniei ,Marius Balu.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ar trebuii de asemenea sa stiti legatura dintre Stanisoara , Isvoranu Constantin , Olaru Adrian , Silviu Cioclei , bani pe care i-a primit si ii primeste consecvent de la acesti oameni de afaceri , care bineinteles , o mare parte din ei au luat calea unor offshoruri din Cipru . Credeti ca este intamplatoare prezenta domnului Stanisoara si a lui Isvoranu cu circa 2 luni in urma ,pe un aeroport cu destinatia Cipru ? , credeti ca este intamplator faptul ca pe vremea guvernarii PDL , Stanisoara , organiza la restaurantul acestuia , London , chefuri frecvente care de multe ori depaseaua 200 de persoane fara ca acesta sa plateasca un leu? , chestiunea este de notorietate in judetul Mehedinti si in Drobeta Turnu Severin, Dar asa cum am spus , o sa va explic la final de ce nimeni nu a vazut si nu stie nimic .
    Au idee , domniile voastre despre banii primiti spaga de la firme de constructii , direct la televiziunea RTS Severin de catre sotia acestuia si o doamna Nina , ca spre exemplu :

    SC TRANSBACO SRL, care efectua lucrari coordonate de catre Stanisoara Mihai pentru Badescu Constantin si anume transportul salariatilor la combinatul chimic , lucrari de constructii in termocentrala RAAN , reabilitarea castelului de apa din Drobeta Turnu Severin , etc.
    SC ALPHA CONSTRUCT SISTEM SRL , lucrari coordonate de Mihai Stanisoara impreuna cu Consiliul Judetean Mehedinti , Primaria Drobeta Turnu Severin , Regia Autonoma de Activitati Nucleare , CET Turceni , pentru Isvoranu, achizitii imobiliare dirijate ca SC CELROM SA si SC UNICONS SA , teava de aductiune cu caldura din Drobeta Turnu Severin care a fost recuperata de acesta si comercializata mai departe ,etc .
    SC CONFORT IMOBILIARE SA , lucrari coordonate de Mihai Stanisoara impreuna cu Cornu, care are un dosar de evaziune fiscala , iar politia economica din Drobeta Turnu Severin , sta cu el in sertar de o perioada buna de timp , dosar cu un prejudiciu cauzat de peste 10.000.000 Euro, fiind protejat tot de Mihai Stanisoara , acesta din urma coordonand lucrarile executate de catre Cornu , si anume : reabilitare Muzeu , Slam Dens termocentrala Halanga , cu o valoare de 100.000.000 Euro , lucrare neexecutata nici pana in prezent , si incasata de catre acesta integral,etc .
    SC VIAVITA SRL , primind prin intermediul domnului Stanisoara , toate lucrarile de asfaltare din Mehedinti.
    SC CIV GROUP SRL , firma de “casa” a familiei Stanisoara, care a reabilitat toate scolile din judetul Mehedinti , piata agroalimentara Crihala , dar si locuintele familiei Stanisoara , cel din urma , fiind unul din administratorii firmei CIV Group , Cioclei Silviu , care este si a fost directorul termocentralei Halanga , care a coordonat toate lucrarile dirijate din umbra de catre Mihai Stanisoara , tot acest domn Cioclei Silviu fiind asociat cu Isvoranu , in lucrarile pe care le are la termocentrala Halanga fiind implicat si in jaful cu tevile taiate de pe reteaua de termoficare a orasului Drobeta Turnu Severin , oare va avea cineva curaj sa ii intrebe pe acesti oameni cati bani au dat , ca sa poata lucra pe piata din judetul Mehedinti si din judetele limitrofe ? . Unii au prestat si servicii , cum este cazul la CIV Group care i-a construit acestuia , casa de vacanta din localitatea Ogradena ( clisura dunarii ) si care a reabilitat in totalitate toate proprietatile familiei Stanisoara , casele din Drobeta Turnu Severin , etc . Verificati si vedeti daca , Stanisoara Mihai a platit vreun leu pentru aceste lucrari .

    RăspundețiȘtergere
  52. Dar despre casa din Franta , orasul Nisa , unde Stanisoara impreuna cu familia isi petrece o mare parte din vacantele de vara , casa care se pare ca este pe numele lui Jonny Ionica , pe care de asemenea la ajutat sa intre pe piata constructiilor din judetul Mehedinti si judete limitrofe , ce ziceti ?
    Stiati ca ii protejeaza pe Isvoranu Constantin , patron SC ALPHA CONSTRUCT SRL si Giuca Tiberie , patron SC BUILDING EXIM SRL , si alte firme care au dosare de evaziune fiscala de cca. 2000 (doua mii ) miliarde lei ,prin intermediul DNA,DIICOT si SRI Mehedinti , facem precizarea ca , Giuca Tiberie , zis Tibi , este apropiat al procurorului DIICOT – Sopalca Constantin , fiind abonat la hotelul acestuia din Drobeta Turnu Severin ( Hotel Club G) unde isi face diferite procedure de masaj, si alte servicii de tip SPA. , organizeaza petreceri , si ia masa impreuna cu acesta si cu lucratorii de politie de la crima organizata , iar dosarele acestora fiind cerute de catre DIICOT Severin- Procuror Sopalca, de la IPJ – Serviciul Economic si ingropate de acest procuror aflat in slujba DIICOT Severin ce ziceti ?
    Stiati ca acelasi Isvoranu, cand mai bea cate un pahar la Trattoria , restaurantul pe care il detine in Drobeta Turnu Severin, striga in gura mare ca ,lui , nu are nimeni ce sa ii faca , pentru ca e frate cu Stanisoara , iar lui Sopalca si politistii DIICOT , le-a facut casa de vacanta si le-a luat masini , platindule excursii in Serbia si la munte la Straja , in fiecare sezon , asigurandule transportul cu autocatul detinut de acesta, chiar si facand uneori pe soferul ?
    El striga , dar din nefericire , nu are cine sa auda , pentru ca in capul mesei , sta , Mihai Stanisoara , fostul presedinte de control al comisiei SRI din Senat , care chiar controleaza DNA, la nivel central , DIICOT , la nivel local si SRI la nivel local , si acestia , actioneaza la comanda lui .
    Stiati ca , actualul procuror Sopalca a fost propus de Stanisoara sef la DIICOT Craiova , si refuzat de structura centrala ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Stiati ca actualul sef SRI Mehedinti , Oros , a fost mutat de prietenul lui Stanisoara , Sorin Frunza Verde , de la Caras Severin la Mehedinti , In urma cu cca. 2 ani , tocmai pentru a ii proteja afacerile lui Stanisoara in judetul Mehedinti ?
    Stiati ca acea constructie din schelet metalic , la care Primaria este complice , impreuna cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin , cand sa concesionat acest teren , este ridicata de firme care au contracte si lucreaza cu toate institutiile statului din jud Mehedint ( cca. 200.000 euro) si Stanisoara Mihai nu a platit un leu ?
    Trebuie sa va mai informam si de faptul ca Stanisoara , a cumparat , impreuna cu prietenul lui , Isvoranu , firma SC UNICONS SA de la finantele publice , ajutati de directorul Cosmin Durac care le-a vandut imobilul la un pret de 120.000 lei , aproximativ 28.000 Euro si au vandut terenul firmei Kaufland Romania la un pret de 6.000.000 Euro , am dori sa verificati daca sa platit impozit catre bugetul de stat , si daca tva-ul a fost incasat la cei 6 mil. Euro , acesta din urma fiind cercetat si pentru evaziune fiscala, autoritatile inchizand ochii si protejandul , tot in acest sens, ca nu cumva sa se ajunga la domnul Stanisoara si apropiatii acestuia . Tot in aceiasi formula cei doi au achizitionat si SC CELROM SA la frumoasa suma de 10.000.000 mil Euro . Ne intrebam daca acestia pot justifica cele 10.000.000 Euro depuse cash pentru aceasta tranzactie , promitand cetatenilor orasului Drobeta Turnu Severin ca o sa redeschida fabrica , acestia din urma , taiand si valorificand fierul fabricii la centrele de achizitii specializate , foarte multi bani au provenit si de la Consiliul Judetean Mehedinti , unde Isvoranu , a primit foarte multe lucrari de reabilitare a drumurilor judetene , unde a facut doar facturi si lucrarile au fost ori de proasta calitate , ori nu sau executat deloc, ci doar pe hartie , un singur exemplu , reabilitare Floresti – Baia de Arama , lucrare de foarte proasta calitate , va rugam sa verificati in teren.
    Din pacate , sunt multe intrebari de pus , cetatenii ar pune multe intrebari , dar aceasta caracatita a functionat si cred ca va functiona , mult timp de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri