Google Translate

marți, 5 februarie 2013

Presedinte SCMD teritoriu versus Presedinte SCMD Central. "Ne-am umplut de extaz si de "glorie eterna"! ... eu vreau sa fiu primul care cer demisia, fie ea si de onoare a Presedintelui SCMD!"

 
vineri, 1 februarie 2013.

 "Scrisoare de la un om invins".

Stimati colegi,

Va rog sa aveti rabdarea si sa reflectati la mesajul meu de mai jos. Il sustin din calitatea de membru al SCMD si nu de presedinte al Filialei Campulung Moldovenesc pe care nu doresc sa o implic deoarece nu am asentimentul lor.


Cu putin timp in urma presedintele SCMD ne anunta cu extaz:


"La nivel central suntem pe cale de a obtine, in discutiile permanente cu factorii de decizie si, mai nou, cu responsabilii FMI pentru Romania, ceea ce ne-am propus ca obiective imediate. Din considerente lesne de inteles, nu facem publice toate demersurile,...


Ne-am umplut de extaz si de "glorie eterna" dupa atatea "discutii permanente" cu factorii de decizie in "invazii extraterestre". Decizia s-a luat de putin timp la Craiova iar discutiile cu decizionalii si responsabilii FMI sunt "praf in ochii".


Dupa numeroasele "succese" obtinute de casele de avocatura si avocati in a ne "usura" de 5 miliarde lei vechi, dupa atatea mesaje linistitoare venite din partea presedintelui SCMD ca situatia este sub control si nu putem face publice demersurile "desfasurate in secret" cu factori de decizie(care factori???), , iata ca adevarul a iesit la suprafata azi, la Craiova. Esec pe mai toate fronturile. Mai concret si la obiect, ministrul Dusa a spus clar ce are in agenda Ministerul Apararii Nationale, in privinta noastra. Ma intreb ca prostu' unde sunt rezultatele numeroaselor "intalniri de taina" si succese fantastice inregistrate de unele filiale date ca exemplu?. A mai ramas frontul de batalie al Legii pensiilor militare care, probabil, va fi finalizat, cu aceleasi succes ca si pana acum, in preajma alegerilor prezidentiale de la anul si se va termina cu acelasi rezultat ca si al OUG mult visate, tot "la anul si la multi ani".


Daca la sfarsitul anului 2012 eram 37 de membri in filiala SCMD Campulung Moldovenesc dupa rezultatele negocierilor "fructoase' desfasurate de SCMD cu toti factorii politici cu influenta, spre finele anului trecut din filiala noastra 10 membrii au plecat. Poate ca atunci era momentul apelurilor lacrimogene catre cei multi care sunt multumiti de pensie dar speriati de "succesele" SCMD prea mult asteptate. In cursul zilei de azi s-au mai retras 8 membrii iar maine, dupa sedinta adunarii generale, probabil ca o sa cer dizolvarea Filialei din lipse de "cvorum" la apel. Chiar nu vrea sa se trezeasca la realitate conducerea SCMD, in special presedintele? Eu unul m-am cam saturat de aceleasi tip mesaje care nu le mai citeste nimeni pentru ca au limbaj, uneori, suburban si contaminat de "bascita sau spionita". Dupa aparitia ultimului mesaj apel al colonelului Dogaru au mai plecat 2 membrii din filiala noastra iar alti 2 inca nu s-au decis. Oamenii s-au saturat de lozinci si for fapte obtinute in mod civilizat. La ce folos sa-l tot bestelim pe Basescu cand stim bine cat de mult bine poate face oricui. Si-a batut jos de 8 milioane de oameni si cred cineva ca nu mai poate de frica noastra. Pana si Ponta s-a dat de partea lui. Si-atunci...noi cu cine am votat?


Ma astept ca, dupa finalizarea auditului la Casa de pensii sectoriala a MApN, sa ploua iar cu cereri de inscriere in SCMD, venite din partea celor carora li se va micsora pensiile obtinute prin frauda. Acestia nu mai trebuie primiti printre noi altfel ne desconsideram ca oameni acceptand lasii si tradatorii printre noi. Pana atunci, presedintele nostru ne cere sa tacem in continuare malc, ca sa nu ne auda Basescu secretele, in schimb sa le impartasim lui tatuca Ponta care, are la dreapta sa pe Iuda politicii romanesti de la UNPR iar la stanga, pactul de neagresiune al premierului semnat la Cotroceni cu demolatorul credintei noastre de neam binecuvantat de Dumnezeu.


Va supun atentiei dumneavosatra urmatoarea intrebare:a "ce se naste din pisica tot soareci mananca"?. Sunt convins ca stiti raspunsul numai cinele stie pe toane nu a auzit de aceasta zicala proverbiala. Aceasta este prestatia politicienilor nostrii cand ajung la putere. M-am declarat de anul trecut pesimist in ce priveste soarta ordonantelor de urgenta, inca de la primele derapaje controlate ale lui Ponta. Liderul nostru pentru Zonei Nord Est poate confirma spusele mele. De asemenea, consiliera ministrului apararii la acea data -dl. gral.Dobritoiu=ne-a spus clar, la intalnirea cu noi desfasurata la Suceava...citez"daca OUG nu se promoveaza pana la sfarsitul lui octombrie nu se vor mai promova niciodata".


Sa nu fi stiut sefii nostrii de aceast amanunt important?...ma indoiesc. Ma intreb atunci si intreb stimabila conducere sindicala de ce naiba am mai perdut timpul sustinand campania USL fara a tine cont de acest aspect ori fara sa fi cerut "un cec in alb"?. Nu trebuie sa fi doctor in "arte" fie ele si martiale ca sa-ti fi dat seama de inceputul apusului victoriei noastre inca de la primele "mofturi" nevinovate, unse cu miere in fata presei, ale primului ministru. Imi pare rau ca m-am luat dupa recomandarile linistitoare ale presedintelui SCMD si nu am "sunat goarnal" inca de la primele semne ale tradarii.


Ne place unora sa ne laudam ca suntem mari profesori si analisti, ne dam cu pumnul in piept ca detinatori absoluti ai adevarului in loc sa gestionam corect o criza a noastra, dupa standardele NATO. A citit oare cineva din conducerea SCMD manualul NATO de gestionare a crizelor?. Probabil ca nu, ne conducem dupa canoanele istorice ale greselilor inaintasilor nostrii fara a invata ceva din greselile lor. Initial m-am bucurat, ulterior am realizat ca m-a pacalit si pe mine presedintele SCMD, cand a dat sfoara'n tara ca ordonantele au fost dejar publicate in Monitorul Oficial Am realizat ulterior ca a vrut sa inchida gura unui guraliv ca mine si a reusit, probabil, A reusit sa ma ameteasca cu intalnirile de taina la care noi nu avem acces si de la care a obtinut toate asigurarile dar nu ne-a spus si ce fel de asigureri....probabil de deces al... citez... "obiectivelor noastre intemeiate"..


Imi pun intrebarea acum la ceas de cumpana intre zi si noapte daca nu cumva aceasta este o lucratura smechera ca sa ne desfiintam ca sindicat ori a ne pierde credibilitatea in fata oamenilor devenind astfel o masa inocenta de oameni care nu mai constituie nicio "forta a treia" si nicio amenintare pentru ocarmuitori.


Sper sa nu aiba tupeul si indrazneala stimabilul presedinte sa ma faca basist. Stiu zicala precum ca, "cine nu este cu noi este impotriva noastra" cum spunea un cunoscut personaj stalinist dar, in aceasta situatie, cand un comandat nu obtine victorii pe campul de lupta este inlocuit sau pleaca singur ori se sinucide. Pierderile sunt prea mari ca sa mai poata cineva sa ierte. Numai Dumnezeu este de neinlocuit si sper sa nu se confunde ca el.


Nu complotesc si nu vreau functia nimanui. Fac munca voluntara ca cei mai multi dintre sindicalisti si imi place sa fiu simplu si modest. Dar cand vad cati bani s-au aruncat in toate directiile fara a obtine ceva care sa ne bucure pe cei multi, parca nu imi vine sa tac Aici sunt si banii din pensia mea stirbita.


In concluzie, avand in vedere situatia nou creata, prin "pierderea luptelor" pe mai toate teatrele de operatii ale activitatii sindicale, apreciez ca este momentul ca noi sa ne gandim bine pe cine mai alegem sa ne conduca iar cei ce ne conduc acum sa se gandeasca bine daca sunt in stare sa ne conduca pe drumul spre insuccesul "...discutiilor permanente cu factorii de decizie"..


Daca se confirma informatiile primite azi, dupa intalnirea de la Craiova a ministrului Apararii Nationale cu colegii nostrii din Dolj, eu vreau sa fiu primul care cer demisia, fie ea si de onoare a presedintelui SCMD. Nu are decat sa se ocupe de Forta a treia a societatii civile sau saptea din Palestina dar sa lase comanda militara a sindicatului unui fost militar de cariera care a comandat in viata sa macar un soldat.

Cu stima si speranta pentru cei suparati ca mine,

Col(r) Marian DUMITRESCU

Membru SCMD - Filiala Campulung Moldovenesc
=========================================================
=====================================
=====================

79 de comentarii:

  1. ... care a comandat macar un soldat... Multa minte la colonelul pulii ce da cu subsemnatul pe scrisori deschise! Si da-i cu scrisorica la Racnetul Carpatilor si fa-i de ocara pe toti... Ai gura, minte ce-ti mai trebuie?! Mai bine pune mana si vezi ce mai ai intre picioare si apoi sa vorbesti invinsule!
    De, labagii si muistii raman si in rezerva asa cum au fost toata viata!
    O zi proasta la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nici chiar la toata lumea ca nu tonti suntem APV-isii pulii!
      Io zic Buna dimineata celor de la Zoo si pace celor de la Noo!

      Ștergere
    2. Da-va in PULA cu sindicatul vostru ! De acum trei ani va tot spun ca-i NEREPREZENTATIV ,ILEGAL si CONDUS DE CINE NU TREBUIE! DESFIINTAREA este singura solutie ! Apoi Constituirea unei Formatiuni cu adevarat a REZERVISTILOR!

      Ștergere
    3. PS. O zi proasta tuturor SSINDICALISTILOR LU PESTE PROJIT!!

      Ștergere
  2. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Neata buna la ZOO & 9! Comentatorilor de la 7:31...9:14, adica Curlionu si Czar maimucul, pace supt caschete voua si nu uitati, ca din cind in cind sa ne sugeti drimba noua, SCMD-istilor, mei muistilor-tristilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza si nu fiti tristi!
      Trebile cu Dogy si rontaitul firfireilor ( scandalul caucioacelor, cazanului de tuica, alimentarilor in aer etc. ), in dauna razultatelor, au fost mereu previzionate, discutate, analizate. La momentele de atunci, putini au fost cei care au vazut realitatea, adevarul. Unele au demisonat pentru asta. Acum este prea tarziu. MILIARDELE nu mai pot fi recuperate! Raman taxa pe prostie!

      Ștergere
  4. La toti anonimii belicosi sa le dam un os de ros si sa le scoatem maselele cu picamerul cand or fi in extaz calare pe mamicile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cum catzi cu lumanarea?
      Iar cand o iei, sa nu te mai miri si nici superi!
      Buey tigri2, oaminii trebe intelesi: au fost inselati, fraudati!

      Ștergere
    2. bacaoanul4 februarie 2013, 13:18

      Bai tigri2, se vede ca esti un pensionar basinos, care nu ai instructia de caramaderie; toti pentru unul si unul pentru toti. Daca mafia politica spune ca se modifica pentru toti , trbuie si pentru cei 10%. Daca ai fost vreodata un fel de comandant, ai fost un conducator prost. Nu ai afaceri, pentru ca nu valorezi nimic in viata civila, stai doar cu miloaga la stat.Eu sunt un pensionar diminuat si daca te-as intalni te-as scuipa din tagma ofitereasca, pentru ca esti egoist si fraier.Se simte si pe net ca ai rasuflarea bolsevica. REJECTAZATE DIN SISTEM, CHIAR DACA ESTI COLONEL SAU GENERAL.

      Ștergere
    3. Anonim5 februarie 2013, 00:37

      Astuia de si-a postat capul de mitza: tu esti/ai fost militar? Nu cred, cred ca esti bulibasa din Slobozia, ori in cel mai fericit caz, vreun saltimbanc de circ. Vai de mama ta...

      Ștergere
    4. CORLEONE, CEZAR MAIMUKLES SI TIGRI2 SA NE SUFLE IN CIMPOI

      Ștergere
    5. Iel nu-i mitza ! Iel ii motanelul cacacios ! Poza pe care o foloseste a shutit-o de pe undeva , ca iel ii localnic pe deplin adoptat de hUrziceni !

      Ștergere
    6. Mars in pizda - matii in ..haustria si mananca la lebede!!

      Ștergere
    7. Mai fiu de prezervativ refolosit si gaurit,ia-ti punga cu aurolac si du-te la cersit.

      Ștergere
  5. "Dr .House says:
    Februarie 4, 2013 at 5:41 pm

    OK ..domnule….? Se vor supraimpozita pensiile ce depasesc3000 lei (este mai bine sa vorbim concret cu cifre si nu generalitati) cu procente variind intre 40-70% . In acest fel sigur se va diminua fondul de pensii !!
    In acest contex se pune problema ..VETI FI MULTUMITI..pentru ca este evident ca ,,a murit si capra vecinului !!!"
    -------------------------
    Buei Cezare, buei mucule de cite ori sa-ti zicem sa nu mai postezi prin alte parti, kktul ala de de ti se scurge dintre urechi? De fapt nu esti "0 intre urechi", esti kk intre ele. Buei boschetarule, de ce nu ne asculti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA!
      Cu tampenii promovate de Dogy&ai lui la nesfarsit, sigur se va ajunge si aici, pentru a-i linistii pe toti. Un pericol de care am mai vorbit si care pandeste dupa toate colturile. Din nefericire, cei 10% (care promoveaza mereu moartea caprei vecinului), se vor bucura, indiferent daca ATUNCI, ei vor pierde si mai mult! De ce? Dearece atat ii duce capuletele!

      Ștergere
    2. LASATI-L PE CEZAR MAIMUKLES SA-I DEA IN CONTINUARE LIMBI IN CUR LUI ALA DE ISI SPUNE TIGRI2. DOUA HAHALERE, CARE AU TAIAT FRUNZA LA CAINI TOATA VIATA LOR. CU ASTA CU NUMELE DE CEZAR AM FOST COLEG LA DIVIZIE, IAR SINGURA LUI ATRIBUTIE DE SERVICIU ERA GAZ-UL. LA 3 JUMATE SPARGEA POARTA, INCARCAT CU OUA SI ALTE "BUNURI ALE INTREGULUI POPOR". DUPA CE A SCARPINAT SCROFA PE BURTA TOATA VIATA, ACUM MAI VREA SI PENSIE MAI MARE. AR TREBUI SA AI DAM PENSIE, DAR DIN AIA ALIMENTARA. LA BUZA.

      Ștergere
    3. Cacanarul drakului - Tu coleg cu Cezar?

      Ștergere
    4. Te fiulte,io nu taiat frundze la cutzu ,io calare pe muma-ta toata ziua stat.

      Ștergere
    5. Mars in pizda - ma-tii in ..haustria si mananca la lebede!!
      Din cauza ta si-a hoardei de huni- Base inca mai hahaie intre drapele si Ro merge cu frana trasa de impostor! Arunca-te de pe bloc tigane de hurziceni

      Ștergere
    6. Astuia de si-a postat capul de mitza: tu esti/ai fost militar? Nu cred, cred ca esti bulibasa din Slobozia, ori in cel mai fericit caz, vreun saltimbanc de circ. Vai de mama ta...

      Ștergere
    7. Iel nu-i mitza ! Iel ii motanelul cacacios ! Poza pe care o foloseste a shutit-o de pe undeva , ca iel ii localnic pe deplin adoptat de hUrziceni !

      Ștergere
    8. Bozgorii dintara -bagati-i in badustan

      Ștergere
  6. Pontiacul spunea ca suprataxarea veniturilor mari(trebuieste un regulament de clasificare a veniturilor - ex. venit foarte mare la pensionari inseamna peste 2000, iar la ,,jupani'' peste 20.000) va fi introdusa dupa shimbarea constitutiei si adoptarea unei legislatii care sa nu mai faca posibil ca statul sa piarda in instante, ca acum.
    Deci, pina la noua constitutie 16% la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci - ce povesteste Cezarul ii ..pe APROAPE !Vai mamam voastra de prosti ! El a fost boier si a zis ca de la 3000 uite ca nu - de la 2000 ! Bravos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Muei, ,, ex. venit foarte mare la pensionari inseamna peste 2000...''. 2000 poate fi inlocuit cu 3000, 5000, sau 1.500.
    Da' voi puteti dormi linistiti, anul asta constitutia nu pateste nimic. Nici huoOprea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Muei, bagati-va-ti mintzurile-n capuleti! Leu-i doar leu (ro) ori ,,moldovnesc. Cine mai umbla cu ,,vechituri'' sa tina biuzele strinse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba deschise larg, sa primeasca zeama cea de fiecare zi!

      Ștergere
  10. Oai, de-acu inainte, daca a aparut in peisaj motanelu kkcios, fiti atenti la portofele! Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, pai nu era el cu alba-neagra?

      Ștergere
    2. Tu vorbesti mai pui de tarfa nesatula,intr-o misiune a venit ma-ta la elicopter si dupa ce sa tavalit cu toti a intrebat daca mai este cineva in cabina,atunci tehnicul de bord ia raspuns ca a mai ramas doar pilotul automat,si ea sa repezit ca hamesita sa-l dovedeasca si pe ala,de a trebuit sa chemam echipa tehnica sa ne schimbe panoul de comanda.Auzise tanta ca stie s-o faca pe patru canale:cel mai mult placandu-i de inclinare si tangaj.

      Ștergere
    3. Te fiulte,io nu taiat frundze la cutzu ,io calare pe muma-ta toata ziua stat.


      Anonim5 februarie 2013, 13:25
      Mars in pizda - ma-tii in ..haustria si mananca la lebede!!
      Din cauza ta si-a hoardei de huni- Base inca mai hahaie intre drapele si Ro merge cu frana trasa de impostor! Arunca-te de pe bloc tigane de hurziceni


      Anonim5 februarie 2013, 13:27
      Astuia de si-a postat capul de mitza: tu esti/ai fost militar? Nu cred, cred ca esti bulibasa din Slobozia, ori in cel mai fericit caz, vreun saltimbanc de circ. Vai de mama ta...


      Anonim5 februarie 2013, 13:28
      Iel nu-i mitza ! Iel ii motanelul cacacios ! Poza pe care o foloseste a shutit-o de pe undeva , ca iel ii localnic pe deplin adoptat de hUrziceni !


      Anonim5 februarie 2013, 13:29
      Bozgorii dintara -bagati-i in badustan

      Ștergere
    4. Cu atitea canale,tu, rahat vargat, cum ai ramas la suprafata?!

      Albul din jurul nasului ii pene de lebada?

      Ștergere
  11. Sindicatul lu' peste imputit cu un sef gargaragiu si nesimtit dar mult mai civilizat decat cei care bantuie pe blogu asta de mizerie!
    Vine lumea si beleste ochii la pornografia voastra si le da dreptate celor care zic ca in armata n-au fost decat niste cacanari cu ifose si agramati!
    Nu va obositi sa-mi dati replica, nu mai trec pe aici!
    Labagiilor muisti ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dupa cum vorbesti esti chiar ca noi si chiar mai rau...,duteeee si plateste cotizatia dogarianule.Si nu uita! o muie de la dogaru pentru tine "sa fie primit" hi,hi

      Ștergere
    2. ca ba,tu esti "lumea care beleste"? ochii,belimi-ai.....

      Ștergere
    3. Bei Hartzapelea, corect se scrie "beli-mi-ai" pielea de pe putza si tu si Czar cel maimutza! Azi ai servit ceva? Ca daca nu, iti dam noi ceva de dulce, dar sa tii buzele deschise...

      Ștergere
    4. De aia nici n-a avut vreodata solda de merit sau indemnizatie de comanda ... Nici sa scrie nu stie !

      Ștergere
    5. Bei Hartzapelea, corect se scrie "du-te" ! "Duteeee" esti tu, cu capul ala plin de alcool !
      De aia ai avut toata viata solda de merit sau indemnizatie de comanda si ai ajuns in "fruntea" ierarhiei, cu un sut zdravan in cur !
      Tu si cu idiotul de maimucles ! Un betiv si un ratat !

      Ștergere
  12. HUUOP, HUUOP, HUUOP TIGRILUI2 SI LUI CZAR SA LE-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Blogroll. Linkuri reciproce:

    Plano10.com - Blogu' lui Lupuș
    Sunt bani in buget pentru pensiile micsorate - Ponta in Parlament. Anii trecuți au fost micșorate pensiile unor militari, polițiști, pompieri etc. In buget sunt prevăzute sume pentru ei. Vă rog să le vot...
    Acum 8 ore"
    UITE! NU-I!(????????)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarila, muei maimuco, muei Berila, pai cum sa-si invirta ala contoarul de la bloaga, decit pe baza fraierilor ca tine, mos Kaliku s.a? Mari farseuri, mari gugumani! Cezarel, mai rapanel vezi ca fiecare accesare a blogului aluia se trnasforma in creitzari pt. titular. Contribui si tu la fondul fraierilor, cum contribuie si unii la ala al sindicatului.
      I. Creanga avea o vorba care tie ti se potriveste de minune:"Nici frumos la tinerete, nici destept la batrinete"...Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. Hi, hi, hi! Da ce-mi interzici sa vad cum e lumea si prin tari straine? Adica pe din dos, sau...dosul dosului...sau, ma rog din toate cele puncte de vedere? Poate n-am calitatile din vorbele lui mos Creanga, dar am si eu drepturi!!! Sunt cetatean european!!! Sau n-ai stiut de noutatea asta? Uratule!

      Ștergere
    3. baiii, la voi, indiferent de pozitie, o iei! rau ati ajuns! rau am ajuns! ...si cum minus cu minus fac plus... dau o bere (fara alcooooool! etc.)

      Ștergere
    4. Depinde unde e pozitionat "-"!

      Ștergere
  14. "Despre Plano10

    DREPTURILE ASUPRA BLOGULUI CESIONATE DIN 25 februarie 2012.

    Sa ne relaxam prin comunicare virtuala, punad în pagina ganduri despre trecut, prezent si viitor. Fara incrancenare, patima sau vrajba. Poate gasim si solutii pentru ametirea sfidarilor zilnice.
    O alternativa informatională la comunicarea oficiala sau oficioasa.

    Daca oamenii ar fi mai intelepti si-ar rezolva amiabil, prin comunicare directa, posibilele situatii civile si comerciale litigioase. Asa... ca sa someze judecatorii, procurorii, avocatii, expertii judiciari, grefierii etc.!
    Ar face economii personale si ar scuti bugetul statului de un capitol de cheltuieli.

    Poti sa-i opresti pe oameni sa nu mai plateasca TAXA pe PROSTIE!?"
    ---------------------------------------------------------------------------
    Ia zi maimukles, tu la PulanoX platesti taxa aia pe prostie?

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa emisiunea de la Realitatea din seara asta, rezulta ca problema pensiilor noastre e cotoioasa rau de tot. Iar a aparut la TV prietenul maimucei, Dogaru. Baa Czare, avea-l-ai la masa pe asta, dimineata, prinz si seara. Plus duminica. Baa, ti-o impoziteaza astia cu 50%!
    PS. Sa vedeti ce pule-n cur luati voi, tu, Curleonu si motanelul kkcios de la mine cind ne-om intilni la primavara la banchetul ZOO & 9 pe care-l da Admin...Asta pentru tine, asa ca sa stii si sa te antrenezi pina atunci exersind umblatul cu bracinarii in vine cit mai mult timp; Bud Spencer e mic pe linga mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMPOZITAREA INCEPE DELA 2500 in SUUUUUSS!!Czar

      Ștergere
    2. PS> SI sa nu uitati COTIZATIA __RA_TA_I DRAKULUI!!

      Ștergere
  16. Sa iti luam tot neamul in pula mai kkt cu oki,cine pizdoku ma-ti esti si ce doresti de la noi kkmas pe mormantul ma-ti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai lindik negru de Urziceni, de vorbesti urit oai pula neagra?

      Ștergere
  17. Vezi-ti de dobitocia ta mai tzarane ca de nu o sa te violam si pe tine si pe toti ai tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, GAROIULUI DIN URZICENI SA I-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC!

      Ștergere
  18. Asta-i bozgoroiul mancator de labede sub acoperire ! Mare animal!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai gandac de balegar sau musca de kkt ,ce doresti?Mi-e scarba sa mai conversez cu tine asa ca pe final iti doresc spitalizare indelungata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AI tu grija sa nu-ti iasa STENTURILE pe ochi bozgoroi nenorocit!!

      Ștergere
    2. Lasa mei, ca daca ii ies pe ochi, i le bagam la loc prin coor!

      Ștergere
    3. HOP, HOP, HOP, GAROIULUI DIN URZICENI SA I-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC!

      Ștergere
  20. De fapt asa-mi trebuie daca stau la taclale cu toate scursorile societatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai rau daca nu esti cuminte! De ce nu te poti tu abtine, de ce nu vrei tu sa fii baiat gigea, ai?

      Ștergere
  21. Buna dimineata partzangailor


    Care pe care....

    Csaby din Targu Secuiesc se casatoreste cu o romanca.
    Pentru noaptea nuntii tatal ii da sfaturi:
    - Copile, cand ajungi in fata usii cu mireasa - sa-l iei in brate se vada che ungurul e PUTERNIC.
    Intri in comera -si-l arunci pe pat cu dispret- ca se vada che ungurul e MUNDRU.
    Apoi te dezbraci, se vada che ungurul e si FRUMOS...
    Si apoi stii tu ce trebuie fecut la el.....-
    Bine tata, zice tanarul. A doua zi tatal il intreaba: - No, cum fecut aseara?
    - Am luat in brate in fata usii se vada che ungurul e PUTERNIC,
    am aruncat cu dispret pe pat se vada che-i si MUNDRU,
    m-am dezbracat sa vada che ungurul e FRUMOS. Si apoi fecut "labo" in fata ei!
    - Tu esti nebun! De ce fecut asta?
    - Se vada che ungurul poate fi INDEPENDENT si AUTONOM !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTA_I GAROIUL MANCATOR DE LEBEDE OT HURZICENI ! AL DRAKULUI CU NATIA LUI!!

      Ștergere
  22. Fa-ti asigurare de sanatate!!:):):)



    Regina Angliei vizitează un spital în Australia . La etajul I, ea găseşte un individ care se masturba de mama focului. Şocată, îl întreabă pe director:
    - Ce e cu nesimţitul ăsta aici ?
    - Oh, vă rugăm să ne iertaţi. Domnul suferă de o boală teribilă, dacă nu ejaculează o dată la trei ore, face atac de cord şi moare.
    Vizibil afectată, Regina trece în următorul salon unde vede o scenă şi mai teribilă. O asistentă îngenuncheată făcea sex oral unui alt pacient.
    - Ei, dar aici ce mai aveţi de spus, domnule Director ?
    - Aceeaşi boală, dar cu o asigurare medicală mai bună !

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna dimineata la Zoo, pace voua celor de la Noo!
    Muey, despre PMT nimic, nimic..? Io am auzit ca ar fi internat la Sapoca iar baba lui a cerut sa fie bagat in camesoi si legat de pat.Cica urla-ntruna „ MUIYE ”, „ Alupigus” si „Sloboz”.Cred ca e la irecuperabili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey ! De Sapoca din camesoi PMT ii trimite scrisori de dragoste lu domnu CEZAR !Ia uitati aici:



      Ai muci pe piept. Sterge-te! Si-ti pute si gura a latrina, ratatule ! "Sugi PULA_"! la YES !__________________________________________________________
      Publicaţi | Ştergere | Spam
      Anonim
      pe 05.02.2013

      Ai muci pe piept. Sterge-te prostane ! Si-ti pute si gura a hazna ! "Sugi PUL_"! la YES !__________________________

      Ștergere
  24. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  25. Dom' comisar saf, schimba domnule subiectul ca s-a imputit aerul de tot aici si mai vine unu-altu si ne ureaza iara "O ZI PROASTA TUTUROR !" si, a dracului figura, ii iese cu urarea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha uite ca sarisem peste tema:
      O ZI SUPER PROASTA TUTUROR SINDICALISTILOR LU PESTE PRAJIT !
      PS. Si nu va mai scoateti prostul la Tv. ca se cutremura ..universul stiut!!

      Ștergere
  26. Codita de la ploiesti vrea sa-i dea muye lu'Dumitrescu de la C-lung moldo.(in apararea chiar si cu "pretu' vietii" ai bistarilor si functiei lu dogy)
    Dumitrescu tine gura stransa punga si contraataca dandu-i sub codita lu Codita
    rezultat?Codita are rozeta sparta.asteptam contraatacul de anvergura al harciogilor

    http://scmdcampulungmold.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  27. pentru comparatie obiectiva

    http://scmdfiliala1prahova.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tupak amaru says:
      Februarie 6, 2013 at 11:00 am
      cand mai terminati cu prostiile acestea ?
      iar va jucati cu focul ?
      vedeti ca “ingropati ” militarii , nu-i ajutati , prin astfel de actiuni infantile ( imbecile ) . vezi atitudinea voastra de la “realitatea ” . am impresia ca sunteti sindicatul contra militarilor disponibilizati .
      lasati statisticile ( luate de la basisti ) , caci oricum sunt gresite si mincinoase .
      nu mai amestecati judecatorii cu militarii si civilii , nu mai amestecati pensiile ocupationale cu cele de asigurari sociale sau cu pensiile militare de stat .

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri