Google Translate

miercuri, 27 februarie 2013

Obraznicia fara margini a primarului Raduly Robert din Miercurea Ciuc, trebuie "taxata"! Asa cum se cuvine! Pana la pronuntarea organelor in drept abilitate, avem si noi, romanii de rand, a spune cate ceva! UPDATE. Video

 
Ministrul Apararii Mircea Dusa, controleaza daca mai are dreptul sa vorbeasca limba romana la Miercurea Ciuc .
 
 Se duce la Miercurea Ciuc sa sa vada daca mai are dreptul sa vorbeasca limba romana sau daca nu cumva are nevoie de pasaport ca sa patrunda in oras! Ministrul Apararii, Mircea Dusa, ataca in termeni duri discursul primarului Raduly Robert: este o obraznicie fara margini, care se auzea doar pe vremea lui Hitler!

 
 
“O obraznicie fara margini a primarului din Miercurea Ciuc. Nu este posibil ca un asemenea discurs sa fie adus in dezbatarea publica, un discurs care mi se pare ca se auzea doar pe vremea lui Hitler. De altfel, primarul din Miercurea Ciuc, folosind asemenea invective la adresa romanilor, dar si a maghiarilor din Harghita, deopotriva, nu face altceva decat sa ii invrajbeasca unii impotriva celorlati”,
a spus Dusa, care a fost primar la Toplita, prefect de Harghita si se afla la cel de-al treilea mandat de deputat al acestui judet.
 
“Voi veni la Miercurea Ciuc zilele urmatoare, sa vad daca mai am dreptul sa mai vorbesc limba romana sau poate ca sa ajung acolo am nevoie de pasaport. (…) Intr-o lume normala si intr-o Romanie a anului 2013 nu cred ca pot fi folosite asemenea discursuri. Cu calmul si responsabilitatea necesara, fac apel la primarul din Miercurea Ciuc sa isi vada de problemele administrative ale municipiului si sa nu mai comita astfel de gesturi” , anunta Mircea Dusa.
 
 
In opinia acestuia, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii ar trebui sa se autosesizeze si sa ia masuri dure impotriva primarului
Raduly Robert.
 
 
Declaratia care a incins spiritele: cunoasterea limbii maghiare este obligatore
 
“Astazi este ziua in care trebuie sa spunem clar: cunoasterea limbii maghiare este obligatorie, nu discriminatorie, ci obligatorie in Miercurea Ciuc, incepand de la prefect, corespondentii televiziunilor si radiourilor romanesti, toata lumea care traieste din impozitele secuilor trebuie sa ne cunoasca limba, limba noastra materna”,

a afirmat luni primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, la ceremonia de arborare a unui drapel secuiesc de mari dimensiuni in centrul orasului.
Sursa:
============================================
===========================================================
================================================================

UPDATE - VIDEO:
Click here

NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra romanilor. Un film tulburator. VIDEO EXCLUSIV  Victor Roncea Blog



========================================
=========================
=============

42 de comentarii:

  1. Ar trebui limpezite apele de urgenta: este sau nu teritoriu romanesc zona maghiarizata fortat in ultimii ani de catre hortistii din Ungaria, UDMR, Basescu si acolitii lui?
    Atentie la regionalizare: la noi se impune, in Ungaria nu! De ce???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii buna o pula dimineata ! Cum am dat cu moaka de bozgoroi, m-a si plesnit greata ! Cand haleam cacat cu cupa de la WOLLA ca suntem fekalizati pana-n gat, iar situatia cu HarCovul e scapata de sub control, un mare patriotic halitor de clisa si jumari ma facea nationalist inchipuit, cu coada pe sus !
    Acusica nu mai am voie sa ma-nervez, asea ca o zi buna si muye la greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: uai, da' nea Vasile comisaru' lu' don Catani Corado fara arma si cu mainile curate, mai functioneaza ? Ori o cesionat bloaga lu LuPULA 10 intercraci unde ai dreptul doar sa taci ! Ca stiu ca PULAno 10-i mare colectionar de bloguri de succes !

      Ștergere
    2. Te saluta „ halitorul de clisa”, ..tu-te-n flit!

      P.S. Nu te-nerva prea tare ca risti sa crape corazonul in tine.

      Ștergere
  3. No, bozmeg, amu io în ce limbă voi băsădi?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti 4pezii sa mearga la spalat pe dinti...MARS!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Părinţii îl trimit pe Bulă la măcelărie să cumpere carne. Bulă se întoarce cu mâna goală.
    - N-am cumpărat, zice el, fiindcă nu vând ăia decât carne de cal.
    - Cum aşa? Întreabă părinţii miraţi.
    - Păi am văzut, zice Bulă, că deasupra cârligelor de pe perete scrie: CAL. I, CAL. II, CAL. III…
    - Aha, trage concluzia Bulă cel bătrân, au început, în sfârşit, s-o eticheteze, ai naibii hoți!…

    RăspundețiȘtergere
  6. Ziua buna la ZOO + 9! Buei Czare, de ce n-ai fost aseara atent? Ca uite motanelul kkcios ne linse pe oua si-acu racira sarace-amindoua! Si-acu trebuie sa luam Paracetamol si sa-i dam din greu la kurul gol!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cu ce treaba se duce dom menestrel de la apa_rare pe acolo ?
    Dom prim ministru n-aude , na vede ? Dom Presh ce zice ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Zice ca tigri 2 e 1/2 unguroi!

    RăspundețiȘtergere
  9. indianu spunea...

    @cezar
    ce-ti mai place chestia cu pansajul cailor. Nu mai esti original ca din intamplare mi-au cazut ochii pe un alt comentariu al tau adresat unei alte femei care posta pe aici.
    cand o sa ai si tu sange in pix si sa iesi la iveala sa te duelezi cu un barbat ca esti de plans mai baiete. Se pare ca te-au lasat toate cele de ai devenit obsedat, dar ce spun eu " ai devenit"...erai si inainte.Daca spun ca esti nesimtit spun prea putin.
    Asa ca primeste cea mai urata injuratura care iti trece prin minte , de la mine.

    26 februarie 2013, 22:47

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...
      @/ indianu - Coada de viezure !
      I-ai luat fetei obiectul din ..mana ! ! Acu ..freaca-l sanatos!!

      27 februarie 2013, 10:01

      Ștergere
  10. Moooey, o sa va rugati voi de Kisch-Pisch sa va dea lectii de bozgoreasca.Dar io mai bine zic sa incepeti prin a lua limbi de la UDeMe-Riste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Muey,care l-ași spăriet pe Cezar-MaiMukles ?Au l-au dus cei de la Garda de Mediu cu lighioanele Camatarilor?L-au luat cu Ar-Muya cu tot?

    RăspundețiȘtergere
  12. Uai muystilor, am cetit si eo o tzara de arhiva si vad ca a ramas in urma voastra ca la Fukusima !
    Numa sa ma intremez eo o tzara s-am sa va dau peste mestecatoare, pana o sa beti apa cu paiul ! Sau, de nu, o sa va "hraniti" cu perfiuziilii ! Tu-va-n biuze de basinosi !
    Norocutu vostru ca am "abces" limitat la net, de la harca ast di baba ! Ca si pula ala de doctor mi-o scris un pomelnic cu ce n-am voie ! L-am intrebat si eo, dom doftor, da oleaca de MUYE pe net pot sa iau ? Si mi-o spus ca da, insa nu mai mult de 15 minute pe zi ! Din mers, cica !
    Ai dreacu si doctorii astia ! Merita spaga, da-i in pula ! Te taie, te repara, de coase...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUEy, sa aveti un pranz linistit ! Si spor la muye !
      Unde dreaq l-ati pierdut pe Don Cur de Leu ! Doar n-o crepat, doamne feri !

      Ștergere
  13. Muei PMT, sa fii tu sanatos ca muye avem in stoc cacalau. Numai din livrarile PDL avem stoc pentru inca cinci ani.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai frati tampiti
    Dobitoci cu ochi beliti
    Pe pula calatoriti
    Pe la Mandea cand veniti?

    Unul sa-mi tina caciula
    Altul sa imi suga pula
    Iar voi toti ce ramanetz
    Sa-mi suflati in facaletz.

    RăspundețiȘtergere
  15. la articolu' de mai sus recomand retzeta cal.(fara cai/caluti) 7.62mm, normal,perforant,exploziv sau incendiar.In cazuri exceptionale "ie bune" si 5.56 dar la iesire lasa gauri prea mici.trasoarele....asaaa pt impresie artistica:):)
    PS sa vezi acusi dupa ce am scris.....deja imi bat astia la usa,bat cu "berbecu" Uaiii pula mea!!!Ajutoooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. sa-mi bag!!.....m-au luat si nu inteleg nimic din bozgoreasca lor.Las ca-i troznesc in lift.Nu sunt decat 3 agarici ca biscuitu'n dunga

    RăspundețiȘtergere
  17. gata i-am rezolvat.Erau nemancati puletii de o saptamana.Cica cu muie de la Budapesta nu se satura.Le-am dat si supliment!!

    RăspundețiȘtergere
  18. tu-i in gura de bozgori!!(bozgor=om fara tara/ in traducere libera)

    RăspundețiȘtergere
  19. maine ma duc la M Ciuc sa-i dau o babardea lu primaru' pulii.Invata romaneste instant daca ma uit la el asa cum stiu io.
    Baaa si sunt treaz 'lacrima'.Si io ma mir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, prima oara cand te citesc cu placere si sunt in total Akord cu tine...tu-te-n gura!

      Ștergere
  20. mai Don'ule, esti cam singur pe aici... Vad ca iti place situatia: tu comentezi si nimeni nu te contreaza!
    Pai asa sa o tot tii, ca pana la urma ajungi sa crezi ca sunt toti de acord cu tine nu ca dorm beti prin santuri (stim noi cine...)!
    Sa nu te plictisesti prea repede, ia o muye generalizata si marita!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Toti 4pezii sa mearga la masa!Mars! Caineala

    RăspundețiȘtergere
  22. Curleoane, te rog nu te lua de tata c-ai belit-o! Vezi ca s-a suparat rau pe tine si-a convocat consiliul tribului Picioarelor Negre din Hurziceni ca sa te lucreze la portofel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il „lucreaza” degeaba, fluiera vantul prin el.Nici pielea din care e facut nu e piele de crocodil ci piele de pe buca lui MaiMucles de cand acesta „s-a ars” cu Motanelul KK si a trebuit sa-si faca o grefa.De atunci Motanelul Kk nu mai are obraz pentru ca si-a donat soricul pentru reconstructia bucii lui MaiMucles.Pielea arsa a smanglit-o CurDeLeu si a ajuns portmoneu.

      Ștergere
    2. Da imi aduc aminte cum MaiMucul si-a facut operatie hestetica cu pielea pulii halitorului de lebede din Viana, iar hasta VulvoLinu-Karakalinu de Hurzicineni ai dona nitzica putzica lui Curleonu Vulhov onu-Akordeonu. Buei ce prietenie fu pe astia 3 ciumpanzei! Buei lindik mik de Hurziceni: de kuk sa ma iei pe la ora 3 (a.m)! Asta ca vaz ca ai insomnii-de pula sa ma tii si te tot fute grija de altii buei, koaili sa-mi bei...

      Ștergere
    3. da de mata se poate asa-i??

      Ștergere

  23. sa va antrenati futuva-n gura ca va sparg botu'....dar mai intai bozgorii,ca asta-i prioritizarea


    Intra pe:

    si click pe punctul de langa tragaci, apoi TRAGE.
    http://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sttttttt! Curleoane inchide gura ca-ti intra musca verde in ea!

      Ștergere
    2. scrie si tu 'SSSSSSSt' boulica!

      Ștergere
  24. Da, uai! 30 din 30, numai ca tu n-ai avut Makarov in dotare, poate prietenul ala al tau, lindik mik sa fo avut Makraonov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. io am avut TT si cand am primit carpati-ul pulii dupa prima tragere l-am si predat si mi-am cerut batranul TT inapoi (ohooo asta a fost de mult,...)
      PS cat despre"Makraonov",ha,ha

      Ștergere
  25. http://roncea.ro/2011/05/30/nu-uita-masacrele-comise-de-unguri-asupra-romanilor-un-film-tulburator-video-exclusiv/

    RăspundețiȘtergere
  26. adormitii dreak!.....basinosi sadea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ssssssst! Biiiiiiiiizzzzzzzzz! Fugi Curleoane ca-i verde!

      Ștergere
  27. Desteptarea, basinosilor, ca vine inspectia si raportul de dimineata!
    Deschideti geamurile, faceti paturile si mars la inviorare, ca plantonul raporteaza SSC-ului tot...
    Hai, la munca cu voi, nu la intins mana dupa pensia marita!
    Nu uitati ca maine e 1 Martie! Scotociti-va prin buzunare uitate si luati cate un martisor pentru babe, amante si mai stiu eu ce mai futeti voi!
    Si mai rar cu muia la barbati, futeti femei, ca si ele e fiinte!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Toti 4pezii sa de din labe !Mars Caineala!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri