Google Translate

vineri, 12 aprilie 2013

Tipic romanesc. Acoperim ceva scandaluri personale prin mega-scandaluri nationale! 1. Fratilor, lasati presa, TV-urile, Prime-Time-ul stirilor si Apucați-vă de Guvernare. Puneti capat, a mai Conduce Tara si Poporul, cu Televizorul! 2. @Doamna senator, Rusine! Nu amestecati rezervistii militari, problemele acestora, in gaselnitele personale ale domniilor voastre! 3. Pensiile militare. O noua Lege, conforma cu principiile Legii 164/2011, revine in ACTUALITATEA MILITARA. Se promite dreptate, stabilitate si legalitate tuturor partilor implicate



Învăţătoarea ”grevistă” Cristiana Anghel, ajunsă senator al României pe listele USL, este zilele acestea în atenţia publicului după ce din declaraţia ei de avere a reieşit că, în perioada de protest civic, a fost plătită ”pe drepturi de autor” de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
 
De asemenea, fiica ei a fost angajată pe post de consilier la ministerul Educaţiei în 2012 sub Guvernul Ponta 1.
 
Ministerul Educaţiei precizează că fiica senatoarei  Cristiana Anghel este angajată pe postul de consilier la departamentul de Afaceri europene.
 
„Oana Anghel este funcţionar contractual, a dat concurs în august şi a fost angajată începând din 1 octombrie pe post de consilier la departamentul de Afaceri europene”, ne-au declarat reprezentanţii biroului de presă de la  Ministerul Educaţiei.
 
Precizările făcute vin după ce, marţi seara, Cristiana Anghel a declarat într-o emisiune tv că fiica este angajată la Ministerul Educaţiei.
 
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului gândul, comentează acest caz în editorialul CÂT CÂŞTIGI PIERZÂND ÎN GREUTATE.
 
Sursa:
Învăţătoarea grevistă Cristiana Anghel, ajunsă senator PC - a fost plătită pe ”drepturi de autor” de Antena 3 iar fiica ei a fost angajată consilier la Ministerul Educaţiei.
Publicat la: 10.04.2013
========================================
 
 
Ce câştigi pierzând în greutate.
de
Cristian Tudor POPESCU
Publicat la: 10.04.2013
 
Când realizatorul unei emisiuni, presupus a fi moderator, ţipă la tine, te maimuţăreşte, te aplaudă în batjocură, îţi dă cu tifla la propriu, cu mâna la nas, ce faci?
 
Eu zic că închizi telefonul.  Am şi făcut lucrul acesta,  politicos, dar ferm, când dl Robert Turcescu s-a manifestat mult mai puţin agresiv, în încercarea de a mă implica în războiul B1Tv – Antena 3.
Dar dacă eşti o femeie, în vârstă de peste 50 de ani, senator USL şi fostă învăţătoare, fostă grevistă a foamei în numele cauzei profesorilor din România?
 
Ei, atunci e altceva, mi-a demonstrat d-na Cristiana Anghel, martiră, mucenică de meserie a neamului românesc.  Zic „de meserie”  întrucât din bălăcăreala telefono-televizată de mai rău de o jumătate de ceas, aflu că d-na Anghel a încasat în 2011, pentru apariţiile la Antena 3, suma de lei 136 milioane.
Carevasăzică, d-na martiră s-a putut lipsi de hrană în sprijinul unor nobile idealuri, dar, după aceea, nu s-a putut lipsi de bani ca să militeze pentru aceleaşi nobile idealuri. Iar la întrebarea răcnită, dar precisă, a d-lui Turcescu „Pentru ce v-a plătit Antena 3?” a răspuns fără să clipească (sau poate a clipit, dar la telefon nu s-a văzut): „Pentru drepturi de autor.”
 
Câteva minute mai târziu, a afirmat că i s-a plătit astfel deplasarea cu trenul la Bucureşti şi retur.
 
 Pe drepturi de autor?!
 
 Ca apoi să declare ritos că nu priveşte pe nimeni contractul ei privat şi confidenţial.
Ba priveşte, că d-na e acum , răsplata jertfei, înalt bugetar al statului român. Şi fiica d-sale aflăm că e tot bugetară,  în Ministerul Educaţiei. Din nou, întrebarea vine clară:
„De când a ajuns în minister fiica dvs?”
 
D-na martiră se indignează repetat: „Cum vă permiteţi să vă luaţi de copilul meu?”  Tehnica asta de înduioşare a publicului cu „copilul” a împrumutat-o de la T. Băsescu, care o numea aşa pe EBA când ea avea vreo 28 de cotolani şi era atacată de „bărbaţii grei” din presă.
 
Nu se lua nimeni de niciun copil, era vorba doar dacă doamna fiică a martirei s-a ministerizat înainte sau după instalarea primului guvern Ponta.
 
După ofuscări jucate şi apeluri la Dumnezeu, d-na Anghel admite că faptul s-a petrecut în 2012, luna însă, nu-i chip să şi-o aducă aminte...
 
Apoi mai spune ceva, nu mai ştiu ce,  moderatorul face ochii mari,  iar d-na Anghel precizează că „A fost o glumă” şi pomeneşte de ratingul emisiunii. Deci, acuzată cu strigături că şi-a valorificat cu bun profit foamea, martirei îi ardea de glume şi de rating.
 
În sensul ăsta, mă gândesc că n-ar fi rău să-şi deschidă, pe lângă cabinetul senatorial, şi unul de cure de slăbire pentru doamne.
 
Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul
 
=============================================================
===========================================
 
 Senatorul USL Cristiana Anghel invatatoarea care a devenit faimoasa dupa ce a stat in greva foamei pentru a protesta impotriva modului in care fosta putere si-a batut joc de oameni - spune apasat niste lucruri de care ar trebui sa le crape obrazul de rusine lui Victor Ponta si altora din fruntea aliantei.

Cristiana Anghel: un adevarat rechizitoriu al guvernarii USL de pana acum!
Am mintit si nu ne tinem de cuvant, suntem mai rai decat pedelistii – macar aia nu au spus ca vor face niste lucruri!
 
Promisiunea a fost ca atunci cand venim abrogam respectivele legi si facem altele bune, in concordanta cu nazuintele acestui popor. Acum constat ca ne convine ca sunt legile respective. Nu se poate! Nu accept lucrul acesta!”

“Am promis ca facem pensiile militarilor, ne-a dat si Avocatul Poporului apa la moara. Avem si pilotii. Sa fim seriosi, le iei 90% din pensii?”


“Nu se poate sa faci scandalul pe care l-am facut pentru bolnavii de cancer si acum sa primesc scrisori de la bolnavii de cancer ca nu au posibilitatea sa-si ia medicamentele si nu le da nimeni”


“Am mintit si nu ne tinem de cuvant! Suntem mai rai decat pedelistii! Macar aia nu au spus ca vor face niste lucruri. Noi am zis ca le facem si le uitam. Gasim scuza iar cu criza. Dar da-o Doamne iarta-ma de criza! Cand ai facut programul de guvernare nu stiai ca e criza?”


“Acum am posibilitatea sa protestez in Parlament, sa promovez legi, fie sa plec. Eu sunt olteanca, sunt vulcanica, regret cateodata ca m-am pripit cu politica, dar daca fac o chestie, o fac pana la capat.Eu nu sunt impacata cu sufletul meu in asa fel incat oamenii astia care au avut incredere in noi si cei care n-au avut sa simta macar ca nu e mai rau daca nu e mai bine. Nu se poate! Am condamnat-o pe Roberta Anastase ca a fraudat legea pensiilor si vin saracii militari de luni de zile sa modificam legea. Armata era mandria tarii – credeti minciunile alea, ca au crescut pensiile la 90% din ei? Sunt niste minciuni sfruntate!”
a spus Cristiana Anghel – care a tinut sa precizeze ca e un punct de vedere personal, nu al Partidului Conservator – nu intr-un interviu acordat ziare.com.
 
Sursa:
Cristiana Anghel, USL: Am mintit, suntem mai rai decat pedelistii
 
 
=====================================================
====================================
 
 
Proiectul privind pensiile militarilor, finalizat:
Se revine la principiile legii 164/2011
 
Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că a finalizat proiectul de lege privind pensiile militarilor, care încearcă să rezolve bulversarea sistemului creată în urmă cu doi ani, urmând să îl transmită până vineri spre dezbatere la ministerele Muncii şi Internelor şi la Serviciile de informaţii.
 
"Proiectul de lege este finalizat, o să îl înaintez la Ministerul Muncii şi la celelalte ministere care au pensionari din fostul sistem militar astfel încât să se revină la normalitate", a afirmat Duşa, joi, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD.
 
El a subliniat că prin "cârpelile" legii date de Guvernul Boc s-au creat de fapt alte discriminări şi de aceea este nevoie de o nouă lege, care să aplice principiile legii 164/2001 privind pensiile militare, care a funcţionat normal 10 ani şi nu a creat probleme.
 
Duşa a arătat că legea 164 a fost elaborată pe principiile legilor similare din statele NATO şi nu a dus la inechităţi în sistem.
"Legea care a existat, legea 164 privind pensiile militare a fost o lege care a funcţionat 10 ani de zile, nu a creat discriminări, a fost elaborată pe principiile legilor din ţările NATO (…) Nu există evidenţă foarte serioasă privind veniturile pe care le-au realizat militarii. Eu nu caut vinovaţii, eu vreau să rezolv problema oamenilor din sistemul militar şi eu întotdeauna respect legea şi vreau să o rezolv cu respectarea legea şi fără a crea discriminări şi noua lege tocmai acest lucru face", a afirmat Duşa, arătând că principiul contributivităţii care a fost introdus de Guvernul Boc nu a fost funcţional.
 
El a arătat că deşi pe legea actuală s-a dorit să se scadă presiunea pe bugetul Ministerului, efectul a fost contrar.
 
"Atunci când s-a trecut de la legea privind pensiile militare la această lege, cheltuielile ministerului au crescut cu peste 500 de milioane. Dacă pensiile reprezentau 2 miliarde de lei, acum reprezintă 2,5 miliarde. Aplicarea acestui principiu al contribuţiei salariatului s-a dorit să se scadă presiunea pe buget, nu s-a scăzut, s-a crescut. Şi eu cred că o revenire la normalitate este urgentă şi nu se poate face decât printr-o nouă lege", a spus Duşa.
 
El a amintit că la preluarea ministerului a găsit 18.000 de dosare nefinalizate care au fost rezolvate între timp, precum şi 28.000 de contestaţii depuse.
 
"Am găsit 28.000 de contestaţii şi se rezolvau patru pe zi, acum se rezolvă circa 100 de contestaţii, dar indiferent câte artificii am creat, problema nu se rezolvă decât printr-o nouă lege care să privească exact pensiile celor care provin din sistemul de Apărare", a concluzionat ministrul.
 
Mircea Duşă a spus că noua lege poate fi adoptată şi prin Ordonanţă de urgenţă a Guvernului, însă el îşi doreşte ca după ce va fi discutată cu rezerviştii şi sindicatele militarilor să fie dezbătută şi în Parlament.
 
"După aceea voi discuta în Guvern dacă să se treacă prin ordonanţă sau prin Parlament prin procedură foarte rapidă. Eu sunt de părere că trebuie trecut prin Parlament, am foarte mult timp, trei ani cât am fost lider de grup parlamentar, am spus că există un abuz de ordonanţe de urgenţă", a mai spus Duşa.
Ministrul a precizat că cel târziu vineri va trimite proiectul la Ministerul Muncii, la Ministerul de Interne, la Servicii.
 
"După ce va fi dezbătută şi cu rezerviştii, cu structurile militare şi cu sindicatele, voi veni cu legea în Parlament", a mai spus Duşa.
 
Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă de la ministrul de Finanţe Daniel Chiţoiu o soluţie în privinţa banilor pentru pensiile militarilor, după ce PNL a anunţat că nu mai e de acord cu taxarea salariilor bugetarilor de peste 4.000 lei, banii strânşi astfel fiind necesari pentru aceste pensii.
 
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la finalul şedinţei USL, că subiectul taxei de solidaritate de 10% a fost în discuţie şi urmează să mai fie analizat, precizând că le-a transmis partenerilor să nu vină la rectificarea bugetară cu solicitări de sume suplimentare dacă se opun acestei propuneri.
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, la rândul său, la finalul şedinţei USL, că PNL se opune "categoric" introducerii unei taxe de solidaritate de 10%, susţinută de premierul Victor Ponta, precizând că eventualele venituri la bugetul de stat nu sunt semnificative.
 
Sursa:
=====================================================
========================================
 
Mircea Duşa, privind pensiile militarilor “se revine la principiile Legii 164-2011″
 
Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că a finalizat proiectul de lege privind pensiile militarilor, proiect ce  incearca sa rezolve bulversarea sistemului creata in urma cu doi ani, urmand sa il transmita pana vineri spre dezbatere la ministerele Muncii si Internelor si la Serviciile de informatii, transmite Mediafax.
 
“Proiectul de lege este finalizat, o sa il inaintez la Ministerul Muncii si la celelalte ministere care au pensionari din fostul sistem militar astfel incat sa se revina la normalitate”, a afirmat Dusa, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD.
 
El a subliniat ca prin “cârpelile” legii date de Guvernul Boc s-au creat de fapt alte discriminari si de aceea este nevoie de o noua lege, care sa aplice principiile legii 164/2001 privind pensiile militare, care a functionat normal 10 ani si nu a creat probleme.
 
Dusa a aratat ca legea 164 a fost elaborata pe principiile legilor similare din statele NATO si nu a dus la inechitati in sistem.
 
“Legea care a existat, legea 164 privind pensiile militare a fost o lege care a functionat 10 ani de zile, nu a creat discriminari, a fost elaborata pe principiile legilor din tarile NATO (…) Nu exista evidenta foarte serioasa privind veniturile pe care le-au realizat militarii. Eu nu caut vinovatii, eu vreau sa rezolv problema oamenilor din sistemul militar si eu intotdeauna respect legea si vreau sa o rezolv cu respectarea legea si fara a crea discriminari si noua lege tocmai acest lucru face”, a afirmat Dusa, aratand ca principiul contributivitatii care a fost introdus de Guvernul Boc nu a fost functional.
 
El a aratat ca desi pe legea actuala s-a dorit sa se scada presiunea pe bugetul Ministerului, efectul a fost contrar.
 
“Atunci cand s-a trecut de la legea privind pensiile militare la aceasta lege, cheltuielile ministerului au crescut cu peste 500 de milioane. Daca pensiile reprezentau 2 miliarde de lei, acum reprezinta 2,5 miliarde. Aplicarea acestui principiu al contributiei salariatului s-a dorit sa se scada presiunea pe buget, nu s-a scazut, s-a crescut. Si eu cred ca o revenire la normalitate este urgenta si nu se poate face decat printr-o noua lege”, a spus Dusa.
 
El a amintit ca la preluarea ministerului a gasit 18.000 de dosare nefinalizate care au fost rezolvate intre timp, precum si 28.000 de contestatii depuse.
 
“Am gasit 28.000 de contestatii si se rezolvau patru pe zi, acum se rezolva circa 100 de contestatii, dar indiferent cate artificii am creat, problema nu se rezolva decat printr-o noua lege care sa priveasca exact pensiile celor care provin din sistemul de Aparare”, a concluzionat ministrul.
 
Mircea Dusa a spus ca noua lege poate fi adoptata si prin Ordonanta de urgenta a Guvernului, insa el isi doreste ca dupa ce va fi discutata cu rezervistii si sindicatele militarilor sa fie dezbatuta si in Parlament.
 
“Dupa aceea voi discuta in Guvern daca sa se treaca prin ordonanta sau prin Parlament prin procedura foarte rapida. Eu sunt de parere ca trebuie trecut prin Parlament, am foarte mult timp, trei ani cat am fost lider de grup parlamentar, am spus ca exista un abuz de ordonante de urgenta”, a mai spus Dusa.
 
Ministrul a precizat ca cel tarziu vineri (azi, n.r.) va trimite proiectul la Ministerul Muncii, la Ministerul de Interne, la Servicii.
 
“Dupa ce va fi dezbatuta si cu rezervistii, cu structurile militare si cu sindicatele, voi veni cu legea in Parlament”, a mai spus Dusa.
 
Premierul Victor Ponta a declarat ca asteapta de la ministrul de Finante Daniel Chitoiu o solutie in privinta banilor pentru pensiile militarilor, dupa ce PNL a anuntat ca nu mai e de acord cu taxarea salariilor bugetarilor de peste 4.000 lei, banii stransi astfel fiind necesari pentru aceste pensii.
 
Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la finalul sedintei USL, ca subiectul taxei de solidaritate de 10% a fost in discutie si urmeaza sa mai fie analizat, precizand ca le-a transmis partenerilor sa nu vina la rectificarea bugetara cu solicitari de sume suplimentare daca se opun acestei propuneri.
 
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, la randul sau, la finalul sedintei USL, ca PNL se opune “categoric” introducerii unei taxe de solidaritate de 10%, sustinuta de premierul Victor Ponta, precizand ca eventualele venituri la bugetul de stat nu sunt semnificative.
 
UPDATE
Victor Ponta, despre pensiile militare:
Parlamentul isi poate exercita dreptul constitutional de a legifera
 
Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca Executivul nu va emite o ordonanta de urgenta privind pensiile militare, fiind de parere ca Parlamentul isi poate exercita dreptul constitutional de a legifera in aceasta privinta.
 
“Nu cred ca pe o chestiune atat de importanta sa mergem pe o ordonanta de urgenta. Cred ca Parlamentul isi poate exercita foarte bine dreptul constitutional de a legifera”, a declarat Ponta, potrivit Agerpres.
 
In opinia sa, pentru pensiile militare ‘trebuie gasita o solutie pentru lucrurile care tot ies la suprafata ca s-au calculat gresit, ca nu au fost gasite toate documentele, trebuie reglementate foarte clar si trebuie data siguranta si stabilitate tuturor pensionarilor din domeniul militar’.
 
Nu se pune problema micsorarii (n.r. – pensiilor), au fost cazuri de calculari gresite, pentru acelea, ca sa nu ii punem pe oameni sa dea banii inapoi, trebuie sa avem o solutie legislativa. In rest, Dusa lucreaza cu cei de la Aparare si de la ministerul doamnei Campeanu si eu sunt favorabil ideii de a avea o legislatie foarte clara pentru a nu mai avea in viitor situatii de nedreptate si de nesiguranta in randul pensionarilor militari. Pentru mine sunt foarte importanti, sunt oameni care au avut o activitate speciala si trebuie sa stie foarte clar care e situatia pensiei lor si care e regimul. De fiecare data constatam ca ceva nu s-a facut bine si o luam de la capat. (…) Cautam o solutie sa rezolvam. Sa acopere pe toata lumea si sa dea stabilitate sistemului”, a afirmat Ponta.
 
Premierul a explicat ca pentru cei 15.000 de pensionari militari care au avut pierderi la pensii influenta bugetara este de aproximativ 110 milioane de lei si din taxa de 10% aplicata asupra tuturor veniturilor bugetare mai mari de 1.000 de euro s-ar fi acoperit aceasta suma.
 
“Asa intentionam eu. Era vorba de toate veniturile bugetare. Acum, neexistand acord in coalitie, nu putem face acest lucru si trebuie sa gasim o alta sursa bugetara”, a mai spus Ponta.
 
sursa hotnews
 
=====================================================
========================================
=====================

189 de comentarii:

  1. ARMATA ULTIMA SANSA SI SPERANTA !
    ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    Stimata redactie
    Am avut in cursul zilei o convorbire importanta cu Laurentiu DRAGUSIN
    Col. Dipl. Eng. – Defense, Military and Naval Attache.
    Se pare ca patriotii din armata sunt impotriva mafiei comunist securiste
    in frunte cu Dan Voiculescu .
    Am remis acestuia o nota oficiala.
    Deshideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... mai du-te naibii porcule cu "bombele" tale de presa!!!
      Linge-blide pe la porti straine, nu pricepi ca nu te baga'n seama nimeni pe aici?

      Ștergere
    2. Ce linje blide muei? Asta-i linje sula lui Mark Tyson!

      Ștergere
  2. CURLEONE,CEZARICA MAIMUTICA,TIGRI TIGANU, STELIPULEA SI TOTI JEGOSII CARE SUNT IMPOTRIVA PENSIILOR MILITARE.
    ACUMA A SPUS DUSA CA IN MAXIM O LUNA JUMATATE,SE DA O LEGE NOUA A PENSIILOR MILITARE(EXACT CA CEA DIN 2001,164) SI SE TERMINA TREABA.
    HA HA HA,MOOIE,V-AM SPUS,PREGATITI-VA BANII,O SA TREBUIASCA SA II RETURNATI.
    HA HA HA,MOOIE V-AM SPUS.
    TINAND CONT DE SITUATIA ECONOMICA PRECARA,ASTA ERA SINGURA SOLUTIE.
    PRIN REVENIREA LA LEGEA DIN 2001,SE FAC ECONOMII DE SUTE DE MILIOANE DE EURO.
    BANII INAPOI,JEGOSILOR.
    HA HA HA,MOOIE,V-AM SPUS.
    CE BINE IMI PARE CA ATI LUAT TZEAPA.
    YUPPPPY,A FOST PUBLICAT PE UN SITE MILITAR NOUA LEGE A PENSIILOR MILITARE.
    LEITA CU LEGEA 164 DIN 2001.
    MOOOIE,V-AM SPUS.
    A ZBURAT PUIU CU ATZA(SAU CUM PI99ZDA MAMEI LUI SPUNEA CURLEONE SAU TIGRI TIGANUL)?
    DA,A ZBURAT SA VA DEA O MOOOIE,AVORTONILOR.
    MOOOIE MULTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa luati mooie tu cu mata,ca nu se aplica nici o lege ,dati voi banii inapoi.HA HA HA Hi.

      Ștergere
    2. wishfull thinking,maimuta jegoasa.
      DEJA PROIECTUL ESTE PE MASA CELOR DE LA M.A.I.
      V-A DAT DOBRITOIU O MOOIE,DE ABIA O PUTETI DUCE.
      HA HA HA.
      PE CAT PUNEM PARIU CA TU O SA TREBUIASCA SA DAI BANII INAPOI?
      DIN IANUARIE 2011 SI PANA IN ? 2013,DACA AI PRIMIT IN PLUS 500 DE LEI,TREBUIE SA DAI INAPOI PESTE 160 DE MILIOANE.
      SPOR LA DAT BANII INAPOI.
      EU DACA AS FI IN LOCUL STATULUI,TI-AS LUA SI DOBANDA.
      HA HA HA.
      MOOOOIE,TI-AM SPUS.

      Ștergere
  3. Care e "spilul" cu legea asta, stie cineva? E publicat proiectul undeva unde sa poata fi citil "la liber"?
    Nu mi-ar conveni ca cei care au "beneficiat" de cresteri "artificiale" de pensie sa si le pastreze (drept castigat!) iar celorlalti sa li se "faca dreptate" si sa ajunga la ceea ce au avut candva...
    Cum se "rezolva" pensiile mm si subof care le au acum marite de nu mai ajungi 100 de ani la cuantumul lor actual?
    Cum se "restabilesc" ierarhiile in randul pensionarilor militari (vechime, grad, functie etc...)?
    Cred ca nu este corect ca pentru unii "o gresala a legiuitorului Boc+Oprea", desi este o aberatie financiara evidenta, sa ramana pentru totdeauna ca "drept castigat".
    Are cineva idee de ce se petrece?
    In rest muie eterna si nesfarsita pentru RH si o zi buna celorlalti bantuitori prin blogul asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. ..si ..hai.. mai cu vigoare..PULA..PULA...PULAAAAAAAA.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Cezarila, lasa faiantza de la baie si pe la 10, sterge-ne o limba pe coaie!

      Ștergere

  5. Costachel spunea...
    Cine a urmarit aseara pe Realitatea Tv. raspunsurile ministrului Dusa referitoare la pensiile militare a putut constata ca:
    Intre afirmatiile primului ministru si ale dlui. ministru Dusa exista mari diferente. Dusa nici nu vrea sa auda de o lege reparatorie care sa isi produca efectele pina la aparitia viitoarei legi a pensiilor militare;
    Ministru dusa a afirmat ca si proiectul noii legi mentine pensiile marite prin recalculari pe legea 119 si OUG1 la cuantumul actual considerindu-se ca drepturi cistigate;
    A evitat sa rspunda de ce nu opreste avalansa de decizii prin care se diminueaza in continuare mii de pensii prin anularea conditiilor de munca;
    A promis ca in toamna noua lege a pensiilor militare va fi pusa in aplicare. A evitat sa raspunda care va fi situatia celor cu pensii diminuate pina la aparitia noii legi.
    Eu consider ca Dl. ministru este bine intentionatd dar nu este la fel de bine informat. A refuzat de asemanea sa raspunda de ce rezultatul auditului de la CSP nu este facut public.
    Concluzia mea:
    Sa nu ne grabim cu afirmatii si propuneri pina ce toti factorii politici implicati nu vor cadea la o intelegere.Zvonul ca pensionarii vor iesi in strada ii irita cumplit! Sa aveti sanatate!





    12 aprilie 2013, 09:13
    CEZAR spunea...
    @Gourcha - SINUGURUL OFITER NA_TU!!zice
    ,,,...............Tari englezii! Si dupa numai 2 ani de armata, tot iti dau ceva! Toate natiile isi respecta militarii lor, numai la noi s-a ales praful!
    Esti cel putin marlan sa afirmi asa ceva ! SOCOTESTE NUMAI PENTRU PERSOANA TA -cam cat ai bagat in punga! Incepe ci -compensatoarele ,apoi cu smechereala pe 164 si apoi ,,chiar si pentru "" 20 ani cu scoala cu tot !! - primesti ceva pe L-119 !!

    12 aprilie 2013, 09:26

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi si noi iti dam CEZARE! Pe unde-o vrai? Prin fata, ori prin spate?

      Ștergere
  6. Nu Dusa pulii hoatraste ce legi se dau,clar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai luat cumva MUIEEEE?Hi, hi, hi!!!!

      Ștergere
    2. EXACT,CRIZA SI FMI DICTEAZA.
      REVENIREA PE LEGEA DIN 2001 A PENSIILOR MILITARE,FACE ECONOMII DE SUTE DE MILIOANE DE EURO,LA BUGETUL DE STAT.
      DIN PACATE,ABIA ACUMA A AFLAT PONTA CA,CU CAT AMANA MAI MULT REVENIREA PE LEGEA DIN 2001,CU ATAT PLATESTE STATUL MAI MULTI BANI.

      Ștergere
  7. Aceasta Cristiana Anghel s-a comportat precul Lt.Alixandrel si alti "tortionari'fabricati in laboratoarele minciunii ,ce pizda masii io fi trebuinda cand avea doar o fata ,ea era invatatoare si brbatuso era ditamai colinelul?Murea de foame t-o in gura de h'olteanca smechera?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORECT!
      Ce i-o fi trebuit?
      Bani,multi bani! Apoi...TV-uri,ratinguri!
      Parlament, serviciu pt fiica-sa etc.etc.

      Ștergere
  8. ....a facut NeaChascavalul ..hIEROINA ? A facut-o !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, AI LUAT-O LA CIOK, CIOK, CIOK!!!

      Ștergere
  9. PS. erata - a facut-o!Czar

    RăspundețiȘtergere
  10. 12 aprilie 2013, 11:47
    CEZAR spunea...
    @ Tigri 2 - Trebuie sa recunosc : demult nu am mai citit un comentariu atat de BUN scris de tine !
    La obiect si deosebit de pertinent!
    Retin afirmatia cum ca ,,noi timp de aproape 10 ani am strans din masele , am lupata fiecare cum a putut - dar numai in cadrul sistemului ! Fara politicieni , fara Tv. fara..Cretuleasca & ! Perfect adevarat ! Noi ,,Marea majoritate""
    nu am facut armata de rasul curcilor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 Prostovani vorba lui Mos Kaliku vidanjeurul! Czar mucul si halitorul baligos al lebedelor din Viana...Vai de capul ala sec al lor, care le tine loc de dop la borta kurului!!!!

      Ștergere
    2. O FI ADEVARAT,DAR ESTE PALAVRAGEALA.
      MILITARII REVIN PE LEGEA DIN 2001 A PENSIILOR MILITARE IAR CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL,VOR TREBUI SA DEA BANII INAPOI.
      ZECE ANI ATI FOOST FOOTUTI,O SA MAI FITI FOOTUTI PANA LA SFARSITUL VIETII.
      SUNTETI OBISNUITI,ORICUM.
      HA HA HA

      Ștergere
  11. Madam Senator Cristiana Anghel,
    fiind "ingesuita" sa dea socoteala unor "mici afaceri murdare", care o priveau in exclusivitate, gaseste de cuviinta sa-si aduca aminte cateva principii ale politicii dambovitene: un scandal, poate fi acoperit de un mega-scandal (ataca USL, folosindu-se de problemele privind pensiile militare); nu realizeaza ca "interventiile PRO ARMATA ALE domniei sale, se transforma instant in CONTRA. Vedeti injuraturile, comentariile negative din presa online la adresa rezervistilor militari, ale armatei in general!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai di pulili noastri!!!Oare ci faci PMT,ca ni dor di iel.
    Uaii di pulili nostri,ce am fo si ce-am ajuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai di puta mea.... am terminat de placat holul cu gresie 60x30 si am dat si prima vopsea...ai di puta mea ,nasoala meserie !!Czar

      Ștergere
  13. Baa, cica lui PMT-dori-i-as sanatate, i-o facut baba aia, infirmiera cu titele pina la calcaie, o clizma cu-n furtun cit sula de gros. Ca ala de pompieri de 2+1/2 inch (Czare furtunul sa mi-l lingi) si-acu nu i-l mai pot scoate...Da' las ca scapa rapanu' batrin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io , am auzit ca i-a scapat laba la infirniera intre...craci !! Gagica nu a gustat ..poanta si i-a futut o smetie de doarme ca copchilul ...leganat de vise ..de vreo saptamana!!Czar

      Ștergere
  14. Ieou am auzit ca Ciomu-i angajat ca sa-l faca iar barbat
    si sa-i cose-n loc de puta un picior dela maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lume ..lume ! Ce mai fac gheneralii armasii!! Mos teaca cercetat penal pentru o casa ..luata ilegal.....altii la fel ! Sa traiasca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i buei, esti invidios ca n-ai luat si tu? Ete, ia o mooie de la mine! Ori ia niste brinza de la Czar maimucea dintre picioare, ca-i ca aia a ursului de tare.

      Ștergere
    2. Mai pulea, unde ai citit ca a luat casa ilegal?

      Ștergere
    3. Bai LUTE- de doua zile scrie pe toate ..televizoarele!!!

      Ștergere
    4. Procurorii militari ai DNA al luat la control casele primite de militari din fondul de stat.
      vineri, aprilie 12, 2013 Diverse Niciun comentariu
      Procurorii militari de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) au început urmărirea penală pe numele generalului în rezervă Traian Pigui, suspectat de abuz în serviciu în legătură cu modul în care ar fi avizat mai multe solicitări privind atribuirea de locuinţe unor cadre militare, informează Mediafax. Potrivit surselor citate, procurorii militari anticorupţie verifică în acest dosar dacă şi fostul ministru al Apărării Corneliu Dobritoiu ar fi beneficiat astfel de o locuinţă. Sursele citate au arătat că în cazul lui Corneliu...

      Ștergere
    5. buei n-a luat-o ilegal!! a fost locuinta de serviciu moca, pt mos teaca ....dupa care a facut "manevre" si a vandut-o la pretul pietei.....a rezultat un (+) de 700.000lei Pai ce te joci cu gheneralii???In pula mea!Cum a facut manevrele nu stiu.tocmai d'aia s-au inventat "procororii"

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. SI plusul A INTRAT IN BUGETUL LU MAPENE???!!

      Ștergere
  16. LE-AM DAT O MUOE LUI TIGRI TIGANU,CEZAR MAIMUTICA,STELIPUULEA,CURLEONE ETC.DE ANIA O POT DUCE.
    NOUA LEGE ESTE EXACT CA CEA DIN 2001,ASTA INSEAMNA CA PANA VOR MURII,JIGODIILE ALEA DE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL ETC.VOR FI UMILITI.
    V-AM UMILIT 10 ANI,ACUMA VA UMILIM PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE.
    APLICAREA LEGII 164 DIN 2001,INSEAMNA CA TREBUIE SA DATI BANII INAPOI,JEGOSIILOR.
    NOI CU PENSII MILITARE,VOI CU FOAMEA IN BURTA,JEGOSIILOR.
    CERSETORIILOR,V-AM DAT O MOOOIE URIASA.
    REVINE LEGEA 164 DIN 2001,SI VOI,IARASI O SA MURITI DE FOAME.
    YUPPY.
    HA HA HA.
    MOOIE,V-AM SPUS.
    CEZARICA MAIMUTICA,PROIECTUL CU LEGEA(164 DIN 2001) A FOST TRIMIS DEJA LA M.A.I.,IN MAXIM 2 LUNI,O SA FIE ADOPTAT.
    ASA CA NU MAI FI SUPARAT,MOOIA ESTE APROAPE.
    O SA DAI BANII INAPOI,JEGOSULE.
    NU POTI SA FACI NIMICA,SA NU DAI BANII INAPOI.

    RăspundețiȘtergere
  17. Minoritatea rezervista l-a convins pe ministrul Dușa să scoata de la naftalină discriminatoria lege 164/2001 ~ Plano10.com - Blogu' lui Lupuș.
    =========================
    Dacă după o lege abrogată, precum Legea 164/2001, se constată că noua lege, Legea 119/2010, conduce la majorarea pensiilor militare a peste 80% dintre beneficiarii ei, se poate spune, fără exagerare, că legea veche a fost nedreaptă și discriminatorie pentru acest procent de militari.
    In loc să găsească soluții reparatorii pentru cei care au pierdut prin aplicarea noii legi, ministrul Dușa s-a lăsat convins de minoritatea perdantă, dar gălăgioasă, a recalcularii/revizuirii pensiilor militare și anunță introducerea în dezbatere publică a unui proiect de lege care nu înseamnă alceva decît o reluare a discriminatoriei legi din 2001 și revenirea tuturor pensionarilor militari din structurile de apărare, ordine publică și siguranță națională la situația din decembrie 2010.
    Cei avizați au înțeles că proiectul lui Dușa este cel la care a lucrat juristul ANCMRR, dl. cdor Constantin Alexandru, o persoană controversată și dezavuată pe site-urile pe care a comentat pînă de curînd.

    Gălăgioșii susțin calcularea pensiei militare pe bază soldei de funcție din ultima zi de activitate, înainte de pensionare, pentru că acest criteriu le avantajează pe cele... numai 10-15% dintre actualele și fostele cadre din sistemul militar.
    Nu-i înțeleg de ce îi deranjează luarea în calcul a celei mai înalte funcții pe care militarul a avut-o în întreaga carieră, nu doar în ultimă lună sau ultimele 6 luni.
    =======================
    Se pare ca inca o data am avut dreptate!
    Tupeul, chiar daca in afara legii, castiga!
    USL este speriat de cei 10% care ameninta cu racnitul pe strazi!
    Aloooooo! USL, dar ce te vei face cu cei 90% care se vor "urni" imediat?
    Alooo! Domnule Pri Ministru Ponta, sa fie adevarat ca "mintiti precum respirati?" Faptul ca in urma cu catva timp salutam de pe acest Blog ca militati pentru stabilitate si liniste in mediul rezervistilor militari, "care nu vor mai fi bulversati de o noua Lege a Pensionarii", a fost de ieri UITAT, cum trebuie sa-l calificam? D-l Ponta, te joci cu focul!

    RăspundețiȘtergere
  18. Inteleg ca Ponta si Dusa sunt dusi de nas ! Dar vicele Oprea?
    Ei inteleg cu ce se joaca???!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nemernici imputiti!
    Acum am verificat contul pe internet si mi-a venit scazuta. Nu-mi dau seama daca e si cu recuperare din urma pentru ca nu apare, astept cuponul unde sunt explicatii. Arde-i-ar pe matze!

    Cu stima,
    George Manu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa decizie ai? daaa la banca n-ai restante cu debitare directa? daaa daca tot verifici pe net de ce nu verifici si extrasul de cont care iti sta la dispozitie in fiecare secunda....ce dreak de cupon astepti mai nea Manu? ne prostesti chiar asa in fata?rusinicaaaa!!
      ce "tokenu" tau nu-ti spune nimic?

      PS basescu e de vina ,georgica minciunica

      Ștergere
    2. pai si ce spui de restu,care din ianuarie 2012 au fost furati.
      este mai bine sa fi primit pensia marita ilegal,pana acuma si sa dai banii inapoi,decat sa iti fi furat din ianuarie pana acuma din pensie.
      pracitc,ai luat un credit, la care nu trebuie sa platesti dobanda.
      tu esti printre norocosi.
      p.s.:banii 100% o sa trebuiasca sa ii dai inapoi.

      Ștergere
  20. Io ma gandesc asea(vorba lu PMT da-i-ar Dumnezeu sanatate)
    toti(adeca governoiu si idiotu dogaru) urla ca au crescut cheltuielile cu penziile militare.Booon!!
    Acum cheltuielile trebo reduse nu-i asea?Cum pot fi reduse?simplu:sub masca legii "corecte" 164 si sub motivul "ca asa e peste tot"(un cacat de motiv)ca nu sunt tari ca RO "peste tot"....hai sa revenim la L164 gandesc unii cu curul ( de fapt ei se gandesc sa scada din cheltuieli) iar dobitocii se impauneaza ca vor avea "penzii militare" Vor avea o PULA!!

    PS vor fi si cativa avantajati; 2(doi) stiu io sigur; dogaru+dobritoiu.In rest ii doare pe ei la un metru in fata pulii de... "restu' lumii"
    punem pariu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE UN AN DE ZILE,SPUN ASA,REVENIREA PE LEGEA DIN 2001 O SA FACA ECONOMII DE SUTE DE MILIOANE DE EURO.
      TARA ESTE IN CRIZA,ECONOMIILE TREBUIE FACUTE.
      MOOOIE,TI-AM SPUS.
      BANII INAPOI,FRAIERE.
      DE CE NU AI SPUS ASA SI CAND AM SCRIS EU,EXACT CE SPUI TU,CA PONTA VREA SA FACA ECONOMII,PRIN REVENIREA LA VECHEA LEGE?

      Ștergere
  21. daca sunt unii care n-au aflat le recomand

    http://www.lapensie.com/calculul-impozitare-pensie.php

    daca rasfoiti paginile mai gasiti si alte informatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUM ERA AIA,BAI AVORTONULE?
      A ZBURAT PUIUL CU ATZA?
      HA HA HA.
      A ZBURAT SA ITI DEA MOOIE.
      HA HA HA.
      MOOIE,TI-AM SPUS.

      Ștergere
  22. Muei, da Danila-Crakanila nu mai vini p-aciulea?
    Mintenas trebuie sa-l adape pe MaiMukles de la tapul Stelica, poate il scoate si pe magariul Traienica la pascut, noua sa ni lese caprili pe pozitie.

    RăspundețiȘtergere
  23. Uai, ne-o dat invoire, pana luni dimineata !
    Cu bilet de voie, uai ! Ca-n scoala, cand ne scotea seseceul pe toti pe platou, la plecare, ca sa ne reverifice osul ! Iar cine n-avea ciorachi cachii, ac cu ata la boneta si nasturii lustruiti cu pasta de dinti, belea pula ! Ii rupea osu biletu' de voie, dupa care rebaga la sectoare, fara numar-fara numar !

    Uai, ce vremuri !

    Ne-o atras atentia doctorila ca daca nu sunt prezent luni, la inspectia de dimineata, belesc putzulica !

    Uai, ci fain e in invoire...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: numa sa ma spal oleaca pe la muie, ca-s plin de puroi uscat si ma bag si eo !

      Sa vad ce dreaq facurati o saptamana !

      Ștergere
    2. Muieeeee, bine-ai venit sanatos la trup si mai putin la minte!Buey,fara tine viata e pustiu.Spala-te dreak si treci la treaba, oricum te vei umple imediat de „ glorie eterna si in cascada” asea ca nu te freca mult cu sopon.Multa sanatate sa ai si spor la muit!

      Ștergere
    3. mai , sa stai cuminte .......fara spalaturi :)

      Ștergere
  24. CEL MAI MULT MA BUCUR CA LE-AM DAT O MOOIE LUI CEZAR MAIMUTICA,TIGRI TIGANUL,CURLEONE,ETC., PRIN REVENIREA LA LEGEA DIN 2001 A PENSIILOR MILITARE.
    CUM ATI FOST UMILITI ZECE ANI,O SA MAI FITI UMILITI INCA 5 ANI,CA DUPA,ORICUM O SA CRAPATI.
    BANII INAPOI,JEGOSILOR.
    HA HA HA.
    MOOIE,V-AM SPUS

    RăspundețiȘtergere
  25. Tatii curvili o aagiuns parlamentare si voi sujeti pixu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATATA TIMP CAT COORVELE ALEA CARE AU AJUNS IN PARLAMENT,LE DAU MOOIE LUI CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL CURLEONE ETC.
      ESTE FOARTE BINE.
      ITI DAI SEAMA,DACA CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL AU LUAT MOOIE PE LEGEA DIN 2001,ASTA INSEAMNA CA DE ACUMA O SA PRIMEASCA MOOOIE,PANA LA SFARSITUL VIETII.
      HA HA HA.
      PANA LA SFARSITUL BIETII O SA IA MOOIE PE LEGEA 164 DIN 2001.
      HA HA HA,MOOIE,V-AM SPUS.

      Ștergere
  26. Miza revenirii unor pensii militare la cuantumul din 2010 ~ Plano10.com - Blogu' lui Lupuș.
    ===============
    Miza este pentru un număr mic de pensionari, dar destul de influenți, probabil, dacă, pe legea 164/2001 au avut cuantumuri de peste 10 000 lei, iar după recalculare/revizuire, pe baza veniturilor din întreaga carieră, unii dintre ei abia au ajuns la un cuantum cuprins între 2000-3000 lei.

    Luăm doar exemplul celor 42 de pensii care pe legea 164/2001
    aveau cuantum între 10 000-20 000 lei.
    ......................:
    După recalculare/ revizuire, 2 dintre ele au coborît la un cuantum cuprins între 2000-3000 lei, 6 au coborît la un cuantum cuprins între 3000-4000 lei, 18 au coborît la 4000-5000 lei, 8 la cuantumul de 5000-6000 lei, 6 la cuantumul de 6-7000 lei, una la cuantumul de 7-8000 lei și una la cuantumul de 8-9000 lei.

    Restul exemplelor bătătoare la ochi le puteți vedea în tabelul de mai jos, întocmit de bloggerul Trofin pe baza datelor comunicate pe site-ul MApN.

    Revenirea la cuantumul din 2010 ar impune o plafonare pentru a nu avea situații în care un număr restrîns de pensionari militari să primească un cuantum de 2, 3, 4, 5 ori mai mare decît cuantumul recalculat/revizuit potrivit veniturilor din întreaga carieră militară.
    ====================
    DA. Pentru a doua oara ma vad obligat sa-i dau dreptate colegului in Blogăreală ~ Plano10.com - Blogu' lui Lupuș.
    DA, cu certitudine va fi "o plafonare", care pentru multi dintre noi se va intinde pe atatia amar de ani, incat o sa dam ortul popii, si pensie marita nu o sa mai vedem vreodata! Toti vor trebui sa-i multumeasca lui Dogaru si ai lui, unei minoritati pline de tupeu, care iata, incredibil, in fata unui Guvern impotent, castiga. In realitate, se pare ca totusi este singura cale de a indrepta ce a gresit BOC/OPREA: REDUCEREA reala a cheltuielilor, cu pensiile platite militarilor! Ha, ha, ha .... Dogarule, faci ACUM un SINDICAT si pentru cei 90% ???? Ha, ha, ha.... Buey, ce vremuri traim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LASA BUEY, TU SA FII SANATOS, CA ARE BALTA PESTE! ANDULE, MAI BAGA-LE ODATA AIA A TA:
      "ATATA TIMP CAT COORVELE ALEA CARE AU AJUNS IN PARLAMENT,LE DAU MOOIE LUI CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL CURLEONE ETC.
      ESTE FOARTE BINE.
      ITI DAI SEAMA,DACA CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL AU LUAT MOOIE PE LEGEA DIN 2001,ASTA INSEAMNA CA DE ACUMA O SA PRIMEASCA MOOOIE,PANA LA SFARSITUL VIETII.
      HA HA HA.
      PANA LA SFARSITUL BIETII O SA IA MOOIE PE LEGEA 164 DIN 2001.
      HA HA HA,MOOIE,V-AM SPUS."

      Ștergere
    2. ANONIM DE LA 19:31,NICI EU NU O PUTEAM SPUNE MAI BINE:)))
      DEJA SUNT DISPERATE TARFELE ASTEA(CURLEONE,TIGIR TIGANUL,CEZAR MAIMUITA).
      IL TOT ATACA PE DOBRITOIU,DAR FARA ROST, LEGEA 164 ESTE CA SI REVENITA.
      DOBRITOIU,S-A SACRIFICAT PENTRU ARMATA SI A REUSIT SA LE-A DEA MOOIE TRADATORILOR,CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL SI CURLEONE.
      MOOOIE,V-AM SPUS.

      Ștergere
  27. Cezare, maimuco ai terminat de pus faianta-n baie? Ei bine, dac-ai terminat, te rugam noi da-ne cite-o limba pe coaie.

    RăspundețiȘtergere
  28. Uai, aoleooo ce-i p-aciulea...muie de nivel 1 sporit, cu grad de dificultate 8, pe o scara de 1 la 10 !
    Bag sama ca s-a schimbat macazul ! Curge muia, curge, de zici ca a explodat conducta principala !

    Ia-n sa merg si eo la bucatarie, sa-mi pun un scaunel in dreptul geamului, iar cand apare vecinu' Costica sa ma sui repejor pe el si sa-i arat curul, la propriu ! Ca tot n-am izmenele pe mine !

    Cica-i tot vin deciziile, imputitului, mai des decat facturile de la lumina ! Si tot pe minus, tot pe minus !
    Iar de cand se tot vorbeste cu revenirea pe nush ce penzii militare, cica o facut si o semipareza. A turbat si tot urla ca-si baga pula in ea contributivitate ! Face contestatii, acusica !

    Deh ! Cine era acasa la 4 fara un sfert ! Raspunderea lui, zilnica, era sa nu scape, doamne feri, fro paranghelie de cazarma, data de ziua unuia, unde se crapa in matz moca ! Atunci ajungea acasa pe la 18spe, bine mancat, bine baut si fara griji pentru a doua zi !
    In rest, vecinu' meu simpatic, a fentat armata da capo al fine: cursuri fara numar, medicale in preajma sarbatorilor, spart poarta la 15,30, fonctie de belit pula la urs, fara nicio raspundere-adica un fel de dolce farniente !

    Acusica o vrea sa aiba penzie cat ala care a comandat un batalion, cu 620 de oameni in subordine, ori cat unul care a avut sectii sau birouri in subordine si si-a futut existenta, in mod regulat, in intervalul 07.00- 20.00 !!!

    Si, culmea, tot el e nervos. Imi zise baba ca si-o rupt ferfenita scrisoarea primita de la vicepremierul mafiot izmenar si ca-l injura toata ziua pe boc (boc=cacat in limba turca) !

    Tara lu' Dorele ! Dezastru total, degringolada generala !

    Spor la muie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai puleashka, esti sigur ca pe vecinul asta al tau il cheama Costakel Gudurau si nu Cezar Maimukles?

      Ștergere
    2. FELICITARI PMT,TI-AM SPUS CA ASA O SA FIE,PE NOI NE-AU PREGATIT JEGOSII AIA CA O SA NE TAIE PENSIA, SI AM SUPORTAT MAI BINE.
      PE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL SAU CURLEONE,I-AU UNFLAT PENSIA ARTIFICIAL,IAR ACUMA CAND I-AU TAIAT-O,SUNT IN PRAGUL INFARCTULUI.
      NOI SA SE NE MANCAM PENSIA LINISTITA INCA 20 DE ANI DE ACUMA IN COLO,PE LEGEA 164 DIN 2001,PE CAND EI,MAI MULT DE 3-4-5 ANI ORICUM NU TRAIESC.
      AU LUAT JEGOSII AIA MOOIE,PE LEGEA 164,O SA MAI IEI MOOIE PE LEGEA 154,PANA LA SFARSITUL VIETII LOR.

      Ștergere
  29. TRAIASCA DOMNU OPREEEA CEL CARE....

    RăspundețiȘtergere
  30. Hai in pas vioi incheiati ziua de munca ...Cu-PULA...PULA...PULAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP,HOP, HOPREA TI-A DAT-O-N CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere
  31. PSD SI PC se leapada de ..senatoarea grevisto-fomista! Ce rusine ! Oare ce face ChaSu??

    RăspundețiȘtergere
  32. gheo
    Fanfaronul de bretonat dobritoiu, a acuzat pe unii ca “au adeverinte masluite !”, pe subofiteri ca au pensii mai mari decat el !!!, cat o fi realitate in asta … si cat nu ???, oare cum naiba nu a “initiat un audit” cand a fost ministru al apararii sa scoata la lumina … “obtinerea de apartamente prin escrocherii si inginerii oneroase”, oare pentru ca era si “EL” printre “escrocii” care si-au “tras” case ilegal de la stat, poate un asemenea om sa … iasa in public fara … sa-i fie rusine, sau, “rusinea nu a trecut pe la poarta lui mama-sa la nastere ???”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, intreaba-l pe nash'tu Oprea si pe Dushca daca a continuat cu auditul Dobri toiului.

      Ștergere
  33. nevasta lu' dobritoiu =firme de familie cu o cifra de afaceri de peste 10 mil euro in perioada 2006-2010(toate avand contracte cu statul.Eeeee?)
    baaa astia sunt lacomi de nevindecat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTEAZA?
      DOBRITOIU ORICUM V-A DAT MOOIE LA TOTI JEGOSII CARE SUSTINEATI LEGEA 263.
      ORICUM SE REVINE PE LEGEA DIN 2001 A PENSIILOR MILITARE.
      ASA CA DOBRITOIU SI-A FACUT TREABA.
      IAR VOI,ATI LUAT O MOOIE DE ZILE MARI.

      Ștergere
  34. Duşa: Proiectul de lege privind pensiile militare a fost finalizat .
    =============
    Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat joi înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD că proiectul de lege privind pensiile militare a fost finalizat.

    Duşa a susţinut că prin noul proiect de lege "nimeni" nu va pierde la pensie.

    "Rezolvarea problemelor pensiilor în sistemul militar se poate face doar printr-o nouă lege. Proiectul de lege este finalizat, o să îl înaintez la Ministerul Muncii şi la celelalte ministere care au pensionari din fostul sistem militar, astfel încât să se revină la normalitate. Prin legea privind pensionarea unică s-a bulversat acest sistem, au fost create discriminări, la unii au scăzut, la alţii au crescut. Când am venit la minister am găsit mii de dosare încă neprocesate şi le-am adus la zi, le-am finalizat, am găsit 28.000 de contestaţii şi se rezolvau patru contestaţii pe zi, acum se rezolvă în jur de 100 pe zi, dar indiferent câte artificii am crea legat de pensiile militarilor, problema nu se rezolvă decât printr-o lege care să privească exact pensiile celor care provin din sistemul de apărare. Atunci când s-a trecut de la legea privind pensiile militare la această lege, cheltuielile MApN au crescut cu peste 500 de milioane. O revenire la normalitate este urgentă şi nu se poate face decât printr-o nouă lege. Cred că azi sau mâine voi şi trimite proiectul de lege spre Ministerul Muncii, la MAI, la servicii, după care îl voi supune dezbaterii publice", a spus Duşa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evenimentul Zilei afirma, citand surse militare, ca opt generali, printre care si secretarul de stat in Ministerul Apararii Nationale (MApN), Floarea Serban (demisa miercuri de premierul Victor Ponta), Corneliu Dobritoiu, Francisc Radici, Tudor Marcu, sunt vizati de Directia Nationala Anticoruptie.

      "Ministerul Apararii se pregateste sa se constituie parte civila pentru a recupera prejudiciul care i-a fost creat prin repartizarea si vanzarea ilegala a locuintelor de serviciu catre mai multe persoane care nu aveau acest drept, care au declarat in fals la notar. Generalul Traian Pigui este deja urmarit penal. El a dat avizele pentru generali, stiind ca nu aveau dreptul legal. Au cumparat la pret subventionat si unii au vandut ulterior la pretul pietei. Apoi, altii si-au luat vile de sute de mii de euro. Au creat o paguba de peste un milion de lei noi, vor fi acuzati", au declarat, pentru Evz, surse din Minister.

      Valoarea prejudiciului creat statului ar fi de 700.000 lei.

      Ștergere
    2. Citez: Duşa a susţinut că prin noul proiect de lege "nimeni" nu va pierde la pensie.
      ==============
      Daca asa stau lucrurile, nu vad de ce ne agitam de-a-n pulea?!
      Buey PMT, bini ca venisi la datorie, ca esti bine este si mai bine, dar ia sa ne zici tu Noo, cum dreak vezi noile "ziceri" cu noua Lege a penziilor militare?

      Ștergere
    3. N-avea grija ! Pana o intra in aplicare legea aiasta noua, ne fute pe toti !
      Curg deciziile de re-re-revizuire a revizuirii recalcularii ! Toate pe minus ! Indeosebi la cei cu ele sculate !

      Smekeria consta in faptul ca, in acelasi timp cu sloganul ca "nimeni nu va avea de pierdut", se bate taman fierul pe faptul ca, acolo unde se constata ca totusi s-au facut manareli ori greseli, se vor lua masuri de remediere !

      Iar datele de pana acusica ne arata ca la cine nu s-au manarit datele, s-au facut greseli grosolane. Pana si Hasgheul ala cu grupele de munca s-a aplicat la shto !

      Asea ca sa stam linistiti, ca ne lucreaza pe toti. Pe pularai, bineinteles, ca de bashtanii lu' izmanaru' nu se leaga nimenea.

      Azi ii reguleaza pe 10-15 din sectorul 6 si 20-30 din judetul Iasi, maine pe fro 6-7 din sectorul 3 si tot atatia din Constanta si, tot asea ! Sa nu bata la ochi. Iar penzionistul de la Dalga se simte norocos ca pe el nu l-a palit regularea si se bucura ca el nu are de pierdut! Pana cand ii vine si lui randul si-o ia peste bot !

      Varza totala !

      Uai, voi nu vedeti ce se intampla ?
      Baremi astia care traiti prin Bucurestiul asta imputit, unde gasesti cate-un grup de bosorogi, discutand la fiecare colt de alee despre penzii !

      Ștergere
  35. Vai de mine si de mine,
    Ce miros de muie vine !

    Numa ce-am navigat si eu oleaca pe blogurile partenere si mi-a cazut clanta de la muie. Vad ca s-a dat drumul, oficial, la sezonul de muificare, editia primavara-vara 2013 !

    Induiosator ! Mi-au dat lacrimilii de emotie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tara lu' Dorele , parcare libera la pensie , si Gropea spunea la fel ....... nimeni nu pierde , pace si liniste la................................

      Ștergere
  36. pai da "onorabile" daca te-a pus dusa sa scrii tampenia asta iti spun eu ca readucerea la 'normalitate' inseamna scaderea cu "peste 500 de milioane' a pensiilor militarilor
    Asta da "readucere la normalitate" tembelule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI SUPARAT MUEI BIRTOLOMEU? MAI IA O MUIE SI DU-TE LA CULCARE.STII CA NOAPTEA E CEL MAI BUN SFETNIC. LASA CA DACA PIERZI LA RE,RE,RE...PUNEM MINA DE LA MINA SI DONAM CITE 1 LEU PENTRU CURDELEU.

      Ștergere
    2. SI ALEA 500 DE MILIOANE DE UNDE CREZI CA VIN?
      EXACT,DE LA RAFELE CA TINE.
      HA HA HA.
      BANII INAPOI.
      ESTE EVIDENT CA REVENIREA PE LEGEA 164,INSEAMNA REVENIREA TUTUROR PENSIILOR LA CUANTUMUL DIN 2010.
      CURLEONE,ESTI O TARFA JEGOASA FARA DEMINITATE SI ONOARE CARE SE FOOTE IN COOR PENTRU 178 DE LEI,DAR IMI PLACE CA ESTI REALIST.
      REVENIREA PE LEGEA 164 DIN 2001 O SA FACA ECONOMII URIASE LA BUGET,IAR TOTI A CAROR PENSII AU FOST UMFLATE ILEGAL DE IZMANAR,VOR REVENII LA CUANTUMUL DIN 2010.

      Ștergere
    3. Muei,ista cu majoscoleli!Ia-ti ,bre,pasteaua si du-te naibii sa faci nani la hogeac, nu vezi ca sparii vânatu p-aciulea?ca suplement, ț-om da o țâr de Sloboz din GaOz,dar-ar dreaku in tini!!!

      Ștergere
    4. CINE II,TIGRI TIGANUL SAU CURLEONE,ANONIMUL DE LA 21:12?
      ADEVARUL DOARE?

      Ștergere
    5. Muie, nu-i nici Tigru,nici Maimuta,nici Curdeleu.Ghici ghicitoarea mea,cine e?

      Ștergere
    6. P.S. Cer scuze celorlalti pentru faptul ca il bag in......seama pe nenorocitul asta!!!

      Ștergere
  37. BUEI, NU NUMAI BANII SA-I DEA INAPOI CI SI PIELEA SA NE-O DEA!!! SA AVEM DIN CE FACE MAREA CUPA DE KIELE PE CARE O SA I-O DAM CA CONSOLARE LUI CEZAR MAIMUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ORICUM TARFELE ALEA NU MAI AU MULT DE TRAIT,NOUA NU NE TREBUIE PIELEA LOR JEGOASA,VREM DOAR SA NU MAI INCASEZE PENSIE DE LA STATUL,CARE L-AU TRADAT.
      DE LA CURLEONE SI PANA LA TIGRI TIGANUL,NU MAI AU DREPTUL LA PENSIE.
      ORICUM,DACA SE APLICA LEGEA AIA(164),CUM TREBUIE,CURLEONE,TIGRI TIGANUL,CEZAR MAIMUTA ETC.,TREBUIE SA DEA MULTI BANI INAPOI,INCAT IN MAXIM 1 AN DE ZILE O SA MOARA DE INIMA REA.

      Ștergere
  38. Uai ce-mi place ca au iesit, din nou, masiv, apevestii pulii in vizorul societatii civile ! Toate ziarele si posturile de teve toaca problema penziilor militare. Sau a generalilor smenari, care, in paralel cu munca neprecupetita pentru cresterea si intarirea permanenta a capacitatii de aparare, precum si a imbunatatirii sustinute a nivelului de trai a militarilor, au mai dat cate un mic tun pe piata imobiliara !

    Numai cuvinte de lauda la adresa armatei Romaniei, prin comentariile astea de prin presa civila !

    Ce pula noastra suntem noi, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU PUNE LA SUFLET PROPAGANDA BASISTA.
      TU NU AI OBSERVAT CA SUNT ACELEASI GENURI DE COMENTARII.
      PUTINI OAMENI IN ROMANIA,NU AU RUDE CARE SA PRIMEASCA PENSIE SPECIALA.

      Ștergere
    2. BAAA CE PROST ESTI.....SCUZE ESTI DILIU DA TE LASAM PE TARGA IN FATA LA MORGA.....NU MAI AVEM CAMESOAIE PE STOC!!

      Ștergere
    3. CURLEONE, HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK. PE LEGEA 164 SA-I SUGI SULA LUI NOSFERATU!

      Ștergere
    4. EU PROST SI REVENIT PE LEGEA 164 DIN 2001,TU SARAC,TRADATOR DE TARA,O TARFA DE OM,CARE TREBUIE SA DEA BANII INAPOI.
      AI LUAT MOOIE 10 ANI PE LEGEA 164,O SA IEI PANA LA SFARSITUL VIETII,MOIIE PE LEGEA 164.
      HA HA HA.
      MOOIE,TI-AM SPUS.

      Ștergere
    5. Bai boulica cu majuscule, daca e sa revin pe L164 e tot ok,ca io am facut totul corect in viata.NU AU CE SA-MI IA!!(nu am facut manarii cu grupe sporuri si alte alea nici macar o secunda)ai priceput DOBITOCULE ca nu mi-e frica pt ca n-am de ce)
      trecutul meu (dpdv financiar si militar) e curat ca lacrima.....baaa daca ma gandesc bine ....cam am niste lipsuri prin acte,asadar ma astept la o noua majorare a pensiei.e mishto !!

      Ștergere
    6. CUM BAI AVORTONULE,DACA PENSIA TI-A CRESCUT PE LEGEA IZMANARULUI?
      DACA SE REVINE PE LEGEA 164,ESTE EVIDENT CA O SA ITI SCADA PENSIA.
      CE CRETIN ESTI.
      CURAJ TRADATORULE CA TE TAI.
      FMM DE JEGOS TRADATOR DE TARA.
      DACA TI-A DAT IZMANARUL BANI,DE CE PI88ZDA MAMEI TALE NU TACI SI TOT VII SA AGITI LUMEA PE FORUMURI
      ACUMA SUPORTA CONSECTINTELE,ITI DAM MOOIE CAT INCAPE SI CELE MAI NEGRE GANDURI,CA SA FIM SIGURI CA TU IMPREUNA CU TOATA FAMILIA TA DE TRADATORI,AJUNGETI IN IAD.
      ASA TI-AS MACELARII NEPOTII,DACA I-AS PRINDE PE UNDEVA.

      Ștergere
    7. Cur leon, daca nu-ti convine cu majuscule, ia-o in biuze cu minuscule. Mooei tataie scarpina-m-ai la coaie, io mi-s cam batrin, darabul pulii pe piept sa ti-l pun. Hai navigheaza pe curva cainelui/lantisor pupa-m-ai in coorisor, ori navigheza proportional suge-i-ai-o lui Ducifal.

      Ștergere
  39. IN SFIRSIT SE FACE DREPTATE. CEZAR MAIMUTA SEF LA GAZ SA IA PENSIA AIA DE PORCAR PE CARE O MERITA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRAVO,EXACT ASA GANDESC SI EU.
      DOAR CA TARFELE ALEA GEN CURLEONE,TREBUIE SA DEA SI BANII DIN URMA INAPOI.
      ASA AR FI CORECT.
      AR FI MISTO,CA CCR SA DESCOPERE CEVA ILEGALITATI IN OUG 1 2011 SI TOTI CARE AU PRIMIT MAI MULTI BANI FATZA DE DEC 2010,SA DEA BANII INAPOI.

      Ștergere
    2. Muie, IO am facut propunerea sa te tinem pe targa in fata la Morga,dar imi retrag propunerea.IO prupun onorabililor de la Noo si nebunaticilor de la Zoo, sa te tinem in fata crematoriului ca sa simtasti pi pielea ta ce inseamna INFERNUL.Lasciati ogni speranza..

      Ștergere
    3. Buei, aveti amindoi-sau unul si acelasi dreptate. Pai cum un mincinos ca CEZAR, care doar ministru zice ca n-a fost, care ne-a mintit c-a fost coleg cu Dobritoiu-desi ala e mult mai batrin, sau tigri2=motanelul kkcios care a iesit la 42 ani la pensie, sa aiba pensie ca mine cu 35 ani vechime? Pe date false si pe aparteneta la unpr cumva?

      Ștergere
    4. Cine poate ..poate ! Mai sunt locuri libere la UNPER

      Ștergere
  40. A ZIS DUSA CA NIMENI NU VA PIERDE LA PENSIE...PAI DA, CA ASA CUM ZICEA GOURCHA VA TREBUI CA UNII SA OPTEZE DACA RAMIN LA TURMA PE L 263 SAU REVIN LA 164. SA-I VEDEM ATUNCI PE AUROLACII DE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL SAU CURLEONE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,vezi ca am incins cuptorul...

      Ștergere
    2. Raman pe L119 ! Na !

      Ștergere
    3. ASTA IN VISE.
      CUM ADICA SA ALEGI,DAR CE,SUNTEM LA CIRC?
      PE LEGEA 164 TOTI,IAR CEI CARE AU PRIMIT BANI MAI MULTI,TREBUIE SA II RETURNEZE.

      Ștergere
  41. VAD CA PMT NU MI-A CITIT COMENTARIILE.
    ASA-I,LUNA ASTA 8000 O SA FIE FURATI,LUNA VIITOARE,INCA 8000 SI TOT ASA.
    CHIAR DACA SE REVINE LA CUANTUMUL DIN 2010,TOT O SA TREBUIASCA SA DEA BANII INAPOI,CEI CARE AU PRIMIT IN PLUS,DIN IANUARIE 2012 SI PANA IN APRILIE 2013.

    RăspundețiȘtergere
  42. Cezare ai terminat sa-ti faci "interesul" in baie? OK, prinde-ne de koaie si nu uita la ora doujtrei de kuk sa ne iei! Muei, da' oauale sa nu le bei, decit sortate cu flori de tei.

    RăspundețiȘtergere
  43. karadeniz says:

    Domnul Dusa minte cu dezinvoltura ca orice politician. Daca ar face publice rezultatele celor doua audituri, al MapN si al Curtii de Conturi, nu si-ar mai permite sa faca stfel de afirmatii. Daca nu le va face publice ele vor fi facute probabil de catre altii.
    La DFC sunt deja detasati oameni de specialitate din structurile MapN din Bucuresti care lucreaza alaturi de cei de acolo la indreptarea celor constatate la audituri si verificarea dosarelor necontrolate de aceestea. Mandatul dumneavoastra, domnule Dusa, este de spalare, curatare si apretare a nasului Gabriel Oprea in vederea revenirii la carma MApN. Pana atunci si-a trimis deja buzduganul, pe generalul Zisu, de teama caruia tremura inclusiv seful SMG generalul Danila. Cred ca aceasta functie de ministru va fi apogeul carierei dumneavoasta, dupa debarcarea din aceasta functie veti fi doar un fost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA-I BELESCA PE TOTI CEI CARORA LE-A CRESCUT ILEGAL PENSIA. CEI CARORA NU LI S- APLICAT OG7 SI AU STAT PITITI PRIN BIROURI LA GURA SOBEI SI LA SANIUTA...ATENTIE CURLEONE, SA LI SE IMPARTA PUNCTAJUL LA 30 NU LA 20. SA-I VEDEM ATUNCI CUM VOR TEBUI SA DEA BANII INAPOI.

      Ștergere
    2. CE A SPUS DUSA,KARADENIZ?
      CU CE A MINTITI?
      CU FAPTUL CA NU VOR SCADEA PENSIILE CELOR PE CARE IZMANARUL LE-A MARIT ILEGEAL,DUPA CE SE VA REVENII PE LEGEA 164?
      STIM SI NOI,JEGOSII AIA,INCA TREBUIE SA DEA BANII INAPOI.

      Ștergere
    3. PULA....PULA...PULAAAAAA..

      Ștergere
  44. Doamne feri !
    Se agita niste bosorogea damblagicus pe unele bloage, de fac spume la gura !
    Uai, da' unii chiar cred ca-s oarece importanti in peisajul asta general cu penziile ! In loc sa mai dea cu naftalina la costumul de ingropaciune si sa-si scoata la aerisit pantofii de unica folosinta, special achizitionati pentru cel din urma drum, freaca maioneza taiata, la nesfarsit, cu fel de fel de idei stupide, care, vezi doamne, musai ar trebui sa fie incluse in proiectul noii legi de penzionare!

    Uai rasuflatilor, nici pana la ora aiasta tarzie de vineri noaptea, inca nu v-a intrat in teasta ca pe activi ii doare exact in epiderma pulii despre ce melitam noi p-aciulea ?

    De fapt, ce frekaliti voi p-acolea, pe bloagele alea "de specialitate", pen' ca aciulea e numai arta pura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PE CE BLOG,PMT?
      A ZBURAT PUIUL CU TOT CU ATA 263,SE REVINE PE LEGEA 164.
      NIMENI NU II MAI POATE OPRII.
      CINE MAI II CRETINUL CARE CREDE CA SE POATE OPUNE NOI LEGI,CARE ESTE LEITA LEGII 164?
      AR TREBUI CUMVA DATA LEGEA,CA TOTI CARE AU PRIMIT BANI IN PLUS DIN IANUARIE 2011,SA II DEA INAPOI,CU TOT CU DOBANDA.

      Ștergere
    2. Buei, tu tine aproape aciulea! Lasa-l pe militianul de PulaNox, ca daca si-a gasit fraierii, sa si-i tie sanatosi, ba sa-i cheme si duminica la masa.
      Buei, multi prostani pe lumea asta...mai ales ai nostri APV-istii pulii gen Maimuta, KKciosul din Urziceni si altii care pun botul. Pai militienilor le convine L263, ca ei erau functionari publici, cu lefuri de nu visau apv-istii, cu prime de vacante, de miel, de tot felul de cacaturi...Dar prostii pulii, ca de-alde aia 2 + 1 din Birtolomeu, ce sa stie ei? Ai tot dau din gura...Mari prostalani, mari gugumai!

      Ștergere
    3. Da muei si lucrau si 8 ore pe zi, nu ca rapanul de Cezar care trebuia s-o spele 24/24 la fofoloanca pe Geta, purceaua de prasila a diviziei.

      Ștergere
    4. MI-AM DAT SI EU SEAMA CA CURLEONE TIGRIETC.SUNT NISTE TARFE JEGOASE CARE NU AU NICIO LEGATURA CU RAMATA,DAR DE CE PI99ZDA MAMAEI LOR DE AVORTONI,TOT AGITA SPIRTELE PE FORUMURI.
      SA TACA IN PIZDA MAMAEI LOR DE MARLANI FARA ONOARE.
      EU NU AM NICIO TREABA CU ARMATA,DAR MI SE PARE ABSURD CE LISE INTAMPLA PENSIONARILOR MILITARI.
      ORICUM,DACA O SA AM VREODATA POSIBILITATEA SA MA RAZBUN PE JEGOSII DE ACTIVI,CARE AU TACUT CHITIC CAND S-A DISCUTAT TAIEREA PENSIILOR MILITARE AM SA O FAC CU VARF SI INDESAT.
      LE DAU PENSII DE 500 DE LEI MAXIM,DE LA GENERAL SI PANA LA SUBOFITER.
      SA REGRETE FAPTUL CA AU TACUT CAND SI-AU BATUT JOC POLITICIENII DE ARMATA.
      UN PRECEDENT ESTE CREAT,DAR EU O SA AM GRIJA,CA LEGEA AIA CU MAXIM 500 DE LEI PENTRU MILITARI SA FIE APLICATA DOAR CELOR CARE IES LA PENSIE,NU CELOR CARE AU IESIT.
      DE PREFERABIL AR FI,CA TOTI CARE AU TACUT CAND LE-A MARIT IZMANARUL PENSIA SA FIE "MACELARITI" SI SA AIBA PENSII DE 500 DE LEI MAXIM.

      Ștergere
    5. VA REFERITI LA TARFELE CURLEONE,TIGIR TIGANUL SI CEZAR MAMIMUTA?
      AIA NU SUNT OAMENI,SUNT NISTE LIGHIOANA JEGOASE.
      LUI CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL,LE ESTE FRICA SA MAI COMENTEZE PE AICI.
      II UMILIM LA MAXIM,ACUMA SE ASCUND SUB PULALUIPLANO.
      CHIAR CA PLANO 10 AKA LUPUS,ESTE O TARFA JEGOASA.
      EU CRED CA ESTE BOC SAU SEITAN,SUB ACOPERIRE.

      Ștergere
  45. CAND IMI ADUC AMINTE CE A SPUS TARFA AIA DE SEITAN,CA MILITARI TREBUIE LUATI CA SI CUM AR FI CONTRIBUIT....
    WTF?
    SAU TRAFA AIA,PURTATOARE DE CUVANT,CARE A SPUS CLAR(SI DE DATA ASTA NU A MINTITI),CA PENTRU RECALCULAREA PENSIILRO MILITARE,ESTE NEVOIE DE 10-15 ANI.........
    ORICUM,EU BANUIESC CA PENSIONARII MILITARI AU FOST COBAI IN MIZERIA ASTA CU LEGEA IZMANARULUI.
    NICIO CLIPA NU CONTAU BANII,TREBUIA DOAR SA DISTRUGA ARMATA.
    AU REUSTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu ai dreptate 100%, dar ce facem cu ei? Ii amnistiem, ori mooie la dam?

      Ștergere
    2. DIN PACATE NU LE PUTEM FACE NIMICA, SLUGILOR CARE AU EXECUTAT ORDINELE IZMANARULUI SI A CHIORULUI BETIV.
      DAR IZMANARU,CAT PI99ZDA MAMEI LUI MAI POATE TRAI.
      5-10 ANI?
      DUPA,CRAPA SI SE DUCE DIRECT IN IAD SI TOT RAUL FACUT ARMATEI SE VA INTOARCE IMPOTRIVA LUI DE UN INFINIT DE ORI MAI MULT.
      SAU SPERAM CA IN 2016 NU O SA MAI FIE IZMANARUL LA GUVERNARE SI SE REINTRODUCE PEDEAPSA CU MOARTEA.

      Ștergere
    3. ESTI UN BOUUUU CU TATE!!

      Ștergere
  46. Uai oameni buni, proiectul asta de lege a fost ticluit pe sute de simulari, la cald !
    Va dati seama ca si-au simulat-o astia cu koaiele grele, care isi permit sa dea un ordine in acest sens.
    Si le iesea faina simularea, nimic de zis !
    Numai ca, asea curiosi cum sunt apevistii romanesti, pe koiosi ii cam rodea curiozitatea si musai sa stie ei: da Cutarescu si Cutarila, care s-au penzionat de pe aceleasi fonctii si au avut cam aceeasi vechime, salarizare si grupe de munca, cam cat au acuma dupa re-re?

    Siiii....zbang, sa le cada muile-n pragul usii, cand au auzit ca in urma re-revizuirii recalcularii ar fi cam duble, unele !
    Ceea ce este not posible. Adica trebo facut ceva. Adica muie celor care s-au trezit cu ele sculate, fara sa si le frece.

    Sa vedeti scandaluri !
    Daca nu crap intre timp, sigur o sa ma fekalizez in izmene, de ras !

    Sa vezi futai la curul nud ce iau contributionistii ! Alte zeci de mii de procese, iar Doggy va fi iarasi ce a fost si mai mult decat atat !
    Forevar !

    Ai di pula me', iar e noaptea !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, ma carabanesc dreaq la cuibar. Ca, hoasca aiasta a me ii in stare sa-mi anuleze invoirea si sa ma duca inapoi la spital !

      Ștergere
    2. PMT,CUM ADICA?
      REVENIREA PE LEGEA 164 DIN 2001,INSEAMNA REVENIREA TUTUROR PENSIILOR LA CUANTUMUL DIN 2010(PLUS CE LI SE CUVINE,PROCENTUAL DIN SALARIU ACTIVULUI).
      ADICA,CINE,CE SA DEA IN JUDECATA,PENSIILE CUI SE DUBLEAZA.
      NICIO PENSIE NU SE DUBLEAZA,REVINE TOTU LA NORMALITATE.

      Ștergere
    3. BA da bou mai esti!!!

      Ștergere
  47. Buei, io muine am treaba nu ca unii de prin TM, Vilcea + Birtolomeu de stau in kur si-o iau toata ziua-n laba. NB la Zoo + 9! Czare: Aport!!! Muei putulica, fics la ora 2, sa vii sa ma-nvigorezi la oua! O limba, doua acolo pe coaie, ca muine dimineata sa o am vioaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PESE: Buei, la PulaNox s-a-nchis sandramaua! A dat faliment si-or fugit tonti fraierii...

      Ștergere
    2. CAND AU AFLAT CA TARFA DE PLANO 10 AKA LUPS,II MINTE DE INGHEATA APELE,AU PLECAT OAMENII SI AU RAMAS MARLANII FARA CARACTER,CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL SI CURLEONE.

      Ștergere
    3. Doar dupe ce-mi sugi _ULA!!!

      Ștergere
  48. Cezare, tu esti de-aproape de Tg.Jiu? Aha, de aia-ti dibla suna a pustiu...
    Uite muei marocane ce zic astia:
    "Exclusiv. Sfântul din Montparnasse, botezat cu scârnă oltenească la Târgu Jiu
    Au “decorat” Coloana Infinitului cu o imensă “budă” oltenească învelită în termopane. Capete romboetrice gorjeneşti au gândit şi au construit un WC cât un castel ţigănesc în spatele monumentului de rezonanţă planetară ...."
    Hi, hi, hi!!! Pacat muei de inaintasii nostri, dar mai bine ca n-au apucat sa-si vaza urmasii...

    Jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/exclusiv-sfantul-din-montparnasse-botezat-cu-scarna-olteneasca-la-targu-jiu-641104.html

    RăspundețiȘtergere
  49. UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT!

    PILOTI ACTIVI AI ARMATEI ROMANE AU

    EFECTUAT MISIUNI DE LUPTA IMPOTRIVA

    TRUPELOR ALIATE NATO IN LIBIA.

    SPRIJIN LOGISTIC "DEPARTAMENTUL ARAB"

    SIE.

    CORDONARE SI SPRIJIN FINANCIAR

    DAN VOICULESCU.



    NOTA OFICIALA

    AMBASADA ROMÂNIEI
    în Statele Unite ale Americii

    Laurentiu DRAGUSIN
    Col. Dipl. Eng. - Defense, Military and Naval Attache

    VA ROG A PREDA
    Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării (DGIA),

    MEMORIU COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa limbrikule, nu te-au bagat inca amerlocii la Guantanamo?

      Ștergere
  50. Deja 125 de comentarii??
    cre' ca trebe "schimbata apa".Pacat de articol ca e bun.Numai "majusculoidul" cre ca a facut mai mult de juma'(da alea nu sunt comentarii) iar nenea cu import-export de comenturi a mai facut celelalte doua jumatati....in rest care cum a apucat.....

    RăspundețiȘtergere
  51. scuze!!
    mai intai: PULAAAA DIMINEATA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O PLANTAM LA CIOC, CIOC, CIOC!

      Ștergere
  52. Neata Buna la Zoo + 9! Vai ce ploua! Cezare, mon cher la ora 9 fa-ne revizia la oua.

    RăspundețiȘtergere
  53. Cu placere - dar numai dupe ce-mi sugi _ULA!!

    RăspundețiȘtergere
  54. un pensionar
    Pentru cei cu pensii scazute, dar care si-au tras functii mai mari in ultimele 6 luni, li se va da inapoi mita care au dat-o. Asa ar fi corect, pentru ca altfel ar trebui un pic cercetati penal, pentru rea credinta si reducerea bugetului apararii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Pentru toti cei care asteptati HOTIA de L-164 un calduros....sa mi-o sugeti si ...PULA...PULA...PULAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, CEZARE SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK. DIMINEATA PE RACOARE CIND AVEM PULA MAI TARE, MEI, MEI!

      Ștergere
  56. FELICITARI PMT,TI-AM SPUS CA ASA O SA FIE,PE NOI NE-AU PREGATIT JEGOSII AIA CA O SA NE TAIE PENSIA, SI AM SUPORTAT MAI BINE.
    PE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL SAU CURLEONE,I-AU UNFLAT PENSIA ARTIFICIAL,IAR ACUMA CAND I-AU TAIAT-O,SUNT IN PRAGUL INFARCTULUI.
    NOI SA SE NE MANCAM PENSIA LINISTITA INCA 20 DE ANI DE ACUMA IN COLO,PE LEGEA 164 DIN 2001,PE CAND EI,MAI MULT DE 3-4-5 ANI ORICUM NU TRAIESC.
    AU LUAT JEGOSII AIA MOOIE,PE LEGEA 164,O SA MAI IEI MOOIE PE LEGEA 154,PANA LA SFARSITUL VIETII LOR.

    RăspundețiȘtergere
  57. http://www.onradio.ro/radio-campus-urziceni.html

    RăspundețiȘtergere
  58. Mai prostul pulii,joi mi-a venit o recorelare a pensiei si mi s-a mai sculat cu 409 lei ,niste luni lipsa ,asa ca maine la 20.00 sa vii sa-mi faci un sugiuc langa coaie precum mielu' la oaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred doar dupe ce-mi sugi _ULA!!! Czar

      Ștergere
    2. Bai asta de la 13 si doujcinci-sa-ti dam pula sa ne-o lingi, bai koaie negre, halitorulule de lebede vianeze, nu esti tu cumva motnelul baligos?

      Ștergere
  59. karadeniz says:

    Domnul Dusa minte cu dezinvoltura ca orice politician. Daca ar face publice rezultatele celor doua audituri, al MapN si al Curtii de Conturi, nu si-ar mai permite sa faca stfel de afirmatii. Daca nu le va face publice ele vor fi facute probabil de catre altii.
    La DFC sunt deja detasati oameni de specialitate din structurile MapN din Bucuresti care lucreaza alaturi de cei de acolo la indreptarea celor constatate la audituri si verificarea dosarelor necontrolate de aceestea. Mandatul dumneavoastra, domnule Dusa, este de spalare, curatare si apretare a nasului Gabriel Oprea in vederea revenirii la carma MApN. Pana atunci si-a trimis deja buzduganul, pe generalul Zisu, de teama caruia tremura inclusiv seful SMG generalul Danila. Cred ca aceasta functie de ministru va fi apogeul carierei dumneavoasta, dupa debarcarea din aceasta functie veti fi doar un fost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-te-n pulili noastre muei rapandulos! Vino cu noutati, ca asta a mai fost pusa de blog ieri. Ete: anoanus 12 aprilie 2013, 22:48

      Ștergere
  60. avianyc spunea...
    @ Gourkha NATO
    Deocamdata am inteles ca seful ”elitei” a detasat la CSP finantisti de pe teritoriu in vederea reverificarii tuturor dosarelor de pensii,adica si a celor netrecute prin mina auditului.
    Asa ca este foarte posibil ca ”ELITA” sa-ti mai trimita si tie ”TALPA ELITEI” inca o decizie cu ceva minus pentru anul ala incadrat zice ”elita” aiurea.
    Si asta pe motiv ca nu detii nimic definitiv si irevocabil.
    Si tine minte cinci cuvinte; ”elita” inca minte din greu.

    RăspundețiȘtergere
  61. VA REFERITI LA TARFELE CURLEONE,TIGIR TIGANUL SI CEZAR MAMIMUTA?
    AIA NU SUNT OAMENI,SUNT NISTE LIGHIOANA JEGOASE.
    LUI CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL,LE ESTE FRICA SA MAI COMENTEZE PE AICI.
    II UMILIM LA MAXIM,ACUMA SE ASCUND SUB PULALUIPLANO.
    CHIAR CA PLANO 10 AKA LUPUS,ESTE O TARFA JEGOASA.
    EU CRED CA ESTE BOC SAU SEITAN,SUB ACOPERIRE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea, asea...Pentru astia de care ai pomenit, o sa ma skarkin in kur sa le dau mooie cu sloboz, drept de la mine din gaoz.

      Ștergere
  62. Bolnaviorule (Andu -cel care editezi doar cu litera mare),pentru tine am pus mai sus cele doua comentarii ! Sper sa intelegi ceva - cei care comenteaza au inteles perfect ..MINCIUNA !
    Pana acum te-am tratat cu ..condescendenta si multa nebagare in seama - adica fix cum trebuie tratat un om bolnav!!
    Stiu ca tu nu ai NIMIC ,a face cu armata ! Probabil esti o ,,crapatura - urat mirositoare a peste stricat " care traiesti de pe urma unei pensii de urmas !
    Pe langa problemele de la mansarda..mai esti si chioara - nu vezi decat literele mari , desi ai ochelari precum ..Zegrean !!
    Noi, astia pe care ii injuri tu cu patos..suntem baieti frumosi ,vigurosi, APTI COMBATANTI cu vizitele medicale la zi ! Facem performanta si in pat..!!
    Pentru ca m-ai conviins ca meriti , vreau sa te ajut sa faci tu (pe langa toate care te bantuie!)ceea ce ne doresi : Un pui de infarct ! Sa scape lumea de tine pentru ca puti rau!!
    Citeste ce spun cei doi mai sus - daca nu intelegi roaga un prieten sa te ajute ..apoi INFARCT + O vena plesnita pe la etajele superioare!!
    Ai certitudinea ca nimeni NU TE PLANGE ! Al tau ,Czar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, CEZARE SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK. DIMINEATA PE RACOARE CIND AVEM PULA MAI TARE, MEI, MEI!

      Ștergere
    2. DACA NU AM NICIO LEGATURA CU ARMATA,CUM PI99ZDA MAMEI TALE SPUI CA AM PENSIE DE URMAS?
      ESTI BOLNAV PSIHIC?
      UNDE,MAIMUTA JEGOASA,UNDE?
      LEGEA 164 REVINE,CA VREI CA NU VREI.
      CE COMENTARIU AI LASAT EXPRE PENTRU MINE,SPUNE?

      Ștergere
    3. PAI BAH MAIMUTA,TU AI ZECI DE NICKNAMEURI,DE UNDE SA STIU EU CARE ESTE AL TAU?
      CARE SUNT CELE 2 COMENTURI ALE TALE.
      ORICUM,SE REVINE PE LEGEA 164,DECI, CE COMMENTURI AI PUTEA PUNE.

      Ștergere
  63. Cezare, maimuco lasa muey omul in pace!!! Ce ai cu el? Esti invidios?Pupa-l in dos! Tu apt medical...ma faci sa rid muey tabachero. Dar lasindu-l pe Andu, ai terminat de pus faianata-n baie? De-ai terminat-o, te rugam frumos sa ne faci un masaj/pensaj la koaie.

    RăspundețiȘtergere
  64. MI-AM DAT SI EU SEAMA CA CURLEONE TIGRIETC.SUNT NISTE TARFE JEGOASE CARE NU AU NICIO LEGATURA CU RAMATA,DAR DE CE PI99ZDA MAMAEI LOR DE AVORTONI,TOT AGITA SPIRTELE PE FORUMURI.
    SA TACA IN PIZDA MAMAEI LOR DE MARLANI FARA ONOARE.
    EU NU AM NICIO TREABA CU ARMATA,DAR MI SE PARE ABSURD CE LISE INTAMPLA PENSIONARILOR MILITARI.
    ORICUM,DACA O SA AM VREODATA POSIBILITATEA SA MA RAZBUN PE JEGOSII DE ACTIVI,CARE AU TACUT CHITIC CAND S-A DISCUTAT TAIEREA PENSIILOR MILITARE AM SA O FAC CU VARF SI INDESAT.
    LE DAU PENSII DE 500 DE LEI MAXIM,DE LA GENERAL SI PANA LA SUBOFITER.
    SA REGRETE FAPTUL CA AU TACUT CAND SI-AU BATUT JOC POLITICIENII DE ARMATA.
    UN PRECEDENT ESTE CREAT,DAR EU O SA AM GRIJA,CA LEGEA AIA CU MAXIM 500 DE LEI PENTRU MILITARI SA FIE APLICATA DOAR CELOR CARE IES LA PENSIE,NU CELOR CARE AU IESIT.
    DE PREFERABIL AR FI,CA TOTI CARE AU TACUT CAND LE-A MARIT IZMANARUL PENSIA SA FIE "MACELARITI" SI SA AIBA PENSII DE 500 DE LEI MAXIM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. CEZARE MAIMUTA PROASTA SA IL PUPI IN CUR PINA LA ADINCI BATRINETE PE HOPREA ALA AL TAU SI SA-I DAI UN LIMBIK MIK LUI SULFURINA BARBU IN LINDIK.

      Ștergere
  65. MAIMUTA CEZAR,DIN ULTIMELE 50 DE COMMENTURI,ARE UN SINGUR COMMENT,IN CARE IMI SPUNE SA MA UIT LA UN COMMENT SCRIS DE EL MAI SUS.
    WTF?
    ESTI BOLNAV PSIHIC,OMULE?
    STIU CA RESTI O TARFA FARA CARCATER SI ONOARE,CARE SE FOOTE IN CUR PENTRU 178 DE LEI IN PLUS LA PENSIA DE HANDICAPAT,DAR NICI CHIAR ASA.
    PAI CHIAR TU AI SPUS CA ESTI BATRANAI PESTE 60 DE ANI,CAT DRAQ CREZI CA MAI TRAIESTI,5 MAXIM 10 ANI.
    AI LUAT MOOIE PE LEGEA DIN 164 10 ANI,O SA MAI IEI MOOIE PE LEGEA 164 PANA MORI.
    SIMPLU, ESTE PERFECT ADEVARAT.
    PAI LEGEA DEJA ESTE CA SI ADOPTATA.
    ESTE CRIZA SI STATUL TREBUIE SA FACA ECONOMII,ASA CA BNII INAPOI.
    DE FAPT,ORICUM ITI IA STATUL BANII INAPOI,IAR TU NU POTI FACE NIMICA.

    RăspundețiȘtergere
  66. Taci mai analfabetule ,du-te la tarla ca ti-au fatat "gagicile".

    RăspundețiȘtergere
  67. BAI BAIETI,NU ESTE NEVOIE SA IMI COPIATI MESAJELE.
    DEJA VAD CA PE DIFERITE FORUMURI CA TIGRI2 TIGANUL,CURLEONE,CEZAR MAIMUTA, FAC SPUME LA GURA SI SUNT EXTREM DE NELINISTITI.
    PAI LA ASTIA CAND O SA LE VINE PENSIA DIMINUATA,O SA FACA INFARCT PE LOC.
    ORICUM,ARMATA ROMANA TREBUIE SA SCAPE DE LIGHIOANELE FARA ONOARE CA TIGRI TIGANUL,CURLEONE,CEZAR MAIMUTA.
    SI PROBABIL CU REVENIREA LA LEGEA 164,ACEASTA PROBLEMA SE VA REZOLVA DE LA SINE.
    DRUM BUN IN IAD,LIGHIOANELOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Muei coaie negre, halitor de lebede vianeze, daca tot iti stergi prostiile pe care le scrii, sterge-ti si cacatul asta de "icon". Uite ce limba neagra ai! Probabil e asa ca tot o dai pe la bucile unora.

      Ștergere
  68. Din , ,NOUA LEGE!!"
    Nouă lege a pensiilor militare trebuie gîndită pentru viitor, ***altfel decît Legea 164/2001, punînd mai presus interesele naționale de apărare, ordine publică și siguranță națională precum și asigurarea unui trai decent pentru actualii militari pensionari ***.
    ****Este dificil să se revină la o pensie militară necontributivă pentru actualii militari în activitate dacă o bună parte din contribuția pentru pensii pe care ei o plătesc, începînd cu intrarea în vigoare a Legii 263/2010, a fost introdusă în solda brută lunară.
    Fiecare structură militară își poate constitui un fond pentru pensii, alimentat din actualele CAS-uri plătite de activi, gestionat de Casa Sectorială pe lîngă care este arondată instituția militară. Acesta se completează de la bugetul de stat numai în măsura în care nu este acoperitor pentru plata pensiilor.
    In atare condiții, este ușor de dedus că în baza de calcul a pensiei militare ar trebui să intre toate componentele soldei brute pentru care militarul a plătit CAS.
    Spre deosebire de fosta Lege 164/2001, în ceea ce privește solda de funcție, va fi luată în baza de calcul cea mai înaltă funcție, deținută cel puțin un an de zile, în întreaga carieră militară, nu funcția din ultima lună de activitate sau media ultimelor sase luni. Se înlătură astfel discriminarea militarilor care, la pensionare, din diverse motive, au funcții mai mici decit cele avute în anii anteriori. In fond, și unii și alții au plătit CAS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN FOND SUGI TU POOLA.
      ESTE CRIZA FINANCIARA,CHELTUIELILE TREBUIE REDUSE,REVENIREA LA LEGEA 164,FACE POSIBIL ACEST LUCRU.
      NU STIU CE ESTE DE DISCUTAT,DACA LEGEA ESTE CA SI APLICATA.
      A ZBURAT PUIUL INFECT AL CONTRIBUTIVITATII, PENTRU PENSIONARII MILITARI.
      CE FAC AIA IN VIITOR NU MA INTERESEAZA.
      DAR DACA AM IESIT PE O LEGE,LEGEA AIA TREBUIE RESPECTATA.

      Ștergere
    2. VOI NU INTELEGETI CEVA,DACA SLUGILE IZMANARULUI NU SE OPUN PENTRU APLICAREA LEGI 164(SI DUPA CUM SE VEDE,NU SE OPUN DELOC), PUTETI VOI,SLUGILE VIRTUALE ALE IZMANARULUI SA ZBIERATI CAT VRETI,LEGEA 164 SE APLICA, CU TOT CU TAIERIILE PENTRU CEI A CAROR PENSII AU CRESCUT ARTIFICIAL SI ILEGAL.

      Ștergere
  69. Ai di pula me', iar e ziua !

    7 or venit sa ma "viziteze" azi la domiciliu, ca sa vada ce coloare am la muie si daca mai apuc sfintele sarbatori de Inviorare a Cristosului, pe stilu' prostodox, ca pe ala catolic deja si-a revenit gagiul !

    Uai, am fo profund impresionat: dupa un interminabil "rechizitoriu" la adresa sanatatii mele, de genul "ce pula mea ai patit, bre", toti, dar toti-indiferent de grad si esalon, m-or luat la pula, daca am auzit chestia cu penziile, si ce parere am !
    Uai, da toti, otova !

    Eo n-am nicio parere, cacam put a hoit ! Insa am retinut ca treaba e nashpa ! Cica marea formula a "contributivitatii" pluteste deja in deriva, pe o mare oceanica de fecale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI PE ROMANESTE,LEGEA 164 ESTE CA SI APLICATA.
      MULTA MOOIE LUI CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL.
      VOR TREBUI SA DEA BANII INAPOI.
      HA HA HA.
      MOOIE,V-AM SPUS.

      Ștergere
    2. CORECT! A CAM BELIT PUTA CEZAR MAIMUTA CIND PE CRACA EA SE DA HUTA SI-SI BELESTE PUTA.

      Ștergere
    3. Io nu te-ntrebai nimic;io sunt pe partea cu; ITI DORESC SANATATE!!
      capisci?

      Ștergere
  70. @Anonim13 aprilie 2013, 16:26
    Fugi muei nene cu solda ta de fuctie! De unde atitia bani? Adica vrei sa spui ca pensia-mi va fi calculata pe baza brutului de 8500 lei pe care i-am avut in ultimii 2 ani de activitate? Maninci ciuperci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUNT DISPERATI BAIETII.
      CRED CA IZMANARUL MAI POATE INTERVENII,DAR IZMANARUL DEJA ESTE IMPACAT CU IDEEA CA LEGEA 164 REVINE.
      BINE CA LE-AM DAT MOOIE LUI CURLEONE,CEZAR MAIMUTA SI TIGRI TIGANUL,PRIN REVENIRE LA LEGEA 614.
      DEJA,NU MAI POSTEAZA PE AICI ASA DES,POATE AU CRAPAT DRACULUI DE CIUDA, CA AU LUAT MOOIE ZECE ANI SI O SA MAI PRIMEASCA MOOIE PANA LA SFARSITUL VIETII PE LEGEA 164.

      Ștergere
    2. Asa, asa, astia de care ai pomenit sa ne-o suga ca sa ne-o faca mai lunga.

      Ștergere
  71. Muey,Cezare,da-l drek de capslock,nu vezi ca-i dus rau bietul animal?!Il tinem la perpelit in fata cuptorului,poate isi frige dreak labele si termina cu prostiile.Altfel, desi negru la suflet precum Necuratul, nici de mic nu-i bun,geaba il frigem noi incetisor la foc mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey si tu iti pui faianta in baie? Vezi sa nu iti dai ca Czar cu tesla in coaie!

      Ștergere
    2. Sezi bland, n-o sa-mi dau niciodata cu stangu-n dreptu.Vezi-ti de capslockul tau,cel pe care il numesti „ de-al nostru”.Poate e de-al tau, ca numa un diliu veritabil se poate bucura de raul altuia.Iar in ceea ce-l priveste pe MaiMucusul nostru,Czares-babuines,cinste lui!

      Ștergere
  72. aoleoooo!!! io credeam ca cei de la NOO sunt normali iar cei de la ZOO sunt la fel.Na ca a aparut majusculoidul cu capsluku fixat in capulete.Na! mai vorbeste NOO cu ZOO daca mai poti.Nu mai poti nene....ca a aparut omu' de neanderthal.....poti sa-l pui la morga/pe targa/la foc mic(s-o linga pe ma-sa in lindik)n-ai ce-i face nene ,n-ai ce-i face si gata...Oaiii ce baiat de treaba este erhasu pozitiv fata de asta!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica vrei sa spui ca tipu e tampit rau nu?

      Ștergere
    2. HOP, HOP, HOP, SA V-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK!

      Ștergere
  73. Daaa si nu cunoaste mai mult de 50 de cuvinte,printre care si: mama,caca,pula,foame,jegos,nani,diliu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amiiiiinnnn!Doamne,primeste-l in Imparatia Ta, azi si purureaaaaa!!!!

      Ștergere
    2. Asea, amin, amin sa ne pupati intre buci intr-un loc intunecos putin.

      Ștergere
  74. idiotu tot tampit ramane:):).

    RăspundețiȘtergere
  75. Bolnaviorule IA DE AICI!!
    TrOfin spunea...
    @ avianyc spunea...13 aprilie 2013, 18:20

    Propunerea legislativa trebuie promovata inainte sa apara o noua lege a pensiilor . Daca nu ar fi aplicata mai intai legea reparatorie nu s-ar aplica corect , pentru cei napastuiti , principiile recalcularii pensiilor care vor fi prevazute in noua lege a pensiilor militare. In situatia in care s-ar promova principiul ramanerii in plata a cuantumului cel mai avantajos , ar ramane cuantumul stabilit prin Legea 119/2010 si OUG 1/2011 .Numai o lege reparatorie poate sa readuca cuantumurile pensiilor micsorate la valorile din Dec. 2010 ,prin completarea actelor normative in vigoare cu un articol reparatoriu ( asa cum prevede actuala propunere legislativa din Parlament). O noua lege nu poate sa faca referire la o lege abrogata , recte Legea 164/2001.

    RăspundețiȘtergere
  76. DEJA VAD CA PE DIFERITE FORUMURI CA TIGRI2 TIGANUL,CURLEONE,CEZAR MAIMUTA, FAC SPUME LA GURA SI SUNT EXTREM DE NELINISTITI.
    PAI LA ASTIA CAND O SA LE VINE PENSIA DIMINUATA,O SA FACA INFARCT PE LOC.
    ORICUM,ARMATA ROMANA TREBUIE SA SCAPE DE LIGHIOANELE FARA ONOARE CA TIGRI TIGANUL,CURLEONE,CEZAR MAIMUTA.
    SI PROBABIL CU REVENIREA LA LEGEA 164,ACEASTA PROBLEMA SE VA REZOLVA DE LA SINE.
    DRUM BUN IN IAD,LIGHIOANELOR.

    RăspundețiȘtergere
  77. ASTORA, TIGRI TIGANU, CURELEONE SEF IN BOUVAGON SI LUI CEZAR MAIMUTA CARE A FOST PORCAR SEF TREBUIE SA LE IA DIN PENSIE. SA AJUNGA CA AUROLACII AIA CRE DORM PRIN CANALIZARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie,schimba dreak faza lunga ca ne orbesti!Pune faza de intalnire daca tot ai patruns fraudulos in clubul select al celor de la Noo!

      Ștergere
  78. Relutu says:
    Aprilie 13, 2013 at 7:55 pm

    Care este de fapt miza, esti un munte de nesimtire afirmand ca pe 164 sunt smecherii sigure iar pe 119 doar se banuiesc, cand in fapt est exact invers.
    Pe 164 nu se puteau face smecherii, pentru pregatirea incadrarii in conditiile legii zise da, se puteau face oarece avansari dar astea s-au practicat in toata cariera si la toate nivelurile. Insa pe 119 hotia a fost pe fata, nici o decizie nu poate fi sustinuta si probata cu documente justificative de plata, nemaivorbind ca in lipsa acestora orice artificiu se putea intampla.
    Mai trebuie in noua lege o precizare, pensia militara se da doar pentru activitatea din armata, pentru munca civila anterior si post serviciu militar, pensie civila conform legii 263.
    Nemultumitii de pensia militara nu au deacat sa accepte pensia de contributivitate ca si civilii, in aceleasi conditii de vechime si sporuri ca ei.
    Curvele sa mearga la bordel nu la pensii civilo-militare pe spatele disponibilizatilor.

    ------------------------

    infomondo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim I says:
      Aprilie 13, 2013 at 4:37 pm
      Vezi ca Pricina al vostrun la reevaluat pe Oprea si chiar la laudat spunind ca a fost singurul care s-a opus facaturii lui Boc. Dobritoiu cu Dogaru au stricat insa ce a facut in favoarea pensionarilor Oprea taiindu-le grupele de munca in speranta ca -si vor recupera pensiile din banii luati inapoi de cei deposedati de grupe.
      Asa ca la loc comanda , profitori si smecheri de ssmecheri pe L164. Nu cred ca pe Dobritoiu si Dogaru ia dat cineva afara din armata. Din contra parese ca au profitat din plin. Si pe deasupra stie Dogaru ce inseamna grupa de munca.
      Da o lege noua ,dar care sa ia in calcul toate veniturile realizate cel putin in ultimii trei ani

      Ștergere
  79. duminică, 21 aprilie 2013
    A incetat din viata col.r.(art.) Costel Galateanu, din Filiala 1 sector6 Bucuresti


    Duminica 21 aprilie 2013, colegul nostru, col.r.(art.) COSTEL GALATEANU, nascut la data de 13 noiembrie 1955 a incetat din viata.
    Colegii si prietenii ii pot aduce un ultim omagiu la Capela Cimitirului militar Ghencea I unde va fi depus, luni 22.04.2013, ora12.
    Slujba religioasa si ceremonialul militar de înmormântare se vor desfasura, marti 23 aprilie, ora12.00.
    Inmormantarea va avea loc miercuri 24 aprilie 2013, in cimitirul parohial Cugir, jud.Alba.
    Condoleanțe familiei îndurerate.
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
    Biroul operativ al Filialei1 sector6 Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condoleanțe, îndureratei familii Galateanu!
      ======================
      Iata, cea mai mare nenorocire!
      Apogeul zbaterilor noastre a luat sfarsit!
      Col.r.(art.) Costel Galateanu, a incetat din viata!
      Venim pe rand, plecam pe sarite!
      Ne ducem incet, dar sigur, cu totii!
      Dumnezeu sa-l ierte, sa-l odihneasca!
      Condoleanțe familiei îndurerate.
      Vasile Burcu,Dr.Tr.Severin

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri