Google Translate

luni, 21 ianuarie 2013

Vestile bune, au prins radacini. Salariul minim va creşte la 800 de lei. Punctul de pensie se va mări cu 30 de lei

 
Potrivit unor informaţii obţinute în exclusivitate de România TV,
salariul minim va creşte cu 50 de lei de la 1 februarie şi va ajunge la 750 de lei, urmând ca în luna iulie să fie operată o nouă majorare, până la nivelul de 800 de lei.
 
Guvernul a luat decizia de a majora pensiile şi salariile în acest început de an, iar dacă majorările salariale vor fi operate de la 1 februarie, creşterea pensiilor va fi aplicată de la 1 ianuarie 2013. Astfel, punctul de pensie va creşte cu 30 de lei, de la 732 la 762 de lei. În această majorare nu intră însă pensiile sociale, care rămân la 350 de lei.
 
În ceea ce priveşte salariul minim pe economie, el va creşte de la 700 la 750 de lei de la 1 februarie, iar de la data de 1 iulie acesta va fi majorat din nou, tot cu 50 de lei, urmând să ajungă la 800 de lei, potrivit unor informaţii obţinute în exclusivitate de România TV. Decizia nu este însă de natură să mulţumească sindicatele, care ar fi dorit o majorare a salariului luna până la cel puţin 850 de lei.
 
Cei mai afectaţi de această majorare vor fi angajatorii din mediul privat, care se văd nevoiţi să ridice ştacheta salarială, în timp ce la stat, după cum spune premierul Victor Ponta, în foarte multe domenii salariile sunt mai mari decât cel minim pe economie.
 
Conform ultimelor cifre oferite de Inspecţia Muncii, la sfârşitul anului trecut erau activi 5.035.463 de salariaţi, fiind înregistrate 5.529.613 contracte individuale de muncă, iar pe data de 17 ianuarie mai erau 5.021.460 de salariaţi şi 5.517.079 de contracte de muncă.
 
În primele trei săptămâni din luna ianuarie a scăzut şi numărul angajaţilor care au contracte cu normă întreagă, de la 538.366 în decembrie la 536.839.
 
În Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor sunt înregistraţi şi 32.474 de salariaţi cu contracte active cu normă întreagă şi care au peste 65 de ani, a precizat Inspecţia Muncii.
 
 
======================================================
=========================================
======================

143 de comentarii:

  1. Creste punctul de ...p.
    Dac-ar fi crescut punctele eram chistruiati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oai, tu iesti singur pe-aciulea? Unde-s ailalti glumetzi?

      Ștergere
  2. La coada la tratament. Ca la capuletili nostru trebuiesc zilnic stimulente pentru linistirea ,,spiritului''. Si cine nu prinde compensate trebuie sa-si cumpere ,,pe de gratis''.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai gata! Adunarea! Pauza s-a terminat! PMT, potaia aia a ta s-a kkt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.
      Invat-o buei PMT sa foloseasca oala de la buda si hirtia hygyenica si-ai scapat de plimbari la miezul noptii in voievodatul lui eVanghelie! Arata-i cum sa faca! Stii tu "puterea exemplului"... Eventual cheama-l pe frac-miu Czar maimucul sa-i arate si cum se foloseste deshtul. Si nu uita ce-l mai important proverb al englejilor:"cum ie stapinul, asa-i si cainele"!

      Ștergere
    2. Da, mai, da....
      Dar trebe s-o mai si stearga, spele....
      Asta e... trece timpul! Ajunge el, daca scapa si de baba!

      Ștergere
  4. Valoarea punctului de pensie va creşte anul acesta cu patru procente, de la 732,8 lei în prezent la 762,1 lei, măsura fiind prevăzută în proiectul de Lege a bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2013, scrie Mediafax.

    Proiectul de act normativ prevede că bugetul asigurărilor sociale de stat aferent sistemului public de pensii se stabileşte la venituri în sumă de 50.703,8 milioane lei, aceeaşi sumă fiind prevăzută şi la cheltuieli.

    Valoarea actuală a punctului de pensie, de 732,8 lei, a fost stabilită în octombrie 2009.
    ----------------------------
    Conform legii trebuiau indexate pensiile cu 16,05% cat a fost inflatia in 2010-2012, far a mai pune in calcul jumatate din cresterea salariului mediu asa cum scrie in legea votata tot de acesti parlamentari avizi de bani nemunciti = averi de miliarde, rapid caci mandatul este doar de patru ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Un copil vine foarte voios acasă:

    - Tati, tati, am cea mai mare pula din toata a IV-a!!! Asta pentru că sunt negru, nu????

    – Nu, ci pentru că eşti un bou! Tu trebuia să fii într-a X-a...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice asemanare cu cineva de-aciulea ie desigur 'pur intimplatoare", nu asa?

      Ștergere
  6. Unde-mi sunteti cioflingarilor? Ori se dau adidasi la coltul blocului lui PMT si-ati plecat intr-acolea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voiam sa va invit la o receptie, dar nu stiu citi dintre voi au frac, giobin si trabuci...

      Ștergere
    2. Buna dimineata!
      „Traduci” are tot romanul,are incrustat in ADN.
      Frac are numai boc-pinguinul, poate si PMT dupa cioc-cioc-hop-hop-a luat-la-bot.

      Ștergere
  7. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, azi fa-ne-un scrob din oua, da' sa le zbati bine pe-amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uniunea Social Liberală a decis, luni seară, propunerea pentru funcția de Avocat al Poporului, în persoana profesorului Crișu Anastasiu, cel care în 2002, i-a deschis un dosar președintelui Traian Băsescu, pe atunci primar al Capitalei. Anunțul privind nominalizarea lui Anastasiu a fost făcut de către liderul PDL Vasile Blaga, care a declarat că a primit în cursul acestei zile din partea premierului o solicitare în acest sens, dând de înțeles că nu știe despre cine este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  9. În lumea juridică, Crișu Atanasiu este cunoscut ca procurorul Curții de Conturi care i-a deschis un dosar lui Traian Băsescu în 2002, când acesta era primarul Capitalei, pentru un prejudiciu asupra bugetului municipalităţii de 37,95 miliarde de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce oameni bre, ce oameni si pedelacii astia ! Hai, daca venea prepunerea de la uslasi, mai treaca mearga !
      Pai, in ritmul asta, creapa kioru ! Si-asa era cam negru la muie, ieri, cand a tinut conferinta aia cu nush ce ambasadori !

      Ștergere
    2. Hai ba ca si pedelacul saf-beat mort -muci CURDELEONE ii de Akord ! Ce o vrati pe ..Elena??!!

      Ștergere
  10. Buei acestia, sa dea dreaq de bagabonti ce sunteti !

    Merg sa-mi iau o galeata de pasta de dinti, sa ma spal cu maturoiul pe muie, ca mi-ati mozolit-o ol inclusiv !

    Un pic de nu esti atent si...jeap !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey futu-va in gura de apevisti ! Mergeti la munca daca vreti sa va pricopsiti,nu stati cu laba intinsa dupa cuantumul cel mai bun !! Iote aici ce zice Colonelul financiar NOUR ,,,Cei care îmi cunosc poziţia socială, înţeleg că nu am apărut în peisaj ca un frustrat. Dacă cineva care are vilă, piscină, teren de tenis, iaz de peşte, vie ,livadă, terasă, două garaje şi două maşini, se poate simţi frustrat, greşiţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IA..IA ...bravo colonele ! Din munca cinstita desigur!! DNA ...aude??

      Ștergere
    2. M-a mancat in cur sa "fac" liceul militar !
      De fapt, ai mei m-or dus acolea, ca sa "ma faca armata om" !

      Eram si eu azi un interlop respectat prin parlament !
      Cu iaz cu crocodili, nu cu peste !

      Asa-mi trebo !
      Amu fut potaia pe-afara, legata de-o ata !

      Ștergere
  12. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    Astia de la dece nius parca s-au timpit!
    ,,Uniunea Social Liberală a decis, luni seară, propunerea pentru funcția de Avocat al Poporului, în persoana profesorului Crișu Anastasiu, cel care în 2002, i-a deschis un dosar președintelui Traian Băsescu, pe atunci primar al Capitalei. Anunțul privind nominalizarea lui Anastasiu a fost făcut de către liderul PDL Vasile Blaga, care a declarat că a primit în cursul acestei zile din partea premierului o solicitare în acest sens, dând de înțeles...''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai analizat stirea, mai sus !
      Inainte de a clampani, te speli pe muie bine, citesti arhiva, dupa care te spargi in figuri p-aciulea !

      Nu bloca "procesul legislativ" de aciulea, ca imediat iei muie !

      Ștergere
  13. Gata, anul asta plec cu baba in concediu in Grecia ! Destrabalare !

    Mooaaaamaaa...da daca-mi "crestea" cu 16 %, cat e inflatia aia, asa cum zice legea ? Coasta de Azur ma manca ! Si luam si potaia !

    Da de ce nu se respecta legea in Romanica ? Na, intreb si eu ca boul !

    Adica dai o lege prin 2010, dupa care o blochezi, in parte, tot printr-un act legislativ, dupa care dai o alta lege prin care zici ca prevederile legii se vor aplica numa de la sfantul asteapta, iar pentru 2013 ramane "cum am stabilit" ! Normal tot prin lege !

    Mai simplu: chestia cu indexarea cu rata inflatiei 100%, plus 50% din nush ce salariu, asa cum zice legea, se aplica, dar nu acum, in momentul asta, ci incepand cu 2014 !
    Pana atunci "ciocu' mic" si mersi ca tot v-am dat ceva si n-am taiat ca boc (boc=cacat in limba turca) !

    Iar pana in 2014, mai vedem noi ! Daca ajung banii pentru furaciuni, bine, daca nu mai dam o lege prin care blocam iar legea ! Ce pula noastra suntem noi aciulea !

    Sa vedeti cacat fekalizat ce se haleste acum pe toate posturile, inclusiv la ala de desene animate, unde apare zilnic Campeanca !

    Na, zic si eu cu mintea mea de diliu, ca nu ma prea pricep la ASEuri de astea ! Eo am facut psihologia,sectia dilii iar masterul l-am facut in specializarea "Geneza Dilimandristilor in spatiul Carpato-Danubiano_Pontico_ Evanghelistic. Radacini si evolutie" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey futu-va in gura de apevisti ! Mergeti la munca daca vreti sa va pricopsiti,nu stati cu laba intinsa dupa cuantumul cel mai bun !! Iote aici ce zice Colonelul financiar NOUR ,,,Cei care îmi cunosc poziţia socială, înţeleg că nu am apărut în peisaj ca un frustrat. Dacă cineva care are vilă, piscină, teren de tenis, iaz de peşte, vie ,livadă, terasă, două garaje şi două maşini, se poate simţi frustrat, greşiţi.

      Ștergere
    2. Ai mai pus, dreacu, copiuta asta cu colonelu financiar Bour !
      Cine v-a pus sa va faceti apevisti !

      Ștergere
    3. PAI SI EL II APEVIST CU LM -BAI PROSTOVANE ! NUMA CA EL A MUNCIT NU CA VOI TOATA ZIUA CU BOTUL IN MONITOR ! RAHATILOR PUTEATI TOTI SA FITI CU* GIPANE VILOAE IAZURI CU SALAMANDRE....VA TINE COMISARUL OCUPATI!!!!

      Ștergere
    4. Vax ! Tot la groapa il da !
      Ori pe asta, ca-i mai avut, il flambeaza, cu onoruri militare, ca pe "Cu mainile curate mi-o belesti" !

      Sarac m-am nascut, sarac crap !
      Singura mea bogatie este blogul de Mh ! Restu-i poezie ! Iazuri, gipane, tenis...texte !

      Ștergere
  14. Muei, nu mai circoti, ca pe circ-o vei primi!
    Si de-i circoti prea tare ei s-un sut intre piciore!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buei, cand esti BOU, stai acasa !
    Ori te duci si "comentezi" acolo unde-i de nasul tau, daca NU AU NIMIC INTRE URECHI, ori ai pace multa sub cascheta, cum zicea ala ieri !

    Pe blogul lu LUPULAus e postat un proiect de modificare a legii pensiilor !

    Vine acum "Pace sub cascheta" si-i fute un comentariu, de m-a transpirat la cur !

    Eote:
    ===========================
    "CEZAR spunea...
    Toate aceste imbunatatiri conduc spre o concluzie logica : L de baza ramane valabila !
    Sper ca nu v-am stricat ziua!!!

    22 ianuarie 2013, 09:33"
    ============================
    Buei scapete, de unde dracu ai tras tu concluzia ca "Legea de baza ramane valabila" ?
    Pai si normal ca ramane valabila, ba acesta ! Ce, pensionarii de cand sunt ei pe-acest pamant, n-au avut "Lege de baza valabila ?"

    In pacea ta de sub casketa, eu banuiesc ce ai frut tu sa spui ! Ceva de genul ca si pensionarii fosti militari raman, in continuare, in sistemul asta de pensii, unic, iar vorbareala cu o noua Lege a pensiilor militare de stat, mai pe la pastele cailor !

    Buei Pace sub casketa, chiar si maine de s-ar da o lege a pensiilor numai pentru militari, legea de baza tot ramane ! Ca baza-s civilii, uai, nu o mana de basinosi, fosti mari "luptatori cu spada" !

    Stai dreaq acasa ! Ti-a mai spus cineva sa nu mai pleci fara bilet de voie !

    Ai inceput bine cu "Suge pula", dupa care ai dat cu muci-n fasole !

    Acusica iar trebo sa muncim o zi intreaga, sa ne recuperam credibilitatea si pozitia castigata pe piata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oai PMT, vrai sa-i dai o tzir de mooie lu' frac'miu Cezar maimucul? Ei bine, io iti dau aprobare. Oai, da' pune-ti mai intai pe scula un prezervativ ceva, ca sa nu ti-o strice mozolici ala.

      Ștergere
    2. Da, da aciulea, potrivit RSI, trebo dat OZU !
      Altfel nu pot scoate muia de la depozit !

      Ștergere
    3. Acum eu inteleg ca voi sesizati cum ca sunteti prosti si va ofticati la maxim !PMT + asta uratul!
      Ce am SINTETIZAT EU IN 3-trei cuvinte ,a trebuit sa vina prostul sa explice pe nivelul lui de intelegere pe..3 pagini !! Asta e

      Ștergere
    4. De ce esti rau la suflet !
      Nu se oftigeste nimeni ! Discutam constructiv !
      De ce te superi !
      Pace sub casketa, frate !

      Ștergere
    5. PS. ar mai fi de adaugat un fapt esential si anume : cu trei cuvinte reusesc sa reanim bloguri in care paianjenii circulau in voie ! Ia verificati !! Czar

      Ștergere
    6. Pese: hai, recunoaste ca-i dat-o in cucuruz, in "trei cuvinte" ! Asa-i cand te manca in cur sa-ti depasesti limita celor doua cuvinte, pe care le stapanesti la perfectie ! Limiteaza-te la "Sugi pula" !

      Ștergere
    7. Nu eu nu ma supar ! Voi insa ..ramaneti cum am zis ! asa deci ..pace!!Czar

      Ștergere
  16. De unde-i colonelu' asta Bour, cu piscina, iaz si teren de tenis ?
    Ca vrau sa fac un schimb de experienta, ca sa-mi amenajez si eu, "mosia" de la tara, la fel !
    Numa daca nu mi-or fi furat haidamacii si baraca, si alea doua plase de gard ce-or mai ramas, si daLELE DE BETON DIN CURTE (CARE SI ELE, LA RANDUL LOR IS FURATE DE LA CANALUL BUCURESTI-DUNARE !)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI SI EL II APEVIST CU LM -BAI PROSTOVANE ! NUMA CA EL A MUNCIT NU CA VOI TOATA ZIUA CU BOTUL IN MONITOR ! RAHATILOR PUTEATI TOTI SA FITI CU* GIPANE VILOAE IAZURI CU SALAMANDRE....VA TINE COMISARUL OCUPATI!!!!

      Ștergere
    2. HOP, HOP, HOP LUI CZAR MAIMUKLES SA I-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!!!

      Ștergere
    3. Mei PMT, Boure ala are barca + pizcina, cum are si maimucul nostru! Totusi sa nu dam in maimuca, ca el presteaza pe centura TM, aia facuta de Bouc. Atentie, daca i-o tragi la mansarda, sa fii atent sa nu iei s(c)ulament!

      Ștergere
  17. Bai TILICA, avem vila, gipane si teren de tenis. N-avem piscina, da'din motive serioase.
    Vine un timpit ca tine si se poate .

    RăspundețiȘtergere
  18. Cetzarushul - pace sub cascheta ... bunaaaa !!!
    Ti-o iei de dimineata bai hidrogen sulfurat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-a facut tandari Mos Calicu ala, iar acusica e suparat pe noi ca l-am atentionat sa stea dracu acasa, unde-i cald si bine !

      Noroc ca s-a dus frac-su, CEZAR INTERNATIONAL, si l-a fugarit de-acolea pe "Pace sub casketa" !

      Ștergere
  19. ...Vine un timpit ca tine si se poate ineca.

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai acestia, puneti-va ordine in "Programul de activitati" ca e harababura generala ! Nu se mai stie care si cui i-o trage p-aciulea !

    Au azi dam liber la muie, ceva gen "Ziua Muielor Deschise"

    Daca-i asa, HOP, HOP, HOP toata lumea la CIOC, CIOC, CIOC !

    Numa sa avem pregatit si-un echipaj SMURD, p-aproape !

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiu cum vedeti voi ! Eu bag seama ce v-o cam trage Imparatul
    Cititorul!

    RăspundețiȘtergere
  22. Răspunsuri
    1. Da, in special pe bloaga lu' LUPULAus !
      Gasesti traducerea acolea !

      Ștergere
    2. Pese: acuma tre sa muncim ca idiotii ca sa recuperam punctele de reting pierdute, in decurs de nici doua ore !

      Ștergere
  23. CEZAR says..... Multa fiere aveti in,, rezerva strategica"" ! Apropo ! Nu intendenta bla..bla... ci LOGISTICA ! E cu totul altceva !! 8 /1 logistica pt. luptator!! Vad ca ati ramas CALAT pe un fapt ! Nenorocirea ca sunt militari care au participat in ec. nationala si au venituri mai mari ! Va intreb : ati comandat macar o zi o subunitate de cateva sute de militari ,in bazinul carbonifer sau la muncile agricole sau la canal-Transfagarasan?? Credeti ca cei trimisi ,,sa-si faca datoria " mureau de fericire ca-si lasa familia si pleaca la dracul in praznic ? Dvs. cel mult cu statele de plata, treceati odata pe luna si faceati calculul...beneficiilor pt. armata!! Si atunci ? Dar asta nu-i tot ! Din dorintaq de a demonstra ...nu stiu ce ..faceti afirmatii grave la adresa militarilor si implicit a dvs. CA NU ATI CONTRIBUIT !! Deci societatea(prin decidentii ei) recunoaste ca militarul A CONTRIBUIT dar nu s-a mai operat mutarea banului dintr-un buzunar in altul ..fiind vorba de o insitutie a statului ! Practic solda a fost cu X% mai mica reprezentand CONTRIBUTIA ! Veniti dvs. si ziceti : nu minciuna..etc...Pai atunci stimate dom. colonel -financiar stiti foarte bine ce va revine daca N U ATI CONTRIBUIT !! SERVITI UN ......AJUTOR SOCIAL asa cum propusese FMI ! Sa inceapa cu dvs. sa fiti primul ..multumit!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wai ..ce le mai zice Imparatul !
      Cititorul

      Ștergere
    2. Aista-i cezarila al nost' ? Al cu degetul in vant ? Ori e o contrafacatura ! Buei, asta are si altceva decat pace, supt casketa aia ! Eo credeam ca stie numa "Sugi pula" !

      Aidi uai....

      Ștergere
    3. PMT, pe asta ti-o traduc io:
      Imparatul este Nea Marin ot Craiova,
      pretinu tau, nebunule!
      N-il lumineaza la fata...
      Cititorul!

      Ștergere
    4. Imparatul este Nea Marin ot Craiova ?? Never..never !
      NeCHascaval= imparatul tiganilor prazari!! Aferim

      Ștergere
  24. ...nimic..nimic ..v-a lasat in mute ?
    Hai PMT ..nimic muye..pula in pizda ..sau ai plecat cu catelul la kkt..ca doar asta tii ..GIROORIZONTUL !!

    RăspundețiȘtergere
  25. I love ,love..Cezaruica ! Te iau de barbat ..fac secs oral si tie si ..calului...I love you!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Uai !
    Si dimineata ma plageam cacum nu esti pe faza oleaca, cum ti-ai furat o muie !

    MUEy, nici ca sa-ti platesti o factura nu mai poti lipsi !
    Iar tre sa ma spal, ca vad ca numa cu muyosag m-ati stropsit !

    Doamne feri, ce oameni rai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey, ai vazut ce ai dreak mai sunt?
      Ai vazut PMT cum zghiara, chiraie dupa tine?
      Mey, mey... cata dragoste, ce iubire, ce pretinie...!

      Ștergere
  27. Cum iesi afara, cum te intalnesti cu cate unul pe strada, ca astia n-au treaba chiar toti in em 100 ! Fiecare compartiment, birou, sectie, serviciu si directie are cate un "reprezentant" care tre sa achite cate un teanc de facturi, asa ca e imposibil sa nu dai nas in nas cu fro unul !

    Uai acestia, nasoleala mare cu penziile la apevistii astia activi, care urmeaza sa se inscrie la "ajutoare lunare" !

    Cica e ceva asemanator cu perioada imediata intrarii in vigoare a lu' 164, cand safii de brigazi artistice, penzionati pe rit vechi, ajunsesera sa aiba penzia mai mica decat a unui tau majur de la chiloti-izmene !

    Cica susotesc unii, de aia bastani, pe la colturi si nu inteleg cum de ca la unii le-au iesit penzii asea de-a dreaq de mari, ca lor nu le iese nici pe jumate !
    Cica-i a dreaq contributivitatea asta si nu le prea iese la simulare frate !

    Acu am zis si eu, asa ca un om citit: ba pula, pai daca se compara cu aia de la ROMAVIA, e si normal ca un general cu doua stele sa aiba pe juma cat un maistru care a "contribuit" din greu acolo ! Sau, ba pula, daca a stat toata viata pe la cursuri, de i-au pus cadristii trei anexe la dosar ca sa aiba unde sa le contabilizeze, e normal !

    Zau, nici mie nu mi-a venit a crede cat de dastept am fost ! Si serios, ca un adevarat fost apevist, candva un comunist aproape convins !

    Na, zic si eu ce-am mai discutat cat am lipsit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: concluzia-i importanta ! Incep sa se trezeasca unii, insa e cam tarziu ! Bazaie acusica dupa Dobritoiu si simt respiratia izmanarului in ceafa !

      Buey, macar de s-ar trezi ! Pentru ei in primul rand ! Ca noi suntem rezolvati ! Are grija Dogarul

      Ștergere
  28. Pa si pupi, un pranz bun !
    Fug cu poty la kaka pisu, dupa care duc ceva fiertura la catele, ca sa faca lapte bun pentru boraci !

    RăspundețiȘtergere
  29. zice unul mai porcovan...,,ai plecat cu catelul la kkt..ca doar asta tii ..GIROORIZONTUL !!

    RăspundețiȘtergere
  30. Directorul ROMGAZ- 20.000 de lei salariu ! DOAR salariul !
    Personalul ROMGAZ – cate 700 de lei/luna, ajutoare de incalzire, dati pe timp de vara !

    V-am zis eo ca traim intr-o tara de prostani ?
    Iar tata Leusteanca de la Glodeni Sat isi face, pe buna dreptate, cruci cu 1300 de rotatii pe minut ca o butelie de aragaz, care era cativa lei, la schimb, a ajuns aproape un milion !

    Iar idiotii astia de militari crapa prin cele pustiuri pentru un pumn de euroi, ca sa-si cumpere o amarata de garsoniera si un harb de masina !

    ARMATA=ciuca batailor de joc , cu un buget in bataie de joc ! In timp de banii prostimii se duc la salariile celor de la romgaz, electrica, hidrobicicletica si alti banditi nationali !

    NOTA: in discutie nu intra gazele de sist eliminate de Cezarila maimukles ! Alea-s gratis, pentru ca prezinta un inalt nivel de pericol si nu le achizitioneaza nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  31. Bai , oamini buni , faceti ceva cu boul aista de cetzarush . Ca face numai de-alea nefacute.
    La el pe bloaga a publicat un articol furat de pe alt blog , fara sa dea vreo adresa . Cind o afla stapinul articolului , atunci sa vezi ce de cururi in bot ia cetzarushul , labagiul dracului ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idiotul asta e irecuperabil !
      De la prima ora a luat o muie aici, de bou ce este, ca vorbeste numa' aiurea pe alte bloguri !
      El zice cacu desteptaciunea lui a "reanimat" un blog, care si asa are fro 3 milioane la contor !

      Asa de tare l-o "reanimat" de s-o umplut de muie vesnica !

      A luat o galeata de muie si de aici, insa nu se potoleste si gata !
      Acusica umbla cu furtisagurile de la "Blogul vecinilor psihopaţi din blocuri", chestii postate de un diliu acu' frun an de zile !

      Esti de tot plansul, jegoteiule !
      Nu-ti este rusine ?

      Bag sama ca nu, draga "Pace sub cascheta" si "Zero-ntre urechi" !

      Rusinos ! Nici nu vreau sa ma gandesc ca ai fost apevist, ca mine !

      Ștergere
    2. Pese: te asigur ca "legea de baza" ramane !

      Ștergere
    3. zice unul mai porcovan...,,ai plecat cu catelul la kkt..ca doar asta Iti este ..GIROORIZONTUL !!

      Ștergere
  32. Uai, plec sa ma hodinesc o tzara ! Am halit ceva care o avut si o "garnitura" de ciuperci !
    Eo cred ca ne-o pus baba fro ciuperca anume la garnitura, ca nu inteleg de ce-mi iese spume pe gura si-mi tiuie si urekile !

    Uai, harca vre sa scape de mine ! Amu inteleg eo visul in care se facea ca, babornita, facea secs cu altu, iar mie-mi dadea numa alupigus cu verde din Paris !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarilaaa...daca suflu-n veioza, frau sa crap iertat de tine !
      Nu pot trece dincolea cu apasarea ca ma urasti !
      Cezaroiuleeee...nu ma lasa sa sufar !

      Ștergere
    2. Dumnezeu fie cu tine ..pacatosule!!Czar

      Ștergere
    3. Cezar sta sus pe statuie si cu drag priveste cum PMT ia ,,muie!!..vesnica!

      Ștergere
  33. Bai, am belit-o. Cind am plecat la slujba mi-au picat ochii pe cutia postala. Un aviz. Dau telefon la pretena din oficiu, ca nu asteptam niciun colt Emag, Okazii sau muie@MH. Am belit-o. Cica-i de la sectoriala cu gaina-n curu gol. Am belit-o, ca eu nu le-am scris. Poti face expiratie-n veioza? Eu zic ca da. Va zic eu cesicum dupa ce-mi cumpar pastile de inima si ridic plicul. Da eu zic c-am belit-o, ca doar nu mi-o mareste iar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba sa ti se mareasca! asta iti doresc.....stii tu"dulce...."muye

      Ștergere
  34. Adeca sa-nteleg ca vreti musai sa dau click pe "cezar-armya" ca sa-i invartesc contoru?Noooo,nici gand!
    uite acusi o zbughesc acolo...ca ma manca!

    RăspundețiȘtergere
  35. No c-am fost fo 2-3 minute.....e kaka-maka

    RăspundețiȘtergere
  36. a luat clicku'? l-a luat ce pula mea,puteam sa dau doar click si atat,tot dreak ala erea
    Uaiii ce dor mi-e de helena aia cu sidiu,poate isi ia si babaciunea un dvd(cu respect....in pula mea)

    RăspundețiȘtergere
  37. gata,am rezolvat-o am mai dat un click.saracu cezar "si gura la copii lui tb sa mance"
    dati clickuri fratilor,dati clickuri,ajutati un om sarman,dar nu stati sa cititi ca pierdeti vremea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pedelac ofticat si beat de fute gardurile...Ce mai face Vaca de Kobe!!

      Ștergere
    2. PEDELACUL asta care a baut si gazolina pe vremea cand era cu CCCP are un FIX si-o spaima : sa nu care cumva sa castige careva de pe cliKul lui! Mare Bou ! Pai daca nu-i reclama in pagina cum sa castigi bai prostane beat de FUTE GARDURI!!

      Ștergere
    3. esti prost de-mpungi!!Nu tb sa fie reclama in pagina prostule.Hai ca nu-ti mai explic,n-am cui.

      Ștergere
  38. Gata ma duc s-o caut pe ELENA in "virtuala"
    Las ca dau io de ea !Sa-i vedem realizarilii,ca pana acusi m-am lamurit cu varf si indesat.....o pula si-un vis!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Na iote peste ce dadui:)
    e chiar primul articol.Io de doua luni nu mai dadui click pe labagistii astia dar asta pare a fi de zi....e cald haliti-l!
    http://sindicatulcmd.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  40. si inca un bolnavior care minte de stinge(el cica s-ar aprinde hi,hi)
    http://scmdfiliala1arges.blogspot.ro/

    PS bag sama ce trebo ceva si de la bv ca mandu e mai breaz
    sa vedem ce gasim,hmmm

    RăspundețiȘtergere
  41. In pula mea!! mandu asta scrie basme ca de obicei.Ce puleti!!

    http://scmdfiliala1brasov.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  42. Ba anonimilor=kkt=boc=cacat in limba turca(vb lu idiotu' PMT)!
    Mars la cotizatie! nevertebratelor.

    RăspundețiȘtergere
  43. s-au tampit toti de la scmd.Peste tot vezi numai rosu/albastru si majuscule.Urla ca disperatii.....eheee foamea-i mare.

    RăspundețiȘtergere
  44. cum va spunea, am belit-o.
    Decizie nr.ZMMSZU privind revizuirea pensiei in baza OuG nr.1/2011
    Pe minus. Eu n-am facut contestatie, n-am cerut revizuire, n-am fost chemat sub arme temporar... Aa, oare ma recheama deacum?
    huoOprea, huoOprea, fiara rea, ce-ti mai indesam in ...ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ba ca doar n-ai belit un bou! Ce s-ar fi intimplat de trebuiai sa-l belesti pe Curdelonu? Chiar c-ai fi fost de plins, asa c-o mooiutza si o saniuta sigur te repari.

      Ștergere
  45. Mai fratilor, mai stie cineva de Ti gris 2? O fi emigrat in Hindustan oare?

    RăspundețiȘtergere
  46. M-am uitat si pe muchii, dar n-am gasit motivatia deciziei de revizuire. Portea proasta-i ca am pus asa bine vechea decizie ca n-o mai gasesc.
    Cenepeu-i bun, numarul dosarului bun, numarul mandatului ii bun. Suma nu-i buna.
    Am belit-o!

    RăspundețiȘtergere
  47. Da-l in pula, ca-i inrejistrat proaspat pe VOLVAU.RO, kasai rommanul,...isi ia VOLVA, bemeveu, daca n-audi...

    RăspundețiȘtergere
  48. Dap! Pute mai rau (a fi). Sa-mi scrie pe cupon la rubrica ,,total de plata'' = minus patru mui di lei.
    Baicacarisitilor, sper sa n-aveti ,,norocul'' sa va mai vina plicuri pe minus la benzii, ca vai di pulili voastre cum stati cu pompa.
    Asa! Cu minus. Si viceversa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti GRIJA ! PMT-UL Si cu ai lui,l au trecut la atacuri psihologice ! PUBLICA DECIZIA SCARBA!! Sniper one

      Ștergere
  49. Sugi pula, boule!

    Semnat,
    SPINU

    RăspundețiȘtergere
  50. Baftosule care ti-a crescut pensia cu minus ... Lasa ca-i bine . Nu asa v-a spus cetzarushul si curdelonul ... ca-i bine cu pensii contributive ? Lasa ca le vine si lor rindul .

    Acuma vezi ca in josul deciziei , undeva pe prima pagina , dupa chestiile cu vechimile , scrie de cind ai noua valoare a pensiei ... Precis este de la 01.01.2011 . Vezi cit ai avut pe decizia de dinainte ca sa stii cit ai de dat inapoi . Vezi ca baietii au dreptul sa-ti retina o treime din noua valoare a pensiei in fiecare luna . Pune mina si traieste pina iti platesti datoriile , ca altfel o lasi pe baba sa plateasca ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepind cu 01.01.2011. Adica retroactiv?! De ce n-au trimis hirtoaga atunci?

      Ștergere
    2. Nu-i retroactiv . Scrie la lege ca tot ce se recalculeaza pina la 31.12.2013 se considera ca este de la 01.01.2011 .

      Ștergere
    3. Bine. Pot sa beau o tuica? De consolare, ca de prune n-am.

      Ștergere
  51. Bai, bai, bai! Stai asa. Prima data mi-a crescut. Mi-a crescut bine. N-am cerut eu. M-am bucurat in schimb pentru toti ceilalti care au recuperat grupe de munca si alte venturi. Desi multi au luat-o pe venitul mediu si o iau si acum. Probabil ca cererile lor de revizuire nu-s importante. Era important sa-mi revizuiasca mie pensia, pentru ca au gasit date suplimentare.
    huoOprea, huoOprea, spune-i lui finu' ca n-am uitat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te dreak de mincinos imputit ce esti!!cacatule!
      zice "Maica Tereza" hi,hi
      " N-am cerut eu. M-am bucurat in schimb pentru toti ceilalti care au recuperat grupe de munca si alte venturi."

      Ștergere
  52. Observati la ID cum vorbeste El cu el?

    RăspundețiȘtergere
  53. Oai, iti arat eu ce vrei tu sa ei in bot, da' arata-mi si mie aidiurile alea. La tirla cu tine, cacareaza!

    RăspundețiȘtergere
  54. iote asea vorbeste ei
    sunteti tampiti,lacomi si fomisti.
    Ma doare-n pula si nici macar acolo de penziile si re-re ale voastre.Ale mele au fost pe bune din prima pana-n ultima zi.N-am nici-o grija.Totul e ok "beton"
    Sunteti doar profitori=anonimi=cacat+PMT bonus(boc=cacat in limba turca=PMT:):)
    P_S.Platiti-va cotizatia la dogy si casa barla&co papagalilor cu mana intinsa la pomana.Ati facut voi armata asa cum sunt eu"preafericitul" tuva'n gura !!....cu mos calicu cu tot!

    RăspundețiȘtergere
  55. Bai cotcodac, si asa redusa tot este de trei ori mai mare ca a ta. Asa ca, zit in gara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo nene,bravo tie!!S-o manci sanatos!Io n-am avut de unde sa dau spaga si nici nu m-am frecat prin bucale ca sa "socializez cu maharii din comandamente la CCA"unde tu ai platit tot si ai facut si CAR ca sa iti ajunga banii.Te-n pula!!
      Da te-ai scos? Te-ai scos limbricule!

      Ștergere
  56. ce pula mea faci PMT.Nu raspunzi?.Sau acum o suni pe ELENA&CO pentru indicatii?
    daca vine si gorghiu(alinuta)chiar poate sa iasa de o muye (pe la spate)
    asteptam "provincia"....elena udrea(buna de pula)ritzi(asea si asea)androneasca(brrrrr Doamne fereste).....ELENA/DIRECT LA REMAT
    Dixit
    PS La sorina placinta ar merge o muye(lovitura directa cu perforant/exploziv)stai asea ca mai am un pic si fut tot "virtualu" feminin/femeiesc/
    ....hac! daaaa ELENA unde-o fi?(brrrrr,ptiu scaraotchi)

    RăspundețiȘtergere
  57. futuva-n gura de anonimi idioti si bosorogi....invatati dreak sa folositi netu,nu mai scrieti de-ampulea pe unde nimeriti....coloneii pulii!!(PMT idiot colonel bonus)PMT nu poate citi mai mult de 3 postari anterioare.Asa e el.A lucrat la em 100.Ce pretentii sa mai ai la niste "palmasi" ca mine sau ca altii?A dus PMT porcu'n portbagaj?L-a dus.A iesit mare scula la em100?A iesit.
    a luat spaga la greu la examene(ca el oricum habar n-avea,da'era in comisie de la "esalonu' superior)
    A luat!!
    Si acu PMT e bine mersi.
    vezi ce inseamna o juma de porc in portbagaj??
    mare lucru!!esti egal cu PMT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Juma de porc este doar juma. Tu, tu esti intreg!

      Ștergere
    2. ASa DA D.C. si eu care credeam ca te-ai imbolnavit !
      Asa nene , baga rachete pe directia strategica sa-i doara la ficati pe imbuibatii de la ..cimitirul elefantilor!! Sniper one

      Ștergere
    3. Merge si pestele ca tot se lauda unul cu IAZUL

      Ștergere
    4. @Anonim22 ianuarie 2013, 21:41
      Da ba, da tu l-ai dat spaga anonim=cacat,eu am ramas intreg si corect,nu m-am vandut,doar am invatat si mi-am facut datoria.Doar atat.Nici n-a fost mare lucru.De asta acum sunt linistit,foarte linistit si tie/voua va tataie curu' stiti foarte bine de ce banditilor(ca sa nu zic hoti)
      Si daca ma gandesc nici nu sunteti prea multi.pe bloguri doar vre-o 10-15 cacati....nesemnificativ.da de urlat va pricepeti bai,pe bune ca aveti talent:):)

      Ștergere
  58. Muei, iar ai incurcat tucalurile? Esti pulbere ori plastic? Muei scandal, meri de te culca pentru ca sa dormi. Zgirii linistea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce mai cacat=anonim,nu-ti place adevarul?vrei liniste?hmmm....oare de ce?
      Ai avut si tu IC+SM in ultimele 1-2-3 luni inainte de pensie.
      Va udati izmenele de frica bai cacati anonimi"onoare si demnitate+IC+SM"
      Mi-e rusine ca existati!!!!

      Ștergere
    2. Numai in ultima zi. Da'a fost asa de bine!

      Ștergere
  59. @PMT
    hai ba,mai vorbesti mult cu aia?
    ti-am zis io ca nu poti citi mai mult de 3 postari anterioare?Ia sa vedem poti?

    RăspundețiȘtergere
  60. SALVEEEE FOoooC ! Hai D.C . trei VOLHOAVE si ai terminat cu basinosii!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Muei ametitule, cred ca avem o problema cu nietul. Ca nu cred ca am ramas doar eu si Ovidiu, adica tu. Desi ar trebui sa mai fie in preajma sapte, opt bagatori de sama.

    RăspundețiȘtergere
  62. Salve de floci.
    Meri si tu in OZ, stafiditule. Un-te crezi muei ,,pace sub cashcheta''? Ai cetit si tu de rachete. Muei, la revelion mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  63. Te felicit D.C ai obtinut o victorie splendida! I-ai facut ..MUCI !
    Istoria..blogului va consemna victoria !

    RăspundețiȘtergere
  64. Da, vom consemna, dar numai daca ne trimite date certificate de IML privind alcoolemia.

    RăspundețiȘtergere
  65. Baa maimuca, tu vorbesti de victorie? Ia vezi? Poate-ti dau o clantza ...

    RăspundețiȘtergere
  66. Va consemna o pula.acum pe blog suntem 11 din care 1-2 militari,6-7 birocrati si vre-o 2-3 secretari BOB partid.Cam asta-i tot.Ceilalti isi vad de treaba linistiti.Bravo lor!cred ca sunt mai inelepti.
    Daa....pizda aia de ELENA pe unde umbla?
    Oaiiii ce-mi place de udrea!(din spate vreau s-o vad)Daca ELENA sta si-n patru labe promit ma fac baiat cuminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1-2 militari? Si tu impreuna cu maimucul sunteti cei "1-2 militari", nu? Buei ce gluma buna pe seara asta! Curleoane, asta banc bun, nu alea bashite pe care le tot postezi tu!

      Ștergere
  67. Iote na acu sunt 13 puleti....cre ca s-au inmultit birocratii .astia tot timpul sunt mai multi.
    Hai pa
    Noapte buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Iote na acu sunt 13 puleti."...Sa suji duda la baieti!

      Ștergere
  68. Bai,ia faceti loc. Am gasit decizia aprilie 2011. Asta noua are fix acelasi numar, numai ca este din ianuarie 2013. Bai sa-mi bag, adica cum?
    Dar care este motivul emiterii noii revizuiri, ca nu scrie vere. Probabil o fi un semn, ceva avertisment, sa-mi bag mintile in cap?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey rapanule, daca ti-au dat-o in plus, lasa si tu acolea fro citiva firfirei de-o muie Curdelonului!

      Ștergere
    2. Vezi ca pe ultima pagina ai niste totaluri de puncte : Numar total de puncte realizat in intreaga activitate ; Numar total de puncte acordate pentru conditiile de munca .
      Compara aceste totaluri intre cele doua decizii .
      Daca ti-a scazut primul total , inseamna ca au gasit ca niste venituri inscrise initial erau mai mici .
      Daca ti-a scazut al doilea total inseamna ca-ti dadusera conditii de munca dupa HGS 1019 , iar acum ti le-au luat inapoi .

      Ștergere
  69. Mi-au dat pe minus, dar pentru Corleone ma imprumut la camatari, ca tare o mai cere. In genunchi o cere, iar eu sunt milos.

    RăspundețiȘtergere
  70. Corleone, ai turtit-o ori ti-au murit lateii? Da si tu un semn de viata, caci altfel sun la 112!

    RăspundețiȘtergere
  71. bUNA dimineata!
    Muey,cracanatilor, bosorogilor,apevistilor..v-ati umplut de muyosag, v-a tras-o Alcoolicul Anonim, marele betivan ,contele de Sanț-Bartolomeu,..ptiu..re-ati ai dreak de moafle!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ase,ase ...le-a tras-o la bosorogii de la em100 sa tina minte tu-i in gura de Ofticati!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Neatza buna la ZOO + 9! Czare azi e ZVITA, asa ca nu uita sa ne sufli zgura din burlan noua!

    RăspundețiȘtergere
  74. Sa traiasca COURLIONEZUL ! Bai ce MUYE v-a dat ! Bosorogilor _ nu sunteti buni de nimic..vai de capuletele vostru..!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS tie "pace sub cascheta", precum si aurolacului din BirtOlomeu!!!

      Ștergere
  75. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  76. Ii bun-o pula! Sa va faceti poze la ghiseu, cind v-o da in mina. Decizia. De re re revizuire. Sa aveti poza la dosar.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri