Google Translate

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Uau!! L-am descoperit pe cel mai “sarac si curat” Presedinte din Lume. Va dorim multa sanatate si fericire, Domnule Presedinte Jose Mujica!

 
Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe, l-a primit, marți, pe ministrul Relațiilor Externe al Uruguayului, Luis Leonardo Almagro Lemes, aflat în vizită la Bucureşti. Cel din urmă i-a adresat o invitație premierului Victor Ponta din partea președintelui Jose Mujica pentru a vizita Montevideo.
 
 
 
 
„Cei doi miniştri de externe au abordat aspectele politico–economice ale relaţiei bilaterale şi au exprimat dorinţa comună cu privire la dezvoltarea dialogului politic şi a cooperării bilaterale, inclusiv a creşterii schimburilor comerciale, pe linia dinamicii semnificative înregistrate în ultimii doi ani”, se arată într-un comunicat MAE, potrivit AM Press.
 
 
 
Comunicatul adaugă “Ministrul Almagro Lemes a transmis invitaţia Preşedintelui Jose Mujica, în calitatea sa de şef al guvernului din Uruguay, adresată primului-ministru român Victor-Viorel Ponta de a efectua o vizită la Montevideo. Cei doi demnitari au convenit să continue consultările periodice dintre cele două ministere de externe şi au manifestat interes pentru redeschiderea la Montevideo, în 2013, a unui birou comercial, în cadrul ambasadei române”.
 
 
 
 
 
===============================================
================================
 
 
Cum trăiește cel mai sărac președinte din lume
În general, ne-am închipui că președintele oricărei țări are un standard de viață ridicat. Excepție face „cel mai sărac președinte din lume”. El locuiește la o fermă sărăcăcioasă și donează cea mai mare parte din salariu. Dovadă stă chiar reședința lui - rufele sunt agățate în afara casei, iar în jurul  fântânii sunt buruieni. Așa trăiește seful statului Uruguay,
Jose Mujica, în vârstă de 77 de ani. 
 
 
 
 
Potrivit Unimedia, citata de AM Press, singurul lucru care poate sugera că acolo locuiește o persoană importantă este că locuinţa este păzită de doi ofiţeri de poliţie. Mai are o pază de nădejde - Manuela, o cățea cu trei picioare.
 
 
 
 
Delclarația de avere: o “Broscuță”, ferma soției și tractoarele de la fermă
Potrivit declarației sale de avere, președintele uruguayan deținea la intrarea în mandat un automobil Volkswagen Beetle („Broscuța”) din 1987, cu o valoare de 1800 de dolari. În 2012, el și-a adăugat în declarație și jumătate din activele soției sale – ferma și tractoarele de lângă Montevideo.
 
 
 
A scos la vânzare reședința dintr-o stațiune balneară pentru că era “inutilă”
Mujica a renunțat la casa de lux pe care statul uruguayan i-a pus-o la dispozitie.  A ales, în schimb, ferma soției sale din afara Capitalei, Montevideo, unde ajunge pe un drum de țară.
 
 
În plus, Mujica a scos la vânzare reşedinţa prezidenţială dintr-o staţiune balneară, pe motiv că proprietatea era „inutilă“. Președintele uruguayan și soția sa prelucrează singuri pământul și cresc flori. „Așa am trăit cea mai mare parte din viața mea. Pot să trăiesc foarte bine cu ceea ce am”, spune Mujica.
 
=================================================================
===============================================
=========================

107 comentarii:

  1. Off topic
    Bolnaviorule IA DE AICI::Trofin spunea...
    @ avianyc spunea...13 aprilie 2013, 18:20

    Propunerea legislativa trebuie promovata inainte sa apara o noua lege a pensiilor . Daca nu ar fi aplicata mai intai legea reparatorie nu s-ar aplica corect , pentru cei napastuiti , principiile recalcularii pensiilor care vor fi prevazute in noua lege a pensiilor militare. In situatia in care s-ar promova principiul ramanerii in plata a cuantumului cel mai avantajos , ar ramane cuantumul stabilit prin Legea 119/2010 si OUG 1/2011 .Numai o lege reparatorie poate sa readuca cuantumurile pensiilor micsorate la valorile din Dec. 2010 ,prin completarea actelor normative in vigoare cu un articol reparatoriu ( asa cum prevede actuala propunere legislativa din Parlament). O noua lege nu poate sa faca referire la o lege abrogata , recte Legea 164/2001.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK! DIMINETA PE RACOARE CIND AM MATARING TARE! MUEI, MUEI!

      Ștergere
  2. Ps. Urmeaza ...puiutul de infarct dublat de...la mansarda ca sa fie efect garantat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INFARCT O SA FACI TU PORCARETE CIND O SA VEZI CA O DAI INAPOI 700 LEI PE LUNA.

      Ștergere
    2. EXACT,CAND O SA VADA TARFA DE CEZAR CATI BANII TREBUIE SA DEA INAPOI,O SA FACA INFARCT.

      Ștergere
  3. @Cezar
    Crezi ca ai de fac legile se iau dupa toti idiotii,dogarieni vor doar atat sa le revina vechea lor pensie si sa scada toate celelalte asa ca drept pedeapsa ca nu au platit cotizatie [20 lei/luna]la SCMD[Hail Dogy!]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IO propunez sa se faca doua legi:una pentru muisti si alta pentru APV-P.Si sa existe posibilitatea ca animalurili sa poata alege.

      Ștergere
    2. DA, ASA SA FIE! TIGRI2 SI CEZAR MAIMUTA SA-MI SUGA PUTA MIE.

      Ștergere
    3. NU BAI AVORTONULE,OAMENII VOR LEGEA 164.
      ASTA VOR. CA SE NUMESTE LEGEA 100 SAU CUM SE NUMESTE,NU CONTEAZA.
      DA,FIECARE O SA PLATITI SCUMP,PENTRU FAPTUL CA ATI STAT ACASA,IN LOC SA PROTESTATI IN IANUARIE 2011.
      O SA TREBUIASCA SA DATI BANII INAPOI,ACUMA.

      Ștergere
  4. mihai nichifor says:
    Aprilie 13, 2013 at 5:06 pm
    verificati. SCMD istii au avut mare consiliu national. La Alba Iulia. Dogaru si toata gasca de imbuibati au stat la hotel Transilvania, desi conditiile de la caminul militar sunt decente, chiar spre elegante. Nu au mancat cu 6 lei la restaurantul militar ci cu sute de lei tot la Transilvania. De unde ?! Din cotizatiile fraierilor. ASTA ESTE MIZA. Platiti, baieti, platiti. Ca de avut are cine sa cheltuie. Il doare pe ELM in turul pantalonilor de pensie, la cat suge de la sindicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seara Buna la ZOO + 9! Buei Cezare, lasa vrajeala cu ala de te certi de vreo 3 zile. Buei maimuca, fix la ora 22 sa-mi fci revizia la oua! Ca de cumva nu o faci, iti dau mielu dintre kraci.

      Ștergere
  5. Corect! De la presedintele Muie are ce invata si Czar mucul...

    RăspundețiȘtergere
  6. IN ULTIMII 2 ANI,AU INCALCAT PADUCHEI PDLACI LEGIILE CUM AU VRTU.
    CREZI CA ESTE GREU, PUR SI SIMPLU SA DEA O LEGE CARE SEAMANA LEIT CU LEGEA 164.
    ESTE LOGIC CA NU SE POATE REVENII LA LEGEA 164,DAR SE POATE REVENI LA LEGEA 100(UN EXEMPLU),CARE SPUNE EXACT CE SOPUNEA LEGEA 164.
    DACA ESTI ASA DE BOLNAV PSIHIC,INCAT AI CREZUT CA LEGEA 164 ESTE FIX NUMARUL,INSEAMNA CA ESTI BOLNAV PSIHIC.
    EU M-AM REFERIT LA PRINCIPIU,CA SE NUMESTE LEGEA 164 SAU LEGEA 100,NU CONTEAZA,ATATA TIMP CAT ARE ACELASI EFECT CA LEGEA DE PA CARE S-AU PENSIONAT TOTI MILITARII DE DUPA 1 IANUARIE 2011.
    AI INTELES,AVORTONULE?
    ORICUM,O SA TREBUIASCA SA DAI BANII INAPOI,CA VREI,CA NU VREI.
    LOGIC,NU ASTEPTAM PANA IN TOAMNA SA VINA LEGEA, DIN MAI 2013,SE APLICA LEGEA REPARATORIE(ADICA CE AI AVUT IN 2010,PLUS INDEXARILE DE 4% PLUS CE AI MAI LUCRAT DUPA CE AI IESIT LA PENSIE).
    AI INTELES,TARFA,FARA ONOARE,NUMIT CEZAR MAIMUTA.
    BANII INAPOI.
    HA HA HA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa...stai ca-i dau si io lui Czar niste moie, dar mai intai sa imi fixez usa de la baie cu niste cuie. Sa vaz daca Maimukles mi-a pus bine faianta de la baie, ca daca nu...cu siguranta s-a belit la coaie.

      Ștergere
  7. @ LUPUS
    CENZURA NU NE FACE LIBERI DOAR MAI IGNORANTI SI PROSTI !


    @ DREPT DE REPLICA
    In legatura cu opiniile tale despre articolelele
    mele....Faptul ca esti gazda nu te scuteste sa fi politicos. Eu nu am indraznit sa numesc aberatiile
    tale zilnice ...aiureli. Aiurelile mele au intrat in atentia
    lui Dan Voiculescu care m-a dat in judecata.
    Stira a fost preluata de toata media.
    Interventia mea dela Romania TV 10 Martie Simona
    a creiat o panica cumplita .
    Te credeam mai ....
    Spionita mea are un singur scop.....DAN VOICULESCU cel care conduce tara din umbra. El este cel mai mare pericol
    pentru democratia romana.
    Faptul ca te rusinezi pe pantaloni cand auzi numele lui
    nu schimba realitatea. In curand si Ponta care a devenit politicianul meu favorit. se va debarasa de el si de celalalt fascistoid anti european ca de o masea stricata.
    Atat cat Voiculescu este in liberatate si spala creierele naive la
    antene nu se poate vorbi de democratie.
    La aceasta concluzie au ajuns multi.
    Tu nu esti prost dar faci pe prostul.
    Scuza sinceritatea afirmatilor
    Robert
    Despre ce spatiu vorbesti. Mistoul tau de avocat de provincie
    este putin apreciat de mine. L-ai alungat pe scriitorul Alex si acum vrei sa scapi de cineastul Robert. Nu comentez motivele...sunt prea evidente. In final cand problema pensiilor se va clarifica ,vei ramane singur parasit de toti,..... cu cei doi tigri si cu manglitorul minoritar. Al doilea a-ti va curati buzunarele iar celalalt se va ocupa de restul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert ai perfecta dreptate, dar vezi, fii atent la boznare si cind te duci pe blogul lui Cezar maimucea! Fii atent, ca ala te lucreaza cind nu esti atent si pentru asta in Scoala Militara N.Balcescu fu 2 ani repetent.

      Ștergere
    2. @ Cezar este un militar cu preocupari intelectuale. Un om care are respectul
      meu deplin. Incep orice postare pe blogul lui cu salutul . Ave Cezar....

      Ștergere
    3. Robert, mai bine incepe orice postare pe blogul lui Cezar cu : "Ete pula"!

      Ștergere
  8. Robert nu mai ai dreptate!!! Programul tau de emisie pe acest post, azi, s-a terminat. Vezi de baga o reluare pe bloaga lui PulanOX.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata! La culcare, ca muine dimineata vrau sa i-o dau lui Cezar tare!!! Si cum zicea colegul ala, la ora doua, maimuta sa ne suga puta si ouale amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  10. MAIMUTA CEZAR,TIGANUL TIGRI SI CURLEONE,AU PLECAT PE BLOGUL LUI PULANO.
    S-AU INTRUNIT,TOATE TARFELE ACOLO SI SE JIGNESC IN ULTIMUL HAL.
    NU AU ONOARE SI DEMINITATE,ACEI LINGAI(CEZARTIGRICURELONE),SE FOOT IN COOR PENTRU 178 DE LEI.
    NOI VREM PENSII MILITARE,IAR TARFELE ALEA VOR BANI.
    CAM ASTE ESTE ASA ZISA ONOARE A LOR,BANII.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimata redactie
    Am avut doua discutii de 45 de minute cu atasatul militar Romaniei in SUA. L.Dragusin. Prezenta pilotilor
    romani in Libia nu este o poveste. De altfel Ministerul Apararii a recunoscut prezentalor negannd doar ca ar fi
    militari activi. Declaratiile lor ca si al sefului securitatii Gaddafi prezinta contrariu. Am probe definitive
    despre contributia financiara a lui Dan Voiculescu . Acest caz are implicatii deosebite pentru armata romana si statul
    roman. Am probe din surse credibile : PILOTI AI ARMATEI ROMANE AU PARTICIPAT IN MISIUNI IMPOTRIVA TRUPELOR NATO. Sunt doua posibilitati. Sau nu intelegeti gravitatea cazului sau incercati sa ascundeti adevarul cenzurand ultima postare. Prefer varianta prima.
    Cu respect
    Robert Horvath

    RăspundețiȘtergere
  12. AVIOANE ROMANESTI PENTRU COREA DE NORD!

    AMBASADA ROMÂNIEI
    în Statele Unite ale Americii

    Laurentiu DRAGUSIN
    Col. Dipl. Eng. – Defense, Military and Naval Attache

    VA ROG A DESCHIDE O ANCHETA

    RAPORT SECRET DECLASIFIVAT

    Doi angajaţi ai MApN ( ROMANIAN ARMY ) care lucrau pentru o unitate militară din Brăila ( ROMANIA ) au vândut un avion în stare de funcţionare, unui cetăţean ucrainean. Ei au câştigat din această afacere 1.000 de euro şi plănuiau să mai vândă şi două elicoptere. Cei doi angajaţi MApN care s-ar face vinovaţi de vânzarea avionului sunt comandantul bazei de la Ianca şi un maistru de aici. Pentru vânzare mai erau destinate şi două elicoptere IAR 316 B. MApN explica faptul ca cele doua elicoptere IAR- 316B fac parte dintr-un stoc de tehnica excedentara, elicoptere si avioane, care se valorifica de Compania Nationala ROMTEHNICA S.A. ( ROMANIAN STATE COMP ) printr-un contract aflat in derulare , conform procedurilor legale in vigoare. Printr-o filiera araba ,probabil libaneza avioane au ajuns in dotarea armatei nord coreiane.
    O PARTE DIN AVIOANELE ROMANESTI MIG AU FOST
    TRANSFERATE IN SECREI I………. ELE SUNT VANDUTE PRIN LICITATIE. 4 AU FOST CUMPARATE DE YEMEN SI AU AJUNS DEASEMENEA IN COREA DE NORD.

    RAPORT SECRET

    Doi angajaţi ai MApN ( ROMANIAN ARMY ) care lucrau pentru o unitate militară din Brăila ( ROMANIA ) au vândut un avion în stare de funcţionare, unui cetăţean ucrainean. Ei au câştigat din această afacere 1.000 de euro şi plănuiau să mai vândă şi două elicoptere. Cei doi angajaţi MApN care s-ar face vinovaţi de vânzarea avionului sunt comandantul bazei de la Ianca şi un maistru de aici. Pentru vânzare mai erau destinate şi două elicoptere IAR 316 B. MApN explica faptul ca cele doua elicoptere IAR- 316B fac parte dintr-un stoc de tehnica excedentara, elicoptere si avioane, care se valorifica de Compania Nationala ROMTEHNICA S.A. ( ROMANIAN STATE COMP ) printr-un contract aflat in derulare , conform procedurilor legale in vigoare. Printr-o filiera araba ,pribabil libaneza avioane au ajuns in dotarea armatei nord coreiane.
    O PARTE DIN AVIOANELE ROMANESTI MIG AU FOST
    TRANSFERATE IN SECRET ICATRE MOLDOVA. SI UCRAINA ELE SUNT VANDUTE PRIN LICITATIE. 4 AU FOST CUMPARATE DE YEMEN SI AU AJUNS DEASEMENEA IN COREA DE NORD.

    Reply

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata,muisti,fripturisti si apevisti!

    Muei, ala cu faza lunga,sper sa iei liber pe ziua de azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUNA DIMINETA SI O MOOIE GROASA LUI CURLONUL, TIGRI SI CEZAR CA SA LI SE TAIE GREATA. SI IN PLUS EU AM HALOGEN SI AI DAU LA MANSARDA TIGRULUI ALOGEN.

      Ștergere
    2. MUie 09:35, speram sa fii liber azi!Un gunoi mai mare decat tine, rar mi-a fost dat sa intalnesc in viata!Tu n-ai rusine,rahatule!

      Ștergere
    3. Limbricule,cred ca ai avut probleme mari la trecerea din clasa a doua spre a treia,tinand cont de modul de exprimare.Analfabetule!

      Ștergere
    4. Dimensionarea pensiei - dupa ,,NOUA LEGE!"- Sursa M-100
      1. Solda bruta - media celor mai buni 3 ani din cariera fiecaruia!(Ind.C+sol. de merit vor constitui pondere in venitul lunar)
      2. Pensia va fi dimensionata proportional cu vechimea fiecaruia
      3. Pensia va fi doar ,,militara " pentru activitate sub juramant !Celelalte perioade conform 263
      4.se vor revizui grupele de munca pe principiul: pregatirea de lupta ,apoi contabili , istoricii si popii!
      5.Contributivitatea va ramane.
      EWu zic ca-i de bine ..voi???

      Ștergere
    5. Daa popii is pentru asta de mai sus -Majuskoloidul! Da mai intai ..puiutul de infarct..!!!

      Ștergere
    6. Muie,12,12,n-ai crepat dreak inca?Doamne iarta-ma!Muei,tu consumi oxigenul a-mpulea.Stinge bre faza lunga,fi-ti-ar faza a dreak de muist-limbric ce esti,..tu-ti muma ta.

      Ștergere
    7. CINEVA IMI COPAIA MESAJELE,MAI CRETINILOR DE LIGHIOANE FARA DEMINITATE AKA CEZAR MAIMUTA,CURLEONE SI TIGRI TIGANUL.
      EU NU DAU COPY PASTE LA MESAJELE MELE SI NICI ALE ALTORA.
      STITI VOI CINE DA COPY PASTE.

      Ștergere
  14. Mai Cezarila, popii is primii, ca asa zice la poiezie!

    RăspundețiȘtergere
  15. In urma reevaluarii situatiei, am modififat scopul internarii PMTului.

    ,,Ieou am auzit ca Ciomu-i angajat ca sa-l faca iar barbat
    si sa-i cose-n loc de puta un picior dela maimuta.,,

    Ieou am auzit ca Ciomu-i angajat ca sa-l faca iar barbat
    si sa-i cose-n loc de puta...capatina de maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Zice Czar maimucea: "Dimensionarea pensiei - dupa ,,NOUA LEGE!"..." Muei Cezarila Berila, ti-o vor dimensiona astia asa ca pe mineca cojocului. Numai s-o poti duce. O sa te rogi sa ti-o mai scoata putin, ca sa poti sa-ntorci capul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR MAIMUTA,ACUMA ISI FACE CURAJ SI SPERA.
      STI CUM SE SPUNE,CURAJ GAINA(PENSIA LUI CEZAR MAIMUTA) CA TE TAI.
      HA HA HA.
      SINCER,EU LA-S LASA PE JEGOSUL ALA FARA DEMNITATE DE CEZAR MAIMUTA,PE CONTRIBUTIVITATE,DAR SA FIE FACUTE NORMAL,ADICA IMPARTIT LA 30 DE ANI.
      EL ARE UN MARE NOROC CA REVINE PE LEGEA 164 SI DOAR I SE INJUMATATESTE PENSIA,CA DACA ERA DUPA MINE II DADEA CONTRIBUTIVITATE DE II IESEAU OE CHII,FIX 30 DE ANI.

      Ștergere
  17. A SPUS DUSA SI TOTI DIN MINISTER CA SE REVINE PE LEGEA 164(SUB ALT NUME),EVIDENT,DESPRE CE MAI DISCUTAM?
    ADICA,DACA SE FACEA LEGEA TOT PE CONTRIBUTIVITATEA CA 263,NU SE MAI DADEA ALTA LEGE.
    DAR TARFA DE CEZAR,NU INTELEGE.
    CEZAR MIMUTA ESTO O PROSTIUTATA IEFTINA,FARA DEMINITAE SI ONOARE,CARE SE FOOTE IN COOR PENTRU 178 DE LEI.
    AI LUAT MOOIE 10 ANI PE LEGEA 164,O SA MAI PRIMESTI MOOOIE PANA LA SFASRITUL VIETII PE VECHE LEGE.
    HA HA HA,MOOIE,TI-AM SPUS.
    TU RAMAI CU ESTI,UN VIERME FARA DEMNITATE.
    AUZI LA EL,CONTRIBUTIVITATE?
    ATUNCI SA SE IMPARTA LA 30 DE ANI,SA VEDEM,MAI VREI CONTRIBUTIVITATE.
    AIA CU 20 DE ANI,ESTE ILEGALA,FIIND INVENTATA DE IZMANAR.
    DE CE NU 10,ASA NI SE TRIPLAU PENSII LA TOTI.
    REPET,REVINE LEGEA 164(PRINCIPIILE EI),CA VREI,CA NU VREI.
    ASA CA MOOIIE MULTA CEZAR MAIMUTA SI ITI DORESC UN INFARCT CAT MAI LUNG CAND O SA ITI VEZI PENSIA INJUMATATITA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai di pula me', iar e seara !

    Nenea Vasilake, LA MULTI ANI !
    =================

    14 aprilie 2012
    UPDATE
    Azi am implinit 3 (trei) luni de cand am fumat ultima tigara!
    A fost o DECIZIE pe moment. Un act unilateral de vointa!
    Cert este ca am cochetat un timp ... cu ideea!
    Regret un singur lucru:
    Trebuia sa renunt la tigari demult!
    Admin
    ==================================

    Ce vremuri, bre, ce amintiri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-au murit laudatorii, nea Vasilos?

      Ștergere
    2. Buey,
      Da di ce dreak ma barfirati voi pi mine?
      Sunt p'aciulea, va citesc si va degusteaz din "putul gandirii" voastre! Iar voi ma faceti ba militian, ba securist, ba fugit cu mielu! Buey, eu mi-s OM de onoare. Eu nu fugit nici cu mielu, nici fara miel! Eu continuat studiile la NEMURIREA SUFLETULUI. P.S.1: Azi am ANIVERSAT 1 (UN) AN si 3 (TREI) luni de cand am fumat ultima tigara! P.S.2: PMT, sa ne traiesti! Hai dreak mai repede acasa!
      Hai sa fiti iubiti!

      Ștergere
  19. Uai koistilor, daca va mai sfaditi atata unul cu altul, o sa faceti infract miocardanic !

    Iar viata-i scurta, in pula mea !
    Problema-i ca muia tinde sa se generalizeze !
    Uai, de n-om agiunge noi sa ne dam in cap, unul altuia, la propriu, sa-mi dati voi mie muie perfuzabila !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai in gluma, mai in serios, chestia asta cu noua lege a penziilor arunca in aer, definitiv, rezerva armatii !

      Ștergere
    2. Muie,tu sa fii sanatos,in rest- ne doare-n pula!

      Ștergere
  20. Uai pulistilor, mai am o saptamana de internare si, daca nu crap, ori de nu-mi fac doctoroii letala sa scape dreaq lumea de-un labagist, ma apuc de traba serios !
    Hoasca deja imi pregateste secosa cu izmene curate, ca sa ma predea maine la asistenta, la salon !
    Ce fain e in invoire si ce nashpa e cand se termina !
    Am sentimentul ala de cacat, de cand ieream lemist ! Nici nu ajungeam bine acasa, sambata, ca si treboia sa ma pregatesc de intoarcere ! Ce cacanareala !
    Iar pe fostii colegi de generala, din civilie, ii durea in putza si pizdulica, daca ratau "apelul de seara", pe la liceele pe unde erau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT FOR PRESIDENT.

      Ștergere
    2. PMT , ia veioza cu tine , lasa treptele din gara la Breaza pana in deal ( ce nervosi eram odata ) , si Smegalitica ( cu muie vesnica ) , ai grija de sacosa si de baba . Rezerva armatii , adunatura de puleee (la murat ) ..........



      Ștergere
  21. Uai, gata, m-am linistit !
    Numa ce-am aflat de pe Romania Smegalitica ca s-a dovedit stiintific ca MOARTEA NU EXISTA si ca o noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.

    Adica, dupa ce sufli in veioza, cica iti mai ramane o "baterie de 20jde Wati", cu care sa-ti belesti pula in neantul "multiversului" !

    Uai, ce fain. Abia astept sa ma plimb prin "Multiversul" asta ! Sa vezi ce-o bantui pe babornita, daca "plec" eu primul ! To-n gura de zbarcita !

    RăspundețiȘtergere
  22. NOTA 0FICIALA RACHETE , TEHNOLOGIE NUCLEARA , SI AVIOANE ROMANESTI CATRE COREA DE NORD.
    AMBASADA ROMÂNIEI
    în Statele Unite ale Americii
    Laurentiu DRAGUSIN
    Col. Dipl. Eng. – Defense, Military and Naval Attache
    Stimate domn
    Va rog sa ma contactati. Am primit materiale confidentiale de maxima importanta de
    la Scott Riter fost sef al inspectorilor ONU.
    Iata un fragment
    “This dealt with procurement activity in Romania, specifically the buying of a Rumanian aerospace firm, Aerofina, by Corea via Iran and the procurement of guidance and control production equipment and guidance and control devices for ballistic missiles ” MEMORIU COMPLET PE INFO MONDO MILITAR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei limbrikosaurus newyorkesis, du-te la Cezar maiuta si beleste-i puta!

      Ștergere
    2. O mai gad ! Inca nu l-o puscat nimeni pe bozgorozaur ?

      Ștergere
  23. HOP, HOP, HOP, CEZAREL MAIMUTA SA O IA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ualei, buei!!! Nea Bazilos ban ot Severin a fugit cu mielu si-n mesaj lasa chiar lui Cezarelu sa ne zuga melul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tace ca porcu' ! L-o palit amnezia totala !
      Or s-o apucat de fumat etnobotanice, ca sa serbeze 1 an si 3 luni de cand s-o lepadat de satana !

      Da eo nu cred ! Politianului securist ii tremura izmenele-n cur, ca nu cumva sa se trezeasca, incognit-o dintr-o data, cu toti castigatorii de cupe de chiele, de miei la protap, de butoaie cu vin, etc, ca sa-si revendice premiile !

      Ștergere
    2. Uai PMT, io crez ca acu, Nea Bazilos fumeaza de alea electronice. Cica si Cezar a incercat sa fumeze, da' cu bujia de la TRABLANTUL lui, da' nu l-or dus bojogii ca nu folosea bobina de inductie.

      Ștergere
    3. Byey, atention!
      Eu de fumat nu mai fiumez de fix 1,3 ani. Punct.
      Etnobotanice, nici atat! I-as impusca cu mana mea!
      Electronice? Cea mai mare si grava pacaleala: boala sigura!
      Asa ca.... aaa...., sa nu uit: de baut, niciodata alcoolice!
      Gata? V-am lamurit si dat voua satisfactie? Pai de nu, asta e!

      Ștergere
  25. ANDU says:
    Aprilie 14, 2013 at 4:36 pm

    NU TE STRESA,TOTI ASTIA DE AICI(MAESTRUL,ANONIMUL ETC.) SUNT DE FAPT CEZAR MAIMUTICA SI TIGRI TIGANUL.
    DACA NICI DUPA CE AI EXPLICAT PERFECT SITUATIA NU VOR SA INTELEAGA,ESTE TREABA LOR.
    DACA VREI PENSIE CIVILA,ESTE EVIDENT CA IMPARTI LA 30 DE ANI,IN MOMENTUL ALA,TOATE PENSIILE ACESTOR INDIVIZI FARA DEMNITATE SI ONOARE(GEN TIGRI TIGANUL CURLEONE SI CEAZAR MAIMUTA) NU AR DEPASII 1000 DE LEI.
    IAR CU TENSIUNEA SOCIALA,CRED CA GLUMESTE.
    IN IANUARIE 2011,TOTI PENSIONARII MILITARI STIAU CA PENSIILE LOR VOR SCADEA MASIV,A PROTESTAT CINEVA?
    NU.
    SE REVINE LA NORMALITATE,ATATA TOT.
    EU GARANTEZ CA NU O SA FIE NICIUN SCANDAL.
    CA O SA VEZI 3 NEBUNI(CEZAR,TIGRI TIGANUL SI CEZAR MAIMUTICA) CA ISI DAU FOC IN FATZA PARLAMENTULUI,NU ESTE O PAGUBA MARE,CEI 3,TRADAND ARMATA

    RăspundețiȘtergere
  26. Maestrul says:

    Relutu,
    Eu exprim o opinie. Nu sunt nici dezavantajat de Legea 119, dar nici cine stie ce avantajat ca sa “tin cu dintii” de ea. Acolo cateva procente.
    Eu inteleg ca la tine la unitate au fost niste aspecte neortodoxe, dar pana la a generaliza mai este putina cale. Cat despre lucrul meu la uzina, pot sa-ti spun ca sunt in armata din “frageda pruncie”, depunand juramantul de doua ori. Prima data l-am depus minor, fiindca mai aveam cateva saptamani, de la data juramantului, pana la 18 ani. Asa ca l-am repetat la sfarsitul anului III cand s-a descoperit eroarea juridica. Apoi pana la 55 de ani… tot la cascheta.
    Acum cand sunt 90% de pensionari multumiti va fi o problema revenirea Legii 164 (sau ceva asemanator cum se prefigureaza). Asta daca nu cumva Ponta prefera efervescenta sociala. Pana acum n-a parut sa aiba astfel de pasiuni. Da` mai stii?

    RăspundețiȘtergere
  27. hai incheiati ziua de Dumineca in pas de dans si ..PULA..PULA...PULAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN SFIRSIT SE FACE DREPTATE. CEZAR MAIMUTA SEF LA GAZ SA IA PENSIA AIA DE PORCAR PE CARE O MERITA.

      Ștergere
  28. O pula si-un vis bosorogii sunt la meci/ca si mine de altfel desi nu sunt cine stie ce microbist.ii doare pe ei in pula de penzii daca iese de o tuiculita sau de un meci ....anonimi de cacat,au uitat sa mai scrie.....las ca o sa latre maine

    RăspundețiȘtergere
  29. Stimati militari si paramilitari, activi sau pensionari ....
    Cine poposete pe acest blog de elita crede ca singura preocupare
    a ostasilor este datul la muie, injuraturi tiganesti si labareala pe fata.
    Dovediti contrariul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei LindiK-ule, noi nu ne ocupam de labareala, tu te ocupi. Hai fa-ne o laba repede si nu uita sa inchizi usa de la baie unde Cezar, precum Grivei dulaul isi tot da limbi pe coaie!

      Ștergere
    2. bai "bozgoroius dementicus" noi nu avem ce-ti dovedi noi ii dovedim eventual lu' kioko....cu varf si indesat(mai ales indesat,labagiule)
      PS bozgoroius dementicus=om dement fara de tara=bozgoroius securisticus

      Ștergere
    3. da ba labareala pe fatza...pe fatza ta!!

      Ștergere
  30. NB la ZOO + 9! Czare nu uita la ora 2, sa ma invelesti pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  31. @Don Coreolone
    Sotia mea Kiyoko face parte dintr-o familie veche ( pe la 1200.) aproape de imparatul nipon. Prefera barbati ,culti, talentati si daca se poate
    geniali ca mine. Decand filmul meu Messia concureaza
    pentru premiul OSCAR . ...documentar artistic de lung
    metraj , umbla cu nasul pe sus.
    http://vimeo.com/59523190
    De altfel este un important fotograf, cu cariera internationala.
    Oricum femeile sunt ciudate. Nu stii de unde sare iepurele minoritar ,manelist.
    Competitia este deschisa, Pune o poza pe blog.
    Aia depe tanc ....inainte de aruncare in spatele tancului. Femeile intodeauna prefera eroii.

    RăspundețiȘtergere
  32. draghe erhas.
    daca zici ca e cam "de pe la" 1200 (e.n.-banuiesc)nu crezi ca esti cam pustan fata de doamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draghe erhas pozitiv
      pt tine noapte pula,cosmaruri placute sa ai
      pt ailalanti puleti
      PULAAA DIMINEATA!!

      Ștergere
    2. Poate e o mumie, bozgorii astia au gusturi ciudate

      Ștergere
  33. Buna dimineata APV-P,Zoo si Noo.Pe ala cu faza lunga, sa-l KIS in freza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LE-AM DAT O MUOE LUI TIGRI TIGANU,CEZAR MAIMUTICA,STELIPUULEA,CURLEONE ETC.DE ANIA O POT DUCE.
      NOUA LEGE ESTE EXACT CA CEA DIN 2001,ASTA INSEAMNA CA PANA VOR MURII,JIGODIILE ALEA DE CEZAR MAIMUTA,TIGRI TIGANUL ETC.VOR FI UMILITI.
      V-AM UMILIT 10 ANI,ACUMA VA UMILIM PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE.
      APLICAREA LEGII 164 DIN 2001,INSEAMNA CA TREBUIE SA DATI BANII INAPOI,JEGOSIILOR.
      NOI CU PENSII MILITARE,VOI CU FOAMEA IN BURTA,JEGOSIILOR.
      CERSETORIILOR,V-AM DAT O MOOOIE URIASA.
      REVINE LEGEA 164 DIN 2001,SI VOI,IARASI O SA MURITI DE FOAME.
      YUPPY.
      HA HA HA.
      MOOIE,V-AM SPUS.
      CEZARICA MAIMUTICA,PROIECTUL CU LEGEA(164 DIN 2001) A FOST TRIMIS DEJA LA M.A.I.,IN MAXIM 2 LUNI,O SA FIE ADOPTAT.
      ASA CA NU MAI FI SUPARAT,MOOIA ESTE APROAPE.
      O SA DAI BANII INAPOI,JEGOSULE.
      NU POTI SA FACI NIMICA,SA NU DAI BANII INAPOI.

      Ștergere
  34. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, merci ca m-ai invelit la oua!

    RăspundețiȘtergere
  35. ... revin cu rugamintea: are cineva date despre noul proiect de lege al pensiilor militare (unde se poate citi proiectul)?... Cam multa labareala pe site, dar muie putina pentru RH care tot nu pricepe ca "boambele" lui de presa sunt atat de fasaite ca nici nu le mai bagi in seama! Niste basini ce singur le amusina...
    In rest, o zi asa s'asa pentru toti, cu muia eterna pentru RH!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, io nu-l am, dar il are sigur "U(A)NDO". Ia vezi poate, poate...

      Ștergere
  36. ATENTIUNE ! ATENTIUNE ! ATENTIUNE !
    IN CURAND BOMBA BOMBELOR !
    UN INTERVIU AL JURNALISTULUI ROBERT HORVATH DEVA
    DIN NEW YORK, CU MIHAI PACEPA
    DESPRE CONTURILE LUI CEAUSESCU , CRESCENT, FIRMELE DE COMERT
    EXTERIOR CA RETELE DE SPIONAJ.
    DAN VOICULESCU GENERAL DE SECURITATE- SERVICIUL EXTERN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti bagi in cur BOMBA BOMBELOR!!!
      Noi o preferam pe Micuta CE CUR AI, nevasta-ta...

      Ștergere
    2. esti nebun!!! N-auzisi ca micuta CECURAI are fo 1200 de ani?n-am zis io a zis-o ziaristul antitero "armamentosu" ala, sau "bozgoris niuiorkensis japonensis"
      mai curand as prefera pe chinezoaica HAIFA-NFAN

      Ștergere
    3. Mai, nu pofti la chinezoaice ca ale vin cu milioanele si iti tocesti pula degeaba...
      Japoneza e mai buna, poate la anii aia de-i numeri tu e numa bine fezandata... S'apoi stii vorba aia: gaina batrana... (daca ai morcovu pe masura!)...

      Ștergere
  37. si uite-asa au ajuns unii sa fie paria societatii cu pensiile lor "mizerabile"

    PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:
    Aprilie 14, 2013 at 9:56 pm
    Mafiotul reevaluat şi generalul cu coc

    Într-o intervenţie publică la TVR generalul de brigadă cu coc a anunţat că toate pensiile militare au fost revizuite, iar deciziile de revizuire au fost transmise beneficiarilor până la 30 decembrie 2011. Era încă o victorie a sistemului mafiot portocaliu împotriva pensionarilor militari români. Deoarece eu nu figuram printre aceşti „fericiţi”, în luna ianuarie 2012 timp de trei săptămâni am sunat zilnic la Casa Sectorială de Pensii a M.Ap.N., solicitând să-mi fie eliberată decizia de pensionare revizuită. De la operatorii care mi-au răspuns am primit informaţii contradictorii asupra sumei cu care urma să îmi fie diminuată pensia şi asupra cauzelor neeliberării deciziei de revizuire.În aceste condiţii, la 1 februarie 2012, am înaintat un raport către doamna general cu coc, cerând să-mi rezolve legal această situaţie.În acelaşi timp atenţionam persoana respectivă asupra unor nereguli existente în activitatea subordonaţilor săi ( rezolvarea unei contestaţii după 253 de zile, neeliberarea buletinului de calcul, însoţit de copii după documentele care au stat la baza scăderii cuantumului pensiei, nepunerea în aplicare a hotărârii judecătoreşti definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Constanţa, prin care se anula decizia de recalculare şi se repunea în plată pensia conform Legii 164/1995. În naivitatea mea încheiam acest raport astfel:”Vă somez să respectaţi, dumneavoastră şi subordonaţii dumneavoastră, legile ţării, pentru că mai devreme sau mai târziu veţi răspunde pentru toate abuzurile”. În sfârşit, după acest demers, la 16 februarie 2012 am primit decizia de revizuire. Nu bănuiam atunci care vor fi consecinţele acestei întârzieri, cauzată exclusiv de personalul Casei Sectoriale de Pensii a M.Ap.N.
    La 2 aprilie 2013 am primit Decizia nr.14558388DBT din 28 martie 2013 privind recuperarea sumelor încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale, prin care eram anunţat că ”în perioada ianuarie – februarie 2012 mi s-au plătit şi am încasat necuvenit drepturi de pensie în sumă netă de 1013 lei”. Practic din cauză că decizia de revizuire mi-a fost eliberată în februarie 2012 şi nu în decembrie 2011 cum prevedea legea, iar în lunile ianuarie şi februarie am primit aceleaşi sume ca în anul 2011, acum sunt obligat să le restitui. Eu care am încercat pe toate căile să determin pe generalul cu coc şi subordonaţii săi să-mi elibereze la timp decizia de revizuire, sunt vinovat. Şi sunt obligat să restitui această sumă! Acest lucru se poate întâmpla doar într-o ţară condusă de tâmpiţi. Primul ministru, domnul Victor Ponta, referindu-se la erorile/greşelile făcute de către cei de la Casa Sectorială de Pensii a M.Ap.N. arătă că ” dacă a greşit statul, nu plăteşte omul. Dacă au greşit cei de la stat, plătesc cei de la stat”. Ar fi prea frumos să fie aşa. Până una alta eu trebuie să mă adresez tribunalului pentru a contesta această decizie. Este al treilea proces pe care îl intentez M.Ap.N sau Casei Sectoriale de Pensii. Şi m-am cam săturat. Doi ani şi jumătate am manifestat împotriva mafiotului reevaluat şi a generalului cu coc. Pentru modul în care şi-au bătut joc de noi, la ordinul preahăhăitului guvernator, aceştia au primit recompense binemeritate. Primul, a fost impus vice-prim ministru, culmea în guvernul USL şi acum luptă, zic unii pentru drepturile noastre . Ptiu drace, asta ne mai lipsea! Iar ea, Mirela pentru prieteni, a fost avansată general maior, cu coc cu tot. Eu personal nu vreau să mai aud sau să mai văd aceste personaje dubioase , care de peste patru ani ne-au făcut viaţa un calvar. Recalcularea, revizuirea, regularizarea şi mai nou recuperarea sunt opera lor . Ei sunt cei care au distrus sistemul militar de pensii şi noi nu avem dreptul să uităm şi să iertăm !

    RăspundețiȘtergere
  38. ...continuare

    În plan personal, dar şi pentru toţi ceilalţi pensionari militari, nesiguranţa zilei de mâine rămâne. Nu am nici cea mai mică garanţie că în perioada următoare nu voi mai avea surprize ca aceasta cu recuperarea.Este foarte posibil având în vedere că până acum am primit trei decizii de revizuire: la 16 februarie 2012 – în plată cu 3795 lei; la 21.05.2012- în plată cu 3.801 lei; la 1 februarie 2013 – în plată cu 3819 lei. Culmea, toate sunt în vigoare începând cu 1 ianuarie 2011. Semnificativ ar fi şi faptul că Buletinul de calcul care însoţeşte Decizia privind recuperarea sumelor încasate necuvenit, are la bază, pentru perioada 1 ianuarie -28 februarie 2012, Decizia de recalculare 099655 din 24 martie 2011, eliberată în baza Legii nr.164/2001, lege care la data respectivă era abrogată .Sunt convins că foarte mulţi colegi sunt în situaţii asemănătoare. Ne putem aştepta, atât timp cât cele două personaje sinistre rămân în funcţii , la alte operaţiuni începând cu R – reaşezare, reverificare,reajustare,rectificare, etc- toate cu consecinţe negative pentru noi. Ce avem de făcut? Să acţionăm cu demnitate şi fermitate pentru înlăturarea tuturor celor care ne-au adus în această situaţie. Avem o primă ocazie pe 19 aprilei 2013 în Piaţa Universităţii. Luptând avem o şansă, cei care aşteaptă “dreptatea până la capăt” de la mafiotul reevaluat şi generalul maior cu coc se înşeală amarnic. Dreptatea se obţine numai prin luptă şi fără nici un compromis cu dracul!

    Col.(r) Remus Macovei

    Reply
    Nea Corleone says:
    Aprilie 15, 2013 at 10:17 am
    sireacu nenea macovei….sireacu, moari di foami ma ales ca si diferentele ie ienorme

    RăspundețiȘtergere
  39. pt ca azi ma cam plictisesc,am dat o tura(virtuala) prin filialele SCMD-SRL
    io cre' ca astia au infiintat 'un cerc literar-artistic' peste tot gasesti literatura lacrimogena de proasta calitate toate intitulate "apel",
    "comunicat" sau "legitima aparare" si alte cacanarii de astea

    Baaa s-a umplut rezervistii colonei de "poieti" neintelesi mancat-as.Au dat-o astia pe lacrimogene de te doare mintea....iooo nu mai pot de atatea basini trase; e mai rau ca un ciocan de artilerie
    Si cel mai mishto: se invita unii pe altii pe 19:04/ceva de genu:baaa daca veniti voi venim si noi,daaa veniti voi primii,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buei, Curutzleoane, nu au dat lacrimogene, ti-au dat tie niste "Lacrima lui Gogu ologu", laptisor de matca, ca stiu astia ca-ti place tare mult "Lacrima lui Ovidiu"...

      Ștergere
  40. Daca n-ai ce face, ocupa-te de ursii lui Camataru!
    Stii tu ce sa le faci...

    RăspundețiȘtergere








  41. ,,In noaptea aia s-a oprit curentul... si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic.
    Casa era in totala bezna cind paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mina lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior. Cu multa sirguinta, Kathleen a facut tot ce i s-a cerut. Si in scurt timp s-a nascut fratiorul ei Connor. Paramedicul l-a ridicat de picioruse si i-a dat o palma micutului sa-l faca sa plinga si sa-si curete astfel plamanii. Si imediat Connor a inceput sa tipe.
    Apoi paramedicul i-a multumit fetitei pentru ajutorul ei si a intrebat-o din curiozitate si cu o oarecare grija pentru psihicul fetitei… ce crede ea despre ceea ce s-a intimplat? Kathleen a raspuns prompt si cu atitudine:


    - N-ar fi trebuit sa se bage acolo de la bun inceput! … Merita sa mai capete inca o palma!!! ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, da' daca noi le-am trage cite un shoot in coor Curleonului, Motanelului kkcios si Maimutei, ce zici? N-ar fi bine sa fie la fel, da "pe invers"?

      Ștergere
  42. ... mai pularailor, dati o raita pe link-ul:
    http://www.youtube.com/watch_popup?v=r4B90Knx57w
    ca nu o sa va para rau... Va mai descretiti si voi fruntile si mai oftati dupa alte vremi, poate mai frumoase dar sigur mai "vartoase"...

    RăspundețiȘtergere
  43. Lucru serios n-ai gasi!

    http://www.youtube.com/watch?v=oAffdw9-wmg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e vechi...mi-e imi plac profesionistii

      http://www.youtube.com/watch?v=iANRO3I30nM

      ...si evolutia(unde au inceput si unde au ajuns)

      http://www.youtube.com/watch?v=osn7utV6Cxg&NR=1&feature=fvwp

      Ștergere
  44. Caut solda de merit si prima de comanda.
    Astept provincia.

    RăspundețiȘtergere
  45. Dau trei ani de funtie babana, solda de merit si prima de comanda contra pentru trei ani de sanatate max.!

    RăspundețiȘtergere
  46. Are cineva de vanzare IC+SM pe ultima luna? cedez pensia pe primele 3 luni dupa incheierea tranzactiei
    astept seriozitate,nu se accepta agenti comerciali

    RăspundețiȘtergere
  47. Am pe toata perioada pe care au existat, pina la data cind mi-au inminarii ceasul de aur.
    Daca nici comandantul nu are atunci cine?!

    RăspundețiȘtergere
  48. Gasit ceas de aur.
    Cu limbi!

    RăspundețiȘtergere
  49. Vezi ca da Cezarila, curubine!

    RăspundețiȘtergere
  50. iote sutaaa de comenturi!!

    RăspundețiȘtergere
  51. commentu 101:
    hmm in doua zile? inainte facea comisaru suta in 20 de ore,da las ca baga el ceva DE penzii,ca IN penzii ne baga altii muie,muuulta muie

    RăspundețiȘtergere
  52. Seara Buna la Zoo + 9! Cezare, multumesc ca la ora 2 mi-ai dat 4 limbi la oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Muei Cezarila, muei gorila a zis PMT ca nimic in spital nu e. Si-a zis ca pentru o clizma are nevoie de un furtun ca ala de dush, dar a spus ca-i bun si dejtu' ala de-l tine Czar in sus...

      Ștergere
  53. UN INTERVIU AL JURNALISTULUI ROBERT HORVATH DEVA
    DIN NEW YORK, CU MIHAI PACEPA
    DESPRE CONTURILE LUI CEAUSESCU , CRESCENT, FIRMELE DE COMERT
    EXTERIOR CA RETELE DE SPIONAJ
    BOMBA ATOMICA ROMANEASCA ETC.

    PACEPA : VOICULESCU RANG DE GENERAL DE SECURITATE!

    Domnule Pacepa sunt un admirator de al dumneavoastra. Prin defectarea
    din 1978 a inceput sfarsitul regimului Ceausescu. Trec direct la subiect
    RH : A avut Ceausescu bani in strainatate ?
    Bineinteles. Sume colosale.
    Banii pe care serviciul extern îi obţinea din Occident sub formă de cecuri sau transferuri bancare, care puteau fi controlate legal, au fost depuşi imediat la Banca Română de Comerţ Exterior, BRCE, si creditaţi bugetului naţional. Dar banii obţinuţi de către DIE în valută-forte, proveniţi mai ales din exportul evreilor şi germanilor, au fost depuşi numai în contulcodificat aparţinînd lui Ceausescu . Ceausescu avea mai multi bani in strainatate decat Ferdinand Marcos.
    R.H .La ce suma se ridica conturile din strainatate ?
    Pana in momentul defectarii mele suma era in jur de 400 milioane de dolari.
    Probabil in ajun de revolutie suma ajunsese 4 miliarde de dolari sau poate chiar mai mult .
    R.H. Ceausescu mai bogat decat Marcos. ?
    Valoarea totală a averii pe care Marcos a reuşit s-o sustragă din Filipine nu va fi poate aflată niciodată, dar probabil că nu este prea departe de ceea ce a „pus deoparte”de Ceausescu. Singura diferenţă aparentă este că Marcos a avut un salariu în calitate de preşedinte al Filipinelor, chiar dacă a fost de numai 5 700 de dolari pe an. Ceausescu nu a avut real un salariu.
    R.H. Erati personal la curent cu aceste conturi ? Cand s-a deschis acest cont
    Le cordonam direct . Pe la Craciunul 73Ceausescu îşi deschisese propriul său cont, foarte secret, codificat „TA”. Conţinea fiecare bănuţ ….pana la ultimul cent obţinut de către DIE din operaţiunile sale speciale O.V.
    R.H : Ce inseamna O.V.?„OV” înseamnă Operaţiuni valutare, adică operaţiunile cu monedă străină. Contul „TA” pentru 1973 â fost numit „TA-73″.iar contul 89 probabil TA-89
    R.H. Ce credeti despre Dan Voiculescu ?
    Nu am cunostinte directe dar SEFII INTREPRINDERILOR DE COMERT EXTERIOR INCADRATE
    IN SECURITATE PRINTR-UN DECRET PREZIDENTIAL AVEAU RANGUL DE GENERAL.
    VA URMA
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, ia mai du-te-n koiali nostre! Ai kkt in loc de creier? Ce-i greu asa de inteles? Baa PULA, tu esti ca ala PACEPA, un tradator: un limbrik de nimik! Meri la japi, la rusi, la amerloci si sa ma pupi sub floci!!! Hai, marsh de-aciulea cu imbecilitatile tale, cu RTV-ul ala al tau de kkt si cu tot neamul! Ti-au mai spus-o si altii: esti Bou cu "b"mic! Ai pupat-o in kizda pe escroaca aia de Fiica/Limbrica, ai fost cu Vadim-pupa-m-ai intre booci putin, ai fost pina mai an cu Basescu, sugea-i-ai sula tiganului de Voiculescu!!! ZZZZIIIT!!!!!!!

      Ștergere
    2. PS. Si baaa PULA razbuzata ma kak pe democratia aia a ta americanesca, unde daca nu ai bani esti un prostovan! Baaa kariciule sa stii ca RUSHII pupa-i-ai in cur, desi sunt dusmanii nostri traditionali, in ultimii 20 ani au dus o politica globala mult mai inteleapta decit homalaii tai! America se va desfiinta in cur ind! Baaa GRAFITTI, nu va mai dura mult si le vei face in New York pantofii mexicanilor!!! Hi, Hi, Hi!!!!

      Ștergere
  54. Azi, un vecin de-al meu (sta la 3 case de mine), fost maior de geniu a murit mergind la serviciu. Comotie cerebrala la 52 ani. Omul lucra la o firma privata ca paznic. Nu bea, nu fuma...Saracu a lasat in urma 2 copii, un baiat si-o fata. Fata e minora...Vai de ei saracii! Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  55. Sefuuuu, gaaata! Mai schimba apa la pesti, ca s-a-mputit! Baga ceva de Dor si Suflet, cum ar fi Pensiile Militare!!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri