Google Translate

miercuri, 6 martie 2013

Fantastic. Incredibil. Lovitura de teatru. Lovitură pentru PDL. Deputatul Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL, s-a inscris azi în PNL, după o "chibzuinţă intensă". UPGRADE. Pensii militare. Proiect de lege

 
Deputatul Mihai Stănişoară a anunţat,
miercuri, într-o conferinţă de presă de la sediul PNL, că a luat decizia de a se înscrie în echipa Partidului Naţional Liberal după "o chibzuinţă intensă".
 
 
"Un lucru imi este extrem de limpede astăzi: singurul partid care poate susţine şi implementa politici de dreapta, în România, este PNL. Mă alături preşedintelui Crin Antonescu şi colegilor liberali în proiectul pentru desăvârşirea construirii dreptei în România", a declarat Stănişoară într-o conferinţă de presă comună cu liderul PNL, Crin Antonescu.

Stănişoară a avut funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, în conferinţa de presă de la sedul PNL, că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca Mihai Stănişoară să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

"Aceasta este decizia mea. Domnul Stănişoară nu a reclamat o asemena poziţie sau alta. A făcut o opţiune pe care eu o salut şi pentru care îi mulţumesc", a precizat Crin Antonescu.
 
 
Mihai Stănişoară declara, în octombrie anul trecut, despre preşedintele PNL Crin Antonescu, că încearcă să îşi elimine adversarii puternici din partid, că nu îşi ascultă colegii de partid şi că permite intrarea în PNL a unor persoane care pătează imaginea. 

Întrebat acum despre poziţia pe care o are cu privire la acele declaraţii, Stănişoară a declarat că nu îşi aminteşte să fi făcut acele declaraţii şi că "polemica politică trebuie să se rezume la un duel verbal care să nu depăşească o anumită limită. Analizând practic relaţia mea cu colegii liberali de-a lungul timpului, am constatat un lucru de bine: In domeniul Apărării naţionale, toate abordarile au coincis", a spus deputatul.
 
 
Sursa:

 
=================================

Stanisoara ramane de dreapta
VIDEO
De astăzi, primvicepreşedintele PD-L Mihai Stănişoară este membru al Partidului Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă organizată de Crin Antonescu, preşedintele PNL. Mihai Stănişoară, unul dintre cei mai vechi şi mai performanţi politicieni din PDL a declarat că rămâne un politician de dreapta.


 ==============================================
==============================

Cine-i traseistul acum ?
VIDEO



===============================================
=====================================

DUICU REFUZĂ COLABORAREA CU STĂNIȘOARĂ  
VIDEO



=============================
==============================================

MIHAI STĂNIȘOARĂ, PROTOTIPUL TRĂDĂRII
VIDEO

Reactii extrem de dure din partea politicienilor mehedinteni, dupa anuntul conform caruia Mhai Stanisoara a trecut la PNL. In timp e liberalii mehedinteni au ramas fara replica, fiind de-a dreptul bulversati de veste, fostii colegi de partid il desfiinteaza pe Stanisoara, subliniind caracterul indoielnic de care da dovada acesta.
Mihai Stanisoara este prototipul tradarii, a afirmat Doina Chircu,
fost prim-vicepresedinte PDL.



=============================
=====================================================

Vasile Blaga, in Mehedinti
VIDEO:

Preşeditele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, şi-a prezentat astăzi în Mehedinţi candidatura pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii politice. Majoritatea celor prezenţi erau figuri noi, care n-au mai fost văzuţi, până acum, la PDL. În schimb, de la întâlnire au lipsit toţi primarii democrat liberali.



================================
==============================================

STĂNIȘOARĂ DEJA PRODUCE SCANDAL ÎN USL!

Nu cred ca Crin Antonescu isi permite sa ajunga, in Mehedinti, la scorul electoral al lui Mihai Stanisoara! Aceasta este declaratia presedintelui PSD Mehedinti, Adrian Duicu, facuta, astazi, pentru Realitatea Tv.Afirmatia liderului social-democrat vine ca urmare a zvonurilor conform carora Stanisoara ar urma sa preia presedintia PNL Mehedinti.Duicu se arata, insa, convins ca acest lucru nu se va intampla, iar Stanisoara va fi pastrat la Bucuresti pentru a se ocupa de securitatea documentelor interne ale PNL.



====================================
======================================================

==========================================================

UPGRADE
PENSII MILITARE
========================================

===================================
=================================================================


Proiectul de lege de revenire a pensiilor micşorate ale foştilor militari la cuantumul din decembrie 2010
http://militar.infomondo.ro/actualitate/proiectul-de-lege-de-revenire-a-pensiilor-micsorate-ale-fostilor-militari-la-cuantumul-din-decembrie-2010.html/comment-page-1
 
==========================================================
==============================================================
 

154 de comentarii:

  1. Astia sunt aidoma pasarilor migratoare, numa ce vor incepe sa vina si alea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici este si va fi cu mult mai mult!
      Ce urmeaza la MEHEDINTI, imposibil de imaginat!
      Luptele de pana mai ieri, povesti de adormit copii!
      Arestarile pe capete si punerile in libertate pe ruptelea, jocuri de-a hotii si vardistii! Abia acum, cred ca se apropie razboiul!
      Rămâneţi aproape! Nici nu stiti, ce va urma!

      Ștergere
    2. Va urma o pula ! Belita de epiderma, pe toata lungi-latimea ciotului !
      In afara de curvasareala romaneasca, nu mai urmeaza absolut nimic !
      Popor de tradatori, cu o istorie multi-seculista in domeniu !
      La Mehedinti urmeaza ca s-o luati cu tontii-n dinti !
      Pace tie !

      Ștergere
    3. Domn Vasile Burcu, mai bine cauta matale de mielu ala, ori de-un ied, ca se apropie intilnirea fatala de la MH si nu vreau sa ne servesti cumva maimuca, ori motanel kkcios la protzap...

      Ștergere
    4. Ai dreptate ! O-nceput sa se-ocupe cu dis tragerilii de atentie ! Mai amu fro 3 luni curgeau oilii, caprilii si mieii la protap ! Plus ceva butoaie cu vin si bere ! Basca decernari de premii Puli tzar, mai ceva ca la Oscaru din S U ale A !
      A zburat puiu' cu atza ! Pula miel, pula vin ! Pula premii !
      Data viitoare !

      Ștergere
    5. Buey,
      Ce-i bun, e pentru voi, si bine pus deoparte!
      Asa ca... lasat "scanceala" si puneti mana pe ce trebe!
      S-a-ntors veacu ca dreaku, voi nu vedeti?!??
      Toate-s cu kooroo-n sus!

      Ștergere
    6. "Decizia plecarii din PDL a fost una grea. Sunt membru al acestui partid din 1997. Am luat decizia de a pleca din PDL pentru ca acest partid nu ma mai reprezinta. Drumurile noastre se despart, eu raman pe linia dreapta, partidul se indreapta catre un razboi de transee care va dezgusta electoratul." - scrie Mihai Stanisoara, pe Blogul perdonal!

      Ștergere
    7. Ia vedeti pe cine beliti sa faceti rost de chele pentru cupa!
      Din tot ZOOlandu` oti gasi voi ceva materie prima? Ca de... mai tebuie argasita, vopsita si croita.
      Din chele de p`..a ar fi buna ca se poate face damigeana de 5 deca!

      Ștergere
  2. Stănişoară, la plecarea lui Frunzăverde din PDL la PNL: "Casa părintească niciodată nu se vinde"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un rapan si-un belitor de soola si berbecu asta de la stina. Cit a fost la MApN a facut un kkt. Bai frate, de unde dreq tot sunt scosi astia? Ba mai mult fug ca shobolanii de la un partid la altul...Cum sa-i mai votez pe pnl-isti, sau psd-isti, cind stiu ca acum au tot felul de golani si ecscroci de la pdl s.a. Mooie tuturor!!! Buei ce m-am nervozat...Czar, maimuca vino si ma scarpina pe buca!

      Ștergere

  3. "Niciodata n-as fi crezut ca voi ajunge la disperare metafizica plecand de la politica si nationalism"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eo ! S-amu nu mai pot scapa de metafizicu' babornitei !

      Ștergere
    2. Uai PMT, vezi daca n-ai facut cu hoashca contract prenuptial? Acu ai belit-o! Norocu' tau ca nu prea mai ai ce-ti beli. Poate daca-ti mai imprumutam noi ceva.

      Ștergere
  4. Berceanu, despre Stănișoară:
    “Gunoaiele ies la suprafață”.
    ===============
    Radu Berceanu, fostul ministru al PDL, a declarat că plecarea lui Mihai Stănișoară la PNL nu e o nenorocire pentru democrat-liberali. Mai mult, el l-a făcut pe Stănișoară trădător și gunoi.

    “În momentul ăsta gunoaiele ies la suprafață. Nu cred că se destabilizează partidul, dar plecările trădătorilor sunt un lucru bun. Cred că s-a întâmplat pe linia Frunzăverde și pe linia masonică a amondurora care uneori a mai ridicat unele semne de intrebare”, a spus Radu Berceanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar oare Bercioiu n-o fi mason? Ca ovrei e sigur, taia-i-as sa-i tai io lui preputa cu cosorul lui moceanu.

      Ștergere
  5. Gata, ma duc sa egzecutez programul ordonat de odihna de 1 cias! S-aveti pofte la masa!

    RăspundețiȘtergere
  6. 4 pezi si voi paracopitate...pe loc repaus!!

    RăspundețiȘtergere
  7. În momentul plecării lui Sorin Frunzăverde din PDL la PNL, Stănişoară a declarat că dacă va pleca din PDL, va pleca din politică, fiind adeptul cântecului popular «casa părintească niciodată nu se vinde". Anul trecut,în luna octombrie pe blogul personal, Stănişoară îl numea pe Crin Antonescu "domnul Goe al politicii româneşti", care a făcut "praf ideea de liberal şi liberalism". Noul membru al PNL nu a dorit să răspundă la întrebarea dacă USL a dat o lovitură de stat la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu.

    "M-aţi întrebat dacă depun o moţiune la PDL, depun o moţiune ea se numeşte adevărata cale de dreapta şi este reprezentată de adeziunea mea la PNL. Pentru mine PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul. Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut şi priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat hotărârea să intru în echipa PNL după o chibzuinţă intensă. Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL. Mă alături domnului preşedinte Antonescu şi PNL în proiectul de desăvârşire a dreptei în România. Am decis să vin într-un moment în care PNL are mari responsabilităţi şi foarte mult de muncă, sunt multe probleme de rezolvat în România. Mie nu mi-a fost frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener, onest, sincer, loial şi performant", a declarat Mihai Stănişoară.

    El a precizat că nu s-a consultat cu nimeni din PDL înainte de trecerea la PNL, dar nu consideră că a trădat prin această mutare.

    "Trădare înseamnă să ştiu eu să pleci dintr-un proiect în curs de realizare, să ai anumite mijloace la îndemână prin care să faci un rău celui de unde ai plecat. PDL se află într-un moment în care sunt constatări sunt nefericite la situaţia partidului, PDL îşi caută o cale, în fapt proiectele mele nu le mai pot împlini acolo, plecarea mea nu afectează cu nimic PDL", a subliniat Stănişoară.

    Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că partidul este deschis şi spre alţi politicieni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihai Stănişoară, în urmă cu 6 luni: Guvernarea USL, beţivul satului. Despre Antonescu: Dictator, cel mai RIDICOL şi CARAGHIOS român.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Declaratie de presa
      Scris acum 1 oră de catre MS .
      =============================
      Vreau sa va spun de la inceput ca sunt un om care nu se uita in trecut cu manie, ci priveste cu incredere si speranta in viitor.

      Am luat decizia de a ma alatura echipei Partidului National Liberal dupa o chibzuinta intensa. In acest moment, un lucru imi este clar si m-a facut sa actionez: PNL este singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania si ma vad construind dreapta alaturi de Crin Antonescu si colegii din PNL.

      Eu, Mihai Stanisoara, am intrat in politica pentru a-mi sluji tara si poporul fara insa a uita ajutorul pe care trebuie sa il dau comunitatii locale din care vin, respectiv mehedintenilor. Am fost presedinte al Camerei de Comert, cunosc bine necesitatile economice ale Romaniei si stiu ce trebuie facut pentru dezvoltarea tarii si prosperitatea romanilor. Am fost ministru si consilier prezidential, mi-am facut cu cinste si demnitate datoria fara a ma agata de scaun. Am fost parlamentar in 3 legislaturi si, in fiecare mandat, am sprijinit comunitatea locala din care provin cu toate fortele si priceperea.

      Cei care ma cunosc sau au urmarit parcursul meu politic si ca sunt un om de dreapta, un politician serios, un lider responsabil si pentru asta, ca si pana acum, stau marturie faptele, dar si vorbele. Ca om politic, am considerat mereu ca trebuie sa spui lucrurilor pe nume, cu sinceritate si curaj ceea ce crezi ca este mai bine pentru romani. Mai mult, oamenii cu care am lucrat si colaborat in politica stiu ca sunt un om de echipa, care nu cauta gloria personala. Nu vanez functii, imi pun puterea si priceperea la dispozitie acolo unde este nevoie.

      Decizia plecarii din PDL a fost una grea. Sunt membru al acestui partid din 1997. Am luat decizia de a pleca din PDL pentru ca acest partid nu ma mai reprezinta. Drumurile noastre se despart, eu raman pe linia dreapta, partidul se indreapta catre un razboi de transee care va dezgusta electoratul.

      Vreau sa mai spun ca am decis sa intru intr-un partid tanar la minte si la suflet, cu adevarat de dreapta, care are mult de munca pentru ca in Romania mai avem mult de construit. Nu mi-e frica de munca! Am venit cu inima deschisa si voi fi un coleg corect, loial si performant. Ii multumesc domnului presedinte Antonescu pentru increderea pe care mi-a acordat-o. Il asigur ca mintea si experienta mea vor fi in slujba partidului pe care il conduce si a oamenilor care au votat partidul pe care il conduce.

      Ca sa inchei, mai spun doar ca in ceea ce ma priveste, PDL este trecutul iar PNL este prezentul si viitorul. Pana ieri, multi dintre dumneavoastra, jurnalistii, m-au intrebat daca voi depune motiune la Conventia PDL din 23 martie. Astazi va dau raspunsul: da. Am depus o motiune. Ea se numeste ”Adevarata cale de dreapta” si ea inseamna de fapt adeziunea mea la PNL.

      Va multumesc!
      http://www.mihaistanisoara.ro/1/declaratie-de-presa/

      Ștergere
  9. Inca de la infiintarea lui , prin o mie optsute toamna , partidul liberal a fost o adunatura de javre al caror vis era : statul sa nu se amestece in hotiile noastre ; fiecare dintre noi sa faca ceea ce doreste .
    Si in prezent javrele tot la liberali trag . Are si PSD-ul achizitii javroase , dar mult mai putine ca liberalii .

    RăspundețiȘtergere
  10. Explicaţia lui Berceanu pentru "trădarea gunoiului" Stănişoară:
    "E pe linia prieteniei cu Frunzăverde,
    sunt amândoi masoni".
    ====================
    Provenit ca şi Mihai Stănişoară, din garda veche a PDL, fostul ministru Radu Berceanu, a găsit o singură justificare pentru trecerea acestuia la PNL: "prietenia arhicunoscută" cu Sorin Frunzăverde, devenit liberal înainte de alegerile locale din 2012, şi apartenenţa lor comună, susţine Berceanu, la Masonerie.

    "E pe linia prieteniei arhicunoscute cu Frunzăverde, având în vedere şi aparteneţa lor la Masonerie. Eu ăstora le-am spus mereu "Dacă partidul vă spune s-o luaţi la dreapta şi Masoneria să o luaţi la stânga cum faceţi, voi ce alegeţi?". Sunt muţi masoni în conducerea tuturor partidelor, că aşa s-a dat şi tema, dar mai depinde şi de caracterul fiecăruia", a comentat Radu Berceanu pentru gândul.

    Retras din prima linie în politică, fostul ministru îl acuză pe Stănisoară de trădare. "Încă un trădător a intrat pe lunga listă de trădători din toate partidele şi cu asta basta. Stănişoară a avut toate funcţiile posibile, nu a fost un ostracizat în PDL. Oare cum stătea lider de grup, care vine la BPN şi le dădea indicaţii celorlalţi cum să voteze, unul care mima că e cu PDL şi era cu gândul la PNL? Oare cum îl privesc foştii lui subordonaţi din armată? Eu nu îi înţeleg pe ăştia care sunt la putere cu 70% dar le mai trebuie câte un gunoi din ăsta. Cred că le mai trag o lovitură la ăia de la PDL. De fapt îşi trag lor o lovitură", crede Berceanu.

    În opinia sa, relaţia bună a lui Mihai Stănişoară cu Vasile Blaga sau cu Traian Băsescu "nu are nicio legătură" cu plecarea sa, pe care o pune strict pe seama oportunismului: "Vroia să fie acolo cu ăia mari şi tari". "S-a gândit că s-ar putea să mai plece câţiva după Convenţie şi să nu facă parte dintr-un val, să fie, aşa, mai special. Nu ştiu ce le-a trebuit liberalilor că de la o vreme adună toate gunoaiele. Poate că e bine pentru partid, că n-ai cum să te mai scuturi de gunoaie decât când se învolburează apele şi ies gunoaiele la suprafaţă", spune Berceanu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihai Stănişoară, numărul doi din PDL, s-a înscris în PNL.
    ----------------
    Numărul doi în PDL, deputatul Mihai Stănişoară a decis să treacă la PNL. Este a doua lovitură de imagine pe care o dă PNL, după ce zilele trecute, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a decis să se înscrie în PNL. Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el “PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”.

    Fostul prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, alături de președintele PNL, Crin Antonescu.

    “Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci privește cu speranță și încredere în viitor. Am luat astăzi hotârărea de a intra în PNL, după o chibzuință intensă.Un lucru îmi este limpede astăzi și anume acela că singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta este PNL. Mă alătur practic domnului președinte Crin Antonescu și colegilor liberali în proiectul de desăvârșire construirii dreptei în România.

    Am luat decizia să vin alături de ei, într-un moment în care PNL are mari responsabilități și foarte mult de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant”, a spus Stănişoară.

    Stănișoară a mai dedclarat că începând de astăzi,”PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”.

    Stănişoară a precizat că nu a discutat cu liderul PDL, Vasile Blaga, despre demisia sa din partid pentru că a vrut ca toată lumea să afle despre decizia sa în acelaşi timp.

    Mihai Stănişoară deţinea în PDL funcţia de prim-vicepreşedinte şi era liderul grupului deputaţilor democrat-liberali. Totodată, acesta era preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

    În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării. Mihai Stănişoară este în prezent şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

    În conferina de presă, Crin Antonescu a declarat că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca ex-pedelistul să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

    Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.

    Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

    Antonescu a susţinut că Mihai Stănişoară este “un om de dreapta” şi o persoană pe care orice partid ar dori să o aibă în rândurile sale, acesta având o vastă şi importantă experienţă într-un domeniu de competenţă politică specială.
    =================
    Aferim!

    RăspundețiȘtergere
  12. E belire de pula generala!!! Nimeni nu mai stie cine si cum conduce tara asta: parlamentul, basinosyu, guvernul, masonii, partidele, mafia sau alta putere (puteri) straina?!
    Noi stam ca boii pe coada si ne uitam ca viteii la mass-media ce ne ia mintile (si alea ratacite)... staaam si rumegam agale...
    Nea comisarul sef de puscarii ne ameninta si el cu "razboiul" si apoi se uita cum noi ne si belim pulili sa le ascutim pe cantul patului... de, sa fim gata de lupta (numai sa ne arate o data inamicul!).
    A dracului treaba cu tot ce se intampla zilele astea, santem in prag de CEVA si nu stim de ce...
    Vine RECALCULAREA?... ne fute MAREEANA?... se calugareste huuuoprea ca sa-i fie iertate pacatele?
    Ciuliti urechile si fiti alaturi cu leacurile de deochi si sperietura de moarte, ca nu se stie ce VINEEE!!!
    O fi pus botu comisarul la unul ca Hancu si a aflat la megalitica lui ca VINEE CUTREMURUL???
    Ori... a inceput sa creada in slobozul lui Robert japonezu?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaileiii, mai ia cu frig!

      Ștergere
    2. Uai, uai, mai bine zi "pushchea pe limba" si scuipa in sin!

      Ștergere
    3. da-ti paduchii din barba..nespalatule!!

      Ștergere
    4. @19:54
      Uai, eu Guru vrai ca sa-ti rup corul? Ia vezi!

      Ștergere
  13. Vine RECALCULAREA?... ne fute MAREEANA?...
    Asta Da si sa-i multumiti lu Mos Teaca si lui Doghy!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VINE RECALCULAREA, PENTRU CEI A CAROR PENSII AU CRESCUT,IAR PENTRU CEI A CARORO PENSII AU SCAZUT,REVIN LA CUANTUMUL DIN 2010.
      O SA TREBUIASCA SA DAI INAPOI TOTI BANII PRIMIT IN PLUS,DIN IANUARIE 2011.
      SPER CA I-AI PUS DE O PARTE

      Ștergere
  14. Moooey,PMT, te facusi bine,..tu-te-n limbarita?Ca nici acu nu stim ce mama dreak ai avut, au nu ti s-o fi deschis parasuta vreodata si ai dat cu noada in vreun kk de motan?Muey,io iti doresc sanatate multa,cei d-aciulea sa te ..

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, ieou ii credeam in drum spre Jilava, cind colo cotarlele se preling in pesede si penele.
    Ore mai apuca pedeleu' alegerile?

    RăspundețiȘtergere
  16. Astazi 6 Martie 2013 Guvernul A APROBAT http://militar.infomondo.ro/actualitate/proiectul-de-lege-de-revenire-a-pensiilor-micsorate-ale-fostilor-militari-la-cuantumul-din-decembrie-2010.html

    RăspundețiȘtergere
  17. No, c-o bolunzit de cap guvernu: auzi sa se tina de cuvant si el o data!!! Sa impinga un proiect de lege reparatoriu?! Nu, ca nu-i sanatos la cap guvernul!!!
    Daca-i bolnav la cap sa ne rugam toti sa ramana asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. `Mna seara!
    Cu pensiile RRRRR ati uitat de 6 Martie 1945, Guvernul democrat si dr. Petru Groza.
    Daca miine PCR ar avea 40% in sondaje sa vedeti atunci migratie politica!
    Asa, de amorul artei:
    http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Petru_Groza
    http://www.youtube.com/watch?v=YdCfc2d7VWQ
    http://www.youtube.com/watch?v=vYnhOFGzywc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da oai, acu ar fi bun un guvernoi de ala de-a lui Petrea Groaza!

      Ștergere
  19. Sa te futa Bela Kun cu tulumba pe furtun, oaei!

    RăspundețiȘtergere
  20. Boooooc, mai este locuri in usele, manca-ne-ai ...cofrajele!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cezare, ce ti-am spus io, ca sa fii atent cu oauale mei? Ete ca ni le-ai spart si le-ai beut si galbenusurile. E frumos domnu' maimucea, e frumos?

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei, ce-o face
    necrofilul balegos si mustacios?
    Nu apare in ziarele berlineze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, fu refuzat la export ca cica avea paraziti ca codul si makraonul de l-au importat ai nostri. Indata vezi ca apare pe-acilea caldararul kkcios cu mustatile zburlite si-ncepe sa zbiere te-l-as in fiere.

      Ștergere
    2. ......si ..PULA..PULA..PULA!!!

      Ștergere
    3. 6 martie 2013, 18:27
      mos alecu spunea...
      @Nico 6 martie 2013, 18:11 :
      Preiau , fiind pe deplin de acord cu cele spuse , un comentariu de pe Roarmy230 :
      "Textul prezentat este un text din categoria "floricele pe cimpii , hai sa ne jucam copii" ... si , dupa ce ne jucam , sa spunem "vai , cit de grijulii sint liberalii cu problema pensiilor miliatrilor !" .

      Legat de : "Astazi 06.martie 2013 s-a aprobat de catre Guvern" . In articolul la care faceti referire nu se spune ca guvernul ar fi aprobat O ACEA propunere ... se spune ca UN CINEVA sa lauda ca ar fi depus un proiect de lege ...

      Radioamator cu mustata ... am un fost coleg cu aceste "caracteristici" ... nu corespunde indicativul ... Dar , daca indicativele se atribuie statiilor operate si nu persoanelor ...

      Ștergere
    4. 6 martie 2013, 20:24
      mos alecu spunea...
      @Nico 6 martie 2013, 20:24 :
      Da . Este .
      Este furat/copiat/preluat de pe Roarmy 230 ...
      Nu este al USL ! Este al unui cineva de prin USL .
      Din comunicatul SCMD , se intelegea ca USL are , deja , un proiect de lege (pentru cuantumul cel mai avantajos , si pentru incetarea interdictiei cumulului pensie/salariu bugetar) . Proiectul urma a fi depus la parlament pentru a fi aprobat in procedura de urgenta . Astazi nu s-a discutat nimic in guvern , legat de aceasta problema ...

      6 martie 2013, 20:41

      Ștergere

  23. "A fost lansat pe net un proiect de modificare a legii 119/2010"
    1 Comentariu - Afişaţi postarea iniţială
    1 – 1 din 1
    almis spunea...
    facatura

    6 martie 2013, 21:42

    RăspundețiȘtergere
  24. 6 martie 2013, 19:21
    CEZAR spunea...
    Daca l-a lucrat impreuna cu tanty Mareeana - e de bine !Stati linistiti

    6 martie 2013, 19:38
    cipriotis octopus spunea...
    @CEZAR
    Poate n-o fi asa de bine, dar pentru unii ar putea fi un colac de salvare.
    Sa fie mai rau nu prea are cum, asa ca traim cu speranta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Inteleg DISPERAREA unor colegi!
    Inteleg sa nu mai aibe incredere in nimeni si nimic!
    Dar.... din PUNCT DE VEDERE JURIDIC, nimic nu am vazut mai BUN pana acum!
    Personal, cred in VERIDICITATEA si sansele acestui PROIECT de LEGE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa sefu, nu te supara! Ala de-a postat comenturile de mai sus si cu "...ULA, ..ULA" in gura tot timpul, nu-i altcineva decit Cezar maiMucea. Il avem in filaj operativ pe mucus. Daca mata vrai, acusica ii dau un dos de mataringa tinuta in shalvari pe partea stinga.

      Ștergere
    2. o porcarie mai mare ca acest proiect de lege nu se putea.

      Ștergere
  26. Bai rablelor, deocamdata La Senat si CD, proiectul asta de lege nu apare "in lucru", probabil faptului ca fu depusa azi (???). Ce apar insa? Apar in luna iunie a.c, la pozitiile 54 si 55, proiectele de lege privind statutul apv-istilor, precum si proiectul de modificare a L263. La ambele, initiator este MApN.
    Le gasiti aciulea:
    http://www.senat.ro/pagini/proiecte/prioritatile%20legislative%20ale%20Guvernului%20pentru%20sesiunea%20I%202013.PDF

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos!
      Ce ne spui tu, nu schimba datele problemei! Aduce un plus de informatie, si nu este rau. Ce spunem noi? Se pare ca suntem pe un drum chiar bun, de data aceasta!!! Vom vedea zilele care urmeaza, ce a fost cu acest Proiect pe la Guvern! Cum a intrat, cum a iesit! Un pic rabdare!

      Ștergere
  27. Fantastic, incredibil, lovitura de teatru....

    CIORDITORUL A PLECAT SI SE VA REINTOARCE !
    Ahmadinejad: "Hugo Chavez şi Iisus se vor întoarce împreună"
    A uitat de Coreolone. Decesul lui o veste minunata. Resurecti si reaparitia
    pe bloguri un dezastru pentru toata lumea civilizata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Kobe vezi ca de te prind japii si afla ca esti ungro-roman, te fac sushi. Ai grija sa nu belesti prazul mikadoului!

      Ștergere
    2. Ma, n-ai disparut inca? Cineastu lui peste congelat!

      Ștergere
    3. @RH pozitiv
      Du-te si te culca tembelule/diliule!!

      Ștergere
  28. Hai NB la ZOO + 9! Czare vezi ai grija de oua ca de nu, muine te sparg in doua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi sugi -ULA!!

      Ștergere
    2. DECI CAM ASA....ati iesit la 35 de ani cu o vechime de 15 ani cu scoala cu tot , ati umflat un camion de solde compensatorii si conf.L164 -cu 15 ani ati reusit sa aveti pensii mai mari ca unii cu 35 ani vechime REALA !! Normal verzi ca ,,plopul traznit" ati putut sa mai si munciti pe ici pe colea- ca doar nu v-ati epuizat in parlita de armata! Acum vreti de toate !! Chiar credeti ca toti care judeca sunt PROSTI!!!???

      Ștergere
  29. Lăzăroiu, reacție dură la adresa lui Stănișoară: Băi lichea.
    =================
    Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, în pofida intenției inițiale de a nu reacționa în niciun fel față de plecarea la liberali a deputatului PDL Mihai Stănişoară, a sfârșit prin a-l cataloga pe fostul prim-vicepreşedinte al democrat-liberalilor drept o “lichea”.

    Lăzăroiu, reacție dură la adresa lui Stănișoară: Băi licheaÎntr-o postare pe contul său de Facebook, Sebastian Lăzăroiu îi reproșează lui Mihai Stănișoară, în termeni destul de duri, plecarea din PDL abia după ce partidul nu se mai află la guvernare.

    “Hai că n-am vrut să mai zic ceva de Stănişoara pentru că am zis la vremea respectivă de Frunzăverde. Dar acum înţeleg că se dă disident. Că el a criticat guvernarea Boc din interior. Că el n-a fost de acord cu măsurile luate. Auzi, băi, lichea, dar de ce nu ţi-ai dat demisia atunci din partid dacă nu erai de acord? Era bine la guvernare, nu?”, a scris, miercuri seară, Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de socializare.

    Fostul prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, alături de președintele PNL, Crin Antonescu, că părăsește PDL pentru a se înscrie la liberali.

    RăspundețiȘtergere
  30. La prima vedere, mutarea surpriză prin care vicele PDL, Mihai Stănășoară a fost primit în PNL, nu pare una câștigătoare. Politologul Alfred Bulai consideră că este doar o încercare a conducerii PNL de a menține status quo-ul în partid. ”De ce să importe oameni care până acum au acuzat partidul, l-au batjocorit în cel mai urât mod posibil? PNL-ul nu face decât să își piardă credibilitatea în fața oamenilor prin astfel de gesturi”, spune Bulai, mai ales că Stănișoară nu este atât de important încât să atragă atenția publică, pe viitor.

    Totuși, Stănișoară este un lider local cu mare influență în zona de sud-vest a țării. Stănișoară conduce o organizație puternică, are un post de radio, o televiziune și ziare locale. În Parlament, prin astfel de ”importuri” se echilibrează diferența dintre PSD și PNL. Banatul votează tradițional cu Dreapta, a fost recucerit județul Caraș Severin, prin Frunzăverde, iar acum se face un pas important în Mehedinți. Sibiul este un alt județ carfe întărește poziția PNL. Liderii PSD din Drobeta Turnu Severin se declarau stupefiați de gestul PNL și au promis să plătească polițele la prezidențiale.

    Efectul pe care îl are însă în PDL mișcarea de azi este chiar mai important. ”Plecarea lui Stănișoară întărește poziția Elenei Udrea, spune consultantul politic Horia Mihălcescu. Stănișoară era un om de bază în echipa lui Vasile Blaga. Impactul la nivel de imagine este devastator. După plecarea lui Frunzăverde, imputată tot lui Blaga, iată că acesta e părăsit de cei mai apropiați colaboratori. Personal, cred că sunt șanse ca Adriean Videanu să meargă, în Convenție, cu Elena Udrea, ceea ce ar tranșa jocurile. Nu poți promite reconstrucția partidului când îți pleacă echipa de pe teren”.

    RăspundețiȘtergere
  31. Udrea îl atacă pe Stănișoară: E un om slab.
    ================
    Candidatul la șefia PDL, Elena Udrea, îl atacă, printr-un comunicat, pe Mihai Stănișoară, prim-vicepreședintele PDL care și-a anunțat miercuri plecarea în PNL. Acesta declarase, în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de Crin Antonescu, că PNL „este singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.

    Elena Udrea spune că Mihai Stănișoară a ajuns ministru datorită PDL, iar prin plecarea sa din partid dovedește „că e un om slab, care atunci când partidul a dat de greu, a fugit repede la putere”.

    „Dezertarea lui Mihai Stănişoară este relevantă doar pentru că el era unul din prim-vicepreşedinţii partidului aleşi la Convenţia Extraordinară din vară. E pentru a doua oară într-un an când din partid pleacă un prim-vicepreşedinte. Dar este bine că partidul se curăță de trădători, s-a mai întâmplat în trecut și partidul apoi s-a întărit în urma acestor trădări.

    Nu mă aşteptam pentru că Stănişoară a fost unul dintre oamenii susţinuţi de partid. A fost ministru datorită PDL, a fost promovat şef al deputaţilor, a fost candidatul nostru la CJ Mehedinţi şi, evident, prim-vicepreşedinte al partidului. Odată ce PDL nu a mai fost la putere, Mihai Stănişoară a plecat dovedind că este un om slab, care atunci când partidul a dat de greu, a fugit repede la putere.

    RăspundețiȘtergere
  32. Migratie politica pana la greata! Pedelistul Stanisoara descopera ce grozav e PNL.
    ------------
    Se da in reluare, a cata oara!, acelasi film cu efect de vomitiv: un parlamentar dezerteaza si, brusc, incepe sa-i aprecieze pe cei care pana mai ieri ii scuipa. Pedelistul Mihai Stanisoara, ultimul exemplu!, cel care vorbea de prostie, hotie si minciuni la USL descopera brusc ca PNL “este singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania”. Crin Antonescu are o prima de instalare pentru noul-venit: functia de vicepresedinte.

    Ce stomac trebuie sa ai sa faci asemenea declaratii? Mihai Stanisoara le transmite penelistilor: voi fi onest, sincer, corect, loial si performant

    Deputatul Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Crin Antonescu, la sediul PNL, ca a luat decizia de a intra in acest partid, “singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania”. “Sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta in viitor. Vin in PNL asigurandu-i pe colegii si partenerii mei ca voi fi onest, sincer, corect, loial si performant”, a spus Stanisoara. Politicianul a mai spus ca pentru el “PDL reprezinta trecutul, iar PNL prezentul si viitorul”.

    Acelasi Mihai Stanisoara, cu ceva vreme in urma: Guvernarea USL o putem caracteriza prin trei cuvinte – prostie, hotie si minciuni

    “USL condus de binomul toxic Ponta-Antonescu inseamna mai rau pentru Romania. Guvernarea USL o putem caracteriza prin trei cuvinte: prostie, hotie si minciuni.” “Suntem datori sa aratam si aceasta fata hidoasa a USL. Razboiul nostru cu USL trebuie sa fie fara limite, pentru ca ei nu au limite in ceea ce fac”, “Incompetenta economica si inconstienta politica a USL imping Romania catre cea mai neagra gaura economica.Gafele uriase ale guvernului Ponta si lipsa de diplomatie si inteligenta politica a presedintelui interimar, Crin Antonescu, risca sa arunce la gunoi sacrificiul economic pe care toti romanii l-au facut pentru a evita intrarea intr-o criza economica similara cu cea din Grecia sau Spania”, suna doar cateva din declaratiile aceluiasi Mihai Stanisoara, pe vremea cand tragea din plin pentru cauza pedelista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pedelistii: Un om care a beneficiat din partea PDL de toate functiile posibile… fara comentarii

      Mihai Stanisoara era prim-vicepresedinte PDL, lider al grupului deputatilor PDL si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.In perioada 2007 – 2008, Stanisoara a fost consilier prezidential pentru securitate nationala, iar ulterior, pana in octombrie 2009, a fost ministru al Apararii.

      Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va cere BPC si Delegatiei Permanente a partidului ca Mihai Stanisoara sa ocupe functia de vicepresedinte PNL cu atributii in domeniul politicilor privind securitatea nationala.

      Ce spun fostii colegi al lui Mihai Stanisoara despre acest gest? Sulfina Barbu: “Consider ca Mihai Stanisoara este un alt oportunist, ca si cei care au plecat pana acum si sunt convinsa ca PDL va supravietui fara Mihai Stanisoara si fara cei care vor decide sa plece la putere”, Cezar Preda: “Pur si simplu fara comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate functiile posibile, inclusiv ministru, sef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comenteaza”, Mircea Toader: “Nu pot sa-mi dau seama ce l-a indemnat sa faca acest gest, singura justificare este probabil amicitia cu Frunzaverde”.

      Migratia politica, diferenta dintre teorie si practica!

      “Una este cand un parlamentar al opozitiei pleaca la putere pentru a avea avantaje, si avem un astfel de partid al traseistilor politici, si vorbim de UNPR, si este cu totul altceva cand un parlamentar al puterii vine la opozitie riscand… Este altfel de migratie, mai putin imorala, mai scuzabila”, a explicat Puiu Hasotti in primavara anului trecut.

      “Ceea ce trebuie sa facem este ca una din modificarile Constitutiei, eu mi-o doresc, este sa impiedicam migratia politica. Eu m-am saturat sa vad un primar care isi pierde mandatul daca migreaza politic si un deputat nu. Trebuie sa facem acest lucru, trebuie sa facem si in Regulament, in viitorul Parlament”, a afirmat mai aproape de vremurile noastre presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

      Ștergere
    2. UPDATE. Stanisoara si Antonescu au depasit, cu declaratii de oameni politici vaccinati, momentul in care au fost intrebati, primul, de criticile virulente la adresa liderului PNL, al doilea, de acceptarea traseismului politic.

      Mihai Stanisoara a fost intrebat de catre jurnalisti pe marginea unor declaratii de genul “Crin Antonescu, cel mai ridicol si caraghios roman, dl Goe al politicii romanesti”. “Sunt lucruri care tin de o anumita polemica verbala la un moment dat si care nu au legatura cu prezentul si viitorul. Analizand practic relatia mea cu colegii liberali de-a lungul timpului am constatat un lucru suprinzator, in bine In domeniul apararii, ordinii publice si sercuritatii nationale aproape toate abordarile au coincis”, a intors-o proaspatul liberal.

      Unii din fosti lui colegi l-au facut tradator: “Tradare inseamna sa pleci dintr-un proiect in curs de realizare, sa ai anumite mijloace la indemana prin care sa faci un rau celui de unde ai plecat. Astazi, PDL este intr-un moment in care chiar depunatorii de motiune au – daca veti citi motiunile lor – constatari as spune multe nefericite la adresa situatiei partidului, este un moment in care partidul isi cauta o cale, isi croieste o cale. Eu am decis ca in fapt proiectele mele si muncile mele nu le mai pot implini acolo si este un moment in care plecarea mea nu afecteaza cu nimic PDL”

      “Venirea domnului Stanisoara este un act politic pe care domnia sa l-a justificat aici, si in acest moment nu contravine niciunei legi si niciunui articol din Constitutie (…) Atunci cand e vorba de oameni cu parcursul politic si cu optiunile constante – pentru ca dincolo de cuvinte si de polemici pe care dumneavoastra le selectati, exista si anumite pozitii politice care sunt constante la domnul Stanisoara, ca si la multi altii. Nu pot fi subsumati dupa parerea mea decat formal conceptului de traseism politic”. (…) Oamenii care doresc sa faca politica de dreapta intr-un partid puternic de dreapta si oamenii pe care PNL, nu doar eu, ii socotim capabili de asa ceva, sunt bineveniti. Iata de ce pentru mine sunt infinit mai putin importante declaratii, critici, acuzatii din decursul timpului din contextul unei polemici politice, si mult mai important ca un om cu anumite capacitati, cu anumita pregatire si cu anumita experienta politica sa se alature acestui proiect”, a sustinut Antonescu.

      Ștergere
  33. Buna dimineata!
    Vesti bune, foarte bune!
    Minivacanta de Paste: 2 şi 3 mai – zile libere de la Guvern.
    ===========
    Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, a fost citata recent pe pagina de Facebook a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism: “Asa cum spune traditia, Litoralul Romanesc este destinatia “vedeta“ pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, care, printr-o conjunctura fericita se va sarbatori in aceeasi saptamana cu Sarbatorile Pascale. ANAT si Asociatia Litoral – Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai ( Ziua Tineretului) si 3 mai sa fie acordate ca si zile nationale libere cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica catre statiunile turistice din Romania si catre Litoralul Romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013″.

    Calendarul zilelor libere 2013:
    ==============================
    - 1, 2 si 3 mai;
    - prima și a doua zi de Pasti – 5 si 6 mai;
    - 23 si 24 iunie, prima si a doua zi de Rusalii;
    -15 august – Adormirea Maicii Domnului;
    - Sfantul Andrei – 30 noiembrie;
    - 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei;
    - prima si a doua zi de Craciun – 25 și 26 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna dimineata,Zoo si Noo, plus APV-P.!

    RăspundețiȘtergere
  35. Intrebare de pensionar militar prost: pensia mea are doua componente, punctajul pentru cariera militara, pentru care pensia militara este mai mica decat cea din 2010, si punctajul pentru activitatea ca civil, pentru care primesc o suma care adaugata la pensia "militara" face ca cuantumul total sa fie cu 2 lei mai mare decat pensia primita in 2010.
    "Legea" in proiect ce face, ridica pensia militara la nivelul celei din 2010 sau "contabilizeaza" suma totala actuala si nu mai face nici o "reparatie"?
    Daca are cineva idee cum sta treaba in cazul meu va rog sa ma lamuriti (fara mistouri, muie etc etc...).
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ar fi componenta 1 readusa la cuantumul din 2010 la care se adauga componenta 2. Situatie similara cu a mea.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns. Asa ziceam si eu ca ar fi normal.
      Sanatate si multumesc inca o data!

      Ștergere
    3. ELENA
      Din cate stiu, aduce pensia diminuata (cea militara) la nivelul de dinaintea diminuarii - dec. 2010. Ceea ce am lucrat dupa trecerea in rezerva se adauga la ce era in dec. 2010. Sunt in aceeasi situatie.

      Ștergere
    4. Ia-o toata in gura ta!!!

      Ștergere
    5. DECI CAM ASA....ati iesit la 35 de ani cu o vechime de 15 ani cu scoala cu tot , ati umflat un camion de solde compensatorii si conf.L164 -cu 15 ani ati reusit sa aveti pensii mai mari ca unii cu 35 ani vechime REALA !! Normal verzi ca ,,plopul traznit" ati putut sa mai si munciti pe ici pe colea- ca doar nu v-ati epuizat in parlita de armata! Acum vreti de toate !! Chiar credeti ca toti care judeca sunt PROSTI!!!???

      Ștergere
    6. Esti lipsit de fair-play: am 32 de ani vechime efectiva in armata, grad de colonel, conditii speciale 22 de ani (efectiv!), nerecunoscuti prin HGS... Am muncit dupa iesirea din armata, nu am stat cu mana intinsa la cersit...
      Am intrebat si am cerut o parere, nu un CALIFICATIV de la tine.
      Cine e PROSTUL? No comment.

      Ștergere
    7. Intrebare de pensionar militar prost: ..........
      Daca asa se autodefineste un ...COLONEL ...du-te in balarii si fa treaba mica!!

      Ștergere
    8. Anonim7 martie 2013, 09:37
      Ia-o toata in gura ta!!!...... Fi mai clar in exprimare ! E pentru ..Elena sau ....ca se iau dracului la bataie!!

      Ștergere
    9. Prost in acceptiunea lui Basescu si Boc... Daca ma duc in balarii dau de dumneata si nu ai protectie la udatura!!!
      Am inchis subiectul.
      Multumesc celor care mi-au raspuns cu decenta!

      Ștergere
  36. O nouă lovitură după anunţul Germaniei şi Finlandei. Franţa se opune stabilirii unui termen pentru admiterea României şi Bulgariei în Schengen.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce lovitura? ca toti ne urasc si abia asteapta sa ne-o traga pe unde si cand pot!
    Nimeni nu vrea sa ridice o colonie la rang de tara...

    Pt prostul ce nu stie cum e cu pensia: stai linistit ca nu iti mai da nimeni nimic, ba poate ti-o mai si scade... Nu fa valuri ca iti intra apa-n gura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din putul gandirii dobritoiului says:

      Sa nu ne imbatam cu apa rece! Asemenea manipulari au fost lansate periodic de reprezentantii PNL. A se vedea cazurile Gorghiu, Lenuta Cobuz, Dobritoiu si “permanentul” George Scutaru. Intai sa vedem si apoi sa fim multumiti. Nu uitati ca cele mai multe necazuri le avem datorita “grevei parlamentare a liberalilor” care au permis ca multe anomalii sa fie legalizare prin adoptare tacita!

      Ștergere
  38. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  39. Gourkha says:
    Martie 7, 2013 at 12:01 pm
    Acel proiect incalca in mod flagrant recomandarile Institutiei Av. Poporului.

    Extrase din Raportulul Special al Institutiei Av. Poporului privind consecinţele eliminării pensiilor de serviciu (ianuarie 2013):

    Masura: “Pentru pensiile de serviciu stabilite în baza legislaţiei existente la apariţia Legii nr. 119/2010, revenirea la denumirea şi cuantumul pensiilor de serviciu anterioare promulgării Legii nr. 119/2010.”

    Masura: “Pensiile de serviciu se vor acorda pe durata vieţii celor ce au beneficiat prin legislaţie de acest drept.”

    Ori proiectul de lege expus nu reflecta nici pe departe vreo recomandare a Institutiei Av. Poporului, fiind realizat dupa modelul L. 19 aplicabila tuturor “oamenilor muncii” care au muncit si contribuit cate 8 ore de de luni pana vineri.

    Tradus, acest proiect inseamna astfel! Ne prefacem ca si militarii au lucrat tot 8 ore pe zi de luni pana vineri, le luam veniturile in calcul doar pentru acest volum de munca si le calculam contributia si pensia! Pentru perioadele in care au lucrat 24 de ore din 24, ne prefacem ca nu au existat. Daca pensia are cuantum mai mic decat cel in plata in 2010, ramane acel cuantum in plata, insa “inghetat” pe veci. Acest fapt inseamna ca in realitate, statul ii imprumuta pe cei cu pensii diminuate reintregindu-le aparent pensiile, insa “ratele” se retin treptat prin neindexarea respectivelor pensii.

    Proiectul ascunde si o capcana, in expunerea de motive. Se refera la faptul ca ar repara o inechitate celor carora nu le-au fost “dovedite veniturile lunare reale realizate”. De unde se poate trage conlcuzia ca daca au fost “dovedite veniturile lunare reale realizate” si totusi cuantumul pensiei este mai mic decat cel din decembrie 2010, atunci asa va ramane!

    Per ansamblu, proiectul este o bataie ordinara de joc si nu este nici pe departe ceea ce asteptam cei cu pensiile diminuate. O lege reparatorie corecta, ar trebui sa repuna in plata pensiile in cuantumul din decembrie 2010, sa returneze toate sumele retinute de stat incapand cu 1 ianuarie 2012 si care sa nu impuna conditionalitati precum cea de la aln. 3).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Dobitocule,
      Stiti ce meritati voi astia cu gura mare si tupeu nemarginit?
      NIMIC!!! Asa sa va ajute Dumnezeu!

      Ștergere
  40. Relutu says:

    Ba futu-va in gura de retardati !
    In nerusinarea ta treci prea usor cu vederea ca nu toti cei cu AMG sau alte studii superioare au iesit la pensie de pe grade si functii de colonei. Dupa mintea ta de om fara caracter “uiti” sa spui ca functiile de colonel erau puse la pastrat pentru cei “alesi”in ultimul an de activitate si se facea un adevarat trafic cu aceste functii.
    Tu daca ai fi fost combatant nu ai fi trecut toti coloneii si generalii la necombatanti, crezand ca notiunea de combatant priveste doar gradele si functiile mici. Si de cand “pana unde” toti ofiterii au mirosit obiala soldatului pana au ajuns colonei si generali, asa cum minti tu naivii dispusi sa te ia in serios?
    Auzi ba mos tagarta, unui pilot nu-i este rusine ca a mirosit obiala soldatului 3 ani dar pentru un rahatel cu mot pe umeri ca tine, este o mare rusine.
    Apropos, pe unde aiti“muncit” in armata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARE DOBITOC ESTI MEI ASTA (PRECUM SI CEL DE-A ADUS ACIULEA POSTAREA ASTA)!
      DUPA MINTEA TA DE MAIMUTA FRUSTATA CA N-AI PUTUT AJUNGE DECIT UN PIRLIT DE LT.COL. FARA STUDII SUPERIOARE, ARMATA TREBUIE CONDUSA DE NISTE LABARI CU 4 CLASE CA TINE! MARS IN MA-TA JEGOSULE SI IA-TI SI TU BACALAUREATUL!

      Ștergere
    2. DECI CAM ASA....ati iesit la 35 de ani cu o vechime de 15 ani cu scoala cu tot , ati umflat un camion de solde compensatorii si conf.L164 -cu 15 ani ati reusit sa aveti pensii mai mari ca unii cu 35 ani vechime REALA !! Normal verzi ca ,,plopul traznit" ati putut sa mai si munciti pe ici pe colea- ca doar nu v-ati epuizat in parlita de armata! Acum vreti de toate !! Chiar credeti ca toti care judeca sunt PROSTI!!!???

      Ștergere
    3. 7 martie 2013, 10:49
      Plano Lupuș spunea...
      @Emil
      Unele pensii pe Legea 164 au fost atît de mari încît, dacă se revine la acel cuantum, puțin îi mai interesează, pe deținătorii lor, actualizarea cuantumului revizuit.
      Acolo unde diferențele sunt mai mici se va intra mai repede pe cuantumul revizuit și actualizat.
      Așa a fost în 2005 și pentru pensionarii civili cărora li s-a aplicat acest principiu pe Legea 19/2000.

      7 martie 2013, 11:25
      Emi T. spunea...
      @ Plano
      Nu e vorba atat de marimea pensiei..ci de valoarea diferentei dintre cele 2 cuantumuri in discutie.
      Una e sa ai pe L 164..1500 lei iar pe L 263..900 lei...si alte e sa ai 4000 pe L164 si 2600 pe legea noua...normal ca aici ultimul exemplu nu te mai intereseaza!!!!

      7 martie 2013, 11:48
      Emi T. spunea...
      Iar marea masa de nemultumiti este din cei cu pensii mici totusi..in jur de 1500 - 2200...care au pierdut 30% din ea..iar cu 4% adaosuri..murim pana peste 10-15 ani !

      7 martie 2013, 11:50
      Plano Lupuș spunea...
      Emil
      Dacă vrei să vezi pe care interval este nemulțumirea mai mare, citește cum s-au redistribuit pensiile pe 164/2001 după cuantumul calculat prin revizuire,
      http://www.plano10.com/2011/12/date-de-sinteza-din-tabelul-pensii-mapn.html

      7 martie 2013, 12:31

      Ștergere
  41. Moamaa, ce de minivacanta de pasti !
    Deja mi-am facut rezervare pentru 5 zile, la Hotel Continental din Trompeta-i Turnu-n Severin, de pe 2 pe 6 mai !
    Nea Vasile, vin cu IR 72, pe 2 mai, care ajunge la Trompeta la 10:34 si plec pe 7 mai, cu IR 73, la 17:42 ! Asta depinde de cate capre pui la protap !
    Mooaamaaa, ce paranghelie ! Inainte - 'napoi si HOP_HOP_HOP ! Ce pinguine trag ! Ori o iau la CIOC_CIOC_CIOC, ori traiesc fericit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: daca ai alta ideie cu cazarea, as vrea sa stau cu palincarosu in camera si cu Cur de leu la veceu !

      Ștergere
    2. Iti ei si ..plosca cu tine??!!

      Ștergere
    3. Uai, pana atunci ma recuperez fizic ! Ca psihic, ciuciu !
      Baremi n-o sa mai put a mort si tot e ceva ! Ca, in rest, ma fardez !

      Ștergere
    4. PMT,
      Iata punctul meu de vedere:
      Am propus si sustinut o intalnire (cati ne vom putea aduna), a celor care "tin in viata acest Blog"! Am reiterat propunerea, este valabila si AZI. Ce nu am reusit eu, si te las pe TINE, pe voi cei care doriti sa o faceti, MODUL DE ORGANIZARE: (inscriere, numar persoane, zile sedere, meniuri,alte doleante!)
      (Cand am lansat ideea inscrierii pe e-mail, s-au inscris 2!!!)

      Ștergere
    5. Mei, io vreau sa stau cu frac-miu din Tm, Cezarica, sa i-o trag la gaurica!

      Ștergere
    6. Admin, te rog sa-i spui lui PMT ca NU POATE SA STEA cu mine in camera!!!!!
      PMT, esti dat dreaku!Te omoara baba.Pot doar sa te pup pe bot.Atat.
      Palincarosu

      Ștergere
  42. Asea baieti, nu va lasati !
    Nu stiam de ce vecinu' Costica ii verde la fata !
    Din ce ni-o spus babornita, c-o stat de vorba cu a lui, cica o primit inca o decizie, cu ceva muie betonata pe minus ! Si, cica, de cand umbla vorba ca da guvernu' o asumata reparatorie, cu cuantumu' vechi, face spume Costica a meu !
    Stiam eo ca n-o sa crap pana nu-i arat semnul sfintei mui ! Ca prea m-o umplut de respect !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' c-asa merita janghinosu! Mooie pour tojour si sa te pupe-n coor.

      Ștergere
    2. Nu-ti mai arata muie ..ca nu esti in stare !!Iti arata ..lumanarea!Nasol

      Ștergere
    3. Uai, is mai bine !
      Cam galbejit, da-s mai bine ! Parca i-as da o limba babei !

      Ștergere
  43. Mei, ete ca azi noapte aparu pe-aciulea si posta Nea Cashu el Bubico ot Craiova. Nea Cashuleee cazusi la pace cu latzosu, ori te prepari de lupta? Zi ai nevoie de sprijin? Ca-ndata trimitem Armata celor 7 maimuce condusa de pasha Cezar Sulaman cel mai mare guguman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai barbatii, oricat de sictiros si suparat ai fi, nu poti rezista tentatiei de-a nu reveni pe-acest blog ! Nea cascavalu ot Bubico s-a retras cu juraminte in fata popii ca nu mai revene, si-a retras ambasadele, ne-a blestemat si i-o cerut adminului sa-l stearga din toate evidentele si agendele scrise si telefonice !
      Pula ! N-a putut rezista mai mult de 4 zile ! Dupa care a cedat si, de sarbatori, ca sa nu riste o muie pentru incalcarea juramintelor, s-a bagat pe megalitica !
      Dupa care si-a bagat shparcul in ea de suparare si a revenit !
      Nu poti frate fara MH ! Stiu eu ce zic.

      Ștergere
  44. Mei, stam bine cu contorul! Azi punem sigur de 720.000 de vizite. In medie cam 700 de mosafiri/zi.

    RăspundețiȘtergere
  45. Va doresc spor la muie ! Multa si de calitate ! Vad ca se baga lumea, se baga la stagii de pregatire !
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  46. Cornel says:

    Oameni buni, legea pe care vor să o promoveze este o pacoste. Adică nu vor să facă nimic. Păi cum pot să ajute militarii, dacă pe aceeași lege au pensiile scăzute pilotii civili, grefierii, functionarii parlamentari, diplomatii… . Oare nu este praf in ochii … .
    Ar putea rezolva in două moduri : 1. aplică aceiasi regulă tuturor,
    2. dau o lege pentru pensionarii militari cu două puncte a. ) revinirea la legea 164. b.) Pensionarii militari ale căror pensii au crescut să aibe posibilitatea de-a alege – pensie pe lege militară ori pensie pe lege civilă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iustin says:

      Acest proiect este o petarda prin care dl. acesta de la pnl se baga singur in seama.Pai daca dl.Oprea si dl. Dusa au acceptul premierului sa REZOLVE problema o lasa ei in grija lui Scutaru? Dupa cum sunt formulate cele 3 art.ne arata simplitatea gandirii autorului.Proiectul adanceste discriminarile intre pensionari,nu abroga nimic din legile anterioare(deci raman in vigoare),nu rezolva nici probl.cumulului pensiei cu salariu,nu inlatura decat pe jum.nedreptatea facuta,nu face nici o referire la sumele retinute ilegal.Asa ca dl.respectiv ar face bine sa nu-si mai faca publicitate pe seama necazurilor noastre.In rest….numai bine si un limbaj mai civilizat.

      Ștergere
  47. Muei, nu mai postati toate kkturile de pe unde le scormoniti voi! Numai daca au valoare deontologica. Muei frac-miu, Cezare s-aude acolo la tine in fund?

    RăspundețiȘtergere
  48. Ia cititi voi aciulea ceva interesnat:
    -------------------------------------------
    "Germania, mitul victimei"
    -------------------------------------------
    http://www.cotidianul.ro/germania-mitul-victimei-208267/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanta concluzia:
      ".....
      Ultimii ani în relaţie cu Uniunea Europeană nu au mai adus nici un progres. România nu este însă o excepţie a trăirii unui eşec în relaţiile cu Bruxelles-ul. În timp ce tot mai multe voci din state bine integrate în Europa precum Grecia, Italia, Spania şi Portugalia sau chiar Franţa cred că viitorul este în afara zonei Euro, noi ne cramponăm într-o formă nefirească pentru un proces de integrare anacronic care până în prezent nu a adus nici unei ţări, în afară de Germania şi câteva state mici din jurul Germaniei, vreun avantaj."

      Ștergere
  49. Pai ce va spuneam eu in urma cu ceva vreme- ce dreaq cautam in aceasta imputita mUE? Ne-am bagat gatul in jug, ca prostii, iar acum ne vaitam. VIITORUL ESTE INAFARA ue de la care nu primim decat ordine si obligatii. Curat mUE.

    RăspundețiȘtergere
  50. @ Drumul spre colhoznice este deschis.
    Cazacioc si cioc.
    Robert Horvath

    RăspundețiȘtergere
  51. @ Ipocrizia nu are margine. Nu romanii sunt discriminati ci coreolonii
    Cine va primii milioane de coreoloni ?

    RăspundețiȘtergere
  52. @REDACTIE
    "A fost lansat pe net un proiect de modificare a legii 119/2010"
    Crezi ca problema pensiilor militare va fi rezolvata inante de iesirea din EU si NATO si reintegrarea in noul spatiu rus , post sovietic ? Pentru ca limba prietenilor trebuie invatata din timp propun un curs de limba rusa
    pe acest blog. Propun reintoarcerea la alfabetul chirilic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tu chiar esti prost! Hai plimba ursul ca rugineste lantzul! Mi-e sila si sa te injur...Ia-te de mina cu cei de teapa ta, alde Corleunu si Tigri2 si fa pasi! Cezare fii atent ca esti sub urmarire! Nu calca pe bec, ca-ti dam mooiuta si bonus un cap de puta!

      Ștergere
    2. Da de fapt cu cine te certi si pentru ce ??! Ca se vede ca esti nervos-nesatisfacut??

      Ștergere
    3. Здравствуйте Rh +> К черту все народы извести на ваш вшей крестьянских

      Ответить Удалить

      Ștergere
  53. Baa, vad ca te fute grija noastra cu limbile...
    Nu vrei tu sa ne sugi pula la toti, dupa ce ne-o bagam in toti ai tai, trecuti, prezenti si viitori?
    Mai inainte de a te roade ce se intampla cu noi pregateste-te sa inveti chineza si sa iti dai toti banii la urmasii lui Mao, ca sunteti vanduti si datori la aia de nu platiti nici voi si nici urmasii vostrii!!!
    Nenorocitule de bozgor ce esti de ungur imputit!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. TANCHISTI CIORDITORI !
    @Nu am nimic impotriva tiganilor. Am si facut un film despre tiganii americani pentru BBC.
    Sunt impotriva prezentei lor in randurile pensionarilor militari. Ei semneaza anonim pentru ca numele lor
    creiaza ilaritate Palton Rosu, Cioditorul, Salam, Varza, Busuioc . Romanii dau copiilor nume de sfinti sau eroii neamului
    Tiganii ...... ce vad imprejur ce mananca si semneaa @anonim.
    PS Am auzit ca ciorditorul de coreolon invata de zor engleza si vrea sa se stabileasca la Londra spre
    disperarea localnicilor si a parlamentului britanic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i suji pixul lui Pardaillean si s-o scarpini la floci pe Piranda!

      Ștergere
    2. Bag de seama ca iti plac tiganii americani dar nu si pe cei din tara... A dracului samanta din tine si din neamul tau: tu ai plecat nu altii!
      Stii ce-i ala tanc ori ai vazut numai la tv? De cate ori iesi din casa, uita-te peste umar sa nu te alerge un tanchist si sa ti-o infiga pana la cotor (in gura sau in cur e la alegerea ta)!!!
      Muistule tradator ce esti!!!

      Ștergere
  55. A cazut un elicopter IAR 330 la Bacau si am inteles ca 2 au murit, iar 3 sunt grav raniti. Dumnezeu sa-i ierte pe morti si sa-i faca bine pe cei raniti. Asa se intimpla cind pe kktii astia de politicieni ai doare in kur de armata...

    RăspundețiȘtergere
  56. mos alecu spunea...
    Daca asa-zisul proiect al acelui deputat PNL a fost facut "pe genunchi" ... proiectul ASUMAT de SCMD a fost facut "pe 2 genunchi" ... auzi la ei : "Masura indexarii pensiilor cu 4% stabilita prin OUG 1/2013 ..." ... iar acea OUG nu vorbeste "nicaria" despre INDEXAREA PENSIILOR ...

    RăspundețiȘtergere
  57. @ Nu am nimic cu tiganii. Sunt ultimii oameni liberi. Am terminat doua facultati cu diploma
    si o scoala de corectie fara. Am avut multi colegi bronzati. Le cunosc psihologia. Daca lovesti unu fug toti
    @ anonimii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Здравствуйте Rh +> К черту все народы извести на ваш вшей крестьянских

      Ștergere
    2. mos alecu spunea...
      Tot din categoria "facaturilor pe genunchi" ...
      Propun , baietii , ca "Militarilor in rezerva sau retragere din sistemul ... nu le sint opozabile prevederile cap.IV din L.329/2009" ...
      Foarte bine ! Sa nu li se "opozeze" , pen'ca acea lege nici nu vorbeste despre acele persoane ... L.329 vorbeste despre "Beneficiarii dreptului de pensie apartinind atit sistemului public cit si sistemeleo neintegrate ..."

      7 martie 2013, 17:35
      mos alecu spunea...
      Hai , ca-i de "risu' curcilor" ...
      La treaba legata de "cumul pensie-salariu bugetar" ... facatura ASUMATA de SCMD spune ca "militarilor... nu le sint opozabile prevederile ... L.239/2009" ; legea in cauza fiind L.329/2009 ...

      Recunosc ... asta n-am sesizat-o eu ... a fost cineva mai atent pe alt blog ...

      Deci asa-zisul proiect , asumat de SCMD , "a fost facut pe genunchi intre doua statii de tramvai"...

      7 martie 2013, 17:54

      Ștergere
    3. poate pe genunchii lu Elena !! De aia s-au fasticit,,facatorii..!!

      Ștergere
    4. Buey, ai dreak mai sunteti!

      Ștergere
    5. Ei , lasa , ca aseara i-a dat unul peste bot Ilenutei si au sarit intelectualii de la Roarmy230 sa-l faca praf pe hulitor ... Ca Ilenuta daduse semnalul ca treaba celor cu pensiile scazute este rezolvata de un laberal de-al ei ...

      Ștergere
    6. Muie,tu vorbesti despre o alta Elena.
      A dreak, ca multe muieri sunt cu numele asta.

      Ștergere
  58. Muey, deja v-ati instalat in cuibare?

    RăspundețiȘtergere
  59. Haide Cezare la joc
    Sa ti-o dam la CIOK, CIOK, CIOK.
    Sa jucam noi o miutza
    Si sa-ti dam la nas o putza.
    Putza neagra de garoi
    Proprietar fiind tigti2.

    RăspundețiȘtergere
  60. A cazut o Puma in zona Beresti Bistrita,zona periculoasa ,mai ales toamna si primavara,fiind multe lacuri de acumulare in zona ,apare ceata si negura,am zburat si eu acolo,noi dispuneam de instalatie antigivraj,Puma nu are ,tare mi-e frica sa nu fi fost ceatza+givraj,D-zeu sa-i ierte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,nu esti la ciordeles?

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa-i ierte, condoleante familiilor indurerate!

      Ștergere
    3. Dumnezeu sa-i ierte pe copii aia!

      Ștergere
  61. Da buei Tigrrri2, stim ca si tu hai zburat cu helicopterul, dar ala al tau haveau haripi si puteai plana daca nu treceai rotorul in regim de hautorotatie.
    PS. Dar vorba unui distins membru al clubului ZOO + 9 de mai inainte: nu mai esti la produs? Parca ziceai ca-ti stabilesti cuibarul la Poarta Brandemburg din Berlin !?

    RăspundețiȘtergere
  62. Plano Lupuș spunea...
    Lui Dogaru îi dai un deget, adică revenirea la cuantumul din 2010 și el îți înhață, șmecherește, toată mîna.
    Auzi, vrea să intre și în Legea 263 dar cu un punctaj calculat altfel.
    Motiv pentru care le-am bătut obrazul chiar pe blogul lor:

    "Ințeleg revenirea pensiilor micșorate la cuantumul din 2010, dar ce ar avea in comun ideea de reparare a unei nedreptați cu șmecheria recalculării in puncte de pensie doar a ultimei solde( cu venituri nepermanente)? De ce vă este rușine domnilor sindicaliști de veniturile d-voastră din întreaga carieră?
    Sunteți oameni serioși în fața majoritătii de peste 80% care are altfel calculat punctul de pensie?
    Jenant!"

    7 martie 2013, 18:48
    mos alecu spunea...
    @Plano Lupuș 7 martie 2013, 18:48 :
    Sefu' , calm ... dar spaima maririi pensiei "de-a-m-boulea"" tot treb'e sa ramina ...

    Baietii de la SCMD au incercat , nu stiu de ce , sa linisteasca populimea micsorata ... Au creat un haloimis denumit proiect de lege , mergind pe ideea : "las' ca-s prosti , inghit galusca , si se linistesc !" .

    Iara matale te garbesti (explicabil , avind in vedere spaima de mai sus) .
    Fauritorul acelui asa-zis proiect de lege a inventat acel al doilea punctaj pentru a se putea aplica (la mintea lui) acea "indexare" a pensiilor . El (fauritorul) , subtirel la martimetica , a vrut sa majoreze cuantumul din 2010 cu cei 4% din acest an ; dar nu s-a priceput sa aplice procentul acelei valori (din 2010) ... si a trecut printr-o transfomare a cuantumului in puncte de pensie ...

    7 martie 2

    RăspundețiȘtergere
  63. Zapacitilor recuperati-l pe cetzarush de pe la infomondo ca se face deris pe-acolo . Acuma il cheama DAX , nu-l mai cheama Dr.House ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaileiii...,
      Dar ce dreak cata / zice p'acolo?

      Ștergere
    2. Cezar? Zice si el la caval cu gusha! Ce sa-i ceri maimucei?

      Ștergere
  64. Răspunsuri
    1. Maestrul says:

      Asa cum se prezinta situatia acum, este tare NEBULOASA.
      SCMD zice ca a facut si a dres: discutii la USL, proiecte de lege etc. Dar in fapt totul este UN MARE FAS.
      Sefii USL au discutat singuri, nu se stie ce. Fara SCMD, nici macar Dogaru.
      Sindicalistii au stat la poarta.
      Ministrul Dusa a chemat cativa dintre sindicalisti si le-a spus ce a vrut el sa se stie.
      ANCMRR vine si ea cu comunicate din care rezulta ca de fapt ea a urnit situatia din loc, nu SCMD.
      Un parlamentar mai “saritor in media” a pus pe bloc un prieict de lege intr-un articol. Cica l-a depus la Senat. N-a dat nimeni niciun numar de inregistrare de la Parlament al depunerii respective.
      Guvernul in sedinta n-a avut nimic pe aceasta tema. Si nici n-a introdus in sedinta.
      SCMD mai vine cu un alt proiect de lege, pe care se inflameaza acum si nu numai pe bloguri sindicalistii.
      In final nimic concret, totul este o TOTALA CEATA.
      Domnule Dogaru, vii cu vreo lamurire ostaseasca, daca ai fost ostas? Adica scurta, clara si cuprinzatoare, asa cum sunt obisnuiti militarii sa vorbeasca si sa auda?
      Vine altcineva cu vreo lamurire adevarata?
      Ca de petarde suntem satui.

      Ștergere
    2. Cocluzie - Pula..pula...pula....

      Ștergere
    3. 22:06
      Maimuco, aia s-o suji tu, ca toata ziulica esti cu ea in biuze! ALUPIGUS!

      Ștergere
  65. Uai a cistigat Steaua !!! Sa vezi la engleji ce-o sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  66. Scandalos: BBC-ul pretinde că dacii erau niște barbari, hoți și violatori!

    http://adevaruldespredaci.ro/scandalos-bbc-ul-pretinde-ca-dacii-erau-niste-barbari-hoti-si-violatori/

    RăspundețiȘtergere
  67. @rapanosul baligos si mustacios
    ,,... toamna si primavara,fiind multe lacuri de acumulare in zona ,apare ceata si negura...''
    Si cind se intunericeste, vara si iarna, ce se intimpla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, tu nu intelegi ca cioropina baligoasa avea elicopter cu haripi si cu degivrare naturala?

      Ștergere
  68. Baa, hai sa va spun io ceva: si Czar e pui de drac din Sarmisegetuza sparge-i-as buza!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri