Google Translate

vineri, 18 ianuarie 2013

Incredibil. Cu asa ceva, nu te joci nici macar in gluma. Politistul din Vulcan care fusese arestat pentru act sexual cu un minor s-a intors la serviciu. Care este adevarul? Cat le trebuie sa afle?


Politistul din localitatea hunedoreana Vulcan care fusese arestat, in urma cu jumatate de an, pentru act sexual cu un minor, corupere de minori si furt, s-a intors la serviciu, dupa ce a fost eliberat din arrest.
 
Politistul din Vulcan, Adrian Sucila, arestat preventiv in urma cu sase luni pentru corupere de minori si act sexual cu un minor, a revenit, miercuri, la serviciu, dupa ce Tribunalul Hunedoara l-a eliberat sub control judiciar, acesta urmand sa fie judecat in libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca Adrian Sucila a inceput serviciul la Politia Vulcan, unde a lucrat inainte de a fi arestat.
 
Nitu a spus ca Adrian Sucila a fost pus la dispozitia unitatii la care a lucrat inainte de a fi arestat preventive.
 
La randul sau, comandantul Politiei Vulcan, Toma Mihu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca lui Adrian Sucila i se va face o noua fisa a postului care sa respecte noul sau statut, urmand sa ii fie date atributii de serviciu care sa nu afecteze activitatile specifice politistului.
 
Astfel, Sucila nu va avea dreptul sa lucreze cu documente secrete, iar incadrarea sa salariala va fi minima.
 
"Nu stim exact ce a stat la baza deciziei magistratilor de la Tribunalul Hunedoara, probabil au trecut sase luni de cand Adrian Sucila a fost arestat preventiv sau instanta a considerat ca acesta nu mai reprezinta un pericol", declara Daniel Tomescu, avocatul lui Adrian Sucila, la momentul eliberarii politistului.
 
Adrian Sucila a fost eliberat din inchisoare luni, dupa circa sase luni de arest preventiv, in urma unei sentinte pronuntate de Tribunalul Hunedoara. Politistul nu are voie sa paraseasca localitatea de domiciliu fara incuviintarea instantei si nici sa intre in legatura cu victimele si martorii din dosar, dar nici cu prietenii acestora.
 
Urmatorul termen al procesului in care Adrian Sucila este judecat pentru act sexual cu un minor si corupere de minori a fost stabilit de instanta de la Petrosani pentru 29 ianuarie.
 
Adrian Sucila a fost arestat preventiv in iulie anul trecut, fiind acuzat ca intretinea relatii sexuale cu un baiat minor, "fiul unui angajat al Primariei din Vulcan (viceprimarul de atunci, Angela Stoica - n.r.)", potrivit anchetatorilor. In acest dosar, alaturi de politist, este cercetata si sora victimei, o tanara de 19 ani, pentru complicitate la act sexual cu un minor si complicitate la coruptie sexuala, care in iulie anul trecut a primit interdictia de a parasi localitatea de domiciliu de la procurorii hunedoreni. Procurorii hunedoreni sustineau, la acea vreme, ca tanara "filma momentele sexuale" consumate intre politist si baiat.
 
Totodata, Adrian Sucila este acuzat si de furt, deoarece i-ar fi sustras tatalui baiatului cu care avea relatii sexuale suma de 500 de euro.
 
Angela Stoica, realeasa in vara anului trecut in functia de viceprimar, functie la care a renuntat intre timp, sustinea ca este vorba despre un dosar cu tenta politica, acuzatiile fiind "nefondate". Stoica spunea ca politistul avea grija de cei doi copii ai sai si ca se ocupa de educatia acestora, plimbandu-i pe la manastiri si insotindu-i indeaproape in oras. Angela Stoica a renuntat la functiile detinute si s-a suspendat pentru o perioada de sase luni din PSD.
Sursa:
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/politistul-din-vulcan-care-fusese-arestat-pentru-act-sexual-cu-un-minor-s-a-intors-la-serviciu.html
==========================================
================================
==============

128 de comentarii:

  1. Tov. PMT, pentru a nu mai da apa la moara tuturor intrusilor care intra fara legitimatie in zona Zoo si Noo, fa matale publica prima cifra din CNP.Asea, ca sa moara dusmanii de invidie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine este INTERESAT sa distruga si ce a mai ramas din Ministerul de Interne? Cum este posibil ca un "politist" arestat preventiv, mai bine de 6 luni pentru acte sexuale cu un minor si furt ordinar, sa revina in functie (chiar cu alte insarcinari)? Ce zice, crede opinia publica despre politisti? Dar despre procurorii si judecatorii care ... iata cum isi fac, cu ce profesionalism, celeritate isi fac meseria??? Buey..... astia TOTI trebe dati afara. TOTI! A nu se uita, ca sunt platiti din bani publici! Din banii mei, ai tai, ai lui.... ai tuturor fraierilor din tara asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, tara asta a fost distrusa pas cu pas incepind din 89 incoace, cu ajutorul cozilor de topor bastinase. Tradatori, prostani, coorve, hoti si-au dat mina cu mina distrugind tara romana. Cine are interes sa-i ia fata MI-ului? Aceeasi care au luat si fata MApN-ului, precum si celorlalte ministere de importanta capitala pt. tara. Ramin in top popii si tzircovnicii care sub fata blinda de slujbasi ai Domnului, indobitocesc aceasta natiune. Cu gindul la Maica Domnului si cu mina-n traista omului...Vai de noi!

      Ștergere
    2. Corect, insa ai folosit cuvinte prea "moi" pentru derbedeii neamului romanesc !
      Merg sa ma spal pe dinti ca inca mai am muie de ieri !
      Poate iese ceva din mine, mai acatarelea, azi ! Pe muie, evident, ca pe cur mi-a iesit deja !
      Doamne feri, sa nu cumva sa-mi iasa si pe muian ce mi-a iesit pe cur !

      Ștergere
    3. Doamne, doamne ce drag imi esti PMT, desi ne-ai bagat in kkt cu Biliutza. Daca n-ai/n-as fi heterosexual, mai ca te-as pupa pe buzele alea dulci...

      Ștergere
    4. Pupa-l pe CRAPATURA ..prostule!!

      Ștergere
    5. Ba tu esti prost, prostule ! Ba tu, ba tuuuuu.....

      Ștergere
    6. Wai ce pute a peste ..de crapatura!!!

      Ștergere
  3. Neatza buna la toti d'aciulea, distinsilor membri ai Clubului ZOO/9! Aruncai un ochi pe presa de azi si iata ce gasii:
    "1989 – care revoluţie?
    Memoriul colonelului (r) Ion Nicolescu către Traian Băsescu (1)"

    http://www.cotidianul.ro/memoriul-colonelului-r-ion-nicolescu-catre-traian-basescu-1-204617/
    --------------------------------------
    PS. pe frac'miu Czar babooinul nu-l vazurati? Ca am o treaba cu el...Vreau sa-i dau ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa suji ..banana!!

      Ștergere
    2. He, he, he ai aparut in peisaj frac-miu Cezare? Daca tot ti-am promis ca-ti dau ceva, hai sa-ti dau o banana s-o razbuzezi pin'o sa vezi stele verzi!

      Ștergere
  4. Parerea mea este ca, de data asta, militienii iar au cazut la mijloc, la luat puli in cur ! Fac prin rotatie cu apevistii puley ! Acusica ceva timp in urma izbucneau scandalurile cu labagiul ala de atasat militar de la sholdoveni, care s-a autopredat maimutoilor rusofoni, apoi caftul apevistilor de la comandamentul logistic si de la spitalul militar, cu jandarii !
    Moooaaama ce mai tipa Dobritoiu pe toate posturile, cu noaptea-n cap, ca sa infiereze cu ura proletara comportamentul odiosilor !
    Ce mai baga el "critici constructive" la adresa suptordonatilor lui, ca sa vada toata tara ce inseamna ARMATA !
    Nu degeaba l-a facut Mos Teaca Kioru' !
    Acu, de-o bucata buna de vreme, au intrat militienii la futai ! Urla Stroe ca scapetele pe la televiziuni, ca el are numai golanii inimaginabile in minister !

    Pai, si atunci, baba Leusteanca ce dracu sa mai inteleaga: kioru' urla la subordonatul lui si-l face Mos Teaca, Mos Teaca urla cu manie proletara la subordonatii lui, de se zgaltaie televiziunile, Stroe isi face subordonatii golani si trimite hoarde de controlori prin tara, cu biblia sub brat, inducand automat ideea platitorilor de facturi la cablu ca, intreaga militie este o golaniada generala, si trebo fututa la curul gol !

    Asa cred eu, pe langa faptul ca mi s-a facut de-o muie !

    Uitati-va la pochi ! Aia de la BORul lor, nici cand se dau imagini in direct, cum popa i-o trage enoriasului in cur, nu recunosc ! Sub nicio forma !

    RăspundețiȘtergere
  5. Muey prostovanilor!
    Tactica lu pește-belit, alias anonim „intrus” de ieri, a prins!
    Tembelul tocmai asta o vrut, să ne dezbine, să arunce incertitudinea in Zoo și Noo, futu-l in cur de pervers.Muyiștilor, ăsta e dezaxat, un ratat-frustrat cu o viață sexuală de rahat.Ipochimenul asociază exprimarea NOOastră liberă cu expresii vulgare cu tentă sexuală.Muey,aista bistoș ca are fantezii sexuale cu diverse dive porno iar la muiere - care, fie vorba între noi e semifrigidă,- îi impune un ritm sexual lipsit de implicare, biata cucoană probail îi face câte o felație fără a se bucura de ea,fără participare afectivă.Un ratat din toate p.d.v.,un nerealizat care a lucrat în vreun birou fără a simți pulsul adevarat al armatei,probabil făcând statistici si cercetari inutile, studii care n-au servit nimănui, niciodată.
    Un paranoic cu manifestări schizofrenice care are nevoie de consiliere psihiatrică urgentă,un singutaric care a dat chix pe toate planurile, inclusiv în calitatea de părinte întrucât plozii săi, implicit, sunt niște ratați.

    Nea Biliuță, nu ai motive sa ne condamni pe toti la moarte!Cauta între „pretenii” matale unul care corespunde acestui profil!
    CU SIGURANȚĂ NU ESTE UNUL DIN ZOO SAU NOO!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey haidamacilor !
    Eu acusica vazui ce s-a intamplat pe postul anterior, dupa ce mi-am scris eo ultima lucrare de dizertatie !

    Buei, se-nervoza don Biliuta ! Deci am avut dreptate ca ala care m-a luat la shtanga ieri a fost grav faultat, cumva, de maestrul cu sagetile si nu gasea idiotul calea ca sa se razbune !
    Buei, nu-i prost ! Dupa ce si-a varsat balacarelile aciulea, intrucat pe blogul lu' Triliuta esti cenzurat si, ATENTIE, a incercat sa punem si noi botul la balacareala generala, s-a dus si l-a atentionat, tot el, pe tov Batca ca i-atacat la sange aciulea !

    Buna tactica ! Mosneagului i-au sarit mucii, a facut un soc anafilactic de s-a umflat ca broscoiul si a venit si el, "il grande maestro", sa-si verse sagetile pe bietii astia de noi, amaratii soartei, de la NOO !
    De parca n-am fi si asa destul de loviti de soarta, ne mai ia si Mos Sageata la pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: noroc cu doamna ELENA, care-i o adevarata doamna intre maimutoii de aici si care detine adevarul pur: stie cine-i Triliuta, stie cine-i pemeteul, asa ca pot sa stau linistit !
      Totusi, ca precautie, ia sa nu-mi mai fac eu cumparaturile, o perioada, la Mega imaju din 13 !
      Nu de alta, da' daca ma dezvaluie cu adevarata identitate, ma bate baba-n cap cu proteza pana suflu'n veioza !

      Ștergere
    2. Pa da pe tanti Elena n-o bagam un pic ..la mijloc? Cat sa se incalzeasca....

      Ștergere
    3. Muey, n-ar fi rau!
      Da numa s-o prinzi, in rest las pe noi.

      Ștergere
    4. Da-o'npula de babornita mincinoasa cu gorghiu ei cu tot.....da nu-n pula mea doamne feri!!
      La cat a mantit asta la viata ei nu se exista domne,nu se exista !!
      Ordinara a facut totul in interes personal....spunet-mi o realizare de-a ei UNA SINGURA ca de vorbe sunt satul
      PS Aaaaa poate aia cand scria pe laptop(pe blog) din trenul de botseni fara semnal wireless sau de telefon....cat de proasta poa' sa fie!!!!!
      DIXIT!!!!

      Ștergere
  7. Buei, hai regruparea !
    Eo am facut apelu' la NOO ! Nu lipseste nimeni !
    Ba, mai mult, sunt si locuri libere !
    Cine doreste un sejur...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: luati viata asa cum este, cat mai simpla !
      Trageti o muie in piept, clipiti rapid de cateva ori si inainte ! Ca maine-poimaine crapam, ne da la groapa (ca-i mai ieftin decat la cuptior) si ne intrebam "Cu ce m-am ales in viata ?" !
      Baremi eu stiu: cu o baba cu mustata si cu blogul de mehedinti, sa v-o dau la toti in dinti !

      Lasati-l pe Don Biliuta, cu ocarile lui ! Omu-i din alta galaxie, la el e cultura, progres, civilizatie avansata !

      Ștergere
  8. Va doresc uichend placut !
    Am obtinut bilet de voie, fara camasoi, asa ca ne mai auzim luni ! Daca nu crap dreaq pana atunci !

    Hop, hop, hop...uai ce mi-e dor de-un pinguin! De ceva la CIOC, CIOC, CIOC...

    RăspundețiȘtergere
  9. “Polițistul-pedofil”, lăsat liber, își continuă activitatea de om al legii.
    ====================
    Agentul din cadrul IPJ Hunedoara, Adrian Sucilă, acuzat de pedofilie, a fost lăsat liber. Mai mult, el continuă să fie un om al legii. Polițistul este cercetat că, în perioada în care a fost amantul fostului viceprimar al oraşului Vulcan, Angela Stoica, s-ar fi iubit şi cu fiica de 19 ani a acesteia, dar şi cu fiul de 16 ani.

    Pe 8 ianuarie 2013 Judecătoria Petroşani a respins ca nefondat recursul Parchetului, faţă de decizia de eliberare provizorie a inculpatului Sucilă. Poliţistul a rămas în libertate. Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţă, a declarat că agentul şi-a reluat activitatea de poliţist, scrie ziuanews.

    „Ancheta penală nu o pot comenta, pentru că nu intră în atribuţiile mele. Este cercetat de o altă instituţie, nu de Poliţie. Din punct de vedere administrativ, el îşi păstrează calitatea de poliţist, până la definitivarea procesului, respectând prezumţia de nevinovăţie. Deocamdată, el şi-a reluat activitatea şi îşi păstrează funcţia de poliţist al Municipiului Vulcan, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române. Este o măsură administrativă, specifică pentru astfel de situaţii. Va îndeplini acele atribuţii care i le vor stabili superiorii săi ierarhici, conform fişei postului. Pe de altă parte, va trebui să respecte ce a stabilit instanţa”, a dezvăluit reprezentantul IPJ Hunedoara.

    Judecătoria Petroşani i-a pus mai multe restricţii agentului Sucilă. El nu poate părăsi oraşul Vulcan, fără aprobarea instanţei, nu se poate apropia de pesoanele implicate în acest caz şi nu are voie să poarte niciun fel de armă.

    În vârstă de 36 de ani, Adrian Sucilă a fost arestat în vara anului trecut, el fiind judecat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu un minor. Procurorii s-au autosesizat în această speţă, în urma unor convorbiri telefonice interceptate. Următorul termen al procesului va avea loc pe 29 ianuarie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba da asta si-a bagat ..pula in toata famelia primaritei ! Al dracului specimen !

    RăspundețiȘtergere
  11. 1989 – care revoluţie?
    Memoriul colonelului (r) Ion Nicolescu către Traian Băsescu (1)


    Ma intreb si eu, care revolutie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Baa, duceti-va si egzecutati programul de masa, dupa care pe cel de odihna obligatorie de 1 cias! Cica ora asta de repauzare dupa masa a fost introdusa la trupa de insusi maresalul Antonescu, Dumnezeu sa-l ierte! Pin'a intra in armasa, io n-am stiut ca toate ierau ordonate; de la scoala, masa si somn si pina la mersul la buda. Hai ca va las. Pohta buna! Czare, maimucule hai la masa daca ti-ai adus de-acasa! Buei babuine, hai ca pt. tine avem la desert bude inca cu majun, dirjaul pe nas sa ti-l pun!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey acestia !
    Mi-a dat baba "La loc comanda" ! Este imposibil sa pleci din Bucuresti pe vremea asta de cacat ! Ploua de rupe ! Inclusiv pe la mosie, aciulea la 3 pasi !
    Buey, n-am mai vazut ploaie torentiala, in capitala scumpa a patriei, in mijlocul iernii, de zeci de ani !

    Mi-a tras-o harca, ca-n zicala aia romaneasca "Dezbraca-te ca sa te fut - Imbraca-te ca mi-a trecut !"

    Acusica mie-mi convine, ca nu-mi facusem plinul la muie pe ziua de azi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, dar cu potaia ce faci cand evadezi?

      Na, ca iar mi-am amintit de ìntrus, ..tu-l in gâţii mă-sii,ca s-a impiedicat pana si de un biet patruped.Auzi,bre, sa te faca el pe tine ,,decrepit,,.

      DECREP'I//T ~tă (~ţi, ~te) livr. Care si-a pierdut vigoarea fizică din cauza vârstei înaintate; atins de decrepitudine; ramolit. /<fr. d'ecr'epit, lat. decrepitus

      Ștergere
    2. Potaia este centrul universului meu ! Si-al babornitei !
      Eo umblu in adidasi, de acusica 10 ani, da' potaia are costume noi, in trend cu moda, in fiecare an !
      Potaia mea a fost la mare si la munte de mai multe ori de cat au fost boracii mei ! Asta e !
      Unul plecat la dracu-n lume, alta la tac'su-n praznic, asa ca am ramas cu potaia !
      Plus alea de afara !
      Cel putin potaile astea ma iubesc, neconditionat !

      Ștergere
    3. Lasa,buey,ca si baba te iubeste!Conditionat.
      Da pasaport are Labus?

      Ștergere


  14. Fără nicio legătură cu materialul postat, cum nici băloşeniile voastre nu au nicio legătură cu el!

    Na, că îmi făcui singur de lucru! În loc să-mi văd de treburile mele, îmi pierd timpul pe aici! Sunteţi atâţia "anonimi" pe acest blog, încât nici nu ştiu cui să mă adesez. Oricum, îi rog pe ceilalţi "anonimi" să îl lase pe "anonimul" meu drag să tragă învăţămintele ce se impun din rândurile de faţă! Află, dragul meu, că m-am bucurat tare de tot când am aflat că, în sfârşit, la vârsta pe care o ai,

    începi şi tu să buchiseşti. De unde am aflat? Păi, te-ai lăudat singur în cele scrise mai jos, sau mai sus (nu ştiu în ce poziţie te afli acum): „Biliuţă.....Ma Biliuţă ma....De ce mum-ta ma jignesti ma? Apoi io, care citesc tot ce srie p'aici ca pe Sf.Biblie, io n-am acest drept? Io trebe sa fiu un nemernic, birjar, porc,capiat etc? Ma Biliuţă ma.... Eu crek ca nu e bine Biliuţă, nu e bine...” Acu`, oi fi ajuns tu să silabiseşti două, trei cuvinte acolo, da` cu scrisu` stai prost de tot. Tu ai auzit până acu` ce-i aia o virgulă şi care e rostul ei într-o propoziţie sau frază. Bineînţeles că n-ai auzit! Că nu ştii ce e aia o virgulă, treacă, meargă de la mine, da` să confuzi porcul cu boul asta chiar că e grav. Unde citişi tu (că acu` zici că ştii să citeşti) că am scris eu „ porc „? Ca să vezi, totuşi, că nu îţi port ranchiună, îţi dau un sfat. Dacă vrei să te culturalizezi, nu-ţi mai pierde timpul pe aici! Urcă-te frumos în tren, cât mai ai această facilitate de a circula cu reducere de 50%, şi coboară, din când în când, prin câte o gară. Ai, n-ai treabă, intră la closetul gării şi citeşte înscrisurile de pe pereţi! La nevoie, poţi să iei şi notiţe! Stai, nu sări de fund în sus, că „notiţe” nu e dimnutivul de la note, calificativele alea mici, mici de tot pe care le primeai tu, când te duceau părinţii legat la şcoală, iar tu nu voiai, în ruptul capului, să te apropii de ea, spunând că te muşcă...

    Iar voi, ceilalţi, cretini în toată regula, trataţi-vă, cât încă nu e prea târziu, de schizofrenia de care suferiţi, singurul lucru comun care vă leagă şi vă face să vă pierdeţi timpul pe acest blog pe care, cândva, îl apreciam.



    Celor care au timp şi sunt siguri că nu li se face greaţă când vor citi tot felul de scârboşenii le recomand:
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/01/minune-ei-as-o-banala-coincidenta-dan.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biliuţă..... Ma Biliuţă ma....
      Eu, parafrazand fara talent pe iubitul meu de suflet Marin Preda, am vrut a spune ceva tie. Cu multa prietenie, simpatie, fara ocara! Dar tu... tu ma Biliuţă ma.... vad ca o tii langa! Vrei scandal, neaparat scandal! Cu jigniri, multe si profunde. Pacat!Eu crek ca nu e bine Biliuţă, nu e bine...”

      Ștergere
  15. Muei, e de rau!
    Ticalosul de intrus a reusit sa bage dihonia intre Nea Ilie-Bascalie si Don Vasile.O razbunare marsava,probabil asta i-a fost intentia, sa doboare doi dintr-o lovitura si sa-i scoata din joc.Ma intreb care dintre blogurile apartinand unor fosti militari au de castigat.Eu cred ca niciunul.Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cezare, fugi si adu apa aia sfintita sa stropim p-aciulea ca dadu Necuratul peste noi!

    Ptiu,ptiu,piei drace!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i aici , nu cu apa sfintita trebuie stropit ! Poate cu ceva napalm ...

      Ștergere
  17. Buey, nea Ilie cu Sageata ne-a facut reting mai a dreacu ca la antene !
    S-a scapat pe el ca un adevarat apevist !
    N-a mai rezistat sireacu si s-a spart ! In figuri !
    Intrati si voi, o tzara, pe blogul lui, sa vedeti ce cenaclu ne-a tras !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, ai dreptate!
      Imi vine sa vomit cand vad la ce s-a pretat "mutzunache" asta, cu ifose de "cultivat" (cu scoala dupa cum insusi marturiseste prin WC-urile patriei, apartinatoare CFR / fost al patriei)!

      Iata DOVADA:
      ============
      CEZAR 18 ianuarie 2013, 13:17
      Aoleu don Biliuta ! Ai intrat in cel de-al 3 -lea razboi, fara pregatire de artilerie???!!!
      E de tot hazul ,asta daca duci razboiul acolo la ,,inamic" nu sa-l muti la matale acasa !
      Nu poa sa te cenzureze saful de pe Mh !Daca da .eu fac cerere scrisa sa ridice bariera!!
      Daca nu asculta , voi cere tuturor maimutoilor care circula pe acolo sa bage BOICOTUL !

      Răspundeţi Ştergere

      Răspunsuri Biliuţă18 ianuarie 2013, 13:50
      Cezărică, nene, te rog să mă crezi că nu aş fi vrut să se ajungă aici! Mi-am călcat pe suflet şi am făcut mari eforturi să rămân în haznaua aceea, doar cât să postez ultimul comentariu, dar mi-a fost interzis acest lucru. I-aş primi cu dragă inimă pe toţi acei laşi să comenteze pe acest blog, dar ştiu că nu au ce spune. În afara celor câteva cuvinte cu trimitere la părţile genitale şi la funcţiile acestora nu mai au altele în vocabularul lor. Şi, atunci, cum să dialogăm?

      http://batcailie.blogspot.ro/2013/01/cainele-moare-de-drum-lung.html
      ======================
      Reluam din context, esenta:
      ..... I-aş primi cu dragă inimă pe toţi acei laşi să comenteze pe acest blog, ......
      ==============================
      Buey Michidutza..... la ce te-ai putut preta nenicule!
      Ai creat o DIVERSIUNE, cu scop si tel bine precizat!
      A mai incercat unul s-o faca, ia vezi acum pe unde-o fi?
      Rusine, prietene!

      Ștergere
    2. Muey, suntem schizofrenici sau lasi?
      Pai daca suntem una-alta, cum naiba ne primeste pe bleogul lui „elevat”?
      Buey, noi ramanem la stadiul la care suntem, unii la Zoo altii la Noo.Punct.

      Ștergere
  18. CEZAR18 ianuarie 2013, 13:17
    Aoleu don Biliuta ! Ai intrat in cel de-al 3 -lea razboi, fara pregatire de artilerie???!!!
    E de tot hazul ,asta daca duci razboiul acolo la ,,inamic" nu sa-l muti la matale acasa !
    Nu poa sa te cenzureze saful de pe Mh !Daca da, eu fac cerere scrisa sa ridice bariera!!
    Daca nu asculta , voi cere tuturor maimutoilor care circula pe acolo sa bage BOICOTUL !
    ARU _ Admin de Mh !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tu esti bolnav ! Ai luat acarieni la dibla ? Unde pula calului ai vazut tu cenzura pe aciulea !

      Ștergere
    2. Asa sustine Triliuta bai asta de-al lui Vanghelion!!

      Ștergere
    3. Buey, textu cu "cenzura" face parte din propaganda de rasboiu. Biyliytza ista a vrut sa se bage si el in seama ieri cu unii de p'aciulea, dar n-o tinut la tavaleala. S-a suparat ca vacarul pe sat, a jignit intr-un coment otova, pi toata lumea. Can I-o tras-o unu si lui fidelutza cu multa fineatza, iar l-a apucat zambocu. Buey, I-o cred ca-i saracu la meno... cum dreak ii zice...! E la ciclu ma.... Asa ca.... las ca-i trece lui! Iar de nu, nu si gata! S-o zica Motanul kk-cios cum fu!

      Ștergere
  19. CONSULUL GENERAL LA NEW YORK A FOST SCHIMBAT !!! PANICA TOTALA. PRIMA VICTORIE A JURNALISTULUI ROBERT HORVATH IMPOTRIVA CONSPIRATIEI DE ACOPERIRE A LUI DAN VOICULESCU. ! REMITEREA CATRE FBI A DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM DA REZULTATE !

    Am fost anuntat prin telefon dela Bucuresti. ca consulul Parjol un devotat prieten al mafiei de armament a fost rechemat. Scrisoarea mea adresata
    Ministrului Afacerilor Externe a dat roade. Sa fie o incercare de a castiga timp sa un prim pas de trimiterea la puscarie a lui Dan Voiculescu este greu de spus. Oricum acest telefon neoficial denota o panica totala……………
    Nu pot afirma precis daca exista vreo legatura intre Consulul Pajol si terosistul Fratila dar faptul ca giroscoapele aveau o provenienta americana si Parjol a fost consul economic la NY da de gandit si cercetat…………………………..
    Dupa extradarea lui Aurel Fratila americanii se pregatesc sa ceara extradarea mogulului . In 2010 am facut o ancheta personala . Am stabilit
    ca mafia romana trimite giroscoape pentru rachetele iraniene. Aceste rachete ajungand la Taliban si Hezbolaj au dus la inbunanatatirea subsantiala a rachetelor fiind ” vinovate” de doborarea a numeroase helicoptere americane si NATO . In Romania Aurel Fratila a fost lasat liber si niciodara condamnat. In SUA el este pasibil la cel putin 20 de ani puscarie.
    Denuntul meu a dat roade. Acelasi lucru se va intampla si cu Dan Voiculescu. Exista posibilitatea ca Dan Voiculescu sa fie arestat in Romania…..ca sa nu vorbeasca .Voi reveni pe aceasta tema. Cititi noul meu
    blog INTALNIRE CU DAN VOICULESCU LA…… PUSCARIE.
    http://devanewyork.blogspot.com/ Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau ! Eo plec, in pula mea ! N-as vrea sa ajung "a doua victorie" a lu' ninjalaul de deva !
      Gata, ni-arunc leptopu la gunoi, imi vand garsonera si-o sterg, cu tot cu caine ! Pe baba da-o-n pula mea !

      Ștergere
    2. Mei RoBort, vrai cumva sa iei nitica mooie? Nu vezi ca suntem in mobilizare generala? Buei Chicasoule de Nev Ioric plecam la razbel!

      Ștergere
  20. Nea Bilicutza ! Ai fleoscait-o rau de tot ! Te-ai scarchinat in cur fara sa te mance !
    S-or trezit pacientii de la NOO si urla acusica, ca scapetii, ca ei vor sa afle, musai, de ce NE-AI tras muie "mascata", pe blogu lu' niatali, unde-i cenzura la max !

    Na, eu nu te mai pot apara de-amu ! Treaba niatali ! Sunt eo baiat de treaba, da' parca tot cu nebunii niei ii mai ghini ! Si nu-i tradez !

    Ai luat-o, du-o !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa PMT ca tot veni vorba de caine...Pe potaia ta o cheama cumva Cezar?

      Ștergere
    2. Nuuu, bre, n-ai inteles de la intrus ca-l cheama Mariusica?

      Ștergere
  21. Razboi total in "lumea" fostelor rezerve ale armatii ! Inclestari mortale, numa' la nivel de gat si ceafa !

    Cititi comentariile de aici !

    http://scmdfiliala1arges.blogspot.ro/2013/01/dreptate-pana-la-capat.html

    =========================
    Unu parca-i frati-miu ! Da eo n-am frati !

    Au capiat apevistii ! Cititi si blogu' Lu Biliputza !

    Eo cred ca ar treboi sa organizam, urjent, un curs intensiv de perfectionare a pregatirii pentru blogarit, intrucat avem licenta, cadrilii didacticii si spatiilii necesare !

    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa rapan batrin, du-te iute dupa maimucul de Czar si ada-l aciulea, ca trebuie sa-l antrenam pt. o misiune sinucigasa in teritoriul inamic.

      Ștergere
    2. Aista zici ca-i bolund ! Cum ai intors capul, cum o disparut ! Ba-l gasesti ca ia muie de la Mos Calicu pe la PULAnox, ba i-o da toata armata la biuze pe Infomondo, ba-l face nea casu la muie pe neturile lui, in triplu exemplar !
      Acu unde dreacu sa-l mai caut, ca m-am saturat de idiot !
      Pana si pe cacatul ala de blog al lui grebleaza zilnic cosuri intregi de muie !
      Treaba lui ! Daca-i place sa tot zboare din pula-n pula, sa fie sanatos !

      Ștergere
    3. Crapatura,crapatura ..ce invidioasa esti..!!

      Ștergere
  22. Mei Tibica Puta Mica, ai cumva vreo legatura cu comentariile de pe aici?
    http://scmdfiliala1arges.blogspot.ro/2013/01/dreptate-pana-la-capat.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa ma repet!! poate n-au vazut tonti(i)

    Don Corleone18 ianuarie 2013, 18:05
    Da-o'npula de babornita mincinoasa cu gorghiu ei cu tot.....da nu-n pula mea doamne feri!!
    La cat a mantit asta la viata ei nu se exista domne,nu se exista !!
    Ordinara a facut totul in interes personal....spunet-mi o realizare de-a ei UNA SINGURA ca de vorbe sunt satul
    PS Aaaaa poate aia cand scria pe laptop(pe blog) din trenul de botseni fara semnal wireless sau de telefon....cat de proasta poa' sa fie!!!!!
    DIXIT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Stai asea sa vezi cum se da ofuscata acusica babaciunea.....da i-a placut sa citeasca si iar sa citeasca cum scriem noi despre muye.....si mai ales cum ne-o dam....te pomeni ca i-ar place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tie ti s-a facut de-o mooie, ori de-o-alamuie?

      Ștergere
    2. Bey alcoolistule!Razaboieste-te cu cei de teapa ta, nu cu o muie-re.
      Si, bey, cu tontii imbatranim,nu e nimic rusinos, rusinos este sa fii prost si nesimtit.Asa ca tine!

      Ștergere
    3. ce ba ii dai lu babaciunea de citit XXX??

      Ștergere
  25. Poate sterge adminu comenturili mele,ca hastia la bucale sunt toti in haita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, tu te-ai bolunzat ! Acusica ti-o casunat pe "haita" miticilor !
      Si, mai bag sama ca dupa ce-ti intra fixu-n cur, nu mai scapi usor de el !
      Cunosc sentimentul asta sublim, da lasa fomeile in pace ! Sunt atatia haidamaci p-aciulea, cu biuzilii fragede !

      Ștergere
  26. Asta nu-i muiere prostule,e egoista planetei si mincinoasa universului.Zi ca nu-i adevarat dogarianule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei DCurleoane, hai gata, lasa politica ca esti habarnist la asta. Mai bine pune si tu un banc de ala de-al tau rasuflat, ca poate il citeste RoBortul si scapam de el; incepe sa-i fiarba sinjele si-i crapa matzul cooroolui de ciuda.

      Ștergere
    2. Muye, cand doi iti spun ca esti beat, te duci dreaku sa te culci.Mars!

      Ștergere
  27. Oaleu!!!! Ete ce ne facu Nea Cashu El Bubico ot Craiova:
    PS. mai intai lagati-va centiroanele de siguranta...
    "Neacsu18 ianuarie 2013, 15:31

    Nea Ilie,
    Nu merita sa aduci aici porcariile de pe blogul colegului Burcu. Eu mi-am retras ambasadele de la acel blog, astept sa ii vina mintea la cap lui Vasile, dar vad ca il intereseaza mai mult numarul de comentarii dexcat calitatea, e treaba lui. Nu vad insa de ce l-ar interesa numarul pentru ca 70% apartin aceleiasi pesoane care se injura singura sub diferite id-uri sau anonimate si cad ca te caineaya si aici . Pentru informarea dumitale, CEzar, sau PMT sau Anonimul care "te crede" PMT sunt una si aceeasi persoana. Daca nu e bagat in seama , se baga singur, singur se injura, singur isi ia apararea de pe alt anonimat,3 sferturi din comentariile de pe blogul lui Burcu ii apartin. Casuna pe toti cei care nu ii dau importanta, a incercat si la Hari, a fost trimis acasa si uite asa sub anonimat sau diferite pseudonime revine si da si in el. Nu intra in discutii cu el, nici cand te lauda. E un sfat. Faci cum vrei ."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cre ka mai corect iera "A.S" si nu "P.S"

      Ștergere
    2. Are dreptate prazarul ! Cine dreacu l-a pus pe Biliputza sa transfere o juma din blogul asta, pe blogul lui !
      Acolo citesc numai doamne si domni unul si una !
      Acu-i pierde si pe aia ! Ori isi dubleaza numarul de cititori, de la 2 la 4 !
      Boul n-a sesizat ca, exact nebunii de pe acest blog, i-au luat apararea lu 'Biliputza, impotriva "manipulatorului" care-i tot fute linistea noptii cu telefoane gafaite !
      Crapa ranza-n el de moromete ca nu mai ere loc in fata si a ajuns pe bancheta din cur !

      Sfatuitorul puley !

      Ștergere
    3. Pese: imediat dupa ce si-a publicat extrasul din blogul de MH, i-am scris o scrisorica mesterului cu sagetile, in ideea de a-l calma, ca o sa crape ranza-n el fara niciun motiv !
      Stiam ca nu ma "publica", insa sigur o sa ma citeasca !

      Acusica, nu ma pot abtine ca sa nu "public" eu ce am scris, ca sa-i arat idiotului de cashcaval cum se baga in seama, de parca l-a calcat trenul pe Triliuta ala si nu-si mai poate purta de grija, de unul singur !

      "Domnu' Billy ! Esti dat dreaq !
      Na, ce-or sa zica acusica iubitorii lu' matale ca ai adus tot spitalu' 9, aciulea, unde-i "cald si bine " !
      In primul rand trebuie precizat, pentru cei 3 -4 cititori fideli ai acestui blog ca, exact idiotii sclerozati, cu grave deviatii de comportament, adevaratele scursuri ale societatii romanesti, de pe blogul cu pricina, TI-AU SARIT IN APARARE !

      Impotriva cui ? Niatali ai habar ! Pentru cei din stabilimentul de la 9ua nu conteaza, atata timp cat exista oportunitati de-o muie veritabila !
      Politica-i simpla: cum l-am prins, i-o dam, ioi, ioi ! Sa nu plece omu' cu muia goala !

      Pacat ! Ala care te tot incaleca si-ti da muie prin telefon, la miezul noptii, sigur ii frun pretenar de-al tau, caruia "i-ai luat fata " cu ceva si nu te mai inghite! Ceea ce nu este specific incurabililor de pe Mehedinti ! Zau: am umblat cu muia sparta o vara intreaga, am fost haituit, am carat muie cu geamantanele, insa, pana la urma, marea familie a celor din mehedinti, care-acu ti-o trag la dinti, m-a reprimit, de fiecare data, la peptul ei calduros !

      Nu inteleg de ce nu te traiesti mai simplu si tot iti faci piatra la pipota ! Eul tau interior a demonstrat, prin comenturile pline de valoare intrinseca si fara de tagada, ca ai potential !

      Nu fii fals ! Adica, cum ar veni, in loc sa-i spun eu babornitei "Jos textila, sa ti-o trag", as umbla cu ipocrizii de genul " Hai fa sa te fac un secs !" .
      Zau, pana si poetul nepereche era mozolit la gura !

      In concluzie:
      -usurel, ca viata-i scurta !
      -nimeni n-are ce-ti fura, "opera" este a ta !
      -blogul pe care il stii niatalii a ramas acelasi ! ce sa-i faci, atrage oamenii, precum paratrasnetul fulgerele !
      -Vasile Burcu ar trebui sa-ti dea o invitatie speciala la aniversarea din primavara, pentru reklama pe care i-ai facut-o ! Daca da, eo de pe acuma vreau sa stau la masa cu niatali ! Ca si eo sunt poiet !
      - Da-l in putza mica a lu' tibica (PMT) pe al pe care-l fute grija de existenta ta ! Ai vazut ce i-au facut bagabontii de pe mh onlain ? Praf !

      Cu drag, eo TPM !

      PS: In "spiritul" doct al acestei postari, eo cred ca, maestrulii, ai sa-mi postezi idiotenia ! Nu de alta, da' m-au pus dracii astia de la NOO sa-ti scriu, ca sa nu mai stai suparat !"

      Ștergere
    4. Pese: si-acuma, vine nesatulul asta de cascavel sa reaminteasca lumii ca el si-a retras ambasadele de aici !
      Sa ti le bagi in cur ! Cine vrea sa se pise pe ele, iti cunoaste bine lindikurile ! Insa vad ca nu se mai oboseste nimenea sa-ti citeasca ineptiile !

      Te-am lasat in pace ! Te-am felicitat de anul nou, in modul cel mai serios, chiar daca am folosit si cuvinte mai neaose !
      Nu m-am mai bagat peste comentariile de pe blogurile tale, chiar daca iti mai citesc, uneori, postarile !

      Vad ca ma musti de cur, nejustificat, in numele nimanui, ca sa te bagi in seama !
      Atentie caskavete ! Ma mananca buricele destelor, insa ma abtin ! Inca !
      Vezi pe unde calci !

      Ștergere
    5. Ei ce ziceti ? Va place ce misty ma ridica in slavi EL Bubico ??
      Io cred ca i-am lasat ceva santuri pe masa gelatinoasa si neteda de sub bretonul mnealui!!!
      PESE. Legat de domnul Hary pe care sustine ca l-am hartuit(ptiu al dracului cuvant) Omul sustine intr-o povestire,, minunata " de altfel cum ca el ,,avea grija mare de averea plutonului " - bravos dom Hary zac eu!!
      Ma pune dracul sa citesc mai jos ,unde cu o candoare angelica , Don Hary ne povesteste cum ca totusi, odata pe cand facea filme cu meletari ==A UITAT UN TAB cu mitraliere si cativa soldati si a plecat in ..CONCEDIU ! La intoarcere Mnealui intreaba pe suptordonati undei harabaia ca constatase lipsa......mai multe pe ,,IN CUIUL CATARII - Averea plutonului "!

      Ștergere
    6. PESE DOI. Totusi ca don Bubico ot PRAZUL CRAIOVA CENTER sa zica cum ca PMT sunt Io si Io sunt PMT - asta-i jigneala crunta!!! Czar

      Ștergere
    7. Lasa ba frac-miu ca doar nu te-o durea, de-n koor PMT odata ti-o va da...

      Ștergere
    8. DA bai URATULE ..da m-a jignit ! Sa ma compare el cu muystul nomber one ?!!

      Ștergere
  28. Hai gata! Ia luminati-va mooianele sa va inventarieze Nea Cashcavalu? Nu vedeti ca omul e confuzat?

    RăspundețiȘtergere
  29. Corleonul, cu prietenul lui Czar maimuta intra intr-un bar. Se duce DC la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8.
    Barmanul stupefiat, il intreaba pe DC ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde:
    - Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc.
    Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi DC, acelasi maimuc, acelasi bar. Incepe Czar maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in koor, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza DC:
    - Ce-a patit maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face!
    - De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!

    RăspundețiȘtergere
  30. Mey,mey,Pmt and comp.
    Pacat ca esti insurat si eu hetero...si nu s-a votat legea aia cu gay ca zau ca ptr.tine intram in pacat!Serios,nu vrea babornita sa-i lasi ei cutu,si io sa-mi schimb sexu' ,pardon sensu' tot dreak ala ie,pe bune esti mortal,daca zici tu ca nu esti triliuta biliuta ,desi cam multe asemanari sunt intre tine si el...mai,mai ca te-as crede,dar ...? ceva imi spune sa nu ma arunc asa ,hm,sigur nu vrei sa divortezi acu' in amurgul si fascinantul tau elan tineresc.....pliz ca tare bine m-as samti cu tine,as rade tot timpu' ,am face cumpareaturile istea impreuna pe la mega imagioi,shoping nu gluma,pensioara ta ar fi gumilastic zau asa daca am fi noi doi impreuna sub umbrela ,giugiulindu-ne,spre disperarea junilor!Pmt-sunt indragostit de tine,aflu io cine esti,pe surse of cors si atunci sa te tii....pup io !

    RăspundețiȘtergere
  31. Gata v-ati revenit? Hai la treaba ca-i tirziu si tre sa batem suta!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey ! S-o bagat un drac aciulea si ma tot zgandara !
    Da, gata ! Nu mai cedez ispitei ! Stai sa numar pana la 10, ca sa-mi revin !

    RăspundețiȘtergere
  33. Baaa PMT, vezi ca Robin Wood ti-a publicat recenzia la scrisoarea aia a ta.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buei, cum dreaq sa fii serios si sa nu te pocneasca rasul, de sa-ti dea borsul be muie, cu idioti ca voi !
    Cand sa-mi iau si eu muianul ala de bosorog serios si sa m-apuc sa tratez si eo un subect mai acatarelea, iar dau de comenturile voastre si iar imi trece !
    Ai dreaq bagabonti !
    Tipa harca la mine ca de ce ma tot jambez ca boul in ecran ! Ca cica iar o sa-mi scap ceva la curul izmenelor, de nu iese nici cu pernutze de Ariel lichid !

    RăspundețiȘtergere
  35. Buey, numa ce-am venit de afara cu potaia si-am gasit si plicul cu coponul, de la sectoriala de penzii !
    Nie ni-o bagat-o toata si ma anunta ca diferenta pe 2012 ne-o da in mana, pana la sfarsitul lunii !
    Si ma mai anunta sa verific daca tichetele de calatorie gratuita pe chefereu is in regula !

    Buey, ce oameni de treba !
    Sa vezi amu cand ne-or baga si 4% retro, de la 1 ianuarie !
    Gata, plec in Grecia, cu tot cu baba, via Rahova-Zabrauti-Felentari !

    RăspundețiȘtergere
  36. Buei idiotilor !
    Numai ieri ne corecta ala ca, corect, din punct de vedere ortopedic si morfolitic , pluralu lu' gat e gaturi (GÂT, gâturi, s. n. conf.DEX) si nu gatzi !
    Ori va exprimati corect cu "Tu-ti gaturile ma-tii", ori cu "Tu-ti grumajii ma-tii", in fonctie de zona geo ! Ca ne facem dreacu de ras in lume, ca distorsionam grav fonoteca limbei romane !
    Nu de alta, da ati vazut ca ne citeste intregul mapamond !
    Cel putin SU ale A e cu ochii pe noi, ca efbiaiul pe Roborta Deva Ninjalaul de Tochio!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu-te-n git de borac e corect d.p.v. morfoleste-o?

      Ștergere
  37. Buei, cica prefectul de Harghita a terminat de dat steagurile jos de pe cladirile tuturor administratiilor locale !
    Asa se lauda adminu, p-aciulea, cu o postare de mare succesuri !

    In replica, Ciobo Borno Lantos Tancos o dat ordin ca, in Covasna, pe langa steagu bozgoresc sa se arboreze si cel secuiesc !

    Eote:

    "Covasna: La cererea presedintelui Consiliului Judetean, steagul secuiesc va fi arborat pe cladirile primariilor si institutiilor subordonate
    de R.M. HotNews.ro
    Vineri, 18 ianuarie 2013, 20:05 Actualitate | Politic

    Steagul secuiesc albastru-auriu va fi arborat, la cererea conducerii Consiliului Judetean, pe toate cladirile primariilor si ale institutiilor subordonate din localitatile conduse de primari UDMR, relateaza Agerpres.

    Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, care este si liderul organizatiei judetene UDMR, a declarat vineri ca le-a cerut primarilor sa arboreze drapelul secuiesc pe cladirile publice in semn de solidaritate cu autoritatile locale care au fost actionate in instanta de Prefectura."
    ======================

    Iar labagii de uslasi vor regionalizarea Romaniei, adica oportunitatea perfecta pentru bozgori ca sa-si faca de cap !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca au terminat de rezolvat toate problemele tarii, ci ce sa se ocupe si ei sireacii?

      Ștergere
  38. @PMT18 ianuarie 2013, 18:41
    asta-i femeie???esti prost rau! are pizda dar nu-i femeie...e un alt fel de FMI....mult mai rau dobitocilor(ca nu vedeti mai mult de lungu' nasului)
    io t-am zis ca esti in haita cu babaciunea!meri in pula!
    ii faci si statuie?
    PSCare fomei bre care fomei?Asta-i fomeie?dute si te-npusca!

    RăspundețiȘtergere
  39. duceti-va'npula mea si puneti-va sperantele in babaciune,hi,hi
    PS nici nu mai stiu....ori va da muie(n-ar fi prima oara) ori pe aici ii dati limbi
    Voi sa fiti sanatosi cu "marele jurist aburitor ELENA"
    succesuri va va aduce ELENA mai multe decat pana acum=0(zero)
    barbati dobitoci ce sunteti.....va freaca pe lindik orice muiere care va abureste.....ce dobitoci sunt barbatii(nu-i asa ELENA??)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei cracanatule ! Nu mai baga batul prin gardu' nieu, ca nu pun botul !

      Ștergere
    2. Curleoane nu mai insista neica. Stim cu totii ca esti cam prostan. Mai bea o saniuta si te culca. Vezi sa n-adormi draq prin vreun sant, ca se anunta viscol in noaptea asta si s-ar putea sa te gasim tocmai la primavara.

      Ștergere
  40. S-a trezit iar idiotul ! Cu acelasi fix infipt in cur, exact ca ac 3 ore !
    Buei puleasca, e aproape de niezu noptii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ PMT 21:45
      esti diliu daca la tine e miezu' noptii la 21:45....te-n pula cu hieroina ta cu tot....pup-o'cur si'nhaita de mitici(ai inlocuit-o pa aia a lu cashu cu mincinoasa asta)
      PS Bag sama ca ai si tu ceva interese(politice bineinteles)
      PS2 va bagati ca 'shtrampu'....ce e, nu va place adevarul?normal ca nu ,doare...

      Ștergere
    2. @PMT
      IDIOT ESTI TU,sau asa poti sa-i zici lu mata.....si bea mai putin IDIOTULE
      astept scuze sau decretez;ESTI CRETIN!!
      PS Nu te-am jignit niciodata!Acum ti-e dor de flocii elenei din haita de turbati?

      Ștergere
    3. Aproape, uai ! Asa am scris ! Da tu mai vezi acu ? Da dreaq petul la o parte !

      Ștergere
    4. @PMT
      pierd timpul cu un IDIOT CA TINE(vezi post ora 21:45)
      spala-te pe cap cu cacat cu tot
      Haies Sictiris
      dedicatie PMT
      PS tuva-n gura de oameni fara caracter ce sunteti!hac!Va vindeti pe nimic!hac!

      Ștergere
    5. Ce-i uai cu postul de la 21:45?
      Am zis "Buei puleasca, e aproape de niezu noptii !" !
      Ori nu ti-e clar ca la 21:45 esti mai APROAPE de niezul noptii decat de cel al zilei !
      Ce tot o freci cu 21:45 ?
      Ti-am zis sa-ti muti dreaq petul din fata monitorului cand citesti !

      Ștergere
    6. du-te dreak si te culca la 21:44 ca tot esti aproape de "miezul noptii:
      Ce esti diliu!hodorogule!:):)
      Daaa cu babaciunea cum stai?
      Cu aia "hieroina ELENA" din bucale.(pt sotia dumitale tot respectul,pt faptul ca te suporta)

      astept scuze IDIOTULE inainte de "miezul noptii"(inainte de 21:45 maine)
      cu asemenea "argumente"...ori esti prost,ori esti prost.alege tu una din variante ca ce e scris mai jos si-ti apartine e scris de un IDIOT(scuze dar asta este-ce logica perfecta....da sunt mai aproape chiar si decat 21:46 IDIOTULE)
      "Ori nu ti-e clar ca la 21:45 esti mai APROAPE de niezul noptii decat de cel al zilei !
      Ce tot o freci cu 21:45 ?"
      PS POLITRUCULE!!...Ia-o ca un compliment(fara muye)

      Ștergere
  41. Răspunsuri
    1. Dinaintea furtunului !
      Ce dreaq de diversiune or mai baga bagabontii in noaptea asta ?
      Ca, azinoapte, m-am culcat si eu ca omul, cu sentimentul datoriei bine implinite si m-am trezit plin de fecale pe muie !
      Ba ca-s Czar, ba ca-s Mata Hary, ba ca din cauza mea e gripa aviara la Curtesti, ba ca-s Biliuta deghizat, ba ca-s Elena...

      Ștergere
  42. Dati-i lui Cezar maimucul o proba de microfon sa vedeti cum se invioreaza atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  43. Gata, ma duc sa ma uit la un film online. Vin mai tirziu sa inspectez...

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu,nu fara baba in Grecia,pe ea las-o cu catel aici ,cu pernutele de Ariel lichid si hai s-o tulim noi ca indragostitii in luna de miere!Hai,am facut o pasiune pasioneasca for you,te prind io la mega imagioi si pun eu gealatii sa te imobilizeze si sa te imortalizeze si nici pas n-o sa zici!Misto,nu? Ha,ha!
    Io zic, nici cu catel sa nu mai iesi, ca esti in pericol!Uita-te bine in juru' tau ca se puse recompensa pe mecloiul tau de alain delon bosorogit,Pup,io!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce mai discuta apevistii, chiar in casa dogarului:

    "Anonim18 ianuarie 2013, 21:55

    IN ATENTIA TUTUROR REZERVISTILOR CU PENSIILE CIUNTITE DE BOC:

    Dogaru ne tradeaza din nou. Pentru ca Ponta nu ne va repara pensiile ciuntite dupa plecarea FMI, si pentru ca se teme de protestele noastre de strada firesti, l-a pus pe tradatorul Dogaru sa dea astazi un comunicat prin care ne cere sa nu cumva sa ne pripim si sa iesim in strada, caci problema noastra este ca si rezolvata. Dusa si Stroe i-ar fi promis astazi ca problema pensiilor noastre se va solutiona cu siguranta, dar chipurile numai... PRINTR-O LEGE, ceva mai... incolo ??!? Lege pentru elaborarea careia va cere la o data ulterioara neprecizata sprijinul specialistilor rezervisti in finaante, lege care va trece prin Parlament desigur la... pastele cailor. Iar Ordonanta promisa inainte de alegeri si asteptata cu sufletul la gura de noi toti si familiile noastre este acum trecuta sub tacere de tradatorul Dogaru! Trageti si dvs concluziile care se impun. Vreau sa va informez ca ceferistii au obtinut la inceputul saptamanii, dupa un protest de numai 2 ore, toate revendicarile pe care le aveau de 2 ani! Dragi camarazi, daca mai stam cu Dogaru in fruntea SCMD si nu iesim in strada sa protestam, ramanem fara pensii!!"

    =================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogaru, Pricina, cine is jartelele astea?

      Ștergere
    2. Da lu' nenorocitu' ala de anonim cacat nu i-a spus nimeni ca e vorba DOAR despre "demnitate si onoare" ca io asa tin minte ca se laudau futu-i/va-n gura de ipocriti

      Ștergere
    3. Da tovarase asa este!!Convoaca si tu un BOB partid(cu talpici de bob):):)

      Ștergere
  46. @Anonim18 ianuarie 2013, 22:43
    cacatule=anonim ipocrit,te faci ca nu stii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da-l dreaq de sobolan,incearca "sa se scoata"Ce nenorociti!

      Ștergere
    2. Curdeloane, aurolacule să-mi suji maţul cu tot nesaţul, iar de nu te-ai săturat, trebuie să mă puchi in cur neapărat.

      Ștergere
    3. vb degeaba in versuri proaste...ca tot prost ramai:):)

      Ștergere
  47. PMT-ule ai pus botu la RAPPS?Banditule:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT Modest! 6 camere , 3 bai ,2bucatarii..2 parcari subterane!!

      Ștergere
  48. Buey, ala de la 21:48 ! S-a dus dreacu linistea ! S-a retras Curdeleoane, cu torte, din Bartolomeu Gara - BIRT !
    Si-o revenit animala paroasa !

    RăspundețiȘtergere
  49. Uai, nu s-a spart inca niciunul pe ziua de azi ?
    Ca-i sambata, bag sama !

    RăspundețiȘtergere
  50. Merg sa iau un alupigus, camesa si la nani bun !
    Tre sa-mi "remodelez" o tzara muia ca ni-i sfartecata de tot ! Iar azi avem iarasi treaba !

    RăspundețiȘtergere
  51. Muey, tot astept ca Don Bazilos sa schimbe apa la pesti ca sa va spun si IO ” Buna dimineata”!

    RăspundețiȘtergere
  52. Neatza Buna la ZOO + 9! Czar maimuca stalinista sa ma mingaie pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  54. Buei, nea Biliuta si-a sters aprecierile denigratoare la adresa onorabililor gentleman-i, membri ai clubului ZOO&9!

    RăspundețiȘtergere
  55. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

    my web blog ... jocuri online mari

    RăspundețiȘtergere
  56. I'm not positive where you're getting your information, but good
    topic. I needs to spend some time finding out more or figuring out more.
    Thanks for magnificent info I used to be searching for this information for my mission.


    Here is my web site - jocuri cu ceaudar

    RăspundețiȘtergere
  57. This article is genuinely a good one it helps new the web
    people, who are wishing for blogging.

    Here is my web site: bancuri rockeri

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri