Google Translate

luni, 29 aprilie 2013

Şandramaua europeana pârâie din toate ţâţânile, dar unii nu vor nici sa vada, nici sa auda! Romanii, incep sa se trezeasca! Cota de încredere in UE, un dezastru


Eurobarometru: Majoritatea românilor nu mai crede în UE.
Cum se explică cota de încredere dezastru
 
O cercetare făcută de Comisia Europeană la nivel european arată că majoritatea cetățenilor UE nu mai au încredere în instituție. Când România se zbătea să intre în Uniunea Europeană, 85% dintre români își arătau încrederea pentru Barroso & Co. Acum, doar 33% dintre cetățenii României nu au fost atinși se euroscepticism.
 
Potrivit Eurobarometrului prezentat de Antena3 și realizat în toamna lui 2012, 57% dintre români nu mai au încredere în UE, în timp ce 33% mai cred în puterea instituției șubrezită de criza economică a ultimilor ani. 10% dintre cei chestionați nu au vrut/știut să răspundă.
Evoluția la capitolul încrede din ultimii 3 ani:
- 2010: 60%
- 2011: 46%
- 2012: 33%
 
Încrederea în UE, oglinda liderilor ei
Uniunea Europeană și instituțiile ce o compun și-au atras criticile românilor începând cu vara lui 2012. Cel mai probabil, până la acel moment, puțini erau cei care auziseră de Reding sau Barroso. La suspendarea președintelui liderii europeni au intervenit partizan, iar criticile pe care aceștia le primeau erau catalogate drept accese de ”anti-occidentalism” de către susținătorii lui Băsescu. Românii, foarte activi politic începând cu începutul lui 2012, au resimțit atitudinea conducătorilor UE, lucru se se reflectă clar în evoluția încrederii din sondaje.
 
La fel ca restul cetățenilor din UE, românii au remarcat și slaba gestionare a recesiunii în Europa. Planurile de salvare impuse altor țări, precum Grecia sau Cipru, au intensificat gradul de antipatie față de liderii Europei. În cele două țări menționate, situația financiară delicată le-a forțat să accepte condiții din partea creditorilor ce au stârnit proteste în stradă: tăieri bugetare masive sau impozitări mari pe depozitele bancare.
 
 
=================================================================
=================================================
========================
 
Popularii lui Băsescu îngroapă Europa:
trei din cinci europeni și-au pierdut încrederea în UE

Oficiul European de Statistică a eliberat un sondaj dezastruos pentru viitorul Uniunii Europene. Cifrele relevă că, din ce în ce mai răspânditul euro-scepticism a atins cote nemaintâlnite de la înființarea structurii UE. Față de anul 2007, într-o țară ca Germania, de exemplu, nivelul de neîncredere în eurocrații Bruxelles-ului a crescut de la 36%, la 59%, scrie cotidianul.ro.
 
Vara trecută, în timpul conflictului politic de la București, susținătorii președintelui i-au catalogat constant pe cei care se îndoiau de intervențiile oficialilor europeni drept “anti-occidentali”. După cum arată noul sondaj, apropiații lui Traian Băsescu ar putea, la fel de bine, să acuze 300 de milioane de cetățeni ai Europei de “anti-occidentalism”.

Aart de Geus, şef al think-tank-ului german  Bertelsmann Stiftung,  rezumă pertinent: “Sprijinul cetăţenilor europeni pentru politicile UE a scăzut dramatic din 2007 încoace. Ca atare, este extrem de periculos să pledezi pentru federalizare şi cedare de suveranitate, dat fiindcă o asemenea atitudine politică nu ar face decât să stârnească reacţii şi mai violente ale europenilor şi să contribuie la generarea unui val şi mai mare de populism”.
 
Europenii nu s-au îndoit niciodată mai puternic de capacitățile UE. Cea mai severă lipsă de credibilitate o au Merkel și Barroso în Spania, de 72%. Acolo, guvernul condus de premierul Rajoy se confruntă cu proteste în stradă din cauza unei recesiuni năprasnice, în urma măsurilor aplicate la cererea liderilor europeni.
 
Cea mai mai creștere a neîncrederii se regăseșe în Italia. De la 28% în 2007, locuitorii Peninsulei nu mai cred în UE în număr de 53%.
 
S-ar părea că proasta gestionare a recesiunii, planurile de salvare ale statelor bogate pentru statele sărace, uneori prin asumarea unor condiții umilitoare, au cutremurat pilonii UE din temelii în ochii cetățenilor.
 
===================
======================================
==================================================

149 de comentarii:

  1. Flit spunea...
    Lumea lui mate fripte, vazuta de pe Vulva con coviltir:

    ,,...bărbații în ținute lejere, de shopping: tricouri supraelastice fără mâneci, ridicate deasupra burților balonate de traiul șucar, bermude din fâș și papuci lipăitori cu ață între degete. Reazemă mașini străine cu puradei întronați pe scaunul șoferului, preocupați să învârtă din volan sau să apese butoane ce aruncă pe geamuri vocile plângăcioase ale unor maneliști întregistrați pe la nunți. Portbagajul rămâne deschis, ca nu cumva baxurile cu bere, hârtia igienică, detergenții, pepenii, bananele, hălcile de carne și, bineînțeles, Ciocoleții să se sufoce până vin femeile cu buline de la farmacie. N-au treabă cu nimeni și sfidează orice privire mai insistentă. Se scarpină pe burtă, se curăță într-o ureche sau eliberează zgomotos o nară obturată. Degetul tămăduitor se mută uneori în gură și poate tot el scoate bermuda care alunecă pe unde nu trebuie...,,

    29 aprilie 2013, 18:48

    Unknown spunea...
    Mosule lasa vrajeala, mai bine explica asta:

    27 aprilie 2013, 19:38
    Flit spunea...

    @indianu
    .............
    Cu multumiri, al dvs. sincer admirator,
    S S.

    Ce dracu e de admirat, el are 2 luni si 27 de zile de scoala si tu numai 2 luni?
    Explica asa, ca un "sincer admirator".

    29 aprilie 2013, 18:55

    Unknown spunea...
    Sau poate il admiri ca a reusit sa se strecoare ca magaru' prin ceata in armata? La fel ca tine.

    29 aprilie 2013, 18:59

    Unknown spunea...
    Te rog cand ai sa reactionezi sa mi te adresezi cu domnul ciocanar. Asa doar ca sa arati ca ma respecti.

    29 aprilie 2013, 19:00



    RăspundețiȘtergere
  2. CEZAR spunea...
    Tot ca porkul ..ocoleste c-----l vechi! De 2 saptamani si-o zi , noi luptam cu Indianu- coour de skoncs - sa aflam cum a absolvit (si unde) scoala militara de ofiteri activi de 2 Luni si cateva zile !
    Mos PPPPArtah N-AUDE ,n-AVEDE !
    El se da Martir al L-164 !Chiar esti prost ?

    29 aprilie 2013, 19:10

    mos alecu spunea...
    Motanele cacacios (tigri) ... sustinator al ideii ca ti s-au facut nedreptati prin aplicarea L.164 ...

    Mai dobitocul pu..i (unul dintre ei ...

    Din spusele tale , tu ai iesit la pensie (de fapt ai fost eliminat din sistem ca o masea stricata) in 1998 ... deci inainte de aparitia L.164/2001 .

    Ca urmare , pe vremea iesirii tale la pensie , nimeni nu se gindea ca indemnizatia de comanda si solda de merit (obtinute sau retrase in ultima luna de activitate) ar fi avut vreo influenta asupra cuantumuluio pensiei ...

    S-atunci de ce tot maninci c...t ca ti s-au retras (abuziv) acele elemente de calcul din solda tocmai pentru a ti se micsora pensia ????
    De ce nu spui adevarul : acele elemente (daca le vei fi avut vreodata) ti s-au retras din cauza de dobitocie si puturosenie ???

    De-alde acestia sinteti cei care sustineti ca , pe L.164 , s-au facut "nedreptati" prin acordarea/retragerea abuziva a indemnizatiei de comanda si a soldei de merit ???

    Jigodiilor ! ....

    29 aprilie 2013, 19:17



    RăspundețiȘtergere
  3. tigri2 spunea...
    Mai Flit chinezu Mu Cin Ceai
    De unde ai copiat acest fragment ca din capul tau ,ala sec,nu poti scoate doua propozitii.Uite aici continuarea...
    ...deoadata se aude un urlet sfasietor de fiara ranita,piranda se tavaleste prin tarana umeda cu un Mosneag ciung ,cu parul valvoi,ce vrea sa-i ia locul de cersit,loc castigat dupa multe lupte cu clanul Alecu,vad bun,pe unde trece lumea la metrou si la targ.Mosul e cam dus cu sorcova ,ingana intr-una vleau L164,eu am fost dicorat,am avut solde de merit ,am supt destul,vreau penzia inapoi,zici ca-i Lefter Popescu din "Doua loturi".Amaratul si-a pierdut mana deoarece si-a ros-o de necaz,precum isi roade vulpea piciorul prins in capcana,mosul este slab,adus de spate,face yoga,uneori se crede caine ,se ascunde pe sub mesele de la terase si-si suge...ai,dar nu mai vorbesc mascari ca sunt om serios...

    29 aprilie 2013, 19:18

    mos alecu spunea...
    Se vede treaba ca seful lor suprem (al maidanezilor de pe aici) , steli p_ul , inca ii conduce : daca discutia nu mai poate fi controlata ... repetati , in prostie , o intrebare de acum j'de mii de ani (in cazul de fata ... chestia cu scoala militara a lui indianu) .

    Metoda verificata : nu raspunde la intrebari !...
    Pune , tu , intrebari !...

    29 aprilie 2013, 19:23



    tigri2 spunea...
    ...rareori acest mosnegut poate fi zarit in fata la CCA,poate printre franturile de amintiri are cate o sclipire de fost L'ifitzer ce base luuung in cizma un mosnegut cocosat ,slab,cu nasul ascutit si parul valvoi.arata ca naiba ,picioarele strambe si slabe zici ca-s doua bete infipte-ntr-o pereche de pampersi mucegaiti si incarcati de ciumperci,insotit de o0 haita de caini jegarati ca si el.Unde este viteazul de altadata de alergau curvili du pe Magheru cu chilotii pe post de steag strigand :te vrem Mos Alecu,iar copiii cartierului strigand in urma lui:Mos Alecu ,Mos Alecu -tunde oaia si berbecu'...Ehe ,he ,ce vremuri dom'le ,ce vremuri.

    29 aprilie 2013, 19:27



    tigri2 spunea...
    Deunazi treceam cu masina-mi luxoasa printre jegurile capitalei,depasisem Universitatea si pe colt cu libraria Ion Creanga,era un ambuteiaj,in habitaclu aveam muzica buna,aer conditionat,si imi ciocane cineva in geam,apas pe butonul aurit ,deschid geamul si patrunde un miros pestilential,o duhoare specifica metropolei si o mana scheletica tremuranda:"da-mi dzecze lei sa-mi iau o doza",sa scap havan din mana,cine credeti ca era >>Mos Karici,m-am cutremurat,Doamne ce-a mai ramas din sfatosul ,titratul de altadata,o umbra umana ajunsa in pragul degradarii,poate nu l-as fi cunoscut da pamparsii cumparati din ultima pensie [dupa L164]l-au dat de gol.i-am intins o bancnota de 500 de euro gandindu-ma cu mila,a fost si el de-al nostru...

    29 aprilie 2013, 19:38



    Flit spunea...
    Lumea lui mate fripte, vazuta de pe Vulva con coviltir:

    http://intamplarisavante.wordpress.com/2011/07/05/ciocoletii-de-urziceni/

    Pe acolo nu ti-au curs mucii, caci daca esti recunoscut va trbui sa te muti la Tandarei.

    29 aprilie 2013, 19:40

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba! voi sunteti nebuni?,sau doar nesimtiti.pierd timpul degeaba cu UE,SUE si MUE

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogger Don Corleone spunea...
    acum intelegem cu totii de ce se agata unii de ultima luna de serviciu/solda.D'aia ca daca te uiti in trecutul lor nu gasesti nimic.Daca ,conform cutumelor s-au lipit si de IC+SM(si se lipeau sigur tot pilosii aia cu 2 luni si ceva zile) ne dam seama de ce ,cum si in interesul cui a fost facuta L 164
    mos alecu/capusa o sa aduca vorbe si jigniri nu argumente ,ca nu are asa ceva


    29 aprilie 2013, 13:49

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SEARA BUNA LA BAIETI!
      BAAAI, IE UNII CARE-SI MANINCA UNII ALTORA TZURTZURII DE LE ATIRNA DE PE BORTA CURULUI, PE FLOCI!

      ASTIA CU MINTEA DE FURNICA GEN CURDELEU, CEZAR- MAIMUTICA CACACIOASA SI TIGIRI PULII, NU IE IN STARE, CA MINTEA LOR CIT CIT UN COI DE CLAPON NU-I AJUTA LA GINDIRE.

      IEI IE CA COAILI, ADICA PARTICIPA DAR NU SE BAGA. BUEI CURDELEU, BUEI PULA RAZBUZATA, DUPA ATITA TIMP DE CIND SUNTETI PE NET, TU, KKCELU SI MAIMUCA GAZ-ISTA IN TRIO-UL RA-TA-TA (SUGE-MI-ATI S_ULA), NU ATI SPUS NIMIC CA ARGUMENT LA PROSTIILE PE CARE LE DEBITATI,

      CURDELEU, HAI VIN LA NENEACA SA TE TRAGA PE PULA CA LA VOBULOSCOP, UMFLATOR AL CAOCIOACELOR BURETOSAE DE LA TRASARUA...STII CUI. BAAI COAI FRIPTE, BAII GAINATZULE, TU AI FOST SPECIALIST? BAAI, TU AI FOST SI RAMII UN TRIST.
      UNDO

      Ștergere
    2. fraiereee!! nu mai urla cu majuscule.urli degeaba,numai prostii se comporta astfel.....prostule

      Ștergere
  6. mos alecu spunea...


    ..., mai idiotii pu..i , v-am spus de multe ori (si oamenii intregi la cap au retinut) : eu am fost pensionat pe legislatia anterioara L.164 . "Anterioara" ... insemnind ca de dinainte de aparitia L.164 .
    Pe vremea cind am fost pensionat eu nici nu se punea problema calcularii pensiei in functie de solda din ultima luna de activitate !
    Ba , mai mult ... media soldelor din cinci ani de activitate (din ultimii 10) se facea avind in vedere PRIMII 5 ANI DIN ULTIMII 10 (era o chestie , prin care era mai bine asa , avind in vedere indexarile de venituri aplicate in acele perioade) ...

    Ati inteles dobitocilor ca , la data pensionarii mele , nimeni "nici cu gindul nu gindea" ca ar fi bine pentru pensie sa ai , in ultima luna de activitate , indemnizatie de comanda si solda de merit ?

    Si ati mai inteles , dobitocilor , ca , pe timpul L.164 , niste puturosi si debili mintal ca voi nu puteau avea acele elemente in toata viata lor ... cu atit mai mult in ultima lor perioada de activitate ????

    29 aprilie 2013, 17:45

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracu rapan de Mos Kaliku, degeaba incearca el acu sa dreaga busuiocu, c-a cazut ca musca in cacat pe bloaga lui Pul anus - Lupul anus. Las ca-i bine. Dupa ce ne-a facut blogul "perete de wc", acu mos karici cum ai spun Maimuca kkcioasa si Motanelul baligos, a ajuns la ananghie. Lasa mos Bodringa ca-ti meriti soarta. Te-ai bagat in taritze, te-au mincat porcii. Sa-ti fie de bine!

      Ștergere
  7. Cât aur are România? Când a avut România mai mult aur decât Italia, Australia, Brazilia sau Norvegia?
    ====================================
    Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a reluat cu ocazia Simpozionului anual de istorie şi civilizaţie bancară "Cristian Popişteanu", cu tema "Aurul în istoria băncilor centrale", ideea că rezerva de aur nu mai trebuie să crească, arătând că de câte ori s-a depăşit nivelul de 100 de tone "România a păţit ceva".
    "Eu am o învăţătură. Este cam pesimistă. Deci eu nu vreau să mai crească rezerva de aur, personal, sunt aici peste 100 de tone, pentru că sunt superstiţios. De câte ori am trecut peste 100 de tone România a păţit ceva. De data asta să rămânem la 100 de tone, este suficient de mult, 103 tone", a declarat luni Isărescu la Simpozionul anual de istorie şi civilizaţie bancară "Cristian Popişteanu", cu tema "Aurul în istoria băncilor centrale", ediţia a XXI-a, găzduit de BNR.

    De-a lungul timpului, şeful băncii centrale a avut mai multe intervenţii în care a afirmat că nu mai doreşte creşterea rezervei de aur din superstiţie.

    El şi-a amintit că în anul 1990, la două ore după ce a fost numit guvernator al băncii centrale, a mers la tezaur.

    "De ce? Ca să ating aurul, era şi ultima rezervă tangibilă a Românei şi ca să capăt încredere. M-a întrebat cineva cum am rezistat (ca guvernator, o perioadă îndelungată - n.r.). Probabil că am luat ceva magie din tezaurul, mic atunci, nu aveam decât vreo 64 tone de aur, suficient ca să îmi dea încredere pentru câţiva ani buni, cel puţin. În prezent, suntem la al doilea ciclu pe care îl trăiesc, de explozie a preţului aurului", a spus Isărescu.

    Aurul s-a apreciat timp de 12 ani consecutivi până în luna septembrie a anului 2011, când a atins preţul record de 1.923,7 dolari pe uncie (aproximativ 61,8 dolari pe gram). Ulterior, cotaţia metalului preţios a intrat pe o pantă predominant descendentă şi se plasează acum la aproape 30% sub nivelul record din 2011. Totuşi, cotaţiile sunt mult peste cele din urmă cu opt ani, când uncia se tranzacţiona la circa 400 de dolari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cât aur a avut România de-a lungul istoriei?
    ====================================
    De la înfiinţarea Băncii Naţionale a României, în 1880, rezervele de aur au fluctuat în funcţie de evenimente istorice - războaie şi decizii politice -, dar şi de ciclurile de creştere economică.

    România avea mai puţin de 15 tone de aur în rezerva Băncii Naţionale (BNR) la sfârşitul secolului al XIX-lea, imediat după înfiinţarea instituţiei, şi a atins recordul istoric în 1940, când deţinea aproape 140 de tone din metalul preţios, ocupând locul al 12-lea în lume.

    BNR avea în 1940 mai mult aur în rezervă decât băncile centrale din Italia, Australia, Grecia, Brazilia sau Norvegia, şi uşor mai puţin decât Japonia, reiese din datele World Gold Council.

    Astfel, România avea în anul 1900, la începutul secolului XX, 10,5 tone de aur. Rezerva s-a dublat în următorii cinci ani şi a ajuns la 22,5 tone în 1905, pentru ca apoi să urce constant până în 1940, când a atins maximul de 139,88 tone.

    Un important punct de inflexiune în această direcţie este perioada 1915-1920, când România a predat Rusiei tezaurul. Astfel, BNR avea mai puţin de 2 tone de aur în 1920, însă rezerva a revenit în următorii cinci ani pentru a ajunge la aproape 73 de tone în 1925, de la 64,1 tone în 1915, cu un an înainte de semnarea decretului de predare a Tezaurului.

    După cel de-Al Doilea Război Mondial urmează o perioadă de trei decenii în care datele privind rezerva de aur a BNR lipsesc din statisticile World Gold Council.

    Raportările reapar însă din 1973, la scurt timp după ce România a devenit membru al Fondului Monetar Internaţional. Statul avea atunci rezerve de aur de 71 de tone, care au crescut constant până în 1985, când au ajuns la 119 tone.

    Rezerva s-a înjumătăţit însă în 1987, la 48 de tone, şi a continuat să scadă în 1988, la 45 de tone, după decizia lui Nicolae Ceauşescu de a vinde aur pentru a rambursa datoria de stat. Spre sfârşitul lui 1989, BNR a cumpărat aproximativ 20 de tone, rezerva revenind la 68 de tone.

    După 1989, rezerva de aur a României a crescut constant până în 1999, fiind menţinută de BNR la 103-105 tone din 2000 până în prezent.

    Potrivit lui Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, banca centrală nu a mai cumpărat aur după anul 1999 din cauză că a fost introdusă taxa pe valoarea adaugată, care a făcut ca aurul din intern să fie mai scump cu 24%.

    În prezent, rezerva de aur se situează la 103,7 tone (4,17 miliarde euro), ceea ce plasează România pe poziţia a 34-a în clasamentul privind rezervele de aur, condus de SUA cu peste 8.000 de tone.

    Sursa: Mediafax

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent!
      Multumim pentru informatii!
      Am vaga impresie ca trebuie verificate... istoric!
      Nu am incredere in cantitatile avansate... cronologic!

      Ștergere
  9. Asta cu statul care isi plateste siesi TVA(24%!) este peste ,,noaptea mintii''.

    Similara cu militarii care, din solda primita, returneaza bani pentru pensii si bani pentru asigurarea de sanatate. Ba chiar mai dau bani si pentru pensii private. Militarul este militar din momentul juramintului pina la pensionare sau ingropaciune. Nu ca alt functionar al statului care azi este ales al natiunii si maine reprezentantul Gold Corporation.
    Tara de creiere cu came!

    RăspundețiȘtergere
  10. Faptura misterioasa se prezinta la doctor:
    - Vai domn' doctor, tin sa va multumesc pentru tratamentul hormonal pe care mi l'ati prescris impotriva caderii parului, riscam sa ajung cheala. Nu numai ca nu mi'a cazut parul, dar s'a si indesit. Rezultate excelente! Dar, a aparut si un mic efect secundar..
    - Ce efect?!
    - A inceput sa'mi creasca par si pe piept si in jos, pe burta..
    - Pe burta?? Pana unde???
    - Pana la penis..

    RăspundețiȘtergere
  11. Știrea publicată de DeCe News, potrivit căreia cancelariile occidentale iau în discuție candidatura lui Traian Băsescu la funcția de secretar general NATO, începe să fie confirmată de surse oficiale. Premierul Victor Ponta a recunoscut, luni, la B1 TV, că această funcție ar putea fi ocupată de un român.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai pulica tu vorbesti de "luni" acu o saptamana+ ca poanta a zis despre"alt roman"(a bagat si el o vorba la mishto)....io ti-am zis ca esti cam tembel si vi aici cu vechituri expirate.....expiratu dreak de anonim ce esti.TEMBELULE
    da,daaa ......de ziua taaaa:):)

    RăspundețiȘtergere
  13. Don Corleone spunea...
    ,,...era ordin ca tovii cu origine sanatoasa nu au voie sa ramana repetenti...,,
    29 aprilie 2013, 23:22

    Bine ca tu aveai voie. Tu si Tampa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata la tonti!
    Pace voua,APV-P.!!E liniste sub caschete.

    RăspundețiȘtergere
  15. Neata Buna la Zoo + 9! Czare, stii tu...la 2...
    Uai ce oboseala am in mineee! Tractor, limbi pe coaie date de Cezarel cu spor...
    Va las c-am treaba. Salutari la toata menajeria si tuturor "glumetilor"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai di capul tau Tarane -dac n-ai invatat carte!!

      Ștergere
  16. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  17. După numeroase tentative eşuate (din cauza condiţiilor meteo neprielnice) de a preleva mostre de la bordul portcontainerului german

    „MSC Flaminia”, ...
    „După inspecţia generală efectuată pe 1 aprilie, comisia s-a urcat din nou la bordul navei, pentru a preleva probe în vederea efectuării unor analize complete. Au colectat mostre reprezentanţii unui laborator din Ungaria, angajat de şantierul naval Daewoo Mangalia (unde ar urma să fie reparată nava), precum şi cei ai laboratorului Rompetrol şi ai Comisiei Naţionale de Control al Activităţii Nucleare (CNCAN)”, a declarat prefectul Constanţei, Eugen Bola. Pe lângă mostrele colectate pentru a vedea dacă la bord există sau nu metale grele, echipa CNCAN a verificat, din nou, prezenţa emisiilor radioactive. „O primă verificare a fost făcută la prima inspecţie. Şi acum, ca şi atunci, rezultatul a fost negativ: nu există emisii radioactive”, a mai spus prefectul Bola.

    RăspundețiȘtergere
  18. PRELEVĂRI FILMATE El a precizat că, în prezent, nava nu reprezintă un risc pentru constănţeni, în condiţiile în care partea exterioară nu este avariată. Riscurile ar putea surveni la descărcarea încărcăturii (fier - care ar putea fi valorificat - şi un amestec de substanţe chimice care va fi închis în containere speciale şi transportat în Germania). „Din acest motiv, vrem să fim siguri că amestecul de substanţe de la bord nu va afecta sănătatea muncitorilor din Port. Prelevarea fiecărei probe a fost filmată. Mai mult, pe lângă seturile de mostre luate de laboratoare, au mai fost luate alte două seturi de probe martor, la care vom putea apela în cazul în care analizele ni se par neconcludente, sau există anumite suspiciuni privind corectitudinea acestora”, a spus reprezentantul Guvernului în teritoriu. El a adăugat că rezultatele ar putea fi gata la sfârşitul săptămânii viitoare. Potrivit reprezentantului Federaţiei Internaţionale a Transportatorilor, Adrian Mihălcioiu, echipajul portcontainerului este în stare bună, viaţa lor putând fi pusă în pericol doar de contactul direct cu amestecul aflat în magaziile navei

    RăspundețiȘtergere
  19. d.n.a says:
    Aprilie 29, 2013 at 2:25 pm
    Daca se adevereste ca dobritoiu a mers pana la a-si decalara sotia nebuna pentru … un chilipir, … eh … obtinerea unui apartament in “buricul bucurestiului”, cu doar cateva zeci de mi de euro – putin – si al revinde apoi cu “o gramada de euroi”- ce smecherie ii invata pe militarii “generalul lor !” – in timp ce o sumedenie de cadre militare … nu au locuinte, se adevereste ca, mapn, a fost si se doreste sa fie condus “politic” – ce cacealma … auzi politic !!!” – de un … “escroc sadea” !, ce tie si cu armata asta si cu escorcii de care nu scapa … nici ea in Romania noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M.Ap.N este condus politic. Este "normal" in "democratie"!
      Armata insa nu trebuie politizata - asta e "cestiunea"!
      Din vazute, auzite si traite, pentru es sup. fonctia multora a fost un mijloc si o modalitate de a se capatui!
      Care e diferenta intre ap. lui Bretonel si camera de ASE a eroaicei de la Caracal? Poate ne spune "luatorul de interviuri" - nea Cashu.
      Ca tot i-a pupat in cur pe ambii amandoi!
      Haide pa si pu.`!

      Ștergere
    2. Hotii nostri sunt MAI BUNI ca hotii lor ! Asta-i diferenta!!

      Ștergere
  20. Romania este reprezentata de personaje chiar mai ,,dubioase,,!

    RăspundețiȘtergere
  21. adica...vrea sa spuna anonim=cacat 09:57;lasa-l ba pe dobritescu in pace ca sunt altii si mai rai>cu asemenea "logica/mentalitate"de cacat nu se va rezolva nimic niciodata.Intotdeauna se va gasi un interesat care va spune: Da ce sefuuu' pe altii nu-i vezi??
    E valabil de la parcarea neregulamentara pana la furtul miliardelor

    RăspundețiȘtergere
  22. @anonim 10:51= cacat ,,markat,, mucificat
    Probabil banuiesti ca asta ar fi vrut sa spuna.

    Mai piticanie sfrijita, de unde-ti sugi tu esenta cunoasterii?

    RăspundețiȘtergere
  23. “-Blestemat sa fie chiombu’ si afurisit pe veci
    De-mi ia bir de la salariu si da vina iar pe greci
    Foc de iad sa-i arda curu’, azi pupat de multa lume
    Cand se tine de mizerii si le hahaie drept glume.

    N-aiba parte de Nutzica si de nurii ei zglobii
    Sa ii moara daravela si sa n-aiba bucurii.
    Sa-i gaseasca boboreanu dosaru’ de securist
    Si sa-i pagubeasca jocul de ghiolban si arivist.

    Sa plateasca pentru flota cu ani grei de ascunzis
    In loc rece, de fereala, la geamuri cu zabrelis.
    Sa-i ia statu’ apartamentu’, cel cu japca insusit
    Si la schimb sa-i dea celula cu un detinut… iubit.”

    Iac-asa blesteama popa presedinte de doi bani,
    Ce a condamnat boboru’ la restriste pe multi ani.
    Domnu’ ruga de-i asculta, ne va ferici pe toti
    Trimitand in iad pe chiombu’ si-al sau clan de mafioti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copy-paste de pe unde ai furat aceste versuri?De pe la Tolba cu sageti,cumva?

      Ștergere
  24. Blogu' lu' Marcus


    27/04/2013


    Rusine, Chiombila, Rusine!

    Filed under: Revista presei in versuri naive — Marcus @ 10:28
    Tags: brusc, lansat, leul, matca, sau clan



    La penibilitatea de asa-zis discurs cu care chiombu a incercat ieri sa-si evidentieze “realizarile” concretizate in genocidul lansat de el in luna mai a anului 2010 as fi avut material si contrargumente cat pentru a inlocui papirusurile arse in biblioteca Cleopatrei. Dintr-o imensa scarba si lehamite ma voi rezuma sa rebloguiesc doua poezele de la momentul respectiv (de fapt trei):

    RăspundețiȘtergere
  25. al adin says:
    Aprilie 29, 2013 at 10:35 pm
    Din curierul national:
    Anchetatorii l-au audiat mai multe ore pe Francisc Radici şi l-au pus sub învinuire pentru favorizarea infractorului, fiind suspectat că a intermediat recuperarea de către o persoană, contra unei sume de bani, a unui autoturism furat, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.
    Sursele citate au declarat, potrivit Mediafax, că persoana căreia i-a fost furat maşina, un Mini Cooper, ţinea în torpedou toate actele autoturismului. Atunci când s-a dus la firma de asigurări pentru a fi despăgubit, reprezentanţii societăţii i-au cerut talonul maşinii şi cheia de rezervă. Pentru că nu mai avea talonul, acesta a anunţat în mai multe medii că este dispus să ofere o sumă de bani pentru recuperarea maşinii furate.
    Acesta ar fi fost sprijinit de Francisc Radici, care s-ar fi oferit să îl ajute. Fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei i-ar fi spus proprietarului maşinii furate ce sumă trebuie să achite, Radici luând un comision.
    Comision???????????????

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citez:
      =====
      "Fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei i-ar fi spus proprietarului maşinii furate ce sumă trebuie să achite, Radici luând un comision."
      =================
      Ma cutremur!
      Cine a putut conduce Intelligence Service, al Armatei romane!

      Ștergere
  26. ce ba ce daca sunt bandit ,mai sunt si altii....ce daca sunt netuns,mai sunt si altii...ce daca.....eheee unii au fost ministri mapn(cu litere mici) ce daca baaa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine iti vine moaca asta de natlafete..hi..hi..hi !!

      Ștergere
  27. @ D.C. - ba al drakului te-ai facut ! Ce mecla de mafiot -retardat ti-ai tras!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  28. Răspunsuri
    1. Buey,Sula de 16:17!!!Stii tu cate razboaie a dus czar printre noi??habar n-ai...la cate lupte pe fata si prin dos a fost supus, si a razbit..controleaza-ti vocabularul cand i te adresezi, CZAR e unul singur,tu esti un muritor oarecare.

      Ștergere
    2. ..HI..hi..hi..prietenii stiu de ce !! Sniper one!!

      Ștergere
  29. Burcule,
    Plingi dupa CAER ? Mars la Moscova securist imputit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei tembelule! Ce-ai cu Burcu? Unde mata ai ivatat analfabetule sa vorbesti/scri asa? Imi cer scuze pentru interventie, dar simteam nevoia sa ma adresez acestui primitiv cu propriul sau limbaj, incercand in spiritul blogului o minima comunicare!

      Ștergere
  30. Daca vreti un BOLSEVIC adevarat intrati pe FB- ROMANIAN ARMY!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ai di pula me', iara-s acasa !

    Unu: LA MULTI ANI tuturor celor care si-au serbat ziua, de Florii !
    Doi: LA MULTI ANI infanteristilor, de ziua lor !
    Trei: LA MULTI ANI tuturor, ca nu strica o urare, acolea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, ce cosmar urat am avut pe 28 aprilie, pe la pranz, in timp ce-mi faceam somnul de frumusete !

      Parca se tot facea ca unul imi tragea, cu disperare, izmenele, ca sa mi-o ia la muie si nu puteam scapa de el ! Statea in genunchi, in fata mea, si urla ca un scapete ca, daca nu i-o dau la CIOC-CIOC-CIOC, el se automutileaza !

      Noroc ca m-o trezit baba, ca crepam dreaq prin somn !
      Cum am ajuns acasa,am si accesat comentariile din 28 aprilie !

      Ca sa vezi frate, cum se adeveresc visurilii iestea !
      Exact in momentu' cand eo ieream in agonia visului, muistul nostru de serviciu delira p-aciulea !

      Eote:
      ===========

      Anonim 28 aprilie 2013, 12:33
      "Avem un pod. Ce facem cu el ?"

      Intrebare de securist prost."
      ==========================

      Doamne feri, cica sa nu crezi in vise ! Cand iti intra cate un cosmar de ista in cur, alde Anonim 30 aprilie 2013, 16:33, nu mai scapi de el !

      Ștergere
  32. De 1 Mai se prajesc la gratar amenzi de mii de lei.
    Legea Picnicului, faza pe teren.
    ================
    Vine 1 Mai, sarbatoarea iesirilor la gratar in sanul naturii, iar dupa multi petrecareti, spatiile verzi, poienile, malurile apelor, plajele raman precum niste lazi de gunoi. Autoritatile au pregatite amenzi de mii de lei si, pe alocuri, chiar s-ar putea sa puna in practica Legea picnicului – atentie, sa n-o faca pe pielea dumneavoastra, sa nu aveti surprize neplacute de 1 Mai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai distructiva vietate de pe Pamant este omul ! Iar cea mai nociva si imputita pentru natura este romanul. Iar cea mai devastatoare este "bucuresteanul", naturalizat pe malurile Dambovitei !
      Imputiti mai mari decat "bucurestenii", n-ai sa vezi !
      Amestec de ghiortani, cocalari, beizadele si tigani imputiti !
      Din pacate, AUTORITATILE astea romanesti or sa le beleasca pulilii petrecaretilor ! In direct, la MUIA TV !
      Numa daca ragaie un cocalar de ghiortan, dispar o juma din AUTORITATILE venite sa "dea amenzi usturatoare" !

      Inainte vreme, daca te chema militianul pe la postul de militie, beleai pula ! Acusica, numa daca deschide muia, oleaca mai mult, si-o si fura la fatzau !

      Ai di capu' lor !

      Ștergere
  33. Cel mai iubit aliment al românilor ar putea fi interzis. Vezi de ce.
    =============
    Noile directive al Uniunii Europene atentează și la unul dintre produsele din carne care fac deliciul românilori. De la 1 iunie, bicarbonatul de sodiu va fi interzis în utilizarea preparatelor din carne, astfel că tradiționalii mici vor fi scoși de pe piață sau nu vor mai avea același gust cu care ne-am învâțat.

    Cel mai iubit aliment al românilor ar putea fi interzis. Vezi de ceRomânii şi-ar putea lua adio, în curând, de la tradiţionalii mici. Noile directive ale Uniunii Europene aproape că scot în afara legii cel mai cautat produs din carne, scrie Antena 3.

    Mititeii riscă să dispară de pe piaţă, din cauză că bicarbonatul de sodiu, denumit în lista aditivilor alimentari E-500, nu mai poate fi utilizat în carnea preparată.

    Astfel, procesatorii de carne vor fi obligaţi să nu mai vândă mici care conţin bicarbonat. De când a fost inventată în Romania, reţeta de baza pentru mititei a conţinut carne tocată la care se adaugă sare, condimente şi bicarbonat de sodiu.

    Folosit mai ales ca agent de afânare, bicarbonatul de sodiu a început să fie folosit pe scară largă după anul 1863 când Ernest Solvay a descoperit o modalitate mult mai economică de obținere a acestuia.

    Pe lângă calitățile sale de agent de afânare, bicarbonatul are și alte întrebuințări: poate fi folosit pentru curățenie, în cosmetică sau pentru a trata unele efecțiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' c-or sa manance boracii ramanesti numa fast-fuduri de la amerloci si mUE, de alea care te fac cat o batoza, intr-un an ! Mancare sanatoasa, cu aditivi, euri, plastic, petrol, coloranti si alti mutanti ! Micii romanesti, da-i in pula, ca prea contin prea multa carne, nu ?

      Tara lu' Dorele !

      Ștergere
    2. Buey, dara noi, roamanii asistia mai contam ceva?
      Buey, pe noi chiara nimeni nu ne intreaba de vrem ori nu vrem ceva?
      Buey, eu nu cre ca vor indrazni sa se ia / interzica micii....
      Buey,... ce revolutie va fi nana.... oaileiii.... ce revolutie!

      Ștergere
  34. Sfaturi practice de utilizare a bicarbonatului de sodiu ca agent de curățare:
    1.dizolvat în puțină apă îndepărtează petele de ceai sau cafea de pe obiectele din porțelan
    2.curăță excelent grăsimea și petele de pe chiuvete, blaturile din bucătărie, gresie sau faianță, cratițe și oale

    3.poate înlocui lichidul pe care îl folosiți pentru a curăța wc-ul: împrăștiați pe vasul de wc 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu, lăsați să acționeze pentru 15 minute; frecați cu o perie, va curăța și va elimina mirosul neplăcut
    4.o soluție din 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu și 100 de ml de apă curăță excelent interiorul frigiderului
    5.bicarbonatul umezit ușor poate constitui o excelentă pastă cu care puteți curăța tacâmurile din inox
    6.în amestec cu oțetul poate desfunda chiuveta
    7.pentru a elimina mirosul nepăcut poate fi folosit pentru a curăța găleata de gunoi sau recipientele din plastic

    8.pentru a curăța perdelele de la cabina de duș le puteți pune într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă
    9.amestecând 3 părți de bicarbonat de sodiu cu o parte apă obțineți o pastă care poate fi folosită pentru a curăța cuptorul de la aragaz sau cuptorul cu microunde
    10.adăugat în compartimentul de detergent al mașinii de spălat îmbunătățește acțiunea detergentului folosit
    11.poate fi folosit pentru a îndepărta zgărieturile și urmele de creion de pe podele sau pereți
    12.scoate diverse pete
    13.o soluție de bicarbonat și apă curăță excelent periile de păr
    14.pasta obținută din bicarbonat de sodiu și apă îndepărtează petele de pe manșete sau gulere
    15.pentru a reîmprospăta culorile covoarelor presărați bicarbonat de sodiu peste ele și frecați ușor cu o perie uscată
    16.o pastă din bicarbonat de sodiu și oțet poate fi folosită pentru a curăța orice tip de grătar

    Alte utilizări ale bicarbonatului de sodiu în gospodărie:
    1.pus în cutiile cu nisip ale pisicilor îndepărtează mirosul neplăcut
    2.adăugat în apă prelungește viața florilor puse în vaze

    3.adăugat în scrumiere înlătură mirosul specific
    4.dacă lăsați în frigider un recipient deschis în care aveți bicarbonat de sodiu nu va mai mirosi urât
    5.puneți puțin bicarbonat de sodiu în manușile de plastic pe care le folosiți în gospădărie, vor intra mult mai ușor pe mâni
    6.o soluție din bicarbonat de sodiu și apă poate fi folosită pentru a spăla fructele și legumele
    7.amestecați o parte bicarbonat de sodiu, cu o parte apă și una de oțet pentru a face o soluție în care puteți pune periile cu care vopsiți, nu se vor mai usca
    8.folosiți puțin bicarbonat pentru a îndepărta urmele de adeziv de pe geamuri
    9.bicarbonatul de sodiu presărat pe lângă casă împiedică invazia furnicilor și a gândacilor

    UTILIZĂRI COSMETICE
    1.aplicat cu mișcări circulare pe fața ușor umezită este un excelent scrub
    2.poate fi folosit ca scrub pentru întregul corp, fie simplu, fie amestecat cu puțin ulei de măsline
    3.adăugat în șamponul pe care îl folosiți uzual acționează ca un balsam pentru păr
    4.folosit simplu sau în amestec cu peroxid înlocuiește cu succes pasta de dinți (amestecați2 părți bicarbonat cu o parte peroxid)
    5.aplicat pe tălpi previne mirosul neplăcut
    6.este un excelent deodorant,îl puteți folosi fie folosit pur și simplu aplicat la sub braț, fie ca bază pentru un deodorant făcut în casă
    7.aplicat pe mâini elimină mirosuri persistente (de ex. mirosul de pește)
    8.ajută la îndepărtarea durerii în cazul înțepăturilor de insecte
    9.adăugat în apa de baie a bebelușilor ameliorează iritațiile cauzate de scutece

    Eu am găsit 34 de utilizări ale bicarbonatului de sodiu, dar cu siguranță sunt mai multe. Ce mi-a scăpat? Voi cum îl folosiți în gospădărie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eo, cand imi iau prea multa muie si am arsuri, iau o lingurita de bicarbonat si-mi revin mintenas ! Trag o ragaita pe gura si-o bashita pe cur si-i totu' in regula !
      Tin minte de cand ieream copil prin sat ca ma trimetea mama sa cumpar bicarbonat (saua potash ii mai zicea), cate o seacose, ca sa fie pentru toate cele: cand mancau prea gretos, luau cate o lingurita de bicarbonat, cand facea nush ce prajituri punea oleaca de bicarbonat, cand cocea punea si bicarbonat, cand spala nush ce punea bicarbonat...

      Acusica a gasit Uniunea Muiuropeana ca avem bicarbonat in mici ! De parca am manca mici dimineata, pranz si seara, cum mananca ei hamburgherii, hot-dogii sau pitzalaile !

      N-are cine sa-i futa un cap "mic" in gura la mUE aiasta, de sa-i sara clanta !

      Ștergere
  35. Bine v-am regasit, muei!
    Pina muine dimineata se va circula in draci pe sosele. Ete de data asta nu am de gind sa conduc nici macar cinci mii de metri. De dimineata ma voi ,,caza,, pe terasa unui parc racoros si voi admira flora si fauna pe deasupra halbelor de bere, prin aburul micilor otraviti cu carbonat dublu de sodiu si clorura din acelasi metal, sub acoperire de mustar picant.
    Poate la drumul spre casa voi folosi un taxi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravos ! Baga fara numar, fara numar !
      Ca, dupa ce te rablagesti ramai numa' cu amintirilii !

      Ștergere
    2. Ce sa mai rablagesc, ca mi-a ramas CNP-ul si ADN-ul. Cu doua pungi de dicarbonat(dioxid, dicarbonat, DIICOT,...) trec si de incercarea asta.
      Daca nu ma omoara manelele!

      Ștergere
  36. De fapt, daca ma uit la "tema" postata, cu sandramaua europeana care scartaie, nici nu trebo sa ma mai agit !
    Nu ne uita ea Frau Shmerkel ca am tradat si "am intors armele" ! Nici ca le-am tras-o, la Marasesti, si-n izmene !

    RăspundețiȘtergere
  37. Muei fratilor, ieou cred ca ceva nu-i in regula la pulanoX intrecraci. Muei, ori a dat coltul si a ramas blogul in deriva, ori au intervenit mascatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri !
      Da cum bre, din "Mandra-i corabia, mester carmaciul", sa ramana in deriva, chiar asea, pe o mare de cacat ? Ca mascatii nu se baga la rasuflatii haia, putreziti inainte de a fi inhumati !
      Cine pula mea mai citeste glumele alea, cu Fred si Barnei, alias Mos Kalicu si PULAno ics, care s-or transformat intr-un fel de perpetuum mobile de genul: penzii-ordonanta-lege-revizuire-cuantum-hgs-penzii-recalculare-talon-muie eterna-penzii !
      Rad istea "activii" de se uda la izmene: cica niste bosorogi idioti, pe care nu-i baga nici dreaq in seama ! O parte profitori, alta parte frustrati, iar restul partii niste idioti cu ifose de 'telectuali ratati !


      Ștergere
  38. S-a dat LIBERTATE prostovane!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, tu vrei neaparat sini?
      Atunci si ni pupi in coor!

      Ștergere
  39. Revin cu urarile de la 17:57 si mai adaug:

    LA MULTI ANI si celor din arma Logistica, de ziua lor !

    In special, eo, ii transmit urarilii mele cordiale, lu' Nea Cascavete ot Craiova, cel mai puternic ofiser de logistica !

    Sper sa nu se mai ia de admin, ca atunci de ziua lui de nastere, cand tot ZOO +NOO l-o felicitat, iar prazarul o sarit de cur in sus ca cum noi am avea ceva cu scutu' antiracheta, de la De Vesel !

    Si, ca tot suntem in saptamana dinaintea Inviorarii, cand trebo sa ne lepadam de ura si sa ne impacam unii cu ceilalti, eo vrau, musai, sa ma impac cu domnu Nea Casu ! Si sa hiu pretin cu el pana la cap ! Dreptate pana la cap !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si lu' domnu Naom ii doresc la multi ani, de ziua logisticii !
      Traiasca secemede Craiova ! Cel mai tare sindicat, fuzionat in pacturi cu anecemere, pesede, partida taganilor de Craiova, PC aripa Cristiana ot Careacal care ierea sa creape de foame si Alianta pentru Pretenia Ofiteri-Suptofiteri di Toatii Armilii !

      Ștergere
  40. Muei Cezare ce ma maninca capul! Muei, vino nitel si ma scarpina in crestet, ca ti-o da si io o tap de bere. Te rog insa cu atentie, ca-l am spart de mic copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, da urat a dreaq s-o mai facut Cur de Leu ista, pretinu' de Birtolomeu, cat am lipsit !
      Uai Curutz diu Leu, ori Marlon Brando, ori Pula Belita, postata pentru ora de anatomie, la clasa a unspea !

      Ștergere
    2. Profil nedisponibil
      Blogger Profilul solicitat de dvs. nu poate fi afişat. Mulţi utilizatori Blogger nu au ales încă să îşi facă public Profilul.

      Dacă sunteţi utilizator Blogger, vă recomandăm să permiteţi accesul la profilul dvs..

      Centru de ajutor | Condiţii de utiliz

      Ștergere
  41. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup.

    Do you have any methods to prevent hackers?

    Feel free to visit my webpage NFL Cheap Jerseys

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra sunteti invitat ca, de 1 MAI MUNCITORESC-ziua internationala a celor ce ar vrea sa mai munceasca, sa beneficiati, alaturi de noi, de o MUIE savuroasa !
      Putem sa v-o servim cu Fac Iu, dulce sau iute, ori cu foarte muie piperonni !

      Ștergere
    2. Asa, asa, da-i un darab peste proteza!

      Ștergere
  42. Da muei.
    La noi, la Romania(tara rromanilor) no more hackers.

    Noi ii unjim cu untura si le punem puli in gura,
    Iara dupa ce-i muim si cu pene-i coperim.
    Asadara te fereste de de parosi ce put a peste
    Si de de imparati de vata ce-au domnit peste poiata,
    Ori de mafioti pisati care dorm printre rahati.

    RăspundețiȘtergere
  43. Dac ati intra, dintr-o greseala regretabila, pe saitu' Sindicatulu' Cadrelor Militare Dogarizate in Descompunere, ati vedea o uluitoare noua formula de semnatura pe care o foloseste Prim-Intaiul Nascator de Sindicat Militar, in scrisoarea sa catre avocado popoului !

    Suna cam asea :

    " Cu stima deosebita ,
    Presedintele SINDICATULUI CADRELOR MILITARE D "

    Acusica, fiecare sa inteleaga ce vrea, de la ce vine "D"-ul ala: ori de la dobi, ori de la dili-dili, ori de la Cascavete ot Craiova !

    Ce pula noastra, ierea muci cand o semnat "corespondenta" cu organilii statului !

    I-o pus destu secretaru Rancioaga unde sa zmangaleasca semnatura, dupe care o postat minunatia pe net !

    Horror et Paria ! Hae Sictiris !
    Put astia a hoit, pana aciulea in 13, colt cu Sebastian !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      "D", vine de la Departamentul "D" (Dezinformare)! Cine, de ce, stiu ei care, cum! Ha, ha, ha .... Va plac glumele mele? V-am ciuruit!

      Ștergere
  44. Ala care semneaza ,,doicuncoi,, si ala care vopsea rachetele sub coada stau pe o banca in parc inconjurati de porumbei .
    - "Ai adus paine pentru porumbei?". Intreaba primul
    - "Imi pare rau, n-am mai avut bani" raspunde al doilea
    - "Nu-ti face probleme" zice primul: "Ii mancam asa fara paine!"

    RăspundețiȘtergere
  45. Seara Buna la ZOO + 9!
    Cezare, multumesc ca la amiaza m-ai racorit la oua. Bei, dupe tractor, de la atita zdranganit, pina si sula mi s-a belit. Deci Cezare, ca si muine la munca sa fiu vioi, te rog sa-mi dai pielea inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  46. Doicuncoi si imparatulpenisului in tren, spre adunarea de 1 mai prost decit mafiotul:
    Martor:
    - V-a cazut un geamantan in cap. Ati patit ceva?
    - Nimic. Era gol.
    - Dar in geamantan ce era?

    RăspundețiȘtergere
  47. In urma unor unor sapaturi pentru lucrari de modernizare in ,,muncipiul,, HUrziceni a fost descoperit un inscris care atesta prezenta in zona a cunoscutului Sandocan(tigrul Mlayeziei).
    Surse ce nu pot fi dezvaluite avanseaza ipoteza existentei in zona a unui urmas ilegitim al acestuia, cunoscut unor apropiati sub numele Doicuncoi.

    RăspundețiȘtergere
  48. PROBA CONCLUDENTA .....FOTOGRAFIE LUATA CATEVA ORE INAINTE
    INAINTE CA CRIMINALUL DAN VOICULESCU SA-L SPANZURE PE MARIN CEAUSESCU !
    FOTOGRAFIA INCRIMINATOARE DE LA VIENA A FOST REMISA CATRE FBI !


    CITITI IN CURAND SCRISOAREA ADRESATA CATRE DICOT CARE PARTICIPA
    ALATURI DE TOATE INSTITUTILE STATULUI ROMAN LA CONSPIRATIA
    DE SALVARE A LUI DAN VOICULESCU.

    AMANUNTE PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  49. Vesti bune ! Viermele de latrina, PMT, a scapat dintre cacati si a revenit sa imputa blogul securistului demonstrind spre marea bucurie a paznicului de puscarie ce retardati are armata. Gazeeee !

    RăspundețiȘtergere
  50. 06:49!
    Te compatimesc,vierme!Greu sa duci in spinarea ta fara coloana,asemenea ura!!

    P.S. Va salut pe toti din Zoo,Noo si APV-P.!!Bine ai revenit sanatos PMT!

    RăspundețiȘtergere
  51. @06:49
    Sa ne lingi zilnic pe oua,
    De la opt pina la noua,
    Iar de-o fi ziua ploiasa
    Sa ne pupi zona flocoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retras din circulatie si inlocuit cu
      varianta mult imbunatatita.

      Ștergere
  52. @06:49
    Sa ne PUPI zilnic pe oua,
    De la opt pina la noua,
    Iar de-o fi ziua ploiasa
    Sa ne LINGI zona flocoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi suji ..capuletele!!

      Ștergere
    2. Uoai stafiditule, tu ai doar caput. La preput.

      Ștergere
    3. Pute a peste stricat...uai !!

      Ștergere
  53. Ai di pula me', iar e canicula !
    S-aveti unu mai bun ! Ca-i zi internationala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma gandeam eo, asea, ca azi o sa fiu cel mai tare din parcare, la propriu !
      O pula, ca parcarea-i plina ! Bugetarii-s cu tontii acasa ! In special angajatii Ministerulu' Dezbinarii Nationale !
      Cica asteptau sa le dea ministrul Dobritescu cate o prima, de paste, ca pe vremea lu' Iliescu ! Si, cica, le-o dat oaresce muie !
      Na, na ! Daca ierea izmanarul, acusica toti ierea la iarba verde, ca sa-si coaca micii plini de bicarbonat cu sodiu !

      Ștergere
  54. Traiasca 1 mai muncitoresc si PSD in frunce cu tovarasul Ponta,ca sa ne mai dea ,ce ne-a dat si pana acuma...muie.

    RăspundețiȘtergere
  55. Bre scrobitule, belitule, preafericitule, l-ai reevaluat pe huoOprea?

    RăspundețiȘtergere
  56. Egsact acusica un an, tot de UNU MAI, viata ierea mai animata, bre !
    Sindicalistii lu Dogy o puneau de-un protest devastator, iar aciulea se imparteau muiele pe baza de tichete de masa !

    Eote frate, egsact acusica un anisior:
    ==================
    "Anonim 1 mai 2012, 15:09

    iti este frica futu-te-n gat,la fel,cum cei 1 milion 500 de bugetari nu au vrut sa le scada salariile,asa,chiar ca nu conteaza 100 de mii de betivi care au fost niste trantori tigani,ca tine.
    don tiogan corleone,nu posta anonim,cand mai sus scri acelasi lucru dar cu tigan pseudonim corleone.
    esti disperat,daca ajungi la asa ceva,probabil sti foarte bine,ca dogaru ii prieten cu voiculescu si tu cum ai baut toti bani,nu mai ai bani sa dai inapoi,iti luam casa,jegosule de tradator.
    crezi ca hg,care o va adopta guvernu,ca sa nu scada nicio pensie militara in urma reclacularii ajunge?
    nicidecum,ca tot ajunge un colonel sa castige mai putin decat un plutonier.


    Anonim 1 mai 2012, 15:11
    tigano corleone,nu posta,cu diferite nicknameuri,acelasi lucru,am inteles,esti disperat ca nu ai bani de bautura,si o sa iti ia astia casa,cat de curand,dar tu fiind tigan spurcat ar trebui sa fi ars de viu,nu sa primesti pensie.
    apropo,cati bani ai primit in plus,in 17 luni,cred ca s-a adunat o suma asa de mare,ca in urmatorii zece ani o sa ai o pensie de 5 milioane,dupa ce o sa dai banii inapoi.
    vezi suntem buni,nu iti cerem toti banii deodata,le platesti in rate si cu dobanda."
    ===========================

    Ce ti-e si cu arhiva iasta !

    Trece anii, ca nebunii, intr-un zbor pikant !

    RăspundețiȘtergere
  57. tigri2 spunea...
    Traiasca 1 Mai muncitoresc si PSD,PC,PCR,Pkk,urmasele PCR in frunte cu scump-iubitul si stimatul vorba goala care de un an de zile ne tot da jumatea lui cinci,tovarasul zambarici Viktoras.Iara noi in doua [jde]mii sa-l avem pe KKrau prezident,c-apoi chiar ca ne va bate D-zeu.
    1 mai 2013, 14:43

    Asta-i manga deja.
    Sa vedem cum va defila omu'cu PET-ul.

    RăspundețiȘtergere
  58. Asta de isi zice ,,doicuncoi,, (jumara dungata, opinticul negru, inginerul de educatie fizica, competentul cucului, pensionarul adolescent, sfincterul din Urziceni, Vulva con coviltir) a fost semnalat in proximitatea locului de parcare a luxoasului automobil aflat in proprietatea DD-ului poporului.

    RăspundețiȘtergere
  59. @PMT
    Cite pule a supt ma-ta pina a fatat asa un imbecil ? S-a maritat cu Rg.4 Cv. ?

    RăspundețiȘtergere


  60. CEZAR spunea...
    ,,Profesorul Adrian Niculescu ...
    ...un comunist este un socialist care a abandonat democrația, iar un socialist este un comunist democrat. Lectorul universitar al SNSPA are mai*** multă încredere în măsurile de dreapta luate de guvernele socialiste, pentru că sunt mai ”blânde”...
    Poate intelegi si tu ceva!! ,,

    Maimucea, usor cu neuronul!Lasa problemele astea pe seama altora. Tu esti cu gogonelele, curcanii, bagatul degetului in cur,
    in nas sau ciugulit barzoiului la ocazii.

    RăspundețiȘtergere
  61. APEL DISPERAT catre PMT si toti cei ca EL!
    Luati-va ,,micul " in mana si ..tineti-l bineeee ! mUE vrea sa ni-l confiste!!!Sniper one!! (ai auzit Tu asta de mai sus ? Tu ai voie sa-l mai si freci -poate apare ..bicarbonatul)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uoai disperatule, ai beut fara masura
      si ti-e dor s-o ei pe gura?!

      Ștergere
  62. tigri2 spunea...
    ,,Deunazi treceam cu masina-mi luxoasa printre jegurile capitalei,depasisem Universitatea si pe colt cu libraria Ion Creanga,era un ambuteiaj,in habitaclu aveam muzica buna,aer conditionat,si imi ciocane cineva in geam,apas pe butonul aurit ,deschid geamul si...,,

    Si primesti o injectie intravenoasa si invitatie la Balaceanca!

    RăspundețiȘtergere
  63. Vezi ca am blocaj ,sa-mi sugi pula cu sarg sa se desfunde.

    RăspundețiȘtergere
  64. @Mos Pula Moarta
    Las-o balta ,nu mai injura in spatele "anonimului"ca venim imediat sa te alimentam cu muie,sa nu te mai doara gingiile.

    RăspundețiȘtergere


  65. 17:11:08

    Romania

    Urziceni, Giurgiu

    17:10:25

    Romania

    Brasov, Brasov

    17:08:10

    Romania

    Timisoara, Timis

    17:08:09

    Romania

    Urziceni, Giurgiu

    17:08:03

    Romania

    Timisoara, Timis

    17:06:43

    Romania

    Urziceni, Giurgiu

    17:06:29

    Romania

    Urziceni, Giurgiu

    RăspundețiȘtergere
  66. N-ai unde intoarce. Numai cacatei peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  67. La NOO nu-i de voi, iar la ZOO nu va accepta animalele.
    Incercati dincolo de deal, la viermi.

    RăspundețiȘtergere
  68. Mai boule,pe la 17:00 cine a accesat?Pe ala vreau sa-l fut in gura.

    RăspundețiȘtergere
  69. De pe Hronicul Semnalelor aflam tulburatoarea stire ca extraterestrii traiesc printre noi ! Mai ales printre amerloci, ca numa' la ei se pot intampla toate minunile astea ! Si cica e unii intitulati "Inaltii Albi", care traiesc fro 900 de ani si au fost vazuti facand cumparaturi in Las Vegas !

    Frectie ! Habar n-are poporu' amerloc ca la noi, in Tara lu' Dorele, traieste un extraterestru si mai bengos, care se intituleaza "Piticul Negru", are muie de tigan borat si o fo vazut facand cumparaturi prin Urziceni !
    Nu se stie exact cat traieste boratania, insa pe unde trece se impute tot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar de la SCM Dogarizate aflam ca, biroul operativ, ne ureaza deja Paste Fericit, cu fro 6 zile inainte !
      Ca de aia-i "operativ", nu ?

      Ștergere
    2. Iar pese: oricum, mai bine decat Obositorul Militarilor, care si-o pus ouale pe prima pagina inca din 24 aprilie ! Numa' ca el, Obositoru', e mai bengos si are palosu' mai gros, asea ca ne ureaza "Pasti" Fericit, si nu "Paste" !

      Ștergere
  70. Incep sa se intoarca apevistii puley de la "iarba verde" ! Zici c-or fo plecati in concediu o luna, atatea bagaje or avut cu ei ! Au burtile pline de cacat, format dintr-o pasta specifica picnicului, predominanta fiind carnea tocata de mici, cu bicarbonat !
    Sa vezi ragaieli acusica, de se zgaltaie blocul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cel mai fain si mai kashto la mitici e aciulea la Bragadiru !
      Un rai al ghiortzanilor de Rahova, al manelelor cocalarizate si al potailor "maidaneze" !
      Da nici cu celelalte "locatii" nu te poti lauda !

      Ștergere
  71. Si cand ma gandesc cacam azi-maine trebuia sa-mi fac bagajele pentru invitatia lu Nenea Vasile, la Trompeta Severin !
    Ca sa-mi beau bidonul de vin si sa-mi halesc melu-chelu, castigate cu sudoare fruntei si opareala bucilor !
    Acusica stau si visez cacum mi-ar hi stat in camera 508, la Hotel Continental, de unde se vede asea de fain Dunarea, cu Don Cur de Leu vecin la 506 si cu belitu ala care o castigat toate cupilii de chele, la 510 ! Si cu muistu' ala de Palincarosu, cazat in aceeasi camera cu MaiMUCEA, pe proprie raspundere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa beii, de nu ne-o invita la mel, ne-o invita la hamsii, motanele kkcios de pula sa ne tii.

      Ștergere
  72. Mna Sara rapanilor! La tot mooistul si la tot tristul! Uaii ce crusta de la praf, sudoare, si bashinele am pe koaili mele! Deci, buei Cezarele, te rog io frumos sa le degresezi pe ele si uai, nu uita fix la 2 sa-mi faci ZVITA la oaua, bueiii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai di capul tau bai Tarane ! Toata ziua pi tractor...nopte jinji scoica cu spor!! Ai beut cerneala bai amarastene!!

      Ștergere
  73. Neata Buna la Zoo + 9! Cezare, pe la 2 cind mi-a fermentat brinza de pe oua, vin' de-mi da o limba, doua!

    RăspundețiȘtergere
  74. R.H INTOARCE FOAIA....
    ULTIMATUM OFICIAL

    Presedentia Romaniei
    Traian Basescu
    Excelenta.

    Am trimis pe adresa dumneavoastra numeroase memorii cerand o ancheta
    prezidentiala in cazul criminal Dan Voiculescu. Nu am primit nici un raspuns
    confirmarea primirii sau numar de inregistrare. Sunt cetatean roman si american.
    Deci legea este incalcata chiar de institutia dumneavoastra.
    Am documente vizuale si audio care implica pe Dan Voiculescu in lichidarea
    lui Marin Ceausescu . Deasemenea probe despre cel mai mare furt din istorie,
    banii lui Ceausescu. Informatiile sunt confidentiale .
    Cele 4-6 miliarde de dolari apartin cetatenilor Romaniei si dumneavoatra aveti
    datoria sa faceti tot ce este posibil sa fie recuperati.
    Nu ma voi hazarda prea in speculatii in legatura cu motivele dumneavoastra.
    Poate sunteti dezinformat sau lipsit de curaj. Sau poate sunteti santajat. Intereseaza prea putin.
    Concluzie. In cazul in care nu sunt contactat pana la data de 10 Mai a-mi iau libertatea de-a va sanctiona in justitie si de a ma adresa celor mai inalte foruri europene si internationale.
    Va rog a acorda consideratie necesara acestor randuri.
    Copia acestui ultimatum a fost remisa ambasadelor S.U.A, Germaniei si Frantei.
    Confirmati primirea.
    Trimisa direct si prin Ambasada Romaniei in SUA.
    Robert Horvath Dèva
    Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York - Tokyo
    PS Cazul este presentat pe scurt in interventia in direct la Romania TV 10 Martie
    Simona Gheorghe ....ca urmare a ei am fost dat in judecata de Dan Voiculescu.

    http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html

    RăspundețiȘtergere
  75. Ai di pula me', iar e dimineata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred c-am ramas numa eo si cu alt idiot, alde ErHashu' Pozitronic, p-aciulea ! Ca, lumea buna a plecat, in pula mea, la iarba verde, gratare si picnicuri de alea adevaratelea, de tin cate 3 zile !

      Da vad ca nici strapezitu' ista bozgoro-amerloco-tochionez, nu se lasa !
      Da-i la muie, da-i, lu' Voiculescu asta !

      Ștergere
  76. Buna dimineata,muistilor!
    Cezare,tine steagul sus pana ramai cu batul!

    RăspundețiȘtergere
  77. Bag sama ca Nenea Vasile de la Puscarie o lasat lumina aprinsa si-o plecat de-acasa ! Nu ca ar conta, in mod deosebit, tema postata ! Ca, horicum, toate drumurile duc, inevitabil, la muificarea eterna !

    Pace voua sub casketa, apevistii pulei !
    Bag sama ca ati chefuit tzapanos, nu ca beteagu' de mine, de abia am reusit sa beau o juma de cutie de bere, fara alcool !

    Ma gandesc la sireacu Don Cur de Leu cum boraste in gara la Birtolomeu !

    RăspundețiȘtergere
  78. tigri2 spunea...
    @Cezar
    Chiar esti prost,imi pare rau ca te-am cunoscut[pe blog] si am dialogat cu tine.Gata! Esti ultimul om,esti un ratat.
    1 mai 2013, 22:12

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta, doicunou, e tolomache rau.

      Ștergere
    2. 1 mai 2013, 18:00
      CEZAR spunea...
      ..Pacat pentru ca ,,ti-ai "rupt carnetul ! Aveai viitor in PRM ...papagalul de Vadim ii pe drojdie !
      Auzi? Imi explici si mie - cum misca politicienii ..ECONOMIA?!!
      Tu care ai fost ,,inginer de sport" ,m trebuie sa cunosti !!
      Vreau sa-l lasi masca pe MossPPPPARTAG -cu cunostiintele tale in materie!!!

      1 mai 2013, 18:12
      CEZAR spunea...
      PS. Si un sfat de la mine : vezi DOAR DE TINE !

      1 mai 2013, 18:19

      Ștergere
    3. Bai lasati-l in pace pe Tigri2 (doar cuncoi!)
      Omul ii frustrat ca nu-i mai merge ..instalatia de ceva vreme ..daca ma intelegeti !!

      Ștergere
    4. CUUUUM ...?Nici macar o LABA nu mai poate face! Vai saracul !!!

      Ștergere
  79. Cand fusei cu potaia la caca-pipi constatai ca parcarea-i plina ful ! N-au apevistii puley bani de paranghelii pe la mare, ori pe la munte ! Cateva ore, colea, la un "picnic" ghiortzanesc, in padure la Cernica, cu manele la greu, si gata destractia !

    RăspundețiȘtergere
  80. Doamne feri !

    Am nimerit, dintr-o regretabila greseala de utilizare a mausului, pe un "blog" denumit PULAno intercreci, unde, candva, aveai dreptul doar sa taci ! Care, odinioara, umbla, vorba aia, numai la camasa alba si cu pantalonii calcati la dunga, de sa te tai in ea ! Cica !

    Nu mi-a venit sa cred ochilor ce comentarii am putut sa gasesc acolo ! Cum te transforma viata asta, mai vere...

    Intr-un singur loc mi-a mai fost dat sa vad scrise asemenea mascari: pe peretii veceului din gara Dolhasca !

    Doamne, ce trivialitati ! Si toate astea se intampla in Saptamana Mare, cand fiecare ar trebui sa se impace cu fiecare si sa lase ura de rasa !

    MUEy LUPULAush, ce dreaq facusi bre ! In loc sa-i indemni pe cei 7 comentatori ai tai la pace sufleteasca, tu le permiti sa si-o traga in cur, care pe cine apuca, ca ultimii boschetari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dat LIBERTATE DE SARBATORI - bai...galbejitule!!

      Ștergere
  81. Neacsu 2 mai 2012, 22:51

    ,,Acum un an de zile vorbeam de zilele in care USL se va alia cu UNPR pentru a obtine majoritate in parlament. OPREA NU VA PATI NIMIC, E NASUL DE BOTEZ AL LUI pONTA, I-A NASIT COPILUL. Asa ca nu va mai mirati. Bineinteles ca se putea ca USL sa isi traga pe sub mana numai numarul de oameni din UNPR si chiar PDL de care ar fi avut nevoie ca sa aiba o majoritate , dar asta i-ar fi costat bani si eforturi. Asa, tot ce dau sunt promisiuni, garantii ca nu vor intra in puscarie si asta convine mai mult USL. Prinsipiile, promiosiunile facute populatiei, legamantul cu Satana, numai conteaza pentru Ponta. Oprea a fost rereevaluat. Intre seful mafiei personale a lui Nastase, veselarul lui Basescu si nasul lui Ponta nu e nici o diferenta, e acelasi om iar politicienii sunt toti la fel.,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta vreau eo sa ma impac cu prazarul ! Este cel mai mare vizionarist in viata, un adevarat Baba Vanga ot Craiova !
      Tot ce prezice el se adeverea !

      O prezis el prabusirea SCMDogarizate ? O prezis....
      O prezis el ca Poanta ne da muie ? Dap....


      Ștergere
    2. DA bai PULEASCA ! Da numai cu hIEROINA n-a nimerit-o boul !!

      Ștergere
    3. Korect ! Am uitat de Heroaica sufletulu' lui !

      Ștergere
  82. ziarist ziarist bubico asta ,da' are greseli de ortografie la greu...io tot credeam ca ie scapari da' le comite bubico una'ntruna.
    macar io nu am pretentia sa iau interviuri la toata pulimea,da neacashu asta mai are si pretentii de om cult.Pai cine sa aiba asemenea pretentii altii, decat neispravitii!!
    vorbeste si scrie ca ziarizdele
    reporterizdele/ de la tembeliziuni cand tramzmizd ele ceva in direzt pizd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia dreaq un ALUPIGUS, ca ti s-or inclestat dintii-n muie !
      Si papa varza murata, ca trece ! Ori de nu, baga-ti degetele pe muie si umbla la omusor !

      Ștergere
    2. Prabusirea unui Boing, ieri, in Afganistan
      joi, mai 02, 2013 Niciun comentariu
      ...UNDE VEZI TU CA SE REGULEAZA ....nu iti este rusine ??Vrei sa zici ca d'aia a cazut harabaia ! Sa-ti dea Domnul una pe casa ta sa te faca fericit!!

      Ștergere
    3. am luat in pula mea....am luat, ce te tot oftici atazda.....Opppzzzz:)

      Ștergere
  83. Mai fitilu' rachetei, da pe unde-ai umblat ieri de-ai pierdut ocazia sa-ti dea muie doicuncoi? Vezi , bagate-n fata, sa nu-ti ia maimutoiul portia!

    RăspundețiȘtergere
  84. buey basinosilor cu gandu' la penzii
    AZI DIMINEATA KOREEA DE NORD A ATACAT SUA
    aveti dovada in poza primului atac devastator

    RăspundețiȘtergere
  85. io sunt pricajitu care a atacat pe la spate

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna-i ziua stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  87. Mafiotule, dupa fotografie se pare ca tocmai esti cacat.
    Nu ca n-ai fi fost si inainte...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri