Google Translate

duminică, 7 aprilie 2013

Lansarea fundatiei Miscarea Populara. Tatal spiritual, Traian Basescu. Un viitor mare proiect, ori un fâs... nici macar de proportii!

 
Miscarea Populara, intalnire cu tatal spiritual Basescu la restaurant.
 
Traian Basescu, “tatal spiritual” al Fundatiei Miscarea Populara, s-a intalnit, duminica, la un restaurant din Capitala, cu membrii conducerii Fundatiei Miscarea Populara. Oricand ma vor chema, voi veni, a anuntat presedintele – care a prezentat deja subiecte prioritare in dezbaterea fundatiei: revizuirea Constitutiei, noua lege electorala, legea sanatatii.
 
Cu cine s-a intalnit Basescu la restaurant?
Diaconescu, Funeriu, Lazaroiu, Dragoi, Oprea… de la Cotroceni
 
Consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Bogdan Dragoi, purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, precum si presedintele Miscarii Populare, Marian Preda si Elenina Nicut, Georgeta Condur si Radu Borza, membri ai fundatiei Miscarea Populara, sunt cei care s-au intalnit la un restaurant din Bucuresti, cu presedintele Basescu, anunta Agerpres.
 
“Oricand ma vor chema (cei de la Fundatia Miscarea Populara – n.r.), pentru conferinte, pentru intalniri cu oameni interesati de un subiect sau altul. Si deocamdata, din cate am inteles din discutia de astazi cu fondatorii fundatiei, vor fi si niste subiecte prioritare in dezbaterea fundatiei, cum ar fi revizuirea Constitutiei, noua lege electorala, legea sanatatii, cu care eu am avut un mare esec – am vrut sa o promovez, dar pana la urma nu s-a putut -, sau reorganizarea administrativa a teritoriului, sunt teme pe care le consider foarte importante si voi participa la ele”, spunea Basescu, duminica, dupa intalnire cu cei de la Miscarea Populara, precizand ca vede fundatia “ca pe un partener care sa ma sprijine sa continuam ceea ce ne-am propus pentru Romania”.
 
 
A fost lansata Miscarea Populara. Marian Preda:
Traian Basescu e cel care a venit cu ideea, e tatal spiritual
 
Presedintele Miscarii Populare, Marian Preda, a declarat, duminica, in conferinta de presa prilejuita de lansarea fundatiei Miscarea Populara, anterior intalnirii de la restaurant, ca “presedintele Traian Basescu, dupa cum stiti, este cel care a venit cu ideea, este, daca vreti, tatal spiritual al Fundatiei Miscarea Populara si cel care este, as spune, primul si cel mai important sustinator al nostru”. El a mai precizat ca Basescu a decis sa nu se implice direct in conducerea fundatiei Miscarea Populara, aratand insa ca seful statului a promis ca va fi prezent la dezbaterile ce vor fi organizate in tara, pe teme care tin de reforma Romaniei.
 
Miscarea Populara se declara satula, din start, de PDL
Marian Preda a mai spus, intrebat daca a primit semnale dinspre PDL pentru inscrieri in fundatie, ca aceasta formatiune face parte din lista de partide de care membrii Miscarii Populare s-au saturat. “PDL-ul este parte din clasa politica. PDL, de exemplu, este cred singurul partid politic care a avut niste criterii de integritate, dar PDL nu a avut criterii de competenta in promovarea interna. Poate si de asta s-a ajuns la situatia de la ultimele alegeri. PDL-ul intra in lista noastra de partide de care ne-am saturat”, a spus Preda, citat de Mediafax.
 
 
La conferinta Miscarii Populare au participat consilierii presedintelui Basescu, respectiv: Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Bogdan Dragoi, Dorel Onaca, Bogdan Oprea, Bogdan Hrituc.
 
====================================================
=======================================
===========================

48 de comentarii:

  1. Ai di pula me', iar l-o pus pe muistu' ista !
    Iar dorm toata noaptea cu cosmaru-n cur !

    Numa' cand i-am vazut poza, mi s-o si strapezit muia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si mai stiu eo un muist care a lansat, de curand, o fundatie.
      Ala cu "Fondu' di solidaritate- dati un leu pentru apeveu" !

      Ne-am apucat de "lansat" fundatii, ca de turnat le mai toarna pulea!

      Ai di pula me', ce ploua !

      Ștergere
  2. NB la ZOO+9+apeveul puley !
    Ai di pula me', ce prost ma simtesc !
    Fug la cuibar !
    Muie de calitate sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai puleasca, de te internezi saptamina asta, nu uita sa iei bilet de trimitere/internare de la sectia 9 a clubului! Vezi sa-l ai semnat de seful de sectie Robort H, ori de loctiitorul lui Curdeleu.

    RăspundețiȘtergere
  4. NB la ZOUO+ 9! Cezare, te rog pe la doua, ca sa visez frumos maseaza-ma usor pe oua. Amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost lansata Miscarea Populara. Marian Preda:
    Traian Basescu e cel care a venit cu ideea, e tatal spiritual - Eu zic ca nu este tactu' ci mata asa ca treceti la supt putorilor! Ati face orice numai sa prestati o munca adevarata nu.Fundatie,miscare,ba chiar partid pana la urma si iar bagati laba in buzunarul nostru putorilor ca sa aveti bani sa va faceti sedintele prin carciumi ca sali obisnuite nu or mai fi existand javreleor ! !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cezare e ora 3! Ce faci bei, de kuk sa ma iei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INSOMNACULE dupa ce mi-ai supt -ULA am adormit ca un copchilas ..leganat de vise!!

      Ștergere
    2. Bei 09:17, maimuco cind faceam eu ronduri, tu te jucai cu cercul.

      Ștergere
    3. Da da ..opturi nu puteai face..!!Czar

      Ștergere
  7. Muei,buna dimineata la toata populimea.
    Amu,daca tot s-or adunat muistii in asa zisa Miscare poPULAra, io le propun ca imn al miscarii melodia aia draga lui Czar...PULA,PULA,PULA....iar ca salut : VaMUITI BINE! Da-i dreak,noi sa fim sanatosi.


    P.S. Czare, cum ai dormit, vaz ca unul te tot imbie la pornosaguri in timpul noptii.Daca te-nerveaza cu nervii,il mutam in alta cusca.

    P.S.S. Muie PMT, muuulta sanatate,bre,iti tinem pumnii,copitele si fiecare ce mai avem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ave...Maria ! Ca tot se apropie sarbatorile! ASCULTATI MELODIA SI PURIFICATI-VA - pacatosi paracopitate !! Czar!!

      Ștergere
  8. Neata Buna la ZOO + 9! Czare merci frumos ca m-ai frectionat la oua. De-acu stii, ai invatat tataie ca la fix la ora 2 tu sa ma masezi pe coaie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,du-te dreak cu masaj cu tot..da muiere n-ai ?Sa ti-o maseze Ea, MaiMucul e mascota noastra si duce tot greul,El o ia prin muie,prin dos, ba si prin BuceFalus, si face fata la tătă populimea .Tu ai vrea sa fii privilegiat..masat..etc.Mai da-te dreak de muist, ca nu iesti decat un APV al P.!

      Ștergere
    2. Multumesc ! Ai dreptate.....da muie sa sti ca nu prea iau ..imi place sa DAU!!!

      Ștergere
    3. Numai dpe ce-mi sugi -ULA nespalata dupe un sext la busi!!!

      Ștergere
    4. Aaaa ..ca era sa uit pentru ce am venit....Sa traiasca fundatia M.P.(adica Miscarea Pulii!!) Cu muistul saf BASE!! Czar

      Ștergere
    5. 13:31
      Nu buei, saracu nu are nevasta. Traieste dindu-le mooie unora asa ca tine si ca Coiezar.

      Ștergere
  9. Muei s-apropie ora doua si io propun ca Cezar sa ne dea fro 2 limbi pe oua. Ca-n asta este renumita maimuca si de asemenea la scarpinat cu limba buca. Si daca babuinului ai dati un pol, va pune ventuze de raceala si pe curul gol. In treburile astea este destul de bun si priceput, fute-l-as in gaoaza si in cioc sa-l foot!

    RăspundețiȘtergere
  10. Merita vazut!Asta la sapoca, nu noi care suntem onorabili+paracopitate
    cam asta e cu pochii!!....(muistu'dreak+muistii de pe otopeni care o bat in cap,desi sunt d'aia de la toate agentiili care se uita urat si stau cu PM-ul atarnat de gat,din metru'n metru

    http://www.youtube.com/watch?v=YF2_ydTV9N8

    Poate spune si PMT "piei satana" si se mai mai inzdraveneste.SANATATE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau cuantumul din ..2010 vara ..Dumnezeii
      mami voastre...hi..hi..hi....hai Dogy !! Sniper one

      Ștergere
  11. Cetzarushule si curdelonule : parIcopitate , nu paraAcopitate ... Ar trebui sa stiti cum se numneste ordinul din care faceti voi parte , colegi cu boii si porcii ...

    RăspundețiȘtergere
  12. da ma ie "pari"nu "para"...las ca te prind io,constipatule
    mai bine ai vedea filmu' cu popa, anonim=cacat

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai di PULA mea....tanty SAFTOIU = purtatoarea de cuvant la PDL ???
    Marea Laberala ,ea care.....Mare dreptate a avut ciobenul adica Becali !!
    ,,Pufulet...tu vorbesti? Consiliera lu Base??"" Calul troian..sa-mi trag o vulpe in pula ..!!Cate or mai fi ....?????Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai copii uitativa in jur si vedeti ce ravagii au facut nemernici astia in ultimul timp cu hidroelectrica cu hidroserv cu oltchim cu c.f.r marfa si au in program sa dea afara 15 mii de salariati de la stat pina in aprilie 2014 asta inseamna ca din aprilie 2014 nu au cum sa mai plateasca pensiile sub nici o forma si or sa fie nevoiti sa se inprumute la F.M.I. SI INTREBAREA ESTE CUM ACOPERA DATORIILE TOTI GUVERNANTI DE LA ORA ACTUALA SUNT NISTE NULITATI

      Ștergere
  14. MISCAREA PULII in actiune!
    Iată câteva comentarii acide ale celor care au intrat pe “Alături de Preşedintele Nostru”:

    - “Nu e altceva decat o adunare de interlopi ,condusa de un personaj grotesc ,ce va fi amintit ca cel mai obscen presedinte al unei tari europene.

    - “imi pare rau d-le Presedinte…cu toata stima eu spun pas!…cand am vazut ce personaje promovati in teritoriu ,nu pot decat sa spun multumesc frumos …raman in PDL…fie ce-o fi….ati reusit sa ingropati din fasa aceasta Miscare…..la Botosani promovati o matracuca blamata de tot targul…”, sunt doar câteva din comentariile fotografiei postate, însoțită de mesajul ”Presedintele la discutii cu liderii ,,Miscarii Populare”.

    Nici fotografia postată pe pagina de socializare a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu nu se bucură în totalitate de comentarii favorabile:.

    - “Acesta este boardul fundatiei? Ati tinut sedinta la restaurant?”.

    - “Nu e bine.deja incepeti sa aratati ca niste alesi.nu ati facut inca nimic.ce e super pana acum?”.

    - “Ce cauta Elenina Nicut in aceasta conducere? aceasta femeie a militat timp de mai mult de o luna ca oamenii sa nu mearga la vot pe 9 dec! aceasta femeie a denigrat o seama de oameni care tin cu Basescu ! am marturii si pot da si din copy/paste din comm facute de ea ! daca o pastrati, MULTA lume o sa plece din MP ! caci oamenii sunt dezgustati de mizeriile ce le-a facut si ” jocul” ei murdar .. e o fiinta cu doua fete ! a militat in noi si dec impotriva lui Basescu ! pacat de cei ..cinstiti ! luati referinte despre ea, dar NU de la Blogary care i-a cantat in struna sa vedeti cine e individa ( o mahalagioaica ! )”.

    - “la masa lui Isus sta Iuda ( Elenina Nicut!) ..de noi depinde daca acceptam sa fim complici sau nu !”

    - “Am crezut ca USL la %70 este tot ce se putea mai rau in Romania.. GRESIT. blogary pe post de “avocat” (nicut) al valorilor “dreptei”.. este mai rau. Asta-mi arata ca se poate si mai rau.. decit blogary, yet to come”.

    Despre Elenina Nicuţ, stareapresei.ro notează că este avocata, “prezentă ca observator la referendum în Teleorman az-vară, a provocat un scandal imens în jurul neregulilor şi ilegalităţilor de la câteva secţii de vot de aici”.

    Și evz.ro prezenta într-un articol din vară: “La o secţie de votare din comuna Olteni, judeţul Teleorman, o persoană a fost prinsă votând de două ori. Deşi unul dintre observatorii secţiei respective a sunat de mai multe ori la 112, nu a venit nimeni la faţa locului pentru a lua măsuri. “Am sunat de mai multe ori la 112, mi-au răspuns, dar nu a venit nimeni aici. Au trecut deja 20 de minute. Cel care i-a dat buletinul să voteze a doua oară, şi care este şi el observator, a recurs la îmbrânceli şi înjurături. Mi s-a spus că poliţia de aici este a lor (n.r. – a USL-ului)”, a declarat Elenina Nicuţ, observator din partea Asociaţiei Blogary”.

    RăspundețiȘtergere
  15. NOTA:Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati.Folosirea de cuvinte obscene,atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului,afisarea de anunturi publicitare,precum si jigniri,trivialitati,injurii se vor sanctiona prin stergerea integrala a comentariului. http://mhblogonline.blogspot.com/ ,nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii,responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. P.S.: Comenteaza inteligent si vei primi multumirile noastre! Admin.

    RăspundețiȘtergere
  16. `Mneata la ZOO+9+APV P...`!
    SENZATIONAL! EXTRAORDINAR! NEMAIPOMENIT!
    Astazi, RH +/- la Tribunalul Bucuresti in proces cu "Varanul"!
    Nu pierdeti dezvaluirile incendiare ale jurnalistului nipono-americano-maghiaro-.....!

    RăspundețiȘtergere

  17. http://forumconstitutional2013.ro/wp-login.php?checkemail=registered

    RăspundețiȘtergere
  18. 9 comentarii Pentru ..PUFULET !

    Ana Simon · FSEGA
    Nu am avut niciodata o parere buna despre aceasta persoana "Adriana Saftoiu" . Cum sa ai obrazul asa de gros, dupa ce ia facut lui Teodor Atanasiu , sa mergi in PNL. Acum dupa ce a scuipat atata venin impotriva PDL se intoarce acolo. Halal bun simt." Pleaca in pustie femeie."
    Răspunde · 6 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 15 ore

    Vladimir Dumitru · În topul comentatorilor
    Pufulete EXPIRAT ! O nesimțită ! La fel ca și soțul ei !
    Răspunde · Îmi place · acum aproximativ o oră

    Casian Sarbu · În topul comentatorilor · Buzau
    Curva batrana da lectii tarfelor tinere ! ( Din cugetarile lui Basescu , pe surse) .
    Răspunde · 4 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 17 ore

    Nicu Gaina · Urmăreşte · Lucrează la CSEI TG-JIU
    CORECT DAR RAMANE DE VAZUT PE CINE MAI SUGE
    Răspunde · Îmi place · acum 9 ore

    Geo Galetaru · În topul comentatorilor · Lucrează la Scoala Gimnaziala Dudestii Noi
    Înapoi, la prima dragoste...
    Răspunde · 3 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 17 ore

    Sorin Calugarita · Târgu Jiu
    prima luare de cuvant, in noua calitate pe care o are Adriana saftoiu a clarificat relatia disntre partid si basescu.o profesionista!
    Răspunde · 3 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 9 ore

    Nicu Gaina · Urmăreşte · Lucrează la CSEI TG-JIU
    O oportunista de data asta a ales gresit
    Răspunde · 1 · Îmi place · acum 9 ore

    Nicu Gaina · Urmăreşte · Lucrează la CSEI TG-JIU
    Pai vrea sa linga si sa cicatrizeze ranile facute de "basisti" rusine
    Răspunde · Îmi place · acum 9 ore

    Nicu Gaina · Urmăreşte · Lucrează la CSEI TG-JIU
    RUSINE, RUSINE.........
    Răspunde · 1 · Îmi place · acum 9 ore

    Mary Kos · În topul comentatorilor
    doamna....
    Răspunde · 2 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 17 ore

    Miki Pop · 44 de ani
    Doar asa pot ramine in jurul osului gindind precum se vede
    Răspunde · 2 · Îmi place · Urmăreşte postarea · acum 9 ore

    Andrei Cristian · În topul comentatorilor · Finante credit
    Păi cum să nu colaborați voi amândouă , p

    RăspundețiȘtergere
  19. M.P.(Miscarea Pulii) ..Hip Hop ..inainte si inapoi..pana ese zama!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Neata Buna la ZOO+9! Bei Cezare, stii la ora 2....

    RăspundețiȘtergere
  21. neata buna! io vreau de maine de la ora 9 stiti voi....amandoua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa buei, tie la ora 5 iti dam acadeaua sa ne-o lingi.

      Ștergere
    2. Muie,care e starea ta tehnica?Manga sau muci?

      Ștergere
    3. ..asea,asea...10 de 00.Pe la 7 i-o dam si pe la spate!!!

      Ștergere
  22. Buna dimineata,Zoo si Noo,pace voua muisti si APV-P.!

    RăspundețiȘtergere
  23. Uai, azi punem de 740.000 de bucati! PMT s-aude, ori esti in de aia indusa? Cum ai zice... Pushchea pe limba!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ete ce zise Victor Tonta: ca ia de la bogatii ca alde Cezar maimuca cu tractoare FIAT si da la saracanii ca de-alde Don Dobritoiu". Cica face un fond de solidaritate ostaseasca.
    Ete si-un coment pe subiect de la LUPULANOS:

    Trofin spunea...
    Imi pare rau ca trebuie sa-i necajesc pe unii , dar acest individ , inafara de intonatia de cocota de televizor cu care se adreseaza interlocutorilor , este de o idiotenie FABULOASA. Mi-ar parea si mai rau daca pensionarii militari , defavorizati de metodologia cretina de recalculare a pensiilor, ar accepta sa primeasca o pensie reintregita pe baza suprataxarii altora. Ar fi o alta ineptie sociala si inca o batjocora la adresa corpului cadrelor militare din rezerva si retragere.
    9 aprilie 2013, 09:30

    RăspundețiȘtergere
  25. Buei, Cezar alias DAX/vax, o ia in freza pe oriunde se duce. Vai de dovleacul ala al lui...
    "Dax says:
    Aprilie 8, 2013 at 4:02 pm

    Hai …Lute??!! ..poate incerci tu! Ca tot ti-ai ales un pseudonim de tot kk (te repprezinta!!)
    Reply

    lute says:
    Aprilie 8, 2013 at 11:48 pm

    Normal ca ma reprezinta: Lute care te… Vad din postari ca si altii. Cred ca-ti place… sau esti de partea ursului…"

    RăspundețiȘtergere
  26. A belit-o nea voiculescu patronu lu haznaua 1-2-3.i-au schimbat astia completu de judecata,din cauza, ca deoarece, ca aia toarsa judecatoare care a halit spaga e "un pic" arestata.a dat banii degeaba si puletele asta de felix.procexu ie azi!

    RăspundețiȘtergere
  27. ...completare: in pula mea!

    RăspundețiȘtergere
  28. Muei, eu propun ca parlamentul sa legifereze vesnicia in SIE, SRI, STS, CCR, DNA, DIICOT, PITICOT ...

    RăspundețiȘtergere
  29. @inteligenta la PET
    Esti martor in proces?

    RăspundețiȘtergere
  30. @anonim=cacat
    nu nu sunt martor,doar am vazut la stiri.tu de ce esti si bou in afara de anonim=cacat?Iti place asa?te simti bine?...asta esti asta faci cacatule.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ai TVeu la birtolomeu? Esti tare.
    Si esti si cacat ,,marcat''.
    Cam spurcat la gura, dar putem sa-ti facem curat la gingii daca nu te abtii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buei, vedeti ca nea Bazilos a pus o postare noua cu nord kurienii. Ce dreaq, ati ramas rataciti pe-aciulea?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri