Google Translate

duminică, 3 martie 2013

Bravo Titus Corlatean! Felicitari Victor Ponta! Bomba lui Corlatean provoaca un adevarat razboi pe Schengen. “Daca ne amana iar, nu mai suntem interesati. Asa cum am trait fara Schengen, putem sa traim in continuare!”. UPDATE.

 
Razboi al declaratiilor dupa ce Titus Corlatean a aruncat bomba: daca ne amana iarasi cu Spatiul Schengen, nu mai suntem interesati de aderare! Traian Basescu a sarit ca ars – se delimiteaza de declaratia ministrului de externe. Premierul Victor Ponta ii ia apararea lui Corlatean – asta e pozitia oficiala a Guvernului, daca vom fi tinuti la usa spatiului de libera circulatie europeana printr-o decizie politica, Schengen nu va mai fi pentru noi o prioritate!
 
Traian Basescu, via Bogdan Oprea: aderarea la spatiul Schengen constituie un drept al cetatenilor romani
 
“Afirmatiile domnului ministru Titus Corlatean potrivit carora, in cazul in care aderarea Romaniei la spatiul Schengen va fi amanata din nou cu prilejul Consiliului Justitie si Afaceri Interne din 7 – 8 martie a.c., Romania nu mai este interesata de acest proces, reprezinta strict opinia personala a ministrului Afacerilor Externe si pot fi considerate cel mult o propunere de pozitionare.

 Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, se delimiteaza de aceste afirmatii si reitereaza faptul ca Romania isi mentine intregul interes pentru aderarea la spatiul Schengen cat mai curand. Domnul presedinte Traian Basescu il invita pe domnul ministru Titus Corlatean sa renunte la afirmatii de acest gen pentru a nu crea o perceptie falsa in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu privire la agenda europeana a Romaniei si ii cere, in schimb, sa actioneze pentru indeplinirea cu prioritate a tututor conditiilor directe si indirecte legate de acest proces.

 Aderarea la spatiul Schengen constituie un drept al Romaniei si al cetatenilor romani stabilit prin tratatele constitutive ale Uniunii Europene si consemnat ca atare in Tratatul de Aderare al Romaniei. Domnul presedinte Traian Basescu sustine, in continuare, ca Romania trebuie sa reuseasca sa se integreze in spatiul Schengen.”, precizeaza Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei.
 
Victor Ponta: am facut tot ce tine de noi, dar ne lovim de o decizie politica unui stat care se opune intrarii noastre
 
“Ministrul de Externe, domnul Corlatean, nu a vorbit in nume personal, ci a vorbit in numele Guvernului de fiecare data cand a vorbit despre Schengen. Vreau sa intaresc faptul ca Guvernul a facut tot ceea ce tinea de noi pentru ca decizia de saptamana viitoare sa fie o decizie pozitiva si eu inca am sperante in acest sens. Daca insa decizia va fi din nou de amanare, atunci e clar ca va fi nevoie de o solutie politica a acelui stat care se opune intrarii noastre in Schengen si noi vom astepta, nu va mai fi pe agenda Guvernului Romaniei intrarea in Schengen ca o prioritate, ci noi suntem pregatiti si, cand se va lua decizia politica in tara sau tarile care cred ca trebuie amanat, atunci o sa intram, insa nu o sa mai fie in niciun caz primul punct de discutii dintre Romania si partenerii nostri europeni, o sa fie alte puncte, nu Schengen” , a declarat premierul Victor Ponta.
 
Corlatean il trage de maneca pe Basescu: ai vorbit cu Merkel despre Schengen? Acuzatii la adresa PDL: nu tragem toti in aceeasi directie
 
“Eu i-as pune o intrebare publica domnului presedinte: la discutiile din marja Consiliului European de la Bruxelles, atunci cand i-am adresat rugamintea de a avea o discutie cu cancelarul german Merkel, daca a avut aceasta discutie pentru sustinerea Romaniei pentru aderarea la spatiul Schengen?”, a afirmat sambata Corlatean, care acuza ca demersul aderarii la Schengen nu a fost sustinut si in plan intern de PDL si presedintele Basescu.
 
“Dialogul popularilor europeni din Romania a fost de fapt un atac la adresa guvernului USL si a Ministerului de Externe. Nu si-au folosit din pacate aceste parghii pe care noi, social-democratii, colegii liberali si le-au folosit in familia liberala pentru a deschide usi la Haga, de exemplu, dar pentru a deschide niste usi care sa faca acest demers mai realizabil. Nu am vazut, din pacate, aceste demersuri in PDL, nu am vazut aceste demersuri la varful ierarhiei, ca sa avem un confort ca tragem cu totii in aceeasi directie”, a mai spus ministrul de externe.
 
Titus Corlatean a avut vineri o rabufnire dupa aparitia unor semnale ca Romania va fi iarasi dusa cu zaharelul la capitolul aderarea la spatiul de libera circulatie europeana:
 “Daca ne amana iar, nu mai suntem interesati.
Asa cum am trait fara Schengen, putem sa traim in continuare!”
 
 
=========================================
====================================================
============================================================
 
 
Bravo Titus Corlatean! Felicitari Victor Ponta!
Bomba lui Corlatean provoaca un adevarat razboi pe Schengen. “Daca ne amana iar, nu mai suntem interesati. Asa cum am trait fara Schengen, putem sa traim in continuare!” .
Demult nu am mai simtit bucuria de a fi roman, cu coloana verticala dreapta!
Bravo si Felicitari Domnilor!
Rusine celor care cersesc onoare si demnitate in genunchi, pupand poale si papuci!
Admin, Romania Megalitica
 

 
==========================================


LA MULTI ANI, DOMNULE PRESEDINTE ION ILIESCU!
Astăzi fostul preşedinte al României Ion Iliescu împlineşte 83 de ani.
Domnului presedinte ii doresc multa sanatate alaturi de cei dragi si traditionalul LA MULTI ANI!
Admin, Romania Megalitica
=======================================================
=====================================================================

182 de comentarii:

  1. Pai da ,inca o dovada ca pe politicienii nostri[POLITIHOTII]ii doare fix in pula de cetatenii romani.Ei care au furat "la greu" si au averi incomensurabile,nu au nici un interes sa lucreze in tarile Europei,sa castige si ei un ban pentru intretinerea familiei,ei,nenorocitii au nevoie de noi ca SCLAVI nu ca cetateni cu ceva stare,vor sa ne tina in custi,infometati ,sa ne arunce din cand in cand cate o ciosvarta si noi sa ne supunem cu multumiri.Da sa va bata Dumnezeu pe toti Corlatenii,Pontacii,KKraii si toti politicienii=dusmani ai poporului si mafioti spurcati!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI UN BOU ...FARA RATIUNE!

      Ștergere
    2. Buey,
      Bou, dar BOU cu zbaturi!
      Nu prea stiu ce inseamna, dar este un bou, mai bou ca altii!
      Asta "nica" nu a inteles despre ce este vorba, dar se repede ca boul sa clapaceasca ce-i trece lui prin putinii sai neuroni!

      Ștergere
    3. Mai kkt cu ochelari,de ce te bagi ca musca-n pizda iepei daca esti prost gramada si habar nu ai despre ce se vorbeste.Du-te dracului prin targ cu iedesul si da limbi hoastelor de vand buruieni si urzici sau tu te emotionezi cand vezi oameni inteligeni ,crezi ca sunt extratirestri si te repezi la ei precum gaina la muci?

      Ștergere
    4. Dintre toti politicienii mai dusmani ai romanului de rand decat PDListii(Prosti Dilii Labagii) nu cred ca se exista.
      Dar tu cum esti un bou cu zbaturi n-ai cum sa pricepi!
      Daca vaca de Udrea il propune pe Boc (... in limba turca) candidat la Presedentie, iar acesta o propune pe gheonoaia Macovei, ce calitate are rezerva de cadre a acestui partid de KKT BOULE?

      Ștergere
    5. Ba, da prost mai poate fi unul care nu vede ca, de multa vreme, declaratia lui Corlatean este una de bun simt si de demnitate!
      Sa mergi sa ceri in genunchi ceva ce a bfost stabilit ca fiind un proces tehnic si nu unul politic, dupa ce ai bagat miliarde de euro in granite, basca in firmele agreeate din vest, e ceva rusinos, demn numai de basinos si ai lui...
      Muie celor ce nu apreciaza declaratia lui Corlateanu!!!

      Ștergere
    6. @Anonim3 martie 2013, 11:37 Mai onanistule, ia treci colea langa robert horvath si taiati-o impreuna cu aburelile voastre!!! SUPER BOULE CU SUPERZBATURI.

      Ștergere
  2. Mi se pare foarte, foarte CORECT ! Dupa ce i-am umplut cu euroi pe dispozitivele de securizare proiectate in special de Germany ( aprx. 2 miliarde) acum fac pe ..hitleristii !
    Chestie politica ! Ar dori sa le ofere ,,minunatia de S. lui Base si PDL-ului !
    Sunt liberi sa si-o bage si in partile dorsale denumite ....cur!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Prietene!
      Ai perfecta dreptate!
      Sunt mai mult decat interesati sa treaca timpul, sa apara uzura si... sa le mai cumparam o data! Cele vechi... nu mai corespund, nu-i asa? Sunt uzate fizic, moral... Buey, nu mai bine ii dam noi dreaku si la mama dreaku cu SUE lor cu tot? Ce-am castigat? Ne-am distrus tara, agricultura, industria, economia! Suntem vanduti trup si suflet, muritori de foame intr-o tara care nu ne mai apartine! In care dobitocii de zaltati unguri, isi fac de cap!

      Ștergere
  3. Bravo Ponta ! Puteam sa traim si fara UE ! Tot inainte spre comunismul victorios !

    RăspundețiȘtergere
  4. Românii și Schengenul – vaca și chiloții

    Autor: Angela Tocilă

    Când crezi că le-ai văzut și auzit pe toate, când ești convins că nimic nu te mai poate surprinde, când te resemnaseși să trăiești într-un haos generalizat și singura grijă pe care o mai aveai era a locului unde-ți ții pașaportul, valiza și biletul de avion doar ”dus”, câte-un politician de coada vacii care nu întâmplător ocupă funcția de ministru de externe a țării tale te trăznește în moalele capului spunând că dacă nu suntem primiți în Schengen, România nu mai e interesată de subiect.

    Așa a hotărât el și capul lui colțuros, vorbind în numele tău și al altor 22-23 milioane de români, pentru că el prin funcția lui, are voie să se substituie voinței unui popor întreg.

    România nu mai e interesată de intrarea în Schengen și o spune de pe poziții de forță, în numele aceluiași patriotism de cârciumă care a cuprins populația otevizată, manelizată, semi-analfabetă, aceeași care s-a sufocat de indignare cu ocazia arborării steagului secuiesc pe diverse edificii, garduri sau copaci, aceiași patrioți ce se-nfioară când ascultă ”Așa-i românul” lălăit în crâșmă de vreun tovarăș de pahar, sau ”Treceți batalioane române Carpații” în diferite faze de intoxicație alcoolică.

    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaca cu zbaturi!
      "..aceiași patrioți ce se-nfioară când ascultă ”Așa-i românul” lălăit în crâșmă de vreun tovarăș de pahar, sau ”Treceți batalioane române Carpații” în diferite faze de intoxicație alcoolică."

      La nunta loazei lu` Chioru ce s-a cintat oare?

      Ștergere
    2. Vaca asta de-a scris tampeniile alea nu are chiloti si asteapta, pa langa muia traditionala de la ai nostrii si o multime de pule europene pe din dos si pe din fata, mandra sa sa fie fututa totala a Europei!

      Ștergere
    3. Buey Autor Angela Tocilă!
      Muey Angela, tu de ce pizda matii ma faci otv-ist, manelist, semi-analfabet, intoxicat alcoolic ? Unde mata-n cur ai vazut tu ca as fi eu, sau "populatia", tributara acestor tare? mai mancati-as, tu chiar vrei sa ne punem noi doua, fustele-n cap? Buey matracuco, eu haladuiesc paciulea, pe la pretinii mei de blog (incognito) de luni de zile, dar ce-mi facusi tu azi, nu se ezista! Muey, de o singura data de se mai intampla, apoi dreaku te ia, garantat! Pana atunci, te trateaza baietii prieteneste si gratis, ora de ora, cu ALUPIGUS!

      Ștergere
    4. Cucoana asta, parca e din Oradea, se baga-n seama da-i ZERO BARAT. Iar cine o promoveaza este de doua ori asa.

      Ștergere
  5. Pe aceste motive imputite (politica -familii politice - amestec in treburile interne - coruptie pe fondurile comunitare ) SUE se va duce dracului !
    Vedeti pozitia ultra reticienta a UK !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici o umbră de patriotism nu mai rămâne după o beție, doar dureri de cap și indispoziții. Românul nu trece Carpații decât să plece-n occident la muncă, în cel mai bun caz. În rest, se duce la furat, la cerșit, la produs, la înșelat, la proxenetism, la dat în cap.

    Patriotismul îl încurcă prin străinătate, așa că-l lasă frumușel la păstrare în Vama Nădlac sau Borș. Ca să nu te faci de râs printr-o țară străină, ar trebui să-ți cari patriotismul în spinare peste tot, dar românului i se pare că e de ajuns să pomenească prin străini de râu și ram, de folclor și peisaje și de cele mai frumoase femei din Europa, chiar dacă lumea s-a cam săturat de poveștile noastre, de drumurile desfundate pe care te chinui să ajungi la râu și la ram, de șmecheriile, șmenurile și țepele pe care le iau prin România, de prețurile nerușinate și serviciile proaste, de ospitalitatea obositoare și agasantă cu care speră românii să-și ascundă gunoiul sub preș

    Citiţi mai mult: Românii și Schengenul – vaca și chiloții - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/romanii-si-schengenul-vaca-si-chilotii-1026420.html#ixzz2MTY0fvNP
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai BOU CU ZBATURI, ia-ti VACA CU ZBATURI si mergeti la dreaq amandoi. PUPINCURISTI BASISTI!

      Ștergere
  7. Ponta are aliati

    Marine Le Pen cere organizarea unui referendum pentru ieşirea Franţei din UE în ianuarie 2014


    Preşedinta Frontului Naţional (extrema dreaptă) Marine Le Pen i-a cerut "solemn" lui François Hollande organizarea un referendum în ianuarie 2014 privind ieşirea Franţei din Uniunea Europeană

    RăspundețiȘtergere
  8. BRAVO Corlatene!
    Majoritatea romanilor nu stiu ce inseamna Schengen, iar romanii,in totalitate,vor trai la fel,si cu Schengen si fara Schengen.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. Muei, primul ce-a postat pe subiect, dar Hanonim, este Motanelul kkcios din Hurziceni. Halitorul lebedelor din Viana are zbaturi, dar la doveleac!
    2. In sfirsit are dreptate si Czar Mucea odata! Cu toate astea, nu ma pot abtine sa nu-i dau asa o mooie, doar pentru intretinerea tenului. Czare: ALUPIGUS!

    RăspundețiȘtergere
  10. CHIAR ASA IDIOT II ALA CARE_SI ZICE TIGRI ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai javra ,bea-mi-ar ma-ta pula cu biberonul,si mi-as sufla nasul in gatul tau,spune-i dobitocului care te-a imbracat dimineata sa treaca pe la Tichilesti la leprosi pula belesti ,si sa le linga buboaiele supurande,sa le fiarba pampersii folositi de o sapatamana si sa bea acea ciorba apoi sa aiba curajul sa ragaie ceva pe acest blog.Umplea-v-as sarmalele cu kkt la tot neamul tau de jegosi.

      Ștergere
    2. BA DA IDIOT II ALA TIGRII 2

      Ștergere
  11. "Un refren patriotic al epocii ceaușiste spunea că ”noi suntem aici de două mii de ani”... Și vom mai rămâne aici încă două mii de ani, zic eu, în aceeași mocirlă lipicioasă și călduță în care ne scăldăm cu indulgență, autocompătimindu-ne, miorlăindu-ne, căinându-ne că nimeni nu ne vrea, că suntem rățușca cea urâtă a Europei, deși suntem viteji, deștepți, buni, iubitori de pace. Nu ne vrea Schengenul? Dă-l dracului, nu-l mai vrem noi pe el, maica Rusie ne primește oricând cu o vodcă pe masă și cu kalașnikovul la-ndemână, pentru orice eventualitate."


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa baa, Maica Rusie asta a ta! Romania trebuie sa fie un stat suveran, care sa-si vada propriile interese. De la Vest sa ia tehnologii, de la Rasarit sa ia gaze si materii prime, iar si mai de la Rasarit, din China sa ia parale. In rest, fiecare-i pentru el! Ma doare fix la 2 metri in kur de occiodentali, ma dore de batrinii si tinerii acestei tari, care pleaca la mama dracului pe meleaguri straine la munca, desi, aici acasa este de munca cit cuprinde! Sa fi creat astia de-au condus (sau macar sa fi pastrat ce-i bun din vremea comunistilor) o economie moderna si n-ar mai fi trebuit ca sotiile, sau ficele noastre sa stearga la kur toti cufuritii din Europa. Daca nu crezi, intreaba-l pe Tigri2 alias motanelul kkcios, ori pe oricare de aici care, sunt sigur ca au rude plecate la munca inafara. Poate-ti mai aduci aminte, nu mai departe de acu vreo 2-3 ani, cind presedintele tau-foote-l-as in gura aia de dobitoc si betiv, indemna tinerii sa plece din Romania...Daca asta e o scuza, afla ca eu nu l-am votat, dar l-au votat toti kokalarii, manelistii si neterminatii acestei natii si uite unde-am ajuns!

      Ștergere
    2. DREPTATE,
      Ochii-mi plansi, vor sa te vada!

      Ștergere
    3. @anonim 15.26
      Ai dreptate,sa stii ca Europul ne respinge din cauza tziganilor imputzitzi care mergand acolo le-a facut viatza un calvar,fura,jefuiesc,distrug,un tzigan nu pune mana pe munca,le-au stricat echilibrul vietzii cinstite si tihnite.Nici noi,in Romania n-o sapuetem face mare lucru cu acesti nenorociti.Daca prin anii '80 erau cateva sute demii[sub 500] acuma au depasit un milion si jumatate,noi aqm ramas vreo 16 milioane de batrani si ceva functionari +tineri,cine sa-i duca in brate pe acesti trantori?Care ar fi solutia?Noi sa muncim ziua sa incropim ceva si ei noaptea safure si sa distruga?La tara,agricultorii se tem samai puna ceva la camp ,nenorocitii astia vin toamna cu haita si fura tot.Singura solutie este intarirea aparatului politienesc si a legislatiei.Pentru cei ce intra in puscarie sa fie o amenintare ,sa fiepusi la munca silnica si periculoasa[gen canal,mine de uraniu,saline,stuf] Asta este solutia.Hail Dogy!!!

      Ștergere
    4. Nu cumva esti ,,opinticu negru''?

      Ștergere
  12. @ IPOCRIZIA ESTE LA INALTIME. CINEVA TREBUIE SA SPUNA ADEVARUL.
    SA FIE CLAR : DACA NU ERAU CELE CATEVA MILIOANE DE TIGANI CARE AU SPERIAT OCCIDENTUL ROMANIA ,ERA DE MULT PRIMITA IN SPATIUL SCHENGEN !
    Acum sunt la NY dar am televiziunea japoneza 24 de ore. Prima stire.....A fost prins si al doilea criminal provenit din.....
    A fost omorata o tanara ca sa i se ia poseta in mijlocul
    Tokyo....Dupa moartei japonezei aceasta crima oribila
    ....adio vize pentru Japonia a cetatenilor romani.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUNT CONVINS CA LOCUL ROMANIEI ESTE IN CIVILIZATIA EUROPEANA, NATO ETC. REPET CU INSISTENTA :
    JOCURILE SUNT FACUTE : ROMANIA A INTRAT IN PERIMETRUL AMERICAN SI VA RAMANE ACOLO....PENTRU MULTI ANI DE ACUM. INAINTE ....
    TOATA LABARIA SI ATINGEREA COARDEI NATIONALISTE ESTE IN DETRIMENTUL ROMANIEI....SI IN FAVOAREA INTRARII IN SPATIUL FOST SOVIETIC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pula belita cu cosorul, nu ti-ai dat seama ca aici nu esti binevenit? Du-te naibii si mocirleste-i pe altii ca aici nu te baga nimeni in seama!
      Suge pula la americanii si bozgorii tai, belitura de nefiinta ce esti!!!

      Ștergere
    2. Ipocritul esti chiar tu, Robert.

      Ștergere
  14. "Editorialiștii care au susținut regimul Băsescu sunt consternați de hotărârea acestuia de a o susține pe Elena Udrea la șefia PDL. Ei încearcă să înțeleagă mișcarea președintelui. De la Dan Turturică la Andreea Pora, jurnaliștii resping încercarea șefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL. Presa portocalie oscilează între o mișcare a șefului statului prin care își pregătește terenul pentru a prelua președinția PDL și o scindare a actualei formațiuni în două tabere, cu una dintre ele de natură băsistă."
    (http://www.dcnews.ro/2013/02/presa-portocalie-a-devenit-anti-udrea-basistii-consternati-de-hotararea-lui-basescu/)


    RăspundețiȘtergere
  15. Robert Horty
    Mai tu sigur ai evadat de la un Institut de oameni veseli,aici sunt numai homosexuali ce cauti,sau vrei sa o iei in cur?

    RăspundețiȘtergere
  16. Muei, ai omis... animalele.

    RăspundețiȘtergere
  17. "De ce nu ne vor în Schengen? Pentru că, deși nu ne place să recunoaștem, nu merităm. Pentru că suntem un neam de mâna a șaptea, primitiv, needucat, încrezut, batjocoritor, nesimțit. Pentru că noi le știm pe toate și nu ne poate contrazice nimeni. Nimeni nu ne poate învăța nimic, pentru că noi ne-am născut știind tot. Pentru că i-am umplut Europei orașele de cerșetori și hoți, de proxeneți și curve . Pentru că acceptăm salarii de mizerie și muncim la negru. Pentru că nu avem demnitate, nu suntem solidari. Pentru că nu ne suferim între noi, ne sabotăm între noi, ne furăm între noi. Suntem solidari și ne iubim doar la beție, dar regretăm a doua zi când ne doare capul."


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos scris, ADEVAR graiesti!

      Ștergere
    2. Chiorule!
      Nu vezi ghilimicile?
      Ca nu zice de unde e treaba lui.

      Ștergere
  18. Excrementul zilei face analiza situatiei.
    Patapievici nu are nimic de spus?

    RăspundețiȘtergere
  19. Sigur! Le este frica sa nu-i INVADAM ! Ai dracului de jegosi - de medicii si inginerii nostri nu le-a fost frica ,nu au strigat ca nu-i vor ! Ei vor doar crema ,,aurul cenusiu",vor materia prima de calitate .vor petrolul ,aurul si uraniul!
    Vor valuta forte pentru orice cacat.... Cand vine vorba de tigani si alti amarasteni ..sa ni tinem acasa chiar si cu Kalasnicovul !
    Rusine Europa - rusine Germania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey,Cezare,te pup pe flit!

      Ștergere
    2. Ne vorbesc din varful buzelor ..despre toleranta si integrare socio-economico -culturala!
      Ati vazut sa faca Ei un program de integrare ,calificare etc pentru cei amarati ?
      Mai bine le-au dat bani si i-au pus la avion ...sa vina acasa!
      De ce nu pun la avion si valorile si forta de minca inalt calificata si sa-i trimita acasa ??
      De ce nu fac programe de ..integrare in tarile de origine ? Scoli ,spitale,locuri de munca ?

      Ștergere
  20. Bai Mehedinti .... dinti!
    Da` lu` nea NELU Cotrocelu` nu-i spunem si noi "La multi ani?
    Eu unul chiar ii spun! Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi suntem buni crstini ca e duminica, deci ii spunem La multi ani!
      De muine le-o tragem la toti intre biuze, io incep cu Czar ca azi l-am pupat pe bot.

      Ștergere
  21. @18:38
    Da uai, suntem un neam de "mina a 7-a". Cind noi le dadeam la buci si eram calariti de turcii bonga-bonga si de muscali, "neamurile de prima mina" isi creau imperii coloniale, jefuind si ucigind populatiile bastinase. Toata europa de vest este cladita pe jaf si singe! Pina acu 1 an n-am stiut ca cele mai mari batalii din europa, ca numar de combatanti s-au dat aciulea, ba de Stefan cel Mare, ba de Ioan Corvinu, ba de Mihai Viteazu. Asa ca lasa-ma cu "mina a 7-a"! Dar uai, vaz ca-ti plac minurile, asa ca te rog sa-mi faci si mie o mina, dar sa nu fie rece te rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Czare, maimuceo ia arata-i tu cum se procedeaza! Hai:un, doi, un doi...in pas vioi de infanterist!

      Ștergere
    2. Ne spun ca suntem hoti ???!! Bai Europa (germania , franta ..uk...etc )SUNTEM MICI COPIII PE LANGA HOTII VOSTRI !!
      Hotii din Romania ,,AU MERS SI S_AU CALIFICAT IN ..EUROPA !!
      Amaratii de la noi (preponderent tiganii) NU FURA ci ..ciordesc pentru a supravetui
      Ai vostrii FURA cu miliardele din BANCI DE A BAGAT ECONOMIA MONDIALA IN CRIZA mai rau ca in timp de razboi(Vezi BRD ,etc!
      Ai nostrii fura pentru o bucata de paine -PENTRU CA NU-I AJUTATI sa si-o castige cinstit) VOI FURATI TARI CU TOTUL( resurse naturale ,forta de munca ieftina...inteligenta creatoare..furati copi si ovule..FURATI TOT CE_I DE VALOARE PENTRU UN POPOR
      Se va intoarce roata ...SE VOR CALIFICA SI HOTII NOSTRI !! O SA VA DISPARA si pamantul de sub picioare....

      Ștergere
    3. Cezare, ti-ai incalzit minurile? Vezi ca nu vrau ca sa-mi racesca Gogu. Buey, vezi de-i manevreaza pielea de la guler gingas, asa cum i-o manevrezi lui HHHUUOPREA!

      Ștergere
    4. Traiasca domnul hOOOOPREA singurul ministru care a facut...etc..etc..!!
      Hai la semnul meu (cu degetul in sus)toti 4 pezii si toate paracopitatele....behaiti (ca doar Oprea va mai ajuta!!)

      Ștergere
    5. Pupa-l-ai sub coada!

      Ștergere
    6. `Mna dimineata la ZOO+9+APV P`.. !
      "Sa-i dam Cezarului ce e al Cezrului si ....."
      Pentru 19:31 io iti dau dreptate! Da` vezi sa nu ti-o iei in cap!
      Mai incolo ramane de vazut!

      Ștergere
  22. Gata, atit puteti bosorogilor? Va duserati la cuibare? Cezare, ia fa inventarul la ZOO + 9! Buei si nu uita de oua! Amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  23. Germania se pune de-a latul aderarii Romaniei la Schengen.
    ================
    Gata, am aflat cine nu ne vrea, acum, in Schengen! Germania este tara care se pune de-a latul aderarii tarii noastre la spatiul european de libera circulatie. Actuala putere de la Bucuresti anunta ca, daca vom fi iarasi pusi la colt pe motive politice, desi tehnic ne-am facut lectiile, Romania nu va mai fi interesata de Schengen, vorba lui Titus Corlatean: Asa cum am trait fara Schengen, putem sa traim in continuare.

    Pe vremuri, opozantul “de serviciu” al aderarii Romaniei la Schengen era Olanda, acum e Germania! Ministrul german de interne, Hans-Peter Friedrich, a declarat ca vrea sa impiedice o aderare rapida a Romaniei si Bulgariei la Schengen. “Nici posibilitatea de aderare partiala cu frontierele aeriene si maritime nu mai este de actualitate. Extinderea spatiului Schengen va fi acceptata de cetatenii nostri numai daca vor fi indeplinite conditiile esentiale pentru acest pas, ceea ce acum nu este cazul”, a declarat Friedrich, citat de HotNews.

    De fapt, de cateva zile exista semnale ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne din 7 – 8 martie vom fi amanati din nou.
    “O astfel de decizie ar transforma procesul in unul necredibil. Ori daca orice as face, oricat as indeplini criteriile, oricati bani am baga si nu ajunge, atunci dati-mi voie sa va spun ca nu mai suntem interesati de acest proces. Asa cum am stat fara Schengen pana acum, asa putem sta si de acum incolo. Cand vor vrea sa ne cheme, foarte bine. Cata vreme noi suntem corecti si eventual se va decide inca o data amanarea, atunci cei care se opun au o problema de credibilitate”, a declara Titus Corlatean, la Realitatea TV.

    Actuala putere ii acuza pe Basescu & PDL ca, in complicitate cu actorii politici de pe continent din familia popularilor europeni, se pun de-a latul aderarii Romaniei la Schengen, pentru ca astfel sa-i infunde pe Ponta, Antonescu & Co.

    Nu intamplator ministrul de externe Titus Corlatean il lua la rost pe presedintele Traian Basescu, daca a vorbit despre aderare cu Angela Merkel! “Cred ca problemele si dilemele ar trebui puse in primul rand in curtea interioara. Si eu i-as pune o intrebare publica domnului presedinte: la discutiile din marja Consiliului European de la Bruxelles, atunci cand i-am adresat rugamintea de a avea o discutie cu cancelarul german Merkel, daca a avut aceasta discutie pentru sustinerea Romaniei pentru aderarea la spatiul Schengen?”, a afirmat sambata Titus Corlatean.

    Victor Ponta calca in picioare pactul de coabitare cu Traian Basescu, sarindu-i la beregata: “In cei 9 ani in care domnul presedinte Basescu s-a ocupat, mai mult sau mai putin constitutional, de relatiile Romaniei in Europa a ratat absolut toate tintele: avem MCV in continuare, nu am intrat in Schengen, nu suntem nici macar aproape de euro, deci esec pe linie pentru domnul presedinte Basescu. Cu cat tace si cu cat face mai putin scandal, cu atat Guvernul Romaniei si Romania au sanse sa se integreze mai repede si mai bine in Europa”.

    RăspundețiȘtergere
  24. "Şi de Ziua Naţională, din cauza corupţiei şi sărăciei Zeci de mii de bulgari continuă protestele

    Duminică, zeci mii de bulgari au ieşit în stradă să protesteze şi să ceară înlocuirea clasei politice pe fondul corupţiei şi sărăciei.
    În aproximativ zece oraşe din Bulgaria s-a protestat, oamenii afişând bannere pe care se putea citi: "Mafioţii la închisoare", "Ei sunt mulţi, sunt bogaţi, sunt insolenţi, dar nu vor mai rezista".
    La ceremonia organizată duminică, la Sofia, cu ocazia Zilei Naţionale, publicul a fost absent, iar piaţa, blocată şi protejată de poliţişti.
    După tentativa eşuată, vineri, preşedintelui Rosen Plevneliev încearcă formarea unui guvern în urma demisiei cabinetului Boiko Borisov.
    Manifestanţii cer acces gratuit la presa publică în timpul campaniei electorale, alegerea deputaţilor prin scrutin majoritar, iar o parte dintre ei chiar şi o nouă Constituţie.
    Juristul Ivan Hristov, un protestatar activ, a afirmat că "se vor forma comitete cetăţeneşti în cartiere pentru a înlocui partidele şi organizaţiile neguvernamentale corupte".
    "Vom manifesta miercuri în faţa Parlamentului pentru a-l împiedica să se dizolve înainte de amendarea legii electorale pentru a le oferi drepturi egale partidelor şi organizaţiilor civile", a declarat el.
    De 20 de zile, protestatarii ies în stradă zilnic, fiind revoltaţi de dublarea preţului la electricitate şi acuzând atât monopolurile din energie, cât şi guvernul şi clasa politică."
    ------------------------------
    Bravo castravetzarilor! Au singe in koaise, nu ca mamaligarul de Czar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.
      http://www.cotidianul.ro/zeci-de-mii-de-bulgari-continua-protestele-208034/

      Ștergere
  25. Motanelul baligos cheama pe macacul Czar. Receptie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunde Plantonul!
      CEZAR obosit! CEZAR doarme! CEZAR se reface!

      Ștergere
    2. Motanelul futacios o cheama pe ma-ta,ea raspunde :vin mai tarziu sunt cu nora-mea la produs !

      Ștergere
    3. Pt. ion popescu4 martie 2013, 07:30
      Bai rapane, vezi ca incalci disciplina radio!
      "Vnimanie! Potrivnic slushaet!"
      Si trage concluzia ca esti "CU ZBATURI".

      Ștergere
  26. Shenghen
    Incep sa cred in viitorul acestei tari. Cetateanul x
    spune exact ce cred eu. Nu pot decat sa-i multumesc.
    Sper ca noua generatie sa schimbe lucrurile.
    Ardealul este sansa Romaniei. Prin el se va face tranzitia spre Europa apuseana. Dece polonezii o duc mai bine decat toti ?...Economia poloneza este integrata in economia germana iar muncitorii polonezi sunt apreciati .
    Pe cine intereseaza ce spune acest ....
    ...infantiligauzar....I-au jucariile si plec.

    CEAUSESCU A FOST OMUL AMERICANILOR !
    @ Lupus
    Pareai educat si relativ serios. Diversiunea ta nu merita atentie. Ceausescu nu a fost niciodata admirat . S-a cautat o bresa in sistem. Pe de alta parte Ceausescu a vandut ultima tehnologie ruseasca amerivcanilor.
    Este greu de crezut.
    In ancheta securitatii...transmiterea unui film despre bomba atomica romaneasca....Am avut sansa si nesansa
    sa ma intalnesc cu Ceausescu. Intalnirea este descrisa in cartea DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII. Victor Nicolae. La Snagov.....La un moment s-a intors spre mine si mi-a spus. "Poti sa-ti spun tie Robert caci oricum.....EU SUNT OMUL AMERICANILOR.
    Eu am cumparat de la Gaddafi ultimele rachete rusesti
    ................Din toate documentele actuale....al cred.
    Daca intereseaza cazul il divulg cu placere militarilor romani.
    Inclusiv documentatia necesara.
    Respect dar nu si consideratie pentru diversiuni ieftine....

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Redactie
    O sa spui ca singurul lucru in lume si pe blog sunt pensiile militare. Te anunt cu incredere ca Romania se scufunda....zi ci zi ora de ora.
    Vei ramane singur pe vas cu Ponta si noua sa echipa
    de matrozi ...Nu o spun eu ci USL de serviciu pe nume
    Cornel Nistorecu o veche flasneta securana.
    Citeste infiorart stand pe scaunel "Blocajul economic Victor Ponta

    de Cornel Nistorescu
    Marea speranță, ca să nu zic și uriașa așteptare născută după căderea guvernului Emil Boc începe să se dezumfle. Economia scade ritmul în fiecare zi.
    Peste cîteva zile se împlinesc trei luni de la victoria USL în alegeri. Şi nouă luni de la venirea la putere a primului Guvern Ponta. Mă tem că ceasul așteptărilor celor care au adus USL-ul la putere începe să ticăie chinuit. Declarațiile televizate nu mai ajung, nu țin loc de relansare și nici nu mai hrănesc așteptările populației..............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi te anuntam pe tine ca esti un mare DOBITOC!
      Daca ai fi citit cu atentie si regularitate acest Blog, indeosebi comentariile (deseori extrem de pertinente si utile), ai fi remarcat ca SUBIECTUL semnalat de tine si analizat de Cornel Nistorescu, pe data de 9 februarie 2013, in esenta lui, a fost "postat" si "comentat" AICI:
      =======================
      Un imens pericol paste Romania! Economia blocata! In judete este jale! A inceput sarabanda disponibilizarilor, trimiterii in somaj. Niciun loc de munca! Incompetenta, autosuficienta, distrug si ce-a mai ramas!

      http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/02/un-imens-pericol-paste-romania-economia.html
      =====================
      Daca tot ce spui si faci poarta amprenta "seriozitatii" observatiilor pe care ni le faci noua, vai tie, vai capului tau!
      Redactia

      Ștergere
    2. Ma Robert, cineastu lui peste congelat, nu ne mai lasi odata in pace? Ti-au spus o gramada sa-ti vezi de treaba ta da' tu, ca porcu de straita, nu-i mai dai drumul. Tu nu vezi ca o dai pe langa? Crezi ca daca te tii mare scula americana ne impresionezi. Vai tie, amaratule!

      Ștergere
  28. "Românii au speriat Europa și e de înțeles de ce nu ne vor, de ce cu siguranță regretă că ne-au primit în UE când locul nostru era într-un țarc ca la Zoo. Să vină lumea și să se minuneze că-n secolul 21, undeva la marginea Europei, mai trăiesc și se-nmulțesc oamenii cavernelor. Ce dovadă mai bună că spun adevărul mai vreți, decât că acest popor ”minunat” și-a dat dovada inteligenței, a dorinței de progres, anul trecut pe 9 decembrie? E Titus Corlățean vinovat că vorbește tâmpenii din poziția de ministru de externe? E Ponta vinovat că e prim ministru? E de vină ciobanul Becali că e senator? Sunteți pregătiți să recunoașteți că nulitățile astea n-au nicio vină că sunt la conducerea țării și nu la coada vacii, la sapă sau la târnăcop unde le-ar fi locul?"


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vomiti portocaliu si nu este bine!
      Mergi mai bine la ai tai si gestioneaza cu grija tavaleala care in curand devine incaierare generala si ciomageala pe rupte! Oaileiii, ce ne distram pe seama nehalitilor, praduitorilor, tradatorilor de neam si tara! Asta pana la infundarea puscariilor cu ei!

      Ștergere
    2. Sa sugi pula ! Garantat daca-si plimba Nuti bucile si cu MILIARDELE facute cadou Germaniei de catre Base..intram !
      PDL-dispare de pe scena politica -asa ca pot astepta bine merci nemntii sa le dea o gura de hoxigen..nu mai au cui ! Cel mai bine ar fi sa le faca cadou cate o baraca la DACHAU si auschvit !
      S

      Ștergere
    3. PS SS/Cetateanul Shengen

      Ștergere
    4. ALUPIGUS, PORTOCALIU BORAT!

      Ștergere
  29. "Corlăţean a luat în braţe argumentul şmecheresc al „criteriilor tehnice”. Le-om fi îndeplinit, nu zic, dar ele nu reprezintă totul. În astfel de situaţii, forma e la fel de importantă ca fondul. Un chelner care-ţi trânteşte cu zgomot farfuria cu supa în care pluteşte o muscă şi-a îndeplinit, tehnic vorbind, misiunea. Dar, practic, el şi-a bătut joc de tine. Cam aici se află şi România în relaţia cu Europa."


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. COMENTARII
      Cetatean demn.
      Bravo lor!. Ma simt exprimat!
      ============
      Bravo Ponta si Antonescu! In sfarsit niste conducatori de stat care au coloana vertebrala si nu se mai inchina la toti sa cerseasca un drept care ne apartine din principiu caci si noi suntem tara europeana si nu e normal sa ne aprobe alte tari acest lucru natural. Felicitari si pentru demascarea minciunilor lui Basescu in fata Europei! Caci asta e adevarul, prin amestecul lor in democratia Romanie s-a anulat un referendum legal si il sustin pe Basescu artificial in functie unde el nu mai este validat de popor.

      Ștergere
  30. Bai 4 martie 2013, 07:39!
    Daca tot aduci pe aici vorba de Zoo (ATENTIE, ZOO de Mehedinti se scrie cu majuscule deoarece si pentru ca finndca este ZOO de elita!)
    Pentru tine e valabil tarcul cu doua randuri de sarma ghimpata unde se primeste din greu ALUPIGUS!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  32. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, azi faci ZVITA (ziua de verificare si intretinere a tehnicii de auto) la oua!
    Buei, vaz ca RoBortul vrea mooie? Ai dam ori nu-i dam?
    In alta ordine de idei, baa asta cu cavernele, numitul Stelian P.: vezi ca am si io o caverna intre bocile coorului, iar de ma mai foiesti mult cu prostiile tale, sigur o sa se scoale Mos Martin sa ti-o dea la nas putin...

    RăspundețiȘtergere
  33. 7:30 @tigri2, motanelul baligos alias Ion Popescu:
    Numai cu urari de bine sa-i sugi pixu lu-Antonescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Vasile ,esti pervers rau,ramai tu cu sugacii tai pe acest blog,promit ca nu va mai calc pragul.

      Ștergere
    2. @ion popescu,
      Absolut regretabil.
      Concluziile la care ai ajuns sunt false, dar usor de reiterat.
      Finnd un Blog unde nimeni nu cenzureaza pe nimeni, poti zice orice, chiar daca ai sau nu dreptate! Iar daca vrei sa te dai si cocos, ataci la varf, ataci administratorul! Nenea ion popescu, ce "poate" Admin, "poate" oricare alt comentator!
      Pacat ca ma tratezi (nu este altminteri prima data), asa!
      Pacat ca ma suspicionezi apucaturi care sa conduca la scandal!
      Samanta neincrederii, periodic este aruncata pe aicea!
      De unii, de altii! De ce ai face dumitale exceptie?
      Cu prietenie, acelasi dintotdeauna, Admin

      Ștergere
    3. Buey,
      Voi nu vedeti ca ion popescu este "mascariciul" ala cameleonic cu care ducem munca de educare, reeducare de luni si luni de zile? Buey, individul este bolnav la greu, mai paranoic decat tacsu Dogy! Aistia sunt pirul, paduchii blogurilor! Ei nu au ceva sa spuna decat injuraturi, blesteme, ng, mg, ng...

      Ștergere
    4. O fi elicopteristul de IAR 330 PUMA S(h)OCAT?
      Daca DA, atunci il avansam la rangul de "COTOI CU ZBATURI".
      Se diversifica ZOOland de Mh.
      Cin` sa fie, cin` sa fie?
      http://www.youtube.com/watch?v=lRs50zq_sds

      Ștergere
  34. "Fişa postului îi cere să aducă argumente de ce România trebuie să fie în Schengen, şi nu să susţină, paranoic, că e totuna, cu sau fără Europa. Corlăţean a luat în braţe poncifele „legitimităţii” şi „credibilităţii”. Cât pe ce să acuze că nelegitimi şi necredibili sunt europenii, nu noi! În loc să-şi convoace colegii de partid şi să le spună limpede că dacă vor continua să sfideze lumea cu infractorii, incompatibilii şi cercetaţii lor penal, putem să ne luăm adio de la facilităţile ce decurg din aderarea la spaţiul Shengen, el se răţoieşte iritat, în speranţa că doar-doar îl bagă cineva în seama"


    RăspundețiȘtergere
  35. Experţii Guinness Book se află la sediul ENEL din sectorul 3, verificând autenticitatea unui fenomen care ar putea plasa România pe un loc fruntaş în clasamentul mondial a cozilor. Potrivit martorilor, la unul dintre ghişee s-ar fi format, în cursul acestei dimineţi, o coadă atât de lungă încât înconjoară planeta pe la ambii poli, reuşind să se întâlnească cu ea însăşi după doar câteva ore.

    “Cred că meritul aparţine doamnei în vârstă care stă de vorbă de jumătate de oră cu omul de la ghişeu, fiindcă nu vede prea bine şi i se pare că i-au greşit totalul cu 20 de bani”, spune Decebal Popescu, participant la coadă. “Ar mai fi domnul care şi-a plătit factura cu trei borcane de mărunţiş, domnul care a uitat pentru ce a venit aici... Toţi au muncit enorm la lungimea cozii noastre.”

    “Personal, sunt încântat că am fost martor la momentul când ultimul venit şi-a dat mâna cu cei din fruntea cozii, chiar prin fereastra ghişeului”, a adăugat Popescu. “Coada aceasta măreaţă, care traversează şi Sahara, şi taigaua siberiană fără să crâcnească, e mai mult decât o înşiruire de oameni care vor să beneficieze, pe banii lor, de nişte servicii elementare. E un simbol al tăriei acestui neam mândru.”

    RăspundețiȘtergere
  36. Nea Vasile,Nea Burcutz,
    Lovesti sub centura,joci murdar rau de tot,ceea ce nu se cade la un blogger.Ma cam miram eu cum de anonimul[pui de tarfa de altfel]raspunde promt la orice ora din zi sau noapte.Adica matale esti "hotzomanul",de,experienta isi spune cuvantul.Sa fii sanatos si iti doresc sa fii la fel de "frecventat"precum Cezar pe ARMYA".Ulciorul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi mai sus raspunsul!
      Cred ca ar fi mai bine sa renunti la a baga joarda prin garduri, desi s-a dovedit ca asta este specialitatea si placerea unora!

      Ștergere
  37. Muei Pupescule, muei vere, io am fost aseara planton 2! Ce ai patit? Ori ti-au ramas in git penele de la ultimele lebede pe care le-ai halit la Viana, ori te-ai cacat pe tine de la atita pufoaica de-i beut-o. Ce ai cu Admin, ti-au mucegait creierasii? Io am postat chestiile alea! Esti multumit? Tie muei iti bat tachetzii de multa vreme. Du-te la Maimuca Czar sa ti-i reguleze, ca tot are el ZVITA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Vere, vezi ca iau legatura cu FLIT sa te deparaziteze nitel!

      Ștergere
  38. Baaa Popescule=Tigri2=...si celelalte, baaa cum mai stai cu partidul ala al tau PPDD? Mai faceti vreo privat-izare ca la OLTCHIM?

    RăspundețiȘtergere
  39. 4 martie 2013, 10:19
    ion popescu spunea...
    Atentie marita !
    Pe blogul"MEHEDNTI" NEA vASILE[ADM] isi permite sa dezvaluie datele confidentialedin parola,totel este si injuratorul sef[de serviciu] la orice ora -meseria nu se uita>>>substituire,lucrul sub acoperire...

    4 martie 2013, 10:52
    CEZAR spunea...
    Nea Ioane ..esti dus rau cu vaca la monta! Adica ce date secrete si din care ..Parola!
    Am impresia ca ai proble cu sigurantele pe la mansarda!!

    4 martie 2013, 11:28
    CEZAR spunea...
    PS. De ex. daca eu iti spun ca de fapt esti ..T2 insemneaza ca mi-a dezvaluit plano scretul....

    4 martie 2013, 11:43
    Trimiteţi un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  40. PRELUARE DE PE BLOGUL LUI MIRCEA PASCU:
    tigri2 spune:
    octombrie 30, 2010 la 21:59 | Răspunde

    Mai zic “ceva”si pe urma TAC,cum sa nu fiu “suparat”,cati colegi mi-am condus pe ultimul drum,colegi tineri,familii ramase ,destine curmate ,si la fiecare plecare la zbor plecam cu sufletul cernit ca s-ar putea sa fie ultima ,ma rog ,a fost alegerea mea ,iar acum mi se da cu tifla,iar cazarmaru cu gasca lor sa aiba aceiasi pensie cu mine sau mai mare ca el a iesit la pensie dupa 25-30de ani ca nu a beneficiat de reducere ,nefiind navigant ,dar el a stat la caldurica ,in siguranta si cand mai cadea cate o aeronava ,in scripte facea [trei sicrie din 10 metri cubi de cherestea]=caz real.,iar cei de la alimente FURAU si aveau niste PAKLATE de le zaream de la decolare ,chiar daca se aflau la peste 40 km de pista,imi vine sa-mi BAG UNGHIA IN GAT precum rata salbatica cand sta sa moara.Asta-i tara?Asta-i dreptate?tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. COLOSAL. tigri2 ne dezvaluie cum, de ce si cand a DAMBLAGIT.
      =============
      Acest TEXT ca o comoara, semnat de musiu tigri2, ne arata ca daca ar mai trait Lombroso, ar fi fost incantat sa-l studieze in amanunt spre binele stiintei si prevenirea criminalitatii. tigri2 ne DEZVALUIE cu patima proletara si regrete imense, ca la viata lui de pilot/parlit, de preferat ar fi fost sa se fi facut: "tamplar de sicrie" ... [trei sicrie din 10 metri cubi de cherestea]=caz real!!!; ori la fel de pus pe furaciune, mai bine era cu "aia la ALIMENTE" ... FURAU si aveau niste PAKLATE de le zaream de la decolare,chiar daca se aflau la peste 40 km de pista.
      Bietul tigri2: cata suferinta, cata remuscare, cata zbatere neputincioasa : "imi vine sa-mi BAG UNGHIA IN GAT precum rata salbatica cand sta sa moara.Asta-i tara?Asta-i dreptate?tigri2"
      Buey, va rog o lacrima pentru tigri2!

      Ștergere
    2. tigri2/
      Pe Blogger din februarie 2009
      Vizualizări profil: - 934
      =========================
      Blogurile mele
      ==============
      Antimafia
      TIGRI KAKI
      Planomuk

      Despre mine
      Sex
      Masculin

      Industria
      Armată

      Profesia
      pensionar militar,actual consultant la o firma de asigurari romano-austriaca

      Locaţia
      Urziceni, Ialomita, România

      Introducere
      Am fost pilot militar si am zburat urmatoarele tipuri:Zlin 526F,L29,MIG15,17,23,29;F16,MIRAGE, elicoptere:IAR 316B,MI-8;apoi administrator,coordonator auto,profesor,gestionar,patronSRL]

      Domenii de interes
      gospodarie, sah, OZN, literatura, matematica, electricitate, religie, femei

      Filme preferate
      western, dragoste

      Muzica preferată
      populara, usoara, rock

      Cărţi preferate
      SF, stiintifice, religioase, dragoste, arta.

      http://www.blogger.com/profile/14746664242144115563
      =============================
      Buey, va rog, inca o lacrima pentru tigri2!
      Acesta este tigri2. Un neica nimeni, o nulitate cu pretentii!
      In final, constat ca ce-a-i cautat cu lumanarea, lovind in stanga, lovind in dreapta, a gasit gramada in mijlocul zilei!

      Ștergere
  41. Tie, plingaciosul de serviciu, iti acord "Virtutea Aeronautica cu un ZBAT in grad de COTOI JIGARIT"! Mi-e mila de tine! Cunosc piloti de toate categoriile, dar ca tine nu e nimeni! Adica un nimeni, S(h)OCAT(ule)!
    Sictir cu doua ZBATURI!
    P.S. Cand incepi sa injuri si sa blestemi gandeste-te la copiii tai!

    RăspundețiȘtergere
  42. Sa ne amintim ce spunea Ion Creanga: “Nici frumos la tinerete, nici destept la batrinete” si sa ridem nitel de Lolek si Bolek ai nostril!
    ++++++++++++++++++++++
    tigri2 spunea...
    Uite cine vorbeste ,un MUC uscat,bine ancorat printre firele de par crecute din belsug,un neica nimeni cu pretentii de analist,un taranoi rupt in fund,grobian care si-a luat diplomatul cu praz si se da mare timisorean,este si el fruncea dar la celalalt CAP.
    7 august 2012, 15:52

    CEZAR spunea...
    Cineva te-a numit ,,gainat" iar Flit facand referire la IQ tau zicea ,,ca nu trece de genunchiul broastei"! Initial am crezut ca exagereaza ,dar constat ca au dreptate !
    Ai grija sa nu-ti plesneasca inima de ofticos ce esti!!

    tigri2 spunea...
    Cine vorbeste de oftica,tu crezi ca nu mi-am dat seama ca in spatele tuturor anonimilor si a lui Flit si alte Elodii ,te ascunzi tu ?Un nemernic de doi lei care pentru un rating de kk esti in stare de orice marsavie,sa fii sanatos si fericit cu toate masinatiunile tale murdare ,eu nu o sa-mi mai pierd timpul cu niste idioti fara pic de logica precum esti tu cu toata gasca de fost guristi si politruci ale vremilor apuse demult.Asta ati facut voi in armata ati parat,ati muscat de cur colegii si ati taiat frunza la caini,asta faceti si acuma ,tu cu Mos Karici si altii care mai pun botul la toate ineptiile voastre ,fara sens si noima.Vorbe de babe turmentate.

    CEZAR spunea...
    DE vreti sa va ridicati nivelul vizitati blogurile
    Motanului cacacios (alias TIGRI 2) Atat a putut loaza in 3 ani !!

    Blogurile mele

    Antimafia
    Planomuk
    TIGRI KAKI
    7 august 2012, 16:15

    tigri2 spunea...
    Cat despre IQul meu nu cred ca e cazul sa demonstrez unui prost de teapa ta ce nivel are ,parca ar conta,te comporti precum un tzanc caruia i sa-u luat jucariile,vezi ca ai maneca murdara daupa cati muci ti-ai sters cu ea.

    tigri2 spunea...
    Pentru mine tu reprezinti un simplu handel plutind pe Bega.

    tigri2 spunea...
    Acuma esti multumit Pedofilule? A propos ce-ti mai face adolescenta de la Iasi,erai in stare sa dai o fuga pana acolo ca sa-i tii lumanarea la vreo partida de sex.
    7 august 2012, 16:20

    tigri2 spunea...
    Acuma procedezi ca un guzgan incoltit si arunci din tine toata putoarea gandurilor si ideilor tale infecte,musti in stanga ca un varan ce spera ca balele lui pline de bacterii sa-si omoare oponentii apoi sa le consume cadavrele in voie .Esti infect si morbid .te las in durerea ta si nu o sa-ti mai raspund.imi pare bine ca n-a fost Lupus pe faza si poate lumea sa vada ce javra esti.Adio BA,dobi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh,daaa..apevisti,ce mai!!!

      P.S. Culmea rasului este ca se balacaresc pe blogul unui militian.

      Ștergere
    2. Anonim 4 martie 2013, 13:52
      ==============
      Mai proasta pulii, dar tu de ce te bagi?
      Cine mata-n koor iti da dreptul sa faci pe desteptul?

      Ștergere
    3. MUEy labagistule de 13,52, sa-mi dai muia peste-un coi !
      La cat is de beteag ar treboi sa-mi fac tratamentu' linistit, ca sa agiung si eo sa apuc paranghelia ce-o da adminu, de pasti, cu ocazia decernarii cupelor de chiele !
      Buey puleasca, norocutzu tau ca mai am doar o basina-n cur si-o ragaiala-n gat, ca praf te faceam !
      Daca nici pana la ora actuala, muey proasta pulii pizdii ma-tii, n-ai putut sa intelegi ca, aciulea, nu-i balacareala, ci cultura universala, inseamna ca esti idiot cu par in nas si stuf in urechi !
      Doi. MUEy scofalcitule, toata lumea selecta de p-aciulea si de aiurea a inteles ca aici este Taj Mahal-ul intelepciunii mondiale, iar tu-mi futi existenta precara cu denumiri gen "blogul unui militian". Apevistul puley !
      Uai zdrentosule, ca ni-i rau a dreaq si nu prea pot sa te gratulez c-o muye, "militianul" ista a dat nastere unei ere noi in existenta si dezvoltarea blogosferei mondiale !
      Uai, ci m-ai 'nervat ! Degeaba am luat tratamentul cu alupigus !

      Ștergere
    4. PMT,
      Multumiri speciale!
      Raportam ca ZOO-land + Noo se pregateste de rasbel cu inamic necunoscut, ce si-a infiltrat ceva spioni paciulea, ca sa ne destabilizeze. Deocamdata am dibuit ceva-ceva, lupta continua!
      Maimucele au pregatit de va fi cazul, batalioane de asalt!
      Ai de la Noo pregatesc desantul aerian! S-au prabusit vreo 10 de pe la etajele de sus, au rupt ceva cearceafuri, dar nu se lasa!
      PMT, te fa repede sanatos, ca nu se stie cum iese!
      Sa scoti si leprele alea, care de luni de zile mananca mancarea si tratamentu gratis prin ambulatoriu, fara a mai scrie o vorba!

      Ștergere
    5. Mooey,PMT, șezi dreak blând c-o să crepe fierea-n tine, nu te strofoca pre tare să te am pe conștiință.Amu,la cât de beteag ești,io aș zice că nici pălinca me nu te mai scapă.Așe că nu te-nerva cu nervii că nu-ți face bini la ficați,..tu-te-n limbă.Io nu ț-oi da nici barem o muiuță mică,mică de teamă să nu dai colțu taman amu când încep lucrările agricole și e nevoie de tine la moșie.Muey,hodorogule,vaz că nu mai ai simțurili atât de sculate din moment ce nu m-ai recunoscut.Io fui ăla de la 13,52, era prea multă liniște,dormeau apeviștii pulii blege în izmene.Să-ți confirme „militianul” de nu mă crezi.No,așe,amu o noapte bunî vă urasc,muificare la greu.

      Ștergere
  43. Suntem o ţară a UE cu drepturi depline.
    Duşa: Nu trebuie să mai stăm cu capul plecat .
    =======================
    Ministrul Apărării, Mircea Duşa, este de părere că România nu trebuie să stea cu "capul plecat" pe tema Schengen şi trebuie să-şi apere "demnitatea şi onoarea", informează Mediafax.

    Întrebat cum vede, în calitate de fost ministru de Interne, ultimele evoluţii în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen, Mircea Duşa a răspuns:

    "Cred că nu trebuie să mai stăm cu capul plecat. România este o ţară a UE cu drepturi depline. Trebuie să ne apărăm demnitatea şi onoarea (...) România şi-a făcut temele privind aderarea la Schengen”.

    Potrivit ministrului, unii membri ai UE îşi schimbă poziţiile pe considerente subiective, în vreme ce oficialităţile de la Bucureşti au depus eforturi pentru a securiza frontierele la un nivel compatibil cu cel mai modern standard în domeniu.

    "De la o clipă la alta unii se schimbă şi pe considerente pe care nu le înţeleg, subiective, ne spun că se vor opune primirii noastre în Schengen. România a făcut eforturi deosebite şi financiare şi umane să-şi securizeze frontierele, a făcut eforturi deosebite pentru a avea cel mai modern sistem de supraveghere a frontierelor şi Centrul naţional de supraveghere este cel mai modern din Europa, care va fi compatibil în câteva luni cu centrul european de la Varşovia" , a mai comentat Duşa.

    Publicat acum 2 ore si 6 minute
    http://www.cotidianul.ro/dusa-nu-trebuie-sa-mai-stam-cu-capul-plecat-208054/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Dusa!
      Bravo Stroe!
      ===========
      Ministrul român de Interne, Radu Stroe, a reacţionat luni la anunţul făcut de omologul său german că ţara sa se va opune intrării României şi Bulgariei în Schengen. Stroe a spus că Germania ”a pierdut ocazia să tacă”.

      “Germania a pierdut ocazia să tacă. Urma să se exprime în JAI. Păcat”, a comentat Stroe, pentru Realitatea TV.

      Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu are nimic să-i reproșeze lui Radu Stroe, scrie Mediafax.

      Întrebat dacă ministrul de Interne s-a pripit făcând o astfel de declaraţie, Antonescu a răspuns: “Dar de ce nu ne-am pune problema că poate ministrul de Interne al Germaniei s-a pripit anunţând public o poziţie pe care era normal să o anunţe la Consiliu?”.

      Întrebat dacă aceste declaraţii nu ar putea afecta decizia de la Consiliul JAI, liderul PNL a spus că o decizie se ia pe argumente clare, şi nu pe o declaraţie sau alta, declaraţii care nu pot schimba opţiunea unui Guvern sau altul.

      Ștergere
  44. PE ei -tu-i ingura! Ca la Marasesti.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma kk pe el de SENGEN- da macar sa-i batem si sa le dam muie..

      Ștergere
  45. @ /PMT -te-n pula ! Inainte de a crapa explica lu MARTHAFOIU ce-i ala ,,Taj Mahal ". Mai crede narodul ca-i ceva cu ..teroristi sau filme cu futai sexy!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Băăăă rapănilor, văz că luarăţ gripa porcului!
    Băă PMT, de ce nu-ţ urmez tratamentul cu mooiuţă prescris de Dr. Cioamă zis ŢuHouse? Băă, ăla a zis că ălea 2 animale, Cezar maimucul şi Tigri2 alias Popescu = Motănelu kkcios se certau pe bloaga miliţianului de PulaNOX, nu aciulea.
    Altfel auzii că Motanelu kkcios are probleme de deparazitare. L-au năpădit puricii ăia de la găinile pulandezului. Musai trebă să-i fac o injecţie cu ampulicină!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă,bre,certurili între animalele din rezervatie si cele din sălbăticie și vezi-ți de țapul tău că vrea Maimucles să ți-l mulgă să-i ducă un țâr de lapte și lui PMT la reanimare, poate se face bine.Muey,lu motănelul Kkcios să-i faci o injectie cu ceva leacuri de la Lucretia Borgia.

      Ștergere
  47. Muei, as dona io o lacrima, chiar si mai multe pentru Tigri2, de mi l-ar mulge nitel pe Moshu al" kel cu capu" rosu! Pentru sanatatea lui ar fi mai buna ca Lacrima Cristi.

    RăspundețiȘtergere
  48. 4 pezi si voi paracopitate ascultati aici:
    Ne reguleaza tanty Mareana..aa..aa..aa...
    Pe Money-Canal ora 14 GMT
    Titlu : Pensii militare
    Mare : MM-9600 lei
    Gen. bg.2700 lei
    Sursa inf. SS.CMD desigur!!
    Cretuleasca cu gurita ei plina de muie o intreaba pe Mareana ce are de gand?
    Mareana - impozit intre 20-50%
    _apoi o noua RECALCULARE in care ........
    Buey sifiliticul asta de Dogy - cand arata cuponul maistrului cu pensia de
    96 de bulioane ???!!
    Cred ca-i cazul sa fredonam !
    Ne reguleaza tanty Mareana..aa..aa..aa..
    Ne-a aranjat Dogaru si cu ssindicaqtul lu peste prajit!!
    4 pezi pe loc repaus!! Caineala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa buey ca i-o impoziteaza lui Cezar maimukles cu 50% si aluia negru din Hurziceni, halitorul de lebede, ca iei au cistigat la loto. Noua, hastora, hasistatii sociali mai amariti n-o sa ne ia astia decit nitica piele de pe puta.

      Ștergere
    2. da buey ,dar se pare ca nu-ti ia preputiu ci iti beleste chiar...capatana!!

      Ștergere
  49. VINE RECALCULAREA!!!
    Cei cu peste 4500 dau inapoi!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Bai oameni buni, scoateti caietele de invatamant politic, ascutiti-va crioanele chimice si retineti ce ne spune Cdt.Suprem!
    Luati notite si bagati la cap!
    Chiombu ne face analiza politico-economica!
    Politica "ecsterna" e apanajul lui Chiorila-mparat!
    Lighioanelor de ZOO si 9, vedeti ca fara Senghen nu mai circulati dintr-o cusca in alta fara sa va intrebe de ceferticatul sanitaro-veterinar si ati dat de Aghiuta!
    Hai, spor la conspectat ca ne pune PMT la mooie vesnica!

    RăspundețiȘtergere
  51. Buei, oare un kkt de vrăghiuţă ar sta lipit de-a kiorului tărtăcuţă?

    RăspundețiȘtergere
  52. MULTI ROMANI MERITA TOT RESPECTUL !

    @ Lupus
    Vorbesti de respectul fata de cetatenii romani.
    Sunt unii care merita respect indiferent de profesiune si clasa sociala. Multi deloc....
    Dupa crima de la Tokyo..,,,o tanara omorata sa i se ia poseta.....la revedere respect si vize.
    A introduce pe Basescu in discutie nu are sens. Majoritatea occidentalilor nu stiu unde este Romania si mai nimeni de Basescu.
    Nu cred ca esti prost sau dezinformat dar crezi ca Romania este buricul lumii. Este invers. Cand singurele stiri ....sunt crime si furturi este foarte neplacut si ireparabil pentru noi ceilati civilizati si muncitori.
    Diversiunile tale continue. Eu spion, agent american, mancator de romani....Ai iei pe cei care frecventeaza blogul tau prosti si naivi. Ca si in cazul in speta ,multi comentatori merita mai tot respectul.
    Robert New York Tokyo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Robert Pacepa, nu vrai tu sa te duci in koaili noastre? Hai plimba ursu buei Kurosawa de Cioragirla.

      Ștergere
    2. iti repet, baga bine la cap:
      Ma Robert, cineastu lui peste congelat, nu ne mai lasi odata in pace? Ti-au spus o gramada sa-ti vezi de treaba ta da' tu, ca porcu de straita, nu-i mai dai drumul. Tu nu vezi ca o dai pe langa? Crezi ca daca te tii mare scula americana ne impresionezi. Vai tie, amaratule!

      Ștergere
  53. Baa, aduceti-l pe Kioretu aciulea la ZOO sa-l tratam. Sa-i dam in kur de brinci, in git de gilci, in ochi de albeata si-n cap de matreatz.

    RăspundețiȘtergere
  54. Muey,ce mama dreaku faceati voi acu vreo 36 de ani?Fix pe 4 martie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa era mai tirziu! Cam pe la 9 sara. Singurul care a recunoscut ca in acea zi belea kariciu in Copou, iar seara o lua in popou e Czar maimuca. Ia vezi ca posta ceva pe Ar mui-as legat de subiect!

      Ștergere
    2. Am cetit ce facea,belea porodicile pe la moldoveni.
      Dar voi,astilaltii?N-are niciunul o poveste de spus?
      Muey,nu fuserati la Zimnicea dupa cutremur, ca io am fo.Ne-o dus direct din unitate.

      Ștergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muye,tu esti bolund de-a binelea!!!
      Ce loby sa faci tu,incultule?
      Poate vrei sa spui ca mergi sa-ti faci o laba,nespalatule.

      Ștergere
    2. Buei unde pleci fara certificat medico-veterinar actualizat? Vrai sa ne bagi iar in vre-un scandal ca ala cu carnea de cal? Stai macar sa-ti fac un vaccin cu apulicina! Nu vrai ceva si la pachet, ca sa mai stringi ceva din diurna?

      Ștergere
    3. Muey,are ceriticat muedico-veterinarolabagist.L-a primit dupa ce i-au facut necropsia.Cica n-are gripa porceasca,nici aviara,are numai Borelia.

      Ștergere
    4. O sa incerci un loby sau o laby?

      Ștergere
    5. tigri2 spunea...
      Mai paduche,mai limbric spatial,tu ce te bagi ca musca in vaginul iepei?
      Esti prea maruntel ,un nimuric,pentru mine,ca sa-mi pierd pretiosul timp cu gunoaie.Tu nu vezi ca este un razboi intre un tigru si doi lei,tu potaie ce cauti aici,sau vrei sa fii bagat in seama ,ei afla ca o safii bagat in alta parte...
      O sa ma ocup de tine cand o sa vin din Germania,peste doua saptamani,plec la o consfatuire,pana atunci ti-l las in grija pe Mos Damblagiu .sa-i schimbi pampersii.Acuma n-am timp de pierdut cu gunoaie.

      Ștergere
  56. Mooey, v-a dat Czar program de voie?

    RăspundețiȘtergere
  57. @ Anonim

    Penibil ca in todeauna. Eu nu postez
    pentru tine ci pentru ceilalti. Unii chiar inteligenti si
    europeni. Auzi Basescu....Eu nu am auzit de vreun occidental sau Japonez sa fi auzit de Basescu , Lupus
    sau ceo doi tigrisori ....de curte. Poate au auzitor de Coreolone nu in calitate de tanchist ci de ciorditor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei Robortzel, vaz ca vrai si tu o ampulicina! Ti-as administra o doza dubla, dar trebuie ca familia ta sa-si dea acordul. Pina atunci, pentru ten, ia un sloboz de la Czar Maimukles de linga gaoz!

      Ștergere
    2. Ma Robert, cineastu lui peste congelat, nu ne mai lasi odata in pace? Ti-au spus o gramada sa-ti vezi de treaba ta da' tu, ca porcu de straita, nu-i mai dai drumul. Tu nu vezi ca o dai pe langa? Crezi ca daca te tii mare scula americana ne impresionezi. Vai tie, amaratule!

      Ștergere
  58. Lupusor neparlit
    @ Ai teama ca prezenta mea pe blog distrage dela problema ta existentiala ....pensiile militare. Te-ai gandit ce vei face dupa ce problema va fi rezolvata ?
    Te vei sinucide ? Te vei arunca in fata sau in spatele tancului. Pentru tine nu este viata....dupa pensii militare. Inca o viata ratata si un ideal neinplinit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Robert, cineastu lui peste congelat, nu ne mai lasi odata in pace? Ti-au spus o gramada sa-ti vezi de treaba ta da' tu, ca porcu de straita, nu-i mai dai drumul. Tu nu vezi ca o dai pe langa? Crezi ca daca te tii mare scula americana ne impresionezi. Vai tie, amaratule!

      Ștergere
  59. Muey,mai luati o vitamina P,un Alupigus frizzante,ceva acolo, o maslina,scobitoare ..ca tare v-ati molesit.

    RăspundețiȘtergere
  60. @ Care este legatura mea cu Pacepa ? Singura mea legatura cu securitatea
    este ancheta ei. Vezi amanunte in cartea DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII
    Victor Nicolae New York. Executia mea a fost oprita in ultimul moment de
    scrisoarea presedintelui american Carter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te executau aia prin metoda Bonga - Bonga. Ai scapat muei nu cu scrisoarea, ci ca aia nu mai aveau prezervative. Pe vremea aia, Ceausescu economisea latexul ca sa-ti faca karamele, nu sa-ti sugi koitzele.

      Ștergere
  61. Mooyelor,dormiti pe voi!..rea-ti ai dreak de izmanari!

    RăspundețiȘtergere
  62. Mai da mare bou te dai bozgore de Robert! Tu haituit de securitate?... poate in visele tale erotice, cand te vedeai cu ditamai pulanu in cur si cu cateva cururi puse pe fata ta, altenativ ca sa nu te plictisesti!
    Te crezi un oo-7 de te dai New York, Tokio... Richard Sorge de prin Buda-pesta.. Ai chistoale, sisuri ori alte-cele bagate prin gaoz, prin varfu pulii ori le tii pe toate'n gura?
    Oricum, daca gura ti-e libera noi punem pula de la pula, asa pensionari cum santem si ti-o tragem indoita si pe dunga sa te saturi, javra ungureasca ce estu, loaza!!!
    Latraule la luna, ce esti tu, de prost si de homalau...
    Mars de'aici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domn' Pupescu, dom'le vezi ca se supara RoBort si ne pireste la CIA.

      Ștergere
  63. Buey Cezarel Cufurel, n-ai raportat ca tu ZVITA ai gatat! Si nu ne-ai spus cum tu momitzele cu vaselina RUL 3 le-ai uns...

    RăspundețiȘtergere
  64. 4 pezi - pe loc repaus!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Zapacitilor lasati-l pe motanel in pace ...
    Nevasta-sa l-a parasit , si acum isi cauta fericirea vietii : " ion popescu Sunt pensionar militar,caut o vaduva de pensionar militar sau fost militar<<63 ani,zona Bucurestu cu locuinta,fara obligatii.
    Occupation
    pensionar,gospodarie la bloc" ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma bucur de raul nimanui, dar poate s-o fi saturat saraca femeie de spalat atitea izmene kkte de mirtan.

      Ștergere
    2. Domnu Popescu , tigrisorul meu , implinesc 40 de primaveri la toamna , nu sint vaduva , dar barbatu-miu a plecat in Italia si mi-a zis ca nu se mai intoarce la noi la Afumati , asa ca sint libera sa fac ce vreau . Tigrisorule , tu ce vrei sa facem , ca eu am si locuinta si vreau sa am si copii ? Tu , daca ai copii , eu nu vreau sa-i vad pe linga mine ... scapa de ei cum poti , ca eu vreau sa-i cresc pe ai mei ...

      Ștergere
    3. Buei, din punct de vedere tehnic e posibil. Sunt insa 2 probleme:
      1. Imbirligarea dintre motanel si muierea ar putea conduce la mutatii genetice, adica copii cu blanita si codita;
      2. La 63 de ani...ehe, numai degetul il mai poate salva, dar vorba aia: "cit ai degete si limba, legea tarii nu se schimba".
      In rest "Ce motan cu palarie, i-a facut kizda piftie"!

      Ștergere
  66.  @ ANUNT IMPORTANT ! CEL CARE SEMNEAZA ANONIM ESTE BLONDUL COREOLONE.
    CERSITUL SI CIORDITUL TREBUE INTERZIS PRIN REGULAMENTE MILITARE.....SI PIERDEREA PENSIEI.

    RăspundețiȘtergere
  67. @ lupusor blenoragic in tratament.
    @ Blogul devine nedisciplinat.
    Nu poti spama pe toti. Viata merge inainte.
    Unii pensionari decedeaza sau intra in depresiune din lipsa de femei. Vei ramane singur si te vei auto...spama.
    Nasol si extrem de grav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei RoBort Hortzy, ia mai du-te si posteaza kkturile astea ale tale pe Infomondo, ori pe Armuya lui Cezar mucul! Hai fuga mars, ca altfel iti dam mooie cu sloboz dintre cracii panterei roz.

      Ștergere
    2. Rubert H. - Ce te fute grija de noi? Am intrat pe google si am vazut cine esti. Iti spun eu - un blogger si atat. Vai de tine!

      Ștergere
  68. tigri24 martie 2013, 19:18
    http://www.blogger.com/profile/14746664242144115563
    .....
    Am fost pilot militar si am zburat urmatoarele tipuri:Zlin 526F,L29,MIG15,17,23,29;F16,MIRAGE, elicoptere:IAR 316B,MI-8;apoi administrator,coordonator auto,profesor,gestionar,patronSRL]

    Unde si in ce perioada ai zburat MIG 15?
    Unde si in ce perioada ai zburat MIG 17?
    Unde si in ce perioada ai zburat MIG 23?
    Unde si in ce perioada ai zburat MIG 29?
    Unde si in ce perioada ai zburat MIRAGE (cat/care)?
    Unde si in ce perioada ai zburat F 16?
    Unde/in ce perioada si ce CUI are/a avut S.R.L.-ul?
    Pin` la urma cine/ce esti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei a zburat pe MIG 29! A zburat dupa ce i-au footut aia un shoot in cur. In cel mai bun caz o fi zburat cu deltaplanul prin bucatarie.

      Ștergere
    2. Buei, dar parca motanelu kkcios si Czar maimucea au zburat primii cu Vostokul rusilor! Cu mult inaintea lui Prunariu...

      Ștergere
    3. Cat`aua LAIKA si Maimucles!
      Motanii cacaciosi sau nu(?) nu a trecutara vizita medicala. Aveau ZBATURI!

      Ștergere
  69. Acusica fro 36 de ani, egsagt cam pe la ora aiasta, trecuse cotremuru' !
    Cred cacam de-atunci ni s-o miscat ceva din loc la mansarda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa rapanule, ti-ai luat pasteaua? Vaz c-ai inviat ca Lazar din morti. Ia stai tu la urmatorul schimb, ca mi-s obosit. Tot vreau sa le fac cite-o ampulicina astora, tigri2, maimucul si Robortul, dar a dreaq lighioane ca tot isi misca mooianele. Vezi cum faci si arde-i la mansarda.

      Ștergere
    2. Tu cine lindiculma-ti esti mai pui de curva ordinara si drogata?Din ce gura de canal te-ai scurs?Mars la closet.

      Ștergere
    3. @ Anus 22:27
      Cu mine vorbesti muei negru de fum?
      Pe rit maciuca sa ti-o pun.
      Nu esti cumva lindicul mic si tocmai de la Huriceni, pe-o crac-ai poposit?

      Ștergere
  70. Uai, eo imi bag putza in ea terapie prescrisa de doctorila ! Cum imi iau tratamentu', cum incep sa put a mort ! Cum trec pe ALUPIGUS si navighez p-aciulea, cum ma simtesc bine si mi se umezeste muia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum s-ar zice, lectura de 5 stele ! Adevarata terapie !
      Numa ca belita asta de baba ii cu gura pe mine si, cum aude ceva sunet de taste, e-n stare sa decupleze sigurantilii de la tablou !

      Ștergere
  71. Spor la muie !
    Vad ca tonusu-i excelent, iar viteza de reactie-i ametitoare !
    Oare mi-au mai pastrat astia camasoiul si patul de la NOO ?
    Uai, da ce mi-e dor de colegii de salon, de la sectia irecuperabili...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa n-o iei pe urmele Curleonului. Ala nu mai e de gasit. Cred c-or sa-l descopera brasovenii, de-abia dupa ce s-or topi nametii. Totusi la cit antigel are aurolacul in singe, asta-i mai tare ca "Greu de ucis 4".

      Ștergere
  72. Sa fii tu sanatos!
    PPatu-i liber, borcanul ii plin cu mouie perfuzabila, camasoiu-i scrobit(la cur), colegii de salon se simt aproape bine(cam agitati de cind a reaparut RH), gratiile-s la locul lor. Hopa sus!

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna dimineata,muystilor!

    RăspundețiȘtergere
  74. "Indignaţi că Germania a împiedicat aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen, mii de cocalari români si apevistii lui Burcu au anunţat că sunt ferm hotărâţi să boicoteze de acum înainte produsele nemţeşti. În semn de protest, mulţi dintre ei şi-au dat deja jos emblemele BMW de pe Loganuri, înlocuindu-le cu sigle de Toyota, Alfa Romeo sau chiar Logan."

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  76. Neatza Buna la ZOO + 9! Anonimul de la 08:03 sa ne dea toata ziua limbi la oua.

    RăspundețiȘtergere
  77. Mai pensionarilor cu ea marita (tensiunea, nu pula), sa aveti o zi proasta, ca-i marti si-s trei ceasuri rele!
    Cat despre pensie: VINE RECALCULAREA PT MM SI SUBOF!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ualei, chiar asa? De alea 3 ceasuri rele sa ai parte tu keagule!

      Ștergere
  78. Muei ,,recalculare'',
    sinii...

    RăspundețiȘtergere
  79. Uai gata cu mooili! Mai bine faceti-va inventarul la uneltele agricole, semintzuri si alte alea, ca-ndata vine vremea pusului in pamint,iar voi o sa samanati o pula. O pula samanati, o pul-o sa mincati! S-aude acolea-n fund la Czar mucul, motanelul baligos si Curdileu?

    RăspundețiȘtergere
  80. Fostul ministru grec al Apărării, Akis Tsochatzopoulos, a fost condamnat luni la opt ani de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de 520.000 de euro. Fostul ministru a fost pus sub acuzare pentru completare frauduloasă a declarațiilor de avere.

    http://www.blogger.com/profile/14746664242144115563

    Se pregateste huoOprea?

    RăspundețiȘtergere
  81. Rapanu baligos si mustacios nu aude din cauza zgomotului de F-35, ca astazi are pregatire in zgarda civica.
    Da'nu-ti fa griji, ca aia din huRziceni pun de-o smangleala mereu, nu doar primavara.

    RăspundețiȘtergere
  82. Scuze, am gresit pagina unde v-am trimis.

    Fost ministru grec al Apărării, condamnat la opt ani de închisoare. Vezi De Ce...

    http://www.dcnews.ro/2013/03/fost-ministru-grec-al-apararii-condamnat-la-opt-ani-de-inchisoare-vezi-de-ce/

    RăspundețiȘtergere
  83. Închisoare pe viaţă pentru fostul primar al Salonicului, pentru corupţie

    http://adevarul.ro/international/europa/Inchisoare-viata-fostul-primar-salonicului-coruptie-1_5130b72a00f5182b85b95b7f/index.html

    RăspundețiȘtergere
  84. Răspunsuri
    1. Nu aceasta este concluzia .
      Concluzia este ca sint corupti in toate tarile . Cu cit tara este mai bogata cu atit si tariful coruperii este mai mare .
      Si mai este si concluzia ca cucoana Ieuropa (si curolimbistii ei de la noi) maninca cacat cind spun ca corupti sint numai in Romania .

      Ștergere
  85. Ce primari am avut noi?

    ,,Odată cu el, şi fostul secretar general al Primăriei, dar şi fostul trezorier sunt condamnaţi la închisoare pe viaţă.Cei trei au fost găsiţi vinovaţi de deturnare de fonduri, în sumă de 18 milioane de euro, în perioada 1999-2008. Analiştii politici şi jurnaliştii din Grecia susţin că acest caz reprezintă un mesaj al justiţiei, care vrea să transmită că luptă împotriva corupţiei.''

    RăspundețiȘtergere
  86. marți, 5 martie 2013
    Komunikat (SCMD)privind rezolvarea crizei rezervistilor
    In atentia celor care nu au inteles sau nu mai cred in promisiunile Politicului

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri