Google Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Nou. Prezinta interes! Ce e rau si ce e bine, te intreaba si socoate: Din 19 ianuarie 2013, avem un nou PERMIS DE CONDUCERE, model unic UE.

 
Sambata, 19 ianuarie, s-a dat startul unei vaste operatiuni de inlocuire, in toate tarile din UE, a peste 100 de modele diferite de permise de conducere, din plastic si hartie, utilizate in prezent de peste 300 de milioane de soferi, cu un model standard, gen card de credit, cu fotografie si informatii similare de-a lungul si de-a latul uniunii, usor de citit si recunoscut. Ca urmare a acestei directive UE, Romania isi schimba si ea Codul Rutier. Vezi ce aduce nou permisul european de conducere!
 
“Politia rutiera din Europa trebuie sa recunoasca in prezent peste 100 de tipuri diferite de permise de conducere din hartie si plastic. Fotografiile de identitate pot fi depasite, categoriile pentru care conducatorul auto are permis pot fi neclare, iar documentul poate fi usor de falsificat. Permisele de conducere contrafacute reprezinta o invitatie la crima, motiv pentru care avem nevoie de permise care sunt usor de citit, usor de inteles si foarte greu de falsificat”, a declarat la Bruxelles, comisarul european pentru transport, Siim Kallas, transmite Agerpres.
 
Permisele de conducere existente nu sunt afectate, dar vor fi inlocuite cu noul format in momentul reinnoirii lor sau cel tarziu pana in 2033.
 
Permisul de conducere in UE: ti s-a retras permisul intr-un stat, nu il poti obtine in altul.
 
Noul permis de conducere include o serie de elemente de securitate menite sa previna falsificarea sa. In plus, masura este insotita de crearea unui sistem de schimb de date electronice la nivel european, pentru a facilita schimbul de informatii intre administratiile nationale.
 
Procesul de gestionare a permiselor de conducere pentru persoanele care isi schimba resedinta in alt stat membru va fi astfel simplificat si pus la punct descurajarea “turismului pentru obtinerea permisului de conducere” si a fraudei, de exemplu prin punerea in aplicare a unei noi interdictii, mai stricte, conform careia un stat membru nu elibereaza permisul unei persoane al carei permis a fost deja retras, suspendat sau restrictionat de un alt stat membru.
 
Permisul de conducere in UE: reinnoirea, la soferii de camioane si autobuze – la 5 ani; vizita medicala; conducerea mopedurilor – cu examen
 
Conform noilor norme, permisele de conducere trebuie reinnoite, pentru conducatorii de automobile si motociclete, o data la 10-15 ani. Conducatorii de autobuze si de camioane trebuie sa-si reinnoiasca permisul din cinci in cinci ani. Regimul specific permisului european de conducere consolideaza protectia categoriilor celor mai vulnerabile de participanti la trafic. Printre masuri se numara cresterea limitei de varsta pentru accesul direct la permisele pentru motocicletele cele mai puternice, si anume 24 de ani, in loc de 21, cat este in prezent.
 
Mopedurile constituie o noua categorie de autovehicule, iar candidatii la obtinerea permisului de conducere a acestora vor trebui de acum inainte sa sustina un test teoretic. UE stabileste o varsta minima recomandata de 16 ani, dar nivelul poate fi coborat la 14 ani pe teritoriul national.
 
 
Permisul european de conducere: care sunt noutatile in Romania?
==========================
==================
Romania se aliniaza acestei directive europene prin Legea nr. 203/2012 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, intrata in vigoare sambata, 19 ianuarie.
Sunt acolo prevederi precum:
 
- Mopedele, considerate autovehicule: nu poti fi folosite decat cu permis de conducere;

 - Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere:
 a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1;
 b) 18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr;
 c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A;
 d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum si pentru triciclurile cu motor din categoria A;
 e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv.

 - Valabilitatea administrativa a permiselor de conducere, pe categorii de vehicule, este urmatoarea:

 a) 5 ani pentru permisele de conducere eliberate pentru vehiculele din categoriile C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb si Tv;
 b) 10 ani pentru permisele de conducere eliberate pentru vehiculele din categoriile AM, A1, A2, A, B, Bl si BE.

 - Eliberarea unui nou permis de conducere cu o noua valabilitate administrativa se realizeaza la expirarea valabilitatii documentului, dupa efectuarea examinarii medicale.

 - Regulile privind circulatia pe drumurile publice a bicicletelor: pe pistele special amenajate!

 - Categoriile si subcategoriile de vehicule pentru care au fost emise permise de conducere anterior datei de 19 ianuarie 2013 se echivaleaza cu categoriile de vehicule pentru care se elibereaza permise de conducere potrivit acestei legi.
 
Atentie, permisele de conducere eliberate anterior datei de 19 ianuarie 2013 isi pastreaza valabilitatea administrativa pana la data expirarii mentionata in acestea.
Sursa:
 
===============================================
==================================
===================

139 de comentarii:

  1. Ia uite ca Nea Bazilos schimba apa la rechini!
    Ne aliniem la normele UE si cu permisele, desi multi vor primi MUE la vizitele medicale, nu degeaba s-au calcat in picioare sa si le schimbe.Una din vizitele medicale include si oftalmologul cu celebrele lui planse Ishihara,precum si vizita la pshiholog.Eheee, multi vor ramane cu buzele umflate dupa aceste vizite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca Curleonul are sanse sa treaca oftalmologicul? Ca iel din cauza 'lentilelor cilindrice" de la PET-uri nu poate vedea decit imagini dublate. Nu mai vorbesc de pisicolog , c-acolo sigur il baga aia in camasoiul ala cu mineci la spate.

      Ștergere
  2. Domn Vasile.
    Ti-am pus o intrebare in legatura cu comunicatul lui Dogaru si, in calitate de administrator, te rog sa-ti asumi raspunderea. N-o mai coti prin raspunsuri date prin anonimat sau prin nume de imprumut.

    Este lipsa de respect pentru cititorii site-ului pe care d-ta scrii articole si comentezi sub anonimat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei frumosule, tuca-te-as pe kelie, mei tu ai buba la tartacuta? Pai nu ti-au raspuns onorabilii membri ai clubului Zoo&9, aseara la intrebare? Du-te pe bloaga lui Dogaru, la ultimul subiect postat si la comentarii si-o sa gasesti ce doresti! Ce-ai patit? Ai luat cumva tifosul exantematic de puricii gainilor tale, ori faci misto de noi? Ia vezi, ca-ti umplem bernevecii cu bucati de alea graose cit mineca cojocului, de n-o sa-i mai poti da jos!

      Ștergere
    2. Draga plano10,
      Daca ai fi un OM de omenie si cu un simt de observatie ceva mai dezvoltat, ai fi REMARCAT ca acest Blog prin "politica sa editoriala", de multe luni a abandonat a mai posta ceva despre sau cu SCMD,Dogaru,Pricina,CD.... De ce? Deoarece am vazut ca unii dintre colegi m-au interpretat gresit. Nu am avut NICIODATA teluri ascunse sau subversive. Viata mi-a dat TOT ce mi-am dorit. Uneori, chiar cu supra-masura! Acum, la anii acestia, cand am renuntat DEFINITIV si la implicarea politica, nu-mi doresc nimic altceva, decat liniste, pace, prietenie, realizarea unor proiecte intarziate justificat... Ex. Din lipsa de timp, ma asteapta cateva SUTE bune de carti FOARTE BUNE sa le citesc, conspectez! Blogul Romania Megalitica imi ocupa cel mai mare sptiu/timp si nu DORESC deloc sa abandonez acest proiect de suflet! Deci.... Spune prietene plano10, cand si de ce sa mai am timp si de domnii Dogaru si Pricina? Oricum, nu este deloc PROBLEMA mea, ce fac dansii de ceva timp, ce problem au sau cum si le rezolva!

      PS: Strict cu ce ma rogi, stii si tu ca este inutil: pe acest Blog COMENTARIILE sunt libere, necenzurate, iar RESPONSABILITATEA celor publicate le revine comentatorilor! Informatiile cu pricina, au fost aduse de unul dinte cei mai buni COMENTATORI, poate chiar cel mai bun! Sunt convins ca le-a preluat de pe un Blog SCMD, caci nimeni nu este nici idiot si nici tampit sa "contrafaca" "opera" made sindicat brand D&P!
      Cu prietenie si sinceritate, Admin Vasile Burcu

      Ștergere
  3. Hooo,PulaNOX, nu te nerva cu nervii ca -ti plesneste dreak vreo „vina” .
    Muey, te-au intrebat baietii aseara daca esti deparazitat, adica ai scapat de purici,paduchi,lindini si limbrici?Io zic sa te dai bini peste tot cu fotoghin.Chibritul il primesti bonus de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haidi buei, desteparea!!! PMT-uu, Cezar-uu maimuc-uu, Curlion-uuu! Unde boala sunteti? Sa nu-mi spuneti ca la Sfinta Biserica sa va marturisiti pacatele cele multe, ca nu va cred?
    -------------------------------------
    PS. Buei, cei din Bacau: care cioridirati cocoseii de aur, ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei, azi fara prostii, in pula mea, ca sfanta biserica ii pomeneste pe cei 10 leprosi !
    Uai astia, da numa 10 suntem aciulea, ori pe cei de la NOO nu i-a bagat BORul in carti ?

    Asa ca am sa ma screm, pana mi-o da zama pe cur, sa-mi aleg cuvintele, unul si una !

    RăspundețiȘtergere
  6. PMT, vezi muei ca te cauta PulanoX pent' niste clarificari.

    RăspundețiȘtergere
  7. To: All Romanian Speaking Staff



    Subject: Improper Language Usage It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff.


    Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:



    1. Words like futui, în pula mea, pula and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.


    2. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.


    3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru' or boul.


    4. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.


    5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.


    6. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) or o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.


    7. When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n pula mea or should you ever substitute "May I help you?" with, ce pula mea vrei?.


    8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi împutiti.


    9. Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.


    10. You should never call partner representatives as boul dracului or tâmpitu' ala.


    11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.


    12. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta. Just keep it clean and dispose of it properly.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci:

    Stimate domnule "plano 10", regret sincer pentru faptul ca noi am fost, ieri, boieri cu matale, iar nieta esti, acusica, tigan cu noi !
    Tovarase, ti-au involburat "pensiile" mintile ? Ori te-ai sclerozat ! Zau ! Ori inca te trezesti pe blogul tau, cu lanturi la usa, uitand ca mai exista si altfel de oameni pe lumea asta !

    Domnule, ai pus o intrebare la care ti-a raspuns, simplu si exact insusi cel care a gasit cacatul ala de "Comunicat" catre supusi, dat de dogaru, pe sestache !

    Ce n-ai inteles din ecuatia in care ti se explica, ca la clasa ZERO pregatitoare, ca a fost adus, in original, de la adresa http://1989-decembrie.blogspot.ro/2013/01/lovitura-de-stat-din-1989-martorii.html, indicandu-ti-se si ora exacta, adica 14:02, asa ca sa nu bezmeticesti pe acolo ?

    Mai mult, ca se gaseste "la liber" pe mai toate postarile SCMD din ultimile doua zile !

    Daca ai avea si altceva in dibla aia, in afara de nesfarsita trilogie pensii-salarii-legi, ai fi observat ca originalul a fost postat, chiar pe saitul sindicatului, la 14:02, iar l-am exportat aciulea pe la 15 si ceva !

    Ti-am lindikat inclusiv faptul ca pe saitu' ala se dau unii cu curul de pamant ca vor dovada !

    Atunci, te-n gatzii mei si ia-l pe ala la muie, de acolo, care a divulgat "secrete nationale" de nivel maxim! Daca te intereseaza asa de mult un rahat dogarian !

    De unde pula mea ai tu autoritatea sa te rastesti la unul si la altul, cu amenintari ?

    Buei frumosul penziilor adormite ! Mai ieri-alaltaieri o tinea unul langa p-aciulea ca sunt Don Biliuta sub acoperire !
    Acusica vii niatale ca de fapt, sigur, is "Domn Vasile" supt anonimat !

    Buei PULAnush, m-ai transpirat ! De cat m-am straduit sa-ti scriu randurile astea, in termenii cei mai condescendenti de care sunt in stare !

    Pune mana, in pula mea si suna-l pe Domn Vasile si cere-i scuze, mojicule !
    Ca in mod public, pe blogul asta, n-ai tu curajul !

    Penzie lunga cat contorul blugului lu' niatale !

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, ce vrea "englezoiul" ala de la 12:16 ?
    Au habar n-are de termenii libei romane, bine definiti de catre elita Academiei in DEX !
    Indicatii de astea pretioase, bilingve, stiu si eu: domnilor, fac iu !

    Mai sunt locuri la NOO, plus ca am primit si un lot nou de camesoaie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: m-am m-ai linistit acusica ! Lumea-i plina de dilii !

      Ștergere
  10. Buei ! E naspa cu permisu' !
    Hai, daca la ochiometrist mai am sanse sa trec, la psiho sigul pic !
    Cred ca nici bicicleta nu-mi mai dau voie astia sa pilotez !
    Da', nicio spaima ! Bat pariu ca, specific Tarii lu' Dorele, incepand cu prima zi de aplicare a noii legislatii, se si vor aplica masurile de contracarare !
    SPAGI la greu !
    Te pui cu romanasiul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, pana in 2021, cand imi expira ista, tip MUE, voi fi crapat si dat la gaura de mult !
      Iar harca asta de babornita sigur isi ve trai a doua dragoste !
      Da am sa i-o trag, chiar si de colo de sus ! Sau de jos, unde m-or repartiza astia de la BOR !
      Ca la cuptior nu mai merg, ca se scumpeste gazu '!

      Ștergere
  11. ,,Din datele noastre, se fac presiuni si interne si externe pentru numirea lui Gabriel Oprea la conducerea MApN si cooptarea, deloc necesara, a UDMR la guvernare.


    Honor et ...!
    Vae Victis!''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca domnul hOOOOPREA ! Singurul care etc...ect

      Ștergere
  12. Cel mai naspa e prevederea cu "ti s-a retras permisul intr-un stat, nu il poti obtine in altul." !
    Dupa regionalizare, mai mult ca sigur ca toti romanii care vor tranzita HaCovul si nu au numere de CV, HG sau MS, vor ramane fara permise ! Iar ca sa le redobandeasca, musai tre s-o dea in bozgoreasco-secuiasca !

    Ai di capu' nieu !

    RăspundețiȘtergere
  13. Muei, la ce art. faci vorbeala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote aciulea, nu mai cata cacati degeaba !

      "Permisul de conducere in UE: ti s-a retras permisul intr-un stat, nu il poti obtine in altul.

      Noul permis de conducere include o serie de elemente de securitate menite sa previna falsificarea sa. In plus, masura este insotita de crearea unui sistem de schimb de date electronice la nivel european, pentru a facilita schimbul de informatii intre administratiile nationale.

      Procesul de gestionare a permiselor de conducere pentru persoanele care isi schimba resedinta in alt stat membru va fi astfel simplificat si pus la punct descurajarea “turismului pentru obtinerea permisului de conducere” si a fraudei, de exemplu prin punerea in aplicare a unei noi interdictii, mai stricte, conform careia un stat membru nu elibereaza permisul unei persoane al carei permis a fost deja retras, suspendat sau restrictionat de un alt stat membru."

      E postat mai sus, da-i greu de catat !

      Ștergere
    2. Pese: e nashpa pe cei care se dau mari scule de bascule pe drumurile MUE !
      De exemplu, la nemti, tre sa ai grija si cum iti duce mana la nas, ca sa te stergi de muci ! Daca cineva interpreteaza ca ai vrut sa-i arati semnul de "MUYE" , cu degetul mijlociu ridicat si te-a turnat la "Polizei", ai futut-o pe loc ! Poti sa-ti bagi picioarele in ea masina !
      Nu ca la noi: iesi pe geamul lateral pana la brau, ii tragi un "Hai tataieee-n pula mea !" , ii arati suavul gest al "MUIEI", iar daca comenteaza ceva vecinul din trafic, ii futi si-o flegma pe parbriz, de-i trebo un bidon de 5 litri de solutie, ca s-o stearga !

      Ștergere
    3. Pepese: iar daca, intamplator, in zona este si-un politian care a vazut scena si indraznesti sa te plangi, tot pe tine te drage pe dreapta ca ai parbrizul murdar si ca incurci traficul !

      Gata, fug cu potaia ca se scartzaie !

      Ștergere
  14. O zi buna tutulor !
    Fug cu potaia la pisu-kaka !

    Sa nu uit pungutza si lopatica, pentru potaie si tomberonul mobil cu lopata pentru lucrari genistice, pentru mine !
    Hai, cutzu-cutzu....

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, ieou dac nu vaz cu ochiu mieu litera legii nu pricep.
    E adevarart ca ai voie satreci pe rosu daca esti pdl-ist?

    RăspundețiȘtergere
  16. Muei, vaca de Kobe nu-i niciodata pe rosu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buei, ma duc si eu sa egzecut programa de masa + somn. Ne auzim mai incolo...
    Hai, pofta buna + odihna placuta rapanilor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey acestia !
    Numa o tzara cum a dat caldura afara si pute a martisor, or si iesit bosorogii s-o puna de-o barfa, la coltu' blocului (ca la tersa inca no s-o deschis) !
    S-apoi daca mai au si norocul sa "puna mana" si pe vrun activ in trecere, care-i plin de noutati ca pemparsul cand musteste de fecale calde, ii gata congresu' ! Iar cu cat activul ii mai bashtan si "detine" informatii de ultima ora, de prin ministere si alte structuri de la centru, cu atat mai mult stau mosnegii cu ochii beliti la max si cu gurile cascate, ca hipopotamii !

    Am ascultat si eu, asea tangential, ca nu ma lasa potaia sa stat intr-un loc !

    Hai, daca giceste cineva: oare despre ce s-a discutat ?

    Noooo...nu cred ca ar nimeri cineva raspunsul ! Asea ca va spun eo : despre PENZII, ordonante, legi noi, procese de penzii si, colateral, in treacat, despre sindicat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nicio noutate ca, activii, in special cei care urmeaza sa incadreze statele de razboi, au un morcov in cur cat o sfecla furajera !
      Stau si-o mormaie pe la colturi acusica, ca atunci cand era de spus ceva ei isi pazeau scaunele ! N-aveau ei probleme cu pensionarea !

      Acu au intrat in travaliu prelungit si fac spume de la spasme !

      Eote asa am aflat si eu barfa, conform careia ministrul Dobritoiu a fost schimbat, in special, pentru ca stapanea foarte bine tainele sistemului si incepuse sa devina prea insistent in rezolvarea problemelor grave cu care se confrunta armata ! In special cele de inzestrare, apoi cele legate de drepturile personalului, activ si de rezerva ! Cica deja incepuse sa puta a proaspat, cu Dobritoiu la aparare !

      Au adus "un padurar" (asta-mi place, n-o stiam !) care habar n-are cu ce se haleste armata si sta cu "Ciocu' mic", asa cum ii spun stapanii !

      Ștergere
  19. Baa, ia vedeti voi, nu cumva nea Biliuta ne-a tras o poiezie asa la mishto, numa pentru noi? Luati de cetiti, hanalizati si propuneti ordinul de lupta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Se vor şi ei băgaţi în seamă... de Ilie Bâtcă

    Când unii (nu ştiu cum îi cheamă)
    nu au talent, măcar o sleamă,
    dar se şi văd expuşi în ramă,
    fiind destui care-i aclamă,
    zâmbeşti amar, nu-i bagi în seamă.

    Când ţin în mână o calamă,
    cu tine se şi văd de-o seamă,
    de parc-aţi fi... la cataramă,
    dar visul lor când se destramă,
    ei tot se vor băgaţi în seamă.

    Să fiarbă-n propria lor zeamă
    îi laşi şi nu e nicio dramă,
    dar când eşti înjurat de mamă
    de aceşti inşi scăpaţi din scleamă,
    nu-i poţi ierta, de bună seamă... NA TU_VA IN GATURI, CA V_O TRASA CU ARCUL.......................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, sa-l pupe-n diuza pe Marcu care-ti trage-n buci cu harcu! Cu harcu si cu harbaleta si sa-si lase jos burta umblind cu bicicleta...

      Ștergere
    2. Buey !
      Nu va aruncati ca broasca in bordura, ca nu-i vorba de noi !
      Aici gasesti talent cu CIFA, buei ! Metri cubi de talent !
      Maestrul e shukarit pe altii, care-l musca de...opera si care nu mai au loc de el, in viata reala, nu asea virtual !

      Don Biliputza tine la noi, citeste aciulea pe nerasuflatelea, se inspira zilnic din acest nesecat izvor, insa nu se poate plia pe "cerintele" noastre !

      Ștergere
  21. HALT!!! Buei, nu dati curs provocarilor, de oriunde ar veni ele! Nu vedeti ca in ultimele zile, onorabilul club ZOO /9 a fost supus atacurilor neprietenilor de catre virusul Octombrie Rosh? Buei stati linistiti aciulea si nu dati curs instigarilor, ca-l bagam in belea pe Nea Bazileus! Dati-va cu DDT, bagati-va-n kur pentru protectia voastra stricta Diclofenac si nu uitati ca in contactele sexuale pe care le aveti-incluziv de mooiuta- prezervativul DUREX, ala din caogiug de tractor pe care-l foloseste Czar maimucul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cu gust de banana, musai !

      Ștergere
    2. Da uai ! Suntem supusi unor "ATACURI INFORMATICE" fara precedent !
      O grupare criminala de hacari incearca din rasputeri sa ne destabilizeze si sa ne destructureze !
      Ati vazut, inclusiv bilingv ne ataca !

      NU RASPUNDETI ATACURILOR ! Dati muie numai in interiorul stabilimentului si numai celor pe care-i cunoasteti 100-n mie ca-s autentici si nu infiltrati de la Coatro ceni sau Secu !

      Ștergere
    3. Pese: macar atat sa facem si noi, astia leprosii, pentru Don Bazilleos !
      Sireacu, el munceste din greu la pietroaiele alea ale lui, pe Smegalitica, iar unii nesimtiti il musca de cur !

      Ștergere
    4. Eote, acusica posta pe Smegalitica niste chetroaie gasite prin China care, cica, vor fi cumparate de meapene ca sa le foloseasca drept platforme de aterizare-decolare a migurilor lenseR re-reconditionate, ce vor intra in dotarea fortelor aeriene din 2000 coispe !

      Ștergere
  22. Triliuta ,don Triliutza
    Tonti imi spun,
    Ca esi harnic si esti..bunn !
    Noi d-aici ,de prin zoaie
    Te rugam:
    De esti tare si ai sange-coaie,
    Ridica bariera ,
    Las sa curga
    A cuvintelor ..puhoaie!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. "Spiritul" de Mehedinti patrunde in forta si pe la PULAno intercraci !
    Le mai descreteste fruntile si constipatilor de p-acolea, dupa un sezon lung si greu, de molfait la "penzii" si alte scenarii pe tema ordonantei !

    Sireacu Mos Calicu ! L-or incoltit bagabontii !
    Musai ii trebo un stagiu intensiv de pregatire, pentru reciclare, aciulea pe Mh, ca de altfel risca sa umble tot anul cu biuzele ferfenitza !

    Mos Alicu, daca vrai vb eo cu adminu sa te primeasca la curs fara taxa ! Ca vechi colaborator ! Si cu scoatere din productie !

    RăspundețiȘtergere
  24. Don Corleone spunea...
    N-am scris io alea de mai sus!!!
    Io doar am vrut din fantezie sa-i dau "o muie pe la spate"lu' mos calicu'
    Da si mosu' smecher....."feribotu"

    20 ianuarie 2013, 16:36

    RăspundețiȘtergere
  25. mos alecu spunea...
    Si io care credeam ca daca lipsesc un timp , din cauza ... de motiv , vor aparea pe-aicea discutii care sa ma faca sa-mi schimb atitudinea !
    Ti-ai gasit !

    Aceiasi sergenti bula (prostovani , prin definitie) , dez_akord_ati (cu_cutia craniana umpluta de o emulsie de neuroni in alcool etilic) ... plus alte mărunţişuri) .

    La "mărunţişuri" am in vedere pe :
    - unknown (cunoscut si ca lorem ipsum ... un nimic , un răhăţel , folosit in industria tipografica) deranjat de faptul ca "mesterul Goagal" (mester = maistru ... dar ... destept ... nu maistru militar facut "la gramada") deci deranjat ca i s-au darimat "constructiile ideatice (de fapt ... idioate)" legate de soldele militarilor americanesti ...
    - avianyc ... probabil din dorinta de a-si vedea numele "pe sticla" ...
    - don semaca ... din aceeasi echipa de pe blogul perete de wc ... la fel de redus mintal ... Băieţaş , se zice DOM' (de la domnule) Semaca_ca este vorba de un român ... DON-ul folosit de tine este din alte limbi (nu de alea pe care le dati voi pe oriunde gasiti un orificiu disponibil...)

    RăspundețiȘtergere
  26. Dr. House says:
    Ianuarie 20, 2013 at 12:46 pm
    Specialistu` says: ,,De principiu, pensia trebuie sa fie oglinda intregii activitati profesionale.”"
    Este CORECT si FOARTE ADEVARAT !!
    De ce nu le convine unora acest principiu ? Ii foarte simplu : se aranjasera pe ultima perioada si oricum ar manevra nu le mai iese ..cuantumul !
    Jenant este ca aceste meschinarii le acopera cu cuvinte mari ca : onoare , demnitate..bla bla ! De fapt ei vor ..BANI cat mai multi bani chiar daca nu-i prea merita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica doftoru asta de casa face vorbire de dogy al batrin,pulandrau idiot de popescu ot pitesti,strambu,mandu/mandea si alti beliti?? si cel mai "tare" dintre toti mos alecu berbecu ,tare ca fularu' ud

      Ștergere
  27. Dr. House says:
    Ianuarie 20, 2013 at 12:08 pm
    Col.(r) Nour Constantin

    ofiţer specialitatea finanţe

    In armata US army – un finantist era sigur un contabil civil , cu oarece spor ca lucra in armata ! Sub nici-o forma nu aspira la drepturile militarilor si nu Vorbea despre problemele armatei – nu avea competenta ! In Ro avem si general de..finante!!
    In rest fiti convins ca ne-ati,, LAMURIT ” ,inclusiv cu modul in care ati agonisit averea !! Am priceput toti ! Imediat dupa pensionare prin 2000 si ceva v-ati inhamat la munca si in cativa ani ati realizat toate cele cu care VA LAUDATI !!Bravos!

    Reply
    ion says:
    Ianuarie 20, 2013 at 5:51 pm
    Fiinca majoritatea sunt cu musca pe caciula

    Reply
    Dr. House says:
    Ianuarie 20, 2013 at 12:18 pm
    PS. V-ati pus intrebarea : De ce nu scriu marii comandanti ,oamenii care cu adevarat au avut o responsabilitate ,,militara” in armata ? Comandantii de Bg. D. C A ,A sau sefii lor de state majore – unde sunt?
    Eu cred ca sunt multumiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei maimucles, mai lasa pradaciunile de pe alte bloage. Nu vezi ca vrea sa te incalece Mos Kaliku lindiku?

      Ștergere
  28. Mosh AdaKaliku spunea...

    Domnu' Mos Alecu, garantez eu pentru don SEMACA. Studiindu-i arborele genealogic, vei descoperi ca se trage dintr-o familie de "granzi" andaluzi, din cei care au descoperit Lumea Noua si de aceea numele lui cuprinde si apelativul "don". Asa ca nu te grabi sa arunci cu pietre, daca nu stii intreaga poveste...

    20 ianuarie 2013, 18:22
    Ştergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, nu mai adu comentariile de la altii aciulea ca ne umplem de purici de Orpington!

      Ștergere
  29. Buei ! Lasati mosneagu-n pace ! Ca numa ce crapa de ofticarie si ne mai lamureste pulea de teorema actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !

    RăspundețiȘtergere
  30. Da-l in pula!!(sa-i dau muye pe la spate)
    Mosu e desteptu pulii ce mai, un fel "gaura de la macaroana" si ailalti "ie" prosti.
    Pai va spun io ce stiti toti:"prostu' nu e prost destul pana nu e si fudul",la care mai adaugam si contopismu' lui de idiot birocrat+lacomia absurda dupa bani,imaginea lui de "militar" e clara.
    militaru' pulii mosu asta...al dreak zgarciob incapatanat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Supt scriu uai !
      Bine ca te-ai trezit, in putza mea !

      Vezi ca ti-o scris unu in englis, la ora 12:16 :
      Traduceste-ne si noo !

      Ștergere
  31. Baa, Moshu nu se lasa, o face pe-a cucoshu decojine-ar caltaboshu!

    RăspundețiȘtergere
  32. Uai, ce "discutam", exact acu o luna, in prag de APOCALIPTIC !

    Eote:

    "CEZAR20 decembrie 2012, 19:17
    PMT, mi-e dor la mine de o mooie de la tine! Dar fii atent aici potaie, ca mai intai sa-ti razi cu brishca brinza de pe coaie! Si maciuca de-ti mai functioneaza sa ti-o speli toata, sa nu cumva sa puta a balega de vaca!


    Anonim20 decembrie 2012, 19:40
    Deci PMT =VACA ??!! Eu credeam ca-i BOU!!!


    Anonim20 decembrie 2012, 20:28
    UAI CE NINJE SI CEZAR PE BURLAN NE LINJE "

    ======================

    Uai, cum trece viata ! Parca nici n-o fo apocalipticu ' !

    Iaca ca, maine-poimaine tre sa ne pregatim de martisoare + 8 Martie !

    Deja-mi bazaie harca sa nu cumva sa uit !

    RăspundețiȘtergere
  33. Buey Haidamacilor , “vorbitoare de limba romana” !
    Daca nu luam cel putin Globul de Aur, la categoria “ Cei mai dilii comentatori”, macar Maslina de Argint sa ne-o dea ! In mana, nu in muie !

    La cat de vorbitor de “limba lu secspir” sunt eo, am fost nevoit, din curiozitate pana la urma, sa vad ce cacat o molfait ala de la Anonim 20 ianuarie 2013, 12:16, cu “To: All Romanian Speaking Staff” si am bagat tecstu’ pe Goagal traduceri !
    Eote ce ne-o dat :
    ===========================================


    “Pentru a: Toate afectat luărilor de cuvânt Personal Român

    Subiect: Utilizarea necorespunzătoare Limba Acesta a fost adus în atenția noastră de mai mulți oficiali vizita biroul nostru din România care limba ofensator este frecvent utilizat de către personalul nostru vorbitoare de limba română.

    Un astfel de comportament, în plus față de încălcarea politicii noastre, este foarte neprofesional si ofensator atât vizitatorilor și personalului. Toți membrii personalului vor adera imediat la următoarele reguli:

    1. Cuvinte precum futui, in Pula mea, Pula și alte expresii asemenea, nu vor fi tolerate sau utilizate pentru un efect dramatic sau accent, indiferent cât de aprinse o discuție poate deveni.


    2. Tu nu va spune si-o Pula Bagat atunci când cineva face o greșeală, sau sa cacat PE el, dacă vezi pe cineva fiind reprehended, sau baga-mi-as, atunci când o greșeală majoră a fost făcută. Toate formele și produsele ale verbului un caca SE și o fute sine sunt extrem de nepotrivite și inacceptabile în mediul nostru.


    3. Niciun manager de proiect, șeful de secție sau de administrator în nici un caz va fi menționat în continuare Pula de om, "cacanaru sau Boul.


    4. Lipsa de determinare nu va fi menționată ca persoane pulalau și nici nu voia care nu dispun de inițiativă să fie menționată ca muiangiu.


    5. Idei neobișnuite sau creative oferite de către conducere, nu trebuie să fie menționată ca porcarii.


    6. Nu spune futu-ti Mata, dacă cineva este persistentă; nu adaugă Pula mea, dacă un coleg se trece printr-o situație dificilă. În plus, nu trebuie să spun am puroi-o (a se vedea punctul 2) sau o sa ne-o traga atunci când o chestiune devine excesiv de complicat.


    7. Când cineva cere să te las în pace, tu nu trebuie să spun du-te-n pula mea sau ar trebui să înlocuiască vreodată "Pot sa te ajut?" cu, ce vrei Pula mea?.


    8. În nici un caz nu trebuie să sunați vreodată dumneavoastră în vârstă industriale partenerii bosorogi împutiti.


    9. Nu spune ASTA IA mai mereti-n pula cu cacatu 'atunci când un proiect relevant este prezentat pentru tine, și nici nu ar trebui să vă răspundă vreodată futu-te-n cur momentul în care asistența este necesară.


    10. Tu nu ar trebui să solicite reprezentanților partenere, boul ala Dracului sau tâmpitu '.


    11. Comportamentul sexual al personalului nostru nu este de a fi discutată în termeni, cum ar fi pizdulica buna, futaciosu "sau homalau" Peste lu '.


    12. Nu în ultimul rând, după ce a citit această notă, vă rugăm să nu spun ma sterg la cur cu textul ASTA. Doar păstrați-l curat și aruncați-l în mod corespunzător.
    Răspundeți “ !

    RăspundețiȘtergere
  34. Buei PMT, ca tot vorbisi de maslina de argint...Nu crezi c-ar trebui mai intai sa-i facem o proba dupa modelul de mai jos?
    "Anonim18 ianuarie 2013, 19:04

    Corleonul, cu prietenul lui Czar maimuta intra intr-un bar. Se duce DC la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8.
    Barmanul stupefiat, il intreaba pe DC ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde:
    - Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc.
    Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi DC, acelasi maimuc, acelasi bar. Incepe Czar maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in koor, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza DC:
    - Ce-a patit maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face!
    - De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost si in emisiunea de aseara !
      Sunt de acord cu nominalizarea la "Zmeura de cacat ", pentru cel mai tembel maimuc !

      Ștergere



  35. Un cersetor suna la o usa si ii deschide o gospodina iritata, cu miinile in solduri, pusa pe scandal:


    - Ce mai vrei, ba, si tu, ratatule?


    - Pai stiti, daca ati avea niste sticle goale de bere, pe care le-as putea vinde ...


    - Arat eu ca si cum as bea bere ?!


    - Aaaa ... atunci niste sticle goale de otet !? :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Uite raspunsul meu, neoficial, la urticaria celor care vor sa inchida, cu orice pret, "POARTA STELARA Mh onlain", ori sa ne "pensioneze" Enterpraizu', inainte de falimentul aviatie militare romane :

    Eote:

    Incredibil !

    Deci, in concluzie :

    1. Oricat de dramatice si de aprinse ar deveni “discutiile” dintre noi, nu mai avem voie sa folosim cuvintele “FUT” si “PULA” , precum si nicio alta forma extrasa din aceste “radacini”, precum “futu-ti”, “fute-m-as”, “pularau”, etc !
    In acest sens, rugam Academia Romana, responsabila cu “modelarea” limbei romane sa scoata urgent, din DEX urmatoarele cuvinte:

    -FÚTE, fut, vb. III. Tranz. (Vulg.) A realiza actul sexual un bărbat cu o femeie. ◊ (În forma futu- + pron. pers. neacc. în dativ, cu variantele eufemistice ắtu-, tu-) Formulă de imprecație (fútu-ți mama ta, fútu-i mama lui, etc.). (din lat. futuĕre; cf. fr. foutre, sp. joder,it. fottere, cat. fotre) ;

    -PÚLĂ, púle, s. f. (Vulgar) Penis. (meglenorom., macedorom. pulă; < lat. pulla, fem. de la pullus (= pui); pentru semantism, cf. jargonul madrilen polla (= puică și penis), it. uccello (= pasăre și penis), bg. patka (= rață și penis), rus. potka (= pasăre și penis), rus. petuch (= cocoș și penis) etc.; derivarea din lat. pūbes, prin interm. unei forme *pūbŭla este improbabilă; derivarea din lat. pupula este fantezistă) [și DMLR] ;

    -căcát (căcáți), s. m. – Rahat, excrement. Lat. cacatus, cf. căca. – Der. căcățiș, s. n. (fleac, nimic).

    - căcănar, -ă, căcănari, -e, s. m., s. f., adj. (vulg.) 1. (om) răuvoitor. 2. (om) antipatic. 3. (om) zgârcit.
    -
    -BOU, boi, s. m. 1. Taur castrat, cu talia mai mare decât a vacii, folosit ca animal de tracțiune și mai ales pentru carne (Bos taurus).

    -PULĂRẮU, pulărắi, s. m. (Vulgar) Curvar, desfrânat. (din pulă + suf. -ărău; pt. suf. v. bătălău, fătălău; este de presupus că it. pollacco(= proxenet) și portare i polli (= a mijloci prostituția, a se ocupa de proxenetism) au aceeași origine)

    -muian, muiane s. n. (peior.) 1. (vulg.) față, figură. 2. gură.

    -PURÓI, puroaie, s. n. Materie lichidă vâscoasă, de culoare galbenă-verzuie, formată în răni, în leziuni, în diverse organe etc. din microbi și rămășițe de leucocite; coptură. – Lat. *puronium (< pus, -ris).
    -a trage (a i-o trage la cercul maro) expr. (vulg. – d. bărbați) a practica sexul anal.

    _BOȘORÓG, -OÁGĂ, boșorogi, -oage, adj., s. m. și f. (Pop.) (Persoană) care suferă de hernie. ♦ Fig. (Om) bătrân, ramolit. – Cf. boș.

    -ÎMPUȚÍT, -Ă, împuțiți, -te, adj. 1. Care a intrat in putrefacție, care miroase urât din cauza alterării. 2. Murdar, neîngrijit. ♦ (Despre oameni; adesea substantivat) Leneș, trândav. – V. împuți

    -cur (cúruri), s. n. – 1. Șezut, fund. – 2. Anus. – 3. Buci. – 4. Fund, parte posterioară sau inferioară a unor obiecte. – Mr., megl., istr.cur. Lat. cūlus (Pușcariu 453; Candrea-Dens., 450; REW 2984; DAR); cf., it. sp. culo, prov., fr., cat. cul, port. cú. – Der. curar, s. n.(opritoare la ham); curos (var. cureș), adj. (cu fundul mare); curimănos, adj. (cu bucile mari).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -DRAC s. 1. aghiuță, demon, diavol, încornoratul (art.), naiba (art.), necuratul (art.) satană, tartor, (livr.) belzebut, (rar) scaraoțchi, (pop. și fam.) michiduță, nichipercea (art.), pârlea (art.), sarsailă, (pop.) faraon, idol, împelițatul (art.), mititelul (art.), nefârtatul (art.), nevoia (art.), pârdalnicul (art.), procletul (art.), pustiul (art.), vicleanul (art.), cel-de-pe-comoară, cel-din-baltă, ducă-se-pe-pustii, ucigă-l-crucea, ucigă-l-toaca, (înv. și reg.) mamon, săcretul (art.), sotea (art.), (reg.) hâdache, năpustul (art.), spurc, spurcat, șeitan, șotcă, ucigan, (Transilv., Ban. și Maram.) bedă, (Mold. și Bucov.) benga (art.), (prin Bucov.) carcandilă, (Transilv. și Mold.) mutul (art.), (prin Mold. și Bucov.) pocnetul (art.), (prin Olt.) sarsan, (prin Mold.) scaloi, (prin Bucov.) șlactrafu (art.), (înv.) împiedicătorul (art.), nepriitorul (art.), (eufemistic) păcatul (art.). 2. (IHT.) drac-de-mare (Trachinus draco) = dragon.

      -TÂMPÍT, -Ă, tâmpiți, -te, adj. 1. (Adesea substantivat) Prost, idiot; nerod, stupid, tâmp (1). ♦ Buimăcit, năucit, amețit, zăpăcit. 2.(Înv.) Tâmp (2). – V. tâmpi.

      -pízdă (pízde), s. f. – Organul genital femeiesc. – Mr. chizdă. Sl., cf. bg. dialectal, slov., ceh., pol. pizda, sb. pižda, rus. pizdá (Miklosich,Slaw. Elem., 35; Cihac, II, 260; Vasmer, II, 355). – Der. pizdi, vb. (a o încurca, a o păți).

      -futăcios, -oasă, futăcioși, -oase adj. (obs.) cu apetit sexual sporit.

      -homo (homalau !) s.m.f. Homosexual ◊ „«Ce știți despre Pasolini?» îi întreabă o profesoară, pe elevi, după asasinarea lui Pasolini. «A fost homo», răspunde un elev [...] Filmul demonstrează că dispariția lui P.P.P. n-a fost consecința unui «conflict între homosexuali» [...]” R.lit. 39/95 p. 11 (prescurtare din homo[sexual])

      2. Renuntati la expresii de genul “Pula bagat” cand va supara cineva si dati-o pe fac iu si bul sit !
      3. Cand cineva va cere ajutorul ca nu-i mai ajung banii din pensie, nu va mai egsprimati cu “Ce pula mea mai vrei”, ci “Cu ce pot sa te ajut”, ca sa fiti in ton cu politica guvernelor ,imputitilor din “linia maritima Onedin”!

      4. Atentie la termenii extremi cum ar fi “pizdulica buna, futaciosu sau homalau si Peste lu '” ! Deja unilii “oficialitati” au inceput sa-si traga cate o laba de control pe textele noastre ! Ceea ce-i mai bine, decat sa se pedofileasca prin tara asta, care cum il taie pula pe fiecare !

      5. Si, ca sa nu va mai speriati ca vine Monika cu biblia supt brat, luati punctul 12 si va bucurati !

      (Text original of ambasi de mehedinti ot MUE )

      Ștergere
  37. mie-mi "place" google translate!! Te poti dicstra mishto cu idioteniile alea....exact ca-n limbeza anonimului/anonimi=kkt=boc=cacat in limba turca
    uaiii ce le-am sintetizat.hac!(azi am baut doar o juma de saniuta nu un kil asa ca-s limpede la capulete...hac!
    PS adica anonimii sunt toti prim-ministrii? hac...ma duc sa completez doza ca simt io ca nu ma ecsprim ff clar.Vin repede sa-i mai dau o muie pe la spate lu mos alecu...tu-l in gurita de zgarciob.
    Daa poate vine si el in bartolomeu la un matrafox...hac!Fac cinste din aia 4%!hac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctule!
      "PS adica anonimii sunt toti prim-ministrii?"
      Al doilea "i" e din cauza de Saniuta sau din cauza de chiul la romana/gramatica?

      Ștergere
  38. adica 4% pe care nu i-am luat !!

    RăspundețiȘtergere
  39. Gata, sunt epuizat !
    As mai da o limba, insa nu mai pot sa-mi deschid biuzilii, nici macar de-o muie !

    Bucurati-va de viata ! Si de libertate !

    Numele lu' Burcu Vasile ar treboi, musai, sa stea de-a dreapta lu Abraham Lincoln , câteodată numit si Nea Abe !

    Asea cum Nea Abe Lincoln s-a opus expansiunii sclaviei și a obtinut abolirea acesteia, asea si Nea Vasile, presedinte absolut si administrator incontestabil de Mh, ne-a redat libertatea totala de exprimare !
    Ca nu-i totuna bou sa mori, ori drac impielitat !

    RăspundețiȘtergere
  40. cel mai mult mi-o placut definitia de la drac:...spurc, spurcat, șeitan, șotcă, ucigan...baiiiii, ma doare burta! cineva zicea sa inlocuim intr-o anume lege cuvantul militar cu evreu si se rezolva treaba! eu zic sa inlocuim cuvintele voastre mai deocheate cu numele unor flori...o sa adormim toti, imbatati de miasme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ca limba noastra-i o comoara ?
      Nu mai stiu exact cine zicea versurilii cu "existenta", ori Niki Stanescu, ori Engi Similea ! Ceva de genu':

      "Ce-as fi fost daca n-ai fi existat
      Nici nu-mi pot imagina,
      Ma intreb daca n-ai fi existat
      Ce-ar fi fost viata mea
      Ce-as fi fost daca n-ai fi existat
      Atunci pe cine-as fi iubit
      Ma intreb daca n-ai fi existat
      Cui as fi spus bine-ai venit"

      =============
      Cred ca maestru' Niki o zis altceva, da nu-mi mai aduc aminte !

      Ceva legat de fapta ca "Daca Mh n-ar fi existat, tot ar fi fo inventat" !

      Ma rog, la anii mei e mai greu, fara o muie de control !

      Ștergere
    2. sa aveti o saptamana cat mai inflorata!!! noapte buna !!! din partea mea un ...trandafir rosu ! sa va priasca, mai !

      Ștergere
    3. cum ar fi"pizda tigancii" sau pt tine ar fi mai potrivit "pula calului" ca sunt nume de flori anonim=cacat=boc=cacat in limba turca(traducere cf.idiot PMT ca tot ii eram dator)

      Ștergere
    4. ca sa nu fie probleme de adresare.eu am scris pt tembelu' de la 22:57

      Ștergere
    5. si crezi ca tembelu o inteles altceva? mai, cerbul meu!

      Ștergere
  41. Uai ! NB ! La zoo + noo !
    Sunt epuizat ! In pula mea !
    Da' nu ma las !
    De m-or lega astia la camesoi, 24 din 24, ca sa nu-mi mai "utilizez" destele la tastatura, o sa clapacesc cu destele de la picioare ! Da' tot nu renunt la Mh!

    RăspundețiȘtergere
  42. 'Neata buna !
    La ZOO + NOO si tuturor de aiurea, cu ganduri bune sau nu !

    Iaca-i luna de la apocaliptic !
    Ce mai pregateli, ce mai cozonaci, ce mai putea a carnati, ce mai duhneau unii a tuica...
    Ce vremuri bre, ce vremuri...
    Coliduri, plugusoruri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata!
      Matinal esti azi, bre, au nu te-a lasat potaia sa lenevesti?

      Ștergere
    2. Dap !
      Incepe sa se mareasca ziua ! Cum se cracana de zi, cum incepe poty sa-mi dea limbi pe la muie, ca sa ma trezesc !

      Ștergere
  43. Pentru cei care inca nu au aflat rezultatul actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma ii rog sa citeasca comentariul meu de la 20 ianuarie 2013, 22:25 si sa ia aminte !

    RăspundețiȘtergere
  44. Mai, treziti-va ca aia de pe blogu SCMD, cu memoriul lu Nicolescu' Rambo de Ploiesti au bagat gaz si va iau painea de la gura! Comenteaza si se contreaza de numa' numa'!
    Sariti ca va iau muiosagul si face Doby trafic si audienta ca sar contoarele...
    Cica incep sa vorbeasca aia care stiu cum e cu revolutia (pifani destepti, aviatori cu supersonice, parasutisti fara parasute si alti labagii) care au furat spiritul blogului lu' dom' saf-comisar de puscarie si se injura in direct si pe la colturi de sar laturile mai ceva ca dara boului!
    Ne lasam ori ii puscam?

    RăspundețiȘtergere
  45. Saptamana asta Parlamentul da "batalia" pe buget !
    Pe 2014, nu ?
    Daca nu, atunci in ianuarie pe ce s-a "functionat" ?
    Na, intreb si eu, ca ghiortanu' !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce 2014 buey? Astia trebuiau sa aiba bugetul pe 2013 gata+aprobat inca de la sfirsitul anului trecut? Buei saciz, da ce rasa de potaie ai tu, ca la nea Cashu vazuram un bichon maltez?

      Ștergere
    2. Uai, daca-ti mai zic si rasa, inclusiv culoarea si-ti mai dau si numarul de la masina, asa de pamplezie, sigur ma gabuiesc gealatii mascati, care stiu ei, cu aproximatie, locul de unde "emit", insa nu ma pot localiza, pentru ca, intotdeauna "vorbesc" exact pana in 59 de secunde !

      Ștergere
    3. Buey mitike, degeaba incerci tu sa te pitesti, ca babei tele i-am plantant emitatorul! Hi, hi, hi!

      Ștergere
  46. Buey de la 09:01 !

    Ai dreptate ! Ni s-a dus faima si buhul in tata lumea !
    Da de cand dreaq se comenteaza, "la liber", pe-acolea, cu fel de fel de mascari ?

    ==================
    Eote ce-am luat de-acolea, ca-mi place tare:

    Anonim21 ianuarie 2013, 07:29

    Se vede treaba ca, incet, incet, "spiritul" blogului comisarului sef Burcu Vasile (Mehedinti) a ajuns si aici (injuraturi ca la usa cortului, atacuri la persoana si la arme etc...).
    Trebuie sa recunoastem ca atata ne duce capul si ca astia suntem, cu rele si mai putin bune... Avem stigmatul cazarmii si al vietii cazone in care "telectualii" au doar o pojghita de lustruiala ce cade la prima "confruntare de idei".
    Definitia veche: "armata e un butoi de aur umplut de rahat" s-a transferat si oamenilor din armata...
    NU E CAZUL SA NE MAI DAM IN SPECTACOL. DACA NU SUNTEM IN STARE SA COMENTAM CIVILIZAT UN SUBIECT MAI BINE SA TACEM! MAI CITESC SI CIVILII BLOGURILE CA SA NU MAI ZIC DE SERVICII... CRED CA I-AM UMPLUT DE RESPECT PE TOTI CU NIVELUL NOSTRU...

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim21 ianuarie 2013, 08:48

    Ai perfecta dreptate ! Insa pune-ti intrebarea de unde porneste aceasta nemultumire a oamenilor si, mai ales, de ce !
    Oamenii se simt tradati, parasiti si traiesc cu sentimentul "buzei umflate" !
    Se pare ca TOTI si-au luat mana de pe cei "loviti" la portofel de guvernarile pedeliste !

    Romanul a tot injurat inca de cand a aparut pe-acest pamant, asa ca nu-i bai !
    Parerea mea este ca esti un ipocrit ! Domnule, astia suntem !
    Acum, scuza-i si tu pe cei ce nu se pot ridica la nivelul tau de "telectualitate", insa mai bine-mi prinde daca citesc un comentariu "sincer" si direct, chiar daca este mai neaos, decat unul ca al tau, plin de "critica ratiunii pure" !

    E usor sa freci ridichea-far' a spune mai nimica !

    Cat despre remarca cu "spiritul blogului" lui Vasile Burcu...esti ros de invidie, prietene ! Intr-adevar, blogul de Mehedinti a devenit o stare de spirit ! Este altceva !
    Nu ma feresc sa spun ca, atunci cand vreau sa-mi mai descretesc fruntea, dupa interminabilele scandaluri politice, saracia, crimele si nebunia generala care guverneaza Romania, citesc cu placere acel blog !

    Nu trebuie sa te sperie: am vazut si "telectuali" la nivel de sef de stat care, in mod public, si-a catalogat "interlocutorii" cu "gaozare" sau "tiganca imputita" !


    Ioan CEPALIGA21 ianuarie 2013, 08:48
    SUBSCRIU !


    Anonim 21 ianuarie 2013, 08:54
    Bine, v-am jignit ca am remarcat realitatea... Scuze si balaceala placuta mai departe in "spiritul" cu specific militar!
    Nu-i bine nici sa spui adevarul, mai cinstit este sa-i injuri pe toti. Invatare de minte...


    Anonim 21 ianuarie 2013, 09:16
    Stimate domnule, anonimul de la 21 ianuarie 2013, 08:48, dupa cum vad eu, v-a dat "perfecta dreptate" ! Nu vad nimic in punctul sau de vedere ce ar trebui sa va supere !
    Daca stau bine si ma gandesc, dupa inca o citire a comentariului de mai sus, cred ca are dreptate !"

    ==========================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, ce mai? Suntem tari!!! Ni s-a dus buhul in toata Romanika!

      Ștergere
    2. Bei, ce mai? Suntem tari!!! Ni s-a dus buhul in toata Romanika!

      Ștergere
  47. Haioase comentarii! Pline de "miez si seva"... asa DA muiosag!!!
    Ar trebui sa fim mandrii ca suntem mai tari decat "Octombrie Rosu" si i-am virusat pe toti cu stilul nostru inconfundabil (ori inca-futabil?.
    Oricum, pe ei, pe ei, pe bucile si muianurile lor de prostovani, ca-si merita soarta de platitori la Dogy$Pricina!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Mei, ce mi-a placut mie de-acolo ie un comentariu la adresa lui Cezar al nostru cre ca:
    "Anonim20 ianuarie 2013, 20:24

    Sunt aviatorul pe care il ataci si vreau sa-ti dau cateva exemple de comportament al ofiterilor de infanterie care au avut misiunea de a apara aerodromul militar de pe care am actionat in acele zile cumplite . Nu vreau sa arunc rahat in capul tuturor ofiterilor de infanterie dar PE CUVANTUL MEU ca nu am cunoscut inca unul care sa merite laudele mele , cu scuzele de rigoare. Cum explici tu comportamentul unui lt.col de infanterie care avea in misiune paza aerodromului si CARE A DAT ORDIN SOLDATILOR SA IASA IN PERIMETRU CU OALE DIN TABLA DE INOX SI SA LE LOVEASCA SU PATUL ARMEI PENTRU A SPERIA TERORISTII ???
    Cum explici imbecilitatea de a ordona FOC asupra avionului meu si al colegilor mei cand veneam la aterizare ? Cat de imbecil sa fii sa tragi in avioanele pe care le vezi si auzi in fiecare zi zburand ? Cine dracu venea cu supersonicele la aterizare pe aerodromul pazit de tine ???
    Vad ca esti foarte informat despre cunostintele mele tactice si strategice - la cele militare nu te contrazic , eu nu racnesc si nu alerg !!! Pentru informarea ta am sa-ti spun ca sunt printre primii piloti de supersonice din tara care au executat misiuni CAS si COMAO , daca stii cumva ce sunt astea . Nu tu esti in masura sa-mi stabilesti capacitatea psihica , pentru informarea ta afla ca o singura apasare de * trigger * a mea facea diferenta intre viata si moarte ... daca psihicul nu ma recomanda pentru asta fii sigur ca TARA nu-mi da pe mana UN AVION DE LUPTA SUPERSONIC ! Nu vreau sa intru in polemica cu tine deoarece eu am principiul conform caruia daca ma cert cu un prost , am grija ca el sa nu faca acelasi lucru ! Pe tine te recomanda , ca si nivel intelectual corectitudinea scrierii tale , ortografia si coerenta mesajului tau ... pace tie ? Asta e valabil pentru tine , cu specificatia ca TU TRAIESTI INTR-O PACE CONTINUA !!!
    P.S la parasutisti au ajuns tot niste infanteristi care au trecut o vizita medicala empirica la IMA . Mintea este tot de infanterist ...
    2-P.S - am avut niste baieti de la cercetare care aveau misiunea de FAC si am pentru ei tot respectul . Acestia au ajuns sa * vada * altfel dupa 3-4 luni de lucru cu aviatorii si misiunile lor ! Tu esti doar un pacalici care a ramas la cele 30 de ore de studiat baioneta ... in rest , pas de defilare , racnete si multa alergare !!!
    Pace tie sub cascheta care ti-a facut singura circumvolatiune a creierului tau neted ... "
    --------------------------
    Auzi ba Cezare: "Pace tie supt cascheta!"
    HA,HA, HA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreaq bagabonti !
      Buei, momiti-l si aduceti-l aciulea, ca are cu cine se certa !
      Aici n-ai sa gasesti "prosti", ci numa' dilii cu scoala multa !

      Ștergere
    2. MUEy Cezarila, ce vra sa zica aviatorul ala de mai sus, cu "Continuati alergarea si racnetele guturale ... * burtile verzi * NU AU NIMIC INTRE URECHI !" ? Ca aia cu "Pace tie supt cascheta!" am inteles-o !

      Ștergere
  49. "Băsescu şi Gabriel Oprea au falimentat Romavia"
    http://www.cotidianul.ro/basescu-si-gabriel-oprea-au-falimentat-romavia-204794/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey , tare de tot !
      Incredibil ce se intampla !

      Ceasca si fostii lui, is mici copii !

      Asta mi-a placut la nebunie:

      "Dacă atunci Băsescu şi-a pus paravan un “shogun”, acum el s-a folosit de o “izmană”, respectiv de fostul şef al MApN în guvernarea Boc, Gabriel Oprea, supranumit “generalul-izmană”, actualmente recuperat, cu izmene cu tot, de premierul Ponta!"

      ============
      Parca-mi aduc aminte de ziaristul asta, a facut stagiul de pregatire pe Mh !

      Ștergere
    2. Maine-poimaine apare si raportul cu cine si cum s-a falimentat aviatia militara !

      Ștergere
  50. Muey, desteptilor!
    ”Telectualu” cela de la 07:29 e chiar „telectualu” nostru , cel care ne sfadea mai amu fro trii zile.Al de l-a catalogat pe sefu de la Noo cu epitetul de „ dilimandrache”.
    Dar m-a uns pe suflet raspunsul care i s-a dat...deci tantalaul s-a deconspirat, chiar si acolo se stie ca are un blog virgin, mai ii da el singur cate o muye, din cand in cand, sa nu faca paianjeni.
    Ia luati aminte, luati d-aci, nu-s vorbele mele:
    ”Nu ma feresc sa spun ca, atunci cand vreau sa-mi mai descretesc fruntea, dupa interminabilele scandaluri politice, saracia, crimele si nebunia generala care guverneaza Romania, citesc cu placere acel blog !”

    OAMENI SERIOSI, OAMENI CITITI, OAMENI CU CARTE, ce mai!Uaiii, merg la o palincă.Pentru ca merit!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dati adresele de unde culegeti comantariile . Ca sa ne bucuram si noi ochii .
    Altfel sinteti niste mincinosi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia lindikul: http://1989-decembrie.blogspot.ro/2013/01/lovitura-de-stat-din-1989-martorii.html

      Ștergere
    2. Mincinos esti tu! Nu ai priceput ca sunt luate de pe blogul SCMD articolul cu "Lovitura de stat din 1989 - martorii directi indraznesc, timid, sa spuna adevarul!", la comentarii?!
      Du-te iute ca schimba aia apa si pierzi bunaciune de zavera intre pensionarii militari prostiti de Dogy $ Pricina, OAMENI SERIOSI, OAMENI CITITI, OAMENI CU CARTE, care dau cate o raita pe la noi pe blog ca sa isi descreteasca fruntile si sa "se mai rada" ca dupa disciplina cazona de acolo parca pe aici e mai libertate, mai fain si mai iau si ei o muie, un sfarc ceva acolo... ca de, sunt si ei oameni nu pensionari militari asistati social cu pensii nesimtite!

      Ștergere
  52. OAMENI SERIOSI, OAMENI CITITI, OAMENI CU CARTE, ce mai! - si ei merg la curve, nu?!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea, ol inclusiv !
      Kassay romanul, cand se chefuieste !

      Ștergere
    2. 11:24

      Da,mai,da..am inceput cu ma-ta!Surori ai?

      Ștergere
  53. PMT, asta are ceva cu mine au cu tine?
    Ca ceva are!Ori i s-a facut de-o „biuza” si n-are unde, n-are cu cine,n-are cu ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea si el musai aci, da nu mai avem fonctii libere ! Si nici studiile necesare, corespunzatoare posturilor de aciulea !

      Sa vad, poate-i obtin o detasare de fro 6 luni, aici, la Sectia de Muye Intensiva, ca sa faca baremi un curs de cariera ! Sa vedem, ori la muioten perfuzabil, ori la muiosag la liber !

      Ștergere
    2. Pese: daca mai are cineva un Alupigus, sa i-l dea lu sireacu de la 11:34, ca are spasme ! Nu uitati de zama de GaOz, ca sa nu-l arda la pipota !

      Ștergere
  54. Dupa raportul Curtii de Conturi cu falimentarea ROMAVIEI, zau daca nu te intrebi, ca idiotul, cum de mai circula unii in libertate !

    Deci situatia nu este o inventie a lu' flaimucea de la ziarul ics, ci un document al Curtii de Conturi !

    Iar Izmanila este vicepremier pe probleme de aparare si siguranta nationala !

    Zau daca suntem normali ! Toti, buey, nu numa diliii de la 9 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocu' mic, ca sunt baieti-de baieti si in "societatea civila" !
      Eote ce se bucura ei la actiunile lu Izmana :

      "Toranaga 11:53:13, 21 Jan 2013 27

      Ati uitat sa mai puneti in ecuatia asta si doi pioni-unelte: - Madam gheneral LUPU (ceva relatii amoroase cu izmenaru OPREA) - Sefa de la DFC (punguta cu galbeni a Armatei) si - Musiu gheneral DANILA (ceva var cu "FIRST LADY") - Sefu' mare de la SMG (fraiele si comanda Armatei)."

      Ștergere
  55. POANTA: "Bugetul ar putea fi adoptat in saptamana 21-25 ianuarie in Guvern si apoi trimis in Parlament, urmand ca in februarie sa devina lege."
    (http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-14045635-victor-ponta-aceasta-seara-avem-finalizat-pachetul-masuri-fiscale-bugetul-pleca-spre-parlament-miercuri-seara-sau-joi.htm)
    ==========================

    Da de ce asea greu ? Si, pana "devine lege", pe ce "lege" se actioneaza ?
    Pe nicio lege, ca mewrge si asa in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In parlament va fi supus unui numar de 17679 de amendamente, centralizate doar pana la ora asta ! Pana ajunge acolo, vor fi vro 26500 de amendamente, adica cate un amendament pentru fiecare muist cu pensia ciuntita de boc (boc=cacat in limba turca) si izmanar !

      Ștergere
    2. Concluzia: daca Parlamentul nu intra in vacanta si daca reuseste totusi sa-si adopte modificarile alea la statut, pe care se "bat" de-o luna, avem sanse sa vedem bugetul lege, prin martie ! Adicacand il publica la MO !

      Ștergere
  56. Buey Puleastelor ! Hastia din afara "spatiului valah" !
    Bagati-va dreaq mintile-n cap si civilizati-va, la fel ca miticii !

    Hai, la treaba prazarilor, morometilor, sarmarilor, halitorilor de clisa si jumari si halti balaoachesi !

    ===================

    "Plano Lupuș spunea...
    @ifrim
    Ifosele și aroganța sunt mai evidente la românii din afara arealului valah.A devenit un clișeu că ei ar fi mai civilizați.
    Nu cred că ai călătorit mai mult ca mine prin Europa.Cînd te abați din centrul marilor orașe europene întîlnești aceleași elemente de necivilitate ca în mai toate orașele din România.

    21 ianuarie 2013, 12:22"
    =================
    Asta-i ca-n glumita ca "Civilii pot fi militarizati, insa militarii nu pot fi civilizati " !

    Ia, pana la apelul de seara sa va civilizati cu tontii !

    Si sa-l anunte cineva si pe Curdeleu, ca iar doarme-n sant la Bartolomeu ! In scris, pe-un carton ceva, ca verbal nu tine minte, de muci ce e !

    RăspundețiȘtergere
  57. Buei acestia !

    M-am chiompit si eu la saitu lu' Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale, pe care l-o lichit administratorul la blogroll !

    Pana la urma, noi fosti labagii activi si actuali muisti, ce dracu primim, bre , pensii sau ajutoare lunare ?

    Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale administrează, (..........) sistemul public de pensii din România pentru cadrele militare în activitate, precum şi pentru cadrele militare trecute în rezervă, care beneficiază de ajutoare lunare (...)"

    Pai atunci sa-i zica Casa Sectorista de Ajutoare Lunare si Pomeni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, pai daca stiam eu ca o sa ajung la halul de beneficiar de ajutoare lunare, apoi nu fugeam din liceul militar, in prima saptamana dupa inmatriculare ?

      Si ma faceam procoror bre, ori judecator uai, ca doamna Ileana Turcu, aia de-o condus auto muci pe drumurile patriei, iar acusica are 100 de meleoane PENZIE DE SERVICIU !
      Nu ca apevistul puley de mine, care mi-am futut viata prin cazarmi, iar acusica imi da statul, ca la milogi, AJUTOARE LUNARE !

      Poate ma baga si la Cantina Saracilor !

      Ștergere
  58. Si uaiiii baietilor ! Uai bosho !

    Daca nu sunt prea indiscret si rau la suflet, sa ma lamureasca cineva ce reprezinta cocostarcul ala galben, cu cheptu' gol, de pe pagina principala a saitulu' lu' Casa Sectorista di Penzii ?

    Ca eo nu inteleg daca cucuveaua aia-i oficiala, sau frun cichen jumulit !

    Ori o hi, doamne feri, stema CS de PENZII, in curu gol !

    RăspundețiȘtergere
  59. Dap, acu-l primesti in mina. Fereasca crucea sa-l primesti in tigaie, dupa o coada de opt ore.

    RăspundețiȘtergere
  60. Ba PMT, hai sa-ti spun io treaba aia cu "barza"...Pentru unii e clar c-au ciufulit barzoiul, iar pentru tine si doamnei tale, sigur o sa vina barza! Asculta la mine! Baa, vezi ca sunt si cocostirci de haia negri! Ai grija de ia legatura cu "postasul" sa-ti vina la timp la 9 luni, nu cum a venit in famiglia noastra de l-a adus pe frac-miu Don Corleone ot BV la 10! Sireacul, iel ori a mai stat o luna in plus pe linia de vopsire la fabrica, ori a incurcat factorul adresa,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreaq bagabonti !

      Un pranz linistit !
      Merg sa beau si eo un spritz de surcele si sa molfaiesc ceva, ca ma tot fute babornitza la cap sa las dreaq "internetu' ala" !

      Ștergere
  61. Mi-a placut exprimarea de "intelectual" pe care a facut-o pisaciosul anonim(ala care nu-si fute nevasta ci doar "procreeaza" sau vaiii ce rusine....face secs)
    Iote na ce zice pularaul "INTELECTUAL";
    "uneori am sentimentul buzei umflate"
    Acu pe bune de la cata muye am luat pe blogul asta ,mai am si io buza umflata,dar inca n-am ajuns la trairile halea superioare,...da'las ca evoluez si io ca nenea ala care de fapt nu se caca ci defecheaza si in nici un caz nu se pisa ci urineaza.....
    si nici nu mananca, ci doar isi reface rezervele de energie.Asadar nu-i dau muie,dar un sex oral tot merita

    RăspundețiȘtergere
  62. Uai, sper ca nu ma mai monitorizeaza americanii aia de ieri cu "Improper Language Usage" !

    Da nu-i bai, ca eo folosesc numa cuvinte cuprinse in DEX !

    Fac mi, men ! (habar n-am ce-nseamna, da-mi place cum suna) !

    Ia sa i-l zic si harcii, sa vad ce zice ! Parca vad ca ma invita frumos la masa: taci dracu' mosneag sclerozat si stai jos !

    RăspundețiȘtergere
  63. Buei copii, da' pe unde-o umbla Czar maimucul azi, ca vaz ca nu scoase pina acu sfirla din birlog? Avu grija "Pace supt cascheta" sa nu iasa la vedere...Hi, hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Amabililor, a uitat Dogy sa blocheze comentariile la ultima lui postare de pe blogul SCMD!!! Cine vrea, la ceaiul de la ora 5 (sau la ce beti voi de va faceti prastie, muci, flegma etc) poate "comenta" de bine, cu "dreptate pana la capat", ce bate campii Dogy!
    Ii haios tipul: acum il fute grija cu noul ambasador al licuriciului cel mare si cum cauta Base sa-l mituiasca si pe ala...
    E tare Dogy, stie tot si se pre-ocupa de tot ce misca, numai de pensiile celor ce cotizeaza la el nu, ca acolo nu prea pricepe sau nu-l mai intereseaza ca are alta "motivatie".
    Deci: cine are placere, sa pofteasca la "comentat" in stilul MH!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Pricina era pe la un post de teve si comenta despre impozitele producatorilor agrocoli individual !

      Il futea grija de birul pe vaci, oi si boi !

      Ștergere
    2. Da-l ba in koayly noastre de latzos! A teminat problemele sindicatului si acu se ocupa de ambasadorul Americii. Pai, dac-ar veni o revizie/audit sa-l stringa de caise privind modul in care a cheltuit banul sindicatului, sigur ajunge asa ca mine. Intaritati-l nitel pe Nea Cashu si va da El Bubico detalii pe problema, de nici procurorul nu le poate stringe. Partea proasta e ca "turma" l-a urmat fara cricnire si fara sa-i ceara vreo socoteala asupra banului cotizat. La "Marea Internationala" a sindicatului de asta toamna, zau ca ma asteptam ca oamenii cu glagorie sa-i dea jos pe limbricii astia. Dar, ecscrocii il au pe acel "vino'n coa" cu care-i hipnotizeaza pe pacalici. Pacat, ca in sine, scopul acestei forme de asociere post-profesionala, ar fi avut un rol benefic. Asa, ce sa auzim? Un WC Tudor al militarilor, un gargaragiu si un tupeist!

      Ștergere
    3. PS. Cezare pe unde umbli neica? Vreau sa te vaz la ochi baaa!

      Ștergere
    4. Ce vrai oai? Frac-miu babuinu' serveste masa si dop'aia ceaiul de la ora 5, plus o banana ca supliment.

      Ștergere
  65. Cine doreste Legea Mugetului de Stat, sa ia d'aciulea:
    http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3936/10507856/1/proiect-legea-bugetului-stat-2013.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "...........
      Cresc cheltuielile cu pensiile

      - Guvernul estimează că în 2014 va trebui să subvenţioneze bugetul de pensii de stat cu 15,1 miliarde de lei, suma urmând să ajungă la 15,5 miliarde de lei în 2015 şi la 15,8 miliarde de lei în 2016.

      - Bugetul de pensii al SRI va creşte cu 1,18%, de la 345,5 milioane lei, la 349,5 milioane lei

      - La Minsterul Afacerilor Interne, cheltuielile pentru "pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe" scad cu 6,2%, de la 2,04 miliarde lei la 1,91 miliarde lei.

      - La Ministerul Apărării Naţionale, cheltuielile legate de pensii cresc cu 0,4%, la 2,42 miliarde lei.

      Pe de altă parte, Guvernul va achita creditorilor în 2013 dobânzi în valoare de 10,4 miliarde de lei, în creştere cu 13% faţă de 2012, când sumele achitate la acest capitol au fost de 9,3 miliarde de lei.
      .........."
      -----------------------
      http://www.gandul.info/financiar/proiectul-legii-bugetului-de-stat-pe-2013-unde-se-aloca-mai-multi-bani-plus-ce-finantari-sunt-interzise-10507856

      Ștergere
    2. Uai !
      Da despre bugetul Curdeleului pe 2013 si datoriile istorice pe care le are la Crasma Bartolomeu Gara, nu zice nika !

      ii nasol de Curlandez ! Daca nu acceseaza fonduri serioase de la MUE, risca sa-si piarda si locul din sant !

      Doamne feri !
      Poate-l vad cu aurolacii printr-un canal ceva !

      Ștergere
    3. Pese: pe langa cresterea de 0,4% la meapene mai trebuie avute in vedere si economiile uriase facute de madam Lupoaica, in urma celor care au suflat in veioza ! Le tine in niste saci de iuta, in camera de "odihna si relaxare", din dosul biroului !

      Ștergere
    4. Cresterea de 0,4% este, exclusiv, pentru acoperirea penziilor celor 70 de mii de boso, carora li s-au marit ajutoarele lunare cu de la 2 la 10 ori !

      Pentru esalonul 2, cu ele belite, MUE !

      Ștergere
  66. Mai e cateaua aia de lupoaica pe la DFC? Au reevaluat-o si pe ea? Ceva silicoane, buze reci alea, alea pe la buci?

    RăspundețiȘtergere
  67. Bai: a trantit usa Rangiogul de serviciu si a inchis la 3 numarul de comentarii la postarea lu' Dogy!!! Sa te crucesti si alta nu: democratie la greu pe site-ul SCMD! Ai ID postezi, esti sub "acoperire" mucles! pandeste usa uitata deschisa!
    Tot e bine: din cele 3 (trei) comentarii scapate nu e nici unul "de bine". Cred ca a simtit ca vine "grosul" pe teava si a inchis-o...
    Mare om, mare caracter dom' Dogy asta!...

    RăspundețiȘtergere
  68. „ Noaptea trecuta I-am zis sa se fu*a singur…si a facut-o…
    Nemernicul a inceput sa se planga de dureri de cap. Imi doresc sa-I explodeze scula. ”

    Nu sariti de cur in sus!
    E doar un scurt citat de pe un blog al unuia care „nici usturoi nu mananca,nici gura nu-i pute”.
    Vai de noi, cine ne da lectii!!

    RăspundețiȘtergere
  69. ,,...Alina Ghica a fost revocata, consecutiv, de catre a zecea curte de apel din tara, urmand ca luni si miercuri sa se pronunte ultimele curti de apel din tara. Indiferent cum vor vota ultimele curti de apel, revocarea judecatoarei Ghica nu mai poate fi evitata, intrucat s-a intrunit numarul minim necesar prin lege – noua curti – care au votat pentru eliminarea ei din Consiliu pentru indeplinirea necorespunzatoare a atributiilor sale...''

    Muei, daca scapam si de Curulet, ori Poponet, poate cesemeu ceala se apuca si de treaba. Da de cataua aia creata ce se mai aiude?

    RăspundețiȘtergere
  70. Din spate si vaca din Kobe e buna. Chiar si coada are o gramada de muschi. Iar cum pula nu stie carte...

    RăspundețiȘtergere
  71. ,,...Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-a adresat primului-ministru Victor Ponta invitaţia de a participa la şedinta care va avea loc mâine, 22 ianuarie 2012, la ora 11.00. Primul-ministru Victor Ponta mulţumeşte pentru invitaţie şi confirmă participarea la eveniment”, transmite Guvernul.''

    Ce PL-ul MU are cesemeul cu governul? Mie-mi miroase a saminta de scandal.

    RăspundețiȘtergere
  72. Currently it looks like Movable Type is the top blogging platform out there right
    now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    my site - jocuri online noi 2010

    RăspundețiȘtergere
  73. Wonderful article! This is the type of information that should be
    shared across the web. Shame on the seek engines for now not positioning this put up upper!
    Come on over and talk over with my web site . Thanks
    =)

    My website; bancuri.md

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri