Google Translate

marți, 9 aprilie 2013

"Va începe un război TERMONUCLEAR! Toţi străinii din ţară să plece"! Coreea de Nord, a anunţat asta acum! UPDATE.

 
Coreea de Nord a repetat marţi ameninţarea cu declanşarea unui

război "termonuclear" în Peninsula Coreea şi i-a îndemnat pe străinii prezenţi pe teritoriul sud-coreean să ia în calcul plecarea lor din această ţară.
 

 

 "Peninsula coreeană se îndreaptă către un război termonuclear", a apreciat Comitetul Nord-Coreean pentru Pace în regiunea Asia-Pacific, într-un comunicat difuzat de agenţia de presă oficială KCNA.

"În caz de război, nu vrem ca străinii care trăiesc în Coreea de Sud să fie expuşi", continuă Comitetul, un organ de propagandă al regimului de tip stalinist, îndemnând "toate organizaţiile străine, întreprinderile şi turiştii să pună la punct măsuri de evacuare".
Phenianul, care a instalat recent două rachete cu rază medie de acţiune pe coasta de est, a anunţat vineri că

nu poate să mai garanteze securitatea misiunilor diplomatice din capitală începând de la 10 aprilie.



Niciuna dintre ţările care au misiuni diplomatice la Phenian nu a apreciat totuşi ca necesară, pentru moment, măsura evacuării personalului.
Sursa:
================================================
 

Coreea de Nord, mesaj pentru străinii din Sud:
Plecaţi ca să nu suferiţi!

Coreea de Nord este pe picior de război.  Agenția de presă oficială nord-coreeană, KCNA, a transmis, marţi, un avertisment străinilor din Coreea de Sud să ia măsuri de evacuare în caz de război. Japonia a instalat rachete de tip Patriot în centrul oraşului Tokyo, împotriva unui eventual tir din partea Coreei de Nord ce ar ameninţa arhipelagul, a anunţat marţi
Ministerul japonez al Apărării, relatează AFP.

“Nu vrem ca străinii din Coreea de Sud să aibă de suferit în cazul în care va fi un război”, a relatat agenţia KCNA, care citează purtătorul de cuvânt al Comisia de Pace Asia-Pacific din Coreea de Nord.

 Ca urmare a adoptării de către ONU a unui nou pachet de sancţiuni după noul test nuclear nord-coreean realizat la începutul lunii februarie şi a exerciţiilor militare comune în curs de desfăşurare între Statele Unite şi Coreea de Sud, Phenianul a făcut recent o serie de declaraţii provocatoare.
 ”Peninsula coreeană se îndreaptă către un război termonuclear”, a apreciat Comitetul Nord-Coreean pentru Pace în regiunea Asia-Pacific, într-un comunicat difuzat de agenţia de presă oficială KCNA, informează Mediafax.
 
 Phenianul, care a instalat recent două rachete cu rază medie de acţiune pe coasta de est, a anunţat vineri că nu poate să mai garanteze securitatea misiunilor diplomatice din capitală începând de la 10 aprilie.
 
Japonia a instalat rachete de tip Patriot la Tokyo, în eventualitatea unui tir nord-coreean
 
Două lansatoare de rachete de tip Patriot au fost instalate marţi dimineaţa la sediul Ministerului Apărării, în centrul capitalei japoneze, cu scopul de a intercepta o eventuală rachetă nord-coreeană, a declarat un oficial pentru AFP.
 
 Presa japoneză scrie că alte rachete de tip Patriot vor fi mobilizate, de asemenea, în alte două locaţii, în regiunea Tokyo.
 
 Baterii de interceptori vor fi instalate şi pe Insula Okinawa, în sudul ţării, a anunţat luni Itsunori Onodera, ministrul Apărării.
 
 El a precizat, într-o emisiune televizată, că Okinawa este “locul cel mai potrivit pentru a răspunde oricărei urgenţe”, adăugând că rachete de tip Patriot ar putea fi mobilizate pe această insulă “în mod permanent”.
 
 
=====================================


Secretarul general al ONU:
Situaţia din Peninsula Coreeană ar putea deveni incontrolabilă

Situaţia din Peninsula Coreeană ar putea deveni incontrolabilă, a avertizat marţi secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, potrivit BBC News.

Declaraţia vine în contextul în care Coreea de Nord a repetat marţi ameninţarea că va declanşa un război „termonuclear" în zonă şi i-a îndemnat pe străinii prezenţi pe teritoriul sud-coreean să ia în calcul plecarea lor din această ţară.

„Dacă un mic incident se produce ca urmare a unei erori de judecată, s-ar putea crea o situaţie incontrolabilă”, a spus Ban Ki-moon la Roma.

De asemenea, secretarul general al ONU a făcut un apel către regimul nord-coreean să redeschidă complexul industrial de la Kaesong, pe care îl consideră „unul dintre cele mai de succes proiecte de cooperare între Sud şi Nord”.

„Acesta nu ar trebui afectat de cauze politice. Vorbim despre o chestiune strit economică”, a precizat Ban Ki-moon.

„Peninsula Coreeană se îndreaptă către un război termonuclear", a anunţat, marţi, Comitetul Nord-Coreean pentru Pace în regiunea Asia-Pacific, într-un comunicat difuzat de agenţia de presă oficială KCNA.

„În caz de război, nu vrem ca străinii care trăiesc în Coreea de Sud să fie expuşi", continuă Comitetul, un organ de propagandă al regimului de tip stalinist, îndemnând „toate organizaţiile străine, întreprinderile şi turiştii să pună la punct măsuri de evacuare".
http://www.antena3.ro/externe/secretarul-general-al-onu-situatia-din-peninsula-coreeana-ar-putea-deveni-incontrolabila-210323.html

====================================================


Ce se întâmplă de fapt în Coreea de Nord. "Atmosfera este CALMĂ. Nu se prevede un război". Cine spune asta?

Astăzi expiră ultimatumul adresat de regimul comunist nord-coreean diplomaţilor şi celorlalţi străini din Coreea de Sud, invitaţi să părăsească această ţară. Nord-coreenii au vorbit din nou, ieri, de un iminent "război termo-nuclear".

Dar Casa Albă tratează ameninţările doar ca o "retorică inutilă", iar sursele de la Phenian spun că atmosfera este calmă şi nu pare să prevestească un război. Totuşi, situaţia poate deveni, în orice moment, incontrolabilă, potrivit secretarului general al ONU, sud-coreeanul Ban Ki Moon.
Organismele de propagandă de la Phenian i-au invitat din nou pe toţi străinii din Coreea de Sud să părăsească ţara, deoarece "peninsula coreeană se îndreaptă spre un război termo-nuclear". Ameninţările nu pot fi ignorate: nord-coreenii au instalat pe rampele de lansare două rachete care pot lovi Coreea de Sud, Japonia, dar şi baza americană de pe insula Guam. În replică, baterii de rachete Patriot au fost desfăşurate în puncte strategice sud-coreene, dar şi în centrul capitalei nipone, Tokyo.

Americanii speră, totuşi, că nord-coreenii se vor limita, ca şi în alte rânduri, doar la vorbe. Marina americană dă asigurări că poate intercepta rachetele lansate din Coreea de Nord, dar nu o va face decât dacă acestea ar ameninţa, într-adevăr, Statele Unite sau aliaţii lor.

În ciuda retoricii inflamate a Nordului, analiştii militari nu au indicii clare că regimul şi-ar pregăti armata pentru război. Ei cred că ameninţările ar putea face parte dintr-o strategie de întărire a poziţiei lui Kim Jong Un, tânărul lider nord-coreean, ajuns la putere după decesul tatălui său.

http://www.antena3.ro/externe/ce-se-intampla-de-fapt-in-coreea-de-nord-atmosfera-este-calma-nu-se-prevede-un-razboi-cine-spune-asta-210360.html
===========================
================================================

30 de comentarii:

  1. Baa, io propun sa-i decernam lui Czar maimukles titlul de Honoris Gooaza pentru pace si sa-l trimitem ca negociator la Phenian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu propunez ca lui Cezar sa i-o punem cu flexul un pic la proteza si sa-i facem operatie de sex.

      Ștergere
  2. RTV

    POLITICA
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    09 apr 2013, 10:31 | Alina Costache | RTV.net

    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,

    Dan Voiculescu

    Dan Voiculescu şi-ar fi însuşit banii pe care CIA i-a plătit României pe arme furnizate de regimul lui Ceauşescu

    “Ultimul cec trimis de americani către statul român în care Ceauşescu avea un comision de 20% nu a mai ajuns. E evident că Dan Voiculescu a furat averea lui Ceauşescu”, a declarat jurnalistul Robert Horvath, la România TV.

    Jurnalistul Robert Horvath spune că banii pe care i-a luat Dan Voiculescu se aflau în conturile firmei Crescent. Aceasta avea ramificaţii în Atena şi în Viena, dar cea mai puternică reprezentanţă era cea de la Bucureşti, condusă de Dan Voiculescu.

    “Crescentul a fost o firmă mixtă: palestiniano-română. A fost o firmă a lui Ceauşescu cu Arafat. Filmul meu va explica cum s-a furat şi cum s-a creat cel mai mare furt din istorie: 6 miliarde de dolari”, a mai declarat Robert Horvath.

    De dincolo de Ocean, jurnalistul robert Horvath lansează şi o ipoteză şocantă: Dan Voiculescu ar fi implicat în moartea fratelui lui Ceauşescu.

    “Probabil că dl Voiculescu urmăreşte emisiunea. Îl întreb: în ziua în care dl Marin Ceauşescu s-a “sinucis”, unde aţi fost dv.?”, a declarat Robert Horvath.

    Dan Voiculescu a răspuns pe blogul său acestor acuzaţii.

    “Când devii persoană publică îţi asumi – şi nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de întâlniri, acuzaţii şi lupte ,,exotice”", scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html#acomments#ixzz2PyA3X2K7

    RăspundețiȘtergere
  3. ... RH trebuie trimis in Coreea de Nord si rezolva el cat ai clipi razboiul termonuclear (intr-o pauza aprocesului cu Felix)!
    Ce pula mea se mai baga in seama bozgorul ce se "intituleaza" ziarist roman?!
    Muie eterna lui si celor dragi lui!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Americanii au inceput sa foloseasca in mod curent arma geofizica: cutremurul de azi, de 6.3 grade Richter din Iran din zona centralei nucleare.
    Cutremurul asta vine dupa cel din Coreea de Nord, care a fost de 6.2 grade. Incet, incet ajungem la razboiul geofizic anticipat de specialistii militari inca din anii '80.
    Incalzire globala... uragane si cutremure... traiasca HAARP, ca nimeni nu poate "dovedi" ca a fost mana amerlocilor si nu "un fenomen normal"...
    Poate nebunia nord-coreana cu termonucleara lor sa-i mai tempereze pe "stapanii inelelor"...
    In rest, muie eterna lui RH si celor de o teapa cu el!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP SA TI-O DAM LA BIRNAU BAGA-NE-AM DRUJBA-N KOORUL TAU!

      Ștergere
  7. Seara buna la onorabilii membri ai Clubului Zoua + noua! Domnilor, ce facem ca Mos Halicu ne tot musca de varice pe bloaga lui Lupus?

    RăspundețiȘtergere
  8. VOICULESCU AL DA IN JUDECATA PE R.H.
    MULTUMESC PENTRU PUBLICARE.
    ORA 21 ...LA ROMANIA TV
    CINEASTUL ARE O DECLARATIE TERMINALA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te muei si te arunca in Potomac cu-n pietroi legat de git. Da vezi de cauta unde-i mai adinc.

      Ștergere
  9. Muei, priviti pe Romania TV! Biserica-i in toate, in cele ce sunt si-n...
    Sa voteze revizuirea constitutiei popii si pupaciosii de moaste! Eu cred ca voi fi ocupat cu implantul te preput in pulpe de strut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Muei, in seara asta punem de 740.000. Don Bazil, esti pregatit cu toate cele de trebuinta pentru La grande reunion?

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Senatorii din Comisia de apărare, raport favorabil la statutul cadrelor militare.
      ================
      Senatorii din Comisia de apărare au întocmit, marţi raport, favorabil la proiectul de lege privind statutul cadrelor militare.

      Senatorii din Comisia de apărare, raport favorabil la statutul cadrelor militareSatutul prevede că în funcţie de nevoile de încadrare militarii pot fi menţinuţi în activitate după împlinirea vârstei de pensionare, până la vârsta de 60 de ani, cu aprobarea conducerii instituţiei, scrie Agerpres.

      Potrivit preşedintelui Comisiei de apărare, Corneliu Dobriţoiu, această prevedere se va aplica în exclusivitate MApN şi MAI.

      ”Am luat decizia să menţinem textul adoptat de Camera Deputaţilor. SPP şi STS sunt structuri mici şi nu au obligativitatea de a crea comisii de selecţie pentru promovarea şi menţinerea cadrelor în activitate. STS, SPP, SRI vor funcţiona în baza Legii 80 care prevede că se pot pensiona la 60 de ani. Vor beneficia de prelungiri în funcţie de ierarhia care subordonează aceste instituţii”, a spus Dobriţoiu.

      Dobriţoiu a precizat că pensionarea cadrelor MApN şi MA, se va face gradual. Astfel, generalii cu o stea se vor pensiona la 56 de ani, cu două la 57 de ani, cu trei stele la 58 şi cu patru stele la 59 de ani.

      Dobriţoiu a explicat că în instituţiile militare funcţionează comisiile de selecţie, iar propunerea de pensionare sau nu a acestora va fi obligatorie pentru ministrul Apărării.

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei inchide dreaq gura aia ca iar vin mustele verzi p'acilea!

      Ștergere
  15. De PMT cine si ce stie???
    Chiar nu a lasat nimanui un mesaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ce mama dreak!
      Danilaaaa, unde esti nene???
      740.000, imi apartine! Oaileiii..., chiar ma simtasc bine!
      Ma framanta PMT-ul, chiar nu am nicio veste!!!
      A fost ori nu operat? Daca DA, de ce anume?
      Cum se simte? Cine ne ajuta?

      Ștergere
    2. Buey,
      Dau Beletu/Premium Nomber 740.000, lu'PMT.
      Sa se faca repede bine, si sa vina aciulea!

      Ștergere
  16. Nea Vasile il luam si pe asta de 740.000, dar vazui ca inceputul asta de saptamina e cam amortit. Poate din cauza frigului...
    Hai, NB la toata lumea!
    Danila et. CO

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna dimineata!
    Don Corleone,
    Ce s-a intamplat cu comentariile?
    Daca dvs. le-ati sters , putem sti si noi de ce?

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare stii tu, la 9 vii si ne tragi o limba pe oua...

    RăspundețiȘtergere
  19. Neata! Pai Curleunu si-a sters urmele ca motanelul kkcios. Probabil s-o fi trezit din betie si-o fi realizat ce bazaconii a indrugat.

    RăspundețiȘtergere
  20. da nu le-am sters io. le-au sters anonimii:):)

    RăspundețiȘtergere
  21. wonderful issues altogether, you just gained a emblem new
    reader. What might you recommend about your submit that you just
    made some days in the past? Any positive?

    Check out my website airplane simulator game

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri