Google Translate

joi, 17 ianuarie 2013

Minune? Ei aș! O banala coincidenta! Dan Voiculescu, va fi judecat la Curtea Supremă de acelaşi complet care l-a condamnat pe Adrian Năstase. UPDATE

 
Dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de corupţie a fost repartizat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) completului de judecată care l-a condamnat pe Adrian Nastase în dosarul „Trofeul Calitatii“.
 
Primul termen de judecatăa fost stabilit pentru data de 25 aprilie. Dosarul a fost repartizat Completului de judecători numărul 4, complet din care fac parte Ionuţ Matei, Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan (fosta consiliera a lui Daniel Morar pe când acesta era şeful DNA), judecatorii care l-au condamnat la închisoare pe fostul premier Adrian Nastase.
 
Alături de 12 persoane, Dan Voiculescu este judecat pentru fapte de corupţie în legătură cu privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. În 20 decembrie, după ce a luat act de faptul că Voiculescu a fost reales senator, tribunalul Bucureşti a retrimis la Înalta Curte acest dosar.
 
 Avocaţii lui Voiculescu susţin însă că, din moment ce nu a depus juramăntul, Voiculescu nu a dobândit oficial calitatea de senator.Specialiştii în drept susţin că, în momentul validarii mandatului de către BEC şi publicării deciziei in Monitorul Oficial, Dan Voiculescu a obţinut oficial statutul de senator.
 
 Nedepunerea jurământului îl împiedică însă să exercite acest mandat.Procesul privind privatizarea ICA s-a judecat din luna iulie la Tribunalul Bucureşti, după ce în 29 iunie instanţa supremă a admis cererea lui Dan Voiculescu de declinare a cauzei, în condiţiile în care acesta şi-a depus demisia din funcţia de senator începând cu data de 25 iunie.
 
La începutul lunii decembrie 2008, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost trimis în judecată, alături de alte 12 persoane, în dosarul privind privatizarea ICA.Procurorii DNA susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro.
 
 
Dan Voiculescu, acţionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA Bucureşti, membru al Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) şi al Consiliului de Administraţie (CA) al Institutului de Chimie Alimentară, membru al AGA şi director general al SC Bioprod SA Bucureşti, este acuzat de "folosire, de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, a influenţei şi autorităţii date de această calitate în scopul de a obţine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani, ambele în formă continuată". Potrivit procurorilor, prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.
=====================================
=====================
UPDATE
Regimul de teroare al inculpatului Voiculescu
de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Miercuri, 16 ianuarie 2013, 11:42 Actualitate | Opinii

Dan Tapalaga
 
 
 Comportamentul inculpatului Dan Voiculescu si al Antenei 3 din ultimele zile indica panica si anunta instalarea unui sentiment de groaza generat de precedentele Nastase si Vantu, doi intangibili trimisi vara trecuta la puscarie, motiv pentru care procurorii, metodele de ancheta, judecatorii si sistemul de justitie in ansamblu sunt demonizate astazi metodic. Ultimele postari de pe blog arata si ele o preocupare febrila pentru dosarul ICA, in care Voiculescu este acuzat de spalare de bani si trafic de influenta, dosar intors la Inalta Curte, instanta care l-a condamnat pe fostul premier. Ajuns aici, procesul se poate incheia rapid cu o solutie de achitare sau condamnare, insa Voiculescu parca n-ar risca sa afle deznodamantul.

Aparent fara nici o explicatie, fara nici un eveniment la zi menit a justifica astfel de subiecte, Antena 3 se ocupa seara de seara de cate o tema din justitie, tratata in asa fel incat relativizeaza si arunca in derizoriu tot sistemul judiciar. Ce ati vazut pana acum, campaniile de aparare si spalare a unor Becali,  Nicolaescu, Nastase sau altor mari cercetati penal sunt nimica toata. Ce vedeti in aceste zile se cheama opera de arta in materie de manipulare si terorism social.

Totul, dar absolut totul este pus sub semnul intrebarii, desfiintat, compromis, delegitimat, relativizat: inregistrarile SRI, testul poligraf, probele dintr-un dosar, integritatea unor judecatori si procurori, CSM-ul. Marti seara, Antena 3 nu s-a mai pierdut in detalii si a atacat intreg sistemul, scotand de la naftalina o serie de erori judiciare, din care nu a lipsit celebrul caz Tundrea, pentru a decreta falimentul general al justitiei din Romania. Realizatorul Mihai Gadea a marturist la un moment dat - evident cu scopul de a sublinia grozavia subiectului - ca a stat pana la cinci dimineata cu nasul in dosare pentru a se documenta pe tema erorilor judiciare. Alt semn ca e groasa rau.

Personajele plimbate prin studiourile Antenei 3 au intrat si ele in logica tipica infractorului, au imbratisat esenta gandirii penale si teoria conspiratiei statului impotriva individului. Potrivit acestei teorii  indragite de orice inculpat, toti puscariabilii sunt in realitate nevinovati, procurorii niste brute, judecatorii niste incompetenti iar sistemul controlat politic. In consecinta, oricine risca in orice moment sa cada victima unui astfel de sistem monstruos si absurd. Adica ce ne transmite Voiculescu: daca se intampla sa fiu condamnat, evident ca sunt victima lui Basescu (la fel ca Nastase) iar tot dosarul e o facatura.

Atentia cu care televiziunea controlata de Dan Voiculescu trateaza revolta judecatorilor impotriva  unor membri CSM tot aici isi gaseste explicatia, in evolutia cazului sau particular. In mod semnificativ, scanteia revoltei a aprins-oAMR -ul Vioricai Costiniu (al carei sot este judecat pentru coruptie, fiind condamnat intr-o prima instanta), actiunile de revocare fiind planuite cu mult inainte impreuna cu ministrul justitiei, Mona Pivniceru. In aceasta hora periculoasa s-au prins, din pacate, multi magistrati de buna credinta.

Revenind la cazul Voiculescu: dupa logica sa, oricine se bate pentru independenta reala a justitiei - Monica Macovei, Cristian Preda, judecatorul Cristi Danilet sau noul sef ales al CSM, Oana Haineala - devine tinta unor atacuri furibunde la Antena 3. La fel ca in vara, politicienii si magistratii pomeniti sunt iarasi acuzati in cor ca toarna "informatii false" la Bruxelles. Manipularea si amploarea atacarii justitiei de catre Voiculescu, USL&co seamana tot mai mult cu actiunile impotriva statului de drept din vara lui 2012. Puciul din Parlament se repeta, cam dupa aceleasi metode, in CSM, insa aici "revolutia" inca nu a reusit deplin.

Si in vara, si acum gesturile reprezentantilor ambasadei SUA la Bucuresti erau atent urmarite, dezavuate pe motiv de "amestec in treburile interne", oficialii americani fiind acuzati de "basism". Cotidianul lui Cornel Nistorescu, ajuns un fel de bodyguard cam ramolit al lui Voiculescu, a scris recent ca insarcinatul cu afaceri ad-interim al ambasadei SUA, Duane Butcher, ar fi sugerat in timpul unei vizite la Guvern ca "solutionarea cu celeritate a catorva cazuri de coruptie, nominalizandu-i pe senatorul Dan Voiculescu, precum si pe deputatul Ion Stan si pe fostul deputat Ion Dumitru, ar fi impreuna un semnal important pentru un raport MCV favorabil pentru Romania."

Biroul de Presa al Ambasadei SUA la Bucuresti s-a limitat sa spuna, intr-o declaratie pentru HotNews.ro, ca institutia "nu comenteaza continutul intalnirilor oficiale cu oficialii romani". Asadar, inca un motiv de ingrijorare pentru Dan Voiculescu, in caz ca evolutia dosarului sau este, intr-adevar, atent monitorizata la Washington si la Bruxelles.

Evident ca justitia ramane marea piatra de incercare a democratiei romanesti. Toti marii cercetati penal incearca sa profite de orice bresa din sistem pentru a-l pune la pamant. Nu intamplator, in aceste zile asistam la acest atac fara precedent impotriva unor institutii cheie ale statului. De pilda, personaje sinistre ca Rosca Stanescu si Gigi Becali promit, pretinzand ca vorbesc in asentimentul USL, desfiintarea Agentiei Nationale de Integritate, DNA si CNA, sfideaza legea, vor alte reguli.

Probabil ca in aceeasi cheie trebuie citita si vizita precipitata, in prima zi dupa revenirea din vacanta, facuta de liderul PNL, Crin Antonescu, ministrului justitiei, Mona Pivniceru. Liderii USL, in frunte cu Voiculescu, manifesta public frustrari ca ministrulului justitie nu i-a reusit mai nimic, nici schimbarea lui Daniel Morar cu procurori obedienti, nici altele. Antonescu s-a delarat, intr-un interviu pentru Gandul, deranjat ca Daniel Morar e inca in functie.

Graitoare pentru mentalitatea de colaborator al Securitatii, obisnuit cu sistemele de tip totalitar, este ultima propunere lansata de Dan Voiculescu in spatiul public: popularea ministerului finantelor cu ofiteri din Armata pentru a combate cu mai mult spor evaziunea fiscala. In paranteza fie spus, propunerea tradeaza si dorinta ascunsa de a avea un fel de hunta militara in Romania la cheremul sau, o putere in care totul poate fi controlat la sange, ca in Securitate, pe cale ierarhica, in locul unui sistem democratic schiop, e drept, dar totusi democratic. Insa vorba unui amic de pe Facebook: in ce calitate face Voiculescu propuneri, ca senator nu este?

In concluzie: teroarea declansata impotriva unor institutii independente, vitale in orice democratie, trebuie stopata cumva, inainte ca toti acesti inculpati alaturi de avocatii lor din politica sa desavarseasca o schimbare radicala a modelului de tara. Acest model vestic, urmat de Romania, taras-grapis, cu pasi inainte si pasi inapoi dupa integrarea in UE, este pe cale de a fi schimbat din temelii sub ochii nostri, dintr-unul model de tara bazat pe valori si institutii de tip occidental intr-unul bazat pe manipulare, populism si putere exercitata in mod discretionar. Acesta este "noul model de tara" promis de premierul Victor Ponta
?
 

98 de comentarii:

  1. COMUNICATUL NR.80

    STIMATI CAMARAZI!
    1. Va aducem la cunoştinta că şi în anul 2013 cotizaţia se plăteşte în contul SCMD deschis la B R D - Groupe Socite Generale nr. RO 41 BRDE 441 SV 79262374410 , cod fiscal 26096263. Valoarea cotizaţiei de membru se mentine la 120 lei / an , iar pentru urmaşi - 60 lei / an. Va rugam ca pe ordinul de plata sa specificati numele si prenumele, C N P si neaparat FILIALA 1 BRAŞOV. Vă adresez rugămintea, ca în cursul acestei luni să plătiţi cotizaţia şi să prezentaţi la sediul filialei, chitanţa.

    Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov
    Prof.univ.dr. Petrişor Mandu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lipsashte gradu' lu tov mandu.

      Ștergere
    2. Lipsaste, asa-i, da nu zice ei ca le-a furat Boc ?

      Ștergere
  2. Hai, fuga mars si platiti taxa pe prostie! Executarea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata!
    Eu am platit deja pe 5 ani in avans:)
    revenind:
    Felix asta are o "deosebita verticalitate morala".Ce ordinar!!.Nevinovatul!.. pur si simplu joaca alba-neagra.Un motiv in plus ca adminu' sa induca ideea ca iata,o noua conspiratie la adresa lu felix.Nu-i nimic va iesi felix "mai uscat si mai curat".Vezi daca n-a depus juramantul? E nevinovat!!:):)

    RăspundețiȘtergere
  4. .....si apoi ,isi da iar demisia si iarasi se muta dosarul,dupa care se face ministru si iar se muta dosarul si tot asa la infinit....cu alba-neagra

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata!
    Sculati-va dreak!Aseara va harjoneati la max.,acu dormiti lung?
    Apevistii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata voua stimati pacienti de la 9 si Zoo!
    De Sf.Anton sa le turnam in qoor beton, lui Cezar maimucul suge-mi-ar trabucul, precum si lui Coorleonel mingiia-mi-ar-o nitel. Iar PMT saracu sa-i suga mucii lui dracu si sa joace kazacioc cind noi i-o vom da la ciok.

    RăspundețiȘtergere
  7. PESE.PMT: HOP,HOP, HOP SA MI-O SUGI DE TOT!!! DIS DE DIMINETA TU SA MI-O FACI CREATA. SA MI-O FRECI DE ZOR PIN' LA PRINZISOR. IARA DUPA AMIAZA, CA SA FIE TREAZA SA MI-O RAZBUZEZI, DAR SA N-O ABUZEZI, CA DRACU TE IA DE TE DAI LA EA. SEARA LA CULCARE TU S-O SUFLI TARE. CA S-O FACI CURATA SI S-O POTI BELI CIND E EA SCULATA.
    ALUPIGUS AUROLACULE!!! Sniper one
    Recunosc - nu-mi apartine ! Agreez insa mesajul si sunt impresionat de talent !Sniper one R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAIMUCO IA SI TU UN ALUPIGUS DE DIMINEATA CA SA NU AI NICI O GREATA!
      -----------------------------------------------------------------------
      BUEI, CE-MI PLACE MIE DE TINE, DE PMT SI UNEORI DE CURLANDEZU'! DACA VOI NU ATI FI EGZISTAT, TRABUIA SA FITI INVENTATI.

      Ștergere
    2. BUEI, GATA AZI CU "HOP, HOP, HOP...", CA SE SUPARA CEI CARORA LE-A FOST ADRISATA ACEASTA URATURA! IMI SUNTETI TONTI PRETINI SI TOVARASI AICI PE MEHEDINTI TRAGE-V-AS SCULA PRIN DINTI! BUEI, MAI BINE CONTRACARATI ACTIUNILE CELOR DE PE ALTE BLOAGE, CARE FAC MISTO DE NOI. ATENTIE LA MOSH ALICU-CALICU! SA N-AVETI MILA DE EI, TU-LE MUMA-N COOR DE HOTI SI NEVESTELE LA TOTI, NOAPTEA PE LA TREI!

      Ștergere
  8. Muye dimineata uai ! Ii buna o pula-doby !
    Gata, azi e sarbatoare, inclusiv la catolici, asea ca pe foale ! Cuminciori !
    Nu mai injurati, in pula mea de cufuriti, ca-i pacat !

    RăspundețiȘtergere
  9. Care-i tema zilei ? Despre viitorul parnaias politic ? Asta-i un bandit derbedeizat ! Tata banditilor rromanes ! Bunicul hotiilor din tara lu' Dorele ! Fratele lu' Vantu Puscarie !
    La Aiud cu el, la taiat scaietii de pe malul Muresului, zi lumina !

    RăspundețiȘtergere
  10. In Romanica colcaie clasa politica de banditi ! E plin SPARLAmentul de derbedei !
    Eote ce vor derbedeii neamului:

    "Scandalos. Parlamentarii vor SUPERIMUNITATE. Ce condiţii pun în lege pentru "judecarea" cererilor de percheziţie şi arestare" - Gandul.
    =================

    Toti care au probleme cu legea, fug aciulea, ca sa faca legi mai bune pentru poporeni !

    Oamenii de afaceri adevarati, isi vad de afaceri !

    RăspundețiȘtergere
  11. Minte Dottore Pinochio de ingheata apele !
    De fapt, de acuma incepe sa le dezghete !
    Baremi boul ala pitecantrop de boc (boc=cacat in limba turca) iesea zilnic, ferm pe sticla, si anunta cate o taiere: azi tai salariile, si pac o asumare de raspundere ! azi tai pensiile, si pac inca o asumare ! azi tai indemnizatiile ma-tii cu copii proaspat fatati, si pac o ordonanta ! azi tai 10 mii de cheferisti, si pac o ordonanta ! azi tai 69 de spitale, si pac o asumare ! azi imi tai pula ! si pac cu ea la CIOC,CIOC, CIOC !
    Chiar devenise simpaticut la un moment dat, cu taiatul !

    Da taia, frate, nu mintea ca Pinochio !

    EOTE:

    "Anonim16 ianuarie 2013, 23:19

    PREMIERUL BASIST TRAIAN VICTOR PONTA , NE PROSTESTE CA PE NAIVI.

    Si iacata cum cele spuse de Mr.Ponta sint dezmintite/negate de legi aflate "in deplinatatea puterilor lor" :
    Legea Nr.283 din 14.12.2011
    Articolul 16 Termenul prevăzut la art. 193 alin. (2), referitor la prevederile art. 102 alin. (2)-(4), art. 169 alin. (6) şi art. 170, din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, se prorogă până la data de 1 ianuarie 2013.
    (://www.legex.ro/Legea-283-2011-117066.aspx)

    Deci "nimenea nu poate stabili de-a'm'pulea" valori ale punctului de pensie atita timp cit art.102/L.263/2010 "si-a reintrat , pe deplin in drepturi".... "
    =======================


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca si legea aia unitara a salarizarii era amanata, pana la 1 ianuarie 2013, nu ?
      Sa vedem cum o aplica ! Cred ca se da cu capul de pereti ! Buget pula, iar legile trebo sa le aplice, nu ?
      Na, zic si eu, ca nu ma prea pricep !
      ===================
      Cand manca cacat cu polonicul ca din ianuarie se indexeaza penziile, nu stia ca "nu are buget aprobat" ?
      Acusica si-a adus aminte ca n-are buget !
      Ameteli de piticul utecila !
      Copchil prost !

      Hai, hai ! O sa-l cautam pe boc (boc=cacat in limba turca) cu lumanarea !

      Ștergere
    2. Pese: asea ca, dragii mei muisti, care ati ramas cu ele belite, luati-va adio de la "revenirea la cuantumul din decembrie 2010" !
      Cu fiecare zi trecuta, visul dispare tot mai mult in zarile intunecate !
      Toti si-au luat mana de pe problema celor "26.500" !
      Pe Dogaru il fute grija spitalelor cefere si a societatii civile, Pontache a uitat de mult, Dobritoiu e istorie, Campeanu a fost tare in clanta numa' cand se intalnea cu "electoratul" pe la Hunedoara, ca sa le ceara voturile contra reparatii banesti si morale capitale, iar izmanarul vegheaza sa nu miste nimic !

      De saptamana viitoare incepe, din nou, MAREA ABUREALA CU FMIul ! Principalul vinovat !

      Ștergere
  12. MARS LA FECALE - DESHIDRATATE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa maimucule, aici PMT are dreptate, iar cin' o are, o are Godzila!

      Ștergere
  13. "COMUNICAT

    Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova, îşi exprimă nemulţumirea şi îngrijorarea faţă de incapacitatea Biroului Operativ Central al SCMD, de a dialoga direct, constant şi eficient cu Guvernul României şi Ministerele de resort, pentru soluţionarea grabnică a problemelor legate de emiterea Ordonanţei de Urgenţă pentru revenirea la valoarea iniţială a pensiilor diminuate, dar şi a celorlalte probleme referitoare la Legea pensiilor militare de stat, fapt pentru care solicită convocarea de urgenţă a Comitetului Director cu următorul mandat:
    1. Constituirea urgentă a COMISIEI DE DIALOG SOCIAL formată din reprezentanţii Filialelor din Bucureşti şi din teritoriu care să treacă la dialogul concret cu Guvernul şi Ministerele de resort, pentru a se asigura că în bugetul anului 2013, sunt cuprinse sumele necesare punerii în practică a angajamentelor asumate de către USL faţă de pensionarii militari, (revenirea la normal a pensiilor diminuate, eliminarea discriminărilor provocate de aplicarea discreţionară a prevederilor H.G.1019/2010 şi adoptarea Legii pensiilor militare de stat conform modelului din statele membre NATO şi UE).
    2. Discutarea cu Guvernul României a problemelor enunţate înainte ca bugetul să fie discutat şi aprobat în Parlamentul României.
    3. Asigurarea participării Comisiei de Dialog Social la lucrările din Parlament, atât la comisiile de specialitate, cât şi la lucrările plenului, pentru a face cunoscute solicitările SCMD şi a se asigura că parlamentarii USL votează conform înţelegerilor convenite prin protocoalele încheiate în teritoriu, cu Filialele SCMD.
    4. Informarea operativă a membrilor SCMD despre stadiul negocierilor şi mersul lucrărilor de adoptare a Bugetului de Stat şi a Ordonanţei de Urgenţă (HG) referitoare la revenirea la normal a pensiilor diminuate.
    Maniera în care conducerea SCMD a înţeles să „dialogheze” cu actuala putere prin aşa zise „scrisori” este ineficientă, şi nu conduce la soluţionarea problemelor pensionarilor militari.
    Încă odată apreciem că abordarea problemelor care ne privesc, de pe „poziţii de forţă” şi într-o maniera „arogantă” nu este cea mai bună soluţie, fapt pentru care solicităm Biroului Operativ Central şi Comitetului Director, să renunţe la asemenea practici şi să treacă la adoptarea unei atitudini civilizate şi constructive faţă de partenerii de dialog.
    Dialogul şi negocierea sunt singurele modalităţi prin care putem să ne realizăm obiectivele propuse, soluţia acţiunilor de stradă fiind ultima la care trebuie să ne gandim, ea fiind una extremă. În concluzie, Filiala 1 Craiova, nu va participa la nici o acţiune de stradă, apreciind această manieră de abordare ca fiind „INEFICIENTĂ” şi „NECONSTRUCTIVĂ” ea conducând la nesoluţionarea cauzei noastre.
    Dacă nu ne vom face curăţenie în ograda proprie şi nu ne vom folosi resursele interne de inteligenţă, competenţă, creativitate vom fi condamnaţi pe vecie la ceea ce numim „OPOZIŢIA CONSTRUCTIVĂ” sau mai nou „FORŢA A TREIA” un vis al unor irecuperabili visători.
    La lupta dragi camarazi, dar de această dată cu „creioanele bine ascuţite” şi mai ales cu „lecţia bine învăţată”… Succesul depinde numai de noi."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Buei, ce mi-e dor de Nea Cashu El Bubico ot Craiova...

      Ștergere
    2. Exact ce spuneam mai sus !
      Singura grija a lu' Dogaru este cum sa-si stranga mai repede cotizatiile, ca nu mai are bani de indemnizatii !

      Il mai are si pe neo-cripto-comunistul ala proletar de la Pitesti, care multumeste din inima partidului si conducatorului iubit pentru politica dusa si-si da cu parerea ca un miting este absolut neproductiv in aceste vremuri !

      Ce se mai freaca pe burta dogarienii ! PULA ORDONANTA a dat o gura de oxigen serioasa sindicatului, deoarece sunt inca o gramada de creduli care pun botul la promisiunile dogarului !

      Ștergere
    3. Muyie PMT, pentru cei 34 ron faci atata gargară?

      Ștergere
    4. Dap ! Asta mi-a venit la muye in dimineata asta !
      Le ridic morala alora care le au belite pana la coaie !

      Totusi sa nu-si faca griji prea mari, ca indexarea aia de 4% o sa le mai slabeasca o tzara epiderma !

      Nu disperati fraticilor, ca se poate si mai rau !

      Ștergere
  14. Muystilor, mai descretiti-va fruntile cele impovarate de griji banesti!
    Ia priviti-o voi pe „nepoata” lui Cezarila-muyila si dati-va cu parerea.
    Io zic sa se faca sparlamentar, asa ca si aia a lui valghelion...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Cezarila-muyla e ala negru, cu urechi mari de sta cu botul pe labe, nu-i asa? Ce frumos baiat maimucul asta...

      Ștergere
    2. Muyie, nu sta cu botul pe labe!
      Isi da o muyuță singur, ca n-are cine.N-ai cu cine,bre, n-ai cu cine..

      Ștergere
    3. P.S.
      PMT si-a asumat rolul de „papagal vorbitor”, comenteaza la greu comentariile publicate de alti muyisti pe alte forumuri.Parca zici ca-i KurKa ala de pe InfoM sau PULAnox.Da-i dreak!Prazari,bre,amandoi, olteni-muyisti, mitici-lindiki..

      Ștergere
  15. Muey, dar-ar dreak in voi!
    Ce tot copy-paste de pe alte bloage sau siteuri?
    Pai noi nu stim sa cetim?
    Mintenas va trimet si Io pe TVR 3, ..rea-ti ai dreak de labagii!

    RăspundețiȘtergere
  16. @PMT,
    Zau asa ,dintr-un fin colonel,jurnalist cu veleitati de scriitoras cu o cartica publicata si intitulata TOLBA CU SAGETI .....nu mi-am inchipuit ca te dedublezi asa !Asa un vocabular ,mai don'Biliuta,se poate,toate ziua cu aia-n gura!Pai aveam o alta impresie.....ce zici?
    Tu chiar esti de tot plansul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ce pula mea mai vrai, bre ! Nu-ti place, nu ceti ! Ce, am vorbit urat ? Ca ma faci sa pacatuiesc, azi de sfantul Anton !

      Ștergere
  17. Muei moralistule, stiu o tona de generali care si daca ar vrea nu ar putea depasi nivelul vocabularului de aici. Dar daca te simti bine dindu-ti cu parerea varsa-ti fierea.

    RăspundețiȘtergere
  18. A aparut un nou numar al Obositorului Militar !
    Labareala ! Nici nu inteleg de ce se mai tiparesc atatea pagini ! Fro 4 ar ajunge, daca scoti toate prostiile si ineptiile de acolo, gen rebus, horoscop, zicatorile lu' generalul ala "Tanar si nelinistit", nush ce labareli de-a lu' Luleaua (ca Pistea vad ca a disparut) si mai nush ce pagini despre starea economiei mondiale si a efectului razelor de luna asupra galosilor de guma !

    Ca si are armata buget al dreaq ca sa sustina ditamai ziarul !

    ================
    Totusi, chiar de-i sarbatoare azi, nu ma pot abtine sa nu remarc ca suntem prosti gramada !

    Cine-i curios, sa se uite la pagina 9, sa vada ce catedrala mastodont se construieste in curtea SMFNului !
    Nu sunt destule biserici si capele printre toate blocurile ! Acusica trebo cate una, musai, si prin fiecare umeu !

    Zice popa de acolea ca s-a gandit el, asea, sa-i mai faca o casa lu dumnezeu, ca nu-i rau !
    Da un avion, doua, acolea, pentru piloti, cand pula mea achizitionati ? Ca in caz de galceava, o stergeti cu totii in altare, iar militarul romanesc iar ajunge sa se bata in izmene, ca la Marasesti !

    Tot aud de multirolul asta in armata, de cand ieream eu locotenent-major cu 3 stelute !
    O pula multirol ! Am imbatranit si-am vazut, de atunci incoace, numa biserici si bisericute prin toate cazarmile !

    Sigur ca da, construite numai din donatii ! Da, da ! Vezi sa nu !
    Sa ne spuna tov. Badalan ce donatii s-au facut pentru biserica din curtea SMFTului si de unde !

    RăspundețiȘtergere
  19. Uai, da ci m-o nervozat Anonimul 17 ianuarie 2013, 11:30 !
    Auzi, sa-mi zica mie "scriitoras" de carticele cu nush ce sageti !
    Buey pulea, pai cand zmangaleam eu pe garduri, cu creta, fraze celebre precum "Pula-n pizda" sau "Muie", don Triliuta ala inca-si mai verifica flocii de la puta, ca sa vada cati i-au mai crescut peste noapte !

    Bueyyyy mecla....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eote asea vine cate un pudic de asta, caruia ii tremura barba numa' cand se gandeste la o obscenitate gen "Pula" (ptiu, drace) si-ti fute ziua !
      M-a scos din mana !
      Merg sa-i fut un cristos babii, poate ma scoate dreacu afara din casa si ma aleg si eo c-o bere !
      Ca ni-i pofta de-o berica !

      HOP,HOP,HOP, poate-o iau la BOT, BOT, BOT !

      Ștergere
  20. @PMT,alias Batca Ilie,
    Ce dreak esti asa ipocrit!Altele sunt ideile tale pe Tolba cu sageti despre actualii guvernantii si altele sunt aici ....cand minti si cand spui adevaru'?
    Ce-ar zice aplaudacii tai de serviciu, gen Hari Bucur si profa' de romana Incertitudini?Halal personaj,halal vocabular,faci haina militara de ras!Nu-mi veni cu prostii de genu' : "nu-ti place nu citesti" ,ca astea-s gogosi!Nu-i mai critica pe altii ,cand tu esti sub ei, ca om,ca ofiter,ca morala !Ca esti un frustrat, asta stim si noi ,fa un efort intelectual si scrie-ti dejectiile pe bloaga ta si asa de amuzament citeste-i si babei tale, sau cainelui cand il mai aerisesti p-afara!

    RăspundețiȘtergere
  21. Era sa-i uit pe cei doi "amorezi" Ica si Neacsu,sa afle ei cine-i 'favoritul',s-ar duce dreak sandramaua!Pluralu' de la gat este GATURI nu GATI Daca tot va dati culti si rafinati,asa de ochii fraierilor baremi respectati tot tacamul,pai, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 'ti gaturilii ma-tii !
      Asa-i bine ?
      No, no ...cultulii, rafinatulii, manca-mi-ai pizdocu !

      Ștergere
    2. Uaiii, PMT!!!!
      Ce facusi,muica, recunoscusi ca tu esti „ crapatura”?
      Pai cum adica sa-ti pape „pizdocu”?

      Ștergere
    3. Are crapatura ..NENOROCITUL !

      Ștergere
    4. Asea, artistico-literar !

      Ștergere
  22. Wau ..muica ce dezvaluiri senzationale !! Asa o fi????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bovary says:
      Ianuarie 17, 2013 at 11:38 am
      Nu ai dreptate in totalitate RELUTULE!
      Diferenta mai provine si de la VECHIMEA in serviciul activ!!
      Daca onor colonelul a iesit la pensie la 40 anisori +functie de gen.+ind.com + solda de merit +….este firesc si normal ca pe contributivitate sa primeasca mai putin ca maistrul care a iesit pe la 55 de ani !!

      Ștergere
  23. Bai ,,gituri'', tu n-ai caine, sa-l pupi sub coda?!
    Daca n-ai poti sa-l pupi pe Relutu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnu' Iliutza, stai "linistit" , nu te lua dupa rafinatul cult de Anonim 17 ianuarie 2013, 12:12, ca eo n-am cum sa fiu tu !
    O mai fo un tembe p-aciulea care-si baga mana-n foc-cur-gura, tur-retur si sustinea ca eo-s adminu' !
    Da-l in "gaturilii" ma-sii de gaozar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, noroc cu cate-un cultivat de ista, care pierde zilnic la veceu cate 48 de minute, de ne mai lumineaza !
      Eo ieream convins ca forma corecta, ortopedica si morfolita, este "Tu-ti GATZII ma-ti" ! Asea am scris toata viata, iar acusica vine membrake asta marcant al Academiei Rromanes si-mi fute directia !
      Auzi, cica corect e "Tu-ti GATURILE ma-tii" !
      Doamne feri ! Daca asea e, ma conformesc, ci dreaq sa fac !

      Ștergere
    2. Buey PMT...
      Este clar ca AZI ne-au bagat unii din nou in ceata, in TEORIA CONSPIRATIEI MONDIALE. Grav este ca si tu gresesti, insistand pe un subiect sensibil, care deja a facut victime! OK! Daca tu vrei, o sa vreau si eu: ce zici de ce ziceam noi p'aciulea... ca PMT este o EA, adica un el cu... CRAPATURA??? Hmmm?

      Ștergere
    3. Buei, esti nebun ?
      Stai sa ma controlez !
      Pai am fo doua crapaturi; una-n cur si alta pe muie !
      In rest is bine !

      Ștergere
  25. Asa -i muica ca-s senzationale!Batca Ilie ,un oportunist care tot cere muye mereu,saracu' daca ar mai slabi si el ar avea o viata sexuala activa,atractiva si de calitate!Asa ,raman doar gandurile lui sexoase si scarboase!Uite, cum scoate el o cartica,dar ce folos ca individul are grave tulburari de comportament!Mieros si cu o pojghita de educatie,habar n-aveti voi ce hahalera este scriitorasu ' asta de Ferentari,colt cu Rahova,..'soldoveanu' nu a avut macar inteligenta sa nu se expuna si sa ne furnizeze asa multe amanunte din viata lui de basinos si umflat ! Chiar credeai ,sau mizai ca noi nu suntem un fel de shpioni?{facem noi niste conexiuni,ehe !? ordin de la stii tu cine!) Ha,ha ce-mi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da ce-ti veni, in pula mea de strapezit, asea brusc pe viata lu' Biliutza-Triliutza asta ! Au l-ai suparat cu ceva si ti-a dat o muye, de te-a zdruncinat !
      Intr-adevar, daca vrei sa i-o tragi, acolea la el nu poti, ca-i cenzura si oricat ai scrie, el itzi da muie !
      Stii tu ceva, insa, ca bosorogul citeste constant blogul asta si, asea, vrai sa te razbuni olecutza !

      Baga mare, numa pana nu te-or prinde bagabontii de la NOO !
      Acusica ai spatiu liber, ca-s la masa !

      Ștergere
  26. Bai gaura, nu stiu daca esti gras ori slab, ca nu conteaza, da-ti fac eu vita sexuala daca n-ai. Ai biuzele crapate?

    RăspundețiȘtergere
  27. Ortopedica-i baba ,sau poate Mariusica,sireacu, cred c-ai vrut sa spui ORTOEPICA...cam decripit si cam umflat esti ,mai treci la dieta c-ai spariat-o pe babornita cu oalele alea ,cazane de haleala,d-aia nu te invita admin,la mosie ca-i halesti din rezerva strategica!Hi,hi,DIETA TU SI MARIUSICA!!1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, tot am vazut in ultimii doi ani nebuni, dar unul CURAT-NEBUN ca tine, zau ca nu!Ti-ar sta bine pus in formol langa pula lui Terente.

      Ștergere
    2. Buey acesta Anonim17 ianuarie 2013, 13:44 !
      De unde muskiu' meu aparusi muistule ?
      Ba egsact ortopedica am vrut sa zic ! La fel cum imi place sa-ti dau niscaiva muie pana faci infract miocardanic !
      Ca vad ca esti proaspat p-aciulea, iar biuzile-ti-s ca mura !

      Ștergere
    3. Proaspat pe dracu!
      E stafidit rau , bosorogul dreak1

      Ștergere
    4. Zau ? Si eo ziceam ca baremi biuzile le are mai bunutze ! Asea, lichefiate proaspat !

      Ștergere
  28. Buey, da undei nea cashu sa mai traga vanturi pe aici? adica sa se baseasca... Cica acuma se baseste numai pe blogul pirsonal, da nu mult, cate un part pe saptamana, sa aiba ce mirosi curdeleon alcooleon.

    RăspundețiȘtergere
  29. Muey PMT, da cine pula mea e MARIUSICA?
    Nebunul s-a legat de tonti, de tine, de baba, de caine si de ..„mariusica”.
    Muey, io ti-am mai spus ca de la tine de Noo evadeaza onorabilii pacienti cu echpamentele din dotare pe care,ulterior, si le ridica-n cap.
    Bai, io zic sa nu-l agitam, mai bine-l lasam dreak in pace ignorandu-l, pana la urma se va plictisi si va gasi un alt stabiliment.Oricum, n-are valoarea noastra.Da-l dreak!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, cred ca ai dreptate !
      Gata, acusica fac Apelul general , aciulea pe sectie !

      Totusi, prepun sa-l lasam in rezerva, ca nu se stie cand creapa fro unul, de ista titular !
      Doamne feri !

      Ștergere
  30. Muey PMT, dupa logica ta „artistico-literara” Io cum sa spun: manca-mi-ai pula sau manca-mi-ai pizda?
    In ceea ce-l priveste pe „ intelectualul rafinat”, spune-i sa stea pe pula lui, altfel ii fac un potret psihologic de-l nenorocesc pe viata.Oricum, mult nu mai are, da-l dreak de bosorog!” Rafinatul ” pulii!IMBECIL FRUSTRAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potrivit hanalizei mele muystico-literare, eo nu pot zice nici ase, nici ase ! Ca n-am nici pula, da' nici pizdoc !
      Ceva nedefinit, ca o nuca ! Insa nu tot atat de tare, da' seamana ! Parca-ar fi, toata, doar cap de pula !

      Buey bagabontilor, facurati voi ce facurati si iar m-ati adus acolea unde vreti voi !
      Iar ma bagati la belea !

      Gata, trec la analize serioase, ca nu se mai poa cu voi !

      Ștergere
    2. Pese; sa vezi ce i-o trag in muie lu "mariusica" ala, care s-o luat de baba si cainele nieu, fara sa aiba licenta valabila !
      Stai sa vezi ce-i improspatez muya !
      Auzi, sa se dea la harca mea de hoasca !
      Si zice ca eo is frustrat ! T-ai frustrarea-n cur, pana-ti da pe-o nara fum !

      Ștergere
    3. Muye, cine ti-a zis ca esti frustrat?
      Da-l incoa sa-l belesc, ..tu-i pizdocul lui.
      Pai cine e el sa se ia de seful de la Noo?
      Buey, ciudata lume misuna p-aciulea .

      Ștergere
  31. Buey mosnegarai pulii, mai ziceti ceva noutati de la armata activa, buey, ca de asta de rezerva m-am lamurit !
    Fusai pe fro 12 bloage, unde se mananca constant acelasi cacat fekalizat, descompus pe portii: pensii, ordonanta, tradare, mincinosi, legi, dogaru, ponta, sindicat, hoti, etc !

    Ia-n zaceti, astia de pe la Fetesti sau Turzii, or primit activii frun multirol pe-acolea ? Sau zboar tot cu IAR 21, cate 17 odata si prin rotatie, cate cinci minute fiecare la mansa !

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey, care ai datele actualizate, ministrul asta Diusea mai conduce Ministerul Dezbinarii Nationale, ori l-o trimis izmanarul in CO, restanta pe 2012 si integral pe 2013 ?!
    In afara de faptul ca i-o chemat la raport "oficialii" amurikani de la Bucuresti, sa vada ce cacat au in dibla sefii armatii, nu mai stiu nika de Diusea asta !
    Eo cred ca verifica textu ordonantei, sa vada daca n-are fro greseala, inainte de-a o trimite la Monitor ! Cu madam lupoaica, mamica lu' remus si romulus !

    RăspundețiȘtergere
  33. Vanatorii de la Muscel au dat lovitura, pe fond ! Insa mai este drum lung !
    Oricum, tot cu ele belite raman ! Sunt sute de decizii definitive si irevocabile care nu se aplica !
    Oricum, ca idee, fiecare complet judeca dupa cum ii trece prin muye ! Chit ca toate cauzele sunt al dreacu de similare !
    Ce, te pui cu justitia ?

    Eote:

    "joi, 17 ianuarie 2013
    Sentinta revizuire
    În şedinţa din 15.01.2013 Tribunalul Argeş a hotărât:
    ,,Admite contestaţia completată şi precizată. Anulează deciziile de revizuire nr. 91425/07.12.2011, nr.92195/06.12.2011, nr. 90098/14.03.2012, nr. 87806/07.12.2011, nr. 92197/07.12.2011, nr. 77333/07.12.2011, nr. 92193/21.02.2012, nr. 89741/15.12.2011, nr. 92194/12.12.2011, nr. 1808/13.07.2012, nr. 81478/07.12.2011, nr. 82322/07.12.2011, nr. 79284/07.12.2011, nr. 92192/26.01.2012, nr. 88981/07.12.2011, nr. 50837/12.03.2012, nr. 78320/19.04.2012, nr. 41813/26.03.2012, nr. 94088/13.12.2011, nr. 48207/07.12.2011, nr. 46075/06.12.2011, 49574/07.12.2011, nr. 54631/06.12.2011, nr. 50832/15.12.2011, nr. 50832/15.02.2012, nr. 48226/07.12.2011, 94790/07.12.2011, nr. 94790/14.03.2012, nr. 57377/07.12.2011, nr. 83325/07.12.2011, nr. 48227/07.12.2011, nr. 48227/26.01.2012, nr. 48247/07.12.2011, nr. 46723/07.12.2011, nr. 48244/07.12.201, nr. 46724/07.12.2011, nr. 46724/26.01.2012, nr. 2206/07.12.2011, nr. 2206/14.03.2012, nr. 48240/07.12.2011, nr. 52335/05.12.2011, nr. 52335/14.03.2012, nr. 82326/19.12.2011, nr. 81904/05.12.2011, nr. 81904/15.02.2012, nr. 48231/07.12.2011, nr. 48231/07.02.2012, nr. 90096/06.12.2011, nr. 90096/01.03.2012, nr. 54668/28.12.2011, nr. 56029/29.12.2011, nr. 56029/28.01.2012, nr. 56029/13.07.2012, nr. 48237/15.12.2011, nr. 48237/20.02.2012, nr. 48236/28.01.2012, nr. 48236/14.02.2012, nr. 91889/06.12.2011, nr. 91889/24.02.2012, nr. 83959/05.12.2011, nr. 83959/23.02.2012, nr. 83959/26.07.2012, nr. 2110/07.12.2011, nr. 80955/11.01.2012, nr. 90898/07.12.2011, nr. 41468/06.12.2011, nr. 41468/14.03.2012 şi nr. 79281/07.12.2011, toate emise de Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale.

    Menţine în plată pensiile de serviciu stabilite contestatorilor în baza Legii 164/2001, modificată şi completată şi aflate în plată în luna decembrie 2010. Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 15.01.2013, la Tribunalul Argeş, secţia pt. conflicte de muncă şi asigurări sociale''
    Cu această ocazie s-a încheiat prima etapă a luptei noastre pe calea justiţiei pentru recuperarea drepturilor furate.Urmează etapa a doua, recursurile."
    =========================

    Esenta-i asta:

    "Menţine în plată pensiile de serviciu stabilite contestatorilor în baza Legii 164/2001, modificată şi completată şi aflate în plată în luna decembrie 2010."
    Restu-i poezie !

    Poate se trezesc si miticii de la TMB !
    Ca hai de la Guvern, o pula !

    RăspundețiȘtergere
  34. "Situaţie fără precedent în Valea Jiului! Directorul firmei de apă şi canal şi-a debranşat blocul în care locuieşte pentru că are datorii la apă şi canal. Şeful de la ape este la zi cu plata ca şi alţi locatari, însă administratorul de bloc a luat banii şi n-a achitat facturile."
    =================
    Fain a dreaq in Vale !
    Calicia este atat de mare in Romanica, incat se fura tot ! Tot !

    In curand urmeaza debransari masive si de la Enel-Renel, de la DistriGaz cu basini la cur, de la Radet-muci de la un pet, de la firmele de gunoi si, da' nu in cele din urma, de la biserica din coltzu' strazii, pen ca au fugit pochii cu banii de lumanari !

    Ai de pula noastra !

    RăspundețiȘtergere
  35. Mai crapa unul "d-ai nostri" !

    "O VESTE TRISTA
    IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR SCMD


    Cu adanca durere va aducem la cunostinta trecerea in nefiinta, azi, 14.01.2013, la orele 12.30, a colegului nostru col. (r.) Ioan Irimiea – membru in Biroul Operativ din Filiala 1 Suceava, dupa o grea, nedreapta si indelungata incercare.

    Odihneasca-se in pace!
    Suntem alaturi de familia indoliata!

    Biroul Operativ al Filialei 1 Suceava SCMD"
    ===============

    Cum se duce lumea buna, frate ! N-a mai apucat ordonanta, sireacu ! Nici s-o mai ia, inca o data, in mana !

    RăspundețiȘtergere
  36. Ne-am cacat pe curul izmenelor ca Ponta si-a tras fro 3 vicepremieri !
    Putini, in comparatie cu numarul de VICEpresedinti pe care si i-a tras Intaiul Nascator de Sindicat Militar, Gimi Hofa din Poligrafiei nr. 4 !
    Adica 15 ! Cu indemnizatii tzapanoase ! Zeci de milioane lunar !
    Nu degeaba urla ca handicapatii dupa plata cotizatiilor !

    Cel mai nashpa, insa, a picat NAOMy de Craiova, care a luat o super-megamuye !
    N-a fost baiat giugiuc si s-a luat dupa Tudor, de la 6, asa ca un pic de sugiuc nu-i strica !
    Ii da doggy numa indemnizatie prazarului ! De Tudorica Regimentu' 10 care-i si intrece, care flutura palosul prin aer, nu poa sa se ia, ca asta-i coltos si destructureaza imediat CeDeul !

    RăspundețiȘtergere
  37. Muey, ai cam ramas singur...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa oleaca ! Is plecati derbedeii la veceu, ca vor sa experimenteze reklama aia cu " Tu cat pierzi zilnic la toaleta " ?

      Stai sa vezi, indata, remuificare !

      Ștergere
    2. IO crez ca ne-a spariat nebunul cela doct,„ ..telectualul rafinat”.Ptiu, fi-i-ar ..telectu de ras!Baga-mi-as pl-ul in capuletele lui.Probabil ca acu sta cu nasul in pizda muierii lui cea obezoida si idioata, o indolenta mizera, inculta,sleampata si chioara .Asea barbat, asea muiere!

      Ștergere
  38. Alooo, Nea Biliuţă, PMT-ule, dacă ai plătit cotizaţia aciulea la ZOO + 9, nu-nseamnă că nu poţi să ne tragi o limbă pe puţă! Nea Biliuţă, luminează-ţi mooya!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi, boule, care vrei să te dai "anonim". o limbă pe puţă să-ţi tragă maică-ta! Asta aşa, ca să te citez, pentru că eu nu folosesc un asemenea limbaj. Acesta a fost şi motivul pentru care de vreo trei luni nu am mai intrat pe acest blog. Dacă nu aş fi fost atenţionat de cineva că un nemernic îmi vehiculează numele pe aici, nici acum nu mi-aş fi murdărit privirea citind porcăriile voastre. Unii birjari de mahala ca voi i-au determinat pe mulţi dintre cei care au făcut armata să aibă o părere proastă despre această instituţie. Şi încă ceva! Cred că în viaţa ta nu ai citit atâtea cărţi câte am scris sau publicat eu. Aşa se explică şi ura ta faţă de profesori. Oricât ai încerca să te dai "anonim", află că ştiu cine eşti!

      Ștergere
  39. Buei, indiferent cine ie PMT, ie de-al nostru de la 9 +ZOO fu-te-l-as in gooz ca pe Pantera Roz!!
    Baa...si chiar de-ar fi Basinescu, Pontacu, ori Bouc travestiti, tot ar trebui jegurile astea sa respecte statutul Marelui Club Zoo + 9!!Baaa, voi ati fost apv-isti ori mooisti? Baaa, veniti-va-n fire tu-v-as in trompa de hodorogi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUBSCRIU in totalitate!
      ..tu-i in gura de jegosi, cei care stau pe de laturi!
      Muyisti din toate ZooLand-urile si Noo, uniti-va!

      Ștergere
  40. Buey trepanatilor !
    Numa ce fusai si eo cu potaia sa se cace si mi-ati si umblat la biuze, asea de control !
    Ce Triliutza, buey ! Ala face versuri de valoare, extrase din poietii neamulu' !

    RăspundețiȘtergere
  41. He, he, he, nea Bulaiuta, io te iubesc, iar in semn de adinc respect, pe biuzele tale voi ca un pupic sa-ti lipesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Da dezmintire/comunicat de presa daca nu-i asa!

      Ștergere
    2. 'te dreaq de urat, ca m-am speriat ! Ti-as moaca de buzat !
      Ptiu, doamne feri !

      Ștergere
  42. Muey, gata!
    Cine nu-i cu noi e impotriva noastra.Cu asta, basta!
    Muyifica-ti-l pe intrus!..tu-l in gura de zoofil, a venit p-aciulea sa ne-o traga!

    RăspundețiȘtergere
  43. Buey, da' pe unde mama dreaq umbla frac-miu Cezar, Sniperu, Bouvary-ul tu-l-as in urechile alea mari sa-l regulez? Buey, numai probleme faceti buei rapandulelor...

    RăspundețiȘtergere
  44. NOTA OFICIALA corectata . A se trimite la Bucuresti URGENT.
    Thursday, January 17, 2013 6:06 PM
    From:
    "Robert Horvath"
    View contact details
    To:
    "Secretariat CGNY"

    NOTA OFICIALA A se trimite la Bucuresti URGENT.
    Thursday, January 17, 2013 6:06 PM

    "Secretariat CGNY"

    ROMANIA 
Ministry of Foreign Affairs
    Titus Corlatean
    Dosarul criminal si terorism Dan Voiculescu remis catre FBI !
    Domnule Ministru
    Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt jurnalist de investigatii si cineast . Absolvent IATC Bucuresti - Film. Sunt cetatean roman ( deasemenea cetatean SUA si
    permanentrezident al Japoniei )
    In scrisoarea adresata acum cateva zile consului Romaniei
    la NY mentionez. "Va rog sa-mi acordati de urgenta o audienta.....Subiectul principal ..... legaturi romanesti cu terorismul international.
    Cer deasemenea punerea in legatura cu un membru SIE pentru a-i remite informatii confidentiale,
    Acum doi ani cand am discutat cu dumneavoastra....., cerand fara rezultat acelasi lucru. Atunci am cerut informarea guvernului roman in legatura cu traficul de arme spre Iran. Mentionez ca denuntul meu catre FBI a dus la extradarea lui Aurel Fratila catre SUA"
    Cititi memoriul meu http://devanewyork.blogspot.com/2010/12/document-senzational-in-premiera.html
    DECEMBER 12, 2010
    UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk.......... Stimata Doamna ....... Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. According to an investigative report....... and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran.
    In decursul zilei de ieri secretara consului mi-a confirmat refuzul
    consulului de a discuta cu persoana mea. Tinand seama de gravitatea
    situatiei cer oficial deschiderea unei anchete si inlocuirea acestuia.... Asistam la o conspiratie la toate nivelele....
    Unul din subiectele pe care vreau sa le discut este dosarul de terorism Dan Voiculescu remis catre autoritatile de investigatie americane si Interpol. Astept raspunsul dumneavoastra de urgenta
    Cu stima
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

    Deva Gallery
    devagallery.com/
    Contact

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa crestine, baa lasa-ne-n durerea nostra si vezi-ti de drum! Baaa RoBort, baa baiatule, daca ai informatii SSID, ia baa de te du-n koaili mele, si da-le la SIAIEI-UL ALA LA TAU! Gata, hai dispari d'aciulea! Vezi ca te invita prietenul tau Curleonu la o saniuta la birtul aluia din Bartolomeu!

      Ștergere
  45. PS la UPDATE si la intrebarea de final "Acesta este "noul model de tara" promis de premierul Victor Ponta?" .
    Ce gluma buna !
    Buey, anul asta n-avem timp de chestiute cu relansarea economiei, noi locuri de munca, reducerea somajului, coruptia, evaziunea subterana si supraterana, agricultura si alte cele !
    In 2013 se vor da razboaie devastatoare pe remodelarea influentei asupra justitiei, pe reimpartirea zonelor pe baroni locali, pe redistribuirea zonelor de interese majore si alte probleme care ard !
    Foamea-i mare, iar ciuma rosie e cata frunza, cata iarba !

    RăspundețiȘtergere
  46. Ptiu drace !
    Eu vb in dodii, ca sa nu tac si, cand colea, Deva ot Niu Iorc baga seriale cu banditi adevarati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, baietu ista ii s-un fel de ninjalau de Tochio, bre !
      Asa ca nu degeaba se lauda el ca stie cung fu !
      Parerea mea e ca Robortu-i ninjalau adevarat !

      Ștergere
    2. Buei, ia zi-mi: Incep ori nu incep pt.tine cu "HOP, HOP, HOP...."?

      Ștergere
  47. Baa RoBortule, ce dracu lucrari de arta sunt alea de le postezi tu la galeria de metrou din NY, cind toatr sunt generate in baza teoriei fractalilor pe computer? Io credeam ca esti in stare sa zugravesti macar niste biserici acolea, nu sa plagiezi Microsoft Office!

    RăspundețiȘtergere
  48. Gata! NB la ZOO + 9! Cezare nu uita de oaua!
    PS. Bei fiti cuminti, ca-ndata v-o trag prin dinti aciulea la Mehedinti!

    RăspundețiȘtergere
  49. Cred ca e bine sa va reamintesc, periodic, cam unde ne aflam in guvernarea Ponta 1+2 !

    Din ciclul “MARETIA GUVERNARII PONTO-CRINISTICE” !

    1. Prealegeri:
    -re-reevaluarea izmanarului polonicar, seful mafiilor personale nastaso-basiste
    -amnistierea fostilor pensionari militari
    -muie eterna la referendum, pentro fro 7 virgula 4 milioane de fraieri
    -49 de zile de conducere glorioasa de catre Crin capitan de plai
    -privatizarea de succes a OLTCHIMului
    -remanierea galopanta a ministrilor, ca pe ciorapi

    2. Postalegeri:
    - parlament cu 588 de parlamentari, in majoritate profitori, borfasi, puscariasi, puscariabili, manelisti si redistribuiti fara vointa pulimii
    -desemnarea sefului fabricii de doctori si de grade militare, fost sef de mafie personala, in functia de vicepremier al Romaniei, pe probleme de aparare, SIGURANTA SI SECURITATE nationala !!!
    -marirea taxelor, impozitelor, birurilor si dijmelor, in scopul asigurarii bunastarii alesilor
    -suspendarea angajarilor la STAT in anul 2013, cu exceptia Parlamentului si a Guvernului, supradimensionate
    -suspendarea acordarii tichetelor de masa pentru nesimtitii si imbuibatii de ciocoi de profesori, de invatatori, de medici si asistenti, etc.
    -acordul secret KIORU-PINOCHIO, de cooperare şi bună guvernare, sau pactul cu diavolul, incheiat la ceas de noapte, pe ascunselea, la Cotroceni
    -preţul energiei electrice cu 10% mai mare, de la 1 ianuarie
    -la revedere ordonanta !
    -amanarea indexarii penziilor cu 4%, pana mai incolo !
    -ciuciu tichete de transport “gratuit” pe cefere !
    -scumpirea gazelor, de la 1 februarie !
    -Sparlament cu 23 de aleşi care sunt cercetaţi, au dosare penale pe rol sau aşteaptă o sentinţă definitivă
    -scandaluri interminabile in justitia lu’ Daniletz cu paru’ cretz !

    Tubi continued !"
    =====================

    Gata, liber la muie ! Astept, da' nu prea mult, ca vreau sa fac si eo nani bun !

    RăspundețiȘtergere
  50. Pentru toţi cei care nu pot dormi de grija mea:
    Măi, boule, care vrei să te dai "anonim". o limbă pe puţă să-ţi tragă maică-ta! Asta aşa, ca să te citez, pentru că eu nu folosesc un asemenea limbaj. Acesta a fost şi motivul pentru care de vreo trei luni nu am mai intrat pe acest blog. Dacă nu aş fi fost atenţionat de cineva că un nemernic îmi vehiculează numele pe aici, nici acum nu mi-aş fi murdărit privirea citind porcăriile voastre. Unii birjari de mahala ca voi i-au determinat pe mulţi dintre cei care au făcut armata să aibă o părere proastă despre această instituţie. Şi încă ceva! Cred că în viaţa ta nu ai citit atâtea cărţi câte am scris sau publicat eu. Aşa se explică şi ura ta faţă de profesori. Oricât ai încerca să te dai "anonim", află că ştiu cine eşti!
    P.S. De ce am spus că sunt unii care nu pot dormi de grija mea? Nu pentru porcăriile pe care le scriu aici, unele dintre ele fiind scrise şi ziua, ci pentru că, pe la 3 sau 4 noaptea, când căpiala lor atinge cote maxime, încep să mă sune. Laşi cum sunt, nu scot un sunet. Sau poate că, în graba lor, îşi înghit limba după ce au scormonit cu aceasta prin rahatul cu care voiau să mă împroaşte. Continuaţi, băieţi! Rahat e suficient. Fiţi doar atenţi ce faceţi cu limba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biliuţă.....
      Ma Biliuţă ma....
      De ce mum-ta ma jignesti ma?
      Apoi io, care citesc tot ce srie p'aici ca pe Sf.Biblie, io n-am acest drept? Io trebe sa fiu un nemernic, birjar, porc,capiat etc?
      Ma Biliuţă ma.... Eu crek ca nu e bine Biliuţă, nu e bine...

      Ștergere
  51. Buna dimineata!

    Muey, care te bagi la un profil psihologic al „intrusului”?

    RăspundețiȘtergere
  52. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare nu uita de oua!
    PMT ce dreaq faci cu ala anomooius de arunca gaina moarta la noi? Bine ca, problema asta cu CNP-ul lui PMT se rezolva de la sine. Dadu don Biliuta dezmintire oficiala, dar vorba distinsului membru ZOO&9, totusi cine fu cel ce-aprinse fitilul?

    RăspundețiȘtergere
  53. ELENA
    Cineva vrea, neaparat, scandal. Ca de obicei.
    Eu, care ii stiu si pe PMT si pe Ilie Batca, afirm si sustin ca sunt 2 persoane diferite. Toti 3, insa, avem trecut in CI domiciliul in Sectorul 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hopaaaaaa.....
      Cineva ne poate spune cine este.... PMT !!!
      Deja stim acum cu precizie ca este din Bucuresti, Sector 5.
      Mai.... dar stai asa..... Tu cine esti ELENA ???
      Lumineaza-ti fata!!!

      Ștergere
  54. Ai dreak tonti de-ai lu Vanghelion!! Se vede dupe exprimare!!!
    @Elena devoaleaza mniatale cine-i Crapatura PMT ca asa pute a peste cand inepe ..aista!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri