Google Translate

miercuri, 6 februarie 2013

Revenim cu noi informatii privind Proiectul de lege: România, împărţită în 8 regiuni. Unde vor fi capitalele regiunilor. UPGRADE. Bugetul a fost adoptat

 
România va avea 8 regiuni - Bucureşti-Ilfov, Centru, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest, Sud şi Sud-Est - care vor avea competenţe exclusive sau partajate cu cele ale statului, un buget multianual şi un preşedinte, în fruntea unui consiliu regional, potrivit proiectului Legii privind regiunile.
 
Proiectul prevede că teritoriul naţional al României este împărţit în 8 regiuni, cu reşedinţele la Bucureşti, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Cluj Napoca, Brăila, Timişoara, Craiova, Călăraşi, iar fiecare regiune este formată din două sau mai multe judeţe.

Regiunile prevăzute de proiect sunt:

Regiunea Bucureşti-Ilfov - municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, cu reşedinţa în municipiul Bucureşti;
 
Regiunea Centru - judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mures şi Sibiu, cu reşedinţa în municipiul Alba Iulia;
 
Regiunea Nord Est - judeţele Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava şi Vaslui, cu reşedinţa în municipiul Piatra Neamţ;
 
Regiunea Nord-Vest: judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, cu reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca;

Regiunea Vest: judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, cu reşedinţa în municipiul Timişoara;
 
Regiunea Sud-Vest: judeţele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj, cu reşedinţa în municipiul Craiova;

Regiunea Sud: judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman, cu reşedinţa în municipiul Călăraşi;

Regiunea Sud Est: judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea, cu reşedinţa în municipiul Brăila.

Regiunile sunt unităţi administrativ-teritoriale în care se exercită autonomia regională şi în care se organizează şi funcţionează autorităţi ale administraţiei publice regionale.

De asemenea, proiectul prevede că autorităţile administraţiei publice centrale şi regionale exercită competenţe exclusive ale statului, competenţe partajate (stat-regiune), în cazul în care ambele niveluri pot legifera, dar legile naţionale prevalează în caz de conflict, precum şi competenţele exclusive ale autorităţilor administraţiei publice regionale.

Competenţele exclusive ale statului vizează Constituţia; apărarea; cetăţenia, imigraţia, emigraţia şi extrădarea; finanţele şi sistemul monetar; frontierele şi unităţile vamale; siguranţa naţională.
Competenţele partajate (stat – regiune) vizează relaţiile internaţionale - în special cu UE, comerţul exterior, educaţia primară şi secundară, reţele de transport - rutier, căi ferate, naval şi maritim, aerian, împreună cu infrastructurile aferente (porturile şi aeroporturile pentru uz civil); protecţia şi securitatea forţei de muncă, prevenirea dezastrelor.

Proiectul stabileşte şi funcţionarea Consiliului regional, care "se alege pentru un mandat de 4 ani, care poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă".

Preşedintele Consiliului Regional reprezintă regiunea în raporturile cu terţii, convoacă şi conduce şedinţele consiliului regional şi dispune măsurile necesare pentru pregătirea şi desfăşurarea în bune condiţii a acestora, exercită funcţia de ordonator principal de credite, coordonează şi controlează realizarea activităţilor de investiţii, răspunde de buna funcţionare a administraţiei publice regionale, asigură respectarea prevederilor Constituţiei, punerea în aplicare a legilor, a decretelor preşedintelui României, a hotărârilor şi ordonanţelor Guvernului, a hotărârilor consiliului regional, precum şi a altor acte normative.

În proiect se mai arată că fiecare regiune îşi stabileşte un buget multianual, care trebuie aprobat şi actualizat în fiecare an, şi care este elaborat având în vedere planificarea regională.

De asemenea, în proiect se arată că pe lângă fiecare consiliu regional se înfiinţează, organizează şi funcţionează un Consiliu Consultativ Economic şi Social, organism cu rol consultativ.

În fiecare regiune funcţionează câte o agenţie pentru dezvoltare regională, organism neguvernamental, nonprofit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale.
 
Sursa:
 =======================
================================================
 

 
============================================
===============================
 

 
=========================================
=================
 
UPGRADE.
Bugetul a fost adoptat
 
 
Regulamentele Robertei au "faultat" PDL.
Bugetul a fost adoptat

Cu 309 voturi „pentru” şi 108 voturi „contra”, Parlamentul a adoptat bugetul de stat pe anul 2013. Cu 310 voturi „pentru” şi 109 „contra” s-a adoptat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013.
PDL şi PPDD au votat împotriva celor două bugete.

Dezbaterile s-au încheiat joi la ora 13.00, după un maraton de trei zile în care s-a lucrat şi noaptea. Miercuri, şedinţa de plen a început la ora 9.00 şi s-a terminat joi dimineaţa la ora 02.35. Miercuri noaptea a fost de fapt cea mai aprinsă şedinţă de plen, în jurul orei 23.00, PDL, PPDD şi UDMR părăsind lucrările, nemulţumite de modul în care erau conduse dezbaterile.

Regulamentele Robertei s-au întors împotriva... PDL

În repetate rânduri, senatorii şi deputaţii PDL au cerut întreruperea lucrărilor susţinând că nu există cvorum de lucru. Cei din PDL, susţinuţi de oamenii lui Dan Diaconescu, reclamau faptul că în sală nu se află jumătate plus unu din numărul parlamentarilor. Evident, în plen nu erau, cam după ora 20.00, jumătate plus 1 din numărul parlamentarilor. Dar conform modificărilor aduse la regulament de Roberta Anastase în 2010, la dezbateri şi votul pe articole, cvorumul de şedinţă nu mai este necesar.

Cea mai comică situaţie s-a înregistrat când Vasile Blaga i-a reproşat preşedintelui de şedinţă Viorel Hrebenciu că „aţi acuzat modul cum număra Roberta Anastase voturile, dar acum procedaţi la fel”. Blaga încerca astfel să demonstreze că în plen nu sunt 50% + 1 din deputaţi, deşi i s-a atras atenţia că la dezbateri nu este obligatoriu cvorumul de şedinţă.

PDL şi PPDD au avut 13.500 de amendamente
Cei din PDL au făcut tot posibilul să lungească dezbaterile şi voturile pe articole, deşi oficial au părăsit lucrările plenului. A fost lăsat în sală Gheorghe Tinel, care să susţină în continuare amendamentele PDL şi să şicaneze în permanenţă mersul lucrărilor. Reamintim, PDL şi PPDD au depus 13.500 de amendamente (PDL cca 10.000) la legea bugetului de stat pe 2013, cca 2.000 fiind cele pe care USL le propusese în 2011 la bugetul pe 2012. Sumele cerute prin amendamente mai necesitau cel puţin finanţări în valoare de 50% peste nivelul total al finanţărilor din proiectul legii de buget. A fost şi acesta un „răspuns” al PDL şi PPDD la apelurile de reducere a cheltuielilor pentru 2013.

Evident, majoritatea amendamentelor PDL şi PPDD vizau alocări de bani pentru reparaţii minore a unor clădiri în mediul rural în special, asfaltări etc., adică acel tip de alocări care se pot transforma uşor în „bani pentru partid”. Susţinerea amendamentelor a fost acompaniată cu texte de un populism greu de imaginat, aici cei din PPDD fiind de departe campioni. În nenumărate rânduri, autorilor amendamentelor li s-a explicat că dacă guvernările PDL nu ar fi făcut „jaf şi risipă”, atunci s-ar fi găsit bani pentru unele solicitări.
==============================================================
=============================================
===================

140 de comentarii:

  1. Avand in vedere continutul articolului si situatia cu ungurii, nu va pot dori decat o zi proasta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC! SA TI-O DAM SUS LA NARETA, PRECUM SI JOS LA ROZETA!

      Ștergere
  2. Lasa ba, ca zilele sunt din ce in ce mai proaste si fara sa ni le urezi tu! Sa fii al dracului si al fratilor lui la putere in Cotroceni si pe unde se mai afla ei!
    Scarba ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si sa-i tragem o pula pe nepisate mamei prostului astuia care moare de grija altuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg plecarea din Austria.
      Crezi ca aici necrofilii sunt acceptati?

      Ștergere
  4. Crezi ca-i pasa ce i se intampla lu' masa? Eu zic ca nu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Neta buna la ZOO + 9! Czare & Curleoane, pace sub caschete voua!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce putea sa ,,emane'' rahatul vargat?

    ,,Profesore'', la medicul de capulete cu tine, obsedatule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  8. ,, - Ce e Ținutul Secuiesc?
    Să ți-o țină un ungur la pisoar.''

    http://www.dcnews.ro/2013/02/ce-glume-mai-circula-despre-tinutul-secuiesc/

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu-le gitii mamei lor de golani cu regionalizarea lor cu tot! Terminara de rezolvat toate problemele tarii asteia si nu mai ramasese decit kktul asta cu regionalizarea..."În fiecare regiune funcţionează câte o agenţie pentru dezvoltare regională, organism neguvernamental, nonprofit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale." Alti bani, alta distractie, alte hirtii...Baa Cezare, baa mucule fa-ti un ONG cu motanelul kkcios si Curdeleu si gata, te ocupi de dezvoltare regionala!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, regionala! Zona preputului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dezvăluiri ale unui fost apropiat al preşedintelui
    ==================
    Misterul din jurul tatălui lui Traian Băsescu.
    Potrivit celebrului Călin Marinescu, zis Shogunul, unul dintre protagoniştii scandalului Flota, apropiat, cândva, al lui Traian Băsescu, tatăl actualului preşedinte, Dumitru Băsescu, a fost unul dintre comandanţii politici ai armatei române, pe vremea regimului comunist.

    Într-un interviu acordat canalului tv on-line Nautica, preluat de ziarul Puterea, Marinescu dezvăluie că Dumitru Băsescu era comandant politic al Armatei a doua (armata era impartita atunci in patru corpuri distincte), ca şi un apropiat al legendarului general Ion Dincă, zis Teleagă, unul dintre cei mai feroci lideri comunişti, ori Vasile Milea. Acelaşi Dincă l-ar fi salvat, de altfel, pe Băsescu dintr-un scandal la Anvers, în care era anchetat de Securitate. „Era înnebunit atunci, ştiu că venise în ţară, trecuse şi prin port, pe la mine, la NAVROM, unde eram şef de Sectie a III-a - la petroliere şi mineraliere - şi m-a întrebat dacă nu-l primesc comandant pe o navă. N-a mai fost nevoie pentru că a fost numit imediat şef la Inspectoratul de Stat al Navigaţiei Civile şi a scăpat de povestea de la Anvers” , afirmă Călin Marinescu.

    Este pentru prima oară când se afirmă despre tatăl lui Traian Băsescu că ar fi avut o functie atât de importantă pe vremea comuniştilor, pentru ca ofiterii politici din fruntea armatei erau, de fapt, adevaratii lideri si nu generalii adevăraţi.

    Or, dacă Dumitru Băsescu a fost, într-adevăr, un lider politic de prim rang al armatei, numirea fiului său, la doar 31 de ani, la cârma unui mare petrolier, sărind peste etapa celor opt ani de pregătire prealabilă, aşa cum era procedura obişnuită, e proiectată, brusc, într-o cu totul altă lumină, remarcă site-ul corectnews. Din această postură, o asemenea ascensiune se plasează, e de la sine inteles, pe cu totul alte coordonate.

    Traian Basescu a fost laconic de-a lungul timpului in ceea ce il priveste pe tatal sau, decedat in 2002.

    Acum trei ani, într-un interviu acordat Inpolitics, Sergiu Nicolaescu făcea o altă dezvăluire în premieră, niciodată contrazisă de cineva, aceea că, în tinereţe fusese coleg de şcoala de ofiţeri cu tatăl lui Băsescu, iar acesta se numără nu printre tinerii interesaţi realmente de o carieră militară, ci printre politrucii trimişi de partid la şcoală dintre muncitori, cei mai mulţi cu doar patru clase la baza.

    ”Unii nu aveau nici măcar liceul, iar alţii făcuseră vreo patru clase, dar au ieşit ofiţeri. Ei mă cunosc, dar eu nu-i cunosc pe toţi. Erau unii cu care făceam cursuri noi, după-amiaza şi seara. Făcuseră câteva clase şi au ieşit ofiţeri. Partidul a vrut să bage cât mai mulţi muncitori. Erau şi elevi foarte buni, dar au băgat multă muncitorime. Tatăl lui Băsescu era unul dintre ei”, afirma Sergiu Nicolescu. „La acea vreme ni se spunea că suntem promoţia roşie”, mai spunea regizorul, adaugând că alte nume celebre ale respectivei generaţii fuseseră Victor Stănculescu şi Vasile Milea, ulterior şef direct al lui Dumitru Băsescu.

    Istoricul şi cercetătorul Marius Oprea, autorul unei ample biografii neoficiale a lui Traian Băsescu, afirmă pentru Inpolitics, că şi pentru el informaţia lansată de Călin Marinescu este nouă: ”Nu ştiam decât că a activat în cadrul armatei, nu şi faptul că ar fi fost chiar unul dintre şefii mari ai ei, pentru că, într-adevăr, ofiţerii politicii erau adevăraţii conducători pe atunci. Funcţia exactă deţinută de Dumitru Băsescu poate fi aflată lesne cercetând dosarul lui de cadre, care se află în acest moment în arhivele militare de la Piteşti. Dar mă îndoiesc sincer că cineva ar putea scoate respectivul dosar de acolo”, a declarat istoricul.

    http://www.cotidianul.ro/misterul-din-jurul-tatalui-lui-traian-basescu-206019/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si io ieri-alaltaieri chestia asta si ce sa spun? "CE NASTE DIN PISICA SOARECI MANINCA!". Interesant este cum derbedeul Traian, fiu-su a reusit sa prosteasca o natiune, mai ales ca, inainte de 89 kioru fusese numit de Elena Ceausescu secretar de stat la Transporturi. Da-i-as mooie cu rahat...

      Ștergere
    2. N-ai dreptate ! Nu a prostit o NATIUNE ! Doar40% - restul a furat ! Sunt tare mandru si multumit sufleteste ,ca nu m-a pacalit nici macar O SECUNDA!!

      Ștergere
    3. Nici pe mine nu m-a pacalit, dar uite ca-i pacali pe alde Czar mucul, Curdelonul si Titirigrul2.

      Ștergere
    4. .....-te-n dinti ca Czar a zis mai sus!!

      Ștergere
    5. Nici pe mine nu a reusit sa ma traduca, drept dovada, nu l-am votat niciodata. Aceasta creatura a venit in Beius si a cersit votul de la vreo 200 de oameni, cati a reusit sa adune in 2004. Atunci pe Beius a iesit PSD. Ulterior a pacalit mai multi; in 2009 sectantii, nehotaratii si ungurii au facut jocurile.

      Ștergere
  12. Ba, nu va este clar ca Romania trebuie distrusa, dezmembrata, sfartecata? Culmea este ca o fac cei alesi de noi si populime!
    Pentru regionalizare trebuie facut referendum si facuta lamurirea poporului asupra "beneficiilor" regionalizarii.
    Sa dea Domnul sa pice bugetul UE si sa se puna problema pentru care bani se face regionalizarea? Abia atunci isi vor da seama ca ne nenorocim cu mana noastra pentru un pumn de arginti! Ce nu au reusit in veacuri dusmanii, vin ai nostri si in cateva luni fac LEGE prin care suntem desfiintati ca tara.
    A auzit cineva sa se regionalizeze careva dintre tarile europene numai ca sa aiba "acces" la niste bani?
    Vai de vietile noastre si ale copiilor nostri!
    L-am vazut pe nenorocitul de Petre Roman, care aseara, la observatia unuia, de bun simt, ca pana acum tot ce a impus si cerut UE, FMI si altii pentru Romania a fost catastrofal, a dat o replica de urcat pe pereti: da de unde stium ca regionalizarea nu este un lucru bun? -intai s-o facem si apoi sa vorbim... Imi aduce aminte de chestia din 1990 care a spulberat in cateva luni agricultura romaneasca: dati inapoi tot pamantul, desfiintati CAP-urile macar pentru 2 zile sia apoi, daca nu e bine, fiecare sa faca ce vrea cu pamantul (vrerea taranistilor de atunci). Si s-a ales praful de toata agricultura, ca acum cersim mancare de la altii...
    Suntem un popor condamnat la disparitie URGENTA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P. Roman un jidov imputit, un nomenclaturist si un tilhar. Si asta trebuie judecat-pe linga multi altii de dupa 89 si bagat la gherla. Dar cine s-o faca? Sa ma kk in ele de democratie si de kapitalism romanesc, daca asta inseamna distrugerea tarii. Cit despre UE, o utopie si un alt rahat masonic...Bai, cum pizda ma-sii altii pot sa se conduca singuri si sa se dezvolte, iar noi nu? Probabil trebuie sa curga nitel singe de politician roman. E clar ca societatea romanesca trebuie vidanjata de pseudopoliticienii care ne-au condus de 23 ani incoace.

      Ștergere
  13. Buei fishpanilor, ia uite ca se pune de-o alianta intre PDL-istul Mos Calicu si UDMR-istul halitor de lebede:
    "tigri2 spunea...

    @Mos Alecu
    Ai dreptate"in stil judiciaro-romanesc",sunt (sigur-cunosc si eu)cazuri de fraudare,sau de "umflare"aveniturilor lunare,deoarece statele de plata si tabelele cu venituri de la arhive au fost fotocopiate de niste "pui de lele"[(srjenti)care cu sticluta de monopol in mana lucrau chiar si in schimbul III,iar unii aveau in mana dosarele apropiatilor lor,da ,s-au facut si "manarii",ei,acestia sunt penali si vanzatorul(sergentul") si cumparatorul(beneficiarul pensiei).Au fost putine cazuri-dar au fost si baietii cilibii s-au descurcat,ca dupa fotocopiere nu a mai verificat nimeni in istoricul statelor de plata ,pentru comparatie si coroborat cu graba si cu iuteala de mana si nebagarea de seama au ramas asa.La altii s-au produs greseli de citire pe plus ei acestia nu au nici o vina ,ma refer la beneficiarii directi-pensionarii,cu ce sunt ei vinovati ca don /tovaras ia gresit?Raspund cei ce au intocmit si aprobat,doar sunteti cunoscator al legilor "rromanicai".Cu urari de bine in noul an si sa speram ca nu vom fi nevoiti sa ne petrecem batranetile in strada sperand intr-o dreptate ce NU va sa vina."

    RăspundețiȘtergere
  14. "tigri2 spunea...

    Cu privire la sporurile pe conditii,apoi eu sau altii care au muncit in conditii foarte grele sa am pentru aceasta doar 2-4% pentru aceasta diferenta mi-am distrus viata si sanatatea zeci de ani??Cel ce a muncit 20-30 de ani in birouas ,la caldurica si fara stres secompara cu pilotul,scafandrul,minerul sau parasutistul ca dupa iesirea la pensie cel dela birou traieste ,bine /merci peste 80 de anisori iar cel care a muncit din greu si in stres maxim o mierleste la sub 65 de ani,diferenta este de peste 20% nu de 2(doi)%,dar am mai spus-dreptate(nedreptate) ca la noi...la nimeni."
    ----------------------------------
    Da, trebuie sa recunoastem ca halitorul de lebede a fost, este si va ramine un brav zburator cu pene negre.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa o perioada de COMA indusa (pentru a nu mai face prostii- scuipa asistentele!!) PMT si-a revenit (vorba vine )
    Prima activitate :desigur o scrisorica de dragoste eterna catre CEZAREL !!

    i muci pe piept, maimutoiule. Sterge-te. Si-ti pute si gura a hazna ! "Sugi _ULA" ! la YES !!!______________________________________________
    Anonim
    la 10:22

    Prostalaule, ai ajuns sa te comentezi de unul singur ? Esti jalnic ! Ai muci pe piept ! "A visitor from Timisoara, Timis left "Blog ,,Space ARMYA - International"" via dcnews.ro 2 hours 38 mins ago" la YES !!!______________________________________________
    ca răspuns la Ce frumos lucreaza carlanii astia ! Felicitari!!, de la Anonim.
    Anonim
    pe 06.02.2013

    Maimutoi borat, ai muci pe piept ! Sterge-te ! Si-ti pute si gura a cadavru descompus ! "Sugi PUL_", bombalaule ! la YES !!!______________________________________________
    Publicaţi | Ştergere | Spam
    Anonim
    pe 06.02.2013

    Maimutoiule, ai muci pe piept. Sterge-te, boratura umana ! Si-ti pute si gura a hazna ! "Sugi _ULA", ratatule! la YES !!!______________________________________________

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai bine bai Cezare, daca PMT este vizitator din TM, ce te opreste sa-i faci o vizita si sa-i depui pe preputza buzele tale reci?

      Ștergere
  16. Muei, geaba ciufulesti barzoiu', ca pe arMUIA nu intra nimeni; decit din gresala!

    RăspundețiȘtergere
  17. No, buna dimineata, acu pe la pranz!
    Va mai salut cat mai pot pre limba mea caci cine stie ce va urma aici la noi.Ptiu,ptiu, Doamne feri!
    Muey, daca nu vreti regionalizare,mereti la Ref. si spuneti raspicat NU, doar in felul acesta ne putem impune.Speram ca nu vor pune conditia 50 la suta plus 1 Cezaroi ca sa se tina cont de noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie-mi place ,,tinutul secuiesc'' si-l astept pe Garone sa-l execute.

    RăspundețiȘtergere
  19. Parsivenia mamii lor este ca la referendum se voteaza PENTRU APROBAREA SAU RESPINGEREA NOII CONSTITUTII nu a regionalizarii. Inainte de a face modificarile de constitutie ar trebui facut referendum pe regionalizare!
    In rest, muie generala la toti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi o noua constitutie. Sau stii tu de un nu ,,deranj''?!

      Ștergere
    2. Pai nu ziceau ca ne cheama la referendum sa ne dam cu stampulele pe regionalizare?

      Ștergere
  20. ,,La Deveselu urmează să fie construită o parte a scutului antirachetă din Europa.

    Suma totală de 265 de milioane de dolari a fost aprobată în Congresul american, iar documentul a fost semnat de preşedintele Obama.

    Potrivit lui Richard Roemer, pe reprezentantul Agenţiei de Apărare Antirachetă, citat de RRA, fondurile destinate Agenţiei de Apărare Antirachetă pot fi contractate în 2013 şi 2014 doar de o societate americană, însă aceasta va putea subcontracta anumite lucrări unor firme româneşti.''

    http://www.dcnews.ro/2013/02/suma-colosala-pe-care-o-vor-investii-americanii-la-deveselu/


    Din scut se vor alege cu un coif! Fara cozoroc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Muey, dar ce facu asara Marele Dogy la Realitatea?Ca-l spurca astia pe PULA-nox de nu se vede.Nu ca n-ar merita!!

    RăspundețiȘtergere
  22. ,, - Ce e Ținutul Secuiesc?
    Să ți-o țină un ungur la pisoar.''


    Muey, da oare unguroaicele o sa ne-o tină?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fonctiile-s de gen mascolin!

      Ștergere
    2. 12:53

      Atunci ii rezervam onoarea asta lui Bombonel.Sa i-o tina lui, mie sa mi-o tina Olguta!

      Ștergere
  23. Dogy sa dadu'n barci si in spectacol: un MM are pensie de 9000 lei, 5000 de pularai au pensii mai mari decat MM etc. etc..
    I-a umplut de respect pe privitori si pe participanti!
    Numai gura lui se auzea si avea o logoree, gonoree sau asa ceva, de speriat... Desteptul a mai bagat cateva calupuri de TNT in fundul rezervistilor ca sa se mandreasca tara si poporul cu ce mendrete de pensionari militari avem.
    Asta trebuie tinut in lant sau camasa de forta, ca a depasit "traiectoria calculata" si a pierdut simtul realitatii...
    Muie tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa-l vedem pe Ponta daca are sange-n instalatie si ii pune pe bozgori la punct.Kiorul a zis ca nu se amesteca!!!!!Normal, cine l-a salvat de destituire, doar nu noi, romanii!!

    RăspundețiȘtergere
  25. 11:45

    Ha,ha,ha...
    AR-muya va ramane!!
    Iar lui czaroi o muye for ever.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hi, hi, hi, Cezare doar iti spusei acu fro 2-3 saptamini ca te lucreaza astia la punga. Nu mai crezut maimukles! Hai sa-ti spun una tare de tot. Vor astia de la armata sa va aduca pe toti la L164 + ceva sporuri avute, prin exceptie de constitutionalitate a legii 119 si a OUG1. Atentie, aducerea la 164 nu insemna ca vei fi reintrodus intr-o noua lege a pensiilor militare de stat. Doar valoarea pensiei pe care ai avut-o in 2010. Actiunea deja a inceput prin avoctul popoului. Ai inteles MuceaCios?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PULA..PULA..PULA....PPUUUUULLLLAAAAAAAAAAA !!!

      Ștergere
    2. "m-ai crezut". Scuze, iar lui Czar sa i-o dau in biuze!

      Ștergere
  27. Referendum pentru REVIZUIREA constitutiei.

    Daca nu ne convin modificarile vom vota pentru ,,nu''.
    Cred ca vor intelege ca neprezentarea nu inseamna ca sunt impotriva.

    RăspundețiȘtergere
  28. Toată discuţia este inutilă, s-a făcut din ţânţar armăsar, România nu poate împiedica Ungaria sa arboreze ce steag vrea pe teritoriul ei, Ponta ar trebui să se concentreze pe ce se întâmplă în România, şi să ia măsuri împotriva românilor, oficiali sau neoficiali care prin declaraţiile lor se manifestă sau instigă la destrămarea statului, nu să îi coopteze în guvern şi să le dea funcţii cheie în ministere de interes vital. Directorul general OSIM de exemplu este domnul Varga Gabor. Întâmplător, pe acolo trec toate invenţiile din România şi primesc avizul şi recunoaşterea. De ce e UDMR interesat de toate invenţiile din România ?Asta nu vede domnul Ponta ? Nu se burzuluieşte? Aşa că să ma lase în pace cu aşa zisa supărare. Pe lângă faptul că este aiurea şi nu are nici o treabă el cu steagurile din Ungaria, subiectul este minor pe lângă ce se urmăreşte prin regionalizare, sau federalizare mai clar. Cere rechemarea ambasadorului ungar pentru că a susţinut ceea ce au susţinut toţi şefii UDMR? Dar pe şefii UDMR cine îi cheamă la ordine ? Sau îl vrea rechemat pentru că s-a amestecat în problemele interne ale României? Bine , dar pe lângă Gitenstein sărmanul maghiar e copil de ţâţă. În faţa deselor intervenţii ale lui Gittenstein de ce nu aluat domnul Ponta atitudine? Oricum ai lua-o, atitudinea lui Ponta este praf în ochii fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbesti buei? Du-te in USA si arboreaza steagul Mexicului pe cladirea Guvernului/guvernatorului Texasului si-o sa iei pule-n cur de n-o sa mai poti sa te asezi pe tron. Pai dupa ceea ce afirmi, daca Romanika s-ar regionaliza asa cum zic astia, fiecare dintre aceaste asa-zise entitati teritoriale, ar trebui sa aiba steag propriu.

      Ștergere
    2. KAKANARILOR PEDELACI- vedeti ca PONTA a deblocat vreo 3,5 miliarde de dolari ! Vedeti ce poze trage cu BAROSUU!!

      Ștergere
  29. Tu, mucosuuu
    Sa i-o sugi lu
    Barosuuuu,
    Ti-o zice
    Palincarosu
    Suge-mi-ai osu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      Dedicatia era pentru cel cu muci la cur si cacat la nas si caruia ii pute gura.
      P.P.S.
      Mi-a transmis-o telepatic PMT de la Sapoca.

      Ștergere
    2. Brava! L-ai gasit pe PMT? Esti sigur ca nu-i in adopostul ala de caini de la Glina? Io am auzit alta versiune...Cica l-a trimis hoashca lui la cules de capsuni in Spania, acolo unde-a fost si Czar maimukles la cules de castraveti cu coorul pe 2 rinduri. Mai bine l-am intreba si pe Tigri2, ca el tocmai a venit de-acolo.

      Ștergere
    3. Muey, in adapost a ajuns cățaua lui PMT,a dus-o harca de baba.Cica era a puia, cățaua, nu baba.

      Ștergere
    4. Palincarosu ..sa-mi belesti OSU !!

      Ștergere
    5. Mooooey, CARE OS??

      Ștergere
  30. Buey, sariti c-au dat buluc chinezii pe blogul lui PulaNOX!!!Muey, or fi venit cu valizele?Sau i-a trimis Doamna Pink?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor sa-l ia pe PulaNOX la pachet, in geamantan si sa-l plimbe prin China!

      Ștergere
  31. Baa e groasa! Cezar mucul a-nceput Jihadul impotriva tigrului2, halitorul de lebede al Vianei. La momentul asta is precum ungurii cu romanii, la nivel de secretar de stat. Se trag unul pe altul de leviere, tractoristii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey, ceala ce iscaleste Dr.House n-o fi maimucelul nostru?
    Si-o fi luat si el titlul de DOTTORE cu lucrarea ” Efectul mucilor de pe piept asupra cantitatii de muie ingurgitata”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, dr.ZUHouse e Cezar Maimucul nostru. Buei si i-am spus de-atitea ori sa stea dracului aciulea, ca noi dam mooia mai blinda.

      Ștergere
    2. Daaa, mooey, perfuzabila, prin branula..i-o dam direct in..

      Ștergere
  33. Nea Simioane, dăschidi dreak căputu la ograda lu matale să ne zbenguim și noi p-acolo că vini și baciu Dănilă cu caprili și-l aduce și pă țapu Stelică să-l mulga Czar fără frică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dăschide o pula, palariosu' asta ! El isi "protejeaza" bunurilii personale, sa nu cumva sa se faca de ras in fata comunitatii beiusene ! Insa ii place sa se zbenguie prin parcul de distractii, de 5 stele, de p-aciulea, pe de-a moka !

      Ștergere
    2. Ala-i baiu lui că nu dăschidi, că nu mere nici contoru și nu intră nici biștarii.Io cre că să teme c-o să-i bem pălinca, că ăștia din Binș fac pălincă bunăăăă,bunăăă, din prună curată și spălată.

      Ștergere
    3. Mi-as dori sincer sa ne intalnim in vremuri mai bune, la o palinca. Dau eu palinca.

      Ștergere
    4. Tulai doamne, cum îi dăschis roșteiu Nea Simioane că dădui cu capula în iel!Noa, doamne feri.

      Ștergere
    5. Noa, Nea Simioane, că cînd om urca la cabana lui Piț sau a lu Cristea- ca noi așea le-am memorat,- atunci ne-om opri la o pălincă.Una bunăăăă, din prună curată.

      Ștergere
  34. ,,Chinejii'', pretinii matelotului, vor sa ,,coafeze'' si ei pensiile militarilor.
    Au pus sefii de popota sa se informeze.

    RăspundețiȘtergere
  35. Ha, ha, ha!!!
    -------------------
    " iceparu spunea...

    Plano Lupus invarti legile precum porcul dovleacul.Legea 164 a fost cea mai corecta.Ea nu a permis ca unul care este activ sa primeasca mai putin decat unul care sta acasa.De aceia a si precizat 60% din solda de grad si functie la care se adauga ......In plus ea nu a rasturnat scara valorilor.Daca stiam ca se va ajunge aici ceream la infinit sa fiu retrogradat pina ajungeam adjutant sef.Mai nataraule ,colonel ,comandant de regiment la Negoesti ,erou al muncii socialiste fiindca i-au luat o stea pe motiv ca si-a futut subordonata de buna voie si nesilita de nimeni, si-a pus pistolul la tampla.Cum vezi tu mai, a tot cunoscatorule ca la vechimi egale,iesiti la pensie in acelasi an,MM nenavigant la aviatie are pensie mai mare acum decat sef de arma intr-un comandament de armata de arme intrunite(functie de general de divizie) Dupa mintea ta furierul meu,subofiter,ar trebuii sa aiba pensie cel putin egala cu a mea.Prin blogul, tau se invart tot felul de puturosi gen Corleone si Cezar care ascunsi in spatele geamului tot sug la tapul lui Nila.Nu sunt fan Dogaru,dar nu ati vazut mai natarailor ca acesta s-a pronuntat in sensul "sa fie primit?".Mai nataraule,ce ai belit tu prin armata asta?Sa nu-mi spuim ca ai fost sef de popota."
    ------------------------------------
    Tare nene! Bravo ICEPARU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iceparu spunea...

      " Nu te deranja sa-mi raspunzi ca oricum nu te voi citi.Am treaba puturosilor.Merg sa verific ce mi-au facut oamenii.Un prost care circula pe glogul sau m-a facut taran.Este atat de prost incat isi reneaga inaintasii."

      Ștergere
    2. .. asta ca ..,,parul de gheata"ii cam narod!!

      Ștergere
  36. Mooooyei Cezărilă, ai muls țapul lui Dănilă??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Stelică cel flocos să il mulgi direct de os!

      Ștergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  38. Seara buna mheei! Cezare de kuk sa ma mai ieiii! Sa stii ca mi-a placut, iar daaca vreii urmasi, sa vii ca sa te fooot meeei
    ......................
    Domnu Lyonnn, deschide gradina ca sa-ti pasc sulfina meeei!

    RăspundețiȘtergere
  39. Răspunsuri
    1. Am avut zilele astea niste probleme urate si cu conturile si cu mail-ul. Sper sa fie doar niste nenorocite de erori iar nu altceva. Ca oricum, ar fi degeaba. Nu sunt asa de important.

      Ștergere
    2. Cum ar spune Sadoveanu - doar un om nacajit.

      Ștergere
    3. bine ca n-ai probleme cu conturile bancare!restul??...no problem

      Ștergere
    4. @lyonlyon57,
      Salut noul tau look, adaptat la ZOO+Noo!
      Salut in egala masura prezenta ta activa alaturi de prieteni vechi, comuni. O sa constati pe propria ta "coama de leu", cat de sanatos (la propriu si figurat), este sa faci "parte" din echipa! Mult succes,tinere!

      Ștergere
    5. stai asea ....pana isi ia prima muye.dup'aia se obisnuieste hi,hi:)

      Ștergere
    6. Sugi PULA, idiotule !

      Ștergere
    7. Nea Simioane, de la zbenguiala pe bleoaga LuPulaNOx ti se trage, cred ca ai luat ceva purici de pe gainile lui.

      Ștergere
  40. iceparu asta chiar vrea sa ne convinga "ca nu face pe prostul":):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SSSTTT!!! Curleoane inchide gura ca vine musca verde!

      Ștergere
  41. alin says:
    Februarie 7, 2013 at 4:01 pm

    @ dr House alias Cezar

    Ma ,sa stii ca tu ai dreptate,ei nu pricep ca stabilind acei 20 de ani cineva le-a facut un mare bine disponibilizatilor fara vechime si asta inseamna discriminare pozitiva.
    Daca se mai screm mult cu tot felul de aiureli s-ar putea sa ramina fara dar.
    Asa ca mai baiete ,spune-mi tu mie daca ai dat la strunga caprli lu Danila si daca ai raportat lu mos Alecu cit lapti o dat di tit , ca sa calculezi daca nu ti linsasi si tu pe bot cu ceva.
    Pa. Ti pup tapu!!!
    Reply

    Dr .House says:
    Februarie 7, 2013 at 4:31 pm

    @ Alin – ESTE ATAT DE CLAR !!! Ei insa actioneaza SUBVERSIV ! Ataca acum orice pentru a demonstra ca ……
    PS. Tov colonel Danila ..nu lasa CAPRELE PE MANA ALTORA!! EL le duce la pascut ..el le mulge ..el le …. !!
    Te salut!! Mai incearca sa le explici si Tu!!

    RăspundețiȘtergere
  42. "NEMȚII DAU PESTE NAS UNGURILOR. Johannis: minoritatea germană nu agreează autonomia pe criterii etnice

    Președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Klaus Johannis, a îndemnat la calmarea spiritelor în relațiile diplomatice dintre Ungaria și România. ”Astfel de lucruri nu se rezolvă prin declarații ambalate. România și Ungaria sunt state vecine și ar fi bine să ne înțelegem”.
    El consideră deplasate forma pozițiilor publice la care s-a ajuns în urma disputelor pe tema arborării steagului secuiesc și arată că unele dintre solicitările etnicilor maghiari sunt deplasate. ”Eu personal nu agreez autonomia pe criterii etnice și aceasta este și poziția FDGR. Credem în autonomia locală, în autonomia culturală, dar nu pe criterii etnice. Altfel, lucrurile intră într-o zonă sensibilă, ale cărei potențiale manifestări le-am mai avut în apropiere, mă refer la fosta Iugoslavie”, spune Johannis...."

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/johannis-minoritatea-germana-nu-agreeaza-autonomia-pe-criterii-etnice-1022669.html


    RăspundețiȘtergere
  43. Pensii....incredibil,.....dar adevarat !!!
    ==================
    Cum sa nu tina cu dintii madam Macovei si Vivienne.........

    Am aderat, am intrat in lumea buna: Pensii....incredibil,.....dar adevarat !!!

    Aţi observat că politicienii nostri lupta ca nebunii să intre în administratia UE??????????

    Şi de ce?
    Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata !
    În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!!!!
    Da, ati citit corect!
    Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania ...) vor primi din partea Europei aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.

    De ce şi cine plăteşte ?
    Noi!

    Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie ,,pensii de aur" cu impozitele noastre.
    Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi ....!!!!!
    Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acesti domni ...
    Adica, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu ( in noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera", în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
    Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.
    E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
    E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
    Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:

    1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
    2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / luna.
    3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.

    Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:

    http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286

    Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă", prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare", dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.
    Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (in 2020) etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienti doar 15,5 ani ...
      Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.
      Acum e o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.
      Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor.
      Totul se plăteşte de catre contribuabili...
      Noi cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. ...fara nicio mila.
      Ei sunt scutiti de toate acestea .

      Va puteti imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizatie.
      In schimb ei nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi " la Bruxelles" şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, desi au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem.

      La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 - 14000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea ...
      Acest lucru este pura provocare!
      Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.
      Împreună putem crea o maree.

      Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica de astfel de pensii.

      S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media.

      http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

      Difuzarea pe scară largă în rândul tuturor celor 27 de ţări ale UE, prin intermediul presei, al e-mailurilor....poate ajuta sa se schimbe ceva, daca sunteti nemultumiti cu firimiturile care vi se ofera, ca la catelusi....

      TRANSMITETI MAI DEPARTE,

      Va rugam !

      Ștergere
  44. In 3 zile 2700 vizitatori pe blog. Cite 900/zi. Nu-i rau! Ar trebui sa infiintam si-un ansamblu artistic, Cezar sa cinte la sexafon, Curdeleul la flaut cu gusa, iar Tigri2 la ocarina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, ioc sa cante toti la taragot, ca la asta se pricep.

      Ștergere
    2. Doar daca le dai pielea ..putin inainte si inapoi....

      Ștergere
  45. Ualeiiii....
    Ia luati voi aciulea.... aminte, la aista material:
    ===================
    Escrocherii:
    TINETI MINTE:

    - NIMIC NU E GRATIS !

    - NIMENI NU CASTIGA NIMIC DACA NU A JUCAT UNDEVA!

    - NICI O FIRMA DE TELEFONIE, BAUTURI RACORITOARE, COSMETICE NU OFERA NIMIC LA TELEFON!

    - NU RASPUNDETI LA SONDAJE FACUTE LA TELEFON SAU LA USA!

    - NU VORBITI CU NIMENI LA USA CHIAR DACA ARE ECUSON. IMPRIMANTA FACE ORICE!

    - NU CUMPARATI NIMIC DE LA NIMENI AMBULANT. NU S-AU INVENTAT MINUNI!

    - NU VORBITI NIMIC CU UN NECUNOSCUT!

    - NU, NU ATI DAT LOVITURA; NIMENI NU VA OFERA CEVA MAI IEFTIN, VA ESCROCHEAZA!

    - ELECTRICA, GAzELE SAU ROMTELECOMUL VIN LA USA CU ADMINISTRATORUL BLOCULUI!

    - NU DESCHIDETI USA UNUI NECUNOSCUT! SIGUR EL ARE INTERES SA II DESCHIZI, NU TU!

    - DACA PRIMITI UN TELEFON SAU UN SMS CA ATI CASTIGAT NU STIU CE, SPUNETI SA VA TRIMITA SCRIS.VA VA INTREABA NUMELE SI ADRESA SI S-A DAT DE GOL. DACA SUNA DE LA ROMTELECOM, ORANGE SAU ORICE ALTA FIRMA STIE SI CUM VA CHEAMA SI ADRESA, NU TREBUIE SA VA INTREBE.

    - FIRMELE (ROMTELECOM, ORANGE, ELECTRICA, ETC) NU VA DAU TELEFON NICIODATA. DAU IN SCRIS. TOTUL.

    Comisarul de poliţie Marius Negrescu, reprezentat al Departamentului Fraude la Poliţia Capitalei, a prezentat, pentru B365.ro, cele mai răspândite escrocherii care au ca ţintă bucureştenii.

    1. Înşelăciunea "verigheta şi inelul de aur găsite pe jos"

    Ţintele înşelăciunii pot fi orice persoane.

    Profilul escrocului: oameni care stârnesc încrederea şi care par oarecum naivi, pentru ca păgubitul să creadă că el este cel care face "marea afacerea", să nu bănuiască escrocheria.

    Modul de operare

    Autorul aruncă pe jos o verighta, un inel de aur şi stă undeva retras. În momentul în care ocheşte o posibilă victimă, se duce grăbit, ia inelul de pe jos şi pare foarte mirat şi încântat de ce a descoperit. "Tu, viitorul păgubit, când îl vezi, te gândeşti: ia uite, mă, ce baftă şi pe ăsta. Omul continuă, bă, o avea şi diamante, o avea şi nu ştiu ce. Efectiv îţi activează sentimentul de invidie", explică Marius Negrescu. După ce a reuşit să facă persoana atentă la marea: descoperire, începe să schimbe tactica, spune că nu ştie ce ar putea face cu el şi, în plus, are mare nevoie de bani într-un timp scurt. Aşa că-i propune persoanei acostate pe stradă să-l cumpere. La o sumă acceptabilă, după negocieri, reuşeşte să-l vândă. "Oamenii sunt orbiţi de descoperirea unui obiect de mare valoare şi de a obţine un preţ bun pe el", declară comisarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2. Înşelăciunea cu ghicitul

      Ţintele acestei înşelăciuni sunt tinerii, în special fetele.

      Profilul escrocului: femei de etnie romă.

      Modul de operare

      Femeile abordeaza oameni pe stradă, cu replici de genul: "Am văzut ceva foarte special la tine. Lasă-mă să-ţi ghicesc, am ceva să-ţi zic, un lucru care îţi va schimba viaţa". Mânaţi de curiozitate, oamenii acceptă. Sub pretextul efectuării unor vrăji pozitive, acestea cer bijuterii, pentru că "fără aur nu merge vraja". Apoi le introduc într-o pungă şi încep "procesul de ghicire". Le distrag atenţia celor cărora le ghicesc şi bagă bijuteriile în buzunar. Brusc, par panicate, spun ori că vine poliţia, ori folosesc alt motiv inventat şi cer banii pentru şedinţa de ghicit. Fetele plătesc şedinţa şi li se returnează punga, dar, în loc de bijuterii, găsesc în ea vreun metal fără valoare.

      3. Înşelăciunea cu detergenţii

      Ţintele înşelăciunii sunt bătrânii.

      Profilul escrocilor: de regulă, persoane de etnie romă.

      Modul de operare

      Aceştia bat la uşile bătrânilor, având la ei sacoşe mari în care spun că ar fi detergent străin sau român. "Dom'le, uite, avem o promoţie la detergenţi: cumpăraţi sticla asta şi vă mai dăm încă trei", în felul acesta abordează oamenii. Uneori, aceştia chiar sugereză iniţial că vor să-i dea detergentul gratis, după care, văzând că omul este interesat, cer bani pe el. În timp ce bătrânul caută banii, hoţii intră în casa şi-i fură lucruri de valoare.

      4. Înşelăciunea "Suntem de la Electrica/ Romtelecom"

      Aceste escrocherii se împart în două categorii.

      Ţinta poate fi orice fel de persoană.

      Modul de operare al primului tip de înselăciune

      Escrocii bat la uşa bătrânului, spunând că sunt de la Electrica sau de la Romtelecom. Continuă povestea şi le zic că au venit să îi repare curentul electric sau linia telefonului, pentru că unii vecini au făcut reclamaţii că îi bruiază. Infractorii umblă înainte la panoul de control şi defectează intenţionat curentul electric. Aceştia au uniforme de angajaţi ai Electrica sau Romtelecom, pentru a-şi spori credibilitatea. După ce a convins bătrânul că sunt de bună-credinţă, intră în casa acestuia şi fură tot ce găsesc. "Am avut cazuri în care au furat nişte tablouri foarte scumpe", declară Marius Negrescu.

      Cea de-a doua modalitate de escrocherie a fost pusă în aplicare chiar de angajaţi de la Electrica.

      Ștergere
    2. Modul de operare

      Angajaţii băteau la uşa oamenilor şi le insinuau consumatorilor ideea că pot să le micşoreze consumul, atacând panoul electric cu diferite dispozitive. Mai mult decât atât, chiar intrau în încăperile oamenilor şi le puneau dispozitive care să le micşoreze consumul. După o lună, două, când oamenii începeau să prindă încredere, escrocii le trimiteau angajaţi tot de la ei, din Electrica, să le facă un control. Megeau la oameni şi le găsea dispozitivul respectiv. Păgubiţii îl contactau pe cel cu care aveau înţelegerea, pentru a rezolva problema. Povestea se încheia cu o sumă de bani dată de păgubit angajatului-escroc, pentru a se acoperi faptele.



      5. Înşelăciunea "rude din străinătate"

      Ţintele acestui tip de înşelăciuni sunt, de regulă, bătrânii.

      Profilul escrocilor: persoane bine îmbrăcate, care folosesc un limbaj elevat, educate.

      Modul de operare

      Aceste persoane abordează oameni pe stradă, de regulă bătrâni. Îşi fac veacul prin apropierea caselor de pensii, pe lângă spitale ori pieţe. Opresc persoane în vârstă şi îi întreabă dacă nu au rude în străinătate. Cum mulţi dintre ei răspund afirmativ, escrocul îşi începe prestaţia de teatru.

      " Ah, ce bine că v-am găsit. Şi aveţi un băiat în Italia/ Spania? (sunt alese ţări unde sunt plecaţi mulţi români)", continuă omul.

      Bătrânii au tendinţa să dea mai multe informaţii şi, în funcţii de acestea, escrocii- de altfel oameni inteligenţi, abili- îşi construiesc povestea. Le spun bătrânilor că au fost trimişi exact de respectiva rudă, i-a căutat special pe stradă şi au un pachet din partea ei. Bătrânul, entuziasmat, îi primeşte în casă. Escrocul îi povesteşte cum e viaţa rudei în străinătate, că se descurcă "aşa cum poate", dar ar mai fi o posibilitate să câştige un ban. Îl roagă pe bătrân să-i dea nişte bani, să cumpere din România câteva produse mai ieftine şi să le vândă acolo mai scumpe. Şi bătrânul, dorind să-şi ajute ruda, îi dă omului suma cerută. Asta este una dintre tactici. Însă, de cele mai multe ori, escrocii profită pur şi simplu că au intrat la bătrân în casă, îl fac să părăsească încăperea prin diferite pretexte: " îmi aduceţi o sticlă de apă să înlocuim apa de la radiator" - exemplul unui păţit. Bărbatul se duce la baie, umple sticla şi, în timpul acesta, escrocii sustrag obiecte de la el din casă.

      Comisarul ne-a spus că au fost foarte multe plângeri ale oamenilor astfel păcăliţi. Două grupări mari au fost prinse de Poliţia Capitalei. Infractorii erau dintr-un sat din Târgovişte şi veneau în Bucureşti special pentru a săvârşi astfel de înşelăciuni. "Am făcut noi nişte hărţi raţionale, deoarece primeam multe plângeri şi am observat că majoritatea escrocilor de acest timp stăteau pe lângă oficiile poştale unde se duceau bătrânii să îşi ia pensiile şi, pe baza unor asemănări dintre persoane, s-au aflat autorii", declară acesta.

      Ștergere
    3. 6. Escrocheria "loz în plic"

      Ţintele: împătimiţii de promo-sport care joacă 6/49, loz în plic.

      Profilul escrocului: persoanele în vârstă, deoarece această metodă era foarte folosită în timpul lui Ceauşescu, mulţi fiind interesaţi de achiziţioarea de loz în plic, pentru justificarea veniturilor ilicite. Sunt foarte puţine persoane care ştiu această tactică şi, de regulă, cei care o folosesc sunt aceiaşi de zeci de ani. Tinerii nu sunt familiarizaţi cu metoda.

      Modul de operare

      Escrocheria se petrece în apropierea agenţiilor de promo-sport. În general, se formează nişte grupuri în jurul acestor agenţii, alcătuite din oameni care fac schimb de ponturi, vorbesc despre cine a mai câştigat, cât a mai câştigat. Escrocii apar la uşa agenţiilor sau prin zonă, aproape de ora închiderii sau după închidere, de regulă a doua variantă. Şi încep să le povestească oamenilor care sunt adunaţi acolo: "Uite, domnule, am câştigat şi am un loz în plic. Am venit să-mi iau premiul şi ăştia au închis. Şi am nevoie de bani în seara asta, că e bolnavă nevastă-mea, este în spital."

      Oamenii îl ascultă şi deja o rotiţă li se învârteşte. Se gândesc că ar putea să facă o afacere din care să câştige mulţi bani uşor. Omul continuă şi le zice că singura lui soluţie este să-l vândă şi că îl va vinde pe o sumă mică, în comparaţie cu marele câştig pe care-l vor avea posibilii cumpărători. Până la urma, se face înţelegerea. După cum este de aşteptat, lozul se dovedeşte a fi fals. "Am prins mulţi astfel de infractori. Avem chiar şi albume cu faţa lor. Nu este greu, pentru că mai sunt puţini care ştiu metoda", spune comisarul.

      6. Escrocheria "Alba- neagra"

      A fost foarte frecventă în Bucureşti şi în provincie până în anul 2000. Ulterior, escrocii s-au mutat în străinătate, pentru a aplica metoda de înşelăciune acolo.

      Escrocheria consta în ascunderea unui obiect, de regulă o bilă, sub trei pahare. Într-o zonă aglomerată i se propunea unei persoane, în schimbul unei sume de bani, să ghicească sub care dintre pahare este bila. Dacă ghicea, i se returna dublul sumei de bani care i-a fost cerută. Dar bila respectiva nu exista sub niciun pahar, aşa că nimeni nu câştiga niciodată. Chiar dacă ar fi existat bila, tot ar fi fost un procedeu ilegal, pentru că era un joc de noroc care nu avea aprobare.

      7. "Maradona", infracţiune specifică Bucureştiului

      Ţintele infracţiunii: persoane din provincie sau persoane străine.

      Profilul escrocilor: escrocii se prezintă drept ofiţeri de poliţie şi folosesc mai mulţi complici.

      Modul de operare

      Complicii autorilor se prezintă victimelor şi se oferă să le schimbe valuta la un preţ mai bun decât la casele de schimb valutar. Imediat după ce pleacă, vin asa-zişii "poliţişti", care acuză păcălitul că a comis un act ilegal, deoarece valuta poate fi schimbată doar la oficiile de schimb valutar. "Poliţiştii" încep să desfăşoare tot felul de activităţi specifice, percheziţii în plină stradă, lipesc păcălitul de perete si, cu ocazia percheziţiile corporale, îi verifică valuta, sustrag o parte şi, în unele cazuri, o înlocuiesc cu aşa-zisul şmen- bucati de ziar trase la xerox care imită banii.

      Ștergere
    4. 8.Înşelăciunea cu "împrumutul"

      Nu există un anumit tip de ţintă, oricine poate fi păcălit în acest fel.

      Profilul escrocilor: oameni bine îmbrăcaţi, persoane foarte abile, cu un limbaj elaborat şi cu o înfăţisare de încredere, care pretind a fi din provincie sau din străinătate.

      Modul de operare

      Folosind diferite pretexte, că ar fi bolnavi şi au nevoie de medicamente, că ar fi suferit un accident, că au nevoie de benzină şi li s-a furat portofelul, că sunt băncile închise şi nu au de unde să scoată banii, aceşti oameni se împrumută de sume de bani. Şi unii dintre ei chiar lasă garanţie unele obiecte, de cele mai multe aur falsificat. Păgubiţii nu-şi mai primesc niciodată banii înapoi.

      9. Înşelăciunea cu presupusele controale economice

      Ţintele: agenţii economici.

      Profilul escrocilor: oameni care pretind a fi poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor sau de la Garda Financiară.

      Modul de operare

      Falşii poliţişti atacă nişte agenţi economici, sub pretextul unor controale. Agenţii sunt luaţi prin surpindere şi, în panica momentului, nu verifică legitimaţia. Aceştia fac o investigaţie amănunţită, par duri, incoruptibili şi ameninţă cu amenzi şi avertismente. Dar, la sfârşit, se prefac a fi convinşi de către agenţii economici şi acceptă şpagă.

      10. Înşelăciunea cu agenţiile de modele

      Ţintele: fete tinere şi copii.

      Profilul escrocilor: reprezentanţi care abordează oamenii pe stradă şi susţin că sunt de la agenţii de fotomodele.

      Modul de operare

      Aceştia opresc oameni pe stradă şi enumeră o listă interminabilă de calităţi care fac din ei viitoare fotomodele de succes. Asigură oamenii că au dat peste şansa vieţii lor şi le propun un contract la o agenţie de modele. Îi invită la un casting, la o şedinţă foto şi, profitând de entuziasm şi de starea de agitaţie, le cer bani: pentru şedinţa foto, pentru contract, pentru introducerea în baza de date. Aceştia garantează că respectiva persoană va deveni în câteva zile fotomodel. Dar oamenii aştia aşteaptă săptămâni, luni şi-şi dau seama că nu mai sunt contactaţi de agenţie. Astfel, realizează că au fost păcăliţi. Reclamă escrocheria la poliţie, dar, de cele mai multe ori, firma este relativ acoperită. Contractul pe care oamenii îl semnează are zeci de pagini şi nimeni nu-l citeşte pe tot. Iar de cele mai multe ori, escrocii au o clauză contractuală de a introduce persoana în baza de date, dar această bază de date poate fi un dosar, un registru, orice. În schimb, dacă nu s-a semnat un contract, nu s-a dat o chitanţă, atunci este mult mai uşor de probat înşelăciunea. Altă modalitate de a dovedi că ai fost păcălit este să înregistrezi conversaţia şi să arăţi că ai avut la bază premise false, induse de reprezentanţii agenţiei, când ai semnat contractul ori să ai martori.

      Ștergere
    5. 11. Înşelăciunea cu telefoane

      Ţi se oferă un telefon foarte scump, care ar fi fost lansat cu puţin timp în urmă, la un preţ mult mai mic. Deşi în general genul acesta de comerţ se face "pe sub mână", pe ascuns şi se insinuează ideea că este furat, lumea acceptă să cumpere. După ce oamenii au fost convinşi, escrocul le distrage un moment atenţia şi schimbă telefonul cu o replică.

      "Dacă alegi să cumperi un lucru care a fost furat de altul, în cazul în care vor veni poliţişti să recupereze bunurile, nu poţi să beneficiezi de prezumţia că eşti cumpărător de bună credinţă, dacă tu nu ai o chitanţă şi nu poţi identifica locul de unde l-ai luat", avertizează comisarul.

      12. Înşelăciunea cu transformarea vocii

      Aceste escrocherii sunt efectuate, după cum ne-a spun Marius Negrescu, de tineri care provin dintr-un centru de copii, care reuşesc să-şi transforme vocea şi să o imite pe cea a unor persoane importante din viaţa politică: Nadia Costantinescu, Nina Iliescu, Nadia Comănescu, secretari de stat, parlamentari şi alţii. Aceştia sună la numerele oficiale ale unor personalităţi, primari, prefecţi ori la firme mai importante şi solicită sponsorizări pentru anumite persoane. Aceştia uzează de influenţa acestor personalităţi şi obţin sponsorizările. După care, tot ei vin să-şi ia banii ceruţi şi susţin că au fost trimişi de persoana respectivă. Multă lume nu reclamă aceste infracţiuni, deoarece au impresia că s-au desfăşurat conform legii.

      Cele mai multe plângeri vin de la persoanele care au fost sustituite şi de a căror nume s-a făcut abuz.

      Aceşti oamenii sunt foarte abili şi au o voce foarte bună. Unul dintre ei chiar a mărturisit poliţiştilor că a substituit vocea a trei persoane diferite: persoana cu influenţă, secretara cabinetul şi asistenta.

      "Sunt în jur de cinci care fac de astea. Sunt tot timpul arestaţi.", ne declară Marius.

      13. Metoda de înşelat prin trimiterea mesajelor pe telefonul mobil

      Tintele acestui tip de înşelăciune sunt toţi oamenii care au o cartelă SIM valabilă, indiferent în ce reţea.

      Profilul escrocului: majoritatea celor care au folosit această metodă erau puşcăriaşi.

      Modul de operare

      Trimit mesaje prin reţeaua Cosmote, Vodafone sau Orange tuturor persoanelor ale căror numere le deţin. Această escrocherie se mai numeşte şi metoda de înşelat "Coca-Cola" sau "Orange". Oamenii primesc un mesaj cu conţinutul: "Ai câştigat un concurs Orange sau Coca-Cola" şi presupusul premiu substanţial oferit. Unele persoane cad în plasă, le răspund şi oferă datele personale. Profitând de starea lor de entuziasm, aceştia încearcă să obţină un profit. Le spun să încarce unele conturi ale unor cartele preplătite, de fapt propriile cartele ale escrocilor. Încep cu 4-5 euro, apoi plusează până ajung chiar şi la 40 de euro. Continuă cu cerutul banilor, le spun că pentru a primi premiul trebuie să plătească şi curieratul, comisionul de 3% pentru că au câştigat licitaţia etc. Îi pun pe oameni să livreze banii într-un cont, care aparţine unor complici, prieteni din afara închisorii.

      Ștergere
    6. Fumate? Normal! Doar sunt METODE si MIJLOACE de munca ale infractorilor. Dar... din pacate... GUGUSTIUCII sunt mereu si mereu ... altii! Nu exclud ca si Stan Patitul, s-o incasesze inca si inca o data! Depinde de ... gugustiuc! Ai grija!

      Ștergere
    7. Nu pune la suflet. Ala cu 'fumate' e maimucul, iar el e pregatit s-o ia permanent in buba.

      Ștergere
    8. Lasa,bre,ca pana se prind „curcanii” de metode, „ciorili” inventeaza altele.

      Ștergere
    9. SPIRITUL CREATOR BA NARODULE!!

      Ștergere
    10. Pentru ca hotii sa reuseasca trebuie obligatoriu sa existe FAZANUL - prost lacom ,hamesit , etc!

      Ștergere
    11. PS. Ai omis hotia cu SSCMD ! Promite prostilor PENZII GRASE NEMERITATE iar fazani cotizeaza , platesc avocati , bat pas de defilare cu umbreluta pi cap.....se pare ca-i cea mai tare si elaborata excrocherie!!!

      Ștergere
  46. Muey, si daca Io ma trezesc ca-mi bate la usa MaiMukles cum sa procedez?Țap nu am sa-l pun ca sa mi-l mulga.Sa-i dau cainii la muls?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ma luai cu vorba si uitai sa va salutez.
      No, buna dimineata si o zi faina la toata gasca!

      Ștergere
    2. sA - i sugi -ULAA!!

      Ștergere
    3. Mooye Czare, are dreptate Mos Alecu-berbecu.Tu spurci orice loc pe unde treci!
      P.S. Sa ti-o suga cine ti-a facut-o!

      Ștergere
  47. Mai, o zi proasta tuturor, ca si ieri si alaltaieri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mooey,Mama Omida iti prezice un sfarsit mai tragic decat al PMT-ului..

      Ștergere
  48. Marius Tucă: Click aici, dobitocilor!

    Click aici, dobitocilor,
    Mânaţi de sentimentul de turmă,
    Daţi năvală, înghesuiţi-vă, îmbulziţi-vă,
    Vă aşteaptă dincolo de ecran neantul
    Şi odată cu el toţi proştii laolaltă
    Numărând accesările pe minut, pe oră şi pe zi,
    Frecându-şi palmele de atâta trafic pe prostie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suparat ii vere!
      Dar las' ca-i trece!

      Ștergere
    2. 07:55

      Noi am recunoscut oficial ca suntem,printre altele, si dobitoace si dobitoci.Insa in primul si-n primul rand, am spus tare si raspicat:NOI NU SUNTEM NORMALI!!!

      Ștergere
    3. TE_AI REFERIT DOAR LA TINE!!

      Ștergere
    4. Mooye 08:54,ai da orice si oricat sa fii ca noi!N-ai sanse,bre,n-ai sanse..nu-i cu cine..

      Ștergere
  49. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  50. ,,Un neurolog german susţine că a descoperit regiunea din creier asociată cu comiterea de activităţi infracţionale.''

    http://www.dcnews.ro/2013/02/specialistii-au-descoperit-zona-raului-din-creier/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da localizarea prostiei din capuletele MaiMucei nu l-o gasit?

      Ștergere
    2. E foarte greu pt. ca locu-i mic..mic..microscopic ! La tine insa partea frontala si ce parientala dospeste de prostie ! Doar extirparea encefalului cu sarma pe nas (gen faraonii) te vindeca!!

      Ștergere
  51. Tot un neamt! Si tot la rascruci de vremuri.

    Sunt exemplarela care totul e negru vargat, mai putin partea de bot acoperita de pene.

    RăspundețiȘtergere
  52. MAIMUKLES,n-are cum sa fie ,ca el bate la alte usi si face "curti" si temenele la CREATURA VISATOARE,,,da,da ,tot ii spune ce ochelari frumosi are si alte blabla-uri,dar moldoveanca e smechera,nu pune botu' stie ea, ca maimukles n-are bani in portofel pe masura apetitului ei!Cezarica,muica mai incearca,s-o indura pronia si de tine!Hormonii-s de vina,o infuzie de tinerete nu ti-ar strica si tie! Hi,hi,te asteapta si tapu' lu' Danila ,Stelica .....fii pe faza!I pup you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbesti,hombre?Pai nu simti duhoarea de fosa nevidanjata?

      Ștergere
    2. Daca este ..hormoni ..insemneaza ca este si ..caparul!!!

      Ștergere
  53. Comisare, schimba apa ca s-a imputit de tot pe aici!
    Muie tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i PMT ! I-e rusine sa se ..descopere! Scuipati ca-i sigur!!

      Ștergere
    2. PS. Ai omis hotia cu SSCMD ! Promite prostilor PENZII GRASE NEMERITATE iar fazani cotizeaza , platesc avocati , bat pas de defilare cu umbreluta pi cap.....se pare ca-i cea mai tare si elaborata excrocherie!...TARE

      Ștergere
    3. TARE,TARE,TARE.. prost mai esti!
      Aplica-ti chestia cu extirparea.

      Ștergere
    4. 09:20

      Taci dreak,nu-i iel!PMT ii sedat la max si cand intra baba urla din toti rarunchii MUIEEEEEE iar asistentelor le spune MaiMute.Doctorilor le spune Curdelei iar brancardierilor Tigrisori.Ce mai, e irecuperabil.

      Ștergere
  54. Neara buna mheei! Cezare de kuk sa ma mai ieiii! Sa stii ca mi-a placut, iar daaca vreii urmasi, sa vii ca sa te fooot meeei!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Neatza Buna la ZOO + 9! Czare si Curleoane, pace sub caschete voua!

    RăspundețiȘtergere
  56. Neata! Curleoane, de ce-ai spart buei geamurile cu bita? Nu-i frumos Curleoane, nu-i frumos...

    RăspundețiȘtergere
  57. Iote,bre!„Sprițuitul” asta o fi din ograda noastra?Ca parca seamana cu noi..


    spertuitu' says:

    Februarie 8, 2013 at 12:29 pm

    Biata mea pensie! A ajuns ca pielea p…i, o da oricine vrea cand in jos, cand in sus. Mai abitir merge mecanismul cu oprea si lupu…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey spertuitu, n-ai vrea matale sa se ocupe Cezaruica de treaba asta??E as, nu vezi cum i-o beleste lui HUoprea zilnic?

      Ștergere
  58. avianyc spunea...
    @ cezar

    Pentru urmatoarele trei saptamini mergem pe indicativul;
    BELITI BINE OCHII LA CAPRA
    VECINULUI
    PS. Apropo, ce mai zic circotasii din crisma cind trece tov.colonel cu caprili la pascut. Da ,ti-o lasat si tii un pic di lapti proaspat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dr .House says:
      Februarie 8, 2013 at 1:14 pm
      Logica lui Karad..este simpla si cam rudimentara!
      Adica – Daca ministrul OPREA nu dadea cu pumnul in masa lui Base (de au sarit paharele pana in tavan) toata populimea (exp. consacrata de Mos Alecu) de pensionari – rezervisti de toate categoriile(MApN ,MAI etc) s-ar fi pricopsit cu o REDUCERE A CUANTUMULUI cu un procent intre 16 – 69% – Calculati fiecare cat va plesnea!!
      In atare situatie (nu mai murea nimeni de inima rea ,cum zice ca mor pe capete acum!!) si toti ieseau in strada la un TANGO CU JANDARMII ( baza o constituiau subofiterii si ofiteri pana in 45 de ani)
      Bastanii puteau sa stea frumos (ca pe vremuri ) si sa zica – MERGETI SI LUPTATI – noi CONDUCEM (Pentru ca avem Ind. C + SolM.)
      In acest fel – ,,SCHIMBAM GUVERNE , PRESEDINTI , FACEAM LEGI cum dorea pipota ..BASTANILOR DESIGUR!! ”
      NU s-a potrivit si de aici OFTICA_I MARE SI ETERNA!!

      Ștergere
    2. kukhuri says:
      Februarie 7, 2013 at 4:33 pm
      @Dr.House
      Stiu ca de fapt voi asta REGRETATI-CAUTATI –ULTIMA LUNA !! Nu mai este posimbil!!

      Doctore,eu sunt pregatit pentru orice,nu sunt dintre cei care daca se ia curentul o saptamana mor de plictiseala sau de foame.Sunt de acord ca sintagma incriminata de tine a fost o nenorocire pentru multi si a avut acelasi obiectiv ca si imparteala la 20.Eu am fost faultat la AC,faultat bine!

      Reply
      Dr .House says:
      Februarie 7, 2013 at 8:43 pm
      Regret ! Te salut , cu respect!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri