Google Translate

miercuri, 6 februarie 2013

Prostia si incompetenta, ne conduc spre un posibil dezastru! In interpretarea unora, "România se pregăteşte de război"!

 
Site-ul în limba română al postului de știri Vocea Rusiei dedică un întreg articol agendei ședinței CSAT de marți, 5 februarie, semnalând că punctul doi atrage în mod deosebit atenția analiștilor.

“De obicei, lectura agendei şedinţelor CSAT este plictisitoare, însă agenda şedinţei de astăzi (marţi, 5 februarie 2013) este o excepţie de la regulă”, notează jurnaliștii de la Vocea Rusiei, atrăgând atenția că cel mai important punct de pe agenda întrunirii, din punct de vedere geopolitic este Nr. 2, respectiv, “realizarea, în cadrul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a unui plan de contingenţă pentru România”. 

Notând faptul că “în analiza documentelor oficiale ale statului român există o regulă de bază: cele mai importante părţi sunt cele traduse din engleză” și susținând că “Regula a funcţionat perfect atât în cazul acordului de coabitare (de fapt, capitulare) semnat de Victor Ponta, cât şi în cazul agendei CSAT”, sursa citată arată că “elaborarea unui plan de contingenţă (de fapt, „contingency plan”), nu este o procedură obişnuită”.

Ulterior, postul rusesc explică ce este un „plan de contingenţă” în terminologia uzuală a NATO, dar și ce temeri trezește o asemenea procedură: “Atunci când termenul se utilizează în cazul relaţiei dintre o ţară-membră şi NATO, un „contingency plan” presupune elaborarea unui set concret de acţiuni pentru situaţia în care acest stat intră într-un conflict militar. Până acum, asemenea planuri oficiale au fost elaborate doar pentru următoarele ţări: Estonia, Letonia, Lituania şi Polonia. Ţările baltice au cerut elaborarea unui plan pentru cazul unui conflict militar cu Rusia şi s-au zbătut cinci ani pentru ca NATO să accepte această cerere şi să elaboreze planul. Polonia a cerut elaborarea unui plan pentru un eventual conflict militar cu Belorus, iar apoi planul a fost „upgradat” pentru un eventual conflict cu Rusia.

 
În acest context apar două aspecte importante. Primul: aceste planuri se elaborează la cererea ţării-membru. Al doilea: de obicei, Germania se opune elaborării unor planuri de acest gen (aşa a fost în toate cazurile de până acum), iar reprezentanţii aripii radicale a conducerii americane SUA susţin asemenea iniţiative. Germania se opune unor iniţiative de acest gen deoarece elaborarea unor „contingecy plans” presupune stabilirea exactă a ţărilor cu care există riscul intrării într-un conflict militar, ceea ce conduce la o răcire drastică a relaţiilor cu aceste ţări şi alte consecinţe nefaste.
 
Un „contingency plan” nu presupune răspunsul la o întrebare generalizată de genul „ce se întâmplă dacă intrăm în război?”, ci presupune un răspuns la întrebări precise şi punctuale de genul „ce se întâmplă dacă începe un război cu Ucraina?”, „ce se întâmplă dacă începe un război cu Rusia?” etc. Desigur, apologeţii NATO vor spune că asemenea planuri se pregătesc doar pentru eventualitatea unor operaţiuni defensive, dar realitatea incontestabilă arată că niciuna dintre operaţiile recente ale ţărilor NATO (Libia, Irak, Serbia) nu a avut caracter defensiv, toate fiind de fapt nişte războaie de agresiune”.

Precizând că în opinia multor analiști o atare etalare în public a intenţiilor de elaborare a acestor planuri nu este altceva decât rezultatul dorinţei unor ţări de a atrage atenţia și notând că un asemenea efect s-a produs, Vocea Rusiei se întreabă ce urmează, de unde se desprinde o altă nedumerire: “Depinde de răspunsul la întrebarea: dacă România se pregăteşte de război, atunci pentru ce război se pregăteşte România?”, conchide postul rusesc.
 
Sursa:
Vocea Rusiei, nedumerită: România se pregăteşte de război?http://www.dcnews.ro/2013/02/vocea-rusiei-nedumerita-romania-se-pregateste-de-razboi/
========================================
===========================
=================
 
 
 
Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din data de
 5
februarie a.c.
O şedinţa a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de
preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea loc marţi, 5
februarie a.c., începând cu ora 14.00, la Palatul Cotroceni.
Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse şi următoarele subiecte:
 
1. măsurile adoptate de către România în vederea punerii în aplicare a
regimurilor de sancţiuni instituite pe plan internaţional;
 
2. realizarea, în cadrul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO),
a unui plan de contingenţă pentru România;
 
3. raportul privind activitatea autorităţilor şi instituţiilor statului pentru
gestionarea situaţiei cetăţenilor români, generată de atacul terorist din
Algeria;
 
4. participarea forţelor armate ale României care se trimit la misiuni şi
operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2013;
 
5. planul multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei
României;
 
6. participarea României la misiunea Uniunii Europene de instruire în Mali
în anul 2013;
 
7. proiectul de Lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură
penală şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care
cuprind dispoziţii procesual penale;
 
8. strategia de Securitate Cibernetică;
 
9. programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru
anul 2013;
 
10. proiectul de hotărâre a Guvernului României pentru aprobarea
strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de
Marfă „C.F.R. Marfă” - S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor
pentru implementarea acesteia.
 
Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru
securitatea naţională.
Sursa:
 
==============================================
================================
================

40 de comentarii:

  1. O zi proasta tuturor si mai ales celor de aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prindeti dobitocul ratacit de turma lui, de platitori taxa pe prostie!

      Ștergere
    2. `mna ziua la ZOO+9+APV P!
      Multamim al dracului!
      Sa ai parte inzecit de ceea ce ne-ai dorit!

      Ștergere
    3. tupak amaru says:
      Februarie 6, 2013 at 11:00 am
      cand mai terminati cu prostiile acestea ?
      iar va jucati cu focul ?
      vedeti ca “ingropati ” militarii , nu-i ajutati , prin astfel de actiuni infantile ( imbecile ) . vezi atitudinea voastra de la “realitatea ” . am impresia ca sunteti sindicatul contra militarilor disponibilizati .
      lasati statisticile ( luate de la basisti ) , caci oricum sunt gresite si mincinoase .
      nu mai amestecati judecatorii cu militarii si civilii , nu mai amestecati pensiile ocupationale cu cele de asigurari sociale sau cu pensiile militare de stat .

      Ștergere
    4. 10:41
      Singurul prost de pe aici esti tu lidikule! Io crez ca esti Harapul "Alb" din Hurziceni, garoiule!

      Ștergere
    5. Nuuu ! Ii GAROIUL mancator de lebede ot Viana!!

      Ștergere
  2. Muey 11:03, de unde ai scos bolboroselile lui Kaput?Amaratul ăla..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala o vrea sa fie Hapuk Amaru! Bai cioflingarilor, voi stiti ce-i ala un hapuc si din ce era facut el? Daca da, insemneaza ca inca mai aveti sula treaza.

      Ștergere
  3. 6 februarie 2013, 09:56
    iceparu spunea...

    Ma, da aici colcaie javre portocalii. javrelor treceti la munca.Lasati barfa.Angajez porcari,vacari,salahori in constructii.De tractoristi nu sunteti buni fiinca mirositi a borhot.Sunteti niste tablagii expirati,care va conduceti dupa principiul soarele si onanismul intareste organismul.Sunt subofiteri activi pentru care am tot respectul.Subofiter activ,fost in Irak etc,care in timpul liber a aprovizionat cu lemne de foc o comuna intreaga.La fel, subofiter activ imi asigura 1000 pomi fructiferi altoiti.Radeti de acela care creste capre.Foarte bine.El face ceva nu ca voi care le sugeti toata ziua liderilor portocalii si semnati zilnic condica de prezenta la bodega din colt.Maine,poimaine o sa mergeti cu familia la tapul lui.Voi nici acum nu v-ati trezit la realitate?PDL,indiferent ce va face USL, este la lada de gunoi a istoriei.Neam de neamul romanilor nu vor mai vota PDL.Asa ca putorilor semnalizati la dreapta si luati-o la stanga.Mulgeti tapul lui Danila.
    -----
    Muey, ce-o luara in freza lighioanele noastre!!
    Vad ca nu se astampara.Impreuna cu cel de la 10.41 vor ajunge mai rau decat PMT.asea le-am dat eu in bobi.Va tzuc, Mama Omida.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lu`Paruice i se pare ca ne-a tras-o!
      Bai "par de gheata/inghetat": io`te-te antreprenorul pu`ii!
      Angajeaza-te PE TINE si vezi daca vei fi multumit de prestatia TA! Tablagii ERA baieti dastepti! Astia acum ESTE carpagii (si ei multi/putini) mai dastepti ca tine!
      Ai ramas in urma cu "epuletii"! SICTIR!

      Ștergere
    2. Oaii,oaiii..13:18, deja faci spume.Sa vina Alupigusul urgent!Doza max.

      Ștergere
    3. P--a inghetata- zice...,,.Radeti de acela care creste capre.Foarte bine.El face ceva nu ca voi care le sugeti toata ziua liderilor portocalii si semnati zilnic condica de prezenta la bodega din colt.Maine,poimaine o sa mergeti cu familia la tapul.....
      _______________________________________________________
      Ba nene ,noi nu am ras ci l-am atentionat ca ...le iubeste prea tare!!
      PS. I-o mandrie cad trece ,,asta ca parul" cu turma di capre ..muncitorii de la birt sa exclame : Tovarasul colonel trece cu caprele la pascut ..tov. colonel merge sa mulga caprili....si tot asa!!

      Ștergere
  4. Prima zi de şcoală într-o clasă din Ardeal. Profesoara face prezenţa:
    - Alin…
    - Prezent!
    - Claudiu…
    - Prezent!
    - Janos…
    - Prezent!
    - Măi, Janos, zice învăţătoarea, dacă tot înveţi în România, ar trebui să-ţi schimbi şi tu numele. De acum înainte te vei numi Ion!
    …La sfârşitul zilei, ajuns deja acasă, Ion al nostru este abordat de părinţi:
    - Cum a fost prima zi de şcoală, Janos?
    - Învăţ în România, şi de acum înainte numele meu va fi Ion!
    - Ce?! Cum îndrăzneşti? Îţi trădezi familia, neamul? Naţionalitatea? şi zicând acestea îi trag amândoi o mamă de bătaie.
    A doua zi…
    - Ce a păţit micuţul meu Ion? întreabă profa, văzându-l plin de vânătăi.
    - La nici o zi după ce Ion devenit român, deja fost bătut de 2 unguri…

    RăspundețiȘtergere
  5. "În perioada 15 martie 2011 – 20 iunie 2012 la Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naţionale au fost înregistrate un număr de peste 27.500 contestaţii, formulate de pensionarii militari împotriva deciziilor de pensie revizuite, ca urmare a aplicării dispoziţiilor art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, aprobată prin Legea nr. 165/2011. În conformitate cu dispoziţiile art. 2 alin. (2) din anexa nr. 2 la Ordinul ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale, ministrului apărării naţionale, ministrului administraţiei şi internelor şi directorului Serviciului Român de Informaţii nr. 1453/M.34/18769/10161/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi structura Comisiei centrale de contestaţii din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice, precum şi pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi structura comisiilor de contestaţii din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Serviciului Român de Informaţii, Comisia de contestaţii din cadrul Ministerului Apărării Naţionale este compusă din trei membri. Din cauza numărului extrem de mare de contestaţii depuse, Comisia de contestaţii îşi desfăşoară activitatea în şedinţe zilnice pe toată durata programului normal de lucru, de regulă şi peste acesta, soluţionând un număr de cel mult 15 contestaţii/şedinţă. În aceste condiţii, cu tot efortul depus, până la această dată, s-a reuşit pronunţarea de hotărâri pentru un număr de 2.600 de dosare aflate pe rol."
    --------------------------------------------
    http://www.mapn.ro/structuri/csp/intreb_frecv.html
    ---------------------------------------------
    La Pastele Cailor vor fi rezolvate! Cam asa in 10 ani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce faci pulica?te-ai trezit?Mars la culcare adormitule!
      Vii cu "noutati" dashtia?

      Ștergere
    2. Uai buei prostovane ce m-ai spariat! Credeam ca spui si tu ceva mai destept decit "ng", "ng", "n'gitii tai...de aurolac"! Uai hemoroidule, nu te-au saltat inca gaburii de la TF?

      Ștergere
  6. STIRI NOI >SI VESELE -DE LA SAPOCA : PMT din camesoaie(deci nu a murit) ii trimite scrisori de dragoste eterna lu domnul CEZAR! IA PRIVITI:
    Ai muci pe piept. Sterge-te, ratatule ! Si-ti pute si gura a canal colector de cacat ! "Sugi PUL_" ! la YES !__________________________________________________________
    Anonim
    la 13:59

    Ai muci pe piept. Sterge-te prostalaule ! Si-ti pute si gura a hazna ! "Sugi _ULA"! la YES !__________________________________________________________
    Publicaţi | Ştergere | Spam
    Anonim
    la 13:15

    Ai muci pe piept, prostalaule ratat ! Sterge-te ! Si-ti pute si gura a cocina ! "Sugi PUL_" bombalaule ! la YES !____________________________

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai bine muie Czare, daca ai muci pe piept, de ce nu ti-i stergi? Vrei cumva sa ti-i stearga cu cozile, Chichigru2, oei al'lalt Cudeleu ot Birtolomeu?

      Ștergere
    2. Cand ,,dusmanii " te injura - e de bine!!

      Ștergere
    3. Maimukles sa-i suji melu-kelu tapului lui Danila, c-am auzit ca-ti place slobozul.

      Ștergere
    4. Muey 17:02!
      Să-l sugă de mamelon pe Curleon și un coi lui Tigriloi!

      Ștergere
  7. Buey, cam leveniti..puneti-va creierii la treaba ca altfel se atrofiaza dreak!

    RăspundețiȘtergere
  8. Constantin Tănase
    "Ne-am trezit din hibernare
    Şi-am strigat cât am putut:

    Sus Cutare! Jos Cutare!?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Şi-am luptat, cum am ştiut,
    S-avem nouă guvernare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Ca mai bine să ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar trăim în săracie?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Ia corupţia amploare,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Scoatem totul la vânzare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pentru-a câştiga o pâine,
    Mulţi o iau de la-nceput,
    Rătăcesc prin ţări străine?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Traversăm ani grei cu crize,
    Leul iar a decăzut,
    Cresc întruna taxe-accize?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Ţara-i plină de vedete,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăşi am votat ca proştii,
    Şi cu asta ce-am făcut?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SURSA: http://ro.altermedia.info/cultura/aceleasi-masti-alta-piesa_17556.html

      Ștergere
    2. Muey, că multă direptate are!

      Ștergere
  9. Mei, am auzit ca motanelu kkcelu pleca la Buda Pesta sa harboreze drapelu securilor. Ase-i? Da, ori ba?

    RăspundețiȘtergere
  10. Tiganu - a fost la pregatire speciala in lagarele din Haustria! A mancat LEBEDELE si acum avem conflict diplomatic cu Haustro-Ungaria!!

    RăspundețiȘtergere
  11. PMT si-a luat pastiluta si mai inainte sa sforaie ca porku , a mai editat doua declaratii de dragoste eterna lu Cezarel! Oare se mai face asta bine???
    Cezare - spune-i dracului ca si tu il iubesti si poate ...isi da duhul linistit!!

    licaţiŞtergereSpam50
    1-2 din 2 1

    Ai muci pe piept. Sterge-te, cretinule ! Si-ti pute si gura a latrina nevidanjata ! "Sugi _ULA", ratatule ! la YES !
    Anonim
    la 15:23

    Ai muci pe piept, bombalaule ! Sterge-te ! Si-ti pute si gura a hoit ! "Sugi PUL_", excrementule ! la YES !__________________________________________________________

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Cezare, de ce nu te duci tu sa-l pupi in pasarica ca sa poa sa traga omu obloanele linistit?

      Ștergere
    2. Transmitem de la SAPOCA! Va tinem la curent cu evolutia pacientului number one!!

      Ștergere
  12. Oai rapciugosilor ce koaili mele ati postat pe bloaga lui LuPulus, de l-ati suparat pe Mos Calicu? Oai Danila, Cezare, Curdeloane? Ia uitati ce zice Calicu:
    " mos alecu spunea...

    @Plano Lupuș 6 februarie 2013, 18:10 ;
    Ei ! Da !
    Asemenea "intelepciune" trebuia neaparat salvata si publicata ...
    Desi , precis a fost afisata pe peretele de wc ca o mareata victorie obtinuta de "cel mai cel , dintre cei mai cei" in lupta , incununata de "succesuri" , cu neispravitii de militari ...

    N-am inteles de ce a fost eliminat ultimul cuvint ... o adevarata capodopera ... o chintesenta a tot ceea ce a acumulat omenirea in domeniul cunoasterii ...

    Daca nu se publica aceasta urieseasca realizare de gindire , trebuia sa dau dreptate celor care acuza blogul de partinire ... nu se poate ca asemenea ginduri , ale unui om reprezentativ (???) pentru umanitate (in general) , sa nu fie pastrate pentru posteritate ... sau pentru "posterioritate"(???) ...

    Felicitari , sefu' !!!

    6 februarie 2013, 19:22"
    ------------------------------------------------
    Oai, vedeti de nu va mai puneti cu Mosu, ca are mintea odihnita de fro 2 zile!

    RăspundețiȘtergere
  13. V-ati inghitit limba ,tu-va-n gat de ciumeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrai buei boracule? Mai bine pune si tu ceva aciulea...

      Ștergere
  14. Muei maimukles, tu nu mai pui nimic pe Armuya-ti-as da, ori vrei sa ti-o punem noi?
    HOP, HOP, HOP...

    RăspundețiȘtergere
  15. tuva-n dinti!
    zece de toti, beliti ochii pa'ci da degeaba stati la panda anonimilor....va creste penzia de maine?ete pula sarlatanilor.ati vrea voi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC!

      Ștergere
    2. Iar ai aparut, betivanule ?
      Ti-au mai spus cativa de pe aici si de pe aiurea ca esti un analfabet, un neterminat jalnic, cu capul inundat, permanent, intr-o "baie" de alcool, insa vad ca nu te lasi !
      Daca tu "tuva-n" dinti pe noi, atunci si noi "tu-te-n" gura pe tine de jarpaliu!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri