Google Translate

marți, 12 martie 2013

Informatiile zilei. Plan de reducere a cheltuielilor in fiecare minister. Nu se taie din salarii, dar din posturi da. Direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile.

 
Miniştrii trebuie să prezinte un plan de reducere a cheltuielilor până la 31 martie. Austeritatea lui Ponta: Nu se taie din salarii, dar din posturi da.
 
Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara că reducerea cu 15% a cheltuielilor la nivelul ministerelor şi autorităţilor centrale poate presupune şi diminuări ale numărului de posturi "ocupate inutil", şi poate fi operată deoarece în 2010 şi 2011, când în alte sectoare de activitate se făceau disponibilizări, în ministere şi autorităţi au fost angajaţi mulţi oameni.
 
"Am spus, pot fi reduse, ca să putem să angajăm absolvenţi la sănătate, la educaţie, la poliţie. Pot fi reduse cheltuielile cu personalul, nu tăind salarii, dar mergând în fiecare instituţie centrală şi văzând câte posturi sunt neocupate, câte posturi sunt ocupate inutil, de unde se cheltuie prea mult, cu deplasări în străinătate, cu tot felul de alte lucruri. Aşa a apărut acea reducere de 15%", a spus Ponta la Antena 3.
 
Întrebat dacă este vorba doar de cheltuieli sau şi de posturi, Ponta a răspuns: "Poate fi vorba şi de posturi".
 
El a amintit că, la începutul anului, a cerut miniştrilor ca, până la 31 martie, să precizeze exact cuantumul cheltuielilor de personal necesare.
 
"Eu, din ianuarie - dar acum se apropie momentul 31 martie, ca limită - eu, din ianuarie le-am spus colegilor mei din toate ministerele, din autorităţile centrale: uitaţi-vă şi veniţi să-mi spuneţi de ce cheltuieli de personal nu aveţi nevoie. Dacă îmi spuneţi că aveţi nevoie de tot în minister, în agenţie, în autoritate mi-e greu să cred, pentru că s-au angajat în ultimii ani, când se dădeau afară zece mii de poliţişti şi erau blocate posturile la sănătate şi educaţie... să ştiţi că în ministere, în autorităţi, în 2010-2011, s-au angajat oameni, o mulţime", a spus premierul.
 
Întrebat de unde vede ca fiind tăiat acel procent de 15%, Ponta a răspuns: "Din cheltuieli de personal, fie din posturi, fie din cheltuielile de orice alt tip pe care fiecare ministru şi fiecare şef de autoritate le poate găsi. Nu se taie salarii sau, oricum, nu umblăm la spitale, la şcoli, pentru că vorbim de autoritatea centrală, ministere, autorităţi, agenţii şi oficiale teritoriale deconcetrate ale acestor autorităţi centrale".
 
Surse oficiale au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să prezinte, în perioada următoare, propuneri pentru reducerea cu 15% a cheltuielilor cu personalul şi a cheltuielilor cu bunuri şi servicii, solicitarea fiind formulată în şedinţa de miercuri a Guvernului.
Publicat Luni, 11 martie 2013
George Anghel
http://www.cotidianul.ro/austeritatea-lui-ponta-nu-se-taie-din-salarii-dar-din-posturi-da-208578/
========================================
===============================
 
 
Anunţ făcut de ministrul Sănătăţii.
Direcţiile de sănătate judeţene şi CAS judeţene,
desfiinţate în următoarele zile .
 
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, marţi, că direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile.
Nicolăescu a susţinut că măsura desfiinţării direcţiilor de sănătate publică judeţene şi caselor de asiguări de sănătate publică judeţene va aduce economii la buget, iar banii economisiţi vor ajunge astfel la pacienţi prin programele naţionale de sănătate, spune el.
 
Nicolăescu a afirmat că direcţiile de sănătate publice judeţene consumă 10% din fondul de administrare al Ministerului Sănătăţii, iar economiile ce vor fi făcute prin desfiinţarea lor vor fi dirijate către programele naţionale de sănătate.
 
Declaraţiile au fost făcute la Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi, organizat de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România şi Colegiul Medicilor din România.
Măsura desfiinţării acestor unităţi a fost anunţată încă de acum câteva luni.
 
Anunţul lui Nicolăescu de marţi vine în contextul în care premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să prezinte propuneri pentru reducerea cu 15% a cheltuielilor cu personalul şi a cheltuielilor cu bunuri şi servicii, solicitarea fiind formulată în şedinţa de miercurea trecută a Guvernului.
===========================
===========================================
============================================================
 
 
==============================================================
====================================================
==============================================

Saraca copilarie



==============================
============================================================

61 de comentarii:

  1. Foarte bine !
    Ce nu a definitivat Boc, termina Ponta !
    Traiasca USL !

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, ati vazut ce frumos e taticul meu? Cel mai tare ciumpanzeu! De chimie s-apucat si e tare educat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe Infomondo a aparut un „articol” intitulat „Desfiintarea Romaniei” semnat „altfel” in care autorul se exprima astfel la adresa militarilor romani:

    „Maldãre de soldaţi români mãrşãluiesc pe acolo pe unde a înţãrcat dracu bãlaia şi pentru asta sunt plãtiţi aproape regeşte, din banii noştri.”

    Daca un singur militar este de acord cu aceste afirmatii atunci Stelian P. dispare de pe blogurile militare si o sa comenteze pe blogurile civile.
    Astept raspunsul 48 de ore.
    Aveti acum sansa sa scapati de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrei sa spui cu asta dom'le? Se stie de multa vreme ca civilii nu ne au la suflet. Nu inteleg ce vrei sa spui cu: " Daca un singur militar este de acord cu aceste afirmatii...", "Astept...", "Aveti acum sansa sa scapati de mine".
      Steliane, tataie te-ai ramolit rau de tot! Doar un tratament aici la ZOO + 9 cu Ampulicina te mai poate salva cit de cit. Asteapta nitel sa apara medicul sef PMT si ajutorul acestuia Czar mucul, ca acum sunt prin saloane la vizita medicala. Cind apar, sigur se vor ocupa de tine.

      Ștergere
    2. Uai Stelica, stai cumincior !
      Pai de-atata lucru te-ai shukarit ?
      Baiul cel mare nu-i ca ne marsaluiesc tilicarii prin pustiurile lumii, pentr-un pumn de euroi, cu care sa-si mai acopere din credite, ci faptul ca creapa ca fraierii, pentru nimic !
      S-au futut aiurea sute de milioane de euro, in loc sa se imbunatateasca, in mod real, salarizarea tilicarului roman, aici in tara !
      S-au risipit de-a'mpulea bani pentru nimic, in timp ce brava aviatie militara se pregateste sa asigure politia aeriana cu deltaplanele !
      Aciulea-i baiul !
      Nu te lua dupa scartarul ala, care nu are la inima armata !
      Idiotul pulii a si uitat cum sunt platiti din "banii nostri" angajatii companiilor de stat, alde Hidroelectrica si altele ca ea, unde salariul mediu este de 16 mii de euro !
      Adica un sofer de sef, bate la cur un general cu multe stele !
      Ai prins ideea ?
      Stai usior, aciulea cu noi, unde-i cald si bine, iar muia-i din belsug si moca !
      Na, acu, ca sa nu fiu carcotei, are si pularaul ala oleaca de dreptate !

      Ștergere
    3. PMT-ule , tu inca nu-l cunosti pe steli p-ulea . Cit de-a cacat poate minca putoarea asta , eheheee ...
      Inainte de a-i da dreptate putorii , citeste //altfel.wordpress.com/2013/03/08/desfiintarea-romaniei/#more-2266
      Zici tu ca scirtarul ala nu are la inima armata . Vezi ca scirtarul ala este militar , care a servit interesele armatei in multe locuri .

      Ștergere
    4. Da , boule de steli p-ule ! Are dreptate !

      Ștergere
    5. Stelica , sti bine cine este domnul ,,altfel'', printre putinii care scriu despre armata in cunostinta de cauza .Daca nu ma lasa memoria de apevist pensionat , ai mai avut replici la comentariile domnului in cauza . Ai primit o replica decenta aici ......

      Ștergere
  4. Foarte bineee !!!
    Desfiintati tot !
    Sanatatea si asa e in cacat pana peste cap !
    Am platit un geamantan de bani contributii la sanatate, fara nicio pastila moca luata de la sistem, iar cand am avut nevoie de sistem, mai-mai ca era sa ma lase sa suflu-n veioza !
    Adica, daca nu umblam la portofel, acusica umbla babornita sa-mi faca pomeni de 40 de zile si restul ore ! Asa zice ea, da eo nu cred ca ma pomenea !
    De retinut: in capitala, unde, zice lumea, cica mai gasesti- de bine, de rau, cate-un doctor de ala care a facut facultatea pe bune !
    Doamne feri ce-i prin spitale ! Asa ca, sa desfiinteze toate capusele astea judetene, care toaca banii de-a'mpulea, in timp ce prin spitale e vraiste !
    Haite de caini, haite de tigani borati, mizerie, calorifere sparte, becuri lipsa, pereti scorojiti, veceuri din secolul 20 si mizerie la fiecare colt de pavilion !
    Daca nu va vine a crede, mergeti sa vedeti Spitalul Militar Central !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,
      CORECT zici, bine le spui!
      Au fost mii si mii de voci care s-au opus infiintarii nenorocitelor de "direcţii de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene", fiind predictibil "falimentul", imposibilitatea de a "face mai bine" in sanatate! Acum stau si ma socot: cine plateste oalele sparte, MILIARDELE scurse pe apa sambetei, situatia ingrozitoare in care a ajuns sistemul de sanatate???? Sa nu uitam, mai avem inca asemenea grave NENOROCIRI, dar smecherii se fac ca nu vad, nu aud! Cel mai drav, fara indoiala, este SISTEMUL DE PENSII! Privatizarea "sistemului de pensii", bomba cu fitil aprins aruncata premeditat sa explodeze candva, cand va raspunde "tata mare"!

      Ștergere
  5. Sa aveti o zi buna ! Mie mi s-a terminat timpul alocat pentru azi ! Merg sa-mi iau alupigusul. Poate-i dau si babornitei o doza, ca ma toaca ca o cremaliera !

    RăspundețiȘtergere
  6. 4 pezi ..stati dracului blanzi !! Vreti sa crapati inainte de vreme ??Caineala!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, taticu
      fii cuminte ca de esti cuminte te lasam lui Monica Macavei sa-i suji lindiku!

      Ștergere
  7. cand se adopta legea pentru revenirea pensiilor,la cuantumul din dec 2010?
    conform regulilor,in 21 de zile,daca nu ii adoptat,pica legea.

    RăspundețiȘtergere
  8. ..cred ca sigur spre ..pulivara!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca nu se adopta in 21 de zile,atunci legea pica,si stim cu totii ce avem de facut.
      daca cu 10 mii a picat guvernul bulgar,cu 30 de mii,pica ue si sua din romania.:))

      Ștergere
  9. DREPT LA REPLICA

    SA=MI SUGETI ORGANUL SEXUAL.

    Robert Horvath DÈVA
    Presedinte Devartes Film International
    New York-Tokyo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se zice ..PULA - prostovane!!

      Ștergere
    2. Ba Robby, tot prost ramai. Acu du-te mereuas catre Tokyo si uita sa te intorci.

      Ștergere
  10. Baaa, iar a aparut "cel fara de nume", "duca-s-ar pe pustii"! Fiti cuminti si nu dati curs provacarilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. RH
    Dar mai dispui de acel organ?Auzisem ca ti s-a atrofiat mai pedofilule!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe PulanoX este un boshorog Mos Karici,de varsta a IVa si tot urla pana i se uda izmenele,ultima data s-a cufurit pe dansu',s-a asezat pe closet dar a uitat sa-si dea jos budigaii.Striga in gura mare sa-i mareasca penzia ,dar nu pentru el cica acum 20 de ani si-a tras una de juamtea varstei lui si vrea sa aibe pensie de urmas.El sta cu curul in coparseu cu cuponulde pensie in gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane kkcios ... asa-i ca psihiatrii din Germania nici nu te-au mai internat ? Te-au dat afara din Germania imediat ce a au aflat ca psihiatrii din Austria te-au declarat irecuperabil ?

      Ștergere
  13. Mooey,PMT!Pai la penzia ta n-ai avut bani de un spital privat?
    Mai da-te dreak ca zgarciob esti.Fa-te bine,sanatos ca sa-ti trag una vartos,cand prin muie cand prin dos.Sanatate si Alupigus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, asta n-are bani nici de privata, daramite de spital! Banii i-a dat boracilor, ca de aia sta intr-un cotetz la Mariot!

      Ștergere
  14. Sa mai ziceti ca nu exista minuni!
    Daca Stelian Clantanila a inviat din morti si ne solicita ajutorul, se cheama ca s-a produs o minune.Dati-i la biuze sa-l resuscitati.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, spune că e prea multă agitaţie şi emoţie pe tema desfiinţării direcţiilor de sănătate publică judeţene şi Caselor judeţene de asigurări de sănătate. Totuşi, proiectul nu a fost încă prezentat în guvern.

    Direcţiile de sănătate publică judeţene consumă 10% din fondurile de administrare ale Ministerului Sănătăţii, iar casele de asigurări de sănătate judeţene "mănâncă", potrivit legii bugetului, 3% din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, a declarat marţi ministrul Eugen Nicolăescu.

    Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat că direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile, măsură care va aduce economii la buget.

    "Vom încerca să găsim resurse în interiorul sistemului reducând birocraţia, eliminând verigile birocratice care, din punctul meu de vedere, nu-şi mai găsesc locul, care sunt verigi birocratice făcând parte din sistemul comunist. Noi funcţionăm cu aceleaşi structuri deconcentrate din 1950. Totuşi, au trecut mulţi ani de atunci. Ca atare, în câteva zile veţi vedea o măsură radicală, desfiinţarea direcţiilor de sănătate publică judeţene, care consumă circa 10 la sută din fondurile de administrare ale Ministerului Sănătăţii. Banii îi vom duce către programele naţionale în special, acolo unde avem deficit de finanţare. Vom desfiinţa casele judeţene de asigurări de sănătate. Ele mănâncă, dacă ştiţi, pe legea bugetului trei la sută din Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate", a spus ministrul Eugen Nicolăescu la Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi, organizat cu ocazia "Săptămânii Pacienţilor".

    Ministrul Sănătăţii a precizat că desfiinţarea caselor judeţene de asigură de sănătate va permite economisirea a aproximativ unu la sută din cei peste 19 miliarde de lei, bani care vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea programelor naţionale de sănătate.

    Nicolăescu a precizat că 2013 va fi anul marilor schimbări în Sănătate, precizând că are sprijin politic pentru măsurile care vor fi luate.

    În casele de asigurări de sănătate şi în direcţiile de sănătate publică judeţene lucrează aproximativ 8.000 de persoane.

    Proiectul privind reorganizarea caselor de asigurări de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică judeţene este deocamdată la Ministerul Sănătăţii, nu a fost prezentat în Guvern şi nici nu a fost supus dezbaterii publice, fiind aşteptată o propunere concretă, a declarat consilierul guvernamental Vasile Cepoi.

    Întrebat dacă sistemul poate funcţiona fără cele două instituţii, Vasile Cepoi a spus că poate fi un alt tip de instituţii care să preia atribuţiile celor desfiinţate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernarea de-a-n boulea, continua si cu astia!
      Nu stie unu, ce zice altu, dar nici stapanu!
      ====================
      Președintele CNAS, Doru Bădescu, nu îmbrățișează propunerea ministrului Eugen Nicolaescu, de desființare a Caselor Județene și a DSP-urilor. Criticile lui Bădescu, vin la scurtă vreme după ce un consilier al premierului atacase ideile ministrului. Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătății, declarase în cursul dimineții că putem desființa Direcțiile de Sănătate Publică și casele de Asigurări doar dacă se pune ceva în loc. Cepoi a subliniat că, în prezent, nu există niciun proiect în dezbaterea guvernului.

      Ștergere
    2. Decizie bomba: directiile de sanatate publica si casele de asigurari de sanatate - desfiintate.
      =====================
      Eugen Nicolaescu anunta o decizie bomba: directiile de sanatate publica judetene si casele de asigurari de sanatate publica vor fi desfiintate – ministrul sustine ca are sprijin politic pentru tot ceea ce va intreprinde.
      UPDATE 1. In locul DSP-urilor si CAS-urilor desfiintate ar urma sa se infiinteze opt institutii regionale. Bomba lui Nicolaescu, urmata de alta: s-a aflat ca proiectul lui Nicolaescu nu a fost prezentat în Guvern, nu a fost supus dezbaterii publice, nu se stie exact ce economii vor rezulta!
      UPDATE 2. Eugen Nicolaescu: “Ce au facut cei de la Casa in ultimii ani? Nu au facut altceva decat sa-si perpetueze locul lor de munca, sa ia bani pe ce? Hingherind pacientul, omul! Acasa cu ei!”

      Ștergere
  16. MUUei indignatilor, voi credeti ca PMT a avut nevoie de silicin in scrot si liposuptie in buci? In cacaturile alea de spitale private nu poti face o interventie pe matul gros sau o borta-n cap, sa-i scoti pacientului ,,durerea din suflet''.
    La spitalele private se fac implanturi in tzitze si buci, ba chiar si-n bot, liposuptii din burici, cur, falci si ceafa.
    PMT, ti-ai pus-o-n bot?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai barbatilor !
      Treaba sta cam asea in tara lu' Dorele:
      -dupa ce ti se-nfunda instalatia, dai pe spate;
      -cineva cheama AMBULANS (in cazul meu, babornitza);
      -soseste SMURD-ul, care-ti ia tensiunea si temperatura; nu conteaza ca, de fapt, esti ca si mort ! asa e procedura !
      -dupa ce se consulta smurdistii intre ei (soferul si cu suptofiterul brancardier), ajung la concluzia ca-s depasiti de situatie si cheama alta AMBULANCE !
      -intre timp, smurdanul iti face o injectie cu ceva si incepe sa te pipaie : aici doare ? da aici ? da dincolo ?
      -vine si AMBULANCE adevarata cu un doctor si un asistent care cara dupa el doua lazi cu aparatura !
      -smurdul se cara, ca-i in plus;
      -in 10 minute ti se face cardiograma si alte cacaturi de investigatii, in timp ce asistentul te umple de ace si alte perfuzii;
      -in alte 5 minute esti legat fedeles pe o targa, cu masca de oxigen pe muian;
      -degeaba tipa babornita sa ma duca la Militar Central, c-am fo apevistul puley ! doctorila i-a zis doar atat: ciocu' mic, ca stim noi ce facem si, potrivit procedurii, m-a dus la cel mai apropiat spital.

      Cam asea e filmul, sau, ma rog, asa o fo in cazul meu ! Nu faci ce vrea muskiul tau ! Iar ca sa te "transferi" de la un spital la altul, asa pe principiul ca dincolo e spaga mai mica...e o intreaga aventura !
      Bine, pana la urma am ajuns la Spitalul Militar. Si aici ma opresc.
      Nu stiu cum o fo inainte prin spitale, ca sa pot face o comparatie, cu situatia actuala. Insa, ce am vazut, nu-i a buna !

      Ștergere
    2. Multa sanatate si insanatosire grabnica, PMT!

      Ștergere
    3. PMT, ai grija ce faci. Te vrem inapoi cat mai curand, sanatos, voios, voinic!

      Ștergere
  17. ATI VAZUT CE SPUNE AVORTONULE DE PULANOXLUPUS,CA REVENIREA PENSIILOR LA CUANTUMUL DIN 2010,S-A FACUT PENTRU MILITARII CARE AU AVUT PENSII DE PESTE 100 DE MILIOANE.
    HA HA HA,PAI MAH AVORTONULE,DACA IN URMA REVIZUIRII BUGETUL PENSIILOR MILITARE APROAPE S-A DUBLAT,REZULTA CA INAINTE ERAU PENSIILE CORECT,IAR ACUMA INCORECT.

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei OAIE, invata a scrie cit de cit si lasa milioanele in negura vremurilor.

    Nu pot pricepe dragostea pentru sume cu sase zerouri! D C nu va expuneti lungimea sau fi-ul in milimetri?! Muei zdrelitilor, un leu este ala cu care cumparati doi covrigi.
    Tantalailor!
    Ca nu-l luati cu zece mii de lei, lichenilor!

    RăspundețiȘtergere
  19. Tre sa recunosc ca dreptul la replica a lu' roBORTA curului pozitiva, de la 12 martie 2013, 17:11, cu mici retusuri, poate fi luat in considerare pentru un eventual stagiu de incercare, chiar daca-i mai timid !

    Analizand textul "SA=MI SUGETI ORGANUL SEXUAL", pot zice ca-i destul de promitator !
    Se vede ca are lipsuri mari, insa poate recupera ! Mai ales ca, dupa apucaturi, se vede clar ca bozgorila e dispus sa incaseze muie fara numar !

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai zapacitilor si bre comisare ! Baga mozica de doliu ca steli p-ulea nu mai scrie pe infomondo ... Si cetzarushul este in doliu , ca i-a plecat stpinul pe care tare-l mai lingea in cur acolo ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Uai PMT, vezi ca nu stii? Prima data de cheama popa ca sa-ti ia masuri la costum si sa-ti faca programarea si dupa aia alte kkturi cu SMURD, medici si parafleici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai pulea, de aia e bine sa iei zilnic cite-o haspirina ori aspenter, ca-ti mai subtiaza singele in instalatie. Astea trebuie musai combinate cu ceva miscare - gen partida de sex care echivaleaza cu "100 m garduri". Daca soatza nu ti-e disponibila, ti-l inchiriem pe maimucul sa-i dai la buci sau pe unde apuci. Numai sa fii atent si sa-l tii bine, ca a dreacului lighioana nu sta linistit cind i-o proptesti.

      Ștergere
    2. Da, daaaa...
      Cine pula lu' Cezar topaia "Pinguinul", ca un scapete, de sarbatorile de iarna ! Trecuse sfantu Vasile de 3 zile, iar eo tot HOP si HOP la CIOC, CIOC, CIOC !
      Ne-o spus baba sa stau pe foale, ca apa-i mica, insa eo ma spargeam in figuri !
      Parca ni-o mai spus careva si de p-aciulea c-am sa iau muie vesnica, da' eu nu dom'le !

      Ștergere
    3. Pese: cu ce dreaq sa mai fac secs, bre, ca si limba mi-e amortita !

      Ștergere
  22. Sa aveti o seara buna si muie de calitate !

    RăspundețiȘtergere
  23. ..si nea Costica ..ce mai face ...?

    RăspundețiȘtergere
  24. Muei PMT, care PLul mieu de tzava s-a'nfunat?
    Sa nu-mi spui ca-i avut probleme la tzava pulii, caca-te-ai pe ea!

    RăspundețiȘtergere
  25. PRESEDINTELE ROMANIEI
    Traian Basescu

    PRIM MINUSTRU
    Victor Ponta

    PRESEDINTELE SENATULUI
    Crin Antonesci

    PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR

    D.I.C.O.T

    Aceasta este o desvaluire iesita din comun. Ea poate pune in catuse o
    mare parte a clasei polituce. Aceasta clasa este legata de mafia de arme
    romaneasca. Avand la dispozitie sume colosale ea time im maini toate institutile
    statului .
    Pe data de 10 Martie la Romania TV Editie Speciala Simona Gheorghiu
    am anunta oficial denuntul meu catre FBI prezentand documente despre furtul banilor Ceausescu de catre Dan Voiculescu. Acesta reprezinta cel mai mare furt
    din istorie....intre 4-6 milioane de dolari. Bani care trebuie recuperat de statul Roman.
    In aceasta emisiune pentru a ataca credibilitatea mea s-a amintit de o postare
    depe blogul personal. Aici fac o desvaluire fara precedent care pot duce la o curatenie in perimetrul romanesc si un adevarat cutremur politic in SUA.

    ROMANIA L-A INARMAT PE Saddam Hussein.
    ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
    Aceasta acuzatie este intarita de cel mai important specialist in materie
    seful inspectorilor ONU .
    VA ROG A DESCHDE O ANCHETA DE MAXIMA URGENTA.
    SUNT GATA SA APAR IN FATA PARLAMENTULUI ROMAN . VA ROG A FACE O INVITATIE CATRE SCOT RITTER SEFUL INSPECTORILOR ONU.
    Sunt cetatean roman si american.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte DEVARTES STUDIO INTERNATIONAL
    New york-Tokyo
    Comfirmati primirea si numarul de integistrare

    documente pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey dobitocule,
      Tu o cati singur, cu lumanarea!
      Tu amorsezi asa-zise bombe, tu dai foc la fitile,
      Si tot tu strigi din toti bojogii... sa vina pompierii!
      Buey, nu iti este in clar ca paciule si prin tara romaneasca tu esti vazut, asimilat cu-n bolnav la cap? Nu itelegi chiar nica?
      In rest,
      Buna dimineata ZOO-land, Noo si celorlati!
      Insanatosire grabnica, PMT!

      Ștergere
  26. 'mneata buna ! Ii buna o pula, doby, ca iar am dat cu muia de roBORTA curului pozitronica, presedintele lu' Tuenti Senturi Focs de Deva!
    Na, acusica ce sa mai zic si eo. Ieri promitea ca ar putea fi recuperat, cu niscaiva agiutor. Tre sa recunoasteti ca nu-i de ici-colea sa poti face saltul, brusc, de la razboaie nucleare, rasturnari de guverne, spionaj intergalactic si banii lu' Ceausescu, la "SA=MI SUGETI ORGANUL SEXUAL" !
    Cand ma gandeam si eu, ca ar fi o investitie bunicica, bozgorila iar a ragait de peste ocean !

    RăspundețiȘtergere
  27. Da-l in pula noastra de bozgor imputit!!!
    Prea multe greseli de ortografie pentru unul cu doua facultati, scoala de corectie, jurnalist, muist maghiaro-japono-american si ce o mai fi el de animal prost si netaiat imprejur (ori o fi si taiat?!)
    Trebuie ignorat si ocolit ca si cacatul unui betiv pe trotuar...
    Muie generalizata ii doresc!

    RăspundețiȘtergere
  28. Uai, si ce nostalgie m-o cuprins de vremurile bune, cand ieream apevistu' puley !
    Citeam "Situatia" lu' "bloggerul Trofin" (doamne feri, cica ala-i blogher !!!), de pe blogul lu' LuPULA intercraci, cu cati o au intre si intre si cu dinamica actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma, iar gandurilii imi fugeau spre vremurile de demult, cand orice actiune a esalonului trebuia, musai, demonstrata cu fel de fel de SITUATII !
    Stiti voi, cand venea un control, trebuiau facute musai un maldar de situatii: mai intai cu tus, pe carton, iar mai apoi in pauar point.
    Sau cand se schimba un sef. Ce ne mai spargeam in situatii.
    Sau cand era chemat seful la sef si nu stia de ce. Ce de-a situatii mai vroia, pe orizontala, pe verticala, cu grafice colorate !
    SITUATII care nu foloseau nimanui, insa le futea existenta pulimii !
    Vad ca persistam in intocmirea de situatii, si la ora actuala !
    Pai da, cu ce sa se mai ocupe si sireaca armata : avioane pula, barcile nu mai au armament, tancul inca n-a iesit din reparatie, vanatorii apara democratia in Afganistan, iar miile de bortosi care imping aerul cu pieptul prin structurile centrale, trebo sa-si justifice cumva existenta !
    Nu zic ca situatia lu' Trofin nu-i interesanta, insa am ramas doar la nivelul de "SITUATII". Nu ne intrece nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa aveti o zi buna si muie de calitate !
    Pentru editia de dimineata mi s-a terminat timpul alocat ! Ca asea ni-o promis babornitza, cate oleaca am voie. Asea, progresiv. Si numai pe MH, care cica ma ajuta la terapie ! O vazut si ea, to-n gura de hoasca.
    Acusica stie sa ma si controleze: daca vede "poza" cu muntii albastri din capu' blogului, e ochei !

    RăspundețiȘtergere
  30. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Corditori
    Trimiteti dictionarul romano-romm .Urgent.

    RăspundețiȘtergere
  32. 4.PEZI muriti de oftica ! Lu Gourcha pe infom. i=a dat pensia din 2010 vara + inca ceva! Voi o labariti paciulea ! Doar muie primiti APV-istii pulii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, lui Gourcha i-au dat pensia pe 2010, iar tie maimuculei iti dam mooie cu sluboz din cur la Pantera Roz!

      Ștergere
  33. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  34. Catre
    ASOCIATIA NATIONALA. A CADRELOR MILITARE
    iN REZERVA. ȘI iN RETRAGERE
    Domnului general (r.) prof.univ.dr. MIHAl ILIESCU
    -București, Str. C. Mille nr. 1, sector 1 (Palatul Cercului Militar National)-
    Stimate domnule general (rez.) Iliescu,
    La scrisoarea dunneavoastra, inregistrata cu nr. 113/2013, adresata Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale și Persoanelor Varstnice, va facem cunoscute urmatoarele:
    Aveti dreptate in cele semnalate prin scrisoarea transmisa institutiei noastre și va respectam punctul de vedere exprimat. De altfel, așa cum a dec1arat recent și ministrul apararii nationale, domnul Mircea Dușa, la nivelul Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apararii Nationale nu se desfășoara vreo campanie de recalculare a pensiilor, fiind vorba doar de indreptarea unor erori care vizeaza cazuri punctuale in care se valorifica, potrivit legii, adeverintele prezentate de pensionari și documentele care atesta vechimea și veniturile pe care le-au avut cadrele militare in activitate.
    Dezbaterile din ultima perioada lansate in spatiul public, referitoare la pensiile cadrelor militare care au lucrat in institutiile din sistemul de aparare, ordine publica și siguranta nationala, au fost greșit interpretate in mass-media ca fiind un proces de "recalculare a pensiilor". Nu exista în prezent niciun proces de recalculare a pensiilor din sistemul public.

    RăspundețiȘtergere
  35. Muey, ie unul pe InfoM care se iscaleste cu 4/du,io cre ca ie maimuta noastra, desi iea umbla in trii picioare,uneori si in cinci ca calul(:)))BuciFalus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur e Cezar MaiMukeles! N-ai vazut ca in ultimele zile mucea n-a mai trecut pe-aciulea? Maimuca se da fata mare si fudula si cu coorul ros de pula!

      Ștergere
  36. 4/ZI....mergeti la culcare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sergentule Bula alias Cezar maimucea, suge-ne mielu ala kelu, prostovane!

      Ștergere
    2. 4/D - prost....mars la spalat ca ai KK intre dintisori(proteza!!)

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri