Google Translate

sâmbătă, 23 martie 2013

Reorganizarea a cea mai ramas din PDL. Alegeri în PDL cu Băsescu pe post de dirijor . In egala masura, si arbitru. Ori... papusarul la scena deschisa! UPDATE. Blaga, Presedinte PDL.Traian Basescu si-a luat adio de la PDL! .

 
UPDATE. Traian Basescu si-a luat adio de la PDL! ...
Presedintele Traian Basescu si-a luat adio de la PDL: Adio, Partid Democrat. Ne-am despartit definitiv! Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta ....
........................................................................................
..........................................................
Click here:
VIDEO
 
 
.............................................................
............................................................................................................................
 
 
 UPDATE. Blaga, Presedinte ales al PDL.
 
Vasile Blaga a fost votat președinte al PDL. Rezultatul, contestat de Udrea. Numerătoarea se reia.
 
Convenția Extraordinară a PDL l-a ales președinte al partidului pe Vasile Blaga. Potrivit primelor informații, Elena Udrea a pierdut la diferență de doar câteva sute de voturi. Blaga ar fi luat 2404 voturi, Udrea 2013, iar Monica Macovei 191. Totodată, 40 de voturi ar fi fost anulate.
 
Elena Udrea acuză fraude la numărătoarea voturilor și contestă rezultatul. Delegații vorbesc de faptul că numerătoarea va fi reluată. 300 de voturi ar fi ieșit în plus la numerătoare.
 
UPDATE:
Organizatorii au anunțat oficial că inițiatorul unei moțiuni a contestat rezultatul votului, iar buletinele de vot se vor renumăra. Audiența a primit cu huiduieli anunțul renumărării votului.
 
Vasile Blaga, Elena Udrea și Monica Macovei s-au luptat sâmbătă la Convenția partidului democrat-liberal pentru funcția de președinte al formațiunii din Modrogan. Analiștii politici i-au acordat, în timpul campaniei interne a PDL, prima șansă vechiului președinte al partidului, Vasile Blaga. Infuența acestora în filialele democrat-liberale din toată țara și vechimea l-au făcut pe Vasile Blaga favorit, în detrimentul Elenei Udrea.
 
Fostului ministru al Turismului a cunoscut cea mai mai creștere de popularitate în timpul campaniei electorale, dintrei cei trei înscriși în cursa pentru șefia PDL. O pondere semnificativă în acest sens a avut-o și președintele Traian Băsescu, care și-a arătat susținerea pentru Udrea. Pe parcursul campaniei Elena Udrea a câștigat de partea sa nume importante care au înclinat balanța în favoare sa. Un exemplu este și Toader Paleologul, care, indecis până în ultima clipa, a susținut la Convenție un discurs de susținere pentru Elena Udrea.
 
Monica Macovei a fost ultimul-democrat liberal care a prezentat o moțiune. Eșecul acesteia a fost ușor de preconizat, din cauza susținerii slabe de care avea parte la nivelul liderilor locali.
 
===========================================
=============================
 

Partidul Democrat Liberal organizează azi Convenția Națională pentru desemnarea unei noi conducerii. Pedeliștii sunt puși să aleagă în fruntea partidului între trei personaje care au contribuit major la falimentul electoral al partidului și care n-au prezentat până acum nicio soluție viabilă de scoatere a formațiunii din impasul în care a intrat prin asocierea cu Băsescu și ca urmare a guvernării dezastruoase.
 
După o campanie cu scântei, pedeliștii aleg sâmbătă între favorita lui Traian Băsescu, Elena Udrea, care a devenit unul dintre cei mai detestați politicieni după Revoluție, Monica Macovei, care are mari șanse să o detroneze pe Udrea la capitolul credibilitate în ochii electoratului după ce a contribuit masiv la invalidarea referendumului de demitere a președintelui, și Vasile Blaga, un lider anost, oscilant, care are sprijinul multor "grei" ai partidului precum Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur sau Cezar Preda. Balanța pare să încline în favoarea lui Blaga, însă meciul nu s-a jucat, iar rezultatul e cu atât mai imprevizibil cu cât arbitru este Traian Băsescu.
 
Președintele Traian Băsescu, care nu și-a ascuns niciun moment preferința pentru Udrea, în detrimentul lui Blaga, a dat o reprezentație azi la Convenția PDL. Băsescu a anunțat încă de vineri seară că va fi prezent la întâlnirea pedeliștilor.
 
Miza alegerilor de azi a fost descrisă la începutul campaniei interne de către unul dintre pedeliști, Theodor Paleologu, astfel: "Se bat calicii pe ceaunul gol!".
 
UPDATE ora 10.00 Show pentru Băsescu
Alegerile din PDL au început cu un show. Mai mulți pedeliști prezenți la Convenția de la Romexpo, care știu cine este de fapt șeful partidului, afișează pancarte și cântă "I love Băse". Aceștia spun că vor să-și manifeste astfel susținerea față de președinte. Pedeliștii s-au plantat la intrarea în incinta Romexpo în așteptarea lui Băsescu, iar atunci când președintele a ajuns au început să-i cânte "I love Băse, la,la,la,la"!
 
Hop și pesediștii
Deputatul PSD Mihai Sturzu şi câteva zeci de tineri au organizat un protest la Convenţia Naţională a PDL. "Avem o scrisoare pe care vrem să o adresăm Monicăi Macovei şi lui Cristian Preda. Suntem nişte oameni destul de tineri şi cu multă grijă pentru viitorul ţării noastre şi am observat că de fiecare dată când se vorbeşte despre interesul naţional aceşti europarlamentari români fac exces de zel, dar de fapt ei negociază cu Laszlo Tokes şi cu Viktor Orban", a motivat Sturzu gestul celor câteva zeci de tineri de a protesta la Convenţia PDL. Acesta a spus că protestatarii cred că interesul naţional nu se negociază cu astfel de oameni şi orice fel de astfel de prietenie cu acest tip de politicieni face mai mult rău ambelor popoare.
 
Sturzu a spus că nu reprezintă PSD în acest protest. Pesedistul le-a dat scrisoarea Elenei Băsescu și Elenei Udrea.
 
UPDATE ora 10.30 Băsescu, atac la USL, laude pentru PDL
Întâmpinat de pedeliști cu  "I love Base",  Traian Băsescu nu a rămas dator. Băsescu și-a început sâmbătă discursul la Convenția PDL susținând că a venit la eveniment "cu dragoste, cu sufletul".
Băsescu le-a transmis apoi pedeliștilor, cu vorbele lui, că dacă vor să-i mai țină în brațe trebuie să o voteze pe Udrea.
 
"Poate vă aşteptaţi la un discurs în favoarea unuia sau altuia dintre candidaţi. Nu pentru asta am venit aici. Opţiunile mele sunt cunoscute. Aşa că am venit să vedem dacă în continuare avem puncte comune care să ne facă parteneri pentru viitor sau nu", a declarat Băsescu, care, pozând în președinte imparțial, a început să înșire apoi câteva dintre delirurile lui politice, printre care "continuarea şi accelerarea procesului de integrare în UE".
 
Băsescu nu a uitat de marile lui obsesii: legea sănătăţii, legile electorale, revizuirea Constituţiei şi reorganizarea admninistrativă, pentru care a cerut sprijinul PDL.
 
Traian Băsescu s-a lansat apoi într-un șir patetic de laude la adresa pedeliștilor.  Băsescu i-a ridicat în slăvi pentru "reforma statului", pentru "modernizarea României" pe care au făcut-o, spunând, printre altele, că ei nu au avut în guvern miniștri cu dosare penale precum USL.
 
"Nu poţi să spui că vrei în Schengen când tu ai miniştri cercetaţi penal. De aceea, lupta mea nu este cu un ministru, este cu un principiu pe care voi, la guvernare, l-aţi respectat. (...) România nu poate face paşi înapoi. Voi n-aţi tolerat miniştri cu dosare penale în Guvern, n-aţi respins punerea sub urmărire penală a unor parlamentari", a afirmat Traian Băsescu la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL.
 
"Am văzut interpretări eronate chiar în interiorul partidului despre guvernarea dumneavoastră. O consider parte a modernizării României. Aţi făcut foarte multe", a mai declarat Băsescu, aluzie la tabăra Blaga.
 
După ce a terminat cu laudele, Băsescu a trecut direct la "subiect". Traian Băsescu i-a îndemnat pe pedeliști la "schimbare".
 
Ca să-i convingă să o voteze pe Udrea, Băsescu a rememorat schimbarea din 2001 când el a luat conducerea de la Petre Roman.
 
”I-am spus: Petre, am zis că eşti cel mai bun, dar candidez la preşedinţia partidului. Se întâmplă şi lucruri din astea în viaţă. Omul politic este rece, hotărât. Atunci aveam nevoie de schimbare. Partidul a avut un ciclu de 10 ani cu Petre Roman, un ciclu de 10 ani împărţit de Traian Băsescu şi Emil Boc, trebuie să înceapă un alt ciclu. Orice amânare vă va costa. Aveţi alegeri în 2014 şi 2016”, a mai spus Băsescu.
 
 
UPDATE ora 11.50 Macovei  lovește cu "coșmarul"
Fără șanse reale la șefia PDL, Monica Macovei a tunat și a fulgerat de la tribuna Convenției PDL. Macovei i-a luat mai întâi la rost pe pedeliști.
 
"Când veţi vota astăzi gândiţi-vă la electorat şi întrebaţi-vă de ce s-au îndepărtat de noi. Convenţia trebuie să fie pentru noi un moment al adevărului. Ne-am înjumătăţit performanţa electorală în doar patru ani, am fost, de multe ori, aroganţi şi ne-am dezamăgit electoratul. Să nu vă lăsaţi minţiți de cei care pun eşecul nostru numai pe seara măsurilor de austeritate şi maşinăriei USL. Da, am aplicat măsuri dure, am asigurat statul de drept şi justiţia. Am plătit electoral, nu doar pentru austeritate ci pentru că au lipsit decenţa şi compasiunea faţă de cei care au suportat. (...) Am ajuns să fim percepuţi ca celelalte partide. Am putea pierde şi mai mult dacă nu facem o schimbare, acum. Vă întreb, v-a plăcut cum s-a purtat PDL în campaniile din 2012? Mie nu. Vi se pare că PDL s-a luptat cu USL în 2012? Mie nu", a declarat Macovei.
 
Macovei le-a spus apoi pedeliștilor de ce trebuie să o aleagă pe ea la șefia PDL. ”Eu sunt coşmarul lui Ponta, Năstase şi Voiculescu. Cu mine nu le merge”, a tunat Macovei.
 
 
UPDATE ora 12.35 Udrea se crede un lider "credibil"
Elena Udrea a cerut și ea schimbarea, ca și Băsescu. În discursul pe care l-a ținut în fața pedeliștilor, mai mult țipând decât vorbind, aceasta le-a transmis că ea e soluția de viitor.
 
"Am încredere că nu ne-am adunat 5.000 de oameni să plecăm aşa cum am venit. Mai rău decât ceea ce s-a întâmplat până acum este dacă după Convenţia de aici nu se va întâmpla nimic. De aceea, astăzi, vă cer să facem echipă şi să construim pentru PDL un partid puternic capabil să se lupte cu USL şi să se întoarcă la guvernare. (...). Vin din partea celor care cred că PDL are în continuare un drum de succes. Candidez în numele celor care mai cred în PDL şi vor să-i construiască viitorul.
 
Mulţi dintre noi nu mai văd un viitor al PDL. Unii au ales să plece, iar eu le spun "Drum bun" pentru că avem nevoie de oameni loiali. PDL poate să recâştiga alegerile şi poate să se întoarcă la guvernare. (...) Este nevoie în fruntea partidului de lideri credibili şi credibilitatea nu se măsoară în sondaje, ci la vot, în faţa electoratului, PDL are nevoie de un alt fel de leadership. PDL are nevoie de un lider curajos, căruia să nu-i pese de atacuri, care să se poată lupta cu Ponta, Antonescu şi cu Voiculescu", a declarat Udrea.
 
 
UPDATE ora 12.55 Aplauze furtunoase pentru Blaga
Discursul lui Blaga a fost întâmpinat cu aplauze repetate. Blaga a ridicat sala în picioare mai mult decât Băsescu atunci când a susținut discursul. Ca și Udrea, Vasile Blaga a ținut un discurs care s-a vrut mobilizator, însă mai mult țipând decât vorbind.
 
Blaga a atacat-o și pe Udrea, dar și USL-ul. "Norvegia e regat, nu e republică, dar vrem să mergem până acolo fără paşaport", a spus liderul PDL spre finalul discursului.
 
"Am guvernat într-o perioadă foarte grea, ştiam că vom plăti şi am plătit. Unii de pe podium aveau mare încredere în măsurile luate şi au ales să candideze încă din 2010 sub altă siglă. Nu cu portocaliul, nu cu trandafirul. Am câştigat bătălia cu criza şi ăsta este meritul guvernelor lui Boc. Din păcat, am pierdut inimile românilor. (...) Trebuie să reconstruim partidul. Avem timp, nu mai sunt Mercedesuri în Modrogan. Sunt omul care adună şi nu dezbină. Voi fi preşedintele unui partid unit, în care au loc toţi, începând de la 20 de ani"", le-a spus Blaga delegaților PDL
.
El a ţinut să răspundă și criticilor din partid referitoare la faptul că doreşte o alianţă cu PNL. "Nu am spus că doresc imediat o alianţă cu PNL. Dar cum vreţi să ajungem la guvernare în 2016, că nu luăm peste 50%? Chiar vreţi să ţineţi partidul închis?", a întrebat preşdintele PDL.
 
El a amintit și faptul că, în 2011, membrii Cabinetului Boc au fost aceia care au cerut "capul lui Boc" şi nu el.
http://www.cotidianul.ro/alegeri-in-pdl-cu-basescu-pe-post-de-dirijor-209531/
=============================================
======================================
========================

 
CTP: În această zi se încheie epoca lui Traian Băsescu.
Cristian Tudor Popescu a comentat, pentru România TV, în legătură cu evenimentul de la PDL, organizat la Romexpo, pentru alegerea viitorului lider al democrat-liberalilor.
 
Scandal la PDL, după ce rezultatele preliminare îl arătau pe Vasile Blaga câștigător la Convenția Națională Extraordinară a PDL, pentru că existau suspiciuni că numărul voturilor ar fi fost mai mare decât numărul delegaților prezenți la eveniment.
 
 Rugat să comenteze pe marginea Convenției, Cristian Tudor Popescu a declarat: ”Această chestiune a fraudei, încă nedefinită, nu va face decât să lovească și mai tare în imaginea și așa ciobită a PDL. Dacă Vasile Blaga va câștiga PDL, așa cum era de prevăzut, PDL se află în situația unui bolnav aflat la terapie intensivă, căruia i se provoacă o comă, pentru a preveni intrarea bolnavului în stare letală. Cam asta este soluția Blaga, una de supraviețuire a PDL, care, însă, pe termen lung nu funcționează. Blaga nu este cu adevărat un lider exponențial al PDL, nu are carismă, nu are reacție suficient de rapidă în ringul public, nu este suficient de convingător, nu reprezintă un adevărat lider de partid. Dacă însă Vasile Blaga va reuși să crească pe altcineva pentru viitor, atunci își va fi îndeplinit misiunea. Dacă ar fi câștigat Elena Udrea, asta ar fi însemnat deconectarea bolnavului PDL de la aparate”, a declarat Popescu.
 
Trecutul lui Blaga îl recomandă pentru tovarășii la județeană
Editorialistul de la ziarul Gândul are și o explicație a înfrângerii Elenei Udrea: “Este firesc. Blaga este un om de partid de organizație, este tipul uman, el vine dinainte de ’89, a fost și milițian, are un trecut care îl recomandă pentru tovarășii de la județeană. E mult mai credibil ca organizator, ca staroste decât Elena Udrea, fie în teniși, fie în pantofi cu tocuri de 12 cm. Este firesc ca Vasile Blaga să dea mai multă încredere oamenilor din teritoriu ai PDL”.
 
Elena Udrea, alături de Traian Băsescu, într-o formațiune nouă
În legătură cu viitorul Elenei Udrea pe scena politică, Cristian Tudor Popescu crede că fostul ministru al Dezvoltării va continua într-un alt partid. “Elena Udrea  nu mai poate continua la PDL, în actuala formulă, cu Vasile Blaga președinte. Ea, momentan, este foarte nervoasă, foarte agresivă, dorește promovare pe scena politică și a rămâne sub regimul Blaga, nu cred că o satisfice. Probabil, va încerca o altă formațiune politică, firește, în strânsă legătură cu Traian Băsescu”.
 
Cristian Tudor Popescu consideră că Elena Udrea va accepta o formațiune politică, mai degrabă cu Traian Băsescu, decât cu Mihai Răzvan Ungureanu, cu care a mai avut ciocniri. “Cred că formula cea mai probabilă este cea cu președintele Traian Băsescu într-o formațiune pe care o vor pune la cale cei doi”.
 
Astăzi s-a votat “pro” și “contra” Traian Băsescu
Președintele Traian Băsescu a pierdut în fața propriului partid, crede jurnalistul, deoarece “A și dorit acest lucru prin atitudinea pe care a avut-o în toată această perioadă față de PDL. A dorit să fie asociat cu Elena Udrea. Dacă înfrângerea Elenei Udrea se va confirma, ea este și a lui Traian Băsescu. Practic, în aceasă zi se încheie epoca Traian Băsescu în PDL, care a început în momentul în care l-a învins pe Petre Roman pentru președinția partidului”.
 
Cristian Tudor Popescu, răspunzând unei întrebări privind declarația președintelui Băsescu în care acesta afirma că “va alege singur masa la care se va așeza”, după ce își va încheia mandatul de la Cotroceni, a comentat: “Pe cine credeți că ar accepta Traian Băsescu să aleagă în locul lui. Toate deciziile îi aparțin, așa cum, din păcate, s-a întâmplat și în calitatea de șef de stat, unde întotdeauna a făcut ce a vrut și ce l-a tăiat capul”, a conchis Cristian Tudor Popescu.
http://www.dcnews.ro/2013/03/ctp-in-aceasta-zi-se-incheie-epoca-lui-traian-basescu/
 
============================================
=================================
==================
 
 
Reacţia de ultimă oră a lui Băsescu: ”ADIO, PARTID DEMOCRAT. Drumurile noastre s-au despărţit definitiv şi pentru totdeauna”
 
Preşedintele Traian Băsescu spune, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună acum "definitiv şi pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".
 
"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL",
a declarat Traian Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", sâmbătă seară, la ora 20.34.
 
Preşedintele mai spune că PDL "a demonstrat că a putut fi pe o direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar".

"Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu", a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna.
 
=================================
=====================================
 
 
Traian Băsescu și-a anunțat despărțirea definitivă de PDL Adio PDL! Voi construi o altă alternativă de dreapta (VIDEO)
 
Președintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, adio definitiv Partidului Democrat Liberal (PDL), explicând că aripa FSN-istă din partid și-a scos capul la iveală și că preferă să construiască o nouă alternativă de dreapta, după terminarea mandatului de la Cotroceni.
 
"Am văzut finalul Convenției PDL. Am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Nu au înțeles să fie democrați, asta mă face să spun acum, definitiv și pentru totodeauna adio Partid Democrat. Astăzi ne-am despărțit", a spus Băsescu.
 
Acesta a adăugat că nu dorește FSN-iștii din PDL au ieșit la iveală, neputând să accepte dreptul democratic la contestație și fugind cu urnele.
 
"Mă voi dedica construcției unei alte soluții de dreapta, cu oameni care nu fug cu urnele, care acceptă dreptul democratic al contestației. Imediat ce au simțit că pot fi singuri, aripa FSN-istă a partidului a răbufnit. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărțit definitiv", a încheiat președintele Traian Băsescu.
 
Elena Udrea a contesta rezultatul Convenției Naționale a PDL care l-a dat câștigător pe Vasile Blaga, însă cererea acesteia nu a fost luată în seamă, urnele cu voturile fiind luate imediat de la Romexpo. (Detalii AICI)
 
===========================================
===========================

127 de comentarii:

  1. Muey, Buldogul a rupt lantul!
    Aveti grija de Leana,a ramas cu brosCOIUL in gat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mueyyyy,un loc la Noo mai este?
      Cine vrea in saloon cu Coana Leana?

      Ștergere
  2. @ Anonimi si anonime .... sper
    In cursul acestei zile prezint pentru cei interesati
    un material intradevar....bomba. Cand spun interesati
    ma refer la Dan Voiculescu, serviciile secrete, Ambasada SUA etc.
    SURSELE MELE DE INFORMARE SI DEZINFORMARE
    sau mai cu modestie legaturile mele cu agentiile de
    spionaj.....
    In special cel american, francez si japonez.
    URMARITI PLIN DE SCEPTICISM:
    Robert Horvath Deva blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa PULA, iar ai aparut futu-te-as in rit? Baa loaza pupa-ne-n gaoaza!

      Ștergere
  3. @ Am hotarat pana la sfarsitul vietii sa-mi dedic timpul , curajul si banii
    in doua actiuni :
    1 Recuperarea banilor Ceausescu . Cel mai mare furt din istorie.. Dan Voiculescu
    2 Ciorditorul Coreolone.
    Chiar daca cel de al doilea nu reprezinta ....
    Un pericol terminal pentru siguranta nationala si buzunarele trecatorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timp nu prea ai, bani nici asa, curaj doar pe hartie asa ca stai dreaq si vezi-ti de batranetile tale!

      Ștergere
  4. ERATA

    Cel de al doilea reprezinta ....
    Un pericol terminal pentru siguranta nationala si buzunarele trecatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. APV-P, iar dormiti in camesoaie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, stam de straja nu dormim! Pregatim muia cu rahat pentru Robort.

      Ștergere
  6. LEGATURA LUI ROBERT HORVATH CU SERVICIUL DE SPIONAJ FRANCEZ !

    SECURISTI BUNI, SECURISTI RAI !
    SPRE ATENTIA A MILIOANE DE ROMANI !



    Nu vreau sa scuz si nici sa acuz. Experienta mea este unica an acest subiect.
    Am cumoscut securitatea mai bine decat altii in situatii cu totul dramatice. Am fost pe drept, acuzat de spionaj agravant si o actiune indreptata impotriva lui Ceausescu personal. Cu alte cuvinte viata mea timp de doi ani de ancheta, a
    atarnat realmente de un fir de par. Imediat dupa absolvirea facultatii am fost trimes sa fac un film despre nepotul de 8 ani ai dictatorului, un "vestit calusar". Intamplarea sau destinul a facut ca sa vina in Scornicesti chiar sotii Ceausescu insotiti de cativa tovarasi. In sat era o nunta. Dupa ce a facut cadou un porc nuntasilor si batut o hora, seful statului sa asezat la o masa inbelsugata cu un grup de tovarasi. Dupa ce sa cherchelit a inceput sa vorbeasa vrute ...si nevrute. Atmosfera era destinsa si seful mi-a spus " poti sa filmazi ce vrei pentru ca oricum se taie la protocol ". La un moment dat am auzit ca se vorbeste de o bomba atomica ( romaneasca ). Fara sa gandesc ,instantaneu am apasat pe butonul aparatului de filmat. Aceste cateva minute mi-au schimbat viata pentru todeauna, iar dupa cum am aflat mai tarziu, viata multor altora. Scurtand relatarea, materialul a ajuns dupa cateva luni ( co- productie de film ) in mana serviciului francez. In Septembrie 1977 pe ziua de 13 la ora 13 a inceput perchezitia care a durat exact 13 ore. La un moment dat un tanar ofiter de securitate a fost trimis in debaraua din pivnita, unde ascunsesem copia filmului cu pricina. Dupa cateva minute acesta mi sa adresat extrem de politicos " Domnule Horvath dupa plecarea noastra arunca la gunoi acesta caseta de film ". Am crezut ca este o provocare ca sa fiu prins asupra faptului. Dar nu a fost asa, acest tanar si-a pus viata in joc ca sa o salveze pe a mea! Comentariul meu poate sa se termine aici.
    In 1977 securitatea era deja rupta in doua. O parte a ei vroia sa ma trimita rapid in fata plutonului de executie iar alta vroia sa ma" schimbe" mai ales ca numele meu aparea pe o lista speciala a presedintelui amarican Carter.
    Se pare ca optiunea a doua a invins. Inainte de a incheia cu adevarat ,voi face o observatie care ai va face nervosi pe multi si chiar aduce noi dusmani. In comunism ( cu exceptiile de rigoare ) crema societatii si toate valorile faceau parte din securitate sau colaborau cu ea. Numai acceptand acest adevar, destul de greu de rostit de altii ,poate incepe o discutie sincera despre rolul securitatii in societatea romaneasca Cu toate ca consider securitatea ca o organizatie criminala , cred ca este mai imortant ce ai facut in securitate, decat daca ai facut parte din ea.
    Cu alte cuvinte au fost SECURISTI BUNI SI SECURISTI RAI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai baiete, da te-o palit rau de tot aflatoxina !

      Ștergere
    2. De la pulatoxina i se trage,la cat i-am tras-o noi...

      Ștergere
  7. Oaiiii!Hotii striga „ HOTII”!
    Pai va puteti inchipui cat de mult au furat astia impreuna daca acum, intre ei, se acuza de furt?Acu se sfadesc, se contesta,si-o trag la biuze..sa vedem daca va fi validat ..referendumul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja procurorii, cu biblia supt brat, o cauta pe Muyca Macavei, ca sa dea cu subsemnata !
      Cei mai castigati au iesit Kiorete si Sideba botoaxa, care au luat, fistecare, cate-o muie dulce, ca la mama acasa ! Si Poc, si Poc !

      Ștergere
  8. PMT,il vazusi pe pretenul tau boc(cacat in lb.turca)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Cel mai tare ni-o placut de boc (boc= cacat in limba turca) !
      Pacat ca nu mai avea pantuflii aia cu spitzurile ridicate ca varfurile de la schiuri, ca pe vremea cand era prim in Victoriei si isi asuma tot ce misca in tara lu' Dorele !
      Acusica si-a asumat o muie ! Las' ca-i buna !

      Ștergere
  9. To mister Robort Horvath, from Bismark North Dakota:
    Dear mister RH, I want to give you a lot of Mooie, from our people, native Dakota population.
    The chief of Dakota people;
    Big Dick

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si io,si io....
      LinDikMik

      Ștergere
    2. Uai, ca eo am facut multa ruseasca, da inteleg, asea printre randuri, ca aciulea e vorba de foarte multa Muie din partea lu' Pipal pentru mistar ErHash !
      Nu?
      Na, poate gresesc eo, da nie asa mi se pare !

      Ștergere
  10. Uai, a ajuns Czar maimuca la Severin? Tu-l-as io in git putin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceeee Severin,bre?
      MaiMucul imparte caprili lu Danila.Pe Stelica zice ca-l tine pentru el,ca sa bea lapte curat,direct de la „producator”.

      Ștergere
  11. ,,Yeti, omu' zapezilor''

    Uoai, am dormit in timpla istoriii. Ci m-am ris cind m-am trezit!
    Chioreti, si suji melu' ,buei!

    RăspundețiȘtergere
  12. ,,Cez c-o va'' dezumfla la bot pe eba?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarica Puta Mica ie suporter al Monicai Macovei. Eheee, maimuca ie tare ca un tigri2 usct la soare!!!

      Ștergere
  13. Lume,lume, auzi glume!
    Udrea, cu chilotii uzi, se ocupa de ,,vermii'' de matase. Incepind de luni.
    Romanul va deveni, de miine, centrul de putere a gainii cocosite!
    Stati linga noi. Nici nu stiti ce pierdeti!

    RăspundețiȘtergere
  14. Baa, mai avem c.c.a. si un pic 100 si facem de 730.000. Baa rapanilor sa traim cu tontii, si mai ales nea Bazil ca ne suporta pe-aciulea! Hai ca ma duc sa beau un pahar de vin in cinstea voastra din productie proprie! Cezare, hai sa traiesti si s-o...umpli la loc (sticla) cu vin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, parca mai ieri-alaltaieri se decerna cupa di chele pentru 666 666 !
      Ce zboara timpul, ca meteoritu' ala din SU ale A !
      Incet si gospodareste spre milion ! Numa sa nu crap dreaq pana atunci, cacam put nashpa, a descompus !

      Ștergere
  15. Sa nu incerci sa dai coltu', ca te omor cu mana mea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Uai, oare l-or prins ceva autoritati pe bozgoroiul ala hortist de szszszolt levenday-faraday, de la Covasna, ca sa-l intrebe, asea civilizat, c-o funie si cu-n sapun, langa un o brad frumos, di ce o fo, mei draghe, asea de nashpa cu noi la Ip, Treznea si Moisei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate se activeaza ceva sumane negre...
      Astia iereau tare productivi, supt un brat aveau biblia, supt alt brat vesnica pomenire, iar supt celalalt brat pusca si cureaua lata...

      Ștergere
  17. Muei PMT, tu crezi ca-n tara asta exista dreptate?
    Mi-am amintit de Adrian PAUNESCU si de George PRUTEANU. Odihneasca-se-n pace!

    RăspundețiȘtergere
  18. Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie si Corleone blondelul, cariciul sa-l belesca!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Uai, zau daca nu-mi vine sa ma rad !
    Armata-i bascalizata, si in continuare. In vazul intregului popor !
    Pai cum putza mea fosilizata, fosta pula-n tinerete, sa nu ne ia la muie societatea asta civila, cand aude de jde ani aceeasi placa cu penziile militarilor, care s-au nesimtit de tot, iar acusica, guvernul pinochio 2, "tot cauta o solutie" si vrea sa faca un fond de ala gen "Dati un leu, pentru apeveu !"

    Eote bre:

    "Victor Ponta: Sunt 90% care au avut de câştigat la pensie şi 10% care au avut de pierdut. pentru cei 10%, asta facem, tot căutăm o soluţie, un fond de solidaritate din care să reuşim... "

    ==========================
    Uai, ce solutii mai "tot cauta" ! Nu trebuia cacu luna aprilie sa se aplice legea aia reparatorie, cu care s-o batut in chept izmanarul cu dogarul ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Si ci, tu o gasasti din prima? áidi uoai, ieou cred c-o gasasti numa cu detectoru di humezala.

    RăspundețiȘtergere
  21. @ PMT..las sa caute ! are timp ca-i tanar!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai, pentru cei ce-au pierdut la pensie dau si eu 1 Leu, ca doar stiti ca mi-s cam natarau, iar mintea-mi scirtie rau...

    RăspundețiȘtergere
  23. `Mna seara la ZOO+9+APV P...`!
    Chiombul national a primit de la caporalul Blaga a treia cizma!
    IN BOT de data asta.
    Elenuta a primit ce stie ea mai bine.
    T2, consoleaz-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, s-o scarpine cu coltii, de lindeni chiar la floci!!!

      Ștergere
  24. Muei 21:04, ce-a primit ,,Elenuta''? Si ce trebuieste sa faca baligosu'?

    RăspundețiȘtergere
  25. Uai, voi va luati cu distribuirea de muie cu aflatoxina, iar contorul ii aproape de 730 de mii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma gazez singur daca apare inscriptionat pe cupa de chele si numele lu' RoBORTA curului ErHash pozitronic !
      Numa' un bozgorete mai lipseste din istoric !

      Ștergere
  26. Sa-l fut pe contor!
    Jilava cit de aproape este fata de perdantii congresului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La doi pasi ! Daca o iei pe centura, ajungi in doi timpi de la Casa Scanteii la Centrul Academic Universitar Jilava, care s-a infratit, la inceputul anului, cu megacampusul de la Aiud !
      In sistemul ERASMUS !

      Ștergere
    2. Adica, in sistem de reciprocitate ! Schimb de experienta mitici-halitori de clisa si jumari !

      Ștergere
  27. Răspunsuri
    1. Uăi, tui cera mă-sî di treabâ, câ zbîrnîi firili istea di la Rom Tilicom...Băi băieţ, băi...di Paşti vă dau un niel gratis, iarâ lu Cezărel di vă mai supărâ îi dau o puţâ di niel!!!

      Ștergere
    2. Uai baieti ! Da nici Boris Becher n-o castigat atatea Uimblendoane, de cate ori ai luat tu cupa !

      Parca pe aia de la 666 666 ai donat-o, ca sa mai guste si alti muisti din pretu' succesulu' !

      Ștergere
    3. Prepun ca pe asta s-o donezi lu' Curdeleu, ca merita !
      De fro doua zile umbla prin dealurile Covasnei ca sa-l prinda pe Szolty-Borty ala, care s-o dat la bentita lu fetita aia !

      Merita, uai ! Numa sa nu ma insel si sa doarma, ca un porc, in vreun sant prin gara la Bartolomeu-Birt !

      Ștergere
  28. Urmatoarea statie pentru Nutii este CCR.

    RăspundețiȘtergere
  29. Uopai, da aici ii trafic mai mari ca-n Piata Universitatii!

    RăspundețiȘtergere
  30. Sara bunâ la tăţ băitanii şî lu domnu Burcu! Vă zîc amu, câ n-am putut di stres din cauzâ di chieli. Domnu Burcu, ci zîci bre? Confirmez cine-o luat ş-amu chielea? Da, au ba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Burcu tace ca scroafa-n cucuruz !
      De cand l-am amenintat cu invazia la Trompeta Severin, tace malc !
      Cacum ar fi plecat de-acasa cu treburi importante !
      A uitat de miel, de vin, de premii...

      Ștergere
    2. Buey,
      Io ma stradui sa va tin la curent in timp real cu EVENIMENTELE, iar voi mi-o trageti pe la spate??? Buey, ia vedeti!
      @Danila, se confirma! FELICITARI! Dantzul si masa, mai incolo!
      @PMT, tu esti ORGANIZATORUL! Cati ai inscrisi pana acum??? Spune public numarul, sa stie tot maimucul!

      Ștergere
  31. Muei, lasati omu-n pace, ca mielu-i la mine!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ba nu uai, domn Baziles vad ca se ocupa cu Apdeitul si ne tot pune poza celui mai proaspat muist al tarii !
    Ca sa luam aminte !

    RăspundețiȘtergere














  33. Soția către soț:
    - Eu voi ieși pe șoseaua de centură să fac bani, iar tu vei fi peștele meu.
    S-au înțeles ei, soția stă pe marginea drumului, soțul în tufisuri. Se oprește o mașină, șoferul:
    - Care sunt tarifele?
    Soția:
    - Așteaptă o secundă - și fuge în tufisuri la soț - Costele, el întreabă care sunt tarifele.
    - Sexul – 100 de lei, oralul – 50 de lei.
    Aleargă soția către șofer:
    - Sexul – 100 de lei, oralul – 50 de lei.
    - Dar eu am doar 30 de lei.
    Soția:
    - Așteaptă o secundă – fuge iar în tufisuri – Costele, el zice că are doar 30.
    - Pentru 30, doar o labă.
    Se întoarce soția la șofer:
    - Pentru 30 doar o labă.
    - Merge – spune șoferul. Își scoate pantalonii, chiloții. Soția văzând bogăția omului:
    - O secundă – fuge din nou la sot
    – Costele, împrumută-i te rog omului 70 de lei!.

    RăspundețiȘtergere
  34. Uai pularailor, inainte s-o sterg la cuibar si sa-mi sug alupigus-ul de noapte, tre sa va urez LA MULTI ANI, de Floriile catolic, de maine, la toti Florinii, Vioreii si alti floricei si floricele de p-aciulea si de pe aiurea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uăi omuli, ai dreptati! La Mulţ Ani la tăţ catolicii!! Şî la noi îs destui di iştia, da-s băieţ buni nu ca chioru ci-o minţît poporu.

      Ștergere
  35. Multam muei PMT. Ma cheama Floarea de kaktus.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bă creştinilor, ete de aia vă iubesc io pi tăţ, câ aveţ sîmţu humorului! Vă zîc una, da sâ nu mă-ngiuraţ: cela di era namber doi la DFC, colomielu Lucanu ie din Gaura Humorului.
    Da" Cezărel o fi agiuns la domnu Burcu la Drogobeta Tr-S.? Oari băietu cela o fi avut ci sâ mănînci pi drum şî undi sâ doarmâ? Ni-i tari nilâ di iel. Bietu Cezărel...

    RăspundețiȘtergere
  37. PS. Dragu nieu PMT, o donez (la fel cum ai faci şî neata sutâ-n sutâ câ ti văz om bun), da nu crez câ trebui s-o facim în cadru unii convenţii ca fluturii din PDL?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, mă duc sâ-i dau lu Stelicâ nişti sari şî căprilor nişti stujăni di mîncari! Noapti bunâ la tăţ băitanii!

      Ștergere
    2. Oaileiii,....
      Mai Danila, dar nu ti-e frig?? Brrr....
      Oaileiii... ce vant ma zgaltaie la geamuri!

      Ștergere
    3. Frig, frig ceara ma-si! Da amu-i momentu sâ scăpăm di toxini câ li vînturâ vîntu! Hai, câ vă las. Noapti bunâ la tăţ!

      Ștergere
    4. Baaa Da ci moaca di Taran ai bre!!

      Ștergere
    5. PS. ..si ba Danila..vezi naiba di caprele indopate cu pulatoxina ! Nu ti mai baga in vorba cu domnii di la oras ..ca nu esti pregatit bre!!Czar

      Ștergere
  38. Muey maimukles, ai ajuns la Severin? Vezi de nu dormi in gara, ca te gasim inghetat ca un k...t la primavara.

    RăspundețiȘtergere
  39. Ba proasta sulii ..eu vin cu avionul ..!!

    RăspundețiȘtergere
  40. CEZARE SA-NI SUGI GARICIU! UITA-TE MIINE LA OEA 19 LA RTV SI-O SA VEZI DEZVALUIRI IN PREMIRA CU REVOLUTIA DE LA TIMISOARA.

    RăspundețiȘtergere
  41. Curleone, baa puleashca ai pierdut baa!!! Degeaba ai fost azi la ROMEXPO si i-ai supt lindiku lui Nuta-beli-mi-ai puta, ca degeaba. Vai de voi sufla-mi-ati cu tot pdl-ul in cimpoi!

    RăspundețiȘtergere
  42. NB la ZOO + 9! Cezare nu uita ca la fix trecute 2, sa ma speli si sa ma stergi pe oua.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna dimineata,Zoo,Noo,APV-P si muyisti!

    RăspundețiȘtergere
  44. NEA VASILE EEE ! ARUNCA DRACULUI LA GUNOI INCRANCENATII ASTIA !! Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey,nu ti-ai luat pasteaua?
      Ce incrancenati,bre?Noi suntem elita!
      Tu esti doar ..reciclabil.O sa-ti tabacim chielea.

      Ștergere
    2. Baa prostule ....pozele cu incrancenatii!! Ce ai nu ti-ai pus lentilele la binoclu??

      Ștergere
  45. Muey,se spuni că Leana pierdu la musteață pentru că Piticul Atomic nu era încălțat cu umblătorii cei mnerăi de la Versace.Că dacă ar fi respectat protocolul,Chioru nu își mai lua zborul,așea,.. CA CO(corul).

    RăspundețiȘtergere
  46. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare multumesm ca mi-ai avut grija de oua! Dar, ia zi: ai ajuns la Mehedinti da-ti-as chielea pe la dinti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ! Nea Vasile inca mai lucreaza la ..pista de aterizare !!
      Sa sugi --ula ca-i Dumineca!!

      Ștergere
    2. Uai maimuco, ia zi cum a fost ieri la ROMEXPO? Ai tras-o pe Lenuta de lindik un pik?

      Ștergere
  47. 'Mneata buna ! Chiar ca-i buna, ca nu mai dadui cu muia-n Erhash pozitronic !

    Uai, azi e sarbatoare mare la cacatolici, asea ca vorbiti frumos, in pula mea !
    Prin noi, sa aratam intregului mapamond ca prostodocsii nu e gomosi, ca "oile" lu' Francisco Uno ot Vatican, care sustin ca numa ei au dreptate cu data intrarii triumfale a lui Iisus în Ierusalim !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, si daca-mi merge tot asea de bine, cred ca de alelalte Florii ma bag iar la un pinguin: si HOP, si HOP si HOP, HOP, HOP !
      Da ce mi-e dor...
      Iar de Inviorare sigur il las pe comisaru' de puscarii fara oua si miel !

      Ștergere
    2. Buey, ie unii tare invidiosi pe noi. Cica la furam ratingul si -or sa ajunga ca Realitatea TV. Io zic ca din cind in cind sa mai bagam cite-o reclama cu cei trei ciumpanzei: Curleonu, Czar babuinu si Motanelu kkcios. Stringe si nea Vasile acolo de-o maslina, de-o hamsie...

      Ștergere
  48. Muey,INCRANCENATULE Czar!
    Cum sa stearga,bre,pozili?
    Pai tu nu vezi ce frumos tuguiate tine Leana buzili?Pai nu te duce cu gandul la..pacate?Si ..laptaria,bre,laptaria...nu te duce cu gandul la ..pizdotoxina?
    Au tu il sugi doar pe țapul Stelică?

    RăspundețiȘtergere
  49. S-aveti o zi buna si muie de calitate !
    Tocmai ce-am vorbit cu vecinu' Costica si mi-o spus sa merg cu el, cu masina, sa donam cate 2-3 lei la Fondul de Solidaritate pentru Apevistii Puley !

    Cica, pe la toate intrarile in moluri s-au amplatat "cutii ale milei", din alea din plastic transparent, cu indemnul "Dati un leu pentru apeveu !".

    Merg si eu, aciulea aproape, la Mega Imagine si la Mein Kampfland ca sa pun in cutii niste maruntis !

    Mi se pare ca si la intrarea in em o 100, aia din Izvor 5, s-or pus niste cutii pentru fondul de solidaritate, insa sambata si duminica le retrage cazarmarul, ca sa nu le suteasca bagabontii care fac paza in ture !

    Da merg eu maine sa vad, ca tot am treaba pe la cemese 5, ca sa vad in ce stadiu se mai afla legitimatia mea !

    RăspundețiȘtergere
  50. Bai nea Vasile - mata esti masaokist ? Arunca bre pozele cu incrancenatii neamului ! Poti s-o mai lasi pe Ilenuta - ca te duce gandul la un sext oral --dar in rest baga-i la exil permanent !!

    RăspundețiȘtergere
  51. Mai da-i in pulili noastre si pe Ilenutza si pe Traienel,mai ales pe ea,cand erau ei pe valuri nu le ajungeai la nas nici cu un kkt ,erau nemilosi si faceau totul numai in interes personal ,in stil mafiot.Le urez soarta PNTCDului.La mai ....mic.

    RăspundețiȘtergere
  52. @Don C
    Am incropit cererea aia si o sa ti-o trimit saptamana aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! da las-o asa, da-i un copy/paste,trimite-o si o actualizez eu.
      PS Binenintelas da-i "dilit" la ce consideri necesar
      DC

      Ștergere
  53. @Admin
    Sa traiti mult si bine nea Vasile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare cxa lu don Basile ii place maxim in aceasta companie ..selectata cu manuta lui!!
      Si noi care credeam...de comisarul de puscarie (cum zice PMT) tot comisar..joaca la mai multe capete!!

      Ștergere
    2. Uai 12 s-un sfert !
      Care "noi" bre sunteti voi acolea, care "credeati" !
      Vorgheste dreaq in numele tau !
      N-ai sesizat, inca, ca muia e individualizata si nu se distribuie la gramada ?

      Daca vrai haos, du-te frate pe PULAno 10 intercraci, care a ajuns un terci jalnic !

      Ștergere
  54. Uai, gata ! Fusai si depusai cate ceva la Fondul de Solidaritate, in cadrul campaniei guvernamentale "Dati un leu pentru apeveu !", la mol la Cotroceni !
    N-am mai fo' aciulea aproape, la Mega Imaginea de peste drum ! Am zis ca poate prind si vro defilare, ceva, a Regimentului de Garda, prin molu' de la AFI !
    Ce m-o frapat o fo faptul ca nu ierea o singura cutie a milei, ci mai multe ! Organizate pe corpuri de cadre ! A generalilor ierea cea mai mare, ca astia mananca mult a dreaq, pentru ca fac si multa pregatire fizica, ca sa nu cada la testele anuale de educatie fizica si sport in armata NATO din tara lu' Dorele!

    Parca p-aciulea ne postase comisaru' Bazillos poza aia, cu instelatu' ala a lu Kiorete, care dormea in scaun cu butelia in brate !
    Ala bre, de avea vestonul cat o manta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da se zice ca CMSEU nu ti-a mai dat ..Legitimatie!! S-a uitatu lung la tine toarsa si a zis ..NU-TI MAI TREBE NENE!!

      Ștergere
    2. Pese: m-am intalnit si cu fro 2 activi, care ne-or spus ca ei nu cotizeaza la cutiile milei, pen' ca, in cazarmi, s-a dat deja un OG si s-au facut tabele nominale cu personalul umeurilor, care doneaza pe baza de semnatura !
      Dupa aprecierile lor, daca treaba merge la fel de bine si in luna aprilie, cica de Sarbatorile Pascale Ortodoacse s-ar putea sa intre intreaga pe carduri ! Iar cine n-are card, o ia direct in mana !

      Ștergere
  55. Uai 12 si 18 !
    Sa stii ca ai dreptate ! Cand or auzitara ce culoare de ten am si cum put a descompus, cred ca au inceput s-o scalde !
    Ba ca nu mai au formulare, ba ca n-au ajuns la numarul nieu de bon, ba ca-i in conced medical de recuperare majurul care se ocupa cu legitimatiile...

    Ia sa fac o reclamatie la cabinetu' ministrului, la contratorpilorul Fratziu Tiberila !
    Ista sigur ma rezolva, fara erga omnes !

    RăspundețiȘtergere
  56. Nici azi n-am fo ferit de iemotii, uai !
    Si eo inca nu am voie la iemotii !

    Cand ieseam din mol, vazui unu mic, chelbos, urat si cu barba, care tinea in lesa o potaie din rasa pe chinez, amestecatura cu ciuaua !
    Cum statea cu spatele, crezui ca-i nea Cascavete ot Craiova, care a venit in capitala ca sa-i mai ia un interviu ministrului Dobritoiu !

    Cat pe ce sa-l iau in brate si sa-l pup, ca tot o fo ziua lui...

    Ce emotii am avut !

    RăspundețiȘtergere
  57. Uai, care sunteti mai priceputi in ale justitie, va rog sa ma lamuriti si pe mine ! Poate colegii si pretinii de pe PULAno 10 intercraci, alde Mos Calicu, Karadefas, LUPULAlus, care au pregatire temeinica in domeniu !

    Am vorghit, mai amainte, cu avocatul Zgalca si mi-o spus sa duc repede un onorariu de 186 de lei cu tevea inclus, pentru ca pregateste un nou proces la CEDO !

    N-am mai apucat sa-l intreb daca muia anterioara, pe care ne-o dat-o CEDO, mai este sau nu valabila !

    Oare despre ce sa hie vorba ? Ca si-o inchis telefonu'. Sincer sa fiu, parca as mai lua o muie de la CEDO !
    Pentru palmares baremi !

    RăspundețiȘtergere
  58. PLATESTE LINISTIT - muya va sa vina valuri ..valuti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am lamurit deja ! Am vorghit cu asociatu' lu' Zgalca, domnu Vasilica Giustis, care mi-o confirmat ca muia-i garantata ! Plus ca, de data aiasta, se va livra, la pachet, cu sidiul cu PULA-PULA-PULA !

      Ma bag, ca nu-i scump deloc !

      Ștergere
    2. Merita pentru cei 34,00 de lei ai tai...poti da cateva sutare!!

      Ștergere
  59. UAI CE NINJE! HAIDE CEZAR DE NE-O LINJE. ACU CIND ESTE SCULATA POTI S-O TII IMBRATISATA. SA O TII LA PEPT MEREU CA PE FRATIORU TAU.

    RăspundețiȘtergere
  60. S-aveti un pranz linistit si muie de calitate !
    Tre sa-mi sug alupigus-ul de pranz si la cuibar !
    Ca deja se inverzeste hoasca la muie, dupa cum vad. Ma tot fute la freza ca cica-mi ajunge !
    T-o'n gura de zbarcita !
    Las' ca o sa vina si vremea mea !

    Pofta mare la masa, gaozarilor !

    RăspundețiȘtergere
  61. Ete muei ce zise RH-ul de maimuca noastra:
    "Robert Horvath spunea...

    CEZARE, daca prostia ar durea, tu ar trebui sa umbli permanent cu capul in gyps. Nu uitati sa ma urmariti azi la ora 19 al RTV!!!

    24 martie 2013, 08:56"
    -----------------------------------
    L-ati vazut cumva pe maimucea cu capu in ghips? O fi ajuns oare parpanghelu la Severin?

    RăspundețiȘtergere
  62. Uai nea Bazillos, te manca, in gaura pe care te caci fecale, sa postezi, la suptsol, chestia aia cu CENTRUL DE ORIENTARE SI SPRIJIN pentru muieri !

    S-acusica, de cand ma tot monitorizeaza babornitza non-stop, a dat harca "Clic here" pe poza aia cu muieri, iar amu ma tot fute la icre ca vrea si ea la ANTI-MOBBING !

    Sa vezi ce discriminare ii dau eo, de-o sa vada numai MUEbbing !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, din cauza niatali, mi-a luat hoasca leptopu', ca sa vada ea ce-i cu MOBBING-ul ala si ce mai e pe MH !
      Iar eu urmeaza sa-mi belesc putza de epiderma, cu ochii-n tavan !

      Ștergere
    2. Uai rapanule, da te-ai gindit ce-o zice doamna, cind o vedea ce creatii literare ai postat tu aciulea?

      Ștergere
  63. @ Niciodata nu am facut si nu voi face o declaratie atat de tendentioasa la adresa prietenului meu Cezar.
    L-am intampinat cu salutul roman AVE CEZAR,
    Adaug cateva informatii modeste dar binevenite despre persoana si personalitatea mea.
    @ Blogul meu are un titlu desuchiat
    Intalnire cu Dan Voiculescu la ....puscarie. El aduna
    zilnic in jur de 600 de vizitatori. Poate fi asesat
    Robert Horvath Deva blog.
    Deva este un pasnic oras transilvanian de care ma leaga sentimente extrem de neplacute. Decimarea de catre securitate a familiei mamei mele de catre securitate......
    Vina principala....cea mai bogata familie din Ardeal.
    Blogul va fi inchis odata cu inchiderea lui Dan Voiculescu.
    @ Omuletz tau este atins de cel de sus,....deobicei
    pe umar
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/o-zi-buna-pentru-romania.html
    Iata ce spune ICR la adresa mea si a altora
    Mentionind grupul de la New York Magazin se spune "nici una din persoane nu este calificata sa emita pareri profesioniste despre arta,de vreme ce nu poseda nici educatia si asa cum rezulta din luarile de pozitie, de un primitivism estetic deprimant - nici informatia necesara pentru a emite opinii pertinente" Lasind pe Grigore Culian care a creiat cel mai bun ziar de opinie de limba romana si pe profesorul Marinescu sa se apere singuri, sunt nevoit sa ma prezint si sa fac corectile necesare.
    Ma numesc Robert Horvath si sunt de meserie cineast. Am absolvit facultatea de film IATC (fiind coleg de an cu Mircea Daneliuc cu care am facut un film de institut impreuna) Am lucrat la pricipalele studiouri in special la Televiziunea Romana. Mi-am facut educatia politica in anchetele securitatii. Am fost acuzat de spionaj, pentru trimitera in Occident a unor materiale filmate despre Ceausescu.Scapat cu viata am ajuns in America in 1977. Am pornit de la nimic. Fiind atras de lumea modelelor, am mai facut o facultate(Fashion Institute of Technology, New York) Aici am fost coleg cu Kiyoko, actuala mea sotie,renumit fotograf japonez, Actualmente imi continui profesia la studioul meu de film si televiziune cu sediul in Manhattan, New York si Tokio. Sunt cunoscut deasemenea ca ilustrator, designer, pictor. sub numele de Deva. Ultima expozitie personala DE LA DALI LA DEVA. care a avut in cartierul marilor galerii Chelsea, NY sa bucurat de succes. Am o galerie personala DEVA GALLERY unde arta mea poate fi vizionata de public. Semnind HORVATH sunt cunoscut in jurul lumii, ca unul din cei mai inportanti fotografi de moda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei Robotel, iar ai uitat sa-ti iei pasteaua! Vezi c-o gasesti pe bloaga lui Lupus!

      Ștergere
    2. Daca iti spunem ca te intelegem, ca te apreciem, ca iti recunoastem valoarea, TE FACI BINE? OK, asa am zis si crezut in cele spuse! Felicitari, Robert HORVATH si Dumnezeu cu tine!

      Ștergere
  64. Ca fotograf semnez si ca KIRO un nume de prestigiu.
    Deschdeti pentru informatii suplimentare un site depasit de vreme...creiat in 2005
    http://devagallery.com/
    Filmul meu Apollo a luat 12 premii internationale
    http://devagallery.com/
    iar Messias ...un film extrem de periculos si contraversat participa la premiul Oscar....categoria film documentar de lung metraj
    http://vimeo.com/59523190
    Lucrez la EGON ( Egon Shielle ...pictor vienez )
    Urmeaza in Japonia UTAMARO productie Sony
    si pregatesc Eminescu ...Luceafarul in limba engleza
    (Eminescu- poet roman)

    TERMINAT SI TERMINAL FILMUL "AVEREA DIAVOLULUI " DEDICAT CELUI MAI MARE FURT DIN ISTORIE.
    FILMUL DESPRE DAN VOICULESCU ESTE O PRODUCTIE
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL . NEW YORK TOKYO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, baa, am vazut si io undeva numele asta de Kiro. Cred ca era scris pe peretii wc-ului de la Piata Romana, unde Cezar vindea bilete.

      Ștergere
  65. Don Basile- gata bre nu mai suferi ! Courveta a luat-o la buci ! Ii oficial!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey 14,29, tu nu vezi cum ii stau biuzele?
      Pai? Atunci de ce zici la ..buci?

      Ștergere
  66. Domnu RH am inteles ca ai jucat si in rolul lui Bator din filmul Nunta de Piatra, ecranizare dupa nuvela lui I. Agarbiceanu, Fefeleaga sau Fofoleanga- nu mai stiu bine...

    RăspundețiȘtergere
  67. Cica azi, la Romexpo,s-a organizat o petrecere poPULAra cu titlul „Ai luat-o in mana” cu dedicatie expresa pentru pentru cel mai vestit cuplu comic al romanilor.Sponsor oficial, POPORUL ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  68. Propun un FOND DE SOLIDARITATE cu R.H.
    pentru recuperarea banilor Ceausescu. Acesti bani furati de Dan Voiculescu
    apartin poporului roman si a minoritatilor nationale.
    Deci si mie.
    Bineinteles si unui alt foarte minoritar....pe nume ....

    RăspundețiȘtergere
  69. P.M.T
    Minoritatile nationale ar trebuii sa fie prietene,
    A-ti intind mana.
    Nu fi tafnos. Romii si tiganii sunt si ei oameni......
    cu calitati
    si defecte.

    RăspundețiȘtergere
  70. APV-P, DESTEPTAREA!!
    Na,ca era sa zic SCULAREA,dar stiu ca n-aveti cu ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, mai ale Cezar maimucea tre sa se destepte nitel...

      Ștergere
    2. Muey,Czar e cel mai virgonț dintre voi.
      APV-PULII!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri