Google Translate

luni, 1 aprilie 2013

Poti crede asta? S-a intamplat in Romania zilelor de azi!

 
Arhiepiscolul Buzăului şi Vrancei A RENUNŢAT la maşinile de lux din parcul auto al Arhiepiscopiei.
 
 
Noul Arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei, Înaltpreafinţia Sa, Ciprian Câmpineanul a decis să renunţe la maşinile scumpe din parcul auto al Arhiepiscopiei.

Printre ele şi un autoturism care a costat la momentul cumpărării aproximativ 100.000 de euro.
 

Preotul este de părere că maşinile de lux reprezintă opulenţă faţă de nivelul de trai scăzut al credincişilor şi aduc prejudicii de imagine Bisericii Ortodoxe Române.

De aceea, a hotârăt să vândă maşinile de lux ale Arhiepiscopiei. Vorbim despre un autoturism de 100.000 de euro dar şi de o maşină de teren aproximativ la fel de scumpă.

În plus, noul Arhiepiscop a decis sistarea lucrărilor la clopotniţa cu cele 12 clopote din curtea Catedralei Arhiepiscopale.

Decizia a fost motivată de faptul că cele 12 clopote ar polua fonic mediul şi ar deranja enoriaşii din apropiere.
 
30 Mar 2013
 
======================================================
========================================
===================================================================
 
 
Preoţii s-au închinat când au auzit asta.
Încrederea românilor în Biserică
a scăzut dramatic în ultimul an
 
Încrederea românilor în Biserică a scăzut dramatic în anul care a trecut. O arată rezultatul unui sondaj de opinie. Comportamentul unora dintre ei, dar şi preocupările lumeşti ale multora, i-au făcut pe români să nu mai aibă încredere în feţele bisericeşti.

Dacă în februarie 2012, 79 la sută dintre locuitorii ţării declarau că au foarte multă încredere în Biserică, în ianuarie, anul acesta, doar 66 la sută s-au declarat încrezători. E cel mai mare grad de neîncredere înregistrat până acum.

Oamenii cred că nu ar trebui să scadă încrederea în Biserică, ci în cei care o reprezintă. Preoţii care fac bani frumoşi de pe urma enoriaşilor au contribuit la neîncrederea românilor.
Afacerile desfăşurate de feţele bisericeşti sunt un alt motiv pentru care oamenii spun că nu mai cred în Biserică. Reprezentanţii Patriarhiei Române spun că nu cred în acest sondaj.

Sondajul a fost realizat de CCSB, în perioada 7-12 februarie 2013, pe un e
şantion de 1.004 persoane.
==================================================
===============================
==================
 
 
"Victor Ponta este in continuare cel mai bun partener al meu, este un om in care cred, impreuna cu care, bineintele, nu numai noi doi, la nivelul USL ne-am inhamat, nu la o tipsie",
 a declarat Crin Antonescu.

Declaratiile presedintelui PNL Crin Antonescu vin in contextul in care se vehiculeaza tot mai mult posibilitatea ca Laura Codruta Kovesi sa fie propusa ca sef al DNA.

"Argumentul cel mai puternic al lui Victor Ponta e presiunea internationala pentru numirea procurorilor. Exista aceasta presiune", este de parere Crin Antonescu, chiar daca, de principiu, nu este de acord cu numirea lui Kovesi.
================================================================
=================================================
==============================

73 de comentarii:

  1. Buna dimineata APV-P.!
    Azi o sa va anunte OooooBaMA ca e 1 aprilie si ca sunteti prostiti cu tontii!!De parca n-ati sti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Popa asta se pregateste sa ajunga patriarh si isi pregateste calea... Bravo lui! Decat un spirit mecantil ca al lui PF Daniel, mai bine unul care tine seama, mai mult de gura lumii decat sincer, de starea sociala a celor din jur.
    In rest nimic nou: o zi buna si dupa sufletul fiecaruia... Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. NOTA:Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati.Folosirea de cuvinte obscene,atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului,afisarea de anunturi publicitare,precum si jigniri,trivialitati,injurii se vor sanctiona prin stergerea integrala a comentariului. http://mhblogonline.blogspot.com/ ,nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii,responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. P.S.: Comenteaza inteligent si vei primi multumirile noastre! Admin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un Alupigus forte,dupa care poti sa-ti bei cafeluta!

      Ștergere
    2. Muey, ce ierea sa ma pacalesti, chiar azi de ziua pacalicilor !
      Cat pe ce sa-ncep ziua c-o rugaciune !

      Ștergere
  4. Inaltpreamuistul asta cica a renuntat la masina !!!
    Las' ca-si scoate el parleala ! Deocamdata da cu praf in ochi prostimii, ca sa vada ce patruns e el de starea de saracie a natiunii, cum sufera el ca un adevarat cristos pe cruce, alaturi de credinciosii greu incercati in lupta nemiloasa cu criza mondiala !


    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca suntem pe primul loc in lume cu 40 de mii de pochi si 18 mii de biserici, catedrale, bisericute si alte "lacase de cult", la un numar de fro 14 mii de localitati si vreo 8-9 milioane de "credinciosi" pupatori de boase sfinte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca v-am mai zis eo, cand ieream copchil la mama acasa, pana sa ma trimita la liceul militar, ca sa ma fac om, era un singur popa pe vreo 5-6 sate !
      Alerga mosneagul cu o sareta dintr-o localitate in alta ca betmen, asa ii falfaiau sutanele ! Cum termina cu o ingropaciune, trebuia sa fuga la un botez !
      Dupa ce i-o murit martzoaga si-o cumparat o mobra ! Era mai practica: slujbele tineau oleaca mai mult, plus ca stia toata lumea cand vine popa in sat !

      Acusica au aparut biserici la fiecare intersectie, iar fiecare biserica are pochi ! Unele au chiar cate 2 ! Cica sunt unii neinsurati si fara parohie si belesc si ei pula pe unde apuca !
      Adeca, cum ar veni la apevistii puley, n-au functie si sunt pusi la dispozitie, in vederea incadrarii. Numai ca ei n-au termen de pus la dispozitie. Cica cu avizul lui cristos si aprobarea lu' dumnezeu, pot sta asa pe timp nelimitat.

      Ștergere
    2. Uai, tu ai dreptate! La mine acasa, in tirg, pe vremuri era un popa de cartier care avea o parohie de 4 x 4 km si slujea sigur. Mergea mosulica pe jos de n-avea treaba. A trait 98 de ani si-a fost un om deosebit. Ne dadea noua, copchiilor, zahar cubic si biscuiti de aia "populari" si ne stia pe nume si prenume pe fiecare. Dumnezu sa-l ierte! Sunt preoti si popi...

      Ștergere
  6. Anonim31 martie 2013, 23:49

    NB la ZOO + 9!
    Cezare, pe la doua dupa ora noua
    Dac-afara ploua sa vii sa ma-nvelesti la oua,
    Iar daca-i senin, temperatura cu limba sa le-o iei putin,
    Ca nu vreau ca ouale sa mi se raceasca
    Si cei ca tine, sula sa nu poata sa mi-o mai beleasca!
    Io vreau ca mataringa sa-mi fie ca haragii dreapte
    Cind ti-oi propti-o in gaoaza, bucile-t sa nu astepte
    Doar stii ca noi acu traim un secol de viteza
    Asa ca nu ma supara de nu vrei sa ti-o trag in freza,
    Iar de nu poti lucrarea s-o faci cum se cuvine
    Maimuco raporteaza si il trimit ca ajutor la la tine
    Pe prietenul tau negru, soferul pe tractorul cu sfirleaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Baa, ie unul aciulea balbait, ouat in caruta si labagist ca-i tremura mina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, ma puneti pe ganduri!
    Chiar nimeni nu apreciaza POZITIV gestul Înaltpreafinţiei Sale?
    Buey, daca eu as fi cel in cauza, si as avea posibilitatea sa citesc ce ati scris voi aciulea, mi-as lua masinile inapoi + alte doua "ultima clasa" si v-as da muie la toti, la greu si cat cuprinde! Bravos natiune! Ai ce meriti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa,bre,ca popchii ne dau muie la greu!Nu le plange tu de mila,mai bine pupa poala popii.

      Ștergere
  9. Sa pupe ,,popa poala mea''!

    RăspundețiȘtergere
  10. Uai, ce muie ne-o dat guvernul de 1 aprilie, cu penziile diminuate si legea aia reparatorie !
    Cea mai cul pacaleala, via Dogaru si ai lui-banditii sindicatului !

    Uai, da de fapt noi traim intr-o pacaleala continua, cam de prin 7 mai 2012, incoace !

    Ma duc sa ma cac pe mana cu care am votat useleul ! Da nu mai stiu, in pula mea, cu ce mana am bagat boletinilii in urna...asea ca ma cac pe amandoua: fifti-fifti !

    Muie bre, muie !

    Maestre, muzica: PULA, PULA, PULA !
    Indata se face anul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: tara lu' Dorele, guvernata de un vicepremier penal si un mafiot re-reevaluat, prostita de cohorte de pochi, furata de la nivel de tigani borati imputiti, pana la nivel de parlamentari puscariabili si umilita de bozgoroi hortisti !
      Eote asa am ajuns hartia de sters la cur pentru comunitatea europeana !

      Ștergere
  11. Neacsu va garanteaza:

    „Neacsusâmbătă, martie 02, 2013 7:09:00 PM
    Domnule Sbarnu, eu nu am spus ca se rezolva intr-o sap[tamana, eu am spus ca se va limpezi daca se va rezolva sau nu, adica vom primi un raspuns si vom mai clarifica intentiile guvernantilor. Nu am fost si nu sunt nici acuma convins ca se va rezolva , poate fi o noua amanare o noua aburire, pentru detensionarea situatiei, asa cum spuneam si in articol http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/03/02/intalnire-de-gradul-3-3228

    Oricum pot sa va spun ca urmeaza alti pasi . Nu stiu daca se va rezolva cu o ordonanta, dar stiu ca in mod cert luna asta vom avea un raspuns fara echivoc. Iti garantez eu asta. Repet, nu am spus ca se va rezolva, dar se va sti cum stam ca sa ne putem organiza pe ce e de facut.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un labagiu trist, care clantane ca o pizda dezaxata, pe orizontala !

      Ștergere
  12. Uai domnu Administratore, ai gresit datele din sondaj!!!
    "Dacă în februarie 2012, 79 la sută dintre locuitorii ţării declarau că au foarte multă încredere în Biserică, în ianuarie, anul acesta, doar 66,6 la sută s-au declarat încrezători"

    RăspundețiȘtergere
  13. Bag sama ca nu se mai termina mascareala asta nationala cu procurorii, judecatorii si alti labagii alde daniletz cu par si cretz !
    Cand nu-i cu Oltchimicul, e cu laptele cu aflatoxina, cand nu-i cu Alpechimul, e cu carnea de cal, cand nu-i cu coplata si cu cardurile din sanatate, care or fo o mare muie nationala, e cu numirea sefului la DNA !

    Tara lu' Dorele ! Asta-i durerea pulimii acum, cine o sa fie sef la manarit dosarele banditilor care guverneaza, sau care se fac ca guverneaza, mai bine spus !

    RăspundețiȘtergere
  14. In schimb stam excelent cu fondul de solidaritate infiintat de Dotore-plagiatore Pinocchio, lansat sub sloganul "Dati un leu pentru apeveu" !

    La fel de bine stam si cu infiintarea de NOI LOCURI DE MUNCA, asa cum se batea cu pula-n chept premierul utecila ! Cele mai noi locuri se infiinteaza acusica, la Oltchimic ! Multe tare !

    Si mai bine stam cu marirea preturilor la gaze ! Nu mai au bani de salarii cei de la compania nationala de produs gaz !

    Vad ca excelent stam si cu taxa de coplata, intrata de azi in vigoare ! De asta am platit un geamantan de bani la sanatate si am dat spagi cu nemiluita, ca sa nu crap in spital, cand am avut nevoie de sistem !

    Taxe frate, taxe tot mai mari: la drumuri si poduri, la tigari, la pasapoarte si la pizda mamii lor de imputiti mincinosi !

    Or futut un 4% la futu-i ma-sa, la penzii, insa intr-o luna-doua isi scot ei parleala !

    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ministru haleste fekale cu reducerea tva la paine, la 9%, alt ministru zice ca-i o labareala inchipuita si nu se poate !

      Idioti, condusi de un plagiator mincinos si de un izmanar sef de mafie personala !

      Ștergere
    2. hai ...si ...PULA..PULA..PULAAAAAAA

      Ștergere
  15. Plec sa-mi iau ALUPIGUS-ul de pranz ! Doza dubla, cu zama de gaoz, ca iar imi zvacneste o vena-n cap !
    Si tre sa vina sa-mi faca si injectia slabanoaga aia hoscaita !
    Poate o apuc de-un sfarc si-i pun oleaca mana la fofoloanca !
    Numa sa nu hie hoasca mea prin zona !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,daca ti-e gandul la ,,cele sfinte,, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

      Ștergere
  16. Cezare, la ora doua sa vii sa ma-nvirti la oua! Ca afara este soare, sa nu se prajesca tare. Muei io stiu ca-ti place scrobul linge-mi-ai cu grija drobul...

    RăspundețiȘtergere

  17. Leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fi batut cu organul sexual al leului pe spate. A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul, neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov. Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros. - Tu nu stii ca nu mananc decat carne? Pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada. - Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi? De ce razi ma ? Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului: - Vine ariciul cu 2 mere!
    ***
    Vorbesc doi prieteni:
    - Soţia mea e tot timpul nemulţumită - ba că nu am dus gunoiul, ba că nu am plimbat căţelul, ba că nu am strâns după pisică, ba una, ba alta! M-am săturat!
    - De bătaie ce zice?
    - Slavă Domnului, încă nu a ajuns să mă bată!
    ***
    O cioara statea pe o craca si nu facea nimic toata ziulica. Un iepuras,vazind-o, o intreaba:
    - As putea sa stau si eu si sa nu fac nimic toata ziua?
    - Bineinteles, de ce nu? ii raspunse cioara. Astfel ca iepurasul statea pe pamant sub cioara si nu facea nimic.Deodata, apare o vulpe si-l mananca pe iepuras.
    MORALA: Ca sa poti sa stai si sa nu faci nimic toata ziua, trebuie sa fii foarte sus.
    ***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa poti sa stai si sa nu faci nimic toata ziua,
      trebuie sa fii foarte sus.
      ==============
      Trebuie sa recunosc cu manie proletara: asa este!
      Avem a multamii, CEZAR!

      Ștergere
  18. Tara lu' Dorele !

    Clinica de Chirurgie Cardiaca din Timisoara inchisa, din lipsa banilor !

    Incredibil ce se intampla in tara asta de handicapati !
    Bine ca sunt bani pentru plata salariilor de zeci de mii de euro lunar, la Hidroelectrica, Transelectrica, Distrigaz, Romgaz, Puleagaz, Fasgaz, Radet si alte companii de STAT !

    Aviatia militara este in cacat pana deasupra caschetei, iar un liftier de la un institut de belit pula la urs castiga cat un general !

    Pana nu se militarizeaza, urgent, tot ce utilizeaza banul public in tara asta, nu se rezolva nimic !

    Singurele surse de venit ale guvernului impotent Pinocchio 2, cu izmanari sefi de mafie personala in compunere, vor ramane confiscarile de sute de mii de euro, zeci de masini de lux si kile de aur nejustificabile, de la satrele de tigani borati, care au ajuns sa faca legea in tara asta a nimanui !

    Asta-i rezultatul loviturii de stat, din 89 !
    Industrie zero, agricultura in colaps, economie o pula, aparare nationala de cacat, invatamant de si cu handicapati si sanatate bolnava !

    RăspundețiȘtergere
  19. Ne-o facut uscata aia injectia in cur ! Are niste tate cat doua lamui ! Ce sa-i iau sfarcul in gura, ca numa o tzatza de-a ei este cat un sfarc de-a lu hoasca mea !
    Are zbarcita aiasta de babornita a mea niste cupe la sutien de zici ca-s facute dintr-o fata de perna, taiata-n doua, pe diagonala !

    Da nu ma mai simtzesc asea prost azi !
    Numa sa nu ma nervozez, in pula mea, ca-mi creste presiunea la cap !

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai sa va/ne revenim

    Un bărbat adevărat este acel bărbat care se ridică din pat pentru a se odihni un pic!

    Burlacii ar trebui să plătească un impozit mai mare, nu este corect ca unii bărbaţi să fie mai fericiţi decât alţii.

    Profesoara vorbeste despre temperatura corpului:
    - Oamenii au 36.5 C, salbaticiunile au 38 C, iar pasarile au chiar 41... Bula tu ma asculti? Te rog sa repeti ce am spus.
    - Oamenii au 36,5 C, cand devin salbatici temperatura creste la 38 C, iar cand vad o pasarica au chiar 41.


    Soţia şi-a bătut crunt soţul. La judecată este întrebată ce s-a întâmplat:
    - Mai întâi m-a chemat acasă în timpul serviciului, apoi m-a dezbrăcat şi m-a întins în pat. Iar apoi, cu un rânjet de cretin a dat să fugă spunându-mi că este 1 aprilie!

    I: Cum vine un copil pe lume?
    R: Il aduce barza pana la usa , dupa care il pune jos si-i zice: "Du-te-n p... ma-tii!"




    Patronul unei intreprinderi se hotaraste sa mearga sa faca o vizita neanuntata muncitorilor, sa vada cum lucreaza acestia. Plimbandu-se pe santier, vede la un moment dat un tanar care fuma tacticos la umbra unui pom, rezemat comod de trunchiul copacului. Vazand ca tanarul nu se sinchiseste de aparitia lui, patronul se apropie de el si il intreaba
    - Cu cat esti tu platit pe luna?
    - Cu 350 de Euro, raspunde baiatul.
    - Uite aici iti dau 350 Euro, dar cara-te si sa nu te mai vad pe aici! Tanarul ia banii si pleaca. Nervos, patronul il cheama pe seful de santier si il intreaba: - De cat timp lucra lenesul asta in firma mea?
    - A, baiatul acela? Nu lucra aici! Venea doar sa ne aduca pizza!


    Doi scoţieni zgârciţi au pus pariu, cine va pune mai puţin în cutia milei la biserică. Şi iată că se apropie cutia pentru bani. Primul pune o monedă de un ban şi priveşte triumfător la celălalt. Acesta spune calm: - Pentru amândoi!


    Două ouă, un el şi-o ea, fierbeau într-un ibric. Ea i se confesează:
    - Ştii, am o crăpătură.
    El: -Ai răbdare până mă-ntăresc!

    Două blonde priveau cu interes la o pereche de mănuşi din cauciuc aflate într-o vitrină: - La ce pot folosi oare aceste mănuşi? întreabă una dintre ele.
    - Păi, cum la ce?! Cu ele te poţi spala pe mâini fără să te uzi!





    - Nevastă, mă bănuieşti degeaba. Nu fac altceva decât să ajut o prietenă într-o perioadă dificilă pentru ea.
    - Dar ce-a păţit? - A intrat în călduri.


    În general, bărbaţii bagă banii în găuri, excepţie fac ginecologii şi dentiştii care scot bani din ele





    - Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea.
    - Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă.
    - Cum aşa?
    - Păi în fiecare zi îl cântăreşte.


    Un studiu american arată că femeile sunt tentate să înşele atunci când ovulează. Bărbaţii, atunci când respiră.

    Nedumerire mare într-o familie de berze. De cateva zile, cei doi pui au început să-ntrebe: - Dar pe noi. cine ne-a adus?


    Daca intalnesti o femeie frumoasa, fierbinte, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul..., las-o in pace! Are gripa.

    La un spital de psihiatrie, telefonul sună în timpul nopţii. O voce de bărbat întrebă:
    - Spuneţi-mi, vă rog, n-a scăpat ieri un nebun din ospiciu?
    - Nu. Dar de ce întrebaţi?
    - Cineva a fugit astă noapte cu nevastă-mea.


    Discutie intre doi prieteni:
    - Acasa sunt ca un tigru.
    - Adica?
    - Merg in patru labe si fara zgomot!


    Ai luat Bac-ul?
    - Da.
    - Cu cât?
    - Cu 2000 de euro...

    Directorul îl cheamă pe Gigel la el în birou şi îi spune: - Gigele, am o veste proastă şi una bună: Cea proastă e ca ai picat BAC-ul...
    - Şi cea bună?
    - Cea bună este că ai ieşit şef de promoţie!

    RăspundețiȘtergere
  21. DEDICATIE:.....

    - Mă, Ioane, mă ! Ai auzit ce-o pățât bietu' Gheorghe azi- noapte ?
    - Nu, mă ! Tulai Doamne, da' ce-o pățât ?
    - Ai de capu' şi de zâlile lui ! O fugit cu nevastă-mea, mă !

    RăspundețiȘtergere
  22. TOT CU DEDICATIE:

    Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare..
    Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare :
    Cand eram tineri .. adormeai tinandu-ma de mana..
    Sotul bombane ceva si-o ia de mana.
    Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema..
    Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine?Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc.
    Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei:
    Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire?
    Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos..
    Sotia, ingrijorata:
    Eh, acum unde te duci?
    "Unde dracu sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cacaturile astea "circula" pe toate saiturilii de specialitate !
      Asea ca nu-i musai sa te ocupi de copi-peist !

      Ierea o chestie, pe vremuri, cand bancurilii se spuneau, din gura-n' gura si din pula-n'cur, ca sa nu te prinda organilii de partid si de se cur itate!

      Acusica, avem toti motoare de cautare pe gugal !
      Tastezi "bancuri" si citesti ce vrei si cat vrei !

      'te dreaq si te-mbata, ca s-a topit zapada in fata la Birtolomeu !

      Ștergere
  23. Cica se pregateste ruperea USL !

    Eote pula ce ma doare drept in cur, la 17,8 cm distanta in exterior de matul prin care ma cac fecale !

    Neo-cripto-comunistii muisti a lu' Iliescu vor face o noua alianta cu UDMR si cu minoritatile ! Din pacate nu vor obtine o majoritate confortabila si vor lua muie, cu Dottore-Plagiatore-Pinocchio 2 in frunte !
    Muie adanca, pentru ca izmanarul sef al armatei, seful mafiilor personale re-reevaluat, va mai fi inca o data reevaluat, de Bleaga si va fugi la noua putere ! PDL+PNL+UNPR+PULAMEA !
    Se schimba iar calimera: Dobritoiu prim-vicepremier pe probleme reparatorii de penzii militare, iar izmanarul-polonicar ministru al dezbinarii nationale si presedinte de suflet al ANCMRR !

    Fain tare !

    Cel mai fain e cu bozgorii care, acusica, stau cu sufletul la gura, de la ouale halite cu ocazia sfintei inviorari de pasti, ca sa vada cine are coaie mai mari !
    Pinocchio, or Crinete !

    RăspundețiȘtergere
  24. Pregatiti-va ca se apropie Ziua Internationala A Tiganilor Borati si Imputiti de Pretutindeni !

    Pe 8 aprilie iar o sa rasune Rromania de cultura si arta stramoseasca rromaneasca!

    Tara lu' Dorele: de ziua nationala a romanilor armata defileaza prin moluri, iar de ziua "internationala" a tiganilor borati, rasuna valea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imputitii astia sunt impartiti in 3 haite: hoti, criminali si calici !
      N-ai sa vezi munca la ei !
      Astia ne-or furat tot de la mosie !

      Ștergere
    2. Pese: peste drum de cabinetul parlamentarist a lu' Alina Gorghiu, intre ruinele faimosului VULCAN, adus la stadiul de amintire de catre guvernarile neo-cripto-comuniste Iliescene, s-a instalat o satra de borati, care au imputit toata zona !

      Alinutza nu vede din cabinetul ei, care-si deschide larg ferestrele exact in tabara de tigani !
      Si asta se intampla in buricul capitalei, la nici un kilometru de Parlament, ori de em 100 !

      In 3 ani de cand si-au facut tabara acolea, or borat fro 15 boraturi ! Plus ca mai au jde boraturi !
      Se fut ca iepurii, se caca in boschetii din fata cabinetului parlamentar al Alinutei, fura tot ce are o cat de mica urma de metal, insa alesii neamului se ocupa de cine o sa fie sef la manaritul dosarelor penale !
      Ii doare in pula si in pizda pe ei si ele de starea natiunii !

      Pe noi ne intereseaza despre "Romanii au talent", "Dansez pentru tine", "Te pui cu blondele", "Vocea Romaniei", "Schimb de mame", "Master Sef", "Mireasa pentru fiul meu" si alte emisiuni educative !

      Popor de betivani, putori, hoti, criminali si tradatori !
      Ne intrebam unde ni-s doctorii si de ce nu ne raman capetele luminate in tara !
      Ne intrebam de ce aviatia nu are avioane, iar peste doi ani va pilota deltaplane, in Parang !

      Ștergere
    3. .....o buna parte din DOCTORI ii gasesti amu la arest PREVENTIV!!!

      Ștergere
  25. Vine luna mai, apar alte "prioritati" ale guvernului Pinocchio 2, iar pana se dau avizurilii pentru legea reparatorie se intra in vacanta parlamentara !

    Si muie iar cu legea reparatorie ! Insa mai creapa fro 638 de haia, cu ele belite, ce or depus juramantul cu mana stransa pe drapel !

    Dupe care urmeaza iar ceva scandaluri guvernamentale si interpartinice si s-o dus anul !
    Mai toarna 10 minciuni si dogarul si ai lui- banditii sindicatului si, brusc, ajungem in 2014 !

    Fredonand aceeasi melodie: PULA, PULA, PULAAAA !
    Inclusiv cei cu ele belite de epiderma doar pe jumate !

    RăspundețiȘtergere
  26. O zi buna si muie din belsug !

    Urla hoasca la mine, ca cica imi ajunge pe ziua de azi !

    RăspundețiȘtergere
  27. Uai, si nu mai vorghiti urat pe blogu' ista, ca nea Bazilleos ii fix in postul pastelui prostodox, cand n-are voie la carne si muie !

    Uai, si eo is in post, da parca tot asi da o limbutza la lindicutzul hoastei ! Ca ni-e'o pofta di carneee...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mueiiiii!Unde dreak sunteti cu tontii?
      Inteleg ca Czar suge lapte proaspat de la tapul Stelica al lui Danila, PMT suge din lamaile asistentei,dar restul???

      Ștergere
    2. Bag sama ca sunteti la PulaNO intre craci, undea-i dreptul doar sa taci!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  28. Uai, mosnegaraia !

    Eote ce mai aflai din discutiile astea de pe feisbuc si mes, ca se mai intampla prin targ !

    Cica niste apevisti de astia mai destepti, care s-or bagat pulilii in el de sidicat, pregatesc deja noi actiuni de chemare in judecata a armatii, in situatia in care cacatul ala de lege "reparatorie" va intra in vigoare in forma in care se tot vehiculeaza pe neturi!

    Zic pularaii astia ca daca nu se dau inapoi si banii furati, iar indexarea de 4% nu se aplica la cuantumul din dec. 2010, nici nu se gandesc sa stea cu mainile in san !

    Cica daca s-ar da legea in forma in care se gaseste acum la Parlament, atunci, practic, s-ar recunoaste oficial furtisagul facut de stat, ceea ce este tare-tare nashpa, iar sansele de castigare in instanta s-ar mari considerabil !

    Na, zic si eu ce-am mai vorbit cu alti basinosi, care au inceput sa iasa la soare prin parcuri !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa...si, bineinteles ca, la mijloc, este vorba cica de niste avocati cu o experienta procesuala tzapanoasa, cu nume bine cunoscute prin salile de judecata !
      Nu ca labagiii astia angajati de sindicat, ca sa toace banii pulimii de pomana !

      Ștergere
    2. PeSe: parerea mea, de fin analist, cu o viziune solida a evolutiei fenomenului in cauza este foarte-foarte succinta: PULA, PULA, PULAAAA!

      Imi zice mie filingul ca muia va fi vesnica, iar biuzilii nu-mi vor mai reveni nevar de la cata muie am luat de la vecinu' Costica !

      Baremi, acusica, o crepat si capra lui !

      Amin!

      Ștergere
  29. Cezare e ora 9, vino si ia-mi caldura la oua!!! Pune-mi limba pe outz si trage-ma de preputz. Dar sa tragi incetisor, c-o sa-ti dea mult laptisor. Laptisor bun pentru masa sigur fara febra aftoasa.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pe Hronicul Semnalelor, cica in curand Obalama se da bengos si va face niste dezvaluiri de-o sa ne cacam pe noi !
    Plus ca anul ista o sa fie o furtuna solara devastatoare !

    Ma doare in carici ! Oricum noi suntem intr-o permanenta furtuna de cacat, din care nu mai putem iesi, de aproape 10 ani !

    RăspundețiȘtergere
  31. Bella spunea...

    Mai cezar tiganu...80% din cezari sunt tiganei..se vede ca ai chef de scandal...esti plin de samanta...ce zice omul si ce vrei tu sa interpretezi..era vorba de principiu.....dar cultura e ca erectia ..cand o ai se vede.

    1 aprilie 2013, 15:17

    RăspundețiȘtergere
  32. Bella spunea...

    @ cezar
    ,,si daca toti am avea carte...n-ar mai avea cine sa ne traga ciuboatele,,...vorba lui Creanga...ti se aplica .
    Hai... si acum date la mine, fa spume la gura...fa-te explicit..ce mama dracului....ca mi-am imbogatit jargonul cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Uai Danila, uai berila, pe la ora zece da-i-l pe Stelica tapul lui Czar, maciuca sa i-o frece!

    RăspundețiȘtergere
  34. Cezare, bei, la ora 23 de kuk sa ne iei!

    RăspundețiȘtergere
  35. Inspecţia la portcontainerul Flaminia a început cu stângul. Deşi s-au apropiat în această dimineaţă de navă, autorităţile nu au putut urca la bord, pentru a treia zi la rând, din cauza mării agitate. Operaţiunea va fi reluată mâine.
    19:57, 1 aprilie 2013

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ba, c-o sabordeaza in apele romanesti, sa faca vara asta boracii plaja-baie in verde de mercur-futu-i-as in cur!

      Ștergere
  36. PNL vrea Ministerul Apărării, în schimbul Justiţiei

    http://www.cotidianul.ro/pnl-vrea-ministerul-apararii-in-schimbul-justitiei-210253/

    RăspundețiȘtergere
  37. Czare la ora 3, oaule sa ni le bei! Si ca sa nu ai greta, serveste un ALUPIGUS muine dimineatza.

    RăspundețiȘtergere
  38. ULTIMA ORA ! STIRE BOMBA ! DAN VOICULESCU LA UN PAS DE EXTRADARE....DEOCAMDATA INVITAT OFICIAL DE DEPARTAMENTUL DE JUSTITIE AMERICAN

    Am primit copia invitarii lui Dan Voiculescu in SUA
    U.S. Department of Justice
    Criminal Division
    Fraud Section

    Washington, DC 20530-0001


    VOICULESCU A FURAT BANII DIN VISTERIA AMERICANA !
    A FURAT DIN BANII CIA TRIMISI PENTRU ARMELE RUSESTI VANDUTE
    DE CEAUSESCU ! SUA VREA BANII INAPOI SI PE DAN VOICULESCU.

    URMARITI CAZUL: INREGISTRARI
    ROMANIA TV 10 MARTIE SIMONA GHEORHIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai kakareaza, mai du-te-n koaili noastre! Prizeaza niste iarba poate te mai linistesti.

      Ștergere
  39. Buna dimineata la Zoo,Noo si APV-P.!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Neata Buna la Zoo + 9! Cezare, pe la 3 de furtun sa ne iei bei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Muei,voi ati vazut ce scrie pe manseta?pana si onorabilii din Justitie vin la Zoo!Buei,sa dea dreak ce faimosi sunteeem!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, sa-mi trag pula pe supt mine !
      Eo cand ziceam ca, aciulea, e Taj Mahal-ul culturii universale, unii puneau botul si ziceau ca nici macar de nivelul ICR nu suntem !

      Na, ca sa vezi ! De aciulea isi trag seva adevarului si-a frumusetii neprihanite, toti blogarii !

      Stie ei ce stie, ca nu e prosti ! Un eventual colaps a lu' Mh blog onlain (ptiu, ptiu, doamne feri !) i-ar arunca, brusc intr-o degrigolada falimentara !

      Ștergere
  42. Iar s-o dat Don Corleone, pe 1 aprilie 2013, 23:31, automuie !
    Vine acasa bat ca porcul, de la Birtolomeu, nu stie ce-i cu el, scrie numa prostii si mascari, indemnat de aburii dulci ai alcoolului, iar cand se semitrezeste ii pare rau de ce bou o fo si isi da singur muie la comenturi !

    Rau e sa te simtesti prost, asea ca mine, da si mai rau e sa fii prost, asea caCur de leu !

    Doamne feri ! Si doar e om batran !

    RăspundețiȘtergere
  43. Bai pula proasta de mitic zis PMT
    eu in comment am scris doar 1(unul) singur cuvant si nu era injurios pt nimeni,era chiar neutru.Adminul iti poate confirma.Tu esti un labagiu!!
    ai ajuns marele analist al pulii mele.
    te'dreak ca ma enervasi cu cacaturile tale cu hodoroaga cu injectiile facute in cur, cu ce basini mai tragi....etc si cu em 100.t-em pula,pe cine crezi ca intereseaza faptul ca tu iti schimbi chilotii(cu urme de frana) din ce in ce mai rar.
    PS Stii cum arata chilotii cu urme de franare?Ia uitat-e la chilotii tai si ai sa vezi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bagami-as in "uitat-e" ala.Aoleooo ce draci am!!!:):)

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri