Google Translate

duminică, 10 februarie 2013

Tulai, Doamne! Gigi Becali anunta ca fuge din tara daca este condamnat luni in dosarul sechestrarii. UPDATE

 
Patronul Stelei Gigi Becali a plecat din tara si va astepta in Dubai, potrivit propriilor declaratii, sentina finala in dosarul sechestrarii de persoane, in care risca 11 ani de inchisoare, care urmeaza sa fie pronuntata luni, scrie gsp.ro.
 
"Acum sint in Dubai. Miine o sa ma duc la meciul lui Olaroiu. Luni o sa fiu in tara, ca sa nu mai speculeze nimeni ca eu vreau sa fug", a spus Becali la sport.ro, insa apoi a revenit: "In Romania e posibil orice, dar sa-ti recuperezi masina si apoi sa faci puscarie, nu e posibil. Eu sint aici mai mult pentru linistea mamei, e mai bine sa ma stie ea aici. Ca sa nu fiu acolo cind se da sentinta. Apropiatii mei sint mai linistiti asa. Daca ar fi vreo problema, ipotetic vorbind, avionul pe pista si am plecat si de aici. Voi credeti ca eu sint papagal sa ma iau dupa Basescu si sa stau in tara?".
 
Potrivit realitatea.net, Becali anuntase initial ca va ajunge, sambata, in Turcia, pentru a urmari la fata locului ultimul amical jucat de Steaua in perioada de pregatire, si ca abia duminica va merge in Dubai, iar luni va ajunge in Iordania.
 
"Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?", a spus Gigi Becali.
 
Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, 28 ianuarie, verdictul in dosar, pentru 11 februarie. Procurorii au aratat atunci la instanta suprema ca inculpatii din dosarul sechestrarii celor care au furat limuzina lui George Becali trebuie condamnati la pedepse de peste 11 ani de inchisoare si ca prima instanta a gresit atunci cand a achitat toti inculpatii.
 
Completul de cinci judecatori ai instantei supreme dezbate, luni, recursul facut de Parchet impotriva deciziei unui complet de trei judecatori de la aceeasi instanta prin care inculpatii din dosarul sechestrarii, intre care si Gigi Becali, au fost achitati, potrivit Mediafax.
 
La termenul de luni al procesului, procurorul prezent la instanta le-a cerut judecatorilor casarea deciziei de achitare si condamnarea tuturor inculpatilor "la media limitelor speciale de pedeapsa prevazute de lege" in cazul acestor infractiuni. Concret, a aratat ulterior procurorul, inculpatii din dosar ar trebui condamnati la o pedeapsa de aproximativ 11 ani si sase luni, limitele fiind intre 7 si 15 ani pentru fapta pentru care acestia au fost deferiti justitiei.
 
Procurorul a mai spus ca instanta de fond, respectiv completul de trei judecatori al instantei supreme, a gresit atunci cand i-a achitat pe cei din acest dosar. Potrivit procurorului, modalitatea prin care s-au comis faptele sunt de natura unui "comando urban" in sensul ca s-au folosit arme de foc, au existat urmariri si accidentari in trafic, rapiri si violenta. Procurorul a mai aratat ca in cazul in care persoanele din acest dosar ar fi achitate, s-ar crea impresia ca orice persoana isi permite bodyguarzi isi permite si sa depaseasca si limitele legale in a-si face dreptate.
 
Gigi Becali, a fost achitat, pe 19 octombrie 2011, de catre un complet de trei judecatori al ICCJ, el fiind acuzat ca le-a ordonat garzilor sale sa ii prinda pe cei care i-au furat un Mercedes. Hotii au fost dusi apoi la sediul Partidului Noua Generatie (PNG), pe care Becali in conducea, loc unde acestia au fost sechestrati cateva ore si agresati. Decizia instantei a fost contestata de Parchet si de unii dintre inculpatii din dosar, iar dosarul a ajuns la completul de cinci judecatori de la aceeasi instanta.
Gigi Becali a fost achitat pentru ca "premisa procurorilor a fost gresita", iar judecatorii au constatat ca acesta a comandat recuperarea masinii si nu violente la adresa hotilor, tinandu-le lectii de morala. Judecatorii instantei supreme au aratat in motivarea deciziei din 19 octombrie 2011, ca partile vatamate nu au avut de suferit in urma furtului limuzinei lui Becali, ci, mai mult, au fost tratate cu bauturi la barul din Pipera iar acestora nu li s-a interzis nicio clipa sa plece. Magistratii remarca totodata ca niciuna din parti nu a cerut expres sa fie lasata sa plece.
 
Gigi Becali a fost trimis in judecata in acest caz in octombrie 2009, alaturi de Stefan Dediu, Catalin Otto Zmarandescu, Mihai Mila, Niculae Dumitrascu, Marcel Popa si de politistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate in mod nelegal.
 
Potrivit procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2009, Gigi Becali le-ar fi cerut garzilor sale sa-i gaseasca pe cei care i-au luat autoturismul, sa-i duca la sediul PNG (unde functiona si un bar), unde hotii au fost pusi sa dea declaratii scrise, in care consemnau ca ei sunt cei care au furat Mercedesul finantatorului si ca nu vor reclama Politiei faptul ca au fost urmariti cu masinile, urcati cu forta in vehicule si dusi in Pipera. Unul dintre hoti a fost impuscat, glontul de cauciuc fiind scos din piciorul victimei (Nicolae Tinel) la barul din Pipera, care de fapt este sediul Partidului Noua Generatie (PNG).
 
"Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca, in noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2009, inculpatii Dediu Stefan Fanus, Zmarandescu Catalin Otto, Mila Mihai, Dumitrascu Niculae si Popa Marcel, instigati de inculpatul Becali George, actionand impreuna si folosind violenta, le-au imobilizat si rapit pe partile vatamate N.T., M.S. si A.C.D. pe care le-au transportat, impotriva vointei acestora, intr-un local din orasul Voluntari, judetul Ilfov, sechestrandu-le aproximativ doua ore si supunandu-le la suferinte fizice si psihice. In acest context, inculpatii le-au obligat pe partile vatamate sa scrie declaratii prin care recunosteau comiterea unei infractiuni", informa Parchetul, care aprecia ca furtul trebuia reclamat la politie, iar hotii ar fi trebuit sa fie dusi in fata autoritatilor.
 
Gigi Becali a fost arestat preventiv pe 3 aprilie, alaturi de alte cinci persoane - Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu, Dumitru Beciu si Marius Petrinel Geavela - fiind acuzat de trei fapte de lipsire de libertate in mod ilegal, infractiune pedepsita cu inchisoare de la 7 la 15 ani. Pe 17 aprilie, Becali a fost eliberat din arest, fiind trimis in judecata in stare de libertate.
 
Sursa:
 
Gigi Becali anunta ca fuge din tara daca este condamnat luni in dosarul sechestrarii: Daca mi se intampla o nedreptate, nu mai calc prin Romania. Credeti ca sunt papagal sa stau in tara?
de I.R.     HotNews.ro
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14190304-gigi-becali-asteapta-sentinta-finala-dosarul-sechestrarii-persoane-dubai-daca-intampla-nedreptate-nu-nu-mai-calc-prin-romania-credeti-sunt-papagl-stau-tara.htm

===================================
=====================


UPDATE
Becali pune capăt speculațiilor privind fuga sa din țară

Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, duminică, într-o intervenție telefonică la România TV, că doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de plecarea sa din ţară înaintea deciziei instanţei în dosarul în care este acuzat de sechestrare de persoane,
precizând că i-a făcut plăcere să intre în jocul presei.

“Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc”, a declarat Becali.
“Să mă aşteptaţi la aeroport luni, la ora 7″, a adăugat Becali.

În ceea ce privește decizia Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind sechestrarea de persoane, Gigi Becali nu-și face griji, deoarece are o decizie “favorabilă” de la Dumnezeu.
“O decizie nefavorabilă împotriva mea ar fi ca şi cum ar veni sfârşitul lumii. Decizia favorabilă mi-a dat-o Dumnezeu când m-am născut şi m-a făcut liber. E adevărat că se mai întâmplă abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor, dar nu la  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie“, a mai declarat Becali.
 
Sursa:
 
==================================
===========================
================

18 comentarii:

  1. Ei, Becalu a revenit spunind ca azi, duminica se intoarce in tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. maiag spunea...
    Cezare-ai minte de caprar cu 2 clase
    prostovan e fiul lui mamicutza ta care esti,saraca mai bine te avorta,facea economie natiunii
    -------------------------------------------
    iceparu spunea...
    Cezarica .Uite ca de data asta nu am incotro si sunt de acord cu tine.Cu ce a gresit Nila de nu poate sa primeasca pe cap de capra suventie ca ceilalti ca tot iti plac tie caprinele?
    ----------------------------------------
    UAI maimuco, este ca Danila al nost e mai sexo ca JIJI?

    RăspundețiȘtergere
  3. OI CE NINJE SI CEZAR LA NOI PUTZULEANA LINJE

    RăspundețiȘtergere
  4. No,BUna dimineata la Zoo si Noo!
    Tulai Doamne, ce titlu!

    RăspundețiȘtergere
  5. ... si Jiji belea berbecul la toti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Neata Buna la ZOO / 9! Czare, Curdeleonule, Ti grisule, pace sub caschete voua!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buei hamsterilor, pe cit punem pariu ca azi, odata cu sosirea lui BeCalu in tara, soseste si limbrikul de PMT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio sansa!
      PMT e in camesoi si ia Sloboz perfuzabil.
      Uneori primeste bonus si o muie,depinde ce tip de asigurare are.
      P.S.Stiti bancul ala cu Regina Angliei in vizita la un spital de nebuni.

      Ștergere
  8. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mue, aia doi, CURdeleone si C.Zar s-or fi descleiat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred. Il asteapta pe tigri2 cu motorina sa dizolve cleiul de os.

      Ștergere
  10. Doi ardeleni afara'n curte pe un ger de crapa pietrele. Ambii imbracati gros, dar unul cu capul descoperit.
    Cel cu caciula: - Auzi Ioane, de ce nu pui o caciula pe cap ca o sa racesti.
    Celalalt : - De la accidentul ala cumplit nu mai risc sa port caciula.
    - Da' ce accident ai avut si cum?
    - M'a invitat unul la o palinca si nu l-am auzit.


    P.S. Va saluteaza P.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bula catre Strula:
    -Strula stii bancul cu 1 mai?
    -Nu!
    -1 mai prost ca tine n-am vazut!


    Bula=Czar
    Strula=T.Gray

    RăspundețiȘtergere
  12. Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
    =========================
    Potrivit România TV, sentința este definitivă și irevocabilă.

    Contactat telefonic, Gigi Becali a spus că nu crede că a fost condamnat.

    ”Eu nu cred așa ceva. Eu nu mai calc în țară. Vreau să-mi pun familia la adăpost. Voi demisiona din PNL pentru că nu vreau să-i fac rău lui Crin Antonescu.”, a spus Becali.

    Sentința a fost dată în dosarul în care acesta este acuzat de sechestrarea persoanelor care i-au furat autoturismul.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri