Google Translate

sâmbătă, 16 februarie 2013

CNSAS, cartoful fierbinte mancatoriu de bani multi si degrab varsatoriu de date si informatii dupa cum vre muschii sefului, celui care l-a trimis la post, ori interesele celui care plateste!

 
 
"Superministerul" cu 11 secretari de stat. Ce mai face Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii? Pârţuri și bolboroci. Adică vegetează. Secretarul de stat este un înalt demnitar. Ministerele au, de regulă, 2-3 secretari de stat. Fiecare secretar de stat are o structură de personal, “cabinetul demnitarului”, prevăzut cu 4 funcţii.
 

Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii Statului este alcătuit din 11 membri, cu rang de secretar de stat. Rangul se respectă, la rang se ţine, rangul subţire cu multă cheltuială se ţine. Adică, fiecare membru al Colegiului are toate facilităţile, drepturile şi onorurile stabilite prin lege pentru secretarul de stat: director de cabinet, asistent, consilier, secretar şi curier personal, şofer.

Ce domenii de importanţă vitală pentru prosperitatea şi bunăstarea contribuabililor coordonează cei 11 secretari de stat din Colegiul CNSAS? Ce beneficii aduc ei în serviciul naţiunii pentru salariile generoase şi toate celelalte facilităţi?
Până la abrogarea Legii nr. 187/1999 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea securităţii ca poliţie politică, organismul colegial de conducere a CNSAS avea răspunderea unei decizii-verdict: “Ai făcut sau nu poliţie politică“. Nu discutăm aberaţia juridică a definirii conceptului poliţiei politice şi nici canoanele după care se dădeau acele verdicte.

Din anul 2008, odată cu declararea neconstituţională a legii, implicit a Colegiului, şi transferul deciziei-verdict în sarcina Secţiei de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti, ce mai fac secretarii de stat din Colegiul CNSAS? Aprobă trimiterea rezultatelor cercetării arhivelor privind persoanele verificate la Curtea de Apel? Ţin socoteala numărului de pagini răsfoite de salariaţii Direcţiei de Investigaţii? Veghează ca redactorii notelor de constatare a activităţilor de poliţie politică să nu greşească din exces de zel, ori, dimpotrivă, din insuficientă orientare şi intransigenţă ideologică?

Nimic din toate acestea nu sunt atribuţii de rangul secretarului de stat. Membrii numitului colegiu sunt desemnaţi de partidele parlamentare şi de câte unul de către preşedinte şi prim-ministru. Aşadar, Colegiul CNSAS pare a fi un conclav de comisari politici care veghează la… La ce veghează un comisar politic? La respectarea liniei politice.

Linia politică în studierea arhivelor odioasei instituţii a Securităţii este o sarcina grea, complexă, stresantă şi, de ce nu, foarte periculoasă, cu riscuri grave de contaminare cu ideologia, fermitatea şi vigilenţa revoluţionară, cu spiritul luptei de clasă care emană din dosarele întocmite, cu ură şi mânie proletară, duşmanilor orânduirii socialiste, agenţilor imperialismului, spionilor şi trădătorilor de ţară puşi în slujba cercurilor reacţionare de peste hotare. Toate acestea înseamnă sporuri de risc, de loialitate, de rezistenţă la tentaţiile mizelor din anumite dosare.
Dar…linia politică mai poate implica şi îndeplinirea unor sarcini de partid speciale, în deplină clandestinatate, pentru a nu fi aflate de derbedii din presă, căci între partide spălarea unora şi pătarea altora se tranşează cât ai zice peste. Aşa bunăoară, un preşedinte care a intrat în conflict cu guvernul a cerut şi el un mic serviciu. Şapte miniştri şi şefi de agenţii guvernamenale care nu aveau în dosarele securităţii ameninţări din trecut pentru prezentul şi viitorul carierei lor politice, se impunea, din înalte raţiuni, să aibă antecedente de incompatibilitate. Alţi cinci demnitari guvernamentali, cu “tinichele la dosar”, descoperite după învestire, se impunea să fie “lacrimă Cristi“. Pe atunci CNSAS nu exista. Serviciul a fost cerut Şefului Arhivelor, în numele preşedintelui, prin mijlocirea directorului SRI. “Securistul dracului” a refuzat să săvârşească falsurile, deşi i s-a indicat inclusiv modul de operare şi dat de înţeles că viitor cu eghileţi şi stele de aur pe umăr va avea. Se întâmpla într-o vineri. Luni dimineaţă, “securistul dracului” era un tânăr pensionar. După vreo două săptămâni, prim-ministrul şi ai săi colegi, cei şapte, au devenit “foşti”.
 
Foşti agenţi ai poliţiei politice şi foşti membri ai guvernului.
“Nufărul de la CNSAS” a avut tot timpul motoarele turate, mai în forţă, mai la relanti. De la caz, la caz. După împrejurări şi interese. Tot după împrejurări şi interese, la CNSAS funcţionează şi o secţie de vopsitorie, specalizată în umbrirea biografiei sfidător de curată a unora care nu se dau dresaţi politic.

Legea în vigoare a cercetării trecutului care-ţi poate ameninţă viitorul conţine mai multe aberaţii juridice. Una dintre aceste aberaţii este “declaraţia pe proprie răspundere că nu ai făcut politie politică” la care sunt obligate persoanele alese/numite în funcţii pentru care este prevăzută verificarea din oficiu de către CNSAS. De ce este această prevedere ilogică, absurdă şi, deci, imposibilă? Răspunsul este foarte simplu. Tocmai din cauza acestei simplităţi, cei puşi să dea declaraţiile nu au protestat, ci le-au completat senini. Să raţionăm. Pentru stabilirea activităţilor de poliţie politică a fost creată o instituţie, condusă de un colegiu impresionant. O armată de investigatori studiază şi evaluează faptele din dosare. Dacă investigatorii spun că nu sunt fapte de poliţie politică, decizia “băiat bun” se ia la nivelul CNSAS. Dacă cel verificat , pe baza opiniilor investigatorilor, ar fi comis acivităţi de poliţie politică, documentele-probă se judecă de către Curtea de Apel Bucureşti. Atunci, care va să zică, cum poate Nae Ipingescu să declare pe proprie răspundere ceea ce trebuie să constatate onor CNSAS şi cei 11 secretari de stat, apoi să valideze Curtea de Apel?!

Nae Ipingescu spune că nu. Dar domnul Nae are şapte volume cu note de relaţii întocmite că urmare a relaţiilor de serviciu cu străinii, participării la activităţile protocolare ale diverselor misiuni diplomatice, delegaţiilor în străinătate şi altele asemenea. Investigatori ai CNSAS şi judecători ai Curţii de Apel documentează şi judecă speţa fără să fi avut experienţa de viaţa sub imperiul legislaţiei apărării secretului de stat şi a obligaţiilor persoanelor în a căror atribuţii de serviciu implicau relaţii oficiale cu străinii. Domnului Nae i se găseşte nodul în papură şi se alege cu un dosar penal de toată frumuseţea, pe cărui copertă grefierul scrie “Fals în declaraţii“.
Atribuţiile legale ale Colegiului, încă nepuse de acord cu cele mai recente modificări din legislaţie, sunt unele de domeniul derizoriului pentru nişte înalţi demnitari, altele, imposibil de cuantificat.

În iulie 2007, conferenţiarul universitar dr. în muzicologie Antoniu-Ladislau Csendes (născut la 25 aprilie 1964, absolvent al Conservatorului de Muzică “Ciprian Porumbescu” din Bucureşţi, Secţia Instrumente cu Coarde, cunoscut mai bine că membru al Cvartetului “Arpego”, din care face parte şi şoţia să) a preluat preşedinţia Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. A.L. Csendes a fost desemnat ca membru al CNSAS chiar de la înfiinţare, că reprezentant al UDMR. Sub preşedinţia istoricului Onişoru, muzicologul Csendes a trecut neobservat, deoarece avea preocupări mult prea importante pentru a ieşi în vreun fel în evidenţă.
 


Potrivit surselor noastre sigure, “Centrala secretă” din spatele cortinei UDMR i-a stabilit lui Csendes misiuni din categoria spionajului de mare anvergură, între care: identificarea şi transmiterea în exterior, potrivit unei tematici de cercetare minuţioase, a întregului volum de date privind activitatea fostelor organe ale securităţii statului în problemă maghiară; acţiunile serviciilor speciale ale Ungariei în România (ce s-a cunoscut şi cât?); surse de informare folosite de Securitate; persoane urmărite şi modul în care acestea au fost depistate; cauzele eşecurilor înregistrate; vulnerabilităţile identificate de Securitate în acţiunile spionajului ungar şi baza de sprijin a acestuia în România; factorii favorizatori ai neorevizionismului reflectaţi în evaluările Securităţîi; foşţi agenţi ai Securităţii care, pe baza elementelor din dosare, ar putea fi determinaţi să colaboreze cu servicii secrete străine; persoanele importante din România care au dosare în arhivele Securităţîi preluate de CNSAS; erori de prelucrare a dosarelor predate CNSAS care permit conexiuni cu “dosare de securitate naţională” rămase la serviciile de înformaţii.

Antoniu-Ladislau Csendes nu cunoaştea şi nici nu făcut nimic din ceea ce-i cere legea. Excela, în schimb, prin comportamentul rudimentar, violent verbal, jignitor şi xenofob la adresa personalului, căruia i se adresa urlând şi cu apelative insultătoare de neconceput pentru un demnitar. Cum nu-i convine ceva, culoarele se umplu de urletele isterice: “Români împuţiţi! La muncă cu românii, …tu-le neamu’n…”. Nemulţumit că angajaţi din Direcţia economică au refuzat să-i elibereze sume de bani necuvenite, Csendes a ripostat: “Căcăţi, căcăţii dracului! …tu-vă neamu’n… de români!”.
Apoi a trântit uşa, scoţând-o cu toc cu tot din perete.
 

Activitatea cotidiană a Cabinetului preşedintelui Csendes era coordonată de un personaj feminin cel puţin misterios, Andreea Varga. Directorul de cabinet, Andreea Varga, nu a fost angajat al CNSAS şi nici nu primea vreo remuneraţie de la Bucureşti, pentru activitatea zilnică desfăşurată: primirea şi soluţionarea întregului volum de lucrări adresat preşedintelui. Ea dispunea ce trebuia să vadă preşedintele, cu care vorbea exclusiv în limba maghiară, de faţă şi cu alţi angajaţi. Ea rezoluţiona şi îndruma lucrările, păstra şi aplica ştampila în absenţa secretarei, coordona relaţiile externe, organiza expoziţiile şi conferinţele în străinătate, îndeplinea acte de reprezentare externă a preşedintelui.

Atitudinea lui Csendes faţă de Varga era de maxim respect şi deferenţă, că şi cum această i-ar fi superioară… Andrea Varga, care în timpul liber făcea şi pe istoricul, era cetăţean al Republicii Ungaria. După plecarea de CNSAS, că urmare a deconspirării misiunilor sale, s-a profilat pe recuperări de proprietăţi a căror istorie a descoperit-o… sperăm, că nu “cercetând” arhive!

Despre ce făcea Colegiul CNSAS am aflat, totuşi, câteva lucruri concrete. Astfel, încasa salarii în cuantum de 800.000 lei pe an, ocupa trei locuinţe de serviciu, consuma benzină şi întreţinere pentru 11 autoturisme, încasa diurne de deplasări interne şi internaţionale.

Membrii Colegiului au fotocopiat, în ultimii patru ani, cca. 80.000 file de dosare. Mai mult decât primesc toţi cercetătorii într-un an. În ce scopuri? Ce piaţă este alimentată cu documentele fotocopiate?!

Membrii Colegiului nu sunt cercetători specializaţi, cu una sau două excepţii. În colegiu sunt 4 istorici, 2 jurişti, din care unul şi fost deţinut politic, 2 economişti, 2 teologi, 1 muzicolog. Deciziile în Colegiu nu s-au luat pe baza adevărurilor incontestabile, ci a negocierilor şi trocurilor politice.

De asemenea au fost sesizate cazuri când membrii Colegiului au acordat în mod discreţionar acces la dosare unor personalităţi publice, încălcând regulamentul şi procedurile uzuale, în dispreţul legii şi al celorlalţi solicitanţi legali.

Aşa stând lucrurile, de ce nevoie mare este superministerul cu 11 secretari de stat la CNSAS?!
 

77 de comentarii:

  1. Aia de acolo nu au nevoie de certificat ORNISS?
    SRI si ceilalti nu au atributii in directia protejarii intereselor tarii?
    Chiar asa de prosti sintem si de vanduti incat UDMR poate instala un centru de documentare/analiza/debriefing al serviciilor secrete ale Ungariei pe teritoriul nostru, cu banii nostrii, cu toata arhiva noastra pusa la dispozitie?
    Procurorii lu basescu si toti haitasii lui ce pazesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 85% din INFORMATIILE continute in dosarele gestionate de CNSAS, sunt extrem, extrem de pretioase. Pentru trecut, prezent si chiar in viitor! Cei care au facut "asta", au facut-o sub PRESIUNEA celor interesati din exterior sa puna mana pe baza de date a serviciilor de informatii romanesti!

      Ștergere
  2. CNSAS si-a mancat malaiul, si-a trait traiul, asa ca poate lipsi din peisaj, ca e doar unealta in mana politicienilor ticalosi, gaura neagra pentru banii tarii si sursa pentru agentii straini si cozile de topor!
    GATA, ajunge!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINGO!
      Dar cine are curaj sa-i trimita la plimbare?
      Inca nu s-a extras/vandut/furat TOT ce este prin km aceia de arhive!
      P.S.: Exceptionala informatia cu unguroaica! FANTASTIC! Incredibil!

      Ștergere
  3. Dupa unificarea Germaniei, nemtii au publicat lista colaboratorilor si turnatorilor STASI si nu au fost probleme ulterioare de santaj politic. La noi, inca de pe vremea lui Ilici, chestiile astea au fost tinute secrete, pentru ca "unii sa-i santajeze pe ceilalti".
    Cit despre hun-guri in CNSAS...daca le-a fost permis acest lucru si s-a dorit ca romanii sa ramina in vazul lumii in koorul gol...
    Buei, ia verificati daca la CNSAS-ul asta n-a lucrat si (h)unul Pişşş Viorel!

    RăspundețiȘtergere
  4. iceparu spunea...

    Cezarica fara frica fa publicitate daca vrei sa castigi bani. Eu te angajez si tractorist cu conditia sa nu mai mirosi a borhot. Pa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tigri2 spunea...

      Misiunea leu cezarica era la GAZ{Gospodarie Agricola Zootehnica].era pe langa unitate ,avea cativa soldati mai deocheati in subordine iar el era vacarulsi oierul sf,avea mari probleme cu oile si cu caprele ca mereu trebuiau chiuretate,nemernicul de cezarica chestie mica ,seara,in loc sa le mulga ,el le facea "merchezul".Zice de sfarleaza si nu stiu ce,pai asaeste "pisica care nu ajunge la slanina zice ca pute"pai a condus el ceva inafara de o grupa de soldate,iar cu blogul s-a facut de ras...VCai de capul tau ,loaza.

      Ștergere
    2. Buei Harapila, maimucul scarpina scroafa pe burta!

      Ștergere
  5. Boc_basescu care taiau si taiau in numele "recesiunii" de peste TOT (salariati, copii, handicapati, pensionari etc.), stau si socot: de astia de ce nu s-au atins? Cum de au fost si inca mai sunt BANI pentru numeroasele lor privilegii, multe extrem de costisitoare? Buey, treziti-va! Sa combatem pana cineva ne va auzi si poate chiar va face ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine dracu sa se trezeasca, nu vezi ca romanul doarme ca boul pe coada? Doar cind o ajunge sa manince paie de marginea drumului si cutitul la os, poate, poate sa-si dea sema unde a ajuns. Principala problema a acestei natiuni este CONSTIINTA! Cit timp romanilor le este transmis prin clasa politica-si nu de ieri de azi ci de o suta si ceva de ani- sentimentul de "looser"/fatalism, nu se va misca nimic. Cine sa destepte oare acum constiinta nationala?
      PS. Nu l-ati vazut cumva pe tatal meu? Il cheama mama acasa, ca i-a facut placinte cu pule-n briu...

      Ștergere
    2. Buey,
      Urla lasitatea-n voi!

      Ștergere
    3. Zic si eu Cezarucu maimucu...

      Ștergere
  6. Muei, cica azinoapte ar fi batut la usa lui C.Zar si l-ar fi intrebat daca n-a auzit trecind o turma de boi.
    Propitarul dela arMUIA l-a intrebat daca s-a ratacit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha, ha, ha! Seamana cu ce am gasit eu in arhiva CNSAS.

    ,, Undeva la tara ... Bate cineva in geam noaptea pe la ora trei si intreaba:
    - Hei, n-ai vazut o turma de boi?
    - De ce? Ai ramas in urma? ''

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata celor de la Zoo, pace voua celor de la Noo!
    Muificare spornica va urez!

    RăspundețiȘtergere
  9. O zi proasta tuturor, ca maine e luni!

    RăspundețiȘtergere
  10. Neata Buna la ZOO + 9! Czare, maimucea sa ne scarpini pe oua fix la ora 2!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai, ce parere aveti despre "comunicatul" si concluziile date pe blogul SCMD de Tudor si craioveni dupa intalnirea cu Dobritoiu-bretonel pe tema pensiilor?
    Mai rar asa abureala si prosteala pe fata! Puncte, termene, angajamente... vorbe, vorbe, vorbe...
    Concluzia e clara: suntem fututi, cu banii luati, si pregatiti acum pentru muificare si sodomizare de catre toti politicienii si cei din sistemul de aparare (ca si ei tac si fac, mana'n mana cu politicienii)!
    ... deci: la baie, spalati-va pe dinti si la buci, ca nu-i frumos sa v-o traga asa, pe ne'spalate...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mooey, atata v-ati frecat la oua p-aciulea cu penziile pana ce unii chiar au luat-o in serios si acu va baga morcovu-n cur, ..rea-ti ai dreak de apevisti!V-a mancat undeva sa tot molfaiti subiectul penzii militare si uite rezultatul.Dar-ar boala-n voi de nehaliti!Mai bine ar veni meteoritul ceala care sparse atmosfera la rusi, cica scutul de la Deveselu e panza de paianjen pentru asemenea „ meteoriti”.Poate da dreak si se sparge vreunul si in capuletele lui Maimukles,desi inclin sa cred ca impactul ar fi dur pentru roca extraterestra nu si pentru bolovanul lui Czar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ni suji penis - ULA plina de KK dupe un sext la busi!!

      Ștergere
    2. UAI, LA MUNTE NINJE SI CZAR KARASU-L LINJE!

      Ștergere
  13. Ce de raplici inteligente ati dat, apevistii pulii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Leguma, noi suntem pentru comunicarea intre specii.
    ,,Proiectul'' functioneaza daca si un melc, ca tine, a receptionat mesajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melc,melc codobelc
      Scoate pula la belit
      Sa o iei putin la flit!
      S-o scoata din cochilie
      Sa ti-o bage-n gura tie!



      Asa e BINE?

      Ștergere
  15. Cezare si tigri2 sa-mi dati pielea inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ni suji penis - ULA plina de KK dupe un sext la busi!!

      Ștergere
    2. Czar si halitorul de lebede e buni prieteni. Isi ling maciucile reciproc avantajos. Se pare ca boracul din Hurziceni o are mai dulce, de maimucul i-o linje toata ziulica.

      Ștergere
  16. Nu l-ati vazut cumva pe tatal meu? Il cauta mama ca i-a facut gulash de iepurash. Daca nu vine la masa, il fute de-l indoaie.
    PS. Nenea Cezare a zis tata sa-l pupi in gooz pina gulashu-i gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, pina ma-ta gateste gulashu, tac-tu si cu Cezarila sa ne suga iepurasul!!! Dar s-o faca bine ca sa vaza tot orasul.

      Ștergere
  17. Bai, dar pe unde-o umbla Curdeleul?

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai magarilor ,voi nu stiti decat sa injurati si sa vorbiti birjareste?

    RăspundețiȘtergere
  19. Neata Buna la ZOO + 9! Cezar + motanelul kkcios sa ne dea limbi la oua!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca'i p'asa, atunci s-aveti toti, in frunte cu magarii cu frana belit, o zi ff proasta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe koaise sa ne tzuci si de mataringa sa ne-apuci!

      Ștergere
  21. Proasta'i mata si cei ce cred ce scrii tu!

    RăspundețiȘtergere
  22. Aici se scurg pe Apa Sambetei zeci si zeci miliarde lei, an de an!
    Vad ca aceasta gaura neagra in bugetul statului, nu preocupa pe nimeni!
    Buey, suntem un neam de curve nenorocite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masochisti. Ne place sa ne dam singuri cu tesla-n koaie, desi, sincer, mi-ar place mai mult sa-i frig una peste bilute lui C.Zar maimucea.

      Ștergere
    2. Sa-mi suji penis- ula cand ii murdara de KK dupe un sext la busi!!

      Ștergere
    3. @12:38
      Sa ne kkm pe penizu tau

      Ștergere
  23. Gata, ma pularailor, ati futut destul in stanga si in dreapta (labe) pana la ora asta asa ca la masa si apoi la somn ca intre voi si bebelusi nu-i nici o deosebire: va cacati pe voi ca si aia mici!
    Gata, sa n-aud mormaieli, chiraieli sau basini (sunt rezervate in deal...)!

    RăspundețiȘtergere
  24. Fostul preşedinte Ion Iliescu s-a declarat extrem de speriat de căderea meteoritului în Rusia, observând că autorităţile de la Bucureşti ignoră complet fenomenul.

    "Nu vă gândiţi că mai sunt şi dinozauri la noi în ţară? Un meteorit mai mare ar putea provoca dispariţia dinozaurilor, sau cel puţin a celor mai în vârstă şi mai vulnerabili", susţine Ion Iliescu.

    Fostul şef de stat declară că a urmărit îngrozit căderea meteoritului în Rusia şi l-a sunat imediat pe Gorbaciov să vadă dacă e în regulă.

    Iliescu consideră necesară alocarea unor fonduri de la buget pentru detectarea din timp a meteoriţilor periculoşi şi distrugerea acestora, sau cel puţin alertarea dinozaurilor din vechea gardă.

    "Sunt convins că şi Vadim Tudor sau Adrian Severin sunt de aceeaşi părere. Ar trebui să ne sune cineva, măcar. Să ştim, să plecăm imediat la ambasada Cubei, sau măcar a Iranului. Acest pericol nu trebuie ignorat", a mai declarat Iliesc

    RăspundețiȘtergere
  25. UPDATE Traian Basescu castiga din nou procesul cu Dinu Patriciu in cazul inregistrarii video in care parea ca a lovit un copil
    de R.M. HotNews.ro
    12:28 Actualitate | Esenţial
    Presedintele Traian Basescu a castigat la Tribunalul Bucuresti procesul in care l-a actionat in judecata pe Dinu Patriciu si a cerut despagubiri de un leu pentru 'minciuna si trucarea unor filmari', dupa publicarea unui film in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004, anunta Agerpres.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bien ca a castigat... Asa ma futea o grija ca n-o sa castige... Era o palma data lui Funeriu ca nu a calculat corect viteza palmei si culoarea pixelului!
    Mai zice cineva ca nu e justitia independenta si legata la ochi?
    Hai, la interval cu ranjetul pe buze!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS lui Czarel cracanel

      Ștergere
    2. Sa-mi suji penis- ula cand ii murdara de KK dupe un sext la busi!!

      Ștergere
  27. Ati belit cosoru: se recalculeaza pensiile!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Se recalculeaza?mishto! o sa mai creasca inca odata la mine,mishto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oai, pe unde coaili noastre ai umblat? Crezuram ca din shantz de la Birtolomeu, jandarmii te-au saltat, ducindu-te direct la clinica la dezalcoolizat.

      Ștergere
    2. ...si mie ! Imi pune primele pe care nu ..le-au gasit!! Mishto!!

      Ștergere
    3. CEZARE SA MA KK PE DEGETUL ALA AL TAU CU CARE IMI DESFUNZI AJUTAJUL

      Ștergere
    4. vorbeste ba frumos ..du=te in -ula mea de nespalat !

      Ștergere
    5. "...du=te in -ula mea de nespalat !"
      Hi, hi, hi! Mai spala-te mei jegoteiule!

      Ștergere
  29. Da, da: acum vor fi 90% cu pensiile scazute si 10% cu ele marite, da nu asa, un pic, cu de 2-3 ori!!!
    Belitilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. CEZAR A BELIT-O TOATA SI MAI GRAV CIND NU-I SCULATA.

    RăspundețiȘtergere
  31. mos alecu spunea...

    Pentru ca prostovanul de sergent bula alias Cezar nu citeste ca oboseste la "creerele" lui cel subdimensionat , repet raspunsul pe care i l-am dat :

    La : " Nu ai mai simtit demult ceva TARE in partile dorsale numite Koour ??!!" . Gata ! Multumesc pentru ajutor ! Am simtit dintii tai tari care ma muscau !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ar mai fi de aparut dez_akord_atul (care-si zice don corleone , si un alt sir lung de nume...) ... dar acesta , fiind din Brasov , este ocupat cu golirea resturilor de bere din PET-urile folosite de turistii prezenti la festivalul de acolo ...

    RăspundețiȘtergere
  33. dodo says:
    problema recalcularii pensiilor calculate eronat ii priveste exclusiv pe SCMD-isti,deoarece este vorba ,asa cum am mai postat de vreoa doua ori aici,de circa 16000 de pensii initial diminuate ,la prima decizie si ulterior marite cu 3-4-5oo de lei pentru a reveni la cuantumul aproximativ din 2010.
    a fost calea aleasa de Oprea de a rezolva pe cale usoara problema diminuatilor ,deoarece calea politica era de durata.
    problema este insa ca CMZ-urile au inaintat la DFC tabele cu grupe de munca care chipurile s-ar fi regasit in activitatea respectivilor disponibilizati,fara insa a atasa si adeverintele corespunzatoare bazate pe OZU la acestea .
    astfel, auditul trimis de DOBRITOIU la ordinul SCMD sa gaseasca asazisele fraude care au dus la cresterea a peste 80% din pensii,au descoperit ca acelea erau in regula ,dar erau in neregula taman cei care tipau cel mai tare ca li s-a diminuat pensia ,si care de fapt fusese marita pe aceasta cale.
    deci in urma acestor recalculari,numarul celor cu pensii diminuate va reveni la procentajul initial, aproximativ 15%.
    aceasta este cauza pentru care acum DOGARU nu mai vrea recalculare si nici pedepsirea vinovatilor,fiindca el si cu Dobritoiu au lovit in proprii camarazi vrand sa omoare capra vecinului.
    VAE DE VOI,cu asa conducatori la sindicat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wau -ce distraktie la maxim...hi..hi..hi..hi!!~

      Ștergere
    2. Sa ma kk pe dodo asta al tau

      Ștergere
    3. Ba pula nu iti este rusine sa vorbesti urat in spatiul public? Pai cumfaci kk pe blogul omuluyi! Mai bine suji frana di mana la calul lu Czar ! ai putea sa-i dai si lu Czar pielea pe repede inainte si inapoi..dar nu cred ca ti lasa ca ai baligar sub unghii ..ratatuli care futi caprili!!

      Ștergere
    4. Citez, 'Super-Condensat, adevarul-garantat': .... " aceasta este cauza pentru care acum DOGARU nu mai vrea recalculare si nici pedepsirea vinovatilor,fiindca el si cu Dobritoiu au lovit in proprii camarazi vrand sa omoare capra vecinului.
      VAE DE VOI, cu asa conducatori la sindicat !"

      Ștergere

  34. CEZAR spunea...
    Aloo... domnu Mos PPPPartag ! Nu ai mai simtit demult ceva TARE in partile dorsale numite Koour ??!!
    Hai, ia un varf de bocanc de la mine si mai mergi dracului la culcare !!

    18 februarie 2013, 18:23
    Plano Lupuș spunea...
    @mos alecu
    După zicerea politică de astăzi, Ponta va lăsa legea să se aplice în spiritul și litera ei.
    Legea care există, desigur.

    18 februarie 2013, 18:31
    CEZAR spunea...
    Asta nu-i in stare sa priceapa nimic! La cei doi neuron care functioneaza blik ..blik....nu-i de mirare !

    18 februarie 2013, 18:41

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezare ALUPIGUS, ca ti-o recalculeaza astia si-o sa fie mica, mica ca o puta de furnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dodo says:

      cu greseli sau fara ,de data aceasta Nour are dreptate si a si spus-o pe intelesul tuturor,chiar si a celor care de obicei citesc ceva si apoi exclama: ,,e clar,astia vor sa-mi fure calul,,.
      pana acum ,nici o postare de a sa pe tema pensiilor si a drepturilor banesti nu a facut decat sa ma mire cum un finantist cu pretentii de ofiter de coducere,chiar in comanda unui spital militar,totusi unitate militara fara discutie,poate avea unele idei asa ciudate.
      de aceasta data ,cu tot respectul ,recunosc la dansul calitatile omului de la comanda.asa este,ne rahatim pe noi,in frunte cu ministrul si toti secretarii de stat ,din cauza uui individ despre care si civilii au afirmat in cor ca este aiurit si nu il vrea nimeni in ostirea platita de poporul amarat.
      desigur ,ca intotdeauna ,exista ciudatii nostri refulati din armata,probabil colonei,caci aici predomina omul cu carte multa dar ciudat ca sa nu-i zic altfel,care numai de dragul de a injura sefii ,il imping in fata pe acest om problema.
      ceea ce a facut locotenentul este opera unor astfel de indivizi care l-au incurajat,si in special conducerea SCMD,care i-a dat de inteles ca e timpul sa actioneze la fel cu ei,pe ztrazi ,in piete,etc.
      cei ce il sustineti acuma de fapt il aveti pe constiinta…

      Ștergere
    2. Sa-mi sugi carasu!
      Cu dragoste,
      Dodo

      Ștergere
    3. Sa sugi pula la ..mort!!

      Ștergere
  36. Ion o invita pe Marie la bar.
    - Marie, ce bautura ti-ar pofti inimioara?
    - Sampanie!
    - Ia te uita! Ce? O votca sau o bere nu-i buna? La taicatu` acasa numai sampanie ai baut?
    - Nu, Ioane, da’ tata nu voia sa ma reguleze!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai da destepti sunt unii care stiu ei cum se recalculeaza pensiile...
    Cei de la MApN nu-s in stare sa raspunda la contestatii iar mos Alecu (al de fute berbecu...) stie el cum si ce a facut auditul, cum a prins 16000 de pensii marite din burta, cum isi pune cenusa'n cap Dogy si ex-ministrul bretonel etc etc... Nici mama omida nu le potrivea ca mosu!!!
    Sa ne beleasca pula cu buzele lui si sa fie muit de toti!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  39. 3 bancuri

    O cuconita cheama pt. curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul,bat covoarele,sterg praful,ajung in dormitor.Sub pat fata gaseste un prezervativ.Il ia cu doua degete si-l priveste ingrozita.Cucoana o vede, se inroseste si ii zice. - Ce este Mario pe la voi nu se face sex? - Ba da cucoana,dar nu pana se ia pielea. ==============

    Un tip isi pierde scula intr-un accident. Merge la doctor sa-i faca si lui ceva. Doctorul zice: - Stam cam prost cu donatorii acum asa ca nu am decat o trompa de la un pui de elefant. Zis si facut. Vine omul la control peste o luna. Totul era in regula, mai crescuse nitel, nevasta era multumita. La fel si in luna urmatoare. Vine omul in a treia luna la doctor necajit: - Domnu doctor am o mica problema. O crescut acuma de-o tarii dupa mine. Asta nu ar fi o problema da' cind merg prin piata fura mere de pe tarabe si mi le baga in fund ! ============================================================ =

    2 pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una si se duc intr-o camera. Fiind pudici sting lumina si trec la treaba. A doua zi... Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una "1..2..3..Si! ... 1...2...3...Si!", ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie. -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat... ============================================================

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri