Google Translate

miercuri, 16 ianuarie 2013

Romania, poligon experimental! Se dovedeste ca am avut dreptate! Document ȘOC al FMI: Austeritatea, inutilă


După trei ani de zile în care românii s-au luptat din greu cu austeritatea, într-un document intern al FMI se scrie că austeritatea a fost inutilă.
 
Document ȘOC al FMI:
Austeritatea, inutilă ”Politica de promovare a austerității este posibil să nu fi reprezentat cea mai bună soluție în cazul anumitor țări pentru pentru economice determinate de criza globală”, se arată în documentul FMI, prezentat la România TV.
 
La începutul lunii ianuarie economistul-șef al FMI, Olivier Blanchard a scris că Fondul a judecat greșit impactul austerității asupra economiilor europene pentru că nu a înțeles cum eforturile de austeritate ale guvernului ar submina creșterea economică.
 
Economistul pleacă de la întrebarea dacă nu cumva au subestimat multiplicatorii fiscali, când au dispus reduceri de cheltuieli guvernamentale și creșteri de taxe.
 
El spune că în vremea de consolidare fiscală, coeficientul ar trebui să fie zero, iar în cazul în care ar fi fost subestimați multiplicatorii fiscali, relația dintre prognozele de consolidare fiscală și erorile ulterioare ar trebui să fie negativă. Olivier Blanchard spune că, în urma cercetărilor, a găsit o relație semnificativ negativă între prognozele de consolidare fiscală asumate și erorile de prognoză de creștere ulterioare. Astfel, multiplicatorii au fost evident subestimați iar predicțiile FMI au fost greșite. Pentru fiecare punct procentual suplimentar din PIB-ul de consolidare fiscală, PIB-ul a fost cu 1% mai mic decât previziunile. Ceea ce spune Blanchard este că economiile cu mai mari planificări de consolidare fiscală au avut tendința de a avea dezamăgiri ulterioare de creștere. Astfel, măsurile de austeritate s-au dovedit a fi ineficiente.
 
Autor Autor Andrei Moisoiu / 15 Jan 2013 21:20
Sursa:
 
 
FMI ne-a chinuit degeaba. Austeritatea a fost o greșeală
 
O uimitoarea mea culpa a venit din partea economistului-șef al FMI, Olivier Blanchard, în privința efectelor austerității. El scrie că Fondul a judecat greșit impactul austerității asupra economiilor europene pentru că nu a înțeles cum eforturile de austeritate ale guvernului ar submina creșterea economică.
 
FMI ne-a chinuit degeaba. Austeritatea a fost o greșeală. Economistul pleacă de la întrebarea dacă nu cumva au subestimat multiplicatorii fiscali, când au dispus reduceri de cheltuieli guvernamentale și creșteri de taxe. El spune că în vremea de consolidare fiscală, coeficientul ar trebui să fie zero, iar în cazul în care ar fi fost subestimați multiplicatorii fiscali, relația dintre prognozele de consolidare fiscală și erorile ulterioare ar trebui să fie negativă. Olivier Blanchard  spune că, în urma cercetărilor, a găsit o relație semnificativ negativă între prognozele de consolidare fiscală asumate și erorile de prognoză de creștere ulterioare. Astfel, multiplicatorii au fost evident subestimați iar predicțiile FMI au fost greșite. Pentru fiecare punct procentual suplimentar din PIB-ul de consolidare fiscală, PIB-ul a fost cu 1% mai mic decât previziunile. Ceea ce spune Blanchard este că economiile cu mai mari planificări de consolidare fiscală au avut tendința de a avea dezamăgiri ulterioare de creștere. Astfel, măsurile de austeritate s-au dovedit a fi ineficiente.
 
Concluzia lui Olivier Blanchard a fost că FMI a greșit în previziunile pentru Grecia și alte economii europene pentru că nu a înțeles modul în care eforturile de austeritate ale guvernului ar submina creșterea economică.
 
Admiterea greșelii arată că previziunile economice nu ar trebui tratate ca predicții sigure ale viitorului. Sunt indicatori utili, dar care se bazează pe ipoteze și teorii. Ar putea fi utile în anumite situații, dar inutile în altele.
 
Cu toate acestea economistul afirmă rezultatele trebuie să fie “interpretate cu grijă”. El este de părere că efectele pe termen scurt ale politicii fiscale asupra activității economice sunt doar o parte din mai mulți factori care trebuie să fie luați în considerare  pentru determinarea ritmului adecvat de consolidare fiscală pentru fiecare țară în parte.
 
Autor Covrig Roxana / 07 Jan 2013 09:29
Sursa:
 
 
Click here:
 
 
================================================
================================

133 de comentarii:

  1. Buna dimineata!

    Muey PMT, amu ca esti sanatos- fizic doar,- pot sa-ti dau o muyie de dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ce sumă vor primi parlamentarii pentru cazare.
    ====================================
    Dan Radu Ruşanu a declarat, marţi, că parlamentarii vor primi suma de 4000 de lei pentru a-şi acoperi cheltuielile de cazare. Liberalul a mai spus că plenul reunit care va avea loc, luni, trebuie să modifice Statutul deputaților și senatorilor pentru a putea fi aplicate aceste măsuri propuse de guvern.

    “De principiu sunt de acord să se încadreze în suma respectivă, în cei 4000 de lei. Că vor dormi la hotel, că vor dormi în gazdă sau în altă parte sau vor face naveta, important este ca suma respectivă, suma de 4000 de lei, să nu o depăşească. Şi atunci este o economie pe bugetul Parlamentului privind cazarea parlamentarilor”, a explicat acesta.

    De asemenea, el a punctat că toţi parlamentarii sunt obligaţi să agreeze măsurile privind reducerea cheltuielilor de cazare, scrie NewsIn.

    ”Toţi parlamentarii sunt obligaţi să agreeze aceste măsuri în condiţiile în care ne vom încadra în acea sumă forfetară de 4000 de lei care se va da parlamentarilor cu declaraţie pe proprie răspundere că nu au domiciliu sau au locuinţă în Bucureşti sau în Ilfov şi atunci economia care este astăzi alocată pentru cazare de 7.500 de lei, va fi numai de 4000 de lei, înseamnă 3.500 de lei economie lunară pe fiecare parlamentar”, a mai precizat acesta.

    Totodată, Ruşanu a susţinut că o decizie finală privind aceste măsuri va fi luată luni în plenul reunit al celor două Camere, apreciind că va fi modificat şi Statutul deputaţilor şi senatorilor pentru a putea fi aplicate aceste măsuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Victor Ponta declanseaza operatiunea
    "locuinta de serviciu, vila de protocol".
    ==============================
    Victor Ponta vrea sa faca miercuri “un exercitiu de transparenta, pe care nu l-a facut nimeni”: spune ca va da publicitatii prima lista a celor care ocupa o locuinta a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat: cu functie, suprafata, chirie. L-a deconspirat, inca de marti seara, pe Mircea Geoana – unul din beneficiari, care ar plati 3.200 de euro lunar! Apoi, gata, tine 20-30-50 de locuinte de serviciu si vreo zece vile de protocol, restul se vinde!

    Victor Ponta, prima etapa: vreau sa fac un exercitiu de transparenta, pe care nu l-a facut nimeni

    “Am cateva pariuri apropo de RA-APPS, unii zic ca n-o sa reusesc sa fac ordine, eu zic ca o sa reusesc. Maine (miercuri – n.r.) dau prima lista a tuturor celor care au locuinte de protocol si de serviciu. Absolut toti, nu exista nicio exceptie de pe lista – cu functia, suprafata si cat plateste chiria”, a anuntat la Realitatea Tv premierul Victor Ponta.

    Ponta spune ca i s-a promis ca, pana la sfarsitul saptamanii, sa aiba la dispozitie lista cu persoanele juridice – fundatii, asociatii, iar pana luni sa difuzeze si lista cu toate vilele de protocol care sunt ale RA-APPS.

    Victor Ponta, etapa a doua: hai sa stabilim cine beneficiaza in Romania de locuinta de serviciu

    “Dupa care voi veni in Guvern sa spun: hai sa stabilim cine beneficiaza in Romania de locuinta de serviciu – ministrii si, eventual, secretarii de stat… eventual. Sunt cam multi care sunt asimilati. Sunt o multime de oameni din diverse institutii. Sunt si persoane care nu au locuinte de serviciu, ci pur si simplu contracte de inchiriere, unii cu chirii destul de mari”, a precizat Victor Ponta.

    Victor Ponta, etapa a treia: pastram zece vile de protocol pentru noi, restul vindem…

    Victor Ponta sustine ca nu va scoate imediat pe nimeni din casa, insa in urmatoarele sase luni problema trebuie transata!

    “Orice guvern din lume are cativa demnitari – nu prea multi, dar le stabilim rangul: consilier prezidential, care e la rang de ministru – pentru acestia tin 20-30-50 de apartamente si, din cele Dumnezeu stie cate vile de protocol, tinem zece ca presedintele, presedintele Senatului, primul-ministru sa mearga la Neptun sau la Predeal sau la Covasna. Restul, absolut toate celelalte, haideti sa le vindem, ca Guvernul nu e agentie imobiliara si nici un bun administrator de agentie imobiliara”, a incheiat Victor Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un bou de cetzarush isi face singur trafic pe bloaga rugind trecatorii sa-l uimeasca ...
    Cum dracu sa uimesti un bou ? Boul nu poate fi uimit : bou-i bou , si gata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo... CEZAR!
      CEZAR, de Esti tu, CEZAR,
      nu poti lasa neplatit acest afront!

      Ștergere
  5. Muey, IO ma tot intreb , asea ca BOUL, respectiv asea ca Maimukles, cum dreak plateste GIOANA-PEPENARUL o chirie de 3200 de euro?Pai daca lua un credit ptr. a-si cumpara o casoaie, nu platea mai putin??Ceva nu e coser aici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania= poligon de luat muye !
    Cu un kior betivan pus numai pe dezbinatelea, cu un premier boc (boc=cacat in limba turca), cu un handicapat cu acte in regula la CCR, cu o kurva cripto-neocoMUYSTA la justitie si cu o Roborta curului la numarat voturile, cum pizda ma-sii sa nu fim poligon international de dat muie !
    Fiecare de pe aiurea, cand vrea muskii lui, vine, da biuze la liber si pleaca ! Si uite asea, draga de Romanica, invaluita in cele trei culori, a devenit kurva de lux a mapamondului !
    Tara lu' Dorele !
    Greaua mostenire !

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi soseste "delegatia" !
    In loc ca sa-i ia in pula, inca de la scara avionului si sa le dea muie pana la epuizare labagiilor astora, finalizata brusc cu-n sut in cur, deja guvernoii s-au facut pres ! Sa-i vezi ce mai pupa azi la maini ! Sa-i vezi ce pozitia ghiocelului iau ei in fata "evaluatorilor" lumii !

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi e oarece sedinta de guvern !
    S-ar putea sa ne-o bage, da' nu-i sigur !
    Cica s-a epuizat vaselina si-i mai greu de bagat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-o vara cu DESTHUL! Stai linistit si ...boraste!!!

      Ștergere
  9. Uai ce mi-e dor de poetul nepereche !

    Eote aciulea o prelucrare dupa una dintre capodoperele sale nationale !

    "[Culegere de irmoase] (1876 – 1877)

    12
    De-aş muri de dor de MUYE – MUYE, MUYE, MUYE,
    Nu m-aş mai duce-n pădure – dure, dure, dure
    Căci vătaful MUYELOR
    Lâde-n dosul tufelor
    Cum mă prinse,
    Jos mă puse,
    Cu capul in dreptul pulii,
    Ca sa-mi dea o tzar de muye,
    Cum o puse, cum se duse
    Parc-a fost pustia * unsă
    Uns-a fost cu unt de oaie,
    Ce se duse pân-în coaie.
    ____________________

    Mare poetul asta national !
    Musai trebo bagata la bac poezia asta !
    Sa vedeti cum promoveaza toti !

    RăspundețiȘtergere
  10. Buei, ce vă mai tot strofocaţi atîta? Voi nu ştiţi că "esenţa" capitalismului multilateral dezvoltat are la bază consumul? Dacă consum nu ie, atunci sigur mooie! Başca deficitele bugetare ale ţărilor astea dezvoltate...USA are deficitul bugetar de mii de miliarde de USD si nu prea au avut probleme. De ce? Pen"că, la o adică dau drumul la tiparniţa cu lovele şi gata. Să nu uităm că capitalismul înseamnă consum ridicat la un preţ de vînzare scăzut. Ce se-ntîmplă în Romanika numai capitalism nu ie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buey ruginitilor ! Hai desteptarea ..LOCURI DE MUNCA CACALAU la impuscat ..aia cum dracului ii zice ....evaziunea !! Sau v-a trecut cheful de munca !!Sniper one!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Czare, maimuco alias serjantu' Bula, fa-ne un masaj la sula!

      Ștergere
  13. Ia luati de cititi voi de-aciulea ce face mercenarul Czar mucul alias Sniper one in Iraq:
    "INTERVIU EXCLUSIV EVZ. Secretele unui mercenar român în Irak: "Ultimul glonţ de pe ţeavă e întotdeauna pentru mine!"
    -------------------------------------------
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-interviu-in-exclusivitate-pentru-evenimentul-zilei-secretele-unui-mercenar-roman-in-ir-101945/pagina-articol/1.html
    ------------------------------------------------------------------

    RăspundețiȘtergere
  14. Muei, da'armata are oameni cari nu are treaba? Atunci sa-i trimita acasa si de-acoilea sa-i hangaje la fisc. Ce pl-ul MU .

    RăspundețiȘtergere
  15. Preluare de pe pagina SCMD !

    Eote aciulea barbat de barbat:

    "Pãzea, vine potera !
    Posted on ianuarie 15, 2013
    Mare zarvã, mare ! “Guvernul trimite Armata sã strângã impozitele !”. “Guvernul trimite potera sã ne ia banii !”.

    Cam asta aud de câteva zile încoace strigându-se pe la toate colţurile. Fãrã sã fi vãzut eu cu urechile mele cine şi ce a zis, cu toatã doza de neîncredere în mass media, tot am început şi eu sã mã gândesc despre ce ar putea fi vorba. Mai întâi m-am gândit cã nu poate fi vorba de “militari de Armatã” ci de jandarmi. Cã, ãia ar fi putut fi angrenaţi într-o activitate menitã sã implementeze legea în ţarã.
    Azi, însã, m-am lãmurit, atunci când l-am vãzut pe ministrul apãrãrii spunând cã ar fi vorba de cadre militare specializate, care ar putea fi detaşate la Administraţia Financiarã. Apãi, sã mã ierte Dumnezeu, eu scriu de vreo şase ani cã finanţiştii din Armatã, oricum, nu lucreazã pentru MApN, ci pentru Ministerul Finanţelor. Cã ei nu se obosesc sã apere vreun interes al MApN, sau vreo lege iniţiatã de MApN, ci au ca unicã preocupare respectarea regulilor impuse de cei de la finanţe şi apãrarea drepturilor celor de acolo, nicidecum ale Armatei. Aşa cã, ei, oricum, stau degeaba în MApN. Iar dacã cei de la finanţe vor prelua şi plata acestora, îndrãznesc a zice cã MApN chiar face o afacere.
    Iar ca sã fie o afacere “beton“, i-aş sugera ministrului sã-i detaşeze şi pe juriştii din MApN. Nu conteazã unde, sã-i detaşeze oriunde. Cã şi ãştia iau bani de la MApN deşi ei nu numai cã nu apãrã interesele acestui minister, ba îl mai şi saboteazã. Neîncrezãtorii sã mã întrebe pe mine, cã le arãt documente oficiale prin care acei jurişti saboteazã instituţia Armatei. Desigur, dacã nu cumva şi ministrul doreşte tot sã saboteze MApN, aşa cum au mai fãcut şi alţi ministri. De bunã seamã cã deţin documente oficiale şi cu privire la aceastã afirmaţie."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mare noutate ca directia de juristii pulii ai armatei saboteaza ostirea ! Din cauza acestor idioti legislatia e vraiste ! Cu juristii de azi te leaga urgent potera, cu tot cu viza lor de cacat !
      Ar mai trebui sa detaseze ministrul si cohortele de pochi, care imput cazarmile cu tamaie, escadroanele de psihologi, care-o bat toata ziua in capul decalotat si hoardele de securisti care se ocupa care cu ciripitul, care cu protectia fizica, care cu protectia industriala !
      Ia-n sa vedeti cati luptatori mai raman, dupa ce dispar lipitorile astea de juristi, auditoristi, psihanalisti, securisti, consilieri ai comandantilor, pochi si alti labagii care taie frunze la crocodili !

      Ștergere
    2. Vezi ba daca AI BORAT BINE ? MARE INTELEPT TE_AI FACUT!! Sniper one

      Ștergere
  16. Ia aratane-o! Dovada desigur. Vreau s-o vaz cu ochiul meu, ala bunu.

    RăspundețiȘtergere
  17. MUYE si azi !

    Tema: Şedinţa de Guvern din 16.01.2013

    INFORMAŢIE DE PRESĂ
    privind actele normative care ar putea fi incluse pe Agenda de lucru a şedinţei Guvernului României din 16 ianuarie 2013, ora 12.00

    GUVERNUL ROMANIEI

    I. PROIECTE DE HOTĂRÂRE
    1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea datei alegerilor locale parţiale pentru primari în unele circumscripţii electorale
    2. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Programului calendaristic privind realizarea acţiunilor referitoare la organizarea şi desfăşurarea alegerilor parţiale pentru primari din data de 24 februarie
    3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor produse şi a acordării ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru populaţia din judeţele Botoşani, Neamţ şi Vaslui
    4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind desfiinţarea Centrului pentru Artele Spectacolului „Sala Palatului” şi pentru modificarea unor acte normative
    5. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea ar.5 alin.(1) din Hotărârea Guvernului nr.26/2010 privind organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul
    6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional
    II. MEMORANDUMURI
    1. MEMORANDUM cu tema: Participarea miniştrilor, miniştrilor delegaţi şi a
    secretarilor de stat la reuniunile internaţionale
    2. MEMORANDUM cu tema: Aprobarea de către Guvern a celor 10 ordonatori
    principali de credite ai bugetului de stat ale căror cheltuieli, inclusiv programul de investiţii publice, vor fi prezentate în Strategia fiscal-bugetară
    III. NOTE
    1. NOTĂ privind desemnarea reprezentanţilor ministerelor în cadrul Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social
    2. NOTĂ privind situaţia actuală şi perspectivele SC OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea

    IV. INFORMĂRI
    1. INFORMARE privind timbrul de mediu

    Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa
    Data: 16.01.2013

    ===================
    Sigur dupa ce "delegatia" fondului termina de dat muye in Rromanes, la bugetul de stat si de partid pe 2013, si pleaca acasa la ea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: parca zghera Mareana Muncitoreana ca musai trebo modificata legea penziilor, urgent, printr-o hordonanta de-a pontacului, care sa permita urjent indexarea cu 4%, ca de altfel nu mai e timp pentru scris "copoanele" pe febroari !
      Eu cred ca tot dupa ce pleaca fondul ! In functie cum si cat a dat delegatia din cur la administrat muie guvernului presificat !

      Ștergere
    2. ESTE CEL MAI TARE GUVERNOIU DE CAND EXISTA ROMANICA !!NU MAI MANKA FEKALE-DESHIDRATATE!!

      Ștergere
    3. Da ce, am zis eo ca nu-i tare si puternic ? Mai ales mult ?

      Ștergere
  18. Admin, Romania Megalitica // 16 ianuarie 2013, 12:49
    NOU! In ATENTIA Vizitatorilor Romania Megalitica:
    ===================
    Recomand rubrica:
    Romania Megalitica. Pagini de interes.
    ===================
    3 Pagini noi:
    2010 - Table of Contents
    2011 - Table of Contents
    2012 - Table of Contents
    - indexeaza 162 de subiecte!
    =======================
    In COLOANA din dreapta Blog-ului ROMANIA MEGALITICA:
    Toate subiectele sunt ARHIVATE lunar si anual sub forma de Link-uri (Cuprins/Index). In mai putin de UN MINUT, vei gasi SUBIECTUL cautat, dorit! Dati Click pe TITLUL POSTARII. Lectura placuta. Pentru o mai buna vizualizare a POZELOR, Click sau Dublu-Click pe IMAGINE.

    RăspundețiȘtergere
  19. 1 EUROI= 4.3364 RON !

    Nea Basilleos ! Daca o mai tine tot asea, parca vad ca-mi trimit coaiele, la pachet, ca sa mi le postezi la Hronicul semnelor !
    Zic asta, vizavi de fekala pe care am molfait-o la tema de vineri, 4 ianuarie 2013 cu "Vesti bune! Avem cel mai puternic leu din ultimele opt luni" !

    Uai, sa-mi trag siecsu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,
      Nu fi trist!
      Asa a fost atunci, in ziua aceea!
      In Capitalismul bezmetic, economia nu este planificata!
      Totul este haotic, dupa cum vor muschii unora sau altora!
      Doar rata criminalitatii, este sigur in crestere constanta!

      Ștergere
    2. Nea Vasile fals! Capitalizmul ala bezmetic de care zici e reprezentat 90% de trusturi/companii multinationale, care-si planifica in mod diabolic fiecare actiune/activitate. Ca, mai sunt din cei 10% ramasi si alde vinzaturi de tigari, dulciuri si oaua, adicatelea micii comersanti, asta ie alta chestie. Romanika are un sistem gen "strutzo-camila". Desi, par exemple, in tari precum Nemtzia si Francia statul detine monopolul in energie si nu numai, la noi, alesii popoului-baga-i-as in kizda mamii lor de la stinga la dreapta si de sus in jos, au vindut tot, din lipsa de "zgirciuri pe creere", ori din rea intentie si subminarea intereselor statului in folosul propriilor boznare. Asta e Romanika, kku-m-as in iea! Oare de ce la altii se poate-vezi Polonia, Slovacia, Cehia si chiar actualele tari din fosta federatie yugoslava, iar la noi NU? Io cred ca la nivel mare, ar trebui o tzira de "drujba"!

      Ștergere
  20. Un copil a murit, plimbat intre spitale, de la o banala entorsa !
    Feri doamne sa ajungi pe mana frunui "doctor" de asta de provincie, gen Bistrita !
    Au ramas prin spitalele astea, daca se mai pot numi spitale, toti idiotii care s-au tarait prin facultate, din restanta in restanta si au "trecut" examenele pe barba babacilor !
    Ai de pula noastra unde a ajuns sistemul medical !
    Te omoara astia cu zile ! Prospera pochii, au ce da la groapa, nu gluma !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa rapanule ai vazut "Vraciul"? Pacat de copil...Vezi de urmeaza tratamentul ala recomandat aseara impotriva baraitului tau cu limonada de'a l'amooye!

      Ștergere
  21. Asta-i boalnăv tare de tot !
    Am mai vazut eo ceva neo-cripto comunisti proletari, insa asta-i autentic 100-n 100 !

    Eote fratelo:

    "Si pentru a inlatura orice speculatie sau comentariu ,pe aceasta tema ,facem urmatoarele propuneri :
    1.Presedintele Sindicatului ,Biroul Operativ si Comitetul Director ,sa solicite in numele CONSILIULUI NATIONAL AL REPREZENTANTILOR SCMD ,o intalnire de lucru cu premierul guvernului ,pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013 ,in Bucuresti ;
    2.La aceasta intalnire sa participe TOTI membrii fondatori si Consiliul National al Reprezentantilor SCMD ;
    3.Tema intalnirii de lucru : Tergiversarea emiterii actului normativ sub forma Ordonantei de Urgenta de catre guvern ,pentru repunerea in drepturile legale cu toate consecintele ce decurg din aceasta ,a pensionarilor militari cu pensiile diminuate ilegal .Termen =imediat dupa aceasta intalnire de lucru ;
    4.Continutul dezbaterilor sa fie inregistrat video si consemnat in scris ;
    5.In conditiile nerespectarii cerintelor CONSILIULUI NATIONAL AL REPREZENTANTILOR -organul suprem de conducere al SCMD ,Presedintii Filialelor SCMD ,sa-si asume angajamentul sub semnatura ,a declansarii actiunilor de protest ,la termenul stabilit de Presedintele Sindicatului si aprobat de autoritatile administratiei publice locale ,cu participarea tuturor membrilor de sindicat din evidenta .
    Apreciem ca solutia unui miting de amploare ,fara a parcurge etapa mai sus mentionata ,NU este benefica .
    In aceeasi ordine de idei ,o posibila actiune de protest impotriva guvernului Romaniei ,care in cazul nostru ,aplica si incurajeaza legile emise de ''guvernele'' Boc ,TREBUIE sa fie unica ,de amploare si amplitudine maxima ,continua ,pana la solutionarea litigiului .
    Nu excludem si un alt scenariu de actiune .NOI insa credem ,ca acesta este cel mai indicat in acest moment .
    In acest context ,vom afla cu siguranta ,cine este persoana sau grupul de persoane ,care se opun repunerii noastre in drepturile legal dobandite la momentul respectiv si ne-a conferit calitatea de pensionari militari .

    VICEPRESEDINTE CD/COORDONATOR
    PRESEDINTELE Filialei 1 Pitesti
    Colonel Victor Popescu"

    =========================

    Cred ca deja s-a cacat pe el premierul, cand a auzit numa' de intentia SCMDeului ! Eo cred ca face caca cu sange si puroi, de frica !
    Iar Popica ot Pitesti nu glumeste !
    Totul tre sa fie imediat, rapid si musai filmat ! Ca de nu, muie frate !

    Cel mai tare imi place chestia cu "Apreciem ca solutia unui miting de amploare ,fara a parcurge etapa mai sus mentionata ,NU este benefica ." !
    Toata lumea zgheara ca vrea in Victoriei, s-o puna de-un "JOS", iar Popescu comunistul zice ca nu ! De fapt a zis ca NU doar Dogaru, insa vrea sa-si amplifice "vocea" prin pupincuristii de serviciu !


    Alooo !! Care nu v-ati platit cotizatiile ? Nesimtitilor ! Fuga mars la chitantiere, ca crapa de foame comitetul director !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei PULA, ia mai lasa-ne cu kkturile astea! Comenteaza la subject/obiect de nu vrei mooie sa iei!

      Ștergere
    2. "Lasa-ne" pe cine ? Pe tine si pe ma-ta ? Au sunteti mai multi ?

      Ștergere
    3. pese; Gatii ma-tii de bou !

      Ștergere
    4. Buey, ce mult imi plac sugubetii astia!
      I-auzi nenicule, cum pune Fortza lu Dogy, Problemu':
      --------------------
      4.Continutul dezbaterilor sa fie inregistrat video si consemnat in scris ;
      ============
      Moammmm..... ce gluma tare, tare de tot!

      Ștergere
  22. A ajuns "delegatia" in Rromanes !
    Deja guvernul s-a aliniat, in genunchi, pentru incasarea primelor muiutze, asea pe nespalatelea !

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca sa revin la tema zilei: "Romania, poligon experimental! Se dovedeste ca am avut dreptate! Document ȘOC al FMI: Austeritatea, inutilă" !

    Corect este "Poligon de tras muie la liber" !
    Iar "austeritatea" a fost foarte utila !
    De aia avem acum militie care, in loc sa prinda banditii care fura gainile de prin curtile oamenilor, se fut ca chiorii prin IPeJeUri !
    La propriu !
    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: incepand de azi, 16 ian., au loc, din nou, ample sedinte de tragere, la muie, in poligonul "Romania" !
      "Delegatia" tocmai a ajuns in poligon, cu armament de ultima generatie !
      Moamaaaa...muie la foc automat !

      Ștergere
    2. PMTe, tu nu nu esti decit o MUIe! Bei jegosule, sa ma kk in faringiosugi-o-mi-ai cu bucati de pula cit mineca cojocului! Multumit boracule? Nu vrei si-o tira de la muita, aurolacule de Ferentari?

      Ștergere
    3. Ma-ta ! La depozit cu tine ! Ciocu' mic, ca pierzi inventarierea la izmene !

      Ștergere
    4. PMTe ia si tu o mooie!!!

      Ștergere
  24. 14:25

    Muey, vezi ca esti in convalescenta!
    Poate creapa dreak fiara in tine, Doamne feri.
    Nu te strofoca prea tare, riscul e mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma-ta ! 'Te dreaq la cenaclu' !

      Ștergere
    2. PMT, PE MEHEDINTI SA-MI SUGI MATUL PRINTRE DINTI. Sniper one

      Ștergere
    3. Nu-i S.O. Original, dar agreez comentariul ...doct si realist!! sniper one R

      Ștergere
  25. 14:35

    Uaiii, da vulgar esti, bre!
    Din ce zona pizdii-matii provii?
    Cred ca nu ti-ai luat doza de tras pe nară,boule!
    Mars la Noo cu tine, direct in camesoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ma pupi pe koy si sa-mi razbuzezi pielea sulii inapoy. PS. SA NU UIT: SA-MI SUFLI SI IN CIMPOI!!!! Sniper one

      Ștergere
  26. PMT, de ce PL MNEU ma suduiesti?
    Ce cenaclu,bre, la varsta asta?Poate la vreun curs de belit sula la urs...ca in rest..

    RăspundețiȘtergere
  27. Fetitele din scoalele rromanesti sunt din ce in ce mai agresate siecsual !
    Toata lumea face plangeri ca e supusa unor potentiale futaiuri !

    Pe vremea mea "dascalii" se ocupau cu altceva ! Bateau la noi, ca la fasole ! Ba ca nu mi-am facut tema, ba ca am intarziat la clasa, ba ca put a tigara, ba ca am tras-o pe colega de banca de sfarc, ba ca m-am uitat cu oglinda, sub fusta dirigintei ca sa-i vad chilotii, ba ca am fumat , ba ca m-am batut cu ala dintr-a 8-ta, etc ! Nici n-aveam curajul sa spun cuiva ce cafturi luam pentru ca, daca afla si mama, care ierea si ea "dascal" pe la alta scoala, mai luam un caft, ceva sora cu moartea !

    Ce baiat bun am fo !
    Numa armata m-o facut om !

    RăspundețiȘtergere
  28. S-a trezit si maimutoiul-putoiul !
    Sa ne-o molfaie-ntre dinti,
    Cat mai „suptil” pe MH.

    RăspundețiȘtergere
  29. Va hierbe sangele in instalatie, ai ?
    Va treziti la viata, belitilor, ai ?
    'va-n gura de muisti !
    Stati pe la colturi !

    RăspundețiȘtergere
  30. Muey, Ar-Muyia- ceva, ce PL MNEU ai „tras”?
    Tare virgonț esti azi.Vezi,vezi...

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey, PMT, fierbe pălinca-n noi.
    Dânsa ne ține erecti și cu „dânsele erectate”.
    Vrei sa le iei?Una scurta, la botul ..maimutei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesc la plural deoarece constat ca suntem cel putin doi.

      Ștergere
  32. A inceput BALCIUL parlamentar !
    Sireacii, nu vor sa renunte la cazarea in hotel si la bona care sa-i stearga la cur si apoi la gura, dupa ce se imbata ca porcii si nu vin cate fro saptamana la sedintele parlamentare !

    Pe ei ii fute grija diurnelor, a indemnizatiilor, a forfetarului si a curvasaritului, pe banii boborului !

    Tara lu' Dorele !
    Bascalia reincepe !

    RăspundețiȘtergere
  33. Cătălin Striblea,
    realizatorul emisiunii Ultima Oră, a suferit un accident vascular.
    =================================
    Colegul nostru, Cătălin Striblea, realizator al emisiunii Ultima oră de la România TV, a suferit în această dimineaţă un accident vascular cerebral.

    Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii Ultima Oră, a suferit un accident vascular.

    UPDATE 13.45 Operaţia la care este supus Cătălin Striblea a început.

    La această oră, jurnalistul este conștient şi se pregătește să intre în operație la Spitalul Bagdasar-Arseni.

    Toţi colegii sunt alături de el şi îi doresc însănătoşire grabnică.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/catalin-striblea-realizatorul-emisiunii-ultima-ora-a-suferit-un-accident-vascular_62148.html#ixzz2I8yMk7Z3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai,vai,vai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  34. PMT, du-te dreak si te hodină!
    Ț-am zis sa nu te strofoci prea tare.
    Doamne feri!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cine pula mea-i si Stribtea asta ?
    Ma cac pe ultima ora a lui !
    Crepe dreaq, ca aghia asteapta pochii sa-l dea la groapa !

    Gata, merg sa iau un alupigus si...nanica bun !
    Pe diseara, tu-va-n muie de beliti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca v-ati pus gospodareste, toti, asea pe muia mea !

      Ștergere
    2. Muey, mai bine iei un „nașpa”!

      Ștergere
    3. NO-SPA, vrusei sa spun.
      Exista si forte.

      P.S.Asta nu te scuteste de un MUYosag perfuzabil.

      Ștergere
  36. "saracu'" striblea,a muncit prea mult,pe ff multi bani.na ca Doamne,Doamne nu bate cu paru',da bate bine.
    semnat
    hodoronc-tronc

    RăspundețiȘtergere
  37. Baaa mi o sa-mi para rau daca o mierleste simona senzual sau vreo alta curvistina.
    Mai da-l in pulea mea pe striblea,vandutul pulii.Ete na....inca o vedeta de cacat
    semnat
    stiti voi cine...hac!
    PS daca moare busu ce pula mea mai faceti?hac,hac....sau poate Capatos,labagiilor
    anonim=kkt

    RăspundețiȘtergere
  38. dana grecu a mierlit-o?? televizionistii pulii
    hachac!

    RăspundețiȘtergere
  39. Bai DC mai sus tb sa fiu anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sapati voi groapa altora ...futu-va in gura de ACOHOOOLICI !
      Deja va vad in santul 2x1 zambind frumos la luna!!! Cel de SUS

      Ștergere
  40. Măăăăăăi, fugiti bre!
    Fugiti c-a scapat iar nebunul din izolator.
    Aveti grija ca e periculos!
    PMT scoala dreak ca-ti evadeaza pacientii cu echipamentele din dotarea stabilimentului.
    Doamne feri!Somnul lui PMT naste monstri evadati.

    RăspundețiȘtergere

  41. LEGATURILE LUI DAN VOICULESCU CU TERORISMUL INTERNATIONAL
    FILIERA SIRIANA .


    Consulatul Romaniei

    Domnule Consul Parjol
    Ma numesc Robert Horvath Deva.
    Va rog sa-mi acordati de urgenta o audienta, Dumneavoastra reprezentati statul roman aici in SUA.
    Subiectul principal ..... legaturi romanesti cu terorismul international. Cer seasemenea punerea in legatura cu un membru SIE pentru a-i remite informatii confidentiale,
    Acum doi ani cand am discutat cu dumneavoastra....., cerand fara rezultat ,acelasi lucru. Atunci am cerut deasemenea informarea guvernului roman in legatura cu traficul de arme spre Iran. Mentionez ca denuntul meu catre FBI a dus la extradarea lui Aurel Fratila catre SUA,.............
    Dupa cum reiese din informarea precedenta asistam la o conspiratie la toate nivelele pentru a acoperii mafia romana de armament
    . Refuzul dumneavoastra poate avea consecinte penale.
    Unul din subiecte pe care sper sa le discutam este Dan Voiculescu actual ,membru al Senatului ...care va fi in viitor extradat catre SUA, tot pe baza imformatiilor mele. Ca si in cazul precedent am contactat serviciul de informatii american.
    Astept raspuns .
    Confirmati primirea mesajului si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    Devartes Film International New York Tokyo



    ANCHETA JURNALISTULUI ROBERT HORVATH CONTINUA
    in cursul acestei zile am avut o intalnire la sediul FBi la NY. Amintesc ancheta personala si denuntul facut la in 2010. Am predat personal un denunt la adresa
    politicianului Dan Voiculescu si legatura acestuia cu seful serviciului sirian din Europa.
    In decursul zilei de ieri am cerut prin Consulatul Romaniei sa fiu pus in legatura cu un reprezentant SIE pentru a furniza date confidentiale .....Se pare ca asistam la o conspiratie la toate nivelele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei Horvath, bei onanistule - labagistule, tristule ia si tu o muie, si suge o lamuie!

      Ștergere
    2. ROBORTEL, TU SI DC SA MA PUPATI IN KOOR NITZEL!!! TRAIASCA DOMNU GOPREA, TRAIASCA, TRAIASCA, IAR PMT MACIUCA S-A MI-O LUSTRUIASCA!!!

      Ștergere
  42. Uaii, încă un bolund.
    Doamne feri!

    RăspundețiȘtergere
  43. ... se confirma ca nenorocitul de ungur americanizat nu poate trai decat turnand laturi la stapanii lui licuriciosi! Mai rar o asa scarba de creatura ca om nu poate fi numit si ma mir cum poate Domnul sa tina in viata asa cretin nebun si periculos?
    Coada de topor e coada si se si lauda cu turnatoriile si nascocirile lui sinistre! Nu merita nici-un scuipat in gura, tradatorul de neam si tara...
    Si culmea e ca se baga in seama pe blogul asta... cred ca are misiune suplimentara sa ne enerveze si pe noi, poate crapam si se mai reduce numarul asistatilor sociali...
    I-ar trebui un futai pe toate partile, asezonat cu o patura-n cap la ceas de seara si terminat cu plangere la inalta poarta...

    RăspundețiȘtergere
  44. Da nu poate fi ceruta extradarea lui in tara, la schimb cu Fratila???... ca poate isi revine si face ancheta pe bune la Jilava!

    RăspundețiȘtergere
  45. Mooye profunda pour toujour-pupa-m-ar in coor, lui Robort Horvatzel, precum si lui Don Curlionel!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Baaa, ia vedeti voi ca asta, Robortul o sa va pirasca la Efbiai, ori la Siaiei!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu una scurta!

      Ștergere
    2. @BaiCoi

      Ai si eu te pego..

      Cum mă prinse,
      Jos mă puse,
      Cu capul in dreptul pulii,
      Ca sa-mi dea o tzar de muye,
      Cum o puse,cum se duse..

      Ștergere
    3. Te rog nu-l fragmenta pe poetul nepereche !
      Bag-o pan' la capul dinspre coaie !

      "Parc-a fost pustia * unsă
      Uns-a fost cu unt de oaie,
      Ce se duse pân-în coaie."
      --------------------
      Eminescu, poet national.

      Ștergere
  47. Buey, de ce administrati muia discretionar ? Dati fratilor la toata lumea, ca este de unde ! Inclusiv lu' domnul cu administratia ! Ca merita si el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey muyie!Să nu dea dreak să te betegețti iară, că nu s-au mărit penziile și pula bani pentru popi dac-o fi să crepi!doamne feri!

      Ștergere
    2. Uai lindik de mitik, vrai si tu o mooiuta, iara de la Curdeleu, ca aperitiv o saniuta?

      Ștergere
  48. Victor Prosta Pinochio a declarat, pe 14 ianuarie, că în şedinţa de Guvern de miercuri va fi aprobată o ordonanţă de urgenţă pentru ca pensionarii să primească majorările în luna februarie - chiar dacă bugetul pe 2013 nu a fost aprobat.

    A trecut si ziua de miercuri !

    Tot potrivit-razgandit lui Victor Prosta Pinochio, bugetul ar putea fi adoptat cel mai devreme pe 23 ianuarie. După acea dată va exista temei legal pentru indexare. În aceste circumstanţe, pensionarii vor primi pensiile mărite în luna martie, Guvernul căutând soluţii ca în luna martie să fie acordată majorarea atât de pe luna ianuarie, cât şi pe februarie

    Succesuri dupa succesuri ! Sau arta de a manca cacat, la romani !

    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si asta cu penziile ii tot din ciclu' "Cum privatizai Oltchimikul" !
      Face parte din obiectivele Ministerului Marilor Proiecte, indeplinite cu succesuri !

      Ștergere
  49. Mei, care esti recalcitrant pe aici si faci scandal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi muyie!
      Ia nu te preumbla cu dansa invartosata pe langa curul gol!

      Ștergere
  50. Indexarea de 4 % va intra in vigoare in functie de apartenenta la un cult religios.Astfel, unii o vor lua in mana la Pastele cailor, altii la Pastele Mortilor, altii la Pastele Orbilor si majoritatea - cei de rit ortodox- la Pastele mamii lor!

    RăspundețiȘtergere
  51. UN NOU SERIAL PE PAGINA SCMD !
    N-am mai plans asa de tare de la filmul "O floare si doi gradinari"

    E de urmarit ! Zici ca-i un fel de dramo-triler-horror !

    Ia, ia:

    "Dupa ce, in mai 2012, dl. premier ne-a promis ca ne va face dreptate, eu si colegii mei adica cei peste 30 de mii rezrevisti cu pensiile diminuate am semnat si sustinut permanent USL, cu speranta ca va face DREPTATE PANA LA CAPAT. Ieri, la starea natiunii, nu a spus o vorba despre noi si, desi am participat la 14 mitinguri anti-PDL, am venit la Romexpo, la ARENA NATIONALA, am mancat covrigi la TOPOLOVENI la locale, ca observator, am stat in PIATA MILEA toata iarna pana m-a luat Salvarea intepenit de sciatica, acum daca nu primesc un raspuns CLAR, alba sau neagra, la nedreptatea care mi se face, am sa ma leg cu lanturi de sediul MAPN, pentru ca nu mai suport aceasta umilinta continua. Mai bine mor cu demnitate decat sa fiu mintit continuu. Va raportez cu sinceritate ca sunt pe deplin responsabil, sunt de formatie jurist, imi asum aceasta ultima incercare, pe cont propriu, pilej cu care imi voi arde si carnetul de partid PSD eliberat de dl. Gentea, aici la Pitesti. Astept raspuns clar, concret, nu abureli, iar daca veti veni sa ma dezlegati cu jandarmii o sa prezint presei acest mesaj, si anume ca, in prealabil v-am notificat intentia mea si m-ati IGNORAT/ Sper sa ma luati in seama de aceasta data/ SA traiti/."

    =====================
    Sa ma anunti nene si pe mine, ca vreau si eu sa ma leg de gardul Ministerului Dezbinarii nationale !
    Sau mai bine spus de poarta de acces, ca de gard n-ai cum, ca n-ai de ce prinde lantul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: insa reactiile sunt delirante !

      Eote:

      "Răspunsuri

      Anonim16 ianuarie 2013, 09:31

      Ai Dreptate . Ma alatur la cele spuse de tine si as fi primul care i-ar pune la zid dupa ce mi-au luat din pensie 7250 ron la net."
      =============

      Buey, nu i-a luat mult din penzie !

      Tara lu' Dorele !

      Ștergere
    2. Da-te dreak cu copy-paste cu tot!
      P-aci se discuta discutii serioase si tu vii cu marafeturi de doi bani.
      ..te-n PL urili noastre de Borila ce esti!

      Ștergere
    3. Muya de la 19,50!
      S-a smintit omul!

      Ștergere
    4. Apevistii pulii - la munca betivanilor ! Domnul Felix va face safi

      Ștergere
  52. Bey, da Cezarusul-Purcelusul pe unde se preumbla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, unchiul meu Czar maiMucul e pe la aia de la Infomondo unde, supt numele de BouVary o suge la greu? Auleu si auleu, oare de ce unchiasul meu ia mooie mai mereu?

      Ștergere
  53. Unde ati disparut rapanule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "ai disparut"-referinta la PMT

      Ștergere
    2. N-am disparut !
      Citesc o carte buna de tot !
      Kama Sutra se intituleaza !

      Ștergere
    3. E mai buna decat L.164/2001, cu modificarile si completarile ulterioare !

      Ștergere
  54. Muie, ce frumos ii sade crucea la git lui Cauza.Lider sindical, ce pl-ul MU.
    Ce face scleroza din om! Ca muine o sa infiinteze sindicatul ctitorilor catedralei militare. Puneti bani la bocanc, ca doar n-o sa ne facem de ris cu o catedrala mai naspa ca civililor.

    RăspundețiȘtergere
  55. ,,- Mizerabilo! urla nefericitul sot catre sotia infidela. Stiu totul, sa stii!
    - Serios? spune sotia deloc tulburata de furia barbatului. Ia sa vedem : Care e capitala Botswanei?''

    RăspundețiȘtergere
  56. Greva "spontana" la chefere, pentru ca au intarziat 1 (UNA) zi cu plata salariilor !!! Mii de calatori bagati in boale ! Cine-i despagubeste ?
    PULEA ii despagubeste !
    Cine este vinovat ?
    PULE-i vinovat !
    In tara lu' Dorele fiecare face ce vrea muskiul lui!
    Cel mai tare au suferit nasii, pentru ca nu si-au mai facut norma la spagi !

    RăspundețiȘtergere
  57. Buey coiosilor !
    Maine iar e bine in Romanica !
    E sarbatoare, nu se munceste !
    Sf. Antonu, ala cu betonu' ! Frate cu Marcu, baiatu' cu arcu' !

    ==========================
    Sinaxar 17 Ianuarie

    În această lună, în ziua a şaptesprezecea, pomenirea preacuviosului părintelui nostru Antonie cel Mare.

    Sfântul cuviosul Antonie cel Mare a fost de neam egiptean şi a învăţat credinţa creştină de la părinţii şi de la bunicii săi.
    A trăit pe vremea împăraţilor Diocleţian şi Maximian, ajungând până în zilele bine credinciosului împărat Constantin şi ale fiilor lui. Şi dedându-se vieţii pustniceşti, atât de mult a întrecut pe toţi, încât s-a făcut pildă tuturor pustnicilor de după el. Lucru minunat este că el a ajuns cel dintâi îndrumător şi dascăl al vieţii de obşte şi numai el singur a atins hotarul cel mai desăvârşit al pustniciei, precum arată istoria vieţii lui.
    Multe ar mai trebui să spunem despre faptele vieţii lui şi despre învăţăturile lăsate de el. Vom spune însă numai că aflându-se în trup muritor, se depărta de cele trupeşti, vedea sufletele care la moarte ieşeau din trupuri şi pe demonii care le îndrumau, ceea ce este o însuşire numai a fiinţelor fără de trup şi duhovniceşti.
    Deci, trăind o sută şi cinci ani, s-a mutat la Domnul. Viaţa lui a scris-o Atanasie cel Mare, episcopul Alexandriei.
    Tot în această zi, pomenirea cuviosului părintelui nostru Antonie cel Nou, purtătorul de Dumnezeu şi făcătorul de minuni, care a sihăstrit în schitul Veria, şi care în pace s-a săvârşit.

    Tot în această zi, pomenirea evlaviosului împărat Teodosie cel Mare.

    Tot în această zi, pomenirea cuviosului Ahila, despre care se vorbeşte in Pateric, care în pace s-a săvârşit.

    Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: atentie ca e sarbatoare mare si la catolici ! La ei Antonu e un fel de bashtan ! Mai tare ca la prostodocsi .

      Ștergere
    2. Pepese:
      LA MULTI ANI Antonia, Antonela, Antoaneta, Anton, Antonio, Antony, Antoniu, Antos, Antonel, Antonica, Toni !

      Sa traiti, uai !

      Ștergere
    3. HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC!!!!Sniper one

      Ștergere
    4. BOC, BOC, BOC, MA-TA O IA LA BOT !!! Sniper twoi !

      Ștergere
    5. IAR TU O IEI LA BUCI DE MATARINGA SA M-APUCI!!! CU AI TAI BORACI, PIELEA SA MI-O TRAGI!!! SA MI-O TRAGI DE TOT SI S-O PUPI IN BOT!!!Sniper one

      Ștergere
    6. BOC, BOC, BOC, MA-TA O IA LA BOT !!! Sniper twoi !

      Ștergere
    7. Pese:

      Ma-ta sta in dreptul pulii,
      Ca sa-i dau o tzar de muye,
      Cum i-am pus-o,cum se duse..
      Parc-a fost putzuca unsă
      Uns-a fost cu unt de oaie,
      Ce se duse pân-în coaie.

      Sniper twoi.

      Ștergere
    8. Pepese:
      Si-nc-o data HOP, HOP, HOP, ia-o si tu nitel in BOT, BOT, BOT, cu ma-TA, TA, TA cu tot !

      Ștergere
    9. PESE.PMT: HOP,HOP, HOP SA MI-O SUGI DE TOT!!! DIS DE DIMINETA TU SA MI-O FACI CREATA. SA MI-O FRECI DE ZOR PIN' LA PRINZISOR. IARA DUPA AMIAZA, CA SA FIE TREAZA SA MI-O RAZBUZEZI, DAR SA N-O ABUZEZI, CA DRACU TE IA DE TE DAI LA EA. SEARA LA CULCARE TU S-O SUFLI TARE. CA S-O FACI CURATA SI S-O POTI BELI CIND E EA SCULATA.
      ALUPIGUS AUROLACULE!!! Sniper one

      Ștergere
    10. BOC, BOC, BOC, MA-TA O IA LA BOT !!! Sniper twoi !

      Ștergere
  58. Uai nea Basillos, pune si niatali texte in limba romana la postarile alea cu chetroaiele, de pe Smegalitica ca, p-aciulea pe la noi la NOO, nu se vb decat in limba rromanes si ceva rusa ! Pajalusta.

    RăspundețiȘtergere
  59. ANRE: Pretul gazelor pentru firme creste cu 5% de la 1 februarie

    Mediafax informeaza ca urmatoarele etape de crestere pentru anul in curs sunt 1 aprilie (cu 5%), 1 iulie (5%) si 1 octombrie (3%).

    Pentru consumatorii casnici de gaze, calendarul prevede ca la 1 iulie pretul sa creasca cu 8%, respectiv cu 2% de la 1 octombrie.
    ====================

    Fain tare ! Din scumpire in scumpire, spre victoria finala !

    HOP,HOP,HOP, iar o luam in BOT,BOT,BOT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da nu-mi fac probleme pentru ca, la cat de mare si de groasa o am, daca mi-o mai si indecseste cu 4 la suta, am de unde plati majorarile, si la corent, si la gaze, si la motorina !

      BOC< BOC< BOC, mi-a tras-o la BOT< BOT< BOT ! (boc= cacat in limba turca),

      Ștergere
    2. Pepese: dupa calculele mele, nici baba nu mai trebo sa renunte la vibratorul electric !

      Ștergere
  60. Muei, s-ar puta sa nu te mai avantajeze ,,ceremonia militara'' cu metan.
    Cu banii pe ,,flambat'' probabil v-om face o ingropaciune cu popa si ne mai ramin si bani de-o muie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ! O sa fac o "simulare" d-aia ! Daca-i prea scump si la cuptior, revin la groapa ! Ca vechii daci insa, intr-o cutie simpla, pus pe paie !

      Ștergere
    2. HOP, HOP, HOP, PMT, TU LUI BOC, BOC, BOC SA I-O IEI LA CIOC, CIOC,CIOC!!! PE BOCUT CEL MIC, TU-NTRE BUCI SA-L TUCI UN PIC!!!

      Ștergere
  61. NB la NOO ! La ZOO nu ma bag !
    Si ciocu'mic azi cu mascarile, ca-i sarbatoare, in pula mea !
    Gata, merg la camesoi, ca m-ati epuizat azi ! Mi-ati facut muia zdrente, bagabontilor !

    RăspundețiȘtergere
  62. Buey, care esti ANTON p-aciulea ! Ori ANTONIA !
    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-s! Merci de urare, iar ce visezi sa stringi in brate.

      Ștergere
  63. LA MULTI ANI Antonia, Antonela, Antoaneta, Anton, Antonio, Antony, Antoniu, Antos, Antonel, Antonica, Toni !
    Sa va dea Domnul, tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri