Google Translate

vineri, 8 februarie 2013

Recesiune,saracie e doar pentru unii. Nimeni insa, nu va opreste sa vreti voi, populimea, ce au si altii! Sperati,sperati,sperati! ... Vise taica,vise!

 
Un magnat cu afaceri în România a câştigat 6,5 miliarde dolari în doar o lună.
 
Marile burse internaţionale au înregistrat un debut de an excepţional, indicii acestora continuând drumul spre nivelurile maxime ale ultimilor ani şi fiind foarte aproape să stabilească maxime istorice. În acest context euforic, printre marii magnaţi ai planetei s-au înregistrat câştiguri fantastice în doar o lună de zile. Vezi cine sunt campionii, unii dintre ei având afaceri de succes şi în România.
 
 
Campionul absolut al câştigurilor din luna ianuarie
este fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad, a cărui avere a sporit cu nu mai puţin de 6,5 miliarde dolari în luna ianuarie, potrivit Bloomberg. Kamprad, al cărui imperiu din industria mobilei are mare succes şi în România, a ajuns la finele primei luni din an la o avere de 49,4 miliarde dolari, în creştere cu 15,2% faţă de nivelul din decembrie. Fondatorul IKEA este în prezent al cincilea cel mai bogat om din lume.
 
 
La o distanţă considerabilă, dar beneficiind de o creştere procentuală de excepţie, s-a situat Karl Albrecht, unul din moştenitorii lanţului de magazine Aldi. Averea totală a acestuia a sporit cu 4,4 miliarde dolari, până la 27,6 miliarde dolari, el consemnând o creştere procentuală de 18,9% faţă de sfârşitul lui 2012, a doua cea mai mare printre primii 100 cei mai bogaţi oameni de pe pământ. Graţie avansului puternic, Karl Albrecht a sărit 4 locuri în topul magnaţilor lumii, până pe 17.
 
 
Podiumul câştigurilor din ianuarie a fost încheiat de cel supranumit Oracolul din Omaha, Warren Buffett, a cărui avere s-a umflat cu 4,2 miliarde dolari, pe fondul pariurilor, deschise în ultimii ani de miliardar, care în cele din urmă s-au dovedit câştigătoare. Buffett a ajuns la o avere de 52 miliarde de dolari, a patra cea mai mare din lume, în creştere cu 8,7% faţă de sfârşitul de an.
 
 
Următoarele două locuri din punct de vedere al câştigurilor a fost ocupat de fraţii Kock, Charles şi David, amândoi cu un avans de 4 miliarde dolari fiecare, până la un nivel de 44,9 miliarde dolari. Cei doi deţin Koch Industries, una din cele mai mari companii închise din lume, cu afaceri în domeniul rafinăriei, ţevilor petroliere, tranzacţionării de mărfuri, industriei hârtiei etc.
 
O creştere impresionantă a averii s-a consemnat şi în cazul lui Sheldon Adelson, proprietarul Las Vegas Sands, cea mai mare companie din lume cu afaceri în industria cazinourilor. Averea lui Adelson a avansat cu 3,9 miliarde dolari în ianuarie, până la 26,6 miliarde dolari, cu 17,2% peste nivelul din decembrie.
 
 
În ceea ce îi priveşte pe primii cei doi mai bogaţi oameni ai planetei, Carlos Slim şi Bill Gates, aceştia au câştigat în ianuarie 3,1 miliarde dolari, respectiv 2,7 miliarde dolari. Slim a ajuns la o avere de 78,3 miliarde dolari, iar fondatorul Microsoft la 65,5 miliarde dolari.
 

Dintre primii 100 de magnaţi ai lumii, cel mai rapid a crescut averea thailandezului Charoen Sirivadhanabhakdi, patronul Thai Beverage, cea mare companie thailandeză de îmbuteliere şi distilerie. Averea lui Sirivadhanabhakdi s-a umflat cu 26% sau 2,3 miliarde dolari, până la 11 miliarde dolari, ceea ce i-a permis accesul în premieră în top 100, pe locul 99.
 
 
De o creştere importantă a averii s-a bucurat şi fondatorul şi CEO al Facebook, Mark Zuckerberg. Rezultatele bune raportate de cea mai mare reţea de socializare online din lume au adus lui Zuckerberg o avere cu 16,2% mai mare sau 2 miliarde de dolari, până la 14,3 miliarde dolari, locul 62 în lume.
 
Sursa:
 
================================================
===============================
==================

41 de comentarii:

  1. Buey maimucelor,
    Ati gatat cu cetitul lectiei?
    Hai, ia sa videm: cine iese primu/a la tabla?
    Cine are coraj sa-si dea cu punctu de vedere?
    PS: Buey, fiti onorabile! Nu aveti pretentii din prima la astia de la Noo! Ce vreti, sa sparga geamurile, sa rupa gardurilii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma duc sa execut programul de masa, iar dupa aia pe ala de somn obligatoriu. Cezare ramuie planton aciulea. Nu uita sa mulgi caprili si mai ales sa-l mulgi pe Stelica tapul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dom' sef de comisari, ce naiba ai gasit interesant la cum si cat le creste averea la aia? Nu intereseaza pe amarasteanu de la noi ca aia sunt mai bogati cu sume ce nici nu le poti scrie dar sa ti le imaginezi... Ai cacarisit un articol numai ca sa nu stai cu apa imputita de la cel vechi.
    Sa nu se mai intample! Subiecte ai cu duiumul numa sa le cauti. In ultima vreme iti cam bati joc de noi si mai mult tragi mata de coada ca sa-ti intre vizitatori pe blog si sa curga bistarii in contul de reclama...
    RUSINE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, ti-ai luat portia de Alupigus azi? Vrei un supliment de muie, te ard biuzele?Iti daaaam, nenicule, ia d-aciulea!

      Ștergere
    2. Mei belitule,
      Tre sa mai repet si pentru tine inca si inca o data:
      Aista Blog este free, mai maimucea. Nu ne pretam la un sfant-doi sfanti! Banii n-aduc fericirea! Si bogatii plang, nu-i asa? iar subiectul, tocmai d'aia l-am ales: sa reamintesc cat de mare este pe lumea asta "distanta" ce ne separa, si cat de "mica-i" la "final"! Apropo, pentru o mai buna intelegere, recomand sa vizionati si:

      Există viaţă după moarte? Reîncarnarea sau reîntruparea, un subiect controversat. Nu te obliga nimeni sa vezi, sa fi de acord. O alternativa posibila, deloc de neglijat!

      http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2013/02/exista-viata-dupa-moarte-reincarnarea.html

      Ștergere
  4. Ar trebui sa infiintam un ansamblu artistic, Cezar sa cinte la sexafon, Curdeleul la flaut cu gusa, iar Tigri2 la ocarina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,bre,nu!
      Cezar si Curdeleu sa cante la taragot iar Tigris sa le tina taragotul.

      Ștergere
  5. N-ai tu loc de pula mea in gura ta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Aha,deci ,sa ma orientez,...mosu'ista de la Ikea e in topul primilor bogatani cu bistari muuuuuuuuuuuuulti,ia sa bag viteza!Las' dreak Vanuatu cu Pmt-ul si il iau p-asta cu Ikea,n-are harca ,catel,nu ma mai complic!Pe maimukles tre'be sa-l pazesc sa nu-mi fure comoara pe mosu'ista ,lui i-l las creaturii mult prea visatoare!Hai I pup you,sa-mi iasa pasenta ,ca maimukles e prea invidios pe realizarile altora,in special Danila si Pmt,febletile mele !

    RăspundețiȘtergere
  7. Din surse sigure am aflat ca PMT a reusit sa fuga din izolator cu camesoiul pe el.Cica s-o dus baba cu jendarii, cu mascatii si cu cainii de urmarire , dar PMT o dat drumu la cățauă, care ierea in calduri, si tăți cainii s-or luat dupa ea si nu dupa el.Asea ca fiti cu ochii-n patru,cate un ochi pentru cei trei-Maimuta,Curuldeleu si KKciosul, iar un ochi pentru Stelica, tapu lu Danila.

    RăspundețiȘtergere
  8. Spitalul Militar Constanţa, asaltat de "răcani"

    Autor: Feri Predescu

    Sute de tineri din mai multe judeţe aşteaptă de câteva zile la Spitalul Militar din Constanţa , în nervi, îmbrânceli şi scandal ,să le vină rândul la vizita medicală obligatorie în vederea completării dosarului necesar pentru recrutarea soldaţilor şi gradaţilor voluntari.

    Citiţi mai mult: Spitalul Militar Constanţa, asaltat de "răcani" - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/spitalul-militar-constanta-asaltat-de-racani-1022826.html#ixzz2KJdZUS3w
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, io credeam ca fac vizita medicala aciulea la noi!

      Ștergere
    2. De cind au vazut corul de bocitoare al SCMD tinerii se calca in picioare ca sa aiba si ei parte de asemena pensii "furate". Cei care va cacati pe voi ca nu mergeti la mobilizare cacati-va si lingeti tot.

      Ștergere
    3. Muei tembelica, muei, ai iesit din coma?
      Acuma urmeaza lasarea la vatra. Culca-te la loc, ca... nu esti nebun.

      Ștergere
  9. Mai,Admin,
    Unu mai tinerel asa, cu o caruta de bani,neaos de-al nostru si zglobiu nu gasisi?Zau ,asa bagi toti astia de la insectar,io cu cine ma mandresc?Pmt-ul era in carti,dar era mult prea complicat...harca,o invazie de catei,Mariusica- cerber,hai treaca mearga, as fi facut o pasiune chiar daca n-are bani muuuuuuulti,asa doar ptr.farmecul lui personal!!!Hotarat Admin,nu-i ziua noastra buna!Weekend minunat baieti si tineti aproape, ca nici nu stiti.... ce gasiti!!!!! Nu dati vrabia din mana,.........Aviz amatorilor de senzatii tari perfuzabile!

    RăspundețiȘtergere
  10. - Mărie, uită-te pe geam, e un cal în curtea noastră!
    - Nu e cal,Ioane, e vacă!
    - Pe geam,Mărie, nu în oglindă!

    RăspundețiȘtergere
  11. Lasa ba ca banii nu e buni. Io pe-ai muei ai donez lu Czarusu si lu ala negru-cum dreaqu ai zice? A, da Titigri2!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dr .House says:
    Februarie 8, 2013 at 1:14 pm
    Logica lui Karad..este simpla si cam rudimentara!
    Adica – Daca ministrul OPREA nu dadea cu pumnul in masa lui Base (de au sarit paharele pana in tavan) toata populimea (exp. consacrata de Mos Alecu) de pensionari – rezervisti de toate categoriile(MApN ,MAI etc) s-ar fi pricopsit cu o REDUCERE A CUANTUMULUI cu un procent intre 16 – 69% – Calculati fiecare cat va plesnea!!
    In atare situatie (nu mai murea nimeni de inima rea ,cum zice ca mor pe capete acum!!) si toti ieseau in strada la un TANGO CU JANDARMII ( baza o constituiau subofiterii si ofiteri pana in 45 de ani)
    Bastanii puteau sa stea frumos (ca pe vremuri ) si sa zica – MERGETI SI LUPTATI – noi CONDUCEM (Pentru ca avem Ind. C + SolM.)
    In acest fel – ,,SCHIMBAM GUVERNE , PRESEDINTI , FACEAM LEGI cum dorea pipota ..BASTANILOR DESIGUR!! ”
    NU s-a potrivit si de aici OFTICA_I MARE SI ETERNA!!

    Reply
    observatorul says:
    Februarie 8, 2013 at 7:17 pm
    @ Dr. House (08.02.2013, 2,24). Nu am cum sa nu fiu de acord cu tine. Am spus ” nu prea” pentru ca am tinut cont si de prezenta ta pe frontul schimbului de pareri. Iti citesc opiniile cu placere, apreciez consecventa, rationamentul de la care nu lipsesc , ca ingredient si o picatura de umor. Recitesc comentariul de mai sus, este corect si are ca sursa adevarul. Multi nu reusesc sa-l inteleaga si pentru ca nu reusesc, Dr. House e acuzat de malpraxis. Nu conteaza domeniul.

    CEZAREL SE EVIDENTIAZA AL DREK..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar sa-l mulga pe Stelica.

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      avianyc ... daca zici ca ti s-a taiat dreptul la exprimare libera , iti propun sa treci macar odata pe Mh blog(dar nu ca anonim) sa ne facem de cap! Daca nu ti-o place cum te ..regularizam sa ne scuipi..pe mos Alecu pe Tigri2 desigur!!
      Sa remarcam ca Cetzharusul ii boier !!Vrea sa ne aduca material de...laba!!

      Ștergere
  13. BAAA, pe surse BILIUTA = PMT! VERIFICATI! Au disparut amindoi odata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci,dreak!
      Batca e activ pe Fb.

      Ștergere
    2. CE E BAAA GINDACULE DE BUCATARIE, TI-E FRICA CUMVA DE IEL?

      Ștergere
  14. Daca-l vreti pe PMT, priviti-l la 14,34.
    E camuflat.
    Cica i-au taiat vro 4 milioane din penzie si crede ca e din cauza celor scoase pe flit, aciulea la Noo si Zoo.
    Eheeee, de mult are el buba la cap, de pe vremea cand a sarit fara parasuta si s-a scufundat fara tub de oxigen.

    RăspundețiȘtergere
  15. Kioru, prietenul lui Cezar ne-a lasat cu ochii in soare la UE, cu banii...

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,O mama isi duce fiica la ginecolog:
    -Domnu Doctor vreau sa vad daca fiica mea are "floarea rupta" .
    -Doamna fiica dumneavoastra nu are numai floarea rupta dar are si ghiveciul spart ...''

    RăspundețiȘtergere
  17. al dreak anonim cu bancu tau,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  18. "Referitor la ceea ce s-a inteles din pozitia exprimata la Craiova, cu privire la cele doua ordonante de urgenta solicitate de catre SCMD, vom reveni cu precizari, probabil luni, 04.02.2013, dupa ce vom avea o discutie cu domnia sa."

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU


    Aaaaa ceva,ceva s-a auzit??azi e vineri 08.02

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SSSTT!!! Nu ti-am zis buei sa tii gura inchisa, ca trage musca verde?

      Ștergere
  19. buna dimineata

    asa scurt,de duminica

    Două fete în parc pe o bancă:
    - Dragă, cum faci tu că ai bani şi te îmbraci aşa frumos?
    - Dragă, eu vin în parc şi intru în vorba cu pensionari, care nu mai pot decît să mîngîie şi să pupe şi plec acasă cu bani.Tu de ce nu faci aşa?
    - Bravo, să ştii că e o idee bună, am s-o practic şi eu.
    După cîteva zile se întîlnesc din nou şi fata noastră era supărată.
    - Ce-ai fatăăăă?
    - Am făcut cum ai spus, pensionarul m-a dus acasa şi m-a f.... de m-a rupt toată noaptea pe 10 lei.
    -Vai dragă, am uitat un amănunt! Întotdeauna uită-te la ciorapi şi dacă-i are kaki e pensionat de la armată şi nu te băga, că ăştia ies la 45 de ani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,tu ori esti in avans ori in intarzaiere, numai normal nu esti.
      La noi e abia sambata.

      P.S. Buna dimineata la toata gasca!

      Ștergere
  20. P'asta o stiati?

    Biografia neromantata a lui Cristian Tudor Popescu

    Popescu Cristian, născut la 1 octombrie 1956, în Bucureşti, fiul lui Tudor şi Victoria, inginer, divorţat (pentru a patra oară), domiciliat în str. Feroviarilor nr. 52, Bucureşti.
    Când a venit la "Adevărul", în ianuarie 1990, mult timp după ce zgâlţâiala din decembrie se terminase, Popescu Cristian a dormit nopţi la rând pe câteva mese de la secţia "scrisori", aflată la mezanin. La vreo săptămână, binefăcătorul său (pe care avea să-l trădeze în scurt timp), Darie Novăceanu, director al ziarului "Adevărul", a făcut uz de influenţa lui la Petre Roman şi la primarul abia numit al Bucureştiului, spre a-i da lui Popescu un apartament în cartierul "Aviaţiei".
    Liniştit dinspre partea casei, Popescu şi-a luat un pseudonim, Cristian Tudor Popescu (CTP), şi a început să scrie la comanda lui Darie, în funcţie de interesele FSN-ului şi ale lui Petre Roman. Dar de ce nu avea casă? Simplu. Fiindcă fusese dat afară şi din locuinţă şi de la serviciu de către foştii săi colegi la Revoluţie din cauza comportamentului abuziv pe care şi-l permitea în calitate de "nepot" al lui Iulian Vlad, şeful Securităţii ceauşiste. Iar pseudonimul şi l-a luat spre a nu fi recunoscut de ei.Popescu Cristian, pe numele său real, a lucrat la Întreprinderea de Prospecţiuni şi Foraje "Geofizica", unitate controlată strict de Securitate, personal de Iulian Vlad, cu sediul în str. Caransebeş nr. 1 (aproape de Piaţa Chibrit) şi cu punctul de lucru unde era angajat Popescu în str. Coralilor nr. 4 (în Dămăroaia).
    Revoluţia l-a prins lucrând în directa subordonare a lui Adrian Vlad - fiul lui Iulian Vlad - care era directorul Centrului de Calcul Seismic de la"Geofizica". De altfel, o vreme, CTP l-a angajat şi pe Adrian Vlad la "Adevărul".Darie Novăceanu şi-a făcut din Popescu omul bun la toate, punându-l să semneze toate mizeriile pe care el, în calitate de director, nu şi le permitea (în favoarea mineriadelor, împotriva lui Coposu etc.). Pe de altă parte, Novăceanu a încercat să-şi treacă "Adevărul" pe numele lui printr-o privatizare frauduloasă, luându-l tovarăş la parte pe, aţi ghicit, C.T. Popescu.
    Numai că redacţia a prins de veste şi l-a dat afară pe Darie Novăceanu. Popescu a rămas, şi încă pe funcţie, pentru că avea în această mârşăvie nedusă la capăt un mare merit:
    el l-a trădat pe Darie Novăceanu, în timpul şedinţei de "demascare" fulminantă.

    RăspundețiȘtergere
  21. CTP a rămas liniştit în redacţie ca redactor-şef adjunct, cu un salariu bunicel, dar nu prea mare până în ianuarie 1996. Atunci, după demisia altui adjunct, Dumitru Tinu s-a autonumit director, iar pe CTP l-a făcut redactor-şef, primul său sfetnic. Din acel moment, cei doi au început marile lor afaceri necinstite, avându-l ca mentor şi susţinător pe Fahti Taher. Arabul i-a ajutat pe cei doi să-şi facă vile la Breaza, iar pe Tinu să-şi construiască mai multe vile şi în Bucureşti.
    C.T. Popescu şi-a făcut şi un credit preferenţial la BCR, ilegal, pe care în scurt timp a fost nevoit să-l returneze înainte de termen,
    fiindcă povestea răsuflase în presă. Tot atunci şi-a vândut şi vila de la Breaza.
    Tunul vieţii, Popescu l-a dat tot pe mâna lui Taher, în decembrie 2002, când arabul i-a dat bani lui Tinu, 1,5 milioane de dolari (prin intermediul lui Hrebenciuc), ca să cumpere acţiunile ziarului "Adevărul" de la ceilalţi colegi ai lui şi să le strângă într-o singură mână - pe moment a lui Tinu. Toţi redactorii şi foştii redactori ai lui Tinu au fost păcăliţi cu câte un dolar, doi pe acţiune (în total 720.000 de acţiuni), dar lui CTP, Tinu i-a dat 625.000 de dolari! De ce? Fiindcă CTP a fost cel care i-a îndemnat pe ceilalţi să vândă, nespunând însă ce sumă fabuloasă a luat el!
    La scurt timp, în ianuarie 2003, Dumitru Tinu a murit în împrejurările deja cunoscute. C.T. Popescu a influenţat ancheta cât a putut, spre a se ajunge la concluzia unui accident. Şi tot el, se spune, a avut acces la seiful în care Tinu îşi ţinea dolarii necheltuiţi pe acţiuni, de la Taher. Imediat a preluat funcţiile lui Tinu de preşedinte CRP şi de director la "Adevărul", fixându-şi un salariu de 10.000 de euro.
    Împreună cu Anna Maria Tinu l-a scos de la moştenire pe fiul natural al celui ce-l făcuse "om", Andrei Iucinu-Tinu.Între timp, s-a pus pe făcut alţi bani, înşelând Fiscul şi pe proprii colegi, prin organizarea unor simpozioane cu diverse ministere de către "Adevărul" şi firmele lui căpuşă Tipo-Media şi Media Soft, care încasau toţi banii. Firmele aveau doar câte o cameră în spaţiul ziarului "Adevărul" la Casa Presei şi câţiva salariaţi, dar profitul lor era mai mare ca al ziarului. Popescu nu lua banii direct, ci prin câţiva interpuşi, în special pe numele amantei sale, Serinela Spătărelu, care încasa sute de mii de euro pe an, numai prin această învârteală. În plus, gaşca lui CTP iniţia mari tunuri de presă şi punea la cale şantaje de sute de mii de euro, aşa cum susţine bunăoară omul de afaceri Ioan Niculae (Tutunul Românesc).
    În anul 2004, Anna Maria Tinu nu a mai suportat aceste hoţii şi l-a scos din funcţia de preşedinte al C.A. al ziarului "Adevărul",
    astfel că Popescu, împreună cu ciracii săi, a înfiinţat ziarul "Gândul", încercând să distrugă "Adevărul" - fără scupule, călcând pe cadavre - aşa cum procedase şi în cazul lui Darie Novăceanu sau în cazul fiului natural al lui Dumitru Tinu. La înfiinţarea noului cotidian, el a acoperit 35 la sută din capital, susţinând că banii îi are din acţiunile vândute lui Dumitru Tinu la "Adevărul" (suma de 650.000 de dolari, cum a declarat amanta oficială a lui Tinu, Emilia Iucinu).
    Între timp, C.T. Popescu îşi cumpărase şi vila din Domenii, din strada Feroviarilor, ceea ce ar face interesantă o declaraţie de avere din partea lui.
    După un an de zile, "Gândul" lui Popescu a dat semne de faliment (20.000 de exemplare, nici jumătate vândute) şi, în disperare de cauză, l-a vândut lui Sârbu, mai exact firmei americano-evreieşti care deţine grupul "Pro".

    RăspundețiȘtergere
  22. Apoi, principalul lui asociat, Mircea Dinescu, s-a retras din afacere, scriind un pamflet despre arghirofilia lui C.T. Popescu. Mulţi bani, gurul Popescu a luat de la Patriciu, căruia i-a făcut mari servicii blocând anchetele împotriva lui, ca şi de la S. O. Vântu, apărând frecvent la posturile acestuia. Cu un prilej când Popescu s-a dezis de Vântu, acesta a comentat sec:
    "mare om, mare caracter". Într-adevăr!

    Şeful gazetarilor din România, cel ce a rămas preşedintele CRP, după ce s-a răzgândit, urmând modele mai celebre, are o avere de invidiat, în ciuda sărăciei ostentative pe care o afişează. Acum este în topul gazetarilor pricopsiţi, cot la cot cu alte "caractere" de "calibrul"lui. Rămâne de văzut cu ce se va alege. Şi nu doar în privinţa averii.

    Sursa: Informatia.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza Buna!
      Curleone, SSSSTTTT ca-ti intra musca verde in gura!

      Ștergere
  23. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi -ULA!!

      Ștergere
    2. observatorul says:
      Februarie 8, 2013 at 7:17 pm
      @ Dr. House (08.02.2013, 2,24). Nu am cum sa nu fiu de acord cu tine. Am spus ” nu prea” pentru ca am tinut cont si de prezenta ta pe frontul schimbului de pareri. Iti citesc opiniile cu placere, apreciez consecventa, rationamentul de la care nu lipsesc , ca ingredient si o picatura de umor. Recitesc comentariul de mai sus, este corect si are ca sursa adevarul. Multi nu reusesc sa-l inteleaga si pentru ca nu reusesc, Dr. House e acuzat de malpraxis. Nu conteaza domeniul.
      ================
      Superb zis!!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri