Google Translate

duminică, 27 ianuarie 2013

Tara lui Dorele. O Tara fara de SECRETE. Implicarea lui Soroş spune totul. Cat de idiot poti sa fi sa nu pricepi?

 


Guvernul vrea să facă publice informaţiile ţinute ferecate în mod inutil în bazele de date ale instituţiilor statului.

 
Ideea nu aparţine nicidecum conducătorilor României, ci e o iniţiativă internaţională intitulată Parteneriatul pentru un Guvern Deschis (OGP), la care au aderat 47 de state, printre care şi România (în noiembrie 2011). Fundaţia Soroş a monitorizat ce măsuri efectiv au luat guvernele Boc, MRU şi Ponta în cele aproape 15 luni, de când face parte din clubul select al ţărilor "transparente". Concluzia expertei Andra Bucur de la Soroş a fost că "nu prea multe". Pentru a da "un zvâc" autorităţilor, Fundaţia Soroş a organizat o masă rotundă la care au fost invitaţi doi consilieri ai prim-ministrului Victor Ponta, care au fost puşi faţă în faţă cu şefi de la Oracle, Microsoft, membri AmCham şi Institutul Bancar Român, pentru a pune pe masă planuri de viitor şi propuneri de soluţii.

 

Radu Puchiu, consilier al premierului, a anunţat că Guvernul va înfiinţa un departament cu 30 de oameni care se va ocupa de implementarea conceptului de "open data" şi de designul portalurilor care oferă acces la informaţia publică. Consilierul lui Ponta a declarat că până la finalul lunii martie vor lansa un site care centralizează toată oferta de joburi scoase la concurs de stat, o bază de date care să cuprindă toţi angajaţii din sectorul public, cu nume, prenume, funcţie şi salariu, precum şi un centralizator al numărului total de angajaţi la stat. De asemenea, consilierul premierului ar vrea să facă un site pentru depunerea de petiţii online după model englezesc şi american. Puchiu promite că "Bugetul pe 2013" va fi publicat într-o formă de PDF convertibilă în alte formate de fişiere, pentru a fi prelucrată şi din care se pot extrage datele de interes. Până în prezent "Bugetul" era într-o formă PDF inutilizabilă, deoarece erau documente scanate, de multe ori cu pagini ilizibile. Din păcate majoritatea acestor promisiuni venite din partea consilierilor lui Victor Ponta reprezintă simple "reşapări" ale unor proiecte deja existente, precum petiţiionline.ro sau publicjob.ro, site-ul dezvoltat de Cristian Botan, tânărul recrutat de Ponta pe postul de consilier, într-un ultramediatizat "transfer surpriză", cu puternic iz de PR, înainte de alegerile generale.

 
 
Reprezentanţii Guvernului nu au explicat când vor scoate la lumină situaţiile cele mai grave de "lipsă de transparenţă", pe care Fundaţia Soroş le-a enumerat în raportul său de monitorizare a implementării transparentizării actului de guvernare:

1. Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP)

2. Sistemul de Atribuire Electronică în Transporturi (SAET)

3. Extinderea depunerii declaraţiilor fiscale prin mijloace electronice de

transmitere la distanţă

4. Asigurarea accesului online gratuit la legislaţia naţională

5. Dezvoltarea utilizării de instrumente electronice de gestionare a

procedurilor de comunicare a citaţiilor şi facilitarea accesului la informaţii

legate de procedurile judiciare

6. Dezvoltarea sistemului informatic pentru gestionarea procedurilor aferente

cetăţeniei române în formă electronică

7. Dezvoltarea sistemului informatic pentru gestionarea în formă electronică

a procedurilor aferente înfiinţării persoanelor juridice fără scop patrimonial

8. Sistem informatic integrat de acces electronic la justiţie (SIIAEJ)
 
 
În afara aspectelor punctate de Fundaţia Soroş, mai jos enumerăm doar câteva soluţii la secrete "bine ascunse" de autorităţi şi politicieni, care permit căpuşarea banului public:

 
1. Publicarea pe SEAP a tuturor participanţilor la licitaţii publice, nu doar câştigătorul, pentru a putea depista cazurile în care firmele participă la licitaţii prin rotaţie, sau a firmelor "de paie", folosite să dea impresia de concurenţă, când în realitate pentru contract candidează "o singură firmă".

 
2. Crearea unei baze de date publice cu toate dosarele soluţionate de ANRP, cu beneficiarii reali, cu numărul de acţiuni la Fondul Proprietatea, sumele de bani sau imobilele primite de beneficiarii restituirilor, cu numele acestora, dar şi publicarea numelor celor care au cumpărat "drepturilor cesionate" de beneficiarii de facto ai restituirilor.

 
3. Realizarea unei baze de date cu toţi chiriaşii RAAPPS în care în dreptul fiecărui chiriaş să apară în timp real suma reală plătită în luna respectivă pentru chirie, precum şi intenţia RAAPPS sau a chiriaşului de a renegocia contractul, precum şi forma de contract asupra căreia au convenit, înainte de semnare, pentru a putea fi contestată în caz de ilegalitate.

 
4. Dezvoltarea unei baze de date cu monumente istorice din toate oraşele, care să fie conexată unei baze de date "în timp real" cu autorizaţiile de construcţie emise de autorităţi la nivel naţional, care să "tragă alarma" (să înroşească câmpul cu adresa respectivului imobil) de fiecare dată când la adresa la care fiinţează un imobil istoric, se pregătesc lucrări de construcţii. În acest fel, ONG-urile interesate se pot sesiza din oficiu şi să verifice dacă e o lucrare care reprezintă "un atac la patrimoniu" sau e una benignă, ori chiar benefică.

 
Călin Rangu, de la Institutul Bancar Român consideră că majoritatea proiectelor de transparentizare iniţiate de guvernanţi au sfârşit prost, din cauză că după lansare, bazele lor de date nu au mai fost aduse la zi. Ovidiu Voicu, Directorul Departamentului de Politici Publice la Fundaţia Soroş, a explicat de ce e utilă transparentizarea actului de guvernare: "aducerea la lumină a cât mai multor date din activitatea administraţiei publice face mai uşor de depistat acele insule de informaţie ascunsă. Atunci presiunea asupra politicianului va fi mult mai mare".
 
Todi Pruteanu, PR&Corporate Affairs Lead la Microsoft, consideră că pe măsură ce funcţionarii publici vor avea curajul să-şi asume publicarea cât mai multor date pe care au motive să le ascundă de ochiul public "cei cu interese ascunse o să facă un pas în spate". Mai mult, reprezentantul Microsoft atenţionează că pe Neelie Kroes, Comisarul European pentru implementarea Agendei Digitale, a subliniat potenţialul economic generat de "datelor deschise" ca fiind de 140 miliarde de euro pe an (conform unui studiu al OECD).
 
Asta cu condiţia ca guvernele să vrea să nu mai tăinuiască ce nu e secret.


 
 
Auziti explicatie, motivatie, argument la DEVALIZAREA tarii
"de buna voie si nesiliti de nimeni", de tot ce ar mai putea fi catalogat SECRET: 
 "cei cu interese ascunse o să facă un pas în spate".
 
----------------------------------------------------------------------------
[ In loc sa li se aplice cate-o pereche de catuse, sunt invitati la dans, nenorocitii! ]
------------------------------------------------------------------
 
Ma gandesc la idotii astia, care habar nu au sa desparta "apele", desi sunt platiti ca "experti",
daca ei chiar INTELEG ce se scunde in STRAFUNDURILE masurilor otova, propuse a fi implementate in STATE care s-au OFERIT SINGURE .... Eheee.... Si cati bani s-au cheltuit de unii pe segmentul SPIONAJ, cu toate ramurile si subramurile sale, indeosebi ECONOMIC. Iata ca altii, unde Tara lui Dorele ocupa un loc de frunte in Clubul Select al Idiotilor, isi ofera GRATIS, tot ce a mai ramas. De ce sa dai bani cand poti lua gratis ori taxa pe prostie?
 
In loc sa aplicam LEGEA  fata de TOT ce inseamna CORUPTIE,
incalcarea legii, fraudarea banului public, se prefera VIOLUL COLECTIV, al unei tari intregi!
A nu se uita insa: violarea SECRETULUI DE STAT, este in orice tara normal, o
GRAVA INFRACTIUNE. Unii, chiar platesc cu viata!

72 de comentarii:

  1. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza Buna la ZOO + 9!!!
    Czare & CurLeoane pace sub cascheta voua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce secrete sa mai aiba tara asta? Ai nostri politicieni au avut grija sa-si ridice poalele-n cap si sa le arate tuturor basarica. Incepind cu energia pe vremea lui Codrut Seres si pina acu in "vremurile moderne", cu Rosia Montana, Platforma Maritima a Marii Negre s.a.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa ramina secret de stat "o bază de date care să cuprindă toţi angajaţii din sectorul public, cu nume, prenume, funcţie şi salariu," deoarece se afla ce sotii, copii si alte rude sunt angajati in institutia unde taticu e sef. Smecher e Soros asta, vrea sa afle cite rude angajam noi la stat. "Cat de idiot poti sa fi sa nu pricepi?"

      Ștergere
    2. Eheeee..nu de gradul de rudenie este el interesat.
      CUM sa publici datele de identificare ale unor OFITERI SUB ACOPERIRE??Echivalentul condamnarii la moarte.

      Ștergere
    3. Unde vezi tu ca se vrea asa ceva ? Si daca se publica se publica numele, prenumele, functia si salariul cel sub acoperire nu cel real. Eheeeee, ce greu e sa gindim.

      Ștergere
    4. Eheeee, mult vid este intre urechile tale!
      Mai bine taci!Mai bine taceai dreak!Idiotule!Czar si Curdeleu sunt copii mici in comparatie cu tine.Taci dreak, nu fa rau multora.

      Ștergere
  4. Buna dimineata,voua-Zoo si Noo!
    Pace si celor doua dobitoace cu vid intre urechi.

    RăspundețiȘtergere
  5. @admin
    ai rams tot la nivelul de "tavarisci"desi timpul trece si iar trece.esti la fel ca atunci cand conspectai cuvantarile tovarasului in caiete inregistrate la RU,iar planul de desfasutrare la sedinta de instructie de front era SECRET DE SERVICIU.mai terminati bai rahatilor cu mentalitati comuniste ,dejiste,sa va mai dati cu parerea la orice,lasati-i pe cei care au nevoie si ei sa traiasca dupa reguli moderne,adica pe copiii nostri,sa-si faca tara cum trebuie,voi vorbiti de pensii diminuate,acolo nu se baga nimeni peste voi,nici Ponta macar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostule care esti tu prost ... i-auzi ce zice unul din domnii sorosisti :
      "Atunci presiunea asupra politicianului va fi mult mai mare".
      Cine , si in ce scop sa faca presiuni asupra politicianului ?... Nu cumva sorosistii ?
      Ia spune-ne tu noua : America , Anglia , Franta , etc. au aderat si aplicat dorintele sorosului ??

      Ștergere
    2. 10:48, ti s-au uscat biuzele?
      Crezi ca daca PMT a fugit cu cheia de la ambulatoriu nu mai gasim o tzara de Mooyosag pentru matali?

      Ștergere
    3. @,,ai rams tot la nivelul de "tavarisci"desi timpul trece si iar trece''

      Da muei, atrecut o gramada de vreme, dar tu ai ramas tot gramada! Prost GRAMADA!

      Ștergere
  6. @ 10:48
    Buei ţugulane, dacă eşti prost, taci dracului din gură! La mintea ta mai pui 1 leu si-ti iei o gumă de tras pe sulă/ţeastă...

    RăspundețiȘtergere
  7. @12:02
    Imi pare rau ca-ti raspund(penca nu meriti)
    fara secrete NU se poate!Esti prost!(e o afirmatie)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai inteles - o fi di vina starea ta naturala !
      Fara SECRETE care NU SUNT SECRETE ci doar interese personale si de grup pentru ascunderea mismasurilor .......ia de exemplu Stergerea datoriei Irakului - de ce a fost si inca mai este ..un secret....ca vrea BASE??!!

      Ștergere
    2. PE$SE !Esti prost!(e o afirmatie)

      Ștergere
  8. Stelian P. says:
    Ianuarie 27, 2013 at 12:20 pm

    @mos alecu
    Chiar asa sa fie ?

    „Culegerea datelor a fost facuta “ca la colhoz” … pe cine sa tragi la raspundere ca la impricinatul X s-au scris elemente “din burta” ????
    Cum sa-l tragi la raspundere pe “colhoznicul” Y (ca nu ai de unde sa-l stii) ca a inscris elemente hiperbolizate pentru “unchiu’ , tataia sau vecinu’ … care-i baiat de treaba” ???”

    Asa era in unitatea unde ai lucrat ? Orice colhoznic intra in arhiva fara ca cineva sa stie cine a intrat acolo ? Colhoznicul deschidea ce dosar dorea el si nimeni nu stia nimic ? Dupa ce trecea din burta tot ce dorea, colhoznicul venea la tine cu un vraf de tabele pentru Bucuresti, iar tu semnai fara sa-ti iei nici cea mai mica masura de verificare, fara sa ai idee macar cine l-a pus pe colhoznic sa faca tabelele alea ? Pe cine vrei tu sa pacalesti ? (as folosi alta expresie dar mi-e jena)
    Reply

    RăspundețiȘtergere
  9. PMT - is death!! Vecinul Costica ii da portie tripla de muyosag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, buei koaie fripte, tu nu stii ca nu-i bine sa rizi de raul altuia, mucule?

      Ștergere
    2. el radea de toti.....nea Cosi ii ferice !!

      Ștergere
    3. Il doare in pix! El lucra doar cu valuta de la ..boraci..care castiga ba cu camionul ZILL. Pensi ii pentru mancarea cainilor si catelelor ..maidaneze!!

      Ștergere
  10. Ii ,,prajit'' la ambele capete?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sase!
    ,,Abrogarea Ordinului M.S. 132/2010, implica automat aplicarea Ordinului M.116/2002''

    ,,M.S. 132/2010 este ilegal in sensul ca Ordinul M.S. 132/2010 incalca ca metodologie anexata la H.G.R. 1294/2001, insusi textul H.G.R. 1294/2001.''

    RăspundețiȘtergere
  12. http://scmdsimleulsilvaniei.blogspot.ro/2013/01/auditul-descoperit-pensii-militare.html#comment-form

    Anonim26 ianuarie 2013, 12:28

    @consilier MApN. mai mai consilier al lui peste, ce intelegi prin scurgeri de informatii? Oare un cadru militar care a slujit sub drapel o viata intreaga nu are dreptul sa consulte un document de care depinde situatia lui , viata lui? Ce mari secrete poate ascunde un astfel de document? Desigur, el nu trebuie dat publicitatii dar cred ca este obligatoriu ca el sa poata fi consultat de un rezervist.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://dogaru-mircea.blogspot.ro/2013/01/acarul-gogu-si-resbelul-tivil.html


    ,,S-a implinit un an de la marile batalii declansate in Piata Universitatii si nu numai, pentru ca Sindicatul Militarilor le-a sustinut in toate marile orase ale tarii, pentru inlaturarea regimului Basescu. La vremea respectiva, desi noi, SCMD-ul, am informat media ca au actinat impotriva manifestantilor unitati private de asalt ale regimului, organizate cu bodiguarzi imbracati identic cu jandarmii si cu insemne pe care si le puneau cum voiau, pe baza de “arici”, ca respectivii au fost cazati la Caminul de fete de la Scoala de Jandarmi, ramanand izolati in camere, mascati tot timpul, mancand separat, pentru ca jandarmii adevarati sa nu-i vada, ba, mai mult, ca o binecunoscuta figura media a Internelor, la data aceea rezervist de mult, a fost surprinasa pe micile ecrane, tocmai cand coordona asaltul, nimeni nu ne-a luat in seama!


    In loc sa fie luati la intrebari tovarasii generali Oprea si Andreescu,...''

    RăspundețiȘtergere
  14. http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2013/01/comunicat-de-presa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+SindicatulMilitarilor+(Sindicatul+Militarilor)


    ,,De Craciun, d-na ministru Campeanu a rupt, in sfarsit, pisica, destramand minciuna basista ca 4.8 milioane de “activi” sustin prin munca lor 6,5 milioane de pensionari. Intrebata insistent de dl. Gadea, a marturisit ca pensionari sunt numai 1,7 milioane, restul, adica 4,8 milioane fiind “asistati social”, identificati ca “fostii CAP-isti” si “fostii militari”...

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, am intrat in istorie precum dinozaurii. Dinozauri nix, CAP nix, armata fix pula!
    “fostii CAP-isti” si “fostii militari”...

    RăspundețiȘtergere
  16. la aparitia Legii insa, intrucat murim in acelasi ritm sustinut, cate “250 pe luna”, spre bucuria d-nei Gl. Maria Lupu, care inregistreaza “mari economii la fondul de pensii”, solicitam, in continuare, ceea ce solicitam de un an de zile USL-ului: nu una ci doua OUG. Prima, in beneficiul tuturor pensionarilor din Romania, militari sau civili, care sa abroge infamantul Cap. IV din Legea 329/2009, ce ne limiteaza anticonstitutional, dreptul la munca. A doua OUG, promisa ca iminenta, la 2-3 zile, in septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie 2012 si amanata pentru dupa votarea bugetului pe 2013, se refera la revenirea cuantumului “ajutoarelor “ date fostilor militari discriminati, la nivelul pensiilor militare din 2010. Pentru ca ni se pare imoral ca slugile si complicii lui Oprea si Blaga sa beneficieze, in continuare, de foloase necuvenite, acordate pentru sustinerea regimului Basescu, numai pentru ca s-au strecurat ca sobolanii pe corabia invingatoare, in timp ce noi, dezmostenitii, noi cei care am sustinut fosta opozitie, 24 de ore din 24, in strada, in media, in sectiile de vot, sa suferim in continuare.
    S-a trezit si DOGARU -- EL VREA DOAR ORDONANTA ! ISI BAGA PULA INTR_O NOUA LEGE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca isi baga ceva si in coorul tau maimutoiule...

      Ștergere
    2. Mai multi rapanosi ,utilizand ca intodeauna sistemul PCR - se aranjasera cu 1090 (mai ales contabili si alti functionari in uniforma militara)
      Acum ii groasa ! Se verifica! Daca le bagi un creion in SFINCTER il rup ca pe surcica!!hi..hi..hi..

      Ștergere
    3. Cezare, vezi ba ca-ti iau astia inapoi sporul de gogonele pupa-mi-ai bilele mele! Si da-te-n sloboz de babuin sa-ti dau pantera roz ca sa mi-o morfolesti putin: nu-ti mai pune dreaq tot felul de nume de kkt pe alte bloguri ca ne faci de ris! Auziti la babuin...acu isi spune pe Infomondo, doctor House...Buei gibonule, mai bine dr, ZuHouse!

      Ștergere
  17. Dogaru din nou nu se mai simte liber. Il ajuta cineva sa se elibereze ?

    „Astazi, fiindu-ne dor de acele zile, cand ne simteam puternici si liberi si aveam, speram noi, aliati de nadejde, care ne promiteau “dreptate pana la capat”, ne este dor si de figura familiara a lui Gogu, agitandu-se printre noi si incercand sa potoleasca si sa impace pe toata lumea.”
    duminică, 27 ianuarie 2013
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  18. KkcioCe mai urla Cezarica cu budigaii in vine USL,USL acum pula sugeti-le.silor,v-a pacalit un natarau si un Kkrau,vai de pula voastra ,acuma sa le suflati in facalet pana vi se umfla bucile obrajilor,ce mai urlati cufuricilor ca vin iubitii vostri la putere si veti face si veti drege,da ati dat o palma la un kkt si v-ati tamanjit pi dejite,asta ati facut,natafletilor Ce mai urla Cezarel ,pana facea kk pe el,acuma USL,USL -pula sugeti-le!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nefericitule, ce te apuca?
      Las-o dreak mai moale, c-o sa crape ceva-n tine!
      N-auzisi de PMT? Nu vazusi ce pati si natarau asta?

      Ștergere
  19. Ia luati de cititi d-aciulea si lasati pe mai tirziu muiuta pentru Czar:
    "Trecut ruşinos
    Ponta l-a ajutat pe Boc să se răzbune pe bugetari"
    ----------------------------------------
    http://www.cotidianul.ro/ponta-l-a-ajutat-pe-boc-sa-se-razbune-pe-bugetari-205319/

    RăspundețiȘtergere
  20. In legatura cu PMT voi glumiti sau chiat a patit-o rau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drac mort nu cred c--ai vazut! Cezar maiMucul tot ii suje lui PMT trabucul...

      Ștergere
    2. STA cu gura cascata si vecinul lui -COSTICA ii da muye permanent de vreo trei zile!! El zice ca-i ferice!!

      Ștergere
    3. Asta-i altceva. Da' eu chiar am pus botul si nu-i de mirare, in utima vreme tot mai multi colegi au probleme, unele chiar iremediabile ca sa nu spun altcumva.

      Ștergere
    4. LYL, vezi daca nu vin aciulea la ZOO + 9 sa se trateze? Le aplicam tratamentul de succesuri pe care i l-am aplicat MaiMucului, adicatelea "in git de gilci, in coor de brinci, in ochi de albeata si in cap de matreata".

      Ștergere
    5. Buey, m-au chemat la melitie...!
      uauuu... Ce pulane mi-o trasara astia! Cica sa spun tot ce stiu!
      Cine dreak l-a dat disparut "in conditii suspecte" pe PMT?

      Ștergere
    6. Unde baa te-or chemat la Melitie, cumva pe blogu lu PulanoX?

      Ștergere
  21. Dragam fiam, tu gandeste si vorbeste ca Basescu, Boc, Anastase, Blaga, Udrea si restul. Ai auzit de prezumptia de nevinovatie? Ei (blestematii) arunca anatema si ceilalti trebuie s-o infirme. Tu este ofiter sau ce dracu este la tine? Tu nu este roman, tu este altceva.
    Tu este un om reu la tine.
    Ce bine ca nu sunt roman. Fain om ai fost.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ioi Istenem da mare dizno la tine de ghindeste ke un soros.

    RăspundețiȘtergere
  23. La mine nem draghe gasca Besescoi,io tinut ke Elodia ighen no kicit purde si acest Diaconescu si focut la el un kikat mare.No pretin ce musca la mine de cur futem la mama si soru lui de loaboaghiu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce_tzarushul are bloaga . Copie articole de prin ziare si zice ca sint ale lui . In frunte la toate articolele este tabloul ce_tzarushului .
    Uitati-va la el ! Sta si se mira , ca proasta-n pula , ca nimeni nu-i calca pragul ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îhî ai dreptate. Şi-a mai pus şi numele de Armuia la blogul ăla al lui pe care doar unul de-l face mucos pe Cezar îl mai vizitează.

      Ștergere
  25. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare + Curleoane, pace sub cascheta voua!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  27. Dr .House says:
    Ianuarie 27, 2013 at 1:00 pm
    ,, Ce rezervist? Pensionar unitar si gata! Ca tanti Lenuta de la croitorie, nea’ Gheorghe de la strung’……don doctor de la spital ,don profesor de la scoala , don inginer de la fabrica ….etc …..Chiar asa ! Care-i problema ??
    --------------------------------------------
    Buei Czare, maimutoiule, daca tu ai fost culegator de castraveti cu coorul pe 2 rinduri, ce pensie militaura mai vrei? La ajutor social cu tine!
    Buei...si ti-a mai zis unul sa stai aciulea ca sa nu ne faci de ris prin alte parti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este eviudent ca nu ai inteles...asta-i situatia daca esti ...idiot mare,mare!!

      Ștergere
  28. Pai da futu-in gura sa-i fut cu masina de cusut ,ca ei au avut viata noastra ,toata ziua in tensiune maxima ,fara un Paste sau Craciun ,fara un spritz seara si de multe ori dormit in paturi straine,nu mai vorbesc de riscurile la care eram expusi zi de zi si sechelele cu care am ramas dupa actiunea radiatiilor de la stariile de radiolocatie sau aparaturile din dotare,ei sunt octo si nons genari si noi cam plecat cu scanduri de vandut la 50-60 de ani.Poporul care nu-si respecta inaintasii,traditiile si institutiile de baza-armata-nu va sfarsi bine ,ii va fi calcata demnitatea in picioare si va incapea pe mana unor sarlatani care-l va spolia_ceea ce se intampla cu noi acuma.Vai de pula noastra ca mult suntem idioti.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce vrea mai nou SCMD ? Scaderea pensiilor pentru cei 90% („ILIEGAL” EVIDENT) care au beneficiat de cresteri:

    „PITESTI - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
    sâmbătă, 26 ianuarie 2013
    CRESTEREA DESPRE CARE VORBEA domnul PONTA (CEI 90 % -ILIEGAL EVIDENT ) ,ESTE REZULTATUL FALSURILOR RE...RE...REEVALUATULUI OPREA ! CREDEM CA INSTANTELE DE JUDECATA DIN ROMANIA ,VOR FACE ORDINE IN ACEASTA AFACERE RUSINOASA A UNPR ,IN CLUSIV A LUI OPREA ! MAI MULT ,CREDEM CA domnul PONTA fiind de profesie procuror ,NU VA ADMITE ILEGALITATI NEPEDEPSITE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti BOU cu tzitze!!! La fel de VACA ca aia de zici tu! Ca unele venituri sunt scoase din coor, asta este o certitudine avind in vedere faptul ca militarii n-au avut carti de munca. Ca unora li s-au aplicat grupele de munca dupa 2009 desi Legea spunea clar ca pina in decembrie 2010, tuturor pensionarilor trebuiau sa li se aplice aceste majorari este o certitudine. Ca unora li s-au aplicat HGS...iar unora nu este o certitudine. Ca golanul ala imputzit de Oprea a facut avansari de-a-mpulea este o certitudine.
      Ca de acu inainte, te vor fute astia cum vor ei cu "veniturile' din decizia de pensionare este o certitudine, jucind "alba-neagra" cum vor muschii lor.
      Ca in concluzie esti un BOMBALAU, iar este o certitudine! QED!!!!

      Ștergere
  30. Dobriţoiu precizează şi de unde apar aceste sume: “Până acum, AUDITUL a constatat, numai din evaluarea modului de recalculare pentru pensionarii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, că MApN cheltuie în plus peste 500 mii de euro pe lună ca urmare a creşterii multor pensii fără documente justificative, sau ca urmare a unor documente false.”

    RăspundețiȘtergere
  31. Asta-i fute grija pe unii idioti din SCMD ce pensii au colegii lor si daca sunt mai mari ca ale lor sa lescada ,in loc sa se preocupe de cresterea pensiilor tuturor militarilor,asta au facut si in 2010,pe ei ii interesa doar segmentul care a beneficiat de L164 din 2001.Spirit curat romanesc:invidiosi,egoisti si razbunatori...doar cu grija la capra vecinului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei nea Gaozu, se vede ca n-ai citit vreodata OZU!

      Ștergere
  32. InSFARSIT bare si SSCMD o pozitie realista si CONSTRUCTIVA ! Dati bataie futu-i in gura de profitori!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mei, de-l mai prindeti pe-aciulea pe paduchiosul ala de PulanOX, dati-i mooiuta cit incape. Ia uite ce scrie baragladina de noi:

    " plano10 spunea...

    @sejc
    Era mai potrivit sa te adresezi comisarului Burcu.Pe blogul de mehedinti.
    Lupus este prea delicat ca sa te ia la injuraturi. "

    RăspundețiȘtergere
  34. Nasparlii care au beneficiat din plin si in cunostiinta de cauza de prevederile L164 pe 2001,dandu-si functii si venituri sau salarii de merit inainte de iesirea la pensie ,ca sa beneficieze de ele,spun ca de aceste prevederi profita si cei iesiti anterior acestei legi ,pai despre ce ,ca cei dinainte nu au stiut ca toate astea vor cantari la pensie si nu s-au inghesuit sa le aibe si nici nu au fost favorizati in acest sens.Dar cum "hotul striga-hotii" asa si acesti smecherasi-acuma se uita peste gard si striga ca celor carora le-au fost marite cuantumurile sunt de vina ,ca ar fi adus documente false,etc.Le displace legea dreapta =dupa total venituri,pe intreaga perioada= si vor smechereli dambovitene cu chichite si inventii de moment.Pai de aia are ursul coada scurta mai MITICILOR plini de smenuri si peschesuri.

    RăspundețiȘtergere
  35. IA...IA..MAI ZI CA_I ZICI BINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Lasa-i in plata Domnului ca astia asa au fost invatati ,toata viatza,sa umble cu "soparlica" sa primeasca numai ce nu li se cuvine,sa duca daruri si favoruri pentru a obtine ceva,iar cei care le meritau erau ignorati din cauza acestor shobolani raiosi.Acuma toata societatea este infestata cu aceasta molima,a hotiei ,imposturii,inselaciunii si minciunii,de aceea sufera cei multi,toata avutia acestor imbuibati se rasfrange in saracia celor multi,innesiguranta si boala.Cine este de vina,poporul ca-i accepta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pula mea o tot arzi aiurea cu poporu'nsus si poporu'njos!!
      dobitocule!!

      Ștergere
    2. impusca poporul BOULE!!

      Ștergere
  37. Acuma,cand Felix a propus ca cei din structurile fostei armate sa se "ocupe" pentru stoparea furtului din avututl statului ,BANDITII au sarit ca arsi,ca nu ar fi pregatiti pentru munca aceasta ,le e frica nemernicilor si cred ca ar fi cazul ca in toate domeniile vietii economico-sociale sa se implice fostii militari,sa li se acorde puteri legale in acet sens,si cred ca majoritatea am sluji aceasta cauza fara pretentii de remunerare din partea cuiva ,doar asa pentru starpirea raului si asigurarea unui trai decent urmasilor nostri.Prea sa tziganizat tzara mister Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  38. @12;19
    vad si eu un anonim normal?tulai Doamne!!
    da si cand vad "felix" deja e nashpa(stie el cum si pe cine sa plateasca"sa iasa treaba bine"
    Cine si cum o sa puna botu'.asta-i intrebarea! Mos alicu calicu se va oferi primul "pe gratis"Pe dracu' pe gratis!!! hi,hi(ti-ai gasit cu cine sa faci treaba)
    semnat DC

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri