Google Translate

sâmbătă, 9 februarie 2013

Un imens pericol paste Romania! Economia blocata! In judete este jale! A inceput sarabanda disponibilizarilor, trimiterii in somaj. Niciun loc de munca! Incompetenta, autosuficienta, distrug si ce-a mai ramas!

 

Liderii PNL nu reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește desemnarea oamenilor din subordinea lui Vosganian.

Update: Liberalii blochează Economia

UPDATE - 06.02.2013: După apariția materialului ZIUAnews, lucrurile s-au precipitat în tabăra liberală. Cei nominalizați de noi au fost propuși oficial, iar Guvernul a putut emite Hotărârea de reglementare a funcționării și organizării Ministerului Economiei. Acum se poate vorbi despre o organigramă și se pot face grilele de salarizare.
 
Din cauza luptelor interne, PNL nu este capabil să nominalizeze persoanele care urmează să ocupe, în Ministerul Economiei, funcțiile de conducere • Din același motiv, Guvernul nu poate să emită hotărârea care să reglementeze organizarea și funcționarea instituției • Pentru că nimeni nu cedează, liberalii au cerut un post în plus, într-o organigramă și așa prea stufoasă • În acest moment, nici măcar cei care lucrează în minister nu știu cine sunt secretarii de stat, subsecretarii de stat și șefii direcțiilor generale
 
În interiorul Partidului Național Liberal, lupta pentru supremație capătă valențe nebănuite. Posturile-cheie din ministerele cu greutate au fost împărțite cu mult timp în urmă, după negocierile, normale, dintre partidele care compun USL. Executivul României a publicat, în Monitorul Oficial, Hotărârile de Guvern ce reglementează activitatea ministerelor. Nu și pentru Ministerul Economiei, însă. Iar aceasta, întrucât greii liberali încearcă, fiecare, să-și impună propriii oameni în funcții importante, nereușind să cadă la pace. În privința acestui minister, în urma negocierilor, s-a stabilit ca fiecare dintre cele trei partide (PNL, PSD și PC) să aibă câte doi secretari de stat și câte un subsecretar de stat.
 
Daniel Chițoiu și Rovana Plumb țin neapărat să-și impună, ca secretari de stat, oamenii fideli lor. Și pentru că nu le iese socoteala, pentru că și ministrul Varujan Vosganian ar trebui să aibă un cuvânt de spus, liberalii încearcă să obțină un al treilea asemenea post. Între timp, Ministerul Economiei rămâne blocat complet.
 
Chițoiu îl vrea pe Diaconu...
 
De pe pagina de Internet a Ministerului Economiei putem afla că, în acest moment, există trei secretari de stat în ME. În realitate, sunt cinci, iar în funcție de rezultatul negocierilor dintre liberali și partenerii de alianță, urmează să mai fie numiți unul sau doi.

Social-democrații i-au propus, drept secretari de stat, pe Mihai Adrian Albulescu și pe Andrei Maioreanu, omul organizației PSD Gorj. Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie, nu este prea încântat de nominalizarea lui Maioreanu. Conservatorii l-au nominalizat pe Dan Enache, în prezent, director la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară. Mai au dreptul, deci, la încă un post.

Fiecare dintre cele două partide urmează să propună și câte un subsecretar de stat.
Lucrurile sunt blocate, însă, de către liberali. Viceprim-ministrul Daniel Chițoiu și-a lăsat în minister un om de încredere, la care nu vrea, cu niciun chip, să renunțe. Este vorba despre Gelu Ștefan Diaconu, care are în grijă un domeniu ce-i permite să controleze toată activitatea din minister: „Resurse minerale, petrol și gaze, politică industrială”. Diaconu a fost, pentru trei luni, șeful de cabinet al lui Chițoiu, în perioada în care acesta a condus Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, după care a fost avansat în funcția pe care o ocupă și acum. De altfel, cei doi se cunosc de mult timp. Diaconu a fost adjunctul lui Chițoiu și în perioada în care acesta din urmă era președinte al ANAF.
 
...iar Rovana, pe Ciocănea
 
Celălalt secretar de stat al liberalilor este Adrian Ciocănea, omul Rovanei Plumb. Ciocănea i-a luat locul lui Nicolae Rotileanu, fost consilier de stat al premierului Călin Popescu Tăriceanu. Prieten cu deputatul PNL de Dâmbovița Ion Pârgaru, prin intermediul căruia este controlat de ministrul Mediului, Ciocănea a ajuns în post la sfârșitul anului trecut. Varujan Vosganian ar fi vrut să renunțe la serviciile sale, pentru a numi un colaborator apropiat de-al său, dar secretarul de stat nu se dă dus. În lipsa sprijinului din interiorul partidului, acest fapt nu ar avea absolut nicio importanță. În aceste condiții, singura variantă găsită de liberali este aceea de a mări numărul de secretari de stat. Adică să primească trei posturi, iar PSD și PC, câte două.
 
Dintre subsecretarii de stat, este cunoscut doar unul, propus tot de PNL: Dumitru Nancu. Dar și situația sa este neclară. Fost PDL-ist, propus chiar de PDL la președinția Consiliului Județean Constanța, Nancu a trecut la liberali, probabil și la insistențele socrului său, primar din partea PNL la Baia, județul Tulcea. Aici, a avut o ascensiune fulminantă, ajungând, în câteva luni, șeful de cabinet al ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi.
 
Sacrificat pentru putere
 
Un alt personaj bine înfipt într-un post-cheie din Ministerul Economiei este Carmen Roșu, director general al Autoritatății de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”. Venită de la Ministerul de Finanțe, unde a lucrat timp de 15 ani, a făcut o haltă de aproximativ trei luni pe la Ministerul Muncii, unde s-a ocupat tot de fonduri europene, înainte de a se stabili la Ministerul Economiei. Aici a lucrat o perioadă scurtă în subordinea lui Nicolae Rotileanu, cel care a fost schimbat, așa cum arătam mai sus, de Adrian Ciocănea.
Autoritatea a ieșit în evidență la sfârșitul anului trecut, în celebrul scandal legat de fraude bancare estimate la 22 de milioane de euro, în care peste 100 de persoane sunt suspectate că ar fi obţinut, în mod ilegal, de la Ministerul Economiei, în baza unor documente falsificate, finanţarea unor proiecte de achiziţii de utilaje, prin intermediul unor societăți comerciale controlate de liderii grupării. Adjunctul doamnei Roșu, Mihai Grigoroiu, a fost arestat, fiind considerat chiar unul dintre lideri.
În minister se comentează că Grigoroiu ar fi fost „lucrat” chiar de șefa sa, Carmen Roșu, pe motiv că o supraveghea, la ordinele ministrului secretar de stat.
 
Haos total
 
Redacția ZIUAnews a solicitat Ministerului Economiei, în baza Legii nr. 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, să ne comunice câți secretari de stat, subsecretari de stat și șefi de direcții generale lucrează în această instituție. Chiar dacă răspunsul nu ar fi trebuit să-i pună niciun moment în dificultate pe reprezentanții Ministerului, aceștia nu ne-au comunicat nimic, până la ora închiderii ediției. Fie respectivele nume reprezintă un secret de stat, fie, mult mai credibil, nici măcar înalții funcționari nu au habar cine va conduce, până la urmă, Ministerul Economiei.
Autor Claudiu Bran
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/liberalii-blocheaza-economia-89120

===================================================
====================================
==================

56 de comentarii:

  1. Alt trombonist din partea celor care "conduc" Romania:

    Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), va trebui să-i plătescă preşedintelui Traian Băsescu suma de 500.000.000 de lei vechi (13.600 de euro). El a pierdut în Romania procesul de calomnie pe care i l-a intentat şeful statului, după ce l-a acuzat că a fost colaborator al Securităţii. Ciuvică s-a adresat Curţii Europene a Drepturilor Omului(CEDO), însă aceasta a respins ca inadmisibilă plîngerea lui Ciuvică prin care acesta a invocat "încălcarea libertăţii de exprimare, consacrată de art. 10 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, aista nu conduce Romania!
      El isi da doar cu presupusu, ca atatia alti mancatoriu de kk-at!
      Mneatalii nu ai vazut? Seara de seara, aceiasi ramatori intorc dovleacu, iar fraierii cu musca pe caciulita, pun botu'! Bleah...

      Ștergere
  2. http://hotararicedo.ro/index.php/news/2013/02/plata-daunelor-morale-pentru-afirmatii-calomnioase-urmarea-un-scop-legitim-apararea-reputatiei-altei-persoane-si-era-necesara-intr-o-societate-democratica-decizie-inadmisibilitate-mugur-cristian-ciuvica-c-romaniei

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedeti de ce era bine cu un singur partid, si ala portocaliu: aveau oamnenii pregatiti si i-au numit numa'ndata pe posturi, de la femeie de serviciu pana la ministrii!
    Asa, cu o coalitie... ni se usca coaiele pana se accepta un om sau altul (de regula cel mai nepotrivit)...
    Cu Ciuvica nu-i bai, are de unde plati, pacat ca se umfla in pene chioru de basinos...
    In rest... O ZI PROASTA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. PEdelaK , pedelak Pedelak
    Cu inima de ..broasca!!
    Ati facut infarct..infarct ,
    Sunteti in coma..coma
    Si o sa intrati in putrefactie !....votati inima pedelaca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pedelak..pedelak pedelak ,
      Cu inima de ..brotak
      Ati facut infarkt..infarkt
      Sunteti in coma ..coma .comotie,
      Si-o sa intrati in putrefactie!!....Votati ARD ...inima de brotak !
      Editie revazuta ....

      Ștergere
    2. Slabut,slabut de tot..si nepotii mei la gradi fac poezioare mai bune.
      De fapt, ce ma mir, pentru unul de la Noo e destul de bine.Succesuri in continuare!

      Ștergere

    3. Sa auzim -vedeam...altfel nu credeam!!

      Ștergere
  5. Baa, aia 2, primii prostaci; Baa rimatorilor, dar voi stiti pe ce "speta" a cistigat Kioru impotriva lui Ciuvica, de tot dati limbi la greu rahatului portocaliu? Pai, baa loazelor-gaoazelor, Ciuvica l-a acuzat pe derbedeul natiunii ca a fost colaborator al Securitatii! Ia zice-ti: a fost golanul natiunii, pupa-l-ati in borta curului, colaborator al securitatii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia auziti muei; in ultimii 2 ani Statul a finantat construirea a peste 450 biserici! Tu-i-as in gura de lupi in sutana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da bine la prostovanii ce dau cu stampila!
      Buey, cu asa specimene, ne meritam soarta!
      Voi nu vedeti? Nu stiti cat si cine a furat pe rupte in Romania?
      Vedeti voi ca plateste PENTRU ASTA cineva? Nici macar Nastase!

      Ștergere
  7. Ba maimucule Cezar, pe unde umbli? Vin' la nenea sa-ti dau o mooie umpluta cu crema de banana!

    RăspundețiȘtergere
  8. Floare mov de barabula
    Sa ti-o futi pe ma-ta-n gura
    Si la pranz in loc de supa
    S-o dai la boraci s-o "rupa".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, HALITORULUI DE LEBEDE SA I-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC! SI DE N-O FI SATISCAFUT, IN GITLEJ IO VREAU SA-L FOOT. SA-I DAU MOOIE CU SLOBOZ, ACESTEI PANTERE ROZ. MOTANELE KKCIOS SA O IEI SI PRIN FATA SI PRIN DOS!

      Ștergere
    2. @animalul 19:06
      Muei, la zoo nu-i loc pentru dobitoacele obsedate.
      Incearca la OTV.

      Ștergere
  9. Doi meletzieni vin de la o sedinta de la judet.Seful lor le spusese sa se comporte ,de acuma ,precum cainii.A doua zi sotiile a doi dintre ei discuta subiectul.Zice una:al meu,de cand a venit de la judet urla si latra intr-una;cealalta zice :al meu e si mai grav,de cand a venit s-a bagat sub masa s-a facut covrig si-si suge pula.
    Asa sa faci si tu ca la prostie zici ca esti melitzian.

    RăspundețiȘtergere
  10. ***
    Eu nu înțeleg de ce laintrare scrie: ''Interzis animalelor!''. Ce, animalele pot citi?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Uai, unde-i Maimucul, cumva pe Infom? Ia sa ma duc sa-l aduc acasa pe mocofan, ca sigur ne face de ris pe-acolea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cateva comentari laadresa PDL dupa aparitia lu UDREa la Tv ! Te ung la suflet

    Moaca Nicolae · În topul comentatorilor

    Sunteti de multa vreme desfiintati ! Traiti din ceva resurse care nu s-au topit de tot, ceva bani pe care ati avut grija sa ajunga si la visteria partidului ! Indifirent cum sunteti TERMINATI ! Succesuri !
    Răspunde · 3 · Îmi place · Urmăreşte postarea · Ieri la 12:19

    Olimpia Iancu · În topul comentatorilor · Institutul Politehnic Traian Vuia Timisoara
    Ce s-ar putea comenta la declaratiile unei fufe?Sa iasa ea din partid sa plece , sa nu-i mai vada lumea dosul cu fuste mulate prin parlament si sa vedeti cum creste partidul in sondaje!
    Răspunde · 3 · Îmi place · Urmăreşte postarea · Modificat · Ieri la 09:56

    Anghel Badea · Urmăreşte · În topul comentatorilor
    Da de ce sa creasca?
    E bine asa,pentru ca un partid,care nu creste in sondaje,sta pe loc,ba chiar da inapoi.
    Sa dea do0mnul s-o tina tot asa ca poate apuc si eu ziua aia cand aceasta parasuta va purta zeghe,fie ea si mulata,dar sa poarte!
    Răspunde · 3 · Îmi place · Ieri la 11:15

    Gociu Liliana · Urmăreşte · În topul comentatorilor · Pantelimon, Bucuresti, Romania
    Să vă repliaţi când vă v-oi conduce eu partidul. Mai intâi să innapoiaţi toţi banii si dacă vă mai arde de ''partid'' fără să mai primiţi spăgi grase, rămâne de văzut.
    Răspunde · 6 · Îmi place · Urmăreşte postarea · Ieri la 09:43

    Veronica Duca
    Lenuto , tu sa vorbesti cind ai sa dai banii furati de la noi innapoi . Din cauza ta ne-au sistat platile la UE . Lasa ca pleaca Basescu , trebuie sa dai cu subsemnatul , tu si clanul vostru, chiar daca voi portocalii hoti , v-ati dus banii prin insule indepartate .
    Răspunde · 3 · Îmi place · Ieri la 10:33

    Tudor Cristea · Director la Revista Litere
    Nu mai atrageţi pe nimeni, fată hăi! Nici cu prima, nici cu a doua viziune! Sunteţi pe tobogan!
    Răspunde · 5 · Îmi place · Urmăreşte postarea · Ieri la 13:22

    Mihail Ottulescu · În topul comentatorilor · Bucharest, Romania
    DACA P. D. L ul SI BASE VOR DISPARE , O SA DISPARA SI SCANDALURILE PROVOCATE DE VOI .DUCETI -VA IN IAD .ACOLO ESTE LOC DESTUL SI PENTRU PORTOCALII SI PENTRU TOTI MAFIOTII DIN TARA...........
    Răspunde · 4 · Îmi place · Urmăreşte postarea · Ier

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei omule, da fufa asta de Udrea are ce nu ai nici tu, nici eu. Cursuri post-universitare la UNAP. Ia vezi de colea:
      "CV
      Personale
      Data si locul nasterii: 26 decembrie 1973, Buzau
      Starea civila: casatorita

      Experienta profesionala
      Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, decembrie 2009 - februarie 2012
      Ministrul interimar al Mediului, octombrie 2009 - decembrie 2009
      Ministrul Turismului, decembrie 2008 - octombrie 2009
      Consilier de Stat, seful Cancelariei Presedintelui, Administratia Prezidentiala, februarie 2005 - octombrie 2005
      Consilier General al Municipiului Bucuresti, Presedintele Comisiei Juridice si de Disciplina, Primaria Municipiului Bucuresti, 2004 - 2005
      Membru fondator Fundatia "PROEUROPA", din 2004
      Avocat stagiar din 1997, Cabinet Individual de Avocatura, "Udrea Elena Gabriela", din 1999


      Studii

      Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Masterat in Securitate si aparare nationala
      Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Colegiul de Management al Resurselor Apararii, Educational si al Achizitiilor
      Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Colegiul National de Aparare "Carol I", seria a XIV-a, Expert in securitate si aparare nationala.
      ----------------------------
      In toata cariera mea, am apucat un singur curs, curs post-universitar la UNAP si asta dupa multe insistente. Seful meu zicea:" pai baa, de te duci la curs, cine mai rezolva problemele"? Desi directia aia era plina, dar numai de putori si prosti...Vorba aia romaneasca "calul care trage, tot in ala dai", se aplica perfect in armata si probabil nu numai.

      Ștergere
    2. PS. Si cit am fost la cursul ala, la 7 dimineata eram la slujba, la 8 la UNAP, iar de la 12,30 pina la 21, inapoi la servici.

      Ștergere
  13. baiiii, lasati fufele in pace! raman oltenii fara scut!!! ei ca ei, dar ce-or face morosenii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa Caline, nu-l vuzausi cumva pe Cezar maimuca asta al nostru pe infom? Acu rapanul isi zice doctor Otker/ZuHause. In fine tot un kkt.

      Ștergere
    2. baa 23.56, pentru tine facui o fapta de mare heroism! ti-am vazut postarea dar, initial am tratat-o cu indiferenta ...si m-am culcat. dar, dracul si-o bagat coada si m-o mustruluit. cum l-ai lasat pe ala - anonimu, fara raspuns? asa ca m-am sculat, am aprins lumina, sa ma dumiresc mai bine care-i situatiunea, am saltat capacul de la laptop si dupa mai multe operatiuni care, personal, nu le pricep, am ajuns sub tine! asa ca: pe domnul Cezar l-am vazut peste tot! asta insemnand ca si subsemnatul o umblat fleandura, peste tot. aici am avut oareste ingrijorare: am produs suparare? d-aia nu am putut adormi! ca sa am vise placute, rogu-te intelege ca suntem cetateni evropeni, si avem drepturi! daca om ramane fara scut (o informatie aruncata in seara asta), om avea o p..a! buna s-aia!!! cine-o mai poate manevra! sa ai parte de o noapte fara cosmaruri!

      Ștergere
  14. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare + Curleoane + Ttigri2, pace sub caschete voua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu sugi ..-ULA ! Pe rand si la fiecare in parte!!

      Ștergere
  15. No,buna dimineata la toata poPULIMEA!
    S-aveti o duminica faina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    -Nutziii! Nuutziiii!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ii buna o pula!!!
    O zi proasta tuturor ca maine e luni!

    RăspundețiȘtergere
  18. ,,
    - Domnule doctor, sotia mea spune ca sunt nebun.
    - De ce?
    - Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca!
    - Cummm?!! Mananci ceasca cu totul??
    - Nu, toarta o las!
    - Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna!''

    RăspundețiȘtergere
  19. iceparu spunea...

    @cezarica-iar esti cu capra.Tu ai ceva la "mansarda".Saraca maica-ta.Se cunoaste ca este conceput prin inseminare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...
      Ii doresc sanatate la sold , dar obligatoriu si la ..CAP!!

      10 februarie 2013, 11:12
      iceparu spunea...
      @cezarica-iar esti cu capra.Tu ai ceva la "mansarda".Saraca maica-ta.Se cunoaste ca este conceput prin inseminare.

      10 februarie 2013, 13:09
      iceparu spunea...
      @cezarica-iar esti cu capra.Tu ai ceva la "mansarda".Saraca maica-ta.Se cunoaste ca este conceput prin inseminare.

      10 februarie 2013, 13:09
      CEZAR spunea...
      Domnul ,,Casiparul de gheata" -aveti parchinson, sau ati ramas cu reflexe conditionate de o activitate prea ..intensa!!

      Sa analizam TEXTUL COMPLET SI CORECT....!!

      Ștergere
  20. maiag spunea...
    Cezare-tu asa o sa maori-infantil,oligofren si prost crescut.Tu esti un retardat si unul care nu intelege ce se intimpla,daca tu nu mai ai bani in casa-o duci pe doamna sotie la Paris?maninci mamaliga ci untura sau macaroane fierte,asa e si cu banii ue,vrem sa luom moca si nu ne interseaza de unde vin,desii nu suntem in stare sa cheltuim nici ce avem.In privintza jignirilor si epitetelor nu ma deranjeaza,stiu de la cine vin,fraer care esti si pupinkurist de kakarai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, da-l dreak de muiag protocaliu!
      MaiMukles e de-al nostru, prost,naiv,retardat,ologofren sau cum mai fi.Muiagul ista e nesimtit,idiot,prostalau,fomist,lipsit de caracter si plin de ifose.Nici muia noastra n-o merita.Cezaruica face face la tot ce-i dam,e os din osul nostru si nu ne dezicem de el.Iar pule-n gura numai noi avem voie sa-i dam si nu toti nespalatii de pe centura.PUNCT!

      Ștergere
    2. Buey, ai dreptate! Cezaruica ii al nost, iar cin se leaga de el, se leaga de noi! Maimucele, sa consemneze! La o adica, tribu se pregateste de lupt! Sa apere, sa salveze pe maimuca Cezaruca! Crestem treapa de vigilenta! Cod galben!

      Ștergere
    3. Haideti sa vedem ..adevaratele aventuri ale CEZARULI !! Al care trunchiaza ii ujn PMT -KAKACIOS!!
      CEZAR spunea...
      @MuYag prostane - O bataie pe umar = 9 miliarde mai putin !
      Sustinerea din vara =19 miliarde datoria istorica a Germaniei!!
      Muyag prostule .....

      9 februarie 2013, 21:02
      maiag spunea...
      Cezre-tu asa o sa maori-infantil,oligofren si prost crescut.Tu esti un retardat si unul care nu intelege ce se intimpla,daca tu nu mai ai bani in casa-o duci pe doamna sotie la Paris?maninci mamaliga ci untura sau macaroane fierte,asa e si cu banii ue,vrem sa luom moca si nu ne interseaza de unde vin,desii nu suntem in stare sa cheltuim nici ce avem.In privintza jignirilor si epitetelor nu ma deranjeaza,stiu de la cine vin,fraer care esti si pupinkurist de kakarai

      10 februarie 2013, 12:17
      CEZAR spunea...
      @/ mYag - prostule ! Nu luam moca ci contribuim din plin - prostovane !!
      Ia socoteste cat am dat si cat am primit..prostovane ,prostovane!!

      10 februarie 2013, 12:59
      CEZAR spunea...
      este posibil ca întreaga negociere să fi fost inutilă, în condițiile în care este „foarte probabilă” respingerea de către Parlamentul European a bugetului propus de șefii de state și guverne din UE. Doar pentru MuYag supernarodul satului!!....„Actualul buget ar trebui să relanseze economia UE și să impulsioneze procesul de integrare europeană. După cum au arătat și liderii celor patru mari grupuri europarlamentare, într-o declarație comună fără precedent, un asemenea buget nu poate trece de Parlamentul European, care are ultimul cuvânt, conform Tratatului de la Lisabona”, a atras atenția....

      10 februarie 2013, 13:03
      CEZAR spunea...
      Osmulikevici Daniel · În topul comentatorilor · Electronica si telecomunicatii Bucuresti
      BASESCU NU A NEGOCIAT ..DOAR A ACCEPTAT CE A FOST HOTARAT DE ALTII CAM CA UN MILOG AL EUROPEI CE ESTE !!!!

      10 februarie 2013, 13:05

      Ștergere
  21. Ieou cred ca-i galben sub coada!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buei, dar totusi unde-i babuinul dr. Ciomu de TM?

    RăspundețiȘtergere
  23. cititi mai jos pularailor!
    A uitat doar sa zica de un "briefing" sau un "meeting" tuva-n gurita

    Mentenanţa limbii române:
    trecerea de la "să-ţi fac şi să-ţi dreg", la "implementare" şi "impactare"!
    de Cristian Teodorescu

    Îmi plac cuvintele străine naturalizate.
    Mai dezmorţesc limba.
    În timp, unele rezistă, altele dispar.
    A ieşit din uz cea mai mare parte a turcismelor şi grecismelor aclimatizate, de sus în jos, în Ţările Române.
    Franţuzismele din limbajul administrativ al secolul al XIX-lea au rezistat fiindcă era nevoie de ele, ca şi cuvintele nemţeşti din limbajul tehnic.
    Rusismele din anii '50 ai veacului trecut au avut viaţă scurtă. Nici nu se potriveau cu româna şi aveau şi conotaţii nasoale...
    După 1989, cine voia să pară pro-occidental începuse să anvizajeze şi să achieseze.
    Îl mai ţineţi minte pe Adrian Severin sau Adrian Năstase?
    Au apărut apoi multinaţionalele, ai căror manageri nu ştiau româneşte, românul întors de la burse, care voia să-şi marcheze lingvistic întoarcerea din străinătate - şi reclamele în engleză.
    Adjuncţii autohtoni ai şefilor de multinaţionale au început să vorbească o română pigmentată cu feed-back-uri şi locaţii.
    Secretarele nu-şi mai spuneau decât manager assistant.
    Mă aşteptam să fie vorba de crize de aclimatizare şi de micile noastre snobisme de cetăţeni ai unei ţări mici, dar vioaie.
    Nici gând!
    S-a ajuns la un nou limbaj de lemn, neologistic, întrebuinţat pe la posturi de radio şi de televiziune, iar cuvinte româneşti cât se poate de utile sunt înlocuite prosteşte de persoane care stau prost şi cu vocabularul limbii române, şi cu gramatica ei.
    Tot soiul de absolvenţi şi absolvente de Spiru Haret, cărora li se adaugă politicieni inepţi şi comentatori care par să-şi fi luat doctoratul înainte de a lua notă de trecere la română în liceu se dau în bărcile neologismelor, cu dezinvoltura prostului.
    Potrivit lor, nu mai avem prilejuri, avem doar oportunităţi.
    Nu mai suntem hotărâţi să facem ceva, ci determinaţi.
    Nu mai realizăm, ci implementăm.
    Nu ne mai ducem într-un loc, ci într-o locaţie.
    Nu mai luăm în considerare, fiindcă anvizajăm.
    Nu mai consimţim, ci achiesăm.
    Serviciul de întreţinere a devenit mentenanţă.
    Ceva care ţi se pare obligatoriu e un must!
    Nu mai avem speranţe, deoarece am trecut la expectaţiuni.
    Nu ne mai concentrăm, pentru că ne focusăm.
    Şi nu mai aşteptăm un răspuns, ci un feed back.
    ...Cu alte cuvinte, deţinem o oportunitate pe care suntem determinaţi să o implementăm într-o locaţie pe care am anvizajat-o, achiesând la o mentenanţă care e un must şi asupra căreia ne focusăm cu expectaţiunea unui feed-back pozitiv.
    ...
    Altfel, când ies din rol, îi auzi cu câte un neaoş şi superior:
    "Să-mi bag..."
    sau cu concluzia absolută:
    "Un căcat!"

    RăspundețiȘtergere
  24. CURdeleone si C. Zar s-au casatorit .
    Nu-si puteau permite o luna de miere, asa ca s-au suit in masina si au aterizat la casa aluia vargat din HU.rziceni.
    Dimineata, Pisulica, fratele cel mic a lui T.Gray se trezeste
    si il intreaba pe T.Gray daca CURdeleone si C. Zar
    nu s-au sculat inca.
    El raspunde:"- Nu."
    Zice Pisulica:"- Stii, ce cred eu?"
    T.Gray:"- Nu vreau sa stiu. Mananca repede si du-te, ca intarzii la scoala!"
    In pauza de pranz,Pisulica vine sa manance acasa si il intreaba pe T.Gray:

    "- CURdeleone si C. Zar nu s-au nu s-au trezit inca?".
    T.Gray:"- Nu."
    "- Stii ce cred eu?"
    "- Nu vreu sa aud ce crezi tu... Mars inapoi, la scoala"
    Dupa scoala, Pisulica se intoarce acasa si il intreaba din nou:

    "- CURdeleone si C. Zar n-au coborat inca?"
    T.Gray, nervoas:"- Nu."
    "- Stii, ce cred eu?"
    "- Of!... Hai, spune in fine, ce crezi tu?..."
    Pustiul zice:"- Noaptea trecuta, C.Zar a venit la mine in camera dupa niste vaselina si cred ca i-am dat cleiul meu pentru avioane."

    RăspundețiȘtergere
  25. circula pe net,tuva-n gura,pularailor


    .............................................
    .....Florea Surdu
    5:06pm Feb 8
    PROBLEMA MINORITĂŢILOR IN RUSIA!

    DISCURSUL LUI PUTIN IN DUMA DE STAT A FED RUSIEI:
    "In Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi; acestea trebuie să respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!!
    Nu Rusia are nevoie de minorităţi ci ele au nevoie ca Rusia să-i primească, ofere adăpost, locuri de muncă şi hrană; în Rusia traiesc doar ruşi!".

    Membrii Dumei de Stat au aplaudat in picioare 5 minute!!!!!

    Le adăugăm şi pe-ale noastre!

    Florea Surdu posted in Ostaşi ai ţării

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce-a zis rau rusu? Foarte bine, esti in casa straina respecti regulile gazdelor.
      PS. Buai, azi ce ai consumat? Ca vad ca nu esti in toanele tale.

      Ștergere
    2. Pai a zis bine bai pula,a zis FOARTE BINE!! altfel nu postam

      Ștergere
  26. Muey, nu-l mai cautati pe MaiMukles.A plecat in vizita la pretenul sau PMT,i-a dus si ceva la pachet.Niste flacoane cu muie si o sticla de Sloboz, pastilele de Alupigus le-a baut el pe drum.Cica PMT i-ar fi zis sa-i transmita pupaturi catelei, iar MaiMuta , nestiind care-i cateaua lui PMT, s-a apucat sa pune-n bot toti caini intalniti pe strada.Bine ca n-a zis s-o pupe si pe harca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 februarie 2013, 16:46
      Haideti sa vedem ..adevaratele aventuri ale CEZARULI !! Al care trunchiaza ii ujn PMT -KAKACIOS!!
      CEZAR spunea...
      @MuYag prostane - O bataie pe umar = 9 miliarde mai putin !
      Sustinerea din vara =19 miliarde datoria istorica a Germaniei!!
      Muyag prostule .....

      9 februarie 2013, 21:02
      maiag spunea...
      Cezre-tu asa o sa maori-infantil,oligofren si prost crescut.Tu esti un retardat si unul care nu intelege ce se intimpla,daca tu nu mai ai bani in casa-o duci pe doamna sotie la Paris?maninci mamaliga ci untura sau macaroane fierte,asa e si cu banii ue,vrem sa luom moca si nu ne interseaza de unde vin,desii nu suntem in stare sa cheltuim nici ce avem.In privintza jignirilor si epitetelor nu ma deranjeaza,stiu de la cine vin,fraer care esti si pupinkurist de kakarai

      10 februarie 2013, 12:17
      CEZAR spunea...
      @/ mYag - prostule ! Nu luam moca ci contribuim din plin - prostovane !!
      Ia socoteste cat am dat si cat am primit..prostovane ,prostovane!!

      10 februarie 2013, 12:59
      CEZAR spunea...
      este posibil ca întreaga negociere să fi fost inutilă, în condițiile în care este „foarte probabilă” respingerea de către Parlamentul European a bugetului propus de șefii de state și guverne din UE. Doar pentru MuYag supernarodul satului!!....„Actualul buget ar trebui să relanseze economia UE și să impulsioneze procesul de integrare europeană. După cum au arătat și liderii celor patru mari grupuri europarlamentare, într-o declarație comună fără precedent, un asemenea buget nu poate trece de Parlamentul European, care are ultimul cuvânt, conform Tratatului de la Lisabona”, a atras atenția....

      10 februarie 2013, 13:03
      CEZAR spunea...
      Osmulikevici Daniel · În topul comentatorilor · Electronica si telecomunicatii Bucuresti
      BASESCU NU A NEGOCIAT ..DOAR A ACCEPTAT CE A FOST HOTARAT DE ALTII CAM CA UN MILOG AL EUROPEI CE ESTE !!!!

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      Ii doresc sanatate la sold , dar obligatoriu si la ..CAP!!

      10 februarie 2013, 11:12
      iceparu spunea...
      @cezarica-iar esti cu capra.Tu ai ceva la "mansarda".Saraca maica-ta.Se cunoaste ca este conceput prin inseminare.

      10 februarie 2013, 13:09
      iceparu spunea...
      @cezarica-iar esti cu capra.Tu ai ceva la "mansarda".Saraca maica-ta.Se cunoaste ca este conceput prin inseminare.

      10 februarie 2013, 13:09
      CEZAR spunea...
      Domnul ,,Casiparul de gheata" -aveti parchinson, sau ati ramas cu reflexe conditionate de o activitate prea ..intensa!!

      Sa analizam TEXTUL COMPLET SI CORECT....!! KaKaciosul de PMT - trunchiaza SI INCERCA SA VA IA ...DE PROSTI ! DAR VOI NU VA LASATI.......desigur!!

      Ștergere
  27. Dr .House says: ( Se zice ca ar fi Czar al nost!!Oare??)
    Februarie 8, 2013 at 1:14 pm
    Logica lui Karad..este simpla si cam rudimentara!
    Adica – Daca ministrul OPREA nu dadea cu pumnul in masa lui Base (de au sarit paharele pana in tavan) toata populimea (exp. consacrata de Mos Alecu) de pensionari – rezervisti de toate categoriile(MApN ,MAI etc) s-ar fi pricopsit cu o REDUCERE A CUANTUMULUI cu un procent intre 16 – 69% – Calculati fiecare cat va plesnea!!
    In atare situatie (nu mai murea nimeni de inima rea ,cum zice ca mor pe capete acum!!) si toti ieseau in strada la un TANGO CU JANDARMII ( baza o constituiau subofiterii si ofiteri pana in 45 de ani)
    Bastanii puteau sa stea frumos (ca pe vremuri ) si sa zica – MERGETI SI LUPTATI – noi CONDUCEM (Pentru ca avem Ind. C + SolM.)
    In acest fel – ,,SCHIMBAM GUVERNE , PRESEDINTI , FACEAM LEGI cum dorea pipota ..BASTANILOR DESIGUR!! ”
    NU s-a potrivit si de aici OFTICA_I MARE SI ETERNA!!

    Reply
    observatorul says:
    Februarie 8, 2013 at 7:17 pm
    @ Dr. House (08.02.2013, 2,24). Nu am cum sa nu fiu de acord cu tine. Am spus ” nu prea” pentru ca am tinut cont si de prezenta ta pe frontul schimbului de pareri. Iti citesc opiniile cu placere, apreciez consecventa, rationamentul de la care nu lipsesc , ca ingredient si o picatura de umor. Recitesc comentariul de mai sus, este corect si are ca sursa adevarul. Multi nu reusesc sa-l inteleaga si pentru ca nu reusesc, Dr. House e acuzat de malpraxis. Nu conteaza domeniul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Muei, ati adormit cu lumina aprinsa!

    RăspundețiȘtergere
  29. Amicul ION
    (de Nicolae TONITZA)

    La vestitul doctor Costea
    Vine Ion de la Copou:
    -Buna ziua, domnu' doctor,
    Mi-a intrat o teapa-n . . . . ou!

    Pacientul se dezbraca
    Doctorul il urca-n pat
    Si cu mare atentiune
    Cerceteaza-n lung si lat.

    Ia luneta
    O fixeaza
    Ia penseta
    O flambeaza
    Scoate teapa
    Pensuleaza
    Pune vata
    Bandajeaza
    Pune fese
    Si panseaza
    Scoala omul
    Si-l aseaza.

    Pacientu-achita taxa
    Si apoi satisfacut
    Ii da doctorului mana:
    - Buna ziua! -Va salut!

    Peste-un timp, aproape-o luna,
    Vine amicul Ion din nou
    -Uite, domnu' doctor, iarasi
    Mi-a intrat o teapa-n ou!

    . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    Pacientul se imbraca
    Si achita taxa-n graba...
    Cand, deodata, domnul doctor
    Foarte curios, intreaba:

    -Ia sa-mi spui domnule draga
    (Care vii de la Copou)
    Cum se-ntampla ca intruna
    Iti tot intra teapa-n...ou?

    -Ma iertati, domnule doctor,
    A raspuns omul, "solemn",
    Dar nevasta-mea e schioapa
    Si-are un picior de lemn !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ION PRIBEAGU este autorul.
      Alte "Poezii impertinente"
      http://www.youtube.com/watch?v=AznTTuzXEVw
      http://www.poezie.ro/index.php/poetry/125750/poezii_impertinente

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri