Google Translate

miercuri, 27 martie 2013

Traian Basescu la B1 Tv, foarte multe PRECIZARI. Importante, cateva.

LIVE TEXT. Traian Basescu la B1 Tv: In ultimii doi ani probabil ca eu si PDL ne-am inselat reciproc, nu mai putem colabora. / Presedintele Miscarii Populare va fi un om credibil, neangajat politic. Peste un an, doi, trei se poate transforma in partid
 
 
 "In ultimii doi ani probabil ca eu si PDL ne-am inselat reciproc. Cred ca ne-am inselat unul pe altul. Unul dintre candidati a dus o precampanie in care mesajul principal a fost: am ajuns aici din cauza lui Basescu, Boc. Am spus cu mult timp inainte ca daca iese Vasile Blaga incetam colaborarea. Nu stiu daca a castigat Vasile Blaga sau nu, inteleg ca s-a renuntat la orice insistenta de a numara voturile. Multumesc tuturor organizatiilor care m-au sustinut, dar in acest moment eu si PDL nu mai putem colabora. Cand preiei mesajele Antenei 3..." a declarat miercuri seara, la B1 Tv, presedintele Traian Basescu.
 
 
Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu:
 
 
Elena Udrea m-a anuntat telefonic ca va candida la sefia PDL. La inceput nu i-am dat nicio sansa, dar e politicianul tanar cu cel mai mare potential.
 
 
Miscarea Populara e deschisa celor care nu sunt angajati politic in acest moment, iar cei care au carnet de partid sa-si vada de partidele lor. L-am rugat pe domnul Cristian Diaconescu sa anunte ca nu la Fundatia Miscarea Populara se poate refugia cineva..
 
 
USL-ul exercita o presiune formidabila pe institutii. Trebuie sa existe o opozitie reala.
Nu voi face parte din Miscarea Populara cat sunt presedinte, dar voi veghea ca ea sa existe. In niciun caz un consilier prezidential nu va fi presedinte. S-a oferit Cristian Diaconescu sa o lanseze. Trebuie gasit un om credibil, care sa fie o expresie a neangajamentului politic - un om cu prestigiu care poate sa fie din zona afacerilor, cultura, jurnalism.
 
 
Despre  acuzatiile formulate miercuri de Ion Iliescu: Este o responsabilitate sa incerci sa trezesti societatea, sa reechilibrezi spectrul politic.
 
 
Nu stiu daca va reusi aceasta constructie, dar este o oferta (despre Miscarea Populara - n.red.) Daca nici asa nu reusim inseamna ca trebuie sa ne reformam din punct de vedere politic.
Ii voi ajuta sa dobandeasca logistica la nivel national, cu cunostintele pe care le am.
 
 
Intrebat daca va apela la vechile sale cunostinte de la PDL: Pot apela la oricine.
 
 
Primul meu obiectiv e antrenarea celor care la ultimele, la penultimele alegeri au spus: Nu ma mai intereseaza politicul.
 
 
Aceasta ideea a lansarii unei fundatii o am de mai demult. Amintiti-va ca am spus ca atunci cand imi termin mandatul intentionez sa fac o scoala politica.
 
 
Intrebat daca presedintele fundatiei Miscarea Populara poate fi candidat la prezidentiale in 2014: Cred ca mergeti prea departe.
 
 
Partidele conduse de Neamtu, MRU sunt foarte putin credibile.
 
 
Vor fi foarte multi oameni care se vor inscrie in fundatie.
 
 
Aceasta fundatie n-are decat peste un an, peste doi, peste trei sa se transforme in partid, daca va fi ceea ce vor romanii. In acel moment misiunea mea va fi incheiata si voi pleca.
 
 
Miscarea Populara ar fi fost lansata oricum, si daca Elena Udrea ar fi castigat alegerile din PDL, oricum trimiteam si scrisoarea catre premier si presedintii celor doua camere. Unii au cam luat-o in ras, ce nu au inteles ei erau ca toate erau concluziile Consiliului Afaceri Generale, unde participase ministrul de Externe. Eu mi-am facut datoria sa le propun un plan de actiune care sa creeze conditii sa ne atingem un obiectiv, acela de a intra in Schengen.
 
 
Sunt un om care stie cum se sustin interesele Romaniei. Cine crede ca se sustin spunand hai sa ne intelegem...
 
 
Ce mai propun eu, propun o atitudine pro-activa. Daca ar fi agreat de cei carora le-am trimis scrisoarea, am putea distribui imediat statelor membre un plan de actiune.
 
 
Despre Relu Fenechiu: Acum, eu ce pot sa mai fac? Eu pot sa mai scriu. Nu eu pot sa inlocuiesc un ministru, nu eu pot sa schimb statutul parlamentarilor. Mai e un articol - procurorii trebuie sa trimita probe concludente - aici trebuie sa fie foarte clar, singurii care analizeaza probele sunt procurorii si judecatorii, nu parlamentarii.
 
 
Nu parlamentarii sunt chemati sa judece, dar exista si o unda de dreptate. Trebuie sa avem legea raspunderii magistratilor clar fixata, un magistrat trebuie sa stie, daca a facut un abuz, raspunde si el, si nu spune nimeni sa raspunda cu viata sau cu puscaria. Atunci il degradeaza trei luni, il trimite la parchetul de la Adancati, il sanctioneaza. Sau sa-i ia banii, daca gresesti de ce sa nu existe si raspunderea procurorului, ceea ce ar da confort parlamentarilor.
 
 
Despre PDL: Daca tot m-am despartit, si va asigur port multa dragoste membrilor PDL, dar nu pot lucra cu aceasta echipa care a facut campanie gen Antena 3 in interiorul partidului. Pentru mine e subiect inchis. Am auzit o declaratie exact in stilul politicienilor mincinosi. Spunea cineva, la 11 ne lauda, si seara s-a suparat. La 11 multumeam guvernului Boc ca a trecut tara prin criza si multumeam si lor ca au suportat acele masuri. Nu e nicio contradictie intre despartirea generata de refuzul groaznic al refuzului numararii votului si multumirile de la ora 11.
 
 
Acum au ales un om care a dus un mesaj - daca este ales, eu nu stiu daca are 50% plus un vot - acum merg pe ideea vrem sa ne conduca cel care a condus in interiorul partidului cu o campanie impotriva guvernului Boc, cu mesaje ca ne face presedintele dosare. In ce priveste PDL, nu ma mai tem de nimic. Oamenii care constituie partidul asta mi-au fost alaturi in momente extrem de dificile, dar mi s-a parut ca ultimele declaratii erau ca si cum numai eu am datorii fata de ei.
 
 
Au facut declaratii care nu au castigat nicio mana de voturi. Am vazut o rabufnire a celor fara performanta politica, mai e unul care si plecase, luase si lustra din sediul partidului si era pe drum inspre Austria si i s-a spus ca dupa a 15-a numaratoare a castigat totusi un loc in Parlament.
S-a mai acreditat o minciuna de nedescris, Basescu s-a amestecat tot timpul in partid. Niciodata nu m-am amestecat in partid, nu le-am spus ce sa discute, pe cine sa puna presedinti sau pe cine sa primeasca in biroul permanent national. Unii confunda Guvernul cu partidul, asta e altceva. In timpul guvernarii PDL am fost un partener zi de zi.
 
 
Sigur, cand veneau cu o propunere interesanta de ministru, spuneam : nu vreti sa-l luati acasa? Asta e si motivul pentru care PDL nu a avut ministri corupti. A fost un singur incident, cu Ridzi, si unul cu Botis, dar Ridzi a gresit ca ordonator de credite. La astea m-am amestecat eu, nu trimiteti orice daca vreti sa-l numesc la remaniere.
 
 
Mai exista vreo sansa de impacare? Sentimentele mele fata de PDL sunt extraordinar de bune iar recunostinta mea e maxima, dar parteneriatul dintre noi s-a terminat. Pentru mine ar fi fost un dezastru mediatic daca Elena Udrea ar fi castigat.
 
 
La dumneavoastra in emisiune am spus ca nu voi colabora cu Vasile Blaga, datorita modului in care si-a construit campania. Intre mine si Vasile Blaga nu exista niciun conflict, dar nu ne mai intalnim.
Oamenii astia nu s-au facut ei pe ei niciodata nimic. Abordarea corecta e ca au avut un candidat bun si au facut parte din echipa lui, dar asta nu trebuie sa vina sa spuna Vasilica m-ai facut presedinte. Eu as fi sustinut-o pe Monica Macovei, am incurajat-o sa candideze cand a spus ca vrea sa candideze, nu i-am spus nu candida.
 
 
Eu am vorbit cu toti trei, a fost o cerere din partea unui membru important al partidului, le-am dorit succes si nu am dorit sa intru intr-o mediere. Partidul avea ocazia sa dea o sansa oamenilor tineri, au cel putin zece fosti ministri tineri si putea sa vina cu o garnitura foarte puternica in 2016, dar... s-a dus.
 
 
Despre Frunzaverde: La ce ora a facut declaratia? E important la Sorin Frunzaverde sa stii ora la care a facut declaratia. Declaratia e o prostie. Romania pe ansamblu are cinci miliarde de platit, din care patru miliarde BNR. In bufferul ministerului de Finante exista circa cinci miliarde. Veniturile s-au facut putin sub prognoza pe ianuarie si februarie.
 
 
Modificarile de la Codul Fiscal fac ca impozitul pe profit sa se incaseze in luna a treia, nu putem aduce ca argument ca sunt veniturile mult mai mici pe primul trimestru. E o prostie, tara e stabilizata, dobanzile au scazut, orice guvern care ar avea un deficit de venituri se duce azi si se imprumuta pentru maine. E stabilizata macro nu datorita guvernului Ponta, si datorita guvernului Boc, Ponta are meritul ca nu a stricat echilibrele.
 
 
Sistemul bancar romanesc nu are probleme iar bancile cipriote de la noi nu sunt afectate.
Fondurile europene sunt controlate, bata-le vina. Putem face PPP-uri, dar daca Guvernul va merge pana la a face contractele vom avea probleme cu Comisia Europeana.
 
 
Cea mai mare ingrijorare este lipsa de investitii si crearea de locuri de munca. A face investitii e nu numai o obligatie, e un act patriotic.
 
 
Privatizarea CFR Marfa - Am vazut ca sunt domni veseli care spun ca CSAT a aprobat privatizarea, nu, asta aproba Guvernul. In Romania a ajuns deja o minciuna continua ne-a obligat FMI. Sunt om care a stat in fata FMI de n ori si ce iti cere FMI este sa nu mai ai pierderi la companiile de stat si te intreaba ce solutii ai.
 
 
Spui management privat, bine, dar dupa iti spune pai ati pus un om de partid, si atunci iti cere alte solutii. Sunt optiunile Guvernului, si companiile private pot fi performante.
 
 
In CSAT am dat avizul ca siguranta nationala, ne interesa sa se scrie in proiect procedura de privatizare - prima varianta era cu strigare, si sa se garanteze indeplinirea obligatiilor CFR Marfa indiferent cine era proprietar, avem obligatii in interiorul NATO.
 
 
Eu am lasat aceasta companie in 2000 cu un profit foarte mare cand am plecat de la Ministerul Transporturilor. Pe urma s-au asezat binecunoscutele capuse pe companie.
 
 
Despre criza laptelui: In criza laptelui au facut un dezastru, eu in locul fermierilor i-as pune sa plateasca. De ce s-a facut comunicarea atat de prost, atat de neinsipirat, de in avans inainte de a se putea spune ceva precis. Mediatic au dat-o in gard si au creat prejudicii majore fermierilor. Inteleg ca s-au inteles acum, e ca in PDL.
 
 
Reforma sanatatii: Spitalele sunt intr-o situatie foarte grea, si cat timp vrem sa tinem totul foarte centralizat, nu o sa avem suficiente resurse. Deschiderea catre asigurarile private e fundamentala, m-am batut, nu am reusit, asta e.
 
 
Justitia: Ce a insemnat Mona Pivniceru? O sa fiu foarte sincer, o catastrofa. Am vrut sa o conving hai sa-l ducem pe Morar la Parchetul General si pe Kovesi la DNA, ar fi fost o oportunitate extraordinara si credibilitate. Sunt vreo 30 de functii in parchetul general si in DNA, toate pe interimate. Nu a vrut, eu cu ea discut, nu m-am dus si la Crin Antonescu, nu l-am intrebat nici e dl Voiculescu nici pe dl Vlasov. A fost o respingere totala a solutiei, care ar fi ajutat foarte mult Romania. Acum pe Morar l-am numit la CCR.
 
 
Daca va spun numai relatiile doamnei Pivniceru la Bruxelles si anumite miscari care au avut loc in CSM de care nu poate sa-mi spuna ca e straina, alaturi de asociatiile (magistratilor).
Legat de schimbarea lui Danilet? Cred ca da, si aici nu vreau sa se supere CSM. Avem o problema mare din punct de vedere al credibilitatii CSM pentru urmatorul MCV.
Eu nu fac niciun fel de afirmatie (legata de viitorii sefi ai parchetelor) pana cand nu vom definitiva.
Cert este ca vom gasi o solutie.

 
Intrebare: spre deosebire de Pivniceru? Da.
Eu am un protocol cu premierul, si el si eu l-am respectat, pentru ca ne-am dat seama ca de asta tine stabilitatea tarii. De ce s-o baga premierul sa spuna cum e cu functiile? (in cazul lui Morar, detasat) nu are de ce sa plece Morar, nu am niciun amestec in interimatul dansului la parchetul general, e atributia CSM. Nu face legi, ca procuror doar aplica legi, nu vad nicio incompatibilitate.
Ce faceti daca vi se propune Norica Nicolai sau Chiuariu? Hai sa nu mergem...omul nu greseste in viata tot timpul.
 
 
Va pare rau ca l-ati reevaluat pe generalul Oprea? Nu. Asa cum a fost, cu gruparea lui am reusit sa tin un guvern intr-o perioada de criza.
 
 
Despre o noua incercare de suspendare: Sunt unii politicieni care fac cum au facut cu codul rosu in Bucuresti: pun doi subordonati sa spuna sa-l suspendam pe Basescu, pe urma se intalnesc expertii care trebuie sa spele in fata occidentului, crin cu Ponta, si spun nu. Trebuie sa vada ambasadele cum ei sunt democrati. La fel si la codul portocaliu, creezi o tensiune, le spui inchidem scolile, cad trei zile de zapada, si spui v-am salvat de codul portocaliu. S-a mers prea departe cu jocul asta, mai bine ar crea locuri de munca. Cine imi spune ca Sandu (de la Administratia de Meteorologie) nu stie cum e cu codul portocaliu, eu stiu ce echipamente avem. Au vrut sa ne arate cum ne salveaza dintr-un dezastru.
 
 
Despre fuziunea ELCEN si RADET si anularea facturilor la incalzire: Intra la categoria autostrazi suspendate
 
 
Ma ingrijoreaza situatia de la Arpechim si Oltchim. Trebui sa vii cu solutii. Am un protocol cu premierul ca nu ma amestec in problemele economice, solutiile le gaseste guvernul.
 
 
Eu as face acum facilitati pentru ca cel putin cei mai tineri sa poata sa-si dezvolte activitati legate de turism. La Voineasa, pe partie, nu ai unde sa bei un ceai.
 
 
Eu va pot spune un lucru pe care il stiu de la specialisti: e foarte greu de salvat integral Oltchim.
Nu as vrea ca maine sa fie toate televiziunile vinovat pentru Oltchim e Basescu. Eu le cer public sa aiba grija de oameni.

 
Mechel e privatizat tot pe timpul guvenrului Nastase, primul lucru care trebuie facut urgent e sa se interizca dezmembrarea combinatului.
 
 
Despre Radu Mazare si portul Constanta
Ar fi cea mai mare greseala sa se dea portul Constanta. Municipalitatea e actionar minoritar, dl Mazare vrea sa fie majoritar
 
 
In momentul de fata se discuta extraordinar de multe proiecte despre port, in afara de dezvoltare
Se discuta AGRI, traseul din Turkmenistan pentru gaze, se discuta preluarea productiei de gaze si titei din Marea Neagra, cand va incepe exploatarea

 
Baza de lucru si de transfer va fi portul Constanta. Avem angajamentele cu NATO, r
etragerea tehnicii de lupta din Afghanistan, e greu sa vad pe unul care sta mai mult cu domnisoare dezbracate prin Mamaia, se imbraca in tot felul de armuri, discutand cu generalii NATO chestiuni serioase legate de transport
 
 
Mi-e greu sa-l vad discutand cu Exxon, daca ii trimite sa-l caute la Bamboo, vedeti, e acolo cu niste sirene...
 
 
Lucrurile ar fi atat de riscante incat in locul lui Victor Ponta nici macar nu as discuta-o, as expedia-o.
Poate eu gresesc, vedeti vreun general american mergand la Bamboo sa discute cu el?
Despre transferarea Metroului la Primaria Bucuresti: Metroul transferat la primaria Bucuresti va avea probleme.
 
 
La Metrorex, daca ai bani investitii faci tunele complicate, cu un nivel de securitate extrem de ridicat. Experienta de la ministerul Transporturilor nu poate fi acoperita de primaria capitalei
Am fost primar si venind de la Transporturi am spus ca nu vreau sa aud de metrou la Capitala.
Plus ca personalul nu ar trece la primarie. Cea mai mare parte a mecanicilor provine din calea ferata. E o chestiune sensibila, cat timp e in dezvoltare, macar, sa-l lasam acolo.
 
 
Despre Constitutie
Au o mare problema, daca va trece la referendum. Eu nu cred ca romanii renunta la unicameral cu 300 de parlamentari
Daca nu se respecta conditia privind parlament unicameral cu 300 de membri, eu voi fi public unul dintre cei care ii va indemna pe romani sa nu mearga la vot.
 
 
Inconvenienul e ca aceasta constitutie e votata cu 51%. E greu de inlocuit cu una votata cu 25%
Marea problema e de ce o revizuiesti. Daca o faci doar pentru a merge premierul la Consiliul European, si nu presedintele, nu se justifica
 
 
Singura justificare consistenta e aplicarea referendumului, cu unicameral si 300 de membri.
Miscarea Populara este in interes national, trebuie refacut echilibrul politic si adus electoratul care nu se pronunta din dezgust fata de partidele politice, adus, tentat sa se implice
Cred in proiect, dar realizez cat e de greu. Daca nu ai filiale in toate capitalele de judet, nu faci nimic. Eu nu voi fi nici presedintele ei, nici membru in corpul ei, dar vreau sa o ajut.

Sursa:
=======================================================


========================================


==============================

==============================

===========================================================
 
Baaa, io-l propun ca presedinte, in locul Kioretelui pe PMT!...Ca astuia nu-i trebuie prea multe cunostinte. Muie sa stie sa dea, atit.
- In locul lui TONTA pe Nea Bazilos el Donaris ot Severinos ca are studii de specialitate.
- La Agricultura + ZOOtehnie pe Cezar maimukles, ca are experienta la GAZ, gooZARU.
- La Transporturi pe motanelu baligos, ca-i expert in domeniu. A fost profesor de auto, a kilotat MI 888, VULVO-uri si carutze cu coviltir ca pionierii aia din Far West...Ce mai, e bun kkciosu in probleme de astea!
- La Relatia cu Parlamentu pe Nea Cashcavalos el Bubico ot Craiova, ca are scuipat la furca, iar daca Cashcavalu prinde vre-un subiect, tine cu dintii de el ca un cotei de ala de-al lui Oprescu.
- La Sport, Turism si alte kkturi pe Curlionelu, ca asta le are cu halberele.
- La Educatie pe Karadeniz, ca se vede ca omu e educat si e un finutz.
- La Aparare pe 8-timistu, ca omu tot spera ca armasa va avea odata si odata tehnica de care are nevoie.
- La Interne pe Walter PulaNOX, ca asta a fost militian de mic copil, de cind pazea bostanaria lui Geona de la Dabuleni.
Baa, care-ai mai ramas nesatiscafut pe-aciuleaa?
AAA Danila!! Baa, io propun sa-i dam lu asta ministeru ala cu Ape, Paduri si alte kkturi, ca tot ie el tare in kakareze ecologice!
-----------------------
Gata baaa! Sunteti toti multumiti? Mai vrea careva ceva? O muie mica, mare?
Răspundeţi

Răspunsuri
  1. Bag sama ca nu-s singurul plecat de-acasa si cu doagele sarite !

    Uai baiete, da le-ai bunghit a dreaq !

    Poate ca ar merge si RoBORTA curului Erhas pozitronic, la externe, ca tot fute vantu' ba pe la Niu Iork, ba pe la Tochio, ba pe la Deva ! Si stie si muie limbi: amerloaca, japoneasca, bozgoreasca, rromanes...

    Iar lu Cascavete ot Craiova...sa nu se supere ca l-ai prepus la un minister fara valoare ! Eo cred ca ista vrea musai prim-vicepremier !

    Na, zic si eo !

  2. Pese: uai, si trebo musai si "rezerve", in cazul in care Donaris Solaris sefu de puscarii ar trece, brusc la remanieri !
    Cacu ista nu te joci ! E-n stare sa duca interimatu' la toate ministerele, ca Poanta !

  3. Moaaamaaaa...ce coabitare ar hi cu mine saf !

    As modifica urjent Constipatia si as muta capitala la MH blog !
    Ca sa nu mai zic ca, fara un stagiu obligatoriu (teoria pe Mh si practica la NOO), nimeni n-ar putea candida la locale sau centrale !

==============================================
=========================

72 de comentarii:

  1. "Traian Basescu la B1 Tv, foarte multe PRECIZARI. Importante, cateva."
    Care ar fi cele citeva precizari "importante"?
    Ora la care vorbeste Frunza-n vint?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-l mai baga in seama pe derbedeul national? Toti il baga pe golan in ma-sa!

      Ștergere
  2. NB la ZOO + 9 ! Cezare, pe la doua, cind vine Mos Ene pe la gene, sa ma-nvelesti pe oua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pula dimineata!
    Horoscopul de azi:(bag sama ca-i valabil mai tot timpul)

    SANATATE-Astrele iti surad
    DRAGOSTE-Astrele iti surad si mai tare
    BANI -Deja astrele se caca pe ele de ras

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesaj de pe Muntele Athos: “Dumnezeu nu dă un conducător mai rău decât este poporul

    Citeste mai mult: adev.ro/mkbred

    RăspundețiȘtergere
  5. Apoi si Base si altii ar trebui sa se ia de mana cu Bombonel si la tzuhaus cu ei,macar vreo 10-15 anisori.

    RăspundețiȘtergere
  6. `Mneata la ZOO+9+APV P...`!
    Catastrofa pentru Romania se numeste Traian Basescu si gasca de lichele care l-au sustinut si l-au lins in cur incepind cu 2004!
    Basescu a incetat sa mai fie Basescu! Este chestia aia maronie cu stropi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cititi si ...
    http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/03/27/un-senator-acuza-3534
    Si totusi e prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Muie dimineata la toti de fata si viitori vizitatori !
    Va doresc la toti muie, muie sanatate si s-aveti pe masa de toate !

    Bag sama ca mie-mi surad astrele azi si simt ca mi-a intrat o emotie-n cur !

    RăspundețiȘtergere
  9. Maestre, muzica: http://www.youtube.com/watch?v=jwASbCDvNTc

    Nea Vasile, poate se aude si la niatale, acolea in cur, la granita cu Republica Socialista Federativa Yugoslavia !

    RăspundețiȘtergere
  10. HOP si HOP,
    Ce-am luat-o la CIOC !
    Evident, de la guvernul Pinocchio 2 ! Pe zi ce trece este din ce in ce mai bine !

    Nu mai cheltuiti banii pe prostii si faceti-va depozite, la ciorap !
    Vin vremuri de cacat !

    HOP si HOP...

    RăspundețiȘtergere
  11. Baaa, io-l propun ca presedinte, in locul Kioretelui pe PMT!...Ca astuia nu-i trebuie prea multe cunostinte. Muie sa stie sa dea, atit.
    - In locul lui TONTA pe Nea Bazilos el Donaris ot Severinos ca are studii de specialitate.
    - La Agricultura + ZOOtehnie pe Cezar maimukles, ca are experienta la GAZ, gooZARU.
    - La Transporturi pe motanelu baligos, ca-i expert in domeniu. A fost profesor de auto, a kilotat MI 888, VULVO-uri si carutze cu coviltir ca pionierii aia din Far West...Ce mai, e bun kkciosu in probleme de astea!
    - La Relatia cu Parlamentu pe Nea Cashcavalos el Bubico ot Craiova, ca are scuipat la furca, iar daca Cashcavalu prinde vre-un subiect, tine cu dintii de el ca un cotei de ala de-al lui Oprescu.
    - La Sport, Turism si alte kkturi pe Curlionelu, ca asta le are cu halberele.
    - La Educatie pe Karadeniz, ca se vede ca omu e educat si e un finutz.
    - La Aparare pe 8-timistu, ca omu tot spera ca armasa va avea odata si odata tehnica de care are nevoie.
    - La Interne pe Walter PulaNOX, ca asta a fost militian de mic copil, de cind pazea bostanaria lui Geona de la Dabuleni.
    Baa, care-ai mai ramas nesatiscafut pe-aciuleaa?
    AAA Danila!! Baa, io propun sa-i dam lu asta ministeru ala cu Ape, Paduri si alte kkturi, ca tot ie el tare in kakareze ecologice!
    -----------------------
    Gata baaa! Sunteti toti multumiti? Mai vrea careva ceva? O muie mica, mare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bag sama ca nu-s singurul plecat de-acasa si cu doagele sarite !

      Uai baiete, da le-ai bunghit a dreaq !

      Poate ca ar merge si RoBORTA curului Erhas pozitronic, la externe, ca tot fute vantu' ba pe la Niu Iork, ba pe la Tochio, ba pe la Deva ! Si stie si muie limbi: amerloaca, japoneasca, bozgoreasca, rromanes...

      Iar lu Cascavete ot Craiova...sa nu se supere ca l-ai prepus la un minister fara valoare ! Eo cred ca ista vrea musai prim-vicepremier !

      Na, zic si eo !

      Ștergere
    2. Pese: uai, si trebo musai si "rezerve", in cazul in care Donaris Solaris sefu de puscarii ar trece, brusc la remanieri !
      Cacu ista nu te joci ! E-n stare sa duca interimatu' la toate ministerele, ca Poanta !

      Ștergere
    3. Moaaamaaaa...ce coabitare ar hi cu mine saf !

      As modifica urjent Constipatia si as muta capitala la MH blog !
      Ca sa nu mai zic ca, fara un stagiu obligatoriu (teoria pe Mh si practica la NOO), nimeni n-ar putea candida la locale sau centrale !

      Ștergere
    4. Uai PMT, uai rapanule, dar unde-s ceilalti zoofili? Uai ce mi-e dor de maimuca, Curlionu si motanelul kkcios!

      Ștergere
    5. Propun RH la SIE! SI E Nebun.

      Ștergere
    6. KK von Hurziceny - nu8 merge ! Are probleme la..mansarda! Violeaza mortii!!

      Ștergere
  12. Mueeeyyy, io revendic Ministerul Dezvoltarii Pozitionale.Pentru aplicarea aquisului voi experimenta cu Czares in FIAT LUX.Noo?Contra?Apuletineri?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia vedeti voi aciulea. Te crucesti ce-a ajuns tara asta!

    "Dubioasa Parascheva de la Roman. Sfânta reţetă de fabricat moaşte a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei"

    http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/dubioasa-parascheva-roman-sfanta-reteta-fabricat-moaste-mitropoliei-moldovei-bucovinei-1_5153416700f5182b8558bae8/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostodocsii pulii !

      Sa vezi de-amu ce de muie or sa dea credinciosii la boasele sfintei !
      Pac, viteza la Iasi, ca sa mozoleasca ciolanele d-acolea, dupa care, pac, viteza la Roman, ca sa mozoleasca sfanta mana cu care se stergea la cur !

      S-a umplut tara de sfinte boase si de idioti !
      Pe banditii astia din BOR nu-i mai intreaba nimeni de sanatate !

      Mooamaaa, ce-ar merge de-o vanatoare, ca la fazani: pac-pac si jos cu-n sobor, dintr-un foc !

      Lipitorile dracului de pedofili imbacsiti !

      Ștergere
    2. Uai, io vrau sa vinez animaluri hafricane si hindiene! Maimuce, Curdelei si Kigri2.Cu flinta de haia cu halice, munitie "3 la fund"! POC, POC si maimuca cade!

      Ștergere
    3. @Anonim28 martie 2013, 13:57
      Munitie iti da pretenarul tau nascase ca are stocuri supradimensionate

      Ștergere
  14. Mai pui de curva,dar de ce nu vanezi, tu ,un kkt cu limba???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce au in comun pasarica unei femei si o baterie de 9V ?
      Stii ca nu e bine..dar mai devreme sau mai tarziu tot pui limba...

      Ștergere
    2. Uai, gabure kkcios halitor de lebede, uai io pot sa foot si-o musca, dar numa de-o tii tu intre biuze, uai Harap Alb ca fundul ceaunului de mamaliga!

      Ștergere
  15. Uai, sa ma ajute cineva, ca nu-mi mai aduc bine aminte...

    Parca zicea Pinocchio dottore plagiatore ca, IMEDIAT dupa ce vor veni la guverneala, vor ANULA toate legile antinationale, antisociale si antiimperialiste date de guvernele boc (boc=cacat in limba turca) si ca vor trece cu plugul peste tot ce inseamna pedele si basism !

    Na, zic si eu...Acusica sunt si bolnav si nu mai stiu egsact ce s-a intamplat...

    Cred ca o anulat multe legi nedrepte, nu ? In afara de alea anulate de Dobritoiu-mincinoiu, cu gradilii militare date de izmanar...

    RăspundețiȘtergere
  16. Uai, ce fain e in Craiova ot Cascavete !
    Copchiii de la liceele craiovenesti se fut, prin secs direct si la vedere, pe terenurilii de sport !

    Not problems ! Decat s-o frece la rece, cum mi-o frecam eo in leme, in buda, in timp ce trageam si dintr-un carpati fara filtru, mai bine sa si-o traga la cald !
    Mare cacat ca se fut tinerii tarii, in curtea scolii, ca la balamuc !

    Decat edocatie patriotica, mai bine secs in direct pe iutub !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de fapt, ce ma mir eo, in timp ce tara aiasta intreaga e intr-o futere fara de sfarsit !
      Toti si-o trag aici, in direct: base lu' Pivnicereasa, Ponta lu' militarii cu penziile futute, Curdeleu lu' RoBORTA curului...

      Ștergere
  17. Uai, HOP si HOP c-o iau la CIOC, daca nu merg sa-mi iau ALUPIGUS-ul de pranz !

    Tre sa vina si gagica care ma inteapa in cur.
    M-am hotarat, azi ii fac cu ochiul ! Ii cam pute gura, da arata binisor !

    S-aveti un pranz exceptional si muie de calitate iecstra !

    RăspundețiȘtergere
  18. Muey PMT,
    Iar o luasi pe aratura,iar esti in dileala maxima!Pai, nu esti zdravan,geaba ii faci cu ochiul ,daca tie nu ti se scoala!Vrea gagica sa si-o puna cu tine si tu nu esti available,te faci dreak de ras!A,pacaleste-o cu niscaiva money,adica ce mai tura-vura portofelul sa fie plin,sau nici la asta nu esti campion,a pensia-i mica si taiata,jucaria-i culcata ,tu esti nelinistit ....Doar vorba-i de tine ,ca nici Muia nu mai e cea fost!Viseaza in continuare,somn usor ,baba de te-o prinde....Ha,hi,ha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,taci dreak!Rade ciob de oala sparta!El barem are corajul s-o infrunte pe babornita,cu stai cu flitul in botnita.Da-te dreak,nici MUIE nu esti in stare sa dai.

      Ștergere
    2. Uai puleaska, da cine dreaq o zis ca trebo sa mi se mai scoale ?!

      Atata timp cat mai rasuflu si limba nu mi-e amortita, inca mai pot produce orgasme, in cascada !
      Habar n-ai ce de momente culminante de excitatie secsuala pot eo produce, cu buza de sus, intre labiile mari (adica buzilii exterioare ale pizdii)!

      Acusica cam put a hoit descompus...
      Habar n-ai de modernismul asta, care domina secsul contemporan !

      Ștergere
  19. Buei, "Ochii vede, inima cere, constiinta nu si nu"! Dar tot o vorba batrineasca zice ca "Cit ai degete si limba, legea tarii nu se schimba"! Uitati la Czar mucea care duce crucea, ce deget tzeapan si falos are; kk-m-as pe degetul lui sa ma kk...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi,si noi...dupa care sa si-l suga.

      Ștergere
    2. Uai, voi va ganditi numa la procesu' in sine: jos izmenele, dat din cur-cu gafaieli de silicotic tuberculos, ejaculat un pahar de sperma galbejita, aprins o tigara si...gata !

      Ștergere
  20. ROBERT HORVATH SPION ?

    SURSELE MELE : La un an de absolvire a facultatii am fost trimis la Scornicesti sa fac un film despre nepotelul lui Ceausescu de vreo 12 ani si mare dansator \” calusar \”. Filmului i sa acordat o mare importanta fiind un fel de cadou al Televiziunii cu ocazia zilei de nastere a dictatorului. Intamplarea sau destinul a facut ca in sat sa poposeasca Nicolae si Elena. In sat a avut loc o nunta. Dupa ce a facut cadou nuntasilor , si a batut o hora sa asezat la masa usor cherchelit la masa cu un grup de tovarasi. Am intrebat un securist daca pot sa filmez. \” Porti sa filmezi ce vrei …oricum se taie la protocol.\” Ceausescu era obisnuit cu camerele de filmat si nu acorda nicio atentie celor 5-6 cameramani. Era o zi minunata de toamna si fara un scop anume ma pregateam sa filmez cate ceva…..ca o amintire personala. Trageam cu ureche la ce se diecuta. La un moment dat am auzit pe Ceausescu vorbind de o bomba atomica \” cu care ai va…F..si pe americani si pe rusi\” Fara sa vizez , cu aparatul in mana am apasat pe tragaci Ariflexului vreo 5-6 minute. Nu am vazut filmul si nu l-am developat niciodata. L-am trimis serviciului francez folosind folosind o coproductie. Am fost schimbat dupa un an jumate evident nu de studenti dupa o interventie a presedintelui Carter. Nu stiu ce a scris Pacepa dar in mai multe rapoarte CIA se vorbeste de un …..material francez…filmat inopinat. Lumea este mica. Persoana care sa ocupat de salvarea mea din partea francezilor a fost Aurel Cornea pe care al stiam de la ceaiurile Bucurestiene. El pe langa altele reprezenta TV franceza la Casa Alba. ( Aurel a fost sotul Aurorei Cornu fosta sotie a lui Marin Preda ). Mai tarziu am fost eu ingrijorat de soarta lui….acesta fiind luat ostatec la Beirut. Desi nu sunt sau fost pe lista de plata a vreunei servici de infor*editat* nu neg ca am numerosi prieteni sau surse absolut necesare pentr un ziarist. Nu neg faptul ca am ramas prieten si indatorat celor care au incercat in dealungul anchetei din securitate sa-mi salveze viata si sa asigure \” schimbul \” cu americanii. Ei sunt deasemenea o sursa de infor*editat* importanta………………….. In perioda revolutiei 89 locuiam in Japonia. (Am aranjat primiul interviu al Nadiei Comanici dupa fuga ei pentru televiziunea japoneza.) Fiind un specialist in materie ,bun cunoscator a realitatii romanesti am incercat sa descifrez evenimentele. Stand de vorba la un bar de pe Ghinza cu un grup de analisti japonezi am remarcat \” Revolutia din Romania va incepe intr-un oras din Transilvania cu o puternica po*editat*tie maghiara si germana, probabil ….Timisoara. \” Nu am apucat sa spun Timisoara …. cand posturile TV au inceput sa relateze despre cele deacum stiute. Nu am mai plecat acasa fiind imbarcat intr-un avion cu destinatia …SUA.

    RăspundețiȘtergere
  21. ROBERT HORVATH SPION ?
    CONTINUARE

    Las la sfarsit sursa cea mai importanta care face sa fiu invidiat de multi ziaristi de la Clubul Presei Straine din New York. Cu ani in urma am inceput sa lucrez la un scenariu despre evenimentele de la 23 August. Aceste evenimente au fost organizate de OSS American cu Regele Mihai, rusii fiind anuntati in ultimul moment. Cu ore inainte de discursul Regelui de la radio 9 avione cu agenti americani zboara spre Bucuresti survoland padurea Baneasa ocupata de trupe germane. Acestia sunt preludiul luptei la baioneta intre cei 900 de agenti sovietici ,buni cunoscatori de engleza si serviciul american . Pentru aceasta am luat legatura cu asociatia pensionarilor ai serviciului american. Supravietuitorii evenimentelor trebuiau impreuna cu Regele Mihai trebuiau sa relateza de la fata locului pentru CNN aceste intamplari dramatice deloc cunoscute . Cu biletele de avion luate am fost anuntat de…..disparitia Regelui care pleca intr-un turneu european. Comentariile sunt de prisos. Pregatind filmariile am petrecut zeci de zile, ore de neuitat cu acesti batrani ( the old boys ) care au pus bazele CIA si care si astazi au o influenta enorma. Pentru ei pierderea Romaniei a insemnat primul Vietnam si abia asteapta sa-si ia revansa. Ei sunt nu numai o sursa de infor*editat* importanta ci si oameni care impletesc vorbele cu….faptele. Acelasi lucru il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Parca as fi de acordeon cu tine,dar asculta-ma pe mine,surogatu' nu se compareaza cu originalu'!Va fi asa un orgasm de circumstanta,de proximitate,de lehamite mai degraba!S-apoi de ce te-ar prefera pe tine,unui tinerel strong ,avec long!Hai zau asa, te iluzionezi degeaba,vremea falnicei Venetii o trecut,doar tu crezi ca mai poti declansa uragane de pasiuni si ai avea niscaiva treceri pe la tineret !Zau,cineva tre' sa ti-o spuna si pe bune,altfel ai de-ti canta in struna,is pupincuristi si au interese!
    Nani,nani doar babornita e NUMBER ONE FOR YOU,restul e de caterinca cu budinca sa -ti mai ridice nivelul updatare,upgradare.....!

    RăspundețiȘtergere
  23. Deci recunosti ca puti a hoit descompus,pizda babii vara la 40 de grade miroase a broasca descompusa,sa te citez din memorie,dar in rest mon cher,daca tu cu asta te lauzi,zau ai pierdut orice notiune in aista viata!Adevaru' e ca si Ileana Cosanzeana l-ar lasa dreak pe Fat Frumos si-ar alerga repejor la tine sa aiba parte de-o asa 'terapie' Chestia-i daca se obisnuieste cu mirosurile in rest se rezolva cu-o masca ,daca dragosta e mare si realismul e contemporan cu secsu' aista modern cu care tot bati campii!Distractie si bafta,ai nevoie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,zău că și tu miroși a ..batraciană.
      Ia d-aciulea puțintel!http://youtu.be/MHBrbri_Jk4

      Ștergere
  24. Draji membri ai Clubului Zoo si 9, va pun si eu o intrebare: Dintr-un spermatozoid negru si un ovul alb sau viceversa, ce caracteristici morfogenetice ar fi putut avea motanelul Von kk de Hurziceni, urmasul celor 2?
    Von Klausewitz

    RăspundețiȘtergere
  25. PMT,
    'Dar tot o vorba batrineasca zice ca "Cit ai degete si limba, legea tarii nu se schimba"! Nu poci sa te contrazic,asta-s basca pe langa sula!Daca n-o ai degeaba salivezi si transpiri si gafai!O incingi si-o lasi balta! Tot oltenii -s tari,stii tu de ce-l invidiai pe Cashcavete ot Bubico ot Craiova!Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cica Domnul Oprea - tot Oprea --a depus un proiect cu o noua lege pentru APV-P ! Sie cineva ca cum suna??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UAI CE NINJE! VINO CZAR DE NE-O LINJE! ACU CIT MAI E SCULATA, S-O LINJI CA PE-O CIOCOLATA.

      Ștergere
  27. PMT,
    Acu' sper ca nu te suparasi pe mine,doar de-aia ai simtul Umorului dezvoltat,ce sa-ti spun, ce nu stii tu,dar stii ca daca umorul,desteptaciunea ar tine locul sulei,atunci probabil ca si doamnele ar fi fericite langa tine sau aidoma-ti si odraslele ar iesi doar din orgasmele mentale ale ambilor parteneri!
    Sa ai o seara minunata cu secs si pinguin!Wow ,bafta !

    RăspundețiȘtergere
  28. Uăi, tari poza aia cu mîţîli! Mîţu ăla cu rubaşcă roşie îi Nea Caşcavalu cari pe vremuri îşi mai zicea parcâ şî Scorpi (oni), iarâ motănelu cela di stă pi vini, sâ scremi şî-ş apârâ rahatu di muşti cu băţu îi garntat Tigri2.

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, m-o bunghit babornita ca iar imi fileaza lampa de pozitie !
    A dreacu hoasca, ce ochi are ! Numa ce-o trecut pe langa mine de fro doua ori si o si vazut ce-am comentat mai sus !
    Iar o fo la muia ei avalansa de sudalmi, de parca cedase colierul de la o teava cu apa sub presiune ! Ii sareau scuipatii din muie mai ceva ca aburii de la oala minune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: i-am zis ca de la injectie, am reactii adverse ! Uai, m-o facut in toate felurile ! Cat pe ce sa-i sune si pe boraci, la dracu-n praznic, ca sa ma parasca !
      De-abia am linistit-o ! Acusica sta cu ochii pe mine si tot imi verifica leptopul, sa vada daca nu-i cald !

      Am belit pula ! Sau, ma rog, epiderma de pe putza !

      Ștergere
    2. Ce viata de..cacat!!

      Ștergere
    3. Uai, decat deloc, ii buna si aiasta !

      Numa ce i-am pus hoastei hitul cu "Cu surubul- Ia surubul" si parca s-o mai luminat oleaca la fata !
      Mai ales cand i-am fredonat "Rupsai ata, facui nod si-o trasei pe calapod" !

      I-am promis ca daca vine cu mine la Trompeta Severin, la intalnire, ii aranjes sa-i cante o noapte intreaga Mambo Siria !

      Hoasca: cica nu poate sa mearga cu mine mort pe tren, ca-i interzis de lege !

      Ia surubul, na surubul...

      Ștergere
    4. Pese: trasei ata, bagai sula si-i astupai crapaturaaa!!!

      Uai, astea se prind aintz-tzvai de memorie ! Insa, un lucru moral si serios, pula ! Pe-o ureche imi intra, pe alta imi iese ! Nush cum pula mea se intampla !

      Ștergere
    5. Pune-ma sa cant imnul ! O pula il stiu ! In afara de chestia cu trezeste-te romane si mai nush ce somn de moarte si adancituri, ciuciu !

      Ștergere
  30. @PMT basinosu
    schimba-ti culeru da pa procesor, ca ho fi hobosit si sa-ncinge...ha bahtalo!!
    sau vezi ca mai e o solutie mai buna:intre culer si procesor ieste dat cu un scarmaz termo.daca ala ,scarmizu se incinge devine termorezistent si iti incinge culeru si mai tare.Deci; se scoate culeru de pe procesor/procesoare/ca io am "Inteltricuore" adicatelea trii procesoare ,se curata cu grija suprafata lu procesoru,se aplica un strat nou de maglavais(9lei tubul)se repune culeru,se inchide carcasa si ie supeeer.
    PS.Daca culeru a dat ortu popii se cumpara un alt/alte culere cu ceva banisori cam 25-30lei bucata.Se instaleaza ff simplu.sa nu faci greseala sa duci laptopu la service ca ti-ai futut norocu.Te incarca aia la factura la greu si iei si muie bonus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT
      Du-l la service ca stiu ca iti place sa iei muie:)problema e ca o sa te doara bozunaru' si o sa-ti iecsplice baietii de acolo de placa de baza schimbata ca mai bine iei unul nou si alte cacaturi de'astea.Ai sa iei muie la greu da' stiu ca-ti place

      Ștergere
    2. Uai puleasca, tu stii cine sunt eu ?
      Sunt cetatean european ! Si am drepturi !

      Ștergere
    3. PMT ai o pula!!! Dar nici pe aia n-o ai...

      Ștergere
  31. La Craiova au avut loc alegeri la filiala ANCMRR.
    Criptocomunistii au luat oarece muie de la neocomunistii timpurii !

    Detalii pe pagina SCMD Craiova.

    Horror et paria ! Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  32. Tot de la Craiova putem afla ca suntem la "ceas aniversar, când sărbătorim 95 de ani de la unirea Basarabiei cu România (...) "

    Eote pula ! Parca ne-au dat ceva muie rusii in 40, am mai tras noi o basina prin 41 dupa care, din 44, muia a fost deplina !

    Care ceas aniversar bre ! Ca-i la rusi. De ragaie aia o data, disparem cu tot cu Bugeac !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si ne mai cacam pe noi cand bozgorii sarbatoresc nush cati ani, de la formarea Ungariei Mari, cu Transilvania bozgorizata !

      Ștergere
  33. Uai puleasca:
    ""Rău era cu "der, die, das"

    Da-i mai rău cu "davai ceas"

    De la Nistru pân' la Don

    Davai ceas, davai palton

    Davai ceas, davai moșie

    Harașo, tovărășie"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cine dreacu ne-o pus sa intoarcem armele !
      Las sa ne-o traga Merchel acusica !

      Nu uita ea cum le-am tras-o in izmene, in Primul, la Marasesti !

      Ștergere
  34. Uai, tocmai ce-am socializat acusica cu unul pe mess, un barbat de toata increderea si isprava, si am aflat ca fondul de solidaritate infiintat de Pinocchio 2, "Dati un leu pentru apeveu", este in grafic !

    Cica nu se astepta nimeni sa aiba un asemenea succes ! Zicea tipul, care-i inca activ, ca daca doneaza si Jiji, cand se intoarce de la muntele Atos, suma pe care a promis-o, atunci nici nu mai e nevoie de legea reparatorie !
    Cica diferentele se vor achita lunar, pe baza de tabele nominale, pana iesim natural din sistem !
    In Capitala, banii se vor achita intre 25 si 31 ale fiecarei luni, in statiile de metrou ! In tara, probabil ca la primarii !

    RăspundețiȘtergere
  35. Baa, pe A3 vorbesc maicile de Voronetz. Baa, tilharii istia de popi n-au bani de dat la restaurarea monumentelor istorice, dar au de catedrale si bisericute pentru progeniturile lor...

    RăspundețiȘtergere
  36. "În armata român` sunt 1.500 de
    colonei, din care peste o mie îndeplinesc condi]iile pentru a fi avansa]i
    la gradul urm`tor. Oamenii ace[tia au
    49-50 de ani. Dac` mai stau mult
    colonei, o s` ajung` la 53-54 de ani
    când degeaba vor mai fi avansa]i, c`
    pleac` în pensie.
    MIRCEA DUSA-Ministrul ap`r`rii na]ionale"
    SURSA: Punctul de întâlnire, 24 martie 2013
    ==================

    Extraordinar ! Si din cei 1500 de colonei, cati au burtile cat buteliile de aragaz de 12,6 litri si cati belesc pula prin structurile centrale ?

    deci daca 1000 dintre ei indeplinesc conditiile pentru a lua o stea, va dati seama ce degringolada este in sistemul de management al personalului !
    Au facut cursurile si colegiul national de aparare la gramada ! Ca sa nu mai zic de titlul de doctor !
    Vraiste totala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, cind ma facura astia colonel plin, nu ca pula ala razbuzata de Cezar de fuse sef de aprozar la GAZ, aveam un pulete cit un castravete de spargeam nuci cu ea. Faceam 50 flotari fara pauza, fumam la 1 paket de tabacioace pe zi, dar alergam 1600 m, ca Ghezeshul.

      Ștergere
  37. `Mna seara la ZOO+9+APV P...`!

    http://www.dantanasa.ro/2013/03/27/in-revista-22-intelectualul-sorin-ionita-despre-eleva-sabina-elena-e-o-proasta-mica-dar-cu-tupeu/

    http://www.revista22.ro/articol.php?id=23845

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, sa-l bag in pizda mamei lui pe handicapatul asta de Ionita-pupa-ne-ar sub codita!!!

      Ștergere
  38. NB la ZOO + 9! CZARE, maimuco pe la doua vin' de ma-nveleste la oaua!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri