Google Translate

duminică, 3 februarie 2013

Ministrul apărării, Mircea Duşa continua discutiile cu pensionarii militari. Ideal ar fi fost si un COMUNICAT de presa comun



În data de 31 Ianuarie 2013 la sediul Primăriei din Craiova a avut loc o întâlnire între conducerea SCMD Filiala Dolj şi a Asociaţiei Militarilor ProConcordia cu ministrul apărării, Mircea Duşa. Întâlnirea a avut loc la iniţiativa celor douăorganizaţii ale militarilor rezervişti şi a asociaţiei ROMIL, cu ocazia vizitei pe care Ministrul Duşa a făcut-o în garnizoana Craiova unde a participat la o activitate de bilanţ a Comandamentului Brigăzii 2 Rovine dar şi la semnarea unor documente privind un contract al fabricii de avioane din Craiova cu Ministerul Apărării. La organizarea întâlnirii a avut o parte de „vină” şi doamna Primar Lia Olguţa VASILESCU căreia îi mulţumim şi pe această cale.


Cu ocazia acestei întâlniri au avut loc unele discuţii din păcate foarte scurte datorită timpului foarte condensat al vizitei, dar organizaţiile militarilor au înaintat domnului Ministru un material privind unele probleme ale militarilor, printre care :
 
Necesitatea rezolvării urgente a situaţiei care trenează în revenirea la normal a pensiilor diminuate abuziv;
 
Adoptarea în aceastăsesiune parlamentară a noii Legi a Pensiilor militare de stat;
 
Aplicarea nediscriminatorie a prevederilor HG-S 1019/2010;
 
Tratament nediscriminatoriu pentru toate asociaţiile militarilor din partea Ministerului Apărării Naţionale în toate aspectele şi activităţile ce au loc cu diferite ocazii;
 
Cu această ocazie domnul ministru a dat răspuns pe scurt unor probleme punctuale, după cum urmează:
 
1. În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece „până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli” ;
 
2. Importantă este realizarea unei Legi corespunzătoare, a unui cadrul legislativ fundamentat juridic şi aplicat corespunzător în ceea ce priveşte pensiile militare, obiectiv care deja a fost iniţiat. În acest sens o comisie a ministerului va lucra împreună cu specialişti din Ministerul Muncii pentru realizarea unui proiect de lege care în momentul în care va fi finalizat va fi supus dezbaterii asociaţiilor pensionarilor militari;
 
3. Acest proces este programat pentru această sesiune parlamentară, având prevăzute fondurile necesare acestui proiect;
 
4. În ceea ce priveşte proiectul de lege iniţiat de domnului Dobriţoiu, prin comisia condusă de doamna Simona Sîrbu, domnul ministru Duşa a menţionat că are în vedere acel proiect se va concentra pe un proiect la care va coopera cu ministerul muncii.
 
5. Va continua auditul pentru verificarea unor aspecte din activitatea Ministerului şi structurilor acestuia pentru a vedea în ce măsură şi unde trebuie acţionat. Nu se poate hazarda în declaraţii vizavi de un aspect sau altul până nu cunoaşte situaţia în profunzime.
 
Sursa:
CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
 
===============================
==========================
 
 
 
===========================================
==================================



===============================
===================

149 de comentarii:


  1. 1. În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece „până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli” ;
    LOGIC! Mai vreti explicatii??

    RăspundețiȘtergere
  2. ACTIVII INTRA IN ......LUPTA !!
    Cristi says:
    Februarie 3, 2013 at 12:08 pm
    Dragi pensionari militari. Va scrie un militar activ.
    Doar doua intrebari:

    Vi se pare normal ca un colonel in rezerva, sau un adjutant in rezerva sa ia o pensie mai mare decat unul activ, incadrat in aceleasi conditii ca pensionarul? Daca da, de ce?

    Daca statul iti da pensie de stat, vi se pare normal ca tot statul sa iti mai dea si un salariu? Sunt de acord cu aceasta cumulare, in conditiile in care salariul ti-l da un privat, nu statul!

    Voi trece si eu in pensie, dar mai presus de interesul personal, pun si voi pune interesul acestei tari. Toti va dati mari patrioti, dar cand e vorba de a ciupi ceva de statul asta sarac, uitati si de juramant si de toate valorile armatei in care v-ati format.

    Propunerile mele sunt simple: Niciun pensionar nu va putea avea o pensie mai mare de 80% din solda unui militar activ de acelasi grad si incadrat in aceeasi pozitie. Niciun pensiionar nu va putea cumula solda cu salariul in conditiile in care amandoua sunt platite de stat. Cat e de simplu?

    Am o speta: Un fost coleg a iesit la pensie in august 2012 la limita de varsta. Are pensia mai mare decat ultimul salariu. Adica, eu statul, cat de prost pot fi sa-i dau mai multi bani acum cand nu mai vine la serviciu, decat in ziua cand venea? Stiu ca va vedeti numai interesul dumneavoastra actual, dar ee as milita pentru acordarea de bani, atunci cand esti activ si muncesti pentru ei, nu cand stai acasa!

    Cu deosebit respect,
    Un viitor pensionar militar, care chiar daca va iesi la pensie dupa 40 de ani de serviciu nu va dori o pensie mai mare decat ultimul salariu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...mai pulifrici activ, te fute grija tarii asteia si mai ales de banii ei... asteapta numai o tara si ai sa vezi cum ti se schimba limba'n cur!
      Tu crezi ca un pensionar isi alege singur cat ia la pensie nu ia cat i se da, dupa lege. Si legea nu o face pensionarul si nici tu, patriotul lu' peste imputit de activ ce esti!
      Cand ti-o calcula lupoaica o pensie de tot rasul atunci o sa te strofoci si o sa te caci imprastiat peste tot ca esti discriminat si ca meriti mai mult! ... nu mai e mult pana atunci...
      Si o sa dai cu capul si cu pula de zid ca in afara de gardian activ, cu salariul minim, nu o sa gasesti nimic de lucru la patriotismul si prostia ta activa...
      Sa nu-ti doresti ce nu vei putea duce!

      Ștergere
    2. Buey Cristi.
      Partial ai dreptate! Din avion, asa vad unii lucrurile!
      Mai greu este insa cu STIINTA DE CARTE in materie de aparare, ordine publica si siguranta nationala, retribuire personal, pensionari etc.etc. Sunt "aici" multe "chichite" pe care un absolvent "oarece", nu le "vede"! De preferat ar fi sa nu faci pe desteptul si "patrihotul natzionale"! Daca taceai, filosof ramanei!

      Ștergere
    3. Moooey, Cristi...vino-ncoa,pufutele, sa-ti administram o doza de Alupigus si un Sloboz din GaOz.Bonus iti dam si o muye cu pipeta.

      Ștergere
    4. P.S. Daca esti atat de „ patriot”, du-te in HarCov si ia atitudine cand insemnele nationale sunt terfelite.Ia sa te vad, cocoselule!!!

      Ștergere
    5. Ce faceti bai ruginitilor ? Va dati la ..activi? Hai ca pana mai ieri nu mai puteati de grija lor....si acum? Hahalerelor......v-a tras-o sub centura!!

      Ștergere
    6. Vezi sa nu ti-o traga tie la ..dantura!!

      Ștergere
    7. Mai patriot de ziua a saptea, tu vezi ce scoti pe gura ca o sa plangi cu lacrimi amare peste 10 ani cand o sa ai o pensie de rahat. De din astia ca tine mi-e plin podul. Ia zi, cand ti-a taiat norma de hrana si 25% din leafa ce i-ai spus nevestei tele? I-ai zis sa faca fasole cu patriotism? Tu nu intelegi, tembelule, ca noi ne zbatem si pentru tine? Tu nu realizezi ce inseamna sa nu mai faci parte din sistem, sa fii asistat social? Pune mana pe carte si invata, pufule, ascute-ti creioanele in cancelarie si asteapta sa-ti taie Ponta drepturile de echipament si atunci sa te vad.
      CDL.
      PESE Ia si de la mine dublu din ce ti-au dat anonimul de la 12.49

      Ștergere
  3. EWra mai buna poza unde se vedeau ..cracii lui Olguta ! Asa trebuie sa ne mulktumim cu ..bretonul lu Chascavalu!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Dogaru se grabeste sa dea o " informare" cu privire la intalnirea de la Craiova.
    vineri, 1 februarie 2013
    "Informare privind discutiile purtate la Craiova cu ministrul Apararii Nationale
    Pana in prezent, domnul ministru al Apararii Nationale a raspuns pozitiv si in termen scurt la toate solicitarile SCMD.

    Domnul ministru va vizita mai multe garnizoane si va avea discutii inclusiv cu militarii rezervisti.

    Referitor la ceea ce s-a inteles din pozitia exprimata la Craiova, cu privire la cele doua ordonante de urgenta solicitate de catre SCMD, vom reveni cu precizari, probabil luni, 05.02.2013, dupa ce vom avea o discutie cu domnia sa.

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    Pe langa faptul ca habar nu are ce inseamna informare si ca nu poate da o informare cu privire la un eveniment , cineva care nu a participat la eveniment, mai vorbeste si total aiurea. Dar probabil asa a fost consiliat de purtatorul de cuvant si asa intelege domnul Pricina sa faca informarile, de pe margine. Adica citeste in presa despre un eveniment apoi in loc sa prezinte un punct de vedere , prezinta o informare, ca si cum ar fi fost prezent la activitate si ar sti mai bine decat cei care au participat , ce s-a intamplat acolo. Asta e meseria pe care cei dopi au invatat-o in armata.

    Dar dupa ce ne anunta ca are o informare, ce spune domnul Dogaru ? Spune ca habar nu are ce sa spuna si asteapta sa vina Dusa, sa il intrebe nu ce a spus la Craiova, ci DE CE A SPUS la Craiova ceea ce a spus facandu-l astfel de kko in fata rezervistilor pe care el ii asigurase pe toate sursele ca poarta discutii si sigur va obtine ordonanta privind revenirea la cuantumukl din 2010.

    Domnul Dogaru vazand ca oamenii incep sa puna intrebari vizavi promisiunile si minciunile sale ba cu discutiile cu FMI, ba cu intalnirile secrete despre care nu poate sa spuna nimic pentru ca "dusmanul asculta", si ca din ce in ce mai multi ii cer demisia , s/a g\ndit sa nu lase weekendul asa fara replica si s-a grabit sa isi bage singur capul in lat dand o informare in care practic nu spune nimic, dar vrea sa arunce o umbra de indoiala asupra comunicatului filialei Dolj. Nimic mai neinspirat si mai prost gandit.Exista martori la discutie care pot confirma cele discutate, si mai mult de atat, cum crede el ca am indrazni sa rastalmacim sau sa prezentam eronat cele discutate, pierzandu-ne astfel credibilitatea in fata ministrului ? Asa procedeaza doar dansul, noi avem alte standarde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Muey, unde dreak v-ati tupilat cu tontii?
    Au stati cu gurili cascate la tembelizor ca vorbeste muystul number one?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buei, dar cind accesai blogu, totu iera in aer. Numai puncte si liniute...Da dintre toate, pe linga Olguta, imi place de NeaCashcavalu! Oare ala din dreapta cu ochelari o fi Prigoana, gunoierul sef? Ca prea seamana...

      Ștergere
    2. Nu,buey,e CURdeleu travestit.Nu vezi „ țapăn” stă?

      Ștergere
  6. Baaaai!ati belit-o! Si Dusa e bretonat!Cum pula mea-i gaseste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i tai bretonu lu Goguta ala al meu ! Ce-ai servit azi Curleoane? Vezi ca te asteapta pe PulanOX mos Calicu sa va dati limbi reciproc avantajoase.

      Ștergere

  7. ....e inca odata ff clar!Asta e fumat rau!
    asteptati voi precizari "probabil"....si pe deasupra si "luni 05.02.2013"
    Ce ma distrez cu dobitocii astia dogarieni!!:):)

    "vom reveni cu precizari, probabil luni, 05.02.2013, dupa ce vom avea o discutie cu domnia sa."

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, sa ti-o dam la CIOC, CIOC, CIOC!

      Ștergere
    2. Muey, ce duhoare de primata nespalata e p-aciulea!

      Ștergere
  8. Primata, nsecondata, sa ne-a zuga de indata si daca se poate, toata!

    RăspundețiȘtergere
  9. ti-ai dreak dormiti,Ha!
    beshinoshilor......visati penzii. Ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa,muey,viseaza ca le cresteeee, ca se maresteeee....Sa vezi cand se vor trezi din VIS direct in COSMAR.

      Ștergere
    2. HOP, HOP, HOP, CZARE MAIMUSC-O IA-O DREPT IN CIOC, CIOC, CIOC!!!

      Ștergere
    3. Traiasca domnul hOOOOPREA singurul care etc..etc..etc

      Ștergere
  10. Buey, n-ati „tras” ninica azi?
    Vaz ca n-aveti inspiratiune.Beti ceva dreak, doar nu e post!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mei, pe bloga lui Pulano, cine credeti ca a aparut? Tigri2, motanelul kkcios, da-l-am noi drept in sloboz! Mei, l-au husuit austriacii pe garoi, dupa ce asta le-a mincat lebedele.

    RăspundețiȘtergere
  12. adormitii pulii!! asta sunteti voi
    Pana si anonimii= cacatii aia/ala(ce e unu singur) doarme in propriul cacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, sunt inainte de penzie!N-au bani sa-si cumpere o bere,doua,trii..o saniuta,o posircă, ceva acolo, chiar si un spirt medicinal la o adica.Altfel spus, le lipseste muza.

      Ștergere
  13. Muey, ceala de la si 44, unde PL MNEU l-ai vazut pe Tigris-emberg?Au faci propaganda pentru bleoaga lui PulaNOX?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune ca nu glumesc cu motanelu rapanelu! Am postat penultimul, dupa mine halitorul de lebede cu tot cu "emblema" lui-capu de tigru, pe bloaga lui PulanOx, dar dupa cca. 20 de minute, LuPULUS ala le stersese pe-amindoua. Zau, parole d'honneur, ce naiba!

      Ștergere
  14. Mooooey CURdeLeu, unde umbli si tu?Ne-ai abandonat?
    Mai spune ceva,o gluma,poanta,orice..nu vezi ce liniste e p-aciulea.
    S-au retras cu tontii in camesoaie si-n custi.Mai da putin cu batul prin gard, dupa care o sa le dam stingerea.Maimuta ramane planton schimbul 1,2,3 si 4.Oricum hiberna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mereți în PL MNEU!
    Mă duc să bag cornu-n pernă.
    N-ai cu cine,bre,n-ai cu cine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine i-ai baga lui Cezar o sula-n coor, sa nu-i cada pantalonii de pija cind se urca in cuibar...

      Ștergere
  16. Buei, daca Pulanox-ul ala se lauda cum a escrocat el nshpe milioane de vizitatori prostindu-i cu tot felul de timpenii despre pensii, vreau sa afirm cu tarie ca aciulea, in cadrul onorabilului club ZOO & 9 au fost numai subiecte interesante, cu comentarii pe masura, care ne-au imbogatit bagajul de cunostinte. Uitati, asa a ajuns fratiorul meu de are salasul intr-un dud de pe malul Begai, sa-si termine la ff studiile post-universitare! Dati-i inainte prieteni, tot inainte, ca-nainte era mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai avem cultura!!...ce pula mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Cleoane, s-a dat cumva stingerea in BirtOlomeu, ori fac gaborii vreo razie, de ai aparut si tu?

      Ștergere
    2. cracii lu Olguta ..noi vrem !!Czar

      Ștergere
    3. Asta-i om serios??!!
      3 februarie 2013, 17:10
      CEZAR spunea...
      @/PARASUTAyc.....aaaaa eu am invatat la ..zoologie ca silicoanele nu dau lapte!!!???

      3 februarie 2013, 17:33
      avianyc spunea...
      @ cezar

      Acum ce sa-i fac io daca el crede ca-i Baltata Romaneasca.

      3 februarie 2013, 17:39
      CEZAR spunea...
      ..ma oftica ! da-l jos sa vedem cu totii ce a gasit si daca merita titlul de ,,Baltata romaneasca(tu ai zis)

      3 februarie 2013, 18:40
      avianyc spunea...
      Cind sta ”capra” merita din plin.

      3 februarie 2013, 18:46
      CEZAR spunea...
      . .. sa vedem ..sa vedem - a zis orbul!!

      3 februarie 20

      Ștergere
    4. Baa mucule din TM, ti-am zis sa nu mai cari tot felul de comentarii de kkt acilea ? Ce dracu, chiar ai 0 intre urechi?

      Ștergere
    5. Manca_i_ai pruna!

      Ștergere
  18. Pacientului de la 19:22
    Rasfoind netul, pe bloaga SCMD, uite ce gasii:
    "tigri23 februarie 2013, 18:55

    Eu m-am inscris in sindicat in aprilie 2010,am fost primul din garnizoana Urziceni(cu vreo 400 de pensionari militari)iar in preajma scandalului din decembrie 2010 am luat legatura cu comanda centrala a SCMDului deoarece interesele celor iesiti la pensie inainte de 2001 nu se regaseau printre obiectivele SCMDului,nesatisfacand doleantele mele la o adunare generala din 10 dec 2010 mi-am dat demisia .Se urmarea doar revenirea la pensiile primite ca urmare a L164 si in acele cazuri doar la cei care au obtinut pe nedrept anumite procente (venituri din ultimele luni,25% ptr functia de c-da(din ultima perioada],salariul de merit[solda] si alte "gaselnite",acuma ce cereti fratilor ,drepturi incorecte?? Sunt de acord daca ar fi calculate pe intreaga perioada dar asa ...unde este logica?Sau daca vi se pare corect ca un individ care a avut functie de comanda vreo 15 ani si cu cateva luni inainte depensie a trecut peofunctie care nu era considerata de comanda sa primeasca o pensie prevalata de 25%...prea multe minti de bibilica ,dar cu pretentii sunt prin zona.tigri2[Pot sa maidentific ,ii cunosc pe multi de aici-Karadeniz,Don Corleone ,etc}Asa ca don Rinciog -ciocu"mic."
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    http://scmdcampulungmold.blogspot.ro/2013/02/scrisoare-de-la-un-om-invins.html
    Ei, acu poti sa-l arzi la bumbaretza pe postac. Si ca bonus de la mine, te las sa-l arzi la goOaza si pe Czar maimukles!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Acu ma crezi vere ca aparu manglitoru/halitoru de lebede de la Viana?

      Ștergere
    2. Oricum,te crezusem.Pari a fi terminat tratamentul si se pare ca a fost eficace.Nu ca la MaiMukles si CURdeLeu.

      Ștergere
  19. Da ca sa continui...Uite ce gasii tot pe acelasi blog, de la Don Curleone (numai ca, accesindu-i profilul-nema; probabil ca atunci cind posta, bat fiind si-l pierduse pe undeva prin vreun sant)
    "Bai Hirciogule, dati socoteal de banii pe care i-ati cheltuit aiurea, de statutul +rof -ul de cacao pe care l-ati impus, de lipsa de transparenta si cenzura pe care ati aplicat-o, precum si de faptul ca sunteti IN PLUS fata de problemele sindicalistilor. Lasa-ne-n durerea noastra! Nu vedeti ca sunteti paraleli cu ce se-ntimpla, ba mai mult ne-ati si facut de ris prin mass media? Rinciogule, sunteti ori nu sunteti in stare sa ne reprezentati? DA ori BA? Aceeasi intrebare i-am pus-o "fata in fata" acu 3 ani si doamnei Cobuz. Sefule, pt. unii palaria e prea mare! Lasati-o altora. Ce tot atita "demisie de onoare", rugaminti, consilii ale reprezentantilor? Plecati, sunteti niste "lautari", asta ca sa nu zic ca aveti interese ascunse fata de oamenii astia pe care chipurile "ii reprezentati".
    Un fost coleg de serviciu al Apostol-ului!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, gresala tecnica:
      ++++++++++++++++++++++++
      "Don Corleone2 februarie 2013, 16:01

      Bai Hirciogule, dati socoteal de banii pe care i-ati cheltuit aiurea, de statutul +rof -ul de cacao pe care l-ati impus, de lipsa de transparenta si cenzura pe care ati aplicat-o, precum si de faptul ca sunteti IN PLUS fata de problemele sindicalistilor. Lasa-ne-n durerea noastra! Nu vedeti ca sunteti paraleli cu ce se-ntimpla, ba mai mult ne-ati si facut de ris prin mass media? Rinciogule, sunteti ori nu sunteti in stare sa ne reprezentati? DA ori BA? Aceeasi intrebare i-am pus-o "fata in fata" acu 3 ani si doamnei Cobuz. Sefule, pt. unii palaria e prea mare! Lasati-o altora. Ce tot atita "demisie de onoare", rugaminti, consilii ale reprezentantilor? Plecati, sunteti niste "lautari", asta ca sa nu zic ca aveti interese ascunse fata de oamenii astia pe care chipurile "ii reprezentati".
      Un fost coleg de serviciu al Apostol-ului!"

      Ștergere
    2. Si raspunsul Rinzciogului:
      "Dumitru Rinciog2 februarie 2013, 20:16

      "Emanuel", "Don Corleone", sunteti niste anonimi si veti ramane anonimi pana la sfarsitul zilelor voastre, pentru ca nu aveti curaj, nu aveti barbatie, nu aveti idei, nu aveti educatia celor 7 ani de acasa!

      Voi vreti sa conduceti SCMD-ul? Voi, niste lasi, niste puturosi si niste fricosi, in fruntea militarilor?

      Pentru ca va obsedeaza banii, am sa va spun un adevar: dupa 1989, nici un alt sindicat, nici un ONG nu a progresat atat de rapid si nu a devenit cunoscut in Romania, cu atat de putini bani, precum SCMD.

      Dar de unde sa stiti voi asa ceva, voi care niciodata n-ati fi in stare sa ridicati un deget pentru comunitate, fara a fi recompensati? Voi care nu ati fi in stare sa munciti gratuit, in folosul general, nici macar un minut? Voi care credeti ca totul vi se cuvine si ca toti trebuie sa va bage in seama ideile voastre "pretioase".

      Nu va mai obositi creierele sa ma "puneti la punct" pentru ca nu o sa va mai raspund decat atunci cad ne veti devoala identitatea voastra atat de pretioasa..."

      Ștergere
  20. Baaa Curleoane, baa tu ai barbatie, sau esti Emanuelle aia din filmele porno de le dadeau TV-urile dupa ce nevasta lui Cezar mucul il trimitea la culcare pe rapanul asta din Timisoara?

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei, muei, Curleoane cu care dintre apostolii aia 3 ai fost tu coleg? Cu Luca, ori Matei? De cosor sa ma iei, de azi si pin la Sint' Andrei!

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei, ie groasa in SCMD! Au inceput astia sa-i dea clatza latzosului!

    RăspundețiȘtergere
  23. Tu-va-n giti de labari, m-ati lasat sa fac io treaba PMT-ului? Ia luati de colea, beliti urechile, ca io ca artilerist n-auz prea bine garoilor!
    Curdeleu, vezi ca ti-am pus-o! Pe Olguta drojdierule, pe Olguta!
    Voi auziti ceva de la domn menestru Dushca, ca io nu prea. Ce vazui io, ie ca rapanul asta ie increzut, tu-l-as in gitlej sa-l foot!
    http://www.youtube.com/watch?v=N2j3ScNI3nA

    RăspundețiȘtergere
  24. ATENTIEEE MARE ATENTIEE!!
    Eu nu am scris NICIODATA cele ce mi se imputa.
    La profilul meu are acces oricine oricand.
    In rest ce sa zic dobitocii dobitoci si credulii idioti
    Bai BOULE,anonim =cacat in creier,daca profilul iti apare indisponibil,e clar ca e altul,eu nu ma deloghez(logoff) NICIODATA

    @IDIOT ANONIM=CACAT IN LOC DE CREIER

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti verifica si pe aceasta postare si pe cea de mai sus.....idiot ce esti!!

      Ștergere
    2. Nu stiu de unde sunt extrase postarile,nu am postat niciodata pe blogul SCMD-SRL(daca despre el e vorba)nu-l cunosc personal,nici pe ranciog,nici pe apostol si ma doare fix in pula de ei si sindicatul lor.....si nici macar acolo!

      Ștergere
    3. Stim ba pula ca esti cel mai mare idiot "alive', dar, totusi ceea ce a zis ala prin mooia ta de garoi triv(i)al ar trebui sa te faca mindru aurolacule.

      Ștergere
    4. sa-ti raspund?Mai bine nu amaratule!

      Ștergere
    5. Apropos:
      A raspuns si ranciogul ala "fix ca broasca in bordura" vorba lu PMT:):)

      Ștergere
  25. Buhaiului de balta, cornut cu nume de coor de felia:Ma Sula de Bv (vine cumva de la "bovis"?), tu-ti gitii tai de boschetar, apai tu ma iei pe mine la pula ma loaza ce esti? Dupa ce postat-am ce zisa unu acolea, tu-mi mai suji si darabu, ba? Pai no, de-t place ase de mult sa suji, suje-mi-o si mie berbecule!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mei Curleaoane, i-auzi ce zise prietenul meu din Gîlgău-BN: sa ne bagam ceva in coorul tau! Asta ca sa facem de vro 70 de comentarii. Ia zi-ne: ce-ai servit azi pe unde ai umblat?Asta pe linga mooiutza pe care ti-o administreaza toti...

    RăspundețiȘtergere
  27. Buei paduchilor, de-n noaptea asta se face de 700.000 de mii, sa stiti ca io am cistigat. Am procura de la Danila, care-a gavarit ca de n-o recunoasteti va foote far' de mila. Cezare de vrai si tu o cupa, asteapta rapanule pina mi-oi beli peleul de pe buca!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna dimineata!
    Eheee, vaz ca ierea nevoie de un „șăf” p-aciulea să conducă turma, altfel dădeați dreak cu capurili în bordurili lui Videnjeanu, vb. lui PMT,Doamne iartă-l.Muey, Cezare, ăl de luași turma la belit, io-ți urez șăfie lungă si bună,Maimuța de PL să te țină.Vă salutez pă tonți, VAI SICTIRIS,..tu-va-n dinți.

    RăspundețiȘtergere
  29. iote colea contor :699933

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, ai imbatranit de-a-mpulea!Degeaba adica.
      Zi si tu ca boul Buna dimineata cand intri in ogradă.
      Moooey,tot incercam sa te educam , dar in zadar...

      Ștergere
  30. Neatza!
    Oaleee..... Buey, ma intalni cu cineva, nu spui cine...
    Buey, dar al dreak ne stia pe toti, imi zisa ca ne urmareste zi si noapte. Buey, dar cel mai grav, zise ca astia cu bibliile, cand o catara acu pe Elodia saraca, pe la manastiri, buey.... stiti voi pe cin gasira "nejustificat"? Buey, cica era PMT al nost! Nu rezulta nimic de urmare! Mai stiti voi ceva, oarece?

    RăspundețiȘtergere
  31. Uai , i-auziti la bozgoru de motanel cacacios ... Zice "ca toate relele sint la NOI la ROMANI" . Iote de unde iesi rumanu sa se deie la noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neata buna la ZOO + 9! Las' ca-i dam si motanelului o mooiuta trage-ne-ar voios de puta. Na ca uitai: Czare si Curleoane, acu fix la ora 9, pace supt caschete voua!

      Ștergere
    2. Sa fie, sa fieeee
      La PulaNOx sub chelie!

      Ștergere
  32. Ne apropiem, ne apropiem de 700.000! Fiti pe faza! Sa vedem cine cistiga semifinalele, c-am zis ca finala mare e la 777.777!

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  34. Hai bagati boracilor, bagati tot ce mai puteti baga! Cezare, baga si tu degetul ala al tau undeva...

    RăspundețiȘtergere
  35. Muei, vreti sa ,,intrati in istorie'' cu destu-n... gura?

    RăspundețiȘtergere
  36. Toti ..da ..toti sa sugeti ....-UUUULA ! Ei- cred ca am castigat sa-mi trag o vulpe pe...deget!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Răspunsuri
    1. CONFIRM!
      DANILA cel fara de mila, a castigat si CUPA 700.000 !!!
      Aceasta si datorita faptului ca inregistrarea certa se face doar pentru cei Logati! Restul anonimilor, se numara doar! Care ar fi concluzia? Nimeni nu va opreste sa va LOGATI. Anonimatul este GARANTAT. Nici eu ca Admin, habar nu am cine se ascunde in spatele unui AVATAR, unui NUME inregistrat, dar se maresc SANSELE impricinatului sa devina un ..... RENUME! FELICITARI, DANILA!

      Ștergere
    2. Marlanie ! Lucrati laba in laba ..-tu-va in gati de ezxcroci!Asa cum lua PDL contractele ase ia taranul asta cupili! Sa vina DNA!!

      Ștergere
  38. Mai luati o portie ca ...bonus!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Neata buna dragii mei! Ce mai faceti, cum o mai duceti cu sanataturile? Sper ca domn Admin, sa-mi dea macar o cupa mica, dintr-o juma de chielicica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DANILA,
      Te-am declarat oficial castigator!
      Avantajul celor Logati, iar tu banuiesc ca stiai acest lucru.
      Oricum, ai devenit un ADEVARAT HUNTER de CUPE! Succes, prietene!

      Ștergere
    2. Domnu Admin, o zîs bădiţa Dănilâ, sâ-mi dai nie cupa di chieli, aşa nicâ, nicâ cum îi puţa lu nenea nostru din Timişoara, Cezăricâ.

      Ștergere
  40. Danila fara fite !! De data asta e..a mea ! Comentul tau ..nu are CONTINUT ..deci nu se pune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragule, dar ce continut ai fi vrut tu sa aiba? Cu alune, cu capsuni, ori cu simburi de cirese?

      Ștergere
  41. @09:19
    Fii atent, supunem diferendul expertizei tehnice a domnului Admin. cum zice 'mnealui, asa sa fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai câ vă lăs, c-am treburi. Trebă sâ dau mîncari la ghiţăi şî căpri. S-auzîm di ghini!

      Ștergere
  42. "Ideal ar fi fost si un COMUNICAT de presa comun"
    Glumet pupincuristul lui PMT. Si cine sa semneze comunicatul comun din partea pensionarilor, Dogaru, Iliescu, Mandu, Misu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum cine? PMT! Ce el nu este in stare? Ca doar n-o sa-l imputernicim pe Czar, care nu stie decit sa-si puna degetul. Ori, daca nu, punem aciulea de-un congres si ne desemnam canditatul.

      Ștergere
  43. tigri2 spunea...

    Chestia cu "capra vecinului" ,egoismul,invidia si alte chestii,functioneaza din plin ,cu precadere,la noi la romani.As nu o sa ajungem nicaieri,mare dusmanie mare ,am venit ieri din Austria si constat ca noi suntem cam in feudalismul timpuriu...cu toate.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buei, asta nu e tigru, e berbece mereinos:

    "tigri24 februarie 2013, 11:35

    Prin OG1/2011s-au adus masuri reparatorii la peste 90% dintre pensionarii militari,toata compasiunea pentru cei 10% carora le-au scazut dar acuma ce cereti voi??? Sa se reduca la cei 90% pentru a va aduce pe voi la nivelul pensiilor din 2010?Adica sa ne scarpinam dupa ureche rasucind mana dupa cap?Care ar fi scopul?
    1.Sa moara si capra vecinului si s-o resuscitam pe a noastra.
    2.Sa producem cat mai mult rau tuturor pensionarilor pentru a veni la sanul SCMD.
    Fiti corecti si realisti,toti avem probleme deoarece viatza de militar a fost f.grea iar veniturile au fost si sunt modeste.Noi afaceri nu avem deoarece am fost educati in spiritul adevarului,dreptatii si corectitudinii iar afacerile ,in Romania se fac murdar,in stil mafiot.Ce vreti sa ne facem hara-chiri,de ce sunteti haini si marsavi???
    Daca vreti ceva reparatoriu pentru cei 10% cereti doar pentru voi revenirea la situatiile cele mai avantajoase dar nu aruncati cu noroi si nu cereti executia tuturor ca timp de 9 ani cand voi aveati pensiile umflatecu compresorul(164/2001) noi am tacut si am rabdat ,cu toate ca eram cei umiliti.Vedeti ca daca voi sunteti caini si noi putem deveni lupi...si suntem 90%."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fiara rea- pe ei futu-i in gatlej de nesatui!!

      Ștergere
    2. Uaiiii, se-ncinge atmosfera.Pregatiti perfuzabilele!

      Ștergere
  45. Mitocanulcazon este un mitocan la fel ca toţi ceilalţi, dar în plus faţă de varianta civilă, poartă uniformă şi beneficiază de ordine şi regulamente militare. Nu ştiu dacă mitocanul se naşte ca atare sau se formează ulterior. Cred că şi una şi alta. Cu certitudine însă, în armată el îşi găseşte mediul ideal de viaţă, prosperitate şi satisfacţie. Corecţiile comportamentale posibile în viaţa civilă sunt anulate de ambientul cazon al ierarhiei stricte, de disciplina şi regulamentele specifice acestei onorabile şi inevitabile instituţii.
    ………………………………………………………………………………………………….

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey,mai plastic am spus IO:Apevistii pulii!

      Ștergere
    2. Buna ziua!
      H e cu adevarat apevistu` p...i, venit din cimpul muncii, cu origine sociala sanatoasa, fara studii militare de baza. Astia ne faceau legile si regulamentele si ne trimiteau "la lupta". Oare e autocaracterizare?

      Ștergere
  46. Asa mai tzarane ,musca-ma de varice caci cu suptul ai terminat un corp de armata.Salutari lui mamicutza ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uaiiii, ce aparitie!M-ai spăriet, bată-te focul!

      Ștergere
    2. DIN CAUZA PARLITULUI ASTA SI CETEI LUI DE HUNI ..BASE INCA MAI RANJESTE DINTRE DRAPELE ! SA-L PRIMIM CUM SE CUVINE ..HUUUUUOOOOO MANCATORI DE CARNE DE SUB SAUA CALULUI <BRAVI URMASI AI LU ATTILA!!

      Ștergere
    3. A avut dreptate al de-a spus ca-l expulzara austriecii pe halitorul de lebede din Hurziceni!

      Ștergere
  47. ... mai tigri2 (ca pe tigri1 l-ai fript tu de viu) totul e pana la "dreptatea" ta! 10% sunt pierderi colaterale ce sunt acceptabile la un bombardament facut de unul ca tine... asa ca cei 10% dintre amarastenii cu pensiile ciuntite sa stea in pula ta linistiti si cuminti ca tu esti ocupat sa rozi osul aruncat de huoooprea... Pilotul pulii'n cur ce esti si care zbori de noapte din floc'n floc!!! Bine ca macar sunt mm si plotoneri care s-au ajuns si te sustin "pana la capat"!!!
    Poti da cu ciocu'nprejur si limbi in cur cat poftesti da sa nu uiti ca Domnul nu bate cu batu...

    RăspundețiȘtergere
  48. Coerect ,domnul si domnii TIRisti bat cu pulile in muma-ta!

    RăspundețiȘtergere
  49. ATENTIUNE,
    ATENTIUNE:
    ==========
    Nu este o gluma!
    Premiile oferite de acest Blog, sunt reale!
    Multe sunt chiar... substantiale!
    Asa ca... se merita, fratilor!
    BUM! Bum/Bum! Pe ei si mama lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasâ, lasâ domnu Admin, câ mai sînt şî oamini amărîţ. Uiti ieu o sâ donez, di sâ poati o cupâ di chieli, ceea mai ghini dubitâ, la un neam de-al nieu mai pi diparti, cari o plecat saracu, tocmai la mama dracu în Timişoara. C-aşa o fost sâ fii. Di sărăcie, moldovenii or plecat saracii în bejănie pisti tăt. Da sâ ştii câ pi undi or agiuns, majoritatea s-or prins ca rachiţîli.

      Ștergere
  50. Marlanie ! Lucrati laba in laba ..-tu-va in gati de ezxcroci!Asa cum lua PDL contractele ase ia taranul asta cupili! Sa vina DNA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oailee....
      Danilaaaaaa, ne-a prins anonimele aista!!!
      O chemat nasparliu DNA. El zice ca noi trucat cupili, datul, luatul si ce dreak o mai fi prin capuletele lui asta!

      Ștergere
    2. Di ci, di ci ni-o prins domn Administrator câ ieu n-am sîmţît ninica? Ori băitanu ista di la 14:26 ari buzoaili nici, ori îi sînt reci. Lasî-l în chielea noastrî cî mai trebui s-înveţî saracu...Da văz c-apărurâ şî tigri ici-şa, batâ-i Dumnezău sâ-i batâ! Nu iera de-agins c-aveam lupchi şî alti fiari spurcati. Mă duc sî-nchid căprili, c-am auzît câ tigru ista îi unu di cela de-o halit lebedili la austriaci.

      Ștergere
    3. Dey tarane ..pupa-ti caprilii sub coada si nu mai truca concursulii cu branza si miel de Pasti! Ethe al drek marlan - taie-ti unghilii ca ti-a intrat balegarul si can ti scobesti in anus ..lasi spori de microbi tarane!!

      Ștergere
    4. Măi şăfu, ista di la 16şî 48, da ce-i păţît? Ori o dat dalacu în tine? Nepoati, io mănînc şî trăiesc bio măi cetăţeni di la bloc, nu ca tini. Şî cînd vin colea la tîrg şî-ţ vînd ţîi brînzâ di burduf, nu ştii neata cu ci fel di chiag o fac io, iarâ di mai găsăşti şî cîti-o cîcăreazâ în ie, aiasta-i certificatu di calitati.
      Da măi băitani, câ ti vedi badea cam tras la faţâ; nu vrai sî-ţ dau şî ţîi o bumboanâ di ceia galbină di gălbeazâ, cum îi dau lu Stelicâ ţapu nieu?

      Ștergere
    5. Becali, Norcea, Copos, Admin, Danila... BLAT!

      Ștergere
    6. Bey tarane - ia-ti CAPRELE la pula si nu te mai baga in treburile domnilor di la ORAS!!

      Ștergere
    7. Anus 17:57
      Porcarule, sa-i sufli in pula tzapului Stelica, ala al lui Prepeleacu pina i s-or indrepta coarnele!

      Ștergere
    8. Mooooey, ce dreak v-ati flambat asea?
      N-avem camesoaie pentru tonti.Oarece moooye tot mai gasim pentru voi.

      Ștergere
    9. Astea da dialoguri ..SAVUROASE! Sa traiesti bai Danila ...si sa nu ierti ..CAPRILI!

      Ștergere
  51. Buey, nea Suciu,binșanule!
    Dăschidi dreak roșteiu la ograda lu matali să ne zbenguim olecuță p-acolo!
    Bace Simioane, noi, dobitoacili,n-avem tăte numi, că ăia d-or fo cu recensământul n-or avut inghi sî ne încadrezi pă tăți,d-aia ne iscălim „anonim” și punem botu,adică nu botu, punem laba.Sau și una și alta,depinde..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, tocmai ce mi s-or stricat bloagele si meilurile. Cre'ca am prins un virus. Astept sa-mi vina feciorul acasa sa ma descalceasca. Grea treaba... Da tie nu-ti dau drumu' numa daca ai clop.
      P.S. Nu vreau sa cred ca e altceva.

      Ștergere
  52. Cica amerlocii - vor face un aerodrom la Craiova....locatia ...teasta lu neaChasu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai inteles bine muei! Vor 2 (unul la Rm.Vilcea de rezerva). Principalul la NeaCashu, iar rezerva la PulaNOX!

      Ștergere
    2. OK. ai dreptate !!

      Ștergere
  53. maiag spunea...

    Cezare-esti ofticos ,alta replica nu ai papagalule de 2 bani vechi,pupinkurist dogarist,dispar marafetii de la fraeri?esti ofticat rau de tot nebunaticule,burtos si chelos si pacalici pe deasupra.
    4 februarie 2013, 16:18
    ++++++++++++++++++++++++++++++++
    Ha, ha, ha!!! Se pare ca mai trebuie sa facem un aeroport, linga TM, pe dovleacul lui Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4 februarie 2013, 16:18
      CEZAR spunea...
      3 februarie 2013, 19:47
      maiag spunea...
      sejc-pardon sictir jegosule
      @MuYag - ai dreptate sunt invidios si ofticos pt. ca ai folosit PRIMUL aceasta expresie academica! Sictir potaie-jegoasa!!

      4 februarie 2013, 16:53 BOULE AM SA TE REKLAM LA CNA!!!!

      Ștergere
  54. Neacsu, numai pe linga ministri (bretonati).
    Ce sa fie, ce sa fie!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O SA FIE ....O PULA INTERVIU!!! NU MAI ESTE mos TEACA!!

      Ștergere
  55. O bunicuta se prezinta la examenul de admitere la facultate. Ia toate examenele cu brio si intra.
    Totusi, examinatorii, curiosi, o intreaba, la ce ii mai trebuie scoala la varsta asta, ca doar e pensionara...
    - Ah, nicidecum pentru cariera. Barbatul meu, deunazi se falea prin birt si spunea, ca de aniversarea lui de 70 de ani, isi doreste sa f..a o studenta... Na, iaca ii fac placerea !

    RăspundețiȘtergere
  56. Avocatul Poporului: Pensiile de serviciu, eliminate cu încălcarea unor prevederi din Constituţie
    Aplicarea legislaţiei de eliminare a pensiilor de serviciu s-a făcut cu nerespectarea textului din Constituţie ce a reprezentat temeiul legal, iar măsura preconizată a aduce economii la buget a adus de fapt cheltuieli anuale suplimentare de aproximativ 1 miliard de lei, relevă o concluzie a unui raport postat pe site-ul Avocatului Poporului.
    Ionel Oprea, adjunct al Avocatului Poporului, a precizat pentru Agerpres că Raportul special privind consecinţele eliminării pensiilor de serviciu a fost înaintat Guvernului şi preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului.
    Potrivit sintezei raportului, temeiul constituţional al acestui document îl constituie prevederi din Constituţie potrivit cărora "restrângerea exerciţiului unor drepturi poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică", "măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii".
    Faţă de acest principiu, actul de recalculare a pensiilor de serviciu s-a efectuat "prin abatere de la textul din Constituţie", relevă sinteza Raportului.
    "Desfiinţarea pensiilor prevăzute în Legea nr. 119/2010 a adus atingere unui drept dobândit, acela de pensie de serviciu; aceasta nu este diminuată temporar sau impozitată pe o perioadă nedefinită de timp, este pur şi simplu desfiinţată. Articolul din Constituţie se referă în cazul de faţă la dreptul la pensie de serviciu care dispare cu totul şi nu la dreptul la pensie din sistemul asigurărilor sociale de stat. Dreptul dobândit şi retras prin această lege este pensia de serviciu şi nicidecum pensia din sistemul public de pensii pentru care s-a plătit contribuţie. Această premiză nu este reală, întrucât pensia de serviciu şi pensia din sistemul public nu reprezintă un singur drept, astfel că în fapt, dreptul la pensie de serviciu a dispărut cu totul!", menţionează sursa citată.

    RăspundețiȘtergere
  57. Potrivit acesteia, categoria pensionarilor în cauză, mai puţin beneficiarii pensiilor militare, beneficiase de două drepturi: pensia de serviciu - un drept care includea alt drept, pensia din sistemul public de pensii, ambele obţinute prin efectul a două legi organice diferite; cu alte cuvinte, dreptul la pensie de serviciu nu a fost restrâns, ci desfiinţat.
    Având în vedere "deficienţele semnalate" şi pornind de la multitudinea de sesizări la instituţia AP ale celor cărora legislaţia de desfiinţare a pensiilor de serviciu le-a adus atingere, ţinând seama de miile de sesizări în instanţă, individuale sau de grup, soldate cu tot atâtea procese pe rol sau închise, ţinând seama de deciziile tribunalelor şi curţilor de apel "neuniforme pe această temă unică", Avocatul Poporului a formulat mai multe propuneri, printre care se numără şi o măsură tranzitorie ce prevede pentru pensiile de serviciu stabilite în baza legislaţiei existente la apariţia Legii nr. 119/2010 revenirea la denumirea şi cuantumul pensiilor de serviciu anterioare promulgării Legii nr. 119/2010.
    "Partea din pensie plătită de către bugetul de stat va fi impozitată pe principiul pierderii proporţionale (în concordanţă şi cu textul Constituţiei şi în concordanţă şi cu Recursul în interesul legii semnat de Procurorul General). Impozitarea se va face cu un procent progresiv, pe tranşe, proporţional cu mărimea cuantumului contribuţiei statului", se arată în măsura tranzitorie.
    Faţă de aspectele legislative analizate, AP formulează propuneri privind Legea nr. 119/2010 constând în completarea articolului 3 din această lege cu două noi alineate - "Alin. (4) Cuantumul pensiilor recalculate potrivit dispoziţiilor prezentei legi nu poate reprezenta mai puţin de 50 % din cuantumul pensiilor aflate în plată", respectiv "Alin. (5) Drepturile de pensii revizuite potrivit alin. (4) se cuvin astfel de la data de 1 ianuarie 2011".
    De asemenea, AP a făcut propuneri şi referitor la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 59/2011, precum şi la pensiile ocupaţionale.
    "Legea pensiilor ocupaţionale să prevadă posibilitatea ca şi persoanele care au beneficiat de pensii speciale să adere la sistemul pensiilor ocupaţionale, în vederea suplimentării pensiei acordate de sistemul public cel puţin până la întregirea pensiei avute anterior recalculării, respectiv revizuirii prin Legea nr. 119/2010, Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 59/2011 şi Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011", menţionează una dintre recomandările AP privind pensiile ocupaţionale. AGERPRES

    RăspundețiȘtergere
  58. pularailor!!(fosti)



    Luca zice ...

    La un doctor vine Nelu
    Cu o mină foarte rea:
    - Doctore, "chestiunea aceea"
    Nu mai merge cum mergea,

    Am luat şi cantaridă
    Şi pilule de muştar,
    Icre negre, Perla, Titus
    Însă totul e-n zadar!

    - Câţi ani ai?
    - Şaptezeci şi unu!
    - Apoi gata: Ce mai vrei?
    Gata ai iubit atâta,
    Zeci şi sute de femei,

    Cuconiţe apetisante,
    Văduve încântătoare,
    Dame de chantan, studente,
    Picoliţe servitoare,

    Şi-n hambare şi pe iarbă
    Şi la Cluj şi la Sovata
    Şi-n cabine la Mamaia,
    Ce mai vrei? De-acuma-i gata!

    - Dar, dar eu am un prieten,
    Luca, Luca din Lipscani,
    Care a împlinit acuma
    Şaptezeci şi opt de ani.

    Şi el zice, că mai face
    (şi adaugă surâzând)
    Chiar de două ori la rând.

    - Zice? - Întreabă domnul doctor
    Şi un gând îl străbătu:
    Dacă spui că Luca zice,
    N-ai decât să zici şi tu!

    RăspundețiȘtergere
  59. Muei, situatia e dinamica pe toate fronturile. Ia uitati ce propun unii:
    ".......
    e) Stabilirea sau nominalizarea unui Purtator de cuvant al SCMD, prin persoana unui vicepresedinte sau o persoana cu abilitati de comunicare si interzicerea, sub aspectul sanctiunii, oricarei interventii in presa sau public, a altor persoane, la nivel central. Fiecare departament sau secretariat sa se limiteze strict la atributiile specifice. Numeroasele interventii si comentarii publice ale Lt.col(r) Rinciog Dumitru, inclusiv la adresa unor presedinti de filiale sau membrii de sindicat, a alimentat de multe ori o polemica ce a condus in majoritatea situatiilor la afectarea imaginii noastre si crearea unei stari de nemultumire din partea mea si a unui numar important de membrii. Tot acest coleg, Rinciog Dumitru a indus in eroare a membrii de sindicat cu mesaje ce fac referire la unele propuneri legislative, care nu au susţinere legală, publicate pe blogul S.C.M.D.sau telefonic, de genul “sunt pe punctul de a fi aprobate”, “s-au publicat în Monitorul Oficial”, “nu pot fi date publicităţii”, “s-au discutat la ceas de taină,” etc. au dus la incitarea membrilor de sindicat care se consideră manipulaţi şi acest lucru nu-l mai putem tolera. Numeroasele si interminabilele postari sub forma de forum ale unor opinii al caror continut, uneori, nu ne onoreaza, nu a fac altceva dacat sa conduca la scindare sau sa bucure pe altii. Un fapt de viata evident arata ca un sef de promotie intr-o scoala nu este neaparat si sef de promotie in arta gestionarii Crizelor sau a Conflictelor...."
    A cam belit mielu Rincioclu!
    -----------------------------------------------
    http://scmdcampulungmold.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  60. PAPAGALULUI CU NUMELE DE CEZAR: BAI PULACHE, CE FACI CU ARMUYA-T-AS AIA A TA DE BLOG? TU POSTEZI, TU COMENTEZI? VAI DE CURUL TAU DE LIBRIK!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suge -ULA boule!
      112.000- deschideri de pagina!!

      Ștergere
    2. Uai Cezare, mucule te facu ala limbric! Uai, eu te fac oxiur da-ne-ai tu limbi drept in cur. E bine uei 0 intre urechi? De ce nu te porti frumos aurolacule?

      Ștergere
  61. Cititi si raspunsul unui presedinte de filiala lui Rinciog:
    "...
    Urmarea la mesajul public adresat subsemnatului de catre dl. Rinciog Dumitru

    Stimate domnule coleg, Lt.col(r) Rincog Dumitru,

    In mod sigur nu sunteti indreptatit sa constatati ca observatiile mele din “Scrisoare unui om invins”, la adresa presedintelui SCMD sunt grasite. In mod sigur nu aveti in fisa postului atributii avocatesti si nici nu am nevoie de opinia dumneavoastra fata de “durerile mele”, ca om invins. Chiar ma simt jignit de abilitatile dumneavoastra de a identifica greselile altora. Ati facut-o destul de des cu altii si m-a dranjat mereu. Sa nu credeti cumva ca ma sperii usor sau ca veti reusii sa ma puneti la colt. De cand am scapat nevatamat din Irak cand am “cazut” cu elicopterul nu mie teama decat de Dumnezeu Eu va recomand sa va vadeti de raspunderile dumneavoastra pe linia Secretariatului General si atat.

    Sunteti singurul, dintre cei multi, care mi-au raspuns prin email-uri, luand apararea presedintelui SCMD vis a vis de Scrisoarea mea, fara sa cer sau sa astept aceste raspunsuri de la nimeni. Atat Scrisoarea cat si Mesajul anterior acesteia le-am lconceput ca semnale de atentionare si atat. Le-am scris pentru ca asa am simtit si pentru ca nu mi-a pasat de reactia permanent nervoasa a presedintelui SCMD la adresa unor colegi care si-au permis sa-l critice. De cele mai multe ori le-ati raspuns chiar dumneavoastra pe ton ironic si asta nu mi-a placut niciodata.
    Este normal sa-i luati apararea presedintelui, ca "subordonat direct", dar nu este normal sa o faceti dumneavoastra in numele acestuia. Lasati-l pe dumnealui sa o faca in fata noastra a tuturor si sa justifice esecurile obtinute pana acum....poate intelegem. Sunt in Sindicat din anul 2009 si, sincer,constat ca nu am castigat nici macar experienta necesara sa purtam un dialog, ca sa nu mai spun de experienta in activitatea sindicala.

    Nu pun la indoiala meritul col Dogaru care a infiintat, alaturi de alti camarazi, acest sindicat dar critic modul anarhic de conducere fara sa inteleaga ca are alaturi o "armata" de stat majoristi" care au gandit, realizat si aplicat planuri de campanii la toate esaloanele. Eu unul nu am stiinta de niciun plan conceput de SCMD, iar daca exista acesta este tinut la secret tocmai noua care aveam acces la toate nivelurile de confidentialitate. Am lucrat 3 ani in structuri multinationale in mai toate teatrele de operatii militare. Am lucrat in SMG ca specialist si expert in gestionarea crizelor. Am fost comandant de unitate 8 ani si nu am fost intrebat odata daca am un punct de vedere, macar ca lider sindical local. Daca mai retineti cateva dintre principiile luptei armate o sa va dati seama ca nu am aplicat nimic din experienta celor care le-au creat si suntem victimile propriilor noastre principii si ma refer in special la "Unitatea de comanda". Va rog sa analizati mai atent mesajele mele si o sa vedeti ca fac remarci si la conducerea sindicatului in general nu numai la presedinte. Toti cei implicati direct in aceste esecuri trebuie sa lase locul liber. Numai ca acestia nu sunt prea multi pentru ca presedintele SCMD a lucrat singur. Imi sta marturie opinia unuia dintre presedinti care este de accord cu mine, si atunci, cine este vinovat direct sau indirect de managementul defectuos al Sindicatului?. Col. Dogaru poate sa ramana presedinte onorofic - putem infiinta aceasta functie, poate ramane vicepresedinte, poate fi si un simplu membru daca are incredere in SCMD dar eu apreciez ca este depasit de moment in ce priveste stilul de conduce...."
    Continuarea tot pe http://scmdcampulungmold.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  62. Nico zis si Victor si Teodora si Ana says:
    Februarie 4, 2013 at 6:31 pm
    Datorita lui Gabriel Oprea, 90% din pensiile militarilor sunt mai mari decât în 2010. Adica peste 70.000 de oameni din Armata beneficiază de creştere de venit într-o perioadă in care tuturor celorlati, de la stat sau privat, le-au scazut veniturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca domnul hOOOOOPREA singurul care a facut etc..etc...!!

      Ștergere
    2. Mai , raule , de ce schimonosesti numele domnului HUOprea ?

      Ștergere
    3. Numai din ..simpatie!!

      Ștergere
  63. Situatia existenta nu pare a avea solutii legale sau logice de rezolvare…Actele normative in vigoare au fost date si aplicate cu partea opusa fetii…Din aceasta prapastie nu se poate iesi decit cu forcepsul…Se va iesi cu disabilitati…sau nu se va iesi niciodata! In nici un caz , Dogaru nu va fi mamosul providential!

    RăspundețiȘtergere
  64. dogy asta o s-o beleasca rau,da' rau de tot
    Io am platit cotizatia pe 5 ani inainte,fara sa fiu mebru de zindikat,numai din placerea de a da muie in continuare.Na ca acu se baga si sindicalistii la dat muye,si e doar inceputul.harciogii vor parasi corabia?....sigur ca da!...si apostolii! ca au facut matzu, ca maneca de la cojoc.Ramane prostanu' dogy sa ia muie in continuare.stai sa vezi de acu' filme XXX cu dogy!:):)

    RăspundețiȘtergere
  65. M-au napadit amintirile.
    Intru un pic in arhiva pe net sa-l mai vad pe dogaru cum topaia turbat cu portavocea in brate.daca gasesc si emisiunile cu fluturasii de penzie +bonus dobitoci in pas de defilare+umbrelute pe capete de idioti,cred ca ma voi relaxa perfect dupa o zi grea de munca....nu la stat bai cacati anonimi,nu la stat

    RăspundețiȘtergere
  66. hai ca citii si io elucubratiile lu tov col dumitrescu(moldoveanu de la scmd campu'lung)
    E bun gagiu e bun,are limba de lemn perfecta.De la un cap la altu citesti numai generalitati:sa se faca,sa se dreaga;pe termen/scurt/mediu/lung;consideram ca;in viitor va trebui.....si tot cacaturi fara continut.Vai pula lor de moldoveni.!

    RăspundețiȘtergere
  67. Va rog a se trimite de urgenta prin cablu catre DIICOT. PRIM MINISTRU PONTA,
    DIRECTOR S.R.I .


    PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU A TRIMIS RACHETE CATRE
    IRAN !

    ULTIMATUM OFICIAL.

    Presedentia Romaniei
    Traian Basescu

    Domnule Presedinte
    In calitate de jurnalist specializat in terorism si transport ilegal de arme v-am
    trimis memorii oficiale . Spre surprinderea mea nu am primis raspuns. Ele se
    refereau la apropiate atacuri teroriste la adresa Romaniei. La legaturile mafiei de arme cu organizatii teroriste si transport de armament pentru tari aflate sub embargou american si ONU.
    Acum doi ani de zile printr-o ancheta personala am descoperit transportul de giroscoape pentru rachetele iraniene. Am mentionat ca rachete avand tirul inbunatatit au ajuns la Tliban, Hesbolah doborand helicoptere N.A.TO .
    Aurel Fratila a fost doi ani lasat liber .....si va fi extradat de curand catre SUA.
    Dupa el vor pleca multi altii printre care T.Melescanu si dumneavoastra.
    Directorul SIE a fost prezent pe aeroportul Otopeni la transporturi de racheta pentru Teheran conform declaratiei sub juramant in fata atoritatilor judiciare americane ,lui Valentin Vasilescu directorul adjunct al aeroportului Depe acest aeroport au plecat sute de transporturi de arme prin flota aeriana a amicului Victor Bout, prin filiera Kassar, Noar etc.
    TOATE TRANSPORTURILE DE ARME AU FOST CORDONATE SI POARTA SEMNATURA MINISTRULUI TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU SI CEL AL APARARII THEODOR MELESCANU.
    The commercial deal between Romania and Iran involved the delivery of the equipment for 2 regiments of A.A. missiles, estimated cost ~ 8-9 million USD. Each regiment composed of 3 launching batteries (L.B.) and 1 technical battery (T.B.). Each L.B. composed of 4 mobile launching ramps (L.R.) on trucks and 1 mobile radar tracking system (M.R.T.S.), cm and dm frequency antennas included.
    At least 80-90 missiles, 24 L.R.; 6 M.R.T.S.; 2 complete T.B. with a few mobile components ... For the deployment by air of the 2 regiments of missiles there were planned at least 20 flights of wide-body aircraft ( IL-76 or B-707 type ) of Viktor Bout`s companies and 6 flights using medium cargo aircraft (AN-12). In 1996 there were only 11 flights.” Observati ca transporturile sau facut vu cel mai important traficant de arme din istorie V.Bout , care ispaseste o pedeapsa de 20 de ani in SUA.
    PE BLOGUL VASILESCU APARE FOTOGRAFIA LUI T MELESCANU CU MENTIUNEA
    PREZENTEI SALE FIZICE PE AEROPORTUL OTOPENI DESCHIDETI SI INREGISTRAREA DUMNEAVOASTRA PE BANDA VORBIND DE TRANSPORTURI DE ARME.
    http://www.myspace.com/val2002 .
    In revista ECONOMIST VASILESCU MENTIONEAZA SUTE DE TRANSPORTURI DE ARME CATRE TERORISMUL INTERNATIONAL INCLUSIV RACHETE PENTRU TERORISTII COLUMBUENI FARC.
    THE ECONOMIST
    http://www.economist.com/node/10853742/comments
    When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. ....... He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.
    ULTIMATUM
    AVETI 48 DE ORE LA DISPOZITIE SA MA PUNETI IN CONTACT CU PERSOANE
    REPREZENTANT SERVICIILE SPECIALE CARORA DORESCA SA LE TRANSMIT INFORMATII CONFIDENTIALE IN LEGATURA CU ATACURI TERORISTE LA ADRESA ROMANIEI SI A ALIATILOR SAI.
    In caz contrariu aveti garantat extradarea catre SUA.
    Cetatean roman si american.
    Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    NEW YORK TOKYO. Date de contact Consulatul Romaniei NY.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai pula!iar ai aparut?
      iote ca io am trimis pan' cablu de la masina de spalat da cre' ca are "telegrama" noduri.DILIULE!!

      Ștergere
  68. am bagat batu' pan' gard!Oare tine?Pun pariu ca da!

    RăspundețiȘtergere
  69. Its such as you read my thoughts! You seem to grasp so much approximately this, like you wrote the
    guide in it or something. I feel that you can do with a few
    p.c. to pressure the message home a little bit, but other than that, that is wonderful blog.
    A great read. I will definitely be back.

    Also visit my site ... bmi for women chart

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri