Google Translate

duminică, 24 martie 2013

Cui îi e frică de Adrian Năstase? Mana de fier care lipseste Romaniei! Năstase și-a anunțat apropiații că revine în politică. Mult Succes,Adrian Nastase!

 
Năstase și-a anunțat apropiații că revine în politică. Strategia, discutată cu Ponta săptămâna viitoare.
 
Adrian Năstase s-a retras pentru o scurtă vacanță la o vilă de pe Valea Prahovei, dar nu în celebra localitate Cornu, pentru a fi la adăpost de presă. Potrivit surselor DeCe News, fostul premier urmează să poarte discuții, săptămâna viitoare, cu șefii de departamente din cadrul Consiliului Național al PSD (CN), organism pe care l-a condus înainte de a fi condamnat. Întrevederile pe care Năstase le va avea cu aceștia și mai ales cu președintele PSD, Victor Ponta, se centrează pe strategia fostului premier de a conduce CN fără să fie oficial președinte al acestei structuri. Mesajul transmis apropiaților din partid este unul de angajament: Năstase promite să revină în forță și să susțină lupta cu adversarii PSD, în frunte cu Traian Băsescu.

Năstase va avea o întâlnire cu președintele social-democraților, Victor Ponta, cu care va discuta despre strategia de revenire în politică. În perioada următoare, Adrian Năstase va purta discuții cu toți conducătorii de departamente, în vederea stabilirii unui mecanism de funcționare a Consiliului Național, care își va relua activitatea la nivelul pe care o avea înainte de arestarea liderului acestuia.
 
 
Ponta: Năstase nu are nevoie de funcție
În discuțiile cu câțiva apropiați din partid, Adrian Năstase i-a asigurat că nu poate fi vorba despre o retragere a sa din viața politică, chiar dacă va avea un profil mai rezervat în aparițiile publice. Nici nu se pune problema unui armistițiu cu Traian Băsescu, le-a mai spus Năstase. Fostul premier consideră că  poate avea un rol în partid. Deși nu poate acționa dintr-o funcție aleasă, el va sprijini eforturile actualei conduceri, atât în planul guvernării, cât și în lupta dusă cu adversarii de pe scena politică.
Președintele PSD, Victor Ponta, declara joi că Adrian Năstase nu are nevoie de o funcție în partid pentru că, oricum, este ascultat de membrii formațiunii social-democrate. ” Cred că va fi important în decizii. Nu are nevoie de o funcţie în PSD, îl ascultă membrii PSD”, s spus Victor Ponta.
 
Consiliul Național, condus de Năstase între 2008-2012
Regulamentul CN spune că deputații, senatorii și europarlamentarii care nu fac parte din Consiliul Național participă la întrunirile acestuia fără drept de vot. Năstase va asista și el la ședințele CN, fără a fi membru al acestuia, dar va prezida de facto ședințele și va conduce, din nou, activitatea departamentelor.
Consiliul Național al PSD este organul de conducere al partidului în intervalul dintre două Congrese. CN, format din maxim 751 de membri, se întrunește anual și de câte ori este nevoie. Întâlnirile cu departamentele pot fi chiar săptămânale. Din decembrie 2008 până în februarie 2012, Adrian Năstase a fost președinte al Consiliului Național al PSD. Alegerea lui Năstase în funcția de președinte al CN a constituit momentul în care PSD a reluat lupta cu regimul Traian Băsescu, după înfrângerea din 2004.
Sursa:
 
===================================================
============================================
================================
UPGRADE:
================
Frunza, VIDEO-clipurile si
FOTOGRAFIA ZILEI DE
24 martie 2013
=========================

 
=======================================
==========================


==========================================

=========================
================

121 de comentarii:

  1. Uai, LA MULTI ANI POLITIENILOR romanesti, de ziua lor, la implinirea a 191 de anisiori!
    Ca si ei sunt apevistii pulei ! Evident, aia adevarati, nu pulele astea de militieni comunitari care, pana-ti scriu procesul-verbal, rup 3-4 carandasuri !
    Nea Vasile, s-o pui maine de-un chiolhan de sa rasune valea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, azi ie ziua Polizei-lor? La Multi Ani!...Iar daca-l prind pe Czar maimucu fara gume de iarna, sa-l ierte. Macar o data.

      Ștergere
  2. nastase ar trebui sa-si vada de lucrarile incepute in parnaie nu de politica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca isi vede omul de lucrarile incepute in parnaie. Personal, Nastase monitorizeaza toate lucrarile de modernizare, pentru viitorii chiriasi. Deocamdata toate fortilii si mijloacilii sunt focalizate pe schimbarea termopanelor de la viitoarele "apartamente" ale lu' Kioru si Elena !
      Din pacate, la "apartamentul" izmanarului lucrarile s-au sistat temporar!

      Hai, hai...

      Ștergere
  3. Uai, inca nu l-or prins pe bozgorete ala de Szszszolty Evantay-Faraday?
    Da ce autoritati avem, bre, de nu-l pot dibui ?

    Din surse, neverificate inca, cica s-ar fi intalnit cu Curdeleu, in gara la Bartolomeu si s-or facut frati de sange. Adica s-or dat cu diferite obiecte contondente in cap, pan' s-or mozolit tot de sange, unul pe altul !

    Ozo sep !

    RăspundețiȘtergere
  4. Uai, Nascase cu mina aia de fier a lui, s-ar putea sa-si sparga oauale de la Cornu cind le minuieste/

    RăspundețiȘtergere
  5. MUEi, azi m-am simtit mai bine. Parca-parca incep sa-mi revin, incet-incet, la starea stabila de delir!

    Cred ca mai prost stau cu gliceMUIA ! Ni-o scazut puternic cantitatea de muie din sange ! Cred ca si de aceea cam put a hoit in anumite momente ale zilei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai puleshcutza fa-ti ceai din teci de fasule uscata si-t creste glicemuia deindata.

      Ștergere
  6. Sa aveti o seara magnifica si muie de calitate !

    Si nu uitati sa-l felicitati pe politianul Burcu, de ziua militiei !

    Plec sa-mi sug alupigusul de seara !

    Promit ca, in noaptea aiasta, am sa-l visez numa' pe Erhash poziti, care mi-o intins o mana de prietenie !

    Ce emotionant. Niciodata n-am avut un pretenar din Niu Iorc !

    NB la ZOO ! Si ce mi-e dor de NOO !

    Nea Vasile, LA MULTI ANI si nu fi trist ! Zau, esti cel mai cul muist !

    RăspundețiȘtergere
  7. Uai, ca tot a pus adminu ista niste poze noi si nu ma pot abtine sa nu mai dau o muie !
    Chit ca urla babornita la mine ca sa termin dreaq cu leptopul, ca mi-am facut de cap azi si ca degeaba mai iau alupigus si ca risc sa nu-si mai faca efectul !

    Doar atat vreau sa mai zic: caruta aia PDL din poza de mai sus a fost fotografiata in timp ce se indreapta spre Jilava ! Cine cunoaste bine locurile poate sa confirme ca poza a fost facuta undeva intre Padurea Magurele si Jilava, cam prin zona unitatii militare din apropierea penitenciarului !

    Sper sa nu ma insel ! Drum bun !
    Ar fi interesant, totusi, cine "se ascunde" si sub coviltir !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ualei!!! Ete-i si pe ai nostri in Vulvo cu coviltir. La volan, tigri 2, iar la clasa a 2-a Cezar maimukles si Curdeleonul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, aia nu-s la clasa a II-a , ci is la bouvagon.

      Ștergere
    2. @anprostim 21.33
      Dar sub burta calului te-ai uitat bine s-o vezi pe ma-ta cum suge pula calului?

      Ștergere
  9. Armata răspunde aberațiilor președintelui Traian Băsescu.
    Invitat în emisiunea Punctul de Întâlnire, Mircea Dușa, ministrul Apărării, a răspuns declarațiilor președintelui Traian Băsescu potrivit căror acesta ar fi un organizator de lovituri de stat sau un om care atentează la siguranța națională.

    ”Pornind de la un proiect de lege aprobat de Parlament, care este forumul suprem al populației române și pe care președintele are obligația, conform Constituției, să îl promulge sau să îl retrimită Parlamentului, s-a ajuns la aberații. De la o chestiune strict juridică și constituțională să faci o declarație politică de o asemenea anvergură și cu asemenea expresii, nu cred că este corect din partea președintelui statului” a declarat Dușa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alte previziuni dupa „VICTOR PONTA NU VA INSELA NICIODATA POPORUL ROMAN !” semnate de acelasi gargaragiu:

    „Dragi camarazi,
    Apreciez, că prin atitudinea pasivă manifestata in filiale, faţă de aceste derapaje ale politicului de la bunul simţ , nu vom mai putea ocupa niciodată, prin acceptul primarului Capitelei, Piaţa Victoriei. Este inadecvat ca în această piaţă să fie prezent numai un general şi 300 de luptători, pentru apararea drepturilor lor. Ceilalţi să staţi la gura sobei că dreptatea va veni. Şi, toţi laolaltă să strigăm către toate azimuturile:”Ce se mai aude cu pensiile diminuate?" Vă spune subsemnatul, NIMIC! „

    Prof. univ.dr. Petrişor Mandu
    vineri, 22 martie 2013

    Apropo. Nastase nu spune nimic de pensiile militare ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna dimineata,APV-P!
    LA MULTI ANI POLITIEI ROMANE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ia tu un ALUPIGUS infractorule!!

      Ștergere
    2. Muey,daca militienii „e” infractori, ce cauti p-aciulea?
      Du-te pe blogurile APV-P.ulii!

      Ștergere
  12. Blaga a „vaMUIT-O” PE Udrea, in consecinta noul salut PDL-ist este VAMUITI BINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    TigriII, da-ne pielea inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Neata Buna la ZOO + 9! Cezaruica muica, tu si cu Nastase nu uitati de oua!

    RăspundețiȘtergere
  15. karadeniz spunea...

    Ponta evită discuțiile pe problema pensiilor militare cam tot așa cum și Plano Lupuș evită discuțiile pe problema imposibilității aplicării corecte a legii 119 datorită neidentificării veniturilor.
    Premierul știa din vară că numărul real al celor cu pensii diminuate după revizuirea primei revizuiri este mult mai mare decât acel procent de 10% vehiculat cu obstinație.
    Doamna Câmpeanu, scapă porumbelul, dând alte bătăi de cap premierului, făcându-l oficial mincinos și declară o cifră de vre-o patru ori mai mare, cifră care nici ea nu este exactă pentru că mai sunt destule pensii nererevizuite.
    Aici este de fapt problema premierului, a ministerului de finanțe și cel al muncii, să aduci la cuantumul din 2010 cam 40% din pensionarii militari e un efort, mai ales că el vine după efortul măririi pensiilor la vre-o 80-85% anul trecut plus efortul acordării de noi pensii pentru stagiile ulterioare la vre-o 35-40% din pensionarii militari. Nu ar fi totuși un capăt de țară dacă ar avea dezlegare la pește de la FMI.
    Problema lui Ponta este de fapt alta, puținii activi care s-au pensionat pe legea 263 s-au trezit cu pensiile destul de mici, au descoperit și ei că au găuri în tabelele cu venituri și că la condiții egale de grad funcție și vechime au pensiile mult mai mici decât colegii lor revizuiți de legea 119. Cum nu primesc nici ajutoarele acordate la pensie este clar că situația nu le convine de loc iar presiunea acestora pentru o nouă lege a pensiilor militare, deși invizibilă în mass-media, este foarte puternică și se face atât în plan intern cât mai ales în plan extern. Cum aliații noștri din NATO cunosc situația și starea de fapt din armată mai bine decât politicienii români din conducerea țării, se pare că apropourile fine de până acum s-au transformat în bătăi grosiere de obraz la care nu se mai poate invoca bariera lingvistică, așa că trebuie mintenaș ca și Ponta să dea obolul cuvenit licuriciului cel mare și cel mai târziu anul viitor să li se facă militarilor o nouă lege a pensiilor militare. Problema este că introducerea militarilor în legea 263 a condus, pentru prima dată în istoria pensiilor militarilor, la situația în care o nouă lege a pensiilor conduce la reducerea acestora comparativ cu legea anterioară, singura categorie favorizată fiind acea parte din pensionații pe legea 164, introduși în legea 263 prin revizuirea pe OuG1, cărora le-au crescut pensia prin acel stagiu unic de 20 de ani.
    Deci noua lege favorizază paradoxal o parte din cei pensionați anterior și introduși pe ușa din dos în această lege și-i defavorizează pe cei pentru care a fost făcută.Taman invers decât zice Lupuș că i s-a întâmplat când a trecut pe legea 164. De fapt lui nu i s-a luat ci nu i s-a dat la fel ca la cei ieșiți prin acea lege.

    RăspundețiȘtergere
  16. "Ponta e vita..."? ---Sigur ca da.

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Ofticata la culme pentru pierderea alegerilor, Elena Udrea va parasi PDL. Se pare. Zice si ea “Adio PDL”, la pachet cu protectorul ei, Basescu. Nu se stie cine o va insoti pe blonda prezidentiala in momentul despartirii de partid.
    Fac un concurs pentru denumirea viitoarei formatiuni politice.
    Eu as zice sa se numeasca Partidul Traian Cocos (PTC). Sediul principal – Cotroceni. Sediul organizatiei Bucuresti – hotelurile lui Cocos.
    Voi ce propuneri aveti?''
    Posted by Radu Tudor on March 25th, 2013

    RăspundețiȘtergere
  18. Muey!Mă dădui bini cu praf di DDT pe subțiori șî pi la părțili rușioasi și mersei în ograda lui PULAdeOX să văz ci si mai întâmplă.Muuuuuuey,numa di cotcodăceli dădui!Ghini,rațî,gâști,curci,bibilici....di tăti,numa cucoș nu ierea.Mai grav, că nici mos cariciu-ariciu nu mai ierea p-acolo.Io propun să-l invităm aciulea la noi,direct la Noo,fără stagiu la Zoo, și să-l innobilăm cu titlul de LORD, adicătelea să hie iel căinele de pază al democrației pe aist blog,aidoma lui Blaga la PDL.No,că ci zîceți?

    RăspundețiȘtergere
  19. Muie ziua !
    Uai, ieri am cam sarit calul, iar amu ma simtesc cam prost ! Prost rau !
    N-am ascultat-o pe hoasca iasta zbarcita, iar amu stau cu muia uscata ! Toaca ca o melita prin casa, de dimineata !

    Bine ca n-am mai dat cu muia, si azi, de RoBORTA curului pozitronica, ca mi se desfacea operatia !

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai muistilor, iaca ce ni-o zis babornita ca o vazut in intersectia lu' 13 cu Sebastian, in fata la Prosper: cica-i unul acolea, cu o cutie de carton legata de gat, pe care scrie "Fondul de solidaritate", care striga ca un scapete "Dati un leu pentru apeveu" ! I s-o facut mila zbarcitei, insa nu a avut maruntis, asa ca o vrut sa doneze o paine intreaga, care era calda-calduta ! Si cica o refuzat ala si-o luat-o la stanga, precum ca armata n-a ajuns nici chiar in halu' ista ! Atunci o vazut ca omul avea in picere pantofi cu gaurele !

    Doamne feri !
    Eo i-am zis sa-si stearga din memorie acest tablou nefericit si sa se increada numa' in ce-o zis domnul Victor Ponta: dreptate pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei PMT, la pantofii cu gaurele ,,apeviastu'' avea sireturi? Si daca avea, ierau sireturile bagate prin toate gaurelele?

    RăspundețiȘtergere
  22. Tema de studiu si comentarii pe puncte catre PMT


    Inca o sedinta inca o labareala.....hai "sa ne facem ca lucram"

    CONVOCAREA COMITETULUI DIRECTOR AL SCMD
    MIERCURI, 03 APRILIE 2013, ORELE 12.30


    Deoarece, prin votul unanim al conducerii USL, s-a stabilit rezolvarea cererilor minime ale SCMD, printr-o lege reparatorie in regim de urgenta, pana la sfarsitul lunii marite a.c., presedintele si BO al SCMD convoaca membrii Comitetul Director pentru data de 03 aprilie a.c., la sediul central la orele 12.30, pentru a hotara asupra urmatoarelor probleme de interes imediat si stringent pentru toti membrii SCMD, pentru insusi viitorul SCMD:
    1. Stadiul promovarii legii reparatorii (raspund presedintele SCMD si BO al SCMD);
    2. Atitudinea SCMD fata de USL in perioada imediat urmatoare, in functie de stadiul promovarii legii reparatorii (raspund presedintele SCMD si BO al SCMD);
    3. Stadiul promovarii Legii Pensiilor Militare de Stat (raspund presedintele SCMD si BO al SCMD);
    4. Analiza stadiului pregatirii actiunii la CEDO de catre Casa de Avocatura “C. Galca si R.Vasiliu” (Dep. Juridic);
    5. Analiza consecintelor Deciziei nr.1/21.01.2013 a ICCJ privind competenta teritoriala a instantelor asupra proceselor pe revizuire ale membrilor de sindicat (Dep. Juridic);
    6. Stadiul platii cotizatiilor membrilor SCMD pe anul 2012 si 2013 (raspunde Departamentul Financiar Contabil);
    7. Raport al Departamentului Finaciar Contabil privind neregulile inregistrate in incasarea cotizatiilor si propuneri de masuri;
    8. Raport finaciar contabil privind ajutoarele de deces;
    9. Analiza activitatii Comitetului Director largit in perioada octombrie 2012 – martie 2013 (raspund presedintele SCMD si BO al SCMD);
    10. Analiza activitatii Comisiei de Armonizare a Prevederilor Statutului si ROF a SCMD (presedintele comisiei);
    11. Informarea Presedintelui SCMD asupra unor actiuni ale Departamentului Relatii;
    12. Diverse.

    Presedintele SCMD

    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt PMT
      atentie ca dom coldrprofpresdogaru mentioneaza in original:"pana la sfarsitul lunii marite".Ce-o fi aia poate ne luminezi tu PMT-ule:):)

      Ștergere
    2. Ce "tema de studiu" bre !

      Am citit mai de dimineata "stirea" asta si am cazut in melancolia vremurilor de demult, cand indeplineam nush ce functie prin beobe !
      Adica, cand imi era viata mai faina, numa ca ma trezeam cu secretarul beobe, care imi aducea la cunostinta ca, potrivit nush carui plan de masuri, treboia sa pregatesc si sa prezint, in prima sedinta a biroului, o informare privind Stadiul...indeplinirii a nush ce pula-n cur !

      Bagam burti de nu se poate ! Fiecare baga burti ! Si ala de la utece cu borcanele si fierul vechi, si ala de la propaganda, cu numarul de noi membri achizitionati, si ala care-si prezenta "Raportul de activitate" si-si turna fecale-n cap, ca sa nu fie luat la intrebari...

      Ce vremuri, bre !

      Dupa cum arata ordinea de zi a labagistilor astora a lu' dogariss, parca toti or facut "Stefan Gheorghiu" !
      Si mai mananca cacat fecalizat ca ei e sindicat revolutionar si n-are trebori partinice !
      E-o pula ! Musteste doctrina de partid in ei si viseaza numai la ciolane !

      Bine c-am luat botul !

      Ștergere
  23. Daniel Morar, numit de Traian Băsescu, judecător la CCR.
    Preşedintele a semnat astăzi decretul.
    ===========================
    Daniel Morar a fost numit, luni, de preşedintele Traian Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, pentru un mandat de nouă ani.

    Fostul şef de la DNA va intra în CCR din această vară, când expiră mandatul lui Acsinte Gaspar. Conform legii, propunerea preşedintelui nu trebuie să mai treacă prin parlament.

    "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 25 martie a.c., Decretul de numire a domnului Daniel-Marius Morar în funcţia de judecător la Curtea Constituţională pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2013", informează Administraţia prezidenţială.

    Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a trimis o scrisoare privind încetarea, pe 8 iunie, a mandatului Aspaziei Cojocaru, numită în CC la propunerea Camera Deputaţilor.

    Biroul Permanent a luat în discuţie şi celelalte cazuri de încetare a mandatului, respectiv ale lui Ion Predescu, numit la propunerea Senatului, şi Acsinte Gaspar, numit la propunerea Preşedinţiei

    În scrisoarea preşedintelui Curţii se arată că, potrivit legii 47/1992, cu trei luni înainte de expirarea mandatului fiecărui judecător, preşedintele Curţii sesizează pe preşedintele Camerei Parlamentului care a numit judecătorul sau, după caz, pe preşedintele României, solicitându-i să numească un altul în locul lui, iar numirea trebuie efectuată cu cel puţin o lună înainte de încetarea mandatului judecătorului predecesor.

    Din partea Senatului şi Camerei Deputaţilor au fost propuşi de către majoritatea parlamentară Mona Pivniceru şi Valer Dorneanu.
    ======================
    Excelenta este aceasta mutare!
    O rasplata pe masura si binemeritata!
    In 9 (noua), "toate" vor fi uitate!
    Eheeee.... cate oale si ulcele!
    Bravo Basescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand aud sau citesc despre injustitia din tara lu' Dorele, ma apuca cufureala !

      Numai o doctrina de tip legionara, imediata si agresiva, ar mai putea salva cate ceva, din ce-a mai ramas prin tara asta lu' Dorele !

      Ștergere
    2. @PMT
      da mai lasa-ma dreak cu legionarii tai!Te-ai lovit la cap sau ce?

      Ștergere
    3. Numirea lui Daniel Morar judecător la Curtea Constituţională este soluţia găsită de preşedintele Traian Băsescu pentru a-l scoate pe fostul şef al DNA din politică, susţine preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

      "Eu nu pot să comentez. Este un cetăţean român care are tot dreptul să fie în postura aceasta. Este nominalizarea preşedintelui, nu am dreptul eu, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, să îmi exprim o opinie politică referitoare la această chestiune, pentru că după aceea iar mă sancţionează Bruxelles-ul sau Comisia de la Veneţia. Este propunerea domniei sale (a lui Traian Băsescu - n.r.), se duce direct începând cu luna iunie ca membru al CCR. Probabil că aceasta este soluţia pe care a găsit-o ca domnul Morar să facă un pas în lateral din politică, să nu mai fie o presiune pentru unul dintre benchmark-urile de la MCV", a declarat, luni, Valeriu Zgonea.

      Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul de numire a lui Daniel Morar în funcţia de judecător la Curtea Constituţională pentru un mandat de nouă ani, începând cu data de 9 iunie, a informat Administraţia Prezidenţială.

      Decizia lui Traian Băsescu vine ca urmare a faptului că în luna iunie expiră mandatul a trei judecători de la CCR: Aspazia Cojocaru, desemnată de Camera Deputaţilor, Axinte Gaspar, care a fost numit de preşedinţie, şi Ion Predescu, din partea Senatului.

      Ștergere
    4. Care este miza numirii lui Daniel Morar
      de Traian Băsescu la CCR.
      ================
      Numirea procurorului Daniel Morar ca judecător la Curtea Constituțională este practic o premieră. Miza numirii fostului șef al DNA la CCR nu este alta decât frica lui Băsescu de o nouă suspendare. Din punctul de vedere al deputatului PSD, Florin Iordache, nu este exclus ca din vară, Daniel Morar să ia locul lui Augustin Zegrean la președinția Curții Constituționale.

      Numirea lui Daniel Morar la CCR de Traian Băsescu, cu trei luni înainte de expirarea mandatului lui Axinte Gaspar, nu are altă miză decât frica președintelui Băsescu de o nouă suspendare, a declarat analistul Bogdan Chirieac.

      Mona Pivniceru dorea să schimbe legea, astfel încât președintele să nu mai aibă prerogativele de numitrei judecători să fie numiți de Parlament, trei de către Executiv și trei de către puterea judecătorească. Probabil că Traian Băsescu a cunoscut intenția ministrului Justiției și a acționat imediat prin decizia de luni.

      “Acest fapt ascunde în spatele său teama domnului Băsescu de o nouă suspendare” a mai afirmat Bogdan Chirieac.

      În cazul numirii lui Daniel Morar la CCR se remarcă două lucruri de luat în seamă. Este primul procuror numit în funcția de judecător la CCR și primul judecător al CCR condamnat la CEDO.

      Ștergere
  24. Mersi PMT-ule.
    Parca asa miroase cum ai spus,adica ce mai e copy/paste de acu treij' de ani
    Baaa da ai vazut ca la astia lipseste rubrica "termen" si "obs"?.Baaa pai asta "obs" e mai importanta si decat "nr.crt." este obligatorieeee/de nelipsit.:):)
    La pct 6 o sa fie belea va spun io:):)
    "6. Stadiul platii cotizatiilor membrilor SCMD pe anul 2012 si 2013 (raspunde Departamentul Financiar Contabil);"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica ce pula mea sa raspunda contabilii la pct 6.Nu ei aduna cotizatiile,ei doar le contabilizeaza....in pula mea.Eheee unde's vremurilii cu caocioacele si carbunii si alimentat masina cu 200 litri benzina de la aceeasi pompa in interval de doua ore,basca maruntisuri de ochelari de soare si snichersuri pt un batalion...eheee ce vremuri!

      Ștergere
    2. Gourcha ne poate lamuri macar in privinta hotelului Muntenia din Pitesti plus hamaleala de umplut portbagajul lu dom dogaru cu navete cu vin dupa paranghelie....si nu vin de-ala de surcele.

      Ștergere
    3. Nu Gauricea, ci Icleanu de la filiala 6 !

      Aista urla, ca din gura de sarpe, la prima intalnire a filialei cu bretonatul Dobritoiu, proaspat ministru al dezbinarii nationale si viitor textier de minciuni, ca dogarii si ai lui-spaima sindicatului, fac baie cu sampanie !

      Dupa ce l-a chemat comitetu' de directie la discutii individualiste si i-a dat un loc in secretariatul filialei, a facut ciocu' mic !
      A uitat de tonele de carburant, alimentate in aceeasi zi, de la aceeasi pompa, in aceeasi masina, pentru aceleasi big bosi !
      A uitat instant si de cauceoace !

      Cum se mai schimba si omul, bre !

      Ștergere
    4. Pese: credeai ca apevistii puley, crescuti si traiti la scoala inaltei maiestrii ostasesti, borasc onoare si demnitate ?
      O pula ! Sunt la fel ca toti jegosii patriei ! Ba, mai rau !

      Ștergere
  25. @DC
    Ai primit?Eu,deja ,le-am trimis azi.t2

    RăspundețiȘtergere
  26. Si, iaca-asa si-asa ! Inainte de a-mi suge alupigus-ul de pranz si de a pleca la cuibar, tre' sa mai subliniez, inca o data, cum de s-a ajuns ca, un sindicat al MILITARILOR, sa fie maniPULAt de niste handicapati jegosi, cu ifose de istorici si redactori de emisiuni teve !

    Sa moara Dumitrescu de necaz, de la Campulung de Moldova, ca a ajuns la pula unui nespalat caruia, daca-i dai un pistol in mana, se-mpusca singur !

    O zi buna si muie de calitate !

    RăspundețiȘtergere
  27. Cu drag, pentru PMT : http://marcus64.wordpress.com/
    (la a 2-a poza trebuie lupa si o galeata de alupicerf forte)
    Atentie la fire!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, fara reclama si fara ..rapiri de prieteni!
      Se aude Don Vasile?Hi,hi,hi...

      Ștergere
    2. Uai derbedeule ce esti tu !
      Cat pe ce sa ma dibuiasca babornita cand dadeam clic pe zum "+" la pizda Nutzicii !

      Ștergere
  28. Il vazui acusica, la teve, pe izmanarul vicepremier bagandu-se si el in seama, la sedinta aia tinuta de baronul localo-zonalo-regional Dragnea, pe tema vitezei vantului la rafala in urmatoarele ore !
    Boul habar n-avea despre ce se discuta ! Clipea cu 125 de clipiciuri pe minut si tot dadea din teasta aprobator, la idioteniile bolmojite pe tema fulgilor de nea in luna lu' martisor !

    Mi-a adus aminte de vremurile cand ma pregateam intens, ca sa devin cadru de nadejde al armatei Republicii Socialiste Romania si, de multe ori, pe la anumite cursuri pe care nu le puteam inghiti, nu intelegeam o iota din ce preda lectorul, insa eu, ca sa fiu convingator ca-s pe felie, ma uitam atent la muia lui si dadeam aprobator din cap, ca asea e ! Iar ala ma credea !

    Cred ca si voua vi s-a intamplat !
    Ca sa fiu sincer mie mi s-a mai intamplat si acusica de curand, cu baba !
    Ea ma torocanea la muie cu respectarea tratamentului, iar eu dadeam din cap ca o pula bleaga-n vantul serii ca asea e ! In fapt eu ma gandeam cum s-o fentez ca sa mai intru oleaca pe net, aciulea la MH !
    La fel si veceupremierul re-reevaluat !

    RăspundețiȘtergere
  29. Cod PORTOCALIU in tara !

    Doamne feri, inca n-am scapat de portocaliii astia ?

    Mai grav e aciulea, la miticii pulii ! N-a cazut niciun fulg in capitala scumpa a patriei, insa scolile s-au inchis deja. Oricum, degeaba mai functioneaza scolile astea, asa ca nu-i nicio paguba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: prevad niste rezultate de exceptie la bacul de anul asta !
      Fostul ministru Franghiu o sa se simta ca in al 9-lea cer, dupa ce s-or afisa rezultatele !

      Ștergere
  30. Bag sama ca comitetului de directie al sindicatului ii cap pute a deranj si, ca sa se mai bage in seama, in fata fraierilor care au mai pus botul si anul asta la plata cotizatiilor, aranjeaza de-o sedinta, ca sa descopere ei "Stadiul promovarii legii reparatorii" !

    Va spun eu care este "Stadiul": a ramas ca-n tren sau, mai pe intelesul tuturor, MUIE !

    Mai trec vreo 6-8 luni, mai creapa fro 2 mii ! Dupa care vine vacanta, pleaca lumea la mare...

    Cezarila, pune repede hitul cu PULA-PULA, ca-i de actualitate !

    Din partea nasului, a cumatrului re-reevaluat si a ministresei Muiana Campeana ! Fara numar, fara numar !

    Si HOP, si HOP...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șăzi,dreak,blând ca iar creapă fierea-n tine.Până nu ț-or coase și biuzele, nu te astâmperi.

      Ștergere
  31. dar maisunt si alte variante pe aceeasi tema

    http://www.youtube.com/watch?v=jwASbCDvNTc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere
    2. PTIU, PTIU !

      Ce copilasi talentati, manca-le-ar bunicutzu putzucile lor !
      Ce frumosi e ei cand sare in sus si canta din toti bojocii "pula-pula"

      Domnu' Icleanu, Dragusele dreaghe, trimite-i lindikul adresei de mai sus si lu' conu' Dogaru si, musai, lu' conu Harcioaga secretaru', ca sa deschida lucrarile comitetului de directie, din 4 aprilie, cu aceasta inflacarata melodie !

      Ștergere
    3. BEY TIBICA GAURICA, IO LA 4 CLASE N-AM INVATAT A SCRIE DECIT CU CARAMIDA PE PARETI, CA N-AM AVUT HIRTIE. NU MA SUPARA, CA-TI DAU LA BOSTAN CU IEA.

      Ștergere
    4. Iar stampilele de la minutul 1 si 19 securi, sunt halucinante !
      La fel de valoroase ca panoul cu "DRUM BUN. II BUN O PULA. DOBY"

      Nea Vasile, cand te mai supara cate un muist, prepun sa postezi un "instantaneu" cu stampilele alea trei cu PULA, PULA, PULA !

      Poate unii inteleg mai greu in vorbe si se descurca mai bine in scris !

      Dea dreaq !

      Ștergere
  32. Mna'seara! Buei, a ajuns Cezar maimucea la Severinos? Daca nu ajunge in asta seara pin-la 22 a belit pula la urs, ca vine porocalia. Curleoane, muiei, vezi de te-acopera cu niste cartoane, acolo in shantz la Birtolomeu unde parchezi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Din ultimul numar al Obositorului Militar aflam ca armata-i prima la increderea populatie ! Chiar si inaintea pochilor !
    Pai si normal ! Numai destabilizatorul ala bretonat s-a spart in figuri si s-a apucat sa anuleze ordinele de avansare ale izmanarului, ori sa-i besteleasca public pe ofiterii aia care s-au caftit cu jandarmii !
    De cand s-o intors la comanda izmanarul, armata-i fruncea !

    Tot din ziarul ista mai aflam ca ministrul padurilor din Toplita s-a intalnit cu presedintele executiv al Consiliului Atlantic SUA, Damon Wilson ! Dupa cum se vede si din poza e clar ca ministrul doar “s-a intalnit” si cam atat ! Ca, de vorbit, a vorbit Uilson ala numai cu colonelul de alaturea !
    Insa, in 4 ani de zile, are timp sa invete si engleza !

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai aflam din Obositor ca lemistii, viitorii apevistii pulii adicatelea, dau clasa pe la olimpiadele scolare ! Bravo lor ! Or sa ajunga colegi de apeveu ca caporalii voluntari, absolventi ai facultatii Biosfera-la mare distanta, trecuti direct in corpul ofiterilor la un apel de seara! Cine are coaie, are ! Cine nu, sa-nvete ca prostul 4 ani de liceu militar, fro 3 de academie, unul de scoala de aplicatie pentru prima functie, si tot asa !
    Stia el locotenentul Gheorghe ce stia, cand s-o dus imbracat tobosar in Universitatii !

    In rest, abureli cu “Matematica zborului” cu avioane expirate, bune de amplasat in sate si comune, alaturi de obuzierele donate primariilor, fara plata !

    RăspundețiȘtergere
  35. A suflat in veioza hoasca aia de aviatoare, care s-a dat cu avionul sanitar in razboiul de eliberare a patriei de supt jugul fascisto-hortisto-hitleristic si de inaintare spre noi culmi de progres si civilizatie!

    Uai, la o 100 si ceva de ani, parca iti tot vine sa dai coltu' ! Nu-i de ici-colea sa ai privilegiul asta, ca sa bagi in tine oxigen 100 de ani !

    Da cel mai tare m-o iemotionat comunicatul Ministerului Dezbinarii Nationale care, potrivit ultimei sondari de opinie, pe un esantion reprezentativ, este in topul increderii !

    Eote: "Dispariţia sa lasă un gol imens în sufletele şi inimile personalului Armatei României, fie că sunt sau nu membri ai Forţelor Aeriene, oameni pentru care Mariana Drăgescu a reprezentat un simbol de curaj, dăruire şi un exemplu de viaţă (...) "

    Intrucat si eu fac parte din "personalul armatei", va marturisesc sincer ca disparitia babornitei din peisaj nu mi-a lasat niciun gol imens in suflet ! Nici n-am avut habar de hoasca asta, pana n-am citit cate ceva tot pe-aici !
    Si pot sa ma "laud" ca mai mult din jumate din viata mi-am futut-o prin cazarmi si institutii militare de invatamant de cel mai inalt nivel, insa nu am auzit de ea.
    Se gaseste cate-un neo-cripto-labagist din asta, responsabil cu propaganda in armata, care se baga singur in seama si vorbeste ca sa nu doarma !

    Alte "disparitii" si, mai ales, reaparitii imi lasa mie goluri in suflet, de-o bucata de vreme !
    Da nu vi le spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai buei rapanule, mai tine si tu festila aprinsa pe bloaga, ca io am facut 3 schimburi cit fusesi tu la reanimale! Mai strica-ti si tu mataringa pe gugumani ca alde Czar, Curdeleu si ala baligosu de halea lebede prin Viana. Buei, imi iau 3 zile recuperare, ca de platit le plateste pulea!

      Ștergere
  36. Uai, in pula mea ! Nu mi-ati spus niciunul ca azi e sarbatoare mare si ca nu trebo sa vorghim mascari !

    M-o luat hoasca la pula ca nu cumva sa scriu fro prostie pe-aici si sa fiu pios !
    M-o ametit de cap cu nush ce bleagovestenie si alte spekerii de astea !

    Uai, ce oameni rai la suflet sunteti ! M-ati lasat sa pacatuiesc toata ziua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: na, ca mi-am adus aminte ca au gasit bagabontii nush ce mana a lu sf Parascheva, pitita printr-o biserica, de ura proletariatului postbelic, iar acusica o mai pun de-o procesiune de mozolit sfintele boaste !
      De parca n-am avea destule si asa ! Sa vezi acusica cum or sa fuga credinciosii prin tara, la pupat de boaste, ca scapetii !

      Asta-i credinta adevarata, ce dreaq bre!

      Ștergere
  37. Uai, sunati-l careva pe Curdeleu sa se tireze dreaq acasa, acusica cat se mai poate, ca vine portocaliul si o sa creape de frig prin crasma aia din Bartolomeu !

    Gluma, gluma, insa deja vantul are fro 60 de km pe h, la rafala !

    Eu tot incerc sa-l apelez, insa-mi zice ca abonatul muiote nu poate fi contactat !
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  38. UAI CE NINJE!!! VINO CEZAR DE NE-O LINJE!

    RăspundețiȘtergere
  39. Uai, fug la cuibar. Numa sa-mi iau ALUPIGUS-ul de noapte. Cu ceva zeama de muioten !
    Pe muine!
    NB la ZOO ! Da ce mi-e dor de NOO !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: bag sama ca directorul de puscarie n-are nicio reactie !
      Se face ca ploua !
      Ori o ajuns maimucea Cezarila la Trompeta si se ocupa acusica de el, ca gazda primitoare ce este !

      Ștergere
  40. NB la ZOO + 9! Muei Czare, muculetz vezi tu, pe la 2, cind ie frig si-afara ploua sa ma-nvelesti pe oaua. Amindoua muei!!! Ca nu vrau sa fac amigdalita si sa ti-o dau muine belita. De ma-nvelesti la oua, muine io ti-o dau ca noua. Si iti dau si garantie dara numa pe hirtie...

    RăspundețiȘtergere
  41. Baaa pulifregherilor, ia urmariti voi aici;
    https://www.youtube.com/watch_popup?v=8Etr_QG3Wno&feature=youtube_gdata_player

    lasati-l dreaq de Facebook!!!!!
    _______________________
    GRU-ul

    RăspundețiȘtergere
  42. preluare blogu'lu'lupus

    25 martie 2013, 20:47
    avianyc spunea...
    De la lume adunate,inapoi la lume date.

    Realitatea cu Ion M Ionita,invitati:Pricina, Dudu ionescu,etc

    Intrebare D.Ionescu pentru Pricina;

    Din ce unitati combatante ati facut parte d-nule colonel?

    Raspuns Pricina ,

    Asta-i o prostie, eu am fost ”constiinta” armatei,eu am reprezentat armata.

    25 martie 2013, 20:56

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna dimineata,pulalailor!
    Czare,nu uita de ora doaua,sa ne scarpini pe la oaua,pe toti cei de pe la NOAUA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. PMT,ce mama dreak faci?
    Te-a prins codul protocaliu?Oare si pe Don Muie de Bartolomeu l-o fi prins afara din adapost?

    RăspundețiȘtergere
  45. "Muei Czare, muculetz vezi tu, pe la 2, cind ie frig si-afara ploua sa ma-nvelesti pe oaua. Amindoua muei!!! Ca nu vrau sa fac amigdalita si sa ti-o dau muine belita. De ma-nvelesti la oua, muine io ti-o dau ca noua. Si iti dau si garantie dara numa pe hirtie..."

    PS. Si nu uita ca la ora 3 sa iti iei trusa de chei si lui Gogutza keliutza sa-i reglezi capula puta.

    RăspundețiȘtergere
  46. @PMT,

    Alte "disparitii" si, mai ales, reaparitii imi lasa mie goluri in suflet, de-o bucata de vreme !
    Da nu vi le spun.

    Hai,hai spune-ne despre ce-i vorba,te ajutam cu ceva,vorbim cu Fata Morgana si Ilenuca Casanzenuca,invocam pe Eros si-om rezolva-o noi!Nu vrem sa-ti bantuie existenta si sa ai cosmaruri pe tema asta!Zau,asa!Aparitii ,disparitii,hm.....?Atentie la d-na ta ,afla ca ai framantari de astea,adio ciorbica,adio injectii,adio menajamente!Da,da

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, esti nebun ?
      Scuipa-n san de tri ori si spune "Ptiu drace" !

      Nu mai cobi ! De afla hoasca aiasta zbarcita, ma baga in silentio clampa, urjent !

      Si-asa imi tot arata "Ciocul mic", ca cica ea-i la putere acusica !
      Nu mai scormoni si tu, ca mai citeste si hoasca p-aciulea si cine stie ce mai interpreteaza !
      Ea cica ma verifica, sa vada daca-s pe blogul cu muntii albastri, si nu pe cine stie ce porcarie de sait, insa cica "uita" de ce s-a apuca si incepe sa citeasca !

      Ștergere
  47. `Mneata la ZZ+9+APV P...`!
    Da` de Stelian P.(D.L) mai stie careva ceva?
    Pa bloagele pe unde umblati ati mai dat de el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. E clar ca nu am terminat cafeaua cu alipigus!
      "ZOO"

      Ștergere
    2. Pe Stelica Putza mica il vazui io saptamina trecuta. Il plimbau pdl-istii intr-o eprubeta.

      Ștergere
  48. Uai, au nimerit-o istia cu prognoza, in Bucuresti !
    O nins tri floci, iar vantul ii la rafala cat o basina de-a mea, cand eram teafar !
    Adica, portocaliul ala fioros o fo un fel de verzuliu mai cacaniu la nuanta !

    Nu-i nicio problema ca s-au inchis scolile, ca oricum functioneaza degeaba, insa m-or speriat autoritatile asea de tare incat ierea sa-mi pun la geamuri placi din alea OSB, din lemn presat, asea cum isi pun amerlocii inainte de taifun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, mai bine ti-ai bate OSB-ul ala pe bucile coorului ca sa nu tragi doamne feri frun corent si sa-ti cada geamurile de pe trompa. Likeste-le si tu-dioptriile cu leocoplast. Asa pentru siguranta.

      Ștergere
  49. Bag sama ca azi are bilantul Securitatea Statului !
    Si e ultrasecret ! Se desfasoara cu geamurilii si usilii inchise, cu lumina stinsa, fara sistem de amplificare ! Adica pe sistemul "Telefonul fara fir", cum ne jucam la gradinita ! In stricta siguranta !
    Seful securistilor ii sopteste la ureche, celui din dreapta, cate o bucata de bilant, care se transmite din ureche in ureche, pana ajunge la Kior !

    Secret mare ! De aia a urlat poPULIMEA, in 89, JOS SECURITATEA !

    Na, zic si eu ! Poate gresesc, insa parca asa zicea si cel mai mare spion mondial in viata, RoBORTA curului Erhas pozitronic !

    RăspundețiȘtergere
  50. >Adrian Năstase s-a retras pentru o scurtă vacanță la o vilă de pe Valea Prahovei - Vila Pătrăşcanu de pe Zamora ?

    RăspundețiȘtergere
  51. MAJORITATEA TĂCUTĂ CONTRA LIPITORILOR STATULUI (1)
    Conventia Nationala extraordinara a PDL din 23 martie era, a fost, ultima noastră speranţă întru redobândirea încrederii în posibilitatea invalidării actualei puteri.
    Majoritatea românilor decepţionaţi de înfrângerea veritabilei drepte a politicii româneşti în dubla confruntare electorală a anului 2012, aştepta la 23 martie un semnal clar, viguros şi mai ales credibil, din partea singurului partid al scenei politice, susţinător al Preşedintelui ţării. Din nefericire, această carte a fost bine distribuită dar prost jucată de către aproape totalitatea membrilor PDL delegaţi la Convenţie.
    Divorţul exprimat public dintre Preşedinte şi Partidul condus de el până în 2004, deşi ne lasă un gust amar, poate dar mai ales trebuie să constituie un punct de plecare pentru o nouă configuraţie a luptei de dus împotriva celor care, cu rea intenţie şi sacrificând interesele naţionale, privilegiază interesele de gaşcă, adică interesele de partid şi personale.
    În condiţiile dovedite în care nu mai au preţ ideologii, convingeri, idealuri închinate propăşirii României şi românilor, partidele politice însăşi nu mai reprezintă decât faţada mincinoasă menită să mascheze acte duşmănoase şi să inducă în eroare o cât mai mare parte a românilor. Serviciile de propagandă ale mass-mediei aservite au atins culmi de dezinformare şi învrăjbire ale unei importante părţi a populaţiei. Pe pretinse convingeri politice, se dezbină vechi prietenii, relaţii intercolegiale, legături familiale. Ura faţă de cel care nu gândeşte şi nu se exprimă la fel, devine virtute naţională, se bat obraji şi piepturi cu o rigoare populistă demnă de cauze mai nobile şi oricum mai profitabile pentru ţară şi popor.
    Din toată această cacofonie politică primejdioasă pentru români, pândesc gata să profite duşmani dinăuntrul şi poate mai ales, din afara ţării. Romînii au stat secole de-a rândul sub turci, sub habsburgi, sub ruşi, mai nou şi pentru câtă vreme încă ....... sub români. Cum să progresezi, cum să te menţii în rândul celor care, cu adevărat capabili, te pot lua cu ei în mersul lor înainte ? Conduşi de impostori, de incapabili, de trişori, de farseuri şi nu în ultimul rând de justiţiabili, ne scufundăm pe zi ce trece în mlaştini din care nu vom mai putea ieşi nici singuri, nici cu ajutorul celor care ne vor uita, dezinteresaţi, puţin câte puţin... Vezi urmare (2)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul lucru care ne-a mai ramas: sa ne plangem de mila !
      Kashto !
      Si de injurat, of cors !

      Ce dreptate avea Herodot ala cand spunea despre traci ca e un popor de labagii, pe care nu-i poate uni nimeni si nimic, la care trandavia e pusa la loc de cinste in timp ce munca campului e cea mai umilitoare indeletnicire!

      De asta s-au pisat peste noi, vorba lu' Patapievici, cine si cum a vrut, secole de-a randul !

      Iar cand seful statului isi compara tara cu o colonie de mana a doua, ce pula mea sa mai zici !

      Fara o politica legionara, imediata, de tip agresiv, totul se duce de rapa !
      Daca nu cumva s-a si dus, drept in pizda ma-sii !

      Na, zic si eu ! S-ar putea sa mai si delirez de la injectia pe care aghia ne-o facuto-n cur...

      Ștergere

  52. MAJORITATEA TĂCUTĂ CONTRA LIPITORILOR STATULUI (2)
    Am tăcut prea mult, părtaşi şi vinovaţi deopotrivă, prin indiferenţa egală cu indolenţa, la toate relele acumulate în 23 de ani de la evenimentele din decembrie 89. Trei români din patru, o majoritate tăcută, am privit tăcuţi din spatele perdelelor căminelor noastre cum progresează lipitorile statului, politicieni devorând şi devorându-se, copios plătiţi din impozitele contribuabililor români iar dintre ceilalţi unul din patru, cei mai mulţi ne-am lăsat îmbrobodiţi de minciuni şi promisiuni fără acoperire.
    Suntem o majoritate tăcută şi a venit timpul ca cineva să ne scoată în stradă, să punem o virtuală ştampilă paşnică de refuz al politicienilor şi politicii ca sistem de organizare a României, pentru a stârpi odată pentru totdeauna lipitorile statului, partidele de toate orientările care au dovedit că nu sunt în stare să ne ajute să trăim mai bine, fiindcă interesul este exclusiv al lor, al găştilor.
    Să fie scoase din viaţa publică partidele, membrii şi susţinătorii lor zeloşi, să fie excluşi dintr-o nouă organizare statală toţi cei care s-au perindat la vârful societăţii româneşti, cei care au folosit din plin ocazia să se pricopsescă, fără să pună vreo piatră la clădirea bunăstării României şi românilor.
    Să înlocuim Parlamentul şi parlamentarii cu Sfatul Ţării şi aleşii lui dintre locuitorii stabili ai judeţelor României: Să înlocuim Consiliile Judeţene şi cele în subordine, cu aleşi dintre locuitorii stabili, nu paraşutaţi, cu profesionişti consacraţi pe domenii de activitate şi nu „promovaţi” de interese, altele decât cele ale locuitorilor pe care îi vor reprezenta. Asta nu va fi uşor de realizat, fiindcă există o imensă deziluzie a ultimilor ani, dublată de neîncredere.
    Dar cel mai greu va fi să se găsească Cel care să se înhame la acest act de renovare......
    Ar fi ca şi cum fiecare dintre noi ar intra într-o cabină de votare, doar cu o foaie albă şi doar cu mintea lui, fără urmă de influenţă, fără a se fi sfătuit cu nimeni înainte, să scrie un nume ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte de clasa zero pregatitoare ! A la Muiangiu !

      Numai sfaturi de alea visatoare, cum "Sa se" si cum "Sa fie", in tara lu' Dorele !

      Bocete jurnalistice ! In statul asta "de drept", numa cu mana pe ciomag mai poti face ceva ! La cap, ca la sarpe !
      In rest, ne aburim cu editoriale si cu catrene alde In varful sagetii !

      Ștergere
  53. Bag sama ca va cam fute grija de legionari si camasoaie negre.Ei bine aici intram in conflict si am sa v-o trag,daca e nevoie chiar si cu perforante,trasoare sau incendiare.PMT-ule devii anarhist cumva?

    http://www.youtube.com/watch?v=EWqDJ7sZy74

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca se vand perforante, la kil, la poarta la uzina de la Sadu !
      Daca pleci acusica din Bartolomeu -birt, ai sanse sa mai prinzi si tu fro 2-3 seacose !
      Pai nu canta la revolutie, ala de-o crepat, "Mai bine anarhist, decat muist" ?

      Ștergere
    2. Am cumparat deja de la pulifriciu ala de director si de la sefu' lu'paza lu' masa'Tu-i'n gura de nesimtiti!!
      Si mi-a dat o seacosa pt teste pe "bolovani"

      Ștergere
  54. O zi buna !

    Tre sa-mi iau ALUPIGUS-ul de pranz, ca mi s-o uscat muia de tot !
    Si mi se zbate si-un ochi. A rau, imi zice hoasca iasta a mea, care le stie pe toate !
    Seamana cu uratania aia paroasa de ma-sa, care cunoaste toate semnele: cand te mananca palma dreapta, iti faci o laba de control, cand ti se zbate ochiul stang, ai futat-o-n fericire, cand visezi cai, iei muie, cand te mananca intre buci, nu te-ai sters bine la cur, cand te mananca nush ce, dai bani, si tot asa !

    To-n gura si pe aia, de nemuritoarca, da cand m-o mancat in cur, acusica jde ani si i-am luat fetita de sotie, nu ni-o mai spus ce muie am sa iau, peste ani si ani ! Atunci nu i s-o zbatut ochiul belitei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa pe vremea aia te manca in pula nu-n cur.Las c-am patit-o si io.Nu ca ar fi o consolare da' nu esti singur.Capisci??

      Ștergere
    2. ce am scris mai sus arata-i si lu' hoasca ta.Sigur se bucura:):)

      Ștergere
  55. @PMT-ule,
    Ne ingrijorezi din ce in ce mai tare!Injectia si caldura fofoloancei aleia de vine si ti-o face ,cred ca te dileste intr-un hal far' de hal!Herodot aista nu putea sa ne vorbeasca de rau ,ca noi suntem aici din veci si unde mai pui ca suntem si stapani!Da-mi linku'ala (vorba lu'stelipulea)in care se exprimeaza asa Herodotul asta ,buey nu stie cine eram noi, ba!S-poi,fraier si prostalau mare,pai n-o cunoscuse el pe Nutisor si n-avea habar ce suava fiinta-i femeia ,... Romanca,buey,si zau ca-si schimba parerea despre traci,daci si alte alea!Buey,vesnicia s-o nascut la sat asa ca,romanu' s-o nascut poiet ,si e si cu sapa da'mai mult cu mapa si cu show-ul !Hi,hi,zici de-o dictatura militara,ca tot are poporu' incredere in army,nu e decredibilizata ca altele ! Buey,bag seama ca aia de vine cu injectia e baiu,cum o vezi ,cum iti face mintea turbo si-o iei razna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, si aia care ma inteapa in cur e cam hoasca, insa parca-i mai secsi ! Si parca n-are atatea kile de celulita ! E mai uscativa !
      Imi place a dreaq cand ma maseaza pe cur, ca sa vada daca n-am nush ce galme de la injectii !

      Uai, sa stii ca ai dreptate ! Cand ma freaca hoasca mea, nica ! Cand ma maseaza aia, parca-mi misca oleaca siin fata, deasupra coaielor !

      Ia sa hiu mai atent !

      Ștergere
  56. P.S. Pmt esti invidios pe catrenele si sagetile altuia?Ai grija tu ,ce te aia de sageti si alte catrene!Oricum si tu ne aburesti asa ca ...ce bine-ti facu nemuritoarca de ti-o dete pe fii-sa de sotie!

    RăspundețiȘtergere
  57. remember pularailor,remember

    http://englishrussia.com/2012/12/23/the-end-of-the-ussr/

    RăspundețiȘtergere
  58. Io acu va dau motive de hartag.Eeee, ce ziceti?


    http://capitalismpepaine.ro/2012/12/28/bugetul-anului-mortii/

    RăspundețiȘtergere
  59. si vreau o analiza mica mica de la PMT pe lindikul urmator(adica nu vreau ci il rog)

    http://capitalismpepaine.ro/2012/12/09/razboiul-abia-acum-incepe/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si eu ce dracu ziceam mai sus ! Fekale la greu ! Si nici nu-l citisem pe Muian Giurgea asta !
      Bocete de handicapati si editoriale de muisti ! Un bou scrie, cateva mii de idioti citesc si-si fac cruce, iar fro alte cateva milioane de derbedei fura. Ce mai este de furat .

      Da mie-mi convine ! Stau in casa la caldurica, penzia-i buna si la timp, mai iau cate-o muie pe net, sau de la hoasca, boracii castiga bine pe unde traiesc in asta lume si ma fericesc ca nu voi mai apuca si vremurile de haos total, ce stau sa vina !

      Ori mana pe ciomag si la cap, ca la sarpe, ori ciocu' mic si complacere totala in situatia actuala!

      Da mie imi convine in democratia asta: pot sa-i dau muie cata vreau si cand vreau lu' Curdeleu, ori lu' Kioru statului !

      Ștergere
  60. Uai pulifrici, pune mina si-aduna dreaq peturile alea pe care le bei, ia o masina de tocat plasticu si vinde muei gaoaza granulele! Om te faci! Ce n-ai fost tu, de cind ai fost ouat pe pamint...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am adunat bai,le-am adunat si le-am si scurs.....hac!

      Ștergere
    2. @ DC. Cu toata compasiunea ! Stiu ca... suferi ! Daca Courvetta mai pacalea prostii ..erai mai vesel!
      Totusi ..nu te lasa ,ai demnitate si mai ales nu ..recunoaste ca esti in sant ..cu PET-ul gol!
      PS. Sper ca ai aflat ca Nasty a iesit de la faculta! A lasat-o calda pentru ..vecinul sau!! Sa vedem asta cate carti scoate!!!
      Suparat..suparat mi-s Doamne iara ..fredoneaza DC.

      Ștergere
    3. ete cacat.Ma doare-n cot!

      Ștergere
  61. Dragul meu PMT,

    Nu-i vremea regretelor,de nici un fel,la tinerete o fost ce-o fost,acu' geaba -ti da Domnul paine buna daca n-ai dinti!Un fel de musca-ma si fii salbatic!Sa fie de la aparitii si reaparitii ? sezonu' nou!Si lasa-le pe hoastele uscative,mai bine orienteaza-te la tineret mandria tarii sau macar cu cativa anisori mai fragede decat d-na ta!A,uitai ca ochii vad,inima cere si constiinta nu si Nu! Minunat,daca Dumnezeu puse termen de garantie pe jucarii,miloace fixe si obiecte de inventar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uăi 13:53, uăi PMT are protezâ din vidia, di spargi şî sîmburi di maslinâ cu ie. Proteza di asta are şî Cezar maimucu, da numa c-o înghiţît-o saracu cîn o fost la budâ. De-atuncea spargi nuci cu bucili curului, mai ceva ca Spargatoru di B(N)uci di Ceaikovski.

      Ștergere
    2. Numai ..NUTICA realizeaza asa performanta..parol!!Czar

      Ștergere
    3. Uai hoskaila !
      Corect se dice "Scoate-ti placa din pahar, musca-ma si fii vulgar !"

      Ștergere
    4. Pese: cel putin asea ma "dojenea" babornita, cand inca mai ieream cadru activ si de nadejde al armatei si mai vroia o portie de pula ! Ma rog, asa vine vorba, deoarece, la mine, ori pula, ori limba, tot aia ierea !
      Ce vremuri...ce-i mai vibra punctul ge...
      Ce se mai bucura cand avea orgasmuri in cascada...

      Ștergere
    5. PeScurt: acusica pula orgasmuri ! Si-o trage cu vibratoru', de zici ca da Dorele cu piconul de pe tractor, in santier !
      Las sa vada ce-a pierdut !

      Ștergere
  62. Da si Ponta asta iar e interimar,asta le stie pe toate??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vrut sa-l puna pe cumatru-su izmanar la injustitie, ca are studiile necesare, insa nu a fost de acord Jiji Becaly, care-i membru plin in comisia juridica a camerei !

      Ștergere
  63. Va place noul meu look?
    Io sunt ala din planu'2

    RăspundețiȘtergere
  64. Muei, Cezar e spargatorul de muci, nu de nuci!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri