Google Translate

marți, 21 mai 2013

Armata plateste un nou tribut: doi fosti oficiali de rang inalt, ministrul apararii si seful marelui stat major, dupa gratii

 
Discutam despre suma, pe care, potrivit procurorilor, ar fi pierdut-o Ministerul Apararii, in urma schimbului de terenuri facut cu milionarul din Pipera.

Mutarea a fost profitabila doar pentru patronul Stelei, care a facut investitii in zonele respective si ulterior a scos profituri uriase.
 
Gigi Becali are sechestru pe doua terenuri din Voluntari, unul de 782 de metri patrati, celalalt de aproape 300 de metri patrati. Instanta spune ca impreuna ar valora 431 de mii de euro.

 
Dumitru Cioflina, fostul sef de stat major al armatei, are sechestru instituit pe un apartament situat in apropierea Parcului Herastrau din capitala estimat la 200 de mii de lei. In aceeasi situatie este si Victor Babiuc, fostul ministru al apararii, cu un apartament aproape de Palatul Parlamentului, de 150 de mii de euro. 
 
 'Gigi Becali spune ca plateste el tot prejudiciul stabilit de instanta pentru toti trei inculpatii, adica 900 de mii de euro plus dobanda. Asa nu se mai ajunge la executare silita care ar fi presupus scoaterea terenurilor si apartamentelor la vanzare prin licitatie.
 
Potrivit autoritatilor, pagubit a fost Ministerul Apararii, cu ajutorul oamenilor din interior care i-au dat latifundiarului din Pipera un teren de 30 de hectare in Voluntari, ca sa primeasca o suprafata egala de pamant in Stefanesti.
 
Paguba vine din valoarea imobiliara a celor doua suprafete de teren din acea vreme. Vorbim de anul 1999, cand boom-ul imobiliar inca nu explodase. Cu toate acestea, metru patrat in Pipera era de 56 de ori mai valoros decat cel din Stefanesti, au sustinut procurorii.
De ce s-a facut acest schimb? Avocatii lui Becali explica.
 
"Becali a fost acuzat artificial de complicitate la abuz in serviciu pentru ca intentia lui nu a fost de infractiune ci de a face afaceri si profit", spune avocatul Florin Surghie.
 
Procurorii au notat in dosar insa ca ministrul Apararii Babiuc si seful de stat major general Cioflina au pus pe hartie un plan de extindere a unei unitati militare in Stefanesti. Cum aveau nevoie de teren, hectarele oferite de Becali au picat la tanc.
 
Ce a facut armata cu aceste loturi nu am reusit sa aflam de la angajatii ministerului Apararii care inca se documenteaza in aceasta privinta.
 
La 6 ani de la incheierea tranzactiei, procurorii au deschis o ancheta. Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost acuzati de abuz in serviciu iar Gigi Becali de complicitate. Dupa ce prima instanta i-a achitat, acum la final judecatorii au decis sa ii condamne pe toti trei la pedepse cu inchisoarea insa in mod egal, cu toate ca Becali e doar complice, iar cei doi reprezentau autoritatea statului si aveau parghiile sa incalce legea.
 

 
Sursa: Soarta terenurilor pentru care "complicele" Becali merge la inchisoare alaturi de generalii Armatei - http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/soarta-terenurilor-pentru-care-complicele-becali-merge-la-inchisoare-alaturi-de-generalii-armatei.html
 
=============================
============================================
======================================================

57 de comentarii:

  1. Sara bunâ băi băieț- cii cari mai puteț! Acuma di Sf. Constantin șî Ileana, văd câ cam tăț aț tras la musteațâ șî unora le-o căzut blana. Pînâ șî Cezărel văd câ-i lipsâ la apel. Șî tocmai vinisîm special pintru iel sâ-i dau niști carni di niel, cii drept cam chel. Câ l-o jumulit ursu di blanâ șî saracu pi lumea aiasta n-o mai vrut sâ șadâ. Băi băitanilor șî i-am mai adus lu Cezar Maimuca, un caș mari cît nuca, da-i sănătos c-o fost făcut numa din lapti di cel gros, di la Stelicâ țapu din dos. Șî chiar di mai are cîte-o câcârează, asta o sâ-i facâ maimuțîi mintea mai treazâ. Uăi, am oleacâ di treabâ șî mai vorbim...ni mai întâlnim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai,cumetre Dănilă,sî mai vii pî la noi,să-l pui olecuțî cu botul pi labi pi vărul matali Cezar MaimuKles cî tari și-o luat nasul la purtari șî s-o obrăznicit.

      Ștergere
  2. gigi pe langa complice era si parte interesanta

    RăspundețiȘtergere
  3. O NOUA VESTE BUNA!

    DECLARATIE BOMBA. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI LICHIDAT IN CURAND.
    NU ARE NICI O SANSA DE SCAPARE !



    R.H. Spuneti ca cel mai apropiat prieten de-al meu Aurel Dragos Munteanu a fost lichidat pentru ca stia prea multe. Dati un exemplu.

    Pacepa : În prima sedinta a Frontului Salvarii Nationale, Iliescu a chemat la telefon pe liderul sovietic Mihail Gorbaciov spre a-i "raporta stadiul evenimentelor. Regretatul ambasador Aurel Dragos Munteanu, care a fost de asemenea dizident politic în anii lui Ceausescu si unul din liderii rascoalei din decembrie 1989, dupa care a cerut azil politic în SUA, mi-a confirmat ca aceasta convorbire telefonica a avut într-adevar loc.

    R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania.
    http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
    Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA trimisi pentru armele
    rusesti, ultima tehnologie , datorita revolutiei nu au mai ajuns la Ceausescu. Prin lichidarea
    lui Marin Ceausescu banii au intrat in buzunarul lui Voiculescu. Nu am facut un secret ca l-am denuntal la FBI.

    MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE.
    SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR.
    STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM
    COSULTAT. SUNT SI ALTE VARIANTE.... DAR ORICUM SOARTA LUI ESTE PECETLUITA .

    Continuare Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu armata plateste tribut ci unii borfasi care o conduc. Burcule nu amesteca armata la gramada cu borfasii. Stiu ca asta e misiunea ta dar macar fa propaganda mai inteligent ca altfel demonstrezi ca si securistii stau prost cu materia cenusie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dobitoci ca tine, ma vor determina sa-mi vad de cartile mele, care de ani de zile asteapta la rand, in mod disciplnat si într-o tacere a mieilor, sa fie citite. In rest... cu multa amaraciune, ce sa explici unui dobitoc? Unuia si aceluiasi cretin,care frecvent ma apostrofeaza?

      Ștergere
    2. Corect,Admin. Cititi si aici:
      Generalul Oțelea îmbrăcat în zeghe.
      Generalul Popescu îmbrăcat în zeghe.
      Generalul Bădălan îmbrăcat în zeghe.
      Generalul Cioflină îmbrăcat în zeghe.
      Generalul Degeratu cercetat .
      Generalul Chelaru cercetat.
      Eu mă întreb de ce toți șefii SMG sunt îmbrăcați în zeghe.
      Trei din cei enumerați mai sus au fost condamnați cu suspendare, dar condamnați iar zeghea chiar dacă nu se poartă, se simte. Cinci dintre cei enumerați mai sus sunt generali cu 4 stele și au fost șefi ai SMG după 1990. Unul dintre ei a fost condamnat azi, odată cu Becali.
      Televiziunile prezintă toate fără excepție drama lui Becali, dar nici una nu prezintă DRAMA ARMATEI ROMÂNE. (.............)

      http://neacsum.blogspot.ro/2013/05/drama-armatei-romane.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MarinNeacsu+(MARIN+NEACSU)

      Ștergere
    3. @Admin,
      Sa dea Dumnezeu sa te ocupi de carti si sa nu mai murdaresti armata. Daca se adopta legea cu casatoriile homosexuale poti sa-i ceri mina lui PMT.

      Ștergere
    4. @Admin,
      Scuze, am uitat formula de politete, dobitocule !

      Ștergere
    5. Muie 16:34..esti incurabil,bre!Nici la Noo nu te primim.
      P.S. Adauga tu „particula de noblete” pe care o meriti.Eu n-o gasesc in DEX!

      Ștergere
    6. Ex•cel•len•cy (ˈɛk sə lən si)

      n., pl. -cies.
      1. Also, Excellence. a title of honor given to certain high officials, as governors, ambassadors, and Roman Catholic bishops and archbishops (prec. by His, Her, or Your).
      2. a person so entitled.
      3. (l.c.) Usu., excellencies. excellent qualities or features.

      Ștergere
  5. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, muc mare, pe la 9 vin" de-mi mingaie kokoselul si da-mi 2 limbi pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata,APV-P.!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna-idimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  8. NEATA! CEZARIKA HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAM LA CIOK, CIOK, CIOK! SA TI-O PLANTAM LA ROZETA SI DUP-AIA LA NARETA!

    RăspundețiȘtergere
  9. Veşti bune pentru pensionarii militari ale căror pensii au fost diminuate în decembrie 2010.
    =================
    Veşti bune pentru pensionarii militari ale căror pensii au fost diminuate. Plenul Senatului a adoptat în unanimitate, Proiectul de lege prin care sunt majorate pensiile militare care au fost reduse în luna decembrie 2010.
    Măsura va fi aplicată doar în cazul celor care au obţinut sume mai mici după recalcularea sau revizuirea pensiilor.

    Proiectul de lege iniţiat de mai mulţi parlamentari ai PNL şi PSD – printre care şi Corneliu Dobritoiu şi Gabriel Oprea – urmează să fie supus votului final în Camera Deputaţilor.

    Potrivit actului normativ adoptat de Senat, “măsura de majorare a pensiilor militare la nivelul din 2010 ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii”, conform MEDIAFAX, RTV

    Cu toate acestea, Guvernul a susţinut ca dată de intrare în vigoare doar data de 1 ianuarie 2014.

    Cadrele militare provenite din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, care au înregistrat o reducere a pensiilor militare, pentru a putea beneficia de majorarea veniturilor diminuate trebuie să adreseze Casei de Pensii o solicitare.

    Solicitarea este necesară pentru emiterea unei decizii de revizuire.

    Sursa: Senatul României, MEDIAFAX, RTV
    http://militar.infomondo.ro/actualitate/vesti-bune-pentru-pensionarii-militari-ale-caror-pensii-au-fost-diminuate-in-decembrie-2010.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Tromboane de la un viitor puscarias:
    "Si eu am primit cu maxima darnicie o reducere de 75% a pensiei….Intrebat daca se va numara printre cei care vor beneficia de revenirea la cuantumul initial al pensiei si la ce cuantum se ridica pensia dinaintea reducerii, Dobritoiu a afirmat ca "nu e un secret, eu am iesit la pensie cu gradul de general cu trei stele si pensia mea era in jur de 4100 de lei".
    Corneliu Dobritoiu
    22.05.2013

    Daca scadem 75% din aprox. 4100 de lei rezulta ca domnul general are acum o pensie de 1050 lei. Exista macar un singur dogarian care il crede ?

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14853573-corneliu-dobritoiu-majorarea-pensiilor-militare-aplica-cazul-meu-fost-redusa-pensia-75.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imobiliara?
      raspunde trimite
      +3 (3 voturi) imi dau lacrimile (Miercuri, 22 mai 2013, 16:46)
      antitot [utilizator]
      Sau in traducere "sa mori tu",acum vrei sa-ti plangem de mila.
      Nu sunteti altceva decat niste profitori pe spatele platitorilor de taxe din ce in ce mai putini.
      Un pensionar care a muncit 45 de ani si are pensie de 1000 lei ce sa mai zica.
      raspunde trimite



      +2 (2 voturi) Ti se va indexa (Miercuri, 22 mai 2013, 16:48)
      GigiBanosu [utilizator]
      Cu 7.62. Milimetri, nu procente.
      raspunde trimite
      0 (0 voturi) CE ATI SLUJIT ? (Miercuri, 22 mai 2013, 16:50)
      marianos [utilizator]
      ce tara ati slujit ? ati fost in Armata lui Ceusescu si Iliescu avand soldatii in termen ca slugi.
      Cei ce au SLUJIT TARA sunt soldati si gradatii (incluzand ofiterii) care au participat la Primul si al 2-lea Razboi Mondial si in ultmul timp , cei ce sunt si au fost in Kosovo , Afganistant sau aiurea ptr a indeplini obligatiile Romaniei
      Voi ati fost la serviciu asa cum ma duc eu la fabrica unde lucrez
      am simtit pe pielea mea cum ati slujit voi tara
      raspunde trimite
      +2 (2 voturi) ce merite au acesti mos teaca ? (Miercuri, 22 mai 2013, 17:04)
      Tzepe [utilizator]
      In vreme ce un medic/profesor/inginer iese la pensie cu cca. 1500 lei, un colonel are 40 milioane (caz concret).
      Pt. ce merite au acesti ofiteri (care au hingherit soldatii in termen la constructiile "maretului carmaci" sau au alergat cu tancurile tinerii in dec. `89 la Inter) pensii de 2-3 ori mai mari decat altii cu pregatire universitara ?
      In ce teatre de lupta si-a riscat viata acest Dobritoiu ?
      raspunde trimite
      0 (0 voturi) ce-ai mai 40 milione , poate 80-90 milioane (Miercuri, 22 mai 2013, 17:09)
      rakleta [utilizator] i-a raspuns lui Tzepe
      ia mai cauta ce pensii de lux au unii din astia
      raspunde trimite



      +4 (4 voturi) nimic suspect? (Miercuri, 22 mai 2013, 17:05)
      lucadd [utilizator]
      Nici un conflict de interese? Semnez un act care imi restituie 75% din pensie ?
      Curat murdar coane Dobritoiule, mare luptator pentru glia romaneasca ii fi fost si matale in tinerete !
      raspunde trimite
      +2 (2 voturi) eu l-as da afara (Miercuri, 22 mai 2013, 17:20)
      John7ro [utilizator]
      nu stiu...am asa o presimtire ca il va alerga dna-ul si pe el...tocmai din cauza asta!

      Rusine domnule...ai o pensie mare pe spinarea celor ce au muncit zeci de ani.
      Dumneata nu ai muncit...doar ai fost la servici.
      Cei care au muncit in armata au fost soldatii simpli sau cei care au participat la lupte, razboaie...ale noastre sau nu!
      raspunde trimite

      Ștergere
    2. BULGARELE A PORNIT........

      Ștergere
  11. @APV-P.!!!!
    Adminul,blogul si toti cei care il populeaza ,sunt atacati miseleste de catre un anonim- la propriu si figurat, iar voi taceti ca porcu-n papusoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna la 112 si striga HEEELP !

      Ștergere
    2. Prostovane APV-P. de la 16:55!!!Sa sun la Politie ca sa va scoata pe voi,APV-Pulii, din KKat?Daca tu zici...

      Ștergere
  12. AVEM UN PACIENT NOU!?!

    RăspundețiȘtergere

  13. tigri2 spunea...

    @Cezarus Kaprinus
    Taci mai monument al prostiei,nu vezi ca esti pe alaturi.De ce nu scrii pe porcaria ta de blog.infect si pe care nu- acceseaza nimeni? "Cum e turcu'i si pistolul"-ti se potriveste ,canalie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia doi si-o trag impreuna de mai multa vreme. La inceput au fost limbile, apoi miriiturile. Urmeaza sa vedem cum sta tigri capra.

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      Asta-i turbat ..pentru ca nu i-a raspuns ....cineva la salut!!
      Poate acum ai intelesc ca te trateaza ca pe un ..galben si urat mirositor!!

      22 mai 2013, 14:41

      Ștergere
  14. O VESTE BUNA NU NUMAI PENTRU PENSIONARII MILITARI

    Daca pentru militari se poate inseamna ca se poate si pentru ceilalti afectati de legea 119/2010 respectiv pentru:
    b) pensiile de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor;
    c) pensiile de serviciu ale personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea;
    d) pensiile de serviciu ale personalului diplomatic si consular;
    e) pensiile de serviciu ale functionarilor publici parlamentari;
    f) pensiile de serviciu ale deputatilor si senatorilor;
    g) pensiile de serviciu ale personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila;
    h) pensiile de serviciu ale personalului Curtii de Conturi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cezar tot sta el cu coada ridicata, da-l fut altii de-ntinde mina in semn de ajutor. I s-au bulbucat ochii de atitea ,,pompe,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa a dracului maimuca! Tot o ia in biuze, dar nu se lasa. Exact ca "Hopa Mitica, cade-n cur si se ridica". Ia stati sa verific cita brinza am adunat pe caise azi la munca, sa i-o donez maimucei. Sa prinda si el ceva putere si sa i se calcifieze deshtul ala pe care si-l tot linge dupa ce se scobeste-n cur.

      Ștergere
    2. Muei,mai bine ti-ai canaliza energia si ironia catre „intrus”.In vremuri de restriste,romanul s-a facut frate cu codrul,de ce nu ne-am face frati si cu maimutele?

      Ștergere
  16. Si puta aia mica nu macane nimica. L-or fi bagat ,,aliatii" in carantina, sa-l mulga de sacretili din capulete. Or n-o fi trecut inca ,,baltoaca"?

    RăspundețiȘtergere
  17. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, muc mic, vezi la 9 sa-mi faci revizia la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  19. Foaie verde de kkt
    Cezarica iar e beat
    Si crezandu-se la bar
    Suge pula la magar.
    Ca tapul cu barba murga
    Nu-i mai da coiul sa-l suga.
    Iar caprita cea isteata
    Se ascunde in poiata,
    Capra cea cu parul sur
    De-o fute numai in cur.

    RăspundețiȘtergere
  20. ...muza-n cur si pula-n guritza ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi suntem la Zoo,ti-as recomanda sa nu fii nici bou,nici magar!

      Ștergere
    2. E si bou e si magar dar isi spune* ...T 2 CUNCOI

      Ștergere
  21. Unde va pitirati cu tontii?

    RăspundețiȘtergere
  22. ULTIMATUM OFICIAL ADRESAT PRIMULUI MINISTRU AL ROMANIEI !
    DESCHIDETI O ANCHETA GUVERNAMENTALA LA ADRESA CRIMINALULUI DAN VOICULESCU
    SAU DESCHIDETI O ANCHETA LA ADRESA DUMNEAVOATRA. SUSPICIUNE DE CRIMA.


    GUVERNUL ROMANIEI
    Victor Ponta Prim Ministru.
    Fara stimate domn .....
    Nu glumesc si nu mai e de gluma. Toata clasa politica provenita
    din securisti si comunisti pune umarul in salvarea celui care a furat banii lui
    Ceausescu si a infaptuit doua crime.
    Puteti sa numiti demersul meu santaj. Nu ma intereseaza.
    Este o forma de presiune pentru a-l duce pe cel care conduce din umbra
    Romania ,la puscarie. Vezi Le Monde " Rasputinul de la Bucuresti.
    Am trimis randuri similare lui Traian Basescu.
    Pentru mine sunteti o apa si un pamant.
    ULTIMATUM
    In cazul in care nu descideti o ancheta guvernamentala pentru recuperarea
    a 4-6 miliarde dolari care apartin cetatenilor romaniei vor cere o ancheta autoritatilor europene. Aveti pana la 10 Iunie timp sa va ganditi.
    Dupa aceeia pe masa lui Barosso se va odihni un memoriu cu caracter
    unic. Inchei cu aceleasi randuri .
    Nu glumesc si nu mai e de gluma.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International
    New York - Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  23. P.M al Romaniei suspectat de omucidere.
    Dosarul nr. 117/P/2002, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția de urmărire penală și criminalistică. Obiectul acestuia este „Moartea violentă a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”.
    „În urma evenimentului produs la 10.04.2002, care a constat în căderea lui Panait Nicolae Cristian de la înălțimea terasei propriei locuințe, pe partea carosabilă a străzii Logofăt Stroici, nr. 35, Sectorul 2, București, ne-am deplasat la fața locului și am efectuat cercetarea în scopul descoperirii, fixării și stabilirii poziţiei și stării mijloacelor materiale de probă. În pofida tratamentului chirurgical aplicat și a măsurilor de resuscitare întreprinse de medicii Spitalului Clinic de Urgențe București, la ora 20:30 s-a înregistrat decesul lui Panait Cristian. La stabilirea formei judiciare a morții s-au avut în vedere cele 3 posibilități de suprimare a vieții: omuciderea, căderea accidentala și sinuciderea.” – așa începe raportul criminalistului din cadrul IGPR, referitor la evenimentul macabru din seara zilei de 10 aprilie 2002.

    “Mai departe, în rechizitoriul procurorului care cerceta moartea violentă a lui Panait (în dosarul real al cauzei, și nu în cel fals, prezentat de procurorul Ilie Botoș în urmă cu câțiva ani și în care, în complicitate cu Ovidiu Păun si Ilie Picioruș – ambii șefi ai lui Panait, s-a falsificat raportul medico-legal și cel al criminalistului, arătându-se opiniei publice că moartea procurorului a survenit ca urmare a aruncării de la fereastra apartamentului în care locuia) se spune că „varianta sinuciderii ori a accidentării nu se susține de către probele coroborate cu declarațiile martorilor, în concluzie stabilirea formei judiciare a morții rămâne ca stabilită omuciderea.
    Pe lista suspecților din dosarul cauzei exista un singur nume: „Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important în desfășurarea anchetei penale și stabilirea autorului crimei, declarația mătușii lui Cristian Panait: „Cristi m-a anunțat, când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 17, că va avea o vizită și să nu mă sperii dacă aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat că vrea să lămurească niște probleme de viață și de moarte cu un coleg și a spus numele Ponta. Mi-a cerut să le pregătesc o cafea și, dacă se poate, ar fi mai bine să nu asist la discuții. În jurul orei 17:30 a venit musafirul așteptat, iar eu, conform înțelegerii cu Cristi, am plecat în vizită la o vecină. Ultima persoană care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declară și că „am fost alertată de ceilalți vecini că nepotul meu a căzut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: „Câinele ăsta de Ponta m-a omorât! Apoi a mai spus ceva, dar nu am mai putut auzi, a intrat în comă”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robort draga, ia-ti-i pe astia alde Ponta, Basescu, Antonescu si tot neamul lor de derbedei politici si du-i in America sa-i prajeasca prietenii tai pe scaunul electric!

      Ștergere
  24. Ildi H. spunea...
    bai cezare tot ,,incaltat,, si ingust la minte ai ramas ca si activ...citez si pe altii ...ranchiunos..si paduchios...sa nu mai zic de ofticos..nu te-ai cizelat deloc..ca asistat.
    Cum ti-e sufletul si scrisul !!!

    23 mai 2013, 10:32

    tigri2 spunea...
    @Ildi
    Daca a fost cioban o viatza intreaga,ce pretentii ai de la Songoat?

    23 mai 2013, 10:46

    tigri2 spunea...
    @Cezar bocind intre coarnele caprei,

    Las ochii draga capra,vreau sa plang
    Ca-n leagan tot la tap m-ai dat sa sug
    De aceea sunt natang.

    23 mai 2013, 12:43
    Ildi H. spunea...
    tigane cezaras ..cine ti-a spus ca e nume unguresc...vezi ca e II (doi roman)....ha, ha, ha.....ce dobitoc!

    23 mai 2013, 13:32

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Costachel spunea...
      @ Cezar
      Marite Cezar , nu fii ironic!

      Realitatea este ca pe multi i-a surprins acest vot -unanim- din senat.

      Daca aparitia acestei legi nu te afecteaza nicicum, nu stiu de ce esti nemultumit!

      Cu pupaturile ,grsesti, nu sunt eu genul de om cu doua fete!

      De altfel ai observat ca nu am purtat discutii neprincipiale cu nimeni pe acest blog. In ultimul timp mai mult am asistat la razboiul vostru verbal interminabil.In general toti au impresia ca detin adevarul suprem.....Probabil, daca privim prin prisma intereselor personale, fiecare are dreptate in felul lui!


      Daca am fost nedreptatiti: eu personal, consider ca am fost! Nu are rost sa reluam discutiile pe aceasta tema.

      Ce va iesi pina la urma cu aceasta lege? Eu sunt sceptic!

      Cu mult respect!

      23 mai 2013, 13:36

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      ....Regele animalelor atinse de ..turbare , cauta cu disperare un FLINTIC de pupat ! Desi linge si pupa in Kour in stanga si in dreapta eu pun pariu ca nu va gasi ..FLINTICUL!!
      Toti se feresc de un turbat care mai si miroase a kk ..galben! Apa de gura ar fi o solutie...!!

      23 mai 2013, 14:00
      CEZAR spunea...
      @/Costachel ...multumesc pt. fair -play ! Imi cer scuze !
      Dvs .se pare ca totusi sunteti unul dintre putinii care merita RESPECT!!
      Cu mult respect ! Multa sanatate!

      23 mai 2013, 14:04

      Ștergere
  25. TIGANUL CEZAR AKA DAX,ARE PROBLEME PSIHICE GRAVE.
    PAI NU ASTA VOR PENSIONARII MILITARII,REINTREGIREA PENSIILOR MILITARE?
    NOI NU SUNTEM TARFE CA TINE,SA NE FOOTEM IN COOR,PENTRU 100 DE LEI PRIMITI IN PLUS LA PENSIE.

    RăspundețiȘtergere
  26. @2 D H
    vA CUNOASTET... ,,DIN VEDERE,,?

    = bai cezare tot ,,incaltat,, si ingust la minte ai ramas ca si activ... =

    RăspundețiȘtergere
  27. Un T2* ..atat de mic !
    Facea baie in ibric .
    Se spala ,se piptana ,
    Cu mare foc..el se intreba :
    Oare eu atat de mic ,
    Voi gasi sa ling ..un FLINTIC??!!

    RăspundețiȘtergere
  28. HOP, HOP, HOP, MOTANULUI KKCIOS SI LUI CEZAR MAIMUCA PADUCHIOASA SA LE-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK SI INAINTE UN SUC DE LAMAIE, CA SA NU LE FIE GREATA CIND LE DAU MOOIE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3 mai 2013, 18:08
      mos alecu spunea...
      @avianyc 23 mai 2013, 17:17 :
      Pentru ca vad ca am trecut la discutii "ca intre vechi cunostinte" ...

      Nu te aveam , tinere domn , printre "boii nostri dintr-a II-a" ... dar , daca tii neaparat ...

      Nu gasesc nici o legatura intre cele spuse de tine si multele spuse de mine ...

      M-ai auzit (vazut) vreodata pe mine laudindu-i pe dogaru , pricina , dobritoiu ? ...
      M-ai auzit (vazut) vreodata laudindu-l , dupa ce l-am critcat , pe goprea ?

      Deci , tinere domn , limiteaza-te la a te prezenta cu "forme apetisante" , si nu da dovada ca gindesti cu acele forme apetisante ...

      23 mai 2013, 18:19
      avianyc spunea...
      @ mos alecule,
      nu stiai ca ”formele apetisante” stimuleaza ”gindirea”, mai ales dupa 60 de primaveri.

      23 mai 2013, 18:24
      mos alecu spunea...
      @avianyc 23 mai 2013, 18:24 :
      N-am inteles legatura cu cele spuse de mine ...

      Sau ... am inteles ca eu am intrebat "cit fac doi ori doi" , si raspunsul a fost "daca la vara nu ninge , inseamna ca vaporul maninca electroni" ...

      23 mai 2013, 18:57
      avianyc spunea...
      @ mos alecu
      Poate era mai bine spus ” boii nostri” si ”boii lor”. Cu si fara locuri ”rezervate”.

      23 mai 2013, 18:59
      CEZAR spunea...
      P.S.@/Mos PPPPARTAG ....uite asa-i acum ..cand se ,,scoala" creste cu peste 75%....si pare ca-i REINTREGITA!!!???

      23 mai 2013, 19:09

      Ștergere
  29. Baaa, am auzit ca Czar maimuta si tigri2 is pentricostali, adica de aia de si-o trag la coaste, din secta tremuricilor. Cica astia, sectantii de sex masculin se intilnesc saptaminal intr-o sala de-a lor, sufla in opaitele, dupa aia isi sufla in cur unul altuia si la sfirsit se ard la booci ca baietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cip spunea...
      @plano
      Referitor la :
      "In concluzie, indexarea de 4% și cele care vor urma nu se aplică, pentru beneficiarii L121/2013, la valoarea cuantumului în plată, cel din 2010, ci la valoarea cuantumului revizuit."
      De acord, dar problema este ca acel cuantum re-re-re-re-re revizuit nu este corect stabilit in majoritatea covarsitoare a cazurilor.
      Asa ca singura solutie viabila ramane adoptarea unei legi a pensiilor militare de stat si renuntarea la aberatia recalcularilor si revizuirilor facute din burta.

      23 mai 2013, 19:12
      CEZAR spunea...
      @CIP.KOREKT....
      Si fara cuantumul din 2010 CARE LA FEL II INCORECT SI IMORAL- FRAUDULOS STABILIT !
      Doamne ajuta ! In sfarsit unanimitate de pareri !!
      GUVERNUL PONTA SA TREACA LA TREABA!!! O NOUA LEGE A PENSIILOR MILITARE!!

      Ștergere
    2. Oaaa.... de cate ori l-am nimerit pe imputitul de t2 ! Da macar i-am tras-o prin toate orificiile!!! Sniper* one

      Ștergere
    3. @CeZAR
      ,,GUVERNUL PONTA SA TREACA LA TREABA!!! O NOUA LEGE A PENSIILOR MILITARE!!,,

      O lege cu pensia maimutoilor se va discuta cind vom afla adevaratul rol al maimutoilor pe sticla.

      Ștergere
  30. Muey, Mosh kkAlecu nu se-astimpara. Ne tot musca de sula, ba mai face si comentarii tendentioase la adresa Clubului Zoo$9 si a onorabililor sai membri. Io daca-l prin pe kkAlicu pe-aciulea ai dau sa-mi suga lindiku.
    Cu drag pentru mosh bashina
    Lindiko Kyraly

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici este o COTRADICTIE :Ori te musca de SULA * ori ii dai lindikutu la supt! Tre sa te hotarasti..!!!

      Ștergere
  31. Uoai, dac va luati de mosu ieou va dau borsu! Ci socoteala me facim cu dreptu la opinie? In plus de tati, mosu-i mos si-n pula goali. V-ati bagat-o-n cap?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri