Google Translate

duminică, 17 martie 2013

Vecine secui, vrei autonomie? Iti dau autonomie. Ce faci cu ea? Sau despre cum ideile zaltate, conduc spre situatii disperate!

 
Vecine secui, vrei autonomie? Îți dau autonomie. Ce faci cu ea?
 
un articol de Valentin Roman

 
Uite ce-ți propun, dragă vecine secui: eu îți dau autonomie, nu doar culturală sau teritorială în cadrul Statului român, ci totală, fă-ți țara ta, îți dau eu din pământul meu și fă-ți tu țara ta în mijlocul României. Steag ai deja, îți mai trebuie țara, se pare că-n țara mea nu-ți place.Și pentru că-s generos și nu-mi place să te văd cum te zbați în chinurile unor frustrări dureroase, sunt dispus să fac ce-am zis mai sus.

 
Dar trebuie să fi conștient de niște lucruri, vecine, anume că, după ce vei avea țara ta, pe care ți-o dorești atâta, de la mine nu trebuie să mai ai așteptări, vei trăi într-o enclavă înconjurată de România, orice pleacă dinspre tine spre alte zări, trebuie să treacă prin teritoriul meu, la fel precum trebuie să treacă prin el orice vine spre tine. Iar eu voi avea dreptul să controlez aceste lucruri și să pun ce taxe de tranzit vreau. Nu ai cum să influențezi acest drept, că eu fac ce vreau în țara mea, tu faci ce poți în a ta.

 
Vei avea nevoie de hrană, la tine culturile, în mare, sunt doar de cartofi. Ai nevoie de grâu, porumb, legume și altele. Ți le voi furniza, ca un vecin bun ce voi fi, însă la prețurile dorite de mine. Ce zici de 50 de euro pe kilogramul de grâu sau 100 de euro pe kilogramul de roșii? Te asigur că sunt de cea mai bună calitate. Avem din belșug în Bărăgan, de pildă. Din păcate pentru tine, Baraganul va rămâne al meu...

 
Vei mai fi nevoit, evident, să-ți educi copiii. Te pot ajuta și la acest capitol. România are câteva centre universitare mari, la București, Cluj și Iași, de pildă. Îți voi accepta copiii la studii acolo în schimbul unor taxe anuale modice, cum ar fi 500.000 de euro de persoană. Sunt sigur că-ți vei permite, exporturile de cartofi îți vor asigura un PIB peste cel al Norvegiei probabil...

 
În cazul instituțiilor de învățământ, probabil că taxele mele ți se vor părea mari, așa că poate vei decide să-ți înființezi și tu câteva. Ar fi o idee excelentă, doar că eu, de pildă, nu voi recunoaște diplomele emise de acestea. Și chiar dacă le-aș recunoaște, probabil că școlile tale vor funcționa în limbă maghiară, așadar nu am cum să-ți anagajez absolvenții pe teritoriul meu.

 
Singura variantă pentru a avea ceva șanse, ar fi să folosești în școlile tale limba română, pentru ca absolvenții să-și găsească de lucru în România, dar asta nu ar însemna oare să te expui riscului de a te...româniza? De-asta zic, ai grijă ce decizii iei și în planul ăsta.

 
În mod clar, ca nouă entitate statală pe harta lumii, nu vei face parte încă de la început din organizațiile internaționale, nu vei fi nici în UE, nici în NATO, nici membră a vreunui tratat de comerț.

 
Iar eu voi avea dreptul să controlez cine îmi tranzitează teritoriul care tine și în ce scop sau dinspre tine către alte meleaguri. În cel de-al doilea caz, pot să-ți ofer vize de tranzit pentru tine în schimbul unei taxe de, să zicem, 100.000 de euro bucata valabilă pentru doar o pășire pe pământul românesc. Ce zici? Îți convine? Ți-am spus că sunt generos azi. E frumos afară, deci am toate motivele să fiu așa.

 
De asemenea, nu ai nici aeroporturi internaționale și nici porturi. Dacă vei dori, tot ca un vecin bun ce-ți voi fi, îți pot închiria câteva docuri la Constanța, să faci și tu comerț. Chiria o stabilim împreună, prețul de pornire, unul decent zic eu, ar fi de 500.000.000 de euro pe an. Acolo poți încărca vase cu cartofi pentru export.

 
Va trebui să ai bani pentru spitale, de pildă, și resurse indejuns pentru a plăti o forță de poliție, medici buni, chirurgi, soldați etc. De pildă, fără spitale și doctori buni, vei fi nevoit să-ți tratezi bolnavii în țara mea, unde, în mod cert, asigurările medicale emise de tine, nu vor avea acoperire. Însă nu te pot lasă la greu, îți voi prelua suferinzii, dacă ești de acord ca pentru o operație de apendicită să plătești 50.000 de euro.

 

 
Dacă eu sunt xenofob sau ultrantionalist, tu ce ești?

Din toate cele de mai sus rezultă că eu nu sunt nici xenofob, nici ultranatonalist, în schimba rezultă că tu, vecine, ești anti-european. Te întrebi cum așa.

 
Simplu: în timp ce Europa dorește o omogenizare culturală și economică (o fantezie, de altfel), tu vrei separatism și visezi la Ungaria Mare, o chestie la fel de utopică, imposibil de realizat, din pricina faptului că până și în acel stat medieval, tot o minoritate reprezentai.

 
Ți-aș putea reaminti diverse părți ale istoriei din care poate vei înțelege că te-am primit în țara MEA, ți-am dat pământ, apă și pâine, dar se pare că nu-ți este de ajuns.

 
Până și originea îți este neclară, în sensul că tu, secui, te dai drept maghiar, dar nici măcar istoricii Budapestei nu s-au pus de acord cine ești, de unde vii și dacă ești sau nu înrudit cu ei. În "Gesta Hungarorum", Simon de Keza, un preot de la curtea lui Ladislau al IV-lea (1278-1290), afirmă că "după cucerirea Panoniei de către unguri, secuii au primit o parte din țară, totuși nu în Câmpia Panoniei, ci au trăit aceeași soartă VECINI ÎN MUNȚI CU BLACKII, cu care s-au amestecat și dela cari au împrumutat alfabetul".

 
Iată cum, dragă vecine, un cronicar ungur face distincție clară între neamul tău, al secuilor, și cel maghiar. Iar un alt aspect interesant al afirmației sale este cel în urma căruia rezultă cum că ai avea ceva sânge românesc și de la ai mei ai învățat să scrii. Deranjant, nu?

 
Treaba de care vorbește nenea Keza mai sus se întâmpla undeva pe la sfârșitul secolului XI sau începutul secolului al XII-lea. Ghici câți ani de istorie aveau ai mei deja pe pământul ăsta când ai venit tu. Îți este greu să aproximezi,nu? Te înțeleg, pentru tine antichitatea nu există, e imposibil să faci referiri la istoria ta folosind teremenul "înainte de Hristos". Nu mai vorbesc de neolitic sau epoca fierului, deja pătrundem în zonă SF pentru tine și tăi. Și asta este la fel de deranjant, nu?

 
Nu îmi voi reaminti de 1.000 de ani în care drepturi în Ardeal ai avut doar tu și alți minoritari, în timp ce pe ai mei i-ai asuprit, le-ai interzis limba, numele românești, religia și orice drept elementar uman.

 
Nu-mi voi aminti de Ip și Trăznea, nu-mi voi aminti de ce spunea scriitorul Geza Kosztensky, decât așa, în treacăt, un singur pasaj din broșura "Politica Națională", care, la sfârșitul secolului XIX, spunea că "să lăsăm la o parte minciuna convențională conform căreia noi pretindem că nu vrem să ucidem naționalitățile nemaghiare. DA - NOI VREM SĂ LE SUPRIMĂM ȘI TREBUIE SĂ LE SUPRIMĂM". O astfel de atitudine era felicitată, la acea vreme, de ministrul de interne ungar Hyeronimy.

 

 
Ce ai putea face

Ai putea să-ți vezi de treaba ta, la fel cum își văd de treaba lor lipovenii, turcii, tătarii și bulgari din România, la fel cum își vede orice om de aici. România ți-a oferit TOTUL, pământ, adăpost, resurse, absolut TOT.

  
Ți-am asigurat, prin legi, dreptul de a-ți utiliza limba, de a avea școli în limba ta, de a-ți practica religia, de a călători liber, de a fi reprezentat în parlamentul de la București, dar și în cel european, a manifesta, celebra, comemora. Ar fi trebuit să ai aceleași drepturi precum toți ceilalți și nimic în plus sau în minus, dar eu ți-am dat mai mult, că te-am văzut necăjit.

 
Poți trăi asemeni mie aici, cu bune și cu rele, cu necazuri și bucurii, cu familie și prieteni alături, cu rate la bănci, uneori zâmbitor, alteori mai supărat. Ai țarina să-ți cultivi pământul dat de strămoșii mei. Și nu ți l-am dat cu chirie, ți l-am oferit pentru vecie pentru că erai pribeag, n-aveai casă și acareturi. Lasă prostiile și nu mai confirma, prin tot ce faci, caracterizarea de "bolnavul Europei", pe care nenea Churchill ți-a atribuit-o.

 
Mă rog, eu ți-am spus toate astea ca un bun vecin ce-ți sunt și pentru că-mi păsa de soarta ta și a urmașilor tăi. Dacă tu alegi să abuzezi deja de toată permisivitatea asta, e problema ta, dar NU FACE, TE ROG, SĂ DEVINĂ PROBLEMA NOASTRĂ, CĂ N-O FI BINE DELOC! RESPECTĂ DRAPELUL ROMÂNESC, CONSTITUȚIA SA ȘI POPORUL SĂU!
 
Publicat de Valentin Roman
 
 
===============================================
 
 
Kelemen Hunor, UDMR: Limba maghiara, oficiala, si autonomia!
 
 De cand nu mai este la guvernare, UDMR isi permite sa sara fara oprelisti la beregata Puterii.
 “Le pretindem o recunoastere oficiala a limbii maghiare in Transilvania” si
“raspicat, ca sa priceapa: autonomia”,
sunt cuvintele lui Kelemen Hunor, presedintele uniunii, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.

Kelemen Hunor: vor sa ne ia libertatea, vor sa ne ingradeasca drepturile, vor sa ne faca slugi
“Le cerem, le pretindem in modul cel mai hotarat, sa nu vrea sa ne ia limba, sa nu vrea sa ingradeasca folosirea limbii noastre materne si vrem sa dea si o recunoastere oficiala limbii maghiare in Transilvania, acolo unde traieste comunitatea noastra maghiara, iar acest lucru sa apara scris si in Constitutia tarii. Le cerem sa nu vrea sa ne priveze de simbolurile noastre nationale si comunitare, de steagul secuiesc, de steagul maghiar, pentru ca nicio interdictie, nicio porunca nu da rezultate cu noi, pentru ca nu permitem, si vom apara, vom sti sa aparam tot ceea ce i se cuvine fiecarui om liber, fiecarei natiuni libere”, a declarat, potrivit Mediafax presedintele UDMR, Kelemen Hunor, prezent vineri la manifestarile din Pasul Nyerges cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.

“Astazi sunt multi aceia care vor sa ne ia libertatea, vor sa ne ingradeasca drepturile, vor sa ne faca slugi, pentru ca judeca gresit lumea si, in interiorul ei, soarta omului si a natiunii. Ei isi imagineaza gresit ca libertatea lor va fi mai multa, daca a noastra va fi mai putina! Noi trebuie mai intai sa risipim aceasta convingere gresita si trebuie sa spunem ca nimeni, fie el roman, slovac, sarb, niciunul dintre popoarele Bazinului Carpatic nu poate fi liber cata vreme este ingradita libertatea comunitatilor nationale maghiare care traiesc in aceasta regiune”
 
“Celor care nu inteleg nazuintele noastre, le spun raspicat, ca sa priceapa: asta este autonomia, asta ne dorim noi – sa decidem in libertate in problemele care ne privesc”, a afirmat Kelemen Hunor.
Kelemen Hunor a mai cerut Executivului “sa nu abuzeze de cele 70 de procente ale sale” si “sa nu faramiteze nici Tinutul Secuiesc, nici Partium-ul, cu ocazia apropiatei reorganizari a regiunilor”, intrucat maghiarii nu vor accepta si vor “impiedica acest lucru cu toate puterile”.
 
 
Totodata, Kelemen Hunor a cerut comunitatii maghiare sa nu repete greseala facuta de revolutionarii de la 1848, care au luptat unul impotriva celuilalt, ci sa fie unita impotriva “adversarilor” care vor sa-i ingradeasca drepturile.
 
 
 

===========================================================
================================================================

108 comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, arata-le sekurilor cum se face-un scrob de oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      Caineala!

      Ștergere
  2. Oricum pe secui ,ungurii ii considerat o natie de mana a II-a,un fel de tzigani de-ai nostri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Buei motanele, te-am vazut in Austria cind ai fost asta vara. Mooam ce gras si urit esti! Ti-ai mai tras pe dibla si palarie verde de Paris. In rest, desi esti cam tolomac si te aprinzi repede din orice, nu esti baiat rau. A...si ca sa nu uit: acolo in raul ala, te balaceai, ori prindeai lebede?

      Ștergere
  4. Kind io plecat de acasa oniuko zis la mine se nem vorbeste cu prostii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da tu cind plecat de acasa, Lindiko zis la tine ca poti suge putza bine?

      Ștergere
  5. Nem ,zis io poate fute pe muma ta in gauaz si pe tine in ratul ala de porc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ianos, pupa tu coorul la porcu de mine cu biuzele alea groase si tzuguiate.

      Ștergere
  6. Caesar csókolj meg a punci!
    Üdvözlettel, amely megadja az alsó sáv PISTA

    RăspundețiȘtergere
  7. GOOGLE Traduceri ..esti prost la tine ke nu ashe se zice,dizno.

    RăspundețiȘtergere
  8. Extraordinara viteza de reactie ! Din nou si iar tre sa recunosc ca, aciulea, nu se pierd vremurile cu cacaturi !
    Cum ai deschis ochii, din odihnitorul somn, si te-i bagat, ai si luat o muie !
    Nu pot sa inteleg (de fapt, nici nu vreau) cum pot unii sa molfaie aceeasi fecala plictisitoare, alde penzii si alte ordonante, zi de zi si ceas de ceas, pe alte bloage !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: de fapt, ca sa fiu in ton cu TEMA, vroiam sa scot in evidenta talentul ecsceptionel a lu' adminu de a alege intitulaturi de coma !

      Pentru titlu' cu "Vecine secui, vrei autonoMUIE? Iti dau autonoMUIE. Ce faci cu ea? ", militianu' de puscarii, varu' lu' Catani comisaru fara arma, merita un set intreg de cupe din chelea cea mai buna !

      Ștergere
  9. Asa muei, iubiti-va-ti! Muei opinticule, da'poza cu vulvoul con coviltir de ce n-ai pus? Ii verde si nu se vede in mata sea broastei?!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cezare e ora trei! Copilu, de kokosel sa ma iei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si opinticu la trei si zece putul sa ni-l frece!

    RăspundețiȘtergere
  12. Uai pularistilor, as vrea sa va dau ceva vesti bune, insa n-am de unde !
    Bulshitu' cu penziile pute rau pe la activii cu atributii "in domeniu" !
    Actuala lege ii ingenuncheaza pe apevistii pulei, care or condus cu succesuri destinilii armatii si,in special, pe instelatii ce urmeaza a iesi din "sistem" !
    Nasoleala mare prin em o 100 si alte structuri centraliste, de belit pula la urs !

    Cica paradoaxa se repeta: daca un general sef de brigada, cu 2387 de suptordonati, iesit in 1999, cu ceremonial militar dupe reghe 1, 2 si 3, ajunsese in august 2000 unu sa aiba penzia cat tau majurul de la depozitul de chiloti-izmene, acusica, in 2000 treispe, istoria se repeta, adeca tot un tau majur, cu o gramada de carpe pe iepoleti, a ajuns sa-i sufle-n ceafa unuia care a facut carte prin liceul militar, care si-a futut norocul prin scoala fro 3 ani, care a bagat cursuri de companii si batalioane pana sa-l apuce borala, care a rupt trusilii de culori ca sa zmangaleasca hartile fro 2 ani pri AMG, care s-a trezit repartizat, dupa absolvire, in pula calului din varful dealului, in timp ce famelia ii ramasese peste munti, care a mai bunghit si-un curs de regimente, si unul de fro limba, ca sa se inscrie in cerintele fisei prostului si care o mai facut si frun colegiu national de aparare !

    Asa zice unii activi ! Treaba lor, ca, pe mine, nici in coaie nu ma doare, chiar daca nu prea mai am !

    Da' eo nu cred !
    Cred ca minte astia, pen' ca n-are cum sa hie asea !
    Adica cum sa aiba tablagistul, care si-a luat bacul la gradul de adjutant major, la liceul agricol din Snagov, aproape cat instelatii care se screm sa iasa !

    Uai, cred c-o mintit labarul asta cu care am stat de vorba !~

    RăspundețiȘtergere
  13. Muei PMT, ieou nu crez ca ne mai cheama la minjit harti si situatii caSA ne-o calculizeze dupa lejea aiasta uschita. AsaCA-i problema lui bosorogea astia carele mai sufla la slujba. NorocÇU huoOprea.
    Las ca rezolva dom'jeneralu' de justITIE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sefu izmenelor kkte o sa rezolve o sula, minca-i-ai-o Czare maimuklesule sa i-o minci, ca tata ziulica loaza il tot saruti in gooaza

    RăspundețiȘtergere
  15. Cica asta-i stire! ,,Udrea crede ca e buna la orice''. Probabil.
    Numai sa nu apuce sa se imbrace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare o STIRE corecta!
      Elena Udrea, este o femeie stilata!
      Orice stil, ii vine ca o manusa!

      Ștergere
  16. Judecătoarea Antonela Costache locuiește într-o casă-buncăr.
    ====================
    Antonela Costache, judecătoareaTribunalului București, arestată pentru corupție și luare de mită, locuiește într-o casă stil Bauhaus, care este păzită 24 de ore din 24, a cărui serviciu de pază costă în jur de 7.000 de lei pe lună, scrie evz.ro.

    Detalii aici: http://mhblogonline.blogspot.ro/search?updated-max=2013-03-17T08:49:00%2B02:00&max-results=1

    RăspundețiȘtergere
  17. Si Nastase ii pazit 24 din 24. Si costa mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai inteles nimic, dar de vina este "pata".
      Pata portocalie, care ti-a inundat pana la inec neuronii!
      Cucoana asta fosta mare judecator/magistrat, se pazea din banii ei! Pai ce conta la mam'zela 70.000.000, luna de luna, dati pe apa sambetei? Oricare dintre magistratii de azi, isi pot permite!

      Ștergere
  18. Hai nu zi! 2.000$ asa , din vinzari anterioare. Esti dus, tatelu. Dus rau si fara pata. Ori SATA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu stii care sunt salariile magistratilor?
      De pensii nu te intreb, caci sunt din alta Liga: speciale!
      Vorbim de SALARII/pensii, nu venituri necuvenite, mita, etc.etc.

      Ștergere
  19. AM SCRIS ACEST ARTICOL MAI DE MULT DAT CRED CA ESTE ACTUAL SI ASTAZI ....FOARTE ACTUAL.

    SUNDAY, MAY 30, 2010

    - HUNGARIAN MANIFESTO- JOS REGIMUL BASESCU!
    APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
    PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

    Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
    dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
    Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,..... am fost impreuna si frati.
    Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
    adevar. '' fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate .....dar m-am inselat...... Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
    Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
    Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
    mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange....... de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
    Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
    Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune " Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! "
    .....aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
    Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
    Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar scris de Simona Fica care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
    Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
    RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
    Robert Horvath DEVA Cineast

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. `Mna seara la ZOO+9+APV P...`!
      Iote - te minune mare! Poti sa gindesti si normal! Ptiu, nu-ti fie de deochi!

      Ștergere
  20. INFO MONDO MILITAR


    Robert Horvath Sua says:
    Martie 17, 2013 at 10:22 am
    Dece nu publicati Main Kamf a scriitorului austriac Adolf Hitler ?
    Antisemitismul scriitorului vienez este mult mai voalat.
    Nu am crezut vreodata ca ura de rasa primeasca validare pe un blog
    militar. Fara aplauze…..de aceasta data. Tot ce a-ti construit cu rabdare
    si talent s-a dus….Foarte grav si deosebit de trist. Cu sinceritate si parere
    de rau.

    UN ALT ADEVAR !
    Am cautat intodeauna adevarul istoric. Nu am ascuns ca eroul meu preferat este Ion
    Antonescu. M-am ridicat impotriva minciunii . Am cerut Regelui Mihai sa spuna adevarul si sa nu lase onoarea armatei sa fie terfelita. Omenia romaneasca i-a salvat pe evrei. Romanii nu i-au trimis pe evrei la Holocaust ci i-au salvat de la Holocaust.
    M-am ridicat impotriva industriei Holocaustului si impotriva Comisiei Wiesel caruia
    la New York i-am dat un sut in cur. Am fost declarat un negationist si amenintat cu puscaria.
    Deci stiu ce vorbesc . Mi-am castigat dreptul sa vorbesc
    Fac un apel la onoarea militarilor si a tuturor oamenilor de bine care citesc sau comenteaza pe acest blog sa se ridice imptriva urei de rasa …..Adevarul acestui Dan
    a dus la milioane de morti si distrugeri incomensurabile. Fascismul nu are ce cauta in armata romana ….o armata N.A.T.O.




    RăspundețiȘtergere
  21. O vinit sogoru-soguno-muist sa-si primeasca ratia de muie,cum o cetit ca p-aciulea se da en gros autonoMUIE,cum hop si el.Manca-ne-ar sloboozul!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt impotriva autonomiei din alte motive. Un stat securist comunist condus de agentura ruseasca UDMR ar arunca Balcanii in flacari.
    Pentru mine un securist .....ramane securist ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uăi pulâ, du-ti-n coaili noastri şî ieţ draculu odatâ pasteua ceia di cap! Uiti ci urît faci bre ciangăuli!

      Ștergere
    2. Iar nu ti-ai luat pilulele!

      Ștergere
  23. In legatura cu postarea Admin. parca mi-ar placea sa se intimple.
    Ce ne facem insa cu romanii - cozile de topor - care ar fi/sunt in stare sa vinda orice pentru a le fi bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le taiem cozile! Ce n-ai vazut motanel baligos, ori maimuca fara coada?
      ...Baa, dar scumpi tare sunteti azi la vedere!

      Ștergere
    2. Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      La futut ..nerecomandata!!
      Caineala!

      Ștergere
  24. Muei Czare, tocmai voiam sa-ti zic ceva de dulce ca sa iesi din birlog maimuco, dar vaz ca: "Gind la gind cu bucurie tu-te-as in palarie"!

    RăspundețiȘtergere
  25. Baa, pina la urma le dam, ori nu le dam sekuilor AutonoMuie?

    RăspundețiȘtergere
  26. Muei,ieou zic sa le-o dam!

    RăspundețiȘtergere
  27. Pt ca inca e duminica


    Un copil negru vine foarte voios acasă:
    - Tati, tati, am cea mai mare p..@ din clasa a IV-a!!! Asta pentru că sunt negru, nu????
    - Nu, în paştele mă - tii, ci pentru că eşti un bou! Tu trebuia să fii într-a X-a...

    Copilul catre tata:
    - Taticule, eu de la cine am luat inteligenta?
    - De la maica-ta, ca eu inca o mai am pe a mea!

    Copilul isi intreaba tatal:
    - Care-i diferenta dintre a excita si a enerva?
    - Sa-ti dau un exemplu, acum 15 ani mama ta ma excita, acum ma enerveaza.

    Secretara catre patron:
    -Am doua vesti: una buna, alta rea.
    - Incepe cu cea buna.
    - Nu esti steril.

    Sotia isi intreaba sotul:
    - Te-ai casatorit cu mine din dragoste sau din interes?
    - Cred c-a fost dragoste ca nu ma mai interesezi de mult.

    I: Care-i definitia fidelitatii?
    R: Ratarea unei ocazii.

    Unui tip, după ce este analizat de doctor, i se spune că nu mai are mult de trăit. Fără nicio speranţă, îl întreabă pe doctor cât mai are de trăit.
    - 10, spune doctorul.
    - Zece ce? întreabă pacientul. Zece ani, luni, zile?
    - 9, 8, 7... continuă doctorul.

    Apropo de turismul rural, cativa turisti ii spun sateanului care le-a inchiriat casa :
    - Bade, totul ar fi senzational, exceptand situatia deplorabila a grupurilor sanitare ! Nu te poti duce linistit la veceu din cauza mustelor care roiesc si zumzaie intr-una !
    - Apai, domnilor, ia mergeti domniile voastre sa va faceti nevoile, la ora pranzului, cand toate mustele alea se aduna in sala de mese !

    - Sotul meu e atat de religios , incat isi iubeste dusmanii !
    - Nu mai spune ...Si cine-s dusmanii sai ?
    - Tuica de prune si curvele !

    - Domnule doctor, taica-meu a trait nouazeci de ani ! Credeti ca am sanse sa apuc si eu aceasta varsta ?
    - Fumezi ?
    - Nu...
    - Bei ?
    - Niciodata !
    - Inseamna ca-ti plac femeile...
    - Niciodata nu mi-am inselat sotia...
    - Atunci ,de ce mama dracului vrei sa traiesti nouazeci de ani ?!!

    - Ai auzit ca in Bucuresti , un om e calcat de masina la fiecare jumatate de ora ?
    - Vai, dar ce-or avea cu bietul om ???

    O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare.
    De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord.
    Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera.
    Indignata, si-a sunat imediat medicul:
    - Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea!
    Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el:
    - M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura...
    - Si al doilea trandafir?
    - Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma.
    - Dar al treilea trandafir?
    Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi.

    Soţia:
    - Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuţa!
    Soţul:
    - Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuţa cu care trăieşte


    Medicul ginecolog după consultaţie: - Doamnă, am o veste bună.
    - Domnişoară!
    - Domnişoară, am o veste proastă.

    Bună ziuă, daţi-mi 10 pachete de prezervative, vă rog.
    - Da, domnule, imediat! Doriţi şi pungă?
    - A, nu, fata e chiar drăguţă...

    RăspundețiȘtergere
  28. Soţia: - DACĂ MAI VII BEAT ACASĂ NU ÎŢI MAI VORBESC TOATĂ VIAŢA!
    Soţul: - nu mă ispiti muiere!


    La noi în casă totul decide tata. Iar cind este tata - decide mama!

    - Câţi ani aveţi?
    - Peste o lună fac 43, zice pacientul.
    Doctorul privindu-l suspicios pe deasupra ochelarilor:
    - Sunteţi optimist!


    Un tip întreabă o domnişoară:
    - Domnişoară, sunteţi amatoare de plăceri sexuale?
    - Amatoare-i mă-ta, eu sunt profesionistă!

    -Voi, bărbaţii, sunteţi foarte brutali! Voi vreţi numai sex! Noi, fetele, dorim atenţie....
    - Atenţie! Acuşi o să facem sex!


    Ce poate fi mai rău decât o pietricică în bocanc?
    - Un firicel de nisip în prezervativ.


    - Soţia mea afirmă că este foarte sănătos să consum alimente crude.
    - Da, nici nevestei mele nu-i place să gătească.

    Discuţie la Dacia :
    - Ce ar trebui schimbat ca maşinile noastre să corespundă normelor internaţionale?
    - Normele internaţionale.


    La divorţ:
    - Este adevărat că nu ai vorbit cu soţia ta timp de 4 ani?
    - Da, e adevărat!
    - Cum aşa?
    - Păi, nu am vrut s-o întrerup!


    Într-un salon de reanimare, toţi conectaţi la aparate. Electricianul bagă capul pe uşă:
    -Băieti, luaţi o gură de aer că schimb o siguranţă!


    Soacra, pe patul de moarte, îi comunică ginerelui ultimele dorinţe: -Să repari (tuşeşte fără putere) pendula aia de pe perete... -O repar, mamă soacră, o repar. Dumneata concentrează-te acolo...


    Avantajul sexului în grup este faptul că, dacă ai treabă, poţi să pleci!



    Horoscop:
    SĂNĂTATE - astrele îţi surâd.
    BANI - astrele îţi surâd şi mai tare.
    DRAGOSTE - astrele deja se cacă pe ele de râs.


    Doi copii la grădiniţă:
    - Mama mea este mai bună decât a ta.
    - Asta spune şi tatăl meu.

    RăspundețiȘtergere
  29. repetata pt PMT(nu ca n-ar fi valabil si la altii/eu)
    Horoscop:
    SĂNĂTATE - astrele îţi surâd.
    BANI - astrele îţi surâd şi mai tare.
    DRAGOSTE - astrele deja se cacă pe ele de râs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rade-te tu, rade...
      Ai sa vezi com o hi sa ti se cace astrele de ras pe ele, cand n-ai s-o mai gasesti din prima, iar pana o scoti afara, la aerisit, jumate ai sa te "aburesti" in izmene !
      Hai, hai !

      Ștergere
  30. Robert Horvath spunea...

    @ Tigrisori 2
    Nu discut cu tigrisori de curte,
    Cand va va creste putisoarele mai discutam
    Deocamdata sunteti mici si prostuti.
    Mai beti laptic sau.......

    17 martie 2013, 18:06

    RăspundețiȘtergere
  31. @Coreolone
    In curand veti fi majoritari si veti declara statul romm. Singura solutie. Alianta romanilor cu maghiarii.
    Se pare dragii mei militari, pericolul vine din alta parte. Deja pe acest blog fostii minoritarii...
    Sper sa ma insel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert, fa-ti bogracs din ideile tale de o inestimabila valoare. Inestimabila pentru a nu au nici o valoare. Pentru mine tot un ipocrit si un parlit de mosnegut care n-are bani nici sa-si cumpere un domeniu pe Wordpress ramai. Bati o varsta la care mintea o cam ia razna. Asa ca te iert si te inteleg - pun aberatiile tale pe seama senilitatii...

      Ștergere
  32. 'mneatza buna ! Ii buna o pula, doby ! Iar dadui cu muia-n ganditoru' de la Deva !
    Ce dreaq de perfuzabila ii dadurati lu' Roby Horty pozitronic aista, bre, ca nici el nu mai stie cu cine defileaza: ba-i cu amerlocii care vor sa destrame definitiv neocomunismul republicilor socialiste sovietice, ba-i impotriva lu' Voiculescu care a adapostit armilii si boambilii lu' Sadam, ba-i impotriva autonoMUIEI bozgoresti, cand toata lumea-i pentru dat MUIE, ba vrea publicarea lu' Main Damf a lu' nea Adi, ca sa moara tiganii de necaz...
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  33. 'Neata buna tuturor, mai putin lui RH caruia sa-i mearga cat se poate de prost!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Neata Buna la ZOO + 9 ! Cezare, azi vrem pe RH sa-l stringi de oua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      La futut ..nerecomandata!!
      Caineala!

      Ștergere
  35. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  36. The departure of MSC FLAMINIA which was planned for Friday, March 8, 2013, has been postponed. Classification papers are present and the stability and security of the vessel has been confirmed by Germanischer Lloyd. Currently, REEDEREI NSB is only waiting for the confirmation of notification from Romania.

    A prediction regarding the departure of the vessel cannot be made at the present time.

    It is still planned that the vessel will sail to Romania on its own power. There, preparations have already been made to exchange the damaged center sections of MSC FLAMINIA at Daewoo shipyards Mangalia. The Daewoo shipyards in Mangalia are a subsidiary of the shipyard in Korea where MSC FLAMINIA was built.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, lasa-ne cu vaporu tau! Cre ca ai gresit adrisantu. Asta doar daca RH-ul nu se ascunde cumva printr-un container de ala. Poate saracu n-are bani de bilet si calatoreste la clasa ZOO, impreuna cu sobolanii.

      Ștergere
  37. Ar fi de lauda, daca n-ar fi, poate, de plans.

    Caci rar se intampla ca nemtii,
    stiuti asi in tehnica,
    sa nu-si poata rezolva singuri o reparatie.

    Mai degraba e vorba de continutul neprecizat din containerele de pe Flaminia, care i-au speriat atat pe ei, cat si pe alti europeni, ce nu au permis acostarea navei avariate in porturile lor. Un marinar a murit dupa primul incendiu la bordul navei, in iulie anul trecut, pe cand Flaminia naviga dinspre coasta de est a USA, cu directia Bremerhaven. Al doilea, un barbat de 41 de ani, a decedat mult mai tarziu, in urma unui nou incendiu. El fusese transportat de urgenta intr-o clinica portugheza. Dupa refuzul de acostare in diverse porturi europene, navei i s-a permis, in sfarsit, sa intre in apele germane si a fost acostata in portul „apelor adanci”, inca neterminat, Jade-Weser de la Wilhelmshaven. „Nu se scurge nimic din vapor. Aceasta a fost si conditia pentru a putea intra in apele germane”, preciza Comando-ul de avarie din port, pentr Radio Bremen. Desi s-a luat decizia transbordarii containerelor ramase intacte, operatiunea s-a lovit mereu de greutati si intarzieri. Anul trecut in septembrie, „containerul cu role de hartie de pe Flaminia a atins din nou o temperatura de 200 de grade. Prin interventia pompierilor din Wilhelmshaven, aceasta a putut fi redusa la 35 de grade”, transmitea pe atunci, Comando-ul de avarie din port. Atat focarele de incendii repetate, cat si decesele celor doi mateloti sunt in atentia procuraturii germane. Pe cand era parcata in portul din Marea Nordului, „o echipa de experti in stabilirea cauzelor forensice ale avariilor produse de incendii urma sa inspecteze nava”, anunta Radio Bremen. Tot pe atunci, comando-ul de avarie din Cuxhaven „a interzis zborul, in zona in care se afla Flaminia”. Purtatoarea de cuvant a comando-ului a descris aceasta initiativa ca „simpla masura de precautie”. Cat de simpla a fost si este problema Flaminiei, doar altii o stiu. Cert este ca ea a ajuns sa starneasca protestele ecologistilor si pescarilor din zona, iar apoi a ajuns pe masa de lucru a politicienilor din guvernul regional. Acum insa, dupa opt luni de „foiala”, navei avariate si resturilor dubioase care colcaie in intestinele ei li s-a gasit o noua destinatie. Au fost trimise la romani.

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa vina vaporu' si sa-l ia pe chioru'!

    RăspundețiȘtergere
  39. Si ce daca-i luni!!
    +18(bosorogilor):):)
    1.Diriginta unei clase de a-12-a îşi întreabă elevii:
    - Copii voi unde vreţi să daţi?
    Raspunsul vine fulgerător de la Bulă:
    - La buci!

    2.Cerbii carpatini cu cât au coarnele mai mari, cu atât se consideră mai
    frumoși.
    La bărbați e invers. Cu cât au coarnele mai mari, cu atât sunt mai frumoase
    femeile lor.

    3.Ţine minte! Când o femeie îţi zice că e bine, nu înseamnă că e şi destul!

    4.Domnisoara, de ce ai picioarele cracanate?
    -Pentru ca sa nu-ti freci prea tare urechile!

    5.Barbatul care nu are noroc la femei ,nu stie ce noroc are!

    6.- Iubitule, saruta-ma sub coada...
    - Unde, fa, in cur?!!!
    - Nu, boule, pe ceafa!

    7.N-am asteptat de la nimeni niciun ajutor, niciodata.
    Tot ce am ,e facut de mana mea.
    Chiar si orgasmele...


    9.Sunt un tip foarte corect şi conştiincios. În fiecare zi mă duc şi vin
    regulat de la muncă.
    Mă duc regulat de nevastă-mea şi vin regulat de şef…

    10. Domnule pacient, mă îngrijorează culoarea galbena a penisului dvs.
    Lucraţi cu substanţe toxice?
    - Nu lucrez, doctore, sunt şomer.
    - Şi ce faceţi toată ziua?
    - Păi, mă uit la filme porno... mănânc pufuleţi...

    11 Domnişoară, faceţi sex pe bani?
    - Nu, bineînţeles.
    - Ce bine, că eu tocmai am rămas fără bani.

    12.Cugetari la locul de munca:
    Ceva nu-i in ordine cu mine: o clipa nu-s atent si ma trezesc ca muncesc...

    13.Alo, poliţia? Veniţi, vă rog, cineva încearcă să mă vio… o… O! O! OOO!!!
    Nu mai veniţi!

    14.Azi noapte, bărbatu-meu a fost sălbatic în dormitor.M-a prins cu
    amantul.

    15.Conform condițiilor reality-show-ului fiecare concurent putea să-și ia
    pe insula nelocuită doar câte un singur obiect. Ion și-a luat o carte,
    Vasile un casetofon, Costel calculatorul iar Bulă o femeie gonflabilă.
    Peste o lună Bulă avea și carte și casetofon și calculator…

    16.Fiul meu de 6 ani mi-a lasat secretara gravidă. Ticălosul mic a luat un
    ac şi mi-a găurit toate prezervativele!

    17.Fetele sunt ca prezervativele: stau mai mult în portofelul tău decat pe
    pula ta.

    18.Când şi-a văzut nepoţelul pentru prima dată, soacra dezamăgită îi spune
    norei:
    - Nu seamănă deloc cu fiul meu.
    Atunci nora şi-a ridicat fusta şi i-a zis:
    - Auzi, mamă soacră, asta nu-i copiator.

    19.O blonda la doctor
    -Domnisoara unde va inteapa?
    -In masina, dar mi-a promis ca in curand inchiriaza o garsoniera.

    20.Luati o rigla de 15 cm. Vi se pare mica, mica, nu? Iar acuma puneti-o
    alaturi de penis. Iata relativitatea!

    21.Se duce Bulă la o prostituată şi o întreabă:
    - Cât imi iei pentru o labă?
    - Zece euroi.
    -Mersi. Vroiam doar să ştiu cât economisesc eu în fiecare zi.

    22.La o cină de afaceri:
    - Mă scuzaţi, sunteţi cumva patronul firmei la care lucrează soţul meu?
    - Nu!
    - Atunci vă rog să vă scoateţi mâna din chiloţii mei!

    23.De când ne-am cunoscut, prietena mea şi-a schimbat stilul de a face
    dragoste.
    - Palpitant… Şi ce stil preferă acum?
    - Stilul “fluture”.
    - Cum aşa?!
    - Păi, nu vrea să facem sex decât după ce-i flutur banii pe la nas…

    24.El vine acasă beat mort, la mijitul zorilor dimineaţa . Ea începe cu
    meliţa:
    - Câţi bani ai cheltuit boule?
    - Vreo şase milioane…
    - Animalule cu şase milioane pot trăi o lună!
    - Normal, tu nu bei, nu fumezi, nu dai bani pe pizdă …

    25.Soţia îl trezeşte pe soţul ei:
    - Dumnezeule mare!… Un om s-a băgat în pat cu noi şi mi-a tras-o !
    - Şi de ce nu ai strigat netrebnico?!
    - Pentru că am crezut că eşti tu până am ajuns la al treilea număr. Şi
    atunci am început să mă îndoiesc

    RăspundețiȘtergere
  40. Uai oameni buni, va rog sa-l roage cineva pe nea Cascavete ot Prazaria, king of za Bubico si proaspat felicitat de ziua lui, ca sa termine dreaq cu glumilii de-a gioaca cu "proiectele de lege", ca creapa naibii-n mine cusaturilii, de atata ras !

    Am zis eo bine ca, de cand nu mai are menistrii ai dezbinarii nationale, carora sa "le ia" interviuri, facute dinainte, Cascavete s-a damblazat de-a binelea ! Basca ca a ramas si fara eroaica de Careacal care, acusica, a inceput sa "regrupeze" destinilii invataturii romanesti !

    Uai, aista s-o apucat de proiecte legislative, la nivel national !
    Zau ca m-am udat oleaca la izmene, de ras, cand i-am "accesat" ultima prostare !

    Cine are o tzara de cunostinte despre "tehnica legislativa" si a avut ocazia sa participe la fel de fel de grupuri de lucru interdepartamentale sau interministeriale, mandatate sa intocmeasca diferite proiecte de dispozitii si ordine interne, sau proiecte de hotarari de guvern sau de legi, stie prea bine ce vreau sa spun !
    S-a trezit si nea Prazmen sa faca un proiect de "lege", combinand intr-un stil total haotic ceva din tehnica lu' "Fefeleaga", cu copi-peisturi din ce s-a mai afisat pe blogurile astea in ultima perioada, plus originalitati d-ale lui !

    Uai, pe koila ista daca nu-l mai baga nimenea in sama, creapa de ciuda !
    Da, daca te uiti mai atent la profilu' lui, piticoja nu-i prost, ci numa idiot. Stie el cum sa-si atraga accesatorii pe blog !

    Tre sa-mi schimb dreaq izmenele si sa ma linistesc ! Daca ma prinde harca, sigur mi-o trage "la rece" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: acusica sa nu credeti ca eo as avea cine stie ce experienta extraordinara in tehnica aiasta legislativa, insa, o perioada de timp, am avut si eu ocazia sa belesc pula pe la diferite "grupuri de lucru", unde sedeai fain cu curul in scaun zile intregi, beai cafa, haleai biscuiti cu apa plata si ascultam cum isi spargeau capatanile desteptii in domeniu !
      Iar dupa ce ne dadeam muie cateva luni, potrivit gradelor, functiilor si esalonatelor de la care ieream fistecare, in final iesea un cacat !
      Sefii faceau tot cum vroiau muskii lor !

      Ce pula mea ! Ma rog, putza mea, in cazul de fatza !

      Ștergere
    2. Prost Scripte: parca vad ca iar se baga domnu' Marin Neacsu in seama si, in loc sa se ia de muia mea, iar se agata de Vasile cu adminu', ca este impotriva ovreilor si caadmite, pe fata, segregatia intre tigani si rromi...

      Ștergere
    3. Baa, io chiar am facut 2 kkturi de astea, chipurile. 2 HG, singur singurel. Si-a mai bagat coada un pik si baiatul asta de-i acu sef la DLAJ. Pe vremea aia la putere era Maciu. Baa, avem niste draci in coor de numa, numa! In tot M 100 ala era o armata de juristi, atit la SMG cit si la Ministru, dar treburile lor le rezolvau altii. S-a ales praful de toate in armasa! Cei buni au taiat-o cu ordonanta, raminind doar kucii...
      Dar revenind la subiect, lasa-l baa pe Nea Cashu el Bubico ot Craiova sa-si faca gargara. Chestia asta il ajuta la vocaliza. Poate punem si noi aciulea de-un proiect de lege, cine stie? Punem de-o lege si-i punem si de-o mooie lui Cezarel maimucul.

      Ștergere
    4. Am auzit de Maciu-Piciu asta ! Ierea un putoi cand incercam eo sa fac trecerea de la statutul de ofiter comunist, indoctrinat cu tezele celui de-al coispelea congres, la statutul de viitor ofiter NATO ! N-am mai apucat sa ma vad NATO ! Insa, Maciu-Piciu asta, cu facultatea facuta la sucurseala de la Podul Izvor a Facultatii Hyperion, prin procedeu' la foarte mare distanta, a bagat tri sfertace de armateni in cacat !

      Ștergere
  41. Uai, o-nceput postul mare !
    Ni-o zis hoasca ca daca mai vorghesc mascari si nu ma linistesc, o sa ma bronzez forevar in iad !
    Na, eo ii tot zic ca de tri zile sunt trecut la Buda, iar zbarcita tot imi zice ca ni s-o urat cu rasuflatul normal si ca mi s-o facut de scos de pe tabelu' cu intretinerea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PieSe: uai, cu ci om am trait ! Cat mi se scula, o mai luam la pula ! Si ea ma lua la pula, de aia inchipuita, si-mi lua si solda de ofiter al armatei din boznare! Apoi, cand MI SE MAI scula, mai foloseam si limbociul ! Cu timpul, am bagat de sama ca efectu-i cam acelasi, iar efortul mai mic, numa ca riscu-i sa ramai cu floace intre dinti. Plus ca tre sa-ti speli bine muia dupa actu' secsual ca, de altfel, se tin toti canii dupa tine cand iesi afara !
      Acusica, putza nexam ! Iar banii nu ma mai intereseaza !

      Ștergere
  42. Buei Cezare, maimuco e ora doua! Vin' si ma scarpina pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  43. Ion Iliescu: “Locul lui Adrian Năstase este în PSD”.
    Mai degrabă invers, locul PSD-ului este lângă Adrian Năstase.

    RăspundețiȘtergere
  44. Mei, motanelul baligos ne ataka mascota. Ete ce zice:

    tigri2 spunea...

    Si tu CEZAR dobitoc de GAZ cu minte de capra,ce dovezi mai mari vrei decat palatele,conturili din banci si limuzinele,castigate in 23 de ani de jaf,daca cumva iti trece prin bostanul ala sec sa zici ca sunt obtinute din munca si afaceri-care afaceri,ca in tara nu s-a co0nstruit nimic,care afaceri loaza?Nu se vede nimic decat haurile cascate ale combinatelor distruse si vandute la fier vechi de alte lepre ale neamului -tziganii.O tara de hoti ,de tzigani si de amarasteni,care e multi -da vorba lui Lapusneanu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...

      ...Iar tu tractorist fara sfarleaza vei fi blestemat numai si numai pentru ..PROSTIA INCOMENSURABILA DE CARE DAI DOVADA!!
      Iti voi da un singur exemplu,matematic;
      Nastase a preluat guvernarea cu o ,,crestere economica "de -4 ! I-a dat-o tembelului national cu +6 !!
      Nastase a finalizat negocierile pentru intrarea in NATO si UE!
      Fa o comparatie intre averea lui Nastase si ..Videanu sau Base sau UDREA sau ala de la ANAF...tractorist idiot ce esti !
      Ai grija de IDOLUL tau DD..ca-l executa silit bancile ! Nu mai are sa dea la idioti ca tine ..cate 20.000de euroi in laba!!

      18 martie 2013, 11:15

      Ștergere
    2. tigri2 spunea...

      Mai calaret de oi,sugator la berbeci,nu stiu sigur dar in perioada lui Tariceanu ,economia Ro era infloritoare si n-am auzit ca acest om sa se fi imbogatit ca Nastase.

      Ștergere
    3. CEZAR spunea...

      Boule..vezi ce avere avea Nastase inainte de a intra in politica!!
      Daca era atat de infloritoare economia pe vremea lu i Tariceanu ...mai vezi si ce deficit bugetar i-a dat lu pretenaru BOC ! Rau ii sa fi prost si tractorist fara sfarleaza!!

      Caracterizarea super-concentrata a lui KK Von HURZICENI Si RH+

      Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      La futut ..nerecomandata!!

      Ștergere
    4. tigri2 spunea...

      Geaba ai purces la Timisoara ca mintea tot de tzaran de turma o ai,se vede de la o posta ca esti de-a lu'Garcea of Sadova.Du-te la muls de berbeci ca ti-au fatat oile prasite de tine asta toamana.

      18 martie 2013, 12:29

      Ștergere
  45. Bai, fix la trei si zece
    Tigrul sa ne scarpine la oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oua ..seci !
      Coaja sparta !
      _ula bleaga
      Nesculata!!
      La futut ..nerecomandata!!
      Caineala!

      Ștergere
    2. Taci Cezare sau nu-ti mai dau oile pizda ca sunt lehuze

      Ștergere
  46. Nex ..Fix la trei NOUA!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna zua la populime,buna sa va hie irima la tonti!
    PMT,muistule,vaz ca t-ai revenit,ptiu,nu te-ai deochea da sugubat mai iesti.
    No,apu,voia buna va sa-mbucure pi mai diparti,sloboz din belsug,muie de calitate cum zici bosorogila PMT,limbi ascutiti si alupigus la max.

    P.S.Cezare,vezi ci faci cî vini frate-tu ceala mare si ti urichiazi aciulea,di fata cu tonti.

    RăspundețiȘtergere
  48. Uai, fiti cu ochii ca pe butelie pe astia 2: Motanelul baligos si Cezar maimuca, zisi Fratii Jderi, Stan si Bran, Lolek si Bolek, Kermit si Miss Piggy...

    RăspundețiȘtergere
  49. La NOOA trecute fix sa ne tuci in virf de pix.

    RăspundețiȘtergere
  50. Buey Motanele kkcios, RoBortule ia traduceti voi ce scrie pe porta aia din poza, daca vreti autonomuie!

    RăspundețiȘtergere
  51. La popa Tokes la poarta este-o mata moarta...

    RăspundețiȘtergere
  52. KGB CUCERESTE ROMANIA PRIN RETEAUA MAGHIARA UDMR !

    Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu,
    La numirea în postul de procuror general al României a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia – Eduard Kovesi – fusese racolat de spionajul maghiar.

    Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc.

    Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Aşa că nu e întamplator că apar spioni ca Stancev, care racolează în acte de spionaj miniştri, ca şi Zsolt sau Codruţ Seres în 2006. Bulgaria este veriga slaba în UE si NATO, iar agenţii bulgari, de fapt ruşi, penetrează structurile de stat ale României.
    Din anii 70 funcţiona celebra unitate anti-KGB 0110, cu sediul într-o vila burgheză de pe strada Londra din Bucureşti. Această unitate se ocupa şi de înfiltrarea agenţilor STASI si AVO pe teritoriul României. Cu „ajutorul” agentului de influenţă sovietic Ion Iliescu celebra unitate a fost desfiinţată în zilele revoluţiei decembriste. Ion Iliescu a putut liniştit să instrumenteze asasinarea lui Ceauşescu, ca o răzbunare, permiţând penetrarea serviciilor si structurilor statului cu agenţii Moscovei. Unitatea anti-KGB a fost reînfiinţată în 1994, dar a început să fie sabotată de conducerea de la Bucuresti în 1998, când i s-a interizis sa se mai ocupe şi de agenţii revizionismului maghiar din Transilvania, mulţi din ei făcând jocul Moscovei pe filiera clasica occidentală.
    ———————————————————————–

    RăspundețiȘtergere
  53. UDMR RETEA RUSEASCA SUB ACOPERIRE MAGHIARA

    2

    Serviciul secret american…

    Datele şi informaţiile deţinute de Serviciile Secrete US dovedesc penetrarea de catre Serviciile de Informaţii Rrusesti a structurilor de decizie româneşti, la toate nivelurile prin UDMR . De altfel, informaţii şi date despre activitatea Serviciilor de Informaţii (de spionaj) maghiare îndreptate împotriva intereselor politice, economice şi militare romanesti s-au deţinut cu mult înainte de 1990 şi toate aveau ca punct de pornire Consulatul ungar din Cluj. In cursul anului 1988, Ceauşescu, pus în faţa unor probe indubitabile, a ordonat desfiinţarea oficinei de spionaj respective.Dupa 1990, acţiunile spionajului maghiar au fost reluate cu şi mai mare forţă şi, favorizate de inacţiunea Serviciilor Speciale româneşti, determinată de complicitatea factorului politic, au reuşit să penetreze structurile de decizie ale Statului Român, atât la nivel de Guvern, cât şi la nivel de Preşedinţie. S-a ajuns ca seful organizatoei G. Frunda sa fie nimit consilier principal al lui Ponta ( premierul actual al Romaniei )

    De atunci, cu toate că acţiunile au luat amploare o dată cu cooptarea la guvernare a UDMR în Guvernul Ponta ( pe usa din spate N.A. ), orice date, informaţii, acţiuni ale spionajului rusesc sunt trecute sub tăcere de către factorii politici, ceea ce a facilitat desfăşurarea de forţe ostile în toate domeniile de activitate şi de decizie ale Statului Român.

    In timpul guvernarii USL la nivelul unităţii româneşti de contraspionaj economic, începe să fie de notorietate acţiunile cadrelor de spionaj rusesti via UDMR care acţioneaza pe faţă pentru culegerea de informaţii cu caracter economic care să-i ajute să obţină evidente avantaje materiale pentru ţara lor de origine, mai ales în domeniul privatizărilor.

    Un alt punct sensibil îl reprezintă Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, a cărui misiune este asigurarea condiţiilor de trecere la societatea informaţională, care presupune implementarea coerentă şi generalizată de sisteme informatice integrate. Faptul că organizaţiile, oricare ar fi ele, depind de reţelele de comunicaţii electronice şi de sistemele si serviciile informatice face ca acestea să fie mult mai vulnerabile la ameninţările de securitate, astfel că sunt evidente importanţa şi sensibilitatea acestui domeniu în ecuaţia siguranţei naţionale. Cu toate acestea, prin algoritm politic, el a fost atribuit UDMR-ului…..in guvernarea anterioara…..Va urma

    RăspundețiȘtergere
  54. WIKILEAKS SI AGENTURILE MOSCOVITE DIN ROMANIA

    Telegrama „Care sunt mizele: , adresată adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, : „Este îngrijorătoare mărirea influenţei UDMR din România şi rolul ei ca unealtă a intereselor ruseşti”
    Dezvaluirile notelor diplomatice facute de Wikileaks confirma ce am sustinut constant si anume ca in Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului.
    Numirea lui G.Frundo ca principalul consilier al premierului Ponta produce ingrijorare si chiar consternare… intra in atentia Ambasadei SUA.
    Evident acest lucru spus de ambasada americana de la Bucuresti are alta greutate, iar acest lucru explica neincrederea institutiilor din SUA in cele din Romania, inclusiv in cele care ar fi trebuit sa vaneze reteaua ruseasca din politica, economia si presa din Romania.
    CITITI SERIALUL COMPLET: UDMR SERVICI SECRET RUSESC IN ROMANIA ! ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    RăspundețiȘtergere
  55. UDMR AGENTURA MAGHIARO- RUSEASCA DIN ROMANIA
    ( O VECHE TRADITIE CARE CONTINUA SI AZI )
    Când Dej a eliminat „Biroul Moscova” (Pauker, Luca şi Georgescu) din controlul asupra afacerilor României, conducătorul sovietic (Stalin) a „impus” Regiunea Autonomă Maghiară (RAM), instituţionalizând statutul de facto de protectorat al Moscovei.
    Lajos Csupor, conducător al RAM de-a lungul întregii sale existenţe, a menţinut un contact strâns cu reprezentanţii militari şi cu consulul sovietic din Cluj (în acelaşi timp ofiţer KGB), Albert Petrovici Akulov, precum şi cu diplomaţii maghiari. De exemplu, militarii sovietici aveau comandamente în Tâgu-Mureş, Sfântu-Gheorghe, Miercurea-Ciuc, Cluj, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Sighet, Şimleul-Silvaniei şi Huedin.
    UDMR continua aceasta traditie. Conform datelor serviciului america toata conducerea acestei organizatii este formata din securisti si comunisti “loiali” atat servicilor romanesti ,unguresti cat si rusesti VA URMA
    AGENTUL RUSO MAGHIAR FRUNDA

    RăspundețiȘtergere
  56. AGENTUL RUSO MAGHIAR FRUNDA

    Un raport KGB recomanda, printre altele, reactivarea agentilor mai vechi si mai noi ai Moscovei, din Romania. Urma ca ei sa pregateasca o succesiune de coloratura sovietica, in urma unei revolte populare sau a unui complot anti-Ceausescu, dirijat de sovietici. Se pare ca recomandarea privind activarea retelelor KGB din Romania a reusit continuind zi azi. In timpul revolutiei, ele au jucat un rol important, dat fiind ca Romania post comunista a fost impiedicata sa se indrepte spre tabara occidentala. Sa ne amintim ca in dimineata zilei de 23 dec. 89, in editia unica a , aparea urmatorul comunicat al lui Ion Iliescu : “Noi, romanii, nu dorim sa copiem modelul vecinilor nostri. Protestul nostru era indreptat impotriva lui Ceausescu, dar era in acelas timp (un semnal) favorabil mentinerii unei etici socialiste. Avem nevoie de diversitatea de opinie si de o ordine socialista.

    Daca in 1989-1990, in Romania, se aflau circa 60.000 de agenti speciali rusi, unguri si iugoslavi, in toamna lui 1991 mai erau 29.000 de militari sovietici, care erau imbracati civil si se numeau “visautniki, (ofiteri spetznaz insarcinati cu operatiuni speciale)”. “In ’91 mai erau cam 29.000 printe care si intraga agentura UDMR…..

    RăspundețiȘtergere
  57. RAPORT AMERICAN DECLASIFICAT:
    FRUNDA AGENT RUS ….UDMR o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conditiile actuale.
    Referitor la carierele politice realizate de agenţii serviciilor speciale ale Ungariei în guvernele României, este de remarcat mărturia ….. director al Departamentului Contraspionaj…………………
    prezenţa la vârf în guvernul român a unui agent maghiar,Frindo carelucreaza şi cu ruşii…….
    Spionajul ungar este de cele mai multe ori, conform istoriei si expertilor nostrii, doar un “front” pentru spionajul rusesc (seful serviciilor de informatii maghiare a absolvit “Scoala KGB”), UDMR este de fapt o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conitiile actuale. Acesta a fost recrutat de spionajul Ungariei in 1988 si si-a continuat activitatea pe aceasta linie si ca agent al rusilor.
    …….Apoi a urmat prima confirmare oficiala a afirmatiilor noastre: Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta G.F .
    Expertul serviciilor de informatii romanesti furnizeaza si o lista neagra a 20 de agenti sovietici in UDMR pe care o publicam mai jos ……..

    RăspundețiȘtergere
  58. Muei, ieou nu-i dau astuia din pastilele mele. Si nici in saloon cu iel nu vreau sa sad.

    RăspundețiȘtergere
  59. Securitate file

    A controversy was sparked in summer 2006, when files kept by the Securitate (Communist Romania’s secret police) on Frunda and 28 other politicians UDMR including the UDMR’s Markó and Attila Verestóy, were declassified by the Romanian Intelligence Service.
    ……………….
    ………………………..

    Gyorgy Frunda a avut angajament de informator semnat cu fosta Securitate, ne-a declarat, fostul sef al Securitatii din judetul Mures, Gheorghe Maries.( Securitate …serviciul secret Ceausescu ) Potrivit lui Maries, Gyorgy Frunda fusese recrutat sa dea informatii despre reprezentantii minoritatii maghiare, mai ales despre intelectuali. Desi grave aceste afirmatii par o diversiune. Frunda fiind prezentat ca un informator oarecare si nu un sef de retea . ( ruseaaca Nota aut )

    RăspundețiȘtergere
  60. Reteaua NKVD Iliescu sa format in jurul lui MARCO BELA……….Înainte de 1989, Bela Marko a fost unul dintre redactorii de bază ai revistei „Igaz Szo“, revistă a filialei scriitorilor comunişti maghiari din România, care apărea la Tg. Mureş. A luat un premiu al Uniunii Scriitorilor comunisti în 1980.
    Lista agentilor Rusi din Romania …………….sectiunea maghiara a fost confirmata de Confirma lista lui Nocholson ( Agent sef CIA -Bucuresti arestat ca spion rus N.A)
    Nicholson was station chief in Bucharest, Romania,
    Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16-year CIA man told investigators he received $300,000 from the Russians. He cooperated with investigators .
    In finalul materialului din intr-o nota de subsol, se mai afirma: Frunda …….member of russian intelligence service, a fact which is well documented”
    Inchei citatul.
    Am trimis autoritatilor informatii confidentiale. Concluzionez. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca nimic….o vor face altii.
    Robert Horvath Deva
    In premiera absoluta din New York

    RăspundețiȘtergere
  61. Da muei, stiam ieu ca rusii-s de vina cind se lumineaza de dimineata.
    Noroc de ameriloci ca intervin si se intunericeste noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  62. Robortule, bey tu n-ai de lucru in Jap? Meri muei sa vezi cine si-a bagat botul de-a fost tsunami la Fukushima.In PL-ul mieu de deraiat

    RăspundețiȘtergere
  63. Robert H si Motanelul kkcios von Hurziceni sa o suga virtos la olteni, moldoveni si banateni!!! ALUPIGUS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUie Cezare!In primul si-n primul rand, sa o suga la ardeleni!Ce PL MNEU!!!Ca poci sudui amu in Postul Mare.

      Ștergere
  64. Răspunsuri
    1. PRIETENE ROBERT VINO LA MINE PE BLOG SA-TI DAU UN PIC DE MUIE CA AICI MA RUSINEZ. SPALA-TE MAI INTAI PE PROTEZA, CA ALTFEL TI-O TRAG IN FREZA. IN FREZA SI IN LULEA, IA MAI DU-TE IN SULA MEA.

      Ștergere
    2. Ma robert, da o mai ai?

      Ștergere
  65. AM PRIMIT UN MESAJ DE INCURAJARE DE LA UN MILITAR PATRIOT ROMAN....CU UN N.
    Este cutremurator ! Dar daca sunt adevaruri si le asociem cu multele “necunoscute” ce macinau Romania in special din 1996 incoace, de cand UDMR persista la guvernare, cu mici exceptii, la care adaugam pozitia lui Basescu fata de prietenii unguri dar si toate numele “neromanesti” ale unor personaje plantate si mentinute cu orice pret in pozitii cheie, atunci nu ne miram de ce se intampla azi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ia treci matale in camesoi, ca urmeaza stingerea si tembel tacanel poti pe scari sa-ti rupi gitul nitel. Ia si-o muie de cal mare de la Cezar din caldare, data prin strecuratoare.

    RăspundețiȘtergere
  67. PRIM MINISTRII AGENTI MAGHIARI ....FILIERA KGB

    AGENTURA KGB ....TRDITIA TREBUIE CONTINUATA !
    Adrian Nastase si-a instalat drept sef al Cancelariei un agent al Ungariei dupa o vizita la Budapesta. Misiunea din Guvern a lui Alin Teodorescu, a fost preluata apoi de chiar seful spionajului maghiar din Romania.
    Nastase prim ministru al Romaniei a lucrat pentru interesele Ungariei si s-a aflat in relatii directe, personale si profesionale, cu un sef al spionajului maghiar pe spatiul balcanic, Faptele se pot incadra la Articolul 155 Cod Penal privind Tradarea, care se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.


    Iata cine este eroul lui Lupus !

    RăspundețiȘtergere
  68. Muei,nu-i a bine!
    Ne-a cotropit sogorul soguno-muisto-bozgoresc.Dati-i la flit,cu FLIT.Cezare,da-i in gura ca te sustine toata natia romana.
    No, buna dimineata ca uitai din cauza nervilor.

    RăspundețiȘtergere
  69. Muei,articolul poate fi citit si savurat integral in Romania Literara,autor cica unul Prelipceanu.Si cand te gandesti cate critici am primit NOI,cei de la Noo,Zoo et company MH pentru modul de exprimare!!!!!
    „şi ce circ ar ieşi dacă ar trebui să transcriu tot ce ne spuneam

    noi atunci de mult poate cu mai puţine pula mea şi dă-i în pizda mă-sii

    dar în esenţă cam la fel”.

    RăspundețiȘtergere
  70. ... saracu RH, are diaree nocturna si se caca pe dansul cand apevistii pulii dorm pe ei! Daca ai rabdare sa citesti ce apare sub sigla muistului se poate vedea de la o posta ca "nu e el": pasajele ci "dezvaluiri" au alt stil si sunt corecte gramatical si ortografic, iar cand se "exprima" dumnealui "in persoana" (injuraturi, replici etc) nu mai are nici o apasare referitor la gramatica si ortografie! Concluzia: sunt mai "multi" RH in pravalie decat vrea el sa recunoasca!
    Muie la toti RH-sii din lume!!!
    O zi buna pularailor expirati!

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri