Google Translate

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Congresul PSD, 19-20 Aprilie 2013. Bucuresti. Se reuneşte, vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului. UPDATE. PSD şi-a votat noua conducere. Vezi aici lista completă a câştigătorilor.


Congresul PSD se reuneşte, vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului, pentru a decide, prin vot, asupra noii structuri de conducere a partidului, singurul candidat la şefia formaţiunii fiind actualul preşedinte, Victor Ponta, în timp ce Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte executiv.
 
 
 
Ponta: Sunt norocos că Iliescu nu mai are 60 de ani. Nu aş fi avut nicio şansă la Congres
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la sfârşitul primei zile alocate acestui eveniment, că este norocos că Ion Iliescu nu mai are 60 de ani, pentru că, în caz contrar, nu ar fi avut nicio şansă la votul de sâmbătă, la şefia partidului.
"Vreau să spun încă o dată ce norocos sunt că domnul preşedinte Iliescu nu mai are 60 de ani, că nu aş fi avut nicio şansă mâine", a spus Ponta, după discursul lui Iliescu.
 
El a făcut referire la Congresul PSD din 2005 şi, apreciind că istoria a făcut dreptate, i-a mulţumit lui Iliescu pentru curajul de a merge alături de PSD şi după acel eveniment.
 
"Istoria uneori face dreptate. Cred că toţi vă amintiţi de faptul că în urmă cu opt ani, tot aici, am avut un alt Congres şi poate mulţi am crezut atunci că domnul Iliescu nu va avea puterea să meargă mai departe alături de noi. Vreau să-i  mulţumesc pentru acest curaj extraordinar. E o lecţie pentru mine", a spus Ponta.
Victor Ponta a amintit că la Congresul din 2005 şi el a pierdut funcţia pentru care candidase, cea de secretar general, şi a avut puterea de a merge mai departe.
"Toţi vă amintiţi acest moment, foarte puţini vă amintiţi că la acel Congres am pierdut şi eu funcţia de secretar general. Însă, dacă domnul Iliescu a putut să meargă mai departe cu atât mai mult am putut să o fac eu", a conchis Ponta.
 
UPDATE. Vanghelie: Mi-a luat 20 ani să înţeleg: n-ai dreptate când ai dreptate, ai dreptate când ai greutate
"Poate aţi văzut colaborarea mea cu domnul preşedinte Ponta. Acuma suntem într-o reevaluare. Dânsul mă reevaluează pe mine şi eu trebuie să-l reevaluez pe dânsul. La reevaluarea mea, la momentul de azi, pot să spun: «Victor, eşti corect». (...) Dreptatea este relativă întotdeauna, dar cred că sunt momente când am şi eu dreptate. Dar cred că Victor este corect", a spus Vanghelie.
El a arătat că i-au trebuit 20 de ani de experienţă în PSD ca să-i ceară scuze preşedintelui de onoare al formaţiunii, Ion Iliescu, şi să-i spună: "Domnule preşedinte, aţi avut dreptate şi când n-aveaţi dreptate".
"Mi-au trebuit 20 de ani să înţeleg un lucru: nu ai dreptate când ai dreptate, ai dreptate când ai greutate. Trebuie să învăţăm cu toţii, aşa e viaţa, din păcate, în politică", a adăugat Vanghelie.
El a mai arătat că i-au trebuit tot 20 de ani ca să înţeleagă şi să spună că îi pare rău că s-a certat cu Adrian Năstase.
 
"Eu cred că şi eu am greşit foarte mult. Din zi în zi, cu cât capăt mai multă experienţă, îmi dau seama de valoarea lui Adrian Năstase. Cu toţii trebuie să spunem că Adrian Năstase a fost condamnat pe nedrept. Nu trebuie să ne fie ruşine să luăm apărarea unui coleg al nostru", a adăugat Vanghelie.
El a adăugat că şi-a respectat întotdeauna cuvântul dat, şi faţă de Mircea Geoană, şi faţă de Victor Ponta.
 
"Am fost cu Mircea Geoană, l-am spijinit pe Mircea Geoană, îl respect pe Mircea Geaonă. Este un om valoros, trebuie să facă parte din această echipă. Toţi trebuie să ne comportăm cu demnitate, nu să ne păcălim între noi. Da, am fost cu Mircea Geaonă şi am spus la Congres că nu votez cu Victor Ponta. Dar când îi voi spune lui Victor Ponta că fac un lucru, aşa am să-l fac. Asta trebuie să fie de apreciat", a mai spus Vanghelie, arătând că a avut momente când nu s-a mai regăsit în PSD.
 
UPDATE. Geoană: Congresul PSD de acum ar putea fi numit "pacea de la Bucureşti"
"Poate că niciodată, în trecutul recent, partidul nostru nu a avut un moment mai bun decât acum", a spus Geoană, care, ulterior, i-a felicitat de membrii PSD şi conducerea partidului pentru rezultatele excepţionale de la alegerile locale şi parlamentare
 
Menţionând că "natura urăşte vidul", Geoană a arătat că, oricât de mulţumiţi ar fi de situaţia în care sunt astăzi, social-democraţii nu pot să nu fie conştienţi de imensul risc pe care PSD îl are, ca partid atât de mare şi ca ax central al guvernării, într-un moment foarte complicat al ţării.
"Oricât de mare ar fi scorul nostru, oricât de mare ar fi majoritatea noastră şi oricât de solidă ar trebui să rămână alianţa noastră cu partenerii noştri de guvernare, nu putem să nu fim conştienţi că avem în ţară un nivel inacceptabil de sărăcie", a atenţionat fostul lider al PSD.
 
"Pentru că suntem la congresul unui partid de stânga, trebuie să avem curajul să spunem că trebuie să venim cu o soluţie de stânga, că acest capitalism pe burta goală, care produce inechitate şi polarizare socială chiar şi atunci când creşte economia, trebuie să fie înlocuit de un alt model de capitalism", a continuat acesta.
Mircea Geoană a subliniat că România nu este o ţară care trebuie să fie lanterna roşie a Europei.
"Suntem într-o situaţie ruşinoasă, suntem o ţară mare, suntem o ţară puternică, suntem o ţară care ştim să facem treabă şi mandatul nostru, ca partid aflat la guvernare, este să readucem demnitatea României şi forţa României şi respectul pe care România şi românii trebuie să le aibă în faţa Europei şi a lumii", a adăugat el.
El a felicitat-o pe preşedinta Organizaţiei de femei a PES, Zita Gurmai, comentând, în glumă: "Unguroaicele, tot unguroaice!".
 
UPDATE. Zgonea: Pe cetăţeni nu-i interesează cine e şef la DNA. Să nu lăsăm scandalurile să ne distragă
"Prioritatea noastră este guvernarea, păstrarea locurilor de muncă, venituri decente. Pe cetăţeni nu-i interesează pe cine punem şef la DNA, ministru al Justiţiei. Toate aceste scandaluri nu interesează pe nimeni, pe ei îi interesează dacă au bani pentru întreţinere, şcoli bune pentru copiii lor, spitale curate. Nu trebuie să lăsăm scandalurile să ne distragă de la ce avem de făcut", a afirmat Zgonea.
 
 
UPDATE - Dragnea, către Năstase, la congresul PSD: "Adrian, bine ai revenit acasă!"
"Singurul care a trebuit să plătească pentru noi toţi e Adrian Năstase. Adrian, ai lăsat un gol uriaş cât timp ai fost plecat! Sper să ai puterea să-l umpli la loc! Adrian, bine ai revenit acasă!", a spus Liviu Dragnea.
 
UPDATE - Congresul PSD a modificat Statutul, instituind funcţia de preşedinte executiv
Congresul PSD a adoptat, vineri, cu unanimitate, prin vot deschis, o serie de modificări la Statutul partidului, cea mai importantă fiind instituirea funcţiei de preşedinte executiv al formaţiunii, în condiţiile în care Liviu Dragnea este singurul candidat la această funcţie.
Funcţia de preşedinte executiv a fost introdusă nu doar la nivel naţional, şi la nivelul organizaţiilor muncipale, judeţene, de sector, a municipiului Bucureşti. De asemenea, s-a decis ca funcţiile de prim-vice alese în conferinţele organizaţiilor judeţene sau municipale să se transforme în funcţii de preşedinte executiv.
 
Totodată, prin modificările aduse la Statut a fost majorat numărul de vicepreşedinţi ai partidului la nivel central, existând 8 funcţii de vice la nivel naţional, 8 funcţii de vice la nivel regional, 5 funcţii de vice alocate femeilor şi alte 3 funcţii de vice, asimilate, pentru liderii de grup de la PE, Senat şi Camera Deputaţilor.
Pe de altă parte, în noul Statut se redefineşte Secretariatul general ca structură tehnică (în sensul că funcţia nu mai este, ca până acum, una aleasă, n.r.) cu un secretar general şi alte două funcţii de secretar general adjunct alese de către Comitetul Executiv Naţional.
În afară de adoptarea modificărilor la Statut, Congresul a mai aprobat, cu unanimitate de voturi, o hătărâre prin care se amână până în anul 2016 intrarea în vigoare a unui articol al Statutului care prevede ca preşedintele PSD să fie ales sau revocat de toţi membrii de partid, în alegeri interne.
 
 
UPDATE. Mesajul lui Diaconescu pentru PSD: Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC; Ponta: Nu redeschid OTV
Preşedintele PPDD, Simona Man, le-a transmis, vineri, social-democraţilor "cuvântul lui Dan Diaconescu": "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!", Victor Ponta replicând: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid".
 
Simona Man a spus, în discursul ţinut la Congesul PSD, că PPDD "este unicul şi adevăratul partid de opoziţie" şi că este sigură de faptul că Victor Ponta nu a închis OTV, dar acesta va fi convins de femeile social-democrate să redeschidă postul de televiziune.
"În calitate de preşedintă a unicului şi adevăratului partid de opoziţie, salut congresul celui mai important partid de la guvernare", a spus ea.
 
Simona Man a arătat că în ultima perioadă premierul Ponta a apreciat activitatea parlamentară a PPDD şi a preluat unele dintre iniţiativele acestui partid.
"Sunt sigură că domnul Ponta nu a închis OTV, dar va fi convins de femeile pesediste să-l redeschidă, pentru că acesta este cel mai important vehicul de luptă împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu", a adăugat Simona Man.
 
Ea a arătat că este singura femeie preşedinte de partid şi ar fi fost bucuroasă dacă una dintre doamnele democrat-liberale s-ar fi înscris pentru cursa la şefia PSD, dar, nearalizându-se acest lucru, îi doreşte lui Ponta succes.
 
În finalul discursului său, Simona Man a precizat că le transmite tuturor reprezentanţilor PSD "cuvântul lui Dan Diaconescu", respectiv: "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!".
Premierul Victor Ponta a replicat ironic: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid".
El a mai spus că intenţionează ca prim-ministru să asculte opiniile celor care nu se află în coaliţia de guvernare şi a arătat că, "după mulţi ani de guvernare autistă, arogantă", trebuie să existe o altă guvernare.
 
De asemenea, Victor Ponta a salutat prezenţa la Congresul PSD a preşedinţilor PPDD şi UDMR.
"Există PPDD şi UDMR în opoziţie. Altă opoziţie nu există", a mai spus Victor Ponta.
 
 
UPDATE. Antonescu: Nu-l reevaluăm pe Băsescu; Ponta:Din 2014 trebuie să coabitez cu Crin, ar putea fi dificil
"Reevaluarea pare pentru unii cel mai recent joc de societate din politica românească (...) Există lucruri care nu sunt de reevaluat. Pentru noi. Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul băsescu", a spus Antonescu în discursul rostit la Congresul PSD.
 
După ce liderul PNL şi-a încheiat discursul, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că împărtăşeşte toate ideile de unitate exprimate de Crin Antonescu, dar că este puţin "îngândurat".
"Împărtăşesc toate aceste idei de unitate şi dorinţa de a duce la capăt proiectul nostru. Eram îngândurat, mă gândeam că de la anul coabitez cu Crin şi s-ar putea uneori să fie chiar mai dificil. Dar sigur va fi mai bine pentru România", a spus Ponta, după discursul preşedintelui PNL, Crin Antonescu.
 
UPDATE Ponta: Congresul PSD, moment de bilanţ pentru ultimii trei ani ai partidului
"Este un moment de bilanţ pentru ultimii trei ani, care s-au scurs de la Congresul din 2010. În acelaşi timp, un moment în care trebuie să vă prezentăm dumneavoastră, militanţii, trebuie să prezentăm partenerilor noştri politici, sociali, europeni şi internaţionali proiectul pe care PSD îl are pentru viitorul României, acel proiect care să facă din România o ţară mai bună şi din locuitorii României oameni mai prosperi şi, până la urmă, mai fericiţi de a trăi într-o ţară mai dreaptă", a spus Victor Ponta.
 
UPDATE Antonescu: Dragii mei, vă mulţumesc. Când vom fi adversari, să nu uităm ce-am făcut împreună
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a mulţumit, vineri, social-democraţilor pentru ceea ce au construit împreună, arătând că în viitor cele două formaţiuni se vor confrunta, dar că atunci când vor fi adversari nu ar trebui să uite ceea ce au făcut împreună.
 
"Dragii mei, mulţumesc. Mulţumesc în numele PNL pentru tot ceea ce am construit împreună, pentru bătăliile extraordinare pe care le-am dat împreună, pentru tot ceea ce vom face, sunt sigur, de-acum încolo împreună", a spus Antonescu, vineri, în discursul ţinut la Congresul PSD.
 
El a arătat însă că vor trece anii, iar PSD şi PNL vor încheia ceea ce au de făcut împreună şi se vor afla faţă-n faţă în bătălia electorală.
"Ar fi frumos să nu uităm ceea ce am făcut împreună şi atunci când vom fi adversari că ne-am avut de multe ori ca fraţii. Aceste lucruri nu trebuie să le uităm niciodată",
a adăugat Antonescu.
 
 
UPDATE. Năstase, aplaudat îndelung de cei prezenţi în sală la Congresul PSDD
Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a fost aplaudat îndelung, vineri, la începutul Congresului PSD, de către participanţii la eveniment, mulţi dintre cei prezenţi ridicându-se în picioare.
Năstase a sosit la Sala Palatului împreună cu fiul său, Andrei, el fiind asaltat de reporteri la intrare.
Fostul premier a intrat în sală şi s-a aşezat în primul rând, unde sunt locurile rezervate foştilor preşedinţi ai PSD, alături de Ion Iliescu, Mircea Geoană, Oliviu Gherman.
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a salutat, de la tribuna oficială, prezenţa foştilor preşedinţi ai PSD şi i-a prezentat sălii rând pe rând.
 
Ion Iliescu a fost aplaudat, de asemenea, îndelung de către cei prezenţi. Cu aplauze au fost primiţi şi Mircea Geoană şi Oliviu Gherman.
 

 
Însă cele mai multe aplauze le-a primit Adrian Năstase, care a fost vizibil emoţionat.
 
UPDATE Năstase: Am venit la Congresul PSD să văd noile raporturi de forţă din partid
"Am venit pentru că aştept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc că vreau să văd şi o fotografie a noilor raporturi de forţă din partid, pentru că alegerile întotdeuna ne arată cum se aşază plăcile tectonice în partid. Am venit din prietenie şi cu dorinţa de a vedea prieteni, colegi", a spus Năstase.
 
El a arătat că are emoţii pentru revederea cu foştii colegi de partid, de care a spus că i-a fost dor.
"Am foarte mulţi prieteni în continuare. Sunt unii care mă consideră trist, sunt unii care mă consideră prea agresiv, sunt alţii care consideră că m-am schimbat, alţii că nu. Evident că m-am scimbat, după o încercare care a fost foarte dură", a spus Năstase.
El a menţionat că nu va avea un discurs în faţa Congresului PSD.
"Nu am un discurs, am venit ca invitat. Am venit cu bucuria de a-i reîntâlni", a spus Năstase.
 
UPDATE. Antonescu spune că a venit cu gânduri bune
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la sosirea la Congresul PSD, că a venit cu "gânduri bune" la reuniunea social-democraţilor.
 
"Au fost probabil, vor mai fi, nu doar în speech-ul meu de aici, care e un cuvânt de salut. În general, trebuie să punem lucrurile esenţiale înaintea incidentelor şi accidentelor şi vom şti s-o facem", a precizat Crin Antonescu la sosirea sa la Sala Palatului, unde urmează să se desfăşoare Congresul PSD.
 
Congresul este programat pentru două zile - vineri şi sâmbătă. Votul privind conducerea partidului va fi dat în cursul zilei de sâmbătă.
 
Vineri după-amiază, înainte de începecrea Congresului, are loc şedinţa Consiliului Naţional.
Pentru funcţia de preşedinte al PSD a fost validată o singură candidatură, cea a actualului preşedinte al partidului, Victor Ponta. Andrei Alexandru îşi depusese candidatura la şefia partidului, dar aceasta nu apare ca validată în lista de candidaţi remisă, vineri, oficial de către PSD.
 
Pentru funcţia de preşedinte executiv a fost, de asemenea, depusă şi validată tot o singură candidatură, ce a actualului secretar general, Liviu Dragnea.
 
Pentru cele opt funcţii de vicepreşedinte alese la nivel naţional au fost depuse şi validate 13 candidaturi. Cei 13 candidaţi sunt: Niculae Bănicioiu, Eugen Bejenariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Călinoiu, Ion Câlea, Titus Corlăţean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Niţă, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Şova, Marian Vanghelie.
 
Pentru cele opt funcţii de vicepreşedinte alese pe regiuni de dezvoltare şi-au depus candidatura: Gheorghe Nichita - Regiunea Nord-Est, Constantin Boşcodeală, Nicuşor Constantinescu şi Marian Oprişan - Sud-Est, Silvian Ciupercă, Mircea Cosma, Adrian Ţuţuianu - Sud; Paul Stănescu - Sud-Vest; Titu Bojin, Ion Mocioalcă - Vest; Ioan Rus - Nord-Vest, Mircea Duşa - Centru, Robert Negoiţă -Bucureşti-Ilfov.
 
Pentru cele cinci funcţii de vicepreşedinte alese din rândul Organizaţiei de femei au fost depuse şi validate cinci candidaturi, respectiv: Ecaterina Andronescu, Corina Creţu, Gabriela Firea, Rovana Plumb şi Olguţa Vasilescu.
 
Candidaţii care şi-au depus candidaturile au fost validaţi de Comisia de Propuneri, care a analizat şi a verificat respectarea condiţiilor statutare. Astfel, candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, a cărei depunere a fost anunţată de Andrei Alexandru, nu se regăseşte în lista de candidaturi validate.
În premieră, votul la acest Congres va fi unul electronic. Delegaţii vor vota în baza unei cartele unice, nenominale, folosind aparate touchscreen, aflate în fiecare din cele 60 de cabine de vot.
 
La eveniment vor participa şi vor susţine alocuţiuni preşedintele Internaţionalei Socialiste, George Papandreou, preşedintele organizaţiei de femei a PES, Zita Gurmai, preşedintele PES, Sergei Stanishev, Sorin Oprescu, Ion Iliescu.
 
De asemenea, este aşteptată participarea lui Adrian Năstase, alături de ceilalţi preşedinţi ai PSD.
 
Tot la Congresul PSD va participa şi liderul PNL Crin Antonescu, împreună cu liderul PC Daniel Constantin.
 
 
==================================================
======================================================================


UPDATE.
PSD şi-a votat noua conducere.
Vezi aici lista completă a câştigătorilor de la Congres

În urmă cu puţin timp s-au anunţat marii câştigători ai Congresului PSD:

Astfel, posturile s-au împărţit în felul urMător:

Posturi de vicepreşedinte ocupate de doamnele din PSD:
Ecaterina Andronescu
Corina Creţu
Rovana Plumb
Olguţa Vasilescu
Gabriela Firea

Vicepreşedinţi regionali:
Gheorghe Nichita
Marian Oprişan
Mircea Cosma
Paul Stănescu
Ion Mocioalcă
Ioan Rus
Mircea Duşa
Robert Negoiţă

Vicepreşedinţi naţionali:
Nicolae Bănicioiu
Marian Vanghelie
Titus Corlăţean
Dan Nica
Eugen Bejinariu
Constantin Niţă
Dan Şova
Ion Călinoiu

Secretar General: Andrei Dolineaschi
Preşedinte executiv: Liviu Dragnea
Preşedinte PSD: Victor Ponta


http://www.antena3.ro/politica/psd-si-a-votat-noua-conducere-vezi-aici-lista-completa-a-castigatorilor-de-la-congres-211567.html
==================================
===================
 
Urmareste comentariile!
Blog unde te aflii este tot ce te intereseaza.
Bonus, doze duble de buna dispozitie!
 
ATENTIE!
Blogul acesta, creeaza dependenta!
Nu este pentru minori si nici pentru mironosite!
Sa nu zici, ca nu ti-am zis!
Admin

71 de comentarii:

  1. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, buei pe la 2 cind sunt oparit la oua, sa vii sa le tragi acolea o limba, doaua...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Credeam ca astia toti din PSD/PCR, esalonul 2 deja sunt incolonati spre Poarta Alba, iar ai lui Crin, Voiculescu, Diaconescu si tot neamul lor ai insotesc.

      Ștergere
    2. Numai dupe ce-mi sugi _ULA!

      Ștergere
  2. Pulă Dimineata!
    Faina,faina atentionarea,PMT trebe doar sa se fereasca de sageata aia stramba ca-i intra-n cur

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa-l ba ca iliescu cica se "reinsurubeaza":):)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai di pula me', iar e dimineata !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata,Zoo,Noo,APV-Muisti si alte lighioane!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, inainte de a trece la lucruri mai serioase, legate de expansiunea "Ciumei rosii", dati pe postul anterior, mergeti pe poza aia cu "Gashca de pe MH onlain(Don Corleone in flancul drept)", postata in format mare de catre Nenea Vasile, apoi va rog sa-mi spuneti: este adevarat ca, al treilea gheneral coreean, de la dreapta la stanga, are si o cocoratie atarnata de pula ? Sau, ma rog, de putza, ca asiaticii astia nu le prea au cu pulilii !
    Acusica, eo cred ca ori o fo decorat el, da' n-o mai avut loc unde sa i-o agatze, ori i-o fo decorata pula, pentru fapte ieroice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,ce dreak au unii cu tine?Ai candidat la vreo functie in PSD?Nu le inteleg ura..doar ranchiuna.

      Ștergere
  7. Nea Bazilos, baga ceva de penzii!!!Sa vezi cum renasc toti muribunzii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa....Nea Ilie se plange pe Fb.!Se plange civililor,cei care au cca.1000 ron pensie.Nesimtire curata!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  8. Uai, Nenea Vasile, da mie-mi zici ca blogul ista "creeaza dependenta"? Ce dependenta, bre ! Aciulea se creeaza un fel de delir total, o transa prelungita, un fel de placere suprema.
    Uai omuli, aciulea-i un fel de esenta a Genezei multiversului si a chiar Big-bengului creator !

    RăspundețiȘtergere
  9. @PMT
    Prezinti deviatiile astea de limbaj din armata sau doar de cind esti dogarian ? Nu dispera sunt smecheri mult mai inteligenti decit tine care au luat-o la mufa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    @08:58
    Muei, tu nu trebuia sa ai grija de ursul lui Nutu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Petrisor Petre ..don Ilie ....pe bloagele pe care mata zici noi facem ...Hars poetica!! Mata nu te pricepi.......mata te plangi in piata ca ti-a scazut pensia....pe la 3000 asa Nu-i frumos ...!!!
    11 hours ago · Like

    Ilie Bâtcă Petrişor Petre, tot nu m-ai convins că am vorbit în numele cuiva. Eu am spus de ce nu îmi place (MIE NU ÎMI PLACE!) Victor Ponta şi de ce îi admir pe Băsescu şi Boc. Asta cu "admiratul" nu am spus-o, dar se subînţelege. Puteam să mă refer la alte lucruri bune, da` bune rău, pe care le-au făcut ei pentru ţărişoara asta, că au făcut destule, dar primul care mi-a venit în minte a fost cel cu tăierea pensiilor. Şi, ca să nu tot spui că pensia mea bate pe la 3.000, o să te pun în legătură cu poştaşul meu, să te lămurească el. Îi dai şi lui de-o ţuică şi se rezolvă. Da` chiar şi aşa, nu mă plâng că sunt "muritor de foame", cum insinuai într-un comentariu la o altă postare. Nu sunt, pentru că soţia, deşi pensionară, având şi ea o "pensie nesimţită" ca a tuturor celor care au lucrat în Învăţământ, încă mai lucrează, că pe ea nu o afectează Legea care interzice cumulul salariului cu pensia. Eu, dacă aş fi domn, ceea ce nu e cazul, i-aş spune să stea acasă, că ne descurcăm noi. Da` o las să lucreze, să mă întreţină, că şi eu am întreţinut-o pe ea ani de zile, în tinereţe, când, mutându-ne dintr-o garnizoană în alta, stătea acasă. Nu pentru că nu ar fi vrut să muncească, ci pentru că nu îşi găsea un loc de muncă în învăţământ. Lucru de care au ţinut cont, după priceperea lor, prietenii matale Băsescu şi Boc (de Oprea nu zic nimic) atunci când mi-au tăiat pensia. Vezi, iar vorbesc doar despre mine, şi nu în numele altora. Dacă altora le place să tacă precum muţii, treaba lor! Şi o ultimă chestiune! Zici că pe blogul cu pricina (nu Valeriu!) faceţi HARŞT POETICA? Hai, nu mă înnebuni! Am văzut ce faceţi voi acolo! Şi, pentru că ultima dată când am intrat pe acel blog mi-a venit să vomit, cât oi fi eu de spurcat la gură, i-am pus lacăt şi am aruncat cheia.
    50 minutes ago · Edited · Like · 1

    Neacsu Marin Nea Ilie, iti strici stilu maica. Pai tu intri in polemici cu alde Cezar TPM? Aveam pretentii la matale. Mie mi s-au spart 3 perechi de ochelaqri citind ce scrie omul asta pe bloguri si m-am lasat, ca e viata scumpa si ochelarii costa mult. Nu te maicobora nici sa citesti, dar sa mai si raspunzi la astfel de specimene.
    52 minutes ago · Like · 2

    Petrisor Petre Ilie zice......atunci când ***mi-au tăiat pensia***. Vezi, iar vorbesc doar despre mine,.......nu don Ilie nu ,,ti-au taiat-o !! Dezinformezi ,,poporul " care vrei sa planga pe umarul lu matale!!! Atat iti REVINE dupa un calcul matematic - muuuult mai principial ,onest si corect ! (daca se poate spune si asa!) Si nu-i deloc putin ! Prin stagiul de cotizare 20 si prin aplicarea Omm ,,Poporul -maria sa" ti-a recunoscut si recompensat ..sacrrificiile ! Gu grupele de munca au zbarcit-o nitel ca ti-au dat si lu mata care....te-ai expus pericolelor scriind la,, journal"cam la fel sau mai mult ca astora care ne-am jucat cu pusca in poligon cu Tc sau tab ,am sarit cu prasaluta ! sau am coborat muntii patriei in rapel!! Asta e ..deocamdata !
    15 minutes ago · Like

    Petrisor Petre Supne-i si lu Bubico ot Craiova ca-i valabil si pentru el!! In plus ma zii draga Ilie ca-l face hIeroina di ras .....
    11 minutes ago · Like

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar ai paduchi pe creier! Si inca de gaina!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, tu n-ai luat tratamentul? Ia, gurita maree, asa, asa,...

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nesatulule, leacul nu-i cu sacul!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tu ai gresit intrarea! Vrei la NOO ori ZOO?
    Cu benziile la ILESCU ori DOG ARESCU, tot inainte dupa prima la dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce umor ai! Ca veni vorba, sumele alea pe care le tot filfii ca fiind pensiile tale, sunt brute sau nete?

    RăspundețiȘtergere
  22. Buei Seara Buna la ZOO + 9, buei!!! Buei, daca Cezar azi dimineata mi-a lins oule binisor, azi am lucrat cu mult spor. Buei si mi -a supt si banana si-a mers ca unsa treaba!

    RăspundețiȘtergere
  23. Vaz urme de tigru cu zbaturi!

    RăspundețiȘtergere
  24. Currently it sounds like Movable Type is the best blogging platform out
    there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?


    My webpage; Louis Vuitton Handbags

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK. OK!
      (asa a raspuns si EBA la Brucel)

      Ștergere
    2. Cheef, we are poor tu-te-n coor. We have no monney adn no funny!!!

      Ștergere
  25. hai ..si ...PULA ....PULA....PULAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN GURA SA NE-O IEI SI COAIELE SA N-I LE BEI CU CEAI DE TEI!

      Ștergere
  26. Buie Viorel K, buei, suge-mi-ai koaile, muei cap de pula si sa te foot in amigdale babuinule! Ori postezi ce mama dracului iti trece tie prin creierasii aia ai tai plini de lapti, adica ce ai de spus, ori da-te-n sloboz de aurolac si nu mai veni pe-aciulea! Ai fost si "Avram Iancu" cu cap de tigru si... Buei PULA iti repet inca odata! Ai de spus ceva si ai caracter? Bine, lasa-le ca nu esti tu singurul filozof neinteles de p'aciulea! Lasa-ti comentariile, ori nu mai posta! Ce vrei, sa-ti spun ca te-ai fotografiat, dupa ce ai halit lebede in Viana, linga un T34 impreuna cu...? Mai acu vreo 2 saptamini te rugai de ADMIN ca anonim-si promiteai ca nu mai treci pe blog daca ti se indeplineste dorinta-sa-ti stearga nus'ce comentarii. Tu, impreuna cu Birtolomeu ati fost primii p'aciulea care ati dovedit cit de prostani sunteti, injrand de mama...Bai kkciosule, ia zi, parca vroiai sa ne dai si in judecata anul trecut, nu-i asa? Rau e sa fii tolomac baaa pula!!!
    Baligosule, tu, postind si ca "anonim" te desconspiri si stii de ce ? Fiindca puti a kkt de mita!!!! Schimba-ti comportamentu si nimeni nu va mai face mishto de tine, sau...muta-ti cuibul in alta parte!
    Am uitat!
    Pentru tine, Gheorghy Doja care incalzeste forja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io bag de seama ca ai ajuns la o disperare mai mult decat jenanta,dogarianule.ce se intampla ce ai patit? belesti pula la urs? beleste-o nene beleste-o si mori incet cu dogaru tau cu tot.
      CONDOLEANTE !! nimicule
      semnat
      birtolomeu

      Ștergere
  27. Auzi mai coaie de arici,ce-ar fi sa-mi sugi pula cu paiul sau sa mi-o belesti cu doua degete si cu celelalte trei sa-ti faci cruce,dar cine dumnezeii cui te-a inchinat esti tu sa-ti dau socoteala,singura socoteala pe care ti-o voi da va fi pentru a mi-o adulmeca si netezi cu buzele.
    Asta asa ca aperitiv deoarece m-am cam murdarit stand de vorba cu un jeg uman.
    Chiar nu realizezi cat esti de prost?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei buhai de balta, tu esti chiar bolnav, cacu-m-as in amigdalele tale, cu bucati de pula cit mineca cojocului!!!!
      Buei prostane, buei pedofilule, ce-ar fi sa-ti zic si eu tie, asa cum le-ai spus tu multora, adica: "sa ti-o futa Ioshca si tiristii pe fica-ta si pe nevasta-ta? Nu nu vezi cit de bou esti? Bine ti-au spus astia ca esti un dobitoc cu zbaturi... Mai du-te-n gaoz, da-ti-as mooie cu sloboz, vidanjeurele!

      Ștergere


    2. Urziceni, Giurgiu

      21:46:45

      Romania

      Ștergere
    3. Baa, asta de 21: 55 da-ti-am carasu sa ni-l lingi, tu chiar ai buba in kur si nu are cine s te scarpine? Baaa, minca mai putin cacat si o sa ai si librici mai mici sau, cheama-l pe Flit sa ti-o dea la rit.

      Ștergere
  28. HOP, HOP, HOP MOTANELULUI KKCIOS SA I-O DAM LA CIOK, CIOC, CIOC!

    RăspundețiȘtergere
  29. Răspunsuri
    1. SALUTARI SI DE LA BARBU SULFURINA SI CIND E PE CIOCLU, CZAR SA AI SUGA MASLINA!

      Ștergere
  30. au turbat dogarienii dupa "marea manifestatie" de ieri(19.040 si dupa "obtinerea victoriei finale'
    baaa eu am mai vazut oameni de tip"gunoi" da pe dogarienii astia nu-i intrece nimeni la capitolul "gunoi"
    da-i in pula mea nici nu am cu cine sa discut....doar niste limbricoizi.Cantitate neglijabila(mai putin conturile lu dogaru care a facut pula mare pe banii prostilor) prostilooorrr!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie, tu esti prea prost si in viata asta nu ai nici un rost. Poate doar daca vindeai la Biserica Negra, prin marea ta afacere careia acum vreo 2-3 ani ii faceai reclama pe Infom, niscaiva lame si chiloti de dame. Muie Curdeleu, muei ce greu e sa te poti strecura prin propriile-ti minciuni!!! Vorba aia: "Fa-ma Doamne ce am fost, Curleon cu capul prost"!!!

      Ștergere
  31. Mai prostul pamantului ,la chestia cu ce l-am rugat pe administratore sa stii ca m-ai nimerit,chestia este ca eu credeam ca ma adresez unui om apoi mi-am dat seama ca m-am adresat unui fost calau ,asa ca fara nici o sansa,dar sa-mi beliti carasu' pana la danci batraneti,adica sa-mi beliti pula baieti.Intelegi mai urmasul lui Onan?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un geniu. De aceea ai si ajuns inginer de educatie fizica. Asta dupa ce ai terminat studiile postuniversitare cu durata de trei zile.

      Ștergere
  32. ceva noutati pe scmd-srl? "victorii zdrobitoare"??
    ii chemam pe aia de la ghinesbuk? sa vada realizarili celui mai mare zidicat din RO? stati asa sa va dau un mic exemplu de la un idiot:

    "1.SCMD a fost si trebuie sa fie in continuare, cea mai puternica forta sindicala din Romania;"
    Honor et Patria, Vae Victis!
    Vicepresedinte CD/Coordonator <>
    Colonel ec.Victor POPESCU

    PS auzi ba cica A FOST SI TREBUIE SA FIE...io cred ca nu mai avem camesoaie pe stoc pt dobitocu popescu
    PS2 totusi zice cineva ce s-a intamplat cu "manifestatiunea" de ieri? ca io am avut alte treburi(de o luna de zile aud de pulifricii din 19.04) si de azi nu mai zice nimeni nimic.pana la urma au castigat "victoria finala" sau doar o laba trista(intrebarea este retorica @anonim=cacat dogarian)

    RăspundețiȘtergere
  33. Dai in pula ca astia de la scmd iar au "infrint".

    RăspundețiȘtergere
  34. Unu, doi, trei, Cezare de pula sa ma iei!!!
    Proba de microfon sufla-mi-ai in beshafon!

    RăspundețiȘtergere
  35. Uai, uai, uai!!! Ce motan cu palarie, pe capul ala ca o pulesca zici ca are pusa o piftie.

    RăspundețiȘtergere
  36. Curleoane, ia zi buei? ai invatat si tu, macar acu cit esti in rezerva si nu conduci trasura aia pe causuge-mi-ai buretoase la volhov, cum scriu aia, de-i huleai tu- ti-as falcile alea de papindau, cum se scrie de la dreapta la stinga?

    RăspundețiȘtergere

  37. LE-AM DAT O MUOE LUI TIGRI TIGANU,CEZAR MAIMUTICA,STELIPUULEA,CURLEONE ETC.DE ANIA O POT DUCE.
    NOUA LEGE ESTE EXACT CA CEA DIN 2001,ASTA INSEAMNA CA PANA VOR MURII,JIGODIILE ALEA DE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL ETC.VOR FI UMILITI.
    V-AM UMILIT 10 ANI,ACUMA VA UMILIM PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE.
    APLICAREA LEGII 164 DIN 2001,INSEAMNA CA TREBUIE SA DATI BANII INAPOI,JEGOSIILOR.
    NOI CU PENSII MILITARE,VOI CU FOAMEA IN BURTA,JEGOSIILOR.
    CERSETORIILOR,V-AM DAT O MOOOIE URIASA.
    REVINE LEGEA 164 DIN 2001,SI VOI,IARASI O SA MURITI DE FOAME.
    YUPPY.
    HA HA HA.
    MOOIE,V-AM SPUS.
    CEZARICA MAIMUTICA,PROIECTUL CU LEGEA(164 DIN 2001) A FOST TRIMIS DEJA LA M.A.I.,IN MAXIM 2 LUNI,O SA FIE ADOPTAT.
    ASA CA NU MAI FI SUPARAT,MOOIA ESTE APROAPE.
    O SA DAI BANII INAPOI,JEGOSULE.
    NU POTI SA FACI NIMICA,SA NU DAI BANII INAPOI.

    RăspundețiȘtergere
  38. Mai oameni buni, uite ce postai si io acu citeva clipe pe bloaga lui LupulaAnus:
    "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai fraierilor, voi nu vedeti ca puneti botul la toate prostiile pe care le posteaza un " puiutz de comunist", vorba lui Baselu ala chelu? Halal sa va fie ca-i invirtiti ca nataraii contoarul astuia de-i propagandist UNPR-ist/PSD-ist, la fel cum i-ati invirtit si aluilalt cu (pseudo)numele de PulaNOX, banul in boznar. Vai de mama voastra de blegi...Va fac toti shutzii la buzunare. Va meritati soarta...AMEN!!!
      Intrebati-l si de Nascase, si de Voiculescu si de ...escu si poate va va da un raspuns competent cum s-au imbogatit ei. Pina atunci, celor care au trait si traiesc din vise si fanatome, un calduros "Hail Huoprea"!

      Ștergere
    2. Sa vedem de il posteaza, ca acolo s-a bagat auto"cenzura".

      Ștergere
    3. Posteaza o pula idiotul ala !
      Mai umbla si cu amenintari de camatar !

      Ștergere
  39. Baga-mi-as baba-n laba! Baa Czare, baa Moromete-Porcarete, baa, cum zicea rapanul ala de tot ii faci masaj personal, baa, te platesc si io cu bani buni, ca muine dimineata pe la nouua, inainte ca popa sa-l bata pe uciuga-te toaca, sa ne cauti in kiur de oxiur si sa ne lustruiesti lancea de la deapel noua.

    RăspundețiȘtergere
  40. hai ..si ...PULA ....PULA....PULAAAAAAAA

    Ponta va da..mielul la belit - asa cum a promis!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza Buna muei!!! Cezare de kuk sa ne iei, iar la ora 2 sa ne dai cite-o limba pe oua. Muei ai inviat, ca musca verde cind ai miroase a kkt?

      Ștergere
  41. Ai di pula me', iar e 21 aprilie !

    No, acusica ca si-au ales si neo-criptocomunistii conducirilii de partid, ma simtesc mai bine !
    Parca pute a ceva "cima rosie", cu iz de Jilava!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au ales o pula...presedinte un singur candidat vice presedinte idem.Alege tu daca poti?

      Ștergere
  42. Uai feciori ! Astia, care aveti obiceiul sa "comentati" devastator, cand treceti la al doilea pet de bere de 2,5, iar dupe ce va reveniti la semiagonie va dati singuri muie si va stergeti comenturilii !
    Lasati-le bre, asea cum or cazut la taste, ca nu-i nicio rusine ! Ce dreaq, fiecare mai are cate o cumpana de asta, de-o mai ia pe aratura !

    RăspundețiȘtergere
  43. Agitatie mare in Sindicatul Cadrelor Militare Dogarizate !

    Nu inteleg unii dogaristi de ce li se aproba, de la primarie, sa manifesteze numa' in locuri cu o bogata incarcatura emotionala: ori la coaiele, cat o galeata, a Leului de la monumentu' genistilor, din Dealu' Cotroceniului, ori la coaiele calului lu' nea Misa Viteazu, de la Universitate !

    Tipa unii dogaristi manifestatori, precum ca onoarea si demnitatea lor este asociata numa' cu fel de fel de organe !

    RăspundețiȘtergere
  44. na ca a mai aparut si boul Gropan.si asta vrea bani!
    da mie imi "place" reclama de deasupra comentu-lui.
    pt confirmare luati de aici in pulemiotu meu:
    http://cnsc-proteste.blogspot.ro/2013/04/invitatie.html

    Зарабатывайте на FOREX
    www.Fxclub-Global.com/ru/
    с Forex Club. Более 100 Торговых Инструментов. Демо-счет на $5000!

    Invitatie
    FEDERATIA MILITARILOR DIN ROMANIA
    CENTRUL DE VOLUNTARIAT“SENIORII ARMELOR-ARMONIA VARSTELOR”
    LIGA PENTRU APARAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI

    INVITATIE

    Federatia Militarilor din Romania si Liga pentru Apararea Drepturilor Pensionarilor Militari au deosebita placere de a va invita sa participati la dezbaterea pe tema : “Spatiul Schenghen intre deziderate si realitate. Pozitia societatii civile” .

    Manifestarea se inscrie in calendarul evenimentelor organizate de cele doua organizatii pentru marcarea Zilei Europei in Anul european al cetatenilor.

    Scopul manifestarii este ca intr-o societate romaneasca deosebit de divizata sa reusim ca societatea civila, prin cat mai multi si reprezentativi exponenti ai ei, sa-si asume rolul de ce-i revine intr-o democratie adevarata, sa fie o voce puternica care sa-si prezinte pozitia fata de spinoasa problematica a aderarii la Spatiul Schengen. In final dorim sa avem o pozitie comuna care sa fie inmanata atat factorilor politici romani cat si celor europeni, in mod deosebit ambasadorilor statelor care se opun aderarii.

    Am fi deosebit de onorati de prezenta Dumneavoastra si va adresam multumirile noastre anticipate pentru o eventuala conlucrare in demersul nostru si aleasa noastra consideratie pentru activitatea pe care o desfasurati la nivel de excelenta.

    Avem marea rugaminte de a ne comunica, pana la data de 25 aprilie 2013, numele si prenumele cu initiala tatalui , seria si numarul cartii de identitate ale reprezentantilor dumneavoastra.

    Activitatea se va desfasura in ziua de 9 mai, orele 10.00 – 15.00, in sala “Avram Iancu” de la Senatul Romaniei, Calea 13 Septembrie nr.1-3,sector 5,Bucuresti

    Pentru relatii suplimentare si confirmarea participarii:

    Telefon : 0744.649.707; Fax : 021.367.10.96 sau E-mail : nicolae.gropan@yahoo.com; nicgropan@gmail.com

    Cu deosebita consideratie si aleasa prietenie,

    Presedintele Federatiei Militarilor din Romania

    Director al Centrului de Voluntariat “Seniorii Armelor – Armonia Varstelor”

    General de brigada (r) NickGropan

    Sa-mi bag....p'asta il cheama Nick??(ne-am dat dreacu")
    mai bine il chema "dick":):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde epiderma putzii mele or mai aparutara si astia, cu Centru' de Voluntariat "Seniorii Pizdii-Armonia Pulii" ?
      E clar ! Eo cred ca securistu' Iliescu, de la ANCMR, are deja o problem's !

      Ștergere
  45. preluare de la tov "nick/dick" gropan

    ГОВОРИТЕ ПО-РУССКИ?

    Откройте для себя новые финансовые возможности!

    Forex Club предлагает вам неограниченный потенциал получения прибыли на финансовых рынках, а также первоклассный сервис на русском языке.

    Теперь вы тоже можете зарабатывать на самом прибыльном финансовом рынке в мире.

    Идеально для начинающих и опытных трейдеров
    Передовая платформа с полным набором аналитических инструментов
    Клиентская поддержка в режиме 24/7 и торговая платформа на русском языке
    Бесплатное обуче

    RăspundețiȘtergere
  46. Din ultima sondare cu opinia, pe un esantion de 1617 secemedogaristi, fosti si actuali, or rezultat urmatoarele sentimente fata de Comitetu' de Directie:
    -88 la 100: sa-i fut in gura de nehaliti, mincinosi, jegosi netunsi si imbuibati;
    -1,7 %: niste hoti;
    -3,3 la 100: niste manipulatori ordinari;
    -7%: cel mai mare-cel mai tare sindicat mondial, chiar daca a mai ramas cu 4378 de mebri cotizanti !
    Restul, de 54 % au apreciat: imi bag pula in el de sindicat, de mincinosi, manipulatori si de oportunisti !

    Marja de ieroare o fo de plus-minus la suta !

    RăspundețiȘtergere
  47. Bag sama ca o mai crepat INCA unul "de-al nost" !
    Un apevistu' pulii ! S-o dus la cele vesnice ! N-o mai apucat sireacu "reparatoria de reintregire" !
    Pleaca lumea, pleaca ! Inghesuiala mare la Ghencea 3 !

    Dreptate pana la "cap" !
    Fonctii libere la Filiala lu' Tudor de la 6 !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri