Google Translate

marți, 26 februarie 2013

Haos in Justitia romaneasca! Azi, greva anunțată, începând cu orele 8,30, la nivelul judecătoriilor. Vedeti aici, de ce! UPDATE. Important!

 
Asociația Magistraților din România a cerut Plenului CSM să pună pe ordinea de zi, în ședința de marți, discutarea revocării lui Danileț și Ghica la începutul ședinței și nu la final. Motivul acestei cereri este greva anunțată, începând cu orele 8,30, la nivelul judecătoriilor pentru a se vedea dacă voința celor 1600 de judecători este respectată, scrie lumeajustiției.ro.

Potrivit AMR, în cazul în care acest subiect va fi dezbătut la finalul zilei, așa cum figurează pe ordinea de zi, există riscul ca activitatea instanțelor să fie serios afectată, în condițiile în care Asociația Magistaților a cerut judecătorilor din întreaga țară să-și întrerupă activitatea pe timpul discutării revocării lui Ghica și Danileț, pentru a vedea cum se respecta voința celor peste 1.600 de magistrați care au decis ca cei doi nu trebuie să mai facă parte din CSM.

În acest sens, AMR a adresat o scrisoare deschisă judecătorilor și procurorilor:

 “Asociatia Magistratilor din Romania ia act cu ingrijorare, de tergiversarea procedurii de revocare din functie a membrilor alesi in Consiliul Superior al Magistraturii – Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet, ca urmare a sesizarilor adunarilor generale ale judecatorilor curtilor de apel si judecatoriilor.

 Nu intelegem sa fim partasi la prelungirea, de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a aplicarii dispozitiilor art. 55 alin. 9 din Legea nr. 317/2004, prin diverse tertipuri, printre care si sesizarea Comisiei nr. 2, sens in care am hotarat sa ne exprimam pozitia ferma in cadrul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, neparticipand la activitatea in comisiile ce au doar un rol consultativ.

 Atragem atentia membrilor Consiliului Superior al Magistraturii ca interpretarea legii in functie de interesele de moment ale unuia sau altuia produce reverberatii negative in perceptia publicului asupra sistemului judiciar.


 Constatam cu regret ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii, format din 19 membri, se afla in imposibilitatea voita de a lua act, in termen de 15 zile si, de a dispune revocarea celor doi judecatori, ignorand dispozitiile legale si vointa exprimata de peste 1600 judecatori, care au hotarat intr-un termen mai scurt revocarea judecatorilor Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet.

 Data fiind atitudinea de neacceptat a Consiliului Superior al Magistraturii fata de colegii judecatori, care au hotarat revocarea, si avand in vedere dispozitiile art. 1 alin. 2 din Legea nr. 317/2004, potrivit carora membrii CSM raspund in fata judecatorilor si procurorilor pentru activitatea desfasurata in exercitarea mandatului, solicitam tuturor magistratilor solidaritate, prin suspendarea sedintelor de judecata pe perioada desfasurarii sedintei de plen, in data de 26.02.2013, ora 8,30 cand figureaza inscrisa pe ordinea de zi revocarea celor doi membri, pentru a avea posibilitatea de a urmari modul in care este respectata vointa judecatorilor.

 In situatia in care, nu se va da eficienta vointei exprimate de judecatorii ce au inteles sa retraga mandatul de incredere pentru doi dintre membrii alesi, Asociatia Magistratilor din Romania isi rezerva dreptul de a formula deindata plangere penala impotriva tuturor membrilor Consiliului Superior al Magistraturii pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu”.
Sursa:
 
 
Asociaţia Magistraţilor declanșează greva judecătorească pentru marţi

Caz inedit în justiția din România. Asociaţia Magistraţilor din România va organiza marţi o grevă judecătorească, în semn de protest faţă de Consiliul Suprem al Magistraturii care refuză, de o lună de zile, să revoce doi judecători, Alina Ghica şi Cristi Dănileţ.

 Vor fi suspendate şedinţele de judecată, în ziua de marţi, la ora 8.30, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 Norel Popescu, preşedintele Tribunalului Mehedinţi.

 AMR cere imediat CSM-ului să pună capăt încercărilor de tergiversare a finalizării procedurii de revocare a membrilor aleşi Alina Nicoleta Ghica şi Cristi Vasilică Danileţ, întrucât nu este în puterea acestei instituţii să cenzureze votul exprimat de judecători.

 Acţiunea privind revocarea constituie cea mai amplă formă de protest a magistraţilor faţă de membri ai Consiliului.  Protestul a fost anunţat în emisiunea “Punctul de Întâlnire”, cu Radu Tudor.
======================================
==========================
==============
UPDATE. Important!
 
Judecătorii Alina Ghica și Cristi Danileț, revocați din CSM.
Război final în Consiliu

Plenul CSM a decis, în ședința de marți, revocarea judecătorilor Cristi Danileț și Alina Ghica din funcția de membru al Consiliului. Pentru revocarea judecătorului Cristi Dănileț au votat “pentru” 14 membri ai Consiliului și 4 “împotrivă”, în timp ce revocarea judecătoarei Alina Ghica a fost decisă cu 11 voturi “pentru” și 7 voturi “impotrivă”.
 

UPDATE: 13,30 La câteva minute de la aflarea rezultatului votului, Cristi Danileț a postat un mesaj pe Facebook: Asta e. Multumesc tuturor!

În urma unei ședințe tensionate, marcate de discuții contradictorii, privind procedura și motivele pentru care s-a cerut revocarea judecătorilor Cristi Dănileț și Alina Ghica din CSM, s-a decis ca cei doi judecători să fie revocați din funcțiile pe care le dețineau în Consiliul. Este pentru prima dată când membrii CSM sunt revocaţi din funcţia deţinută în Consiliu, ca urmare a solicitărilor trimise de adunările generale ale judecătorilor.

Procedura de revocare din CSM a judecătorului Cristi Danileţ a fost declanșată în 7 ianuarie de cărte Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

Pentru revocarea din funcţia de membru al CSM a judecătoarei Alina Ghica, reprezentant al Curţilor de Apel în Consiliu, a fost început un demers similar în 10 ianuarie, la Curtea de Apel Cluj.

Asociația Magistraților din România a cerut Plenului CSM să pună pe ordinea de zi, în ședința de marți, discutarea revocării lui Danileț și Ghica la începutul ședinței și nu la final, așa cum intenționa Oana Hăineală, pentru a amâna din nou procedura. Cu toate că numai câteva judecătorii au întrerupt ședințele, amenințarea cu o grevă, începând cu orele 8,30, a funcționat, iar conducerea CSM a dat înapoi. Lucrările au început, așa cum era normal, cu cea mai gravă problemă din Justiție: 1600 de judecători au cerut respectarea voinței magistraților, de revocare alui Dănileț și Ghica.

UPDATE: 13.05 Dezbaterile privind cele două cereri de revocare în cazul judecătorilor Cristi Dănileț și Alina Ghica s-au încheiat, însă discuțiile continuau să fie aprinse privind programul ulterior al ședinței.

UPDATE: 12:57 Natalia Roman cere din nou ca Dănileț și Ghica să nu voteze. Procurorul General Daniel Morar nu este de acord, la fel nici judecătorul Livia Stanciu.

UPDATE: 12:28 Judecătoarea Livia Stanciu are rugămintea pentru reprezentantul Curții Apel Cluj, care a inițiat revocarea Alinei Ghica, să arate motivele concrete pentru care s-a cerut revocarea.

Miron Aron încearcă să explice ce dorește judecătoarea Stanciu: ca fiecare din cei peste 1.600 de judecători să își motiveze votul.

UPDATE: 12:00 S-a trecut la dezbaterea cererii de revocare a judecătoarei Alina Ghica.

Alina Ghica: Este pozitiv faptul ca astăzi CSM nu judecă, ci dezbate aceste acțiuni de revocare. Acest CSM care prin eforturile comune a reușit să aibă o politică de resurse umane coerentă, a reușit să ocupe locurile vacante și nefinanțate din sistem, a reușit în doua raporate de țară MCV succesive să evidențieze pozitiv activitatea judecătorilor și de la alte instanțe decât Curtea Supremă. Sunt 19 membri ai CSM care nu și-au promovat interesele personale.

Ulterior, Ghica a trecut la prevederile legale ce țin de alegerea și revocarea membrilor CSM și cum a decurs această acțiune în cazul său.

“Întrucât hotarârea de revocare supusă la analiză nu prezintă nici un motiv, consider că aceasta nu poate fi aprobată de CSM”.

UPDATE 11:45 Daniel Morar cere asociațtiilor profesionale prezenti la ședință să prezinte ce motive pe fond au pentru revocarea celor doi membri CSM. ”Prezentațti-ne motivele, două-trei-cinci. Haideți să facem un efort”. La fel și președintele ICCJ, Livia Doina Stanciu.

UPDATE:11,30  Livia Stanciu: “Astăzi în cadrul plenului CSM n-am auzit pe niciunul dintre membrii CSM spunând că judecătorii din țară sunt vinovați de situația existentă la ora actuală, Nu doamna Roman nimeni n-a spus asta. Nu induceți această idee.!”. Stanciu i-a spus Nataliei Roman că nu i-a făcut dovada că este obiectivă.

 UPDATE: 11,00
Natalia Roman: Aceast[ institutie trăiește dincolo de persoanele fizice care acum o populează. Nu am văzut până acum la nicio persoana să pună deasupra persoanei sale și să invoce interesul CSM. În ce privește procedura, nefiind una jurisdicțională, nu vă puteți invoca propria culpă. Nu puteți veni și să invocați în fata colegilor judecători faptul că procedura nu vă este clară.  Fac apel  să solicitați celor 2 membri CSM Danileț și Ghica să se abțină de la a vota în acest Consiliu pe această problemă.

 Update: Horațius Dumbravă: “E bine să facem din când în când terapie de grup.(…) Da, am venit naiv, dar mi-am pierdut naivitatea aici, în CSM!”

Referitor la punctele pe ordinea de zi, va trebui să le luăm împreună. Privind acel termen de 15 zile, noi am avut acțiuni pentru nerespectarea termenelor. Când CSM nu a respectat un termen imperativ, acest lucru a stârnit și mai multe temeri în sistem. Noi avem toate actele la dispoziție.

Update: 10:30 Judecătorul Livia Stanciu: Am încercat să mă țin cât mai departe în discuțiile cu colegii. Niciodată nu o să apreciez o atitudine de genul celei exprimate aici în interiorul CSM că se vorbește de patrupezi. Eu nu am zâmbit absolut deloc. Dacă mă urmăriți, am văzut astăzi în ședinta plenului CSM apropo de responsabilitate zâmbete când vorbea un coleg sau altul, zâmbește din partea celor care se dau drept apărători. Ședința de azi are valențe emoționale. Este normal, suntem oameni și trebuie să ne respectăm unii pe alții. Aici este locul unde ne putem exprima și nu în afara sistemului. Unii care au încercat să creeze disensiuni între colegi au reușit. S-au făcut afirmații astăzi că o parte dintre colegi, prin luările de poziții încearcă să manipuleze pe cei care ne ascultă și in principal colegii judecători. Am auzit și remarci că astăzi s-au făcut intervenții emoționale pentru sensibilizarea acelor colegi. Este grav dacă prin luările noastre de poziție nu spunem ceea ce realmente ce gândim. Am crezut în cele cinci principii de constituire a CSM.

Vă întreb acum dacă tot s-a spus că unii încearcă să inducă anumite idei în sistem, punându-se la îndoială inteligentă colegilor din sistem, vă intreb atunci, și cred că acesta este momentul pentru ca nu m-ați văzut reacționând pănă acum, nu suntem aici 2 tabere, secția pentru judecători și cea pentru procurori, să nu spunem doar fariseic aceasta, ci ce spunem să și gândim. Prin luările de poziții, și am să punctez câteva și îmi pare rău pentru că atunci am spus că nu cred că este bine să ies și să fac precizări contrare unor susțineri făcute de un coleg din CSM care profitând de naivitatea dvs domnule președinte Mircea Aron v-a inolculat idei. (…) Faptul că atunci nu am ieșit public ci am dat doar un comunicat de la Înalta Curte cu privire la votul pe care mi l-am exprimat în 4 ianuarie 2013, stimați colegi, haideți să discutăm extrem de deschis: cum calificați atitudinea unui colg care a ieșit atunci într-o serie de publicații afirmând câ președintele ÎC, și domnia sa știe că nu am acceptat să particip la o anumită situație, să fiu elegantă, pe care mi-a solicitat-o. La 4 ianuarie 2013 acea ieșire în presă a colegului nostru – și nu am vazut asociațiile profesionale să spuneți dacă e corectă sau nu – mai întâi a acuzat președintele ICCJ că votul a fost altul decât cel pe care și l-a exprimat. După care a apărut ulterior o altă precizare: că votul din CSM de la 4 ianuarie a fost fraudat. Vi se pare corecta o astfel de poziție? Pot să vă spun atât: nu corespund realității susținerile colegului nostru. O sa sustin si am sustinut ca din punctul de vedere al judecatorului Stanciu, al actualului presedinte ICCJ, CSM ar trebui să fie condus de un judecător de la ICCJ, de un judecător cu o experiența profesională bogată, onest, integriu și de aceea atunci am crezut în propunerea care a fost făcută în persoana lui Mircea Aron. Dna judecator, nu imi spuneți că ceilalți judecători nu sunt onești că nu v-am auzit când colegul Dumbravă în alte sedințe anterioare… Faptul că președintele Inaltei Curti apreciază că astfel de probleme se impun a fi discutate în acest for care nu trebuie să acționeze ca un sindicat, dacă dvs. ați fi venit în acest for, fiți sigură că o spuneam deschis. Activitatea în cadrul CSM reprezintă una dintre multele zeci de activități pe care le are președintele ICCJ zilnic. Nu mi se pare normal ca ședințele să aibă loc azi una, mâine alta, pentru că nu am posiblitatea de a participa.

Update: 10:20 Judecătorul Toni Neacșu: S-au creat premisele să se stingă presupul conflict, început în 4 ianuarie. Mandatul pe care îl avem este unul de încredere. Este vorba de un mandat reprezentativ care poate fi retras în orice moment. Este o problemă între membrii CSM și corpul profesional.

Update: 10:15 Judecătorul Elena Hach: Dacă eu declanșez, tot eu trebuie să verific legalitatea. Instanțele declanșatoare își asumă responsabilitatea. CSM este construit într-o manieră democratică. Este corect să ascultâm punctele de vedere ale colegilor.

Update: Judecătorul Mircea Aron: Am ascultat un discurs sensibil și patetic. Dacă ai sensibilități poți să faci dreptate, așa că exprimarea unui punct de vedere patetic și sensibil este rău. Însă Dănileț a manipulat discursul patetic într-un anumit sens. Mi-a adus aminte de nuvela AL. Lăpușneanu. Ceea ce exprima aici dl Dănileț este dacă “voi nu mă vreți, eu vă vreau”. Personajul respectiv este unul controversat. Deci, aș fi mai atent la discurs și despre ce este vorba în realitate: un vot masiv. Noi va trebui să vedem unde s- a respectat cu rigoare cuantumul pe care îl cere legea pentru vot. Sigur că cei care au făcut apel la respectarea dispozițiile legale.

Ceea ce rămâne de aplicat este art. 55. Trebuie să vedem dacă trimiterile la cifre sunt respectate. Nu putem spune că nu avem regulament.

Eu am fost doar prilejul, nu cauza pentru ceea ce se întâmplă în CSM.

Eu mi-am depus candidatura cel puțin cu o zi înainte, dar s-a refuzat să se pună pe site. Am numărul de înregistrare. Dar asta nu mai are nici o valoare. Îmi pare rău că am fost prilejul acestor turbulențe. Așa cum alegerile se fac prin vot și revocările se fac la fel.

Update: Ora 10:00 Judecător Alex Șerban: Trebuie analizate toate cele semnalate de judecătorul Dănileț. Nu vorbim de drept la apărare, dar nu ca în cadrul unui proces.  Toată lumea din Consiliu am luat act de documente si vom lua decizia în cunoștință de cauză.

Nu cred că cine are impresia că peste 1600 de judecători au fost manipulați în aceasta chestiune privind revocarea.

Update: Ora 9:50 Daniel Morar, procurorul general al României; Eu cred că procedura revocării este extrem de nepredictibilă, cu foarte multe lacune în lege.  Am ajuns să alegem apărători și acuzatori. Trebuie să li se dea dreptul la apărare. Nu trebuie să ridicâm problema excepțiilor. Nu suntem în process. Dăm dovadă de ipocrizie.

Update: 9:35 Livia Doina Stanciu, președintele ICCJ: Sunt dezamâgită de turnura pe care  au luat-o evenimentele de după alegerile din interiorul CSM din 4 ianuarie 2013. Ca magistrați niciodată nu avem voie să ne situăm deasupra legii. Am auzit afirmații pe care n-aș putea să le cataloghez decât ca ieftin populiste în ultima perioadă.

S-a ajuns la ideea că și in procedura revocarii, ca și în cea a alegerii să se urmeze acest curs de acțiune prin care CSM să verifice legalitatea hotărârilor.

Update: Judecătorul Norel Popescu, vicepreședintele AMR susține că cele invocate de judecătorul Dănileț și contestarea hotărârilor de revocare sunt tardive, depășindu-se termenul de 15 zile.

CSM a dat cuvântul ”acuzatului”, iar Danileț a invocat mai multe vicii de procedură: nu s-au precizat motivele revocării, de către unele instanțe, nu s-a înregistrat votul judecătorilor aflați în concediu de odihnă sau de creștere a copilului, nu s-a realizat cvorumul, în unele cazuri.

Președintele AMR, judecătorul Dan Spânu, a declarat pentru Antena 3 că magistrații vor intra în grevă generală, dacă nu se va ține cont de votul celor 1600 de judecători care cer revocarea. Danileț ar trebui să demisioneze de rușine, din motive egoiste, dacă nu are demnitate și onoare, ca să plece fiindcă nu îl mai vor colegii săi, a spus Spânu, întrebat de ce se agață Danileț de funcție. ”Probabil, el și Ghica sunt prizonierii unor alte interese, politice”, a mai precizat judecătorul.

În acest sens, AMR a adresat o scrisoare deschisă judecătorilor și procurorilor:

 “Asociatia Magistratilor din Romania ia act cu ingrijorare, de tergiversarea procedurii de revocare din functie a membrilor alesi in Consiliul Superior al Magistraturii – Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet, ca urmare a sesizarilor adunarilor generale ale judecatorilor curtilor de apel si judecatoriilor.

 Nu intelegem sa fim partasi la prelungirea, de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a aplicarii dispozitiilor art. 55 alin. 9 din Legea nr. 317/2004, prin diverse tertipuri, printre care si sesizarea Comisiei nr. 2, sens in care am hotarat sa ne exprimam pozitia ferma in cadrul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, neparticipand la activitatea in comisiile ce au doar un rol consultativ.

 Atragem atentia membrilor Consiliului Superior al Magistraturii ca interpretarea legii in functie de interesele de moment ale unuia sau altuia produce reverberatii negative in perceptia publicului asupra sistemului judiciar.

Citește și: Asociaţia Magistraţilor declanșează greva judecătorească pentru marţi

 Constatam cu regret ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii, format din 19 membri, se afla in imposibilitatea voita de a lua act, in termen de 15 zile si, de a dispune revocarea celor doi judecatori, ignorand dispozitiile legale si vointa exprimata de peste 1600 judecatori, care au hotarat intr-un termen mai scurt revocarea judecatorilor Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet.

 Data fiind atitudinea de neacceptat a Consiliului Superior al Magistraturii fata de colegii judecatori, care au hotarat revocarea, si avand in vedere dispozitiile art. 1 alin. 2 din Legea nr. 317/2004, potrivit carora membrii CSM raspund in fata judecatorilor si procurorilor pentru activitatea desfasurata in exercitarea mandatului, solicitam tuturor magistratilor solidaritate, prin suspendarea sedintelor de judecata pe perioada desfasurarii sedintei de plen, in data de 26.02.2013, ora 8,30 cand figureaza inscrisa pe ordinea de zi revocarea celor doi membri, pentru a avea posibilitatea de a urmari modul in care este respectata vointa judecatorilor.

 In situatia in care, nu se va da eficienta vointei exprimate de judecatorii ce au inteles sa retraga mandatul de incredere pentru doi dintre membrii alesi, Asociatia Magistratilor din Romania isi rezerva dreptul de a formula deindata plangere penala impotriva tuturor membrilor Consiliului Superior al Magistraturii pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu”.
Sursa:
=======================================
==============================
===============

55 de comentarii:

  1. O zi proasta tuturor, ca e marti, cu trei ceasuri rele!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ce neam prost mai poti sa fi!
      N-ai aflat chestia cu gandirea +/_ ?
      Buey dobitocule, orice gandesti negativ altora, precum bumerangul: fi pragatit, c-o primesti țápăn de-a-napoia!
      Nu-mi dau seama prea bine ce primeaza la tine:
      rautatea sau prostia !/?

      Ștergere
    2. Neata Buna la ZOO + 9! Da, da e neam prost cit cuprinde. Cezare la ora 2 sa-l stringi nitel de oua!

      Ștergere
    3. Ai, v-ati prins ca sunt neam prost... Pai sunt d-ai vostrii, prostovanilor!
      Cand da-ti voi muie la toata lumea e culmea rafinamentului si al bunului simt, nu? Atunci nu vi se intoarce? Belitilor!!!

      Ștergere
    4. Nu mai plange ca-ti dam si tie una scurta,la biuzute...

      Ștergere
  2. Judecătoriile din Râmnicu Vâlcea şi Constanţa au intrat în grevă. Magistraţii vor revocarea lui Danileţ din CSM.
    =========================
    Judecătoria Râmnicu Vâlcea a intrat în grevă, marţi dimineaţă, şi aşteaptă şedinţa CSM cu privire la revoarea din funcţie a lui Cristi Danileţ şi a Oanei Hăineală. Magistraţii au suspendat şedinţele şi spun că nu vor rezolva nici un dosar în cursul acestei zile.

    Magistraţii din peste 40 de judecătorii din ţară ar putea intra în grevă în această dimineaţă. Activitatea instanţelor va fi blocată dacă în cazul în care Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) nu va discuta astăzi revocarea din funcţii a judecătorilor Alina Ghica şi Cristi Danileţ.

    Dacă va fi amânat din nou, magistraţii spun că nu vor judeca niciun dosar de pe ordinea de zi.

    Cei care au anunţat protestele, peste 1.600 la număr, cer solidaritate colegilor şi îi îndeamnă să nu se lase intimidaţi.

    În plus, membrii Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR) ameninţă că vor depune o plângere penală împotriva membrilor CSM pentru abuz în serviciu, dacă nu iau în calcul solicitarea lor.

    Judecătorii cer revocarea celor doi, din cauză că ar fi participat la o procedură netransparentă de alegere a conducerii Consiliului Superior al Magistraturii.

    Ştire în curs de actualizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce vor face saracii pirnaiasi?

      Ștergere
    2. Saracii parnaiasi fac laba si se uita dupa prospaturi pe blogul lu' dom' comisar saf de puscarii!

      Ștergere
    3. N-avem prospaturi! In cele mai fericit caz il putem inchiria nitel pe Cezar, ca tot e el cam homalau! 100 RON un numar, adica o tragere cu oBUCIERUL. Pentru ORL (nas, git si urechi), avem promotie. Numai 200 RON !

      Ștergere
  3. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi animale!

    RăspundețiȘtergere
  4. UAI LA TIMISOARA PLOUA, IAR CZAR NE SCARPINA PE OUA

    RăspundețiȘtergere
  5. Muey puleastelor, vad cu nu ati abandonat "spiritul" blogului ! Cred ca numa' gandul si spermanta revenirii la Mh m-au tinut in viata !
    Bag sama ca nea Vasile de la puscarie a ramas "pretin" numa' cu Casa Sectorista de Penzii ! Ce pula de cal in varf de deal facurati bre, cu "asociatii", de s-or retras ambasadilii ? Ori or fost expulzati ! Ca, dupa cum observ, pana si Don Biliputza cu sageata o luat ceva MUE !
    Al dreacu nea adminu asta, eo cred ca astia s-or porcait pe ceva feisbuc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa rapandulo, bine ai revenit! Ce koaili mele ai patit? Vezi de-ai mincat gras, ca ti-a dat pe nas? Ce-ti face doamna? Te mai reguleza, te mai reguleaza? Vezi ca aciulea la ZOO & 9, ti-am pastrat scaunul cald!

      Ștergere
    2. Buey, cred ca de la "Pinguinu'" ala mi s-a tras ! Ala cu 'nainte-'napoi si HOP, HOP, HOP ! La CIOC,CIOC, CIOC ! Era sa-mi ramana potaia fara stapan !

      Ștergere
  6. MUEY prazarilor, morometi beliti, halitori de slana si jumari si alti mitici s-au mai facut ceva locuri libere la NOO, pe cale naturala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, tot incearca maimuca sa faca o anexa la 9. Cica pentru aia tari in limba ca el. Bashinosul acu se crede E. Rommel si posteaza in nemteste. Traduce shobolanul cu un dictionar frazeologic de pe net tot felul de bazaconii, pe care dupa aia le posteaza aciulea. Nu ca ar avea ceva glagorie, ca oricum el nu poate numara pina la 20, decit daca se descalta de gumari...

      Ștergere
  7. In rest, vad ca-i haos peste tot: in justitie-pericol public, in pensiile militarilor-degringolada totala, in SCMD-razboi general, in economie-haos vesnic, in guvern-ceata densa...
    Numa aciulea vad ca se merge conform planului cincinal: MUE sustinuta, cu indeplinirea zilnica a planului la hectar !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai belitilor,minune mare,maica-sa lui Flit a fost angajata pe post de cobai,suge pula la negri si avand dintii cariati a inceput sa se inegreasca la fata.Atentie! Daca o vedeti pe centura sa va feriti ca are SIDA,dupa cati hormoni a supt cu cariile ei...

    RăspundețiȘtergere
  9. S-aveti o zi buna. Pana ies din "valescenta", mai usor, ca ma monitorizeaza harca !
    Muye la greu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moooeyy!!!Unde mama dreak ai disparut?
      De crapat vad ca n-ai crapat(inca), atunci ce scuza ai fata de lighioanele si dobitoacele de la Zoo si stimabilii de la Noo?
      Buey,fa-te dreak bine, ca ne-au incalecat halitorii de lebede negre si maimutele belicoase si prin multe alea trase.Pune la incarcat artileria grea ca e mult de lucru p-aciulea pana starpim cotropitorii.

      Ștergere
    2. P.S.
      Spre informarea ta afla ca aia din dreapta s-au autoexclus din clubul select al celor de la Zoo si Noo.

      Ștergere
  10. Pentru lindiku micu din Hurziceni, ala de la 11:39:

    HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA TI-O DAM LA BUCI DE KUK SA NE-APUCI.

    RăspundețiȘtergere
  11. tigri2 spunea...
    Iar a facut Mos ul pi dansul?
    25 februarie 2013, 18:20

    Flit spunea...
    @vulvo con coviltir
    ,,Mai Viorica'', nu te-ai saturat sa apari ca nebunul, cu pene in bot si parul vraiste? Mai, ramine contul din cantoane fara depunator!
    Ia incearca tu sa pari un bosorogea rezonabil, sa vezi ce bine te simti.
    25 februarie 2013, 20:29

    tigri2 spunea...
    Mai sarantocule,macar eu am VOLVO de un miliard,este printre cele mai bune masini europene,tu ce ai?Prostie cat cuprinde,datorii la banci si vreo cocioaba prin Ferentari,boschetarul dreacu'
    25 februarie 2013, 22:47

    Flit spunea...
    @vulva con coviltir
    Ai o tigaie de 20.000 ieuro, cind o ei de pe raft.
    Tu probabil ai cumpat-o la mana a doua, dela nepotul bulibasei.
    26 februarie 2013, 10:07

    tigri2 spunea...
    Taci mai sarantocule,vezi ca ai dintii cariati,ia sa te mai speli pe dinti ca o sa ai inspectie!
    26 februarie 2013, 11:41

    tigri2 spunea...
    Taci mai sarantocule,vezi ca ai dintii cariati,ia sa te mai speli pe dinti ca o sa ai inspectie!
    26 februarie 2013, 11:42

    Flit spunea...
    @vulva con coviltir
    ,,Mai Viorica'', nu te-ai saturat sa apari ca nebunul, cu pene in bot si parul vraiste? Mai, ramine contul din cantoane fara depunator!

    Ia incearca si tu sa pari un bosorogea rezonabil!
    26 februarie 2013, 12:10

    RăspundețiȘtergere
  12. Opinticul negru

    a ajuns ,,bosorogea''! Pai insemneaza ca-i copt si trebuieste lasat la vatra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine il punem la murat in otet, la Mina Minovici, alaturi de putza lui Terente!

      Ștergere
  13. Uai, vedeti c-a zis seful lui Cezar, Kioretu de la quatroCeni, ca munciti cam putin putorilor! Ia, puneti mina pe lopeti si nu mai umbalti beti! Buey Curleoane, s-aude acolea in fund la tine?

    RăspundețiȘtergere
  14. Da uai, ni-o crapat buca di rusini chiar daci tocma crapam in mini ceva si nu chic jios di foami la job.
    Da tirlici ista ii cu curu-n doa luntri, ci ba-i cu norma ropeana, ba-i cufurit si ciufulit.
    Cind ma gindesc si la cacarania cu cesemeu cred ci tre si golim un salon la 9ua, sa aivi omu un sa si tratezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicit Toate 4pedele care au postat pana acum !! Caineala !

      Ștergere
  15. Muei, gata desteptarea-mai ales Czar.!

    RăspundețiȘtergere
  16. 9 ce ne iese daca 4pedele n-o aplauda pe Kineala! Oricum, o cotoroanta ca asta nu are ce cauta pe o functie de conducator CSM. Vrem 1 mult mai bun.

    Oare Gabutzu, care-i de just itionar, DC nu se baga sa candidoza la fonctia suprema in ceseme? Sa-i fericeasca si pe magistrati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gaputzu Huoprea poa sa candideze, dar sef peste consiliul kelnerilor.

      Ștergere
  17. Matelotu-i vinat(culoare a vinataii).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-i pe duca..poate fi albastru-vinetiu-pamantiu.

      Ștergere
  18. Mai, ia lasati voi porcaielile si dati-va cu parerea de bilantul secret de la MApN. A plecat chioru furios si cu limba blocata de parca era cu morcovu'n dos!
    Da Gabita, Ponta si ailalti erau zambitori si guresi ca vrabiile satule...
    Cum fac pensionarii acum: aia cu pensia marita trimit scrisori de multumire iar ceilalti trimit cereri de "recalculare" ca sa primeasca macar pensia veche? Stie cineva ceva, pe surse?
    Sunt curios cum se dibuie pensiile "gresit" calculate sau cele "nesimtite" de-a dreptul.
    Hai, ciripiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apoi no,
      Juridic vorbind, nu sunt decat DOUA situatii:
      1. Pensionarul contesta/reclama, daca are ce!
      2. Casa de Pensii se autosesizeaza din oficiu, daca are de ce!
      P.S.Ar mai fi una, dar nu cred in ea: sa te reclame amanta, vecinul... de-a proasta! Ca ai dat mielu/curcanu si ai luatara penzie umflata!

      Ștergere
  19. Am 4 contestatii si nu mi-a raspuns nimeni la ele din ianuarie 2011. Pensia e mai mica si amante nu am, vecinele sunt niste femeiusti ce umbla cu mertane, vecinii sunt plecati in lume...
    Casa de pensii nu raspunde la nici o adresa, membru PUNR nu-s...
    Cand ma uit in oglida il vad pe al mai prost dintre pensionarii militari!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ADEVAR graieste gura ta,
      nu ai decat o singura SOLUTIE corecta:
      Angajeaza un AVOCAT sa-ti faca treaba,
      pe care tu vadit, nu ai facut-o bine!

      Ștergere
    2. Chiar esti bou: contestatiile au fost clare, la obiect si repetate! Avocatul o sa-mi ia banii ca sa obtina aceasi treaba ca si mine... Alti bani - alta distractie!!!
      Credeam ca poti sa ma ajuti nu sa ma enervezi!
      Totusi ma bucur ca este unul si mai dobitoc decat mine: ala de crede ca avocatii o sa-mi creasca mie pensia!!!
      Boule ce esti tu bou!

      Ștergere
  20. Da, da, da! Ieou i-am dat lui huoOprea mielu'!
    Ala mi-a uflat-o, astia mi-o sug.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai dobitocule,du-te la turma cu explicatiile tale idioate,fiu de catea in calduri,ce esti.Nu-ti mai da ma-ta pizda?Ia o lopata ,du-te-n cimitir si fa-ti de cap cu bunica-ta.Javra raioasa ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  22. @19:04
    Nu te intrista fara motiv.
    Cel mai prost dintre pensionarii militari este

    Opinticul Negru.

    RăspundețiȘtergere
  23. Uai, cin nu stie di ,,opinticu negru''(T.Gray, laba trista, piticul din gradina, mate negrere, piticul cu vulva, vulvo cu coviltir, lebada neagra, inginerul de sport, profesorul de malgasa si
    ofticosul ofticosilor), si ieie cunostinta despre ultima lui baseala:
    ,, Mai dobitocule,du-te la turma cu explicatiile tale idioate,fiu de catea in calduri,ce esti.Nu-ti mai da ma-ta pizda?Ia o lopata ,du-te-n cimitir si fa-ti de cap cu bunica-ta.Javra raioasa ce esti.''

    URMEAZA O EDITIE INGRIJITA(la editura ,,Doi si-un coi, tigri sa ne sufle-n-cimpoi'')
    Ramineti cu noi; nici nu stiti ce pierdeti!


    RăspundețiȘtergere
  24. Frma serioasa, asiguram ingrijire profesionista animalelor cu si fara certificat de handicap.

    RăspundețiȘtergere
  25. @ opinticul negru

    Aici nu poti roade osul, lingaule!

    RăspundețiȘtergere
  26. Stimatului pacient de la 9, cel cu 4 contestatii: Ai face mai bine ca, in testament sa lasi copiilor sa-ti rezolve contestatiile, ca in lumea asta si la viteza de maximum 5-10 contestatii/zi din 40.000, nu cred ca ai sanse. Ti-o spune unul care cred ca i-a incuiat pe aia din comisie. De ce? Pen' ca aveam vreo 60 chitante de alea cu salariul, vreo 4 cu prime care nu bateau de nici o culoare cu tabelele lor si mai mult, aveam o copie a memorului personal cu care le-am demonstrat ca veniturile erau scose din burta. Nici pina in ziua de azi n-am primit raspuns la ultimele 3 contestatii, insa mi-au bagat HGS-ul cu grupele de munca la greu, ajungind sa am vechimea in serviciu semicentenara. Asta e...Lasa mostenire contestatiile si nu-ti mai fa inims rea, ca uite, patesti ca saracul PMT, de-l hraneste baba cu biberonul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu' multumesc mult pentru sfat! Asa da, macar mi-ai aratat ca nu sunt singurul cu o mare problema.
      Sanatate maxima!!!

      Ștergere
  27. Muey, mirose a motanel kkcios, a lindik negru si mik pe-aciulea!
    Cu dedicatie halitorului de lebede vieneze:

    HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  28. Asa hodorogilor, munciti, nu stati cu ochii beliti sa vedeti cum rage colonelul Turcescu la repetitiile pentru afonovizion. Frecati piulita pentru tara lui basinila, ca piulite noi nu mai producem. Am ramas cu productia de magari si de porci. Ca vaci avem destule. Cu posete si tocuri.

    RăspundețiȘtergere
  29. Muei, spune-ne incotro? Inainte, la stinga, PL-ul mieou incotro, ca vine dobi si ne-nfinge regulamentul(organic, direct )in cur .

    RăspundețiȘtergere
  30. Inca nu sa sculat PROSTANACUL blogului,fiul catzelei care mananca kkt cu lopata cu care a scormonit dupa buna-sa in cimitir ca sa-i dea o limba?

    RăspundețiȘtergere
  31. O zi buna tuturor, ca a trecut ziua de marti!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mai unii e plini de apropouri si de smecherii ca cum closetul de hartii,mai ales Mos Pizdoaca al nostru el crede ca este discret dar trage cate o bashina [pe gura]de rasuna mai ceva ca sirena lui Vasile Roaita.El este [H]omul care a descoperit Piatra Filosofala,Panaceul Universal si Perpetuum Mobile.Este dat dreacu'Mos Bashina ...stiu ca citeste,ca e curiooooos...

    RăspundețiȘtergere
  33. Bună zua la tătă lumea !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri