Google Translate

marți, 2 aprilie 2013

Televiziunile fac jocuri murdare! Romania Tv loveste miseleste in Secretarul de stat Raed Arafat ! Qui prodest ?

 
Arafat dă în judecată RTV pentru informaţiile despre amenajarea biroului său. RTV respinge acuzaţia.

Secretarul de stat Raed Arafat dă în judecată postul RTV, pe care îl acuză de grave prejudicii aduse numelui şi imaginii sale prin difuzarea unor informaţii eronate despre achiziţionarea mobilierului din biroul său, reprezentanţii televiziunii respingând acuzaţiile si susţinând că au procedat corect.
 
 
Raed Arafat a declarat luni că a început procedurile de acţionare în justiţie a postului RTV şi a unei jurnaliste, după ce în emisiunile televiziunii au fost difuzate informaţii eronate despre mobilierul şi parchetul masiv "de lux" din biroul său de la Ministerul Sănătăţii, informaţii prin care a fost adus "un grav prejudiciu" numelui şi imaginii sale".
 
 
Secretarul de stat acuză postul de televiziune de lipsă de profesionalism, întrucât a difuzat şi a dezbătut aceste informaţii eronate fără a lua legatură cu el pentru a prezenta un punct de vedere.
În ceea ce priveşte informaţia potrivit căreia în biroul său de la Ministerul Sănătăţii ar fi parchetul masiv "de lux", Raed Arafat a spus că acesta există în birou "din vremea fostului ministru şi secretar al CC-PCR Emil Bobu, când clădirea în care funcţionează Ministerul Sănătăţii a servit ca sediu al fostului Comitet Central al PCR".
 
Raed Arafat a precizat că modificările aduse acum au fost "de înlăturare a unei mochete vechi şi de lăcuire a parchetului existent deja sub mochetă".
 
În cazul informaţiilor privind mobilierul din biroul său de la Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a spus că este acelaşi mobilier de când a preluat biroul, cu ani în urmă, o parte din acesta fiind achiziţionat de el în 2009.
 
"Am înlocuit un număr de zece scaune vechi cu opt scaune noi, două fotolii simple şi o măsuţă, pentru care anexez factura şi chitanţa prin care se dovedeşte că plata s-a efectuat de pe cardul bancar personal. Am achiziţionat un număr poliţe, un covor 2x3 metri, corpuri simple de iluminat, un televizor, un suport de perete pentru televizor şi două ferestre de tip termopan, pentru care am achitat integral sumele în baza facturilor emise în numele meu, în conformitate cu desfăşurătorul anexat", a precizat Raed Arafat.
 
Secretarul de stat a mai spus că tot din fonduri personale a achiziţionat jaluzele verticale pentru secretariat, precum şi pentru Centrul Operativ, "având în vedere că aceste articole nu se pot achiziţiona conform legii, la momentul actual, de către Ministerul Sănătăţii".
 
Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii RTV au precizat că, duminică seară, jurnalistul Dana Nistoroiu, chemată să discute despre situaţia lui Eugen Nicolăescu şi a
 controversei privind mobilierul primit prin sponsorizare pentru cabinetul său ministerial, a lansat acuzaţii similare şi împotriva secretarului de stat Raed Arafat.
 
Redacţia RTV susţine că subiectul legat de medicul Arafat nu se afla pe desfăşurător, motiv pentru care echipa emisiunii a făcut "o documentare de câteva minute", descoperind că "aceste acuzaţii nu erau noi, fiind preluate de presa centrală, incluisv cu reacţia doctorului Arafat".
 
Conform sursei citate, emisiunea s-a încheiat înainte ca medicul Raed Arafat să poată fi contactat, iar realizatorul Simona Gheorghe a avut ulterior o discuţie telefonică cu acesta. Reprezentanţii RTV susţin că Raed Arafat a refuzat să-şi mai prezinte punctul de vedere, iar redacţia a difuzat o ştire în care prelua poziţia exprimată de acesta în presa centrală, alături de acuzaţiile jurnalistei, apreciind că astfel a informat echilibrat publicul.
 
 
În 21 martie, ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a fost acuzat în leghătură cu modul în care a fost mobilată o sală de protocol a ministerului, el explicând presei că mobilierul a fost oferit ca sponsorizare de un prieten care deţine un spital privat, fiind vorba despre "o chestie strict personală", care nu îl obligă cu nimic.
Demnitarul le-a mai spus jurnaliştilor că îl cunoaşte de foarte mulţi ani pe cel care a oferit mobilierul, respectiv "o masă, nişte scaune"
 
"Este un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi i-am spus: am această sală, am şi eu nevoie să primesc delegaţii străine. A zis: nicio problemă, ce-ţi trebuie? O masă şi nişte scaune", a relatat Nicolăescu.
Întrebat dacă sponsorizarea în cauză îl obligă cu ceva, ministrul a spus că nu. "Nu. Dimpotrivă, prietenia veche", a răspuns ministrul.
Cu acelaşi prilej, Nicolăescu a ţinut să precizeze că sponsorul mobilierului nu are contracte cu casa de asigurări şi nici cu Ministerul Sănătăţii.
 
==========================================
========================================================
=================================================================
 

Donaris Cernea

 Vasile Burcu | Facebook »
Vasile Burcu este pe Facebook. Înscrie-te pe Facebook pentru a lua legătura cu Vasile Burcu şi cu alţii pe care s-ar putea să îi cunoşti. Facebook le dă oamenilor puterea de a comunica şi face lumea m...
 
Vasile Burcu a distribuit un link.
============================================

86 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Putin spus!
      Arafat a reusit ceea ce nici un politician,- nici barem basescu si boc(kkt in lb. turca), prin masurile de austeritate luate,- sa scoata in strada romanii,cu alte cuvinte i-a resuscitat.Din pacate au sucombat din nou, dovada ca ne lipseste un lider adevarat.

      Ștergere
    2. Supt scriu !
      Alde astia au umplut spatiul carpato-danubiano-pontico-mitic de fecale !
      Niste jegotei nefututi in cur si cu muia nespalata !

      In semn de solidaritate cu Arafat, incepand de azi si pana la Inviorarea Cristosului ortodocs, ma voi inchina numa lu' Alah ah Bar cu tot cu Cocar !

      Jihadul fie cu mine ! Salam sasescum aleycum !

      Ștergere
    3. Pese: aiasta-i generatia PRO, care si-a facut jurnalismul la Facultatea de la Foarte Mare Distanta "Biosfera", intr-o joi !

      Astia isi dau cu parerea si despre armata ! Acesti oxiuri de limbrici, care rup carandasele cand se semneaza !

      In tara asta a lu' Dorele, spekerii ori sunt sondeori de opinie, ori sunt realizatori de souri de succesuri !

      Asta-i Romania, plina de ratati, tigani borati si bozgoroi revizionisti !

      Ștergere
    4. Iar doctorii romanesti or fugit in toata lumea si dau clasa pe specialitati medicale, de la pipaitul coaielor, pana la operatii deschise pe cerebel !

      Ștergere
  2. Plec, in pula mea, ca o venit sfrijita sa-mi faca injectia !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tampiti astia daca improsca un asemenea om cu noroi,se adevereste vorba care circula prin popor:"Daca vrei sa faci ceva nu poti d prosti",de la Schisma ,astia au ramas cu handicap,da in postul frate,si in mama lor daca se poate,numai rating sa iasa .Pacat de tara asta ca a ajuns pe maini rele si guri cascate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buei, Sal'tare! De eram in America, cacatii astia de la RTV-ul pulii aleia PSD-iste, plateau despagubiri de dadeau faliment. Las' ca in curind moare kioru de inima rea si ne lepadam in sfirsit de SATANA! Tu-l in gura de goozar cocalar!
    -----------------
    Buei Cezare, buei var'miu, ai ajuns pina la urma la Severin, ori ai incurcat ca de obicei stingul cu dreptul? Buei, baga-ti in gumari niste fin si niste paie. Stii tu: Fin, Paie,Fin, Paie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai puleasca, tu esti de doua ori destept: o data ca esti cel mai tare din parcare cu avatarurilii astea descriptive, a doua oara ca nu te nervezi, iar muia ta este blanda ca o adiere de primavara, iar a tria oara ca ai dreptate !
      'N pula mea, sper ca am numarat bine !

      Ștergere
    2. Bai maimutoiule- TRV=BASE PDL : Prostule care esti!!

      Ștergere
  5. PS. Buei Cezarel,
    Vere, vezi ca vorbii cu Ahmed Sheik Limbrik
    Si-mi spuse ca-n-curind o sa-ti trimita un pic
    De lapte de Camel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Don Bazilos,ia-o mai catingan cu Foas-en-Buk.Io luai o muie supercalibristica de la Fb.Ma puse necuratul sa ma intretin cu o Cosanzeana de la matali din lista,care ma trimise la un ciocoflender care ciocoflender imi dadu o muie cum nu primii in trii ani p-aciulea.Numa ce ma vazui membru cu drepturi depline in organizatia lor, ceva miscare ondulatorie cu doctrina Kioara,pastorita de la nivel inalt,nascuta de un traseit politic re-re-reevaluat.Io le-am recomandat sa-si puna si imnul ceala de la Czar de pe blog, ala de-i place mult lui PMT...stiti voi care.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PULA, PULA, PULAAAAAA !

      Refren:

      Si HOP, si HOP si HOP, HOP, HOP,
      Ce bine-i, ce bine-i s-o iei la ciock !

      Zici ca-i alifie d-aia, Bepanten plus !

      Ștergere
  7. No, no ! Numa ce am navigat pe PULAno 10 intercraci si mi-o cazut mandibula-n pula !

    Cica penzia e in functie de saptamana in care te-or bagat meapeneii la rezerve !

    Daca esti pus la rezerva pe 119, nu iei muie, daca esti pe 263, deja puti a cacat ! Iar daca esti pe 164, cu ordonanta, chiar ca poti sa-ti chemi popa de familie, ca sa te impartaseasca !

    Tara lu' Dorele !

    Mistoace, mistoace, insa, din pacate, cam asea e !

    Ce-o sa ma rad cand n-or mai hi deloc penzii de stat ! Din groapa !

    Cine pula mea sa mai contribuie la fondul ista de penzii, daca nimeni nu mai munceste si toti fura !

    Ci ma rad !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si HOP, si HOP
      O luati la ciock ! Astia mai tinereii, care ati bagat Romania in NATO !

      Ștergere
    2. Pese: cine o sa ma pomeneasca, cand oi fi crepat si putrezit deja, ca am avut dreptate, o sa-i bantui visurilii cu chestii cul !

      Ștergere
    3. Cum cine?Baba Cloantza.

      Ștergere
    4. Ma pomenea o pula, hoscaita !
      Abia asteapta, cred, ca sa suflu in veioza !

      Ștergere
  8. Poimaine, pe 4 aprilie, se implineste o luna de cand o parte insemnata din rezerva armatei, in special fostii absolventi de licee militare- la varsta de 18 ani, apoi absolventi de scoli, academii, institute si colegii nationale si internationale de first clas, vor comemora muia data de dogarul si ai lui-banditii sindicatului !

    Daca nu va vine a credea, uitati-va ce fecala manca comitetul de directie, prin gura rapanosului netuns, pe data de 4 martie !

    Ai di pula me, ce bou am fo, de am tot platit la cotizatii ca idiotu ' !
    Si ma mai pretind si rezervist cu studii superior de superioare !

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey PMT,
    Io am empresia ca tu never for ever n-o sa putrezesti!Tu esti nemuritor si rece ca "cobori in jos Luceafar bland"Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote pula ! Deja put a mort, cu damf de starv putrezit !
      Inclusiv fecala imi pute a puroi !

      Ștergere
  10. Uai, daca am sesizat eo bine, securistu' ista de puscarii tot imi abate din atentie, cu fel de fel de labarisme, alde arafat si pochii romanesti, ca sa nu cumva sa-mi aduc aminte, iarasi, de promisiunile cacum o sa halesc eu premiul pe malu' Dunarii, strochit cu butoiul de vin a lu' NeaCasu ot Craiova, sponsoru' principal al blogulu' !

    RăspundețiȘtergere
  11. PMT si Burcu – doi cacati moi care put pe internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,loaza!De un PL MNEU aparusi,bre?Amu te scoborasi din copaci?

      Ștergere
    2. Muie,16 impartit la 29!Ti s-a facut de niste Sloboz proaspat muls?

      Ștergere
  12. ... lasa ca nici cu tine nu-i de lauda...

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai, nea Bozilles, nu te suparaci ca te-o facut bouu' ala prost, de la 16:29, cacat moale, care putzi pe internet !
    N-ui adevarat, las-al sa se perpeleasca !

    Eo sunt un fel de fekala moale, da' nu ma pot baga la mijloc, ca put tare a hoit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: oameni rai, bre, la suflet !
      Or sa-i bata Cel de Sus numa' cu pula-n muie !

      Ștergere
  14. Bag sama ca la Craiova se nasc beizadele non -stop !
    Mai nou, daca nu baga in pamant cate doi odata, la pachet, inseamna ca digiaba mai avem scoli de soferi in tara lu' Dorele !

    Prazarii oltenesti au o placere deosebita sa calce prostimea cu masinilii !

    Na, ce sa-i faci ! Fiecare cu talenturilii lui !
    Aia din estu' iasului beau ca porcii, istia din judetul craiova calca cu limuzinilii tot ce misca, iar aia din harcov dau muie la poporu' rromanes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa bei sa se calce intre ei acolea. Mai scapa tara de poluare, mai luam de UE niste certificate verzi...

      Ștergere
    2. Mei, istia, prazarii e rude de pe brinza sulii cu ovreii aia den Palestina. Se trag din neamul lui Moise, din Legiunea aia Iudaica adusa de romani ca sa-i pacifice pe draci, stramosii nostri. De aia e rai, oti, mici, negri si cu par. Rai muei nene, de dau ca coteii aia prin gard la patalonii omului. Uitati-va la Nea Cashu el Bubico ot Craiova, Curdelonul ot Birtolomeu, Czar maimucea ot GAZ , Dan Diaconescu ot Oltchhim...si tot neamul lor. Amin.

      Ștergere
  15. Muie PMT, miticule, sa nu crezi care cumva ca ultimele postari imi apartin!Dar,vezi tu, asta-i impresia pe care o lasa oltenii tai.Ehee ..nu-i barbat ca ardeleanul si fecior ca moldoveanul!Pusca si cureaua lata,voi nu veti fi niciodata!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. PMT,

    Am o idee la faza asta cu 'nemurirea'!Sa vorbim cu astia, geneticienii prazari ,sa te criogeneze,sa te impaieze, sa fii tocmai bun de material didactic si de studiu genetic prin scolile astea !Fac astia treaba de milioane ,sa nu-mi dai niciun ban!Hi,hi!
    Si pe zbarcita o punem sa-ti faca ea pomenile timp de sapte ani si sa te pomeneasca la Liturghie si sa nu-i bantui existenta ,ca ea-i cool si te amo !

    RăspundețiȘtergere
  17. Unde dreak umbla Czares MaiMukles ca-l cautai si acasa si e inchisa usea cu zavorul.Chiar am behait ceva pe la usa lui, asea cu vocea lui Stelica a lui Danila...„ Că Stelică îți aduce,lapte-n puță,drob de sare între nare,răhățel pe făcăleț,mulți păduchi în părul creț”, da ninica, nu-mi deschisî.Oare l-o fi furat Creatura Visatoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, maimucul are ora de fitnes. Se duce saracu sa traga de fiare. Mai corect de burlanul fiarelor.

      Ștergere
  18. UAI CE PLOAUA! CEZAR SPALA-MA PE OAUA!

    RăspundețiȘtergere
  19. din cate constat din articol,pizda aia de "ziarizda" simona gheorghe(cu litere mici)bag seama ca e prietena cretinoidului RH+!(ca doar asa se lauda diliul)
    Hmmm e adevarat ca "cine se aseamana se aduna"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa ai si tu dreptate. Prima data pe ziua de azi. Baa, da cu ce-l suparasi azi pe PMT de te spurca mai de dimineata?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Ce "adevar absolut" uai hodorogitule ! Iar ti-a intrat creierul in staza, de la alcool ? Dupa ce ti-ai murat limba in zeama de muie o viata intreaga, ai devenit brusc decent si ai uitat como se dice en romano la sfanta PULA, de ai inceput sa uzezi de stelutze ?
      Mai, sa fie.
      Uai hoscaitule, tu ai niste tulburari de de astea de comportament severe, de dreacu ca te mai intelege ! Cand birjaresti ca un ghiortzan, tot ce prinzi la muie, cand o dai intr-o decenta excesiva, ca sa te scuzi dupa ce ai umplut monitoarele de cacat !

      Eote uai, ca nu stiam ce cosmar mi-o intrat in cur, taman la ora 1 noaptea, de-o treboit sa aprind toate luminile prin casa !

      Ștergere
    4. Pese: eo cred ca niatali ai vrut sa te urci in tren din fuga si ai cazut intre tampoane !
      Si doar ti-o zis lumea de p-aciulea sa stai dreacului acasa in perioada asta a anului...

      Ștergere
    5. deci ai citit.Eeee binee!

      Ștergere
  20. Mai, fusei si io ca omul pe bloaga lu PULUS. Mooam ce scandal acolea! Pe puncte si suptpuncte de pensii...Da cel mai tare-si-aici treba sa fim mindri, e Mos Alicu-Kaliku, ala de-l tunde pe tapul Danila si-i place sa zuga lu Mona Macovei lindikul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fusai si eu, ca tot mi-o intrat cosmaru'n cur si n-am somn !
      In esenta, "batalia" de acolea se da pe "ce-o sa fie", in cazul in care "se va" si nu "se vor" cat de curand !
      Pe toti analisticii di colea ii doare cu profunzime in cur de activii actuali ! Iar pe activi, in esenta, vad ca-i doare si mai tare in cur de ce-o sa fie cu ei !
      Aceeasi mentalitate apevistico-romaneasca de "mi se rupe" si "las' ca om vedea ce-o mai fi, ca pana ma pensionez, mai este" !

      Ștergere
    2. Pese: na, asta-i parerea mea ! Nu ca as fi eu stapanul inelelor.

      Ștergere
  21. NB la ZOO + 9!
    Cezare, pe la doua
    Cind vine Mos Ene pe la gene
    Sa ma cauti in izmene
    Si sa m-acoperesti la oua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare e ora doua! Vin' de ma-nvaleste la oua!

      Ștergere
  22. Buna dimineata,Zoo,Noo..si celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  24. Neata Buna la ZOO + 9! Cezarele la ora 10, ouale sa mi le frece.

    RăspundețiȘtergere
  25. ,,...la bordul MCS Flaminia se aflau 149 de containere încărcate cu substanţe extrem de toxice, precum PCB, nitrometan, fosfor, tributilamină, cresol, butanol etc. La rândul lor, autorităţile germane au anunţat că, din cele 2.876 de containere aflate la bordul MSC Flaminia, 151 conţineau substanţe corozive inflamabile. Practic, conform odin.tc, de pe Flaminia lipseau doar deşeuri nucleare şi explozivi militari, în rest fiind prezente aproape toate substanţele toxice periculoase incluse în codul IMDG...,,

    RăspundețiȘtergere
  26. karadeniz spunea...

    @ Plano Lupuș
    Apropo de postarea dublă, - Șefu’, sunteți bâlbâit?
    Văz că alde conu Costăchel vă face etalon de imparțialitate, nu că ar greși la prima impresie dar la a doua se observă că repartiția spuzei pe blog nu este uniformă pe toate turtele. Nu o fi legea pensiilor militare o lege favorizantă pentru generali și comandanți dar aștia sunt cam singurii care-și cam dau cu presupusul despre ea.
    Chestia asta cu intratul în structurile militare la vârste târzii este deja o boală cronică a armatei române. Cum armata nu a fost concepută pentru piloși, nici pentru avansări a la Oprea și nici pentru disponibilizări a la Oltchim, s-a socotit, de la Cuza încoace, că pensia militariului și solda activului se mențin, funcție de grad, într-o oarecare simbioză, cu oarecare variații date de funcțiile avute. Culmea e că tot cam așa socotesc pensiile și alte armii de pe mapamond. Acum că la noi s-a dat o lege tip CAP, pe bază de zile muncă și producție la hectar și că în baza ei plutonierul îl face pe colonel la pensie, diribaul bate unitățile operative, magistrații militari, ca alade Gabi Oprea, au pensii de trei ori cât șefii SMG, nu înseamnă că minunea asta ține o veșnicie. Acum dacă cei care l-au prins pe Dumnezeu de picior vor să-l păstreze e treaba lor, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie toată lumea de acord cu ei doar pe motivul că sunt, 90 % cum oficial zice premierul, 85% cum tot oficial zice viceprim-ministrul Oprea, ori cam 60% cum oficial zice domna ministru a muncii.

    2 aprilie 2013, 22:14

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plano Lupuș spunea...

      @karadeniz
      Vrei să-ți scot de la șpam toate bîlbele? :):)
      Desigur că generalii ar vrea să nu plătească CAS... dar să primească pensii de la buget calculate ultima funcție; de ce să li se mai amintească tocmai la pensie că au fost și sublocotenenți.
      Ghinionul lor este că decidenții în schimbarea legii plătesc CAS și numai printr-o minune ar putea să-i scutească de contributivitate.
      -Ia de bună situația statistică întocmită de @Trofin pe acest blog în care aintrodus datele din tabelul MApN din 05 12 2011, cînd încă nu se incepuse aplicarea aiurea a HG S 1019.
      Atunci erau pe bune 9000 pensii micșorate la MApN.
      "Imbunătățirile" cu HG 1019 au fost introduse, in lunile februarie-aprilie 2012, în timpul guvernării Ungureanu, dar nu la cei cu pensiile majorate ci la o parte din cei 9 000 revizuiți pe minus.
      Așa că, în final, numărul celor care ar trebui să beneficieze de o lege reparatorie nu diferă prea mult de 9000, la MApN.

      3 aprilie 2013, 01:05

      Ștergere
    2. A dreaq LuPULANUS! Paduchiosul asta se crede stapinul adevarului absolut.

      Ștergere
  27. ,,...Chiar dacă relevanţa informaţiei păleşte faţă de impactul problemei de sănătate şi mediu, este interesant de menţionat şi ce alte mărfuri au fost distruse în urma exploziei şi incendiului care a mistuit MCS Flaminia. Potrivit odin.tc, unul din proprietarii de mărfuri care urmau să fie aduse din SUA la bordul Flaminia a reclamat faptul că i-au fost distruse două bijuterii auto Porsche Panamera, nou-nouţe. Ulterior, American Car Club de France (ACCF) anunţa că avea la bordul MSC Flaminia patru maşini de epocă, extrem de valoroase: un Corvette din 1960, un Pontiac GTO din 1966, un Mustang coupe din 1965 şi un Mustang GT din 1968. De asemenea, un doctor din Rusia a reclamat faptul că i-a fost distrusă aparatură medicală de peste 300.000 de dolari, foarte rară şi necesară vindecării mai multor copii bolnavi. Pe 14 iulie 2012, la bordul MSC Flaminia, care venea din Charleston (USA), cu destinaţia Bremerhaven (Germania), după două escale în Felixstowe (Marea Britanie) şi Antwerp (Belgia), a avut loc o explozie, la circa 300 de mile de coasta britanică...,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa baa s-o scufunde aciulea la noi, pe plaja la Agiugea unde statea Curutzdeleu cu capu greu la plaja, atunci cind nu avea grija de gainile unitatii cu care mergeau ai lui la trageri la Capu Midia.

      Ștergere


  28. Olivia (1 apr 2013)

    Nava continea o cantitate enorma de PCB, pentru care exista o singura intreprindere acreditata IN LUME pentru anixilarea lui fara a-l pune pe foc, fiindca prin ardere degaja DIOXINA ! Ar mai fi ramas circa 40 de tone ! Iar noi nu avem astfel de instalatii industriale. Ce se va face cu deseurile toxice_
    Vedeti si aici> http://nazone.ro/2013/03/bomba-ecologica-fost-trimisa-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  29. The maximum allowable contaminant level in drinking water is set at zero, but due to water treatment technologies a level of 0.5 parts per billion is the defacto level.[

    RăspundețiȘtergere
  30. Haida de! acu' stati cu ochii in tembelizor ca sa vedeti telenovela crin/ponta/kovesi/basescu.....baaaa sunteti prosti si sefu' vostru e PMT (ala care pute a putreziciune-ca el a zis-o nu eu).Uaiii ce pute!mai rau ca pizda lu elena udrea.....na ca iar mi s-a sculat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Se suci din nou Ponta cu Kovesi... Parca-i o pula bleaga ce se duce cum o bate vantul... Omul Basinosului: cu el respecta pactul de coabitare dar cu ceilalti si cu noi n-aude si n-vede....
    O PULA PULA PULA!!! Votata cu doua maini de credului...
    Aveau aia dreptate pana la capat de racneau PDL=USL!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aveam dreptate cand mancam cacat la doua maini, ca Dottore-plagiatore Pinocchio e un fel de epiderma de pe putza !
      Si m-ati facut trol basist, spion infiltrat, muist pedelac, muist pur si simplu si alte cele epitete !

      Cine mergea la vot pe 12 decembrie, in fruntea familiei si indemna comunitatea din bloc sa se prezinte la urne, pentru o viata mai buna, pentru repararea nedreptatilor privind taxa auto si pentru "DREPTATE PANA LA CAPAT" ?

      Eo, ca un bou, in fruntea turmei !

      Na, acusica am muie vesnica.
      Insa mai sper sa rezolve ceva guvernul asta Pinocchio 2 cu Fondul de solidaritate "Dati un leu pentru apeveu" !

      Ștergere
    2. Hai ..si..PULA ..PULA..PULAAAAAAA !

      Ștergere
  32. Uai, in ce dezastru total intru cand se schimba vremea aiasta ! Mai ales cand tre sa ploua. Toate ma dor !
    Blestemele nene, blestemele. Ca altceva nu poate hi. Totul mi se-ntampla numa' de cand m-am externat.
    Eo cred ca nea Cascavete ot Bubico ni-o platit acatiste, pen' ca n-am fost intotdeauna condescendent cu el, iar uneori chiar lipsit de minimul de decenta. Adica m-am comportat ca o persoana de cea mai joasa speta, ca un needucat, ca o tara a societatii, ca o persoana demna de toata mila...

    Asa-mi trebo, acusica sufar ! Toate ma dor: cusatura ma doare, ciolanele-mi ard, incheieturile ma dor ! Pana si gingiile din muie ma dor !

    Vreme de cacat si vremuri cu cacat !

    RăspundețiȘtergere
  33. Uai, de regula nu ma prea pasioneaza arta asta cu copi-peistu' de pe-un blog pe altul, insa nu ma pot abtine sa nu ma sparg oleaca in figuri !

    Eote ce simpatic ii colegul si pretinu nostru de pe PULAno 10 intercraci:

    ==================
    "Plano Lupuș spunea...
    @costachel
    Apelativul de șefu' este folosit de @mos alecu ca un alint nu pentru că ne-am cunoaște.
    Este cel mai constant comentator pe acest blog, încă de pe timpul lui Walter, căruia nu-i spunea șefu':)):)
    Este chiar mai recunoscut decît mine pe acest blog.
    Bătrîni, bătrîni comentatorii acestui blog, dar, după cum vezi, simt nevoia să se copilărească.
    Si nevastă-mea rămîne uimită cind citește aci ce le trece prin minte cătanelor bătrine.
    Mai scapă printre nuielele măturoiului și comentarii mai deocheate.

    2 aprilie 2013, 21:03"
    ============================

    Uai, cica mosnegaraia specialista-n disectiile pe penzii a inceput sa dea in mintea copchiilor. Cica ei se copilareste acolea, iar stimata si onorabila doamna a stimabilului domn PULAlus se uimeste cand citeste copchilariile bosorogilor !


    Uai LUPULA 10 intercraci, ai grija cum dai cu maturoiul ala, ca o sa-ti ramana doamna uimita de tot, afland de ce e in stare rezerva armatei si, in mod special, cea formata din ofiteri superiori, cu o gramada de studii la cele mai inalte institutii de invatamant militar, din tara si din strainatate !

    N-ar fi rau s-o detasezi pe doamna, prin OZU, o saptamana-doua aici pe Mehedinti blog, sa mai scape de prostelile voastre de bosorogi senili !

    Cel putin hoasca mea suge informatiile d-aciulea ca un vortex ! Iar ce-i la gura ei, mai putin conteaza !

    RăspundețiȘtergere
  34. Pauza totala pe blogul sindicatului !

    Astia, cati or mai ramas pe-acolea, or intrat in postul pastelui si or declarat siletio clampa total !
    Nu mai scapa niciun comunicat, nicio informare, nicio chemare la lupta sindicala, nicio indemnare la calm...

    RăspundețiȘtergere
  35. PMT,
    Lasa vrajeala si nu mai poza in victima!Ce doar nu suferi de mania persecutiei si-oi crede acu' ca nea Cascavete e vreun bisericos si-o arde trendinez cu lumanarea -n mana si cu cealalta dand acatiste!N-ai zis mataluta, ca omu' se roaga sa i-o intareasca ca de marit nu-i cazu ' eventual, sa mai prinda vreun interviu cu vreun menestrel,vreun prezident!Omu' e pe cai mari ,nu se tine de acatiste si alte blestematii ca n-o fi vreo don'soara de pension,ceva din ordinul Ursulinelor!
    Si ca sa scapi de dureri de orice fel,du-te la fitnes,ca maimukles,trage de fiare si l;a propriu si la figurat si sa vezi atunci trecere la demoazele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fitnes bre ! Eo nu pot sa ma ridic de pe cacastoare, cand mi se lipeste colacul de cur !
      Pana si baba, inainte de a deschide geamurile, ca sa scoata basinile din casa, ma intreaba unde sunt, ca sa nu ma sufle dreacu curentul afara !

      Ștergere
  36. Iaca, iaca ! Numa' sa nu faceti presiune suplimentara in teasta !

    "Iata cat au pe statul de plata membrii CSM!

    GRATIANA ISAC
    Cel mai mare salariu este cel al Gratianei Isac, procuror sef birou la DIICOT inainte de a fi ales in CSM ca reprezentant al PICCJ.
    Salariul brut este de 23.620(5.368euro) lei, net 17.717 lei(4.026 euro).

    BOGDAN LICU
    Procurorul are un salariu brut de 22.518 lei(5.117 euro), net 16.847 lei(3.828 euro).


    FLORENTINA GAVANIA
    Procuror , fost prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Sector 6, are salariul brut de 20.581 lei (4.677 euro), si net-15.317 lei (3.481 euro).

    MONA PIVNICERU
    Judecator de Inalta Curte de Casatie si Justitie, are un salariu brut de 20.473 lei(4.652 euro), net-15.233 lei(3.462 euro).

    CRISTI VASILICA DANILET,
    Judecator de Judecatorie Oradea, Cristi are un salariu brut de 20.201 lei (4.591 euro), si 15.018 net(3.413 euro).
    De remarcat, salariul lui Danilet este aproape cat cel al Monei Pivniceru, care pana acum, din lista, are cel mai inalt grad din magistratura si este mai mare decat salariul judecatorului Horatius Dumbrava, care are salariul brut la CSM de 17.622 lei(4.005 euro)si 12.981 lei net(2.950 euro).


    GEORGE BALAN
    Procurorul a fost vicepresedinte al CSM si, au un salariu brut - 19.078 lei(4.335 euro) si net lunar de 14.131. lei(3.215 euro).

    MIRCEA ARON
    Judecator la ICCJ un salariu brut - 19.078 lei(4.335 euro) si net lunar de 14.131. lei(3.215 euro

    ALINA GHICA
    In fine, Judecator presedinte al CSM, fost sef Sectie contencios la curtea de Apel Bucuresti, castiga cam tot atata cat judecatorul Tudose, adica 18.145 lei brut(4.123 euro), si 13.394 lei net(3.044 euro), mai putin decat Cristi Danilet, intr-un algoritm aplicat pe care nimeni nu-l intelege.

    MARIUS TUDOSE
    Judecator , presedinte al Judecatoriei Sector 3, are un salariul brut de 18.009 lei(4.092 euro) si un net de 13.287 lei(3.019 euro).

    ANA CRISTINA LABUS
    Judecator are un salariul brut de 17.840 lei (4.054 euro) si 13.154 net(2.989 euro).

    OANA SCHMIDT- HAINEALA
    Procuror vicepresedintele CSM are un salariul de brut de 17.558 lei (3.990 euro) si 12.930 lei(2.938 euro).

    ADRIAN TONI NEACSU si ALEXANDRU SERBAN
    Judecatorii sunt incadrati la CSM cu acelasi salariu burt de 16.969 lei (3.856 euro), si net de 12.466 lei(2.833 euro)."
    =================

    Detalii si alte tabele oficiale le puteti gasi pe blogul SCMD Pitesti- hai sa traiesti !

    Tara lu' Dorele ! Stat de drept ! Drept pentru ei, muie pentru pulime !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am uitat sa specific ca salariile sunt stabilite si atribuite in baza Legii salarizarii UNITARE si echitabile !

      Adica, un flaimucea care impinge aerul cu pieptul prin cesemeul ala aduna peste 1 miliard juma de marafeti, net, pe an, adica mai mult decat doi generali la un loc, comandanti de brigazi de alea cu jde sute de suflete, tehnica, depozite si alte hangarale !

      Si atunci ne mai miram de ce chirurgii, care or mai ramas prin tara asta, nu te opereaza fara un plic baban, negociat la "masa verde" !

      Las' ca stiti voi mai bine decat mine !

      Ștergere
  37. Sa aveti o seara a dreaq de faina !
    HOP si HOP...

    RăspundețiȘtergere
  38. Pe un drum de ţară, o procesiune funerară. La un hop, alunecă mortul din coşciug şi rămâne în mijlocul drumului. Zdrobiţi de durere şi de niscai ţuică, oamenii n-au observat şi au mers mai departe.
    După o vreme, trece pe acelaşi drum un tractorist beat şi calcă peste mort. S-a speriat şi l-a aruncat pe răposat în lac.
    Pe lac, nişte braconieri pescuiau cu dinamită. După o explozie, iese mortul la suprafaţă. Speriaţi, braconierii îl iau şi-l aruncă pe fâşia de pază a grănicerilor.
    Grănicerii, când l-au văzut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, după care l-au găurit cu o salvă de gloanţe.
    Se apropie ei, se uită la el şi unul zice:
    - Aoleu! Ăsta nu-i infractor, ăsta-i nea Spirache d-aicea din sat! S-a-mbătat ca porcu' şi o fi adormit pe fâşie? Hai să-l ducem la spital.
    După o operaţie de două ore, iese doctorul şi le zice făcând un gest obosit din mână:
    - Aţi avut noroc, a scăpat! O să trăiască!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, io te felicitez ca văz că spui aciulea la clubul 9 + zoo, bancuri bune, cu tîlc. Nu ca Curleunu care ne tot spune fel de fel de căcaturi copiate de pe net! Curleonu mai bine ne-ar cînta la drîmba că-i bun la asta, iar Cezar maimukles să-l acompanieze la flaut cu guşă şi beşafon.

      Ștergere
  39. Baa care dreak esti ala care tot zice PULA...PULA...PULA..? nu de altceva dar mare dreptate ai,hi,hi,hi
    PS...de parca n-as sti:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-O SUJI OAI BIRTOLOMAKE DILIMAKE, PULAKE, DA' NU A GAZ-ISTULUI/GOOZARULUI DE CEZAR DE TOT POSTEAZA "PULA" AIA DE-O TOT TINE-N BIUZE SI PE CARE DE KKM PE EA, CI PE-A LUI IDI AMIN-TU-TE-AS LA TROMPA PUTIN!

      Ștergere
  40. CEZARE, HOP, HOP, HOP, VICTOR TONTA SA TI-O DEA LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  41. Baaa!! iar stati cu ochii beliti la tembelizor?...t-ai dreak de hodorogi senili.O sa mancati de la tv numai pula,pula,pula.
    Pofta mare !!

    RăspundețiȘtergere
  42. PS bonus... muie va da dogaru

    RăspundețiȘtergere
  43. Uai, ma uitai la o emisiune despre ADN-ul stramosilor nostri, emisiune de-a lui Daniel Roxin si-mi pare bine ca io mi-s pui de drac. GARANTAT! Uai, da' cind ma uitai la rezultatele lui Cezar...JALEEE!!!! Mitocondriile astuia, in procent de 99, (9), bat cu cele ale maimucei aleia din Africa, Lucy de-o descoperira englejii acu 30 ani. Oare cum PL calului o fi ajuns Cezar maimuca din Africa la Timisoara???

    RăspundețiȘtergere
  44. remember:):)

    http://www.youtube.com/watch?v=1-KTaKCyKe8

    RăspundețiȘtergere
  45. Campanie electorală…
    ,,- Nu aveţi pensiile foste militare reîntregite ? Vă redăm cuantumul din decembrie 2010 la cei peste 26.500 de beneficiari!
    - Nu aveţi lege a pensiilor militare de stat pentru militarii de carieră, ci doar pentru procurorii şi judecătorii militari? La anul o să aveţi.
    Vă aducem pensiile la cuantumul din decembrie 2010, vă facem legea pensiilor militare de stat .
    - Dar noi nu mai avem pensii militare de stat şi nici statut de militari în rezervă, zise cineva.
    - Vă facem noi, nicio problemă.
    Se ridică un fost militar bătrânel din mulţime:
    - Eu nu am pulă!
    - Se rezolvă, zice candidatul Naum Ponta la funcţia de premier din guvernul alianţei PSD-UNPR.
    Cineva din spate îl trage de mânecă:
    - Şefule, dar asta nu putem sa-i dăm.
    - Taci mă, că după alegeri asta o să le dăm la toţi ……,,

    RăspundețiȘtergere
  46. In legatura cu o presupusa identitate intre mine si altcineva de pe aici : Dez_akord_atule , ca de obicei , intotdeauna si peste tot esti un bou ...
    3 aprilie 2013, 21:22

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosule, neatale esti! Hai sa traiesti! Ia zi: vrai sa le tragem vreo 2 darabi de pula in buba, Curleonului si serjantului Bulake Cezarake? Se rezolva, da treba sa lasi aciulea la club, ca donatie, o giumate din dintr-un punct de pensie de-a mata. Bati palma?
      PS. te-as fi ivitat sa bem aldamasu, da-i Curlionu pe-aproape si ne evapora samahoanca...

      Ștergere
  47. NB la ZOO + 9!

    Czare, la ora doua
    Cind vine Mos Ene pa la gene
    Sa-mi bagi mina in izmene
    Pe Gogu sa-l mingai pe pene
    Si sa ma-ncalzesti la oua!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri