Google Translate

miercuri, 13 martie 2013

Azi, Grecia infranta, Grecia in genunchi. Cu tristete, despre ce va sa fie si in Romania. Romani, treziti-va acum! UPGRADE. La multi ani!

 
Exploatările aurifere câștigă lupta cu turismul elen.
Cum și unde se duce aurul Greciei.
 
Mai multe bombe incendiare au provocat daune birourilor din Salonic ale unui ministru și a doi deputați conservatori greci. Atacurile au fost comise prin intermediul unor dispozitive incendiare confecționate din cartușe cu gaz. Atacurile s-au succedat la câteva minute și au provocat rănirea a cinci persoane, care au fost evacuate de pompieri.
 
Un angajat a sărit de balconul clădirii pentru a scăpa de fumul provocat de bombele artizanale. Purtătorul de cuvânt Simos Kedikoglou a denunțat ’’actele teroriste, care nu vor determina guvernul să facă un pas înapoi’’. Cei vizați erau membri ai partidului Noua Democrație, a premierului Antonis Samaras: ministrul adjunct al Mediului și doi deputați care au făcut parte din guvernele anterioare.
 
Acțiunile intervin pe fondul intensificării protestelor și ciocnirilor cu politia ale celor nemultumiți de exploatarea unei mine de aur de lângă Salonic de către un grup canadian. La aceasta se adaugă măsurile de austeritate luate de guvern.

Poliția a anunțat că a descoperit mai multe arme Kalașnikov, grenade și munitie într-o mașină închiriată și parcată în cartierul Exarhia din Salonic.
 
Firma canadiană Eldorado Gold Corp. Este implicată în trei proiecte miniere in nordul Greciei. Proiectele nu se află încă în stadiul de exploatare. O altă companie, tot canadiană, TVX, a fost implicată în urmă cu zece ani într-un proiect minier în peninsula Halkidiki. Proiectul a fost abandonat. Cei care se opun sunt proprietarii de case și de terenuri, care câștigă mult de pe urma turismului. Se adaugă organizațiile pentru protecția mediului și reprezentanti ai stângii politice.
 
 
Companiile Eldorado și Glory Resources dezvoltă, în total, patru mine de aur în Grecia și au promis că vor transforma Grecia în cel mai mare producător de aur din Europa. Companiile australiene si canadiene au început să întrevadă posibilitatea unor profituri mult mai mari in Grecia, într-un moment în care activitatea guvernamentală este supervizată de așa-numita Task Force Greece, condusă de un fost vicepreședinte BERD-neamțul Horst Reichenbach.

Împrumutată cu peste 200 de miliarde de euro la UE si FMI, Grecia a implementat programul Fast Track pentru proiectele de investiții de importanta națională, printre care se numără și exploatarea zăcămintelor de aur. Aceasta înseamnă că Ministerul Mediului a grăbit mult eliberarea certificatelor de mediu.
 
Până ca Grecia să fie nevoita să apeleze la FMI și UE, European Goldfields, compania care deținea proiectele miniere amintite a avut nevoie de cinci ani pentru a obține permisele de mediu. Compania canadiana TVX s-a și retras din Grecia, în 2003, dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru lobby, doar pentru a-și vedea permisele de mediu anulate. TVX a fost nevoită să-și inchida și exploatarea de la Stratton, la ordinul guvernului, pentru că un tunel al minei se extinsese până în apropierea unui oraș.

Însă după ce țara a fost lovită de criză, atitudinea guvernului s-a schimbat. ’’Grecia s-a trezit și a devenit conștientă de potențialul minier. Politicienii realizează că o poziție în favoarea proiectelor miniere este o soluție pentru crearea locurilor de muncă’’, spunea, în decembrie 2012, un reprezentant al australienilor de la Glory Resources, citat de Bloomberg.
 
Glory Resources estimeaza ca va plati 80 de milioane de dolari ca taxe si inca 22 de milioane de dolari in redevente pe durata exploatarii minei sale din Grecia. Aceasta la un pret al aurului stabilit la 42 de dolari gramul de aur.
 
Ce înseamnă locurile de muncă? Eldorado a creat 800 de locuri de munca până acum la mina de la Skouries și a mai precizat că va mai angaja 200 de persoane în momentul în care va începe exploatarea.
 
Comunitățile sunt foarte divizate, după ce investitorii canadieni au investit mult în campaniile în care explica cum vor crea mai mult de o mie de locuri de muncă, într-o Grecie în care austeritatea a dus la o creștere alarmantă a șomajului, iar presa vorbeste despre falimentul iminent al statului, mana salvatoare a Vestului și imposibilitatea guveranților naționali de a găsi singuri o soluție.


Mii de oameni au ieșit pe străzile Salonicului, sâmbătă, pentru a protesta împotriva exploatării aurifere a celor de la Eldorado Corp. Vicepreședinta grupului canadian, Nancy Woo, a arătat că activiștii greci se tem că proiectul va distruge mediul și că va pune în pericol turismul.
 


În februarie, un grup de 40 de oameni mascați a atacat mina de Skouries langa Salonic cu cocktailuri Molotov. Au fost distruse mai multe birouri și mașini. Mina are rezerve de circa o suta de tone de aur și 736.000 de tone de cupru. Eldorado Corp a cumpărat cele trei mine pe care le deține în Grecia cu 2,4 miliarde de dolari, în 2011, de la compania European Goldfields.

Scandalul a luat amploare în momentul în care firma canadiană a cumpărat o pădure care urmează a fi distrusă de exploatarea auriferă la prețul de un euro și fără licitație.
 
Într-o întâlnire avută la finalul lui 2011 cu ambasadorul Canadei, primarul orașului Alexandropoulis, Tracia, i-a spus diplomatului să lase în pace comunitatea locală. ’’Vrem să ne lăsați în pace, să ne dezvoltăm activitățile de pescuit, tursimul, creșterea animalelor. Dacă apreciați cultura greacă, lăsați pământul nostru să fie curat. Nu mai putem răbda’’, a spus primarul. Primarul se refereă la o altă mina, Perama, care se afla la 30 de km de Alexandropoulis.
 
 
China poate cumpăra tot aurul băncilor centrale din lume. Ţara are rezerve valutare de două ori mai mari decât suma necesară.
 
Rezervele valutare ale Chinei au crescut de peste şapte ori începând din 2004 şi sunt în prezent de două ori mai mari decât suma necesară pentru a cumpăra aurul deţinut de toate băncile centrale din lume.
 
La sfârşitul anului trecut, rezervele valutare ale Chinei se situau la 3.300 de miliarde de dolari. Fondurile în monedă străină ale guvernului de la Beijing au depăşit prima dată în 2004 valoarea aurului deţinut de băncile centrale, potrivit Bloomberg..
 
Raportat la 2004, preţul aurului a urcat pe piaţa internaţională de 2,6 ori până la sfârşitul lunii februarie, în timp ce deţinerile înregistrate s-au modificat doar uşor, potrivit datelor FMI şi Consiliului Mondial al Aurului.
 
În perioada 2004-2012, rezervele valutare ale Chinei au crescut de 7,2 ori, notează Bloomberg.

Celelalte trei mari economii emergente la nivel global, Brazilia, Rusia şi India, au consemnat însumat un avans de circa 4 ori în acest interval, la 1.100 miliarde de dolari.
 
Dolarii ajunşi în China în urma schimburilor comerciale sunt vânduţi băncilor, care îi vând mai departe băncii centrale, sporind astfel rezervele. Procesul a fost alimentat de exporturi, China depăşind în 2009 Germania pentru a deveni cel mai mare exportator din lume.
 
  Circa două treimi din rezervele Chinei sunt în dolari, iar un sfert în euro, afirmă Yao Wei, economist din Hong Kong al grupului francez Societe Generale. China încurajează în prezent companiile şi populaţia să păstreze sume mai mari în valută, strategie cunoscută ca "ascunderea valutei la populaţie", astfel că rezervele statului ar putea să "scadă gradual", a spus Yang.
 
Activele din rezervele Chinei reprezintă 30,2% din cele la nivel global, faţă de 14% în 2004, arată datele Bloomberg. Totalul Chinei este de trei ori mai mare faţă de Japonia, situată pe locul doi în lume. În 2004, Japonia controla circa 24% din rezervele la nivel mondial.
 
================================================
=======================================
=======================
 
 
LA MULTI ANI, d-lui Marin Neacsu!
 

 
=======================================
 
 
======================================================
=====================================================================

143 de comentarii:

  1. ...Sindodul mitropolitan a hotărât în şedinţa din 5 martie, printre altele, "iniţierea unor acţiuni de sensibilizare a oficialităţilor, în sensul introducerii sau revizuirii, în viitoarea Constituţie a României, a unor articole care să facă referire la numele lui Dumnezeu sau care să sublinieze rolul familiei în societate...

    Da, militarii romani sa se numeasca cruciati si sa treaca repejor la crestinarea paginilor!

    Multe or sa ni se intimple inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tropot de cai, strigate de huni, avari, roxolni, jaf, fum, singe...Motanelu kkcios, Cezar mucul, Curleonul = Evul Mediu Timpuriu = Negura timpului.

      Ștergere
    2. 4/D...meri la culcare...si fa economie de aer!!

      Ștergere
  2. @anonim 19.53
    Ai dreptate ,ce e corect ,e corect,dar in fata vor fi si tarfele ,asa ca echipeaz-o pe ma-ta cu niste budigai de tabla si la 'produs"cu tarfa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i suji pula lui mama, ba kkcios urit, negru si mic cit un lindik

      Ștergere
    2. Buey,boul dracului de la 20,00,termina cu injuraturile nenorocitule!Numai tu blestemi si injuri ca un birjar,gunoiule..

      Ștergere
    3. Vrei respect?
      Respecta - i pe ceilalti!

      Ștergere
  3. Mai bou cu tzatze tu esti sujac sau sugaci?Alege fi-ti-ar ma-ta curva sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre ma-ta vaca si tac-tu bou de-abia a iesit un baligos de bardou, mei cioropina de Hurziceni, tigrii sulii, motanel kkcios si baligos, sa mi-o sugi in fata si sa ma pupi in dos intr-un loc intunecos. Iar ca bonus, serveste o gura de sloboz,

      Ștergere
  4. Du-te la ma-ta-n pizda de handicapat,esti o biata starpitura de om,cocosat si slabanog ,cu laba tremuranda,tu ai pula mai jegule,tu ai un obiect de pisat,un zgarci putred si o gaura mancata de sifilis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa-mi-ai vulva coorului borac negru si baligos, cioropina de Hurziceni. Da-ti-as mooie cu cacao strinsa de pe borta coorului. Macraonule, faraonule, gaburule

      Ștergere
    2. De cap sa- ti fie!

      Ștergere
  5. Faini barbati, anonimilor. Voi va injurati, popii vor constitutie iar Dogaru tipa dupa cotizatie. Hă, hă, hă! Purceaua-i moarta-n cotet, crasma-i inchisa, cu-o lacata mare, gre...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O lume nebuna, nebuna de legat!

      Ștergere
    2. I-as da si io o moitza motanelului kkcios, halitorului de lebede vieneze, dar din pacate, virtual nu e posibil...

      Ștergere
    3. Tot virtual mananca si el KKT!
      Deci poti sa-i dai din belsug!

      Ștergere
  6. Mai gainatz cu mot,cufuri-s-ar ciorile pe starvul tau ,ce tot ai cu bietul T2,el nici nu este in tara,pupa-l-ai in zbatul pulii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma tu dupa cum vorbesti si dupa cum esti de subdezoltat trebuie sa fii un tzanc retardat deci ai o curva de mama tanara.ia s-o aduci tu la pula si la muie,e buna si mai batrana ca nu are dinti sa ne zgarie pe tzedea pulii.

    RăspundețiȘtergere
  8. O VESTE PROASTA PENTRU ADMIRATORII MOTANULUI CANGRENAT DAN VOICULESCU,
    CARE A-SI VA SFARSI ZILELE FACAND LABA INTR-O PUSCARIE ROMANA SAU AMERICANA.

    AMANUNTE PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. ” AVEREA DIAVOLULUI” IN CURAND PE ECRANE
    BANII LUI CEAUSESCU VOR FI GASITI

    AMANUNTE PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    Filmele de anul trecut.
    Autunno, Appolo, SANTERIA, The Model

    MESSIAS
    http://vimeo.com/59523190
    Appolo
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html

    Santeria by JAVA – ArtSlant
    http://www.artslant.com/ny/events/show/149480-santeria-by-javaFeb 13, 2011 – … information including artists, venue, map and reviews for Santeria by JAVA. … film premier about the artist by filmmaker/artist Robert Horvath.

    IN CURAND : AVEREA DIAVOLULUI – BANII LUI CEAUSESCU TERMINAT ASTEPT OK dela FBI …filmul poate creia probleme anchetei.

    Fimez EGON Zilele in puscarie a lui Egon SHIELLE

    URMEAZA O URIASA PRODUCTIE SONY in japonia
    UTAMARO
    Urmeaza LUCEAFARUL in limba engleza.

    RăspundețiȘtergere
  10. ACUZ OFICIAL PE DAN VOICULESCU DE CRIMA SI DE FURTUL BANILOR CEAUSESCU !
    DREPT LA REPLICA
    Am fost convins ca in Romania Dan Voiculescu va fi intodeauna liber.
    Cine sa-l pedepseaca ? Gasca securist comunista care a preluat si puterea
    economica dupa revolutia ?
    Asistam la conspiratie nationala .
    Cum se poate ca un popor ascutit la minte
    sa fie convins ca Ceausecu a fost impuscat sarac.? Cum este posibil ca sa se fure 4-6 miliarde de dolari, cea mai mare lovitura din istorie.
    (Faptele lui Al Capone si al celeorlalti gansteri palesc in comparatie cu Voiculescu).
    In filmul meu " Averea Diavolului " am cautat sa dau un raspuns la aceasta intrebare.
    Mi se pune mereu intrebarea ce probe am despre furtul banilor lui Ceausescu ?
    Asigur ca si eu si FBI au destule probe despre furtul secolului.
    Dar asigur pe orice om care a depasit 7 clase ca poate avea aceasta proba.
    Cum este posibil ca un om avea o leafa de director si eventual bani de diurna sa se lanseze in afaceri de sute milioane de dolari. Intr-un interviu chiar el recunostea ca a reusit sa stranga 30.000 de dolari sub comunism.. De unde provine restul?
    Am gasit dupa o lunga ancheta o solutie. L-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA pentru armamentul rusesc au fost furati.....
    Sunt banii contribuabililor. Am facut denuntul catre FBI in calitate de cetatean american ,furnalist de investigatii specialist in terorism si transport de arme.
    Am si eu intrebari la care Voiculescu ? Crescent a fost o intreprindere romana-palestiniana. Cum se poate ca persoana care semna cecuri pentru Arafat sa ajunga Vice Senatului. Cum se poate ?
    Cel care a pus mana pe carnetul fratelui lui Ceausescu in care se gaseau conturile dictatorului se numeste Dan Voiculescu. El a fost la Viena in ziua in care Marin Ceausescu s-a sinucis
    Dati-mi posibilitatea sa spun adevarul.
    Cele 6 miliarde trebuie restituite romanilor.
    Sunteti un profesionist , un jurnalist de exceptie.
    In cadrul emisiunii dumneavoastra dupa interventia mea am fost atacat si desfintat . Credibilitatea mea a fost distrusa complet. In ultima analiza Dan Voiculescu a iesit din nou
    invingator.
    Ma adresez dumneavoastra si conduceii RTV cerand un DREPT DE REPLICA.
    Stimata doamna
    Aveti de ales.
    Cu sinceritate si respect.

    Robert Horvath Dèva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bâşti bou cu zbaturi!
      Tu de fapt nu esti in stare sa spui ceva sau sa legi doua fraze cu oarece logica!
      SICTIR!

      Ștergere
  11. @ Lupus
    Este evident ca orice iesire din pensiile militare este sortita esecului.
    Cei care vor sa afle adevarul pot deschide INFO MONDO MILITAR intradevar un blog profesionist care asigura libertatea de exprimare si implicit postarilor mele.Deasemenea Blog Mehedinti .

    Singura audienta reprezinta pensiile militare.
    Celalate comentarii aduna 0.
    Acela-si lucru sa intamplat cu Bibliotecarul. Vazand ca nimeni nu comenteaza...... dupa alungarea mea.
    A inchis blogul si apoi s-a sinucis.
    Vei avea aceeasi soarta destul de cruda.
    Lupii sunt inteligenti si au simt practic. Mai sunt si
    exceptii. Persoanele de fata ....nu se exclud/

    ROBERT HORVATH POSTAT PE TOATE BLOGURILE MILITARE !

    ERA SA UIT BLOGUL LUI CEZAR. UN OM AL ADEVARULUI. UN PATRIOT. !

    RăspundețiȘtergere
  12. Meri ma in fras si te spanzura, ca esti prost de bubui!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bloguri militare, hai ca-i tare!...
    RH sa mearga-n pizda masii cu bloguri cu tot!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Intradevar nu ne putem compare. Eu stau langa Salvador Dali un geniu al picturii
    Vezi
    http://devagallery.com/
    Expozitia DELA DALI LA DEVA
    Iar tu @ Anoninule stai langa Corleone...
    .UN CIORDITOR DE GENIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DALI se rupe in paispe de tine tuturor!

      Ștergere
    2. @Ro borat Horvaht - Auzi mai rahat cu mot, stai tu cat vrei langa Salvador Dali ca eu prefer sa stau langa Corleone, mai vorbim una, alta, mai bem o tuica... Nu zic, ti-ar sta bine langa Salvador Dali, mai ales pe perete. Atunci ai tacea dreaq, gainatzule!

      Ștergere
  15. RH
    Mai tampitule
    aduna toate documentele tale murdare si prezinta-le noului papa,poate te ajuta el si lasa-ne pe noi in plata Domnului .Tu nu-ti dai seama,dar esti bolnav psihic!Ce vrei sa faci sau sa demonstrezi?Stim ca esti un tradatores ce crucea ma-ti cauti printre militari?

    RăspundețiȘtergere
  16. NORMALII CA TINE AU DUS ROMANIA DE RAPA.
    EU PRIN ARTA MEA REPREZINT ROMANIA.....TU MAHALAUA SI CASELE DE CURVE.
    SCUZATI EXPRESIA
    CURVE= PROSTITUATE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arta pulii calului si a pizdii iepei,esti un obscur mediocru si vrei sa te bagi in seama precum musca in pizda iepei[dupa ce se pishe].

      Ștergere
    2. Bine ca ai aparut tu, salvatorul patriei si al pizdii matii!!!
      Ai o arta de a enerva pe toata lumea de o poti breveta!
      Nici nu stiu cum sa te injur ca sa iti intre in cap ca NU TE VREM PE BLOGUL ASTA!!!
      Du-te pe blogurile si site-urile celor care te platesc (americani, unguri, evrei, japonezi, cine or fi dobitocii ce se uita in gura ta) si baloseste-i pe ei!!!
      Boule!!!!

      Ștergere
    3. In sfarsit ai recunoscut ca nu esti NORMAL!
      Care va sa zica esti un bou cu zbaturi!
      Recomand o cura cu multipla MUIE CU SLOBOZ de la "patriotul nationale" Maimucles!

      Ștergere
  17. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  19. ,,...Astăzi, Ortodoxia moscovită (unica biserică ortodoxă dotată cu rachete nucleare, după cum “se glumeşte” la Moscova) este unicul aliat al Catolicismului adevărat. Catolicismul este într-o situaţie critică în sensul că acum câteva ore au scăpat pe muchie de cuţit de alegerea unui pontific care putea “legaliza” sodomia. Banca Centrală Europeană “a găsit nereguli” la Banca Vaticanului, încă puţin şi rămân fără bani. Noroc că iezuiţii sud-americani au propriile circuite financiare Ei nu sunt în poziţie de a mai ataca pe cineva. Visul lor suprem este să supravieţuiscă şi în alte zone decât favelel din Sao Paolo sau ministerele din Buenos Aires. Francisc va da o bătălie pentru Europa...''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieziuitii aia sunt cumva cei carora Czar la face "produsul mezilor"?

      Ștergere
  20. Neata! Nu l-ati vazut pe tata? C-a zis mama ca masa-i gata. I-a facut placente cu pule-n briu...

    RăspundețiȘtergere
  21. 'r-ati ai dreaq de maimutisti!
    Usior, ca creapa corazonu-n mine !
    Cred ca nici nu-mi mai iau tratamentul, azi. Imi ajunge cat am prizat de-aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  22. Basescu despre plecarea Monei Pivniceru la CCR: ”I-as multumi lui Dumnezeu sa se intample asta”.

    Presedintele a verificat-o sase luni pe Livia Stanciu: “Nu auzisem de dansa si am cerut sa mi se aduca toate dosarele in care a intrat in complet in ultimii cinci ani”

    Durere mare cu justitia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare i-ar placea chimbului!
      Sa ramana ministresa si sa-l f..a cu LIN(DI)KUL indoit!

      Ștergere
  23. Buna dimineata, Zoo,Noo si APVp-ii.
    Frumoase bineti va dati de dimineata!

    Muey,PMT,fa-te dreak bine,altfel nu te primesc in camera nuptiala cu mine la MH,..te-n dinti.Hai,sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Tu de unde-ai izvorit la ora asta?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde am „izvorit”? Din „puțul” gandirii lui PMT.

      Ștergere
  25. „Habemus Papam!”. Adica, "Avem o Pula" !
    De parca n-a mai avut pamantul ista diavoli, cu tichie pe cap !
    Da', nicio problems ! Ca "Habemus" noi si Preafericiti ! Alti ghiavoli care sug sangele "enoriasilor" !
    Fiecare cu pizda ma-sii ! Jde miliarde cu Mesia si Biblia sub brat, vreo jde cu Alah si Muhamadu' lui, ceva-ceva Hindusi cu Brahma-Pula, marele si unicul creator al universului, iar ce-a mai ramas, niscaiva budisti !
    Si toti detine adevarurilii egsistentei universulu' !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: si mai "Habemus" noi ceva !
      Habemus Sindicatus cu filiale care n-au "varsat" niciun leutz in contul central, reprezentand COTIZATIUNI !
      Bravo lor !
      Adica sa simta Intemeietorul ce inseamna gustul adevarat al muiei !
      Zghiara dogarienii ca nu mai au bani de chiolhaneli si de motorina pentru masini. Alea ale sindicatului, ori proprii- dupa caz !
      Zghiara dogaristii la pulime ca sa-si plateasca birul pe procesele castigate ! Cica taxa de succesuri ! Aproape 2 meleoane, nu-i mult !
      Care-ti garanteaza succes deplin la luat muie !
      Stau sa ma gandesc, cu neuronul pe care-l mai am- si asta afectat de antibiotice, daca tot se da legea cu revenirea, atunci la ce mai e buna taxa de succesuri ?
      Aaaa...ca sa nu se imputa relatiilii de colaborarii cu casele de avocatura !
      Mai, mai...

      Ștergere
  26. Ei au papa, noi avem o pula. La 4ceni.

    RăspundețiȘtergere
  27. Azi e ziua lu' Marin Neacsu !
    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar, prazarul, dupa ce a realizat ca, in ultima perioada, a inceput sa urineze mai bine, de la sfanta muie, se tanguie-n versuri ca ar cam vrea s-o "coteasca" ! Exact de ziua lui !

      Eote:

      "Deci Nea Ilie, asta e
      amarnica de viaţă
      că mi-a rămas din pensie
      doar drumul pân la piaţă.
      O să vedem cum ne vedem,
      poate la ’nmormântare
      că uite ni se tot grăbesc
      Colegii spre uitare."

      Uai praz-parlit, sazi ghinisor, ca te mai asteapta fro 7-8 ministrii ai dezbinarii nationale, ca sa le iei interviuri !!!

      Ștergere
  28. Muei, precizarea era mai mult decit necesara.

    Da' a noast ii cu git!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa aveti un pranz linistit si plin de muie de calitate !
    Sunt sigur ca, azi, de ziua lui, NeaCashu ot Craiova, duce de Bubico si viitor baron regional, o sa ne faca "cinste" cu o muie cu gheata, in sonde cu umbrelutze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie primita, desi p`aci a cam luat-o!
      La multi ani! (totusi).

      Ștergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai prostovane ! Omu-i Marin, nu Ilie !
      E cacum ai hi tu tigriCOI, in loc de 2 ! Ori cacum as hi eo PULA mica, in loc de PUTZA mica !
      Doamne feri !

      Ștergere
    2. ...te-a facut PROSTOVAN ! Chiar ase..don profesor!!

      Ștergere
    3. Marine, la ziua ta,
      Marine , Marine ,
      Toate Ciorile cantaaaa (u)
      Mai draga Marine !
      Numa una nu canta ,
      Marine , Marineee
      Sta pe creaca ..blestema ,
      Mai draga Marine !
      - Marine sa te usuci ,
      Marine , Marineee
      Precum painea de-ombuci ,
      Mai draga Marine !!
      Ca plecasi din Mehedinti ,
      Marine , Marineee!
      Tigri 2 si Ciorile ,
      Sa ti-o traga azi in dinti !!
      Mai draga Marine !
      4/EZI si prostooovaaani ,
      Mai draga Marine ,
      Iti ureaza:,,La multi ani - cu bolovani .
      OOOF draga ..Merine!!!
      CAINEALA

      Ștergere
    4. Asta de la 13:49 ie sigur tata, ca numai el ie atit de talentat. Nu degeaba i se zice Cezar el MaiMuceaCios, ot Ouatau.
      ++++++++++++++++++++++
      De ziua lui Nea Merin Cashu el Bubico ot Craiova, multe salutari, La Multi Ani cu sanatate si fericire!
      PS. Sa nu uite sa treaca pe-aciulea ca sa ne lase halatul ala al lui, c-avem nevoie pentru nenea Tigri2.

      Ștergere
  31. tigri2 spunea...

    Raspunsul se calculeaza cam asa:faci produsul mezilor si "merchezul iezilor",nu-ti convine rezultatul ,mai treci si pe la baiatul sau rezultatul nu-ti convine ,treci apoi si pe la mine.
    Pai mai cowbow de Timis,daca spune ca trei olteni trecura oltul si intrebarea este :cati olteni trecura Oltul?QApoi de ce esti loaza.R:3[trei ]de mana sa ma iei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...

      Asa-i don profesor ! Ce le mai cunosti matale ..mai ales la martimetica !
      PS. Don profesor ..vezi ca nu ai citit problema pana la capat ! Ce dreak ..don profesor!!

      Ștergere
    2. tigri2 spunea...

      Don Cezarica [b]Oierica sade-n fund si nu se strica
      Se vede ca ai cap de oltean si ai luat-o oral[ca asa-ti place tie] dar in scris nu sta treba asa,da daca ai fi scris"trei olteni trecura oltul,si-napoi trecura doi",dar ai scris ca "inapoi trecu Radoi"=substantiv propriu,nu poate fi interpretat,asa ca mai lasa "oralul"si pune mana pe treaba...

      14 martie 2013, 12:32

      Ștergere
    3. CEZAR spunea...

      Don profesor ce logica imbatabila ai nene !
      Mai bine fa produsl mejilor...
      PS. Don profesor ...citeste nene problema pana la capat sau se incinge ..neuronul!! Ce dreak ..don profesor

      Ștergere
    4. tigri2 spunea...

      Nu pot sa-ti ezplic deodata
      Ca ai capul mic si sec
      Dar promit c-o sa dezleg
      Ceasta lema idioata.

      14 martie 2013, 12:49

      Ștergere
    5. cowbow = T2?
      Din felina magnifica ai ajus VACA CU PAPION?

      http://www.google.ro/search?q=bow&hl=ro&rlz=1R2ADRA_enRO418&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=o8FBUeH0J8XbsgbE9YHYCg&ved=0CEQQsAQ&biw=922&bih=534
      BOU mai esti!
      Sau ai fi vr`un Robin H(UUUUUUUUUUUUU)d?

      Ștergere
    6. Sa ma cam fut in narile curvei de te-a fatat,esti scarbos rau .te las in nemernicia si prostia ta!

      Ștergere

  32. De ZIUA lui Nea ChaShu - femeile de pe mapamond, roaga guvernul , ca lu Nea
    Marin ..sa-i mai creasca!!
    =================================================================

    MEG5514 martie 2013, 10:47
    Marine la ziua ta-Marine,Marine!
    Pensia ti-as majora-Marine,Marine!
    Uite asa sa crape toti-Marine ,Marine!
    Iara noi sa traim toti-Marine,Marine!
    LA MULTI ANI! si mai multi bani(la pensie)Doamne ajuta!
    =================================================
    Femeie draga ,
    A mea scrisoare , gaseasca-te sanatoasa !
    De cat sa rogi guvernul,
    Ca lu Nea Marin sa-i mai ..creasca ,
    Ridica ochisorii ,priveste in sus,
    Roga-te la stele..ca lu nea Marin ,
    Mai bine sa i se ..intareasca !
    Ca mare ..ca orice oltean ,din nastere...o are,
    Doar numai ca-i cam ..FLASCA!!
    Caineala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, sa-i creasca pensi Juvecului, da sa-i creasca si parul! Eventual cel din nas, ori de pe picere.

      Ștergere
  33. Muey,da cine-o fi subMarinul asta?

    RăspundețiȘtergere
  34. PMT,încă nu scoți fum alb pe nări?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca-mi ajunge, cat fum negru am scos pe cur !
      Can' mi-o bagat un furtun pe roBORTA curulu', ca sa ma "filmeze" la matz, imi iesea numa' must pe nari !

      Ștergere
  35. In loc de cruce ,tu meriti un kkt la capul tau!
    O sa incerc sa nu-mi mai pierd timpul cu de-alde tine ,fac ceva pe joaca voastra de copii facuti din laba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ma, tu esti facut prin insamintare hartificiala si aruncat pe gard. te cauta INTERPULUL ca cica ai fi halit niste lebede la Viena. vezi ca seful tau, Ion Cutitaru zis Ciocan, bulibasa din Hurziceni e suparat rau pe tine.

      Ștergere
  36. off topic\
    Si Steaua?????

    RăspundețiȘtergere
  37. Un batranel se prezinta la comisia de inrolare.
    - Vreau sa ma inrolez ca voluntar.
    - Cati ani aveti ?
    - Saptezeci.
    - Cam batrin pentru un soldat…
    - N-aveti decit sa ma inrolati ca general !

    RăspundețiȘtergere
  38. Nea Cashule, macar d`un "merci" nu ai timp/placere?
    IaCA CA ZOO+9+APVP..` ti-au zisara de felicitari.
    Chiar asa, nu "te bagi"?
    Pacat! Sa-ti fie de bine! Nu esti cel care te crezi/vrei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are ista timp de puleti !
      Prazomenul vorbeste discutii numa cu ministrii, senatoriste de Careacal si poieti nationali, alde Biliputza !
      Nu se scoboara el la nivelul unor pileati !

      Ștergere
    2. Corect se spune "puleati" muei PMT. Vezi, de aia se folseste "termenul niste puleti".

      Ștergere
  39. Multumesc domnule Burcu, Ar fi fost suficient un telefon ca intre prieteni, nu agitarea spiritelor si aceleasi balacareli si jigniri care iti umplu blogul de ceva timp. Multumesc celor care totusi mi-au adresat un gand sincer si frumos. Pentru ceilalti, ce sa spun , macar de ziua mea puteau sa lase urarile " de bine" dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.Unii ma vor in mormant altii imi ureaza sa ma usuc. Daca prietenul Vasile Burcu asta a urmarit prin postarea pe care a facut-o, si-a atins scopul. Eu de ziua lui i-am telefonat si i -am urat altceva. Multumesc inca odata nea Vasile.Promit ca de acuma sa nu mai intru niciodata aici , nici macar din curioyitate. Azi ati pus capat domnilor, sub blanda satisfactie a lui Admin. Va doresc sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei castana, zau ca esti simpatic !
      Da', cel putin, explica-mi si mie care-i treaba cu Burcu. Omul ti-a pus cosul cu flori si dedicatiile, de ziu lu talica, la ceva vreme dupe ce ne-am sesizat, din oficiu, egsact pe la 12 si 13 !
      Te imputi in virtual, fara sa te treaca !
      Tu, de fapt, bag sama ca ai ceva cu Burcu si nu damblagitii de p-aciulea, care e sinceri cu tine !
      Zau, nu vad de ce te-ai suparat ! Nu toti are talente de-ati face urari in versuri !
      Mai, mai...

      Ștergere
    2. "Pacat! Sa-ti fie de bine! Nu esti cel care te crezi/vrei!"

      Ștergere
    3. Pese: eote, pentru la anul, daca nu crap pana atuncea, iti pregatesc de pe-acuma o urare in versuri, dupa "Luceafarul" ! Ca sa moara Biliutza de necaz !
      Zau, te-am bagat la evidenta ! Numa' sa nu-mi faca babornitza colivele pana atunci !

      Ștergere
    4. PMT-ule nu lasa eventuale capodopere la sertar pentru a fi "publicate" postum!
      Baga acum, cat mai poti/putem clapaci si mai avem doi neuroni imbacsiti cu care sa ne bucuram!
      Incrancenatii sa caute placeri pe alte bloage!

      Ștergere
    5. Oileiii....
      Vorba unui patzient de'al nost:
      Unde dai si unde crapa!
      Merine, pacat tata! Ceva nu este bine cu tine, dar nu despic firul!
      Te asigur insa, de buna mea credinta! Mai mult, m-am enervat si pe la PORTILE inchise ale blogurilor tale, am lasat totusi un scurt mesaj si am revenit in exces aici! PACAT ca a iesit PROST, dupa opinia ta!!
      Eu credeam ca fac bine! Telefonul cu numarul tau, nu a fost azi si nici acum la mine! S-a intamplat sa fie si aici .... aiurea! Oricum, personal, inca o data LA MULTI ANI si NUMAI DE BINE!

      Ștergere
  40. Muei, mi-a stricat seara scrobitu' ! N-ai ce-i face, capra tot capra.

    RăspundețiȘtergere
  41. Sa aveti o seara buna !
    Si cu succesuri, pentru microbistii lu' Steaua !

    Merg sa beau o pastea, cu zama de alupigus, in cinstea zilei lu' Cascavalu si la nani !
    NB la ZOO+NOO !

    Uai, da ci mi-e dor de salonu' meu...

    RăspundețiȘtergere
  42. Bre Nea Cashcavale, se spune ca simtul umorului si glumele sunt o rezultanta a oamenilor inteligenti. Prin comentariul pe care l-ai postat mai devreme, m-ai convins ca asa este. Pacat.
    PS. Si stii dumneata: "Niciodata sa nu spui niciodata"!

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Bre Zoo + 9, sunteti apti combatanti grupa 1? Atunci sa-i dam drumul! Mama ce ma maninca organul erectil...Vino Czar si mi-o spala, ca-acu mi-s in putza goala!

    RăspundețiȘtergere
  43. Muei, sazi sa-mi gasasc costumu' di pitic sictirit. M-o terminat Bubico!

    RăspundețiȘtergere
  44. "... Promit ca de acuma sa nu mai intru niciodata aici , nici macar din curioyitate."
    Sub acoperire sau mascat se pune?

    RăspundețiȘtergere
  45. Baa, de cind i-au furat halatul lui Nea Cashu el Bubico ot Craiova, ie alt hom. Haspira si iel sirecu la premiu ala Pulizer. Da greu, greu de tot.

    RăspundețiȘtergere
  46. Muei, fiti sobri ca BeaCalu, pe Sfitu' Munte, se roaga.
    Si in saloanele noastre-i cald, bine, tvurile-s pe desene animate cu oi...
    Jijiiii, vino muei la noi!

    RăspundețiȘtergere
  47. Ieou cred ca expira greu si cu zgircenie,
    ca-i plin de iel si nu vrea sa se-mprastie.

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Muei, se supara Nea Cashu? Paguba-n ciuperci! Unul mai putin la masa si la vin. Adica la conferinta de la MH din primavara asta, va fi o gura mai putin.
    Muei, io beau portia de vin a lui Cashu. In rest, mincarea lui impartiti-o. Uite Czar mucul vrea de la aperitiv, pielea de pe caltabosh de ala in cap rosh, iar motanelul baligos, portia de shorik, ca tot e el urit, mik si negru ca un lindik.

    RăspundețiȘtergere
  51. NB la ZOO + 9! Cezare, muica nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  52. Va salut si va doresc o zi buna!!!
    Domnu Nea Cashu daca s-a suparat sa ii stea in gat tot ce-a scris si a facut... Sa isi ia jucariile si sa stea la colt cu tichia de magarus... ori mai bine sa mearga sa se planga lui Dogy ca e injurat, scuipat si mai ales muificat de "colegii" lui pensionari militari!
    Sa fie primit!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. 'mneatza buna ! Si la ZOO + NOO + apevistii puley !
    Bag sama caco municatu' lu CasCavalu' Bubico ot Targu Mures, cacum noi am fo magari nesimtiti si nu i-am urat "sincer" de ziua lui ani multi si fericiti, a produs ecoaie puternice si emotionante !
    Pe linie !
    Na, ce sa mai zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca si Don Curdeleu din Bartolomeu birt o fo tare emotionat ! Asea de emotionat incat, cand s-o trezit din agonia noptii si o vazut ce-a scris in virtual, si-a dat singur muie !
      Asta-i adevarata arta !

      Ștergere
    2. da bai pmt-ule ii scrisesem de "dulce" lu Cashu ot bubico ot craiovita,da' m-am gandit ca...ce rost are sa pierd timpul cu un papagal.....da-l in pula mea!!Na! esti satisfacut de muie?Ca mai am.

      Ștergere
  54. OF ce ne mai dicstraram de ziua lu NeaChasu !Ce bine mo simtii ba...!!

    RăspundețiȘtergere
  55. No,buna dimineata la tătă poPULIMEA!
    Ha,ha,ha..ce va ziceam IO..cand va intrebam cine e acest subMARIN?
    Apu,no,apevistii pulii,de Steaua numa de bini, or facut fata la englezoi.
    Muie PMT, te salutez si fa-te dreak bini !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma fuck, ma fuck !
      Deja am inceput sa-mi umplu instalatia, asea usior, usior...
      Pana si babornitza ne-o spus, de dimineata, ca azi parca ma vede intr-o lumina mai favorabila !
      I-am zis ca se datoreste, in primul rand, terapiei prin MH blog, care are un efect benefic imediat si asupra psihicului !
      N-a inteles hoasca prea multe, da a dat din cap a aprobare.

      Ștergere
    2. PeSe: adica incep sa-mi revin la starea de mosneag sclerozat, cu probleme la axul cu came, ceea ce, ei, pare sa-i convina !
      Stie ea zbarcita ce vrea !

      Ștergere
  56. Uai, ma tot intreaba vecinu' Costica daca am primit noua decizie !
    Si-i cam negru tare la fata, iar barba-i tremura ca la un harciog !
    Da de ce putza mea ma tot intreaba de nush ce decizie ?
    Sa hie oare ceva nashpa la mijloc ?
    Ca, dupa cum vad, cica-i deranj mare pe la cemejeuri si pe la casa de penzii !

    RăspundețiȘtergere
  57. ..da bai se ia inapoi int-o veselie HG 1019 ! Cica isi cer scuze ..ca nu ati meritat gestul lui hOOOPREA!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Anonim15 martie 2013, 09:36
    I-a mancat pe dogarieni in cur cu "demnitate si onoare" si cu frauda sulii.Au scarmanat cacatu' acu' poa' sa-l si manance.Oaiii ce bine ma simt cand vad prosti mai mari ca mine.Si eu care credeam ca sunt in top.tu-i in gura de nesatui!!
    ca mai zicea CEZAR "paici" ca "aveti grija ce va doriti ca vi se ia daru'napoi"deci vorbesc de CEZAR nu de muistu de PMT.Ala era prea ocupat s-o suga si n-avea timp de gandire.De parca acum ar avea?hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..mie imi spui ? Extaz nene ..ecstaz!!

      Ștergere
    2. 4/zi Cititi si..plangeti ! Cititi!
      IN LOC SA LUPTE PENTRU CONTINUREA APLICARII HGS 1019 PENTRU TOTI MILITARII AU MILITAT DIN PLIN PENTRU NEAPLICAREA LUI .

      IATA DOVADA.(comunicat intilnire SCMD la Senat cu dl.Dobritoiu 15.02.2013)

      ”În felul acesta ar dispărea actualele discriminări sau nedreptăţi care ţin cont de vechime fără a ţine cont de gradul, pregătirea, responsabilităţile şi importanţa socială a activităţii pensionarului”

      Reply
      cirus says:
      Martie 15, 2013 at 11:10 am
      Neaplicarea HGS 1019 constituie clar o discriminare in primul rand pentru cei pensionati dupa 2001 (deoarece s-a modificat doar Anexa nu si HG 1294) si in mod logic, pentru toti pensionarii. Cei 2 ,DC si DM si-au dat arama pe fata in sensul ca au sprijinit doar pretentiile absurde ale privilegiatilor pe L164, netinand cont de nimic altceva decat de interesele lor . Privind L 164 /2001, toti pensionarii militari ar putea cere( daca se va aplica OUG cu cuantumul din dec 2010) recalcularea pensiei lor dupa L164 cu toate modificarile si adaugirile( deci cu toate sporurile posibile si imposibile) si ar obtine astfel cresteri spectaculoase.
      Caineala

      Ștergere
    3. Uai, deci treaba-i pi buni, nu ?
      Nu ma faceti sa-i arat asea aiurea semnul sfant al muey, lu' vecinu' Costica !
      Ia-n sa-mi iau coponul cu dansa marita si sa merg la geam, sa vad daca are coraj Costica al nieu sa ne batem in copoane !
      Ca prea mult am suferit...

      Ștergere
  59. Buna-i dimineata stimati pacienti si ... dragi animale!

    RăspundețiȘtergere
  60. Muei, ce ne-am mai distrat de ziua lui Bubico! Stie omul cum sa intretina atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  61. Fir-ai dreak mai Marine,
    Te facusi dulau ..mare !
    Dintr-un puisor de ..cane!!
    Caineala

    RăspundețiȘtergere
  62. @PMT&co

    Sex Ghid pentru pensionari.
    1.Puneți ochelarii, pentru a fi sigur că partenerul tău e în pat lângă tine.
    2. Pune cronometrul pe timp de 3 minute, în cazul că ațipești în mijloc .. .
    3. Alegeți gradul de iluminare preferat - stinge lumina complet.
    4. Înainte de a începe, asigurați-vă că numărul de salvare este la îndemână.
    5. Scrie pe mână cu litere mari numele partenerei cu care ești în pat, în cazul că-l uiți .
    6.Asigură-te că proteza e bine prinsă pentru a nu cădea sub pat.
    7.Pregătește din timp un pahar de apă și o pastilă (paracetamol ), în cazul în care ai reușit să termini.
    8. Trebuie făcut cât mai mare zgomot posibil - presupunând că vecinul nu este surd.
    9.Dacă ai reușit, înștiințează pe toți.
    10.Nu te gândi măcar o clipă să încerci iar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A dreaq clampau ce esti !
      Nu ca n-ar fi valabile, macar unele dintre ele...

      Ștergere
  63. UAI CE NINJE!!! VINO CEZAR DE NE-O LINJE!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mei, HGS 1019 fu aplicata si celor carora nu le fura identificate o parte din venituri. Eliminind HGS-ul, sa vedem cum o vor rezolva astia de la casa pulii de pensii, ca atunci, veniturile realizate vor cobori sub valorile din Anexa 1 a OUG1...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, in tara asta totul e posibil. Mai ceva ca in America. Vorba aia "ce a facut Boc nici dracul nu desface"...

      Ștergere
    2. Uai belitilor, ma semi-impacai cu vecinu' Costica si mai staturam oleaca de vorba. Eote ce-mi zise omul:
      -a primit o decizie noua, prin care ii beleste, pe brut, aproape 4 meleoane, intrucat i-a "reconsiderat" grupele de munca, date de-a'mpulea anul trecut;
      -zice ca decizia de anul trecut, cand i-o crescut, o fo emisa pe 9 martie, iar aiasta din urma o fo emisa pe 5 martie si ca tre sa-i ia banii dati in plus, inapoi; nush ce-mi explica el ca, potrivit unei legi, ce este dat aiurea si descoperit pana intr-un an, suporta labagiul in cauza, iar ce este "descoperit" peste un an, pana la 3, cand se sterge datoria, plateste prostia cine a gresit ! nush, ca nu ma prea pricep, insa ideea e ca tre sa dea inapoi !
      -omul zice ca el nu a cerut nika si nu a trimis nicio hartzoaga la Casa de Penzii, iar cine a facut mantzocaria, sa plateasca;
      -cica sunt sute de cazuri pana la ora actuala si se pregatesc deja noi procese, pentru fals si uz de fals, de data iasta: cica pute tare de tot fecala prin ministerul dezbinarii nationale si nu prea se gasesc vinovatii, ca nicio hartoaga legata de pensii nu-i semnata in clar !

      Prea multe n-am inteles eo, insa miroase a bulshit daca-i asea !
      Dezastru total, debandada generala. Si, sa-mi dati voi muie cu pikamarul daca vinovat nu va fi gasit un mac, sau segheve, cum ii zice amu !

      Dupa aniaza vine un bosho pe la mine, sa ma verifice la "cusatura" si sa-mi ia presiunea la cap. Sigur aflu mai multe !

      Dea dreaq, tara lu' Dorele !

      Ștergere
    3. @PMT(putza mica si trista)
      Banditule ai citit la plano ,si bagi aici.Uite inc-o muie!!!

      Ștergere
    4. Muei Curleonus, PMT zice bine da-ti-as mooita cu kko. Cine va raspunde de toate porcariile astea?

      Ștergere
  65. Dat dreaq Comisaru' Vasile fara arma !
    De fro doua zile tot aud la teve ca Havemus Papa si, in afara de faptul ca omul ar fi de acord cu fututul in cur, insa nu si cu casatoreala intre pularai, altceva n-am prea inteles de la muistii astia de stiristi !
    Deh...
    Bagai o vizita pe "Hronicul semnalelor" si ma-am lamurit ce-i si cu Papa asta, ce-si zice Frankenstein Unu !
    Are talent militianu' ista de puscarii, la adunat informatii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa smerenie,
      MULTUMESC pentru vizite, comentarii si... aprecieri!
      Inteleg si faptul ca iti este mai bine, iara asta ma bucura si mai mult!

      Ștergere
    2. adminule!!
      o inteleg p'aia cu "smerenia"....da la o muie te bagi?...de luat!!!:):)

      Ștergere
    3. Ha, Ha, Ha!!! A dreq si Nea Vasile asta! Nu iarta nimic!
      Uai PMT vezi ca Nea Vasile are-o durda plina cu 2 glonti la radacina si de nu vei fi cuminte, te frige direct la dinte.

      Ștergere
  66. Sa aveti o zi excelenta si muie de calitatea intai ! Sau 000, cum e pe pungilii de faina, de mana intai, pentru cozonaci !
    Tre sa-mi iau alupigus-ul de-aniaza, pana nu se-mpute zama de gaoz, cu esenta de sloboz !

    RăspundețiȘtergere
  67. Inainte de 89:

    „Un bulgar vine să-şi petreacă vacanţa în România, iar la întoarcerea acasă prietenii îl întreabă cum a fost. – Groaznic! am stat toată perioada în hotel, încuiat în cameră! Mi-era groază să cobor chiar în restaurant sau la bar, mi-era o frică de moarte! – Frică? De ce?
    – Fiindcă peste tot am văzut oameni umblând cu ţevi metalice în mâini şi întrebându-se unul pe altul: «Ai prins bulgarii?»“.

    RăspundețiȘtergere
  68. Pentru ridicarea moralului lu'PMT(ca sula si-o mai ridica doar cu carligu de rufe)


    GRATARUL LA BARBATI
    Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
    1) femeia cumpara mancarea
    2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
    3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului. Și aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
    4) BARBATUL AȘEAZA CARNEA PE GRATAR!
    5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
    6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
    7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta si apoi inca un punct foarte important!
    8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR ȘI O DA FEMEII!
    9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
    10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata,spala vasele si din nou, foarte important!!!:
    11) TOȚI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITAȚILE LUI IN ARTA GATITULUI ȘI II MULȚUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
    12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa,ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Curleoane, mai mincati buei si picioci ca-s sanatosi. Lasati carnea pentru Cezar maimuca, ca el o vrea cu varza.

      Ștergere
    2. -tu-va in gat de nehaliti!!

      Ștergere
    3. Voi va ghiftuiti cu gratare din carne cal ,gresit etichetate -adicalea scria clar carne de ..IHA..IHA...iar colegul nostru se lupta cu pensiile voastre ! Rusine baaaa!

      15 martie 2013, 13:04
      karadeniz spunea...
      @Plano Lupuș
      Aveți dreptate cu CCR. Important este că in instanțe incep să apară suficiente probe privind legitimitatea anulării acestei legi.
      Revenirea la cuantumul din 2010 pentru cei cu pensile diminuate este un act reparatoriu prevăzut de legea 19 care este suportul tehnic de recalculare al legii 119 și în legea 263 care este continuatoarea extinsă a legii 19.
      Acest act de dreptate socială cum spuneți nu salvează legea 119 de la contestări prezente și viitoare atât timp cât temelia justificării acestei legi , veniturile, nu sunt identificate corect și complet, iar legea nu prevede compensarea corespunzătoare și echitabilă lipsei acestor venituri.
      Legea 119, prin OUG 1m a prevăzut o compensare a veniturilor neidentificate în statele de plată lunare doar la nivelul soldei minime de grad și funcție, ceea ce reprezintă clar o discriminare continuată și prin condiționarea acestora de valoarea salariului mediu pe economie.
      Acele venituri provenite din sporurile nepermanente acordate pe state de plată suplimentare și care în mare parte nu se mai regăsesc datorită termenului mic de păstrare nu au fost compensate.
      Referitor la afirmația că revenirea la cuantumul din 2010 a acelor pensii diminuate cu mai mult de 1000-2000 de lei este un lux, tot un lux pot fi considerate și pensiile de aproximativ aceeași valoare reieșite din revizuirea pe legea 119. Ori le plafonăm pe toate ori le lăsăm pe toate. Pot fi verificate dar cel puțin alea pe legea164 m-aș mira să nu fi fost verificate în perioada cînd se purta chestia cu pensile nesimțite.

      15 martie 2013, 14:18

      Ștergere
  69. Baa rapandulelor - ca tot e vorba in subiectul postat de Nea Vasile de aur- puneti mina si stringeti la ciorap niscaiva marafetzi s-aveti de unde da inapoi.
    Cezare ai belit kokoshelul. Trebuie s-o dai inapoi. Si pensia nemeritata si pielea de pe creasta preputzei...Hi, hi, hi!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri