Google Translate

luni, 20 mai 2013

Azi promite a fi o zi interesanta. USL, in fata unei decizii ce poate insemna ceva! Tineti aproape! Important UPDATE!

 
PSD ameninţă cu ruperea USL. Ilie Sârbu: Uniunea se destramă mâine, dacă nu pleacă Roşca Stănescu.
 

Uniunea Social Liberală se va rupe dacă din această alianţă nu va pleca senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, a atenţionat, duminică seara, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Potrivit acestuia, USL nu va mai rezista dacă în cursul zilei de luni nu se va lua o decizie în cazul excluderii din alianţă a lui Sorin Roşca Stănescu.

"USL se rupe mâine (luni - n.r.) dacă nu pleacă Roşca Stănescu", a spus senatorul Ilie Sârbu la România TV, potrivit Agerpres.

În opinia sa, "există un cumul, iar oamenii încep să aibă curaj dacă văd că nu i se întâmplă nimic lui Roşca Stănescu".

Crin Antonescu: Ruperea USL e plauzibilă. Nu ştiu ce au de gând cei din PSD, nu mai e ce a fost


 


Totodată, şeful liberalilor a declarat joi că membrii PNL dezavuează unele aprecieri făcute de senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu la adresa PSD, atenţionând că cei care vor mai încălca protocolul USL vor trebui să se despartă de partidul din care fac parte.



Senatorii PNL care au demisionat din Comisia de anchetă a cazului judecătorului Corneliu Bârsan afirmă că prin acest gest protestează faţă deîncercarea majorităţii PSD din Comisie de a muşamaliza încălcarea imunităţii diplomatice a magistratului român la CEDO.

Cei trei (SRS, Ciorbea, Ilieşiu) au arătat că gestul lor de a se retrage din comisie a fost susţinut de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, iar chiar dacă la nivelul Senatului se va discuta marţea viitoare situaţia şi s-ar putea decide cu privire la înlocuirea lor, din partea PNL nu există alţi parlamentari doritori să intre în această comisie.
 

Comisia de anchetă în cazul interceptării judecătorului CEDO Corneliu Bârsan a fost înfiinţată la începutul lunii aprilie 2013.


===============================

================================================

=========================================================
 
 Important UPDATE!
 
 
USL pare să fi găsit soluţia pentru rezolvarea crizei.
 
USL pare să fi găsit o cale pentru rezolvarea crizei din uniune. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că urmează negocieri în USL, iar protocolul va fi updatat.
 
"Va trebui să facem o echipă de negociere, să discutăm protocolul, să-l actualizăm. Au apărut situaţii noi şi cred că după acest moment tensionat trebuie să discutăm cu colegii liberali", a anunţat, luni, premierul Victor Ponta.
 
Copreşedintele USL a ţinut să precizeze că neînţelegeri au apărut doar cu PNL,
"cu PC şi UNPR nefiind probleme până în acest moment".
 
Totodată, Ponta a specificat că nimeni din partidul pe care îl conduce nu va răspunde la acuzaţii, în cazul în care acestea vor apărea, pentru a nu acutiza situaţia. "Noi suntem foarte solidari", a specificat şeful social-democraţilor.
 
Ponta: Protocolul USL e suspendat
 
Anterior, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că PNL trebuie în perioada următoare să probeze prin fapte că e solidar cu PSD la guvernare, el arătând că decizia liberalilor de a fi solidari cu PSD trebuie să fie una sinceră, având în vedere că protocoul USL nu s-a respectat, fiind suspendat.

"Am primit garanţii, dar trebuie puse şi în practică, pentru că aveam scris şi până acum în acord că nu se întâmplă, şi uite s-a întâmplat şi nu a păţit nimeni nimic. Deci importante sunt faptele de acum încolo, nu declaraţiile. Noi mergem mai departe, dar până nu se restabileşte acel protocol înseamnă că, practic, cum să spun, e suspendat, nu?",
a declarat Ponta.
 
Întrebat ce garanţii cere de la PNL, Ponta a răspuns: "Un angajament oficial, dar nu... noi avem şi acuma scris, la articolul 1.1.4. că nu se admit atacurile şi că se aplică sancţiuni, ori nu s-a aplicat. Deci înseamnă că acordul nu s-a aplicat. Nu ştiu ce garanţii, că şi scris, şi vorbit... Până acum a funcţionat. Cred că e vorba aici de fapt de o decizie reală şi sinceră a colegilor de la PNL de a fi solidari, de a merge mai departe cu noi".
 
Ponta a spus că PNL trebuie să probeze prin fapte că e solidar cu PSD şi a arătat că excluderea lui Stănescu din PNL nu constituie o garanţie pentru PSD.
 
 
 
 

6 tehnici de manipulare
a COMENTARIILOR de pe bloguri/site, supuse cenzurii de cei interesati
 
 
Internetul reprezintă o parte importantă din viața celor mai mulți dintre noi. Deși internetul este considerat de mulți sinonim cu libertatea, și aici au apărut diverse tehnici de manipulare.
 
Potrivit badpolitics.ro, site-ul Cryptome, asemănător WikiLeaks, care publică documente pe care guvernele și corporațiile nu ar dori să le vadă pe internet, a postat  câteva tehnici de manipulare folosite.
 
Site-ul citează un ex-agent Cointelpro. Cointelpro este o organizație legată de FBI-ul din SUA, a cărei misiune era de a dezinforma și de a înşela grupurile de activişti. Oficial, Cointelpro a dispărut în 1971.
 
În prezent se mai adaugă şi modul convențional de infiltrare în grupurile activiste dar şi în cele guvernamentale care prestează pe Internet, pentru a îngropa bâzâitul care deranjează şi a “curăţa” forumurile.
 
Tehnica 1 – “FORUMUL CULISANT”
Dacă a fost postat pe forum un subiect foarte sensibil, de natură critică, acesta poate fi rapid eliminat prin metoda “forumului culisant”. În cadrul acestei tehnici, cei care manipulează forumul postează imediat, discret, un număr de “subiecte” care nu au legătură cu cel sensibil şi care sunt lăsate apoi să staţioneze, să se învechească, împingând în jos subiectul sensibil, făcându-l astfel greu vizibil pe ecranul calculatorului. Ca să se poată declanşa “toboganul forumului culisant” şi pentru a “spăla” postarea critică, este nevoie de conturi false de pe care să se posteze pe rând diverse subiecte, acoperind astfel manipularea făcută sub ochii publicului. Deși este dificil sau imposibil să se cenzureze un mesaj sensibil, acum este pierdut într-o mare de postări inutile şi independente.
 
Tehnica 2 – RUPEREA CONSENSULUI
A doua tehnică eficientă este “ruperea consensului”. Dacă doriţi să distrugeţi un consens, tehnica folosită este următoarea : de pe un cont fals, postați un mesaj. Acest mesaj apare ca fiind legitim şi corect, dar partea sensibilă este că afirmaţia are o ipoteză foarte fragilă, fără dovezi care să susțină ceea ce este scris. După ce aţi postat acest mesaj, prin alte conturi false introduceţi lent răspunsuri în favoarea acestui subiect. Este imperios necesar să fie reprezentate ambele părți, în așa fel încât cititorul neavizat să nu poată determina care parte deține adevărul. Pe măsură ce apar postările şi răspunsurile la ele, proba “forte” sau dezinformarea este încetul cu încetul atribuită dvs. Astfel, cititorul neavizat va avea probabil, aceeași poziție ca și dvs. Dacă poziția cititorului neavizat este împotriva pozitiei dvs., cel mai probabil este ca ea să fie ignorată. Cu toate acestea, în unele cazuri în care membrii forumului sunt foarte educaţi și pot contracara dezinformarea cu fapte reale și link-uri către alte site-uri, se poate abandona “spargerea consensului” şi demara un “forum culisant”.
 
Tehnica 3 – “DILUAREA TEMEI”
Diluarea temei este eficientă nu doar în locul forumului culisant, dar este şi foarte utilă pentru a îndrepta atenția cititorilor către probleme fără legătură cu subiectul, şi non-productive. Este vorba de o tehnică critică și foarte utilă cu scopul obţinerii unui CONSUM DE RESURSE. Implementând un flux continuu de postări fără legătură între ele, distrăgând şi perturbând atenţia (trolling), cititorii forumului constată că productivitatea lor este stopată. Dacă intensitatea diluării graduale este suficient de puternică, cititorii vor înceta să mai cerceteze şi vor trece la modul de discuţie simplificat, de tip “bârfă”. În acest mod faptele pot fi pur şi simplu eliminate şi înlocuite cu presupuneri şi speculaţii profane. Cu cât cititorii sunt mai puţin informaţi, cu atât este ușor şi mai eficient să se controleze întregul grup în direcția dorită. Trebuie remarcat faptul că trebuie făcut un studiu pentru a determina capacităţile psihologice ale membrilor forumului precum şi nivelul de educaţie pentru a şti până la ce nivel se poate “apăsa pe buton”. Mergând prea repede şi prea departe “off topic”, se poate declanșa cenzura unui moderator al forumului.
 
Tehnica 4 – “COLECTAREA DE INFORMAŢII”
Colectarea de informații este foarte eficientă pentru a determina nivelul psihologic al membrilor forumului şi a strânge toate informațiile care pot fi folosite împotriva lor. În cadrul acestei tehnici se postează într-un mediu pozitiv un subiect de tipul : “eu îţi arăt ceea ce am (ce pot, ce știu), arată-mi şi tu, la rândul tău, ce poţi (ce ai, ce ştii)”. Datorită numărului mare de răspunsuri furnizate este posibil să se compileze şi să se construiască mai multe informații statistice. Ca exemplu se poate posta un subiect de tipul : “care este arma ta preferată”, încurajând astfel membrii forumului să-şi spună părerea. În acest fel, folosind procentajul inversat, este posibil să se determine de pe forum cine deţine o armă de foc sau cine o deține într-o manieră ilegală. Aceeaşi metodă poate fi folosită de un membru, postând orice întrebare de genul “care este tehnica ta preferată pentru …”. Mulţumită acestor răspunsuri se pot studia diverse metode, iar altele se pot îmbunătăți.
 
Tehnica 5 – “TROLLINGUL ENERVAT”
Statistic, există întotdeauna un procent de membri pe forum mai predispuşi la violență. Cu scopul de a şti cine sunt acești oameni, este necesar să se posteze o fotografie pe forum, care va incita în mod deliberat o puternică reacţie psihologică. În acest fel se poate identifica în mod eficient individul cel mai violent din grup si poate fi urmărit prin intermediul IP-ului său. Pentru a realiza acest lucru, pur și simplu se postează un link către un video cu un ofițer de poliție care comite un abuz de putere împotriva unui individ nevinovat. Statistic, dintr-un milion de poliţişti din America, există întotdeauna unul sau doi care pot fi prinşi într-o ipostază de abuz de putere, activitate care poate fi apoi folosită cu scopul strângerii de informații – fără a fi nevoie de a mai “simula” un film fals. Această metodă este extrem de eficientă, şi cu cât clipul video este mai violent, cu atât metoda mai eficientă. Uneori este util să “influenţezi” forumul dându-ți singur răspunsuri violente la propriile mesaje, bătându-ți joc de ceea ce cred autorităţile ! Făcând acest lucru și demonstrând astfel că nu îți este frică, ceilalți membri ai forumului, mai discreţi și non-violenţi, pot să-şi dezvăluiască adevăratele lor intenţii. Acest lucru poate fi apoi utilizat în instanță în cazul în care urmează un proces.
 
Tehnica 6 – “CÂŞTIGĂ CONTROLUL TOTAL”
Este important să insiști şi să manipulezi în mod continuu pentru a obţine o poziţie de moderator al forumului. Odată ce ai obţinut această poziție, forumul poate fi controlat eficient şi în linişte prin eliminarea postărilor nefavorabile – putând eventual ghida forumul spre un eșec total, provocând o lipsă de interes din partea publicului. Aceasta este “victoria finală”, deoarece forumul nu mai este atractiv pentru public, pentru ca nu mai este util pentru menținerea libertăților lor. În funcție de nivelul de control pe care îl deţii, poţi conduce în mod deliberat forumul spre victoria ta, prin cenzurarea postărilor, suprimarea membrilor, deconectând în mod accidental forumul din online. În acest fel forumul poate fi ucis rapid. Cu toate acestea, nu este întotdeauna interesant să se omoare un forum, întrucât poate fi transformat într-un fel de “borcan cu miere” pentru a centraliza, absorbi şi reorienta noii veniți, pentru ca apoi să fie utilizaţi pentru nevoile şi sub controlul tău.
 
 
================================
===================================================
============================================================

43 de comentarii:

  1. 4 militari din cadrul Batalionului 2 Manevră “Yellow Scorpions” au fost răniţi în Afganistan !
    Din motive usor de inteles comentariul mei periculos pe INFO MONDO MILITAR A FOST STERS.


    Transportoarele morţii
    Pe noile transportoare blindate s-au montat turele vechi, pregătite pentru maşina de luptă a infanteriei, MLI 84.
    În zonele de conflict, principalul vehicul de luptă al militarilor români este transportorul amfibiu blindat. Cele mai multe maşini de acest tip trimise la război au fost transportoarele TAB 77, model 8 x 8, sau TABC 79, model 4 x 4. Din păcate, în Afganistan şi Irak ele şi-au demonstrat limitele. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile. Alte probleme au fost generate de temperaturile ridicate din Afganistan şi Irak, care depăşesc frecvent 50 de grade Celsius, astfel încât deplasarea în transportor a devenit un adevărat coşmar. Ideea de a monta instalaţii de aer condiţionat a avut şi ea dezavantajele ei, întrucât folosirea instalaţiilor a crescut consumul de carburant, iar drept urmare autonomia TAB-urilor a scăzut.

    85 la sută din dotarea Armatei ar trebui înlocuită
    Eu in calitate de jurnalist de investigatii cred ca dotarea trebuie inlocuita 100 la suta.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bozgore, esti in eroare de greseala: vehicolul blindat era un MRAP american caruia i-a explodat un cauciuc si s-a rasturnat ca un bivol ce este!!!
      Mai citeste si tu stirile oficiale, nu "sursele" tale de imputit ce esti...
      Muie eterna si sodomizare placuta din partea tuturor pensionarilor militari ramani!!!

      Ștergere
  2. Buna dimineata,bosorogilor!
    Sculati-va,dreak,soarele e de-o sulita sus pe cer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Muei,mai cititi si scrisorile deschise adresate conducerii PSD de catre ex-senatorul-PSD Valer Marian.DEMOCRATIE la max in PSD!Le-as recomanda o tabara de vara,aciulea la Zoo si Noo,ca tutore ma inscriu la ..pupila lui Dragnea.Pe Olguta o las lui Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, muc mic, pe la 9 vino si da-mi 2 limbi pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata si Pace voua celor din Zoo-land, Noo si care dreak mai sunteti p'aciulea! Sa fiti iubiti! O zi buna tuturor! (Oaileii... ce de limbarita pot sa am!)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cifrele care arată ce "mânării" s-au făcut în Dosarul Transferurilor. Ce sume URIAŞE erau încasate pe jucătorii transferaţi.
    ================
    Impresarul Giovanni Becali şi fratele său, Victor, sunt acuzaţi de procurori că au fost în spatele unor transferuri de milioane de euro, pe care nu le-au declarat cu sumele reale. Averea celor doi a ajuns la cote impresionante şi potrivit celor mai recente estimări, trece de 35 de milioane de euro.

    În aceeaşi situaţie este şi fostul finanţator de la Dinamo. Cristi Borcea, acuzat că a transferat 7 jucători pe sume fictive şi şi-ar fi mărit averea cu 50 de milioane de euro de pe urma lor. Tot pentru transferurile câinilor roşii răspunde şi Gigi Neţoiu, fost acţionar al FC Dinamo Bucureşti.

    Următorul pe lista condamnaţilor este finanţatorul Rapidului, George Copos, care este acuzat că a măsluit sumele în transferurile a doi jucători: Cristi Dulca şi Florin Bratu. Şi Meme Stoica este acuzat pentru un transfer din perioada în care conducea Oţelul Galaţi.

    Cît despre seniorul de la Gloria Bistriţa, Jean Padureanu, acesta este acuzat de procurori că nu ar fi declarat 2 milioane de dolari din transferul lui Ionel Ganea şi 300.000 de dolari din cel al lui Lucian Sînmărtean.

    Lista condamnaţilor se încheie cu fostul căpitan al naţionalei de aur, Gică Popescu. Acesta este acuzat pentru tranzacţiile efectuate în perioada în care a fost agent la firma de impresariat a fraţilor Becali.

    Potrivit procurorilor, prejudiciul adus statului de greii din forbal se ridică la un milion şi jumătate de dolari, dar gaura dată în bugetele cluburilor ajunge la 10 milioane de dolari. Fotbaliştii transferaţi spun că nu au ştiut niciodată ce sume uriaşe se încasau pentru ei.


    Jucător Suma declarată Suma Plătită
    Florin Cernat 500.000 dolari 1.000.000 dolari
    Paul Codrea 20.000 dolari 2.750.000 dolari
    Cosmin Contra 600.000 dolari 1.800.000 dolari

    SURSA: rechizitoriul procurorilor


    Jucător Suma declarată Suma Plătită
    Bogdan Mara 800.000 dolari 1.300.000 dolari
    Adrian Mihalcea 1.000.000 dolari 1.500.000 dolari
    Nicolae Mitea 0 720.000 dolari
    Dan Alexa 800.000 dolari 1.200.000 dolari

    SURSA: rechizitoriul procurorilor


    GEORGE COPOS, finanţator Rapid Bucureşti

    Jucător Suma declarată Suma Plătită
    Cristian Dulca 120.000 dolari 600.000 dolari

    Florin Bratu 630.000 dolari 900.000 dolari

    SURSA: rechizitoriul procurorilor



    Jucător Suma declarată Suma Plătită
    Iulian Arhire 200.000 dolari 700.000 dolari

    Lucian Sânmărtean 600.000 dolari 900.000 dolari

    Ionel Ganea 600.000 dolari 2.600.000 dolari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dosarul Transferurilor:
      Ce scenarii pot fi luate în calcul de magistrați.
      ===============
      Cei opt “grei” din fotbalul românesc așteaptă, luni, sentința magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție din Dosarul Transferurilor. Potrivit unor scenarii de ultimă oră, este posibil ca dosarul să fie retransmis spre judecată, după ce inculpații au formulat o solicitare în acest sens, invocând un viciu de procedură, anunță ziare.com, într-o analiză a acestui caz.

      Dosarul Transferurilor: Ce scenarii pot fi luate în calcul de magistrațiIată câteva variante care ar putea fi luate în discuție:

      1. Pedepsele Curții de Apel București pot fi mențnute, iar cei opt inculpații vor ispșii pedepsele care totalizează circa 40 de ani de închisoare și vor plăti aceleași despăgubiri.

      2. Pedepsele sunt modificate, inculpații merg la pușcarie – Condamnările de la precedenta instanță pot fi modificate de cele trei judecatoare. Inculpații pot primi pedepse mai blânde, însa trebuie menționat că și procurorii au cerut înasprirea sentinței.

      3. Inculpații pot fi sunt achitați.

      4. Cazul este trimis spre rejudecare.

      5. O noua amânare. Judecătoarele pot continua deliberarea pentru cel mult înca șapte zile.

      Ce pedepse au cerut procurorii la recursul de la ICCJ

      Ioan Becali – de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;

      Cristi Borcea – de la 7 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;

      Victor Becali – de la 7 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;

      George Copos – de la 5 ani de inchisoare cu executare, la 10 ani de inchisoare cu executare;

      Mihai Stoica – de la 4 ani e inchisoare cu executare, la 10 ani de inchisoare cu executare;

      Gigi Netoiu – de la 3 ani de inchisoare cu suspendare, la 10 ani de inchisoare cu executare;

      Jean Padureanu – de la 3 ani de inchisoare cu suspendare, la 3 ani de inchisoare cu executare;

      Gica Popescu- de la 3 ani de inchisoare cu suspendare, la 3 ani de inchisoare cu executare.

      Ștergere
    2. Dosarul Transferurilor se va REJUDECA.
      Va fi retrimis la Curtea de Apel.
      ==============
      Instanţa supremă a decis luni să trimită dosarul transferurilor de jucători pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care în noiembrie 2012 a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru înşelăciune.

      Vă reamintim că impresarul Giovanni Becali şi fratele său, Victor, sunt acuzaţi de procurori că au fost în spatele unor transferuri de milioane de euro, pe care nu le-au declarat cu sumele reale. Averea celor doi a ajuns la cote impresionante şi potrivit celor mai recente estimări, trece de 35 de milioane de euro.

      În aceeaşi situaţie este şi fostul finanţator de la Dinamo. Cristi Borcea, acuzat că a transferat 7 jucători pe sume fictive şi şi-ar fi mărit averea cu 50 de milioane de euro de pe urma lor. Tot pentru transferurile câinilor roşii răspunde şi Gigi Neţoiu, fost acţionar al FC Dinamo Bucureşti.

      Următorul pe lista condamnaţilor este finanţatorul Rapidului, George Copos, care este acuzat că a măsluit sumele în transferurile a doi jucători: Cristi Dulca şi Florin Bratu. Şi Meme Stoica este acuzat pentru un transfer din perioada în care conducea Oţelul Galaţi.

      Cît despre seniorul de la Gloria Bistriţa, Jean Padureanu, acesta este acuzat de procurori că nu ar fi declarat 2 milioane de dolari din transferul lui Ionel Ganea şi 300.000 de dolari din cel al lui Lucian Sînmărtean.

      Lista condamnaţilor se încheie cu fostul căpitan al naţionalei de aur, Gică Popescu. Acesta este acuzat pentru tranzacţiile efectuate în perioada în care a fost agent la firma de impresariat a fraţilor Becali.

      Potrivit procurorilor, prejudiciul adus statului de greii din forbal se ridică la un milion şi jumătate de dolari, dar gaura dată în bugetele cluburilor ajunge la 10 milioane de dolari. Fotbaliştii transferaţi spun că nu au ştiut niciodată ce sume uriaşe se încasau pentru ei.

      Ștergere
  7. Ilie Sirbu asta, e neam cu Tigr2, numai ca primului ai lipseste un koi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Becali a încercat să plece din țară iar Poliția l-a oprit pe aeroport.
    =================
    Omul de afaceri Gigi Becali a fost oprit de poliție pe aeroportul Otopeni duminică noapte, în timp ce încerca să părăsească țara, cu doar o zi înainte de pronunțarea sentinței în „Dosarul terenurilor MApN”, în care patronul stelist riscă să fie condamnat la închisoare cu excutare.

    Becali încerca să plece spre Israel, țară care nu are tratat de extrădare cu România și în care s-a deplasat și săptămâna trecută, atunci când ar fi urmat să se anunțe sentința Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul menționat. Atunci însă instanța a amânat pronunțarea până luni, iar Becali a revenit din Israel în cursul aceleiași nopți. Deși a fost filmat de televiziuni când sosea în țară, el a negat că ar fi fost plecat până duminică, atunci când a recunoscut că a fost plecat.

    Pentru a-l putea împiedica pe Becali să părăsească țara, Poliția a invocat faptul că acesta n-a înștiințat Serviciul de probațiune cu privire la intenția de a pleca din România. De asemenea, polițiștii s-au folosit de un mandat de aducere emis de procurori, care au decis să-l audieze pe Becali chiar duminică seară, într-un nou dosar pe care i l-au deschis, legat de un împrumut al societății Avicola Iași.

    În cadrul audierilor de la Parchetul General, Becali a fost înștiințat că pe numele său s-a emis o interdicție de a părăsi țara. Legal vorbind, Becali este obligat să anunțe orice părăsire a localității de domiciliu, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare – dar cu un termen de încercare de opt ani – în dosarul în care a fost găsit vinovat pentru sechestrarea hoților mașinii sale.

    De altfel, momentul pronunțării sentinței în respectivul dosar l-a găsit pe Becali la Dubai, unde omul de afaceri susținea că va rămâne în cazul în care va fi condamnat cu executare.
    Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gigi Becali a fost reținut pe Otopeni,
      după ce ar fi încercat să fugă din țară.
      ==========
      Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost reținut duminică seara, de pe o pistă privată a Aeroportului Otopeni de către Poliția de Frontieră, după ce a încercat să părăsească țara. Becali a fost dus la Parchet pentru audieri. Potrivit unor informații, procurorii ar fi deschis un nou dosar de urmărire penală privind Avicola Iași. De asemenea, Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să decidă, luni, în cazul dosarului referitor la schimbul de terenuri cu MApN.

      Gigi Becali a fost reținut pe Otopeni, după ce ar fi încercat să fugă din țarăGigi Becali a fost reținut, duminică seara, în jurul orelor 23,00, deoarece ar fi dorit să părăsească țara. Patronul Stelei urma să plece cu un avion privat în Israel, țară care nu are semnat un acord de extrădare cu România. Potrivit unor informații, procurorii ar fi deschis un nou dosar de urmărire penală de înșelăciune privind Avicola Iași. După ce a fost condus la Parchet, lui Becali i s-au adus la cunoștință acuzațiile și a primit interdicția de a părăsi țara.

      Magistrații ÎCCJ urmează a se pronunța, luni, în cazul transferurilor de terenuri cu MApN.

      Procurorii DNA au cerut condamnarea la pedepse cu închisoarea a lui George Becali şi a celorlalţi inculpaţi, în vreme ce apărătorii acestora au arătat că, în raport de probele anchetatorilor şi de situaţia juridică a celor două terenuri vizate, se impune achitarea clienţilor lor pentru acuzaţiile aduse de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

      O speculație privind reținerea lui Becali ar fi fost și cea de corupție, după meciul pierdut de Steaua, duminică seara, în compania echipei Viitorul Constanța, echipă patronată de finul lui Becali, Gică Hagi. Steaua a jucat cu echipa a II-a, fapt ce a dus la o umilire a echipei lui Becali cu 5-2 pe propriul teren, fapt ce a dus la salvarea echipei lui Hagi de la retrogradare.

      Ștergere
  9. DAN VOICULESCU I-A SPART CASA DIN BUCURESTI A JURNALISTULUI
    ROBERT HORVATH ....ACESTA PROMITE O REVANSA PE MASURA !
    Pe blogul meu personal "Intalnire cu Dan Voiculescu...la puscarie" am scris despre furtul
    banilor Ceausescu si de lichidarea fizica a lui Marin Ceausescu la Viena.
    Desi acesta m-a dat in judecata am incercat sa nu dau o nota personala cazului.
    Tinand seama ca amenintarile curg la telefon, blogul prsonal al acestuia si chiar prin scrisori postale ,voi desvalui in premiera un caz personal cu promisiunea unei revanse pe masura.
    Mentionez ca locuinta mea apartine unui cetatean japonez Kiyoko Horvath si a persoanei mele, cetatean american.
    Usa mea a fost fortata , si 5 persoane au spart cu topoarele toata mobila noastra. Toti locuitorii cladirii cu pricina sunt martori oculari a unui eveniment fara precedent. Politia anuntata de zeci de ori a refuzat sa intervina la apelurile acestora.
    Ambasada SUA a documentat fotografic cazul si seful CIA din Bucuresti a inspectat spargerea la fata locului. Am atentionat si ambasada japoneza si serviciul special
    Nipon. Actiunea a fost dirijata la cel mai inalt nivel posibil.
    Cazul are o gravitate speciala. Seful " statiei americane " vorbind perfect romaneste a intrat la sectia de politie de care apartine locuinta si a intrebat ;
    Sunt o persoana oficiala....Ce stiti despre spargerea de la Alexandrina 27 ?
    Un ofiter luat repede a replicat : STIM DESPRE SPARGEREA DE LA DOMNUL
    HORVATH DAR NI S-A SPUS SA INCHIDEM OCHII .
    Acelasi raspuns incredibil l-a dat si un politist tanar aflat in fata cladirii.
    Diplomatul american s-a legitimat promotand deschiderea unei anchete .
    PS Casa mea proprietate personala, este plasata intre Arcul de Triumf si Piata Aviatorilor

    RăspundețiȘtergere
  10. Afara cu ROSCA STANESCU!! E un TROLL!

    RăspundețiȘtergere
  11. @RH
    Poate ti-o fi spart-o astia de pe blogurile pe care te tot certi,sau poate te urmaresc astia cu elicopterele ca pe Valer ala de la Satu_Mare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu sa primeascaaaa !
    Drakul in cazanul cu zmoala ,
    Pe ANDA(U) in coour s-a parleascaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde-i cezar sa ne vada sa-i dam pula sa ne-o roada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sta ascuns in intuneric,exact ca un scorpion veninos!O sa i-o tragem vartos,cand prin fata,cand prin dos.

      Ștergere
  14. @admin
    interesant articolul.Toate cele sase categorii se potrivesc la fix pe blogul MeHe...n'dinti

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei,ce stiresc astia de antenatrii?Ca se rupe sandramaua?

    RăspundețiȘtergere
  16. In timpul romanilor,marii imparati cum cucereau un popor isi adaugau la titlu:"galicus","dacicus" al nostru Cezar de ce nu si-ar spune"caprinus" xca si el a cucerit caprele sa vezi ce-i behaie in pula.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este de ADMIRAT -INVIDIAT ca are sange in instalatie ! Dar tu -pe care te-a iertat D-zeu ce faci ??
    PS. Uita-te la ..degete! Daca poti sa le tii drepte si nu la 90 de grade ..mai poti ..rezolva si tu cate una careia ii se face mila ..!!

    RăspundețiȘtergere
  18. CEZARIKA, CEZARIKA HOP, HOP, HOP, SA-TI DAU TZAPU ALA KELU DREPT LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buei, ia luati aminte aciulea la astia 2! Unul e Kkrau si altu-i Tonta:
    "Blogger tigri2 spunea...

    @Cezar
    mai "amanto di caprina" eu nu cred ca 25% din pensie este un flintic-spatiul unde te lafai tu cu barba.

    20 mai 2013, 13:26
    Blogger tigri2 spunea...

    Oricum ,unii sunt fericiti,ce le mai trebuie,doar se spune pe la tara: capra e vaca saracului...si amanta cezarului.

    20 mai 2013, 13:54
    Blogger CEZAR spunea...

    Vorbesti prostii-imense!!
    Pregateste-te sa revii la cuantumul din 2010 ! Apoi ,sa-i pupi pe flintic pe jem,"hadari!!

    20 mai 2013, 14:53
    Blogger tigri2 spunea...

    Orice cuantum este bun,eu nu traiesc din pensie,nici tu n-ar trebui sa-ti faci probleme,caprele iti dau de toate:lapte,branza,piei,iezi,plus ca seara te desfeti cu ele.

    20 mai 2013, 15:14
    Blogger CEZAR spunea...

    Da stiu ! Tu nu traiesti din pensie ! Esti mare actionar la fabrica aia de gaureste lita trimisa de ..japonezi ! Hurzicani -fiare vechi!"
    ---------------------------------------------
    Ramine sa identificam din dialogul de mai sus, cine-i kkrau si cine-i tonta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LUI CEZAR MAIMUTA II DORESC SA FACA CANCER SI BUBA IB CUR, IAR TOATA FAMILIA LUI SA FIE MALTRATATA PANA MOARE IN CHINURI GROAZNICE.
      II DORESC SA ARDA CAT MAI REPEDE IN IAD SI SA PLATEASCA PENTRU FAPTUL CA A TRADAT ARMATA.
      MORI,JIGOIDE,IMPREUNA CU TIGRII TIGANU SI CURLEONE.
      7,4 MILIOANE DE ROMANI TIN POST NEGRU PE TOTI CARE URASC MILITARI SI SUNT IMPOTRIVA PENSIILOR MILITARE PE LEGEA 164.
      ITI DORESC CEZAR MAIMUTA SA CRAPI IN SECUNDA 1,DUPA CE CITESTI MESAJUL ASTA TU SI TOTI CEI CARE URASC ARMATA SI LEGEA 164 DIN 2001.
      MORI,TARFA MICA.

      Ștergere
    2. Boulene,iar circuli pe sens interzis si cu faza lunga?Baa,tu nici o muiuta mica nu meriti,cersetorule!*

      Ștergere
    3. Ca bine i-ai zis!!

      Ștergere

  20. GHIMPELE:
    SURSE: Liviu Dragnea a liniştit apele în PSD. Ponta, salvat de la o idilă politicianistă cu Elena Udrea.


    Oaiiiii,si cat de mult as fi vrut sa vad un ..coit politicianist intre cei doi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Preluare de pe "roarmy230":
    "[...] pe Facebook (!?)

    Cristiana Irina Anghel
    Alexandru Dan,
    Este incredibil cata ura a putut sa induca ˝cine-stiu-eu˝ ( si stiti si voi) impotriva militarilor ! Intr-adevar, este mai usor sa strigi sa moara capra vecinului decat sa te bati pentru capra ta ! Asta nu-i decat LASITATE ! Multora le e frica sa se bata pentru drepturile lor si le este mult mai usor sa ceara lovirea altora ! Un lucru e clar si nu trebuie sa ai 7 facultati sa pricepi: NU MILITARII AU PENSII MARI, CI CEILALTI AU PENSII MICI ! Nu pensiile militarilor trebuie sa scada, ci pensiile celorlalti trebuie sa creasca !!! Cu ce v-ajuta daca scad (sau nu revin la valoarea din 2010) ??? Vor creste pensiile voastre ? Tot marunt din buze veti da si numai pe la colturi veti carcoti ! Nu vad pe nimeni tipand ca pensia (sau salariul) LUI este mica... Tipati ca pensia alorlalti e mare !!! Si daca vor scadea, vor creste ale voastre !??? De ce n-au crescut pana acum ??? La intrarea in ORICE scoala militara concurenta era (si probabil inca mai este) de 7 pe un loc... Trag concluzia ca cei nemultumiti sunt cei care de-a lungul anilor au picat la admitere ... Sa v-aud la inundatii sau la deszapezire ca tipati dupa ARMATA !!! Mai bine sa platesti o armata si sa n-ai nevoie de ea, decat sa fii nevoit s-o trimiti la lupta ! Nu va rugati sa avem un razboi sa probati utilitatea Armatei, fara sa va ganditi ce ramane in urma cu restul tarii !!! Multumim, populatie a Romaniei ! Si inca ceva: TOATE ARMATELE DIN LUME SUNT PLATITE DIN TAXE SI IMPOZITE SI DUPA LEGI SPECIALE ! Oricum reparatia asta care se face de la 1 ian 2014 vine destul de tarziu... Si ar fi si inca o masura de indreptare care afecteaza si civilii nu numai militarii: Cap. IV al L329/2009 ! Orice reparatie adusa unei categorii sociale este un semn bun pentru TOATE celelalte categorii sociale ! Pricepeti, oameni buni ! Altii sunt cei care va fura banii, nu militarii ! Aia cu multe case facute din bani negri, aia care-si fac concediile NUMAI in locuri extravagante cu bani negri, aia care pun borduri peste borduri, aia care fac evazionism, aia care lasa marfurile nevamuite, aia care aduc fructe si legume netaxate, aia care va vand shaorma cu carne stricata si va e frica sa-i reclamati, aia care va vand painea fara bon, s.a.m.d.... Si sa mai stiti ca ura asta a voastra nu se rasfrange numai asupra rezervistilor, ci si asupra celor care ACUM sunt in Armata, activii ! Sa va vad pe cei suparati ca-i fluierati si-i huiduiti pe 1 Decembrie la parada militara pentru ca vor avea la iesirea la pensie un banut in plus fata de voi...! Daca(subliniat) vor avea..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toooooot la penzii ajungem...ca bine a zis adminul despre trolli.

      Ștergere
    2. Cioflina s Babiuc 2 ani cu executare ! Cinste lor!

      Ștergere
    3. Si Jiji?Oari ci faci cu oili?N-am pute sî li aducem aci,la Zoo?

      Ștergere
    4. Baaa, nu-i bine ca de-aducem oile aciulea, le foot alde Cezar Maimukles boschetarul si Motanelu kkcios pedofilul. Vrai sa fim acuzati de zoofilie?

      Ștergere
    5. Noo,cî nici pî caprili lu Dănilă nu le-o futut nime!Ci pî țapu Stelică l-or tras homalăii.Da io stau șî mă întreb,oari au cu ce?Nu crez.

      Ștergere
    6. Baaa noi futeam numai in echipa ! Te facem ca milelul la protap !Ai ce zisi ti bagi sau nu ti tini gaurica??!!

      Ștergere
    7. Că cari NOI,bre?Au tu vorobești în numele altora?Tu nici di o labî ca lumea nu ești în stare,crăcănatul dreak carili ești!

      Ștergere
  22. Becali, după condamnare:
    Mă prezint singur la arest.
    ======================
    Gigi Becali a declarat luni după-amiază, după decizia instanţei supreme de a-l condamna la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, că roagă autorităţile "care sunt în drept" să aibe "decenţa" să aştepte să se prezinte singur.

    "Am vorbit acum să merg acasă, la familie, şi rog organele care sunt în drept să aibă măcar un minim de decenţă, eleganţă şi respect să aştepte să mă prezint singur. Să nu vină cu tot felul de mascaţi acasă", a declarat finanţatorul echipei Steaua Bucureşti.

    El a spus că sora lui a leşinat când auzit vestea legată de condamnarea sa.

    Întrebat de jurnalişti care este cel mai mare regret al său, Becali a afirmat că renunţarea la funcţia de europarlamentar o regretă cel mai tare, care i-ar fi asigurat imunitatea, adăugând că, în acelaşi timp, a fost "fraier" că s-a întors în ţara care "l-a trădat".

    "Cel mai mare regret al meu este că nu am rămas europarlamentar, pentru că nu-mi închipuiam vreodată că pot să facă asta. (...) Un alt regret este că trebuia să stau eu să aştept sentinţa acolo unde trebuia să o aştept şi-mi vedeam de treaba mea şi stăteaţi voi acum şi nu aveam treabă. (...) Nu mai veneam toată viaţa aici şi cu asta basta", a spus Becali.

    Gigi Becali a afirmat că va face toate demersurile necesare şi legale pentru a-şi obţine libertatea, el precizând că nu exclude varianta de a-i cere preşedintelui Traian Băsescu să îl graţieze.

    "Dacă Băsescu vrea 35% încredere să îmi dea graţierea. Ce?! Mi-e ruşine să cer libertatea mea, pentru familia mea? Dacă face un act creştinesc e ruşine? Toate demersurile le voi face pentru familia mea", a mai spus Becali.

    Parlamentarul a mai spus că se simte trădat de stat, adică de procurori.

    Becali le-a mai spus jurnaliştilor că va merge acasă, la familie, să îşi facă bagajele pentru ca să se prezinte singur în arest. Becali a adăugat că va ataca decizia la CEDO.

    Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oohohohohooooo....nea Jiji,dar cand te pupai in bot cu beselu la un spritz????Cum ierea?

      Ștergere
  23. Mei, cit Cezar are degete si limba, caisele sa ni le linga!

    RăspundețiȘtergere
  24. NB la ZOO + 9! Cezare, mucea cios, pe la 2 vin' si-mi scoala cocoselul de pe oua!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri