Google Translate

vineri, 15 martie 2013

Ofensiva DNA contra CORUPTIEI din Justitie. Două judecătoare saltate pentru o şpagă de 100.000 de euro. Ehee... saracii judecatori! Salarii de mizerie, famelie mare! Tentatiile e multe! CONTROLUL sarcinilor de serviciu, al averii, inexistent! Wow!


Cele două magistrate de la Tribunalul Bucureşti au fost reţinute de către DNA pentru că ar fi luat mită ca să-l elibereze pe afaceristul Dinel Staicu.
 
 
Antoanela Costache şi Viorica Dinu, două dintre judecătoarele Tribunalului Bucureşti, au simţit ieri dimineaţă, pe propria piele, strânsoarea rece a cătuşelor. Magistratele au fost luate pe sus de procurorii anticorupţie, fiind acuzate că în ultimii ani ar fi eliberat pe bandă rulantă infractori contra unor sume de sute de mii de euro.
 
 
Judecătoarele prin mâinile cărora au trecut destinele a sute de infractori au căzut, la rându-le, în mâinile anchetatorilor. Procurorii susţin că au dovezi că Antoanela Costache şi Viorica Dinu ar fi încasat, prin intermediul a doi avocaţi şi a unui grefier, o “primă” de 100.000 de euro ca să-l pună în libertate pe afaceristul Dinel Staicu (foto), cel care a înfundat puşcăria pentru că ar fi prejudiciat Transgaz Mediaş.
 
 
Ieri dimineaţă, anchetatorii de la DNA le-au percheziţionat corporal, au scotocit casele şi birourile de la tribunal ale celor două magistrate şi au luat mai mulţi saci cu documente. După percheziţii, judecătoarele şi alte nouă persoane care ar fi intermediat şpăgile au fost audiate ore în şir. Între timp, trei dintre cei acuzaţi că le aduceau banii magistratelor au fost lăsaţi să plece acasă, iar Costache şi Dinu au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Aseară, judecătoarele şpăgare urmau să fie duse la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde colegii lor trebuiau să le decidă soarta, dacă vor fi arestate sau nu.
 
Ce procese au judecat
 
Numele celor două judecătoare apar şi în cazul eliberării controversate din puşcărie în luna ianuarie a acestui an a lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. Acesta a fost eliberat din închisoare mai devreme pentru că a fost un deţinut model. Judecătoarea Viorica Dinu se ocupa de dosarul lui Dan Voiculescu şi, împreună cu Antoanela Costache, făcea parte şi din completul care urma să soluţioneze recursul privind eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase.
 
Tot ea a judecat în şedinţă secretă dosarul de favorizare a infractorului deschis pe numele lui Sorin Ovidiu Vîntu, condamnându-l la doi ani şi jumătate. În 2010, Viorica Dinu a achitat un membru al mafiei chineze, Zhao Tun Guo, care şi-a ucis şi tranşat doi conaţionali.
    
Sursa:
 
Detalii si AICI:
==================
 
 
 
========================================
 
 
===============================
==================
 
Bomba din scandalul judecătoarelor șpăgare poate arunca în aer Justiția lui Băsescu.
 
Dosarul celor două judecătoare acuzate de luare de mită pentru eliberarea lui Dinel Staicu aruncă în aer întreg sistemul judiciar. Bomba este detonată de declarația grefierului Sorin Vasilescu, care a trecut neobservată în noianul de informații privind cazul (stenograme, descinderi, acuzații etc.).
 
 Potrivit anchetatorilor, Sorin Vasilescu, în calitatea sa de grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, a recunoscut că ar fi primit 5.000 de euro de la avocaţii Alina Ileana Răducan şi Daniel-Costel Petre pentru a manipula sistemul informatic de înregistrare a cauzelor penale, astfel încât recursul înaintat de Dinel Nuţu să fie judecat de un complet din care făceau parte şi judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu.
 
Dacă se va dovedi adevărată, această ipoteză demontează mitul repartiției aleatorii a dosarelor în instanță. Deci, cade unul dintre pilonii așa zisei reforme din Justiție. Odată ce se poate controla softul și trimite dosarul la un anumit complet, apare posibilitatea  unor aranjamente, fie de o parte, fie de alta.
 
 
Manipularea sistemului permite controlul Justiției
 
Un  sistem de repartizare aleatorie care poate fi maniupulat de un grefier-arhivar, ar putea fi manipulat și de conducerea instațelor, în cazurile speciale, care vizează personalități. Astfel, dosarele sunt trimise la un complet favorabil fie inculpatului, fie procurorilor.
 
Mai multe acuzații în acest sens au fost lansate în presă cu ocazia scandalurilor generate de interceptări-stenograme sau de arestări preventive. Jurnaliștii și avocații au vehiculat scenarii potrivit cărora procurorii au judecători favoriți, adică se adresează unor anumiți judecători, care nu resping niciodată cererile. Repartizarea aleatorie ar fi eliminat acest risc. De altfel, grefierul a fost lăsat în libertate, iar presa portocalie a evitat subiectul, mai grav chiar decât fapta așa numitelor ”judecătoare șpăgare”.
 
Mai mult, la Înalta  Curte de Casație și Justiție, unde conform legii sunt judecați demnitari, există numai două complete de judecată pentru recurs: din unul face parte președintele instanței supreme, din celălalt, vicepreședintele. Compunerea acestor complete este întotdeauna aceeași. Prin urmare, dacă nu există repartizare aleatorie la acest nivel, ce să mai vorbim de instanțele cu grad mai mic de jurisdicție. La judecata pe fond, unde intră trei judecători, sunt mai multe complete, printre care și ”completul negru”, care l-a condamnat pe Năstase. Cum a ajuns la acel complet dosarul ? Aleatoriu sau…dirijat? Că doar am văzut că se poate!

Și până acum, mulți avocați pledanți cred că sistemul aleatoriu de repartizare a dosarelor este doar un mit și în realitate el nu funcționează.
=========================================
 
 
 
Judecătoarea Antonela Costache locuiește într-o casă-buncăr
 
Antonela Costache, judecătoareaTribunalului București, arestată pentru corupție și luare de mită, locuiește într-o casă stil Bauhaus, care este păzită 24 de ore din 24, a cărui serviciu de pază costă în jur de 7.000 de lei pe lună, scrie evz.ro.
 
 
Judecătoarea Atonela Costache are  o casă întrun stil aparte, modernist, pe nume Bauhaus, în oraşul Voluntari, pe o stradă cu puţini locuitori. Casa este păzită 24 din 24 de ore, iar un asemenea serviciu de pază costă cel puţin 70 de milioane de lei vechi, pe lună
 
După spusele vecinilor, Antonela Costache locuieşte în această vilă de patru ani şi are o fetiţă de zece ani, de care se îngrijeşte o bonă.

Ce avere are judecătoarea Antonela Costache
- Un teren intravilan de 576 de metri pătraţi
- O casă de 200 de metri pătraţi în Voluntari (Ilfov).
- O garsonieră şi un apartament în Bucureşti.
- Un Audi TT din 2003, cumpărat în 2008 cu suma de 16.000 de euro.
- Două conturi bancare: 132.850 de lei şi 62.224 de euro.
- În 2011, ea a încasat din salariul de magistrat 84.780 de lei
 
În cazul judecătoarele, DNA a extins   cercetările şi la o altă judecătoare, Cleopatra Ioana Şipoteanu, actuala şefă a Secţiei a II-a Penală de la Tribunalul Bucureşti, care va fi pusă sub acuzare după ce ar fi luat mită. Informaţia apare în acelaşi document al DNA. Grupul specializat în punerea în libertate a unor infractori periculoşi, „vâna” anumite complete de judecată despre care ştiau că sunt predispuse la mită, scrie evz.
http://www.dcnews.ro/2013/03/295054/
 
=============================================
===================================
======================

91 de comentarii:

  1. nea vasile!
    Cu respect iti spun.Si noi ne uitam la TV.Tu te uiti la stiri??Sau le vezi in pleibec?
    Il cappo dei tutti capi
    Pai deja tantiile alea au primit 29 de zile dupa ce au expirat cele 24 de ore de retinere(si asta cu avizul CSM)Desigur basescu e de vina si pentru asta:):)
    PS Ce faci, de maine bagi si "stirile de la ora 5"?Daaa dar dupa fo' trii zile!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sttt!!!! Curdeleoane inchide dreq gura aia, ca iar vine misca verde!

      Ștergere
    2. Musca, musca, Curdeleoane! Bizzzzzz, Bizzzzzzzzz!

      Ștergere
    3. @Don Corleone,
      Cu tot respectul iti spun si va doresc tuturor o seara placuta!
      In aceasta postare, nu STIREA in sine am dorit sa subliniez, deoarece au mai fost cazuri similare si destul de multe in ultima vreme! Am studiat/aprofundat cele intamplate in acest caz, si am vazut VARFUL AISBERGULUI. Vârful aisbergului este dat din pacate de aceste cazuri izolate, chiar daca se inmultesc precum ciupercile! Nenorocirea este ca DIMENSIUNILE FENOMENULUI CORUPTIEI (acesta este FONDUL problemei ridicate de mine), SUNT imposibil de apreciat. Oricum, din ce cunosc profesional sau "vazut cu ochiul liber", PROBLEMA CORUPTIEI APARATULUI JUSTITIEI este deosebit de grava! Rezolvarea? Niciodata cu arestari izolate a 2-3 ori 10-15 magistrati corupti! Solutia, UNICA, este PREVENIREA, respectarea Legii si Frica fata de consecintele faptelor penale! Apropo de frica... Ai citit ultima postare de pe aici despre FENOMENUL CORUPTIEI, "clanurile" existente in Justitie si idestructibilitatea acetora? Eheee.... si cate nu ar fi de spus!

      Ștergere
    4. Coruptia...dar averile incomensurabile ale politicienilor actuali,trcuti si viitori,averile alea furate in contul saracirii poporului ?Alea nu le vde nimeni?Toti radem p la colturi ca pizda la kkt si facem ng,ng,ng,...punem mana la gura aia stirba[ca DDD] si ne radem pe noi in loc sa iesim cu furcile la drumul mare si sa dam foc la tara...decat s-o fure banditii astia.

      Ștergere
  2. Unde eşti bă Cezarel să mă pupi pe cocoşel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eheee adminule "si cate ar fi de spus"
    Pai n-a zis ponta pe raportul MCV ca "aia este prosti si nu stie ce vorbeste'ca noi n-avem nevoie de mUE...ca ie toate belele rezolvate??
    si acum din nou UE are dreptate.....oare a cata mia oara???
    ia intreaba-l pe nascase ca el stieeee.asta-i boala veche si de demult,nu de acu 2-3 ani....Tu tovarase admin sunt sigur ca stii mai bine
    PS CU TOT RESPECTUL!! si cand spun asa ceva nu ma joc cu cuvintele....rareori spun asta....."CU TOT RESPECTUL!!"si foarte putini merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey pula, tu n-ai fost tovaras? Crezi ca daca pina-n 89 ai mincat cacao cu simburi de cirese, nu-ti mai pute haznaua? Ce ai dracului sunteti unii dintre voi, puiutzi de comunisti sovietici ce sunteti. Dar, - ca tot va plce voua sa va dati dizidenti (ca n-ati fost Soimi ai Patriei, Pionieri, UTC-isti si Comunisti) daca nu era comunismul asta bun-prost cum a fost si azi lopatati baliga de la coada vacii.

      Ștergere
    2. Toata lumea, indeosebi politicienii, a spus si HOTARAT PRIN LEGE ca magistratii sa beneficieze (singurii), de salarii si pensii "SPECIALE". Cu "foarte" mult peste media celorlalti. De ce asta? Pai, ziceau ei, pentru a PREVENI ACTELE DE CORUPTIE! Ce vedem noi AZI? Sa fim seriosi! Salariul IMENS este pentru multi magistrati, "mizilicul" lor, luna de luna! Marile RESURSE se regasesc in actele de coruptie. Le place nenorocitilor, ADRENALINA! Vor sa traiasca la temperaturi inalte!

      Ștergere
    3. @Anonim15 martie 2013, 20:27
      mai cacat imbarligat.Nu stiu ce as fi fost sau nu.dar tu vorbesti mult prea mult si tot timpul de coada vacii si de baliga.probabil ca astea iti sunt limitele indiferent de sistemul social in care traiesti
      Eu cand am spus "CU TOT RESPECTUL" pt admin chiar am vorbit serios,desi am avut cu totul alta meserie fata de dansul....si da am fost membru PCR pt ca nu aveam incotro.Ai vazut tu politrucule ordinar ,ofiter care sa nu fie membru PCR??
      PS dar m-am tinut departe de PCR si am iubit RAA (asta mi-a placut asta am facut politrucule de la ora 20.27

      Ștergere
    4. Mai anonimul pizdii ma-ti aia chioara,am fost oameni -in primul rand-am fost corecti,cinstiti si drepti,am muncit fara sa cracnim si am facut ceva ,comunism ,socialism ce a fost noi ne-am vazut de casa si masa,aia erau dictatori dar n-au adunat averi ,si pana la urma ar fi patruns tehnica actuala si la noi si poate acuma eram mai tari decat chinejii.Mai pula ,tu stii ce vorbesti ,vezi realitatea sau te iei dupa povesti de popa beat.Pai asta este dorinta noastra ?Sa avem voie sa injuram pe la toate colurile dar sa nu avem unde dormi si ce pune pe masa,sa murim cu zile ,fara asistenta medicala,copiii nostri sa nu aiba nici un viitor,sa plecam cu totii in bajenie,asta ne incalzeste pe noi.KK-mas in pizdocul ma-ti de ORB!

      Ștergere
  4. Muei, dintre membrii clubului ZOO&9 e cumva unul Petrica cu putza mica si ouat pe 17 mai 1960? Hai muei, lumineaza-ti mooianul, ca te-am dibuit! Ha, ha, ha !!! Caz rezolvat!
    Urmeaza s-o gasesc pe Helodia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, io cam banuiesc cine-i maimuca asta tu-l in goOZ. Deci 53 ani, a 3-a cizma la 46 de ani, salariu de merit kanci, indemnizatie de comanda kk. De aia tot tragea el la contributivitate ca musca la rahat, ca "unde nu-i nici Dumnezeu nu da"/

      Ștergere
    2. anonim says:

      Acesta este rezultatul ministeriatului d-nului Dobritoiu sfatuit de Dogaru.
      Dupa auditul instituit si retragerea din deciziile de pensii a aplicarii HGS 1019 procentul de crestere a pensiilor micsorate va fi intradevar de 60% cel putin, la cele 26000 pensii nesalvate de la micsorarea lui Boc se vor mai adauga cel putin 16-18000 de pensii micsorate prin retragerea HGS 1019.
      Nu era mai corect ca acest nefast duet D&D sa fi luptat pentru aplicarea HGS 1019 si pentru restul militarilor.
      Rusine sa le fie celor care sustin ca HGS 1019 nu trebuie aplicat tuturor militarilor.
      CMJ au aplicat incadrarea in grupe de munca functie de adeverintele prezentate care de multe ori s-au dovedit a fi gresit eliberate de arhive si nu dupa apartenenta la UNPR sau functie de alte prostii debitate pe aici.
      Treziti-va si debarasati-va de niste politruci care isi urmaresc propriile interese.

      Ștergere
    3. Suge -Ula in loc de pipa ! Maimutoi urat..

      Ștergere
    4. Domnu, domnu de la 20:50, te rog vorbeste frumos. Am fost angajat de cineva important sa-l descopar pe cel in cauza probabil sa-i dea o mooiuta si-un cap de puta. Am colaborat cu fbi-ul lui Robort, KGB-ul lui Cezar var-miu, cu MI5... Ehe...ce stii tu.

      Ștergere
    5. Mai du-te si tu in chizdoiul ma-ti ,in pardesiu de scanduri si cu vatutza-n narile ala pline de kkt,ca amu mi-s catranit rau de tat

      Ștergere
    6. Mars in pizda ma-tii, cacaciosule. Sa-ti fie rusine. ALUPIGUS!

      Ștergere
  5. Anonim15 martie 2013, 20:27
    ESTI UN JEG.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un jeg care spune adevarul nu care suge puli pe la clientii blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici macar nu esti un jeg normal.Esti de ala branzit de pe capul sulii

      Ștergere
  7. Atentie ca a intrat Garoiul de Hurziceni cu tractorul cu sfarleaza in actiune!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ...Nastase einshpe case lua suta de mii pe minut si acuma il plang lingaii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PEDELA IMPUTIT ! O SA DISPARETI FUTU_VA IN GURA - DE PREA MULT BINE CE ATI FACUT!!

      Ștergere
    2. CEZARE SA LE SUJI LINDICHELE LUI SULFURINA BARBU SI LUI PLACINTA

      Ștergere
  9. Mai kkt,ma-ta era sfarleaza cu fofeaza ,pardon fofoloanca[cat gaura la cascheta].Cand o luap in pula facea din cur ca o sfarleaza si chitzaia precum un shobolan prins in latz.Acuma isi scrie amintirile ,cica ea a fost mare sportiva ;gimnasta-pe dreaq,intr-adevar a lucrat la bara ,dar la bara din BAR,si ca a fost mare karatista ,da avea centura -ani de centura si ea si sora-ta faceau valuri cand apareau ,plecau turcaletii de pe TIR scarpinandu-se intre picoare ca nenorocitele aveau latzei,asa si noi o saptamana am stat pe bara cu elicopterele ca nu mai aveam petrol ,ne umplusera de latzei pe toti de a trebuit sa ne chelim pe la organe si sa ne spalam cu petrol.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acuma daca ele erau ocupate cu TIRistii din parcari tu erai mic si inca nu te intzarcase,te-a lasat cu tac'tu si vad ca ai supt in coninuare la el de aia ai accuma acest obicei...

    RăspundețiȘtergere
  11. T-ai dreak!!iar ati dat-o pe politica?
    Tnuva-ngura!!!.... sunteti cam satui daca aveti chef de politica.nu va e foame, tuva-n gura de dogarieni ce sunteti.aveti matu' plin dar stiti sa va milogiti pe toate blogurile

    RăspundețiȘtergere
  12. @PMT
    Nea Costica ce mai face?Tot iei muie,tot iei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buei Dorele, a zis ca-ti da si tie ca are de unde

      Ștergere
  13. Garone. Se citeste ,,Garone''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, se citeste MaGraone, ca-i din ala lingurar gabur din HARCOV

      Ștergere
  14. Ha, ha, ha, ban la ban şi păduche la golan!
    1. Curdeleone Dorel, golanul, PCR-ist de frunte cu prinţipii = tot o pulă belită;
    2. Motănelul băligos, alias Viorel (Kişşa-m-aş niţel pe el că e un mare tembel), cioropina halitoare de lebede, tractoristul negru din Hurziceni. Mooie pour toujur şi să mă şuci în cur!
    Semnează: Anonimul de la 20:27

    PS. Pe Czar il iert, iertate-i fie păcatele, că avem nevoie de o mascotă serioasă pe blog, că altfel...

    RăspundețiȘtergere
  15. UAI CE NINJE! SCOALA CZAR DE NE-O LINJE!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. NB la Zoo + 9! Cezare nu uita de oua! Amindoua baaa!

    RăspundețiȘtergere
  17. tigri2 és Caesar fúj az én duda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADICA CE INSEAMNA?
      CUMVA TIGRI2 SI CEZAR SUG DUDA?

      Ștergere
    2. FOR EVER!!!!!
      No,ca si io vorovesc limbi straine de mini!Ase!

      Ștergere
  18. Mooooeyyy, BUNA DIMINEATA!
    Moo, o luarati pe limbi sucite tocmai de ziua lor?Le dati apa la moara?
    Muine o sa scrieti in limba materna a garoiului de HU?
    PMT, scoala dreak si ia comanda ca apevistii pulii tale pe care n-o ai, o luara pe aratura, toata noaptea se futura,motanul o lua-n gura.

    RăspundețiȘtergere
  19. `Mneata la ZOO+9+APV P...`!

    RăspundețiȘtergere
  20. Caesar und Tigri2 geben Sie mir Haut zurück! Verstehen Sie die Gandan?

    RăspundețiȘtergere
  21. Цезарь и Tigri2 дать мне кожи обратно. Вы понимаете Гандан?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 恺撒和 Tigri2 还给我的皮肤。你明白甘丹吗?

      Ștergere
    2. قيصر و Tigri2 تعطيني الجلد مرة أخرى. يمكنك فهم جاندان؟

      Ștergere
    3. Idi v maia huia,durak!

      Ștergere
  22. Ai dreak apevisti!Cu adevarat ai pulii!
    Moo, accept orice limba data noua, numa a lu garoiul de HU,NUUUUU!!!
    Ma kisssssss pe limba lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maa, io zic sa accepti si limba astuia. De-ai sti tu ce limba neagra si paroasa are...Numai buna de facut clizme.

      Ștergere
    2. Moo,10:43,ca bini li zîci!
      Așe,fu-tu-i în limbă de bozgori spurcați!
      Și io,și io,și io ...mă kișșșșșșșș pi limbile lui,cea bozgoreascî șî cea țîgăneascî!

      Ștergere
    3. Mă kișșșșșș pi limba lui,indiferent în ce grai grăiește.
      Că dacî mă-nerveazî, mă șî kk pi limba lui.

      Ștergere
  23. Colonel Dinu Ilie-Buzau says:
    Martie 16, 2013 at 12:41 am

    Tepes,probabil Gheo,Cezar,Corleone ,Dax,etc,este un fost libidinos pe timpul cat a fost activ iar,acum incearca sa-si verse amarul improscand cu laturi in stanga si dreapta.Daca ar avea demnitate ar renunta la pseudonime si toate afirmatiile le-ar face cu nume real.Picmeu.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    Buei, in parte are dreptate omul asta!

    Maimuco confirmi, ori infirmi cele spuse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cine te crezi mai pizda ma-ti,vezi ca incerci sa privesti prin gaura cheii si o sa te traga curentu'

      Ștergere
    2. 12:58
      HEU MI-S HOŢU SUJE-MI-AI MOŢU ŞI-MI PLACE SĂ JOC KAZACIOK ŞI SĂ ŢI-O PROPTESC LA CIOK, CIOK, CIOK. MĂ ANONIMUS, NU HEŞTI TU CUMVA MOTĂNELU KĂKĂCIOS, CĂ PREA MIROŞI A BALIGĂ?

      Ștergere
    3. DAAA confirm sa-mi sugi prazul!! Uite asa se prezinta situatiunea ..porcovane inscriptionat gresi ca ca cal-magar!!

      Colonel Dinu Ilie-Buzau says:
      Martie 16, 2013 at 12:41 am
      Tepes,probabil Gheo,Cezar,Corleone ,Dax,etc,este un fost libidinos pe timpul cat a fost activ iar,acum incearca sa-si verse amarul improscand cu laturi in stanga si dreapta.Daca ar avea demnitate ar renunta la pseudonime si toate afirmatiile le-ar face cu nume real.Picmeu.

      Reply
      Gheo says:
      Martie 16, 2013 at 8:41 am
      Eroare, stimate domn!

      Reply
      Nea Corleone says:
      Martie 16, 2013 at 7:53 am
      eroare, d-nule “golonel” eroare….”pigmeu”

      Reply
      Dax says:
      Martie 16, 2013 at 10:54 am
      Eroare don”golonel – picmeu (sic!)

      Reply
      LoremIpsum says:
      Martie 16, 2013 at 11:33 am
      Eroare dom’ golonel … picmeu

      Reply

      Ștergere
    4. HUOOP, HUOOP, HUOOP, SA TI-O DAM LA CIOC, CIOC, CIOC, IARA TU DE ESTI MAIMUTA, SA NE MINGAI SI PE PUTA!

      Ștergere
  24. 4/zi si paracopitate - scarbosi(e) mai sunteti !! Hai incolonarea si la ..adapat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, maimuco sa ne ţuci în borticică şi dup-aia-n păsarică!

      Ștergere
  25. anonim says:
    Martie 16, 2013 at 11:16 am
    SCMD s-a simtit incoltit de cei carora le scad din nou pensiile in urma recalcularilor prin taierea HGS 1019. Datorita acestui fapt au taiat toate postarile si comentariile de pe site facind loc doar comunicatelor de disculpare ale d-nului Dogaru.

    Va supun atentiei un fragment dintr-un astfel de comunicat de disculpare,nereusit insa.

    ”Atrag atentia celor care acuza sindicatul ca face prea putin ca, datorita SCMD:

    2.In 2012, scaderile au fost la valoarea de o treime fata de cat se planificase in ianuarie 2011 si un mare numar de rezervisti a ramas cu venitul intact sau a beneficiat de mariri (Nu stim cati, de aceea am solicitat oficial clarificari in acest sens);
    3.Banii pe CASS se restituie;”

    Comentariu.:
    2. Scaderile in proportie mai mica a pensiilor se datoreaza in primul rind ”manevrelor” lui Oprea cu / 20 si aplicare HGS 1019 in special pentru cei care au beneficiat de HG 1294 si au prezentat adeverinte valabie,corecte.
    Culmea sa spui ca pensiile au crescut datorita actiunii SCMD.
    3. Cass s-a restituit in primul rind datorita scandalului facut de sisemul public civil care au cistigat si in instanta pe acesta tema.

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai du-te neatale in koaili noastre! Sa le recalculeze pe toate, iar unde-s greseli "harsti"! Sa-i vedem atunci pe aia UNPR-isti tristi si PPDD-isti mooisti, cum o sa le "creasca" pensia. Tu-i in gura de labagii mincinosi. Dupa cum zicea unul mai ieri p'aciulea, sa-l vedem pe ala cu 46 ani vechime de se dadea cocos si-l tot pupa in kur pe HUUUOPREA penalul cum o sa-i creasca gîlca...

      Ștergere
  26. Muie PMT, scoal dreak,nu vezi ca apevistii pulii tale au evadat din camesoaie?

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar dormiti in camesoaie, ..va-n gura de muisti.
    Sa muiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  28. Robert Horvath spunea...
    VICTOR CIUTACU AMENINTA !
    Victor Ciutacu has left a new comment on your post "FBI PE URMELE CRIMEI ! MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS...":


    Investigaţiile jurnalistice prsupun totdeauna un anumit risc.

    Poate luam legătura pentru mai multe amănunte.


    Robert Horvath
    raspunde
    Va referiti la riscurile pentru dumneavoastra sau seful dumneavoasta Dan Voiculescu ?
    Va stau la dispozitie. Poate avem ocazia chiar sa discutam in cadrul emisiunilor
    propagandistice la Antena 3.
    Fara respect deosebit.

    16 martie 2013, 16:57

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, ia mai du-te in coaile nostre! Iar ai inviat barzaune de cacat? La voi, acolo in Amerlocia nu ninge mei sula belita?

      Ștergere
  29. Vrem un BULETIN, privind starea de sanatate a lui PMT!
    PMT, imi dai si mie un e-mail?!
    Poate reusim daca ai nevoie, sa ajutam cu ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Punem labă de la labă,și-i dăm..pipetabil,perfuzabil,la biuze,cum preferă.

      Ștergere
    2. Șefu,n-avem cu cini vorovi.Tăți șăd cu morcovu-n fund de teama unei noi decizii.Ia scrie mata ceva de penzii,să vezi ai dreak APV-P. cum învie!

      Ștergere
  30. No,adormiților, noapte bună.
    Să muiți bine!

    RăspundețiȘtergere



  31. Un fermier se duce intr-o zi la targ, de unde isi cumpara un cocos tanar pentru gainile din ograda sa.







    Cum i-a dat drumu'n curte, cocosul cel nou, tantos, il impinge intr-un colt pe cocosul cel batran si se rasteste la el:

    "Bai, basinos neispravit, a venit timpul sa iesi la pensie!"

    Batranul, impaciuitor, ii zice: "Hai ba, ca tu tot nu poti sa faci fata singur la toate gainile astea!... Uite in ce hal m-au adus...

    Dar ne-om intelege. Nu poti sa mi le lasi mie pe alea doua, mai batrane, de langa gard?"

    Tanarul, belicos: "Te-ai lins pe bot, mosule! S-a terminat cu tine. Eu preiau de-acum toata gospodaria!"

    Batranul: "Stii ce, tinere? Hai sa facem un pariu! Alergam o tura in jurul fermei si ala care ajunge primul la cotet,

    ala sa ia toate gainile." Pe tanar il umfla rasul: "Ce, ba?... Fugi tu mai tare decat mine?...

    Pai iti dau 15 secunde inainte si tot te iau cu trei lungimi."

    "S-a facut." zice batranul si o ia la fuga. Tanarul asteapta oleaca si porneste vijelios dupa el.

    Cand ajung in fata casei mai avea ca la vreun metru si ceva sa-l ajunga din urma pe batran.

    Fermierul care sedea pe veranda, vede faza, pune mana pe pusca si trage in cocosul cel tanar, de-l face zob.

    "Tu-i mama ma-si!" zice el cu obida "Iar m-au pacalit aia... E-al treilea cocos poponar cu care m-am procopsit luna asta!"

    RăspundețiȘtergere
  32. PMT ii la mosie, cu baba, ca cic-a primit telefon cum ca i-au pus gardu-napoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mosie bre !
      Cat ai sange-n pula, parca-parca iti mai vine sa misti cate ceva !
      Dupa ce "dai pe spate", incepi sa te gandesti ca n-ai prea fo pe la biserica, ca nu l-ai primit pe popa cu sfintitu' si ca nu ti-ai platit taxele ca toti enoriasii ! Concomitent te apuca sentimentul ca-ti vine sa te caci pe ele planuri de viitor !

      Ștergere
  33. SB la ZOO +NOO + apevistii pulei ! Si plus Robi Bozgor pozitiv, idiotu' de Niu Iorc !
    In cele din urma 24 de h si ceva am fo sa-mi faca ITePeul ! Se pare ca stau binisor, numa ca m-o zapacit de cap doctorila care m-o hacuit ! Mai mult de o ora mi-o tot torocanit la cap ce sa nu fac si ce nu am voie, pana la urmatoarea revizie generala !
    N-am auzit nica ca as avea voie ceva !

    Ce-am retinut eo, din toata labareala doctorulu':
    -exclus efortul fizic, iar de la secs sa-mi iau adio o perioada; i-am expicat ca, de regula, in ultimul cincinal si jumatate, secsul la mine inseamna o laba sanatoasa, cam la 14-16 zile o data, sau niscaiva limbi la punctul ge, cand i se descarcau bateriile de la vibrator babornitei ! (la care hoasca m-a facut cu ou si cu otet, iar doctorila mi-a zis ca, daca nu ma pot abtine nici in situatia asta, ma da afara si din cabinet, si din sectie si din spital, chit ca eu is nas-su, si de botez si de cununie !);
    -haleala pula ! nimic din ce-mi place nu mai am voie, insa lovitura de greatza mi-a dat-o cu "adio porc" !
    -fara emotii, fara nervi, fara stres; aciulea a sarit harca in sus, sa ma parasca ca nu ma pot dezlipi de net si ca am dat in mintea copiilor si ca mai toata ziua o lalai pe-un blog si bla- bla; i-am explicat omului, in mare, despre ce este vorba si mi-a zis ca-i ochei ! sa crape babornitza !

    In rest, n-am inteles nica ! Tot imi traducea zecile de analize, la sange, la pisat, la cacat, la flegma, la coaie, etc., iar eo dadeam din cap ca boul. Numa' termeni di aia idioti.

    Concluzia e ca nici n-am pizdit-o, da nici prea pe roze nu ma vad !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa uai, nu-ti fa probleme. Decit sa halesti gripa porcina, mai bine pasare cu apulicina. Da' carnea sa nu fie de lebada ori de cioara, c-ai dat-o -n bara! Aplica tratamentu' dracilor, stramosii nostri: trateaza mai sufletu si-o sa vezi ce bine e.

      Ștergere
    2. PMT,multumesc!
      Nu este ce am vrut sa aflu, dar inca este bine!
      Ma gandeam ca totusi... ar fi fost loc si de mai bine!
      Stai si tu cu noi, mai clapacesti una-alta, trece vremea...

      Ștergere
  34. Cezare, muei maimuco unde esti sa-ti dau ceva sa belesti?

    RăspundețiȘtergere
  35. Deci nu ti-au adus gardu-napoi. Ai dreac hoti!
    Las ca-i bine asea, rau. Mai ai si grija gardului de-a-mpulea. Macar sa n-aiba astia unde-si lipi electoralele, futu-i-as sa-i fut de ciordaci!

    RăspundețiȘtergere
  36. RTV maghiri, romani, vorbe...

    Primit pe e-mail.

    Vecine secui, vrei autonomie? Îți dau autonomie. Ce faci cu ea?
    un articol de Valentin Roman
    I.
    Uite ce-ți propun, dragă vecine secui: eu îți dau autonomie, nu doar culturală sau teritorială în cadrul Statului român, ci totală, fă-ți țara ta, îți dau eu din pământul meu și fă-ți tu țara ta în mijlocul României. Steag ai deja, îți mai trebuie țara, se pare că-n țara mea nu-ți place.Și pentru că-s generos și nu-mi place să te văd cum te zbați în chinurile unor frustrări dureroase, sunt dispus să fac ce-am zis mai sus.

    Dar trebuie să fi conștient de niște lucruri, vecine, anume că, după ce vei avea țara ta, pe care ți-o dorești atâta, de la mine nu trebuie să mai ai așteptări, vei trăi într-o enclavă înconjurată de România, orice pleacă dinspre tine spre alte zări, trebuie să treacă prin teritoriul meu, la fel precum trebuie să treacă prin el orice vine spre tine. Iar eu voi avea dreptul să controlez aceste lucruri și să pun ce taxe de tranzit vreau. Nu ai cum să influențezi acest drept, că eu fac ce vreau în țara mea, tu faci ce poți în a ta.

    Vei avea nevoie de hrană, la tine culturile, în mare, sunt doar de cartofi. Ai nevoie de grâu, porumb, legume și altele. Ți le voi furniza, ca un vecin bun ce voi fi, însă la prețurile dorite de mine. Ce zici de 50 de euro pe kilogramul de grâu sau 100 de euro pe kilogramul de roșii? Te asigur că sunt de cea mai bună calitate. Avem din belșug în Bărăgan, de pildă. Din păcate pentru tine, Baraganul va rămâne al meu...

    Vei mai fi nevoit, evident, să-ți educi copiii. Te pot ajuta și la acest capitol. România are câteva centre universitare mari, la București, Cluj și Iași, de pildă. Îți voi accepta copiii la studii acolo în schimbul unor taxe anuale modice, cum ar fi 500.000 de euro de persoană. Sunt sigur că-ți vei permite, exporturile de cartofi îți vor asigura un PIB peste cel al Norvegiei probabil...

    În cazul instituțiilor de învățământ, probabil că taxele mele ți se vor părea mari, așa că poate vei decide să-ți înființezi și tu câteva. Ar fi o idee excelentă, doar că eu, de pildă, nu voi recunoaște diplomele emise de acestea. Și chiar dacă le-aș recunoaște, probabil că școlile tale vor funcționa în limbă maghiară, așadar nu am cum să-ți anagajez absolvenții pe teritoriul meu.

    Singura variantă pentru a avea ceva șanse, ar fi să folosești în școlile tale limba română, pentru ca absolvenții să-și găsească de lucru în România, dar asta nu ar însemna oare să te expui riscului de a te...româniza? De-asta zic, ai grijă ce decizii iei și în planul ăsta.

    În mod clar, ca nouă entitate statală pe harta lumii, nu vei face parte încă de la început din organizațiile internaționale, nu vei fi nici în UE, nici în NATO, nici membră a vreunui tratat de comerț.

    Iar eu voi avea dreptul să controlez cine îmi tranzitează teritoriul care tine și în ce scop sau dinspre tine către alte meleaguri. În cel de-al doilea caz, pot să-ți ofer vize de tranzit pentru tine în schimbul unei taxe de, să zicem, 100.000 de euro bucata valabilă pentru doar o pășire pe pământul românesc. Ce zici? Îți convine? Ți-am spus că sunt generos azi. E frumos afară, deci am toate motivele să fiu așa.

    De asemenea, nu ai nici aeroporturi internaționale și nici porturi. Dacă vei dori, tot ca un vecin bun ce-ți voi fi, îți pot închiria câteva docuri la Constanța, să faci și tu comerț. Chiria o stabilim împreună, prețul de pornire, unul decent zic eu, ar fi de 500.000.000 de euro pe an. Acolo poți încărca vase cu cartofi pentru export.

    Va trebui să ai bani pentru spitale, de pildă, și resurse indejuns pentru a plăti o forță de poliție, medici buni, chirurgi, soldați etc. De pildă, fără spitale și doctori buni, vei fi nevoit să-ți tratezi bolnavii în țara mea, unde, în mod cert, asigurările medicale emise de tine, nu vor avea acoperire. Însă nu te pot lasă la greu, îți voi prelua suferinzii, dacă ești de acord ca pentru o operație de apendicită să plătești 50.000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  37. II.

    Dacă eu sunt xenofob sau ultrantionalist, tu ce ești?

    Din toate cele de mai sus rezultă că eu nu sunt nici xenofob, nici ultranatonalist, în schimba rezultă că tu, vecine, ești anti-european. Te întrebi cum așa.

    Simplu: în timp ce Europa dorește o omogenizare culturală și economică (o fantezie, de altfel), tu vrei separatism și visezi la Ungaria Mare, o chestie la fel de utopică, imposibil de realizat, din pricina faptului că până și în acel stat medieval, tot o minoritate reprezentai.

    Ți-aș putea reaminti diverse părți ale istoriei din care poate vei înțelege că te-am primit în țara MEA, ți-am dat pământ, apă și pâine, dar se pare că nu-ți este de ajuns.

    Până și originea îți este neclară, în sensul că tu, secui, te dai drept maghiar, dar nici măcar istoricii Budapestei nu s-au pus de acord cine ești, de unde vii și dacă ești sau nu înrudit cu ei. În "Gesta Hungarorum", Simon de Keza, un preot de la curtea lui Ladislau al IV-lea (1278-1290), afirmă că "după cucerirea Panoniei de către unguri, secuii au primit o parte din țară, totuși nu în Câmpia Panoniei, ci au trăit aceeași soartă VECINI ÎN MUNȚI CU BLACKII, cu care s-au amestecat și dela cari au împrumutat alfabetul".

    Iată cum, dragă vecine, un cronicar ungur face distincție clară între neamul tău, al secuilor, și cel maghiar. Iar un alt aspect interesant al afirmației sale este cel în urma căruia rezultă cum că ai avea ceva sânge românesc și de la ai mei ai învățat să scrii. Deranjant, nu?

    Treaba de care vorbește nenea Keza mai sus se întâmpla undeva pe la sfârșitul secolului XI sau începutul secolului al XII-lea. Ghici câți ani de istorie aveau ai mei deja pe pământul ăsta când ai venit tu. Îți este greu să aproximezi,nu? Te înțeleg, pentru tine antichitatea nu există, e imposibil să faci referiri la istoria ta folosind teremenul "înainte de Hristos". Nu mai vorbesc de neolitic sau epoca fierului, deja pătrundem în zonă SF pentru tine și tăi. Și asta este la fel de deranjant, nu?

    Nu îmi voi reaminti de 1.000 de ani în care drepturi în Ardeal ai avut doar tu și alți minoritari, în timp ce pe ai mei i-ai asuprit, le-ai interzis limba, numele românești, religia și orice drept elementar uman.

    Nu-mi voi aminti de Ip și Trăznea, nu-mi voi aminti de ce spunea scriitorul Geza Kosztensky, decât așa, în treacăt, un singur pasaj din broșura "Politica Națională", care, la sfârșitul secolului XIX, spunea că "să lăsăm la o parte minciuna convențională conform căreia noi pretindem că nu vrem să ucidem naționalitățile nemaghiare. DA - NOI VREM SĂ LE SUPRIMĂM ȘI TREBUIE SĂ LE SUPRIMĂM". O astfel de atitudine era felicitată, la acea vreme, de ministrul de interne ungar Hyeronimy.

    RăspundețiȘtergere
  38. III.


    Ce ai putea face

    Ai putea să-ți vezi de treaba ta, la fel cum își văd de treaba lor lipovenii, turcii, tătarii și bulgari din România, la fel cum își vede orice om de aici. România ți-a oferit TOTUL, pământ, adăpost, resurse, absolut TOT.

    Ți-am asigurat, prin legi, dreptul de a-ți utiliza limba, de a avea școli în limba ta, de a-ți practica religia, de a călători liber, de a fi reprezentat în parlamentul de la București, dar și în cel european, a manifesta, celebra, comemora. Ar fi trebuit să ai aceleași drepturi precum toți ceilalți și nimic în plus sau în minus, dar eu ți-am dat mai mult, că te-am văzut necăjit.

    Poți trăi asemeni mie aici, cu bune și cu rele, cu necazuri și bucurii, cu familie și prieteni alături, cu rate la bănci, uneori zâmbitor, alteori mai supărat. Ai țarina să-ți cultivi pământul dat de strămoșii mei. Și nu ți l-am dat cu chirie, ți l-am oferit pentru vecie pentru că erai pribeag, n-aveai casă și acareturi. Lasă prostiile și nu mai confirma, prin tot ce faci, caracterizarea de "bolnavul Europei", pe care nenea Churchill ți-a atribuit-o.

    Mă rog, eu ți-am spus toate astea ca un bun vecin ce-ți sunt și pentru că-mi păsa de soarta ta și a urmașilor tăi. Dacă tu alegi să abuzezi deja de toată permisivitatea asta, e problema ta, dar NU FACE, TE ROG, SĂ DEVINĂ PROBLEMA NOASTRĂ, CĂ N-O FI BINE DELOC! RESPECTĂ DRAPELUL ROMÂNESC, CONSTITUȚIA SA ȘI POPORUL SĂU!

    RăspundețiȘtergere
  39. Muei, da o varianta in ,,secuiasca'' la Neamul Soimarestilor n-ai?!

    RăspundețiȘtergere
  40. Lasati-i dracului de shogori! Nu cred ca toti sunt asa, desi mai circula si p-aciulea unii care e cam ciudati/

    RăspundețiȘtergere
  41. Uăi ci întuneric îi pe-ici-şa! Aduciţ uăi becu cela cu luminâ neagrâ, ca sâ vă mai văz muianili.

    RăspundețiȘtergere
  42. Azi avem doar neagra cu par!

    RăspundețiȘtergere
  43. NB la ZOO + 9! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  44. Scoala Cezar ca e doua si ma-nveleste la oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      Caineala!

      Ștergere
  45. Buna dimineata,APV-P,muisti,Noo si Zoo,4pezi si copitate...lista e lunga.Va salutez pe toti!
    Muie PMT,fa-te dreak bine ca viata e pustiu fara tine p-aciulea.Nu vezi ca ne invadara soghorii si sogunomuistii?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri