Google Translate

joi, 28 februarie 2013

Interesant. Demn de apreciat! Danileț își plânge de milă pe blog, după excluderea din CSM

 
Plenul CSM a decis, în ședința de marți, cu 14 voturi „pentru” și 4 „împotrivă”, revocarea lui Cristi Danileț din funcția de membru al Consiliului. Acesta își exprimă dezamăgirea pe blog, acolo unde își prezintă și bilanțul carierei sale în Justiție.
 
Danileț își plânge de milă pe blog, după excluderea din CSM
 
Iată postarea integrală de pe blogul lui Cristian Danileț, intitulată
 „Am un singur crez: DREPTATE IN ROMANIA”:
 
„Acum 14 ani, in 1998, cand am terminat Facultatea de Drept vedeam o schimbare in Romania si am sperat ca aceasta schimbare va ajunge si in justitie. Am crezut atunci, cred si acum, ca justitia romaneasca trebuie si poate sa devina competenta, puternica si independenta.
 
Am incercat, cat m-au tinut puterile, sa lupt pentru dreptate in Romania. Nu o fac pentru bani sau pentru pozitii, nu o fac pentru ca as avea vreo legatura nepermisa cu cineva din sistem sau din afara sa. O fac pentru ca sunt devotat in apararea, recladirea si intarirea justitiei care trebuie sa functioneze in mod credibil pentru cetatean.
 
Am realizat ca nu este asa de simplu. Am lucrat ca expert in proiecte pentru fundatii germane – cum sunt Konrad Adenauer si Erbert– si am invatat zi de zi ce inseamna rigoarea nemteasca si ce ar putea sa insemne rigoarea in instantele noastre, daca ne punem la punct cu ceea ce trebuie. Am fost pregatit in Statele Unite ale Americii unde am invatat ce inseamna democratia adevarata, respectul fata de lege si autoritatea judecatorilor. Am lucrat pe branci, nopti intregi, pentru a scrie articole şi ghiduri pentru judecatori si aspirantii la aceasta profesie, pentru a imbunatati sistemul si pentru a-l scoate din era postcomunista. Am scris, punandu-mi in cap multi colegi, inclusiv o carte despre coruptia si mecanismele anticoruptie din justitie, dorindu-mi integritatea acestuia. Am depus si depun eforturi mari pentru implementarea unor solutii de educatie juridica a cetateanului.
 
Am fost judecator la Judecatoria Vatra-Dornei, Cluj-Napoca si Tribunalul Cluj, unde am incercat sa impart dreptatea la firul ierbii,ocupandu-ma de dosare penale, dosare de litigii de munca, dosare de drept administrativ si fiscal. Am fost surd la presiuni si am cumpanit cu atentie soarta fiecarui dosar, la fel ca multi colegi de ai mei. Am buchisit legi, am incercat sa inteleg tot ce trebuia pana la ultimul amanunt. Am hotarat inchiderea multor infractori, am decis achitarea celor nevinovati, am dispus restituirea taxei pe poluare incasata pe nedrept de statul roman, am reintegrat in functie persoane concediate nelegal, am dispus recalcularea pensiilor acolo unde pensionarii au fost prejudiciati de functionari abuzivi. Mai apoi, cand am devenit vicepresedinte la Judecatoria Oradea am incercat sa impun corectitudinea la nivelul intregii institutii si sa conving judecatorii ca ei muncesc pentru apararea drepturilor cetateanului onest, care trebuie tratat cu respect, fara discriminare si care trebuie sa inteleaga ce i se intampla cand intra intr-un tribunal.
 
Pot privi direct in ochi pe oricine si pot pune capul linistit pe perna – mi-am facut treaba, la locul meu, cat de bine am putut.
 
Astazi, insa, sunt intr-o pozitie in care realizez ca lupta este mai mare. Stiu ca sunt romani nemultumiti de procese care dureaza cu anii. Stiu ca mai sunt uneori sentinte discutabile. Insa trebuie sa recunoastem ca in ultimii ani situatia s-a imbunatatit considerabil, iar hotărarile au inceput sa fie date in mod corect, de la vladica pana la opinca.
 
Ce este mai important, cariera magistratilor nu mai depinde de politicieni, ci de CSM: magistratii sunt acum judecati pt incalcarea legii tot de judecatori, iar acest sistem este singurul care poate conduce la un echilibru. Fara dreptate impartita corect, nu avem nicio sansa de a ne indrepta.
 
Coruptia si hotia sunt o taxa asupra celor vulnerabili, a celor mici, a celor care nu pot sa se apere. Iar apararea dreptului lor depinde de sistemul de justitie si de judecatori. Chiar daca sunt uneori lenti, majoritatea judecatorilor din Romania au inceput sa imparta dreptatea – iar reactiile pozitive, precum vedeti, vin de peste tot: din tara dar si din strainatate. In justitie nu este si refuz sa cred ca este o batalie politica, intre o tabara si cealalta. Trebuie sa ducem cu totii o singura batalie: pentru legalitate, pentru justitie, pentru dreptate.
 
Astazi, lupta anti-coruptie se duce la nivel de varf, se duce la nivelul partidelor, oamenilor politici, la nivelul unor puternici oameni de afaceri care fura din banii mei, din banii dumneavoastra, din banii altora. Acestia trebuie trasi la raspundere, daca vrem ca dreptatea sa aiba o sansa in Romania.
Cetateanul de pe strada, onest nu va avea nicio garantie ca procesele sunt desfasurate corect daca cariera magistratilor va depinde o clipa, in viitor, de factorul politic. Acesta este crezul meu si pentru acest lucru ma voi bate pana la ultima picatura de energie, pana inchid ochii, indiferent de functia vremelnica pe care o voi avea in sistemul de justitie.
 
Indemn toti factorii responsabili la o atenta cumpanire a situatiei si la o dreapta judecata, in folosul public.
Va multumesc.”
Sursa:
 
=================================
=======================
============

58 de comentarii:

  1. Neata Buna la Zoo + 9! Czare + moatanele kkcios, nu uitati de oua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi buna ! Ii buna o pula ! Doby ! Eote ce mestecatoare are pretinu' din poza !
    Uai, cata muie i-am mai dat lu' asta, anul trecut, cand o fo cu procurorii cu biblia supt brat ! Caram muia cu seacosile de la Real-de 5 ani fara egal !
    Na, c-o luat muie vesnica acusica ! Mai e una care urmeaza, Moni parca se intituleaza !

    RăspundețiȘtergere
  4. Uai labagistilor ! De fro 2 zile, de cand am inceput sa "misc" si eu oleaca prin casa, cum apar la geam, cum o sterge vecinu' Costica ! Nu-mi mai arata semnul sfant al MUEY, cu destul mijlociu de la mana dreapta !
    Oare ce pula mea s-o intamplat ? O fi primit ceva "stiri" proaspete de pe la Casa de Penzii ?
    Ca vreau si eu sa-l salut, da fuge...
    Ce s-o fi intamplat ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Muie maxima lu' judecatorul lui peste prajit!!!!
    Auzi la el: s-a dus pana in America sa suga democratia de la tata alora, a muncit pe branci pentru nemti... si apoi a vrut sa ne futa el pe noi!
    Noroc ca nu i-a mers pana la capat si a luat-o in freza, asa cum merita!

    Ca veni vorba: cei cu pensiile marite sa puna banii la ciorap ca VINE RECALCULAREA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uai, mi-o spus si mie postasul, cand mi-o dat-o in mana, marita, da eo nu cred ca vine recalcularea ! Cica-i la fel ca apocalipticu' din 21 decembrie anul trecut, cand am cheltuit penzia de-a'npulea pe apa, biscuiti si lumanari !

      Ștergere

  6. Si..PULA,PULA, PULA..A.N.C.M.R.R. salută declaraţiile premierului Victor Ponta şi ale ministrului Apărării, Mircea Duşa, privind păstrarea nivelului actual al pensiilor militare şi respingerea speculaţiilor privind o eventuală recalculare a acestora.
    În egală măsură, ANCMRR îşi exprimă profunda dezamăgire faţă de cei care, din rea credinţă sau din interes vor să dezinformeze opinia publică în legătură cu rezultatele recalculării pensiilor din sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă N

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Si..PULA,PULA, PULA " Czar mucu o linge si-n sloboz pe paine si-o intinge!

      Ștergere
  7. S-aveti un pranz linistit, o pula !
    Plec sa-mi fac tratamentul de recuperare, ca sta babornita cu muia pe mine si clantane ca masina de cusut !

    RăspundețiȘtergere
  8. Eote, acusica vazui si eo ca Nea Vasile Comisarul fara arma, pretin cu Corado Catani, isi reface blogrolu' !
    Baga-i bre pe toti inapoi, si pe LUPULA 10 intercraci, si pe Don Biliputa, si pe CasCavalu ! Arata-le ca tot tu esti mai bun la suflet, da-i in pula de carcotasi !
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  9. Muei, curulet si pretina or plecat in CO.
    Cesemeul basit al just itiei.

    RăspundețiȘtergere
  10. ,,Jurnalistul Radu Tudor spune că imediat după votul din plen al magistraților, printr-un tertip orchestrat de Alina Ghica, Vasilică Danileț și șefa CSM, Oana Hăineală, judecătorii revocați din Consiliu au intrat în concediu.

    Cei doi au mai atacat decizia celor 1.600 de judecători la ÎCCJ. Contestând decizia revocării, Danileț și Ghica rămân membri CSM până la judecarea procesului declanșat de ei, fără ca scaunele lor din CSM să fie ocupate de doi supleanți, așa cum prevede procedura.''

    Muei, ce tara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Baa, loazelor-gaoazelor, nu prea am timp de voi ca am treaba multa! Incepui campania agricola, rasaduri, curatenie, documentare la un proiect de renovare a casei, bashca baba pe cap! Baa, bine ca aparu PMT sa mai preia el din incarcatura pe flancuri, ca crez ca nu as mai fi rezistat mult la asaltul maimucelor, curleonilor si motaneilor kkciosi, halitori de lebede din Viana! Ma duc sa mai beau o cana de vin (e din aia de-o litra, din tabla de inox turcesc, nu cum are Czar mucul pe-acasa, cioridite de la popota Diviziei de la TM), vin facut de mandea ast' toamna. Iti pocnesc sinusurile cind bei un pahar.Hai s-aveti pofta toti la masa!
    PS1. Czare, tu inainte de-a baga la matz, spala-te pe scurmace, ca-s murdare de la atit belit de pula;
    PS2. Dupa aia, fac un borsh de fasole, d-aia grasa cu afumatura, pintrinjel, leushtean, koaizer, cimbru +...alte delicatesuri. Baa, rapanilor, borsh de putina, din ala cu taritze, malai, crengi de vishin...Nu kkturi de luati voi de pe marginea drumului! De vretzi retzete, behaitzi si le postez;
    PS3. De vretzi sa-i dau borshul lui Czar/Goozar, Curdelonu, ori Tigri 2, sa-mi ziceti, ca se rezolva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....ai di puta ta di ierbivor paracopitat ! Un 4ped la bidul cu fasulka ! Caineala!!

      Ștergere
    2. 14:45
      Uai di pula ta di handikapat su cine t-o kkt!

      Ștergere
  12. Rusine, rusine,rusine!
    Danileț și Ghica au făcut recurs și rămân membri CSM.
    ================
    Alina Ghica și Cristi Danileț, revocați marți din CSM, au apelat la singurul tertip prin care puteau rămâne magistrați. Judecătorii au obținut fiecare câte un concediu și au introdus, totodată, un recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, contestând excluderea lor legitimă din CSM, potrivit radu-tudor.ro.

    Danileț și Ghica au făcut recurs și rămân membri CSM. Jurnalistul Radu Tudor spune că imediat după votul din plen al magistraților, printr-un tertip orchestrat de Alina Ghica, Vasilică Danileț și șefa CSM, Oana Hăineală, judecătorii revocați din Consiliu au intrat în concediu.

    Cei doi au mai atacat decizia celor 1.600 de judecători la ÎCCJ. Contestând decizia revocării, Danileț și Ghica rămân membri CSM până la judecarea procesului declanșat de ei, fără ca scaunele lor din CSM să fie ocupate de doi supleanți, așa cum prevede procedura. Contestația lor se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție, instanță condusă de Doina Livia Stanciu, care s-a opus constant excluderii celor doi din CSM.

    Unii experți ai domeniului juridic spun însă, că decizia de revocare a unor membri CSM nu poate fi contestată.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,da baga niste retete misto ,ca maine tot ii martisorul,sa le surprindem pe harci,stiam noi ca Adminul are corazonul mare,i-a bagat pe toti!Brava!Hai s-aveti pofta si la nani!

    RăspundețiȘtergere
  14. No,deci formatie completa!
    O vinit si PMT, dupa ce-o crepat fiara-n- ce sa-i faci daca baga-n el ca-n spitalul de urgenta?Apu mai rade de noi, halitorii de clisa, futu-l in flit de mitic borat.Bre, noi stim sa halim cu masura, nu ca voi , miticii-nehaliti cu matul cat maneca cojocului(:))!!
    Baa, tu ceala cu pasula ta, adica fasole cum se zice pe domneste, sa ti-o bagi in cur, bob cu bob.Ca noi facem un bograci de se ling si ungurii pe degete si amusina sudistii peste Carpati.Si cu o palinca inainte, sigur nu riscam sa ajungem ca PMT, sa crape matzu-n noi.Numai lui Czar ii curg balele, ca e fomist notoriu, da i-o da mos alecu pe saturate.Hai, pa ca va las, merg sa bag lemne pe foc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUEY tarane ! Ai cenusa sub unghii ...cu palinca ta , din pufoaica si gainat, nu ma spal nici pe picere!4ped furajat! Caineala!!

      Ștergere
    2. Te-ai amestecat cu ierbivorile paracopitate! 4ped furajat ! Caineala

      Ștergere
  15. Nu uita sa-ti bagi unu si-n cur!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Moooey,aveti umor, ori vorbeste vinul din voi.
    Tu,ceala cu pufoaica,vezi sa nu crepe gainatzu-n tine.
    Iara ceala cu 4pezii,ecsplica-mi si mie cum le zîci la ghine,ratze,curci si gaste negre ce bantuie p-aciuleaa prin Zoo?Da lui BuciFalus, calul lui Czar, cum ii zîci, ca aista umbla in cinci picioare?Calu, nu Czar, iel umbla in trii..

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe malul unei bălti, Ion si Gheo, cam afumati, dau la peste. Un tip pe schiuri, trece cu viteza tras de-o barcă cu motor, facând valuri.
    - Măi Ioane, asta ne sperie toti pestii, fi-iar mă-sa a dracului!
    - Sa dea Dumnezeu sa te ineci, fir-ai al dracului sa fii! il injura Ion. Schiorul, incercând sa ia o curba mai strâns, cade in apa si dispare la fund. Ion, după vreo două minute, către Gheo:
    - Mai Gheo, ce Dumnezeu, hai mă sa-l scoatem pe fraierul ala din apa, poate mai sufla.
    Sar in apa amândoi, il trag pe ăla la mal si Ion incepe sa-i faca respiratie gură la gură. Dupa vreo zece minute, se opreste si se rasteste la Gheo:
    - Ia mai fa-i bă si tu, ca eu am obosit, ce dracu'. Gheo incepe sa sufle si el in gura aluia, cu putere.
    Ion, după vreo zece minute, uitându-se lung:
    - Mai Gheo, da' ala pe care-l injurarăm noi nu se dădea cu schiurile?
    - Ba da, mă! confirmă Gheo.
    - Păi ăsta de ce are patine?

    RăspundețiȘtergere
  18. Băă, fiţ atenţ aciulea! Porţie de 6 litri.Varianta EXTRA-RAPIDA, FARA SCHIMBAREA APEI!
    1. Ingredinte:
    - 1/2 kilă de fasole (de 1 an, max. 2, că altfeli, la fierbere de daţi pielea sulii-napoi);
    - 6-7 cepe potrivite, cam la 100-130 grame/buc;
    - 2-3 morcovi, fiecare la 100-120 gr/buc;
    - 1/2 kg kaizer/, 1-1,5 kg de ciolan afumat (cu tot cu os), costiţă, scăriţă. Tot ce-i afumat şi se termină cu "ţă", de exemplu muiuţă, puliţă, koiţă, e pentru Czar, Curleonu, Tigri2....
    - 2 legături de pătrunjel verde (merge şi la borcan, ori congelator de v-aţi pus loazelor găoazelor);
    - 1 legăturică de mărar (tigris2 pupa-m-ai în koor iar); poate fi şi uscat...iar dacă v-aţi pus la uscat de cu toamnă, dacă nu luaţi de la plic din comerţul socialist;
    -1/2-1 ardei gras-iar dacă v-aţi pus la congelator, dacă nu"PAS"-asta pentru gust + decor;
    - 3-4 foi Dafin, la 6-7 cm bucata, nu mai mult că altfel se amăreşte moraisala;
    - 2-3 tulpini de cimbru, dacă nu luaţi tot din comerţ, la plic;
    -1 sticlă de 1,5-2 litri de borş acru (în Bucureşti luaţi Borş de la Dănilă), în Provice, luaţi de pe la vecini, ori vedeţi şi voi ce găsiţi, dar să fie acru. Băă, kokalarilor, vă învăţ şi cum se face borşul de putină, "de la 0".
    - 3 linguri cu virf de Magi/Delikat, Curleoane sugea-mi-o-ai deîndatş
    - 1 lingura rasă de Bicarbonat de Sodiu alimentar;
    - 4 linguri cu vîrf de Bulion, Roşii în bulion...s.a.
    -150 ml de oloi.
    Buuun...
    PS. Unii mai pot pune şi ţelină (rasă dacă-i rădacină, sau tocată de-i frunze). Cine are nevoie şi vrea să facă ulterior, sex la greu, precum Curdeleu.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Scule;
    - Oală de 8 litri minim;
    -1 Lingură de lemn;
    -1 farfurie de borş/ciorbă pentru degustare...
    -1Răzătoare (beli-mi-ar Czar măciuca tare)/Robot (tigri2 vezi de mi-o freacă încet).
    - Aragaz pentru cine are, pentru cei ca ala din Ardeal, aragz cu flacara de la balega de cal.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Fine Primo Tempo
    --------------------------------------------
    PS. Băă, nu vă luaţ după ăla din Ardeal, că aia fac borşul de fasole dintr-un singur bob zgîrcotanii boalei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,buey, la noi bobul de pasula e ca nuca de cocos la voi,beli-mi-ai un coi.
      P.S. Si fara balega de cal ca-i furarati voi,sudistii, sa-i vindeti la fraierii din mUE.

      Ștergere
    2. Da ciulanul ? Unde-i ciulanul??

      Ștergere
  19. Bei frate, o fi buna tzelina pentru sex la Curdeleu, dar numai cind aurolacul asta face sex in oglinda. Telina-i mai buna pentru motanelul kkcios, ca-i creste parul pe koor in dos.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai rahat uscat,vad ca esti tare dotat,o dai in stanga si-n dreapta ,ia zi daca o tragi vartos iti ajunge la cur?

    RăspundețiȘtergere
  21. Da pervers te-a mai avortat muma-ta!

    RăspundețiȘtergere
  22. Macar asta are haz, nu ca tine halitor de lebede si kkciosul Hurziceniului cu muci la kur si kkt la nas. Si mai invata si tu sa-ti faci o fasui, ori poate nu te saturasi de cita carne iti baga astia in git pe blogurile pe unde lasi miros de pishat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Zi mai impotentule ,iti ajunge rama la cur?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne kkm pe rimele tale, limbrik mik si negru, garoi putzoi de Hurzicati sa ne dai kielea-napoi! Vulvaginule!

      Ștergere
  24. Mei, ia auziti aciulea ce se mai intimpla in Romanika, te-i-as in gitlej sa-i lucrez:
    "Senatorii au dat liber la hăcuit pădurile României. Frăţia cozilor de topor din Parlamentul României s-a reunit pentru a băgă drujbele în pădure"

    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/senatorii-au-dat-liber-la-hacuit-padurile-romaniei-fratia-cozilor-de-topor-din-parlamentul-romaniei-s-a-reunit-pentru-a-baga-drujbele-in-padure-638013.html
    -----------------------------
    Mei limbricilor, treziti-va odata, c-or sa va vinda golanii astia si aerul care-l respirati!

    RăspundețiȘtergere
  25. Motanul MILIONAR, mort în condiţii suspecte!

    SURSA REALITATEA.NET

    Un motan cu 10 milioane de euro în conturi a murit în Italia în condiţii suspecte. Tommasso a ajuns celebru în toată lumea în urmă cu două luni cînd stăpâna sa a decedat şi i-a lăsat toată averea.

    Pe lângă milioanele din bancă, bătrâna avea terenuri şi case la Roma şi Milano. Motanul a fost cules de pe străzi de Maria Assunta care a considerat că simpatica felină merită să o moştenească. După moartea motanului, tot ceea ce deţine acesta va trece în posesia asistentei, potrivit abcnews.go.com. Presa italiană face speculaţii şi o acuză pe asistentă că l-ar fi otrăvit pe Tommasso ca să-i ia banii şi proprietăţile.
    -------------------------------------
    Baaa, al nostru vaz ca nu dete coltu!

    RăspundețiȘtergere
  26. Hai, mai luati una calda!
    "Instituţie unicat a MApN
    Centrul de Cercetări Ştiinţifice Medico-Militare a devenit feuda generalului Victor Voicu"
    ++++++++++++++++++++++++++++
    http://www.cotidianul.ro/centrul-de-cercetari-stiintifice-medico-militare-a-devenit-feuda-generalului-victor-voicu-207868/

    RăspundețiȘtergere
  27. PS. NB la Zoo + 9! Czare + Rahatelul nu uitati de oua!

    RăspundețiȘtergere
  28. Inainte de a trece la rapoartele pilotilor si a cosmonautilor SUA si Rusiei, am sa va povestesc cateva intamplari misterioase, din zona Bistritei si a muntilor Buzaului.! Eram copil,aveam vreo 5 anisori. Vara mi-o petreceam la bunici ,deoarece aveau casa intr-o zona de deal,langa o padure.Imi placea mai mult, caci aveam libertate si spatiu suficient de joaca.Eu si cu sora mai mica ,dormeam impreuna cu strabunica din partea mamei .Avea 89 de ani ,dar era vioaie ,cu doi ochi negri iscoditori! Ii mersese vestea ca ar fi "mesteroaie","strigoaie"!!.Adevarul este ca ,venea lumea la ea cu diferite probleme-:deochi,sperietura,buboaie,inima rea,etc..pe toti ii vindeca.Deseori ma lua cu ea la adunat de plante de pe deal, sau din padure.Eram flebetea ei si ma invata ,cate alea !! Daca acum va deocheati ,sau vi se apleaca, veniti la baiatul si va rezolv ,mai ceva ca un sef de trib indian !! Intr-o noapte ,era bine trecut de miezul noptii ,am trezit-o ca sa ma duc la "umblatoare".Aceasta era amplasata in spatele grajdului ,pe o rapa,un loc ce-ti inspira teama si groaza.Si ziua imi era frica sa trec pe acolo,d-apoi atunci ca era o noapte neagra ca de smoala! Bezna peste tot,inca nu se introduse-se curentul electric in sat.Dupa ce mi-am terminat treaba ,strabunica[mama buna]nicaieri!! Cautand cu privirea am zarit o luminita ce se strecura sub usa surii[grajdului=faneatza]si am crezut ca o fi intrat si a aprins lampashul.Am deschis usa si am ramas inmarmurit:-o masa mare cu niste fete hidoase iar in capul mesei un om rosu-rosu la fata cu barbitza si coarne si cu o coronitza luminoasa pe cap.In dreptul fiecarei persoane,erau diferite obiecte si cate un craniu cu lumina inauntru! Cum am deschis eu usa, s-a facut liniste .Cel din capul mesei, s-a ridicat si a dat puternic cu pumnul in masa ,de zornaiau craniile cu dintii clampanind!!.A spus ceva de genul : _cine-i?,iar strabunica ,care era in dreapta lui, a raspus ca, sunt nepotul ei si sa nu aiba teama ,caci voi fi de-al lor! Acuma doar ma pregateste. In fine,am plecat si pe drum strabunica,mi-a spus ca,atata timp cat ea va fi in viata, sa nu cumva sa spun cuiva ce am vazut, caci imediat, voi amuti pentru totdeauna!!.Dupa cateva zile am incercat sa vorbesc cu ea despre cele intamplate.Bunica, mi-a raspuns razand, ca am visat eu ,dar, sa tac in continuare,ca nu e bine sa povestesc!! Nu a durat decat pana in iarna si strabunica a alunecast pe gheatza si s-a accidentat. Gurile rele povesteau ca ar fi umblat noaptea sa "fure"laptele,sa le "sterpuiasca" si ca ar fi fost blestemata de preotul satului...tigri2

    14 iunie 2011, 13:19

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptiu,ptiu,ptiu...doamne feri, Czareeee,adu apa sfintita!!!Aia de 60 de grade!

      Ștergere
    2. Na,că de sperietură uitai să vă zâc Bună dimineața!

      Ștergere
    3. NOTA 10.
      ========
      Tigri2, daca este "povestea ta", FELICITARI.
      Daca este a altcuiva si doar adusa de tine, felicitari!
      Buna dimineata si o zi deosebita tuturor!
      Tuturor femeilor, LA MULTI ANI!

      Ștergere
  29. De 1 Martie urez doamnelor care ne viziteaza incongnito, multa sanatate si o primavara frumoasa!Sa fiti iubite!

    RăspundețiȘtergere
  30. Lasa mai speriatule,ca-ti zic eu una de sparietura si iti trece,dar sa nu mai injuri ca te blestem sa nu ti se mai scoale-n veci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa ceea ce stii tu mai bine sa faci,adica sa injuri si sa blestemi,oricum de mine nu se prinde.Garantat!:))

      Ștergere
  31. Ofer cate un ghiocel ,din gradinitza mea ,din fata blocului ,fiecarei doamne care ne viziteaza blogul,daca are vre-una curajul sa citeasca injuraturile neaose,ce se practica pe aici.Mult noroc si fericire ,doamnelor ,domnisoarelor si...homalailor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu exceptia celor scrise de tine,citim cu placere.

      Ștergere
    2. Sa-ti bagi ghioceii in cur,dupa ce i-ai atins s-au transformat in ceapa ciorii.
      UNA incognito.

      Ștergere
  32. Mai dobitocule,putina decenta,macar acuma,oricum eu nu am nevoie de atentia si de respectul unui prostanac,fiu alunei curve ordinare si al unui betzivan.Drogatul dracului,ca magar mai esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TU vorbesti despre decenta?
      Esti singurul care injura porcos,cel mai ordinar de pe aici.Toti ceilalti au umor,haz si,mai ales, cultura!!!!

      Ștergere
  33. Toti 4 pezii si paracopitatele sa se spele pe dinti apoi sa treaca la rumegat ! Mars! Caineala!

    RăspundețiȘtergere
  34. THE JAPAN TIMES

    ATAC TIGANESC IMPOTRIVA JAPONIEI
    Sunt inmarmurit. Sotia mea Kyoko ma sunat de la
    Tokyo. Japonia explodeaza….
    Pentru a i se fura poseta o tanara japoneza i s-au
    taiat venele. Nasol foarte nasol.
    http://www.japantimes.co.jp/news/2013/03/01/national/woman-stabbed-to-death-on-tokyo-street/#.UTBELRzxmbA

    The police arrested the Romanian for allegedly being in possession of a bank book belonging to a third party and was being questioned about the stabbing.

    According to the police, Yamada was stabbed twice in the back and had a cut on her left wrist.

    She is thought to have been attacked shortly after stopping at a nearby convenience store on her way home. The police found her purse and other belongings about 200 meters from where she was found lying.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No,amu chiar ca-i formatia completa.Lipsea nebunul!

      Ștergere
  35. Multam fain de reteta.Baga si-un felu'2 si-un desert ,asa ptr.diversificare si ptr.luat mintile!Sa nu fie foarte complicat ca nu vreau sa-mi pierd vremea toata ziulica prin bucatarie!A,da mai bine te platesc si mi le gatesti tu!Ai vrea tu?Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bag, bag, dar mai incolo. Acu vreau sa-i bag undeva lui Cezar, un ciolan afumat.

      Ștergere
  36. Neata Buna la ZOO + 9! Czare + halitorul de lebede duios sa ma mingaie pe oua!
    LA MULTI ANI SI UN GIND BUN SOTIILOR, FICELOR SI ...PRIETENELOR DE 1 MARTIE. Sa nu uitam ca aceste fiinte gingase traiesc pe linga casa omului si se hraesc cu zilele acestuia. Definitia asta apartine Zoologolor.
    Buunn! Buei, sper ca v-a placut ce v-am postat aseara cu Tigrul Negru din Hurziceni. Intimplator am gasit postarea in arhiva Armuiei maimucului. Auzi la el...cranii, draci, laci! Ce e sigur adevarat e partea cu umblatoarea si, extrapolind in timp putem spune ca halitorul de lebede a ramas si-n ziua de azi "umblator". Hai s-aveti o zi buna cu tontii! Va las ca acusica apare si PMT sa va tina companie. Pe mine, scumpa consoarta ma pune sa fac nitica curatenie, asa ca iau o pauza pe NET.
    PS. Motanele kkcios, fii cuminte ca altfel iti dam sa ne saruti ghioceii!

    RăspundețiȘtergere
  37. Buei Robort Horvath, am inteles ca esti ruda cu prietenul nostru din Urziceni, Tigri2?

    RăspundețiȘtergere
  38. Ultima ora.....Coreolone a fost arestat pe Ghinza....artera principala Tokyo
    ,

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri